Anglická Premier League - souhrn 18. kola

26.12.2011, 15:56, aktualizováno 27.12.2011, 22:29
Komentáře a souhrny
Manchester United doma smetl Wigan a dotáhl se na vedoucí Citizens, kteří jenom remizovali na půdě WBA. Nouze o překvapení nebyla ani na jiných stadionech - Blackburn veze bod z Liverpoolu, Chelsea před vlastními fanoušky remizovala s Fulhamem a Arsenal s Wolverhamptonem. Tottenham si v Norwichi upevnil třetí příčku.

Norwich City - Tottenham Hotspur 0:2

27.12.2011 20:30

Góly: 55. Gareth Bale, 67. Gareth Bale

Pravý šperk si pro nás na závěr schovalo osmnácté kolo anglické Premier League. V báječné atmosféře se domácí Norwich dlouho srdnatě bránil Tottenhamu, dokud jej nepovalila jedna desetiminutovka uvnitř druhého poločasu. Ta Spurs přinesla již čtyřbodový náskok na čtvrté příčce; a Norwichi první porážku ve čtyřech posledních zápasech.

Hned do tří fází by se dal rozdělit první poločas na krásně ozvučeném Carrow Road. Nejprve úplný start, který byl v jasné režii platonicky tlačícího Tottenhamu. Ten si sice v první desetiminutovce užíval balonu na svých kopačkách 71% času, z toho však vinou mravenčí práce Canaries pranic nevytěžil. Záhy následovala čtvrthodina, kdy se statistika držení míče až zázračně srovnala (55-45) a Norwich se začal osmělovat směrem dopředu. Z mnoha dodávek do vápna, hlavně z pravé strany, ale určitě šlo vytěžit daleko více. Canaries nicméně zdárně přerušovali kombinace protivníků, v jehož středu nejčastěji kazil Van der Vaart. Právě on pak ovšem byl jedním ze strůjců závěrečné pasáže úvodního dějství. Té nejzajímavější.

Během ní se totiž nadšení diváci dočkali prvních opravdových šancí. Ve 32. minutě dostal Fox pod tlak spoluhráče Martina, kterému nevyšlo zpracování, a tak poté Bale mohl ze strany unikat sám na golmana. Do koncovky nicméně vložil přespříliš síly, takže se neradoval. Jen o pár vteřin později právě Van der Vaart perfektně načasoval dlouhý pas za obranu pro Adebayora, který ale svou myšlenku obhození Ruddyho a zakončení do prázdné klece nedotáhl do konce. A do třetice ve 35. minutě Modrić na hraně šestnácky předal míč Baleovi, ten se delikátním prvním dotykem odpoutal od De Laeta a prudkou ranou následně nechal vyniknout Ruddyho. Záhy ještě z dálky solidně pokoušel štěstí Vaart, to už ale bylo z úvodní části opravdu vše.

Naštěstí pro nestranného diváka, zápas si svůj nadstandard úspěšně držel i po pauze. Pro fanouška Norwiche už to ale taková podívaná nebyla. Tottenham se zase zkraje do svého protivníka zakousl, jak nejlépe to umí, a dál už nehodlal Canaries vpustit do hry. Ti také v 55. minutě poprvé kapitulovali: Van der Vaart odvážným a prudkým balonem našel ve vápně Adebayora, jenž balon "zalepil", za neustálého míchání jej přidržel obklopen třemi až čtyřmi protihráč a v pravý okamžik vyzval ke skórování Balea. Ruddy míč propustil s rozpaky, nejspíš mohl zasáhnout.

Norwich se vzápětí snažil dostat zpátky do hry, to už ale Spurs nepřipustili. Bale v 66. minutě rázně utnul veškeré odbojářské snahy žlutozelených, když vysprintoval středem hřiště, bez zpomalení přebral pas od Modriće a své dech beroucí sólo s Whitbreadem na zádech zakončil jemným obloučkem přes Ruddyho položenou levou nohu. Až poté se Canaries povedlo rozmělnit tlak silnější soupeře, to už ale bylo přirozeně pozdě.

Více informací k zápasu

Swansea City - Queens Park Rangers 1:1

27.12.2011 18:00

Góly: 14. Danny Graham - 58. Jamie Mackie

Ani QPR jako první mužstvo nezvládlo na Liberty Stadium zatížit konto domácího celku dvěma trefami. Jako třetímu soupeři se ale Rangers povedlo vstřelit alespoň jeden gól, který pro ně ukořistil cennou remízu. Už sedmou v tomto kole.

Pozoruhodně bezzubý výkon předvedlo v první půli QPR. Nelze mu upřít pár solidních centrů, které ale Hill a spol. soustavně hlavičkovali nad bránu; a dál už mu na kabát nic pozitivního nepřišijete. Taarabt dostal zase šanci, nicméně žádná změna se nekonala: křečovitě střílel, z tvorby hry se totálně vytratil. Celkově zklamával hlavně střed, který s neskutečnou lehkostí ovládlo trio ze Swansea Britton-Agustien-Allen. Od toho a aktivity Routledge se vše odvíjelo. Ačkoliv se velšský celek do šancí také příliš nedostával - naopak vedle střely Bartona z druhého konce, jíž efektně vytěsnil Vorm, nabídl jenom gólovou akci -, vývoj utkání kontroloval s přehledem.

Samotná branka se urodila ve 14. minutě a ne náhodou pod ní byl podepsán po dnešku již šestigólový Danny Graham. Ten si nejprve mírně sporně, zato velmi šikovně zpracoval centr Routledge, pak se s balonem otočil čelem k brance a z nepříliš výhodné pozice jej dokonale zakroutil k levé tyči. Kenny neměl žádnou šanci zasáhnout. A manažer hostí Neil Warnock měl pak aspoň na osm minut o zábavu postaráno: vytrvale se poté hádal se čtvrtým rozhodčím nejspíš o diskutabilní Grahamovu ruku při zpracování gólového centru.

Nastavený rytmus se víceméně ctil i zkraje druhého dějství, než v 58. minutě uhodil blesk z čistého nebe. Dlouhý výkop Kennyho nešťastně protečoval za sebe Britton, což nachytalo na švestkách oba stopery Swansea a naopak uvolnilo předvídavého Mackieho. Jeden ze střelců minulého utkání se Sunderlandem si pak tváří v tvář Vormovi věděl rady, ačkoliv ho neprostřelil úplně pohodově. Tím dodal svému týmu na sebevědomí. Zápas se vyrovnal; a přestože dál platilo, že šancí příliš k vidění nebylo, když už se nějaká na scéně zjevila, pocházela z dílny Rangers.

Takto se ihned po svém gólu zase dobře uvolňoval Mackie, tentokrát se mu ale Vorm včas vrhl pod nohy, takže jej ani zakončit nenechal. A vzápětí pak holandský brankář odmítl i zoufalého Taarabta, jehož první střela na bránu měla velmi slušné parametry, Vormova mrštnost byla ovšem rozhodující. Swans mezitím akorát patrně oprávněně zatoužili po penaltě, když Traoré neopatrně atakoval Grahama, a slibně vypadal i centr Allena, který jen s obtížemi vyrážel Kenny.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

27.12.2011 16:00

Góly: 8. Gervinho - 38. Steven Fletcher

Arsenal napodobil další dva týmy z bývalé Big Four a stejně jako Chelsea a Liverpool v pozici jasného favorita selhal. Wengerovi svěřenci předvedli v nervózním a vyhroceném střetnutí s Wolves nedospělý výkon, nedokázali využít ani dvacetiminutovou přesilovku a nakonec zkopírovali výsledek dvou výše jmenovaných - 1:1.

Jako první zahrozili Wolves, Jarvis se po rychlé akci dostal až do vápna a nebezpečně střílel, naštěstí pro Arsenal do jeho rány včas skočil Mertesacker. Za chvíli ale Benayoun využil rozhozené obrany hostů, překrásně přihrál do samostatného nájezdu na Gervinha, který pas ukázkově zpracoval, zaseknul před brankářem a uklidil míč do sítě - 1:0.

Osm minut za námi, brzké vedení a vše podle předpokladů i plánů Arsenalu. Krátce na to navíc mohlo být na Emirates ještě veseleji, když rychlý vpád do obrany hostů v podání Gervinha a Van Persieho zakončil nizozemský forvard vedle. Po půl hodině hry měl další šanci Van Persie, na kterém byla vidět známka nervozity a snad i sobeckosti z podvědomé touhy překonat bájný Shearerův rekord. Po krásném Rosického pasu střílel k tyči, Hennessey pohotově vyrazil.

K fotbalu ale patří i štěstí, což se potvrdilo ve 38. minutě. Po rohu se odražený míč dostal na hranici vápna k Huntovi. Irský záložník si šikovně obhodil Rosického a opřel se do míče, jež tečoval nejspíš Vermaelen. Naneštěstí pro domácí přesně na hlavu Stevena Fletchera, který pohotově poslal balon k tyči - 1:1. Do konce poločasu ještě Rosický ze střední vzdálenosti vyprášil Hennesseymu rukavice. Na konci nastaveného času pak kličkoval ve vápně Van Persie, jehož následný oblouček z úhlu skončil v zámezí.

První vážná situace druhého dějství přišla až po šestašedesáti minutách. Van Persie přímý kop namířil přesně pod břevno, ale Hennessey skvělým zákrokem vyškrábl nad. Za minutu Rosický lahodným centrem vnějším nártem našel ideálně hlavu Mertesackera a velšský brankář znovu úřadoval. Dorážka Persieho minula bránu. Za pět minut pak Ramsey obětavě skluzem dával pod sebe na kruh vápna a Rosický střílel z první těsně vedle.

Klíčovým momentem se mohla stát 75. minuta, kdy Milijaš nezvládl vyvést míč, pokopl si jej příliš a následným skluzem ošklivě zajel do Artety. Přímá červená karta byla velmi přísná, ale divit se srbský středopolař nemůže. Wolves tak dohrávali o deseti. Hned za tři minuty mohl využít přesilovku Van Persie, jenž obdržel od Ramseyho nádherný centr do vápna, avšak nezpracoval ideálně a následně střílel mimo. Vzápětí si s nizozemským střelcem narazil Aršavin a střílel těsně vedle.

Minuta č. 83 a opět Van Persie a dokonce dvakrát. Nejprve z přímého kopu pořádně protáhl Hennesseyho za několik desítek vteřin se pak zjevil ve vápně a nastřelil mladého brankáře do noh - skvělý zákrok. Ještě lepší si však schoval za čtyři minuty si schoval na poslední minutu základní hrací doby. V největší šanci zápasu se objevil Thomas Vermaelen, jeho ránu z bezprostřední blízkosti ale znovu fantasticky vychytal dle mého nejlepší hráč utkání Wayne Hennessey, čímž zachránil pro svůj tým cenný bod. Arsenal už nic nevymyslel ani v šestiminutovém nastavení a zůstávají pátí za Chelsea.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 0:0

26.12.2011 20:45

Góly: -

Nepřekvapily. Stoke s Aston Villou dopředu předvedly pramálo, zlepšené výkony v druhém dějství byly jen hodně slabou nálepkou na nesmírně nudnou podívanou před přestávkou. Ve finále tu máme zcela přiléhavé skóre 0:0 a žádný pohyb obou mužstev tabulkou.

Navzdory očekávání nakonec obě strany zůstaly bez svých nejsledovanějších frontmanů: Darren Bent se pro nedoléčené zranění neobjevil ani na lavičce a stejně tak i Peter Crouch, jenž měl navíc stíhat jubilejní stou trefu v anglické nejvyšší soutěži. Ačkoliv se na tom tyhle absence těžko přímo podepsaly, lze jimi alespoň z malé části vysvětlit ofenzivní nemohoucnost obou mužstev. Aston Villa měla daleko k harmonickému projevu i "za Benta", Stoke se i bez Crouche mohl případně vepředu spolehnout na spolehlivého dlouhána Jonese. Ten byl ale dokonale vyřazen ze hry, nákopy zadáků tentokrát neměly směr ani základní chytrost. Což lze říct i o téměř všech atacích hostí.

Proto jsme za celý poločas registrovali pouze jedinou za zmínku stojící šanci: Heskey ve 22. minutě z nelehké pozice po rohu odhlavičkoval míč do tyče, což zní určitě dramaticky, nic víc ale zřejmě z téhle situace vymačkat nešlo. Z příležitostí Potters lze potom vyzdvihnout leda Huthovu hlavičku po Whiteheadově standardce, kterou stačilo jen trochu sklopit, a mohla být gólovou.

Druhý poločas byl na zajímavé okamžiky přeci jen bohatší, jak už to u podobně otřesných zápasů bývá. Takže brzy Agbonlahor nakopl svou motorku, doběhl po levé straně pomalu až k brankové čáře a pak šikovně narýsoval přihrávku k malému vápnu, na níž jen taktak nedosáhl Whitehead a přitom se po ní mohl vrhnout spoluhráč Delfouneso - ten však zakončoval jen ve skluzu a do pohotově vyběhnuvšího Sorensena. Za Aston Villu pak navíc nadějnou ranou promluvil i N’Zogbia.

Přesto si o parník největší příležitost utkání vypracovali Potters: v 70. minutě nejprve osamocený Wilson hlavičkoval po rohu do břevna; to by samo o sobě stačilo, ale všechno to nebylo. Míč se totiž od konstrukce zcela očividně odrážel za brankovou čáru, uhasit nebezpečí ovšem stihl hrudník Agbonlahora. A Stoku se povedl i samotný závěr; tehdy si Guzan úplně nevěděl rady s centrem od rohového praporku, takže ho po hlavičce Walterse musel u vzdálenější tyčky zastoupit Collins.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Newcastle United 0:2

26.12.2011 16:00

Góly: 69. Hatem Ben Arfa, 71. Demba Ba

Tradičním pokřikem "You’re gettin‘ sacked in the morning" (Ráno budeš vyhozen) - takhle mile vyprovázeli Owena Coylea, manažera Boltonu, hostující a dost možná i domácí fanoušci. Ti totiž viděli už třetí po sobě jdoucí prohru na Reebok Stadium; tentokrát s Newcastlem, kterému takové povzbuzení půjde jenom k duhu.

Podobný průběh prvního poločasu, jaký byl k vidění na Stamford Bridge, nabídl i zápas Boltonu s Newcastlem. Atmosféra v ochozech mizerná, po jedné slušné šanci na obou stranách a tempo nepříliš hodné Boxing Day - leč alespoň v tomto směru snesl tento mač přísnější měřítka. To každopádně nic nemění na tom, že to z obou stran bylo veskrze solidní trápení. Bolton řádně ožil až v poslední pětiminutovce úvodního dějství, jinak se především křečovitě soustředil na zastavování soupeřových útoků. Dařilo se to často až na poslední chvíli, jako když se třeba háčkoval do pokutového území Best, ale dařilo. Ve finále se tedy oba brankáři museli proti střelám činit, jen když se míč rozehrával ze stoje - v rámci přímého kopu. Nejprve z pravé strany na bližší tyč pálil Ryan Taylor, posléze ze stejného místa obstřelil zeď z levé strany Petrov - a to už Krul musel zasahovat přeci jen o poznání složitěji.

V druhém poločase po deseti minutách měli Trotters míč na kopačkách 73% času, ve skutečnosti byl ale míč pořád nejčastěji v moci ovzduší. Hlavně po skončení této pasáže to už byla regulérní okopávaná, chtělo by se říct i holomajzna. Do kategorie gólových příležitostí se proto nic moc neřadilo; maximálně Obertan předvedl dva slušné průniky: po jednom z nich se zamotal míč mezi nohy Bestovi a po tom druhém sám křídelník banálně protáhl Jaaskelainena. Na druhé straně akorát relativně nadějně pokoušel štěstí Petrov.

Přesto se i tenhle duel nakonec zvrhl v něco aspoň trochu pohledného. To když se poměrně klasicky sesypal Bolton. Impulz mu k tomu dala první kloudná akce utkání, kterou zakončil přesným centrem na osu hřiště Taylor, aby se trefil střídající Ben Arfa. Nutno podotknout, že v tomto klíčovém prostoru nebyl ani s odstupem tří metrů hlídaný - což je pochopitelně donebevolající. A to byla i hrubka Robinsona před druhou trefou, jít obstaral Demba Ba jen o pár vteřinek později. Levý bek Wanderers zbytečně volil v rozehrávce troufalý lob přes Tiotého, ten míč zachytil, rozdal do strany a bylo zle. Obertanovi pak navíc Robinson skočil na tanečky kolem balonu, takže se pak v souboji s Cahillem se štěstím mohl Ba prosadit i počtrnácté v sezoně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Blackburn Rovers 1:1

26.12.2011 16:00

Góly: 53. Maxi Rodríguez - 45. Charlie Adam (vl.)

Důležité body v boji o pohárovou Evropu ztratil také Liverpool, favoritům Boxing Day příliš nepřál. Reds pouze remizovali na Anfield Road s posledním Blackburnem a po výsledku 1:1 zaznamenali druhou dělbu bodů v řadě. Domácí odcházeli do kabin za nepříznivého stavu, když si dal ukázkový vlastní gól Adam. Brzy po přestávce vyrovnal Maxi Rodriguez a Liverpool si vytvořil několik obrovských příležitostí, skvělý výkon gólmana Bunna ale zachránil Rovers cennou remízu.

Domácí začali skvěle, na svého soupeře vlétli ve velkém stylu a už po pár minutách hry mohli vést, jenže Suárez vypálil mimo. Už o minutu později ten samý hráč naběhl na přetažený centr Downinga, ovšem rána z voleje mu nesedla a skončila několik metrů vedle branky. A do třetice Suárez, tentokráte ale trefil jen prostor, ve kterém se pohyboval náhradní gólman Rovers Bunn.

Ve čtrnácté minutě se aktivní Downing uvolnil kolem Hanleyho, jeho střílený centr ale nedokázal nikdo z domácích tečovat do sítě. Následovaly dvě další slušné možnosti Suáreze, ten však byl v obou případech v těžkém úhlu, zvolil razantní střelu a trefil jen boční sít. V sedmadvacáté minutě zůstal po centru Enriqueho úplně sám na malém vápně Carroll, nedokázal ale zvednout míč nad ležícího Bunna, ten si tak mohl připsat první neuvěřitelná zákrok odpoledne.

Tlak Liverpoolu se s každou přibývající minutou zvyšoval, po půlhodině hry dokonce vstřelili domácí gól, ten však nemohl být pro ofsajd uznán. Byla to přitom pro Reds škoda, protože v nedovoleném postavení čekající Suárez vzal míč z kopačky Downingovi, který by pak místo něj mohl najít před prázdnou brankou Carrolla. Už o minutu později měl Liverpool kopat penaltu po evidentním faulu na Maxiho. Zřejmě by se tak i stalo, neodmávat asistent rozhodčího naprosto nesprávně ofsajd.

Když Suárez ani další výhodnou pozici nepřetavil ve vedoucí branku, udeřili z ničeho nic hosté z Blackburnu. Rohový kop rozehrál Pedersen a hledal na přední tyč nabíhajícího Formicu. Ten však balón vůbec nezasáhl, což zřejmě překvapilo bránícího Charlieho Adama, jenž se z voleje trefil "nádherně" pod břevno. Reds tak i před obrovskou převahu prohrávali po prvních pětačtyřiceti minutách s Blackburnem 0:1.

Druhá půle začala stejně jako první, tedy tlakem Liverpoolu. Tentokrát ale domácí dokázali přetavit některou z příležitostí v kýžený gól, Škrtel pohotově a naprosto přesně vrátil míč do ohně a Maxi Rodriguez hlavou nezaváhal. V šedesáté minutě už mohl být Liverpool o krok vpředu, jenže další Suárezův pokus skončil nad brankou. V šedesáté deváté minutě byl Anfield Road na nohou, ne však proto, že by domácí skórovali. Stala se totiž, alespoň podle mého názoru, ještě mnohem důležitější věc. Po dlouhém zranění se na trávník vrátila klubová legenda, kapitán a největší hvězda - Steven Gerrard. A hned posadil balón na hlavu Maxiho, ten ale hlavičkoval těsně nad.

Konec zápasu se blížil, tlak vrcholil. A přibývaly také šance, už několikátou v utkání spálil třináct minut před vypršením normální hrací doby Suárez. Vyhrát mohl i Blackburn, i když nutno poznamenat, že by ke třem bodům přišel jako slepý k houslím. Naštěstí pro domácí se ale unikajícímu Dunnovi nešťastně připletl do cesty Yakubu, hostující záložník tak byl rozhozen a nezakončil vůbec přesně. Velmi dobře dnes hrál i Andy Carroll, měl však i velkou dávku smůly, například když si v osmdesáté minutě naskočil na skvělý centr Enriqueho, jenže míč proletěl pár centimetrů vedle levé tyče.

Obrovské zlepšení do hry Reds okamžitě přinesl i Gerrard, který za pár minut na hřišti rozdal více pasů než Henderson s Adamem dohromady za celý zápas. Pár minut před koncem našel kapitán volného Downinga, jeho technický pokus na zadní tyč ale Bunn zkrotil. Downing měl na svědomí i další velkou možnost, tentokrát střílel hlavou, ale Bunn byl připraven. Nastavovaly se čtyři minuty, všem ve skutečnosti se hrálo minimálně o minutu déle, protože domácí stále drželi balón před brankou soupeře. A v poslední možnou chvíli mohli rozhodnout o svém vítězství, takřka stoprocentní šanci Carrolla ovšem zázračným reflexivním zákrokem vytáhl Bunn na roh. Od praporku odcentroval Bellamy a hlavičku Aggera již všichni viděli za překonaným gólmanem v síti, jenže na brankové čáře v klíčovém okamžiku vykopl míč Hanley.

Liverpool remizoval s Blackburnem 1:1, nevyužil ztráty Chelsea a zůstal šestý, Blackburn si o bod pomohl v boji o záchranu, přesto i nadále zůstává na úplném dně tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester United - Wigan Athletic 5:0

26.12.2011 16:00

Góly: 8. Ji-Sung Park, 41. Dimitar Berbatov, 58. Dimitar Berbatov, 75. Antonio Valencia, 78. Dimitar Berbatov (pen.)

Je zpátky! Letos teprve podruhé a téměř přesně po třech měsících se Dimitar Berbatov objevil v zahajovací sestavě pro ligové utkání a hned úřadoval "jako zamlada". Wigan, který hrál po divném vyloučení Sammona už od 39. minuty v oslabení, sestřelil hattrickem a rozhodl o tom, že posledních pět vzájemných zápasů těchto soupeřů bude charakterizovat neskutečné skóre 21:0.

K drtivému vítězství přitom United dokráčeli v sestavě, nad kterou zprvu zůstával rozum stát. Michael Carrick na stoperu, Valencia na beku, střed pole Gibson-Park a útok Hernandéz-Berbatov. Přesto Fergusonova parta vskutku neměla moc problémů s přehráváním svého oblíbeného soka. Už v sedmé minutě koneckonců Evra proskotačil kolem dvou protivníků a přihrál pod sebe skórujícímu Parkovi. ManUtd zároveň zvládlo hrozit i do osudného vyloučení: z dálky pokoušeli štěstí Gibson, Gibbs i Berbatov a zmatek v pokutovém území hostí způsobil centr Naniho.

Na druhé straně se jen Sammon nedokázal dostat ke kloudné hlavičce po centru Stama...a tak zanechal jedinou výraznou stopu v oné 39. minutě. Tehdy nepatrně sáhl do obličeje Carricka, a přestože z tohoto incidentu nešlo vyčíst příliš agrese, sudí Dowd okamžitě sáhl k šokující červené kartě.

Po ní Latics zůstali jako opaření, a tak se balony do jejich sítě sypali jakoby samy. Hned po pár vteřinách přišel centr k bráně, Hernandéz jej sklepl pro Berbatovova a ten napsal první kapitolu svého dnešního skvostného představení. Dále 58. minuta - bulharský forvard přebírá do běhu pas Valencii a znovu bezpečně překonává Al Habsiho. 75. minuta - Valenciovo intermezzo: ujímá se jeho krkolomná střela po rohovém kopu. A konečně 78. minuta - Berbatov završuje hattrick suverénně proměněnou penaltou po jednom z dalších sporných okamžiků. Mezitím se Latics možná nevzdávali, sami ale Lindegaarda pořádně nebyli schopni ohrozit. Proto dánský golman uhájil svou ligovou nepřekonatelnost.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 1:1

26.12.2011 16:00

Góly: 26. Jack Colback - 51. Leighton Baines (pen.)

Remízových výsledků dnes v Premier League opravdu nebylo pomálu, dělbou bodů skončil i vyrovnaný souboj mezi Sunderlandem a Evertonem. Domácí, kteří se dostali do vedení zásluhou premiérového gólu Colbacka, se posunuli na čtrnácté místo. Za momentálně desátý Everton se krátce po přestávce z penalty prosadil Baines.

Hosté začali lépe, Sunderland působil dost nervózním dojmem, což je nejlépe ukázalo v sedmé minutě. Velkou hrubku totiž vyrobil stoper Brown, za jehož záda si následně seběhl Cahill, z úhlu ale Westwooda nepřekonal. Jinak bylo šancí k vidění málo, hrálo se prakticky jen ve středu pole, kde probíhal urputný boj o každý metr prostoru. Domácí se však postupně osmělovali, dostali jistotu do kopaček a převzali iniciativu.

Přesto měl další příležitost Everton, konkrétně Louis Saha, ovšem na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle. V šestadvacáté minutě už se ale zlepšená hra Černých koček projevila i na skóre, domácí poslal do vedení mladíček Jack Colback. Skvělou práci ve středu pole odvedl Sessegnon, postupoval s míčem až na hranici pokutového území, kde ho předal doleva Colbackovi. Jeho ránu z prvního dotyku sice ještě tečoval Distin, pouze však překvapil Howarda a pomohl Sunderlandu dostat se do vedení.

Druhá půle začala ve velkém tempu, hned po dvou minutách se dral sám na Howarda Sessegnon, americký brankář ve službách Evertonu ale včas vyběhl a Sessegnonovi nedovolil ani vystřelit. V jednapadesáté minutě se protáhl do šestnáctky Osman, dostal se do kleští mezi Browna a Cattermolea, upadl a rozhodčí Webb nařídil penaltu. Tu s velkým klidem proměnil Leighton Baines a vyrovnal.

Dvacet minut před koncem předvedl Howard nejistý zákrok po centru Larssona, sám pak svou chybu ale dokázal napravit, i když Sessegnon měl ke snadné dorážce velmi blízko. Do konce zápasu už se nic zajímavého nestalo, oba týmy zřejmě byly spokojeny s bodem. Utkání tak skončilo remízou 1:1 - pátou plichtou z dnešních sedmi duelů.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester City 0:0

26.12.2011 16:00

Góly: -

Jednu premiéru zažila anglická nejvyšší soutěž na kouzelný Boxing Day: Manchester City poprvé v letošní sezoně nedokázal skórovat. Tým, který strávil Vánoce v čele tabulky poprvé od roku 1929, si přitom ani nebyl schopný vypracovat adekvátní množství gólovek. Ve finále tedy remíza 0:0 není úplně překvapivá ani nezasloužená.

Citizens jednoznačně napříč celým utkáním dominovali statistice držení míče, o tom se nemá smysl přít. Jenže jakákoliv penetrace jim většinu času byla cizí, jejich tlak šlo obvykle označit za nesmírně sterilní. A to byla z velké části i práce soupeře, který se na The Hawthorns představil proti vedoucímu celku jako jeden z mála disciplinovaných a opravdu pracovitých souborů. Možná tedy naznačil, jaké hodnoty by měli soupeři ManCity při vzájemných bitvách ctít vždy především.

Nebylo tedy divu, že se zpočátku fotbalisté City omezovali akorát na střely z dálky či prostě zpoza šestnáctky. Takhle si na Fosterovi vylámali zuby Nasri s Balotellim, přičemž ještě Italův tečovaný přímý kop proplachtil vedle tyče. Jedním z mála momentů prvního poločasu, kdy se červenočerným povedlo prolomit obrannou hráz protivníka, byla akce Agüera a Silvy, kterou druhý jmenovaný vnějším nártem zakončil mimo.

Když už těsně po přestávce mohl Agüero po hlavičkovaném přistrčení od Milnera unikat sám na branku, zmátla ho domněnka vlastního ofsajdového postavení, takže zpomalil a nechal se dohnat McAuleym. Také tehdy se tedy skóre neměnilo, i když mělo. A zhruba v tomto okamžiku zároveň směrem dopředu začínali vystrkovat růžky i domácí, kteří se obzvlášť prvních 60 minut věnovali takřka výhradně defenzivním pracím. Nakonec se ale gólu přiblížili ještě spíše než věhlasný protivník; Thomasova fantastická přízemní ráda si to v závěru utkání dokonce namířila do tyče.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 1:1

26.12.2011 14:00

Góly: 47. Juan Mata - 56. Clint Dempsey

Chelsea potřetí v řadě pouze remizovala, tentokrát si na úvod programu Boxing Day nedokázala na Stamford Bridge poradit v Fulhamem. Skóre sice otevřel hned po přestávce Mata, jenže už o devět minut později vyrovnal Dempsey a Blues ze závěrečného tlaku rozhodující trefu vykouzlit nedokázali.

Po dlouhé době dostal v základní sestavě Chelsea před Drogbou přednost Fernando Torres, který odehrál celých devadesát minut a nevedl si vůbec špatně. A jako první také zavařil obraně Fulhamu, Hangeland však na poslední chvíli dokázal uklidit míč do bezpečí. Od úvodní minuty se hrál nezajímavý fotbal, oba týmy hrály velmi pomalu a vypadalo to, jakoby snad ani nechtěly vyhrát.

Čech v bráně domácích musel poprvé zasahovat proti střele Dempseyho, ta ale nemohla českému gólmanovi nadělat výraznější problémy. Matův pokus skončil nad brankou, stejně se pak vedlo i na druhé straně Orlandovi Sá. Nejvíce o sobě dal vědět Fernando Torres těsně před polovinou prvního dějství, kdy perfektně vyřešil situaci a dostal se do velké šance, v rozhodující chvíli mu však scházelo štěstí.

Další gólové příležitosti nepřicházely, o hlavičkách Terryho a Dembelého a střelách Sturridge a Meirelese se nedá říct, že by měly nějak valnou šanci na úspěch. Ve čtyřicáté třetí minutě ještě hlavičkoval Dembelé, ovšem Čecha slabým pokusem nemohl překvapit. Na druhé straně pálil z velké dálky stoper Luiz, jenže mířil do středu brány.

Nástup do druhého poločasu vyšel Chelsea fantasticky. Už ve čtyřicáté sedmé minutě odcentroval z levé strany Ashley Cole, Torres skvěle zády k brance podržel míč pro Matu a jeho nádherná rána k levé tyči nedala Stockdaleovi žádnou šanci - 1:0.

Ovšem uběhlo jen dalších devět minut a oba celky se znovu potkaly na stejné startovní čáře, Ruiz si totiž pohrál s Colem, na jeho přihrávku před branku nedosáhl Čech a na Clinta Depseyho zbyla nejjednodušší možná úloha - dopravit míč do opuštěné svatyně.

Po hodině hry využil Dempsey velmi špatného odkopu Bosingwy a z dobré pozice tvrdě vypálil, Čech ale střelu doprostřed nadvakrát zkrotil. Pět minut poté sehrála Chelsea skvělou akci na jeden dotyk, na jejímž konci byl Sturridge, ovšem Stockdale skvělým zákrokem vytěsnil míč nad branku. Z následného rohu odcentroval Sturridge a hlavičku Terryho těsně před hostujícím brankářem tečoval Malouda, Stockdale ale vytáhl další fantastický reflexivní zákrok.

Čtvrt hodiny před koncem našel Luiz nádherným dlouhým pasem za obranou rozběhnutého Drogbu, ten se však pomalu začal dostávat do tísně a z úhlu gólmana Fulhamu nepřekonal. Domácí přitlačili, další pohlednou kombinaci zakončil pohotovou střelou z otočky Meireles, jenže těsně minul.

Štěstí znovu zkoušel i střídající Drogba, na dorážku navíc čekal Torres, Stockdale ho k ní ale jistým zákrokem nepustil. Další hlavičku umisťoval pod břevno Meireles, hosté ale díky skvělému výkonu svého brankáře přežívali v boji o bod. Hned o pár vteřin později hlavičkoval i Drogba, Blues však v dobře sehraném závěru utkání nebylo práno.

Když už Stockdale nezasáhl proti Maloudově ráně úplně přesvědčivě, zachránilo ho štěstí, balón totiž těsně přeletěl horní tyč. Smrtící úder mohl zasadit také Fulham, s Kasamiho střelou si však Čech bez potíží poradil. Poslední příležitost zápasu měl Drogba, jenž střílel tvrdě a přesně, nejlepší hráč dnešního duelu - Stockdale - však znovu zachránil Fulham. A skvělým výkonem vychytal Fulhamu důležitý bod na hřišti Chelsea. Blues se musí velmi rychle zvednout, už v sobotu hostí doma Aston Villu, Fulham jede na půdu Norwiche.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City18143153:1545
2.Manchester United18143147:1445
3.Tottenham Hotspur17122334:1938
4.Chelsea FC18104436:2134
5.Arsenal FC18103534:2633
6.Liverpool FC1887321:1431
7.Newcastle United1886425:2230
8.Stoke City1874718:2825
9.West Bromwich Albion1864819:2622
10.Everton FC1763818:2021
11.Norwich City1856727:3321
12.Aston Villa1848619:2320
13.Fulham FC1847719:2419
14.Swansea City1847717:2219
15.Sunderland AFC1846822:2218
16.Queen's Park Rangers1845918:3217
17.Wolverhampton Wanderers18441020:3316
18.Wigan Athletic18351015:3514
19.Bolton Wanderers18401422:4112
20.Blackburn Rovers18251125:3911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1379)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A kiwwiho Aktovka je už fuč Ešte že som sa ním neinšpiroval

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj?

Reagovat
madridcan

Akovka. Aktovku mas v hlave...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Spis na chrbte.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal zajtra 4ty

Reagovat
Manik...

Co ta Chelsea provádí? Slyšel jsem, že dostali nějaký "blbí" gól, ale Fulham by se měl porazit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no do pi.e

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham už by mohl konečně dostat šanci Gecov, ale kdoví jestli si tam vůbec někdy zahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Cottagers, kraaasne

Reagovat
smazaný uživatel

men.city dneska nesmí vyhrat pls

Reagovat
Manik...

za tenhle víkon co United předvádějí aby šli na 1. místo? To určitě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

víkon

Reagovat
Manik...

pravda , nepřečetl jsem si to po sobě

Reagovat
C0br

Jestli tohle dokážeš napsat napoprvý, tak bys na to stejně nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Stockdale

Reagovat
madridcan

Dakujem svojim očiam,ze mi Chelsea na nastenke unikla

Reagovat
smazaný uživatel

Boas asi brzo poletí

Reagovat
vitasrp

To urcite ne, tim se totiz zadnej problem nevyresi..

Reagovat
vitasrp

Nase kazdorocni klasika, v prosinci proste musime tu krizi mit.. Coz je uplne idealni, kdyz se hraje nejvetsi pocet zapasu.. Ani si poradne nevzpominam, kdy jsme na Vanocni program byli dobre pripraveni, snad v sezone 07/08.. A od te doby je to neustale spatny..

Loni nas tahle krize stala titul, ale vzhledem k tomu, ze to byl slaby rocnik a ztraceli vsichni, jsme se jeste dostali do boje o nej.. Letos jsme venku uz davno, co je ale horsi, tenhle vanocni program nas muze stat 4. misto..

Co mi vadi asi nejvic - jak pomala nase hra je.. Clovek se ted koukne na zapas LFC a to je neustala jizda nahoru dolu, zadna prehnana snaha o kontrolu mice.. Takova hra je mi sympaticka.. Na druhou stranu kontrolovat hru a hrat v pomalem tempu, ale musite na to mit hrace - jako treba City - technicti, rychli hraci, kteri jsou schopni prolomit hluboky obranny val soupere.. My mame rekneme jednoho takoveho hrace - Matu + kvalitni kridlo v podobe Sturridge.. Ale zbytek? Kompletni stredni zaloha se na takovou hru nehodi, utocnik uz vubec ne atd..

Mimochodem pryc jsou i dny, kdy jsme meli nejakou silu, nejaky kouzlo lamat tyhle zapasy na svou stranu.. Sice to tech poslednich 10 minut byl i tlak, ale gol proste nedame.. Koneckoncu i disciplina tymu neni na nejaky dobry urovni - co jsme predvedli po golu nemelo obdoby.. My jsme nepresli do hlubokeho vbloku, my jsme kompletne prestali hrat - neposouvali se s hracema, nebranili poctive atd.. Takhle to dal nejde.. A o krizi v utocny fazi se zminovat nemusim, naposledy jsme ze hry vic jak 1 gol v PL dali na zacatku prosince Newcastlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale to, aby hráli "nahoru dolů" jak říkáš je chyba v celém systému, chcou napadat vysoko, proto nemůžou hrát tímhle způsobem.. Fulham bránil dobře, ale neskutečně chybí myšlenka ve středu zálohy, Lamps dneska zdaleka neodehrál to, co by mohl, příchod nějakého tvořivého záložnika je nevyhnutelný, stejně jako pravý obránce, Bosingwa se sice snaží, skvěle se nabízí ale ztratí hrozně moc balónů.. Letos to už je podle mě pouze boj o třetí až čtvrtý flek a ten bude neskutečně těžký..

Reagovat
Nikikrew

Pacia sa mi tvoje prispevky. Vidim, ze mas prehlad a futbal si uz urcite hral(alebo stale hras). Si objektivny a tak to ma byt. Bodaj by mal EF viac takycho uzivatelov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál Ramires a ta hra zas vypadala jak za Ancelottiho bože

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dnesnimu zapasu dodat no..O kousek lepsi nez pro Wiganu a pri trose stesti nebo horsim vykonu brankare Fulhamu to 3 body bt mohli. Ale to nic nemeni na tom ze vykon to nebyl idealni a hlavne prvni polocas a pak mezi nasim golem a vyrovnanim byl Fulham vic nez vyrovnanym souperem.

Lampard a Meireles spolu hrat nemuzou to se potvrdilo, dale se potvrdilo jak je citelna ztrata Ramirese. A treti vec ktera se potvrdila ze zadny z hrotovych utocniku nema formu , nerikam ze hral Torres spatne , ale zadna slava to taky nebyla.

Zda se ze Lednove posileni je nezbytne , bohuzel to nebude tak jednoduchy protoze tato sezona uz se pocita do FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnem Newcastle a hned gol :) a teraz dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

603302785

Reagovat
smazaný uživatel

co je chces poslat kredit?

Reagovat
m.sali

haha shitty

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasnej hraci den v PL i v Champu

Reagovat
Bayern +

Co je uzasnyho na tom, jako Saints a Boro doma uhaluzi osemetne vyhry a my ztratime 5 minut pred koncem tri body u tych matlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpovidat budoucnost jeste moc neumim

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc sem si nic nekoupil ve městě. Všechno zavřený

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sel Carroll za 35, Demba ma cenu aspon 90ti

Reagovat
smazaný uživatel

Tarzan bez Čity za 35 mega To jim vnutili na nejake duchodcovske prednasce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že Gerrard Carrolla pořádně v šatně seřeže do lati a bude..ty šance co dneska měl

Reagovat
Nikikrew

Dnes si teda stavkove zarobili . WBA, Blackburn, Fulham . Zajtra Arsenal jednoducho musi

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool Doma 6. remíza. O co potom chtějí hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vyborny vysledek a drzime kontakt s vrskem tabulky. To je pro psychiku jen a jen dobre. Hatem

Reagovat
smazaný uživatel

A Cabaye motorova mys. Opet nejvic nabehanych km. Nenapadny, ale nepostradatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

a od vás nejsympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ba nesouhlasí?

Reagovat
smazaný uživatel

On je hroznej sympatak.

“It will be a terrible blow to leave the team. This is my club and I am proud of it, but this is for my country.”

“I am going there to play for my country and to try to win. I am not going there for a holiday. It is a big tournament.”

“When I got the call from Newcastle in the summer I decided quickly what I wanted to do.”

“I looked at the team and wondered if I would fit in there. Obviously I made a good choice.”

“I thought Newcastle were a team and a club I could trust.” “I said to my agent to look at the club and tell me what he thought.”

“He told me that Newcastle would be the best choice and he was right.”

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já nepopírám, já jen že Cabaye mi přijde sympatičtější i svým chováním na hřišti a temperamentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Cabaye ma i ty rozhovory mozna jeste o chlup lepsi Tyhle dve posily se sakra povedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by takhle nakupoval i Kenny....místo Downinga jsme mohli mít třeba i 2 špičková (a lepší) křídla za stejnou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Manchesteru City je spokojeno s prací manažera Roberta Manciniho a údajně mu nabídlo novou smlouvu. Podle listu Daily Mirror už na ní Mancini kývl a od léta 2012 by měl v každé z následujících tří sezon vydělat pět milionů liber. To by z něj udělalo nejlépe placeného manažer v Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako na piču ich budem trenovat aj ja, a za 1/5 platu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou přímo nádherné výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov když se rozstřílí tak to stojí za to

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně bez nálady. Asi je zbytečný psát, že si Blackburn nezasloužil nic, natož pak bod.

Reagovat
minoLFC

Papa LM, nevyužiť ďalšie zavahanie Chelsea a neporaziť tragický Blackburn je hanba....Adam, Henderson a Agger na facku...Jediný kto zaslúži pochvalu snaď Škrteľ...Kenny má teraz január aby poriešil niektoré veci... snaď dáme aspoň ten Shit Cup

P.S.: pojebaný Boxing Day

Reagovat
vodka

jaj, já tuším dostávám dárky aj dneska

Reagovat
vodka

aneb Berba, Fulham, Baggies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp

Neuveritelny, to je proste neskutecny, co LFC posere/zahodi/chyti jim brankar..

Vlastne vsechny jejich domaci zapasy jsou jak pres kopirak - zahazuji sance, inkasuji laciny gol a v poslednich minutach je vychyta brankar..

Nic to nemeni na tom, ze remizovat s Blackbunem doma je ostuda.. Pro LFC letos uz nekolikata.. Ja si nemohu pomoc, hraji hezky fotbal, maji tlak, ale v posledni tretine hriste schazi kvalita.. A to bud v zakonceni, nebo i v kvalitnim centru..

Nakonec si tak rikam - s tolika domacimi ztratami tu Ligu Mistru uhrat nemuzete, to at se na me nikdo nezlobi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a predstav si toto pozerat kazdy zapas furt furt furt, milion sanci, 17 tyciek, 5 nepremenenych penalt, zakroky z rise snov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes nejak ani extra sanci nebolo, mozno tie dve v nadstaveni, ale nato sa spoliehat nemozeme, uz malo byt davno rozhodnute !

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

V Champu taky jeden hattrick, navic v podani legendy

Reagovat
Virtuos

Blackpool pomaly, ale isto a je min. v play off

Reagovat
fantomas

Obávám se, že to ta legenda asi nebude.

Reagovat
Virtuos

nevadí, ale viem koho myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Oni i Reading se porad posouvaji vys a vys, mam z toho velkou radost Jeste Clarets by se tam mohli vmacknout, az zacne Tigers dochazet dech a Boro neocekavane spadne zpet do prumeru

Reagovat
Virtuos

Boro to ešte uhrá, aby nakoniec nespadol nižšie West Hame, inač Forest nič moc

Reagovat
fantomas

Ale to je Matt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sem mimo já nebo ty? Já tam jinej než ten Phillipsův nevidim..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se smeju sobe, nenapadlo me, ze by Matt dal za jeden zapas vic golu, nez za celou svou dosavadni karieru

Reagovat
fantomas

Já taky hned koukal na wiki, že co to jako je...

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Evansem,ze sel po polocase dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, dostal žlutou a vedli sme, takže šel pryč.

Reagovat
fantomas

Co si řikal o tý stoprocentní výhře City, kiwwine?

Reagovat
minoLFC

btw už vie niekto od koho ma Carroll ten monokel?

Reagovat
smazaný uživatel

to síce neviem, ale takým prístupom aký má k hre by si zaslúžil druhý

Reagovat
minoLFC

jo rozmýšlam, že by som zavolal tomu maníkovi, nech to má symetrické

Reagovat
smazaný uživatel

odomňa

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United Krásný Boxing Day, perfektní zápas, a skvělé výsledky. Stáhli sme Man City na skóre a aji s tím sme pořádně zahýbali, 16 gólů ve čtyřech zápasech se musí projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

tady mizej příspěvky jak peníze ve vládním sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Steve G je prostě genius. Přišel do hry a hned to pozvedl o několik úrovní. A Torres je dement, každej zápas by měl 2 fíky minimálně v současným LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď musím uznat, že ten patičkový gól Adama byl hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude příště sedět. Minule penalta, ted tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, taky...i když by mě zajímalo, co by provedl příště, to už se snad ani překonat nedá...

Reagovat
cristiano.K.

Hendo nebo Adam, vždyt je to skoro jedno stejně Steve příště začne na lávce

Reagovat
tomasinho

To není, Hendo byl dneska o kus lepší než Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem posledních 5 minut a Downinga bych nakopal do p*dele. Dřív jsem myslel, že má smůlu, ale on je vlastně jenom neschopnej.

Reagovat
fantomas

Ještě my rozdrtíme Wolves a bude to na špici dokonalý povánoční kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

+ kanárci, ale to už by bylo moc....

Reagovat
fantomas

No, tak mohou klidně překvapit, ale to by byl jen takovej příjemnej bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley pravděpodobně odpočinek, takže to smrdí průserem

Reagovat
fantomas

Že inkasujete, o to se nebojim. Spíš že Norwich neni schopnej udržet nulu a v kombinaci s tou vaší ofenzívou se docela třesu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvojka Gallas-Kaboul popřípadě Bass není až taková tragédie. Ale vůbec by mi nevadilo, kdyby to byl skvělý fotbal nahoru dolů, s naším vítěstvím 4:3 na konci...

Reagovat
smazaný uživatel

A 4 gólama JD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Videle jsem az druhej polocas a Blackburn byl totalne marnej. Liverpool kontroloval celej zapas, ale zas a znova to zakonceni.. 22 strel a jenom jeden gol. Jinak de videt jak Steve posunul nasi zalohu na uplne jiny level. Hlavne, ze kazdej zapas udelame s brankare hostu hrdinu.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho 18 nekam na tribunu ne?

Reagovat
Maresma

15

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo JE hrdina!!!

Reagovat
feministka

chytal Bunn

Reagovat
Devil

Krasný den.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie kolo zabere Sunderland a mohli by sme byt prvi..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nádhera. Zítra to nebude s kanárky žádná prdel, ale věřím, že nenecháme nic náhodě a pojistíme si třetí flek!

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím, že nám ho zítra přiblížíte

Reagovat
smazaný uživatel

S Dembou na vrcholu tabulky strelcu je to jako za dob Shearera. Ale Demba je vetsi sympatak (au, rouhani)

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy budete dělat až vám odjede na APN, to jsem fakt zvědav...

Reagovat
iamek

Kdy odjizdi ? Doufam, ze proti manche uz nebude hrat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, někdy první týden v lednu?

Reagovat
smazaný uživatel

az v polke mesiaca

Reagovat
smazaný uživatel

Vis to driv nez Pardew a Ba, slusny

Reagovat
smazaný uživatel

pcha...

Reagovat
Devil

Ale fuj....

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer je se vsi uctou hrozne namyslenej.

Reagovat
Devil

Vubec-Shearer je borec,namysleny hrace si predstavuju jinak!

Reagovat
smazaný uživatel

ted si mi pripomel film Fanoušci, jak tak ty 2 kluky posle do prdele a oni mu pak ukradnou auto

Reagovat
Counter

Ovšem Demba na vrcholu není :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Alan se obcas musel sklonit pred Thierrym

Reagovat
herbage

Demba sympaťák? Zeptej se v Hoffenheimu

Reagovat
goodbay

Bolton

Reagovat
goodbay

aspon Blackburn příjemně překvapil. Zítra výhra Arsenalu a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba

Reagovat
smazaný uživatel

Rhodes vítězný gól.

Reagovat
Counter

už 18. ligový a 20. celkově. Je to mašina

Reagovat
Virtuos

to je strelec

Reagovat
Maresma

Do LFC s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre brankárov hostí na Anfielde

Reagovat
iamek

Idealni den. City, Chelsea a Liverpool remizka a Alex nechal odpocivat cely zaklad. Carrick na stoperu, Nani hral jen hodku a Evra druhy polocas taky stoper takze si odpocinul. Navic zadne zraneni, nahradnici se dostali do zapasoveho tempa aspon trosku. Idealni . Po novem roce jsme tam kde patrime

Reagovat
smazaný uživatel

čiže v Európskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

To je ta liga na kterou si postupne zvykate ? My tam jen nakoukneme a pak zase budeme v Evrope tam kde patrime

Reagovat
66pepo66

No len ci AJ tam sa vobec dostanu...

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale pred tím si ešte užite Ukrajinu

Reagovat
Kepy_FCB

KANADA-VÍTKOVICE (Spengler Cup)

1 Výhra domácích

1.40

KANADA-FINSKO U20

1 Výhra domácích

1.24

RUSKO-ŠVÝCARSKO U20

1 Výhra domácích

1.22

Celkový kurs 2,12

Počet příležitostí 3

Vsadit částku

5 10 20 50 100

Vsazená částka 5 000,00 Kč

Vč. manip. poplatku 5 000,00 Kč

Potenciální výhra 10 600,00 K

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro jednu z nejlepších obran PL, která je tomu týmu uplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím neskutečnou marnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Od zápasu s Boltonem je každej domácí zápas neskutečná marnost ... začínám si zvykat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

no Agger se mi dneska nelíbil,ještě ten dive do toho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No to sem těžce nepochopil, kort když na malým vápně byl připravenej Suárez uplně volnej(možná by to i dal)

Reagovat
Maresma

Trefil dneska vubec branku?

Reagovat
cristiano.K.

jo,ale pak mu pískli ruku

Reagovat
cristiano.K.

a tak zas nebudeme přehánět,že jo

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
2miguel1

Ten Liverpool o ničom to je.....nedávajú vôbec góly.Tam jednoducho chýba hráč typu Ozil,Xavi. Mali by kúpiť Kroosa,Gotzeho,neverím že o tom nevedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace pro Gecova. Na tribuně se propracoval už do osmé řady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
ACSMan

kam ty?

Reagovat
fantomas

Obyčejně vysedává na lavičce, takže docela mimo no.

Reagovat
Chazy

Wigan!!! To zas bylo prodaný ..

Rhodes je bůůh. Dneska to bylo pro Terriers strašně důležitý.

Do Prado je taky neskutečně dobrej. Chvíli to vypadalo, že pokus s Brazilcem v nižších ligách jen tak nevyjde, ale pomalu na něm ta hra stojí. Už aby byl v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni on Portugalec nebo to je neco jak Deco? Kazdopadne doufam ze Saints uvidim pristi rok v PL!

Reagovat
Chazy

Brazilec je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, tak sem měl něakou haldu asi...

Reagovat
mithro

tento zapas bol sucast zmluvy na hostovanie Macety

Reagovat
kiwwi

to by sme museli prehrat 10:0, aby boli fanusikovia Wiganu aspon ako tak spokojni s touto zmluvou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSMan

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu ,že ste přišli o LM a hromadu zápasů vyhráli způsobem 1:0 tak tu nevidím moc věcí k palcování.

Reagovat
iamek

Vy fanousci prumernych tymu si vzdycky neco najdete . Tady je rec o lize a bodove dohnani city. Zapasy kde hrajeme hovno a vyhrajeme 1-0 nam vyhravaji tituly. Kdyby takhle doma Liverpool ukopal misto 6 remiz 6 vyher a Chelsea v poslednich zapasech to same tak jsou jinde. Co by za to kluci dali :).

Reagovat
66pepo66

Lenze pocas krizy sme VYHRAVALI a je jedno akym rozdielom. Pozri sa na Chelseu ci Liverpool a ich v krize. Ten 20. titul si myslim, ze nakoniec vyde, aj ked to bude tazke ale vyde to. A co sa tyka LM ci CC, tak je tu stale EL pripadne stale je moznost navratu do LM (i ked si to nezasluzime) a CC je len sutaz do poctu. V konecnom dosledku, najpodstatnejsi je aj tak titul ostatne konkretne mna osobne velmi nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to, ze aj ked hraju ako loseri, tak vyhraju aspon 1:0, co MC zatial nedokazu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ja som si bohuzial nespravil screen, ked som pisal, ze do noveho roka bud City nebude v LM, alebo nebudu na 1. mieste...a mozno ani ani

Reagovat
mithro

Reagovat
Lacko_Boh

žiadne umenie toto predpovedať

Reagovat
smazaný uživatel

wow. fantastickej den. bude dneska MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat na MOTD. Hlavně co se týče LFC, každej tejden mi nabízí stejnou podívanou akorát dresy a stadiony jsou občas jiný.

Reagovat
goodbay

kde sleduješ MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Štěpána se jde snad každý slušný člověk zlít ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hodinu budu sedět v práci, a zejtra ráno jdu znova. Ale ožral bych se díky LFC neskutečně teď.

Reagovat
smazaný uživatel

zasraný kapitalismus...člověk se nemůže ani o svátcích "uvolnit".

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, hlavne slušny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aspoň, že je tá štefanská zábava, ožerem sa, že nanu ani netrafím

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mimo LM

Reagovat
hefy

Prohra byla jasná tak jako tak, každopádně Sammon byl vyloučen dost přísně (Juhuu, aspon nebude hrát) a penalta taky nejspíš být neměla (faul to byl, ale zdálo se mi, že před vápnem), ovšem pokud to má United pomoct k titulu, tak prosim.

Reagovat
Chazy

Já sem to bohudík neviděl

Reagovat
hefy

Stam hrál moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten pátý gól do sítě Wiganu bude určitě klíčový... Jinak se mi zdálo, že to byl jednak trochu Parkův skok a jednak to bylo mimo vápno. Ale to je buřt.

Reagovat
C0br

To vyloučení bylo příšný, ale ten penaltovej zákrok byl na čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloučení hodně přísné, penalta nevím komentátor říkal čára ale kdyby si rozhodčí místo ní vybral jeden z faulů na Hernandeza tak bych byl radši. Celkově to nezvládl, ale ten zápas ovlivnit nemohl tak jako tak, a obhájí si všecko, takže se asi nic moc neděje. Teda kromě toho že Sammon nemůže hrát, ale to vás nejspíš moc netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sance Tottenhamu na titul su stale dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zase neřekl...

Reagovat
nemamvasrad

To je taková šance, asi jako měl Arsenal minulé roky. V tabulce to vypadá hezky, ale realita je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyvracím, ale říct, že jsme bez šancí v současné situaci, s naším losem a formou, navíc když vedle ligy už budeme hrát jen FA cup mi přišlo (jak to říct?), krapet arogantní...

Reagovat
nemamvasrad

Kterýkoliv jiný rok by ta šance byla určitě slušná, ale letos si to podle mě nenechá Manchester vzít(ať už jeden nebo druhý). Zvlášť teď, když nejsou v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se v téhle chvíli dá podle mě mluvit o dejme tomu 5-10% šanci...

Reagovat
nemamvasrad

Až za váma budou dohrávky, které vám taky trochu zahustí program, budeme chytřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě Everton je tradičně nepříjemný soupeř a zítra to taky nebude žádný med. Určitě tyhle zápasy ledacos napoví...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vas nemam rad, ale titul bych vam pral. Z ty spice by nikdo jiny neprinesl takovy svezi vanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A já teda jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by taky tady od tebe čekal co jiného

Reagovat
fantomas

To jo, a nebyl sem náhodou ještě před chvíli "objektivní gunner"?

Reagovat
fantomas

Respektive vlastně rovnou Slepičák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě jednou pochválím, ještě neznamená, že na to máš štempl

Reagovat
smazaný uživatel

3. flek by byl zlatý, ale snít můžeme dál...

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to co najmenej zraneni lebo aj pri takej kvalite aka na WHL je, je absencia niektorych citelna. stoji to potom Spurs zbytocne body.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

parádní den doufám, že zejtra Tottenham zakančí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to psal, že Newcastle dnes nevyhraje?

Reagovat
cristiano.K.

jediné co dnes potěšilo je návrat kapitána,smutná realita boxing day

Reagovat
vitasrp

Jinak je fascinujici, jak lehkej los pres Vanoce MU maj.. V casti sezony, ktera je nejnabitejsi, tymy jsou unaveny a je tu tak nejvetsi prostor pro prekvapive vysledky, hraji United dva zapasy doma s totalne slabejma mancaftama.. To je z jejich pohledu velka vyhoda..

A mimochodem - nemam paru, jak to Ferguson dela, ale je Pravdou, ze to je proste genius.. Jak on umi nacasovat formu sveho tymu, to je jiste nevidane.. Na zacatku sezony pomerne silny los - MU valcoval soupere, byl to neskutecnej stroj.. Nasledne se to v nedulezitym obdobim uprostred podzimu zaseklo, presel na konzervativnejsi zpusob hry, tym nemel formu, ale furt vyhraval 1:0..

Sice pak prisel pruser v LM, jenze ja ocekaval, ze to Ucka posle konecne i do vysledkove krize v lize.. Misto toho prisla forma, Nani zacal hrat skvele, Rooney taktez a do dulezity casti sezony maj vystarano..

Fakt by me zajimalo, jak to Fergie dela - jestli to je diky rotaci, naplni treninkovych jednotek, kdo vi..

Reagovat
smazaný uživatel

zas az taky genius nebude ked nepostupili z lahkej skupiny LM a vypadli doma s Crystal Palace

Reagovat
Free_player

Reagovat
vitasrp

Mne nejde o evropsky pohary a ani o Carling Cup.. Pripada mi neuveritelny, jak kazdej rok dokaze tym dostat do formy presne na to vanocni obdobi..

Letos me to zarazilo jeste o neco vic kvuli tomu, ze v podstatejeste na zacatku prosince to bylo nic moc.. A ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám pořád. Sportovci vždycky ladíjou formu na jedno určité období, buď mistrovství světa, olympiádu, nebo důležitý turnaj, Sir Alex ladí tým na přelom prosince a ledna. Leden se jede v plném tempu, a do dubna fungujem na vítězné vlně. Akorát podzim vždycky nestojí za nic, ale na to se dá po letech zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas musis uznat ze klub ako MU si nemoze dovolit take blamaze ako na jesen.

nepostup z LM, 1-6 proti City, vypadnutie s Crystal Palace...

fanusikov nezaujima nic ine len vitazstva a trofeje nech uz ide o pohar akykolvek.

mam za to ze ta sucasna forma je skor dosledkom predoslych neuspechov aby si hraci udobrili fanusikov + samozrejme PL je pre nich teraz jedina starost, pohare pase, repre sa nehra, maju cas na regeneraciu a treningy v kompletnom zlozeni. kazdy kto hral futbal ti povie ze to nie su zanedbatelne faktory.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za sebe, já chcu titul z Anglické ligy, LM je sice fajn ale spíš bonus. Zbytek je akorát příjemné překvapení. Větší radost mě dělá CS, kde jsou většinou rivalové jako Chelsea, nebo letos Man City. Sice by bylo fajn vyhrát všecky zápasy a každou trofej, ale reálně vím že aji když na to tým třeba máme, tak se musí sejít dost věcí které se prostě většinou nesejdou.

Reagovat
kiwwi

liga je no.1 a zvysok je uz bonus...kazdopadne sme stale v hre o 3 trofeje

Reagovat
r.mrazik

jeee,vsak to se vezlo s tou slabsi podzimni formou...nemuze se stale vyhravat a vypadnuti z LM bylo dost spatne,ale stalo se to i jinym tymum...real nepostoupil kolikrat o kolo dal...letos jsme si to proste vybrali no...a ta prohra se city,kdy jsme hrali o deseti a dostali tri goly v 90 minute?a pohar je pohar...

nezlehcuju to...nase tehdejsi forma byla totalne tragicka...ale to,ze fergie je mistr v priprave tymu na nejnarocnejsi obdobi je pravda...navic i (fungujici!!) rotace kadru...je to borec...

Reagovat
fantomas

My ho máme ještě snazší.

Reagovat
vitasrp

Taky pravda a hlavne zitra jdete pred nas, to uz je docela pruser..

Reagovat
vladis271

nvm, ale na deň kedy ohlási koniec sa mi už chladí šampus

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

čo je kua. Myslíš, že keď skončil Paisley, tak mufani plakali?

Reagovat
fantomas

Nic mezitim teda neni jo? Dá se něčí odchod jen buď oplakat, nebo oslavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to teda asi obrečel, protože by přišel Mourinho a to je větší zlo...já bych ho zavřel někam do Itálie, tam mi nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo?Ceho ja se jeste nedockam mozna tak v MU, kde ho ani omylem nechci videt.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani já jako fanoušek United to by pro nás bylo tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

My mame do konce ledna taky skvely los a poserem hned ze zacatku co muzem...po Wiganu druhy vysledkovy zkrat...

Reagovat
vitasrp

Jj, dalsi uz si nemuzeme dovolit, do mace United bychom meli vsechno vyhrat, jinak bude bitva o 4. Misto peknej pruser..

Reagovat
cristiano.K.

AFC,LFC a MU mají podobně lehké losy

Reagovat
smazaný uživatel

pro LFC je to právě že těžkej los

Reagovat
cristiano.K.

papírově ne

Reagovat
Maresma

To vubec nema cenu se divat jakej mame los.

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex má smlouvu s ďáblem.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že jo

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

je to tak rok co rok...najlepsie je, ze po zaciatku sezony pisu fanusikovia ze potrebujeme milion hracov, pretoze s tymto nemame sancu, potom okolo vianoc nepotrebujeme nikoho, ideme zvalcovat cely svet, potom pride mensia kriza, potrebujeme milion hracov, tak vyhrame titul a zasa sme majstri sveta...a toto sa opakuje proste kazdy rok

Reagovat
r.mrazik

deti na devilspage nema smysl poslouchat...tam sla uroven neskutecne dolu

Reagovat
kiwwi

ne, ono je to tak fakt rok co rok

Reagovat
Maresma

If you don't support us when we draw or lose, don't support us when we win. - Bill Shankly

Reagovat
cristiano.K.

200. pro návrat Steva Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

aspon neco pozitivniho

Reagovat
smazaný uživatel

i 300

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

ten Liverpool ne a ne vyhrát

Reagovat
kiwwi

este nikdy som nebol z prehry 50 eur taky stastny

http://digs.by/rMH2Pv

Reagovat
cristiano.K.

ještě LFC ti tam chybí k dokonalosti

Reagovat
kiwwi

to som nejak tusil, ze nemusim poistovat patdesiatimi eurami a dojebu si to sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Oh happy day

Reagovat
kiwwi

(oh happy day)

Reagovat
r.mrazik

Fergie je stejne borec...at to posklada jakkoli,tak ten tym jednoduse stale funguje!! dneska gibson,obrana totalne slepena...

a carrick ma formu jak blazen

Reagovat
Chazy

Tak letos ten tým hodněkrát opravdu nefungoval. Wigan by MU prostě porazilo v jakýmkoliv složení, to se nedá brát.

Reagovat
r.mrazik

tak na to,ze nefungoval,tak jsme jeste docela nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tikety v pr.eli, ale hlavní je, že liga je napínavá a má náboj...

Reagovat
kiwwi

kazdopadne dnes ma prvykrat na Digi pobavili komentatori:

situacia ked Wigan potiahol loptu, odcentrovali, center podbehol Carrick a Sammon v dobrej prilezitosti zahodil...Slovak hovori: vidno, ze Carrick nema tie stoperske navyky. Cech ho doplna...a Sammon tie utocnicke

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mozno sa takto smeje, co vies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infi

Klasika

Reagovat
Maresma

Ze ty ty smajliky klikas nahodne?

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, takže letos odpadla už i chelsea, takže to bude boj mezi náma a citizens

Reagovat
Chazy

Njn, docela facka názoru, že to nebude o tvou týmech

Reagovat
kiwwi

tak v PL je mozne hocico, sam to z historie poznas...ale tento rok tam vazne nevidim tim, ktory by mohol Manchestru konkurovat

Reagovat
Chazy

Vždyť já naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je ještě neodepisoval, Tottenham má formu a momentálně dva zápasy k dobu. Nás čeká docela těžký los Arsenal, Stoke, Chelsea, Liverpool, Ajax což pořádně odčerpá síly a prověří tým. Sice ten odstup mezi týmama z Manchesteru a zbytkem vypadá už propastně, ale dohnat se bohužel dá.

Reagovat
smazaný uživatel

totteham pujde do LM, to samé chelsea a arsenal s liverpoolem si to rozdají o EL

Reagovat
smazaný uživatel

příliš brzo dělat řeči kdo z trojce Arsenal ,Chelsea Tottenham pude do LM

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Pises, ze je prilis brzo delat zavery a sam si do tech tymu kteri budou bojovat o LM nezapocital Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten ja na 99% out

Reagovat
Maresma

To asi ne.

Reagovat
niflheim

Hlavně souboj o LM bude doufám napínavý až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

to i o trofej snad.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím že chelsea nebo tottenham si nechají ujít LM, mají kvalitnější týmy než arsenal nebo liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jako jistotu to ze Chelsea bude hrat LM bych nevidel...Tottenham i Arsenal maji o dost lepsi formu a rozhodne nic nedaji zadarmo. Liverpoolu nedavam vysoke sance.

Proste z te Londynske trojice Tottenham,Chelsea,Arsenal vidim sance na LM naprosto vyrovnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Chelsea má zase peníze ,takže si muže koupit lepší hráče tam kde je zrovna tlačí bota.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem hrozne zvedavy co se bude dit v Lednu. Podle vseho se tahle sezona uz pocita pro FFP platnym na sezonu 2013/2014. Takze mozne je to ze v Lednu prijde jen Cahill za 7 , nejaky De Bruyne za 8-10 a konec.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to hodně ovlivní no , ale tedkon fakt těžko říct.

Reagovat
kiwwi

liverpool snad hra o EL nie? ten tam ratat ani nemozes

Reagovat
kiwwi

An Arsenal fan on Twitter

"Berbatov is Manchester United's fourth choice striker. Chamakh is our second choice striker. This fact makes me want to cry."

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov dá ještě jednoho góla a vyrovná Suareza Já sem věděl že si ho mám dat na svátky do fanty.

Reagovat
mithro

dnes za 90 min viac golov ako Torres za 645 minut v cele lige

Reagovat
mithro

Today is one of those days where you can't wait for MOTD. We score a shit load and everyone else drops points. tak tak, veru, bring on MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov has scored more goals in 90mins in

the EPL more than Torres has scored this season

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

City už dochází dech Ve vzajemném duelu to budou United kdo se bude radovat, s kádrem který se začíná uzdravovat a není tolik unaven

Reagovat
smazaný uživatel

Když to víš tak jistě, tak na to vsaď dům...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, po jednej remize povedat, ze dochazi dech je trochu mimo si myslim.

Reagovat
noustres

já neříkám že je to tutovka, domnívám se že tento scénář nastane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

464 - Hatem Ben Arfa has scored for the first time in 464 days. Recovery.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro 3 góly Berbatova

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Basty

Reagovat
kiwwi

aj tu penaltu kopol stylovo

Reagovat
smazaný uživatel

jako jedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Měl by dostávat víc prostoru, od začátku v PL toho moc nenahrál. Tady na EF podle statistik 254 minut, 4 góly, to je 2,82 zápasu... To je slušněj průměr.

Reagovat
Kaze

Asi ho Fergie šetřil na zimu a začátek jara, kde je plno zápasů a počítalo se s LM.

Reagovat
vocasisko

takže na 3,14 gólů potřebuje asi 2,2137 zápasu? hmmm tak to jsou slušný statistiky

Reagovat
forrest

Přesně tak

Reagovat
mithro

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid president has just confirmed the Chelsea interest in Striker Gonzalo Higuain.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to nějakou souvislost s tím Mourinhovým prohlášením, že doufá v návrat na ostrovy?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mě to nedá a já si myslím, že Dimitar do toho základu prostě patří, vždy když hraje tam něco šoupne, škoda, že ho SAF tak přehlíží, snad neodejde...

Reagovat
kiwwi

ja mam Dimitara neskutocne rad, ale jednoducho je fakt, ze zaklad teraz s prehladom tvori Wazza a Welbz...Welbz by ale mohol s Berbom rotovat (a samozrejme Javier v kazdom zapase ako zolik)...SAF to zas raz v utoku vyskladal skvele

Reagovat
forrest

Berbatov by měl hrát pravidelněji...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopane Kiko je zufaly, netreba uz ziadne hostovania, ale ho predat, skoda Dioufa, to je skvely utocnik, rad by som ho videl niekde v Anglicku dalej..

Reagovat
smazaný uživatel

1 - West Bromwich Albion are the first team to stop Man City from scoring in the Premier League since Liverpool in April. Barrier.

Reagovat
kiwwi

ty vole, Evans zranene lytko, out na 2 tyzdne...toto je snad sen

uz nech sa zacnu vracat hraci z tych zraneni, lebo o chvilu bude fakt hrat Berba zaklad na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. No, na něm naša hra zrovna nestojí, ale jeho post už je docela kritický. Fryers snad Rovers zvládne, ale proti Newcastlu už potřebujem jistotu v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

A zraneny je aj Smalling? Na Blackburn sa vrati Rio a mak byt uz hrat aj Jones a asi zacne opät hrat Rafael na pravo, alebo Valencia no..

Reagovat
Tomekcz

ja uz ani neverim ze je out na 2 tydny, zas na Blackburn bude ready

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nemá zdaleka kvality jako Berbatov, je mladej, ale dostávat víc příležitostí než nej střelec loňska?

Reagovat
kiwwi

asi mala byt reakcia na mna...

Danny proste musi hrat co najviac, ale nie len preto je utocnik no.2, hra fakt paradne, vie podrzat loptu, je vyborny do kombinacie a je paradny zakoncovatel...fakt si to miesto tvrdo vybojoval, nie je to ziadne protezovanie

Reagovat
r.mrazik

navic o dost vice presuje a beha...rozhodne by mel byt s waynem v zakladu

Reagovat
Kaze

A navíc je i velmi rychlý, takže v breacích bude ohromně platný.

Reagovat
emanuel habasko

"ManUtd zároveň zvládlo hrozit i do osudného vyloučení: z dálky pokoušeli štěstí Gibson, Gibbs i Berbatov a zmatek v pokutovém území hostí způsobil centr Naniho."

Co to je za volovinu? Odkdy hraje Gibbs za United?

Reagovat
Godwinson

Zase ztráta Chelsea, bída. Dnes jsem nečekal, že to domrvěj.

Reagovat
Willy Wonka

Parádní den. Berba dneska top class , Valencia taky úžasnej , Carrick jakbysmet , zbytek týmu velice slušně . Jinak jsem moc zvědavý, jak to dopadne na brankářským postu. Lindegaard se mi zatím líbí víc, jak De Gea. Hlavně je jistější a to je dost důležité. Zase na druhou stranu De Gea má parádní distribuci míčů, super reflexy a tak. Ale ta jeho nejistota při centrovaných míčích je děs. Doopravdy nevím komu bych dal přednost. Only Fergie knows...

Reagovat
mithro

hlavne na Andersa isla tak polovica striel co na Davida, ale aj tak si zasluzia obaja

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kiwwi

tak Anders je fakt dobry, ale nechat najlepsieho brankara ligy len tak sediet na lavicke...

kludne nech to nejak toci

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt Hart dneska hrál

Reagovat
kiwwi

to s tym nema ale nic spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

" ale nechat najlepsieho brankara ligy len tak sediet na lavicke"

Reagovat
kiwwi

no stale nechapem tu narazku s Hartom

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je mi tě líto no.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je Čech ty vojtku

Reagovat
kiwwi

len mu daj SLOFY, Sojtan tu trepe picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

tebe tak budu poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

a) Kdy Hart dostal doma 6 golu?

b) Kdy Hart potopil tým při hře s Wiganem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze s nim diskutuje , to nema cenu. To ze je Hart nekde jinde vidi snad kazdy krom nej.Nerikam ze ho De Gea nemuze za 3 roky dotahnout , ale zatim je bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Já tak nějak doufám, že to nemyslel uplně vážně a šlo mu přesně o tyhle reakce. Jinak by byl samozřejmě mimo, kdyby to tvrdil ve vší vážnosti...

Reagovat
kiwwi

ty vole, este ja ty zacinaj

Reagovat
fantomas

Tys to fakt myslel vážně???

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Dotáhne ho určitě dřív :) Za tři roky může být už klidně nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz bude nejlepsi Szczesny

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičce ho bude dohánět těžko.

Reagovat
Godwinson

Pokud vím, de Gea má odchytáno poměrně drtivý množství zápasů Manchesteru, tak na jaké lavičce. Navíc je to jeho první sezóna, v lize tak odlišný. Byla by úplná hovadina ho hodit nějak dlouhodoběji na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime , ale na brankare mi to prijde brzo byt tak dobry ve 23.

Reagovat
Godwinson

Jak říkáš, uvidíme, teď mi přijde, že se s těma supertalentama na brankářský post roztrhl pytel.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma spolocne, ze dostal doma 6 golov?

Reagovat
vocasisko

nejlepší brankář PL je Reina

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vocasisko

splňuje nejdůležitější pravidlo pro to, aby byl nejlepší...

Reagovat
kiwwi

robit chyby?

Reagovat
fantomas

Ty se asi hodně nudíš, co?

Reagovat
kiwwi

prave som dorazil do prace no

Reagovat
vocasisko

těsně vedle, teda úplně mimo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ta sestava ManU?? to hrál Valencia s Giggsem na beku nebo jak??

Reagovat
kiwwi

valencia hej, giggs stred zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

hej? ten hraje kde?

Reagovat
vocasisko

neeeeeeeeeee :ůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej model, adios

Reagovat
kiwwi

neviem, takeho hraca nepoznam

Reagovat
smazaný uživatel

SAF hopeful of having Jones and Smalling back from illness for Blackburn on New Year's Eve

Reagovat
niflheim

400. za Berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole, ja som precital za Barcu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Bude dneska MOTD nebo se čeká na další zápasy? A bude to na kiwwi sports?

Reagovat
kiwwi

nechce sa mi

Reagovat
Tomekcz

jo bude to tam myslim v 23:45, ted mu nejde program

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to otřepaný, ale letos to vypadá na opravdu zajímavou sezónu ve všech směrech. Zajímavý boj o titul, o LM i EL a taky o záchranu. Manchestery si to rozdají o titul a Londýn o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

R.I.P. George Robb.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ještě hnusnější než normálně, když to je takhle o Vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední z velikánů té doby.

Reagovat
herbage

sportovní noviny na TV nova: Chelsea s Petrem Čechem opět ztratila, když pouze remizovala s Fulhamem 1:1. A na pozadí běžely góly Jordi Gómeze a Adebayora proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nova.. Další komentář netřeba

Ale Fulham potěšil, tot jse nečekal

Reagovat
Usty

Za tip redaktora u zápasu WBA vs. Man City

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Newcastle ti nevysel, asi proto, ze hral jen jeden s bratru Tayloru

Reagovat
Usty

cože?

Reagovat
fantomas

Tos napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew nadále nemůže počítat s Marveauxem a zřejmě ani s druhým s bratrů Taylorů, Ryanem.

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Je to citace, pane ucitel

Reagovat
fantomas

Citace se dávají do uvozovek, studente.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doslovne citace, neznalku

Reagovat
kiwwi

ine citacie nie su

potom je to parafrazovanie

Reagovat
fantomas

To zaprvý nemusí bejt pravda, a když už bys chtěl bejt za "ználka", potom bys za to měl napsat [Ustohal, 2011]..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt komedie

Reagovat
Usty

vždyť tam mám "Kvůli zranění nenastoupí Lovenkrands, Guthrie, Marveaux a mladší z dua Taylorů Steven."

Reagovat
smazaný uživatel

Mels to v minulym kole, pak ti to opravili

Reagovat
Usty

Ale minulý kolo jsem ani o jednom z Taylorů nepsal v odstavci o zraněných.. Nebo jsem úplně slepej?

Reagovat
fantomas

Já už to opravil.

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

"Pardew nadále nemůže počítat s Marveauxem a zřejmě ani s druhým z Taylorů, Ryanem"

Tohle bylo ono...měls tam "a zřejmě ani s druhým s bratrů Taylorů, Ryanem"

Reagovat
Usty

Tak teda dík..

Reagovat
fantomas

Za málo. Tady v diskuzi si měl každopádně velkej ohlas.

Reagovat
Usty

..což je ovšem alespoň důkaz, že to lidi čtou

Reagovat
kiwwi

to dokazuje akurat tak to, ze to cital hrubas

Reagovat
Usty

ohlas v diskuzi si nepředstavuju jako debatu mezi hrubasem a hrubasem...

Reagovat
kiwwi

hrubas na to upozornil a az tak si to kazdy vyhladal a precital tu vetu (sudim teda aspon podla seba)

Reagovat
Usty

to je i na tebe příliš.. demagogie jako kráva..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem však nemohl vědět ani poznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt ti chybi spetka duvtipu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo sa mi nepáči.

Reagovat
smazaný uživatel

242 - Stoke have launched in over a hundred more long throws than any other Premier League team (2nd Norwich - 141). Reliance.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Tak já bych třeba čekal i větší rozdíl, zas tak neuvěřitelný to neni.

Reagovat
kiwwi

podla mna je to riadny rozdiel, si vezmi ze to je rozdiel len medzi prvym a druhym

Reagovat
fantomas

No jo, ale Norwich tim nijak nevyniká a stejně jich má 141.

Reagovat
smazaný uživatel

... je to STOKE!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to je prostě k pousmání

Reagovat
kiwwi

preco sa ten Heskey uz na to nevyserie?

Reagovat
fantomas

Clattenburg zase naprosto necitlivý rozhodnutí...

Reagovat
kiwwi

dostal za to nalozene, co este viac chces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Psal sem to předtim no...

Reagovat
smazaný uživatel

zase? v PL nepíská lepší rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

možná Andre Marriner

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

povedal by som, ze vela ich lepsich nie je...jeden z najlepsich

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tak, pro mě asi nejlepší tři - Clattenburg, Marriner, Jones

Reagovat
fantomas

Probert, Webb i Attwell musej bejt před Clattenburgem minimálně. Ale já bych tam zařadil ještě Frienda, Masona, Waltona a další no...

Reagovat
smazaný uživatel

WEBB?! to se pak nemáme o čem bavit

Reagovat
fantomas

Nj, v Premier League píská pravidelně daleko líp než na mezinárodní scéna, která ráda zkresluje no.

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde, že kdykoli ho vidím, tak něco posere. a navíc si do toho nechá kecat

Reagovat
fantomas

To samý mám já s Clattenburgem no. Akorát že on neposírá velký věci tak často jako Webb, zato neustále mrví samotnej průběh zápasu vymyšlenými fauly a podobnými věcmi...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jj, pro mě taky vždycky patřil mezi nejschopnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě s wiganem líbil Oliver jak pískal. To bude jednou top rozhodčí.

Reagovat
fantomas

Jojo, ti mlaďoši sou dobří. Doufám, že i Attwell dá brzo zapomenout na Cahilla...taky mi nepřijde zlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor jak teď sundal sudího

Reagovat
kiwwi

najlepsie je, ze sa mi nezdalo, aby sa mu nemohol vyhnut, proste isiel do neho rovno

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to teď u tý opakovačky koukal, no

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ztratil propisku, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby zákrok kola, Clattenburg si to náležitě zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Clattenburg je tragéd, to svět neviděl. Ať mu někdo řekne, že je to kontaktní sport.

Reagovat
fantomas

Snad nejhorší sudí v lize. Dowd je aspoň senil starej..

Reagovat
smazaný uživatel

Foy ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je zlatíčko. Zrovna Potters a Villans mohla bejt řežba, kdyby to nepískal Harapes.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
fantomas

Ba jo, Foy.. Dobře, tak druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak to vůbec.

Reagovat
fantomas

Foy je před nim no. S Dowdem sou nastejno. Všichni ostatní maj určitě lepší cít pro hru, Clattenburg ho absolutně postrádá, což dokazuje kolo co kolo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

Stoke Villa 0:0 a budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

2 - After Jonny Evans' injury, Man United are 2 injuries away from having to play Michael Owen. Desperate.

Reagovat
kiwwi

Palacios tam co za finesy predvadzal

Reagovat
niflheim

Palacios

Reagovat
soukup

hmm bez střely na bránu? slušná tragédie, ještě že sem koukal na lvího krále a ne na první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme koukali zase na Clattenburga, v tom ani není rozdíl, Lví král je namalovanej a Clattenburg dneska taky.

Reagovat
smazaný uživatel

schválně se podívám na druhou půlku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

To je katastrofalni fotbal, koukam to zatim uplne cely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jakej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je z toho házená

Reagovat
fantomas

Na to sem viděl dobrej fór na twitteru...

"It's going to be a tough game for Stoke tonight. Football"

Reagovat
herbage

tys nekoukal?

Reagovat
soukup

naštěstí ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Gabby, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
soukup

proč to nepískal?

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg má dnes pravidla naruby zřejmě. Šlapák jak kráva.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ale nooo, uz to neprehanajte

Reagovat
soukup

tak zrovna tohle bylo fakt vtipný, nedovedu si představit viditelnější faul

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Nemůžu si pomoct, ale Guzan prostě musí bejt voják, co si jenom odskočil z fronty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co jsem na tom Albrightonovi videl. Prisel mi hodne nadejnej, ale ted je spis hrozne marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může Mc Leisch.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho c no

Reagovat
Wat

A mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě nechte

Reagovat
smazaný uživatel

emsý Leisch

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

A kdo ti to řikal?? Strašně jednoduchej hráč, na něm ani McLeish nemá co ničit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím. Proč je podle tebe jednoduchej hráč?

Reagovat
fantomas

Zaprvý má jednu kličku. A zadruhý má jedno jediný myšlení - běžim po lajně a minimálně na třetí pokus odcentruju.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom druhým s tebou nesouhlasím umí se bez problémů zapojit do kombinace a vůbec je to týmovej hráč. A s takovou jednou kličkou si vystačí i Robben.

Reagovat
fantomas

Jo, ale ten má fotbalový myšlení a střelu - Albrighton ani jedno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn. I tak si myslím, že Markovi docela křivdíš.

Reagovat
fantomas

A když už sme u toho, Del Fonzo je daleko větší šmatlák, takže nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Nathane ne ? To nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nathana.

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se právě ta jednoduchost líbila. Žádná extrakreativní hvězda, ale takový poctivý RM. Jenže on má hroznej nepřehled, První dotek docela dobrej, druhym si to pomrší..

Reagovat
soukup

jéžiši Whitehead má kartu a chytá na půlce soupeře rukama, ještě že přihrál dřív než spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je toho Agbonlahora až líto, jedinej se tam o něco snaží. A to může být ještě rád, ze nehraje Heskey na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

i v bráně je nejplatnější

Reagovat
smazaný uživatel

a mlady padawan to moze prenechat svojmu majstrovi

Reagovat
Maresma
Reagovat
kiwwi

to je krasa

Reagovat
Maresma

Krasa by to byla kdyby se to vzdycky odrazilo do site.

Reagovat
kiwwi

nene, takto je to uplne dobre...ta frustracia, bezmocnost, zufalost...krasny pohlad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To Adamovo by si fakt zasloužilo gól. Ale Carroll by za to břevno zasloužil profackovat a celej zápas s Norwichem stejně tak.

Reagovat
Maresma

Jj, sem myslel ze toho Carrolla zaplestim pres monitor kdyz sem to videl.

Ale stejne nejlepsi bylo tohle: http://www.youtube.com/watch?v=cTWJXwBAvKg

Reagovat
fantomas

Ten první komentář.

Reagovat
soukup

achjo dneska to nevypadá že bude ještě nějaká možnost na gól

Reagovat
fantomas

Ty pičo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo o fous, nevim jestli gól nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
fantomas

Né, to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já to neviděl jistě, blbej rozmazanej balón. Tím líp.

Reagovat
Mihi

Tak bolo to veľmi tesné, ale možno to bol gól. http://on.fb.me/sYlVPQ

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý zápas.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
Wat

Reagovat
Maresma

Velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Guzan vypadá nervózně před tím autem

Reagovat
Chazy

Mets

Their $430 million loan on the team is due in 2014. Their $25 million loan from M.L.B. is past due and repayment has been extended. They recently borrowed $40 million from Bank of America. Their valuable network, SNY, is also heavily leveraged, to the tune of $450 million, a loan that must be repaid in 2015. And the Mets’ Citi Field bond payments leapt from $19 million last year to $43.7 million. That is a lot of borrowing for a team that lost $70 million last season and had faltering attendance.

Not the boldest prediction ever: the Mets will be on the market — the whole team, not just parts — before 2012 is over. Just a feeling.

Reagovat
soukup

wau to jsou slušný dluhy

Reagovat
Chazy

Jj, ale tam nevěřím, že by se to řešilo stěhováním.

NY prostě musí mít dva kluby. Dřív měli Giants a Dodgers, ti se přestěhovali, aby se zbavili rivality s Yankees, tak vznikli Mets, aby tam nebylo jen NYY ..

Reagovat
smazaný uživatel

3 minutes of added time ? That's cruel....

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce sorry.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když už jsme u těch Yankees. Tak jsem dneska viděl v A3 sportu na václaváku parádní černý triko s jejich motivem, že bych si ho i koupil, ale měli jen XXL . Nevíš kde se daj tyhle věci sehnat?

Reagovat
Chazy

Nevím, to je prostě to poslední, co by mě zajímalo. Ty jakože budeš Yankee?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím přecejen black sox taky není ideální . Ovšem mají parádní oblečení to se jim musí nechat.

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/cgfm7am

Taky toho máme mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://shop.mlb.com/product/index.jsp?productId=12130991&cp=1452351.1452750.1503885

Wow tohle je fakt hezký.

Jinak s výběrem klubu to mě budeš muset eště zasvětit.

Reagovat
Chazy

Tvůj vkus bych fakt nechtěl mít.

Si v první řadě pak zjisti, jestli tě ten sport vůbec bude bavit sledovat.

By mě zajímalo, kolik lidí ještě moneyball přivede k MLB.

Reagovat
fantomas

Hm, tohle sou ale trička, který teď v obchodě potkáš na každym kroku. Každý druhý se vyrábí s domněnkou, že čím víc nápisů na něm, tím víc tričko.

Reagovat
Chazy

Jj, ale tam jsou navýběr opravdu hezký

Reagovat
fantomas

Noo, já mám vždycky hroznej problém najít náký nepřeplácaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš, že dělám asi 2 dny. Snažím se o tom zjisti různý fakta atd a začíná mě to víc a víc zajímat.

No moneyball je pro mě film roku . Už si to viděl konečně?

Reagovat
Chazy

Samotná hra je složitá na sledování ... ale proč ne, počáteční entuziasmus chválím.

Neviděl, na to je čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas
Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ?

Reagovat
fantomas

Nenašlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to akorát stahuju. Zejtra v práci si to pustím.

Reagovat
soukup

no vzhledem k tomu, že sme byli s kamošama v Brně na premiéře a v kině sedělo včetně nás sotva 30 lidí, tak to asi žádná sláva nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ste tam byli celej tým ne ?

Reagovat
soukup

to ne, nás tam bylo asi 10 a zbývajích dvacet lidí tam bylo kvůli Pittovi a zívali nudou

Reagovat
smazaný uživatel

Troubové.

Reagovat
soukup

věci Yanks skoro všude

Reagovat
smazaný uživatel

Já je moc často nevidím . Dneska jsem prolezl celý centrum a narazil jsem snad jen na to triko a jednu bundu.

Reagovat
soukup

jako ne že by ses tím tady v obchodech brodil, ale jestli narazíš na nějaký baseballový hadry tak budou tak na 90% Yankees

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale dneska jsem viděl chlapa s bundou Cardinals.

Reagovat
soukup

jo Mets se určitě stěhovat nebudou, jsou potřební a je to už moc velká značka

Reagovat
smazaný uživatel

"Di Maria chce vylepšit smlouvu" .... zitra tu uvidime clanek o tom ze Roberto Mancini se zajima o sluzby tohoto hrace Realu Madrid

Reagovat
fantomas

Měl by se vymyslet nákej doslovnej překlad slova "goalkeeping"...třeba "brankaření".

Reagovat
smazaný uživatel

brankohájení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hmmm, víc se mi líbí to moje, ale furt je tohle lepší než bránostrážení.

Reagovat
smazaný uživatel

brankáření je málo doslovný

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bránostrážení

Reagovat
Maresma

Reagovat
C0br

góluzabraňování

Reagovat
fantomas

Hmm... Great goalkeeping by Guzan -> Skvostné góluzabraňování od Guzana!

Reagovat
C0br

Podstatu to vyjadřuje perfektně.

Reagovat
Wat

Tak je to lepší než -> Skvostné brankaření od Guzana.

Reagovat
fantomas

Nene... aspoň je to srozumitelný.

Reagovat
Wat

Ale nepochopil bych z toho to, co je tím myšleno. Cobra to má prostě lepší, smiř se s tím.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

gólochytání, brankobránění

Reagovat
fantomas

Brankobránění.

Reagovat
kiwwi

a co trebars tackling

Reagovat
fantomas

Napadení.

Reagovat
smazaný uživatel

To by na Guzana i sedělo

Reagovat
soukup

á Clattenburg chce být zajímavý

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej přešlap!

Reagovat
smazaný uživatel

Delapovi odpiskanej spatne hazenej?

Reagovat
Wat

Reagovat
soukup

přitom nevím kdo by je měl házet líp, to je jak kdyby Messimu odpískali špatnou kličku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes moje sledovanie PL prerušili neočakávané zmeny plánu, ale ako tak pozerám, tak som o nič nedošiel. Typický zápas Wiganu s MU, ľahká výhra NUFC, Villa - Stoke a SAFC - EFC boli tak trochu dopredu jasné zápasy... Možno by som si pozrel, čo sa stalo s hviezdnou ofenzívou MC.

Reagovat
niflheim

Nemusím litovat, že jsem to vypnul po pár minutách prvního poločasu, co?

Reagovat
fantomas

Náhodou...přišels o Guzanovo skákání v bok, Delapův "špatně házený aut", Gabbyho porod na brankový čáře.

Reagovat
kiwwi

a Gabbyho zvalcovanie Clattenburga

Reagovat
fantomas

To sem si nebyl jistej, jestli to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejzajímavější na dnešním zápasu...

Reagovat
niflheim

Teď na to koukám http://youtu.be/4SutUI47CRo

Reagovat
fantomas

To je úžasný.

Reagovat
Wat

Pěkně Gabby.

Reagovat
kiwwi

nech mi nikto nehovori ze to neurobil narokom

Reagovat
smazaný uživatel

To udelal schvalne ale

Reagovat
niflheim

On měl koule na to mu písknout špatný aut?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
soukup

taky za ním Delap běhal až do konce zápasu a něco do něj furt mlel

Reagovat
niflheim

Tak to je taky kdyby Darth Vaderovi někdo vyčítal, že špatně škrtí

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

600. za Berbu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

doufám, že si to Herb užil, nic podobnýho ještě dlouho neuvidí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Wat

Budete koukat na MOTD? Popřípadě nějaký link?

Reagovat
fantomas

Ty deš hrát hax, na to vůbec nemysli.

Reagovat
Wat

Ach jo.

Reagovat
fantomas

Nebuď jak Kily. Ten taky vždycky "jak nás nesnáší" a během pěti sekund je připojenej...

Reagovat
Wat

Vždyť já vás miluju.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... no videl som len druhy polcas neviem ako piskal Clattenburg v prvom ale toto bol jeden z naj vykonov hlavneho rozhodcu v tejto sezone co som videl. A celkovo patri Clatt k tomu lepsiemu v lige na tragedov Foya, Dowda ci tuto sezonu Webba.

aby som bol konkretny tak neodpiskany faul collinsana jonese v nejakej 55 minute, vysoka noha neviem ktory hrac stoke a zle posudeny delapov aut v zavere

klucove momenty - bol tam vlastne len jeden: agbonlahor na ciare zabranil wilsonovej hlave a gol to rozhodne nebol a ruka tiez nie.

Kedze vykon rozhodcu sa posudzuje predovsetkym na zaklade posudenia klucovych momentov hlavny to mal dnes docela jednoduche. V medzihre tiez nerobil zbytocne chyby daval vyhodu ked mohol, karty vsetky spravne az na tych par drobnych minel ktore su ale nic v porovnani s tym co som uz tuto sezonu od roznych rozhodcov videl. Opakujem prvy polcas som nevidel ale druhy polcas velmi dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov

Reagovat
mr.Silver

Nejnapínavější 3 minuty nastavení v historii

Reagovat
soukup

když rozhodčí utne to nejzajímavější co jsou oba týmy schopny ve své nemohoucnosti vyplodit...

Reagovat
minoLFC

co ten Carrollov monokel?

Reagovat
smazaný uživatel

spadl na balon

Reagovat
vitasrp

Myslim, ze nejlepe vystihnu, jak to utkani bylo nezajimavy, kdyz reknu, ze ani ja nemam, co bych k tomu poradne napsal..

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mihi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
soukup

každopádně doufám, že Pulise rychle přejde ta mánie s Woodgatem na bekovi a zatáhne tam Shottona a na křídlo dá Pennanta, už to tak udělal třikrát za sebou a vždycky to skončilo tím, že Woody to sere a Pennanta tam musí poslat jako střídání

Reagovat
fantomas

Nehráli ste náhodou se čtyřma střeďákama? Nebo je Wilson původnim povolánim fakt LB?

Reagovat
soukup

není, původním povoláním je CB/DM ale ve Stoke ještě ani jednou nehrál jinde než na kraji obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hehe...celkově pak na kraji hrál Upson, že jo? (CB)...kolik těch klasickým krajních beků máte?

Reagovat
soukup

Upson tuším ještě na beku nehrál, no a původem beci jsou jen Wilkinson a Shotton a to Wilko by beztak asi všude jinde hrál stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Higginbotham je taky full-back jak vino

Reagovat
soukup

na beku začal hrát až po třicítce, do té doby byl stoper, ale pak podle Pulise asi získal ty správný vlastnosti na beka, zejména rychlost a výbušnost díky které ho v sestavě vždycky tak rád vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nej plati to, co si napsal o Wilkovi, takze je to proste Pulisuv full-back Ja stejne dodnes nechapu, jak mohl dat na beka Hutha a on diky tomu zazil svou nejlepsi sezonu v kariere Ja Pulise strasne obdivuju, za vsechno co s Potters dokazal

Reagovat
soukup

já ho taky obdivuju a fakt se nikdy nebojím, že by třeba Stoke sestoupilo, ale zároveň mi jde někdy dost na nervy, co s tím týmem někdy vyvádí

Huth je ovšem na tom beku mnohem lepší než třeba právě Wilko, fakt mě překvapil aji po něm Pulis chce, aby hodně hrál nohama, všechny nákopy na Jonese dělá on, kope některý přímáky, po standartkách zůstává vepředu a dokonce je to ku prospěchu, prostě zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem rad, ze nejsem jedinej, kdo dobre tretine Tonyho rozhodnuti nerozumi Treba tomu, proc z Hutha udelal beka, privedl dva dalsi stopery, aby nasledne presunul Hutha zpatky na stopera a cpal Woodyho doprava Ale zase mi udelal radost s tim prehozenim roli Sorensena a Begovice, Thomas uz vypadal, ze jeho PL dny jsou skoro secteny a nebyly

Nevis, jak je to s Pughem? Leeds by si ho chtel asi nechat, ale nejsem si jistej, jestli maji nejakou opci. Na Britannii uz mu stejne psenka nepokvete a v Champu by mohl zase pookrat

Reagovat
soukup

Pugha nejspíš necháme odejít pokud bude chtít, stejně tak Collinse

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jeste Collins, snad si ho bude chtit Jewell nechat, protoze s nim je spokojenej

Reagovat
vodka

Pugh je už jistý, že zůstane v Leedsu, bylo to hostování a 1. se automaticky promění v přestup za nějakých 400 tisíc, nebo kolik...

Reagovat
fantomas

...a Shotton se teď chytil v záloze. No pěkný. Upson mám pocit něco na RB odehrál v EL..

Reagovat
soukup

jo tak to je možný, já neviděl všechny zápasy v EL

no a Shotton už hrál skoro všude i v útoku a Pulis říká, že vlastně ještě neví co je jeho ideální pozice , to je teprv perla

Reagovat
vodka

ale hrál už aspon 3x v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraval i u Pompey

Reagovat
soukup

no ale to fakt maximálně tak třikrát a spíš po vystřídání, pak šel napravo a od půlky loňský sezóny nehraje jinde než na LB

Reagovat
soukup

každopádně je Woodgate ze všech stoperů na tom beku nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma
Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Petrov jako kdyby říkal: "Klid, klid".

Reagovat
Maresma

Ten to videl na jistotku aji z takoveho uhlu.

Reagovat
Mihi

No neviem neviem. Podľa mňa sa to dalo posúdiť aj ako gól.

Reagovat
JozkokozleJ

No to neda.

Reagovat
kiwwi

inac nato ako ste to s prehladom a istotou napisali ze to nebol gol...no to mate dobre oci

http://digs.by/vNfsK6

Reagovat
fantomas

No aspon čtvrtinou tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtinou?

Reagovat
Wat

Spíš čtvrtinou neni ne?

Reagovat
Mihi

Navyše sa lopta ešte o niečo musela posunúť a kamera nie je v dobrom uhle.

Reagovat
fantomas

Myslel sem jako na čáře.

Reagovat
Wat

Tak to tak máš napsat.

Reagovat
fantomas

Kdybyste chtěli, pochopili ste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho opakovaneho zaberu to bolo viac nez jasne. Tycky su za rovno brankovej ciary ak by bol celym objemom za ciarou musel by byt aj za tyckou a cast je tam este evidentne zakryta.

Kazdopadne rozhodcovi ze to posudil spravne bez opakovacky tazka situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Já si řikal, že by to mohl být gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Co me vedlo k tomu nechat Shawcrosse na lavicce?

Reagovat
Wat

Asi to stejné, co mě Raylora.

Reagovat
Maresma

Oba v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton hral aspon doma a je obcas v utoku docela schopnej, ale Villa venku...

Reagovat
miky10

Já na to nějak zapomněl, takže nemám pásku u van Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to gratuluju k bodu za cisty konto u Davida Silvy

Reagovat
miky10

Díky Stejně bude hrát Arsenal 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

To ti moc nepomuze. Ale prvniho stridajiciho hrace ti zavidim, Adam zazil bodovy hody +2 -2, jsem rad, ze Jones nehral a Adama tak vyborne vyuzijes

Reagovat
miky10

Nech mě Pomůže mi to, když za něj nedostanou body všichni ti, co ho mají jako kapitána. Tohle kolo se prostě nepovedlo, nestihl/zapomněl jsem si to upravit. Příště seš můj

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zni jako kdyz topici se clovek naposledy placne o hladinu

Reagovat
miky10

Ne, to je vyhlášení útoku A pojď na hax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

A ja jo.

Reagovat
miky10

Výjimečný.

Reagovat
Maresma

Jono.

Reagovat
Mihi

U mňa má pásku Mata, v útoku mám Dembu v obrane Simpsona, Kompanyho v bráne Krula a aj tak je to len 48 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eplindex.com/wp-content/uploads/2011/12/Suarez-11-12-info-graphic.jpg

69 střel / 5 golů Pak, že hráč typu Podolski není potřebnej. A moc jinejch na trhu není.

Reagovat
Maresma

To je kurevsky bidna statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ani nechci zjištovat jestli má nějakej útočník v PL horší, pochybuju o tom.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si nedovolím označit jako útočníka

Reagovat
vocasisko

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je rád, když hraje.

Reagovat
kiwwi

to bude aj Suarez po 2 mesiacoch pauzy

Reagovat
fantomas

Určitě nemá. Dost blbě je na tom i Taarabt, ale takhle...to fakt ne.

Reagovat
Bayern +

Taarabt ale neni utocnik.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tak nějak bych chtěl na nufc vidět zálohu a útok takhle : Craig, Hendo, Steve, Downing(musí hrát nalevo, napravo je poloviční prostě) - Maxi(dneska jsem čuměl uplně jak hrál) - Suarez

Reagovat
Side

Link na Motd prosím?

Reagovat
Maresma
Reagovat
Side

Díky

Reagovat
kiwwi

Berba je proste technicky genius

Reagovat
smazaný uživatel

Silva zajebal tri takovy sance? A Kun?...co vic by chtel? No, jeste ze jsem to nevidel..

Reagovat
kiwwi

tie tweety k MOTD

Who's more out of position on Man U's team sheet: Carrick at centre-back, Valencia at right-back, or Darron Gibson on a football pitch?

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Čo majú všetci proti Gibsnovi ? Podla mňa dnes zahral veľmi slušne

Reagovat
kiwwi

ved to je len vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Veď aj mne to prišlo vtipné, len mi je už Darrona trocha lúto, že aj napriek docela vydarenému zápasu si z neho uťahujú

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

a tady se to prostě ukazuje.... Adam, downing, Caroll.... Současnými výkony mají, tak na průměr PL, ale nic lepšího.... Henderson taky nic moc, ale tomu věřím, že se zvedne....

Reagovat
kiwwi

vsak to pisem uz 3 mesiace...tim priemerakov a furt mi za to nadavate

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat. Přestupovou politiku neovlivníme....

No, ale co tak koukám na vás, (ČT4 mi to furt nutí ) tak mi příde, že byste na tom taky mohli bejt líp.... Někteří vaši mladíci jsou taky za očekáváním.

Reagovat
kiwwi

konkretne?

Reagovat
iamek

Taky me zajima koho mysli:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo, LFC takova smula.

Reagovat
papos182

SAF se dal na samanstvi

Reagovat
Mihi

Bunn aký zákrok proti Carrolovi v 94.minúte

Reagovat
kiwwi

This is Man Utd's joint best start to a Premier League season, tied with the 45 points they attained from 18 games in 1993/94 season. #MUFC

Reagovat
Mihi

Vyzerá to tak, že víťaz bude mať nad 90 bodov...

Reagovat
kiwwi

United "in crisis" with loads of players missing and City "on fire " with no injuries.And we're on the same points

Reagovat
fantomas

Mluvit 27.12. o startu? Really?

Reagovat
kiwwi

to je jedno aky je datum...berie sa proste rekord od zaciatku do toho datumu...nearbitruj

Reagovat
fantomas

No už je to prostě divný. Takovýhle statistiky se nikdy neberou v úvahu. Bys taky moh v březnu řikat, jak je to supr start...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Si kruť jak chceš no...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by se to nemohlo brat v uvahu? Protoze je odehranych uz hodne kol? Vzdyt na tom prece nezalezi, nkde neni urceno, jestli se bude nejlepsi vstup do sezony pocitat po 5, 10 nebo 15 kolech a pokud to nekdo spocital po 18, tak se to proste porovna s predchozimi rocniky a vypadne ti porovnani. Je to uplne normalni statistika, pocitaji se i kraviny jako pocet odvracenych micu hlavou, pocet odkopu z brankove cary, pocet golu mezi 75. a 90. minutou v procentech, tak se samozrejme pocita i ta nejdulezitejsi statistika - ligovy body. Jestli te tam sere to slovo "start", tak by me hodne zajimalo, cim bys ho chtel nahradit Ale dohadovani se kvuli tomu fakt radsi prenechej Arbitrovi

Reagovat
fantomas

Bože muj...Arbitr by se o tom hádal celou noc, já reagoval všehovšudy dvakrát (ve vší vážnosti), tak se z toho hned neposerte.

A jo, přijde mi divný po 18 kolech mluvit o startu...to potom vážně (když teda nemáme tu hranici, ok) můžeme o startu mluvit i po kolech 26 nebo 30, kdy už se prakticky rozhoduje o titulu no.

Reagovat
kiwwi

ano, samozrejme...ty sa len hadas o to slovicko start, cize arbitrujes

Reagovat
fantomas

No nearbitruju, protože tady mi to přijde zrovna podstatný. A přestaň už na mě laskavě kroutit očima jak náký děcko ukňouraný.

Reagovat
kiwwi

ty vole, a jak by si to chcel inac nazvat ako start? krutim proste ocami nad tym, jakej picoviny sa vies chytit

Reagovat
fantomas

Píšu, že se zcela běžně používá "nejvyšší počet bodů v této fázi sezony"...může to bejt delší, ale nepochybně správnější/vhodnější.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
fantomas

Jako fakt ste na mě nemuseli hned takle startovat nemínil sem se hádat, jen sem podotknul, že se mi to nelíbí.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

"Takovýhle statistiky se nikdy neberou v úvahu."

Ja reagoval hlavne kvuli tutle.

Reagovat
fantomas

No já fakt nikdy neviděl, že by se po 18 kolech ještě mluvilo o startu.

Reagovat
kiwwi

a sme zasa na zaciatku

Reagovat
fantomas

Ode mě to byla poslední reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla, vzdyt si napsal jeste tuhle

Reagovat
fantomas

A čim bych ho chtěl nahradit? Co třeba prostě "nejvyšší počet bodů v této fázi sezony" - to BBC používá naprosto běžně a považuju to za zcela normální. Ale start je prostě zvláštní. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po půlce ligy mět tolik bodů je super

Reagovat
kiwwi

Why did Obertan never cross like that for us? Big-headed fuck.

Reagovat
kiwwi

Did Torres get an assist for not been able to control the ball?

Reagovat
Kaze
Reagovat
kiwwi

gol + asistencia

Reagovat
fantomas

Doufám, že kiwwi postřehl Bendtnerův "lovely footwork"..

Reagovat
Side

Ta penalta pro Everton

Reagovat
papos182

Neuveritelne, co muzou rozhodci nekdy pisknout...

Reagovat
Wat

Jak na to koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je fakt tuto sezonu spolu s Foyom a tuckom dowdom najhorsi rozhodca v PL to neni mozne kolko chyb kopi v tych zapasoch a vsetko su to chyby destruktivneho charakteru. Hroza... a ti dvaja, nechapem ako mozu este piskat u nas v pralesnej lige s prepacenim zjebavali niekedy aj za mensie chyby

Reagovat
kiwwi

destruktivneho charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

nj sorry za vyraz uz je neskoro ale piska otrasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Glory Glory Man United and the reds go marching on, on, on. Just like the Busby babes in days gone by, well keep the red flags flying high, youve got to see yourself from far and wide, youve got to hear the masses sing with pride.

800. a kousek za vánoční kvasnicovou Zubr 14. a všecky lidi co zpívajou v hospodě.

Reagovat
Maresma

Kouka nekdo na NBA?

Reagovat
Chazy

Když se hraje NFL?

Reagovat
Maresma

Me treba NFL nebavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro Gourcuffa v Arsenalu. Ramsey patri na CM

Reagovat
smazaný uživatel

cekal sem reakci fantomase... zklamal

Reagovat
fantomas

Samozřejmě patří, co ti na tom mám říct no. Jenže je tam Wilshere...a potom to ale znamená co? Song-Jack-Gourcuff...žádnej Ramsey. Nesouhlas, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron je az moc kritizovany za to,ze neni dostatecne kreativni smerem dopredu no.. dost lidi zapomina na to,ze je prave CM a na AM ho tam z nouze soupl Wenger,kdyz mu utekl Cesc se Samirem. taky me ale kolikrat vytaci,kdyz dostane balon a zbytecne dlouho ho drzi a zazdi moznost na nejakou prihravku do sance.. nebo tam zacne ty svoje piruety delat ve stredu hriste,kdyz ho nejaky hrac vytlaci Artetu si u nas na AM predstavit moc nedovedu. vic nez Aarona si na tom AM dovedu predstavit Jacka,ktery ma vetsi prehled a hlavne je s rychlejsi v tom,ze vi hned,co udela s balonem a nehraje si tak s tim... treba to Wenger ma v planu poskladat Song-Ramsey-Wilshere proto si tak stojim za tim,ze je potreba poradny AM.. nejde ani ta0,ze bych mel oblibeneho Gourcuffa,ale zrovna on se mi jevi nejrealneji . btw. hrajes za ten Nachod teda? ja hral za byvale Pepino a jeste Vitkovice.kdysik jsem hral jeste za legendarni SC Ostrava,ale ten byl vytulelovany,tak se rozpadl.. takovy Chrapek z repre byl muj trener

Reagovat
fantomas

Právě to Song-Ramsey-Jack (AM-prostě Cesc) si představuju já no. Ale beztak si Aaron sedne a bude tam Arteta, budoucnost nebudoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere zacina tento tyden pomalu behat... jupiii

Reagovat
smazaný uživatel

cekal sem reakci fantomase... zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

mela byt reakce pod Ramseyho

Reagovat
niflheim

Klobouk dolů před Patricem...u toho prvního gólu, jak se tam nesložil po tom kontaktu s Alcarazem...však-víte-kdo by tam sebou plesknul...a nejen on.

Reagovat
niflheim

Každopádně ta redka byla hodně unáhlená.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si ze unahlena, Dowd vyzeral byt o nej absolutne presvedceny...bola velmi kruta, co nakoniec priznal aj Michael Carrick

Reagovat
niflheim

Ale Berba...fantastické krytí míče u jeho prvního, a druhý...ten byl berbastický

Reagovat
kiwwi

on je strasne coolovy...vsetko co spravi je proste vynimocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nejlepsi first touch na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu smutný, že se dává klobouk dolů před hráčem, který si "neskočil"... Nijak velký kontakt tam nebyl, kdyby Evra padnul, je to dive jak kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve Osman...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zápas neviděl, teď se koukám na MOTD, tak se pak vyjádřím

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis, spis se tomu jen zasmej

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli to byl nějakej diverskej hnus, tak mě to spíš nasere...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nesikovnost

Reagovat
niflheim

Tak v dnešní době plno hráčů zapomíná na to, v jaké lize hrajou a hlavně, že hrají fotbal. Podobně třeba Walcottův gól proti Chelsea, kdy se rychle zvedl a pelášil do šestnáctky. Holt já tohle dokážu u hráčů ocenit.

Reagovat
minoLFC

toto uz je usmevne trapne Evra vynimocne necitil kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

No, ManU zaslouženě, ale ta penalta a vyloučení byly směšný...

Reagovat
kiwwi

vylucenie hej, penalta uplne jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, faul to byl, ale tak trochu mimo vápno...

Reagovat
niflheim

Tak bylo to na čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se pak snad vytahuje, ne? Každopádně je to jedno, nic to nezměnilo...

Reagovat
kiwwi

ne, ciara je sucast pokutoveho uzemia

Reagovat
smazaný uživatel

V psaných pravidlech možná, na hřišti se tyhle fauly normálně vytahujou mimo vápno... Navíc jsem se na to teď koukl znova a ono to ani na tý čáře nebylo... Ale jak už jsem napsal, je to jedno, tak to neřeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bylo to venku, ale Dowd vedel, ze primak by Berba nekopal

Reagovat
kiwwi

http://postimage.org/image/6wia0cvdt/

to by si musel s milimetrovym posuvnym meradlom merat...jasne, ze nic by sa nezmenilo, len mi ide o princip, ze to urcite nebolo smiesne, max. diskutabilne

Reagovat
smazaný uživatel

tohle fakt byla penalta akorat na Old Trafford

Reagovat
niflheim

Však máme za sebou už nejen Webba, ale celou FA

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudni na Digi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

http://postimage.org/image/v9u07glqv/

Vidic na Upton Parku

a tam ste sa vsetci isli posrat ze to penalta jednoznacne bola (co nebola, pozri sa kde ho triafa Vidic do nohy, jasne mimo vapno) a teraz ked je to viac diskutabilne tak zapostis takuto sracku, to je komedia toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vidicuv zakrok taky neni na penaltu, jestli jsem nekdy tvrdil neco jinyho, tak mi to najdi, jinak drz radsi hubu.

Reagovat
kiwwi

tvrdis sracku, ze je to na penaltu akurat tak na Old Trafforde a vobec si nemusel mat iny nazor na Vidicovu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

hyris vtipem vsude okolo, ale jak si nekdo udela vtipek na Manchester, tak kopes urazene kolem sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jo takze teraz to zvedies na vtipek, aha

Reagovat
smazaný uživatel

ne, myslel jsem to smrtelne vazne, protoze manchester united nenavidim a jejich vecny pripiskavani na old trafford mi leze krkem

boze, prober se

Reagovat
kiwwi

nebol by si prvy ani posledny...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, myslel jsem to smrtelne vazne, protoze manchester united nenavidim a jejich vecny pripiskavani na old trafford mi leze krkem

boze, prober se

Reagovat
smazaný uživatel

To se na mě nezlob, ale tohle spíš ukazuje, že to fakt penalta nebyla...

Reagovat
soukup

to je jasně mimo. Jo a není to náhodou tak, že ta čára se počítá pole toho odkud ten hráč běží? takže když jde do vápna tak je čára braná jako, že to penalta není?

Reagovat
kiwwi

tak po prve, nie vobec nijako sa to nerozlisuje

a po druhe pre vsetkych, berie sa miesto kontaktu (v tomto pripade niekde na urovni Alcarazoveho laveho kolena) a odtial sa vedie kolmica na hraciu plochu

Reagovat
soukup

no pokud se bere kolmice od Alcarazova kolena, tak potom není o čem ne? chodidlem stojí na čáře vápna a to koleno je víc ve hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

ciara je speváčka a tanečníčka, hlavne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Osman I když si spíš myslím, že to ani tak nebyl pokus o dive, jako spíš kopnutí do trávníku a následné spadnutí... Každopádně tomu přidal a penalta ani náhodou...

Reagovat
niflheim

Přidal? Když kolem něho hlavně nebyl nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on asi hlavně ani nezamýšlel simulovat... Nešikovnost, kterou rozhodčí písknul... Ale ani trochu to neschvaluju...

Reagovat
niflheim

No tak hlavně se "dožadoval".

Reagovat
kiwwi

tam je hlavne problem, ze Osman si tu penaltu pytal, ked uz bol na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Však tím myslím ten palec dolů a to, že tomu přidal... Ale nechtěj po mně, abych se zrovna na něj zlobil... Joo kdyby to byl Rooney, to by byla jiná

Reagovat
kiwwi

Webb probably can't believe Cattermole didn't touch him

Reagovat
niflheim

Osman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Na Osmana ale take Webba. A jeste proti Mackems.

Reagovat
Trand

Pískal čárový. Co podle tebe udělal Osman špatně?

Reagovat
Trand

Jo, že se dožadoval penalty? Tak to souhlas, nevěděl jsem to, než jsem přečetl diskuzi.

Reagovat
Bayern +

Jo, presne to. Ale ty zvratky hlavne na Webba, to se snad ani pisknout neda.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Dembu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýho?

Reagovat
johan14

Liverpool nepochopiteľne stráca body (sám Adam 4 body, nepremenená penalta a vlastný, Caroll tak to bola kúpa nejakého zúfalca), a Chelsea nepochpiteľne necháva sedieť Drogbu. Dúfam že Kohúti nestratia 3. pzíciu a o baráž do Lm si zahrá veľká trojka Arsenal, FCL a Chelsea. Napriek stupídnym stratám budem držať palce aby to bol FCL, aj keď to už hraničí s masochizmom - 16x tyč v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza AFC se hodí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

6 remiz a vyhry jen pro MU a NUFC, takovy kola mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

akorát v duelu mezi THFC a Canaries nemám tucha komu víc přát...

Reagovat
tomasinho

Tam jsou to jednoznačně domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kanárci jednoznačně.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

ako keby uz take bolo

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Co na to říct...fantastický Wayne a hrozná profesura ze strany Arsenalu v prvním poločase, kdy mohli klidně během první půl hoďky přidat nějaký ten gól.

Wolves

Reagovat
Chazy

Tak tohle je opravdu kuriózní remíza.

Škoda pro Wolves.

Reagovat
Free_player

Docela chvílema maso sudímu se to solidně vymikalo z ruky ... CFC, Liverpool, City i Arsenal remíza doufám, že toho Tottenham využije a zmáknw i ten match k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

vymikalo

Reagovat
Free_player

ou sakra *vymykalo*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Arsenal , pokud takovéhle zápasy nebudou vyhrávat, nemůžou myslet na titul či boje o LM

Reagovat
minoLFC

tak ešte nech stratí Tottenham a sme tam kde sme boli

Reagovat
vitasrp

Uff.. Takže i po tom průseru s Fulhamem jsme na 4. fleku.. Viděl jsem sice jenom 2. půli AFC, ale jak tohle dokázali nevyhrát, to je pro mě prostě záhada.. Hráli solidně, ve vysokém tempu a Wolves neuvěřitelně točili, opět měli hromadu šancí, ovšem góly nikde.. Docela jsem si vzpomněl na jejich loňský zápasy s Blackburnem či Sunderlandem..

Výborně hrál Rosa, Gervinho byl taky dost aktivní, akorát mi přijde, že je zoufale neefektivní ve finální fázi.. Naopak s Van Persieho jsem byl docela zmatenej, ty situace vůbec neřešil jako gólovej zabiják, divný..

A jinak mě začíná docela srát, za co všechno se v PL začínaj dávat přímý redky.. Tohle prostě rovnou na rudou vážne nebylo, to ať se na mě nikdo nezlobí.. Sudí totálně přestřelil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam píšeš, že sis vzpomněl na ty zápasy s Blackburnem a Sunderlandem, tak já si hlavně vzpomněl na Liverpool... Chudák Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Wat je proklety.

Reagovat
fantomas

Podobnej zápas sme s nima sehráli i vloni na jaře. I když sme nakonec vyhráli.

Reagovat
JIMMY-PO

Graham

Reagovat
Amos

Ten Taarabt je mrdka, kam se hrabe na Routledge.

Reagovat
Counter

Ale šel na WHL se zbraní v ruce, za to mu leccos odpustím

Reagovat
Counter

Ne, špatně jsem si to přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim, poradil by mne nekdo odkaz na stahnuti zapasu? fullmatches.net mne nefunguje... diky!

Reagovat
goodbay

jak se přesně jmenuje ta stránka?

Reagovat
fajdax

Hrozní šašci ten Arsenal

Reagovat
johan14

Tak a teraz Kohúti plný zisk a súboj obrov o kvalifikáciu LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to zase taková nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj .. taký kiks.

Reagovat
smazaný uživatel

*smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

„O to nejde, podstatný je program, který čeká nás a soupeře. Zatímco my hrajeme na Nový rok proti Sunderlandu a hned 3. ledna proti Liverpoolu, takže mezi zápasy máme osmačtyřicet hodin, Liverpool bude mít na regeneraci a načerpání sil jednou tolik času, protože proti Newcastlu hraje už 30. prosince. Nejsem s tím spokojený, nezdá se mi to spravedlivé, protože to soupeřům usnadňuje situaci,“ neodpustil si frustrovaný Mancini invektivu vůči vedení Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme mali presne to iste..zápas s nimi a hned nato o dva dni CC na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji ,, Wengerovi svěřenci předvedli v nervózním a vyhroceném střetnutí s Wolves nedospělý výkon " Děláte si srandu? Přesně tohle jsem čekal...Viděl autor tento zápas? Nebo se podíval na góly a karty? Je sice pravda, že o vyrovnávací gól si Arsenal svým stylem hry vyloženě říkal, ale bod si Wolves odvezli jen díky gólmanovi Ten toho vychytal neskutečně hodně, minimálně 5 tutovek pochytal City odehrálo hrozný zápas, ale ani jedno křivé slovo, jediné co je napsáno je, že si nevypracovali šance, Chelsea špatnej zápas, ale jenom se hrál nudný fotbal, ale když ztratí Arsenal, tak se podíváme na góly a řeknem že jsou to idiot

Reagovat
spider_8

Dobrej nick Ale vzhledem k tomu, že Henry toho pro Arsenal udělal víc, bych navrhoval Robin van Henry

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky napadlo, né že né Ale tohle mi zní líp, jinak vím že van Persie má do Henryho zásluh ještě daleko a taky mám Henryho radši Vlastně je to moje číslo jedna

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOU SPURS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Rosa ? Nestihl jsem to, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle zápase je snad Bossovy jasné, že Ramsey má sedět a hrát má Rosa, hrál dost dobře, kdyby se tak nebál zakončovat tak mohl dát i góla, ale Rosa už střílí jenom z dálky Ale fakt dobrej výkon od něj, s Yossim a gólmanem Wolves asi nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
Trand

Ramsey sedět nemá, ale Rosa má hrávat více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to přesně naopak.

Reagovat
Trand

Ramsey má sedět a Rosa hrávat méně?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa sedět nemá vůbec a ramsey má hrát více z lavičky....

Reagovat
Trand

Rosa by měl dostávat více minut. A Aaron více odpočinku. Ale nemá smysl s tebou o tom vést diskuzi, ty jsi na Ramseyho už delší dobu vysazený. A já ho mám zas až moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey proste nehraje dobre tam kde ted hraje. To vidi vsichni, vsichni to pisou rikaji, tvrdi. Rosa naopak kdyz nastoupi, tak haje skvele. Je velka skoda ze to nevidi Wenger.

Kdyby Ramsey hral dobre, tak to tady napisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale s tím co předvádí poslední dobu by měl déle sedět, aby si uvědomil že nemá místo jisté Nebojuje, kazí, někdy se ani nesnaží a ke všemu pálí spoustu šancí Když hraje Rosa nebo Yossi tak hrajou oba lépe, takže bych je dával častěji za něj aby začal Ramsey makat

Reagovat
Trand

Není to náhodou třeba tím, že byl unavený?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to víš?

Reagovat
Trand

Toho si snad musel všimnout každý, že je unavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád :) Furt to má v sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, škoda toho zranění, myslím že by jinak táhl celou zálohu Arsenalu, možná celý tým Jenom škoda že se bojí střílet v 16ce, góla by si zasloužil jako málokdo

Reagovat
Dzanka

Viděl sem Arsenal 2. poločas a Rosa si mi hodně líbil, myslím že má mořád na to, aby byl Arsenalu přínosem, zasloužil by si od Arsena podstatně víc šancí než kolik dostává v poslední době. Jinak škoda ztráty dvou bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím fanoušky Arsenálu, tak co říkáte na výkon rozhodčího ? Červená karta správně ? Dle mě Songův zákrok jasná červená... ale to zas až budete trapně křičet až vám barca naloží...

Reagovat
Dzanka

Máš pravdu, Song měl letět, to co předvedl bylo jak od psychopata. Ale tak s tou Barcou docela klišé, Barca může v současné době naložít kterému koliv týmu na světě....

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nam to moze celkom nalozit aj AC Milano...

Reagovat
smazaný uživatel

No červená to mohla být což o to Ale na druhou stranu mohl rozhodčí rozdat mnohem více karet Wolves, protože čím blíž byl konec, tím víc to bylo jak u řezníka A zmiňuj zrovna Barcelonu...Nevím jak přesně to bylo, ale za poslední myslím 4 roky, nebo možná 5 let, dostala Barca 1,2 červené a tými proti ní dostali cca 50 To nemá obdoby nikde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

TýmY proti ní* To je překlep jak sviň ...pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se ale zamyslet, proč to tak je. Tohle nevypovídá nutně o tom, že rozhodčí Barce nadržují.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Santon by mel byt pripraveny na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

we are going to win the league!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Vysvětlíš mi tam tu trojku?

Reagovat
smazaný uživatel

trojku nosí Bale

Reagovat
niflheim

Já jsem jenom chtěl jistotu, jestli třeba ta vaše sekta tady nemá nějakou hierarchii.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že třikrát zapomněl heslo

Reagovat
smazaný uživatel

to bys ho ty potom musel zapomenout 16krát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

setřel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ještě před chvílí tu bylo téměř 3 tisíce komentů....

Reagovat
smazaný uživatel

To je suhrn kamo

Reagovat
fantomas

Ty seš docela hlupáček, ne? To bylo preview, teď seš pod souhrnem.

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Tak to je ale pořádný kus vola. Reklama na PD sekci

Reagovat
Trand

On to má jako Baníkček.

Reagovat
Kepy_FCB

Baníček když už!

Ale jinak soráč už nebudu pít

PL je stejnak cirgus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze si mi prave zobral trofej pre najvacsieho kkta diskusie. gratulujem

Reagovat
Kepy_FCB

ještě to nevzdávej!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

pri NLD si ho zase vezmem spat, s fantomasovym pozehnanim

Reagovat
fantomas

Na to vem jed.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Sorry, přepsal jsem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je debil PD naplavenina je to poslední co tu chybělo.

Reagovat
fantomas

Ale on je baníkovec, nic ze španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad ještě horší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Hej, tohle by se mělo nějak sloučit a nominovat.

Reagovat
Kepy_FCB

jsem pro vždy to byl můj sen se tam dostat v jakékoliv roli

Reagovat
smazaný uživatel

vychytal

Reagovat
JIMMY-PO

SPURS!! BALE!!..veľmi dôležité víťazstvo, to je sen táto sezóna zatiaľ a hlavne som hrdý že sa to dá aj bez ropných prachov COYS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Davida Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Liverpool Football Club

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

1000. pro West Ham United

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasu jsem viděl akorát poslední půlhoďku, ale i tak mě to dokázalo dost nasrat. Tohle se asi mělo vyhrát, ale na to už sere pes. Na takový zápasy hlavně rychle zapomenout.

K tomu Songovi - prostě ideální ukázka toho, že je to rozdílovej hráč. A může ho rozhodnout na tu nebo onu stranu. On má prostě takový impulzy, kterýma dokáže změnit hru, no ne úplně zřídka to nutkání dokáže usměrnit tím správným směrem - a pak jsou z toho tyhle momenty, kdy je za zmrda. Ale v tomhle je právě i ta druhá strana mince. Třeba takovej Arteta si vždycky zahraje to samý, nehledě na soupeře, výsledek a celkovou hru, prostě hraje a tak nějak to plyne ze hry. To pak má za následek, že má stálou výkonnost, ale málokdy, skoro bych řekl nikdy, ten zápas neurve, ale zároveň ho v podstatě nikdy nevidíme v nějaký kontroverzní situaci. Zato Song, právě kvůli těm impulzům, dokáže změnit zápas, pokud to nasměruje tím správným směrem - a pak jsou z toho góly proti WHU v 90' nebo proti ManCity, asistence proti Spurs, Dortmundu či Evertonu. A to je, řekl bych, ten počátek té věčné válce v názorech na Songa - jestli je to blbec nebo génius, protože on na tý hraně balancuje asi jako nikdo jiný. Ale jsem rád, že takový hovadu máme v týmu, koneckonců před třemi/čtyřmi roky jsme po někom takovým volali. A je potřeba asi v každym týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

té věčné války

Reagovat
fantomas

S tim se dá souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý postreh...

Reagovat
Kaze
Reagovat
kiwwi

Lampard najlepsi

Reagovat
Free_player

Důležitej odskok od CFC ! Ještě zmáknout tu dohrávku ! .. Bale je kanec !!! COYS

Reagovat
kiwwi

,,Som z toho všetkého sklamaný, 1. januára hráme v Sunderlande a už od dva dni 3. januára s Liverpoolom, pritom tento súper už 30. decembra privíta doma Newcastle. Sme v nevýhode, lebo Liverpool bude mať o dva dni viac času na regeneráciu, nie som spokojný s touto situáciou. Je však nemožné, aby sme v každom stretnutí dali tri či štyri góly, udržať sa na vrchole je nesmierne ťažké,“ zdôraznil pre The Independent tréner City Roberto Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně naštvaný byl včera manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson. Důvodem bylo několik verdiktů sudího Phila Dowda, který řídil utkání Red Devils s Newcastlem (1:1). Fergusona hodně pobouřila především penalta, z níž vyrovnával Demba Ba. "Všichni z toho byli v šoku, bylo to jedno z nejhorších rozhodnutí, jaké jsem kdy viděl," podivoval se Ferguson.

Reagovat
vodka

no a ne? penalta písklá po čistém zákorku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City podle zpráv z Francie nabízí 30 milionů eur za Edena Hazarda, Citizens by údajně nechali mladého záložníka do konce sezony hostovat v Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to už přeháněj ne

Reagovat
Kaze

Nemůžu si pomoci, ale Shearer když mluví, tak mi strašně připomíná Josepha Gordon-Lewitta

Reagovat
cristiano.K.

souboj ptactva vyhráli kohouti na plné čáře. Kanárci budou mít co dělat,aby se zachránili. Musíme se přiznat,že se nyní rozhodovat komu fandit v PL, Totenham by byl jasnou volbou

Reagovat
Kaze

Tottenham není jediný, i Liverpool a MU hrají krásný fotbal

Reagovat
cristiano.K.

o Liverpoolu je to známe,že hraje hezký fotbal

Reagovat
Kaze

O to víc vás musí srát výsledky.

Reagovat
kiwwi

hovoris za vsetkych scouserov?

Reagovat
cristiano.K.

s nikým dalším jsem se o tom nebavil

Reagovat
kiwwi

tak pises, ze sa musite priznat

Reagovat
cristiano.K.

aha já se musím přiznat

Reagovat
fantomas

Kanárci těžko vůbec budou hrát o záchranu.

Reagovat
cristiano.K.

mě dnes strašně zklamali,výkon skoro na vypískání

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

co předvedli druhý poločas? posledních 5.min, něco hráli,ale jinak bída.

Reagovat
fantomas

Hezky sis to hnedka stočil na druhej poločas. Protože v prvnim je odbránili velmi dobře, dokonce si troufnu říct, že z týmů poslední dvanáctky nejlíp. To, že pak Spurs zapli ještě vyšší level, a že nestačili na genialitu Balea/Adebayora, to jim lze hrozně vyčítat no. Nehledě na to, že tys je původně ani nekritizoval pro tenhle výkon, ale hneds je uplně nesmyslně pasoval na adepta na sestup, přestože minimálně sedm vhodnějších kandidátů by se našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem to od 20.min viz níže. Neříkám,že sestoupí,ale do toho boje se zamotají. Mně nejde o to,že nestačí na genialitu Bale, ale o to,že nic kloudného nevymysleli.

Reagovat
fantomas

A kdo proti nim z okruhu těch "kandidátů" nebo prostě z poslední desítky byl konkurenceschopnější?

Reagovat
cristiano.K.

Villa předvedla podobně hroznej výkon a to hrála venku

Reagovat
fantomas

No vidiš, a to v tý době byla osmá.

Reagovat
smazaný uživatel

zase jak je tu dobrym zvykem - glorifikovat nekopy..

jako sorry, to, ze v nekterych zapasech hrajou dobre, to ti neberu (nevim), ale dneska hrali spatne, uz v prvnim polocase pustili Spurs do 3-4 velkych sanci a v druhym polocase jakbysmet, kdyby ubranili 0:0, tak nereknu, ale oni nejenze dopredu nic nepredvedli, tak vzadu jeste nadelali spoustu chyb..

Reagovat
cristiano.K.

asi tak nějak,nevypracovat si doma pořádnou šanci je napováženou

Reagovat
fantomas

Proti týmu, kterej má skoro nejlepší formu na špičce. Přesně. Co ste proboha čekali? Lambertova taktika proti top soupeřům vždycky byla hlavně znepříjemnit jim to, vydržet co nejdýl, obětovat se...což se jim dařilo i dnes, akorát krátš než proti Chelsea, Liverpoolu, Arsenalu nebo MU no. To je toho.

Reagovat
kiwwi

ale ten gol dat mohli, ked som to uz mal na tikete

aj tak si myslim, ze o zachranu hrat budu, resp. do toho boja budu namoceni viac ako Swansea

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Jj, tos řikal, a mně to přijde jako nesmysl. Furt se nechceš vsadit, že Norwich skončí vejš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja se s tebou vsadim, ale srovname body obou tymu, co ty na to?

Reagovat
fantomas

Jak srovnáme? Že odteď kdo jich posbírá víc? Na to teda nepřistoupim...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

kludne

Reagovat
fantomas

Máš nákej originální nápad?

Reagovat
kiwwi

kedze to prehras, tak si vyber sam pre seba trest

Reagovat
fantomas

Pff, to je divný. Spíš naopak, ne?

Reagovat
kiwwi

pockaj a ako vlastne zneje stavka...ty vravis ze Norwich skonci vyssie ako Swansea a ja naopak?

Reagovat
kiwwi

vzdal sa

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

chápu ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť v první půli dokázali krátkýma rychlýma přihrávkama několikrát svižně přejít přes naši zálohu a bylo z toho i pár střel. A to že jsme teď fakt válec je věc druhá. V obraně toho Norwichi moc vytknout nejde. Tolik tutovek tam rozhodně nebylo a i první gól byl hodně šťastný...tady jsi podle mě hodně vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna prvni polocas to zadnej valec nebyl, spis velka bida..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to bylo zapříčiněno z velké části skvělou obrannou prací kanárků.

Reagovat
cristiano.K.

Válec předvedl Bale proti odevzdanému a neškodnému týmu,bravo

Reagovat
fantomas

Odevzdanému??? Ty seš asi vážně slepej nebo já nevim... Norwich byl všechno, jen ne odevzdanej, proboha. Vždyť obětavějšího týmu v lize neni, a dnešek fakt nebyl výjimkou.

Reagovat
cristiano.K.

směrem dopředu rozhodně odevzdanému

Reagovat
smazaný uživatel

No hrát se současným týmem Spurs na 0:0 je od nováčka fakt hrozná ostuda. To že si to pak pohlídali je snad taky věc kvality.

Reagovat
cristiano.K.

ostuda to není,kvalitou vašich hráčů je to samozřejmě taky zapříčiněno, já teda nevím,ale od domácího týmu bych očekával větší aktivitu,jestli to takhle kanárci hrají a nese jim to úspěch,tak budiž,ale já jsem byl jejich výkonem zklamán. Jestli vám se jejich hra líbila tak viell spass

Reagovat
smazaný uživatel

No zábavný je hlavně to, že jsi chtěl kanárky pasovat na tým který bude mít problémy se udržet a nazval jsi jejich výkon jako odevzdaný a bylo z toho nad slunce jasné, žes je letos jindy hrát neviděl, protože hrají prostě dobrý fotbal, mají kvalitní obranu a výborného brankáře. A rozhodně to není tým který nedokáže nic vymyslet...

Reagovat
cristiano.K.

i nadále je pasauji na tým,který bude hrát o sestup golman ano, obrana nic moc, záloha málo kreativní,útok zavislý Holtovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, na tohle už nemám co říct. pokud jejich obrana je nic moc, tak co májí pak vlci,bolton nebo wigan...

Reagovat
cristiano.K.

vlci jí mají srovnatelnou,ostatní horší

Reagovat
fantomas

Tak to seš obdivuhodně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli mít problém se záchranou? Jejich výkon nebyl ani trochu špatný, zvlášť v první půli dokázali, naprosto disciplinovaně bránit a naopak na naší polovině překombinovat. Rozhudně se dnes nemají za co stydět a Spurs v tuhle chvíli nejsou ani trochu snadný soupeř...

Reagovat
cristiano.K.

prvních 20.minut jsem neviděl,ale i tak.......

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně fuk. Předvedli proti nám tak 30x lepší výkon než Liverpool. A i kdyby dnes vyhořeli, tak to nic nemění na tom, že svým fotbalem mají naprosto s přehledem na umístění kolem 10. fleku. Jestli to chceš posoudit podle 70. minut v zápase proti jednomu z nejlíp rozjetých a nejkvalitnějších mužstev v lize, tak je to fakt špatné...

Reagovat
cristiano.K.

srovnání s Liverpoolem je dost mimo nemám je extra nasledované, možná max, tři zápasy,ale dnes mě fakt zklamali,obrana hrozná,záloha nefungující a útok bez zálohy nemusím ani zminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je mimo? V tom, že tys udělal závěr z jednoho a půl poločasu? Kdybych udělal to samé já se zápasem Spurs vs Liverpool, tak můžu říct že reds nemají v PL co dělat. A s Adamovým vyloučením na mě nechoď. Hovno jste hráli od začátku do konce...

Reagovat
cristiano.K.

jste jediný tým,který nás přehrál,hráli jsme hovno od začátku,ale jestli si myslíš,že vyloučení zápas neovlivnili,tak je to kravina. Nutno podotknout,že obě vyloučení byla správná.

Reagovat
smazaný uživatel

No přehrávali jsme vás naprosto s přehledem i v 11 a po vyloučení, jste se akorát víc zatáhli a zkoušeli to na brejky, což vám svým způsobem mohlo pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pročítám některé ty komentáře před sezónou v různých článcích a musím říct, že je to snad lepší než silvestrovské hlášky.

Reagovat
fantomas

Co přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Například ty věčné diskuse o Modrićovi, je jich víc, ale to napařování fanoušků Chelsea je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi nam kolo a mame teprve polovinu sezony za sebou, stejne skoncite za nami

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs budou pred Chelsea, s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Sazka?

Reagovat
smazaný uživatel

o co?

Reagovat
smazaný uživatel

ja se klidne vsadim

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz se zname pouze pres EF, tak me nenapada nic jineho nez zmena nicku

Reagovat
smazaný uživatel

tak neco vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Abych z toho mel aspon radost, tak si muzes dat po skonceni sezony na 2 tydny nick: Sparta.mistri.$dolarek$ nebo misto Sparta ACS pokud se ti to nevleze. A ne ze sem nebudes chodit Ty muzes taky neco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ty si das - Hrdy Viktorian

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste ty 2 tydny musime ty svoje "novy kluby" jenom vychvalovat a nesmime je hanit

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

na co by byl Cissokho Newcastlu?

Reagovat
fantomas

To se ptáš jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

pšt

Reagovat
fantomas

1) Konečně adekvátní náhrada za Enriqueho

2) Taylor neni bůhvíjaká jistota, navíc může napravo místo tragika Perche zatlačit na Simpsona

Pokud mají peníze, jakože mají, mohl by to bejt majstrštyk.

Reagovat
FC Porto FC

Taylor je nahodou dobrej

Reagovat
fantomas

Neřek sem nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale v cem?

Reagovat
fantomas

V podpoře ofenzívy a exekuci přímáků. Nejradši asi do zálohy, ale i jako ten backup na beku bude dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

co je pravda na tom,ze jste za neho nabidli kolem 7 milion eur,ale Lyon chce 10 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cojavim

Reagovat
fantomas

Obě částky sou podle mě směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
fantomas

Se zeptej kluků z L1, ti se tomu smáli. A i já bych řekl, že 15 je spíš adekvátní, když si vezmeš, že na LB teď asi neni většího talenta. Nebo aspon já si ted nikoho nevybavim.

Reagovat
smazaný uživatel

15 je mooc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevim, mně připadá těch 10 už dost slušná cena. Mě teda Cissokho nikdy moc neudivil, svoje kvality má, ale 15 už je na levýho beka fakt strašně moc. Kor když to porovnáš třeba s cenou Enriqueho, Santose nebo i toho Clichyho, tak to už by musel být Cissokho fakt neuvěřitelnej hráč. Frantíci se tomu vysmát i můžou, ale oni mají ve zvyku hráče trochu přechvalovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Santos a Clichy jsou naprosty prumeraci.. Ale Cissokho neni o moc lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Však ani já netvrdím, že jsou supertřída nebo co, že jo.

Reagovat
fantomas

1) Je pořád mladej (i když sem teda pořád myslel, že mu je tak 22 a ne 24)

2) Je to Lyon, Aulas umí prodávat jako nikdo jinej

To sou podle mě jasný faktory, proč by měl jít nad deset. Sice je to Francie, odkud se do PL třeba chodí výhodně, ale stejně tak i Lyon, ze kterýho se naopak za hubičku nikdy neodcházelo (a těžko na tom bude něco měnit, že teď už neni tak vysoko).

Reagovat
FC Porto FC

Porto ho prodalo bravůrně tolik už Lyon ani nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Toulalan je jasná ukázka toho, že ani z Lyonu se nemusí nutně chodit za balík. Mně prostě těch 10 přijde tak akorát, i kdyby to byl stokrát Lyon, no.

Reagovat
fantomas

Tak ať, podle mě se jim ale s 10 mega Aulas stejně vysměje.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon

Reagovat
fantomas

No tak ten by měl za chvíli obsadit RB, dobře. To nic nemění na tom, že to budou mít prostě akorát dobře zdvojený Cissokho/Taylor a Santon/Simpson na druhý straně, Perch může třeba alternovat na CB, whatever.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale stejne tak dobre se obejdou i bez nej

Reagovat
smazaný uživatel

1)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Enrique je svetova extratrida, ani Cissokho by ho adekvatne nenahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon adekvatne moznostem.

Reagovat
smazaný uživatel

to staci Santon, ma to v sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by. Moc mu neverim, ze se dokaze nejak vyrazne prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Santon bude skvelej. Ty zapasy co nastoupil nejlepsi na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeste nebranil

Reagovat
smazaný uživatel

a ja myslel,ze jsou vsichni s Taylorem spokojeni + jeste maji Santona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Hele Bale se probudil

Reagovat
fantomas

Jj, ale proč reaguješ až tak po dvou měsících?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Bale, Demba Ba, to jsou nějací příbuzní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs Kludne z toho ešte môže byť útok na titul

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám pravdu?

Reagovat
vladis271

bojíš sa?

Reagovat
cristiano.K.

divíš se mu?

Reagovat
Free_player

taky bych tomu rád věřil

Reagovat
kiwwi

1100. pre Berbu

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
papos182

Snad se Tottenham udrzi na spici co nejdele, kvuli atraktivite ligy. Zato ManU je uz dlouho nudny, mohl by pro zmenu bojovat o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

a treba i ten boj prohrat, aby to bylo jeste zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nudný? Na špici jsou jenom dva sympatické kluby. Spurs a United.

Reagovat
papos182

ANo, nudny, porad to same. Vyhra, vyhra, protekce, vyhra, stezovani SAFa, vyhra, nepisknuta penalta soupere, nespravne vylouceni soupere, vyhra, Webb, vyhra, ticho v divadle, vyhra ligy a porad dokola. Nuuudaaaa

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Na to jaká je to nuda, tak je tam celkem dost různorodých faktorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

A to kvůli "nudnosti" mají rozprodat tým a peníze spálit, aby spadli do Championship a pak je položily dluhy?

Reagovat
papos182

Nemusi je zrovna palit, muzou je rozume darovat Ale jinak skvely scenar.

Reagovat
smazaný uživatel

a odted se uz vyplati vsazet za hodne Bolton remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Liverpool maji az koncem ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

18 zapasu, ani jedna remiza (a to nevim, jak koncili minulou sezonu)

Reagovat
Maresma

Fiiiha, to sem si ani nevsiml.

Reagovat
Maresma

A tedka s Wolves celkem pravdepodobna.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle prece pravdepodobnost nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale selskej rozum ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ale nema se sazenim mnoho spolecnyho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No jestli tě za tyhle kecy platí sázkovka, tak dobrý. Ale pokud to myslíš vážně, tak ten smajlík sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham To 3 místo minimálně udrží, mají na to

Reagovat
vodka

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003317281671&sk=photos

ty profilovky některé jsou čím dál tím víc zajímavé

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

ty vole, ono to už někdo nahlásil

Reagovat
kiwwi

mne to uz neslo rano

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo Naniho plat?

Reagovat
vodka

po tom zvednuti loni, nebo predloni by mel mit zaklad 80 + bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
vodka

ou, sorry, tak nakonec kecam, ono se mu to nakonec nezvedlo a bere porad jenom 65 k/w

Reagovat
Radin

dneska sem koukal na film o Americkém fotbale a vzpomenul sem si,že bych měl uznávat Man United ,už za historii a co dokázali potom..Novodobě je nemám rád,ale respekt jim patří :-)

Reagovat
Radin

jinak Spurs skvěle,škoda zaváhání se Stoke,i tak je šance na titul :-)

Reagovat
kiwwi

"I told VDV and Bale to play where they wanted." - Redknapp.

Arsenal tried the same thing with Fabregas.....He chose Barcelona.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

nech to skúsi povedať aj Modricovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

PL Chance Conversion Rates 2011/12: Luis Suarez: 7%. Andy Carroll: 6%. Emile Heskey: 9%.

Reagovat
tomasinho

Tak to je fakt smutné.

Reagovat
vodka

tak to je jasné, v zimě Emile na Anfield

Reagovat
kiwwi

2x do tej istej rieky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale měl dneska skvělý zápas, viděl jsem teda jen druhý poločas, ale válcoval to tam slušně..pokud se nezraní on nebo badman, tak letos si slepice to 3. místo určitě udrží

Reagovat
kiwwi

1200. pre Davida De Geu

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

1200. pro Aaronka a Suárezovu stávající formu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko možná kývne Anži

Roman Pavljučenko touží po odchodu z Tottenhamu, kde hraje velmi málo. Má konkrétní nabídku od Anži Machačkala. "Na začátku Roman Anži absolutně ignoroval. Nebyl proti návratu do Ruska, ale do Machačkaly nechtěl. Teď už je unaven nejistotou a nečinností klubů. Na stole má nabídku od Anži, a když nepřijde žádná lepší, přijme ji," prohlásil útočníkův agent Oleg Artemov. O Pavljučenka mají mít zájem také Spartak Moskva, Lokomotiv Moskva a Queen's Park Rangers.

Samý dobrý zprávy ke konci roku, doufám, že ti idioti za něj nabídli aspon 10M euro...

Reagovat
johan14

Aspoň by mohol Redknapp kúpiť tú zatiaľ utajenú hviezdu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

V tomto kole Chazy League sice deleny, ale opet prvni misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste budou bonusy

Reagovat
Bayern +

Smysl to ale dava furt.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo, jak je to přesně s tou smlouvou co má Romeu? Každá strana (Chelsea, Barca) říká něco jinýho.

Reagovat
Bayern +

Oriol Romeu teprve před půlrokem přestoupil z Barcelony do Chelsea a už se mluví o jeho návratu. Katalánci totiž v létě možná přijdou o Seydoua Keitu, proto přemýšlí o jeho náhradě. Podle deníku Marca je horkým kandidátem prácě Romeu, Barcelona má ÚDAJNĚ opci na jeho zpětný odkup v nejbližším (10 milionů eur) i následujícím (15 milionů) letním přestupovém období.

Reagovat
iamek

Pokud pujde zpet do Barcelony tak to Barca udelala moc pekne :). Navic dalsi odchovanec do tymu.

Reagovat
SunFells

To jo, to je jak hostování, za které zaplatila Barcelona, opravdu moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem četl právě, jenže Boas tvrdil zase, že pokud Chelsea nebo Romeu nebudou chtít, tak nikam nepůjde.

Reagovat
iamek

Tomu moc neverim. Barcelona zase tak blba nebude.

Reagovat
r.mrazik

tak jasne,pokud rekne Romeu,ze do Barcy nejde,tak ho nutit nemuzou,i kdyz maji obci...

ale uprimne...radeji barca nebo chelsea? myslim,ze neni tezke si odpovedet

Reagovat
r.mrazik

*opci...

Reagovat
iamek

No zalezi kde bude hrat pravidelne. A myslim, ze v Barcelone si muze zahrat hodne i kdyz se to nezda. Barcelonu moc nesleduju, ale pokud odejte Keita, Mascherano na stopera a muze se stridat se Sergiem ... PS : A ted do me

Reagovat
r.mrazik

taky bych to nevidel tak jednoznacne pro chelsea...navic,i ten zivotni styl a pohoda...

pokud by to bylo ciste na hraci,tak by bylo prekvapive,pokud by zustal v londyne

Reagovat
smazaný uživatel

Není no... V Chelsea může být hvězdou, hrát nejlepší ligu světa, kdežto v Barceloně by byl jedním z mnoha a cestu do základu by měl zatraceně těžkou...

Reagovat
r.mrazik

i v barcelone muze byt hvezdou...zaklad?proc ne?sergio zas tak bozi neni,masch hraje casto na stoperu...keita odejde...

pokud odejde keita,tak je barca jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio zas tak boží není?

Sice je to simulant a zm*d, ale na svým postu patří k tomu nejlepšímu... Koór pro Barcelonu...

Reagovat
r.mrazik

ale to preci neznamena,ze by romeu nebyl pozdeji lepsi volba,ne?

proste to tak jednoznacne ve prospech modraku nevidim,to je vse...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já taky ne, já se akorát pozastavil nad tím tvým tvrzením, jak by si Romeu bezpochyby zvolil Barcelonu... Co tak koukám, tak teď dostává v CFC dost příležitostí, v Barceloně by byl při nejlepším na lavičce...

Reagovat
r.mrazik

ted ano,ale jak pisu,pokud odejde keita,tak by to bylo jine...

navic je ta opce az na leto...on bude vice "vyhrany"..

beru to z tohoto pohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde Keita, tak ho nahradí Sergi Roberto, už se na tom postu objevuje čím dál častěji. Případně Dos Santos. Tam pozice Romeua opravdu není.

Reagovat
kiwwi

nie je DM Thiago?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo?

Reagovat
kiwwi

mne sa zda ze ste to vy sami tak prezentovali

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, Thiago je AM, případně křídlo (v Barca systému, ne ostré) nebo CM (útočnější), ale DM ani náhodou, na to má příliš ztrát míče a je útočněji laděný než třeba i Xavi.

Reagovat
kiwwi

aha, moja chyba...ja ho teda tiez povazujem z AM a doteraz som sa cudoval, preco ho povazujete za DM

Reagovat
kiwwi

Sergio je to uplne najlepsie na svete, co na DM mozes vidiet...cez neho cesta nevedie ani nahodou...a do buducna? Pozri sa kolko ma Sergio rokov

Reagovat
r.mrazik

nerikam,ze je spatny,ale nejlepsi DM na svete? ano,pro styl barcelony momentalne mozna,ale to neznamena,ze jiny hrac by tam nezahral lepe a ze by romeu nemel za pul roku/rok a pul sanci...

Reagovat
kiwwi

nezahral, nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jedine ze by tam prestupil Carrick, no

Reagovat
smazaný uživatel

Carricksacker?

Reagovat
kiwwi

ee, Carrickbauer

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Schweinsteiger neni vzduch. protoze po Sergiovi nasleduje prave on.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si driv myslel, ze to s nim tak horky nebude, ale nikdo lepsi na DM v soucasnosti neni, pres nej cesta fakt nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by zůstat v Chelsea, tam si díky Boasovi zahraje více než dost. V Barce by těžko proniknul do A-týmu a zpátky do béčka by se mu asi nechtělo. Pro mě je to jasná věc, že zůstane v Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
smazaný uživatel

© na "...bauer" mám já!

Reagovat
smazaný uživatel

na kiwwiho

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

krasne videjko

Reagovat
smazaný uživatel

pekné prebudenie .... Skrtel,Kompas bonusy a Bale 16 bodov

Reagovat
Counter

Juchů, jsem ve fantě zpátky před mikym!

A ještě ke včerejšímu zápasu AFC - všimli jste si, že Aršavin zahrál dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli, škoda že mu tam nespadla ta střela do vinklu....

Reagovat
SunFells

Máte někdo delší highlight než 3 minutový?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

hral parádne, ale u Songa, Vermaelena a Robina to bol snáď najhorší zápas sezóny.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

né!

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh by v létě mohl odejít - jdu se opít !!! Slavíme !

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez banned for one game & fined £20,000 for Fulham finger

Jeden zápas za tohle OK, ale s těma pokutama si už FA dělá fakt prdel.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na expresku: Pokutu dostal klub, ne Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě změna. Suárez dostal 20 tisíc pokutu, ale LFC taky za chování hráčů LFC v zápase. Výsměch celý FA.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

*reakcia na prvu vetu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna proti NUFC, luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Vás sestřelí Andy no. Protože konečně se bude hrát vyloženě na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pres Cola neskrtne

Reagovat
Chazy

Hmm, měl by se jít v zimě rozehrát do Wiganu ... s opcí na jeho reálnou hodnotu, tak 5 mega by bylo ideální. I když stejně by mu Wigan nedal ten kontrakt, takže by to asi bylo fuk no .

Reagovat
smazaný uživatel

ten sestřelí možná tak sebe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

fuck, tak to bude zapas o hovne

Reagovat
Liquid

ještě pár zápasů a bude si muset vzít úvěr

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool target Teo Gutierrez has been made available by his club - but only if his £8m valuation is met

Reagovat
tomasinho

Znáš ho? Nebo někdo tady ví, co je zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanatura by možná mohl vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro to, aby Suarez stihl v tomto ligovém ročníku ještě nějaký zápas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

sice to není 1300, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník v lednu je naprostá priorita momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne nějaký anglický průměr, jak s Downingem.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je dobrej. Jen má smůlu. Mě se líbil poslední zápas hodně, bojoval jak lev, ale prostě on musí hrát nalevo, napravo je poloviční. On nemůže za to, že má střeva spoluhráče, spoustu toho vytvoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý, my ale potřebujeme kvalitnějšího borce.

Reagovat
tomasinho

Jasně, ale i takový byl třeba, ostré křídlo nám chybělo, teď máme jej i Bellarse. Nyní to chce někoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto říkám, že to chce něco jiného než anglický průměr. Bojím se, že přijde Gabby nebo nějaké podobné kopyto.

Reagovat
tomasinho

Gabby není kopyto, ale taky nikdo, kdo by to vytrhl. Musí přijít zahraniční křídlo/Am, rozdílový hráč typu Mata, Silva, Hazard. To půjde ale bez LM těžko. Jedině ten Shaqiri.

Reagovat
kiwwi

u vas by zapadol do priemeru aj Messi

Reagovat
tomasinho

Haha.

Reagovat
kiwwi

a fanusikovia sa z toho este smeju...fakt divny klub

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho máš taky za DM?

Reagovat
kiwwi

mi nehovor ze by tam nezahral ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já bych klidně hrál na tři středáky a osamoceného Carrolla,zkusil bych to.Downing a Bellamy na stranách a to bylo,že ty goly nepřijdou

Reagovat
tomasinho

Ale útočník stejně musí přijít, ať máme 3. Útočník a DM jsou zimní priority.

Reagovat
cristiano.K.

musí,musí? Kuyt může dostat poslední šanci ukázat,že na to má a to si přeji,aby střídal vyždímaného Carrolla jen. Nezapomínejme na Bellamyho,jeho univerzálnost a zpřisobení se všemu se dá hodně využít. Nicméně z dlouhodobého hlediska by se útočník hodil,aby mohl právě Kuyt,co nejdřív vypadnout

Reagovat
tomasinho

Kuyt je prostě šíleně mimo a já vždy doufám, že se na hřišti neobjeví. Střelec je potřeba, Carroll má smůlu a Suarez je palič. Bellamy je nejlépe použitelný na křídle, kde uplatní svou rychlost a přímočarost, na hrot je ho škoda. Navíc by tím ochabl křídelní prostor. Střelec a DM jsou jednoznačně zimní povinnost. A v létě rozdílový hráč křídlo/AM.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa tých 8 zápasov nedostane nie sú dôkazy

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa tých 8 zápasov nedostane nie sú dôkazy

Reagovat
kiwwi

uz ich dostal, ked si si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

platit to začne az po lehote odvolania pokiaľ viem, takze prakticky nedostal

Reagovat
kiwwi

dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to taky pochopil jako ironický vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, prostě sem si zahrál na vladise. Suaréz bude nerozehraný po pauze a navíc ho Dalglish bude z mučednických principů stavět aji kdyby nedokázal nahrát na metr. Fanoušci Liverpoolu budou fandit o sto šest, fanoušci soupeře si budou libovat že mu to nestřílí. Všeci budou spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom jsi mimo, po pauze bude Luis ještě lepší než je teď!

Reagovat
tomasinho

Přesně tak jako po té pauze za hryzanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný záměr Kennyho, po vynucené disciplinární pauze je vždy Suarez o stupínek lepší. Já v tom vidím taktiku pro příští ročník!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

tak to uz mozno predbehne aj toho Heskeyho v premienani sanci

Reagovat
smazaný uživatel

"ještě lepší" je slovní spojení které se k němu zrovna moc nehodí.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
miky10

Hax.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ďalšie kolo fanty bude asi moje doteraz najhoršie, Robin asi nebude hrať, Ba hrá proti dozadu silnému Poolu, takisto Citizens a SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviditelnej Demba nebude mit problem s Liverpoolem. Skrtel ho ani nepostrehne a bude prohravat 2>0

Reagovat
smazaný uživatel

První souboj Demby se Škrtelem nebo Aggerem a jde střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to jedno, protoze pres Enrique nebude mit problem se prosadit Obertan.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel nebo Agger??

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno kdo mu nakope.

Reagovat
smazaný uživatel

komu*

Reagovat
smazaný uživatel

definitely Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

je cpt., ale neviem, no.

Reagovat
r.mrazik

Ravel a Pogba pry mozna do City...

Reagovat
smazaný uživatel

v žiadnom prípade

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele