Anglická Premier League - souhrn 16. kola

17.12.2011, 17:56, aktualizováno 18.12.2011, 19:06
Komentáře a souhrny
Manchester City zdolal Arsenal a stále se drží v čele před United, kteří vyhráli na hřišti QPR. V neděli byly úspěšní i Tottenham a Liverpool. Chelsea jen remizovala ve Wiganu, nerozhodně se hrálo také v Newcastlu a na Evertonu, tři body získaly Fulham, Stoke a West Bromwich...

Manchester City - Arsenal FC 1:0

18.12.2011 17:10

Góly: 53. David Silva

Zápas sezony to asi nebude; porce branek, která se na Eastlands v soubojích těchto mužstev obvykle rodí, naplněná také nebyla. Přesto jsme od pěti hodin a deseti minut na Etihad Stadium, u obrazovek či na svých počítačích mohli sledovat drsné, svižné a nesmírně kvalitní utkání plné těch nejtutovějších šancí i sporných momentů. Co je nicméně nejdůležitější: ManCity další zaváhání nepřipustilo a Arsenal těsně porazilo.

Roberto Mancini udělal při sestavování základní jedenáctky dva poměrně překvapivé, avšak logické tahy: vsadil totiž na dva exgunnera Samira Nasriho a Kola Tourého. Obětováni tedy byli dva jinak skvěle hrající Angličané, Joleon Lescott s Jamesem Milnerem. Ono ovšem nutno jedním dechem dodat, že i tito dva nečekaně postavení borci se významně podepsali pod dnešní úspěch bleděmodrých. Nasri se skvěle doplňoval se Silvou, Touré byl součástí obranné čtyřky, která udržela páté čisté konto v sezoně.

Ale pěkně popořádku. První dějství bylo suma sumárum dílem Manchesteru City. Ani hosté ale určitě nebyli zcela marní. Hart si nicméně s ojedinělou střelou Gervinha poradil; a jinak se Arsenal převážně bránil. V momentu celého poločasu proti sobě kupříkladu stanuli Balotelli se Szczesným, po výtečné práci italského útočníka ale významněji úřadoval polský brankář. Ten se ještě musel činit rovněž proti Agüerově diagonálnímu pokusu či Silvově relativně obyčejné střele.

Zato druhé dějství, to už byla hotová reklama na Premier League. Relativně vyrovnaná a hlavně prvotřídní podívaná. Pro Arsenal každopádně začala tato část především smutně - již ve 47. minutě naštvaně odkráčel ze hřiště zraněný Djourou, čímž ponechal Wengera bez pěti alternativ na kraje obrany. Tenhle svízel dnes francouzský manažer musel řešit vysláním mladíka Miquela na post levého beka. Tam pak také jako by Španěl okamžitě chyběl, když Vermaelen hasil po brilantní vyrážce Szczesného situaci mezi dvěma soupeři. Dvěma věhlasnými soupeři, Agüerem a Silvou, kteří si poradili: prvně jmenovaný hlavou přiťukl, Silva ve skluzu otevřel skóre.

Tím se definitivně spustila báječná podívaná plná agresivního fotbalu nahoru-dolů; přičemž jen nahoře, jmenovitě před brankou prohrávajícího Arsenalu, se zprvu pořádně blýskalo. Nasri si brzy krásně narazil se Silvou, takže mu záhy stačilo jen přesně naservírovat míč dobíhajícímu Balotellimu - ten však nedosáhl. Blízko gólu se dostal i Agüero svou střelou z pravého rohu šestnáctky, když i slabší nohou nasměroval míč jen kousíček vedle vzdálenější tyče. Mimochodem vedle té samé, kterou o něco později prudce napálil jeho spoluhráč Zabaleta. Ale činit se občas zvládal i hostující celek. Walcott z kroku prudce vypálil pod břevno, kam se natáhl Hart, jenž posléze musel zasahovat i na zemi, když trestuhodně nezužitkoval výtečnou šanci Van Persie.

Tahle pasáž trvala zhruba do 70. minuty, pak Wenger stáhl živelného Walcotta, aby ho nahradil trápícím se Aršavinem a ofenzivní snaha Arsenalu šla více či méně do kytek. Ruský křídelník ihned mohl a hlavně měl vyzvat ke skórování Van Persieho, svůj centr ale zbabral. Na druhé straně - v o poznání umírněnější a snad i unavenější atmosféře - ještě z úhlu pokoušel štěstí hladový Agüero. Hodně se jinak samozřejmě čekalo zejména od Gunners, ti ale jako by už postrádali potřebnou šťávu. Naopak ještě zajímavý sprint nezakončil přesnou, gólovou přihrávkou Richards.

Přesto se ještě v řadách hostí našel jeden borec, který se nehodlal vzdát. V samotné koncovce stoper Thomas Vermaelen hned dvakrát pálil, jednou ale jeho ukrytou pumelici z přímého kopu zlikvidoval dokonalý Hart, podruhé belgický obránce opět levačkou nedokroutil míč k pravé tyčce.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 1:0

18.12.2011 16:00

Góly: 61. Roman Pavljučenko

Tottenham zase přeskakuje Chelsea a je se zápasem k dobru třetí; to je asi nejdůležitější poznatek, který si můžeme z třetího dnešního utkání odnést. Po individuální a vlastně i kolektivní stránce to však pro Spurs nebyl nikterak šťastný zápas. Po půl hodině se ke zraněnému duu Defoe-Bale přidal Lennon s nataženým hamstringem a svou osobní tragédii si prožil i Modrić, když nepochopitelně nepřidal druhý hřebíček do rakve Sunderlandu.

Právě absence Lennona a zejména pak Balea, tedy obou elitních křídel londýnského mužstva, se ukázala být zcela rozhodující pro průběh tohoto duelu. Hra Tottenhamu rázem postrádala říz a schopnost penetrace z více směrů než jen z Van der Vaartova a Modrićova. I tak si každopádně Redknappova parta občas zvládala poradit. V prvním poločase se málem prvně prosadila akorát v kombinaci s Lennonovým odchodem, když Van der Vaart sáhl do střely Assou-Ekotta, aby ji odklonil těsně vedle. Zanedlouho naopak nizozemské ofenzivní eso přichystalo dobrou palebnou pozici pro štítového záložníka Sandra, jenž svou úlohu vůbec neustál.

Také Sunderland se přitom, celkem přirozeně, začal prosazovat právě po vynuceném střídání Kohoutů. Richardson především pokračovat ve svém spalujícím procesu, který načal už minulé kolo. Nejprve z dálky Friedela nezaskočil, pak bohužel pro Black Cats přeběhl Larssonův centr - mimochodem výsledek nejpohlednější akce poločasu. Sám švédský záložník krom toho ještě sám stihl Friedela zaměstnat ranou z přímého kopu, solidním pokusem se prezentoval rovněž Vaughan a Colback svůj sólový únik zakončil bombou na tribunu.

Tottenham nakonec o svém rozpačitém vítězství rozhodl přesně po hodině hry. Tehdy si dosud nevýrazný Pavljučenko, ironicky vystřídavší Lennona, doběhl pro zpětný pas Van der Vaarta a křižnou střelou fakticky rozhodl. Modrić vzápětí mohl přidat definitivní tečku; z deseti metrů ale zcela odkrytou klec nepochopitelně minul.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 0:2

18.12.2011 15:05

Góly: 11. Craig Bellamy, 15. Martin Škrtel

Liverpool zvládl těžkou zkoušku a ve Villa Parku porazil místní Aston Villu 2:0. Navázal tak na upocené vítězství z minulého kola proti Queens Park Rangers a posunul se tak na šesté místo před Newcastle. McLeishovi svěřenci prohráli podruhé v řadě doma bez vstřelené branky a zůstávají desátí.

O vítězství 2:0 ve prospěch Reds se rozhodlo v úvodní čtvrthodině. Na velkou šanci, v níž hlavičkoval Heskey na malém vápně do Reiny, navázaly dva rohové kopy hostů. Nejprve v jedenácté minutě po Dowingově rohu zkoušel patičkou za nohou zakončit Shelvey, jeho pokus se na vlas stejným způsobem pokoušel do sítě usměrnit Suarez, ale uspěl až Bellamy, který odražený míč doklepl za brankovou čáru - 0:1.

Za čtyři minuty Bellamy kopal roh z druhé strany. Na něj si výborně naskočil Škrtel a přesně umístěnou hlavičkou donutil pavouky v bráně Villans změnit bydliště - 0:2. Největší nebezpečí poté přicházelo z kopaček Charlese N’Zogbii, jenž nejprve zamířil z dvaceti metrů nad a pak z hranice vápna rozvlnil boční síť. Ve druhé polovině úvodního dějství se hra více uklidnila, dominovaly obrany obou celků a do šancí se mužstva dostávala sporadicky. Delfuoneso hlavičkoval nad, Petrov pak z dálky střílel vedle.

Hned po návratu do kabin mohl definitivní pojistku přidat Luis Suarez, ale po brejku trefil jen břevno. Na chvíli Guzan vyrážel nebezpečnou střelu Johnsona. Pak přišlo kratší období nudy, které rozčísl až překrásný kousek Suareze. Uruguayec se snažil přelobovat Guzana, ale ke své smůle opět rozzvonil brankovou konstrukci.

Aston Villa působila po celý zápas naprosto bezzubě. Žádnou vážnou šanci si ve druhém poločase nebyli schopni vytvořit a jediným okamžikem stojícím za zmínku tak zůstalo selhání Heskeyho ze samotného úvodu střetnutí. Liverpool tak uhájil dvoubrankové vedení a odváží si domů cenné tři body.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Manchester United 0:2

18.12.2011 13:00

Góly: 1. Wayne Rooney, 56. Michael Carrick

Jen skvělý výkon českého brankáře Radka Černého ušetřili nováčka soutěže od debaklu. Za svá záda pustil jen hlavičku Rooneyho a Carrickovu střelu po krásném sólu. QPR nedokázali De Geu příliš zaměstnat, největší šanci poslal DJ Campbell nad. United tak putují do čela tabulky, kde vydrží minimálně do večerního zápasu Man City s Arsenalem.

Ve velkém stylu vlétli United na domácí Rangers. Už v první minutě Wayne Rooney hlavou sklepl do lajny Valenciovi, ekvádorský křídelník zatáhl míč a centrem našel opět hlavu útočníka s číslem 10, který si mezitím naběhl přesně do míst, kam měl, a uklidil balon k tyči - 0:1. Za necelé dvě minuty mohl získat pro svůj tým dvougólové vedení Welbeck, tentokrát už ale ztroskotal na výborně vyběhnuvším Radku Černém v bráně QPR.

Zazlobili i domácí, po akci Mackieho střílel v dobré pozici Bothroyd, ale s šancí naložil prachbídně. Krátce na to už to mělo být 0:2, Rooney nádherně vybídl do samostatného úniku Welbecka, který kolem levé ruky brankáře rozvlnil síť - čárový rozhodčí ale chybně odmával ofsajd.

Pak přišla pětiminutovka, jež by šancemi vystačila na solidní poločas. Takže jen telegraficky: Minuta č. 28: Welbeck po rohu přehlavičkoval Černého a volný Evans trefil břevno. Minuta č. 29: Rooey opět perfektně kolmou přihrávkou vyslal spoluhráče do samostatného nájezdu, tentokrát to byl Phil Jones, kterého skvěle vychytal Radek Černý. Minuta č. 31: Znovu v hlavní roli Radek Černý, jenž fantastickým reflexivním zákrokem zabránil ve skórování dorážejícímu Valenciovi. Minuta č. 32: Evans z rohového kopu hlavičkoval přesně k tyči, Faurlin na brankové čáře odkopával, z následného brejku zakončoval Helguson, De Gea ovšem lehce tečovanou střelu dobře vyrazil nohou.

Ke konci poločasu ještě zatrnulo fanouškům United, když Bothroydův pas jen tak jako by nic proletěl malým vápnem a jen o kousek ho minul dobíhající hráč QPR. Po změně stran přišpa opět v první minutě gólovka Rooneyho, jíž ovšem zmařilo špatné zpracování. Následovala nedůrazná střela, která se pro Černého stala sladkou malinou. Deset minut po přestávce už Reds konečně vstřelili kýžený pojišťovací gól. Barton na půlící čáře přihrál Carrickovi, jemuž nedělalo problém chopit se míče, dovést ho až k vápnu a zakončit přesně k tyči - 0:2. Zde naopak Radek Černý mohl zasáhnout lépe.

Za pět minut se ale český brankář opět zaskvěl, když efektní robinzonádou vyškrábl Welbeckovu střelu z hranice vápna. S blížící se sedmdesátou minutou zase měli United dvě brankové příležitosti. Nejprve po Naniho přihrávce trefil Jones tyč, za chvíli sám Nani z boku postupoval na Černého, ale ten jeho překvapivou střelu dokázal vyrazit.

Největší šanci domácích v 75. minutě zmařil střídající DJ Campbell, který stál úplně sám před De Geou po skvělém centru dalšího střídajícího hráče Adela Taarabta. Nedá se říci, že by v závěru zápasu pokleslo tempo hry, avšak větších příležitostí se fanoušci na Loftus Road už nedočkali, za zmínku snad stojí střela střídajícího Ashleyho Younga do náruče Černého a Chicaritova rána z dálky nad. Manchester United tak zvládl důležitý zápas a minimálně do večerního utkání městských rivalů s Arsenalem jdou do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Chelsea FC 1:1

17.12.2011 18:30

Góly: 88. Jordi Gómez - 59. Daniel Sturridge

Tak takhle se o titul nehraje, skutečně ne. Chelsea předvedla nedůstojný výkon a naprosto zaslouženě si odváží z Wiganu jen jeden bod. Snad jen střelec branky Sturridge nezklamal, celý tým se proti 18. týmu tabulky zmohl jen na tři střely. Vyrovnávající gól Gomeze dvě minuty před koncem po chybě Čecha pak byl jen logickým důsledkem.

Bez lehce zraněných Brazilců Luize s Ramiresem, kteří byli coby členové tradiční základní sestavy nahrazeni Bosingwou a Lampardem, začala Chelsea velmi pozvolna. Blues, dnes v netradiční černé barvě, sice soupeři první čtvrthodinu prakticky nepůjčili míč, sami se ale konsolidované defenzivě Wiganu zmohli jen na několik centrů, jež byly pro obránce Latics malinou, a střelu Terryho z 25 metrů těsně vedle.

Ve třiadvacáté minutě se k ráně z podobně vzdálenosti dostal rovněž netradiční střelec Romeu - pokus mířící k tyči měl ještě lepší parametry a musel tak zasahovat Al-Habsi. Na další vzrušení si museli diváci počkat celých patnáct minut, potom Meireles pěkně nacentroval do vápna a Drogba rybičkou minul bránu o decimetry. Na druhé straně krátce na to pálil Moses, ale Ivanović pohotově zblokoval. Fanouškům Chelsea mohlo zatrnout i v nastaveném čase, kdy míč projel po hranici malého vápna a nikdo z hostujících hráčů jej "nechtěl".

O přestávce zareagoval André Villas-Boas střídáním, dolů šel defenzivní záložník Oriol Romeu, do středu zálohy se posunul Mata a na hrací plochu se překvapivě objevil Salomon Kalou. Chelsea přesto působila laxně, bez velké snahy s výsledkem něco udělat. Naopak Moses si ve vápně udělal kašpárky ze dvou obránců, načež vší silou práskl do balonu, který odletěl až do autu.

Po deseti minutách hry se poprvé ukázal Kalou. Afričan snadno obešel u brankové čáry Alcaraze a následně dával pod sebe na Drogbu - ten ale místo rány levačkou zkoušel zakončit šajtlí a trefil jen boční síť. V okamžicích, kdy se stále více zdálo, že skóruje spíše Wigan, a kdy Chelsea hrála v deseti bez ošetřovaného Lamparda, se dostali Londýňané do vedení. Ashley Cole na 40 metrů fantastickým křížným pasem našel ve vápně Daniela Sturridge, který levým vnějším nártem znamenitě zpracoval a pravým vnitřním zakončil z úhlu přesně pod ruku Al-Habsiho a k tyči - 0:1.

Domácí to ale neodradilo od ofenzivních výpadů, po jednom z nich výborně pálil Figueroa, Čech byl však připraven s pohotovým skokem ke vzdálenější tyči. V sedmdesáté minutě se ke střele dostal McCarthy, ale netrefil bránu. Největší šanci si Wigan schoval a z rukávu vytáhl čtvrt hodiny před koncem. Ivanović poslal Čechovi příliš krátkou přihrávku, kterou vystihl Di Santo, český brankář přesto včasným výběhem na dvakrát situaci uhasil. I přesto se balon nakonec dostal k argentinskému forvardovi, jenž střílel, a jen skvělý zákrok ramenem Ashleyho Colea zachránil Chelsea od obdržené branky.

Až očividná pasivita a nechuť hrát (což ještě dotvrdila Boasova střídání) se Chelsea přeci jen vymstila. Rodallega po akci Di Santa vyslal na Čecha slabou střelu, kterou ale brankář s helmou neudržel a míč se dokutálel k Jordi Gomézovi, jemuž nedělalo problém jej uklidit do odkryté branky - 1:1. A ne že by se "o titul bojující" Blues snažili o druhý gól, více ze hry měl Wigan. DW Stadium viděl v sobotní večer průměrný zápas a zaslouženou remízu.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - West Bromwich Albion 1:2

17.12.2011 16:00

Góly: 72. Scott Dann - 52. James Morrison, 89. Peter Odemwingie

Oslavy prvních narozenin Steva Keana coby manažera Blackburnu se vskutku nepovedly. Rovers padli doma, po nevýrazném výkonu, gólem z 89. minuty a ještě rukama týmu, který vede jejich exmanažer a symbol těch lepších časů. Do těch má současný Blackburn skutečně daleko; Kean je zase jednou pod enormním tlakem.

Po jeho vyhazovu se koneckonců napříč celým zápasem volalo hned několikrát. Fanoušci sice původně slíbili, že dají neoblíbenému muži na lavičce další dva zápasy a už třetí hromadné protesty odloží. To jim však celkem logicky nevydrželo moc dlouho. West Bromwich opanoval celý kus trávníku na Ewood Parku, s přehledem kombinoval a Rovers si nadlouho jedinou slušnou šanci připsali s dotykem Yakubua, který vstříc pohotově reagujícímu Fosterovi nasměroval Loweův míč. Také Baggies si ale jinak v ofenzívě ideálně nepočínali. Bylo dobře znát, že dosud skórovali jen 14krát - jejich rozhodování ve finální třetině pole bylo často naivní, nevynalézavé či prostě nepřesné.

To se WBA mohlo vymstít, když ke konci poločasu pěkně pálil z přímého kopu Pedersen a Foster měl co dělat, aby jeho projektil vyrazil mimo vymezený prostor. Po přestávce nicméně zapršelo na té samé straně; a tedy ku prospěchu Throstles. Fotbalisté Blackburnu si neporadili dokonale s odvrácením rohového kopu, takže za hranicí šestnáctky mohl napřáhnout Morrison a vsítit jubilejní tisící prvoligový gól v tomto kalendářním roce.

Tato radost ovšem Baggies vydržela jenom dvacet minut, než Robinson z hloubi vlastní poloviny rozehrál balon na Sambu a jeho sklepnutí využil neobsazený Dann. To každopádně malátné Rovers nijak zvlášť nepovzbudilo; spíš naopak. Ve zbytku utkání se hlavně bránili, což vyústilo v Odemwingieho teprve třetí trefu v sezoně. Nigerijský útočník zkrátka dostal hromadu prostoru ke střele po vniknutí do středu pole.

Více informací k zápasu

Everton FC - Norwich City 1:1

17.12.2011 16:00

Góly: 81. Leon Osman - 28. Grant Holt

Everton za poslední dvě sezony prohrál jen pět domácích zápasů - z toho čtyři letos. A dnes upřímně nebyl dalšímu zklamání vůbec daleko. Přes optickou převahu se nedá říct, že by si vytvořil o poznání větší množství opravdu gólových šancí než dobře bránící a sem tam hrozící Norwich.

Byl to ironický a zároveň docela symbolický první poločas. Norwich prakticky za celou úvodní čtvrthodinku ani nepřekročil půlící čáru, Lambert u postranní čáry jen tak bezmocně postával. Přesto šlo ale zároveň hovořit o nemohoucnosti Toffees; ty se dostaly akorát ke dvěma slušným šancím: jednou Ruddy perfektně likvidoval pokus Fellainiho, podruhé jej na brankové čáře - pokolikáté už v tomto ročníku - zastoupil duchapřítomný Martin.

Třešničku na dortu tomuhle podivnému představení potom dodala 27. minuta, kdy se Holt i ze situace, kdy byl zády k brance, na sobě měl nalepeného Heitingu a ještě k němu čelem dobíhal Hibbert, dostal do takové pozice, z níž po zemi mohl bezpečně uklidit míč na zadní tyč. Canaries se tedy dostali do vedení; nevěděli jak, nevěděli proč.

Od té doby už to bylo o něčem jiném. Fotbalisté Norwiche se v kramflecích začali cítit přeci jen jistěji; a jestliže měly Karamelky i ve zbytku poločasu optickou převahu, byla navýsost platonická. Za zmínku už potom stála tak akorát Sahova do vzduchu odkloněná střela, kterou nakonec u levé tyčky vyboxoval do bezpečí Ruddy. Jinak Canaries bránili zodpovědně a v klidu.

A po pauze to bylo původně jako přes kopírák; Everton jakoby tlačil: Saha po chybné komunikaci mezi Tierneym a Martinem zblízka zakončoval do Ruddyho, Neville střelou přes hlavu málem přehodil žlutou hráz vystavěnou před brankovou čarou. Ale jinak to bylo zase takové nedomrlé, Norwich byl stejně blízko zdvojnásobení vedení, když Naughtonův centr z hloubi pole odhlavičkoval Holt z hranice šestnáctky jen těsně mimo vzdálenější spojnici.

Přesto se ve finále Toffees kýžené branky dočkaly. Vypomohl Johnson naivním bráněním Drentheho, který po rychlé kličce do středu hřiště využil trestuhodně vystavěné dálnice a jeho následnou přízemní střelu potom nepatrným dotykem odklonil mimo Ruddyho dosah Osman. Nizozemský žolík pak mimochodem ještě jednou stihl vypálit doprostřed brány, kde plovoucí rána Ruddyho nečekaně zaskočila - ten si nakonec jen taktak poradil jednoruč, jakýmsi volejbalovým bagrem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Bolton Wanderers 2:0

17.12.2011 16:00

Góly: 33. Clint Dempsey, 34. Bryan Ruiz

Už pět porážek v řadě a totální zoufalství. Debakl Stoke dnes už definitivně představuje jen malý pozitivní ostrůvek ve špinavých vodách. Poté, co Dempsey s Ruizem během tří minut dvakrát šikovně zakombinovali, se dokonce dá očekávat, že se poprvé začne otevřeně hovořit o Coyleově odvolání či rezignaci.

Trotters teď utrpěli sedmou porážku v osmi zápasech, zase prokázali svou soustavnou neschopnost otáčet zápasy, v nichž o poločase prohrává o dva góly (jeden bod z 35 takových zápasů v Premier League); zkrátka minimální vůle, žádné sebevědomí, neexistující lídr. Přitom si Bolton i vytvořil pár nadějných příležitostí ke zkontaktování vedoucího týmu. Hlavně ke konci prvního dějství, kdy zajímavě pálil Mark Davies. Pro druhý poločas pak Coyle své svěřence ještě víc povzbudil dvojitým střídáním (Eagles a Steinsson) o přestávce a následně po deseti minutách představením N’Goga místo Kevina Daviese. Právě francouzský útočník okamžitě přichystal nadějnou palebnou pozici pro Muambu a pěkně později pálil ještě Eagles. Přesto bylo znát, že Bolton ze sebe bojovnost vysloveně tlačí, s vypětím všech sil.

Naopak Fulham neměl obzvlášť v prvním poločase žádné problémy s přehráváním odevzdaného protivníka, i s vytvářením šancí. Vlastně jen Cahillovo bystré bránění mnohdy stálo Cottagers v cestě, aby náskok ještě zdrsnili. Nakonec poté, co Riiseho vychytal Jaaskelainen, rozhodlo pár vteřin mezi 32. a 34. minutou. Nejprve se nikdo nedivil, když Bolton opět inkasoval ze vzduchu (to se mu dosud dařilo nejčastěji ze všech účastníků PL): Ruiz zprava odcentroval a Dempsey šikovnou hlavičkou do protipohybu golmana otevřel skóre. Později zase diváci tleskali úžasné práci stejného dua, tentokrát v opačném gardu. Dempsey po nedorozumění stoperské dvojice vyslal kupředu Ruize a ten zlehka přehodil bezmocného Jaaskelainena.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 0:0

17.12.2011 16:00

Góly: -

Šeď, zmar a bezgólová nuda. Jen agilní Demba Ba se v dresu Newcastlu vymykal z až uspávajícího průměru, který sobotní zápas mnohdy (především ve druhé půli) nabízel. Magpies zanevřeli na výkony zpřed měsíce a po třech prohrách ve čtyřech utkáních se z krize nedokázali vyhrabat ani doma proti nováčkovi soutěže Swansea.

Většina prvního poločasu vypadala asi takto: Newcastle Swansea přehrával, nepouštěl jí do blízkosti své brány a udával tempo hry. Do větších šancí se ovšem přes houževnatého soupeře dostával těžko. Už ve druhé minutě měl nicméně výbornou příležitost Cabaye, který se chopil přímého kopu z dobré pozice a jen těsně minul horní roh Vormovy branky. Také druhá šance přišla ze standardní situace z nohy Cabayeho. Ten našel na zadní tyči Colocciniho, jenž trefil hlavou boční síť.

Ze hry zahrozili domácí po 25 minutách, Obertan hrudí sklepl do vápna na Dembu Ba a ten v pádu trefil tyčku. Ke konci poločasu měl nejlepší střelec Newcastlu na noze gól málem znovu, ale na znamenitý pas do vápna těsně nedosáhl. Pět minut před koncem úvodního dějství se poprvé předvedl gólman Swansea Michel Vorm, když skvěle vychytal efektní nůžky Demby Ba. Vzápětí pak ještě o pár decimetrů minul bránu pěknou střelou Guttierez.

Krátce po návratu z kabin měl další příležitost Demba Ba. Tentokrát ho ve vápně našel Simpson a senegalský forvard znovu v akrobatické pozici mířil mimo. Newcastle ovšem nepokračoval v trendu z první půle a spíše se přizpůsobil bídnému výkonu Velšanů. Ojedinělým pokusem budiž nedůrazná hlavička Demby Ba, kterou Vorm v pohodě sebral ze vzduchu.

Po sedmdesáti minutách "ničeho" se rozhodl Alan Pardew poslat na trávník Sholu Ameobiho a jeho tah se málem vyplatil už dvě minuty poté. Santon kolmicí vybídl robustního forvarda ke skórování, jeho střela z úhlu však skončila jako kořist skvělého Vorma. Obrovská šance se urodila i na druhé straně. Sinclair "vymotal" ve vápně Simpsona a levačkou zamířil jen těsně vedle - v tu chvíli muselo fanouškům Magpies pořádně zatrnout. Na hráčích Newcastlu téměř nebyla vidět žádná enormní snaha převážit misky vah na svou stranu, Swansea bod stačil, a tak skončil duel bezgólovou remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Stoke City 1:2

17.12.2011 16:00

Góly: 17. Stephen Hunt (pen.) - 58. Robert Huth, 70. Peter Crouch

Senzační série Stoke City pokračuje! Tým Tonyho Pulise po Blackburnu, Evertonu a Tottenhamu zdolal na Molineux i Wolves a blíží se pohárovým příčkám. Hosté dokázali zareagovat na úvodní gól Hunta z penalty a díky vlastní brance Doyla a hlavičce Petera Crouche otočili skóre a získali další tři body.

První náznaky šancí se vyskytly ve vápně Wolves a Potters se k nim dostali tradičně z autového vhazování, která má nyní při absenci Roryho Delapa pod taktovkou Ryan Shotton. Hennessey si ale se všemi třemi poradil bez větších potíží. Na druhé straně se jiskřilo po čtvrthodině - Jarvis utekl na kraji vápna Woodgatovi a vysoký stoper se k záložníkovi dostával tak neobratně, až ho skluzem fauloval. S následnou penaltou si sebevědomě poradil Hunt a poslal domácí do vedení - 1:0.

Pro Woodgata tak mimochodem zápas skončil, jelikož to v krátkém časovém úseku byl už druhý souboj, v němž byl pozdě a fauloval, navíc za první zákrok viděl žlutou kartu. Tony Pulis tak ztratil trpělivost a poslal místo něj na hřiště Pennanta. Po brance hra dostala slušný spád a o trošku více ze hry měl Stoke. Další šance ale přesto byla k vidění u branky Sorensena, jenž výborně vychytal Huntovu střelu z úhlu i následný pokus o centr.

Kýženou gólovku Potters přesto vybojovali, tři minuty před koncem Crouch chytře pustil mezi nohama centr na Etheringtona a ten na penaltě zcela osamocen zakončoval. Možná byl z šance překvapen, každopádně střílel nedůrazně a přesně do míst, kde stál Hennessey. Jako slepý k houslím málem přišel k vyrovnání Walters, z toho, že se k němu dostal Etheringtonův centr byl ovšem překvapen i on sám a od jeho stehna se míč odrazil do zámezí.

Gólu se hosté dočkali až v 58. minutě. Přímý kop po sporném faulu Rogera Johnsona na Walterse rozehrál Whelan, jenž pouze přiťukl míč Huthovi. Německý obránce se do něj pořádně opřel a s velkou pomocí Doylovy teče dostal kulatý nesmysl za záda Henneseyho - 1:1. A za deset minut se skóre otočilo zcela. Etherington nacentroval nádherný míč na zadní tyč, kde číhal dlouhán Crouch, jenž přetlačil Warda a hlavou rozvlnil síť podruhé - 1:2.

Stoke City poté logicky přesunul svou snahu směrem do defenzivy a tak jak to umí, k ničemu významnému snažícího se soupeře nepustil. Kromě pokusu Ebanse-Blakea se Wolves k ničemu nedostali, naopak Hennessey musel být pozorný při střele Walterse. Potters nakonec uhájili cenné vedení a počtvrté za sebou vyhráli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City16132150:1541
2.Manchester United16123137:1439
3.Tottenham Hotspur15111331:1834
4.Chelsea FC16102434:1932
5.Arsenal FC1692531:2429
6.Liverpool FC1685320:1329
7.Newcastle United1676321:1927
8.Stoke City1673618:2524
9.Norwich City1655625:2920
10.Aston Villa1647518:2119
11.Fulham FC1646618:1818
12.Swansea City1646616:2018
13.West Bromwich Albion1653816:2418
14.Everton FC1552816:1917
15.Queen's Park Rangers1644815:2816
16.Sunderland AFC1635818:1914
17.Wolverhampton Wanderers16421017:3014
18.Wigan Athletic1634915:3013
19.Blackburn Rovers16241023:3610
20.Bolton Wanderers16301320:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (847)

Přidat komentář
Chazy

Rhodes 4 góly, o konečným 4-4 rozhod v 95. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divej na Blades

Reagovat
Chazy

Taky pěkný

Reagovat
Trand

Achjo. Ale když už má někdo Owls obrat o body, ať je to právě Huddersfield. A Rhodes je neskutečnej frajer.

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Idiot.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 body z poslednich patnacti, to je asi dostatecna odpoved tem, co mluvili o NUFC v souvislosti s Evropou...

Reagovat
j_mrazik

To nikdo nemohl myslet vážně.

Reagovat
Usty

Pořád je ale pravda, že pod tím sedmým místem tam moc týmů, který by je mohli vyšoupnout není.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, Everton i Sunderland maji v pohode na to, aby byli pred Newcastlem. Snad se to Mackemum uz nepodari dohnat a uz vubec ne v poslednim kole jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

A Fulham s Baggies maji taky lepsi kadry

Reagovat
tomasinho

Baggies podle mě určitě ne, ti mají strašnou obranu, horšího brankáře a záloha taky není lepší než ta od Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz zohlednim kvalitu zakladni sestavy a vyvazenost celyho kadru, tak mi to vychazi cca stejne, mozna lip pro Baggies. Obranu maji horsi, ale sirsi, v brane je to nastejno, v utoku jsou na tom lip a zalohu maji mozna kvalitativne horsi, ale zase sirsi a vyvazenejsi. Celkove maji vetsi potencial se vyrovnat se zranenejma, a to nakonec rozhoduje.

Reagovat
tomasinho

Jo, to je zase fakt, no, zálohu mají širokou poměrně dost.

Reagovat
cristiano.K.

Stoke možná, ale záleží jak vemou druhou část své evropské mise,Everton nemá útočníka,kreativita zálohy s odchodem Artety dost klesla a obrana na pochvalu taky nešlape,rozhodně máte kvalitnější kádr než "kočky"

Reagovat
fantomas

Osman Hibbert Martin Hoolahan A Drenthe taky pěkný oživení.

Reagovat
fantomas

*místo Hibberta sem měl na mysli Bainese

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz dostava pred Ben Arfou prednost i Vuckic tak je neco spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

měl dostat přednost ž před Sholou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco špatně? Tak jako Ben Arfa nemá místo tam kde Tiote že jo ? Vučkič musel vyplnit ten prostor a zbytečně ho neotevírat, Hatem měl jít místo Obertana a né Sammy

Reagovat
Chazy

Hehe, takhle to asi nemyslel

Reagovat
j_mrazik

Až Moyes najde někoho místo Nevilla (určitě tam už teď musí být někdo lepší), tak jejich hra půjde celkově nahoru.

Reagovat
fantomas

No jistěže je, jen kdyby byl zdravej.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, poprvé mám ve FPL Dembu a on zrovna nic.

Reagovat
tomasinho

Ale zítra mi hraje 9 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mám už dlho, ale dnes mal premiéru ako kapitán...

Reagovat
tomasinho

U mě měl premiréu jako kapitán i celkově.

Reagovat
13

Já ho tam taky dal, místo Džeka..

Reagovat
smazaný uživatel

takze za to muzes ty

Reagovat
tomasinho

Promiň. Měl jsem i S. Taylora, který se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanta povercivej, takze osobne mam jenom Simpsona a to jeste jako 3 stridajiciho

Reagovat
tomasinho

Já ani ne, ale taky mám od nás radši jen Enriqueho, i když jsem měl Suareze s Adamem.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Co mě to napadlo dávat Yakuba kapitána ve fantě....

Reagovat
smazaný uživatel

Já úplně to samé, doma sbíral body, tak jsem ho koupil za pár šupů a dal mu céčko. asi jsem to měl nechat van Persiemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City? Ani náhodou... Tohle kolo Bale, nebo Adebayor

Reagovat
tomasinho

Taky jsem měl dát radši Adeho než Ba.

Reagovat
13

Já dal c Suarezovi, ale v nejbližší době, pokud nezačne LFC dávat víc branek, ho vyměním za Adebayora.

Reagovat
tomasinho

Já Suareze nemám už asi od 5. nebo 6. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho dal vždy jen na kole kdy skoroval

Reagovat
13

No já sem někdy v těhle kolech zatratil Downinga, ale Suareze jsem si nechal, protože je to podle mě jediný člověk z ofenzivy LFC, který se může ve fantě vyplatit. Ta jeho zoufalá produktivita už mě ale stála pěkných pár bodů..

Reagovat
tomasinho

Jediný z LFC do fanty z ofenzivy je Adam.

Reagovat
fantomas

No to by mě taky zajímalo, když se dalo čekat, že Rovers daj max. jeden haluz...s takovym paskvilem, co tam ted Kean poslední dobou skládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jemu se doma extrémně dařilo... Naposled 4 fíky, tak jsem si řekl, že to třeba zase vyjde..

Reagovat
fantomas

Nj, to hrál ještě Hoilett. Bez něj jsou nahnaní.

Reagovat
smazaný uživatel

No... btw nevíš proč vůbec nehraje Pilkinghton? Měl jsem za to, že byl docela ve formě.

Reagovat
tomasinho

Viz preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
cristiano.K.

Nepochopil jsem,proč nehrál Arfa

Reagovat
Azza

Ježiši Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

YEP ty mi dneska něco vydělali

Reagovat
Manik...

Jak hraje Chelsea??

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 takže parádní výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

já chci PL zase na Nova Sportu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci eurosport na setoboxu

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigaaaaan!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Manik...

Chelsea je fakt marná

Reagovat
smazaný uživatel

a torres se nedostal ani na hřiště

Reagovat
JacoBee

[ČELZÍ]

Reagovat
JacoBee

[ČELZÍ]

Reagovat
JacoBee

A dokonce double

Reagovat
smazaný uživatel

Zašlu Čechovi tiket, debilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně.... mohl jsem mít 400, nemám nic

Reagovat
smazaný uživatel

Na Čecha jde pomalu jedna střela zápas a on to takhle zmrví, tohle by měl i Lovásik

Reagovat
Chazy

Radši si to vyřiď s tím debilem, co tu sázku uzavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemal pisat, teraz si to odnesie ta pani u okienka v stavkovej

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

33euro do kanala ...***** ****** **** * ***** ************* ****** ****t

Reagovat
smazaný uživatel

Jste retardi, když sázíte při nízkém kurzu na zápas CFC venku...

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea > tragédi

Reagovat
Chazy

Hmm, teď koho si dosadit za tragédy

Reagovat
REPLIKATOR

No tak tam mělo být rovná se

Reagovat
tomasinho

Paráda, sice jsem to neviděl, ale Wigan!

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou nehraje Ramires a už je to hned v piči

Reagovat
minoLFC

Chelsea je už je jak Liverpool, porazí City a hneď na to stratí s Wiganom

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mohla to bejt výhra,ale nakonec to ubetonovali tenhle bod Wigan nikam moc nepozvedne,ale i tak

Reagovat
goodbay

Chelsea škoda , navíc mi to jako Čechova chyba nepřišla teda

Reagovat
Liquid

jak nepřišla, šourák a on to vyrazí přímo před Gomeze, hůř to udělat nemohl, tohlec má chytat i se zavázanýma očima

Reagovat
smazaný uživatel

na co si to simtě čuměl??? musíš brát ohledy i na situace před tím a největší vinu má jako vždycky Bosingwa!!! nebyl tam kde měl být a když už se vrátil tak byl laxní jako gay co vidí nádhernou nahou ženskou... to je ten hlavní viník gólu, už dávno nemá v týmu co dělat žebrák jeden

Reagovat
Counter

Chelsea Chelsea Chelsea!

Reagovat
Liquid

tankista kreténem, jak může pustit takovýho šouráka, hlavně že ten hňup má kecy o titulu a vychloubá se jak se mu povedly zápasy, žádný prodloužení smlouvy se doufám konat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nadávat na jednoho ze tří nejlepších brankářů světa

Reagovat
Liquid

tak jsem vážně nasranej, United hrajou podobný zápasy kolikrát, ale ubrání to, Wigan toho moc neměl a pak taková minela, i v přípravce by se brankář červenal, vážně ostuda, posral ten Arsenal jinak tolik chyb na podzim nedělal, takhlec když neumí podržet tým tak úplně devalvuje ty relativně slušný výkony co měl předtím

Reagovat
JacoBee

Tak ty si hlavně kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká minela ty kašpare? To bych tě chtěl vidět, jak by sis s tim hravě poradil... Eště k tomu když před nim stínil hráč Wiganu. Ten hráč před tebou do tebe pokaždý strčí a nebo tě nakopne a nebo ti bude stínit. Takže to nebylo tak lehký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jeden tým, spolu vyhráváme i prohráváme . Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jinak čech má s Robinsonem nejhorší procentuální úspěšnost zákroků v PL myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tím že hraje za Chelsea... kdyby hrál za takovej Wigan tak by jí měl daleko vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

brali jste už ve škole vůbec procenta?

Reagovat
smazaný uživatel

nepičuj tady o škole... je jasný že když hraje za takovou Chelsea tak na něj půjde málo střel ale většinou ty střely jsou gólový ale když hraje za slabej tak střely bude na něj padat furt

Reagovat
smazaný uživatel

právě že mě se zdá,že když brankář hraje za lepší tým tak na něj jdou horší střeli než když hraje třeba za Wigan,Vlky,..

Reagovat
herbage

Wigaaaaan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Dneska vesměs pozitivní výsledky, hlavně ten poslední potěšil. Zítra ještě výhra LFC, nějaká ztráta Spurs nebo United a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ako moze v chelsea chytat take motovidlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná houpačka..porazime City a pak rozdáme body Wiganu . Musí se pokračovat a udržet se o top 4 a bude to v klidu .

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne pane Boas , hlavne ze posily v Lednu nejsou potreba co, a drz si tam sve oblibence v cele s Bosingwou,Drogbou,Maloudou ktery hrajou proste vyborne. Na druhou stranu mladici se pomalu ani nedostanou na lavicku , nechapu ze je aspon obcas nenasadi , horsi nez tahle stara garda to nebude.

Reagovat
Liquid

Boas ne Boas, za Mourinha jsme sehráli hodně takovýdlec zápasů s tím rozdílem, že nepřišla takovádlec minela na konci

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
Liquid

výkon strašnej, takovej klasickej modrej proti Wiganu, ale předtím to šlo udržet na 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ten hate na Petra Čecha a jeho shazování je šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Odporný..

Reagovat
Erdovec

taky to nechápu, i když dneska to celkem posral

Reagovat
Kenneth

To tě překvapuje až ted? Čech udělal zas jednou chybičku a hateři budou onanovat dalších pár týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje mě spíš, od jakých uživatelů to pochází...

Reagovat
Liquid

podobně hloupý zákrok jsem viděl naposled ve finále Carling Cupu Arsenal-Birmingham, takže se vůbec nedivte, tehdy to Polák taky schytal

Reagovat
Counter

Koscielny je ale navzdory jménu Francouz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ale to byla chyba obou, Francouz netrefil míč a následně Polák ten míč "namazal" Martinsovi, to prostě ikdyž nečeká, tak má chytit, to bylo komický

Reagovat
herbage

Reagovat
oddy

nevím co všechny žere ...

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
JIMMY-PO

som vedel, že ked ich dam na tiket tak nevyhraju..Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ztráta Chelsea, teďka ještě vyhrát dvakrát v Londýně a fandit Arsenalu, a do nového roku můžem jít na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

rusaci s nejslabsim trenerem z portugalska nemaj narok Zitra Spurs a potom i Arsenal a cigan z Portugalska potahne ,kde patri

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

letos už potřetí, co mi Chelsea po*rala tiket už na ně nesázím...

Reagovat
nemamvasrad

Ten kurz ale musel stát za to.

Reagovat
Liquid

jen tak mimochodem, co fantomas a někeří další blázní o tom, že střídáním jde Chelsea bránit, o poločase tam jde za DM Romea křídlo Kalou, takže Mata z křídla na střed, když je sám velmi ofenzivní hráč a na žádný vyložený DM se pak nehrálo, dalo by se říct, že tam byli 4 útočníci, když Chelsea vedla, tak se jen vrátila do původního rozestavení, kdy na místo Romea byl Mikel, takže jakýpak jde bránit proti 18.týmu, hrálo se 4-3-3, naopak, že už o poločase stáhl fakticky jediný DM při 3 záložnících bylo hodně riskantní, výkon byl špatnej, remíza spravedlivá, byť říkám United hrajou takový zápasy také často, zejmána loni kdy to několikrát uhaluzil střídající Chicarito a podobný věty, jako takhlec se o titul nehraje si tedy moc nevybavuju, že by zde padaly

Reagovat
smazaný uživatel

a zitra QPR dalsi prekvapko

Reagovat
smazaný uživatel

Venku sme tuším nejlepší v lize a QPR to doma nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

doma jim to proti velkym jde... potrapili City,porazili Chelsea,ikdyz se stestim

Reagovat
smazaný uživatel

No, se "štěstím" To už je pak jedno jaký hraješ fotbal.

Reagovat
herbage

to by bylo moc dárečků pod stromeček, ale nezlobil bych se. Barton jim ukáže, zač je toho loket

Reagovat
smazaný uživatel

pro mne bude darecek,pokud Villa neprohraje a my neco uhrajem zitra zitra bude hrat nalevo Zabaleta,tak doufam,ze Theo z neho udela trhaci kalendar

Reagovat
tomasinho

Kolarov je zraněný? Jinak Zabaleta je i nalevo o třídu lepší než Clichy, tím bych se neutěšoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jeste je zraneny.clichy je rychlejsi nez zabaleta a to prave vic plati na thea.. pres zabaletu,kdyz bude mit prostor,tak... no uvidime zitra

Reagovat
tomasinho

Zabaleta je ale třirkát lepší pozičně a nebrání tak naivně.

Reagovat
smazaný uživatel

pisu,kdyz bude mit Theo prostor-rozhozena obrana,mic do behu kolem Zabalety atd... urcite to nemyslim tak,ze bude Zabaleta nekde u lajny dobre postaveny a jeste mit dalsiho spoluhrace pobliz

Reagovat
smazaný uživatel

Super. proti deseti to bude snažší.

Reagovat
Didier Drogba

zítra City-Arsenal....CIty nesnáším, Arsenal je mi ukradenej, ale podívám se, snad RvP předvede další finesy

Reagovat
herbage

finesy nemusí, ale nějaký gól by předvést mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nechceš k nám do týmu na hax, občas si zahrát?

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, kdyžtak ted zakládám room tak se můžeme domluvit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dpce co pomaha na bolest hlavy...? sice sem spal az do 3,ale stejne sem se z toho jeste poradne nevyhrabal

Reagovat
smazaný uživatel

cannabis sativa

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš abysme tě litovali nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

spis poradili scousere

Reagovat
smazaný uživatel

Chod na vzduch... hlavne si nedavaj nejaky liek...

Reagovat
smazaný uživatel

se podivej ven

Reagovat
smazaný uživatel

No u nas je v pohodicke, zima vadi?:) a napi sa niecoho, ako pise cukrousek, mozno caj... mätový, ked mas

Reagovat
smazaný uživatel

spis tu prsi

Reagovat
minoLFC

a čo už si si dal? občas zaberie aj obyčajný panadol, občas treba niečo silnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

nic,ale chtel sem se jit napravit tim,cim sem se zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

vypit litr ciste vody

Reagovat
Swarley

nehrozí, to jdou pak většinou 2 litry něčeho nepěkného ven

Reagovat
Godwinson

Přijde na to. S tím mám bohaté zkušenosti, vlastně už jsem lékarník poloprofesionál. Ale nejlépe to člověk pozná z vlastních zkušeností, každému pomůže něco trochu jiného. Takže začni s něčím menším, třeba Aspirinem. Hlavně nesmíš věřit šarlatánům, co tvrdí, že nejlepší je procházka na čerstvém vzduchu - nefunguje to.

Reagovat
smazaný uživatel

Lieky ti akurat skodia na mozog, hlavne take o akych sa to zmienujete. je lepsie bolest pretrpiet

Reagovat
Godwinson

Klasická chyba z neznalosti, co ti na to mám říci? Pokud by to bylo jak řikáš, tak většina lidstva nedělá nic jiného, než že se od rána do večera pere prášky. A opak je pravdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamena pere prasky? berie? Pre vacsinu ludstva je rozmyslat pohodlne, preto ludia riesia veci prvoplanovo, daju sa radsej liek o akom hovoris, ale to len stlmy bolest, nepomaha to, a skodi to. to ako ta to ucia nemusi byt pravda, farmaceuticky priemysel je jeden velky byznis postaveny na oblobovanie hlav obycajnych ludi, skor teba by som pokladal za neznalca, prvoplanoveho cloveka.

Reagovat
Godwinson

Já se trochu vymykám z formátu klasických bolestí hlavy, takže na mě neaplikuj své zvláštní schémata. Nepomáhá to? Bavíme se o bolestech hlavy, ten prášek ti bolest ve většině případů bolest stlumí. Tak co myslíš tím, nepomáhá to? Tenhle osvícenský pseudointeligentní přístup, že farmaceutické kolosy ovládané Ilumináty nás chtějí všechny zotročit, tak bolest přetrpíme, je určitě zajímavý, ale ... někdo má holt na práci jiné věci než celý dny protestně trpět.

Reagovat
smazaný uživatel

:)) Dlhodobo to nepomoze, tak urcite, treba sa zamysliet od coho mas bolest a predist tomu, ked chces von z hovna treba zacat od dna... si precitaj a nasledne prestuduj, co obsahuju take lieky, schvalne, potom napis k comu si prisiel...

Reagovat
Godwinson

Ovšem, doufal jsem, že jsme přeskočili fáze jako je určení z čeho ta bolest pochází a v čem spočívá. To jsou samozřejmosti. Dlouhodobě nepotřebuji, aby mi to pomáhalo a negativní účinky dlouhodobého charakteru nejsou taky tak velké, aby stály za zmínku. Já vím, co obsahují léky a taky vím, že leccos z toho obsahují i některé potraviny denního užívání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nevies, ked odporucujes bozzovi take exkrementy...

Reagovat
Godwinson

Chtěl vědět, co mu pomůže s bolestí hlavy, tohle se solidní pravděpodobností ano. Ty jsi mu poradil také, výběr už nech na něm. Já tu tímhle ztrácet čas nebudu, očividně to stejně nepadá na úrodnou půdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nic v zlom, ale v prioritnom dosledku ti to nepomoze plus to aj skodi, no, ale zas ked si to das raz za rok tak to je viac menej dobre, ale ked ta boliva casto hlava, napr. raz za mesiac a stale zeres hento, to je uz velka chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, co mam delat v okamziku, kdy jsem zdedil migreny po mame? a to mi ver, ze chodit na vzduch mi opravdu nepomuze..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nestudujem medicinu, no urcite na to je nejaky liek. davat si casto ibalgin ci paralen ci neviem co nie je vychodisko.

Reagovat
smazaný uživatel

studujes zdravku? na zdravku bych sel uz kvuli tem babam

Reagovat
Godwinson

Zdrávku? Kdepak, já jsem samouk. Samozřejmě kocovina je něco jiného, na to se uplatňuje jinej postup.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tim moc problemy nemel.. vydrzim toho docela dost a hlavne uz si davam bacha,abych nedopadl spatne.. navic nestojim uz o zadny trapas,tech uz bylo dost ale Stodolní je ničíci

Reagovat
smazaný uživatel

jako,ze sem se kolikrat napral,hlavne jeste na stredni,ale nebyvalo mi pak spatne a nebolela tak hlava na druhy den

Reagovat
smazaný uživatel

Holt stárneš no.

Reagovat
fantomas

Jj...mně třeba poslední dobou ničí pivo. Když piju jen to během večera a dám si takovou tu běžnou porci do přiožrání, ráno se mi hlava chvíli může rozskočit. Už to musim říznout aspoň jednim morganem s colou vždycky, což už zase leze do peněz.

Reagovat
Swarley

běhat, běhat a běhat...nejlepší lék na kocovinu co kdy byl vynalezen...

Reagovat
cristiano.K.

kup si v lékárně vyproštovák nebo-li restart se to jmenuje bud se pobleješ a uděláš si ti dobře nebo ani to nemusíš,ale taky se ti udělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pomáhá jablečný džus, toasty a rock 80. let. Ale lepší je dat si před cestou do hospody půl litra vody a po návratu dalšího půl litra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně se vyblej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ibalgin pomuze asi nejvic, ale ne 200, ale minimalne 400

jinak abys nemel kocovinu, tak behem vecera pij zazvorovej tonic nebo neperlivou vodu = neozeres se tolik, plus ti pak neni tak blbe

Reagovat
Didier Drogba

vybli se a bude dobře

Reagovat
kiwwi

pivo a poldeci...nechapem co ti tu za picoviny radia

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

stačí aj to poldeci... zrovna sem si jedno po probuzení dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Latics!!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz tam hraje Sammon, Jordi a Di Santo, tak jim to nejde neprat, zvlast proti nacheatovane Cukotce A aspon budou boje o zachranu zajimavejsi, jeste by se mohl zvednout Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

co bys řekl na Bassonga zpatky v NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to moje prvni myslenka hned po tom, co byl oznamen konec sezony Stevena Taylora, ale nepocitam s tim, ze by mel Harry zajem ho prodat za vyrazne nizsi castku, nez za kterou ho poridil, hostovani by asi bylo schudnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahilla si dokazes predstavit u NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Po nem pujdou vetsi kluby, navic mit tri spickovy stopery by asi nedelalo dobrotu, lepsi bude mit kvalitni nahradniky. O Cahilla nestojim a ani necekam, ze by o nej byl ze strany NUFC nejaky zajem.

Reagovat
Swarley

proti Čukotce a City budu fandit komukoliv a jinak Wigan nepatří mezi týmy, kterým bych ten sestup přál, takže dobrej bod na obě strany

Reagovat
goodbay

to já teda jo, mnohem sympatičtější je mi Bolton či Blacburn. Wigan je pro mě hodně nesympatický jako Wolves či letošní nováčkové.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Max Gradel dalsi gol

Reagovat
niflheim

Tož jestli mi kvůli Čukotce nevyjde ticket, tak mě jebne

Reagovat
Swarley

a kdy to chceš zjistit nebo co?

Reagovat
niflheim

To uvidím po konci neděle...jen jestli to nevyjde jen o jeden zase

Reagovat
smazaný uživatel

Man City chce kupit RvP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doporučuju film 50/50... Krásná citovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Zase takova ne ... Hlavne zaver holywoodsky :-! ... jinak profil na csfd iamek ... Kdo me nema tak sup do topky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl chvílema oči zalitý slušně... A konec zas tak hroznej nebyl... Jako není to film, o kterým bych dny a dny přemýšlel a musel jsem ho vidět několikrát, ale příjemně potěšil...

Btw. tys dal ***** Československo má talent?

Reagovat
iamek

Ceskoslovensko je ironie :D ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná ten film mohl skončit narkózou, ale ve výsledku mi to vůbec nevadilo. Tohle je jeden z těch filmů které můžou mět kýčovitý konec až to hezké není, ale stejně si to užiju každou sekundu. Jinak - skvělý profil, ty budeš zlatý důl na inspiraci pro nové filmy

Reagovat
iamek

Diky moc :). No je pravda, ze mam hodne casu a filmy miluju tak jezdim po festacich ( Vary, OKO, Project 100, letos snad poprve LFS a par dalsich ... ) ... Profil dokoncim kompletne do noveho roku. Hlavne popisky k ocekavanym filmum a nejlepsi filmy podle roku. Ale je to drina a navic je oscarova sezona ted takze porad je na co koukat. No vidis. Zrovna musim ohodnotit dalsich 5 filmu co jsem videl vcera :).

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím čtyři pět filmů týdně, a už mám pocit že nic jiného nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dneska koukal na RED. Příjmně mě to překvapilo, ale to každej film, kterej vždycky z nějakýho důvodu odkládám dlouho

Reagovat
niflheim

No já si pořád odkládám Body of Lies...bych se na to mohl konečně podívat

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/256232-v-hlavni-roli-ja/

Doporučuju tohle taky. Trošku šílenej film, ale co jinýho čekat od Dylana Morana

Reagovat
kiwwi

to neodkladaj, paradny film

Reagovat
niflheim

Já jsem si ho tenkrát stáhl, když jsem se stěhoval...od té doby to pořád odkládám

Reagovat
smazaný uživatel

Mě z poslední doby zaujalo Drive a Limitless

Reagovat
smazaný uživatel

Všemocný mě hodně bavil, na 5 hvězd na csfd to nebylo, škoda, že tam není 4,5 hvězdy možnost

Reagovat
kiwwi

drive je neskutocna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Ty jsi dneska slušně jetý

Reagovat
kiwwi

takto chces zakryt svoju nevedomost Slovenciny?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý film

Reagovat
iamek

Mam to stejne. Vzdycky co odkladam je pecka a prekvapeni a na co se tesim je zklamani. Na Red jsem byl v kine a byl jsem nadseny taky:). Snad bude dvojka :).

Reagovat
tomasinho

Prosímtě, kdy má jít do kin Will?

Reagovat
iamek

V Cesku nepujde. Aspon zatim nema nikdo koupena prava. A pochybuju, ze budou mit. Tohle neni film na ceske kina. Bohuzel :(

Reagovat
iamek

Jinak fotka a okamzik ktereho si cenim i kdyz se tvarim jak kokot :D - http://iamek.rajce.idnes.cz/MFF_Karlovy_vary_2011/#P1010082.jpg

Reagovat
tomasinho

Wow, dobrý úlovek.

Reagovat
iamek

Diky :). Celkove jsem tam odchytil lidi kterych si vazim, ale nikdo je moc nezna. Treba Monty Hellman objevil Tarantina a produkoval jeho prvni film Reservoir dogs. Rok predtim jsem odchytil rezisera jmenem Brian Trenchard Smith. Taky velky kamarad Tarantina a hlavne na zacatku kariery tocil fantasticke beckove horory. Navic objevil Nicole Kidman. Dal bych zminil treba Martina Donovana, Denise Villeneuve ( Minulej rok nominace na oscara ), Burt Young ( Trener od Stalloneho ve filmu Rocky. Vsechny dily ). Mohl jsem mit i fotku s Turtturem kdybych ja idiot strcil rano fotak do nabijecky :).

Reagovat
tomasinho

Sakra, to mě celkem štve.

Reagovat
Rssa

Will právě dotočil Muže v černém, ale letos by do kina jít mohl. Neboj, taky se ho dočkáš.

Reagovat
Rssa

RED jako to s Willisem, Freemanem atd.? Oddechovka, ale nic, na co by sis měl vzpomenout hodinu po skončení.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Petra Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho hru nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že vás, co si rádi kopnete za každou cenu, ten jeho dnešní výkon potěšil... Smůla pro vás, že chybuje tak málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nohy měl vždycky leví, občas i ty ruce. To není kopání, ale fakta. Stejně tak dokázal často podržet. Prostě na TOP golmana dělá až moc chyb.

Reagovat
Mada

Tak ty chyby vyjmenuj....

Reagovat
smazaný uživatel

To abych o nich napsal fejeton.

Reagovat
Mada

Tak se ukaž...

Reagovat
Mada

Takže nic a už to tady zakecáváš, přesně jak jsem čekal.

Reagovat
Kenneth

Potom moc TOP golmanu neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o jeho kiksy, ale o tom, jak prostě hraje při zápase. On mi přijde, že jak dostane balón, tak neví co s nim, i kdyby měl 4 volný hráče 5 metrů od sebe. Vypadá jako by dali 7letýho vyjukanýho kluka do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nehraje nohama no. Vaniak z deseti výkopů trefil 8x tribunu a jednou protihráče a stejně to byl jeden z nejlepších brankářů GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak taky nebyl považovanej za jednoho z 3 nejlepších golmanů planety.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to že nebyl nejlepší brankář svojí generace, ale o to že měl zásadní nedostatek, ale stejně mu to nezabránilo být výborným gólmanem. Sice neuměl hrát nohama, ale zase byl excelentní na čáře - kompenzoval to.

Reagovat
smazaný uživatel

To Čech před lety taky. Ale prostě od toho zranění hlavy to už není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo že před tím zraněním byl lepší, ale myslím že je to jenom iluze tažená tím že se na něm hledajou chyby. Každý rok patří k těm nejlepším hráčům Chelsea, z hlavy bych ti sice vyjmenoval pár podivných gólů co dostal, ale to se dá u každého brankáře.

Reagovat
Kenneth

I golman kterýmu nejdou výkopy, může být nejlepší na světě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nohy měl vždycky leví. ok

Reagovat
smazaný uživatel

*levý

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro zítřejší výhru Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

myslels dnešní?

Reagovat
kiwwi

Manchester United are close to securing a £29.3million deal to sign Benfica midfielder Nicolás Gaitán (Telegraph)

ten chlapec je paradny...som zvedavy co z toho bude

Reagovat
tomasinho

Co hraje, křídlo? Já ho viděl jen jednou nebo dvakrát asi, takže nevím. Vypadal ale šikovně.

Reagovat
tomasinho

Aha, už to čtu.

Reagovat
kiwwi

vi hrat vsade v zalohe kde ho postavis...taky hrac a la Silva alebo Mata

Reagovat
tomasinho

Aha, tak to jo, musím se na něj podrobněji mrknout.

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

30 mega za neozkoušeného hráče? Nemá smlouvu s agentem Bebého?

Reagovat
kiwwi

jak neoskusany?

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé

Reagovat
mithro

fakt? ja teda neviem ci on je zrovna to co potrebujeme a ta cena je zavratna

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho bych vam strasne zavidel, je genialni

PS: co dela BEBE?

Reagovat
kiwwi

odfajcil si koleno v Turecku do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

30 mil je docela dost. Doufám že jestli to někdo odnese, tak Anderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal SAF že v létě nikoho nepodepíše? Moc tomu nevěřím. Doufal sem že budem sázet na mladé odchovance a Carricka, Jonese, Andersona a Fletchera.

Reagovat
Wat

Pokaždý, když jsem ho viděl, mě nadchnul. V Benfice je ho škoda, snad přestoupí na vyšší level.

Reagovat
mithro

United equal the 39 points amassed at the same stage (16 games) in 2000. - krize

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, nezbývá než fandit City, ať jsou na čele zas oni...

Reagovat
Devil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to melo vliv na cenu pohonych hmot na cerpacich stanicich tak ti dam palec nahoru , ale jinak

Reagovat
nemamvasrad

Jedeš, neřáde.

Reagovat
Devil

Super,3 body jsou dama,ale nepromeneny sance by nas jindy mohly mrzet! Melo to byt alespon 0:4\5...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása vidět starého dobrého Valenciu.

Reagovat
jenage

zhodnotil by tu nekdo ve zkratce dnesni hru united? bohuzel jsem z toho zapasu moc nevidel :/

Reagovat
kiwwi

dobry match, spusta sanci, obrana relativne v pohode, prvy gol center Valenciu, hlavicka Rooneyho, druhy Carrick spravil 40 metrove solo a zakoncil golom (vazne!) ... a Jones je Boh

Reagovat
jenage

dik :) druhy gol jsem videl, mel tam dobrou dalnici plus to cerny trochu posral podle me :)

Reagovat
j_mrazik

Ta fotka je parádní.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme dali 2 goly a hráli údržbu. Škoda, že tam toho nepadlo víc, šance byli.

Reagovat
minoLFC

vyhrali sme proti tragedom z Birminghamu, ale inak....

Reagovat
vladis271

Nudaaaaaaaaaaaaa. Fuj nechcel by som byť fanúšikom MU, tí majú takýto zápas každý druhý týždeň.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra dobrá,ale mohli jsme bez problémů vyhrát 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

ked vyhra city aspon o dva goly ideme na 5. miesto..ale dnseka sme si mali skore vylepsit ale aby sme my nedali konstrukciu to uz by bol asi koniec sveta

Reagovat
tomasinho

Po příštím kole stejně bodů jako Chelsea.

Reagovat
Side

Už se nmůžu dočkat, až bude zpárky Sagna. Díky Djouroovi sem už o pár let zestárnul

Reagovat
Rssa

300. pro LFC, Newcastle, Arsenal a další sympatické týmy, ke kterým nepatří Manchester United

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen závist z toho, že ti vaši kopáči nedokážou bojovat o titul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kenneth

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

poučil se

Reagovat
Swarley

ještě aby se pan učitel nepoučil

Reagovat
herbage

chybí ti tam čárka, pouč se

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOU SPURS!!!

Reagovat
goodbay

Tak Blackburn s Boltonem už to mají hodně nahnutý Snad se zachrání alespoň jeden z nich.

Reagovat
tomasinho

Radši Bolton, Blackburn ať padne klidně.

Reagovat
SunFells

Ať tam dá klidně toho Shavu místo Gervinha, při každém jeho kontaktu s míčem plaču.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie kridlo, co Anglicko ma sedi tyzden, co tyzden na lavicke, v zime by mohol odist..

Reagovat
fenixLFC

adam johnson?? hej hej ten yb mohol v lete prist ku nam

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl super kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

berte si Nasriho radsej

Reagovat
niflheim

Škoda toho výsledku...remíza by byla spravedlivá.

Reagovat
Shevchenko

Tak to vůbec.

Reagovat
Liquid

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jasně...ses "našel" s těma svojima palcákama

Reagovat
Shevchenko

Neleteš si mě s někým?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

škoda, škoda, škoda...no nedá se nic dělat, dva body jsou nic a budeme čekat na zaváhání někde jinde...Arsenal si zasloužil aspoň remízu, ale to už tak někdy bývá...

Reagovat
Lemond Laws

Nemám sílu hodnotit..takže jenom krátce: Náš nejlepší hráč Koscielny, nejhorší Gervinho!!!!!, MOTM - Hart..

Reagovat
Liquid

nejlepší Vermaelen, nejhorší Walcott, MOTM - Hart

Reagovat
smazaný uživatel

kolečko s Vincom, to boli heroické vykony ... Hart zachytal svoj štandard ...a Sczesny

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat...Pekny,vypjaty zapas se spatnym koncem.Mohly jsme uhrat alespon bod,ale neporadilo se...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se neporadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Překlep Fildo,preklep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Gratulace citizens, byli lepší a zasloužená výhra. Šancí měli více, ale mě mrzí na tomhle zápase více věcí. Gól Robina mohli klidně pustit a ruka se v pokutovém území měla pískat, ale štve mě, že na lávce nemáme žádné schopné hráče, krom Rosického. Aršavin první dva míč ztráta míče, hlavně to zadrbání breaku bylo hrůzostrašné. Jak jsem Koscielnyho za první pločas chválil, tak na pravém beku hrál pozičně otřesně a co tam šaškol při gólu, to nepochopím. Nevím, proč se klusem vracel do vápna a nechal Songa, aby stínoval Balotelliho, to mi vážně hlava nepobere. Stejně tak nechápu laxsnost, s jakou Mertesakcer nechal doběhnout míč Agüera a vystřelit. Nechápu, co tam Chamkh v nastavení šaškoval, když měl míč a místo střely ihned po zpracování šel do 4 hráčů a ztratil. Stejně tak ztráta Gervinha nás stála 2,5 minuty prodloužení. A náš nejlepší střelec byl bohužel Vermaelen, který má parádní střelu. Celkově zklamání, na špičku bohužel nemáme. Přitom druhý poločas jsme začli lépe, než ten první a nebáli jsme se tolik i více drželi balón. Jak řikám, škoda a dnešní ztráta mě bude hodně mrzet

Reagovat
Lemond Laws

Dneska jsme na to neměli. To, co předved Gervinho v tom nastavení? Já tady vyskočil ze židel. Hrozný. Mě štve že tam dneska nedal Benyouna místo Šavy.

Reagovat
Counter

Na to, abychom venku porazili City, jsme potřebovali buď trochu štěstí jako loni nebo mít k dispozici to nejlepší, co máme a předvést prvotřídní výkon. Teď hlavně neztrácet v následujících zápasech, máme docela slušnou šňůru přijatelných soupeřů.

Reagovat
herbage

jj. Ostatně, i výhra nad Chelsea byla z naší strany celkem slušná haluz, ale zrovna na Citizens jsem nám celkem věřil. Teď je hlavní neztrácet, to se shodneme, ale pokud to Wenger s tím pročistěním kádru myslí vážně, měl by udělat nákupy už v zimě, abychom zachránili alespoň účast v LM pro příští rok

Reagovat
minoLFC

konečne je tá hnusná fotka preč

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

no hlavně si užijte ten ropnej hnus nahoře...přes nás nemáte možnost si k titulu čuchnout a ještě podporujte tu modrou verbež a můžete vesele čekat na další titul ještě minimálně 3krát tak dlouho

moc vás v tomhle nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Já to taky nechápu. Furt radši titul vy, než City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to já zase chápu, že nechcou ať titul máme my a budou ho přát radši komukoliv jinému...nad tím se ani tak nepozastavuju...ale spíš jako by jim nedocházelo, že se jedná o další tým, přes který si k titulu nebudou moct dalších několik let ani čuchnout...a to nemyslím nijak útočně nebo jako výsměch, tak to prostě je...

Reagovat
Kenneth

A když budou přát vám, tak si k tomu titulu čuchnou dřív nebo co?

Reagovat
Swarley

že ty napíšeš nějakou takovou hovadinu, na to bych si měl příště i vsadit...

Reagovat
Kenneth

Co se změní když budou titul přát vám?

Reagovat
nemamvasrad

Ty neumíš číst?

Reagovat
fenixLFC

ako sme mali minule roky problemy so slabymi a sme prehravali a hrali zle tento rok uz bodujeme a hrame o triedu lepsie ale zakoncenie je bieda...ale progres tam je, kazdy rok ideme hore, ked sa pozries na tabulku a priratas body ktore sme zbytocne stratili tak sme dokonca prvi....ano je to argument jak hovado uznavam ale iba aby sme sa pochopili..a ze nemame sancu prejst cez city alebo vas? veed ked sme hrali aj s jednymi aj s druhymi tak ste sa triasli az do konca o vysledok

Reagovat
Swarley

já jen chci naznačit to, že ty vaše jakési prazvláštní sympatie k City řeší jen to, že ten titul nebudeme mít my...ale pokud se chcete příští rok do toho boje o titul zapojit i vy, tak tu nebudeme jen my a Chelsea, ale i City...prostě bude tu další soupeř a to neskutečně silný soupeř, přes kterého se tam nedostanete...

proto mi přijde divné sympatizovat s někým, kdo teda je schopen sesadit vašeho největšího rivala, ale v konečným důsledku a směrem do budoucna to pro vás absolutně nic neřeší a ba naopak, jen to vaši situaci hoooodně moc zhoršuje

Reagovat
fenixLFC

city budu super tak ci tak ci to tento rok vyhraju alebo nie....to ze im nebudeme fandit nic nezmeni..ale je jasne ze to budeme priat hocikomu inemu ako vam...ako ja uprimne vam ten titul neprajem nie preto lebo by ste odskocili uz na 2, ale kvoli niektorym fanusikom(a nemyslim iba kiwwiho) ktorym uz teraz neni rady

Reagovat
smazaný uživatel

Co resis ? Proste pro ne je nejhorsi scenar titul MU , nejlepsi scenar titul jejich tymu. No a to ze vyhrajou titul City je proste nekde mezi takzle logicky neni to pro ne nejlepsi moznost , ale porad o fous lepsi nez titul pro vas. Ja to plne chapu , ty toho asi nejsi schopnej.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Swarley

poliskejte se navzájem s kennethem a dejte si hodiny čtení

Reagovat
Godwinson

Nechápeš proč fanoušek Liverpoolu nepřeje Manchesteru United titul?

Reagovat
Swarley

viz kousek výš, tohle naprosto chápu

Reagovat
Wat

Tak pořád budu mít radši Silvu, než-li Rooneyho.

Reagovat
minoLFC

v tomto pripade som chcel len vidieť v titulku sympataka

Reagovat
blaugrana

Arshavin na smiech. Wenger by ho mal vypakovať tak rýchlo, ak osa len dá. Walcott tiež nula bodov a ešte je urazený, keď ho strieda. Celkom dobre zahral Ramsey so Songom. Peržan utopený. A z Miquela bude vynikajúci stopér.

Reagovat
Trand

Ramsey dnes právě nic moc. Alespoň druhý poločas. Ty jeho patičky mě na konci vytáčely. Místo něj nebo Artety tam mohl jít Rosa.

Reagovat
blaugrana

Tak mne sa páčil Zo zálohy mal práve on najväčšiu myšlienku.

Reagovat
Trand

No to asi ano. Ale dneska mu to fakt nevycházelo. Neměl moc na koho vymýšlet kolmice. Ono, že by ta záloha dnes nějak dobře zahrála, to se říct nedá.

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

A kdo teda? Ty už s tou křečí taky přestaň, děláš ze sebe fakt ignoranta první třídy.

Reagovat
Rssa

Jako sorry, chápu, že jsi naštvaný po prohře a kopeš kolem sebe, ale větší myšlenku než Ramsey ukázal dnes i Song. Ignoranství je ponechání Ramseyho na hřišti, protože mu vůbec nesedl zápas. A divím se blaugranovi, že se mu líbil, protože dnes se nemohl snad líbit nikomu.

Reagovat
Counter

Neee, s kreativitou Songa na něj fakt nechoď

Reagovat
Wat

Jsem to chtěl taky napsat.

Reagovat
Rssa

Mělo být příměrem pro dnešní kreativní přínos Ramseyho. Ať si to přebere, jak chce. Ale je to jen pohled z venku, moc dobře ví, že Arsenal mám celkem v oblibě (po LFC snad nejvíce), takže nemám důvod zbytečně házet špínu. Ramseyho vyzdvihování asi nikdy nepochopím, pro mě je to bojovný průměrák, toť vše.

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

S ponechánim souhlasim, to je druhá věc. Ale myšlenku má zpravidla lepší než Song no - viz kluci. Navíc já reagoval v kontextu několika debat, kdys ho nikdy pořádně nedocenil a přijde ti obyčejnej, ne jen směrem k dnešnímu zápasu (kterej mě mimochodem "vytočil" asi stejně jako dalších 98)

Reagovat
Rssa

Přijde. Nevidím v nim nic zajímavého, stejně jako u nás třeba u Downinga. Jacka žeru, ale Ramsey jde mimo mě. Zato ale nemusíš se hned pouštět do odsuzovaní mého "ignoranství", spíš bys měl pochválit konstantnost mého názoru .

Reagovat
fantomas

To fakt neni nic chvályhodnýho, když si ho beztak po zhlédnutí dalších 20 zápasů s ním stěží obhájíš.

Reagovat
Rssa

Pokud se zlepší, tak to mé na kreativitu se zaměřující a zkušené oko pozná a uzná. Zatím ale mé oko kvůli Ramseyho nekreativitě pláče a snaží se mrkat co nejčastěji, aby z jeho zorného úhlu páně Ramsey vyloučen byl.

Reagovat
fantomas

Oceňuju básnické střevo, ale pozorovatelské schopnosti (který beztak v tomhle případě nejsou podepřený moc zkušenostmi) nikoliv...

Reagovat
Rssa

Ještě abys je ocenil, když ti předkládají nepohodlnou pravdu o Ramseym. Tady se neshodneme snad nikdy, tak to nebudeme rozvíjet dál.

Reagovat
Counter

Spokojenost. S prohrou jsem počítal a jsem rád, že hráči sehráli se City vyrovnanou partii a prohráli jen o jeden gól. Nehodlám nikoho obzvlášť kritizovat, snaha byla na maximu a to mi stačí.

Každopádně byl hrůzný rozdíl mezi lavičkami obou týmů, s takovou už se výsledek obrací těžko.

Reagovat
Liquid

dneska jsem už toho Rosu aspoň na pár minut čekal a zase nic...

Reagovat
Counter

Jojo, taky jsem ho čekal. Ve středu na Ville si ale zahraje určitě, čekám ho v základu.

Reagovat
herbage

snaha byla na maximum? Co ten výklus Koscielnyho před gólem nebo Mertesackera při šanci Agüera?

Reagovat
Counter

V jednom případě šlo o prohození pozic, Koscielny se stáhnul do vápna a přenechal své místo nabíhajícímu Songovi, který mu to zjevně v běhu gestikuloval. A Merte byl možná zraněný, možná jen špatně odhadl situaci. Zrovna na tom bych nebazíroval, celkový přístup hráčů byl dobrý. Snad jen debilních patiček Ramseyho nebylo potřeba (když to neumí, tak ať se kouká na Artetu a drží krok).

Reagovat
herbage

tak třeba Miquela bych nekritizoval, protože se snažil a měl to hrozně těžké. Pro Aršavina ta přihrávka do vápna byl zase první kontakt s míčem na hřišti asi po 3 minutách. Takže co se týče přístupu, také nemám hráčům co vytknout, ale nestačí to

Reagovat
fantomas

Poslední věta... přesně tohle je přístup, kvůli kterýmu by se nakonec vůbec nikam neposunul no. To je potřeba, bravo.

Reagovat
Counter

Jako promiň, ale tohle jsi vždycky kritizoval u Aršavina. Takhle jednoduché zbavování se míče pokusem o finesu si nemůže dovolit nikdo.

Reagovat
fantomas

Může si to určitě daleko spíš dovolit mladej kluk, kterej na to má (a už to několikrát předved) a jen mu dneska dobrý myšlenky nešly moc uskutečňovat. Souhlasim s tim, že když už nemá ten den, nemusí to zkoušet furt donekonečna, ale celej tvuj přístup je prostě - takle zformulovanej - napřesdržku, nemůžu si pomoct.

Reagovat
herbage

jenže má pravdu. Aršavin je mnohem geniálnější hráč, než Aaron a přesto jsi ho kritizoval za jakýkoliv pokus, který mu nevyšel. Zápas co zápas

Reagovat
fantomas

Geniálnější hráč, kterej má věk na to, aby situace soustavně hodnotil lépe, než hodnotil. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
herbage

aha, takže budeme hodnotit výkony hráčů podle věu, bravo

Reagovat
fantomas

No podle zkušeností, ano, proč jako ne?

Reagovat
fantomas

Koscielny zastoupil Songa...chvíli sem koukal, ale nakonec to bylo v naprostym pořádku.

Reagovat
herbage

jenže v době přihrávky vůbec nedržel lajnu a byl bůhvíkde, i když tam asi předcházela ztráta ve středu pole, to už si přesně nepamatuji. A pak pohořel také při té tyčce Zabalety. Celkově se mi na pravém bekovi nelíbil a často tam nechával volný prostor

Reagovat
fantomas

Jj, zase... viděl sem jen druhej poločas, ale chtěl sem to sem napsat, že se mi dneska vůbec nelíbí. Byl hlavně nečekaně strašnej i v rozehrávce.

Reagovat
herbage

jj, krom té na Walcotta, ta byla pěkná. Ale první půli byl spolu s Wojtou nejlepší v dresu Arsenalu, takže bych to přičetl vážně jen té nucené změně pozic. Na stoperu pak zase ožil Vermaelen

Reagovat
fantomas

Jj, to byl vůbec největší průser poločasu. Vermaelen byl vedle Merteho taky uplně šokovanej, tyhle přesuny proti takovýmu soupeři nikdy nepochopim. To ať tam radši šoupne post za post třeba 16letý kluka, ale tohleto už néé..

Reagovat
herbage

mohl zkusit na RB dát třeba Ramseyho, kde by si odpočinul a mohl posílat kvalitní centry do vápna a na střed šoupnout Rosu. I Rosa by zahrál na RB kvalitně

Reagovat
fantomas

To je rebel!

Reagovat
spider_8

Máte tam Benayouna, to není špatnej hráč.

Reagovat
Lemond Laws

Jo a ještě něco.. Jestli dá Ramsey ještě někdy patičku, tak ho asi zabiju

Reagovat
Rssa

Sice je mi líto Arsenalu, ale zase na druhou stranu se do čela tabulky vrátilo menší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my jsme druzí

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no hodne hezkej zapas, City zaslouzena vyhra, ale fakt jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy jindy tam mel dat Rosickyho, kdyz ne dneska

Reagovat
smazaný uživatel

co byt ram rosa udelal? akorat by si natahnul trisla

Reagovat
Nikikrew

Aspon bolo krasne vidiet, aky je rozdiel ked hra Chelsea a ked Arsenal proti top tymami

Reagovat
smazaný uživatel

a jakej tam byl rozdíl?

Reagovat
Nikikrew

Aky? Ze zapas Chelsea vs City bola celkom nuda, a City vs Arsenal bol jednoducho genialny. Nic tomu nechybalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ten, ze Arsenal prohrava a Chelsea vyhrava?

Reagovat
Nikikrew

Som zvedavy, aky vykon tam podate vy.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ve finale EL?

Reagovat
Counter

Chelsea vyhrála zatím jeden jediný zápas s týmy ze špičky PL. A to hrála téměř všechny doma.

Reagovat
Mada

A kolikrát letos Chelsea vyhrála těžkej zápas ?

Reagovat
spider_8

Letos je těžkej skoro každej

Reagovat
spider_8

S Boasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak viděl sem jenom druhej poločas a z mýho pohledu nelze hráčum moc co vyčítat. Budu se opakovat, ale tohle musí bejt práce Wengera: fakt nevim, co jako musí Aršavin předvádět na trénincích, že dneska dostal zase šanci - navíc místo živelnýho Walcotta; fakt netušim, jak víc vyčerpaně měl vypadat Ramsey, aby byl staženej; stejně tak mě zajímá, co bude muset na LB předvést Miquel, aby tam před nim dostával přednost Vermaelen (když to de) - a ne, ani v takovym zápase by to prostě nebyl větší risk...koneckonců rozpadnuvší obranná linie to potom zdárně potvrdila.

Každopádně jak řikám: hráči se odevzdali, spolu se soupeři to odjezdili po zadku, připravili mi opravdu intenzivní fotbalovej zážitek, a když mě prohra dost mrzý, neni potřeba z ní vyšilovat a ztrácet hlavu. Třeba jako Schevchenko, kterýmu tímto uděluji titul "symbol zdaleka nejdebilnějšího chování v diskuzi".

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

*mrzí. Ts ts

Reagovat
fantomas

mrzí

Reagovat
Wat

Herbovi se to líbí i s hrubkou.

Reagovat
fantomas

Cunter nezklamal..

Reagovat
Counter

koho z toho mám vinit, cobru nebo mikyho?

Reagovat
fantomas

Vedle jak ta jedle.

Reagovat
Counter

Fakt? On se už takhle na chatu přepsal někdo dříve?

Reagovat
fantomas

Když tomu chcem řikat "přepsal"...

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Ááá

Reagovat
Wat

Nachytal, nachytal. Já to nebyl.

Reagovat
herbage

byl jasný překlep, který se stane i těm lepším

Reagovat
Wat

Jen jestli jsi to vůbec četl.

Reagovat
fantomas

Jj, herb je přesně ten typ spolufanouška, kterej mě slepě palcuje.

Reagovat
Wat

Přesně to jsem si myslel.

Reagovat
herbage

jj, podívám se na příspěvek, vidím fantomas a řikám si: to bude nějaký dlouhý blábol, to číst nebudu, ale dám palec nahoru, protože je oblíbený v gunneří komunitě a budu pak působit moudrým dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

takle ze sebe děláš maximálně rebela

Reagovat
Rssa

Holt elektrikář.

Reagovat
smazaný uživatel

u toho golu zaspal Miquel,ale jinak zahral slusne. proc tam nedal kreativniho Rosu sem nepochopil... byt tam dneska Cesc a Jack,vubec bych se o vysledek nebal

Reagovat
smazaný uživatel

tim naznacuju,ze tomu chybela nejaka prekvapiva nahravka... jinak Gervinho ma neskutecny pocet zadrbanych dobre rozjetych akci.....

Reagovat
fantomas

Nj, na náký "být tam" nejsem teď moc zvědavej, sorry. On i ten Nasri dneska ukázal, že by nám toho pořád dal kopec. A Miquel se mi na LB nezalíbí asi nikdy, a vim moc dobře proč - jeho největší síla je v čistym a ohromně citlivym odebírání balonů (dneska takle dvakrát obral i Silvu, s čimž maj obvykle problémy i daleko zkušenější hráči), který samozřejmě daleko spíš uplatní na stoperu.

Reagovat
herbage

místo Mertesackera bych ho bral jako třětí volbu hned, ale na kraji fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

ok,vidim ze jsi pochopil pointu,co Arsenalu chybi

Reagovat
Rssa

Miquel mi přijde na PL zatím strašně měkký. Ale na rozdíl od Mertesackera má alespoň větší předpoklady dostat se na úroveň Arsenalu. Techniku, čtení hry, odebírání míče má výborné, teď už jen zesílit a zapracovat na nervozitě, což je otázka většího zápasového zatížení.

Reagovat
fantomas

To sou úplně v pohodě přijatelný nedostatky. Jen Schevchenko, jehož Ekotto se mimochodem na výsluní hrabal z podobnýho dna, je z něj stejně jako z Jenkinsona po jednom zápase vyplesklej, jakej je to neperspektivní tragéd no...

Reagovat
Rssa

Jako takhle - u Jenkinsona jsem za těch pár zápasů nezaznamenal nějakou přednost, kterou by mohl vypilovat (ale hrál pár zápasů). U Miquela jsou ty přednosti vidět (jak jsi dobře napsal - získávání míče atd.), navíc ta branka byla nejen jeho, ale i Mertesackera a Artety, kteří čuměli z pár metrů jak puci na takový závar v malém vápně a ani se nepohnuli.

Schevchenko diskuzi celou zdolarizoval .

Reagovat
Counter

Krásný neologismus

Reagovat
smazaný uživatel

ty blaho, Schevchenko mi prebral titul?

Reagovat
fantomas

S odřenýma ušima, ale jo.

Reagovat
herbage

to zase ne, nadávat Wilsherovi do "zmrdů", poté co dostal čelíčko, to se překonává těžko...

Reagovat
fantomas

Tak ale Schevchenko byl komplexnější. Ten ukázal svuj pokřivenej charakter hned v několika rovinách.

Reagovat
herbage

však dolar několikanásobně také

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je ale slusne zufalstvo od teba

Reagovat
fantomas

Aha aha.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi vtipnej a pristi tyden tady nekdo bude zase nadavat na Arsenal (nevim co Schevchenko udelal, nesledoval jsem to) a ty mu opet udelis titul.. akorat te sere, kdyz do vas nekdo reje a ty nedokazes byt zticha no

Reagovat
fantomas

Wtf. Tenhle titul sem dosud udělil jen tobě a Schevchenkovi, a ty tu ze mě děláš nákýho ublíženýho kokota. To je fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ulbizenyho kokota ze sebe delas kazdej tyden po prohre Arsenalu ty sam

Reagovat
fantomas

Já? Já po každý prohře Arsenalu brečim a sem ublíženej? Nespletl sis hrob? Co to tu zase předvádíš? Běž radši vymyslet nákej pořádnej vtip o Havlovi, komiku...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dik od teba to potesi... ja som sa inak bavil tiez asi sa na vas budem pozerat castejsie

Reagovat
fantomas

Já se třeba moc moc těšim, až se u MotD pobavim nad zoufalcem Modrićem a taky ti to necpu no. To je prostě otázka tý debility právě...a skoro si až přeju, aby mě za tohle Kily zabanoval, protože ty bys mi za to opravdu stál.

Reagovat
smazaný uživatel

za co by si chcel ban? nad modricom som sa pobavil aj ja ale nechapem suvislost medzi nim a vasou smiesnou obranou kde wenger ako by sutazil sam so sebou ci dokaze vytiahnut este vacsieho trageda. mne to pride vtipne, to ze tebe nie je docela pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je podle tebe z obrancu Arsenalu traged?

Reagovat
fantomas

Nejlíp všechny, který vidí prvně v zápase s Manchesterem (jakymkoliv) a zrovna jim to nesedne...

Reagovat
fantomas

* všichni

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla ty si fakt nevidis do huby. Polku clanku si schopny zasrat tym ze Defoe je zmrd a mne tu vycitas ze sa bavim na vas ukor...

Reagovat
fantomas

Protože si už z toho s Kohoutem a Yidem děláme legraci. A sem rád, že oni to chápou a nikdy to na mě dosud nevytáhli...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl tvuj ulet a moralne jsi spadnul na dno, ke mne a k Schevchenkovi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha uz chapem. takze ked sa robi sranda iba z hracov spurs tak to bude u teba ok. Akonahle sa prejde na vysmech vasich hracov uz to taka sranda nie je...

Ja sa tiez kludne vysmejem Kaboulovi ked spravi nejaku kaboulovinu, na modricovi som sa pobavil a bavim sa aj na džuruoch, jenkinsonoch a podobnych lemploch + wengerovi. To ze tebe to vtipne neprijde uz nie je moj problem. Len nechapem co tu predvadzas a preco sa domna hanlivo obuvas ked ma 1. vobec nepoznas a za 2. obcas robis to iste mozno som sa vysmieval prehnane a chapem ze ta sere ze ste prehrali ale sa mi zda ze to docela slusne nezvladas....

Reagovat
smazaný uživatel

podepsal bych se hlavne pod to, ze to dost slusne nezvlada

Reagovat
fantomas

Já všechno zvládám právěže skvěle, zase sem nikde přehnaně nebrečel, pokud vim...nezvládám jen tohohle uživatele, to je všechno.

Reagovat
fantomas

Taže ty si jen nevinně děláš srandu, aha...končim s tebou. Seš pro mě prostě ztracenej primitiv.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pre mna hovno, pretoze ta nepoznam. Sice hovno, ktore pise dobre clanky ale to je tak vsetko. Tym ze ma oznacujes za primitiva ci debila len dokazujes to ze to dnes vobec nezvladas a padas na minimalne rovnake moralne dno na ktore si pasoval mna. Gratulujem ti, mozno si to raz cez svoju coraz vacsiu zadubenost uvedomis

Reagovat
fantomas

Já ti ale fakt kašlu na náký "neznám tě". Ty stejně tak neznáš Miquela (resp. viděls ho jen jednou) a hodnotíš ho...

Reagovat
fantomas

Já ti ale fakt kašlu na náký "neznám tě". Ty stejně tak neznáš Miquela (resp. viděls ho jen jednou) a hodnotíš ho...

Reagovat
smazaný uživatel

jezis toto je uz kŕč... ja hodnotim len ich futbalove kvality, ktore su biedne myslel som si ze relativne rozumny clovek (aspon tak si sa mi doteraz javil) by mohol pochopit ten rozdiel.

Chod si dat studenu sprchu a uz na mna radsej nereaguj lebo tu robis zo seba este vacsieho mamlasa ako ja pod tym preview. Pricom ja som sa iba smial takze stale nechapem whats the big deal ale pri tychto tvojich vyplodoch uz to ani nehodlam dalej riesit. Uzivaj si vase obranne talenty. Vsetkych ktori sa zasmeju na ich futbalovych "kvalitach" a nedajboze nepraju ARSEnalu oznac za idiotov a moralny odpad. Ale predtym sa zamysli nad tym ci v tej tvojej hlupej hierarchii nahodou nie si este nizsie

Reagovat
fantomas

Všechny, přesně, dělám to se všema. Naopak, vůbec ne, a možná proto bys ty moje výtky moh začít brát vážně konečně...ale je mi to fuk.

Reagovat
Kenneth

Oni to tu nezvládají všichni ti, kteří sem příspívají déle. Většinou to jsou jen urážky, nic jiného.

Reagovat
fantomas

Chudinko.

Reagovat
Kenneth

.... jen houšt.

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt dementnější než sem si myslel (třeba za tohle)...jaká je asi souvislost mezi směšnym missem Modriće a naší směšnou obranou? Hrozně těžká logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dneska na drogach?

porovnavas jedneho z naj hracov v PL a jeho miss ktory sa stane raz za karieru s vasimi lemplami v obrane ktori su zreli fakt cisto len na vysmech? a este mna oznacujes za dementneho?

Prehrali ste, mate smiesnu obranu a nazdárka manazera. Get over it

Reagovat
fantomas

Naši směšnou obranu, z který je letos neustále vyzdvihovaná celá polovička? Která nedisponuje žádnym krajnim bekem a pořádně směšně působila jen po zranění pátý alternativy? Wow...

Reagovat
smazaný uživatel

se divim,ze fantomas na tebe jeste reaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

kolik vám ukazuje maximální zisk bodů fanta za tento týden? mě 64 ale něják se mi to nezdá

Reagovat
Counter

Ještě není aktualizovaná, těch 64 je po započtení čistě jen včerejších zápasů.

Reagovat
Erdovec

aha dík

Reagovat
smazaný uživatel

mně

Reagovat
fenixLFC

kolko ma chybat bale s lennonom??

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro Vaška Havla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses pokrytec

Reagovat
herbage

herbage 30.11.2011 20:40

o to víc si vážím Havla, který se jako hlava státu choval důstojně a po svém odchodu z funkce nepotřeboval hýčkat své ego. To Klaus ani omylem, tomu to bude chybět

[reagovat] Korm

30.11.2011 20:42

Havel

[reagovat]

herbage 30.11.2011 20:45

dříve jsem jej neměl rád, ale splest jsem se. Ono i to bombradování Srbska bylo nakonec nutné. Hlavně on si pořád drží rovnou páteř a je to charakter

hlavně, že v té diskusi jsi také byl, ale já vím, rád si do mě kopneš

Reagovat
smazaný uživatel

ok, cenim si, ze jsi priznal zmenu nazoru

Reagovat
herbage

tak nechápu, proč do mě ryješ. Mě jeho smrt vůbec nevzala, už to byl starý a nemocný člověk, ale vážil jsem si ho a kdyby ne, tak nebudu dávat žádné palce a budu zticha. Horší mi přijde Klaus, který vyjadřuje smutek jen proto, aby působil státnickým dojmem

Reagovat
fantomas

Protože tak působit má a jeho projev byl na rozdíl od Nečase a jiných oficiální. Mě třeba daleko spíš dostal Walesa, kterej by Havla měl pomalu nejvíc uznávat a chápat, přitom v rozhovoru pro ČT jenom tak suše uzavřel tónem "no a ať si teda odpočívá v pokoji".

Reagovat
herbage

to chápu, ale proč povídá, že ho respektoval od 60. let, když každej ví, že to není pravda?

Reagovat
fantomas

No tak celý sem to neslyšel. Ale třeba poděkování za to, že ho vzal do nově se rodicího OF, mi přišlo obyčejně upřimný.

Reagovat
vodka

klaus je v tomto směšný, hned sem si vzpomněl, jak pomáhal v čtyřicátém pátem stavět barikádu...

Reagovat
herbage

cože, to někde říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. V LN myslim.

Reagovat
herbage

vždyť mu byly necelé 4 roky

Reagovat
fantomas

A mění to něco na tom, že neměl rozum?

Reagovat
herbage

Takže až umře Václav Klaus, tak v nekrologu bude napsáno:

"Václav Klaus, velký bojovník proti totalitě. Za 2.SV byl účastníkem druhého odboje, když jako 4-letý hrdině stavěl barikády. Ve svých středních letech se znovu účastnil boje proti totalitnímu zlu, když chtěl prohnilý komunistický systém promyšleně rozložit prostřednictvím prognostického ústavu zevnitř a tajně podporoval disident, když velmi na dálku sympatizoval s uvězněným Václavem Havlem. A až do svého tragického skonu byl zakladatelem 4. odboje, tentokrát globálního, proti enviromentálnímu zlu a evropské unii. Čest jeho památce

Reagovat
vodka

*disent

Reagovat
Rssa

Jak známe Klause, tak to bude beztak něco o tom, že šel kolem a odhodil dřívko od nanuku na barikády.

Reagovat
vodka

já si hlavně počkám na nějaké vyjádření Hájka, Weigla a podobných, spíš tam se dozvíme Klausův opravdový postoj. Už sem četl jakousi sračku na parlamentních listech...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jsem si vzpomnel na to, co jsi o nem rok/dva zpatky psal a jaky bly tvuj nazor na nej

Reagovat
herbage

to chápu, ale od té doby jsem přehodnotil názor na řadu věcí. Tak alespoň, že to oceníš

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Jako pro dramatika a disidenta...

Reagovat
vodka

a politika samozřejmě taky

Reagovat
fantomas

To už míň no.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

no rozhodně je lepší, než druhý vašek...

Reagovat
fantomas

Hm, do tohohle srovnání sem se záměrně nepouštěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Wat

Reagovat
Ligter

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, přistihnul jsem se přitom, jak jsem děsně naštvanej, když Nasri posílá dlouhou přihrávku na Balotelliho před prázdnou bránu... Kam jsme se to dostali, že musim fandit City proti Arsenalu, týmu, kterej jsem měl opravdu rád a vždy jsem mu přál

Reagovat
fenixLFC

presne arsenal druhy najoblubenejsi klub v anglicku ale su nasimi supermi tak im nemozem priat bohuzial..najlepsie by bolo keby sme sa dalej dostali my a oni a cukotka so sliepkami nech oblizu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

to si ešte v pohode, ja fandím City v každom zápase okrem zápasu proti nám, len preto aby uchmatli mancs titul,

Reagovat
smazaný uživatel

pro Frimponga v zakladu proti Ville

Reagovat
Counter

Buď on nebo Coq stopro nastoupí, když je Song vykartovaný. Já jsem samozřejmě pro Coquelina :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem napsal to,co jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, aspoň se máme těšit na novou změnu v sestavě

Reagovat
herbage

já také, ale Frimpong je můj černý kůň, takže: DEEENCH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja musím tiež vymyslieť porkik pre svojho čierneho koňa.

Reagovat
smazaný uživatel

*pokrik.

Reagovat
fantomas

SISTAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne, asi zostanem pri haxballovom "Gervaaaaaaais".

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd dneska nepískal špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

az na tu neudelenouzlutou pro Zabaletu

Reagovat
smazaný uživatel

zvladnul to skvele

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to jednoho pořádného založníka typu Gotze a útočníka.. potom by to bylo pořešené a dalo by se zase pomýšlet na špičku.. samozřejmě s návratem Bacaryho a Jacka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

5 - Liverpool have now matched the total of Premier League away wins they achieved last season. Progress.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Ta sestava se moc zkazit nedala jen snad postavení Kuyta by mě štvalo.Dva rohy 0:2 a zbytek poločasu nuda. Druhý poločas už to bylo jiné.Začali jsme dostupovat hráče a lépe se pohybovali už to nebyl profesorský výkon z první půle. Suareze jsme všichni začli poznávat po zahození šanci,sice je to smůlu,ale řešit razancí to nemusel u té první,u druhé čistá smůla.

Bellamy jednoznačně MOTM sice kazil kolikrát jednoduché míče,ale u vápna soupeře byl nejvyraznější a bilance 1+1 mluví za vše,Jonjo taky potěšil některé jeho střely byly špatné, ta levou byla dobrá,bohužel to vyražení golmana nikdo nedobíhal. Pochválit musíme i stoperskou dvojici již tradičně :thumbsup: z trojice středních záložníků mi přišel Adam poměrně málo viditelný.

Víte o tom,že jsme již 17x trefili konstrukci brány? Jsme v této statistice bohužel nejlepší v celé PL :sad: Kde jsme v tabulce mohli být, kdyby alespoň 50% míčů odrazilo do brány? :sigh: ještě by mě zajímalo kolik jich sám trefil Suarez?

Reagovat
Wat

Pěkní smajlíci.

Reagovat
cristiano.K.

já to psal už jinde a tdy to jenom kopíroval

Reagovat
smazaný uživatel

LFC shooting accuracy for the last 2 games is 51.7%; before that this season it was 38.5%

Zlepšujem to ale!

Jonjo se mi líbil narozdíl od Adama nebo Hendersona dneska v jedný věcí. Snad všechny jeho přihrávky měli směr k soupeřově bráně. A navíc přispěl výrazně k prvnímu golu.

Reagovat
cristiano.K.

jo jo progres je znát ten gol byl pěkná patičkovaná škoda,že Bellamy to vyřešil "suše"

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím doporučení na nějakou komedii nebo oddychovku z poslední doby, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Wild Target.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jdu na to

Reagovat
vladis271

nudaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno. Nevíte co je dobrý.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni se seriálem, už takhle nestíhám věci do školy, ale díky

Reagovat
cristiano.K.

myslím,že to má jen 50 dílů

Reagovat
niflheim

A-Team...ale je to krapec starší, no

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

To mě moc nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Friends with Benefits

Reagovat
smazaný uživatel

Mila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

<3

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohla by trochu pribrať.

Reagovat
nemamvasrad

K čemu by to bylo dobré?

Reagovat
fantomas

K ní ta štíhlost sedí. A vyhublá mi taky nepřijde. Je holt prostě drobounká, a to neni nic proti ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa podľa niektorých obrázkov podobala až na Angelinu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand
Reagovat
nemamvasrad

Vždyť jsou v obličeji úplně jiné.

Reagovat
Trand

Mně teda přijdou dost podobné. I když je pravda, že spíš, když dám do vyhledávače na csfd "friends with benefits" a ta fotka je tam menší a je tam ještě větší podoba.

Reagovat
Rssa
Reagovat
terry

Ale no taak.

Reagovat
Rssa

Ale já tu Milu prostě žeru

Reagovat
terry

Tak to já taky, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som, kto s tým príde. Ale teba som netipoval, na prvom mieste bol kiwwi.

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Super film, viděl jsem, díky

Reagovat
Rssa

Point Blank - francouzské Taken, oddychovka, fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

dej nekdy tabor tygru

Reagovat
mr.Silver

Včera jsem se díval na Wedding Crushers a celkem dobré:)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Nebo cokoliv s Colinem Farrellem nebo Ewanem McGregorem. Nebo Stallonem nebo Schwarzeneggerem .

Reagovat
iamek

koukni na csfd. Nick iamek ... videl jsem vse v tomto a v minulych letech co za neco stalo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na tebe jsem koukal už včera Ale jo, podívám se...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý profil, určitě se nechám inspirovat. A začnu asi s Kick Ass...

Reagovat
smazaný uživatel

kisck ass je hovadina

Reagovat
niflheim

Největší kokotina z poslední doby

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj já to posoudím sám...

Reagovat
niflheim

No týkající se toho tématu se mi daleko víc líbil Defendor

Reagovat
smazaný uživatel

ok, zkouknu oboje a posoudím...

Reagovat
fantomas

Kick-ass je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Rssa

Nejlepší komiksovka poslední doby...možná všech dob.

Reagovat
niflheim

(spoiler) mě to připadalo halvně ze strany Cage zase takové....divné...s tím hořením to bylo ještě horší než u Wickermana

Reagovat
Rssa

Však to bylo schválně přehnané, však komiks, ne? Co je reálnější - malá holka vycvičená v zabijáka nebo mutanti?

Je to super nářez, neskutečná sranda, parádní soundtrack, super scény. Já jsem byl spokojen a řadím to k nejlepším filmům toho roku.

Reagovat
terry

To už je z loňska, ne?

Reagovat
Rssa

Toho roku

Reagovat
terry

Jo, už potřebuju spát.

Reagovat
niflheim

Tak 2010 měl lepší kousky Shutter Island, The Town, Red, The A-Team...a vesměs i Inception.

Reagovat
Rssa

Vyškrtni to RED a i ty hnusné slova před Inception

Reagovat
niflheim

No mě každý Inception vychvaloval a mě to potom ani takové nepřišlo...ještě jsem zapomněl na Expendables - to je trochu rozporuplné, ale mě jako fandovi starých akčních filmů se to líbilo, protože jsem třeba vyrůstal na filmech jako Komando a Rambo

Jinak se podívej na film Defendor

Reagovat
Rssa

Zrovna mě o starých filmech přesvědčovat nemusíš . 80. léta, Stallone, Arnold...to je moje. A když tu byl filmový článek a já to tam obhajoval, tak se mi smáli .

Reagovat
niflheim
Reagovat
Rssa

Jj, těším se na všechny. Doufám, že dostane větší prostor i největší a nejlepší bijec současnosti - Scott "Bojka" Adkins. Pokud někdo viděl Undisputed 2 a 3, tak to potvrdí

Reagovat
terry

I když co si vzpomínám, bylo RED slušná oddychovka.

Reagovat
niflheim

Hlavně vynikající Malkovich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak to co jsem doporučil Evertonianovi - Wild target doporučuju každýmu. To mě strašně bavilo

Reagovat
Rssa

Mě docela ne, je to oddechovka, ale jsou tisíce lepších, i v britské provenienci.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

např. ?

Reagovat
Rssa

Burke and Hare, Čtyři lvi, Ali G Indahouse, Death At Funeral!!...

Reagovat
fantomas

Ali G.

Reagovat
Rssa
Reagovat
Rssa
Reagovat
terry

Já na to zrovna koukal před pár dny a nějak mi to nesedlo, i když před spaním to šlo. Francii moc nemusim a navíc mi to přišlo, jako kdyby to bylo o deset let starší, než doopravdy je.

Reagovat
fantomas

Cage taky parodoval sám sebe. A celkově bych řekl, že to právě dost lidí nepochopilo. Já sem byl jako relativní fanda komiksovek strašně rád, že se něco takovýho natočilo.

Reagovat
Rssa

Taky, taky. Cage je přehráváním známý, ve vážných filmech stojí za houby, ale tady v tomto to sedlo jak facka Rathovi.

Reagovat
fantomas

A tu holčinu sem si taky zamiloval (plus Lyndsky, ta byla - a to slovo jinak nepoužívám a nesnášim - šukézní...tady to prostě sedí).

Reagovat
fantomas

*Lyndsy

Reagovat
terry
Reagovat
niflheim

dibs

Reagovat
fantomas

A tam byla ještě taková obyčejnější -> hezčí.

Reagovat
terry

Jo no, tohle byla první fotka, na kterou jsem narazil.

Reagovat
Rssa

Všichni tam byli super, i syn záporáka

Reagovat
niflheim

Not the beeeeeeees

Reagovat
vodka

to je lepší aj Scott Pilgrim...

Reagovat
Rssa

No ani ne, Sice technicky asi docela objevné, ale celkově dost slabé a nudné. A hlavně, hlavní hrdina je naprostý vůl, který kazí každý film.

Reagovat
vodka

já ho taky nemám rád, ale pobavilo mě to víc, mám rád ale oba filmy. i sin city atd. celkově třeba na Rodrigueze mám úchylku

Reagovat
Rssa

Machete i Planet Terror hodně zábavné béčka

Reagovat
Trand

Scott Pilgrim? Větší blbost jsem snad nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kick-ass mě slušně pobavil, + takový soundtrack vzhledem k žánru jen tak neuvidíš :-)

Reagovat
fantomas

Přesně, hlavně konec se po hudební stránce povedl (spoileru sem teda odolal).

Reagovat
herbage

možná za to mohou nějaké tajné gunneří geny, ale mě ten film také pobavil. Možná to spíš někdo nepochopil jako komedii

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, niečo mi chýba v obľúbených seriáloch, bez 2,5 chlapa sa nedá žiť.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez Charlieho uz to neni ono

Reagovat
smazaný uživatel

ani neplánujem tú sériu pozerať...

Reagovat
fantomas

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
fantomas

Fu, milovník Tarantina. Tak to se inspirovat nenechám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si teď zas po čase pustil Son of a Don... To je prostě dokonalý

Reagovat
niflheim

Viděl jsi Mega Shark vs. Giant Octopus?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 19% na csfd? Míň mají snad jen dobroty...

Reagovat
smazaný uživatel

nová Saxana, to som videl, lebo ma tam dokopala frajerka a nechce sa mi veriť, že taká pičovina má toľko percent.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se tomu rozhodně nedá slepě důvěřovat(hlavně teda u dobře hodnocených), ale filmy co jsou pod 50 procent, jsou celkem zaručeně odpad...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem smajla takhle to vypadá jako bych nepochopil jak si to myslel...

Reagovat
niflheim

Ono je to úplně parádní na pobavení...pokud se na to nehodláš dívat, tak přikládám jednu z nejlepších scén

http://youtu.be/I16_8l0yS-g

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

rachot!

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

ale ono dost takových sem už viděl, na pobavení fakt super. Nedávno třeba Piraňa, nebo jak se to menovalo, kde piraně velikosti auta vyskočí z řeky do baráku, aby mohla požrat nějaké lidi...

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

čakal som octopusa, to by bolo v rámci céčkovéhofilmu pochopiteľné, mal by vveľké chápadla, a zjebal by leitadlo z oblohy, ale lietajúci žralok zabil aj mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

a este tento koment: 'That 10 dollars got them pretty far with that scene'

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

to je akoze normalny film?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl. Parádní film, zvlášť jak megashark sežere letadlo v 10km nad zemí

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je ten odkaz, tak nic...

Reagovat
niflheim

Každopádně je to epické...ještě se musím podívat na to pokračování

http://youtu.be/AqZlCWkH4P0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Lorenza Lamase to bude polovičvní.

Reagovat
herbage

to je nějaké recese nebo co?

Reagovat
niflheim

Výkvět kinematografie

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Arsenal mohol uhrať bod, ale čo už. šance na to boli, hlavne Vermeulen aspoň jedna strela sa mohla chytiť.

Reagovat
cristiano.K.

Je to hrozný fandit city,ale co se dalo dělat. Zápas měl neuvěřitelnej náboj a škoda, že AFC měl tolik zraněných v obraně. Výborní oba golmani,špageták překvapil nasazením K. Tourem, který hrál hodně slušně. Kdo mě vyloženě zklamal byl Ramsey,naprosto tragický,Theo poměrně neviditelný možná i proto šel dolů,ale tragéd Aršavin se mu výkonem ani trochu nepřiblížil. Song slušně směrem dopředu,dozadu už to bylo horší Balloteli si ho hodně jednoduše obhodil. Pochválil bych Gervinha,který předložil tutovku RvP,který zakončil dost špatně. Famozní Silva,hodně slušně Nasri až na tu nahrávku do prázdné.Kunovi k dobrému výkonu chyběl jen gol.MOTM pro mě Zabaleta,skvělý univerzál,dáte ho nalevo,napravo je mu to jedno podobně jako Arbeloa

Reagovat
cristiano.K.

btw. byl tu někdo,kdo viděl všechny tři zápasy? vzhledem k tomu,že jsem nemocnej,tak jsem v 13:30 začal sledovat QPR-MU a v 19:00 odešel

Reagovat
herbage

tak Klaus odmítnul v březnu 1989 podepsat petici za propuštění Havla, kterou podepsali i Zeman či Ransdorf, takže ať jde laskavě s kecy o úctě k Havlovi doprdele

Reagovat
herbage

stejně jako v červnu odmítl podepsat několik vět http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bkolik_v%C4%9Bt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odkaz je tam proc? Myslis, ze nekdo nevi, co to je?

Reagovat
Counter

Já jsem třeba přesvědčený, že to neví dobrá půlka zdejšího osazenstva.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

bohužel..

Reagovat
Rssa

Propuštění nepodepíše, několik vět nepodepíše, ale kokotiny o svých představách o ekologii a oteplování si klidně napíše. Ocas.

Reagovat
herbage

o to mi nejde, ale je hnusné, jak se chce přiživit na Havlově smrti a ještě se nestydí veřejně lhát

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu je to potreba resit na EF?

Reagovat
Radin

je,alespoń se přiučíš

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfame, že sa nám do zálohy vrátia Wilshere a Diaby, takže v strede poľa budeme mať dostatok hráčov. Teraz máme však problémy v obrane a keď pôjdu Gervinho a Chamakh na Africký pohár, väčším problémom ako záloha bude práve útok.“

tak snad to bude v Lednu resit na trhu... jinak Djourou pry na tri tydny out

Reagovat
terry

Kdy už jsme zase skončili u těch filmů – The Ides of March někdo viděl?

Reagovat
Rssa

Zatím ne, ale už to mám v plánu - Gosling, Clooney a thriller? Come on!!!

Reagovat
terry

Právě, kvůli Clooneymu jsem to taky hned stáhnul. Tak snad nezklamou.

Reagovat
Rssa

"Koupil" jsi to, "koupil"!!!

Reagovat
terry

Stáhnul z iTunes.

Reagovat
iamek

Videl a je to dobre. Takovy lepsi nadprumer.

Reagovat
Rssa

Tak protože se blíží mé 7. výročí založení účtu na ČSFD, tak sem hodím profil. Akorát jsem dlouho neaktualizoval. Snad někomu pomůžu s výběrem filmu, jsem v tomto takřka bezchybný .

http://www.csfd.cz/uzivatel/7961-rssa/

Reagovat
terry

Ze seriálů by se ti mohlo líbit How Not To Live Your Life.

Reagovat
Rssa

Neštvi

Reagovat
terry

Reagovat
Rssa

Koukni kdo napsal životopis hlavního hrdiny a tvůrce seriálu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

A?

Reagovat
Rssa

No, jen že to doporučení padlo na už zasetou půdu

Reagovat
terry

Jo, řikám, dneska mi to prostě myslí pomalu. Já se na to ale stejně koukal jenom kvůli těm jeho "přítelkyním".

Reagovat
fantomas

:)))

Reagovat
Rssa

Imho, ta první byla lepší než ta druhá, ale i ta stojí za to

Reagovat
fantomas

Určitě, navíc ten její irskej přízvuk, áách.

Reagovat
terry

Já chtěl zrovna na tohle téma vyvolat diskuzi, ale pak jsem si uvědomil, že bych si asi tak úplně nevybral. I když asi radši brunetku.

Reagovat
Rssa

Brunetka měla větší prsa a byla brunetkou Vzhledově vyhrává na plné čáře, i když jako charakterová postava a vtipnost do seriálu přinesla o mnoho víc ta blondýna. No a homeless girl nebudeme počítat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus mě rozesmát,wild targer a Paul aspoň 4*!

Reagovat
smazaný uživatel

Že každýho baví srát se s tím profilem...

Reagovat
niflheim

Taky jsem na to teď myslel.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Přesně, taky to mám jednoduchý...

http://www.csfd.cz/uzivatel/103221-thomick/

Reagovat
Trand

Thierry.

Reagovat
fantomas

Ten mě doprovází všude. Měl sem ho i na starym icq.

Reagovat
Trand

Správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pearl Harbor a Marley a ja, pri tom som plakal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bill Bailey v profilovce

Reagovat
C0br
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já tam zas působím jako škaredý parazit...účet tam myslím ani nemám

Reagovat
Godwinson

Reagovat
iamek

7 let ? pekny :) ... Ja jen 4,5 let ... Vazne to beru tak tretim rokem. Vlastne od doby kdy jezdim po festakach a mam cas na filmy :). Dam si te do topky rsssss :)

Reagovat
fenixLFC

OT a prosim neodpiste ma hned s googlom-neviete poradit dajaku dobru stranku na filmy s ceskym dabingom?? ja ked to hladam v googli tak vzdy mi najde vysledok kde je iba trailer k tomu ktoremu filmu....

Reagovat
Trand

kinotip?

Reagovat
smazaný uživatel

7OO. pro Alison Brie

Reagovat
fantomas

Mhh, že by Community?

Reagovat
terry

Jo, to je vono! Já si nemohl vzpomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Annie´s boobs

Reagovat
fantomas

Teď sem koukal na halloweenskej díl, tam teda moc k pokoukání nebyla. Ale já sem stejně fanoušek "blondýny ze španělštiny".

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mate bodu ve fante?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neptej, to je normální umíráček

Reagovat
smazaný uživatel

tak napis kolik,at muzu porovnat,jestli jsem na tom blbe

Reagovat
fantomas

180.

Reagovat
Counter

Tady se mluví o srandafantě, ne té tvojí profi australské!

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

To máš za celou sezónu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Liar!

Reagovat
smazaný uživatel

36

Reagovat
smazaný uživatel

mam 50,tak zas na tom tak bidne nejsem

Reagovat
niflheim

37

Reagovat
Counter

Bez bonusů 61.

Reagovat
smazaný uživatel

bez nekam

Reagovat
Swarley

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

5-2-3 je povoleny rozestaveni? Cheater cunter

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

43

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Černý za dnešní zápas 3 bodíky, to se mi zdá málo, co tam chytil bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu u toho druhého gólu čisté svědomí neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale kdyby to skončilo 0:5 nikdo by se nemohl divit. ještě mam pořád před očima jak tam byla prázdná brána a on na poslední chvíli vytasil ruku a zneškodnil to a ještě ta "robinzonáda" proti střele Welbecka. Měli jsme to dneska proti němu dost těžký. Dneska zachytal dobře a doufám, že bude jako jednička chytat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

66

Reagovat
smazaný uživatel

54

Reagovat
smazaný uživatel

btw. na to, ze som mal po sobote 12 b. , som max. spokojny

Reagovat
kiwwi

49 ale dolezite je to, ze som predbehol tych saskov predomnou a som opat na prvom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

64 !!! podostaval som bonusy za 10b... juchuu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se bude dát využít druhá wild card ve fantě?

Reagovat
Counter

January Wildcard can only be used between Gameweeks 20 and 23 (2 Jan 11:30 to 4 Feb 11:30).

Reagovat
smazaný uživatel

thx 1138

Reagovat
smazaný uživatel

a prva ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdykoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ta fanta? Diky moc!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fanta je děcká hra pro zdejší t´neegry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si nám to nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl kluku,ale bavte se.

Reagovat
smazaný uživatel

pise decko od čukotky

Reagovat
vodka

on právě děcko neni

Reagovat
fantomas

Jó, kdyby to bylo děcko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem starý jdu spát

Reagovat
jv

Hoď mi na icq odkaz, dík.

Reagovat
niflheim

Minimálně se tady tak chová.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic vidím ,že tady to inteligencí "srší". Dobrou klucíííí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vždycky pobavíš

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

staci si precist kolikrat tvoje nazory a spadas mezi kolegy z vaseho fanwebu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen se smej,vsak ja ti to pripomenu,az tu neco placnes hlavne na ukor Arsenalu

Reagovat
vladis271

Ešte k Jonjovi, dnes som uňho videl neskutočný pohyb bez lopty a schopnosť ponúknuť sa. Napočítal by som kľudne 20 situácií, keď bola možnosť prihrať mu ( veľa krát aj v slušnej vzdialenosti od súperovej brány/ šestnástky ), no spoluhráči to, možno ešte ak kvôli tomu, že niesú zohratí a nedôverujú mu, riešili inak.

Reagovat
tomasinho

Bude z něj ukázkové AM, později pak i CM, má velký přehled.

Reagovat
fantomas

Vůbec ste dneska nastoupili v krásný sestavě...jak sem ji viděl, byl sem si jistej vaší výhrou.

Reagovat
cristiano.K.

sestava dobrá,ale bylo vidět,že to není zažité všichni tři záložníci ve středu odehráli lehce nadprůměrný výkon,nikdo vyloženě nevyčníval,Jonjo teda nejvíc střílel,ale je jedna střela byla povedená

Reagovat
kiwwi

ja som si bol isty ich vyhrou ked som videl zostavu Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to já de facto taky, tragickej N'Zogbia byl největší hrozbou

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

To taky... sem se smál útoku Delfouneso-Heskey pomalu na celý divadlo.

Reagovat
minoLFC

tak ked hrali s vami, ja tiez...AV je v....

Reagovat
kiwwi

SAF on Carrick's goal: "When Michael Carrick scored that second goal I think that put it to bed. He's supposed to sit in the middle of the pitch. I'll maybe have to fine him!"

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

taky ho dal tušim po 70 zápasech?

Reagovat
kiwwi

december 2009

Reagovat
cristiano.K.

800. pro LFC v první čtyřce v Novém roce!

Reagovat
vodka

já doufám ve složení první čtyřky MU, MC, Spurs, Arsenal....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

tak to budeš smutnej možná my oba,když tam bude CFC

Reagovat
vladis271

ale mufani nevedia koho, ak by bolo posledné kolo a súboj o 4. miesto cfc vs. LFC, chcieť v TOP 4. Za normálnych okoností by si priali remízu, lenže aj tá by jedného z nás posúvala do LM, takže by v ich hlavičkách prišlo k preťaženiu systému, a veľa z nich by doživotne skončilo v psychiatrickom ústave.

Reagovat
vodka

to bych radši přál vám, to mám docela jednoduché...

Reagovat
kiwwi

bolo by mi to ukradnute, radsej by som sa tesil z titulu

Reagovat
vladis271

prechádzaš k modrej strrane Manchestru, ako tak vidím

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

to nedava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim dava

Reagovat
minoLFC

p

Reagovat
mithro

ja by som bral Liverpool, netrpim nejakym komplexom ako vasi fanusikovia

Reagovat
minoLFC

Tak Liverpool je sympatické mužstvo, takže pochopiteľne....

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro Chamberlaina proti Ville aspon na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

trochu odveci : tak som sa nudil, odklikol som si clanok zo septembra minuleho roka o Silvovi ... a tie komentare pod tym dokažu vyčariť usmev na tvari. Nikto mu neveril, ze sa presadí a pozrime sa

Reagovat
fantomas

Spíš se taky blilo na to, že de zrovna on zrovna k vám...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ale deje u 90% prichadzajucich hracov na Eastlands

Reagovat
fantomas

90% z nich opravdu neni považováno za sympaťáky, to si hodně fandíš.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

neprekrucaj to na sympatie ... vacsina len nevie prekusnut akí hráči tam prichadzaju ( prichadzali ) na par vynimiek

Reagovat
fantomas

Spíš ty se přihlaš na kurzy chápání psaného textu nebo čti pořádně...

Spíš se taky blilo na to, že de ZROVNA on ZROVNA k vám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kdybych věděl že byl kousek od podpisu na Realu, tak bych blil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku ho tam budes mit. Vsadim se, ze to bude pro Pereze po Mouove odchodu priorita cislo 1.

Reagovat
minoLFC

Vtipné, že najdrahší hráč histórie a najdrahší anglický hráč(obidva prestupy v jeden deň) zahrievajú lavičku....

Reagovat
cristiano.K.

je to trošku kuriozitka

Reagovat
smazaný uživatel

Chlap chytí zlatou rybku a ta mu splní pouze jedno přání

Chlap: Chci žít navěky!

Rybka: Takové přání nedokážu splnit

Chlap: Dobře. Chci tedy zemřít teprve, až Arsenal vyhraju titul

Rybka: Ty svině jedna vychcaná

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER CITY ARSENAL

47% POSSESSION 53%

9 SHOTS ON TARGET 8

6 SHOTS OFF TARGET 6

4 CORNERS 6

76% SUCCESSFUL PASS % 81%

statisticky vyrovnany zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele