Anglická Premier League - souhrn 12. kola

08.11.2008, 15:47, aktualizováno 09.11.2008, 19:07
Komentáře a souhrny
Arsenal ve šlágru kola porazil Manchester United. Harry Redknapp vzkřísil Tottenham, který vyhrál na půdě Manchesteru City. Aston Villa nečekaně podlehla Middlesbrough. Zvedá se i Everton, tentokrát otočil zápas na West Hamu. Fulham porazil Newcastle. Liverpool přehrál West Bromwich a i nadále má na čele stejně bodů jako Chelsea, která vyhrála v Blackburnu...

Arsenal FC - Manchester United 2:1

08.11.2008 13:45

Góly: 22. Samir Nasri, 48. Samir Nasri - 90. Rafael

Arsenal nevstupoval do tohoto zápasu v zrovna nejlepším rozpoložení, i přesto ale toužil odčinit poslední nepovedené výsledky a konečně vyhrát. To se mu také po dobrém výkonu povedlo. United přehrál v poměru 2:1, když oba góly vsítil Samir Nasri, za hosty snižoval Rafael.

Už ve druhé minutě dostal Manchester výhodu standardní situace ze skutečně zajímavé situace, ovšem Anderson trefil pouze zeď, míč se sice odrazil ke Carrickovi, ale ten pro změnu pálil nepřesně a míč poslal vedle levé tyče Almuniovy brány. V osmé minutě se už Red Devils prosadili, když po nebezpečné střele Rooneyho dorážel Berbatov. Gól ale nakonec nebyl uznán pro ofsajd.

Zanedlouho naopak pálil nepřesně z přímého kopu Ronaldo. Arsenal toho v úvodní desetiminutovce moc nepředvedl. Poté už však přidal a výsledkem byly dvě dobré šance Bendtnera, který ale poprvé mířil nad a krátce nato jen těsně nedosáhnul na nebezpečný centr Nasriho z levé strany hřiště. V 18. minutě přišla další tutovka Manchesteru. Po krásné kombinaci, do které se postupně zapojili Anderson, Berbatov a Ronaldo, pálil z pár metrů nad Rooney.

V 22. minutě potěšil většinu přihlížejících diváků Samir Nasri, který si zpracoval odvrácený míč po rohovém kopu a pozemní střelou dokázal překonat také gólmana Edwina Van der Sara. Arsenal se tak poměrně překvapivě ujal vedení. Pro Manchester to byl důvod k tomu, aby začal hrát ještě aktivněji. Na místo toho ale málem v 29. minutě opět inkasoval. Z hranice šestnáctky pálil těsně vedle Cesc Fabregas.

Manchester se sice snažil s nepříznivým stavem něco udělat, jenže moc šancí si nevypracoval. A když už se dostal ke střele, většinu z nich likvidoval gólman Almunia. Na druhé straně bylo naopak opět hodně horko. Nejprve si musel se Silvestreho střelou poradit hostující gólmana a zanedlouho po centru Nasriho pálil v nadějné pozici nad Walcott. Fanoušci tak určitě viděli v první půli zajímavou podívanou, která byla velmi vyrovnaná.

Manchester vstoupil do druhého dějství s cílem co nejrychleji vyrovnat a pokusit se otočit nepříznivý stav, jenže tento plán narušil už po pár sekundách svým druhým gólem Samir Nasri, jenž nikým nehlídaný vystřelil z hranice pokutového území a překonal střelou k tyči také bezmocného Van der Sara. Ale nescházelo mnoho a už za minutu to mohlo být opět jen o gól. Po centru Park Ji-Sunga pálil jen pár centimetrů vedle Cristiano Ronaldo.

Druhý inkasovaný gól United nakopl, zatímco Arsenal se především bránil. Ohrozit bránu Almunii zkoušel z dálky mladík Anderson a o pár minut později také Rooney, ale oba bezvýsledně. Druhý jmenovaný domácí jedničku zaměstnal také v 60. minutě, kdy jeho hlavičku španělský gólman zastavil až na brankové čáře.

Bohužel ani jeden tým si nedokázal delší dobu vytvořit nějakou zajímavou příležitost, a tak se skóre stále neměnilo. V 73. minutě se hráči Arsenalu dožadovali penalty po souboji Vidiče s Nasrim, rozhodčím ovšem vyslyšeni nebyli. Na druhé straně pro změnu zabránil ve skórování Berbatovovi opět gólman Almunia, jenž si bez problémů poradil s jeho hlavičkou.

O pár minut později se snažil dosáhnout na centr Ronalda Tévez, jenže v dobré pozici byl míč pro něj příliš vysoký. Gunners neměli kam spěchat, přesto mohl zvýšit skóre na 3:0 Bendtner, který však opět narazil na Van der Sara. Domácí fotbalisté si v závěrečných minutách své vedení hlídali, v 90. minutě ale přesto inkasovali. Míč si zpracoval na prsa mladík Rafael a krásnou střelou k tyči dokázal snížit. Zápas tak dostal pro své šestiminutové nastavení nový náboj. Manchester se už ale na vyrovnání nezmohl a z Emirates Stadium odjíždí naprázdno.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Stoke City 0:0

08.11.2008 13:45

Góly: -

Svěřenci kouče Bruce překvapivě po výhře nad Porstmouthem dnes nedokázali porazit nováčka ze Stoke. I přesto, že byli výrazně lepší, nevstřelili ani jeden gól a bez nich se vyhrávat nedá. Potters tak získali svůj teprve druhý bod ze hřiště soupeřů.

Wigan potřeboval potvrdit výhru z minulého kola a za tímto cílem také od začátku šel. Ovšem obrana Stoke si vedla v prvním poločase poměrně dobře a moc toho domácím hráčům nepovolila. Navíc ani úvodní minuty nenabídly žádnou atraktivní podívanou. Na první šanci, která skutečně zaváněla gólem, si museli diváci počkat až do 30. minuty. Zároveň první přesnou střelu na bránu si připsal Luis Valencia, který ale nakonec stejně gólmanu Sorensenovi velké problémy nenadělal.

Bohužel ani po tomto okamžiku se na hřišti téměř nic nezměnilo, oba týmy nepouštěly svého soupeře do šestnáctky, natož do nějakých šancí. Až těsně před přestávkou Wigan opět zahrozil. Z 20 metrů napřáhnul kanonýr Amr Zaki, jeho střela před gólmanem Sorensenem sice ještě skočila, ale dánský gólman si jí pohlídal a opět neinkasoval.

Po přestávce si Wigan vypracoval několik zajímavých šancí ale ani jednu z nich nedokázal využít. Ta první přišla už v 56. minutě, kdy se po centru Valencii dostal k hlavičce Heskey, jenže při zakončení mu scházela přesnost. Naprosto obdobně si vedl již o minutu později střídající Henri Camara.

Moc nescházelo ani v 59. minutě Palaciosovi, kterého vychytal skvělý Sorensen. Největší tutovku celého zápasu ale spálil Zaki, který po centru z rohového kopu poslal míč nad. Wigan se skutečně snažil a zkoušel to ze všech možných pozic. Nic ale k úspěchu nevedlo. Většinu příležitostí totiž hasil jistý Sorensen, jemuž po zápase budou hráči určitě děkovat nejvíce. Ten totiž dokázal udržet čisté konto, a to i navzdory tomu, že v závěru měl opět plné ruce práce.

Více informací k zápasu

Hull City - Bolton Wanderers 0:1

08.11.2008 16:00

Góly: 50. Matthew Taylor

Hull si chtěl po dvou prohrách a sedmi inkasovaných gólech konečně spravit náladu. Jeho soupeřem totiž byl podprůměrný Bolton. Jenže ani tentokrát neupěl a opět nezískal ani bod.

Ani jeden tým se dnes moc nepředvedl. Tigers i Wanderers žádnou ofenzivní hrou své fanoušky neudivovali, ani si nevypracovali moc gólových příležitostí. První přesná střela na brankáře patřila domácím hráčům, konkrétně záložníku Geovannimu, jenž ale gólmana Jaaskelainena nijak výrazně nevystrašil, jelikož mířil pouze do míst, kde právě stál.

Skutečně zajímavá příležitost přišla až v 29. minutě. Do míče se opřel Dawson a s pomocí teče spoluhráče Kinga se míč dostal k Deanu Marneymu, jehož volej byl zblokován a odvrácen do bezpečí. Z dalších deset minut dal o sobě vědět taktéž Bolton. Ten vystrašil domácí fandy zásluhou Ricarda Gardnera, jehož nebezpečnou střelu musel vyrážet obránce Kamil Zayatte.

V 50. minutě to hostům vyšlo. Ke střele napřáhnul Matt Taylor a dokázal úspěšně zakončit. Tento gól způsobil domácím příznivcům šok. Dobrou příležitost ke skórování měl Hull po faulu Marneyho na hranici pokutového území. Exekuce se zmocnil Geovanni, jeho pokus však gólman Jaaskelainen dokázal zneškodnit.

Druhý gól naopak málem přidal Taylor, který ovšem v 69. minutě nezakončoval přesně. Tigers sice měli šance jak minimálně vyrovnat, ale pokaždé narazili na gólmana Jaaskelainena, jenž si vedl velmi dobře a ve svém 400. startu za Bolton neinkasoval a zařídil pro svůj tým již druhé vítězství v řadě.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Portsmouth FC 1:2

08.11.2008 16:00

Góly: 4. Djibril Cissé - 51. Nadir Belhadj, 90. Jermain Defoe (pen.)

Black Cats se poslední dva zápasy vůbec nepovedly, a tak měli co odčiňovat. Ani dnes ale nevyhráli, naopak opět nezískali ani bod. Nad jejich síly byl Portsmouth, jenž otočil stav utkání a zvítězil 2:1. Rozhodující gól vstřelil až v nastaveném čase.

Lepší začátek si Sunderland nemohl ani přát. Po čtyřech minutách hry se totiž dokázal dostat do vedení. Kanonýr Djibril Cissé vyhrál souboj se Solem Cambellem, dostal se až k zakončení a přesně mířenou střelou po zemi otevřel skóre. V 8. minutě byl ale velmi blízko vyrovnání Kranjčar, který však poslal míč z voleje nad. S dalekonosným pokusem to zkoušel také domácí Richradson, ale ani on neuspěl.

Cissé byl dnes v první půli velmi aktivní a hostujícího gólmana několikrát nebezpečně zaměstnal, jako například v 17. minutě, kdy na Jamese vyslal nebezpečnou hlavičku. Extravagantní Francouz o deset minut později pro změnu připravil šanci pro Reida, který ale v tutovce jeden na jednoho zklamal a vybojoval pouze roh. Jedinou zajímavou příležitost na vyrovnání měl Sol Cambell, jenže se svou střelou ani on neuspěl. Brankář Fulop jej dokázal poměrně v poklidu vychytat.

Trenér Keane nebyl spokojený s výkonem Daryla Murphyho, a tak se jej rozhodnul o přestávce nahradit El Hadji-Dioufem. Tato změna se ale Sunderlandu nijak výrazně nevyplatila, navíc v 51. minutě inkasovali vyrovnávací gól. Belhadj získal míč ve středu zálohy, nakonec také vypálil a mířil přesně do míst, kde už gólman Fulop míč zastavit nedokázal.

Portsmouth vstřelený gól hodně nabudil, což předvedl Jermain Defoe, jenž obešel hned tři obránce, ale nedokázal zakončit přesně. Vedení málem na svou stranu zvrátil v 62. minutě opět Djibril Cissé, který sice dokázal míč dostat do sítě, jenže branka nebyla pro ofsajd uznána. Domácí fotbalisté se snažili s výsledkem něco udělat, ale nad Pompeys si žádný velký tlak vypracovat nedokázali. V závěrečných minutách navíc fauloval Diouf v pokutovém území Johnsona a Portsmouth tak vybojoval penaltu. Tu proměnil kanonýr Jermain Defoe a zařídil tak Portsmouthu nesmírně cenné vítězství.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:3

08.11.2008 16:00

Góly: 63. Jack Collison - 83. Joleon Lescott, 85. Louis Saha, 87. Louis Saha

Everton zažil neuvěřitelný zápas. Dlouhou dobu v zápase s West Hamem tahal za kratší konec, nějakou dobu dokonce prohrával, díky senzačnímu závěru si ale připisuje tři body za výhru 3:1.

Už po pár sekundách se zkoušel prosadit nebezpečnou střelou Luis Saha, jediné, co mu scházelo, byla přesnost. West Ham United hrál od začátku o něco aktivněji, i přesto si ale ani jeden celek nedokázal vytvořit žádnou zajímavou příležitost. Plány Hammers navíc už v 20. minutě narušil obránce Matthew Upson, který musel předčasně opustit hřiště kvůli zranění. Ovšem nescházelo moc a už po dvou minutách po střídání dostal skvělou přihrávku za obranu od Ilungy mladík Sears a vypadalo, že ihned zakončí, jenže míč si hodně předkopnul a už jej na hrací ploše nedokázal zastavit.

V 28. minutě vyslal z hranice pokutového území tvrdou dělovkou Bellamy, ale přestřelil. Zanedlouho ovšem velšský útočník připravil skvělou palebnou pozici pro Searse, jehož s vypětím všech sil a pomocí břevna vychytal gólman Howard. Tentýž hráč mohl vstřelit úvodní gól také těsně před přestávkou, ale po přihrávce od Boa Morteho nepálil přesně.

Také na začátku nového dějství měl West Ham zajímavou šanci na vstřelení branky. Bellamy našel před brankou Searse, ten však v souboji s jedním z bránících hráčů se sice dostal k zakončení, jenže míč se od něj poměrně překvapivě odrazil až do zámezí. V 55. minutě se pokoušel Greena překonat Rodwell, ovšem také jemu scházela přesnost.

Vytoužená branka West Hamu přišla v 63. minutě. Po pěkné akci se míč dostal nejprve ke Scottu Parkerovi, jenž efektivní patičkou našel v pokutovém území Collisona, který střelou do levého rohu brány otevřel gólový účet dnešního střetnutí. Everton byl směrem dopředu skutečně bezmocný a vyrovnání se zdálo z jejich pohledu téměř nemožné.

V 73. minutě ale z ničeho nic Lescott prodloužil míč před bránu a míč proletěl jen kousek od tyče. Hostům se ale přeci jen podařilo vstřelit gól. V útoku se zapomněl Lescott a hlavou srovnal na 1:1. S velkým překvapením ale nezůstalo u jednoho. V 85. minutě z hranice šestnáctky napřáhnul Luis Saha s pomocí tyče rozvášnil evertonské fanoušky. To ale nebyl ještě konec. Krátce na to francouzský útočník po chybě obránce napřáhnul z dálky a přidal třetí zásah. Toffees tak senzačně zvítězili 3:1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 3:0

08.11.2008 18:30

Góly: 34. Robbie Keane, 43. Robbie Keane, 90. Álvaro Arbeloa

Na Anfield Road přivítal druhý Liverpool devatenáctý celek anglické Premier league West Bromwich Albion. Papírový favorit byl domácí tým, avšak hosté chtěli navázat na taktiku Stoke City, který odvezl z Anfield Road bod za remízu 0:0. To se jim nepodařilo, domů si vezou tři góly.

Hosté začali bez respektu a hned ve 3. minutě mohl domácí zaskočit Miller, ale dobrý pas do vápna mu ukradl Reina. Úvod utkání Liverpool hrál spíše pasivně a nepřecházel do žádného tlaku. Ve 13. minutě přišla první větší šance zápasu, ale svou střelou Robbie Keane nevyzrál na Scotta Casona a neposlal domácí do vedení. O pár minut později se v 17. minutě dostávali do dobré šance, avšak Valero byl tísněn, kolmici do vápna netrefil a pro balon si došel pohotový Reina.

Začínala druhá polovina prvního poločasu a domácí pomalu brali do rukou otěže zápasu. Hostující obranu zaměstnával nejvíce útočník Robbie Keane, který ve 24. minutě parádně po levé straně poslal patičkou míč na rozběhnutého Rieru, ten okamžitě hledal ve vápně Dirka Kuyta, ale nizozemský střelec byl tísněn a přihrávka byla zblokována. Ve 30. minutě po parádní kolmici Benayoun prostřelil Carsona, ale zaskakující Olssen ve skluzu zabránil brance a zahrál na rohový kop. Domácí se vehementně dožadovali pokutového kopu za ruku obránce, ale rozhodčí zůstal klidný.

Domácí začali dirigovat hru a to ve 34. minutě přineslo ovoce. Gerrard poslal dobrou kolmici do šestnáctky hostů, Robbie Keane přehodil vybíhajícího Carsona a svou první brankou v Premier League otevřel skóre. Anfield Road byl tedy od 34. minuty o něco veselejší. Liverpoolští ihned přiložili pod kotel a tempo zápasu se hodně zvyšilo. Ve 39. minutě se míč po rohovém kopě dostal až ke Kuytovi, ten nedokázal vystřelit a přihrál na volného Mascherana, ale s jeho střelou zpoza vápna si Carson poradil. Domácí svou dominanci na hřišti potvrdili ještě před koncem poločasu. Po rohovém kopu hostujícího Albionu se k míči dostal Aurelio a parádním pasem našel nabíhajícího Keana. Ten si poradil s vyběhnutým Carsonem, kličkou do levé strany ho obešel a hladce zavěsil do odkryté branky. Ve 43. minutě se tedy domácí dostali již do dvoubrankového vedení.

Do druhé půle nastupovali svěřenci Rafaela Benitéze s jasným cílem - udržet, popřípadě vylepšit své vedení. Tým českého úočníka Romana Bednáře měl určitě jiné úkoly než jeho soupeř. Začátek druhé půle se nesl v poklidném tempu a hru hostů mělo oživit hned dvojí střídání v 56. minutě, kdy hřiště opouštěli Bednář a Kim, na jejichž místa přišli Moore a Teixeira. V 60. minutě se do slibné šance dostal Keane, ale Carson se obětavě vrhl pod nohy zkušeného útočníka a ten se své třetí branky nedočkal.

Hosté začali trochu kousat a v 63. minutě posílal střílený centr do pokutového území Robinson, Carragher skluzem zblokoval na roh. V 71. minutě využil své poslední střídání West bromwich a poslal do hry Brunta místo útočníka Millera. Právě Brunt se postavil ke standardní situaci z velmi příjemné vzdálenosti a uvedl se skvělou střelou k pravé tyči, která protáhla Reinu, avšak branku netrefil o dobrý metr.

Hned na to se rozhodl ke střídání i domácí manažer, když nedovolil Robbiemu Keanovi vstřelit svůj třetí gól a pustil místo něj do hry navrátilce Fernanda Torrese. V 79. minutě se miláček domácího obecenstva dostal k míči a střelou doprostřed branky jen vyprášil rukavice Carsonovi. Pak po akci Babela míil příliš vysoko Kuyt. Liverpool v poklidu kontroloval končící utkání a směřoval k další ligové výhře, hosté se do útoku dostávali jen zřídka. Na konci tříminutového nastavení se ještě parádní ranou z hranice vápna trefil Arbeloa a dodal výsledku konečnou podobu. Liverpool tedy porazil West Bromwich Albion 3:0 a záskal povinné tři body. Minimálně do neděle bude hájit první příčku anglické Premier League před Chelsea.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Chelsea FC 0:2

09.11.2008 14:30

Góly: 39. Nicolas Anelka, 68. Nicolas Anelka

Chelsea se chtěla po dnešním zápase opět vrátit na první místo. K tomu musela zvítězit na půdě Blackburnu, což pro ní neznamenalo zase takový problém. Po dvou gólech Anelky se mohla radovat z dalších třech bodů.

Trochu překvapivě je prozatím londýnský velkoklub lepší venku než doma, což toužil potvrdit i tentokrát. Už v úvodní dvacetiminutovce měl několik zajímavých příležitostí, jak překonat domácí jedničku Paula Robinsona. Ten Rovers zachránil například v 5. minutě, kdy se ocitl tváří tvář Nicolasi Anelkovi a skluzem dokázal jeho šanci zneškodnit.

Uběhlo pár minut a tito dva hráči se opět předvedli v hlavní roli. Vítězem se stal zase Robinson, který pro změnu musel likvidovat nepříjemnou hlavičku. V 13. minutě zase hlavičkoval kapitán John Terry a jeho pokus proletěl jen těsně nad břevnem. Přesnost scházela následně také Florentu Maloudovi.

Blackburn na sebe poprvé vážně upozornil až v 22. minutě, kdy musel zasahovat Čech proti nebezpečnému pokusu Villanuevy. V první půli toho už ale domácí fotbalisté moc nepředvedli. Naopak Robinson musel vytáhnout další dobrý zákrok proti střele Anelky a následně také Lamparda. V 39. minutě už ale svůj tým od inkasovaného gólu neubránil. Úspěšným střelcem se i se štěstím stal současný nejlepší kanonýr celé soutěže Nicolas Anelka.

Domácí manažer Ince pochopil, že pokud bude chtít bodovat, musí začít hrát útočněji, a tak se rozhodl pro druhý poločas poslat na hřiště druhého útočníka, kterým se stal Matt Derbyshire. Ten doplnil na hrotu Jasona Robertse. Na začátku druhého poločasu konečně přestalo hustě pršet, což hráčům mělo pomoct ke kombinačnímu fotbalu.

Jednu z mála příležitostí, jak vyrovnat, měl Blackburn v 54. minutě. Pedersen našel Robertse, ten se dostal až ke střele, ale Petr Čech jej vychytal a zachránil Chelsea. Tato nevyužitá šance musela Wanderers hodně mrzet v 68. minutě, když podruhé v zápase zakončoval přesně Nicolas Anelka a v podstatě tak rozhodl o vítězi.

Mokoena se sice snažil ještě alespoň o vstřelení kontaktního gólu, jenže jeho střela letěla vedle. V závěru zápasu to ale byla opět Chelsea, která byla úspěšnému zásahu blíže. Ani jednu ze svých posledních šancí ale využít nedokázala. Již druhého hattricku v sezóně se málem dočkal kanonýr Anelka, ovšem gólman Robinson opět zakročil.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 1:2

09.11.2008 16:00

Góly: 16. Robinho - 29. Darren Bent, 64. Darren Bent

Tottenham navázal na zlepšené výsledky v poslední době i v Manchesteru. Tamní hrdina Robinho sice šestým gólem v šestém zápase otevřel skóre, pak však i díky brzkému vyloučení Fernandese zvládl Bent dvěma trefami otočit vývoj utkání.

Během úvodních minut zápasu šlo celkem dobře poznat, kdo je na City of Manchester Stadium pánem. Domácí totiž víceméně kontrolovali hru a diktovali její tempo. Přesto se alespoň náznakem šance jako první prezentoval Tottenham. Woodgate po zmatku v pokutovém území Citizens ovšem z dvaceti metrů přestřelil. V 10. minutě zase po přihrávce Jenase Modrič z první minul jen o pár decimetrů.

Jenže za šest minut Spurs spadl hřebínek. Trojice hráčů City totiž rozebrala kohoutí obranu na částečky a Gomes se nestačil ohánět. Nejprve se Robinho uvolnil do středu pole, aby přihrál na hranici pokutového území Wrightu-Phillipsovi. Ten šikovně mezi nohama Ekotta prostrčil balon na nabíhajícího Vassella, s jehož ranou z úhlu si však soupeřův brankář ještě poradil. Nicméně nedůraz obrany Tottenhamu způsobil, že se k dorážce do odkryté klece dravě dostal Robinho a v tu chvíli to bylo 1:0.

Citizens byli při chuti, ve 25. minutě se z pravé strany prodral do koncovky Ireland, ale vylámal si zuby na Gomesovi. Jenže zanedlouho si Fernandes vyšlápl na Bentleyho a po druhé žluté kartě musel předčasně pod sprchy. Ať se divil, jak se divil, své mužstvo velmi brzy notně oslabil. Tottenham začal své převahy využívat ihned. Ve 28. minutě ještě Modrič nevyzrál na Harta, leč mu čelil tváří v tvář, zato hned vzápětí byl úspěšný Bent. Centrem z vlastní poloviny ho díky hrubému zaváhání Dunnea našel Modrič, Bent se ještě povedeně prosmýkl mezi oběma stopery soupeře, aby pak mezi nohama prostřelil Harta.

Vyloučení Fernandese znamenalo pro domácí velkou čáru přes rozpočet. I proto raději Hughes po půl hodině hry stáhl ze hřiště Vassella a nahradil ho středopolařem Hammanem. Taktovky utkání se přesto bezostyšně chopili hosté, do přestávky už si ale žádnou vyloženou příležitost ke skórování nevytvořili. Za zmínku stojí snad jen Bentleyho rána nad ze 44. minuty.

Druhá půle zpočátku obecenstvo příliš nebavila. Hrálo se na obou polovinách, před oběma brankami však jen sporadicky. V 62. minutě ovšem Gomes slabou hlavičku Dunnea jen vyrazil před sebe a Woodgate měl co dělat, aby nedovolil soupeři dorážet. Spurs odpověděli po svém. Dlouhý míč si už uvnitř šestnáctky Citizens zpracoval zády k brance Jenas, aby si s balonem u nohou počkal na správný okamžik pro přihávku Bentovi, nabíhajícímu po jeho levici. Anglický snajpr pak umístil svou střelu přesně od vzdálenější tyče za brankovou čáru. Poté Huddlestone v 69. minutě pálil prudce při zemi, Hart byl však na zemi včas a stihl zakročit.

ManCity se ovšem nehodlalo jen tak vzdát. V minutě 71. Garridovi do lajny šikovně prostrčil míč Robinho, levý bek v modrém pak odcentroval na nehlídaného Benjaniho, jemuž však hlavičkový pokus vůbec nesedl. O pár okamžiků později zase Gomese notně protáhl sám brazilský hračička. Jestliže je Robinhův krajan v brance Tottenhamu poslední dobou častým předmětem debat kritiků, dnes ukázal, že určité kvality rozhodně má. V 77. minutě Benjani v gymnastické poloze poslal balon do vzduchu pro Irelanda, jehož bombu z voleje zvládl Gomes na přední tyči zlikvidovat.

Citizens se sice v posledních minutách zvedali, jejich snahu však náhle utnula další červená karta. Dnes nemožný Dunne zastavil unikajícího Benta těsně před vlastní šestnáctkou jen za cenu viditelného podražení a musel do kabiny. Vyloučení však ještě nebylo dost, jako by si řekl v 87. minutě Ekotto, a po ošklivém šlapáku na Zabaletu a druhém žlutém trestu se i on poroučel ze hřiště. City se sice velmi snažili o dosažení kýženého vyrovnání, málem ale jejich enormní riskování z protiútoku potrestalo duo Bent-Lennon. Nepovedlo se, přesto Kohouti nemuseli smutnit.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Middlesbrough FC 1:2

09.11.2008 16:00

Góly: 37. Steve Sidwell - 34. Tuncay Şanli, 88. Tuncay Şanli

Aston Villa nedokázala udržet krok s Arsenalem, když po Sidwellově hrubce nakonec podlehla Middlesbrough i na vlastním hřišti. Zápasu by přitom zřejmě lépe slušela remíza.

Za hustého deště se na Villa Parku neodehrával první poločas zrovna bohatý na gólové šance, přesto jsme alespoň dvě branky vidět mohli. Nejprve však po čtvrt hodině hry pálil Downing ještě těsně vedle. Souboj tohoto anglického záložníka a Friedela byl sice prvním zajímavým momentem celého zápasu, oba muži se ovšem zároveň nepotkali naposledy. Krátce před dovršením půl hodiny utkání se musel vyznamenat na druhé straně Turnbull proti ráně Younga ze standardní situace. Opakovaný záběr poukázal na změnu trajektorie střely vinou zásahu O’Neillovy ruky, čemuž však sudí Styles nevěnoval zvláštní pozornost.

Gólu se přihlížející v Birminghamu dočkali až ve 34. minutě. Downingův centr pořádně neodvrátil Laursen, pročež se dostal ke střele z velké blízkosti Tuncay a rozvlnil síť. Na odpověď se ovšem publikum příliš nenačekalo. Hned za čtyři minuty uťal hlavičkovanou v šestnáctce Boro na zadní tyči číhající Sidwell. Do konce prvního dějství se ještě vtěsnaly dva střelecké pokusy Downinga. Nejdříve hvězda Middlesbrough nenachytala Friedela na švestkách z uctivé vzdálenosti, později se proti němu americký veterán opět neváhal vyznamenat, i když Angličan tentokrát pálil z větší blízkosti.

Hned na začátku druhého poločasu vlétl do obrany Boro express Agbonlahor a jen bystrý zákrok Turnbulla uchránil hosty od brzkého inkasovaného gólu. Aktivnější Villa si vypracovala další tutovku ještě v 57. minutě. Tehdy si Barry s Milnerem vyměnili přihrávky, ale druhý jmenovaný borec jen protáhl mladíka v brance Middlesbrough. Turnbull se činil i do třetice. To když byl nucen v minutě 63. minutě zasahovat proti ráně nikým neatakovaného Younga z hranice pokutového území.

Hosté se zpět do hry dostali až třináct minut před koncem prostřednictvím dobře umístěné hlavičky Riggotta, jíž zastavil až na brankové čáře pozorný Ashley Young. V 82. minutě dokonce na Alvese zívala zcela odkrytá svatyně, když přímo před jeho nohy vyrazil Friedel dalekonosnou pumelici Digarda. Brazilský forvard však po dnešku může směle aspirovat na trofej pro největší poleno sezony, neboť trestuhodně ve více jak stoprocentní příležitosti minul.

Nicméně Boro se stejně vedoucí branky dočkalo. V 88. minutě Aliadiere zaběhl s balonem do hloubi poloviny Aston Villy, odkud za sebe do druhé vlny přihrával jen tak naslepo. Tam dobíhal jenom Sidwell, jehož nešťastný zásah ovšem akorát dovolil Tuncayovi vyhnout se jednomu ze soupeřů a hladce skórovat. Střelec jediné branky Villans v tomto zápase pak klekl na kolena a vložil hlavu do dlaní. Tragická ztráta jakéhokoliv bodového ohodnocení výkonu birminghamských v dnešním utkání.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 2:1

09.11.2008 17:00

Góly: 23. Andrew Johnson, 66. Danny Murphy (pen.) - 57. Shola Ameobi

Diváci na Craven Cottage viděli velice zajímavý zápas, ve kterém nakonec vítězství 2:1 slavili domácí hlavně díky důrazu a agresivitě.

U domácích byli hodně vidět záložníci Gera s Bullardem, kteří všechny akce dirigovali. Hosté si přijeli do Londýna alespoň pro bod, kouč Kinnear prohlašoval, že jeho mužstvo opět nabralo dostatečnou dávku sebevědomí.

První vážnější šanci zápasu měl Murphy, jehož střelu tečoval Jose Enrique na roh. Poté vyzkoušel své štěstí z dálky Martins, ale ani jeho střela a ani následné pokusy Gery a Daviese brankou neskončily.

V 18. minutě zachránil hosty znovu Enrique, který se na poslední chvíli vrhl do pokusu Gery a zabránil tak jasné brance. O pár minut později sebral Gutierrezovi míč Davies, našel přesným pasem Johnsona, ale anglický útočník akci úspěšně nedokončil.

Ve 23. minutě se už domácí dočkali. Bullard nacentroval do pokutového území, kde se nedohodli Cacapa s Coloccinim a jejich zaváhání využil Andrew Johnson, který poslal Fulham do vedení. Ani po vstřelené brance domácí nepřestali a dále se tlačili dopředu.

Newcastle měl sice míč více na svých kopačkách, ale nic to neznamenalo, jelikož hostům v jejich útočných akcích chyběl nápad. Úroveň zápasu poznamenal i prudký déšť, který trápil fotbalisty obou mužstev po celý zápas.

Po poločase se hosté snažili více tlačit na pilu a donutit svého soupeře k chybám. V 57. minutě přišlo vyrovnání. Duffův centr zblokoval Johnson, ale John Paintsil se nechal přeskočit Ameobim, který pohotově vyrovnal.

Poté se ukázal i Joey Barton, který svou střelou pořádně provětral Marka Schwarzera. Zápas rozhodla 66. minuta, kdy se z penalty trefil Danny Murphy a zajistil tak domácím velmi důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1292129:429
2.Liverpool FC1292119:829
3.Arsenal FC1272325:1323
4.Manchester United1163220:1021
5.Aston Villa1262420:1620
6.Hull City1262417:1920
7.Everton FC1253418:2018
8.Middlesbrough FC1252513:1717
9.Portsmouth FC1252513:1817
10.Fulham FC1142510:1014
11.Bolton Wanderers1242611:1314
12.Stoke City1242613:1914
13.Manchester City1241724:2013
14.West Ham United1241716:2213
15.Blackburn Rovers1234513:2213
16.Tottenham Hotspur1233615:1812
17.Wigan Athletic1233613:1612
18.Newcastle United1233615:2012
19.Sunderland AFC1233610:1812
20.West Bromwich Albion1232710:2111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (489)

Přidat komentář
papos182

ars-man ...moc pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

juhuuuuuuu to bylo řečí jak nás roznesou come on you gunners!!!!!! skvělej zápas dneska se krásně ožeru

Reagovat
smazaný uživatel

hm taky se ožeru ale já budu zapíjet žal že man utd prohrál..

Reagovat
herbage

Krásnej první bodík do tipovačky, tady většina utře

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím,tohle je naprosto očekávané

Reagovat
herbage

Takys dal jedničku?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.. Tam nic jiného dát nešlo...

Reagovat
herbage

Senzibile

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávej mi

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney by potreboval nejakou dovolenou. Mel by sebou vzit i Andersona, Nevilla, jednoho z dvojce Ferdinand-Vidic a mozna neco MU bude hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo...Rooney, Neville a celá obrana mě dneska nehorázně zklamala. Kde že je ten Manchester z minulé a předminulé sezony. I přes slušné výsledky jsme tak letos nehráli ještě ani jednou, bohužel

Je potřeba s tím něco udělat.

Reagovat
afc

Co sa ti na nom nepacilo?Anderson dnes jeden z naj hracov Manu

Reagovat
Tomanatura

Jistě a proto nás Arsenal dostal díky přečíslení, když se ani jeden střed nestihl vrátit. Dovolenou i na Carricka

Reagovat
afc

Anderson neprehral ani jeden suboj a pokazenych prihravok mal mininum

Reagovat
Tomanatura

Od ofenzivního záložníka se čekají asi nahrávky do gólu, přesná střelba a rozjetí kombinací. Co z toho odvedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš proti němu děsně zaujatej

Reagovat
Tomanatura

A není to pravda? I když, Carrick toho taky nezvládl moc. A ani nevím, co je s Fletcherem

Reagovat
smazaný uživatel

No afc ma trosku pravdu, dnes toho Anderson skutocne vela nekazil, nesoloval, len ta finalna prihravka asi zostala v satni. Kazdopadne dnes by som ho dal do tej lepsej polovice nasej 10tky. Edwina dnes neratam, az na chybu pri boxovani... Za goly nemohol

Reagovat
Tomanatura

Hrál špatně, ale byli tam i horší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary, suhra Rio-Nemanja, koncovka utocnikov menovite Ale aj tak, dnes mi Anderson nevadil ako obvykle, nvm ako by som to zobral keby nastupil Nani...

Reagovat
Tomanatura

Já bych to viděl jednoznačně...

-----------------VanDerSaar-------------------

-Brown(Owen)-Vidic-Ferda(Evans)-Evra-

--Young---Carrick---Fletcher---Ronaldo--

-----------------------------Rooney-----------

--------------Berbatov------------------------

Ale jestli nezačne hrát Berba typického hrota, nebo spíš jestli nezměníme styl hry, tak to bude totálně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Young?

Reagovat
smazaný uživatel

By byl skvely reseni. Stejne jako McGeady

Reagovat
smazaný uživatel

Mam nutkanie Teda aspon u mna by Aiden zabodoval, rovnako tak aj Young ale ten by bol podla mna tazky a hlavne oť drahy variant. Samozrejme obaja by vyhovovali. Ak by bol v dobrej forme tak aj Downing, toho by bola skoda nechat v klube velkosti Boro

Reagovat
Tomanatura

Jistě Ale to se nestane

Reagovat
Tomanatura

Nevím proč, ale furt mi hlavou vrtá Vagner Love. Sice je národností hodně špatný, ale je to borec, co dává góly. Ale toto je už asi rok a půl jenom a jenom můj sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Cim vic podhrotu, tim vic MU

Reagovat
Tomanatura

Nezdá se mi jako typický podhrot. A umí dávat hodně gólů. Ale to bylo jen moje zbožné přání.

Reagovat
smazaný uživatel

Vagnera nie, ale co takto Jefferson Farfán?

Reagovat
Tomanatura

A co takto Amoah? Postěžoval si v Bredě, že chce jít do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Breda-maniak

Reagovat
Tomanatura

Hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme hrali jeste hur nez jsem si myslel, jestli on patril mezi nejlepsi

Reagovat
afc

co mu sa prosim ta rehoces?pozrel som si ostatne portali a fandovia Manu na cele so slavnym Mufanom sa na adresu Andersona vyjdaruju pochvalne.Zrejme ja fotbalu absolutne nerozumiem,kedze jeho dnesny vykon sa mi pacil.

Reagovat
bakasa

Ty woe mně buší hercna ještě teď jako prase,já nejsu schopnej nic psát...je to tam!!!a první bod do tipovačky taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě zajímalo, jak se na hřiště dostal ten fanoušek s dresem číslo 7... dokonce mu hráči manchesteru i občas přihráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska bych proti nemu tolik nesel...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, sice spáli jednu megašanci, ale to se mu zas tak často nestává(třeba jako Rooneymu)

Reagovat
Tomanatura

Rozhodně se ukázalo, jak je důležitý a že bez něj jsou United poloviční... Ale neschopný byl celý tým.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
herbage

Ale Hull City dal dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl docela týmový.

Reagovat
minoLFC

Nasri Bendtner Walcott

Reagovat
afc

Neskutocne nervy a zapas.Tento zapas by mohol byt zlomovy v tejto sezone.Nasri bol genialny,ked si zoberiem,ze to bol jeho iba 9zapas v PL,tak ma velku buducnost pred sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledeně Nasriho souhlasim.

Ale pochybuju, že to bude pro AFC zlom. I v tomto zápase se bohužel projevily slabiny, kvůli kterým bude docházet ke ztrátám bodů. A to neschopost zakončovat brejky (i když to bylo ovlivněný složením útoku) a hlavně nesmyslná střídání v závěru zápasu, která přenechala iniciativu MU. A ten toho skoro dokázal využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak arsenal mě neuvěřitelně potěšil, teď tu bude většina brečet jak sme si to nezasloužili apod. ale 3 body máme, nic víc mě momentálně nezajímá, a ten G. Neville už my tam pomalu neměl co dělat, nejslabší chlap na hřišti, podle mně tak teď do mě

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney,Evra, "hrot, zabiják" Berbatov a celá obrana se Nevillovi dneska minimálně vyrovnali...

Reagovat
smazaný uživatel

Evra nie

Reagovat
smazaný uživatel

končila u něj většina akcí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Berbatov mne dneska nevadil. Kdyz mel byt na hrotu, tak byl, jen mel smulu, ze se jednalo o ofsajd a zadny jeho vyhrany hlavickovy souboj jsme neziskali. Tu sanci co spalil Rooney vymyslel Berbatov a mel jeste dalsi tri genialni prihravky. Smutny je, ze ho hraci nehladji, nejsou na ten hrot zvykli. Uznej, ze dneska Berbatov nebyl v zadny sanci a do zadny by se ani dostat nemohl, protoze na hrot nesel zadny mic. Podle me od nej nemuzeme cekat vic, dokud ho nezapojime do hry. Ale kdyz uz se do ni zapoji sam, tak je z toho dost casto genialni nahravka, jako na strelu Nevilla nebo kolmici Ronalda na Rooneyho. Pro Berbatova velke za to, ze ackoliv ho hraci ignoruji, nikdo mu nenahrava, nenecha se otravit a snazi se hrat. S nim hrajeme obcas jako kdybychom hrali v oslabeni, ale neni to vinou jeho. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže koneckonců jste koupili hrota,kterej momentálně dělá podhrota Rooneymu a Cristiankovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k placi, ale obcas to tak vypada. Protoze to obcas vypada tak, ze jestli Berbatov nechce 90 min stat a povidat si s obrancema, tak musi chodit do stredu pole. Protoze kazda nase kombinace nejde pres hrot. Jestli chceme hrat to, co hrajeme ted, tak at hraje Tevez s Rooneym a nase hra se nikam neposune. Fakt to nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem preco, ale v kutiku duse som to citil, ze to tak bude. Ja som chcel Santa Cruza, pretoze som vedel, ze Berbatov je taky nevyspytatelny typ utocnika, a ze uz vobec nie typ, ktory rad beha bez lopty, ak vobec beha Nvm ale ak sa to nezmeni tak v podstate budeme hrat to co minulu sezonu ale s rozdielom ze budeme stratovi o 30 melonov a posadime hraca kalibru Tevez na lavicku a potom ked zistime, ze nieco nie je v poriadku, posadime 30 melonov na lavicku a budeme sa snazit prebudit Teveza zo streleckej agonie, ktoru nadobudol vysedavanim

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych hodne na to, ze s Cruzem by to bylo o tom samem. On taky je kombinacni typ hrota. Taky je to opak Inzaghiho.

Reagovat
smazaný uživatel

No v danej chvili sa mi zdal lepsi, dostupnejsi a lacnejsi nez Berbatov. Tak potom sa pytam: Koho? Aj tak je tato debata ciste hypoteticka, ale chcel by som pocut aj tvoj nazor, retrospektivne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stojim za Berbatovem Jen se musime naucit hrat tak, aby nam k necemu byl. Podle me MU ma, co potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To se musíš zbavit Cristianka,protože s ním to prostě nebude. Všichni jsou zvyklí,že on je prostě ten,kdo bude zakončovat. Podobně na to doplatil i Sheva u nás,kdy když hrál s Drogbou,tak všichni byli zvyklí,že zakončovat bude Didijér

Reagovat
Tomanatura

Na Cristianovi to není, spíš by tým potřeboval hráče jako Keane, který by těm primadonkám dokázal vynadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cristiankovi to je... Kdyby tam nebyl,hráči by byli donuceni hrát středem přes Berbatova. Takhle když mají možnost přihrát volnému Berbsovi nebo obsazenému Cristiankovi,přihrávka spíš půjde na portugalce než na bulhara

Reagovat
Tomanatura

Tak to samozřejmě radši Bebru, než gaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz za nim uz stojim, len konstatujem ze mi to nepripadala ako kupa zapadajuca k nam. Ja neviem, ja mam pri niektorych nakupoch take vselijake zaludocne pohyby, takze citim, ktory hrac sa kam hodi. Este ked hral Tevez za Corinthians SP mal som u neho podobne nutkanie a vedel som ze sa k MU proste hodi, netvrdim, ze Berbatov nie, v kazdom pripade tak ako si naznacil, nieco v systeme alebo psychike timu sa zmenit musi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne uz je to zbytecny resit, ted uz je jedno, kdo by se hodil vic, nez Berbatov, ale jak ho zakomponovat ,aby nam to pomohlo. Ted proste je potreba se sebrat a zacit hrat.

Jdeme se divat na Keana.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi co jsem to napsal za naprosto necitelny spojeni...

Reagovat
smazaný uživatel

* souveti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud byste chtěli línýho zabijáka,stačí koupit Drogbu... U toho máš jistotu,že ti kombinovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vystihls to docela přesně. Přesně to mě nejvíc s*re.

Reagovat
Tomanatura

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě máš pravdu, ale přece jenom je to útočník a měl by se do zakončení dostávat častěji. Všimni si, že on často hraje podobně jako Rooney, rozjíždí akce ze středu hřiště a chybí na hrotu a potom to dopadá tak, jako dnes, že sám v šestnátce se marně natahuje Tevéz na vysoký centr. Být tam Berbatov, mohlo to dopanout gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda. Ale podle me kdyby ten centr tam sel v prvnich 20 min, tak tam Berbatov urcite bude. Jenze kdyz pak musi cely zapas chodi do pole, aby se aspon obcas dotkl mice a nebyl uplne odriznuty od hry, tak si zvykne a nehraje hrot. Je to chyba hracu, ze vubec nechteji hrat pres hrot. Zadny preneseni hry centrem, ktery by rozdal do stran hlavou, zadna narazecka s hrotem, jako tomu je u kazdyho normalniho tymu. Co on tam ma chudak delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Berbatov nikdy nebyl cisty hrot, neni to Inzaghi, ktery 80 min nehraje a pak da gol. Takoveho hrace snad ani nechceme, ne? Berbatov ma velky kombinacni schopnosti, ma prehled a umi rozdavat mice, umi tezit ze svy postavy k tomu, aby ziskaval mice ale zaroven tezit ze svy techniky k tomu, aby dokazal neco vymyslet.

U Spurs hral hrot a to hral s typove podobnym hracem Rooneymu a presto dokazal krome vsech prihravek, ktere predvadi u nas dat 20 golu. U nas proste neumime ty jeho prednosti vyuzit. My mu proste nedavame prostor. Rooney diky nemu prostor dostava a naklada s nim asi jako Terry s rozhodujici penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tým je naučený hrát 4-3-3,kdy nejvíce zakončující je Cristiano ze strany... Celkem úspěšná taktika,tak proč jí měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

3x po sobe to uz vyhrat snad nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, v Tottenhamu byl jediný a tak tam celý tým hrál na něj. Ale u nás, s Rooneym, Ronaldem a Tevézem je to těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně kdyby Rooney a Ronaldo neměli antistřelecký den a proměli aspon polovinu 100% šancí, ani si těchto problémů nevšimneme a oslavujeme tu vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se da delat no. Pro me je ze vseho nejvic hruzunahanejici ta obrana, specialne nase "obranne duo lepsi nez Bruce a Pallister "... Alespon ze ty venkovni zapasy s Big Four mame za sebou, doma snad moc body rozdavat nebudeme.

A jeste mi to prihorsil Wigan. Fakt dneska uz koncim, cao

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak kazdy kto videl zapas musi povedat ze united hrali a arsenal daval goly skoda pre manu

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze arsenal len kopal lopty z obrany do superovej 16-tky ?

Reagovat
Tomanatura

Aspoň to byl opravdu parádní zápas ne jak trapná scéna Chelsea - Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale vdaka manu lebo oni chceli hrat futbal a v chel a live tam nehcel hrat nikto

Reagovat
Tomanatura

Arsenal se o tom nezasloužil o nic méně, opravdu dokázal využít špatné obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra . Ferdinand .

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny, napinavy zapas so stastnym koncom pre Arsenal. Gunners hrali dnes ako vymeneni, Samir Nasri bol najlepsim hracom na ihrisku. Dnes nam to proste neslo, to co dokazal zahodit Ronaldo sa len tak casto nevidi, konkurovat mu moze len Sergio Ramos. Wayne, tak ako povedal chazy skutocne potrebuje mensiu dovolenku. Gary bol dnes strasny, nerad to hvorim, ale cim dalej tym viac mam pocit, ze je to prave on z trojice nasich stalic, kto ma miesto v zostave len kvoli menu. Rafael bol od svojho prichodu lepsi v oboch smeroch, resp. hlavne dopredu (sice po nom vzdy zostava diera ale verim, ze casom sa to zlepsi). Dnes bohuzial iba pre bojovnost: United Za krasnu strelu: Rafael Za predvedenu hru: Arsenal

Reagovat
madridcan

myslim si,ze Ramos mu konkurovat nemoze...

Reagovat
smazaný uživatel

zápas byl skutečně vydařenej, skvěle dneksa zahráli Nasri s Diabym a tak do 75. minuty hrál celkem slušně i Fabregas, na druhé straně se mi líbila hra Rafaela, Ronaldo zahrál až na ty neproměněné šance taky dobře.

Jinak docela marnej byl dneska Sagna... ty jeho centry z pravé strany jsou snad zápas od zápasu horší, od Walcotta jsem čekal trochu víc a Bendtner byl skoro neviditelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasu by více slušela remíza Vidič - Ferdinand Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

hm tady vidite ze kazdy zapas je jiny a tem co zatracuji arsenal prisla jasna odpoved a ti novinari ve Sportu k tomu se nevyjadruji blb.. jedni to neni mozne gunners 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš rozdíl mezi vyhrát a vyhrávat Pokud chceš vyhrát titul,může ti být fuk,jestli 2x prohraješ s Arsenalem,protože on 5x ztratí někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Titul nezíská ten,kdo vyhraje vzájemné zápasy,ale ten,který neztrácí se slabými

Stačí počítat:

Vzájemné zápasy v big4: Max 18 bodů.

Zbytek zápasů v lize:96bodů

Na titul vždycky stačilo 92bodů,tudíž i kdybys nezískal jediný bod v duelech v big4,tak máš pořád šanci na titul

Reagovat
Tomanatura

Nojo, ale letošní Chelsea získá víc, než 92 bodů. Letos je opravdu vynikající, hrají ti nejlepší, skvělý trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neblbni, letos hrali 2x s Big Four doma, jedinkrat derby a maji z toho dva body. Fakt bych je na zadny suvereny nepasoval. Kazdopadne nas uz vubec ne

Reagovat
Tomanatura

Ale však to říkám jenom kvůli Talkersovi...

Reagovat
smazaný uživatel

On se snaží provokovat,ale moc mu to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jo... Ale kdo ví,pokud bude hrát za MU Nani,Cristianko a Anderson a šanci dostane dalších pár portugalců či brazilců,může to být celkem boj

Reagovat
Tomanatura

Rafael, Fabio, Possebon, angolan Manucho...Samo lepší

Reagovat
PJ

Škoda, řekl bych, že Manchester byl lepší, nebo minimálně nebyl horší, bohužel ale nedal góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sme aj boli v utocnej faze rovnako dobri, tak koncovku sme mali nulovu, a v obrane sme robili chyby, za ktore sme pykali

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum ze zápasu je Rafael. To je aspon hráč. Jako jediný pochopil, že za nepříznivé stavu je to třeba rozervat jakkoli a hlavně být rychlý. Zpracování na hrudi a gól, rychlejší to už být nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda že dnes nenastoupil Carlos Vela....tenhle hráč má sebevědomí a dneska toho mohl hodně předvist

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem překvapen výsledkem, zápas jsem bohužel neviděl, ale Arsenal mne mile překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si highlight, zapas stal zato

Reagovat
Kuchta

Tak kde jsou ty kritici? Kde jsi Bruci a Fantomasi?

Jinak GUNNERS!!!!Ja sem veril,pevne veril, staval jsem kvuli tomu v pul 5 (jsem v USA) a vyplatilo se. Samir Arsenal

Reagovat
Kuchta

sry vstaval samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tady a pořád říkám to samé - jeden zápas na tom nic nezmění,několikrát přijde serie proher a arsenal bojuje o 4. místo

Reagovat
herbage

Nj, Manchester porazí, ale Stoke ne, za čtvrtý místo budu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.. Jde o to porážet slabé a neztrácet v konečném součtu se silnýma... To je cesta k titulu

Reagovat
Kuchta

Jo, ale odvolavat Wengera je utopie...ne ja jen chtel ukazat, ze vetsina mistnich "odborniku" po trech nevyhrach v rade vyhazovala Wengera a ted po velkym vitezstvi se po nich slehla zem...a at klidne bojujem o 3.,4.misto, ja stale verim, ze ten tym ma na to jednou ziskavat tituly pravidelne, jen to chce jeste cas...a proto rikam Arsene knows

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejchla zem? Vždyt je 10 minut po zápase,někteří nejsou doma,někteří to neměli možnost sledovat

Ano,ten tým má na to získávat tituly... Ale pokud se Wenger nenaučí aspon trošku utrácet,tak to pod ním na tituly nebude Ten kádr není dost široký,2 posty nemá prakticky vůbec obsazené lepšími hráči a když se někdo zraní,tak nejsou náhrady. Arsene dal týmu vše,co mohl a už nemá reálně žádný přínos,jen to cirkuluje a vše se točí dokola.

Reagovat
Kuchta

mas pravdu, ze kadr by se rozsirit urcite mel. Nakup DM je nutnost (ani dva by neskodili) a nekdo sikovnej do utoku by se taky hodil. S Rosou uz bych moc nepocital a Diaby nema v Arsenalu co delat, to je stara znama vec. Ja se ale hodne upinam k navratu Eduarda, jestli se dostane do formy jakou mel pred zranenim tak to bude OK. Bendtner na to taky jeste nema, resp. nemuzu stat utok jen na nem. Ale rozhodne nemuzu souhlasit s tim,ze AW nema Arsenalu jiz co dat

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,že má Arsenalu co dát.... Ale v porovnání s někým jiným,kdo by byl schopnej kádr rozšířit,koupit extratřídu do branky a na DM to je minimum. Arsene týmu vyloženě neškodí,ale taky nemá žádný obrovský přínos. On je schopnej utvořit základy týmu,je schopný udělat něco,z čeho budou nástupci těžit. Ale není to taktik,není to někdo,kdo by byl schopnej vyhrávat pravidelně tituly.

Reagovat
Kuchta

Tak s timhle se nestotoznuji. Asi nebude tak chyba v Arsenovi jako v tvem vnimani tymu. Ja mam rad Arsenal takovy jaky je...samozrejme bych byl taky rad, kdyby byly trofeje, ale ne za cenu nakupovani predrazenych samponku, kterym jde jen o to kolik nul maji na konte a jaky hadry na sobe, a za cenu rozbiti nejpohlednejsi kombinacni hry v anglicke lize. Penize jsou, ale je spravne, ze se nerozhazujou. Platime stadion a financni stabilita je ted pro nas to nejdulezitejsi. Je krize, podivej se na West Ham, i Abramovic tratil obrovsky hodnoty.

Ja verim, ze cestou, kterou jdeme, se muzeme dostat na vrchol za udrzeni financni rovnovahy a nasi pohledne hry. Nerikam, ze je AW neomylnej, treba nekoupe DM v lete byla jasna chyba, ale verim mu. Jestli chces titul kazdej rok, bez si fandit Chelsea nebo Manchesteru, ja si pockam. O to sladsi to ale pak bude

Reagovat
afc

mal by si vediet,ze Wenger v sezonach 02,03,04 ked mal uspechy,tak ken kader bol este uzsi ako je dnes..Wenger je znamy tym,ze najradsej by odohral celu sezonu s 18hracmi,on nechce mat zdvojene ci ztrojene posty.

Reagovat
herbage

No já tam Wengera hájil, ale zase byhc po dnešní zápase tak nejásal. Druhá půlka druhé půle tragická, a ty střídání ke konci, to mi vstávali vlasy na hlavě. No a infarktovej závěr radši no comment. Byla to ovšem skvělá podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Wengera to uz zacinalo vyzerat na podobnu chybu ako minule, ze zacal striedat dost skoro... Osobne myslim si, ze su to prave striedania, ktore su jeho trenerskou slabinou, uz mnohokrat som sa o tom presvedcil, ze prehral zapas skorym resp. nevyhral zapas neskorym vystriedanim def. resp. ofenzivnych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho slabina je,že není schopný vytvořit dostatečně široký kádr s vyrovnanou silou na všech postech. Denilson a Diaby by si zahráli sotva v týmech zespodu tabulky,Almunia taky průměrnej brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sa tyka Almunie, myslel som, ze podobne nepochopitelnu komicku chybu dokaze vyprodukovat len Valdes

Reagovat
afc

Necakal som,ze o Diabym napises takuto kravinu.Ak odohra aspon 20zpasov po sebe,tak potom si mozme o tom pokecat ci ma na to,aby hral iba napr za Fulham

Reagovat
fantomas

Já sem tu, kamaráde. Na má slova dojde. Jinak z výhry jsem potěšen, ale nijak zvlášt ji neprožívám. Tady byla přítomna zvláštní motivace, chleba se neláme v soubojích s týmy Big Four, musime hlavně porážet menší mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas.. rači kdyby tak dopadlo derby.. dneska se v hospodě picnu ..

Reagovat
Tomanatura

Ale každopádně by to mohlo být varování pro Alexe. Jestli to totiž myslí s tímto rokem vážně, tak by mohl ustálit jednu sestavu a nechat hrát opravdu jen ty nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU -v 1.pločase tie nevyužité šance...,jáj...

Reagovat
smazaný uživatel

Práca s mládežou sa vyplatí.... Collinson ,krása.

Reagovat
smazaný uživatel

*Collison

Reagovat
honziss

Jack Collisoooooooon!!!!! Joooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Btw. Já nebyl doma a nestihl první poločas, proč odešel Upson? Nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie-vyzeralo to vážnejšie, odnášali ho na nosidlách... ,kua.

Reagovat
honziss

To si děláš srandu, ne? To už ani není možné.. Druhá sezóna po sobě plná zranění. Snad to Matty nějak přestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa,Sears mal šancu skončilo to brvnom,Bellamy hrá dobre

Reagovat
honziss

Do pytle. Zase. Ne, to není možné.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
honziss

Ještě se mi směj.

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott. ,Jáj mohlo to byť 3:1 a nie 1:1.

Reagovat
honziss

Já to seru. To je konec.

Reagovat
honziss

Teď se citím, jako by mě probodli Excaliburem.

Reagovat
Tomanatura

Tak se mi zdá, že si budeme ještě rvát vlasy, až se Saha stane nejzákladnějším kamenem Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho mal velmi rad, typologicky mi uplne vzhovoval

Reagovat
honziss

Tak dneska už na fotbal totálně rezignuju a jdu na pivo. Právě skončený zápas na Upton Parku mne naprosto odrovnal a totálně mi zdevastoval náladu, tedy především závěrečných 10 minut. Vůbec nevím co říct, snad jen že si na seznam můžem připsat Matthewa Upsona. Deano, Marku, Kierone, Valone, Danny, Johnatane, vraťte sééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapi to, zajtra bude svet krajsi, uvidis Teraz Zolovi ostava len pracovat s tym co ma, najlepsie, keby ste si potahali niekoho na hostovacky...

Reagovat
honziss

Koho? Není koho. A pokud je, tak to není kvalitní. Nicméně se otvírá šance pro talentované mladíky, kterých máme dost.

Btw. Na pivo nejdu, není s kým.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se dneska u všech zápasů drží minuta ticha??

Reagovat
smazaný uživatel

Spomienka na zosnulých-2.svetová.

Reagovat
smazaný uživatel

First PL goal from Liverpool Robbieee Keaneeeeeeeeeee

Reagovat
Tomanatura

Slušný počin...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalšíííííí

Reagovat
Tomanatura

Neblázni. 2 góly pro takového hráče za tolik zápasů... To je slušný počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj,scum.

Reagovat
Tomanatura

První si ujasni pojem "scum" a pak mi něco takového piš, děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa to je jasné,scum.

Reagovat
smazaný uživatel

Si slepý ?,neotravuj.

Reagovat
Tomanatura

Když nevíš, kdo je to "scum", tak mě tak neoslovuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem,už som na tomto webe dlhšiu dobu.

Reagovat
Tomanatura

Tak v tom případě tě absolutně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapes? je to provokater,ale ked niekto provokuje jeho tak sa hned zlozi...

Reagovat
smazaný uživatel

Scum-odpad,tvoje reakcie na mňa sú doslova odpad...

Reagovat
Tomanatura

Houby. Takže odpad bereš jako faktum toho, že RK dal první 2 góly v lize? Pánejo, já se ještě dovím věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď paranoidný...

Reagovat
Tomanatura

Navíc jsi mi ani na tu otázku neodpověděl. Já jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš čo to znamená paranoidný ?

Reagovat
Tomanatura

Ano, ale pořád jsi mi nevysvětlil, jaké bludy jsem napsal? Je to na tebe asi moc složité...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy(!), keď na mňa zareaguješ nemá to cenu,je to odpad...

Reagovat
Tomanatura

Poznámka pro všechny

Jeden nejmenovaný Slovenský přispěvatel dnes rozhodl o tom, že fanouškům Chelsea se přestane říkat "scumové". Na místo nich se začne takto přezdívat fanouškům Manchesteru United, konkrétně Tomanaturovi.

Děkuji za pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj

Reagovat
minoLFC

ale no..hneď si to tak neber...taký bruce nazýva scumom každého mimo Spurs

Reagovat
Tomanatura

Nebavím se o brucovi, pokud vím, tak ten slovák není.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je madar:)).Je fanusik sliepok??Aha uz chapem preco je taky senilny.Lebo jeho slepicky oblizuju spodok tabulky.Mas to za tie nakladacky na slovakov a podporovanie madarov BRUCE.

Reagovat
Tomanatura

Je sice krásné, že takto pomlouváš někoho na fotbalové stránce, kdo má daleko větší fotbalové znalosti, ale proč to píšeš mně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma spolocne s futbalovymi znalostami pan Ferovy?To neni pomlouvany,ked sa spytas na niekoho komu fandi..Nic zle som na nho nepovedal.Iba ,ze je senilny.Ked si vsimam jeho prispevky,tak len frfle jak stary senilny dedo.Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma spolocne s futbalovymi znalostami pan Ferovy?To neni pomlouvany,ked sa spytas na niekoho komu fandi..Nic zle som na nho nepovedal.Iba ,ze je senilny.Ked si vsimam jeho prispevky,tak len frfle jak stary senilny dedo.Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma spolocne s futbalovymi znalostami pan Ferovy?To neni pomlouvany,ked sa spytas na niekoho komu fandi..Nic zle som na nho nepovedal.Iba ,ze je senilny.Ked si vsimam jeho prispevky,tak len frfle jak stary senilny dedo.Asi tak.

Reagovat
Tomanatura

Ale znovu se ptám, proč to píšeš mně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnujem sa ti hlboko.Lebo ste sa o nom bavili asi preto.

Reagovat
Tomanatura

A proto mi píšeš, jaký je to vůl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz ma take velke futbalove znalosti ,tak nech vyuziva na tychto strankach.Lebo naposledy tu riesil narodnostne problemy medzi Slovakmi a Madarmi.Zrejme ma komplexy zo Slovakov

Reagovat
Tomanatura

Zřejmě má, mě je to úplně fuk, neznám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho nepoznas,ale napises ,ze ma daleko vacsie futbalove znalosti ako Ja.Nevadi,nech zije Arsenal.

Reagovat
Tomanatura

Tak ono to v těch diskuzích opravdu jde vidět. Ale osobně ho nepoznám, abych mohl psát, jaký je.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat
papos182

to je strelec

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu pavucinku vymetl

Reagovat
papos182

peknee na to ze strili vyjimecne

Reagovat
smazaný uživatel

co si pamatuju tak sice strili vyjimecne, ale kdyz uz vystreli tak to stoji za to

Reagovat
papos182

kolikaty to byl jeho gol v PL?...na azdny predtim si nevzpominam

Reagovat
minoLFC

on myslel asi strely na branu...čo si pamätam tak vystrelil asi dvakrát a vždy to boli pekné pumelice...ale aj s ním spokojný moc niesom

Reagovat
smazaný uživatel

jj pamatujes si to dobre ty dve strely

Reagovat
smazaný uživatel

v lize asi prvni, nevzpominam si, ze by dal nekdy gol, mozna v poharech

Reagovat
minoLFC

dobrý výkon a povinné tri body škoda že tam Rafa nenechal Robbieho nenechal dokonca, dnes by možno dál aj hatrick Fernando is back Arbeloa susedia z predmiestia nula bodov dobrý deň

Reagovat
smazaný uživatel

prej sousedi z predmesti tak ten byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mě Hull poprvé zklamal. Ta série výher byla hezká, prohra s CFC a MU by mi nevadila, ale s Boltonem doma? Jsem smutný. Opravdu smutný. Navíc jsem to neviděl, tak ani nevím, jestli pukli zaslouženě, nebo to byla nějaká haluz, jeko Slavia s Aston Villou. Prostě si jdu namíchat bílýho tygra na smutek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull bol lepsim timom,ale Jasskelainen chytal svoj 400. zapas za Bolton a oslavil ho zivotnym vykonom :(

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info, trocha povzbuzení, snad se příště chytnem my.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si si chcel precitat co vsetko sa stalo,tak live commentary...

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2008-2009/hull-bolton-236733.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, dobrá stránka, horší moje anglina. Ale to nejdůležitější jsem přežvejkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Herbageku,ty máš dneska pech.

Reagovat
smazaný uživatel

no, koukám, že se tady zase jednou sešla fakt výživná diskuse, asi jako v každém kole, kdy na sebe narazí kluby ze Shit4......a do toho ještě nějaký ten přiblblý Hej Slovak, no a je vymalováno.....

Reagovat
Tomanatura

Znovu opakuju, v Shit4 se momentálně objevuje Tottenham.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ked su toto prejavy jeho odbornych znalosti futbalovych,tak potom si velmi skromny na futbalove odbornosti

Reagovat
smazaný uživatel

pre tomantaturu

Reagovat
Tomanatura

Dole ti to vysvětlil.

Reagovat
smazaný uživatel

jde jen o to čím ten výraz naplníš......a pro mnoho lidí to rozhodně není ta banda tradičních anglických klubů, které si to rozdávají o setrvání v PL , ale naopak - je to pro ně ta banda cizáků, kteří parazitují na anglickém fotbale.....ale jak říkám, je to jen věc názoru

Reagovat
Tomanatura

Mně ten název nevadí, akorád si ho každý používá, jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Banda cizaku co robia premiere league najlepsou ligou na svete a zaroven s najkrajsim futbalom.Tak asi preto..BRUCE!!Parazituju??Zijes v europskej unii a v 21 storoci.Tak to chodi.Nie si v dobe kamennej.

Reagovat
Tomanatura

Tak toto je opravdu špatný názor.

Reagovat
Tomanatura

V tom případě ti proč vadí Maďaři na Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

bo to je přiblblý Hej Slovak, a ten by nejraději poslal všechny Maďary, a pro jistotu i Finy, zpátky za Ural, aby se Slováci konečně na Slovensku mohli cítit svobodně -

Reagovat
Tomanatura

Takže v Anglii může být milion plevelu, ale na Slovensku být nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

když to půjde současným tempem, tak tu máme co nevidět znovu dobu kamennou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pan dementny BRUCE s panom dokonalym Tomanaturom...Pocuj BRUCE ja som nepovedal,ze mi vadia madari na slovensku.To mas z kade??Ja mam priaatelku a je polovicna madrka,alebo inak povedane slovenka hovoriaca aj madarsky.Moja babka vedela po madarsky.Tak preco by mi mali vadit??O com trepes??Ja som odsudil Madarov co prisli z ferencvarosu a vyvesili si tam hlupe vlajky rakusko uhorske a zacali tam hajlovat,vselijaky dementi nacisticky.Inak mi vobec nevadia Madari.TOMANATURA.,predstav si,ze mi nevadia ludia zijuci v inych krajinach inych narodnosty.JA SOM PRACOVAL V ANGLICKU 3 roky,tak mi to pochopitelne nevadi.Tebe nebodaj ano?!!?

Reagovat
Tomanatura

Ne, mně opravdu nevadí pohyb obyvatelstva po Evropě. Mně vadí rozbourávání typické anglické kopané cizineckým plevelem. Díky tomuto hmyzu nemůžou vyniknout mladí talentovaní hráči. Toto už by snad mohl vědět každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave si sa u mna zaskatulkoval do poslednej cennovej skupiny.O com rozpravas?Predsa anglicky futbal nerodi tolko talentov,aby pokrili poziadavky tolkych klubov.Ak najdes dobreho anglickeho futbalistu,tak je predrazeny.Aj ty si kupis auto z rakuska,ked ho mozes mat o tretinu lacnejsie napriklad.Tie "plevy" tam robia futbal futbalom.Mne ide o futbal,nie nacionalisticke blabotiny.Chces sa pozerat na pekny futbal,alebo na bandu risavych priemernych anglickych futbalistov??

Reagovat
Tomanatura

Ty jsi asi nesledoval Anglickou ligu před 10 - 20 lety, co? Tehdy týmy vládli Evropě (Liverpool) a vůbec to nebylo o cizincích. Chvaluju v týmu 2-3 cizince, ale aby to bylo v takovém množství? Ten tvůj příklad je totálně scestný, vůbec se nehodí k uvedené problematice.

Ano, chci se dívat na Angličany, proto jsem se rozhodl pro Anglický fotbal. Anglický film bez Angličanů, bez Anglických režisérů, ale proto, že je točený v Anglii, tak je Anglický?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale aj ostatne kluby europy mali vacsinou svojich vlastnych hracov.Celkova kvalita bola tym padom mensia klubov.Nehovor mi,ze liverpool alebo manu boli kvalitnejsi akoteraz pred 20-timi rokmi.Chces sa pozerat na anglickych futbalistov??Co mas z toho??Ja sa chcem prvom rade pozerat na pekny futbal a je mi jedno ci to hraju eskimaci alebo upratovacky z bieleho domu.Co keby vsetci ti cudzinci si daju anglicke pasy??Bolo by ti lepsie??

Reagovat
Tomanatura

Ano, byly to kvalitnější týmy, než jsou teď. Co mám z toho, že vidím hrát Angličany? A co mám z toho, když vidím trapné idioty typu Ronalda, Naniho, Andersona a dalších kreténů, kteří do té Anglie to zlo přinesli? Je mi na blití, když porovnám fotbal v Anglii teď a před několika lety. Opravdu obrovský rozdíl. Ty chceš bořit něco, co je stavěné století. A argument k tomu máš takový, že to bude lepší. Myslíš, že je lepší se dívat na simulace, technické ptákoviny, které patří do Brazílie, než na srdcařství, bojovnost a pumelice?

Reagovat
minoLFC

simulácie určite nie, tých ale hráčov môžu zbaviť páni rozhodcovia...a určite by si nechcel len drevorubačský nakopavačský futbal bez techniky...tempo, tvrdosť, ferovosť si anglický futbal môže zachovať a od tých cudzincov si môže zobrať tú kladnú technickú stránku

Reagovat
smazaný uživatel

O com rozpravas??Hej Ronaldo simuluje,ale zaroven aj predvadza futbal.Nie som fanusik Manchestru,ale...Je v trojke naj hracov sveta,aj ked ho nemusim to poviem.Anderson,nani ano su saskovia,ale za to ich nemusis hadzat do jedneho vreca.Bojovnost anglicanov??Gerrard klasicky "anglican"velke srdce bojovnost,ale pokial pozeram je pre mna jediny z anglicanov taky.Mozno este Lampard,Terry..Ale aj Gerrard sa ochotne polozi nazem vid atletico.Tak co??Doba sa meni kamo.To nieje len futbal kamarat,to je cele anglicko pokurvene.Zil som tam viem.Ty stary anglicania 100% ti su super tych mam velmi rad,ale mlady a stredna vrstva to su taky podiviny namysleny a rozmaznany.Volakedy bolo anglicko na tom uplne inak,teraz sa to tam vsetko zmeniloSame zivli kriminalne,vrazdy,brutalita...to nie je len o futbale.To je o ludoch a je jedno z kade su.

Reagovat
Tomanatura

Já se bavím o fotbale. Nemyslíš snad, že by tam takových lidí bylo daleko více, kdyby nepřibývalo cizinců a neubývalo Angličanů? Místo jižáckého plevelu by byli tito hráči, kteří by dozajisté pokračovali v tom, v čem byla vždy Anglie respektovaná a charakteristická. Dnes je na tom, díky těmto individiům, o poznání hůře.

Myslíš, že dokáže něco, co se tvoří tisíceročí pokur*it jedna generace?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by ich tam viac ,stale sa rodia ti skvely anglicania vid. Joey Barton Kamo aj ty "juzanci" su skvely futbalisti a nie vsetci filmuju..Bojuj za dobrych futbalistov nie za anglickych futbalistov.Aj tam najdes peknych posukov medzi nimi.Vinu nekydaj na cudzincov.Ludia sa nemozu radit podla krajiny povodu

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

přijdeš mi jako nějaký hodně naivní jehovista ......

Reagovat
smazaný uživatel

Jehovista?? Nie take vtakoviny nemusim.Snazim sa byt len ferovy clovek.Radis snad ludi podla krajiny povodu??Myslis,ze anglicania su niejaky top bohovia..Ludia ako iny..Tiez tam mas padavky a posukov ako inde.

Reagovat
smazaný uživatel

co proc ne??

Reagovat
smazaný uživatel

proč nelze rozlišovat lidi podle krajiny původu?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco??Rozlisovat mozes,ale nie odsudzovat ,ze hmyz a neviem aka zgerba filmarska...Ja nie som Hej slovak ako si myslis...takze asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo se tady baví o odsuzování?

Reagovat
Tomanatura

No prosím, posuzovat lidi podle původu můžu. A filmařský plevel patří tam, kde se narodil. Jsem zastáncem Anglického fotbalu a tvoje směšné argumenty o pěkném fotbale a EU jsou k ničemu. Pěkný fotbal byl předtím, zatímco teď ztrácí na kvalitě. V Itálii nehraje tolik cizinců a jak to tam vypadá? Jsou zachovány typické vlastnosti, né jak v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vies co..hod si maslu na krk a obes sa!Inak ti uz nepomozem,alebo prestan pozerat anglicky futbal a zameraj sa na ten taliansky.Anglicka liga ma teraz vacsiu kvalitu ako volakedy,mozno na ukor krasy a co ja viem coho vsetkeho.Mne sa anglicka liga paci taka aka je.Slobodna!A ked ty mas nervaky,lebo fandis niejakemu "anglickemu "klubu zo spodku tabulky,nemusis sa tak rozrusovat.Mas teraz hysaky z toho ,ze kluby ako z big 4 sa drzia hore a vinnis tym cudzincov.Ja fandim Arsenalu,a preto nikdy nebudem zdielat tvoje nazory spolu s tebou.Logicky ma asi chapes!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a kde jsi vzal, že je teď anglická liga lepší než kdykoli předtím? Dříve jako nebyla svobodná?....ale jo, chápu ty tvoje blafy o multikulturismu, fanoušek Arseanalu, to je něco jako diagnóza....

Reagovat
Tomanatura

Jestli dokážeš vypotit takový blud, tak opravdu není pomoci tobě.

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem si přečetl i 2. půlku tvého příspěvku. Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tym myslis?Manchester united?

Reagovat
Tomanatura

Přečti si, co jsi z vyblil z klávesnice

Reagovat
smazaný uživatel

Co ze Ronaldo patri medzi 3 naj hracov??Myslis opak??Ze Anderson a Nani su saskovia?Myslis ,ze nie??Ty mudrlant.

Reagovat
Tomanatura

Toto jsem opravdu nemyslel Zkus přemýšlet dál, moc ti to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je teraz manchester kvalitnejsi ako davno dozadu??A neni.Alex sam povedal.

Reagovat
Tomanatura

Tak ti teda poradím.

".Mne sa anglicka liga paci taka aka je.Slobodna!A ked ty mas nervaky,lebo fandis niejakemu "anglickemu "klubu zo spodku tabulky,nemusis sa tak rozrusovat.Mas teraz hysaky z toho ,ze kluby ako z big 4 sa drzia hore a vinnis tym cudzincov"

Fandím United a i přes počet cizinců v něm se mi ten plevel příčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze ten coment patril Bruceovi.Asi tak...Novidis ,tak mozno by si bral Mnachester anglicky mozno s dvomi legionarmi bez trofeji??Nemas rad Ronalda??Ved ten vam vyhrava tituli,vid minuli rok.Polovicka uspechu tkvela na nom,ked nehral tak vasa ofenziva nemala ani zdaleka taky efekt.Nani toho nemusim potom debakli,co ste nam dali minuli rok,tam saskoval pocas zapasu.Anderson toho tiez nemusim,ale co ti vadi na nom??Podla mna je dobry futbalista,aj nani aj ked je saso.

Reagovat
Tomanatura

Nehodlám se s tebou bavit o mých sympatiích k jednotlivým hráčům, mám na to svůj jasný názor, který jsem tu už několikrát prezentoval. Poslední dobou v každé diskuzi o Ronaldovi, takže mě to už nebaví.

Mimochodem s 2 lidmi mimo britský ostrov by byl Manchester na stejné úrovni, jak teď.

Foster - Brown - Ferdinand - Evans - EVRA, Fletcher - Scholes - Carrick - Giggs, Rooney - Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Vies kde by ste boli bez Vidica,Van der Saara,Ronalda..Roonie,ked nema svoj den je useless

.

Reagovat
smazaný uživatel

ked vyjadrujes v mnoznom cisle tak sa pise i a nie y.

Reagovat
smazaný uživatel

díky takovým volům jako jsi ty, se nelze o anglickém fotbale už nikde pořádně pobavit....

Reagovat
smazaný uživatel

to je na toho Slováka - přesvědčeného Internacionalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe som tam napisal koment,vyssie ako je to so mnou a madarmi vysvetlene

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe som tam napisal koment,vyssie ako je to so mnou a madarmi vysvetlene

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe som tam napisal koment,vyssie ako je to so mnou a madarmi vysvetlene

Reagovat
smazaný uživatel

Bruci, bruci, od hejslováka k multikulturálnemu internacionálovi Kritizuješ aj jedno, aj druhé, tak čo vlastne má človek byť?

Reagovat
minoLFC

nechaj Bruca žiť v jeho svete

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš? Kritizuju extrémní projevy těchto jevů - extrémní nacionalismus hej slováků a extrémní internacionalismus "multikulturistů"......vše by mělo být v nějakém uměřeném poměru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšimol som si, že by si kritizoval extrémne prejavy maďarských hools? Skôr naopak. Len Ti dám tip, nabuduce si troška popozeraj napríklad ich tričká aké znaky tam mimo iných majú. Myslím, že Tvoji kamarádi Yidos by Ta za ich nadŕžanie nepochválili. Čo sa týka toho, že kritizuješ extremne prejavy bud toho či onoho rázu, tak to samozrejme nie je pravda. (Preto moja poznámka ako zaujímavo si sa u petulda dopracoval od extremneho nacionalistu k extremnemu internacionalovi) Ale Tvoje príspevky plne chápem, musíš si predsa budovať image toho kto má na všetko odpoved. A kedze na tomto fóre sa najde len veelmi málo ludí, ktorí Ti dokážu oponovať, tak potom dostávaš pochvaly od zvyšku osadenstva, ktorí Ti tie Tvoje demagogie zožrali aj s navijákom.

Reagovat
smazaný uživatel

DAKUJEM MIKA.Konecne sa tu nasiel niejaky objektivny nazorChodim casto na eurofotbal,ale nikdy som tu necital niejako extra tieto prispevky,ale normalne ma to zacalo bavit Ten BRUCE mi pripada ako niejaky vseved,ktory zozral vsetku mudrost sveta.A najde sa tu par jeho fanusikov,ktory sa tu poznaju dlhsiu dobu a potom mu prikivuju.Zda sa mi ,ze ma niejake komplexy zo Slovakov.A velmi "objektivne"sa vyjadruje k madarsko slovenskej problematike.Ono im totiz nechodi madarska garda v nacisitickych uniformach pochodovat do Ciech.O futbale si myslim,ze prilev cudzincov nie je na skodu skor naopak,prinesu aj vela dobreho...asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak co jsem viděl záběry, tak jediné extrémní projevy tam měla především vaše slovenská fašistická policie.......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pozeral spravy na madarskej televizii Boli tam aj zo strany "fanusikov"ferencsvarosu aj zo strany slovanu.Preto bol pocet zranenych 15:15.Len to je to ,ze Slovanisti dostali pred stadionom a madari na stadione.Ale co sa do pice do toho staras ty??

Reagovat
smazaný uživatel

Bruci, neviem do akej miery si presne informovaný o dnešnej situacii na južnom Slovensku a v Madarsku, do akej miery vieš čo skutočne chcú slovaci žijuci na slovensku, ktorí v živote madara nevideli, slovaci žijuci na zmiešanom území, madari žijuci na slovensku a madari žijuci v madarsku, ale podľa Tvojich príspevkov (dávam mimo provokačky, ktoré majú za cieľ len a len niekoho nachytať) to nebude z Tvojej strany také horúce ako sa tu snažíš prezentovať. Pretože je síce pekné, že si si niešo naštudoval o Trianone (tuto debatu mozme prebrať inokedy) ale dnes je rok 2008 a pár vecí sa proste zmenilo. Ale o čo vlastne ide. Vieš, ak by si prezentoval českého nacionalne orientovaného občana, tak by som Ti nič nepísal. Lenže, ak na margo českého narodneho odporu si sa svojho času vyjadril, že prezentuje len velmi uzku skupinku ludí, s ktorými ste sa česi ako národ už dávno vysporiadali, a v jednom kuse tu podporuješ yidov a všetko s nimi spojené, tak POTOM tvoje príspevky ohladne madarských fanušikov/chuliganov/gárd sú minimálne SMIESNE. Znovu si nereagoval, ako si mám vysvetliť Tvoju podporu ludom, ktorí by Tvojich kamarádov yidov poslali sfleku do plynu. Toto je tá Tvoja rozpoltenost, proste či sa Ti to páči alebo nie, tí madari, ktorých tu obhajuješ by aj s Tebou zatočili okamžite.

Zaujímavá schyzofrénia pri Tvojej osobe je aj v tom, že je verejne známy Tvoj odpor k hnutiu hooligans ako takého. Ako vidím, mimo madarských hools .) Proste tých vecí je dosti vela, a len sa čudujem tým ludom z tohto fora, ktorí Ti to žerú. :)

Čo sa týka samotného zákroku polície, tak ten bol samozrejme obrovskou chybou PZ SR a v konečnom dôsledku dal veľmi dobrú príležitosť madarskej strane sa tváriť spravodlivo.

PS: Vieš, že v madarskej republike nie sú postavené mimo zákon nacistické symboly? :)) Znovu sa pýtam, čo by na Tvoju obhajobu madarských hools povedali Tvoji kamarádi yidos.

PPS: Bud je Tvoja nenávist voči slovákom ako takým taká veľká, že si schopný obhajovať obrazne povedané aj diabla, alebo si natoľko neiformovaný o dnešnej situácií, že to jedoducho nevieš objektívne posúdiť, a z jedneho spackaného policajného vyjazdu robíš závery. Len pre info, naše korytnačky mládia ludí na štadionoch tyžden čo týžden (fans slovana a trnavy potvrdia), a je im jedno či to je slovak či madar, chcú si jednoducho buchnúť, a v helme to majú dokonca legálne.

Reagovat
$dolar$

Asi nejdelsi prispevek co tu kdy nekdo napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem napsal delší...(myslím)

Reagovat
$dolar$

Ukaz

Reagovat
smazaný uživatel

Sumář v souhrnu PL o zápase CFC-MU(36. kolo) a jedna reakce na Sawyera,ale to už jsem zapomněl,kde to bylo,někde u článku CFC nebo MU asi...

Reagovat
$dolar$

Minuly rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,letošní 36. kolo...

Reagovat
$dolar$

Tak jsem hledal ale nenasel, procetl jsem asi tak 6 clanku k tomu kolu ale nic jsem nenasel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/anglicka-premier-league-souhrn-36-kolo-52483/

Ten koment k Sawyerovi nenajdu,nepamatuji se,kde byl.

Reagovat
$dolar$

Tak jsi prohral o 24 slov tvuj prispevek ma 371 slov a jeho 395

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že nevím,kde je ta reakce na Sawyera.

Reagovat
smazaný uživatel

To je houby, já napsal o hromadu delší v článku Fotbalisté Slavie prožili nejúspěšnější sezónu v histurii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ti to stalo za to pisat Bruceovi??Tak dlhy koment.On ten Bruce mi pride ako niejaka rozpoltena osobnost.Nema rad hooligans a nema rad slovakov,tak ked pride rype do oboh stran.Ale mas pravdu,co si napisal.Len im treba pripomenut,jak ich fizli mlatili fanusikov Dinama Zahreb,tiez nebolo bez priciny,ale ani nasi nebili bez priciny,len to mozno prehnali.Ale koho tlkli??Predsa ten sektor tzv. jadro najtvrdsich hooligans,takze komenti ze bili aj zeny a deti su uplne bez opravneny Normalny clovek do hooligans sektora nepojde,ale na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

to MIKA - předpokládám, že mně nepodezíráš z nějakého "antislovakismu"?

Já ty "antislovenské" komentáře psal jako reakci na ty různé slovenské idoty, kteří tady vykřikovali něco ve smyslu "na slovensku po slovensky" nebo "madari do madarska" - v těch komentech jsem jim chtěl ukázat postavení Slovenska v historii Madarska - a k tomu byl ideální ten malý výlet do historie...

To že se pak na to nabalili další "hej slovaci" , stojící na různém inteligenčním stupni (čti různě nízkém) a začali všemi možnými prostředky obhajovat vše slovenské je už jiný příběh a do něj nevstupuju

O madarských HOOLS jsem jen napsal, že přijeli na fotbal proto aby chránili klidné madarské maloměsto Dunajskou Stredu před nájezdem několika tisíc Belasých - byla velká pravděpodobnost, že si slovenští fans přijeli "bouchnout" do Madarů - a ti venkovani by se sami asi neubránili,,,,,,nikde nehodnotím zda jsou madarští hools dobří nebo zlí, jen jsem konstatoval proč tam byli, ostatně stejně vím, že jsou naprosto stejní jako všichni jim podobní

O současné slovenské problematice menšin mám samozřejmě jen povrchní informace, ale vadí mi, ten jednostranný pohled na tuto problematiku, který se ze Slovenska často šíří a i tady to lze vysledovat - že ti slovenští madari jsou vlastně takoví zlí fašisti, kteří by nejraději sežrali celé Slovensko, proto tady občas reaguju na podobné projevy, bylo by možná dobré kdyby se ti hurá slováci na to podívali i z madarského úhlu pohledu (možná po nich chci ale příliš)

No, jak občas podiskutujeme o problematice Yidos, a až napíišu ten slíbený článek, tak podiskutujeme zase, tak bych třeba na oplátku ocenil, kdybys mi něco bližšího napsal o tvém pohledu na Madary na Slovensku - nevím ale kde, třeba bych ti k tomu dal prostor na našem spurs webu - pro nějaký osvětový článek, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ad malý výlet do histórie. No to je to, čo na Tebe kritizujem, pretože na ten malý výlet do histórie si pozývaš ludí, o ktorých si presvedčený, že ich argumentačne zničíš. Potom sa Ti dostanú neoprávnené ovácie napr. od Tomanatury :). Ale budiš, pokiaľ, by šlo len o historiu, tak si tu kludne búraj slovenské mýty o 1000 ročnom útlaku a pod. Nemám s tym problem. Ale hned teraz Ti vravím, že s tým Trianonom to také jedno-jednoznačné nebude, a vo vlastnom záujme si na túto historickú udalosť najdi viac zdrojov, aby si to pochopil v širších súvislostiach. Pretože ono ani slovenský ani madarský výklad sa nevyhol prikrášľovaniu.

Čo sa týka nájazdu belasých, tak to je presne to o čom hovorím, nemáš proste všetky informácie a z útržkov si vyvodzuješ mylné závery. Písať tu niečo o pogrome slovanistov na madaroch žijúcich na žitnom ostrove je troška silná káva. Za prvé, tvrdé jadro hools slovanistov tvorí ani nie 200 týpkov. Fakt netuším, kde si vzal to číslo 2000. Konkrétne do DS šlo 1300 ludí z BA, ale ako vravím, bitkarov je max 200. (aj s brnákmi :) ) Korytnačiek bolo 800 a ako som písal, tým je úplne uprdele nejaky slovan, dac, alebo fradi. Fakt stále rozmýšlam, čo tým pogromom myslíš (od Teba by som čakal predsalen trocha reálnejšie názory) Udiali sa pred zapasom zo strany slovana nejake incidenty (rozbite okná na autach, rozbite vylohy) ale vždy nato reagovali nadržaní acabi a vysledkom bolo 15 či kolko zatknutích a x zranených slovan fans. Takže aký pogrom prosím Ťa??? Madarskí hools majú ťažko v paži madarov žijúcich na slovensku, to prečo boli v DS bolo o niečom úúplne inom.

Nateraz teda len tolko, ak si si dal za úlohu búrať slovenské mýty tak do toho, ale hovorím, najdi si nato viaz zdrojov, pretože tak ako slovenské dejiny sú písané "po slovensky" tak aj madarské dejiny sú písané "po madarsky" A to mi ver. Čo sa týka mojho pohladu na slovensko-madarské vztahy, tak možem nad niečím podobným pouvažovať.

PS: Vravíš síce, že Tvoje príspevky sú len reakcie na slovákov, a nie je v nich ani stipka antislovakizmu, ale čo potom napríklad tá poznámka o tom, že Kontlerova kniha je tu zakázaná :D Ale bral som to ako vtip

PPS: Po tomto nás PJ zabije

Reagovat
smazaný uživatel

OK, až budeš mít něco o těch Madarech, tak se mi ozvi na adresu tottenham zavinac volny tecka cz

s tím Láslo Kontlerem to byl samozřejmě vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to BRUCE ,to ze fandis Tottenhamu hovori za vsetko To je velmi zla diagnoza. Pomaly sa dvihate v tabulke,tak dufam ze opadne trosku z tej tvojej zaciernenej mysle toho zla.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli na Slovensku máte něco podobného, ale v Česku na tebe přesně sedí pořekadlo - "Mluviti stříbro, Mlčeti Zlato"......každým svým prříspěvkem se jen ztrapňuješ, ale co už s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Mne staci aj to striebro Strapnujes sa v prvom rade TY!S tymi tvojimi "nazormi".Mozno by si mal vyuzit svoj talent a treba prist nieco "zduchovnit" na slovensko.My ti dame za odmenu bryndzove halusky a odznak dvojkriza Tiez ta mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak ..pravdu vravis MIKE.Ten Bruce napisal ,ze madarsky hools prisli k nam chranit madaroc zijucich na slovensku??Tak to ma z kade take info??To zrejme od tych cechov co k nam chodia zveladovat a "zduchovnovat" slovensko ako napisal BRUCE.Samozrejme ani to neni prejav antislovakizmu. Madarsky hools co prisli na slovensko su prevazne z hnutia jobbik,alebo inak povedane madarska polovojenska garda fasisticka,ktora si prisla liecit komplex velkeho uhorska .V podstate nam to dali aj najavo vyvesenymi uhorskymi vlajkami. Ked som to skritizoval ,tak som bol nazvany HEJ SLOVAKOM,pri tom mi koluje asi 25%madarska krv.Inak povedane babka mala madarsku narodnost. Ono si ma vybral na argumenty z niejakeho "sympatickeho" dovodu.Pri tom rypal do nespravnej kopy.A taky dementy ako TOMANATURA sa k nemu pridali za prislub odmeny v podobe oralneho sexu Medzi tym prisli na slovensko madarsky fasisty(jobbik)ukladat vence na niejake pamatniky,ale vlastne podla Bruca urcite len chranit niejakych nevinnych madarov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zaloz historicky klub spomienkovy a tam si to preberaj,aky bol futbal pred 20timi rokmi.Nie tu.Doba sa zmenila ci sa ti paci alebo nie.Sucastnost je taka aka je a ty to urcite nezmeni,ci sa ti to paci alebo nie kamo.

Reagovat
minoLFC

pokiaľ, sa nedokažu presadiť v konkurencii toho plevelu, tak to bude možno cih chyba...možno je chyba aj prístup médií a anglických fans k mladým anglickým hráčom vďaka ktorému sa po pár malých úspechov cítia ako hviezdy...je to vidieť nielen pri predzápasových vyhlaseniach juniorských reprezentantov ale aj seniorských

Reagovat
smazaný uživatel

to mi hovori fanusik liverpoolu?? Pozri sa,keby nemate hracov ako Torres,Reina,Kuyt,Babel,Arbelola,atd..tak ste kvalitou uplne niekde inde.Tak sa radsej zdr komentarov.

Reagovat
minoLFC

vieš na koho reaguješ a pochopil si môj príspevok?

Reagovat
Tomanatura

To je naprosto směšné. Ty si asi nepamatuješ Liverpool v době, kdy naposledy vyhrál titul že?

Reagovat
minoLFC

nie nepamätam..ty hej? ... fandím od čias Owena ... od posledného tiulu sa doba zmenila

Reagovat
Tomanatura

Já reagoval na něj, ne na tebe

Reagovat
minoLFC

uf sorry už sa ztrácam v tých komentoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ale preco,lebo aj ostatne kluby boli "anglicke s anglickymi hracmi".Zostroj mi klub cisto anglicky a chod s nim hrat..Nevedel by si najst dobreho hraca na kazdy post.Ak aj ano,tak by bol bud v druhom klube alebo neskutocne predrazeny.Tak by si doplnil ten post niejakym"anglicanom"ale nie dostatocne kvalitnym napriklad.Tym padom by si uz mal slabinu.

Reagovat
Tomanatura

Toto snad nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
minoLFC

inak som reagoval na Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ,lebo taketo zapasy aj stoja za komenty. Co mas s tymi Hej Slovakmi ty zakomplexovanec?Shit 4 je spodok tabulky,posledne 4 kluby,vies??

Reagovat
smazaný uživatel

no, škoda, že ty komenty jsou většinou jen výkřiky do tmy....ale jo, křičte dále, třeba vás i někdo uslyší,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád to robím ,ale musím pochváliť Arbelou -dnes sa snažil... pekný gól ,pekné centre...,v strede pola nám nechýbal Xabi,Mascherano hral dobre aj prihrávky boli dobré,pokusy o strely...

Gerrad sa tiež zlepšil oproti zápasu s Atleticom.

Reagovat
minoLFC

jj bol som prekvapený jak Masch po odchode Gerrarda tvoril hru...čakal som že to bude robiť Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pred sriedanim nám Xabi nechýbal ,Masch hral dobre.

Reagovat
Zajda

Dneska super Liverpool jupí...YNWA

PS:Sájuško muck nekoukej tak hladově po mě

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Zajda

Ale jedna kamarádka si to tu čte a já o tom vím tak jsemjí tak nějak chtěl vytočit

Reagovat
Tomanatura

Jo ták

Reagovat
smazaný uživatel

Sájuško, nekoukej po Zajdovi a připoj se, podiskutuj, uleví se ti.

Reagovat
minoLFC

dobrý nick...nejaká stávka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen přiznaná blbost. Ale nebolí to.

Reagovat
Tomanatura

Na jak dlouho ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude pokračovat to, co se děje tento týden, tak už jen zítra, pak to změním na "blbec měsíce". Každej den nějakej průser, všechny z blbosti nebo nepozornosti. Teď mám třeba zavázaný a voteklý obě pracky, protože jsem se ve čtvrtek pokoušel chytat padající překlad, aby se nezlomil - to by normálního idiota nenapadlo.

Reagovat
Tomanatura

Na jak dlouho ti to doktor určil? To ale bys mohl mít nějakou dobu pracovní neschopnost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Octan, alpa, pružnej obvaz. Už je to lepší. Doktorovi pošlu mail. Já ho chytal do náruče, chtěl jsem ho jen ztlumit, jenže jsem praštil rukama o hranu fošny, zlomený to asi není, ale naražený zápěstí a ty drobný kostičky je prostě na hovno. Včera jsem si musel vzít šoféra - bych neudržel volant. Vytočit číslo na mobilu - děsnej problém. Utřít si prdel na hajzlu - nebudu popisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal jsem ten překlad, ne doktora, samozřejmě. Eště to tak.

Reagovat
Tomanatura

Ale psát ti jde, tak to bude dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska už hejbu prstama, trochu to bolí, v pondělí to bude dobrý. A překlad se nezlomil.

Reagovat
Tomanatura

Měli bychom na tebe dohlídnout, poslední dobou děláš opravdu blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se zatím celkem nic nevyprasilo (kromě prohry Hullu). No, ještě není půlnoc, uvidíme, zatím sirény neslyším, je klid...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Kamaráde, ty muj blbečku, ani sme nerozebrali Villans. Já se vrátil až ve čtyri ráno, tak sem se nestihl zapojit do diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

No a já stejně nebyl schopnej nic napsat, jedinej volnej prst byl malíček, a našťouchat myšku tak, abych mohl kliknout - na to jsem neměl nervy. Napsal jsem jednu větu bez hacku a carek a šel jsem spát.

Reagovat
fantomas

Jo na to sem vlastně koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten tvůj lehce alkoholický komentář potom taky.

Reagovat
fantomas

Co sem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsals všechno v pořádku, ale sám jsi dodal, žes to musel zapít. Neboj, z monitoru lihovina cítit nebyla.

Reagovat
fantomas

Beztak to nebylo nic drastického, jen sme u pivka pokecali s fanoušky Villans a obecně PL.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že ako je to tu už zvykom nezabudol miestnu diskusiu ´´trefne zaklincovať´´ hH(hej Historik).

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s Tomanaturou v diskusiii o Anglickom futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze vies,ze bola rec o anglickom futbale.

Reagovat
Tomanatura

Pod příspěvkem je vždy tlačítko reagovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co narazas??

Reagovat
smazaný uživatel

hmm arsenal v zakladu 6 francouzu... to domenechovi staci jezdit jen na emirates stadium a do Lyonu a ma poskladanou repre... podobne del bosque staci barca, vale a liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A Queirozovi Chelsea,Manchester a Porto.

Reagovat
smazaný uživatel

je to strasne s tymi cudzincami

Reagovat
honziss

Kvalita diskuze tady jde do háje (pokud tam už není).

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Teď to nebylo tak špatné. ještě nehrála Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Bruce toto sú tie tvoje ´´ pseudovědecké blitky´´-http://hznk.blogy.atlas.sk/sociologia/53950/

btw:Ale som sa na tom nasmial :´´maďarském maloměstě typu Dunajské Stredy´´,´´slovensá fašistickká policie´´

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto stejnou pseudovědeckou hovadinu jsem kdykoli na požádní schopen také napsat - jen se bude jmenovat "Slováci neexistují"....

Kontrolní otázka - ty fakt věříš takovým pamfletům?

Zkus si raději přečíst Dějiny Maďarska - ale samozřejmě nesmí být napsané nějakým Hej Slovakem, třeba ty od Láslo Kontlera jsou dost dobré, ale nevím jestli něco takového u vás může vůbec oficiálně vyjít...

Reagovat
smazaný uživatel

To ty sa musis kamarat velmi nudit,ked citas dejiny madarska.Vies to zas napise madar,samozrejme v prospech madarska.Mne je jedno aka bola historia,ale teraz je Slovensko ake je a to sa menit nebude.Tvoja nenavist vychadza z fandenia Tottenhamu,takze ta to ospravedlnuje.Ako fanusik prezivas posledne roky tazke casy,tak ta to niti sa starat do okolitych problemov statov.

Reagovat
Tomanatura

Myslíš, že s tím má něco společného Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Arsenalu,ale nie som ten radovy fanusik co neznasa na smrt Tottenham.Nemam proti nim nic.Vacsinou ich fanusikovia su alkoholici neskodny Teda aspon v Anglicku.Snad nevypadnu,bola by nuda bez nich Ja strasne nemusim Chelsea.

Reagovat
Tomanatura

A opět nechápu, proč to píšeš mně

Reagovat
smazaný uživatel

Preco,lebo ty si dal otazku pod moj koment

Reagovat
Tomanatura

Ale odpověď na moji otázku byla jen ta první reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som dodat dodatocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo říká něco proti Slovensku,tak to pochází ze všeho,co dělá,o čem myslí a celkově z celé jeho zkažené osobnosti... Slovensko bylo od počátku věků,kdy bůh stvořil zemi samostatné. Jen to schovávali za Maďary...

Reagovat
Tomanatura

Nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak niejak Vidim ,ze tu su samy znalci dejepisu a nakoniec zistim,ze vlastne ani ja neexistujem.Slovak je vlastne nikto,len zlodej pody a fasista.To nasi cesky bratia maju bohatu historiu plnu hrdinov,len jednu jedinu trhlinu maju,ze boli v Cesko-slovenskom state,s niejakymi slovakmi co o nich nikto nic nevie z kade sa vzali Vlastne ste boli Cesko -madarsko..

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky začalo Slovensko existovat po 1. světové válce... Řekni mi,kdy jste měli samostatnej stát??

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ti si sa este vyvijal z opice na terajsiu pol opicu.

Reagovat
Tomanatura

Takže nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

8-9.storočie(825-833)-Nirianske kniežatstvo-ide o najstarší(nehovoriac o Samovej ríši) historicky dokázaný štát našich predkov.

Reagovat
smazaný uživatel

*Tie roky(obdobie Pribinovej vlády) su myslené ako 9.storočie samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sa k nim vyjadrovat.To su cesky zabednenci.Ze ich futbal je na daleko daleko vyssej urovni ako nas Ony si normalne myslia ,ze tam maju gambrinus premiere league To je v riti s nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, objektívne musím priznať že ich liga je lepšia....

Reagovat
Tomanatura

Jojo, v Premier Gambrinus lize se bohužel nemlátí Maďaři s domácíma, tak jak to je v té slovenské slátanině

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma uroven futbalu spolocne s bitkami chuliganov.Pozri sa jak ste vy dojebali fanusikov dinama zagreb.To je tiez uroven ze...

Reagovat
Tomanatura

Sparťani s nima neudělali zhola nic, máš asi špatné info. Kvalita fotbalu? Myslím, že počet Slováků v Gambrinus lize je opravdu výmluvný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved preto ma taku uroven,lebo je tam vela slovakov Spartani neurobili s nimi nic,ale vasi policajti.To tiez nebol opravneny zasah,ked vam tam rozjebavali mesto a napadali policajtov s kamenmi.Podobne to bolo u nas akurat ,ze tam hajlovali a hadzali kamene do policajtov.Tak dostali.No neviem ci take brno alebo boleslav ma lepsiu uroven ako trnava alebo slovan.Ty si tak fandis Uz to preglgni,ze ste vcera prehrali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že jsi typicky fanoušek Woolwiche.... Vidíš jen svůj tým (zemi) a tvrdíš o něm, že je nejlepší, přitom sám víš že to není pravda. Zkus se zamyslet.... Co si tím chceš vlastně dokázat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že jsi typicky fanoušek Woolwiche.... Vidíš jen svůj tým (zemi) a tvrdíš o něm, že je nejlepší, přitom sám víš že to není pravda. Zkus se zamyslet.... Co si tím chceš vlastně dokázat?

Reagovat
Tomanatura

Vidím, že s někým tak zahleděným to opravdu nemá cenu. Jestli má Trnava větší kvalitu než Boleslav A to s těma Slovákama v GL radši nekomentuju, jelikož to opravdu cenu nemá. Nejdřív se uvědom a potom mi začni zas psát.

Reagovat
smazaný uživatel

i s tím fotbalem to je teď jako ze situací za 1. republiky - Slováci chodí do Čech za prací - (hráči) a česká inteligence chodí budovat na Slovensko jeho duchovní nádstavbu (čeští trenéři)...

Reagovat
Tomanatura

Asi tak

Reagovat
Tomanatura

Šak se taky u nás každý za tuto nevysvětlitelně hrůznou tečku v naší historii stydí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak hlavne preto,ze ten vas neznamy spojenec Slovensko,teraz predbehuje tu vasu spomalenu ekonomiku..to je zavist.

Reagovat
Tomanatura

Jojo, a to mě opravdu na výsost trápí. Hlavně že fotbal je tu na daleko, ale opravdu daleko vyšší úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda.Je na vyssej,ale ze daleko vyssej Sa zobud kamarat,vy mate slaviu ,my zilinu.Okrem toho by si zbytok klubov mohol podat ruky.To uz skoncila era sparty alebo brna.To tak mozu sa rovnat s kosicami alebo trnavou. Ty si velmi hrdy cech ,ale nemas byt preco povysenecky.Typy chvalenkarov ako si ty su stroskotanci lieciaci si komplexy v provokaciach ludi spoza monitora pocitaca.

Reagovat
Tomanatura

To je sice krásné, ale místo toho, aby jsi mi dokázal pořádně oponovat, tak mi píšeš, jaký že jsem zakomplexovaný tip Navíc Sparta, Brno, Ostrava, Boleslav jsou na opravdu daleko vyšší úrovni, než nějaká Trnava. A to radši nemluvím o mládežnickém fotbale, ten máte opravdu otřesný (vlastní zkušenost).

Reagovat
smazaný uživatel

uzavřeme to tak, že Bůh byl Slovák, a jako každý Slovák měl velmi kladný vztah k borovičce, no a když si chtěl vyvolit svůj lid - tak jelikož byl ožralý jak slovák, tak místo slavného starověkého kmene Čobolů se dostal ke kmenu Yidů, které si v kocovině vyvolil za své plémě - a to je také počátek toho slovenského antisemitismu a všech jejich historických komplexů......a za všechno může ta vaše borovička

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam ziadne komplexy z nikoho uz vobec nie z madarov a cechov.Asi tak.Antisemitista som neni urcite.To skor tie tvoje komenty..Sa pozri radsej na historiu ceska ty mudrlant

Reagovat
stas87

pls nereaguj nanho on je celkom dost mimo ten nacionalizmus robi svoje nwm preco sem taha neaku ekonomiku ked je na stranke o futbale takym slovakom

Reagovat
Tomanatura

Přesvědčuje mě o tom sám

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si dobry kokot stas 87,sa pozri co sem ony tahaju,ze Slovaci vlastne nie su a tak,ty si dobry madar...To je o futbale ty dement,riesit nacionalisticke picoviny.

Reagovat
Tomanatura

A teď jsi mě dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam byt otaznik na konci!!!

Reagovat
stas87

aly ti tady predsa skaces do cechov vynasas do neba trnavu ano trnava moze porazit banik boleslav ale nebude ich porazat pravidelne lebo na to nema fakt neviem na co sem tahas ekonomiku aj ked som slovak tak nemam problem uznat kvalitu cechov za vsetkym nevidim len to ze slovensko je vo vsetkom pred cechmi ja teraz zijem v ceskej a mam kamaratov cechov vychazime spolu v poho a dake komplexy z cechov mas viditelne ty cize sa ukludni a napis nieco zmysluplne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on je jen trošku pomatený

Reagovat
stas87

trosku viac ale ved je to zbytocne pisat take hovadiny ved sme boli dlho jeden stat

Reagovat
smazaný uživatel

O com tocis,tato debata sa zacala uplne hore vyssie.Ja som sa absolutne do cechov neobuval.Absolutne proti nim nic nemam!!To Bruce zacal do mna jebat,ze som HEJ SLOVAK,lebo vraj som nacionalista co ukradol madarom podu.Zato ze som napisal,ze zasah policie bol opravneny.A nebol??Hajlovat na stadione,vytrhavat stolicky a hadzat kamene do policajtov.Odsudil som hooligans z ferencsvarosu,lebo ti to dosli vyprovokovat.Nie lebo su madari.Rovnako odsudzujem aj Slovanistov fasistov pridrbanych.Ty nemas ani sajnu o com sa to tu taha uz druhy den a len tak si prides a pichnes do mna.Za to ze ty si v cechach a mas kamaratov cechov.Ja nehovorim ,ze uroven futbalu je vyssia u nas.To on mi zajebe ,ze ich je daleko daleko na vacsej urovni.Preto mame po jednom klube v pohari uefa,ze???

Reagovat
stas87

tak to ries viac s nadhledom vzdy sa najdu ludia co sa chceju hadat ja som v klude ale coho je moc toho je prilis cesi o nasej historii nic nevedia tak na nich nereaguj mier???

Reagovat
Tomanatura

Takže výčet klubů v Poháru UEFA značí kvality lig? V tom případě jsi úplně mimo...

Reagovat
mike.84

VY STE VŠICHNI BEDNY JAK CIP HADAT SE KVULI BRUCEOVI...........ŽE VAM TO ZA TO STOJÍ

Reagovat
Tomanatura

Omyl, já se hádám kvůli sobě a kvůli jeho idiotským názorům, nikoliv kvůli Brucovi

Reagovat
mike.84

mysliš toho slovaka stas 87? tak jako jo ma trošku komentaře ktere se mi nechcou komentovat.. ale tak ja nevim jaky ty maš vztah k bruceovi jestli ste kamoši nebo co nebo ne je mi to ve trenkach ale podle tvých komentařů usuzuju že fotbalu rozumiš , nevim kolik ti je mě je 24 nevim kolik je bruceovi a to je mi tež jedno ale on je fakt dement a já ikdyž obecně slováky nemusím ale kvůli uplně jiným důvodům tak bruce ho asi nasral těma čobolama apod a vidím tady 50 000 reakcí a každý se tu hádá o hovně místo toho aby sme se t bavili o fotbale. ale bruce dycky někoho nasere pak se kvuli tomu hada 15 lidi a on se u toho ukájí .. a jeho jediný argument je "jsi scum" nebo "to bys nepochopil" bo on to radši hned utne páč má strach že každý školak normální myslící fanda by ho svýma argumentama položil.. :)

Reagovat
Tomanatura

Myslím toho slováka Petula, nebo jak se to píše. Znovu opakuju, mně je Bruce ukradený, neznám ho osobně, moc s ním tu nekecám. Ale když mi tento kluk začne vysvětlovat, jak je Trnava na stejné úrovni, nebo jak je dobře, že je v PL obrovský počet cizinců... To je na výsměch. A navíc mě opravdu pobavilo dělat si tu z něj srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto si robi z koho vacsiu srandu?? To mi je jasne ,ze nepoznas vela takych ludi ,co maju taky isty nazor(cudzinci),lebo si myslim ,ze ty ani vela ludi poznat nemozes

Reagovat
Tomanatura

Myslíš? V tom případě máš opravdu omezený obzor. P.S. Podle tvojich reakcí je naprosto zřetelné, že jsi to ze srandy nemyslel, tak teď neomlouvej svoje příspěvky, trotle

Reagovat
smazaný uživatel

Hej preto som daval smile ,lebo som to myslel vazne.Myslel som vazne ,ze si na pol opica

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, já se hádám kvůli sobě a kvůli jeho idiotským názorům, nikoliv kvůli Brucovi...Tak ze ty sa hadas,nerobis si srandu.Si sam sebe series do ust Zamysli sa co pises,a potom pis!

Reagovat
smazaný uživatel

Už to prosím zabal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty odpal,a nestaraj sa do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť uz se ti pletou slovíčka chudáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Este povedz kde sa mi pletu slovicka ty cunt

Reagovat
Tomanatura

Hádka je základem každé diskuze. I kdyby to byla legrační hádka, tak je to furt hádka. Doplň si znalosti a pak na mě něco říkej, děcko

Reagovat
stas87

tomanaturo v klude prosim ta uz som myslel ze bude klud a je to tu zas...

Reagovat
$dolar$

To neni vubec pravda Hadka neni to same co vymena nazoru Decko

Reagovat
Tomanatura

To je možné, moc se mi to rozepisovat nechce. Tím jsem chtěl akorád naznačit, že slovíčkařením si sere do huby on, ne já.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem zadnej jinej komentar nez tenhle tvuj necetl tudiz nevim Jen jsem te chtel vyvest z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel tym mna.Hej zacal to Bruce,zacal sem pichat dejepis namiesto futbalu. A potom tomanatura sa pridal k nemu,kedze nezniesol ze som fanusik Arsenalu a vcera sme ich porazili.On to ma tazke on musi fandit klubu plnemu "juzanskych plev"ktore priniesli zlo do premiere league. To on pise take drizdy.Sak nevadi on sa bavi na mne ja na nom.

Reagovat
Tomanatura

Tímto opravdu všechno vysvětluješ

Reagovat
stas87

tak to proste skonceme tym ze policajny zakrok bol nepimereny vyprovokovali to madari vznikla diskusia ktora sa zvrhla na taky suboj argumentov medzi cechmi a slovakmi jeden cech skace do slovakov a objahuje madarov slovaci si to pochopitelne nenechju lubit zatiahla sa do toho historia a hadka je na svete fakt vam to stalo za to???

Reagovat
stas87

co sa ti nechce komentovat?urazil som ta snad niecim???

Reagovat
stas87

co mas proti mne? mojim komentom?

Reagovat
smazaný uživatel

Co bol moj idiotsky nazor??Ze mi nevadia cudzinci v premiere league??To je snad dost trufale,lebo potom idiotske nazory ma na svete velky pocet ludi.

Reagovat
Tomanatura

Velký počet lidí? Znám jenom tebe, nikoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto si robi z koho vacsiu srandu?? To mi je jasne ,ze nepoznas vela takych ludi ,co maju taky isty nazor(cudzinci),lebo si myslim ,ze ty ani vela ludi poznat nemozes

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
stas87

madar byt nemozem lebo moja rodina nema nic s madarmi spolocne a okrem toho byvam na zapadnom slovensku cize vymysli nieco lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si moja priatelka hovori madarsky,dokonc aj moj otec vie po madarsky.V podstate som 25% madar Tak ze to,ze sa niekto do mna obuva ,ze som velky slovak a neznasam madarov je neopravnene.

Reagovat
stas87

ale ty si pisal ze sovenska liga je na stejnej urovni ako ceska nie?to este dlho potrva...zatial su pred nami ale neni vsem dnom koniec ja sice nemam rad madarov ale respektujem ich aj s nimi robim v robote to co sa stalo v dunajskej sa stalo ale vyprovokovali to madari tak nech sa necuduju

Reagovat
smazaný uživatel

Presne a to im cele vysvetlujem druhy den aj ja.Ja nemam nic proti madarom.Ale ony zacnu,ze vy slovaci si precitajte historiu,dokonca mi napise ,ze sa hanbia za to ,ze boli s nami v spolocnom state.On napisal ,ze ich liga je na daleko daleko vyssej,a ja som odpovedal,ze je na vyssej,ale nie tak jak si mysli ,ze daleko daleko.jak keby tam maju manchester s barcelonou kazdy tyzden.Uz chapes??To su blby provokateri,lebo im asi vadi,ze vedieme kvalifikacnu tabulku

Reagovat
Tomanatura

Slováci vedou tabulku? To ani nevím Asi bych se na to měl už podívat.

A pokud se tu zbytečně rozčiluješ a nepoznáš, že si tu z tebe dělá každý srandu, tak se rozčiluj ještě chvíli, celkem mě to baví, tě sledovat.

Reagovat
stas87

chapem len tou poslednou vetou si si zadelal na dalsi problem asi bude zasa hadka...

Reagovat
stas87

a nenazyvaj ma kokotom ked ma nepoznas vies co je to objaktivna kritika?

Reagovat
smazaný uživatel

prepac Ale prisiel si a pustil si do mna??Pri tom si nevedel co bol kamen urazu,skus precitat cele od hora dole a budes vidiet,co som si pretrpel

Reagovat
stas87

sry ale necital som to cele ospravedlnujem sa ti suhlsim ze bruce nekoho nasere namontuje se do toho dalsich 5 ludi a hada sa to kvoli kravinam urazaju sa...

Reagovat
stas87

mimochodom ked bol clanok o gyurcsanym tak uz tam v tedy pisal bruce

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vtedy zacali aj hadky Tato saga sa vliekla,nevadi spurs vyhrali ,tak snad bude menej senilny

Reagovat
stas87

ja z anglie mam rad reading aj ked padol do druhej ligy z big four mam rad arsenal kvoli tomu aky futbl hraji

Reagovat
smazaný uživatel

víš čím se liší člověk od opice - třeba také tím, že porozumí psanému textu a aktivně jej používá.....mám načteno spoustu věcí, ne proto, že bych se v životě nudil, ale proto, že se chci tím odlišit od opice a zároveň svůj volný čas neubíjím nesmyslným pařením PC Games

Reagovat
stas87

a ty prosim neskac do konfliktu medzi slovenskom a madarskom dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už je konflikt?

Reagovat
smazaný uživatel

já tím jen reagoval na jedoho vašeho inteligenta, který se mi vysmál, že znám historii Maďarů, on ji jako Slovák nepotřebuje znát, ale přesto má ve svém vztahu k Maďarům jasno - ačkoli o nich ví naprosto kulové, tak ví, že to jsou vlastně Slováci.....takhle nějak se chovají opice v ZOO

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce ,ty asi nemáš možnosť(alebop nechceš) dozvedieť sa pravdu...,len si pokojne ži vo svojích predstavách...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty máš halucinaci, že jsi věrozvěstem té Pravdy....děkuji, já si budu hledat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Skús ten článok vyvrátiť,PS : písal to amík ...

Reagovat
smazaný uživatel

abych ho mohl "vědecky" vyvrátit, tak bych musel znát přesné odkazy ze kterých čerpal, znát metodu, kterou použil atd. - a pak by mi k tomu stačilo tak 30 minut......pokud toto neznám, tak nemá význam vyvracet bludy, které nejsou ničím podložené...

to že to napsal amík znamená co? Jako že to má větší vypovídající hodnotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to skús vyvrátiť,tak ti to napíšem takto : Nepísal to Slovák... aby si pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Už som tieto ´´ pseudovědecké blitky´´ počul od viacerých rešpektovaných ludí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne ma v poslednom čase udivuje... .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry.To byl překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na Brno? To je mazec,co?

Reagovat
One-Real

Ten ještě v 82. minutě vytěsnil Lampardovu střelu ze standardky na břevno. Anelka mohl vsítit v závěru utkání hattrick, kouč Blackburnu jeho nájezd ovšem vychytal.

Co ti trenéři nestíhají, trénují a i nájezdy chytají .

www.sport.cz opět nezklamal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že Scolari nevykopal Anelku,jak si spousta zdejších scumíků přála... Takhle střelecky táhne ten tým toho ´´brazilského stratéga´´

Reagovat
stas87

aj ked nemam chelsea rad tak to skore je luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,teď ještě 2 góly Villy a dechberoucí výkon Eto'oa přijde vniveč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham a redknapp uz jsou na nesestupove pricce, 6 bodu na pohary, 9 na CL, jen titul 17 bodu je fakt hodne... njn skoda tak za rok smer titul

Reagovat
smazaný uživatel

12 kolo: Nasri Anelka Gerrard Tuncay Almunia

Rooney Fernandes Bednář A. Zaki Neill

Reagovat
smazaný uživatel

tak harry,klobouk dolu, jsem si pustil 2.polocas a supr vykon,sice na konci se nechali zatlacit,ale jinak a nejvic se mi libi darren bent,nejen kvuli tomu, ze se ted rozstrilel,ale i kvuli hernimu pojeti,dlouho tvrdim, ze patri mezi nej forwardy v anglii a ted kdyz dostal sanci to jen potvrzuje,darren

Reagovat
minoLFC

a začo boli tie červené?

Reagovat
smazaný uživatel

gelson dostal za 2 zlute,dunne stahl unikajiciho benta a dostal primo cervenou a assou-ekotto dve zlute

Reagovat
fantomas

Tak musim říct, že at je žoldák jaký chce, Robinho je zkrátka nejlepším hráčem Citizens. Jeho pohyb, chytrost, technika jsou opravdu výstavní.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Ekotto byl z něj hodně zoufalý....ta levá straně smrděla, musel ho pak zašapat do země aby tam měl chvíli klid....:-), ale jinak byl Tottenham jednoznačně lepší a zasouženě získal 3. body - a ještě promluví do boje o titul, 90 bodů na ně většinou stačilo...

Reagovat
fantomas

Předevšim vám teda pomohlo to zbytečné vyloučení Gelsona. Nechat si dát dvě žluté karty za 25 minut je na facku. Samozřejmě jakmile přišlo vyrovnání, už jsem jen čekal, kdy to rozhodnete. Nicméně Citizens nelze upřít snahu a to ani s osmi hráči v poli.

Reagovat
Staenly10

To jo,ale ten Tottenham jde neuvěřitelně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Kam odešel?

Reagovat
smazaný uživatel

tys neviděl poslední zápasy se Spurs a Atleticem?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda

Reagovat
mike.84

Kde byl gelnaldo, kde byl bulhar, kde byl rooney ??????? dobrý výsledek pro fandy CFC. ted už bude ztrácet i liverpool a Chelsea snad přezimuje na pvním místě - ikdyž samozřejmě nebude se zimovat ale hrat i přes zimu a to je krásné na tom fotbale že ho dostáváme každý rok pod stromeček žee? (aspon my co mame minimálně kabelovku :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je ten nejhezci darecek,kabelovku mam prvni rok tak se moc tesim

Reagovat
mike.84

to jako fakt nebo sis dělal sarkastickou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

ne to jako fakt jako sportovni kanaly(eurosporty,nova sport ci sport 1) mam prvnim rokem,a cely vikend se od nich nehnu a co teprv o vanocich

Reagovat
mike.84

TAK TO ROFL ...... TAK TO VITEJ DO KLUBU KABELOVÝCH HECÍŘŮ... MĚ JE 24 TAKŽE UŽ NĚJAKY TEN PATEK ZNAM ALE CITIM POVINNOST TĚ VAROVAT. NESLEDUJ ITALSKOU LIGU NA SPORT JEDNA POKUD SI ALERGICKY NA TRAPNE KOMENTATORY TYPU TITLBACH.. POKUD NEVIS O ČEM MLUVIM TAK SI POSLECHNI RADOBY KOMENTATORA SLEPIČKU..... DALE SE PŘIPRAV NA TO ŽE AŽ BUDE HRAT NA NOVA SPORT TVUJ OBLIBENY KLUB TAK ŽE HO MOŽNA ANI NEUVIDIŠ BO OD TE DOBY CO TO PŘEVZALA NOVA, TAK MAJI VYPADKY JAK CIP. A POSLEDNÍ VĚC REAL MADRID KOMENTUJE V 99% NYKODYM A TO JE TEŽ EXPERT JAK CIP

Reagovat
Tomanatura

A úplně poslední věc je - vypni si CAPS LOCK

Reagovat
mike.84

PROČ KAŽDEMU VADÍ CAPS LOCK ? TO NENÍ PROVOKACE RAD BYCH TO FAKT VĚDĚL

Reagovat
Tomanatura

Já ani nevím, mně to připadá nepřehledné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo potřebuje k upozornění na sebe capslock,scolarimu stačí jeh o dementní myšlenky... Každej má svůj způsob,jak upoutat pozornost..

Reagovat
r.mrazik

navic velky pismena znamena rev,kriceni...a čéče...je ti 24...nemusis psat capslockem aby si te nekdo vsiml..staci nepsat tak jako trebe scolari

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je v diskusi projev idiocie, což u tebe samozřejmě ani nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj slepicka je nejhorsi,to je des,na nova sport jsem si zvykl,kdyz misto meho oblibeneho liverpoolu s tottenhamem minuly tyden vysilali zaznam kvalifikace F1 a pustili to az po 35 minutach, italskou ligu nesleduju radsi vubec jen vysledky,spanelskou jen v sobotu vecer si pred spanim vychutnavam kanonadu barcelony a vykony meho oblibence messiho,ale uplne nejhorsi je komentar jisteho pana pouvy u tenisu

Reagovat
mike.84

fandiš liverpoolu jo ? ja cfc (od 1999 jak to tam drtil g.zola, petrescu a di matteo).

Reagovat
smazaný uživatel

ja asi od roku 1998-199 ´9 to jsem mel 7 roku jsem rocnik 92 a v tu dobu valel muj doted nejoblibenejsi hrac a nejvetsi idol michaekl owen,skoda tech jeho zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham , akorat premyslim jestli je Redknapp tak dobry nebo Ramos tak blby...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze oboji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Redknapp je dobrý a hlavne lucky man

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, že o výměně manažera u Spurs bylo napsáno už dost.... Zkrátka Ramos dělal kroky, jaký bych udělal v FM manažeru. Tam to fungovalo, ale realita není hra.

Reagovat
smazaný uživatel

I v FM bys neudělal takové kraviny jako ten šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno ne, jen sem si tu poznámku nemoh odpustit... Za doby Ramose v Tottenhamu, sem si zkrátka připadal jako bych se díval na online FM sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,ramos byl neuveritelny,skoda mluvit co,sice zas tak moc nesleduju co se tam deje,ale byl to vul,harry je spica,a hlavne,ze se rozstrilel muj oblibenec darren bent o keterm dlouho tvrdim ze patri mezi nej utconiky premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Super Fulham COYW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Johnson skvělí zápas,začíná se rozjíždět

Reagovat
smazaný uživatel

Andrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jj andy Andrew-to je fuk ale hraje skvěle minule dva goly ted nám dost pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem teda vcera koukal na tu nasi slavnou Chelsea a musim priznat ze do faze jako Talkers jsem se nedostal ze bych jim nepral vitezstvi, to ne...Ale je pravda ze i v tomto zapase bylo pro me stridani nanejvys zarazejici a pokud to tak pujde dal tak zrejme bude o dalsiho fanouska min. Myslim ze LFS je urcite vyborny trener a proto si nedokazu vysvetlit jak muze behem zapasu stahnout kridlo(kalou) a tvoriveho zaloznika(deco) a nahradit je dvema LEVYMI obranci(belleti, ferreira)!!!! Pochopil bych to kdybysme nemeli nikoho jineho kdo by mohl nastoupit, ale pokud na lavce ceka Sinclair a mel by tam byt i Stoch, tak by meli dostat svoji sanci...jinak je mi jasne jak to bude pokracovat...ukazou chelsea zada a to jsem pak zvedav kde zase budeme hledat nejake talentovane mladiky. Otazkou je proc vubec belletiho a ferreiru - tyto tricatniky bez budoucnosti a perspektivy - stavi. Jediná varianta je ta, ze se je chysta v zime prodat coz by bylo skvele, alespon jednoho. Osobne bych to videl tak ze pokud ma Chelsea v zime nejprve prodavat a az pak nakupovat tak bych to videl takto: Odchody:

Ferreira (pres Bosingwu nema sanci a jinde hrat neumi)

Belleti ( stejne jako Ferreira jen "umi" zahrat i jinde coz ale nepotrebujeme)

Drogba (furt zraneny, nechut hrat je na nem evidentni, sobec)

Ballack (s Lampsem si nerozumi herne, porad zraneny)

Malouda (desive tragicky, byt tam nekdo jiny tak kazdy zapas vypada skore uplne jinak)

Mineiro (byl tu jen naskok, snad)

Prichody:

Robinho (opetovny pokus ho ziskat, skvela nahrada za maloudu)

Tevez ( po prichodu Berbatova v MU mane pouzivany, silovy a dravy typ)

Fabregas (uz ho to v Gunners moc nebavi kdyz se to kolem nej porad toci ty deti)

nebo Van der Vaart (zatim nic moc v Realu, nam by se jeho levacka hodila)

Sestava by pak mohla vypadat nasledovne:

Cech(Cudicini, Hilario)

Bosingwa(Belleti)-Carvalho(Alex)-Terry(Ivanovic,Mancienne)-A.Cole(Bridge)

Essien(Mikel,Woods,Cork)

Lampard(Stoch)-Deco(Fabregas nebo VnV)

J.Cole(Kalou)-Tevez(Anelka,Di Santo)-Robinho(Sinclair)

Pokud by to slo takhle byla by to parada dle meho nazoru

Reagovat
honziss

Se ti trochu zatemnil mozek, ne? Tvůj názor na odchody a příchody je opravdu směšný.

Reagovat
fantomas

Fabregas do Chelsea? To je jako kdybych já řek, že Sivok přestoupí do Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

ajeje snad tohle nenapadne aji Abramoviče

Reagovat
smazaný uživatel

A svist ji balil do folie Tie prichody ma dostali Daj si diazepan s makovymi slizami Jak mozes napisat taketo drizdy??::

Reagovat
smazaný uživatel

ten manchester, to je hrůza, musí se zvednout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele