Anglická Premier League - souhrn 14. kola

28.11.2009, 18:02, aktualizováno 29.11.2009, 18:57
Komentáře a souhrny
Chelsea v ostře sledovaném londýnském derby vyloupila Emirates Stadium a v čele ligy má náskok pěti bodů. Liverpool vyhrál na Evertonu a je pátý. Birmingham zvládl důležitý zápas ve Wolverhamptonu a vzdálil se sestupovým příčkám, naopak domácí jsou předposlední. Včera vyhrál Manchester United na hřišti Portsmouthu, hattrickem se o to příčinil Rooney.

Blackburn Rovers - Stoke City 0:0

28.11.2009 16:00

Góly: -

Na Ewood Parku se diváci sice žádné branky nedočkali, nicméně pořád se bylo na co koukat. Teorii o předpokládaném nezáživném utkání vyvrací třeba tyčka nastřelená domácím N‘Zonzim.

Drtivý vstup do zápasu zaznamenal Blackburn, když do úvodní desetiminutovky vtěsnal hned tři slušné šance. Tu první obstaral chytrým lobem Andrews, jenže proti Di Santovi bleskurychle vystartoval Sorensen a znemožnil mu gólovou koncovku. Neuběhlo ani 60 sekund a dánský brankář se musel činit podruhé, když se vrhal po Emertonově solidní střele z hranice šestnáctky. Z podobné pozice pak do třetice vypálil i Dunn, který tentokráte minul. Po této divoké pasáži se hra trošku uklidnila a své těžiště přesunula do klidného středu pole. Také další vzruch v ochozech měli posléze na svědomí domácí, ovšem Di Santo po rohu nehlavičkoval dvakrát přesně. Stoke se konečně probral až těsně před uplynutím první třetiny utkání, Lawrence však zkoušel štěstí pouze z uctivé vzdálenosti. Tentýž hráč si pak ve 39. minutě narazil s Fullerem a na Robinsonovi si vynutil o něco těžší zákrok.

Také druhé dějství se neslo ve znamení spíše polovičních, nebo ne úplně stoprocentních šancí. Nicméně také ono začalo velmi svěže. Diouf z hranice velkého vápna netrefil, přičemž Wilkinson na opačném konci hřiště roztřásl jen boční síť. Přeci jen více vzrušující byly dvě slepené šance Rovers z rozmezí 54. a 55. minuty. Tehdy se Sorensen vytáhl nejprve proti pohotovému voleji Nelsena, aby z následného rohu N’Zonzi zacílil pouze do tyče. Také Potters se záhy přihlásili o slovo, na vynikající práci Fullera nicméně navázal Whitehead jen nedobrým zakončením.

Ani jeden z týmů dnes neměl ve svých řadách žádného přesného střelce. Emertonova dalekonosná pumelice jen ofoukla tyčku protivníkovy svatyně, Beattie zblízka trestuhodně minul a do Etheringtonovi střely pro změnu sáhl Chimbonda, aby ji bezpečně ztečoval do oblak. Oba brankáři tak směrovali za svými čistými konty, Sorensen se ho však nakonec nemusel vůbec dočkat. V poslední minutě to totiž ještě zkoušel Samba, jenže po Pedersenově rohu z těsně blízkosti nezacílil přesně.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Bolton Wanderers 1:1

28.11.2009 16:00

Góly: 74. Damien Duff - 35. Ivan Klasnić

Trefa Damiena Duffa čtvrthodinu před koncem zápasu nedovolila Boltonu prvně od konce října zvítězit. Na druhou stranu nutno podotknout, že si Fulham zasloužil možná i vítězství. Vždyť utkání po celou dobu kraloval a Trotters se hned dvakrát museli osvobozovat až na brankové čáře.

Z toho, co se na Craven Cottage dělo v první půli, si diváci nemohli odnést mnoho zapamatování hodného. Fulham obecně nejistou defenzivu Boltonu prověřil všehovšudy dvakrát, přičemž pokaždé hosty zachraňoval štístko Steinsson. Po čtvrthodině hry nejprve vložil své tělo do gólové rány Nevlanda, o pět minut později to byl zase jeho včasný skluz, kdo zabránil Gerovi v prověření Jaaskelainena. Vedení se tak ujali Trotters, za něž promluvila letní posila z Francie jménem Ivan Klasnič, jež využila zmatku v pokutovém území Cottagers, obtočila se kolem Hangelanda a rozvlnila síť za Schwarzerovými zády.

Tento duel lze klidně označit za nečistý, jen stěží však za zábavný. Také druhé dějství se neslo hlavně ve znamení tuhého dobývání neobvykle pevné obrany Boltonu. Ta zvládla udržet jen jedno čisté konto v předešlých 18 venkovních zápasech, nicméně dnes zatím směřovala vstříc dalšímu. Matt Taylor sáhl do hlavičky Dempseyho, Jaaskelainen se blýskl proti kroucené střele Duffa a pak ještě finský brankář akrobatickým zákrokem zlikvidoval Nevlandův pokus. Bolton opravdu dlouho odolával, nakonec však vinou neúnavnosti Damiena Duffa přeci jen povolil. V závěru ještě mohl Steinsson strhnout vedení zpátky na stranu Wanderers, jenže nikým nehlídán zamířil tak akorát mimo.

Více informací k zápasu

Manchester City - Hull City 1:1

28.11.2009 16:00

Góly: 45. Shaun Wright-Phillips - 82. Jimmy Bullard

I posedmé v řadě uhrál Manchester City pouze bod a už teď se tak korunoval remízovým králem ligy. Těsné vedení tentokráte držel až do 82. minuty, kdy se přísně nařízené penalty ujal Bullard a stanovil konečné skóre na 1:1.

O poznání fotbalovější ManCity vykročilo za kýženým vítězstvím rozvážně, ale svou převahu pomalu stupňovalo. Tlak vrcholil zhruba někdy kolem 15. minuty, kdy nejprve Ireland z těžké pozice zamířil jen těsně nad břevno a posléze Robinhův taneček následovala Brazilcova rána těsně vedle vzdálenější tyčky. Zdaleka největší příležitost Citizens v dosavadní hrací době se dostavila s příchodem 22. minuty. To se konečně rozeběhl Adebayor, včas předal míč Tevézovi, který šel ze strany sám na Dukea, hostující brankář ovšem včas sklapl nohy a nenechal se argentinským štírkem nachytat.

Citizens v těchto chvílích naprosto kontrolovali veškeré dění na hřišti a velkou herní pohodu dokumentovali i povedenou akcí po půl hodině hry. Když kombinaci na jeden dotyk utnul lišáckým obloučkem za obranu Robinho, jenže Wright-Phillips už musel zakončovat jen v akrobatické poloze, tudíž zamířil tak akorát do boční sítě. Tentýž křídelník, který se dnes konečně pořádně tlačil do koncovky, se ovšem dočkal ještě ke konci prvního poločasu. Hlušší pásmo zpřetrhal během mírného přečíslení, kdy se po přihrávce Tevéze vyhnul ataku soupeře a dalekonosnou střelou za vydatné pomoci protivníka Gardnera poslal City do vedení.

Doteď úplně neškodný Hull zahrozil hned zkraje druhého dějství, když Altidore na pravé straně uvolnil Garciu. Ten poté dokonce převezl Givena, ne však Lescotta, jenž na brankové čáře zachraňoval sebe i své spoluhráče. Wright-Phillips ovšem hned několika dravými průniky posadil Tigers zpátky na zadek a sám pak dokonce nepříjemně vypálil. Jinak se už ale ManCity v druhé půli zrovna moc nečinil, spíš nechtěl udělat osudovou chybu vzadu. I tak se do pěkné šance dostal v 73. minutě Robinho, jeho pokus však opět jen těsně minul zadní tyč.

Jakkoliv se City dosud dařilo držet si Tygry pořádně od těla, deset minut před koncem přišla sporná situace v pokutovém území domácích a Manchester byl rázem nedaleko dalšího selhání. Touré trochu nešetrně položil ruce na ramena Vennegoora, kterému se vyloženě chtělo na zem, a sudí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Z něj se pak přesně trefil Bullard a bylo vyrovnáno. Závěrečný tlak City se už na scénu nedostavil.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Manchester United 1:4

28.11.2009 16:00

Góly: 32. Kevin-Prince Boateng (pen.) - 25. Wayne Rooney (pen.), 48. Wayne Rooney, 55. Wayne Rooney (pen.), 87. Ryan Giggs

Velmi pohledné utkání plné brankových příležitostí na obou stranách dopadlo lépe pro favorizovaný Manchester United. Domácí Portsmouth rozhodně nebyl horším celkem, doplatil však na horších devět minut ve druhém poločase, ve kterých Rudí ďáblové rozhodli. V utkání došlo k několika penaltovým situacím, nakonec se kopaly tři pokutové kopy a všechny skončily v síti. Wayne Rooney ozdobil skvělý zápas hattrickem a Ryan Giggs stým gólem v Premiere League ozdobil své zítřejší narozeniny.

Hned od úvodního hvizdu se hrál fantastický fotbal, plný gólových příležitostí, a také sporných penalt. První rána Scholese ještě příliš vzruchu nepřinesla, až Dindaneho tutovka, kterou Kuszczak zblízka zlikvidoval, byla stoprocentní. Portsmouth pak roztočil svůj kolotoč a vůbec nebylo znát, že hraje poslední celek s druhým. Po přihrávce Hreidarssona se mohl k míči dostat opět Dindane, ale tentokrát byl uhlídán. Polský brankář Kuszczak pak předvedl famózní zákrok, poté co vypálil ze střední vzdálenosti svojí pověstnou levačkou Jamie O’Hara. Ofenzivní představení pokračovalo i nadále, Dindane hlavou z dobré pozice netrefil branku, na druhé straně Patrice Evra poté, co se mu otevřel prostor k zakončení, minul. Ve 25. minutě přišla první branka v utkání. Domácí obránce Brown šel do souboje s Rooneym velmi nešikovně a rozhodčí odpískal první přísný pokutový kop. Samotný postižený, tedy Wayne Rooney, pokutový kop bezpečně proměnil a Manchester United vedl 1:0.

Portsmouth inkasovaná branka nepoložila, po dalším závaru měl Manchester štěstí, že hráči domácích nebyli schopni dopravit míč do sítě. Ve 32. minutě odpískal hlavní rozhodčí druhou penaltu, stoper Vidič si během bránění přidržel soupeře za dres, toho si sudí dobře všiml a i Portsmouth měl možnost kopat pokutový kop. Směr Boatengovy střely sice Kuszczak odhadl, ale přece jenom jí nechytl - 1:1. O chvíli později by se asi nikdo nedivil další odpískané penaltě, jasná ruka v pokutovém území Portsmouthu však byla prominuta. Před koncem prvního poločasu měl blízko k brance Paul Scholes, jeho přízemní střele však scházely decimetry.

Manchester se po změně stran zlepšil a během chvíle strhnul utkání ve svůj prospěch. Hned po třech minutách vybídl skvělou přihrávkou Ryan Giggs útočníka Rooneyho a ten nepohrdl - 2:1 pro Manchester. Za chvíli už to bylo o dvě branky pro Rudé ďábly, jelikož rozhodčí odpískal Piquionneho obejmutí na Giggse a Wayne Rooney další proměněnou penaltou zkompletoval Hattrick. Dvě rychlé branky v průběhu druhého poločasu Manchester nastartovaly, Antonio Valencia měl další tutovku, šajtlí ale minul. V 64. minutě spálil další dobrou šanci Giggs, kterého vychytal brankář Begovič.

Ve druhé půli skvěle hrající Giggs se po dalším kontaktu v pokutovém území ocitl na zemi, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Na druhé straně mohl ještě zdramatizovat utkání Aruna Dindane, někdejší hráč Anderlechtu příliš dlouho váhal se střelou a obrana hostí včas zasáhla. Podruhé v zápase se prezentoval fantastickým zákrokem brankář Kuszczak, jenž vyrazil dobrou střelu Boatenga. Krásnou gólovou tečku za utkáním udělal Ryan Giggs, jenž parádním přímým kopem vstřelil jubilejní stý gól v Premiere League. V nastaveném čase ukázal potřetí v zápase excelentní zákrok Kuszczak, jenž vytěsnil na břevno akrobatický pokus Johna Utaky. Manchester zvítězil ve Fratton Parku 4:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 5:3

28.11.2009 16:00

Góly: 18. Jack Collison, 33. Junior Stanislas, 42. Carlton Cole, 51. Guillermo Franco, 64. Luis Jiménez (pen.) - 68. Steven Fletcher, 74. Steven Fletcher, 90. Chris Eagles

Burnley si na půdě West Hamu zadělalo na pořádný debakl, mohutný náskok domácích však nakonec zvládl alespoň stáhnout na přijatelnou mez. Za stavu 0:5 sice pochopitelně propadalo zoufalství, díky skvělému duu Eagles-Fletcher ovšem ve finále prohrálo jen o dvě branky.

Zpočátku s sebou duel West Hamu s Burnley nenesl příliš mnoho půvabu. První palebnou pozici si musel připravit sám pro sebe Bikey, jenž však zacílil přímo do Greenovy náruče. Kladiváři byli zkraje velmi nervózní, ať už v hledišti nebo na hřišti, ovšem první stoprocentní šance přesto spadá na jejich vrub. Franco ve 12. minutě rozdal míč do kraje, naběhl si k brance soupeře, kde si vyskočil na centrovaný balon od Collisona a jistou hlavičkou orazítkoval břevno. Co víc, také úvodní gól zápasu pochází z dílny Hammers. Postaral se o něj mladík Collison, který zvládl ideálně navázat na Parkerův nečekaně rychle rozehraný přímý kop.

West Ham rázem ožil a zdálo se, že se rozhodně nehodlá spokojit s jednobrankovým náskokem. Ve 22. minut se však musel hnedka strachovat, když z hranice šestnáctky nebezpečně pálil Eagles. Kladiváři neváhali a okamžitě odpověděli Francovou hlavičkou těsně nad. Právě mexický forvard doteď musel všechny překvapovat, neboť od svého příchodu konečně podává uspokojující výkon. A také to byl on, kdo ve 33. minutě zařídil pro svůj tým už dvougólové vedení. Soupeřův ofsajd systém znovu selhal, a tak po Francově nápadité kolmici mohl Stanislas v relativním klidu překonat bezmocného Jensena.

Burnley bylo chabé, zoufale chabé. S tragickou venkovní bilancí dnes určitě nic neudělá, spíš ji ještě znetvoří. A to se také stalo, ještě v poločase Clarets prohrávali už o tři branky. Blake si totiž s nedovoleným zákrokem počíhal na Spectora a dovolil Coleovi hladce skórovat z penaltového puntíku. Hostující defenziva si dnes opravdu vybírala placené volno a pozorné bránění ji vydrželo jen krátce i v druhém poločase. Hned v 51. minutě totiž zadáci v bílém dočista zapomněli na Franca, který se v poklidu opřel do centru Stanislase a již počtvrté rozjásal Upton Park.

Až poté trošku West Ham polevil a před Nugentem se hned dvakrát po sobě naskytla obří šance mírně zkorigovat stav utkání. Nepovedlo se mu to ani jednou. Poprvé nasměroval míč mimo kopačkou, podruhé hlavou a pokaždé z vyložené pozice. Owen Coyle si na lavičce rval všechny vlasy a pokračovat mohl i po hodině hry. Jimenez si totiž skrze brankáře Jensena došel pro další penaltu, kterou vzápětí sám s přehledem proměnil - 5:0.

Tohle určitě nebyl den Burnley, přesto se hosté dočkali alespoň čestného zásahu. Postaral se o něj Fletcher, jenž se nemohl mýlit poté, co ho zleva přesným centrem našel Eagles. De facto kopie této šance se dostavila v 74. minutě, aby Clarets ještě zdvojnásobili svůj gólový příděl West Hamu. Znovu centroval Eagles, zase zleva a opět to byl Fletcher, kdo přesně zakončil. Clarets se rázem zvedali a Hammers se mohlo ještě o něco přitížit, kdyby Eaglesova střela z přímého kopu neskončila pouze na tyči. O tom, že závěr zápasu patřil výhradně Burnley, pak svědčí ještě Bikeyho pumelice doprostřed brány a Eaglesův gól po chytrém přenechání Fletchera.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Sunderland AFC 1:0

28.11.2009 16:00

Góly: 75. Hugo Rodallega

Wigan se vcelku rychle oklepal po strašidelném debaklu od Tottenhamu a díky Rodallegově povedené střele z ostrého úhlu přemohl Sunderland. Steve Bruce tak zažil nepříliš zdařilý návrat na DW Stadium, odkud v létě uprchl, a teď určitě dumá nad tím, proč jeho tým minule přehrál Arsenal a teď podal tak slabý výkon proti Wiganu.

Latics se poučili z nedávné potupné porážky a nastoupili v docela opatrné sestavě s osamoceným Scotlandem na hrotu. Po celý zápas tak byli silní v obraně i v záloze, přičemž milerádi využívali každé naskytnuté možnosti vyrazit k rychlému brejku. Sunderlandu se naproti tomu dlouho nedařilo dostat se do pořádného tempa, takže se Rodallega krátce po začátku hladce protlačil před Bardsleyho, aby N’Zogbiův centr poslal alespoň do boční sítě soupeřovy klece. Úvodní část opravdu patřila takřka výhradně domácím, za které vzápětí promluvil ještě Scotland, když další N’Zogbiovu pobídku nasměroval přímo do Fülöpova ramena. Do třetice to pak byl hostující Turner, kdo málem popravil vlastní spoluhráče, na jeho neobratný zásah ovšem včas zareagoval skvělý Fülöp.

Black Cats byly v první půli skutečně bezzubé, vlastně jedinou příležitost si vytvořil Darren Bent, a to ještě Kirklanda ani přímo neohrozil, neboť se záchrannou brzdou stihl přispěchat protihráč Boyce. Nejlepšímu střelci Sunderlandu dnes zoufale scházela podpora trápícího se tria Malbranque-Reid-Richardson, takže pro defenzivu Wiganu nepředstavoval pořádnou hrozbu. Až když Campbell vystřídal Malbranquea, probraly se i černé Kočky. Jenže Reid pálil pouze nad břevno, zatímco po chvíli pro změnu Bent hlavičkoval dosti nepřesně.

To Wigan byl v koncovce přece jen pevnější. Figueora sice ještě vypálil přímo do Fülöpovy náruče a Rodallega vzápětí pouze minul, avšak druhý jmenovaný své zaváhání zavčasu odčinil. V 76. minutě setřásl haprujícího Da Silvu, na zadní tyči se potkal se Scharnerovým centrem a vnějším nártem posunul balon za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 1:1

28.11.2009 18:30

Góly: 10. Gabriel Agbonlahor - 77. Michael Dawson

Aston Villa popáté z osmi posledních ligových zápasů remízovala 1:1. Tentokrát jí o plný bodový zisk před domácími diváky připravil Dawson, jenž svou trefou zařídil spravedlivé vyrovnání.

Ve čtvrté minutě mohl domácí fanoušky zmrazit Kranjčar, který brilantním pasem našel Assou-Ekottoa. Míč se následně vrátil ke Kranjčarovi, který vyslal dělovku, jenž skoro vzala Friedela s sebou až do sítě. Zkušený Američan nakonec zvládl vytěsnit míč nad břevno, aby šest minut na to mohl Gabby Agbonlahor poslat do vedení Villans.

Cuellar po rohu trefil Assou-Ekotta, to však nevadilo rychlonohému Angličanovi, který si střelou zblízka zajistil osmý gól letošní sezóny. K vyrovnání měl neskutečně blízko Dawson, ke kterému se odrazila střela Defoeho. Jenže jeho pokus zneškodnil Cuellar na brankové čáře.

V další šanci se opět ukázal Defoe, který po příhře od Kranjčara poslal volej nad branku. Když hosté využili dobré standardky pouze k trefení zdi, šli se štěstím do šaten v lepší náladě hráči Aston Villy.

I ve druhé půli pokračovala londýnská honba za vyrovnáním. Už po pěti minutách, obdobně jako na začátku utkání, střílel nebezpečně Kranjčar a znovu nechal vyniknout výborného Friedela. Když už se zdálo, že Villans konečně přišli na způsob, jak uzavřít své vápno, přišly dva góly do jejich sítě.

Nejprve ještě zhořkla radost Defoemu, který dopravil míč do sítě z ofsajdové pozice, jen čtyři minuty poté už však domácí inkasovali regulérně. Dunne nedokázal odvrátit míč, který se tak dostal na kopačku Dawsona a ten přesným zásahem do levého horního rohu konečně vyrovnal.

Hosté si ponechali převahu, nakonec však mohli jet z Villa Parku bez bodu. Ve druhé ze tří nastavovaných minut totiž Young našel centrem Heskeyho, který trefou v závěru zajistil bod z Burnley. Tentokrát však mířil nad břevno a tři body pro domácí nezajistil.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Birmingham City 0:1

29.11.2009 13:00

Góly: 3. Lee Bowyer

Atmosféra první adventní neděle přinesla více štěstí agilnějším Brums, kterým další body do tabulky zajistil brzký úder Lee Bowyera. Poražený Wolverhampton naopak zůstává uvězněn v sestupové cele. Vypadá to, že Vlky čekají opravdu perné Vánoce.

Birmingham tento zápas načal pěkně od podlahy - letos všeobecně dost propustnou obranu Wolves okamžitě rozhodil několika jistými přihrávkami a narážečkami, až z toho byl hned ve třetí minutě první gól utkání. Postaral se o něj Bowyer, který si nikým nehlídaný počíhal kousek za šestnáctkou na Larssonovu přihrávku, aby pak míč jen lehce podebral a mazaně přehodil bezmocného Hahnemanna.

Wolverhampton inkasovaná branka přeci jen probrala a v následujících minutách už byl Brums vyrovnaným soupeřem. Kdyby navíc Edwards v 10. minutě zvládl o něco lépe jasnou hlavičku po Jarvisově centru, mohlo se brzy začínat zase odznovu. Hra Vlků byla nicméně stále taková těžkopádná, bez pořádného systému a podpory spoře útočnících spoluhráčů. Kdežto Birmingham udivoval variabilitou své hry, díky níž mohl nepřesně hlavičkovat McFadden či z dobré pozice jen slabě pálit Larsson.

Další nápaditou kombinaci zakončoval nedobře umístěnou ranou Jerome, zatímco Wolves pořád tápali. A pořádně se nevzpamatovali až do konce poločasu, stále byli o něco horší stranou, což potvrzuje i záludná tečovaná bomba Bowyera, kterou heroickým způsobem zlikvidoval Hahnemann. Také u zrodu další pohledné akce na jeden dotyk stál někdejší záložník Newcastlu, jehož přihrávku na hraně velkého vápna ještě pro Beníteze sklepával Jerome, ekvádorský forvard však dneska neměl svůj den, a tak vysoko přestřelil.

Do druhého dějství vyběhli z kabiny přece jen hladovější Vlci než ti, co trávník na Molineux Stadium brázdili v první pětačtyřicetiminutovce. Defenzíva Birminghamu je však známa svou soudržností, takže se Wolverhampton dlouho nemohl dostat k pořádnému ohrožení soupeřovy klece. Naopak Brums neškodného soupeře málem v 72. minutě dorazili, kdy měl McFadden možnost řešit ojedinělou situaci tři na jednoho. Nakonec se rozhodl pro individuální zakončení, které díky výrazné teči nakonec pořádně vyděsilo domácí příznivce. Hahnemann ale i tak nemusel zasahovat, míč jen prosvištěl těsně vedle pravé tyčky.

Wolves se k další slušné šanci protlačili až čtvrthodinu před koncem, kdy zprvu váhavého Harta zachránily skvělé reflexy. Kandidát anglické reprezentace totiž nejprve ze skrumáže vyškrábl balon jen k Jarvisovi, na jehož slušnou střelu si pak sám počíhal. Vlci postupem času čím dál častěji otevírali zadní vrátka, přičemž jim samotným to bylo docela k ničemu a soupeř mohl v poklidu větrat. Jeho protiútoky však zpravidla končily blamáží.

Naopak domácí mohli ke konci udeřit, ovšem Ebanks-Blake vůbec nezvládl hlavičku po centru Milijaše, takže Hart mohl zůstat v klidu i nadále. Hůře mu bylo ještě v nastavení, kdy se na malém vápně hotovil k efektnímu zakončení nůžkami Doyle. Na poslední chvíli hlavou zasáhl Dann, jinak mohlo být opravdu zle. A do třetice si ještě na centr ze standardky naběhl nikým nehlídaný Berra, míč ale nasměroval až příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 0:2

29.11.2009 14:30

Góly: 12. Joseph Yobo (vl.), 80. Dirk Kuijt

Liverpoolské derby skončilo v Goodison Parku lépe pro Liverpool, který Everton porazil 2:0. Velkým smolařem byl Joseph Yobo, který v úvodu poslal díky své teči soupeře do vedení a v závěru stál i u druhého gólu Dirka Kuyta-

Obě mužstva se topí v herní i výsledkové krizi a dnešní derby mělo být jakýmsi startujícím zápasem, který měl jeden či druhý tým nakopnout. Zápas začal lépe pro Liverpool, který se s notnou dávkou štěstí ujal po dvanácti minutách vedení. Respektive díky smůle Yoba, který v pokutovém území tečoval Mascheranovu střelu a poslal Howarda na druhou stranu. Everton se snažil vyrovnat, ale svůj tlak nedokázal přetavit v branku. Buď doplácel na vlastní neschopnost, anebo předváděl skvělé zákroky Pepé Reina. Ruská letní posila Toffees Dinijar Biljaletdinov mohla na vedoucí branku soupeře rychle zareagovat, jenže zblízka branku netrefila. Do šancí se dostal i osamocený hrot Jo a dokonce dal dvakrát gól, ale pokaždé mu nebyl správně uznán pro ofsajd.

Rozhodující moment zápasu přišel v 70. minutě. To měl další obrovskou šanci Everton, ale vynikající zákroky předvedl Reina. Španělský gólman nejprve zlikvidoval Cahillovu hlavičku a následně reflexně zareagoval na Fellainiho dorážku, který si již myslel, že snadno vyrovná. Everton se již totiž poté nezmohl na žádnou další šanci a výhru Liverpoolu tak deset minut před koncem korunoval Dirk Kuyt.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 0:3

29.11.2009 17:00

Góly: 41. Didier Drogba, 45. Thomas Vermaelen (vl.), 86. Didier Drogba

Chelsea potvrdila, že v Anglii v současné chvíli nemá konkurenci a Arsenal přehrála rozdílem třídy. Zápas se rozhodl v závěru prvního poločasu, kdy Blues vstřelili dvě branky. Zasloužené vítězství v závěru korunoval hrdina Didier Drogba.

Před utkáním manažer Arsenalu Arsene Wenger prohlásil, že právě zápas s městským rivalem ukáže sílu jeho týmu a jsem hodně zvědavý, co bude říkat po zápase. Na Emirates Stadium totiž Kanonýři nepředvedli kromě presinku vůbec nic. Vynikající obranná čtveřice Chelsea doplňována rovněž skvěle hrajícími Mikelem s Essienem totiž soupeře nepustila do žádné šance, na Petra Čecha prakticky nešla žádná přímá střela, což bylo rozhodující. Arsenal totiž na soupeře vyrukoval s hodně agresivním presinkem, který dělal borcům v modrých dresech problémy. Rozehrávka byla nepřesná, ve středu hřiště Chelsea často ztrácela míče a Arsenal měl navrch.

V úvodních minutách hosté prakticky nedokázali přejít před polovinu hřiště, ale to samé se dá říci i o Arsenalu a šestnáctce soupeře, do ní se Gunners ne a ne dostat. Velký tlak domácích se pomalu začal měnit pouze v optickou převahu, protože větší procento držení míče bylo stále na straně Arsenalu, ale Chelsea začínala být směrem dopředu stále nebezpečnější. Do její první šance pronikl Anelka, jenž byl ale ve vápně stažen Sagnou a již nedokázal vystřelit. Sagna sice unikl bez trestu, ale o čistém zákroku se určitě mluvit nedalo. Další šanci měl Anelkův parťák Drogba, ale hlavičku nedokázal přesně umístit.

Mezitím se na druhé straně opět snažil Arsenal, ale výsledek veškerých akcí byl vždy stejný. Střela, natož pak nějaká šance, žádná a většina akcí končila u bezchybně hrajících obránců soupeře. Za absolutní neproduktivitu Arsenal zaplatil ve 40. minutě, kdy Chelsea předvedla kombinaci jako vystřiženou z fotbalové učebnice. Nezvykle vysoko s míčem vyjel John Terry a parádní kolmicí vyslal Ashleyho Colea, který si mimochodem při každém svém dotyku musel vyslechnout ohlušující pískot fanoušků Arsenalu, načež anglický bek poslal přesný pas na Drogbu a kanonýr z Pobřeží slonoviny nádhernou trefou poslal Chelsea do vedení. Míč se odrazil od tyče, břevna a následně zapadl do branky. A uběhlo jen pět minut a zkáza Gunner byla dokonána. U všeho byl opět domácími fandy nenáviděný Ashley Cole, který podobně jako u první branky zleva odcentroval. Tentokrát však zaúřadoval Vermaelen, který si míč těsně před Almuniou srazil do vlastní sítě. Podobnost s Drogbovým gólem byla o to větší, když míč při cestě do branky opět olízl levou tyč. Do šaten se tak šlo za možná trochu překvapivého stavu 0:2.

Po změně stran nasadil Wenger běhavého Thea Walcotta, který měl za úkol zproduktivnit útočnou fázi mužstva. Vzápětí to vypadalo, že Arsenal snížil, když se po závaru před brankou trefil Aršavin, jenže sudí gól nemohl uznat, protože ještě předtím fauloval Čecha Eduardo. Hosté i v druhé půli prokazovali, že jejich obrana je jednou z nejlepších v Evropě a bezradný Arsenal k ničemu nepouštěli. Domácí evidentně postrádali útočníka Robina van Persieho, který se právě v podobných zápasech vždy cítil jako ryba ve vodě. Nechybělo mnoho a Arsenal mohl dostat do kolen další nešťastný gól. Drogbovu střelu zpoza šestnáctky nejprve tečoval Gallas a následně i Lampard, přičemž míč pokaždé změnil trajektorii. Almunia ale na vše dokázal skvěle zareagovat. Nic již ale nesvedl v 85. minutě, když si míč po faulu Fabregase postavil Didier Drogba a přesnou ranou k levé tyči definitivně rozhodl o tom, kdo se stane králem Londýna.

Chelsea si po zasloužené výhře 3:0 vybudovala na čele tabulky luxusní pětibodový náskok na Manchester United. Arsenal naopak klesl na čtvrtou pozici a na první místo ztrácí už jedenáct bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC14120236:836
2.Manchester United14101330:1331
3.Tottenham Hotspur1482433:1926
4.Arsenal FC1381436:1825
5.Liverpool FC1472531:2023
6.Aston Villa1465322:1423
7.Manchester City1357124:1722
8.Sunderland AFC1462621:2020
9.Stoke City1455413:1520
10.Fulham FC1454518:1619
11.Birmingham City1453612:1418
12.Burnley FC1452719:3117
13.Blackburn Rovers1452716:2817
14.Wigan Athletic1452715:3117
15.Hull City1544717:3116
16.Everton FC1443717:2515
17.West Ham United1435624:2614
18.Bolton Wanderers1333716:2712
19.Wolverhampton Wanderers1424812:2710
20.Portsmouth FC14211111:237

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Man city Dělaj mi vážně radost

Reagovat
afc

8 bez vyhry,7krizov po sebe.Len tak dalej.Aspon su remizovi krali.

Reagovat
vladis271

Mne tiež. Nakoniec nebude mať Liverpool problém s B4 aj napriek najhoršej situácii za posledných x rokov.

Reagovat
afc

no to dufam,ze BIG 4 ostane pokope.

Reagovat
honziss

Proč? Vždyť je to úplná nuda pořád ty samé týmy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
afc

tak ako sliepkam to zelat fakt nemozem,arabom detto,jedine Villa mi je sympaticka,ale tam neviem ci dokazu podavat vyrovnane vykony po celu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa to nedokáže, už minulej rok vypadali strašně silně, ale sesypalo se jim to nemile. Ale taky bych jim to z tý trojky přál nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže loni se jim to sesypalo kvůli strašně úzkýmu kádru, Martin O´Neill to ale věděl, takže na to zapracoval. Vem si, že přišel Dunne, Collins, Warnock, Delph, Downing, Beye... Tím nechci říct, že letos na ně nepřijde krize, ale rozhodně se letos nesesypou kvůli tomu, že jim dojdou síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně hrajou pořád ti samí, žádná rotace sestavy... no uvidíme jak to bude vypadat až budou docházet síly...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrají ti nejlepší, zatím nebyl důvod do toho nějak zasahovat. Evropský poháry nehrají, nemaj z čeho být ted unavení. Točil se jen střed zálohy, když nebyl Reo-Coker, teď třeba chyběl Warnock, dlouhodobě není Davies a Downing, kteří by jinak taky hráli. To přijde časem.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem přesně myslel tou druhou větou

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je tu Tottenham... uvidíme, za chvilku začínají proti Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hull další důležitý bodík, když budou opary zdravé tak to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes na to asi vážne nemá.

Reagovat
r.mrazik

nemuzu si pomoct,ale kam se na Ryana hrabou vsechny ty radoby-hvezdy...ten chlapek je proste borec

Reagovat
tomasinho

Ten chalp je neuvěřitelný, v takovémhle věku byl stále nepostradatelný pro jeden z nejlepších týmů. Fakt skvělý hráč a osobnost.

Reagovat
tomasinho

Být ne byl

Reagovat
r.mrazik

sice prvni polocas byl od neho tragicky,ale ten druhy byl rozhodne nejlepsi hrac..nejdriv me nastvalo,ze mu Rooney nenechal tu pentli,ale preci jen...ten primak byl lepsi

Reagovat
tomasinho

Krásně trefený, fakt takové hráče závidím a nejnáviděnějšímu týmu

Reagovat
Kaze

Nevíte někdo adresu, kde bude Ryan zítra slavit narozky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta proti MCFC byla krutě přísná. Vůbec je to penaltový kolo, at už ve Frattonu, nebo i na Boleyn Ground. Ostatní jsem zatím neviděl.

Reagovat
Kaze

Kvůli čemu ji vlastně pískl? Z Primy Cool jsem jen viděl z několika úhlů, jak Kusczak padá, nikde jsem žádný faul nezaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel tu z Eastlands, kterou proměnil Bullard.

Reagovat
Kaze

Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem mluvil o penaltě proti MCFC, ne proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC je Manchester City, neexistuje len United.

Reagovat
smazaný uživatel

pretože existuje len CITY (u mňa rozhodne )

Reagovat
r.mrazik

Vidicovo drzeni za dres?? (tedy,ten hrac ho zas drzel za ruku) ... dost nesmyslna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Ryanovi k tomu, že se stal 17. členem stovkařů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Načo mám najširší káder v PL. Keď nikdy nevyužijem viac ako 2 striedania?

Reagovat
smazaný uživatel

pre city dalsi dolezity bod

Reagovat
Devil

City

United

Giggs 100 golu!

Reagovat
Nikikrew

City ukazali znova pravu tvar. Len tak dalej chlapci penazi mate dost ale formu rozhodne nie

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial velmi zlé kolo PL City i United

Dúfam že zajtrá Chelsea a Everton víťazne, nech to napravia

Reagovat
Devil

Jak pro koho...

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, k čemu nám je vítězství nad Arsenalem, když pak nedokážeme porazit Wigan... Sunderland dnes...

Reagovat
ManUnited

Rooney best in Manchester and best in Premier League.

Reagovat
honziss

Spletl sis web, tohle je česká stránka.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, občas to tu ale vypadá jak na eurofotbal.sk

Reagovat
andkoo

co to ma s tym?

Reagovat
smazaný uživatel

try to think

Reagovat
andkoo

?? nechapem ten suvis

Reagovat
vladis271

S prvou časťou konštatovania súhlasím za druhú ti odporúčam najsť si dobrého psychitra.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč?

Reagovat
vladis271

Rooney najlepší v PL? Robíš si srandu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

srandu si rob ty sam, rooney je fakt nejlepsi...

Reagovat
vladis271

Páni poprosím trochu objektivity, ak ju nemáte nemusíme sa o tom ani baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

A tu objektivitu hlásáš ty, zaujatá scouseří protistrana? Ten psychiatr by bodl spíš tobě.

Reagovat
vladis271

Som fanúšik Liverpoolu, ale opýtajme sa teda povolanejších. Napríklad taký Getzo, ak to čítaš mám na teba otázku, je podľa teba Rooney v súčasnosti najlepší hráč v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby nestačilo, že jsem vám tu napsal, že letos nijak extra nevyniká ani v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že nie. Každý má momentálne výkyvy vo výkonnosti, ale on ich má spomedzi top hráčov momentálne najväčšie a ako už hrubas stihol poznamenať, bolo to spomínané už niekoľkokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos těžko určit nejlepšího hráče ligy, nikdo takovej jako Ronaldo tady nevyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Fabregas no

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě Drogba a Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti taky

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe ma zatiaľ nepresvedčil so zaradením po bok dvojice Londýnčanov, teraz má ale formu, dnes mu to bohužiaľ nespadlo. 5 gólov proti odovzdanému Wiganu ho hráčom sezóny ešte nerobia.

Reagovat
fantomas

Cesc, (Drogba), ((Bent))

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na Drogbovi a Fabregasovi sa zhodneme všetci. Z herného pohľadu (doteraz) aj Peršan, z gólového Bent.

Gólmanom Given, nasledovaný Sorensenom. Z hráčov mimo Big4 hrajú prím najmä Dunn a Reid.

Reagovat
fantomas

Plus Hughes a ještě nedávno by tam šlo počítat i Sahu. Ten se bohužel trochu zadrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepoužil slovo zadrhnúť, skôr ide o to, že je ako blesk, proste raz udrie a čakáš na hrmenie.... a znova.

Reagovat
fantomas

No, ještě spíš na tom bude mít podíl celková herní krize zmítající Evertonem. V jeho dresu teď nemůže zářit snad nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to.

Reagovat
honziss

Scott Parker!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ted

Reagovat
smazaný uživatel

vlaďišku ty si skade tuna dosiel z materskej skolky?? sa zobud a daj si faacku mozno potom pochopis ze je nejlepsi.. a ked si uz fanusik looserpulu tak povec ze nejlepsi je skrtel =)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nám odkiaľ spadol o takejto neskorej hodine.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže tady ani nejde tak o to kdo je opravdu ten nejlepší hráč,m ale o to, že ty sám tvrdíš fanouškovi MU ať si za své tvrzení sežene psychiatra přitom sám děláš prakticky totéž ale obráceně....

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě tvrzení ve smyslu té tebou vzývané objektivity jsem měl na mysli....

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney letos není ani nejlepší v United.

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi pozeras inu sutaz ako pl.. prepni si to v hlave a az tak nieco napis

Reagovat
honziss

Tak schválně, proč je podle tebe Rooney nejlepší?

Reagovat
Tomanatura

Ty máš neuvěřitelné argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si asi blázon

Reagovat
smazaný uživatel

může m někdo vysvětlit ty penaltové fauly, viděl jsem to jen ze sestřihu po zápase na primě a na to že to je anglická liga tak .............

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby jsi viděl dnešní zápas Dortmundu v Sinsheimu tak se snad pobliješ z výkonu hlavního sudího...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá čo kopal Porstsmouth jednoznačne bola - tú som videl - jasný faul Vidiča

A ďalšia čo som videl- čo kopal Hull tak podľa mňa vymyslená no !

Reagovat
smazaný uživatel

Hull? asi si myslel ManU že

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel !!! myslím CITY - HULL čo kopal Bullard to bola vymyslená

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna ta,co kopal porthsmouth,tak to byla nejdebilnejsi...coz vlastne faul ani nebyl...vidic jeho za dres,ten typek vidice za ruku...navic,mic mel brankrar...komedie

Reagovat
smazaný uživatel

mi přišly jako komedie všechny tři hlavně ta první a pak že rozhodčí nepodlehne nátlaku silnějšího, SAF asi vyčinil rozhodčímu už před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se bál toho, co by přišlo po zápase...

Reagovat
r.mrazik

pokud strcis nohu pred hrace a ten o ni zakopne,tak je faul...ty fauly byly jasna amaterina od obrancu..takhle se fauluje v okrese a ne v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Cuellar

Reagovat
Liquid

...Manchester United v poklidu vyhrál na hřišti Portsmouthu...

To zas psal někdo kdo zápas neviděl, Portsmouth byli aktivnější, žádný v poklidu to nebylo, těžký zápas pro Manchester, Portsmouth se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze vidět všechny zápasy, si vem, kolik si jich hrálo zároveň...

Reagovat
andkoo

rooney konecne dake goly giggs rozhodca

Reagovat
KnoxXx

MANU Giggs Rooney Valencia Kuszczak

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má... ? Freestyle what?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/69850

Reagovat
smazaný uživatel

STV3 Ale tak to je neskutočné. Jediný zápas (z bežných podmienok 3) v sobotu a oni ho seknú pre nudný freestyle MX, ktorý by mali sledovať akurát tak platiaci diváci v O2 aréne...

Reagovat
Arbiter

tak Grantovi se premiera zrovna moc nevyvedla...

Reagovat
vitasrp

Výsledkově určitě ne, ale předvedený výkon byl obzvláště v prvním poločase hodně dobrý.. Bohužel, Pompey mají problémy takového charakteru, které trenér těžko sám nějak ovlivní.. Prostě těžko naučíš ofenzivní hráče proměňovat šance..

Reagovat
Arbiter

tomu se říká vítězný faktor

Reagovat
Arbiter

navíc pokud se nemýlím, tak co se herního projevu týče, tak zlepšení bylo už za Harta, ne?

Reagovat
Arbiter

asi jsem ztratil vyjadřovací schopnost či co

Reagovat
vitasrp

Jo, bylo, Grant taky teprve včera vedl svůj první trénink a za den těžko můžeš provést nějaké markantní změny.. Navíc s tím materiálem, co má k dispozici, MU vzdorovat po celý zápas jednoduše nemůže, individuální kvality obou týmů jsou zcela někde jinde.. Ale koukat na ně první půli byla zábava...

Reagovat
vitasrp

Jinak ty vítěznej faktore, trenér, co ho postrádá, dopadne podobně jako Scolari.. Grant, když působil v CFC, dokázal v důležitých zápasech o všechno porazit MU i Arsenal v lize, s Liverpoolem remizoval a v LM ho z ní vyšoupl, to prodloužení tehdy bylo úžasné, tam mi zrovna nepřipadalo, že Grant žádný vítězný duch nemá.. Problém byl, že měl smůlu ve finále, on dokázal do týmu napumpovat víru ve vítězství za každý situace, obdobně jako Mourinho, jenže trenér neovlivní uklouznutí hráče při poslední penaltě.. Přitom ze značné části díky jeho poločasovému projevu se tým o poločase zápasu v Moskvě neskutečně zvedl..

On vítězného ducha částečně měl, jenže chybou bylo, že nastoupil po Josem, který je v tomhle ohledu snad nejlepší na světě a logicky se mu Grant nevyrovná... Ovšem oproti Scolarimu, který tento faktor postrádal úplně, byl Grant hrdina..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
Arbiter

moc se mi o tom zase nechce psát, ale když už jsem si začal Finále jsme měli vyhrát ne na penalty, ale góly ze hry, navíc Chelsea nerozpumpoval jeho projev o poločase, ale hra se změnila po třiceti minutách. Co se týče porovnání Grant vs. Scolari, tak si myslím, že Scolarimu chybí trochu něco jiného než vítězný duch

Reagovat
vitasrp

Však samozřejmě že tlak MU v tom finále po těch třiceti minutách opadl, navíc jsme dali v nastaveném čase gól a to všechno mančaft nastartovalo, ale nedovolil bych si říct, že na tom Grant a jeho proslov v kabině neměl svůj podíl.. A pravda, Scolarimu chybí trochu víc věcí než jen vítězný duch..

Reagovat
Arbiter

tak vítězného ducha podle mě má, jinak by nevyhrál zlato s Brazilci

Reagovat
vitasrp

V tom případě ho v tom roce 2002 nebo někdy poté u reprezentace zapomněl, protože v CFC po něm nezbyla ani trocha "vítězného" ducha..

Reagovat
fantomas

Tak hlavně Grant je tam 24 hodin...

Reagovat
Arbiter

ale jo, já ho za to nechci nijak hanit, prostě konstatuju

Reagovat
fantomas

Nauč se systém reakcí!!!

Reagovat
Arbiter

vím, na koho reaguješ

Reagovat
fantomas

Tak se neser do cizí debaty..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

hlavně, že tu debatu jsem začal já

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gol Dawsona. Hlavně zasloužený vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a tak to může skončit...

Reagovat
smazaný uživatel

Na budúcej sezónu na FPL kašlem. Nie je normálne, aby som po pohodovej sobote bol z futbalu normálne frustrovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám krásných 14 bodů dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to na tom nie som až tak zle ale aj tak.

Reagovat
fantomas

Já 17 no...to je nic. A nehrála mi jen pětice hráčů.

Reagovat
kubys

Já jen za Giggse 15

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíci se počítají až po honu

Reagovat
kubys

No to jo, hlavně mě nehorázně sere, že mám zase Sorensena na střídačce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Na druhou stranu z útoku prakticky nic nedostanu (Bent 1 bod, Defoe 2, Torres ani nevím, jestli bude hrát). Záloha kromě Giggse taky prakticky nic, obrana jakbysmet a v bráně Green skvělé 2 body!

Reagovat
smazaný uživatel

tak já útok mám úplně super toto kolo. já jsem si místo zraněného Persieho hodil do týmu Rooneyho, a hle kolik on vydělal bodů po tom hat-tricku

Reagovat
fantomas

Mi nemluv...jedu s ManCity na krásné vítězství 1:0, přičemž gól mi dá SWP...a oni pak ještě dostanou podělanýho góla, takže za Lescotta a Givena skoro nic nedostanu. Moh to bejt snovej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ani tak o tie body, skôr o tie očakávania a podobne. Už vôbec nespomínam to, že som skúsil namiesto Gabbyho a Ryana staviť na duo Spurs a kapitánsku pásku som vzal SWP...

Reagovat
vitasrp

Já jsem to už dávno přestal řešit, někdy před týdnem jsem se přihlásil a zjistil, že půlka mého snového kádru je zraněná nebo prostě nehraje, tak jsem se na to jednoduše vykakal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to cenu, akurát sa človek viac naštve a ten futbal si neužije, keď stále en dúfa napr. že Lennon vystrelí. To je pri sledovaní stretnutia slušné utrpenie.

Reagovat
fantomas

Já měl chut na SWP řvát "pal, pal"...a pak mu tam spadne taková haluz. Ještě že se dneska konečně pořádně tlačil do koncovky.

Reagovat
vitasrp

Tak tak, pamatuju se, jak na začátku sezony, kdy se mi ještě relativně dařilo, jsem tu hru žral a fandil týmům, kterým bych jinak přál porážku, jenom proto, že od nich mám hráče a potřebuju body.. Dost mi to zatemňovalo mysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, dohrám tú sezónu so cťou, ale na toto ma už nikto nenahovorí, ani na FCHL!

Reagovat
Arbiter

co máš proti FCHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby to isté, čo proti FPL?

Reagovat
Arbiter

já jsem spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehovorím len o bodoch, čítaj vlákno celé...

Reagovat
Arbiter

ty jsi dneska jak fantomas voe nejsem b*b, jen se chlubím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrď si mě na facebooku.

Reagovat
Arbiter

sbíráš pokémony?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu hlášku jsem slyšel, no je dobrá, ale na mě neplatí, Getzo je starej známej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to ty... To má čas, to má čas. V zásade si ja šelma hľadá obete, nie obete šelmu

Reagovat
Arbiter

pokébale leť!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný matroš, čo?

Reagovat
Arbiter

nevím, to musíš říct ty

Reagovat
vitasrp

Tyvole, teď koukám, že minulý kolo jsem zahrál 63 bodů A momentálně mám 3 bodů a hrálo mi 7 playerů.. Bez kapitána..

Reagovat
vitasrp

*30

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě musel být taky zajímavej pohled, když jsem se radoval z gólů svýho "oblíbence" Drogby

Reagovat
vitasrp

Já dneska nasranej, že Rooney dal hattrick, teď si otevřu svou sestavu a čumím, já ho mám jako základní stavební kámen... Takže dobrejch 17 bodů hodil

Reagovat
vladis271

Tak a zajtra nás čaká Merseysides derby. Jeden deň v roku, kedy sa celé rodiny ešte intenzívnejšie rozdelia na modrú a červenú. Snáď bude hrať aj Torres, on má totiž na určité zápasy nevídaný čuch.

Reagovat
kubys

Tak přišel jsem domů, podíval se na náš výsledek, zhnusil jsem se (ale tak aspoň dobrá výhra) a jdu zase dále.

Reagovat
vitasrp

Mimochodem letos je na tom WHU s obranou stejně bídně jako v začátku té sezony předchozí.. I když pravda, mírné zlepšení vidět je, loni přišlo první čisté konto až po třinácti zápasech, letos ho WHU udržel již 2x.. I tak je ale ta defenziva, co se počtu inkasovaných branek týče, horší jak loni.. Letos WHU za 13 kol inkasoval 26 branek a má 6. nejhorší defenzívu v soutěži, loni jich po stejném úseku inkasoval "jen" 20.. Tu neschopnost udržet čistý štít fakt nechápu a stojí dost bodů, zvlášť ve chvílích, kdy kladiváři jsou ve vedení a chtějí výsledek "udržet".. Bohužel to jaksi nefunguje a vždy se nějaký ten gól po třeba i stupidní chybě inkasuje.. Nechápu, že na téhlé stránce hry Zola dosud nezapracoval, navíc když se dost branek dostává po standardkách.. Pokud se bude pokračovat ve stejném trendu, body se budou sbírat skutečně horko těžko, pokud na vítězství potřebujete minimálně dvě branky, je to dost složité..

A přitom ofenziva dala stejně branek jako ta City, z druhé poloviny tabulky je jednoznačně nejlepší a tím hůř se dá pochopit, že ten tým se fakt nachází pouhé 2 body nad pásmem sestupu..

Reagovat
kubys

Kdybychom hráli stále svojí hru a nezatahovali se, tak tolik gólů nedostanem, ale to asi Zola nevidí.

Reagovat
vitasrp

Jojo, ale zas na druhou stranu jsou v zápasech i momenty, kdy tě soupeř sevře v kleštích, dostane tě pod tlak a pak ti nic jiného jak bránění nezbývá.. Ovšem většinou ta pasivita WHU po vstřelených brankách přišla sama od sebe, soupeř pro to moc udělat nemusel.. Bránit výsledek tým může, pokud to umí, pokud v bránění nedělá hloupé chyby, nevznikají mezi obránci mezery atp., ale pokud to nezvládá, pak holt musí být neustále aktivní, soupeře vysoko napadat, aby neměl možnost rozvinout akci a také co nejdéle se snažit kontrolovat balón.. Na tomhle Gianfranco musí sakra už zapracovat, buď ať do zblbnutí piluje defenzivní činnost, nebo nesmí nechat svůj tým upadnout do letargie, vždyť on je trenér a je to jeho starost.. Podle mě ale nezvládne ani jednu z těhle možností a vše vyřeší až jeho odchod..

Reagovat
honziss

Samozřejmě, že tohle vyřeší až jeho odchod. On je neschopný trenér, ta letargie po tom, co vstřelíme rozdílový gól přišla od jeho příchodu. Bylo to už vždy i v loňské sezóně, kdy nás to stálo body taky (např. v Newcastlu), ale tehdy ještě obrana fungovala relativně lépe. Neill tomu totiž dodal potřebné zkušenosti, Collins byl taky jistější než Da Costa a Tomka hrál lépe než letos. Takže v konečném důsledku to nebylo tolik vidět, jelikož tolik gólů jsme nedostali. Letos je to ale příšerné. Až mám někdy pocit, že Zolův pokyn zní jasně "až dáte rozdílovou branku, stáhněte se a braňte". Ono to prostě vypadá, že dáme gól, někdy i dva a pak už jen čekáme, kolik nám jich nastřílí soupeř. Pokud jako první inkasujeme my, tak to je zápas rovnou na odstřel, protože už nejsme schopní vyrovnat. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je zásadní vina Zoly. Když nebyl schopný za víc než rok ten tým naučit tyhle situace zvládat, tak nemá co pohledávat na lavičce prvoligového anglického celku. A to ani nemluvím o těch jeho sestavách, kdy staví do zápasu čtyři střední záložníky najednou atd.

Reagovat
Ted

Zola je kapitola sama pro sebe. Nejhorší je, že nemá o bránění vůbec žádnou páru, a tak není možné, aby hráče k příkladné defenzivě vedl...

Reagovat
honziss

Tak něco takového jsem nepřímo řekl v tom příspěvku.

Reagovat
Counter

Defoe za to, že se nepřiznal po svém gólu rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól nohou ale

Reagovat
Counter

nj, špatně jsem to napsal. Ale myslím, že kdo to viděl, pochopí

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl přiznat? Nedávno koukal na TV a viděl, že podobný góly platí, tak si to taky myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď presne o to Couterovi šlo, škoda, že to moju reakciu hodilo mimo, bolo by to o to zrejmejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Se musíš naučit reagovat

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

a jak se ta slepice ještě radovala...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky viděl v TV

Reagovat
Arbiter

škoda, že za to nikdo Henrymu nedal po čuni, možná by si to pro příště Defoe rozmyslel, zda se má dívat na TV nebo ne

Reagovat
fantomas

Defoe? Snad Dawson, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson dal normální gol ne?

Reagovat
fantomas

Všichni tam signalizovali ruku při zpracování, tak sem myslel, že na to Counter naráží. A Defoe tenhle vejkend snad nedal góla, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No dal právě ten, co nebyl uznanej, protože si míč zpracoval rukou a až pak zakončoval. U Dawsonovy střely jsem žádný provinění nezaznamenal.

Reagovat
fantomas

Jo aha. No já taky ne, protože sem to neviděl z žádnýho řádnýho úhlu, ale nešlo nepostřehnout ty zvednutý ruce u všech obránců Villy... a takle z dálky to fakt vypadalo trochu pochybně. Ale nebudu soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ruku pri tele, lopta sa odrazí tak, že ti zasiahne biceps nad lakťom a spodnú časť ramena. Vyšportované telo tým pádom spoločne s dresom vytvára istý L-útvar a lopta sa pri odraze tým pádom mierne vráti protipohybom, čo navodzuje pocit, akoby bola zasiahnutá ruka. Myslím ale, že to bolo vrámci regulí. Z tých záberov, ktoré som v tom momente videl

Reagovat
fantomas

Asi to tak bylo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite to nebola taká ruka ako toho buzeranta vy*....eného Henryho

Reagovat
fantomas

Děkujeme, odejděte.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem radši nic nepiš prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozbijem "kanonýry" !!!!!!

Reagovat
vicinda07

aston villa - tottenham - naj hrac jednoznacne kranjcar

Reagovat
Godwinson

Birmingham pěkně, teď ještě, aby Everton otočil ..

Reagovat
Josifek

Ten Liverpool mě fakt štve, dá jednoho ušmudlanýho náhodaka a pak hraje bídně, sotva si dokážou přihrát..Everton je docela přehrává, lépe kombinuje a má plynulejší přechod do útočné fáze, na jejich hru se dá rozhodně lépe koukat než na vyčpělý Pool. A ten neuznaný gol Joa byla dost hraničn offsidová situace, jakou by rozhodčí ku prospěchu fotbalu měli pouštět...no nezbývá než doufat, že to ještě Toffies otočí

Reagovat
smazaný uživatel

ale druhej byl jasnej ofsaid

Reagovat
honziss

Wolves by měli konečně začít něco dělat, s takovýmhle fotbalem a výsledky spadnou rychle a snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zatim drti pool, tak doufam ze to otoceji

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Ted zas Kuytovi přímo na nohu se to odrazí nezpravedlivé to je dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zoufaly vykon Live Mozna je na case vymenit manažera..

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma pred sebou minimalne 4 a pul roku

Reagovat
honziss

Neskutečně zoufalé, je to tak. Ale Everton je na tom taky bídně, ne herně, ale leží na nich nějaká deka, která jim jaksi brání sbírat body...

Reagovat
papos182

Tak slo videt, ze Liverpool hral hlavne na body, ktere uz potreboval jako sul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn jenže kdyby neměli tolik štestí a výborného Reinu, tak si dnes proti Evertonu neškrtnou..

Reagovat
papos182

Tak Liverpool hral to, co potreboval. Everton dominoval v drzeni mice, ale sance nic moc, snad jen z te standartky...

Reagovat
honziss

17 z 20 týmu v lize by s takovým výkonem Liverpool porazilo, fakt nechápu co se to děje s Evertonem.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně měl Liverpool štěstí po tak dlouhé době smůly,štěstí měl dneska ranec

Reagovat
vladis271

Som rád za tri body, ale evertonu mi je ľúto, lebo prehrať si nezaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jenom bůh ví, jak by to dopadlo, kdyby v bráně nebyl čaroděj Reina. I tak sem ale strašně rád za vítězství, páč koukat na tragédy Aurelia, Lucase a dneska i Ngoga, když na lávce je trio Aquillani, Benayoun, Riera je neskutečně odvážný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je šetří na jaro, na Evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa rulezz Ale je mi ľúto EFC, toto si nezaslúžili.

Reagovat
papos182

Jj, vyhra venku v derby, kdyz je tym v krizi, se nepovede kazdy den...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,tady šlo o body,výkon je vedlejší

Reagovat
minoLFC

no jednoznačne bol Everton lepší, valil jeden útok za druhým, chvalabohu obrana vcelku fungovala, držala líniu a darilo sa jej vystavovať protihráčov do offsidu(jedine z neho dokázal dať everton góly)...naša ofenzíva ale biedna, ak odmyslím Lucasa tak dnes najhorší asi Gerrard, ktorý bol strašne nervozný a pri prihrávkach nepresný

najlepší Reina

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reina zářil jako prase neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni Toffees tady žehrají na to jaký měl Liverpool štěstí, ale kdo viděl jejich třináct ligových zápasů ví, že už si trošku štěstí zasloužili. Jinak velmi dobrý výkon od rozhodčích dnes, chybovali snad jen při dvou autech, jinak citlivě pouštěli atd. A Pepe

Reagovat
vladis271

To nie sú Toffes, ale fanúšikovia manU. Aký paradox, že?

Reagovat
Tomanatura

Já fakt necháu, co je na tom tak divného. Proč nefandit těm sympatickým, proti pornohercům z německýžch filmů a nacistům ze Slovenska?

Reagovat
vladis271

Pretože Evertonians nenávidia manU ešte o stupienok viac ako nenávidia Liverpool FC. A navyše je to len alibizmus. Ak by Everton ohrozoval United už by to pre vás nebol sympatický klub, ale hľadali by sa dôvody prečo ho nemať rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt?

Reagovat
vladis271

Fakt. Pohľad na B4 z pohľadu fanúšika Manchestru (podobný majú na súperov aj ostatní z B4 )

umelá Chelsea, španielsky Liverpool a naivný Arsenal. Ako dlho by vydržal pohľad na sympatický Everton ak by napríklad vyšupli z B4 Liverpool a začali by oberať o body B4. Priostrila bz sa mediálna vojna. Je jedno ako pekne a sympaticky by hrali. Chelsea hrá tiež teraz úžasne. Stala sa pre vás fanúšikov Manchestru sympatickejšia?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je teda teď sympatičtější, než za Mourinha nebo Scolariho. Pořád nechápu, co se tu snažíš dokázat.

Reagovat
vladis271

Snažím sa upozorniť nato, že tieto sympatie k iným klubom, než ktorému fandíš su veľmi skreslené a po prieniku toho klubu do B4 by sa zmenili na nesympatiu. A tiež je ľahké im naoko fandiť, keď tvoj klub neohrozujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Villa, Toffees, City nebo Tottenham pronikli do Big4, jen to uvítám jako zpestření, proč bych na to měl nadávat proboha

Reagovat
vladis271

Spestrenie by to bolo. A uvítal by som to aj ja ( nie na úkor LFC ), ale keby dajme tomu vystriedali na dlhšie obdobie Chelsea neverí, že stále by to bol ten sympatický Everton, aj keby sympaticky hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanouška z tak zatemnělým mozkem jako seš ty by to asi sympatickej klub nebyl, jenže Moyes tam dělá pomalu zázraky, dotáhl je dvakrát po sobě na pátý místo hned za big4, prakticky s minimem prostředků na posily, kdy může investovat jen to, co sám vydělá na prodeji, dokázal z Evertonu udělat konkurenceschopnej klub. Jestli tohle nechápeš, tak už fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

s*

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem se ale zeptat nechtěl, spíš jestli fans Evertonu opravdu víc nesnáší MU než Liverpool. Tomu se mi nechce věřit.

Reagovat
Tomanatura

Taky se mi to nějak nezdá, navíc když si k tomu připočteš vztah k Nevillovi a Sahovi...

Reagovat
Tomanatura

Ale mě je jedno, koho nenávidí fanoušci Evertonu. Mně se líbí jejich sympatická práce a ostatní věci jsou jen tvé domněnky, které nijak nesouvisí s tématem.

Reagovat
smazaný uživatel

O co se tady pořád snažíš ty šašku?

Reagovat
vladis271

Šaška maš niekde na svojom tele imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád by mě zajímalo, co si tady chceš vyléčit za mindrák.

Reagovat
vladis271

Prečo mindrák, len konštatujem fakt. Neviem prečo ťa to tak rozčúlilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tady plácáš dokola nějakej nesmysl o tom, co by na to řekli fanoušci Toffees v Anglii. Já myslím, že je to úplně jedno, ten tým je prostě tisíckrát sympatičtější než LFC, netahá do PL plevel, má o tři třídy lepšího manažera. Tady ve střední Evropě nám je celkem jedno, co by nám na to řekli jejich fans.

Reagovat
vladis271

Take the easy. Vymenuj mi ten plevel, ktorý je v súčasnosti v Liverpoole.

Reagovat
smazaný uživatel

N´Gog, El Zhar, Lucas, Plessis, Degen, Riera, Németh, naprosto zbytečnej Voronin a Kyrgiakos.

Reagovat
vladis271

N´Goga neberem. Chalan má talent. El Zhar, Plessis, Plessis sú skôr hráči rezervy. Németh je na hosťovaní a plevel to tiež nie je. Súhlasím len s poslednými dvomi a s lucasom.

Ja môžem zase spomenúť Alexov južanský odpad ako Nani, Macheda, brazílske dvojičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že ti hráči co jsem napsal jsou obvykle hráči s nulovým přínosem pro tým, kteří zabírají místo domácím hráčům nebo mladíkům, proto taky slovo "plevel". El Zhar, Degen, Plessis Németh jsou typickej plevel, na jejichž místě se klidně mohl vyvíjet odchovanec, navíc s daleko nižším platem. Neargumentuj mi Machedou nebo dvojčatama, já sem nikde netvrdil, že jsem nadšenej z toho, že je máme v MU.

Reagovat
vladis271

Vprinc9pe s[hlas9m.

Reagovat
smazaný uživatel

Riera, Lucas, Kyrgiakos sú celkom slušní hráči na striedačku, keď má Riera formu tak kľudne aj do základu.

Voronin nemá na PL, N´Gog väčšinou nič moc výkony, Plessis a Degen sú úplne nanič, no a Németh? Ten ešte ani nenastúpil za A tím

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní plevel je Gillet & Hicks

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol na 2 1 mněl platit . Ale chelsea byla jasně lepší bohužel zasloužená výhra

Reagovat
vitasrp

Jasně, hráč zahraje vysokou nohou, navíc míč vykopne Čechovi z rukavic, což je tedy jasný faul a rozhodčí to jako měl ve váš prospěch přehlédnout??

Reagovat
Arbiter

on nevykopl míč, on mu kopl do rukou...

Reagovat
vitasrp

Nebo tak, já to nezkoumal, provinění proti pravidlům tam bylo každopádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

ten Arshavina gol platit měl,ale taktéž se měla pískat penalta na Anelku .. takže ono je to jedno..

Reagovat
Arbiter

jestli je fér kopat brankaře do rukou, když drží míč, tak ano, Šavův gól měl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Chelsea... Jinak Traore uplne marny, Fabregas to 2. polocas uz nedaval, Rosa skvele prihravky, Anelka Joe Cole Mikel nic moc..

Reagovat
Liquid

Reagovat
Paddy

Didier

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zaslouženě vyhrála, ale gol na 1:2 platit měl, Čech to neměl pod kontrolou a míč neměl pevně ve svý moci, zápas by byl potom naprosto jinej, ale už, Chelsea vyhrála a to musíme přijmout

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Chelsea 0:3 na hřišti soupeře, Drogba 2 góly, Ashley 2 výborné centry akorat mi trošku vadila ta ťukačka dozadu k vlastní bráně to mi trochu hrálo na nervy, ale jinak výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Pls mezi jakými daty se hraje africký pohár a může hráč odmítnout reprezentovat svou zemi? .... dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nikdy! Inak platia šéfovi zväzu dovolenku na Kanároch...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak gratulace chelsei ke 3 bodům, a poděkování hráčům Arsenalu za předvedenou hru. Po delší době mě opět připoměli proč fandím Kanonýrům a za tu obětavost, zejména v 1. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... NAVŽDY ARSENAL !!!

Reagovat
Liquid

Viděl sem to od 60.minuty a nepředvedli ste vůbec ale vůbec nic, špatný nahrávky, nejistá defenzíva, Chelsea naprsoto kontrolovala hru a kdyby nutně chtěla dala vám pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

''Viděl sem to od 60.minuty a...'' to mi stačí už se víc nevyjadřuj prosímtě, v zájmu tvém, i v zájmu ostatních uživatelů.

Reagovat
Liquid

taky bych byl naštvaný dostat takový buchec doma od nenáviděného rivala

Reagovat
smazaný uživatel

No tak že bych byl naštvaný to se říct nedá, prostě s domácí hrou jsem spokojený, s výsledkem samozřejmě že ne, ale s tím já nic nenadělám a fandit budu i kdyby Kanonýři hráli Championship

Reagovat
Liquid

to je taky dobře, ale chválit tým za výkon, když poslední třetinu si nic nevytvořil, já čekal aspoň nějaký tlak, ale ani to nepřišlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No Tak chelsea to dohrávala výborně takže dorost si horko těžko mohl něco vytvořit.

Reagovat
Paddy

Já si nemužu pomoct, jděte už do píp s chelski....

My jsme CHELSEA FC

Fakt nevím, pořád všichni říkaj jak CFC fandí samí děti, ale mě přijde že jsme na tom pořád líp než Arsenal s ManUtd(nic proti normálním fanouškům).

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych... a i kdyby, tak nejvíc hovadin tu píšou právě fanoušci Cheslsea (čest výjimkám)

Reagovat
fantomas

To umí jen Arsenal, dostat doma takovou nakládačku.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím se dalo taky souhlasit

Reagovat
Paddy

máš pravdu, že v neděli večer nenasere nic víc než prohra svého klubu, doma a ješte takovým způsobem

Reagovat
fantomas

Ještě že to u mě vyvážila výhra mého klubu, doma a ještě takovym způsobem. Přičemž sem byl u toho. To jediný mě teď hřeje u srdce, i když mi je ku*evská zima.

Reagovat
Paddy

jo hattrick, to jsem se hodně divil, jak zápas probíhal?

Reagovat
fantomas

Hrálo se na jednu branku...teda na dvě, ale pokaždý tu brněnskou. Sice sme nebyli stoprocentní, ale Skácelovo představení bylo fenomenální. Konečně tam máme někoho, kdo se nebojí střílet z dálky (i když ten jeho parádní gol sem zrovna zmeškal, blbej párek!)..

Reagovat
Paddy

tak to potěší, konečně, 8bodu to se jeste da, ale i tak to budeporadna makacka

Reagovat
fantomas

Jaro je dlouhýýý...a bude to Pražský jaro, tim sem si jistej. I kdyby nakonec měla slavit Bohemka.

Reagovat
Counter

Souhrn pro fantomase s Herbagem:

Očekávané se stalo skutečností, Chelsea byla lepší a zaslouženě vyhrála. Arsenal se snažil, rozhodně hráčům v tomhle ohledu nemůžu moc vytknout. Hlavní rozdíl byl v proměňování příležitostí, naši se sice parádně dostávali do nadějných šancí, ale nikdy (ani jednou!!!) to nedotáhli do konce, vždycky to buď zazdili nebo skvěle zasáhla obrana Blues. Naopak Drogbovi stačila jedna dobrá přihrávka a přímák, a dal dva góly...

Ukázalo se, jak citelně chybí Peršan, Eduardo byl strašidelně bezzubý, vždy v rozhodující chvíli selhal. Jeho náhradník Vela nebyl o nic lepší, byl sice platnější v kombinaci, ale stejně jako všichni ostatní se bál vzít to na sebe a zkusit jít do zakončení. Několikrát šel hráč Arsenalu po kolmici prakticky sám na Čecha, resp. mohl jít, ale místo toho svůj pohyb zabrzdil a bylo po akci.

O obdržených gólech moc říct nejde, první přišel po hezké akci Chelsea, druhý byl totálně zbytečný a jde na vrub celé obrany. Závěrečný už stejně nic neřešil.

Na závěr ještě smekám před obranou Chelsea, která zahrála výtečně, i když jí to často Arsenal usnadnil; a zanadávám si na Wengera O poločase stáhnout Songa, pak v 65. minutě skvěle hrajícího Nasriho, a Denílsona nechat hrát celý zápas, to je na infarkt.

P.S. Že jsem takový průběh a výsledek očekával, dokazuje moje sestava v FPL (Ivanovič a cpt. Drogba). Aspoň nějaká radost

Reagovat
fantomas

Díky.

A moje sestava ve FPL je taky parádní - nikdo z Chelsea, zato Vermaelen ( ) a Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Drogbu, akurát som ho nestihol dať pred víkendom na kapitána, inak Vermaelen a Fabre... Proste úžasné kolo

Reagovat
Counter

řekl bych, že to už je tvoje klasika, ne?

Vermaelen to ale trefil parádně, asi viděl ještě nějakou pavučinku v horním růžku po tom Drogbově gólu, tak jej pro jistotu pročistil ještě jednou...

Reagovat
fantomas

Musim to zkouknout...jestli to aspon stálo za to, když za něj mám -xy..

Reagovat
Kapřík

To je hrozný, co má teď Everton za sestavu...ty sympatie z minulého roku už nejsou tak vřelé .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele