14. kolo
28.11.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Bolton utnul sérii bez bodu, na Craven Cottage ale jen remizoval

Trefa Damiena Duffa čtvrthodinu před koncem zápasu nedovolila Boltonu prvně od konce října zvítězit. Na druhou stranu nutno podotknout, že si Fulham zasloužil možná i vítězství. Vždyť utkání po celou dobu kraloval a Trotters se hned dvakrát museli osvobozovat až na brankové čáře.

Z toho, co se na Craven Cottage dělo v první půli, si diváci nemohli odnést mnoho zapamatování hodného. Fulham obecně nejistou defenzivu Boltonu prověřil všehovšudy dvakrát, přičemž pokaždé hosty zachraňoval štístko Steinsson. Po čtvrthodině hry nejprve vložil své tělo do gólové rány Nevlanda, o pět minut později to byl zase jeho včasný skluz, kdo zabránil Gerovi v prověření Jaaskelainena. Vedení se tak ujali Trotters, za něž promluvila letní posila z Francie jménem Ivan Klasnič, jež využila zmatku v pokutovém území Cottagers, obtočila se kolem Hangelanda a rozvlnila síť za Schwarzerovými zády.

Tento duel lze klidně označit za nečistý, jen stěží však za zábavný. Také druhé dějství se neslo hlavně ve znamení tuhého dobývání neobvykle pevné obrany Boltonu. Ta zvládla udržet jen jedno čisté konto v předešlých 18 venkovních zápasech, nicméně dnes zatím směřovala vstříc dalšímu. Matt Taylor sáhl do hlavičky Dempseyho, Jaaskelainen se blýskl proti kroucené střele Duffa a pak ještě finský brankář akrobatickým zákrokem zlikvidoval Nevlandův pokus. Bolton opravdu dlouho odolával, nakonec však vinou neúnavnosti Damiena Duffa přeci jen povolil. V závěru ještě mohl Steinsson strhnout vedení zpátky na stranu Wanderers, jenže nikým nehlídán zamířil tak akorát mimo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neukončí COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Hodgson is an English football manager and former player.Place of birth Croydon, London, England

Reagovat
smazaný uživatel

pevnost fullhamu musi odolat a vyhrat doma 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele