Anglická Premier League - souhrn 11. kola

10.11.2012, 18:03, aktualizováno 11.11.2012, 18:57
Komentáře a souhrny
Manchester United předvedl obrat proti Aston Ville a i po tomto kole povede tabulku, o dva body zpět je po obratu proti Tottenhamu Manchester City, o bod méně pak má po remíze s Liverpoolem Chelsea. West Bromwich Albion vyhrál na půdě Wiganu a posunul se na páté místo o skóre za Everton, Arsenal doma jenom remizoval s Fulhamem.

Chelsea FC - Liverpool FC 1:1

11.11.2012 17:00

Góly: 20. John Terry - 73. Luis Suárez

Zřejmě zaslouženou remízou skončil jeden ze šlágrů jedenáctého kola Liverpool. Chelsea byla většinu času lepším týmem, ale šanci proměnila jen jedinou. To Liverpool se zmátožil až v posledních dvaceti minutách, v nichž ovšem svého soupeře poměrně citelně zatlačil. Tehdy však Blues podržel Petr Čech a celky se tak rozešly smírně. Chelsea tak ztrácí na čelo už tři body.

V prvním poločase si Liverpool prakticky nekopl, Chelsea měla zápas ve svých rukou. Už po pěti minutách chyboval Allen ve středu hřiště, díky čemuž se po přihrávkách Torrese a Hazarda dostal do šance Oscar, ale v první zajímavější příležitosti minul branku. Poměrně nudnou podívanou v úvodní dvacetiminutovce se pokusil z přímého kopu z poměrně velké vzdálenosti rozsvítit Ivanović, jeho pumelice však přestřelila břevno.

Jako blesk z čistého nebe přišla až situace z následující minuty.Torres vybojoval roh, který rozehrál Juan Mata. Obrana Liverpoolu absolutně selhala, když John Terry nepochopitelně osamocený nabíhal i zakončoval a nebylo tak divu, že hlavou snadno otevřel skóre - 1:0. Dokonale tak korunoval svůj návrat na scénu Premier League po čtyřzápasovém trestu.

Chelsea i nadále pokračovala v náporu, Hazard skvěle převedl balon od půlící čáry až v šestnáctce, kde jej předal Torresovi a ten nastřelil vyběhnuvšího Jonese. Dorážky se chopil Hazard, ale ze vzduchu míč netrefil dobře. Liverpool prvně a naposled v první půli zahrozil přesně po půlhodině hry, Sahinova střela prosvištěla kolem tyčky Čechovy svatyně.

Skvěle vyvíjející se zápas dostal pro Chelsea značný šrám ještě v prvním poločase. Kapitánovi a střelci první branky, Johnu Terrymu, spadl po souboji s Ramiresem Suárez na nohy tak ošklivě, že musel anglický stoper s bolestivou grimasou a na nosítkách opustit hřiště. Další zlomovou situací byla Matova šance z nastaveného času. Při úprku na bránu po přihrávce Oscara si Španěl snadno poradil s Wisdomem a zjevil se sám před Jonesem. Při střele však snad jen zavřel oči a napálil míč nad.

Byl to opět Mata, kdo otevřel účet zajímavých momentů druhé půle. Střílel zpoza vápna, ale dal míči opačnou rotaci, takže minul branku. Gól na hlavě měl zakrátko Torres, Oscarův dobrý centr chytře lízl a jen díky reflexivnímu zákroku Jonese zůstalo vedení Chelsea pouze jednogólové. Blízko byl bývalý střelec Reds i za sedm minut, kdy se natahoval po přihrávce před branku od Bertranda, ale jeho teč nebyla dostatečně znatelná.

A pak to přišlo. Snad první větší šance hostí a už bylo vyrovnáno. Minuta číslo 73, rohový kop Susa prodloužil Carragher zátylkem na zadní tyč, kde se Luis Suárez odpoutal od Ramirese a hlavou vyrovnal na 1:1.Šanci rozhodnout zápas měl v sedmaosmdesáté minutě, jak jinak než po rohu, Ivanović, jeho hlavička ale mířila nad. Hned za minutu všem fanouškům Chelsea zatrnulo, když šel Suárez sám na branku, fantastický výběh Petra Čecha však uruguayskému kanonýrovi příležitost zhatil. V nastavené čase se ještě vyznamenal proti střele Luise Enriqueho, která měla rovněž gólové parametry.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 0:1

11.11.2012 16:00

Góly: 38. Kevin Nolan

Nováček se s koncem jedenáctého kola stává součástí první šestky! Invaze West Hamu do elitní společnosti dnes byla v nepříliš pohledném utkání výrazně podpořena mdlým výkonem Newcastlu, který tak poprvé v tomto tisíciletí Hammers podlehl na vlastním hřišti.

Zejména záležitosti, jež se přímo nedotýkají hry jako takové, dělaly divákům na St. James Park společnost; minimálně o prvopoločasovém vývoji to tedy platilo. Obě strany se nemilosrdně řezaly, takže například Jonás nerozchodil střet s Benayounem (Newcastle tak přišel i o svého prvního zástupce kapitána) a Cabaye rovněž dohrával s problémy. Mimoto zaujala ještě Nolanova výměna kopaček, jinak se vskutku nebylo moc na co koukat. Alan Pardew znovu zkoušel rozestavení 4-4-2, které pro NUFC stále nenabízí žádný osvědčený vzorec přechodu do útoku.

Nakonec i přes kompletní absenci střelby se ale St. James Park ještě před pauzou dočkal gólové situace; a nebylo mu při tom úplně nejlépe. Nolan měl totiž při úspěšném sklepnutí Benayounova stříleného centru podle většinového názoru publika stát v ofsajdu, asistentův praporek však správně zůstal nehnutý. Exmagpie nicméně alespoň projevil úctu k výjimečnému soupeři a neslavil.

Zásah zničehonic byl patrně tím impulsem, na který dosud vlažné utkání netrpělivě čekalo. Hned záhy mohl druhý gól přidat Nolan, než Straky v jednu chvíli zasypaly šestnáctku West Hamu pár nepříjemnými pokusy o srovnání. Hammers nakonec mírný chaos přečkali i díky McCartneyho obětavému bloku Fergusonovy rány.

V druhé půli Straky pokračovaly v útočení, to však v jejich podání zoufale postrádalo nějaký důvtip, zejména v útočné třetině. Tím pádem drtivá většina slušných příležitostí domácích pocházelo ze standardek, například střídající Shola Ameobi měl lépe mířit po brilantním centru Cabayeho.

West Ham si tak nakonec dokráčel pro první výhru na St. James Parku od října 1998, a to přitom mohl zvítězit ještě výrazněji, kdyby Carroll tolik neváhal v sólovém úniku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 2:1

11.11.2012 14:30

Góly: 65. Sergio Agüero, 88. Edin Džeko - 21. Steven Caulker

V poločase vypískáni, na konci oslavováni. Zcela odlišné byly emoce fanoušků Manchesteru City na po skončení obou dějství. V první půli se do vedení dostal Tottenham díky gólu Caulkera, ve druhé však po trefách Agüera s geniálním žolíkem Džekem skóre otočil a zvítězil 2:1.

Lepšímu výkonu v první půli nepomohl ani návrat Davida Silvy, jenž se po několika týdnech konečně dostal do pořádku a mohl tak vyztužit ofenzivní část domácích. Úvodních dvacet minut pak nenabídlo vůbec nic. Něco dít se začalo až právě po dvaceti minutách. Přímý kop Huddlestona si ve vzduchu našel Steven Caulker, na kterého nestačili ani Yaya Touré s Nastasićem, a jeho hlavičku Joe Hart nedokázal zkrotit. I díky jeho zaváhání tak Tottenham vedl 1:0.

Man City vzápětí přišel z odpovědí, Agüero si ve vápně obhazoval Gallase, jenž zahrál rukou, sudí Oliver však situaci neposoudil jako penaltu. Obhájce titulu měl do přestávky ještě dvě šance, ještě před tím však vedl Adebayor brejk, patičkou před vápnem oslovil Huddlestona a ten dělovkou těsně minul tyč.

Závěrečná pětiminutovka ovšem patřila City. Tři minuty před koncem mělo velkou šanci, Silva dostal krásný míč do běhu, předal Tévezovi, ale ten mohl zakončit o mnoho lépe, nebo ještě jít na bránu. S pocitem dotírajících soupeřů na zádech vyslal střelu nerazantní a doprostřed branky. Snad ještě větší příležitost spálil v nastaveném čase Zabaleta. Argentinský bek střílel po přihrávce Silvy z 6 metrů do Friedela.

Ani druhý poločas nezačal žádnou velkou aktivitou. Vrcholem úvodní desetiminutovky byla hlavička Kompanyho po rohu nad a podivné zpracování Sergia Agüera, který si s dlouhým míčem do samostatného nájezdu neporadil obratně a místo gólové šance upadl.

Dalších deset minut nato už však Argentinec jednal v souladu se svými kanonýrskými zákony. Silva založil rychlý útok kolmicí na Tourého, Afričan posunul míč na Agüera a pak už to byla pohádka. Vertoghen po Agüerově zasekávačce mohl jít na párek, kam ho doprovodil i Friedel do přesné střele na vzdálenější tyč - 1:1.

Rozhodující branku měli na kopačkách hráči domácích, ale i hostů, přesněji hráč - Gareth Bale. Už minutu po vyrovnání střílel Velšan těsně nad, čtvrt hodiny před koncem pak musel jeho projektil dobrým zákrokem hasit Hart. Závěrečná desetiminutovka se však odvinula pod taktovkou Citizens.

Sergio Agüero mohl rozhodnout sám, nicméně v obrovské šanci ztroskotal na Bradu Friedelovi. Do role hrdiny se proto musel znovu převtělit střídající Edin Džeko. Na hranici ofsajdu si počkal na skvělý pas Silvy, a z jednoho doteku levačkou propálil legendárního Američana v bráně Spurs - 2:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 2:3

10.11.2012 18:30

Góly: 45. Andreas Weimann, 50. Andreas Weimann - 58. Javier Hernández, 63. Ron Vlaar (vl.), 87. Javier Hernández

Přestávku olemovaly trefy Andrease Weinmanna a osud Rudých ďáblů byl v tu dobu hodně nalomen, jako rozhodující tah se nicméně ukázalo poločasové střídání Javiera Hernándeze, který měl následně rozhodující podíl na všech třech brankách, a Ville tím opět zbyly jen oči pro pláč. MU tak i po tomto kole zůstane na špici!

Birminghamský celek opět natáhl své čekání - Manchester United naposledy udolal v srpnu roku 1995 (!), kdy tehdy Sir Alex Ferguson vsadil na mladé pušky Davida Beckhama (zapsal si čestný úspěch United), Paula Scholese, Nickyho Butta anebo bratry Nevilly. Nyní se situace opakovala v opačném gardu - Paul Lambert vsadil hned na sedm hráčů mladších 23 let, včetně 22letého Enda Stevense, který si zapsal ligový debut.

United oproti tomu překypovali zkušenostmi - Paul Scholes po sedmnácti letech opět dirigoval hru, ta však byla z hostující strany dlouho nemastná neslaná a do padesáté minuty nepřipravila Villans takřka žádné nebezpečí. Druhá strana pak těžila z minima maximum. Těsně před odchodem do kabin centroval Benteke, na hranici pokutového území se do míče opřel Weinmann a parádní ranou propálil de Geu - 1:0.

Po obrátce se plynule začalo tam, kde se před odchodem do kabin skončilo. Ireland po pěti minutách našel Agbonlahora, jehož přízemní centr pohodlně uklidil do sítě opět Weinmann - 2:0. Villa Park byl rázem na nohou! To však ještě nikdo z domácích příznivců ani netušil, co bude následovat... Předzvěst špatných časů přinesla 58. minuta, kdy Scholes narýsoval přesný balón na Hernándeze, který si balón zpracoval a následně přesně zakončil - 2:1.

Ron Vlaar po většinu utkání platil za spolehlivou jednotku v srdci domácí obrany, ani on však další brance ve vlastní síti zabránit nedokázal. Rafael odcentroval na zadní tyč, kde zcela osamocený Hernández vypálil a nešťastný Nizozemec jeho ránu ještě tečoval za brankovou čáru - 2:2. Villa byla pochopitelně otřesena a to ještě zdaleka nebyl všemu nebezpečí konec! Za pár minut pálil Rooney, jeho ránu však Guzan kryl. Pozadu však nezůstával ani Robin van Persie, jenž během minuty (!) hned dvakrát rozezvučel břevno - nejdříve hlavou a následně podařeným dalekonosným pokusem!

Mezitím domácí hrdina Weinmann dokonce sahal po hattricku, když ho přesným centrem oslovil pro změnu Bannan, avšak rakouský reprezentant svoji hlavičku nasměroval přesně na de Geu, jenž si i tak na své konto zapsal skvělý reflexivní zákrok! Tři minuty před koncem však bylo dílo dokonáno: van Persie rozehrál přímý volný kop a na zadní tyči dopravil balón nechytatelnou ranou na místo určení opět Hernández - 2:3.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Swansea City 1:1

10.11.2012 16:00

Góly: 64. Morgan Schneiderlin - 73. Nathan Dyer

Southampton teprve potřetí v sezoně boduje, ryze pozitivní nálada však v táboře Saints panovat nebude. Adkinsův soubor zase jednou ztratil vedení, což ho bude mrzet o to víc, že šlo o gól čistě darovaný, který by Swans sami jen sotva vstřelili. Soton tímto z vedoucích pozic rozházel už celkem 13 bodů.

Saints od počátku hráli přímočařejší, obecně kvalitnější fotbal, přičemž si rovněž ihned skrze Ramíreze s Lallanou vytvořili úvodní náznaky. Tremmel mohl být v brance Swansea bez starostí, prozatím. Horší to bylo později, když Fonteho na zadní tyči odmítal duchapřítomný levý bek Davies. Velšané se mezitím prosazovali sporadicky a to výhradně skrze Daviesův protějšek, teprve 17letého Lukea Shawa, vůbec nejmladšího startujícího hráče Southamptonu v dějinách PL.

Ani ony útoky vedoucí přes tohoto teenagera nicméně k žádné slávě nevedly. Rangelův centr před nehlídaným Michuem odvrátil na přední tyči jeden z protivníků, a tak jediným, kdo do poločasu Gazzanigu prověřil, byl defenzivní záložník Ki Sung-Yueng. Právě on pak po přestávce důležitým blokem nedovolil skórovat Lambertovi, zatímco tlak Southamptonu stoupal.

A vyvrcholil se 64. minutou. Tehdy zrovna Lambert hlavičkoval napříč vápnem, aby Schneiderlin prokázal cit velkého technika - zpracoval si míč hrudí a hlavou šťouchl mičudu přes brankovou čáru. Jenže radost Saints vskutku netrvala dlouho, přesně devět minut. Tehdy došlo k mizernému spojení Gazzanigy s Yoshidou, čehož využil Nathan Dyer a chladnokrevně potopil klub, jehož je odchovancem.

Nervózní Soton si už pak na Swans s ničím nepřišel, naopak ještě Fox odvracel pohromu z kopaček dorážejícího Shechtera.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Bromwich Albion 1:2

10.11.2012 16:00

Góly: 44. Arouna Koné - 31. James Morrison, 43. Gary Caldwell (vl.)

Skvělé výsledky na The Hawthorns si dlouho nedokázal West Brom přenést do venkovních zápasů, nyní si už tak po těsném vítězství ve Wiganu může jednu negativní bilanci odškrtnout - konečně se dočkal první výhry na soupeřově hřišti!

Přestože Peter Odemwingie dirigoval vítězství WBA proti Saints, tak mu to místenku do základní sestavy nevystavilo a nigerijský střelec se musel opětovně usadit na lavičku. Steve Clark se rovněž rozhodl pozměnit rozestavení na klasické 4-4-2, kdy se na hrotu představila dvojice Romelu Lukaku - Shane Long. Oproti tomu Latics měli za sebou nečekaný úspěch na White Hart Lane, kde se mohli opřít o výjimečně pevnou defenzivu, nastoupený trend však nepotvrdili...

...domácí strana dlouho tahala za kratší konec a bylo jenom otázkou času, kdy Albion územní převahu zúročí. To se podařilo krátce po půlhodině hry: zapomenutý Morrison si naběhl na přesný centr a hlavou nedal Al-Habsimu šanci zasáhnout - 0:1. Akcie Wiganu však dále klesaly... Od první branky neuběhlo ani dvanáct minut, když Billy Jones napřáhl a jeho ránu si do vlastní branky srazil Gary Caldwell - 0:2.

Minutu před odchodem do kabin však z ničeho nic udeřilo na opačné straně. Beausejour našel přízemním pasem v pokutovém území zcela volného Koného, jenž si věděl rady - 1:2. Domácí strana měla po obrátce více ze hry, Boaz Myhill však mohl nadále zůstat, při své letošní premiéře mezi třemi tyčemi Baggies, klidný, optická převaha totiž povětšinou končila daleko před vápnem. Naproti tomu strážce hostující branky mezitím ještě musel likvidovat stoprocentní šanci Lukakua!

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 3:3

10.11.2012 16:00

Góly: 11. Olivier Giroud, 23. Lukas Podolski, 69. Olivier Giroud - 29. Dimitar Berbatov, 40. Alexander Kačaniklić, 67. Dimitar Berbatov (pen.)

Arsenal má za sebou další strhující thriller, oproti tomu pohárovému s Readingem však nyní nemá co slavit. Prohospodařil náskok 2:0, navíc v samotném nastavení zápasu neproměnil penaltu Arteta. Divoká remíza 3:3 tak ve španělském záložníkovi našla svého ryze záporného hrdinu, zatímco ve dvojičkách Walcott-Giroud a Ruiz-Berbatov má nesporně kladné postavy.

Kanonýři tolik potřebné pohodlné výhře vykročili vstříc velmi rázně. Vedli už po 11 minutách, když Walcott (v základu přítomný poprvé od úvodního kola) z rohu přesně odcentroval, Giroud se odpoutal od Hughese a pak zcela nekompromisně zatloukl mičudu mezi tři tyče. Fulham na svou brzkou kapitulaci reagoval snad nejhůře, jak mohl - sice s míčem na kopačkách, avšak za nulového tempa. A toho Arsenal brzy zužitkoval ke zdvojnásobení svého náskoku: Podolski ve 23. minutě vnikl mezi dva stojaté obránce a usměrnil Artetovu dobře načasovanou přihrávku za čáru.

Jenže jak rychle Gunners vedení nabyli, v tak krátkém intervalu ho také pozbyli. První varování přišlo, jak jinak, ze standardní situace. Koscielny nepochopitelně vystoupil proti centru od rohového praporku, takže za ním hravě skóroval Berbatov. A unavený průběh prvního poločasu pak tedy celkem paradoxně přispěl ještě jedním úderem, aby potvrdil bezmocnost brankářů (za prvních 45 minut se celkem čtyřikrát vystřelilo na branku!). To si pro změnu Sagna nechal utéct Kačanikliće, jenž Mannoneho se zakrytým výhledem zaskočil i poněkud nevýraznou hlavičkou po asistenci Berbatova.

Jestliže v prvním poločase byli golmani spíše za diváky, ve druhém to už úplně neplatilo (Mannone si připsal rutinní zákroky proti Kačaniklićovi a Ruizovi), na druhou stranu o to lepší fotbal se hrál. Tempo konečně stálo za to a gólová produkce přitom rovněž neustávala. Dnešní duel měl ke všemu patent na šokující okamžiky, a tak Arsenal nejenže dvoubrankový náskok ztratil, on i protivníka načas pustil do vedení!

Stalo se tak v 67. minutě, kdy Arteta ledabyle přišel o míč, loupežníka Ruize povalil k zemi a z penalty hladce skóroval Berbatov. Vzhledem k tomu, že měl sudí Dowd chvíli předtím po druhé žluté kartě vyloučit Sidwella, dovedete si asi představit, jak to v tom okamžiku na Emirates Stadium vypadalo.

Ovšem to platilo jen dvě minuty - pak bylo znovu srovnáno. Giroud sice v prvním okamžiku po převzetí lahodného pasu od Cazorly nastřelil vzdálenější tyč, avšak duchapřítomný Walcott okamžitě vrátil míč do ohně a tam už si Giroud věděl rady. V jednom zápase tak Arsenal dvakrát udeřil hlavou, přičemž v dosavadním průběhu ročníku se mu to nepovedlo ani jednou.

Ve zbytku utkání měl tradičně blíže k rozhodující trefě domácí tým, zejména Giroud byl při chuti. V jedné vteřině z dálky řádně protáhl Schwarzera, v některé z příštích zase minul po centru Oxlade-Chamberlaina. Vůbec nejblíže vedení byl nicméně Arsenal až v páté minutě nastavení, když Dowd kontroverzně nařídil penaltu po ruce Riethera. Ačkoliv pravý bek FFC zrovna schovával svou levačku za záda, jeho protesty se minuly účinkem, a tak nyní můžeme zkonstatovat, že Arteta na jedné straně penaltu zavinil a pak na opačném konci hřiště tu klíčovou neproměnil.

Více informací k zápasu

Reading FC - Norwich City 0:0

10.11.2012 16:00

Góly: -

Fanoušci Norwich nevěří vlastním očím: jejich tým se snad stává přeborníkem na udržení čistého konta. Pod Paulem Lambertem mohl Ruddy na nulu předem zapomínat, teď se jí dočkal hned potřetí ve čtyřech kolech. Celý Norwich už ale pro změnu nezvládl dovést utkání do vítězného konce, tentokrát mlčely obě útočné vozby.

Zejména z pohledu domácího Readingu samozřejmě nejde o upokojivý výsledek. Royals sice prvně neinkasovali, zároveň ale výjimečně selhali vepředu a hlavně - stále čekají na debutový triumf mezi elitou. Nyní mají po deseti kolech šest remíz.

Zápas byl po celou dobu veden v jednom a tom samém duchu či přesvědčení: Reading křečovitě usiloval o vedení, zatímco Canaries se pokoušeli ho nachytat svými brejky. Výsledkem byla především takřka nijaká práce obou golmanů. Ruddy ještě hned zkraje musel zasahovat proti dalekonosné pumelici McClearyho, jindy už ale Gorkšs hlavičkou minul a stejně si vedl i na druhé straně Snodgrass.

Royals měly významně nakopnout alespoň příchody Kebeho s Pogrebňakem, ani tito dva borci však herní úroveň výrazně nepozvedli. To spíš mohl skórovat stoper Morrison, který se dostal k hlavičkovanému projektilu po standardce, nebo McAnuff, jenž si seběhl do středu pole a odtamtud přestřelil. Za Norwich už do závěrečného hvizdu stihl promluvit akorát neseřízený Holt.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 2:1

10.11.2012 16:00

Góly: 76. Marouane Fellaini, 79. Nikica Jelavić - 45. Adam Johnson

Sedmdesát sedm minut to vypadalo na obrovské trápení, Everton nehrál dobře a prohrával se Sunderlandem v Goodison Parku po trefě Adama Johnsona 0:1. Jenže pak opět zaúřadoval Marouane Fellaini, jenž první gól dal a druhý nádhernou patičkou připravil. Toffees tak nakonec berou tři body...

Everton začal aktivně a už po pár desítkách sekund hry mohl zpoza šestnáctky zakončovat Pienaar, rána mu však vůbec nesedla. Pak se ve středu hřiště parádně uvolnil Mirallas, vyslal do úniku Jelaviće, kterého v šestnáctce poslal k zemi O'Shea, podle názoru rozhodčího Masona se však o nedovolený zákrok nejednalo.

Sunderlandu ovšem jasně patřily následující minuty, ve kterých si dokonce dokázal vypracovat dvě čisté gólové příležitosti. Nejprve parádně zakombinovali Fletcher se Sessegnonem, prošli od půlící čáry až před bránu Evertonu a po zakončení druhého jmenovaného musel vynikající zákrok vytáhnout gólman Tim Howard. A jen o chvíli později si oba hostující borci úlohu prohodili, po nahrávce Sessegnona střílel chytře podél vybíhajícího Howarda Steven Fletcher, bohužel pro BlackCats ovšem těsně minul.

Dvojité varování bylo zřejmě pro domácí dostačující, Toffees začali podnikat své obvyklé smrtící útoky po levé straně, průniky jak Mirallase, tak Bainese ale dokázala s vypětím všech sil hostující obrana zneškodnit. A když už to vypadalo, že si Mirallas narazil s Jelavićem natolik přesně, aby se mohl dostat do gólového zakončení, skočil mu do rány v poslední vteřině Rose.

Everton byl aktivnějším týmem, z úhlu tvrdě pálil Pienaar, Mignolet však neměl potíže míš vyboxovat do bezpečí. Jen první půlhodinku zvládl na hřišti jeden z nejlepších mužů na trávníku Kevin Mirallas, pak ho vyřadilo ze hry zranění a domácí jeho absence poznamenala. Přesto si ze standardní situace vytvořili dobrou možnost, když Baines přízemním centrem našel Jelaviće, jeho skákavý pokus ale břevno přeletěl.

Na druhé straně zase pronikl do pokutového území Colback, jeho střela levačkou ale nemohla vyvést Howarda z klidu. V závěru prvního poločasu ještě pálil ze třiceti metrů Neville, Mignolet měl ale naprosto odkrytý výhled, a tak mohl být u své levé tyče včas. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, z ničeho nic se do vedení dostali hosté ze Sunderlandu. Domácí sice odvrátili rohový kop McCleana, balón však vrátil do vápna Gardner, Adam Johnson s osobním souboji předčil Osmana a z voleje přesně zakončil.

Jen pár minut po návratu ze šaten měl vyrovnání na hlavě Heitinga, za překonaného Mignoleta ale zaskočil u tyče stojící Johnson a uchránil Sunderland od inkasované branky. Stoper Evertonu se do zajímavého zakončení dostal i o pár chvil později, tentokrát ale branku vůbec netrefil.

Herně se ale Toffees pořádně trápili, dlouho si nedokázali vytvořit souvislejší tlak a byl to naopak Sunderland, kdo po dlouhé minuty v klidu kontroloval průběh zápasu. Adam Johnson mohl dokonce přidat druhý gól, v tomto případě ale neuspěl. Domácí celek mírně probudilo střídání Veliose, jenž nahradil Nevilla a hned ohrozil Mignoleta, na gól to však nestačilo.

V sedmdesáté sedmé minutě už se ovšem domácí dočkali, když se po přihrávce Osmana prosadil Fellaini. A jen o dvě minuty později už Everton vedl 2:1, to Fellaini geniální patičkou vysunul do šance Jelaviće a ten z prvního dotyku neomylně zavěsil. Hosté přesto mohli téměř okamžitě srovnat, po rohovém kopu byli na zadní tyči úplně sami Cuellar s Gardnerem, absolutně se však nedomluvili a z takřka stoprocentní šance nebylo nic. Everton už si závěr zápasu pohlídal a nakonec tak porazil Sunderland 2:1, díky čemuž se udrží na čtvrté příčce ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Stoke City - Queens Park Rangers 1:0

10.11.2012 16:00

Góly: 52. Charlie Adam

Londýňané před cestou na Britannia Stadium jistojistě doufali v opakování loňského výsledku, kdy si ze Stoku odvezli překvapivé tři body, které by je momentálně katapultovaly z ohrožené zóny, to se však nestalo a po další porážce tlak na Marka Hughese ještě více zesílil.

Přesto Rangers nezačali vůbec špatně a hned záhy se chopili dirigentského kormidla, jejich snaha však postrádala to nejdůležitější - přesnost a iniciativu ve finální fázi. Naproti tomu Potters využívali každou sebemenší příležitost k nebezpečným kontrům a protiakcím. Jednu takovou zakončoval po osmi minutách Adam, napálil však jen Ferdinanda, od něhož se kulatý nesmysl odrazil mimo prostor branky.

Balón nadále putoval zejména po hostujících kopačkách, avšak postupem času se začal obraz hry přece jen vyrovnávat a po půlhodině dokonce přelévat na opačnou stranu. Otevřít skóre mohl po ose Cameron - Adam - Nzonzi ve 37. minutě Crouch, jeho pokus ale pro změnu zablokoval Anton Ferdinand! Největší možnost první půle však přišla na druhé straně - Hoilett našel Taarabta, marocký reprezentant se místo přihrávky rozhodl vzít tíhu odpovědnosti na sebe a vypálil, ránu ovšem nasměroval jen do břevna Begovičovy svatyně!

Po změně stran netrvalo dlouho a přišel pro londýnský celek doslova šok! Huthův přímý volný kop se snesl k nohám Adama, který se s míčem zbytečně nepáral a přízemní dělovkou k tyči otevřel skóre - 1:0. Okamžitou odpověď mohl přinést velmi aktivní Taarabt, jeho další ránu však zastavil pohotový Begović! Ten samý hráč napřáhl i o chvíli později, tentokráte však branku nenašel. Domácí mohli po utkání děkovat Asmiru Begovičovi, který vytáhl i další skvělý pokus Granera! Závěr naopak patřil Potters, ránu střídajícího Kightlyho ale za svá záda César nepustil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United1190229:1627
2.Manchester City1174020:1025
3.Chelsea FC1173123:1124
4.Everton FC1155121:1420
5.West Bromwich Albion1162317:1220
6.West Ham United1153314:1118
7.Tottenham Hotspur1152418:1617
8.Arsenal FC1144318:1116
9.Fulham FC1144324:1916
10.Newcastle United1135312:1514
11.Swansea City1134416:1513
12.Stoke City112639:1012
13.Liverpool FC1126314:1612
14.Wigan Athletic1132612:1811
15.Norwich City112548:1811
16.Sunderland AFC101637:119
17.Aston Villa1123610:179
18.Reading FC1006412:186
19.Southampton FC1112815:295
20.Queen's Park Rangers110478:204

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (983)

Přidat komentář
Godwinson

Chamakh no.2

Reagovat
Rssa

Taková hloupost

Reagovat
Godwinson

Souhlas, jak mohl někdo takovou píčovinu sesmolit.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Champ parádní. Problém mám asi jen s Foxes a Rams, jinak všechno ideální

Reagovat
smazaný uživatel

A 80% z toho je vysoka prehra Leedsu , vsak?

Reagovat
Chazy

Nn, 35% spokojenosti je výhra Terriers, 20% Ipswich, 20% ztráta všech loni sestupuijících, 20% Leeds a 5% ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj zabudol som, si skryty , teda uz nie, fanusik Huddersfieldu . No pekne sa dostali hore z League 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer

Reagovat
madridcan

Radost sledovat Berbatova

Reagovat
smazaný uživatel

len tie prsty si sa ešte nenaučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Setri na priatelku, nie je multifunkcny

Reagovat
smazaný uživatel

Jí bude strkat prsty do krku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, neviem, po tom, ako ich použil tu, aby jej tam nepchal lakeť...

Reagovat
kiwwi

*palce

Reagovat
madridcan

Mobil

Reagovat
Paddy

Romelu hral dneska zalohu?

Reagovat
spider_8

Asi ho připravujou na Torresovu roli.

Reagovat
Masi

Nechápu ty výsledky QPR... co dělají špatně? Sleduje někdo jejich sestřihy aby posoudil v čem jsou tak špatní?

Reagovat
Liquid

finální fáze špatná, 8 branek je strašně málo na ten kádr, snad nevyhodí Hughese

Reagovat
vodka

individuální chyby v obraně a neschopnost v zakončení. Dneska měli vyhrát, byli lepší, ale Taarabt je hňup...

Reagovat
soukup

takže se to pak obrátilo jo? tak ještě že sem viděl jen tu od nás povedenou část zápasu

Reagovat
soukup

no viděl sem dneska kus první půle a Stoke přecházelo !kombinací! přes jejich střed hřiště, drželo výrazně víc míč a i !Nzonzi! si jednou vytřel s jejich obranou prdel. Cissé se akorát rozčiloval a všechno zazdil a celkově si prostě v ničem na hřišti nerozuměli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké jasličky dal Fellaini pri druhom gole

Reagovat
smazaný uživatel

QPR 11 zápasů 0 výher dyt mají hráče jako víno

Reagovat
smazaný uživatel

ale krabicový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle bídu, ještě budem trpět příští sezonu, pak skončí Wenger, bude minimální dluh a změní se sponzoři. Akorát typuju, že se změní do tý doby kostra týmu jako je zvykem..

Reagovat
niflheim

Proč není Berba na obrázku? ...dva fíky a assist. Taková protekce tady

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Giroud je krajší.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Neni snad?

Reagovat
Rssa

Nehrál za United, je hnusnější než Jones s Rooneym

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Berba je proste model a je namakane stylovy...keby som bol zena, tak by ma asi pritahoval viac ako nejaky Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

veď mu vlasy rastú až niekde nad malým mozgom a aj keď jeho oči môžu byť atraktívne, v spojení s ostatkom sú strašidelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba se pohybuje na skale odpornej slizoun - stylovej hezoun jak se mu zlibi, Giroud je peknej porad.

Reagovat
Honza Matoušek

http://eatmygoal.files.wordpress.com/2010/04/berbatov_smoking1.jpg

Berbatov má něco do sebe. Giroud je takovej tuctovej nagelovanec s širokejma ramenama. Nůďo

Reagovat
vodka

Reagovat
Rssa

Tak to se ti musí líbit Gervinho. Čela mají stejně vysoké a stylový jsou oba stejně.

Reagovat
kiwwi

trapnejsieho ako dnes som ta snad este nezazil

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

pokud se podíváš na fotky Berby v civilu, tak máš prostě prototyp elegantního "mafiána."

si srovnej jenom: http://footaddict1881.files.wordpress.com/2009/11/gervinho.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150883474033526&set=pb.7232253525.-2207520000.1352572294&type=3&theater

Reagovat
soukup

a Mick McCarthy se ti taky líbí?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste nemuzu z toho top komentu, to me dycky odrovna

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ich nechceš porovnávať, Giroud je o xyz levelov vyššie.

Reagovat
Trand

Reagovat
Minister

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

Reagovat
vladis271

prichádza doba, keď sa budeme škriepiť o tom, kto má v tíme krajších hráčov.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Jsme v prdeli...

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Máme Sušičku, španělský krasavec.

Reagovat
tomasinho

Jojo, elegán.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

steeve, Pepe, Dagger, podľa niektorých Enrique (podľa mňa teda nie ) Allen, Sterling, Suárez.

Jedine, žeby si "nás" myslel Barcu.

A aj tak krása je subjektívna.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš rád tie s krivými zubami, čo?

Reagovat
vladis271

1.veľké oči

2. široký úsmev

3. a o zuboch sa baviť nemienim, to je na dlhší rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vladis teď smutně vzpomíná na Kuyta

Reagovat
Miguel19

Suaréz Leda že by si ho řadil mezi koně..

Agger ještě lepší

Reagovat
vladis271

lebo šampót Torres, bezdomovec Luiz sú lepší

Reagovat
miky10

No jen ten Torres je třikrát hezčí než všichni tebou jmenovaní dohromady.

Reagovat
vladis271

Reagovat
stas87

marin treba?

Reagovat
miky10

Ten zrovna moc ne, už jen kvůli tomu nosu. Ale Torres je beztak nejhezčí fotbalista PL, takže tak.

Reagovat
Godwinson

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Rozhodně lepší než Hazard

Reagovat
Godwinson

Musím to tentokrát něčím doplnit, abych nebyl kritizován, takže

Reagovat
Godwinson

Musím to tentokrát něčím doplnit, abych nebyl kritizován, takže

Reagovat
SunFells

Nemáš vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero ho strci do kapsy

Reagovat
Godwinson

To těžko, ale uznávám, že ten by byl vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rikas jen proto, ze jsi z Edena vystrikany

Reagovat
Godwinson

Kdepak, nejsem, co se týče něj, jsem zcela objektivní, protože mi nikdy výrazně k srdci nepřirostl.

Reagovat
miky10

Reagovat
stas87
Reagovat
Godwinson

Nejsympatičtější je tady

http://www.youtube.com/watch?v=5juGN6fgSwM

Reagovat
stas87

spahic je magor alebo ma taku povest ze?

Reagovat
Godwinson

Obrovskej magor .... ale úžasnej magor

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez moze byt kategoria s Ronaldinhom

Reagovat
madridcan

Nikto z nich nema medzierku medzi zubami

Reagovat
vladis271

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je tak sexi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Vypadá jak automat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Teď je v nějaké televizní reklamě dokonce "modelka" podobně dentálně vybavená a to je tedy síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaggerova dcéra?

Reagovat
Godwinson

Ošklivá na to, aby byla jeho dcerou, je jistě dost, ale nevím.

Reagovat
madridcan

Vsak to kvoli tebe som napisal

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Sterling

Reagovat
vladis271

17 rokov, nábeh na 2. decko, pochváľ sa ty

Reagovat
SunFells

To maj být jakože nějaké atributy pohledného člověka? Ty by sis Chamakha musel vylepit všude po pokojíčku, kdyby hrál za vás.

Reagovat
Rssa

Sorry, ale to jsou vzhledově průměráci přinejlepším.

Obdiv žen a dívek upadl po odchodu Adonise Carrolla

Reagovat
Godwinson

Zapomněl jsi na Škrtěla.

Reagovat
vladis271

ha-ha

Reagovat
Kovi81

Nahodou, mne je sympaticky, stejne jako Vidic, kdyz ma holou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
miky10

Tos fakt jmenoval hezouny?

Reagovat
vladis271

aaaaaaaaaaaaaach, jasné, že som to prehnal bože. Vy ste jak opice, berete všetko vážne. Ale ak by som mal vybrať 1.fešáka, tak hodím Aggera. Ak by som bol baba, mal by som rád tých zlých a drsných.

Reagovat
SunFells

Hm, tys nad tím asi hodně přemýšlel

Reagovat
vladis271

celé toto vlákno je nahovno, ak by sme boli baby, fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa bavíme v rovine, že sme baby, Xisco prinajhoršom. Dúfam.

Reagovat
vladis271

a každému sa páči niečo iné. Určiť objektívne nejakú defináciu je blbosť. To je ako s láskou, proste zbadáš a zamiluješ sa, nepýtaš sa prečo.

Reagovat
Trand

Agger.

Reagovat
vladis271

vy musíte byť všetci neskutoční krásavci, chytám komplex normálne.

Reagovat
Trand

Omg, já se jenom divim, že jsi vybral jeho netvrdím, že nemáte hezký hráče.

Reagovat
vladis271

netvrdím, že nemáte hezký hráče radšej s tým skončime, lebo si pojdem hľadať chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa náhodou zhodneme, tetovania sa mi páčia na babách, a na chalanoch by to asi bolo rovnaké a ten drsný pohľad tiež robí svoje.

Reagovat
vladis271

tetovanie na členku.

Reagovat
vladis271

už len ten Luis musela byť strašná nápoveda.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nesympaticky, Agger je spatny jak noc. Subjektivne.

Reagovat
ďuriLFC

Spearo !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom pripade Stoke City, Adam, Huth, Crouch a uzaviera to tromf Dín Bíláhlava

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se tady 15 klacků hádá o to, kdo má v týmu hezčí chlapy?

Reagovat
FUnk

rozjel se nevidany flame...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR takovým stylem ukončí první sezonu bez toho, aby měli na kontě, alespoň jednu výhru, tím pádem pád do Champs .. Granera je mi až líto, hodně se snaží, ale někdy mi připadá, že na tom hřišti sám .. Taraabt pořád ta stejná písnička (zahazování šancí) .. jde sam na golman, kde mu tuším Cisse příhral, tudíž před ním nebyl ani jeden obránce a on vyšle "lob" který skonči 1-2 metry nad břevnem.. obejde si dva hráče a střelu snad ani netřeba komentovat, naprosto mimo .. jediné zlepšení vidím v Cesarovi, který ještě nakonci udžel jakousi šanci na vyrovnání, ale to by musel Cisse popř. Zamora dostat nějaký smysluplný centr.. Cissé se dostal tak maximálně do jednoho zakončení, toť vše .. a to Stoke nehrál nijak oslnivě

Reagovat
smazaný uživatel

ta první sezona mi tam ujela

Reagovat
vodka

z toho co sem viděl já, tak golovek měli 3x tolik co Stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel vyloženě šance Cisseho.. Granero tam měl asi nejvetší šanci dát gol no

Reagovat
tomasinho

Ach jo, čekal jsem, že Royals už to dneska protrhnou, kdy jindy jako chcou? Tak teď holt musí porazit Everton, udělají mi dvojnásobnou radost.

Reagovat
stas87

mi hovor zabity tiket

Reagovat
tomasinho

Promiň, jsem ti radil, že vyhrajou že? Fakt jsem to čekal no.

Reagovat
stas87

nn,ja som mal len ze reading da gol

btw. za stavu 2-1 pre finsko hrali svedi bez brankara,salminen siel sam na prazdnu branku,kusok za nim bol obranca,salminen uz si myslel ze da do prazdnej ale ten sved mu troska nadvihol hokejku,puk mu poskocil a 2 metrov trafil vedla

Reagovat
tomasinho

Švédi mě zklamali, měli dobrý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dal X

Reagovat
Zaschrona

jeste kolo by mohli pockat, ale jinak souhlasim..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal = shit a tragédi !!! Ti v životě nevyhrajou PL - idioti !!!

Reagovat
Trand

Reagovat
stas87

ostan len u smajlikov...to ti islo najlepsie konino

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal takmer desat slov, bude mat vybite baterky aspon na tyzden.

Reagovat
stas87

uz je okukany,len nadava a trolluje=BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nesmie dostat BAN , patri medzi legendy EF, a vzdy sa tesim na kazdy jeho prispevok.

Reagovat
smazaný uživatel

čobole, ty nekomentuj nic, max. madarskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konino, to jsem ti tady psal minulej víkend, chtělo by to neco vymyslet-kopírko tupá! nudná

Reagovat
stas87

no lebo ty to pises stale a potom kto je nudny chumaj

Reagovat
smazaný uživatel

nudnej si ty potrefená huso vyjed turboventyle

Reagovat
stas87

jasne,vyjed a tento smajlik- tu davas casto,pises este konino a koste,cobol...si ako zaseknuta gramofonova doska a toho sefa v nicku mas preco?hadam si podpantoflak a sef len na nete chmulo bulo

Reagovat
smazaný uživatel

čobole nerozumím ti ani slovo, nebereš mě,ale už jsem si u tebe zvyk, ty musíš mít posledmí slovo, jebu tě do huby špíno, ty jsi ten typ čobola, co na čechy nadává,ale sere se na český webovky.piš si tu co chceš, sto pro budeš reagovat- já už tě jebu, GUMO!

Reagovat
smazaný uživatel

Teba by som nechcel stretnúť v noci, vyzeráš byť drsňák

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

the fuck..

Reagovat
stas87

Reagovat
hefy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

nepalcujte mu to, lebo začne písať častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje babka...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dneska rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Do píči, oni ješět Wolves srovnali?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To na té fotce dole jste vy?

Jinak pěkný, snad to bude dobrý zápas

Reagovat
Neuro

Reagovat
j_mrazik

My neporazíme už ani Fuckham?

Reagovat
mike.84

očividně ne :) ani s prasackou pomocí rozhodčích

Reagovat
mike.84

a udržte to kokoti !!!!!!

Reagovat
Godwinson

Kéž by se závodníkům rallye začaly ty srandy kvalifikovat alespoň jako zabití.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve valný většině případů si za to můžou samotný diváci.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, ale v posledních měsících je až moc těch, za které si sami nemohou a za takové by měli být hnáni k zodpovědnosti ti experti za volantem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pořadatelé.

Reagovat
Kowe

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

To taky (i když spíš v prvních případech)

Reagovat
fantomas

Buď za to můžou diváci, nebo pořadatelé, závodníci nijak schválně nehavarujou ani nevylítávaj mimo dráhu. Na to se má myslet dopředu prostě.

Reagovat
Godwinson

Nemusí havarovat schválně, proto zabití a ne vražda. Když diváci stojí v dostatečné vzdálenosti, předpokládám, že by se pak pořadatelé postihovali těžce a co jsem tak koukal, do toho auta může taky sednout pomalu každej kripl.

Reagovat
Arbiter

ale byl by to děsný precedent...

Reagovat
fantomas

A ty teda znáš případ, kdy se zabilo ve chvíli, kdy divák stál v bezpečný vzdálenosti a kdy se nepohyboval na vlastní nebezpečí?

Reagovat
Godwinson

Já na ty závody nechodím, ale z dostupných informací minimálně poslední dva, které jsem zaregistroval takovými případy byly, ještě ke všemu u nás a to nepočítám ten dnešní, kde se o bezpečné vzdálenosti píše také. A precedent nevím, "závodník" si více rozmyslí, jestli je na to dost zdatný a pořadatel si rozmyslí, zda bude moci závodit každé tele nebo to nepřesune třeba do lesa, kde je každému jedno, jestli se zlomí o strom a shoří.

Reagovat
fantomas

Já nevim no, byl sem na jedný WRC, kde se zároveň jezdily i náký národní MS apod., a prostě jakmile si dbal veškerých opatření, byl si v naprostym bezpečí. Zas tam nejezdili žádní amatéři, o kterých furt mluvíš, tak nevim, o jaký úrovni se bavíš ty.

Reagovat
Arbiter

v drtivé většině je chyba na straně diváků, že nedbají pokynů. Kousek od nás se jezdí Valašské Ralley a před několika léty se tu stala smrtelná nehoda, kdy řidič vyjížděl zpod kopečka, vyletěl nad cestu, po dopadu se neudržel na vozovce a zahučel do škarpy. Bohužel tam snad deset sekund předtím zaběhl tatík se synem a jeho kamarádem. Otec se synem mrtví, kamarád asi psychické následky nadosmrti. Ale co tím chci říct - ten řidič byl podle všeho docela zkušený borec, žádné hovado...

Reagovat
fantomas

Jj, nepochybuju o tom, že tomu tak je.

Reagovat
Arbiter

Ochrana diváků je výhradně záležitost pořadatelů, na tohle by neměl závodník myslet. A jak bys to dělal ve chvíli, kdyby to byl docela zdatný závodník? Je to adrenalinový a relativně nebezpečný sport, v té rychlosti záleží vážně na maličkostech a můžeš být sebelepší řidič a třeba to jednou neuhlídáš. Jako fajn, můžeš tam omezit rychlost na 50 km/h, to je taky řešení...

Reagovat
Godwinson

Ano, jak píšeš. Ale pak musím počítat s následky. Jsem zastáncem toho, že každý by měl nést odpovědnost za své činy a tohle mě jednoduše sere. Já s tím souhlasím, pořadatel by měl tu odpovědnost nést také, ale když bohužel přijmeme ten fakt, že holt nechtějí jezdit v lese, ale na vesnici a celý sport nezruší, tak mi z toho vycházejí jezdci, kteří mi teď přijdou naprosto nad věcí. Ještě, když je to většinou "jezdecká chyba".

Reagovat
Arbiter

Místo, kde se závodí, ale nevybírají jezdci proboha. Tohle je záležitost pořadatelů. To je to samé jako kdybys chtěl zodpovědnost po hokejistovi, který vypálí puk mimo hřiště, zasáhne to diváka a ten kvůli tomu zemře. To je prostě nesmysl. Ti diváci vědí, že mají dbát bezpečnosti, vědí, že je to nebezpečné, přesto nepřemýšlí. Jejich chyba.

Reagovat
Godwinson

Taky to píšu v souvislosti k pořadatelům, nauč se číst. S hokejem bych to nesrovnával, tam se udělaly sítě poměrně rychle, po těch nepříjemných případech a že tam fanoušci nepřemýšlí, to je hloupost. Srovnával bych to třeba s tím, když si řeknu, že mám natrénováno a půjdu na nějaký regionální mítink v hodu oštěpem ...

Reagovat
Arbiter

ale vždyť pořadatelé odpovědnost nesou proboha. Pokud špatně vyznačili nebo dostatečně nezabezpečili trať, tak zodpovědní jsou. A diváci jsou hloupí, viz příklad výš. A pokud jsou to amatérské závody, tak tam stejně musíš splňovat nějaké podmínky. Ten zbytek jde mimo tebe. Přece tě nemusí zajímat, když hodíš oštěpem, že tam na trávník vlétne nějaký divák...

Reagovat
Godwinson

Zjevně nosím dříví do lesa, takže to zakončíme. Mě nezajímá, že pořadatelé odpovědnost nesou, to je samozřejmost. Mně se nelíbí, že jí nenesou i ti experti za volantem. Protože mě nemusí zajímat, že někdo vleze do výseče, ale když já, jako samozvaný vrhač oštěpu hodím deset metrů do sektoru diváků a někoho prošpikuju oštěpem, tak bych měl nést odpovědnost, to je snad jasné. O těch podmínkách bych příliš nepolemizoval, měl jsem před pár lety pár zjištění, které mně v tomhle moc neutvrdily.

Reagovat
teenz

Přesně tak, proto nechápu proč by za to měli být souzeni jezdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, souhrn PL kola a tady se v jedne pulce diskuze KLUCI (!!!) hadaji o tom, ktery hrac je krasnejsi a v druhe pulce vyjebe Slosy s Arsenalem

Reagovat
kiwwi

pokial tu nie je ziaden americky sport, tak je to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ten vas boj proti americkym sportum je strasne komickej

Reagovat
kiwwi

ja proti nicomu nebojujem, to som si len robil srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani posledne si nebojoval? Ja myslel, ze si byl jednim z clenu odboje...

Reagovat
kiwwi

to len preto, ze to bolo pod suhrnom, pricom boli 2-3 nejake mrtve clanky na diskutovanie

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli začne chazy koukat na Nascar tak bude potřeba ho zabanovat. NFL a baseball už nějak přežiju.

Reagovat
Chazy

Chazy kouká jen na ty dva americký sporty, který sou naprosto unikátní a takticky svázanější, zajímavější. Nascar ne, to je to samý jako hokej, basket, fotbal a rugby. Pochopí každej, chazy se nudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nascar je jen pro chudý a hloupý. Beztak na to čumíš, jenom protože nemáš v noci nic lepšího na práci.

Reagovat
Chazy

Já na to právě málo čumím, protože až moc nocí trávím u tý svý a nebo někde sem. Letos hrál můj tým Světovou sérii a já neviděl ani zápas... a mimochodem NFL se hraje od 19:00 a MLB často taky. Takže to můžeš zejtra zkusit. Já ti tady napíšu přibližně pravidla a uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už pár zápasů viděl, dokonce mám tady ještě někde Madden 2003 na PC Ale ten sport bych měl asi stejně jako florbal. Bavilo by mě to hrát, koukat na to už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozdílem že hrát americkej fotbal na pc, florbal v hale s hokejkou a ne ovladačem.

Reagovat
Chazy

Tak jasně, každej má jinej vkus. Já vím, že hodně lidí nadává na přerušení, ale díky nim je to tak úžasný. Každý přerušení -> zformování obrany, útoku, potřeba vymyslet novou strategii, novej způsob útoku, souboj myslí prostě, souboj taktik, kreativity, schopnosti strašně rychle najít to jediný ideální řešení, nebo to nejmíň nevhodný. Doslova šachy na trávě. Rugby, fotbal atd, jak se hraje furt, tak tam je hrozně moc hluchejch míst, pinkání uprostřed, ale NFL ne, to je furt akce, akce, akce, pořád nový vymejšlení. Hodinu musíš efektivně a kreativně měnit strategie. Mě to úplně fascinuje

Reagovat
smazaný uživatel

Každej sport má svý kouzlo. Jen mu musíš přijít na chuť no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já nechtěl napsat, že je golf nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre, ze si nechtel Ale neni to nuda, jen to nema takovy spad, to je podobny pripad jako snooker, to taky neni nuda.

Reagovat
Chazy

Tak baseball má spád asi jako bowls.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt

Reagovat
Chazy

Geniální sport btw

Reagovat
Chazy

Jn, ale taky člověk tam to kouzlo může přestat vidět, což je prostě můj případ. Protože najednou mám koukat na fotbal, kde SAF nedá hráčům žádný taktický pokyny a spousta týmů to prostě hraje jen na náhodu, přímáky, standardky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proc sakra? Resi se tu daleko vetsi sracky, ktery taky vetsinu lidi nezajimaji a nikdo proti tomu nebojuje. Navic se vetsinou slezou pod jeden clanek (casto uz mrtvy), a diskutuji v jednom vlaknu, ktery preskocis tim, ze dvakrat stisknes Pg down.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyt já nic neřikám už . Oproti těm buznám vejš je NFL a Baseball zlatej i když se do toho nemůžu zapojit, protože to nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

My se taky nemuzeme zapojit do diskuzi o NHL a nebojujeme proti tobe. Meli bychom byt radi, ze tady diky tomu vznikaji diskuze na docela slusne urovni, ktery si (i kdyz tomu treba vubec nerozumim) klidne prectu mnohem radsi, nez nicnerikajici zaplavu smajliku pod kazdym preview od momentu, kdy se rozehraje prvni vikendovy zapas

Reagovat
Chazy

... mě to někdy až mrzí, jak sem tu šikanovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mne zase libi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Když ona je to hrozná píčovina, já sem tu fakt jednou tejdně a často třeba za dva nebo tři tejdny, protože půlku NFL weeku prošvihnu a ta diskuze prostě má úroveň, i když je o něčem, o čem málokdo něco ví je to nefér..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je na tom to nejlepsi, ze prijdes jednou za tyden a dostanes cocku

Reagovat
Chazy

Vyliž si fakt.

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Jen do něj, zas tu nadává na basket

Reagovat
smazaný uživatel

Opravnene

Reagovat
C0br

Jděte do hajzlu a unuďte se u té pálkované

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

dEst10.11.2012 20:19

Každej sport má svý kouzlo. Jen mu musíš přijít na chuť no.

[reagovat]

hrubas10.11.2012 20:19

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt jo, ja basketu na chut neprisel

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Bolden suspendovaný

Reagovat
Chazy

Debílek... ale nepostradatelnej není.

Reagovat
Chazy
Reagovat
miky10

Né, tohle už né.

Reagovat
Chazy

Hraní kyvem je úchvatný.

Reagovat
miky10

Přídeš dneska?

Reagovat
miky10

Zní to hodně teple?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nejsem doma a za chvíli mi ten počítač sebere

Reagovat
miky10

Pozdravuj!

Reagovat
Chazy

Kdyby to komentoval párek, tak mrkne, jednou sem jí poslal odkaz, kde komentoval repre a nebyla schopná to zavřít

Reagovat
miky10

Už se hrálo.

Reagovat
Chazy

A?

Reagovat
miky10

0:2, sem totiž kvůli tomu netu nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Konečně ses přes to přenes.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre teplosov v tejto diskusii

Reagovat
Chazy

Tak to ne, sou mezi nima i dementi.

Reagovat
Arbiter

16 - This is Arsenal's worst start to a league season since 1982-83 when they had only 14 points after 11 games. Unprofitable.

Reagovat
teenz

No chtěl bych napsat, že beztak tu 3-4 pozici urveme ale

Reagovat
mike.84

ty vole ta PL je užasná a hnusná zaroveň.. ikdyby tým vedl 5:0 tak vubec není hotovo

Reagovat
niflheim

Chicharitooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Píčo prostě úžasný

Reagovat
cristiano.K.

MU zaslouženě Toho Hráška bych možná v LFC snesl, sice neumí zpracovat balon ani pořádně zakončit nohou, ale goly dávat umí no

Reagovat
vodka

v suchém triku

Reagovat
niflheim

WE DO WHAT WE WANT

Reagovat
kiwwi

we do what we want

Reagovat
smazaný uživatel

never say never with manchester united

Reagovat
Miguel19

Gratulace United. To je prostě unikát co vždy předvedou. Padají 0:2, ke všemu hrají totální mega hovno a vyhrají 3:2. Takový zápasy prostě vyhrávají tituly.

A štěstí té Luštěniny je fakt neuvěřitelný. Ten i kdyby vystřelil mimo stadion, tak to skončí v bráně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si prave myslim, ze na to United muzou dojet, takhle otocit se jim to nepodari vzdycky. Kaslat na to, dokud jim netece do bot, neni zrovna idealni pristup, a uz na to taky hodnekrat dojeli.

Reagovat
Miguel19

To já si říkám furt. Ale nijak výrazně to nepřichází Až trochu na Tottenham no..Každopádně ta jejich hra je strašná si myslím (Do té doby, když prohrávají). Viděl jsem zápasy se Stoke, Tottenhamem a dnes. A byl to děs.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hernandez, ten by se hodil snad každému týmu na světě. United mají velke štestí, že májí mimo dva skvělé útočníky na lavici ještě takového Jokera :)

Reagovat
vladis271

Nenávidím ich, ale za tú schopnosť otáčať zápasy, a hlavne v posledných minútach ich musí človek rešpektovať.

Reagovat
Masi

Tak jakpak dnes sudí pomohl United? Zápas jsem neviděl.

Reagovat
kiwwi

piskal vsetko v prospech United

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne ma na vyhre United zasadni podil, mrkni na livesport a hned poznas, ze Aston Villu rezal

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme jenom podplatili Vlaara

Reagovat
Masi

Kluci nad tebou nepochopili Dobře vy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska SAF investoval jen do lektvaru +20 štěstí pro Chicharita

Reagovat
smazaný uživatel

ONE LOVE - ONE UNITED ......... MY JSME UNITED KDO JE VÍC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až ted vidim výsledky. No ty vole!!!! Co to zase bylo za průběh? Prohráváme 2:0 a vyhrajeme 2:3 Už mě to jako nebaví, ještě, že jsem to neviděl, se divim, že z toho SAFA ještě neklepla pepka. Takový drama každej zápas i s podprůměrnýma týmama. No fanoušek United musí mít silný srdíčko

Reagovat
Miguel19

Každopádně ta obrana Villy byla hodně k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Smalling dnes

Reagovat
vodka

holt 2. zápas po zranění...

Reagovat
Tomekcz

ta nase jeste vic

Reagovat
niflheim

No ale v celém zápase ani tolik ne. Krajní obránci - hlavně Stevens - působili hodně dobře a moc ná do hry ze stran nepouštěli, Young si ani neprd. V prvním poločase jsme tam třeba měli jen asi dva průniky. Vlaar byl taky dobrý celkem.

Reagovat
fantomas

Nijak zvlášť.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Berbs

Reagovat
smazaný uživatel

pro United. Super zápasy pro fanoušky, ale ta obrana je tragedie.

Reagovat
mithro

-0 United are shit. 1-0 United are shockingly shit. 2-0 DISGRACE, JOKE. 2-1 United are shit. 2-2 United are lucky. 2-3 Oh.

Reagovat
mithro

*0-0

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD 23:50

Reagovat
smazaný uživatel

Chce někdo zápas United od Sky Sports ke stažení ?

Reagovat
Ronaldo.com

Jj

Reagovat
herbage

Chicharito, Wiemann i Giroud mohli mít dneska klidně hattrick, ale ani jednomu to nevyšlo

Reagovat
Miguel19

Luštěnina má 2,5 no

Reagovat
smazaný uživatel

Persie ked neda gol, tak na nho prihra..to je proste luxus

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neviete niekto ako sa vola ten myslim nepalsky film o tych mnichoch co usporiadali futbalovy turnaj? Nebolo to az tak davno i v kinach

Reagovat
The Krupy

Šanghajský futbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Je to "normalny" film Taka komedialna drama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Pohár?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Ještě se musíš v práci s googlem hodně učit.

Reagovat
Rssa

Na filmy google není třeba, vše mám v hlavě, případně pomůže ČSFD

Reagovat
Godwinson

*vybuchuje smíchy*

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Myslíš bhutánský film "Pohár"?

Reagovat
smazaný uživatel

On jako v osobním životě asi bude docela v pohodě chlap i podle toho holandského pořadu o bývalých hráčích eredivisie hrajících v PL. Na hřišti je to ale jeden z největších čuráků ever...

Reagovat
eder

Chovej se slušně, kuřátko.

Reagovat
The Krupy

Ja ho mám rád aj tam

Inak súhlas s prvou časťou, stále na FB posiela fotky so súkromného života na ktorých sa hrá s dcérou, alebo zabáva s priateľmi a je neustále usmiaty, tak sympaticky. Je vidieť že to nehrá a nedorába sa.

Reagovat
minoLFC

ono je to tym, ze chce vzdy vyhrat a to za kazdu cenu a vsetkymi moznymi prostriedkami....Aj ked hrali na treningu s Hendersonom a Coatesom sutaz, kto najcastejsie trafi brvno branky a Hendo zacal vyhravat, tak sa ho Suarez snazil nesportovo rozhodit pri kopoch...a to o nic neslo

Reagovat
jk

Typickej Liverpoolskej alibismus... On kolikrát těma svejma prasárnama může hráče poslat do nemocnice, sem zvědavej co se bude muset stát aby to hovado dostalo co si zaslouží.

Reagovat
minoLFC

prasarnama?

Reagovat
smazaný uživatel

A Sahinovi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

On je osobnostně naprosto úžasnej, škoda, že se z něj udělal křivák kvůli píčovině.

Reagovat
vodka

křivák byl už dááávno předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to ani z daleka není kvůli tý jedný píčovině... I tady ho hrubas a další nenáviděli kvůli simulacím a chování na hřišti už předtim, pokud se nepletu.

Reagovat
vodka

stačí si najít článek, když přestupoval do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale ja verim tomu, ze on je jako clovek docela normalni a lidskej, jen se z nej pri oblikani dresu pred zapasem stava kurva, ktera je schopna udelat pro uspech cokoliv, at je to jakkoliv unfair, a jeho cast mozku zamerena na slusny chovani je vypnuta.

Reagovat
smazaný uživatel

V podobnym smyslu se vyjadřoval i v rozhovorech, no.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
kiwwi

Hernandez: Of course I am claiming the hat-trick. I've seen the replay and it was definitely on target.

hmm, musim si to kuknut, ale mne sa nejak nezdalo, ze to slo do brany

Reagovat
C0br

Šlo to mimo

Reagovat
mithro

mimo, javier keca

Reagovat
kiwwi

jj akurat som si to kukol, podla mna tiez neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo dneska na tom Leedsu? Že tam padl gol 90+9'

Reagovat
Chazy

Davyděnko vsadil na over 6,5

Reagovat
smazaný uživatel

Rodolph Austin ma dvojnasobnou zlomeninu nohy, tak asi proto. Leeds dohraval v deviti.

Reagovat
stas87

OT:kto ma zaujem pozriet si nasich proti kanade na nemeckom pohari

http://www.laola1.tv/en/lt/ice-hockey/deutschland-cup/canada-slovakia-/video/224-989-102011.html

Reagovat
Swarley

he he he

Reagovat
Rssa

Hm, tak teda díky MU za 5 stovek

Reagovat
smazaný uživatel

Za to se budeš smažit v pekle

Reagovat
kiwwi

Javier's last five appearances:

Braga (H) - 79 minutes played, 2 goals scored

Chelsea (A) - 25 minutes played, 1 goal scored

Chelsea (A) - 120 minutes played, 1 goal scored

Braga (A) - 90 minutes played, 1 goal scored

Aston Villa (A) - 44 minutes played, 3 goals scored

Total: 358 minutes played, 8 goals scored (1 goal every 45').

Brilliant.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

To už se možná dostal před Dannyho v pořadí útočníků ne?

Reagovat
kiwwi

ne...je to proste superzolik, treti utocnik je Danny, ktory ked nehra na kridle, tak je ovela platnejsi

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
Masi

Vždyť měl dnes jen 2 branky.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

a jak som sa bal v lete, ked prisiel Persie, ci si vobec zahra a on nam teraz vyhrava zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Ole

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro něj, měl by hrát základ..

Reagovat
kiwwi

If Manchester United and Liverpool continue at the same rate in the league as so far, United will finish 51 points ahead.

Reagovat
niflheim

Diskuze

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Canada East, Canada West

Reagovat
miky10

DelPooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

OT pro milovníky boxu, dneska Kličko

Reagovat
C0br

To není moc pro milovníky ne?

Reagovat
Swarley

neser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šak na to čekám a pořád nic..

Reagovat
Swarley

tuším že až v 23:00 by měl být začátek toho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

kde to davaju?

Reagovat
smazaný uživatel

fanda

Reagovat
Kaze

UFC je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Emanuel Steward zomrel? ..to som vobec nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

ROCKY ROCKY ROCKY

Reagovat
C0br

Reagovat
FUnk

polak se drzel jako malo kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, super diskuze, fakt. Dvojnásobnej dík za Sušičku v áčku, jsem si teď uvědomil, že je to vlastně jedinej člen kádru, kterej se může řadit mezi hezouny z ostatních týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly, Henderson, Gerrard, Sahin (aj keď je len na hostovaní) Potom tí chalani z bečka Je ich dosť :)

Reagovat
Kaze

Gerrard by byl hezoun, kdyby neměl tolik vrásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že jsou špatný, Steveho zachraňuje obrovský charizma a ten zbytek není špatnej, ale prostě s ostatníma se měřit nemůžou, no.

Reagovat
miky10

Ale jo, ten Hendo by šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

?

Reagovat
smazaný uživatel

Když já si ve spojení s jeho vzhledem prostě pokaždý vybavim ty jeho někdy až přehnaně ulízlý vlasy.

Reagovat
miky10

Já koukam na jeho fotky, a je to prostě hezkej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, no. Ale na Susa nemá, ten je boží.

Reagovat
miky10

No nevím, Henda bych řadil určitě výš teda.

Reagovat
smazaný uživatel

no way...suso je nikde inde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zas je to z části subjektivní, že jo. Třeba prostě Míšovi a spoustě holkám sexy jižani neseděj a o to víc holdujou takovejm těm typům, jako je třeba Hendo.

Reagovat
miky10

Míšovi. Nemám nic proti jižanům, Hendo je prostě zcela objektivně hezčí než Suso.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A když se podíváš pouze na Kellyho obličej, vypadá jak nějakej tlouštík. S tělem už to pak je o poznání lepší, určitě v LFC nadprůměr, obzvlášť s těma lepšíma vlasama z poslední doby, ale prostě jak říkám, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Kellyho žerie veľa dievčať... Boriniho ešte možno možeš započítať vďaka postave...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som zabudol na Breda Jonesa a Dannyho Wilsona

Reagovat
minoLFC

Gerrard je elegan, ale Henderson hezoun?

Reagovat
miky10

Jj, kam se hrabe na Reinu třeba...

Reagovat
minoLFC

Reina hezoun neni, ale je to sympatak...Henderson neni ani jedno(momentalne)

Reagovat
miky10

A kdy bude?

Reagovat
minoLFC

asi nikdy, ved s tym vyrazom a otvorenou hubou obcas vyzera ako keby mal Downov syndrom

Reagovat
mul

no co som pocul,tak dost slečien je mimo zo Skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Selena Gomez a Justin Bieber sa rozišliii... konečne

Reagovat
C0br

Tahle diskuze je teď oficiálně ujetá

Reagovat
smazaný uživatel

Veď len sa teším, že je sympatická Selena konečne bez decka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To je ta, co neumí vůbec zpívat?

Reagovat
Azza

Ano to je Justin Bieber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre zajtrajsiu vyhru Tottenhamu a Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Godwinson

Pšonek dostane pěkně do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Já to zakřiknu i někomu takovému jako je Kličko. Talent.

Reagovat
Zaschrona

'King Kenny' sanctioning the sale of Tom Ince (£250K) and replacing him with Stewart Downing ( £20 Million) gets worse each week...

Ince je paradni hrac, 9 golu a 7 asistenci v dosavadni sezone za Blackpool.. S tim, ze mu v lete konci smlouva, tak uz se tesim az ho brzo uvidime v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni hrac to neni, jen ma zatim paradni statistiky, ktery jsou pro me osobne strasnou zahadou, protoze jsem na nem nikdy nic nevidel, ale nakonec se docela slusne prosazuje. Do PL bych ho ale jeste urcite necpal, na to je v Champu cela rada vhodnejsich adeptu

Reagovat
Zaschrona

ver mi, uz ho sleduju nejakou dobu a rozhodne to neni tak, ze ho delaji jen statistiky.. v posledni dobe se opravdu hodne zlepsil a klidne se vsadim, ze minimalne na konci pristiho leta bude hracem klubu Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt ja ho znam, netvrdim, ze ho delaji jen statistiky, ale zatim me nepresvedcil, ze by se mel hned ted prosadit v PL. A rozlisujme "hrat PL" a "mit na PL", jsou to dve odlisny veci

Reagovat
Zaschrona

Tak diky tehle logice tam tri ctvrtiny hracu nemaji co delat.

Treba co se EFC tyce, tak nam by se hrac jeho typu na lavicku hodil mnohem vic, nez takovy Gueye, ktery tam je prakticky k nicemu..

Reagovat
Kowe

ale on se v Liverpoolu nejevil, nějak zázračně.. docela čumím, že zrovna on se takhle prosazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Spis se jevil jako strasnej shit

Reagovat
Godwinson

Nakonec mi je Poláka trochu líto. Kdyby tam tomu šášulovi nepomohl gong, tak ho sundal. Holt štěstí.

Reagovat
FUnk

aspon jeste 15 sec potreboval, bylo by to zajimavejsi celkove....

Reagovat
Godwinson

Určitě, těch 15s by bylo možná až moc, to by dostal Klička do počítání. Ale hodně sympatický výkon, získal si mě.

Reagovat
FUnk

presne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zlata K1... Kde se na to hrabe tahle placana

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Errol Zimmerman

Reagovat
smazaný uživatel

Badr Hari

Reagovat
smazaný uživatel

Tyrone Spong

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten je taky dobry Ale uplne nejlepsi je K1 max. Sice lehke vahy, ale za to poradne stipacky. Buakaw a Masato

Reagovat
smazaný uživatel

to ja radsi K1 GP ale z maxu se mi nejvic libil Zambidis :) http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes

Reagovat
C0br

Hmm Lambertovi rozumím snad ještě méně než SAFovi

Reagovat
Ligter

To je přízvuk. „Loovely“.

Reagovat
vodka

Jolův výraz v tváři po vyrovnání

Reagovat
Tomekcz

Wengeruv po penalte

Reagovat
smazaný uživatel

No Wengeruv na konci byl jeste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som sa zas nasral, keď som videl tie hajlajty.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je buh

Reagovat
vodka

7 zápasů, 580 minut, 5 gólů, 3 asistence...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je navic to posledni

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mě prcá, že se zápasy THFC vs. LFC a CFC vs. FFC posunuly na stejný den a já jsem tím pádem přišel o to vidět naživo Jolovu Black'n'white army jak zesměšní ty modré ničemy na jejich vlastním stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na United pořád má

Reagovat
hefy

Fellaini zase užasnej očividně. Gol a famozni assist.

Reagovat
Ligter

Nádhera od Fellainiho.

Reagovat
Tomekcz

Oshea

Reagovat
vodka

http://www.facebook.com/photo.php?v=186671071466438

pro herba, vypadá to, že ti naši mlaďoši mají podobný pěvecký talent

Reagovat
C0br

Wayne Rooney ‏@WayneRooney

One direction new song is brilliant.

Tolik k hudebním znalostem a schopnostem našich hráčů

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud van Chicharito

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

novy gay porno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov dokazuje, že je špičkovej útočník, kterej má rozhodně na víc, než na Fulham...pro mě je jeho nedostatečný vytěžování jednou z největších Fergusonových kariérních chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ne. Jsem rád, že stavěl spíš Chocarita s Roonym případně Dannyho. A teď s Peršanem v první linii je to bez diskuse. Mně osobně Berba vůbec nechybí, mám radši týmové hráče než takové sólaře.

Reagovat
kiwwi

Mönchengladbach má podle německých médií zájem o svého bývalého hráče Marka Marina, který od léta působí v Chelsea, jenže za ni zatím odehrál pouhých dvacet minut. "Nebudu to komentovat. Uvidíme v zimě," sdělil deníku Bild trenér Borussie Lucien Favre.

Reagovat
smazaný uživatel

To zní ale jako zájem o hostování. Ideální řešení pro CFC

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bol trvalý prestup.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

předpokládám, že se směješ té spekulaci

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by neodešel? však u vás si stejně nezahraje

Reagovat
kiwwi

Özil 8-)

Ibra :-----)

Bosingwa |:-)

David Villa :-)•

Fellaini @:-)

Neymar =:-)

Reagovat
Maresma

Co třeba Suarez? :-B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba zkaženej ananas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

movember, ne?

Reagovat
Kowe

mrož

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To má profilovku na face?

Reagovat
Chazy

500. pro dnešní NFL diskuzi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra teď jsem si zase musel pustit 43. superbowl... Úžasný zápas prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Už od 4 mám puštěné ty kecy o tom na ESPN America.

Reagovat
Chazy

Sunday Football Countdown je fakt nejlepší a nejpromakanější studium, co sem kdy kde viděl

Reagovat
Trand

Maj tam z toho srandu, hlavně ten, co tam měl různý situaci nebo prohlášení jiných lidí a ke každý poznamenal "stop it" nebo něco takovýho, tak se myslím jmenoval i ten pořad, ten mě bavil. A od 19:00 budou dávat teda jen na ESPN, jo?

Reagovat
Chazy

Jo, protože NS dává nějakej tenis

Reagovat
Chazy

Ale ESPN dává fakt to nejlepší.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

tomasinho

11.11.2012 15:59

Džeko už jde rozhodnout.

Reagovat
cristiano.K.

jo jo hrozný dřevo

Reagovat
tomasinho

Ty vole, kéž by Mancini koupil Falcaa a pustil nám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si koupíme Radamela rovnou... Henry si zavolá Comollimu ať má kdo dojednat přestup...

Reagovat
tomasinho

Když Comolli vyjednal Carrolla za 5, tak Falcao bude tak za 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Comolli ho vyjednal za 5, ale účetní v Liverpoolu omylem odeslala 50?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to mělo být 45...

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase Džeko rozhodl.

Reagovat
Bayern +

Po 11. kole krásne 6. miesto, 18 bodov a ešte krajších 12 nad pásmom zostupu, not bad.

Tri body ešte stvrdiť o týždeň v pondelok doma proti Stoke, po ňom to bude masaker: Tottenham (A), Man Utd (A), Chelsea (H), Liverpool (H). Potešitelné na tom je aspoň fakt, že najbližšie štyri kolá WHU trikrát na Digi, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU zatim pro me nejvetsi prekvapeni PL, sbiraji body, da se na to divat, sympaticti hraci jsou konecne zase v prevaze...

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka by byla ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás dobrej bod. Akorát jako druhej poločas jsme měli hrát celej zápas.

Carra, Suárez, Jones

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

+ Sterling, Enrique dneska

Reagovat
Tomoro

Suarez sic dal gól, ale měl dát 2 trestuhodně to pomrdal jak šel sám..výhra by byla v rámci obrazu hry nespravedlivá, ale kolik výsledků letos jsme my podobně zažili..bod dobrý, ale mohly být 3..

Reagovat
Miguel19

To je fakt v píči. City a United prostě takový utkání vyhrávají. Místo aby to skončilo 4:0, tak je to ostudná remíza. Liverpool jeden útok a gól. To je horší remíza jak se Swansea. Zase zkažený celý večer. Díky hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno štěstí jste si vybrali ve středu. Welcome back to reality

Reagovat
smazaný uživatel

utri si čelo, potíš pičoviny

Reagovat
stiflerovamama

Sak Liverpool bol lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FA

Reagovat
cristiano.K.

aha,takže Střela Enriqueho se nepočítá, Suarézův nájezd taky ne

Reagovat
vitasrp

Však to jsou vaše šance až po tom gólu a vzhledem k tomu, že to byly brejky, asi těžko by k nim došlo, kdyby to bylo 1:0..

Reagovat
fenixLFC

vy ste tiez z hry gol nedali....

Reagovat
vitasrp

To máš samozřejmě pravdu, problém je v tom, že jsme krom toho měli asi tak 5 dobrých šancí i ze hry..

Reagovat
fenixLFC

vy ste tiez z hry gol nedali....

Reagovat
Godwinson

Místo toho, aby Liverpoolu Chelsea nadělila trojku, tak můžou děkovat, že mají bod. Strašný výkon. Di Matteo by si měl stáhnout Lukakua a dát mu pořádnou šanci, Azpilicuetu nechat hrát více, protože dnes jako jediný předvedl něco pořádného. Jsem dosti znechucen, snad večerní zápas dopadne lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nehrál špatně... (V některých momentech...)

Reagovat
Godwinson

Nehrál, podle mě byl z té trojky nejlepší, ale tak ... pro nás, kdo ho viděli ve Francii pořád mizérie :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda... Já ho teda viděl jen proti nám, ale i tam byl skvělý...

Reagovat
Godwinson

Jo a Ramires s Mikelem dnes, panečku .. no, hlavně, aby se už v zimě nezapomněl přivést Falcao :)

Reagovat
vitasrp

Mně Mikel přišel dneska solidní, zato Ramires tam měl pár nesmyslných pasů, že by ale ti dva nějak hořeli, to se fakt říct nedá..

Reagovat
Godwinson

Mikel mi přišel taky solidní, ale pak začal neuvěřitelně kazit, laciné ztráty, obrovská tutovka, kdy se do té kulaté věci nedokázal ani trefit. Ramires celkově, jak dostal balón, katastrofa.

Reagovat
cristiano.K.

směrem dozadu Azpi dobrej,ale ty centry žádná hitpárada

Reagovat
niflheim

Škoda Spurs dneska.

Reagovat
tomasinho

Nakonec to od střídání Susa přeci jenom šlo lépe. Asi i změnou systému, José výborný, p opřesunu doleva i Glen dobrý, pak velká pochvala pro Carru a Jonese. A Suarez taky. Allen, Gerrard, Sahin děs. Danny pak napravil chybu dobrým výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve taky nebyl tak tragickej ve druhý půli. Neříkám, že to bylo dokonalý od něj, ale zvedl se (na rozdíl od prvního poločasu). Enrique dneska parádní

Reagovat
tomasinho

No, v druhé půli zase ael předvedl dost kiksů, pak sice poslal parádní pas, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, celkově to nebylo nic světobornýho, ale zvedl se, aspoň osobně mi to tak přišlo.

Reagovat
Tomoro

no mě teda i ve druhé půlu krom jednoho pasu přišel hrůzostrašný a přál jsem si ať má brendan koule ho poslat dolů...neměl..bohužel je nebude mít ani příště..

Reagovat
tomasinho

Na příští kolo doam s Wiganem.

Jones - Johnson, Škrtel, Agger, Enrique - Henderson, Shelvey, Suso - Sterling, Suarez, Assaidi (Downing).

Reagovat
cristiano.K.

Gerrard bude hrát určitě

Reagovat
tomasinho

Mohl by si spočnout, bude ještě repre.

Reagovat
cristiano.K.

Susa bych dal zase z lavičky a hlavně Allena taky neposadí no,ale bylo by to fajn,kdyby Rodgers mu ukázal,že také není nedotknutelný

Reagovat
tomasinho

On si hlavně potřebuej spočnout, Gerrard nemůže hrát neděle, středa, sobota. Snad bude mít Brendan ty koule no. Aspoň Jonjo ať hraje místo Sahina.

Reagovat
smazaný uživatel

kuva, takové ztráty mě neskutečně štvou, Live z hnoje odváží bod, borci snad vystřelili za celý špíl 2x na kasu.. Už i já jsem zlomil hůl nad Torresem, tohle je přesně ten faktor, proč Chelsea není první.. No nic, je třeba se z toho oklepat a jít dál..

Reagovat
vladis271

prvoplánové, nudné.

Reagovat
miky10

Obrana Giants.

Reagovat
Chazy

Bony.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už som to chcel vypať. No, do 70 minôty by som bod bral, ale nakonec je nám k hovnu, mali byť 3.

Reagovat
kiwwi

vypat

Reagovat
vladis271

utri hubu rapppper a dones mi ponožky.

Reagovat
I am Mancunian

ty spratek, sa ukludni a šúchaj nohami

Reagovat
vladis271

áno blbe?

Reagovat
kiwwi

si neskutocny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hehe, a to mi vraví najväčšia socka na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

dej mu

Reagovat
smazaný uživatel

minôta ja ľubozvučnejšie.

Reagovat
vladis271

a ono je to dokonca slang. áááách.

Reagovat
Honza Matoušek

Racist goals

Reagovat
stiflerovamama

Velmi dobry zapas z obidvoch stran . Liverpool viac drzal loptu , Chelsea bola zase nebezpecnejsia v predu aj ked v druhom polcase sme sa zlepsili aj v predu . Skoda zavahania Daggera ale aj s Carrom potom odohrali vyborny zapas , Jamie vyborna hlavicka . Vyzdvihol by som tradicne Luisa,Raheema , Susa . Stevie to tam potom zacal pekne dirigovat . Viac som ocakaval od Glena ale podal spolahlivy vykon . Joe tak isto aj ked u neho sme zvyknuty este na lepsi vykon . Dnes ale jednoznacne najlepsi Jose , toho bolo plne ihrisko , jazdil hore-dole , vyborny vykon , snad sa opet dostava do starej formy .

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, vyše mesiac čakám, kým Terry bude môcť hrať a splatí mi to, že som ho doteraz nevymenil a on sa zraní...

Reagovat
kiwwi

nemas si kupovat zmrdov

Reagovat
kvasha16

to by si ale potom nemal nikto kupovat hracov MU

Reagovat
cristiano.K.

mohli jsme v poločase prohrávat 3:0 a nikdo by neřekl ani popel. Bod je zlatý,ačkoliv jsme sahali po třech.Moc jsem nepochopil,co přesně hrál Glen posledních 25minut,stoper? Gerrard začal hrát slušně až po vyrovnání,jinak byl viditelně otrávenej.Allen nejhorší na place.Nejvíc se cením,že jsme zápas odmakali.Musím uznat,že Suarez před golem fauloval,což potvrdili až záznamy.

MOTM: Enrique, ten vi souboje jeden na jednoho vyloženě vychutnává

Reagovat
tomasinho

Co by, Glen LB a Jose LM no.

Reagovat
cristiano.K.

zajímavě se tam rotovali

Reagovat
vladis271

579. za striedanie kiwwi - Getzo

Reagovat
vitasrp

Tohle je strašně kreténská ztráta, protože LFC měl přesně 0 šancí ze hry a přesto dokázali vyrovnat. Nejhorší na tom ale je, že ten gól měl jen korigovat stav zápasu na 3:1 či tak nějak. Je až k pláči, co jsme dnes nedali.

Nejhorší, co se vám může stát, když hrajete mač co 3 dny, je každý honit v závěru. Předpokládal jsem, že ke konci trochu odejdeme a soupeř bude víc tlačit, bohužel do toho jsme ještě inkasovali a museli znovu makat. Což už nešlo, v závěru ty síly evidentně chyběly.

Nevinil bych ani Di Mattea, taktiku zvolil dobře, však jsme 70 minut byli jasňe lepším týmem. Na konci nám ale bohužel nebylo přáno.

Člověk si tak nějak říká, že potřebujeme borce, co prostě bude dávat branky, i kdyby měl hrát hovno. United takových mají plnou prdel, nám ten zakončovatel prostě chybí. Není divu, že branky dávají obránci atp.

Na konec jenom taková poznámka - týmy, které vyhrávají titul, tyhle zápasy zvládají, jsou nekompromisní před brankou soupeře a vzadu díky zkušenostem nedělají chyby. Na takové úrovni ještě nejsme, ale to se dalo čekat - není to tragédie, jedeme dál..

Reagovat
Honza Matoušek

Mně přijde, že fanoušci Chelsea jsou dnes v situaci, ve které se fanoušci LFC ocitají zhruba každý třetí zápas Tým je lepší, spálí spoustu šancí a odchází se ztrátou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám by ten Persie prospěl... Kdybyste ho v létě koupili...

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/Ula__LHsjP8 taková chujovina a jak mě to dokázalo rozesmát

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední rána

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tomekcz

to ne

Reagovat
C0br

Hmm ty klobásky z hajzlu vypadaly jako libovka

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
niflheim

Pěkně v klidu ze začátku

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TC6JhvM0jWM

tak tohle mě dostalo asi nejvíc, to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

jak s tym nakonci prijebe ...teraz musim pozriet vsetky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

všetko strašné ujeby, ice cream je super.

Reagovat
Jollae

idiotské,debilné a trápne...

Reagovat
ďuriLFC

Uf . Každopádne bod by som pre zápasom bral , a vlastne aj po ňom . Sice ten záver mrzí , škoda že to tam nepadlo .

SKvelý Jones , Carra , chybu odčinil aj Danny . José neskutočný dnes také to LWB/LW mu sedi super . Dobre striedanie od Brendana , po príchode Susa to ožilo . Stred zálohy hrozný , Nurimu nejde , Allen je troška prehriaty či čo , Stieve nič moc ale stále má sem-tam záblesky tej svojej geniality .

Verím že dnešny viac-menej získaný bod najbližšie nepresereme doma . Chcel by som vidieť Jonjo,Suso,Stieve(Hendo) - Assaidi,Suárez,Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

good guy torres

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

au

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt rad, ked to nebude na niekolko mesiacov

Reagovat
kvasha16

a kurva...

Reagovat
Erdovec

bolet to muselo no, ale že by mi to nějak trhalo žíly to zas ne

Reagovat
miky10

Zkušeně to vybruslil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

slusny break dance

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Molde SAMPIONI, OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

... and Solskjaer has won it ......again

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

dnes to od Chelsea dozadu nebolo zle (az na 2 vypadky v poslednych 20 minutach, vtedy podrzal Cech)... dnes sme si to posrali sami neefektivitou, keby napr. Mata pred prestavkou dal tak mame vystarane, a bolo tam viac smolnych/zlych zakonceni, skoda no, treba poriadne zapnut na dalsie zapasy a viac rotovat lebo niektori uz fyzicky odchadzaju... a trenovat zakoncenie vsetci povinne (az na Cahilla )

Reagovat
tomasinho

Luis Suarez

A shame we could't get the three points. Glad to to help the team with another goal... Hugs to Terry, I hope it's nothing serious.

Reagovat
C0br

Rasisti drží pospolu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

hanba ze nebrali 3 body? sak mozu byt rad aj za ten 1

Reagovat
tomasinho

Škoda, ne hanba.

Reagovat
kiwwi

FACT: No player in Premier League history has scored more substitute goals (9) away from home than Javier Hernández. Specialist.

Reagovat
Swarley

to jsme tu řešili už v případě Džeka ne? fantík tu myslím dával, že Ole kolem 40ti, ale venku jen 4

Reagovat
fantomas

4? Si matně pamatuju, že dva...

Reagovat
Swarley

já fakt nevím, jen 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole?

Reagovat
kiwwi

ten to jebal doma

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy

Reagovat
fantomas

Ten dal za celou kariéru jen dva góly venku.

Reagovat
fantomas

* jako žolík teda

Reagovat
tomasinho

Džeko má jenom 7 venku. + nějaké doma.

Reagovat
tomasinho

Jo celkem, sorry.

Reagovat
tomasinho

Did you know? He has now scored seven substitute goals away from home, second only to Jermain Defoe (nine) in Premier League history.

Reagovat
kiwwi

tak to nechapem, musis to mat zle

Reagovat
fantomas

Proč zrovna on?

Reagovat
kiwwi

pretoze Chicha tych 9 golov vonku ako SUB dal

Reagovat
Honza Matoušek

Tak vypisuj

Reagovat
kiwwi

2010/2011 - WBA, Blackpool, Liverpool, WHU

2011/2012 - Liverpool, Chelsea

2012/2013 - CHelsea, AV 2

Reagovat
tomasinho

No však Defoe taky. Tohle je z BBC. A Džeko má těch 7.

Reagovat
kiwwi

second only to Jermain Defoe (nine)...tak druhy asi nie je, ked aj Javier dal 9

Reagovat
tomasinho

V tu dobu Javier neměl tolik, to je po zápas WBA se City. V tu dobu měl Javier 6, pak dal 2s Villou a Chelsea.

Reagovat
kiwwi

jaj...takze je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan

Reagovat
kiwwi

http://img5.imageshack.us/img5/2883/1352655651923.gif

jak si Suarez uvedomil, ze nikto s nim nesiel oslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale zachranil to na konci

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa na neho vyprdli som číhal aj ja :D

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem. Bez zájmu i při oslavách, no.

Reagovat
Liquid

zase pomohl zprostředkovaně Webb Manchesteru United, Gerrard fauloval ve vápně Torrese, nejen že nezapíská penaltu, ale ještě navíc když Chelsea následně obléhala malý vápno zapíská, že tam leží Gerrard.....za stavu 1:0, faul tam byl zřetelný a Torres šel k míči, nevím kde nechal oči

Reagovat
Erdovec

myslíš to jak se dávno nemělo hrát protože Ivanovic jako debil žduchl Gerrard směrem na Torrese? nebo to jak tam nechal asi 40s ležet hráče který se nehýbal a držel za hlavu?

Reagovat
tomasinho

Ty jsi fakt troll ty vole. Faul to nebyl, dvakrát Webb založil brejk Chelsea ( ) a písknul nesmyslný faul Suarezovi, když se chystal na střelu z vápna. Rozhodně nepískal celkově zle, pár menších divných, které jsou pořád v každém zápase.

Reagovat
Liquid

to byl od Suareze faul, říkali to navíc i komentátoři na Digi, zasáhl nejdřív nohu Ivanovičovi, ale Gerrard srazil Torrese bez míče ve vápně

Reagovat
kiwwi

"říkali to navíc i komentátoři na Digi"

Reagovat
Liquid

ti jsou nestranní, nebo spíš maj radši Pool kde maj Slováčiska Škrtěla, tohlec byl opravdu faul

Reagovat
kiwwi

skor uverim zaslepenemu fanusikovi ktory ale rozumie futbalu a pravidlam, ako nestrannym komentatorom na Digi

Reagovat
tomasinho

Gerrard nikoho neskosil, akortá se sám poranil u toho. S Torresem se ani nedotkli, navíc jak píše Erdoivec, jebnul ho tam ten srvský prasák.

Reagovat
vitasrp

Ale tak.. Že se nedotkli je taky poměrně silná káva..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jinak už se nějak vyřešil ten Clattenburg nebo to vyšumí? Docela by mě to zajímalo.

Reagovat
Rssa

Teď jsem došel, jak jsme hráli? Kdo hrál dobře? co naši mlaďoši?

Reagovat
Godwinson

Špatně, Enrique, slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

60 minut zle , bez pohybu , snahy,chuti niečo zmeniť. Potom prišla Sušička , ale skôr ako jej práchod zápas ovplyvnila zmena systemu . V závere sme ich tlačili , Suárez a Jose mohli rozhodnuť ale remiza zaslúžena.

Najlepši Jose , ale aj Jones,Carra , Suárez .

Wisdom pozične bol dnes mimo , Raheemko slušne , bojoval ale zahral už aj lepšie. Sušička veľa postracala ale mal aj pekne záblesky , vlatsne ten jeho prichod ovplyvnil hru dosť výrazne ako už pišem vyššie.

Reagovat
Rssa

Dík oba

Reagovat
minoLFC

dnes ma trojka v strede poriadne vytocila....

Reagovat
minoLFC

ale ten bod je zlaty po tak mizernom vykone

Reagovat
tomasinho

Another midfielder with fitness concerns is Jonjo Shelvey, who missed out on a place in the squad for Stamford Bridge after feeling a problem with his thigh in training.

Reagovat
tomasinho

"We wanted to give him an opportunity [to play] right up until the end," said the boss. "He was in some shooting exercises in training the other day and just felt his thigh a little bit. We didn't want to risk it in case he pulled his thigh and was injured for a lot longer.

Reagovat
ďuriLFC

Akurát pred repre , zamrzi.

Reagovat
Rssa

Hmm a coucám, že City vyhrálo

Reagovat
Rssa

*2642a0

Reagovat
Rssa

koukám

Reagovat
Trand

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

numlock...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
ďuriLFC

Poď Roger !

Reagovat
niflheim

700. za Berbu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zkušenosti s tabletama? Asi krom ipadů, rád bych ho, ale radši než za ipad dám ty prachy za iphone.

Kterej z těch operačních systémů je asi nejlepší? Nejvíc se mi zatim zamlouvá Google Nexus 7, to je vcelku dělo, ale nemá 3G a stejně bych radši větší.

Prosím o jakýkoli zkušenosti, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

My davame tablety do mycky na nadobi a zatim dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Né že bych něco podobnýho nečekal

Ale jinak, my spíš odjakživa prášek.

Reagovat
Godwinson

Prášek do myčky? To musí být tedy to vytahované nádobí hotové terno.

Reagovat
smazaný uživatel

To neznáte prášky do myčky?

Reagovat
Maresma

Ne.

Reagovat
Godwinson

Podřadné způsoby mytí nádobí mně holt unikají, opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prasok do mycky by som velmi nedaval

Reagovat
minoLFC

3G model sa zacne coskoro predavat za 299 eur(32 GB pamat)...ale ja 3G moc v tablete nevyuzivam, net zdielam z mobilu cez bluetooth

Reagovat
Rssa

Nekupuj si Asus Transformer

A vše, co má Android.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, do androidu se mi moc nechce. Jenže Win8 stojí tak 12k a víc.

Reagovat
Rssa

Ten systém je dobrý tak do mobilu...a vůbec, kup si noťas

Reagovat
Godwinson

* stolní pc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mám, ale nebaví mě se s tim tahat do školy, když ho tam skoro nevyužiju, ale zároveň potřebuju. Taky už mu moc nevydrží baterka a prostě na cesty by se mi fakt hodil víc tablet. Stejně většinu času jsem na netu nebo na něco koukám. Prostě chci tablet.

Reagovat
Rssa

Ta dnešní mládež je rozežraná...Ve škole se uč, po škole chlastej, při cestování dospávej!

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to je taky výhra, diskutovat o tomhle s takovym páprdou, ještě k tomu učitelem.

Reagovat
Rssa

Za mých mladých let jsme u horkého čaje diskutovali nad novým filmem s Chaplinem...teď nějaké tablety...

Reagovat
Maresma

Co sem slyšel od kamošů, tak jedině iPad. Nevím, jak velkej cenovej rozdíl tam je, ale asi bych si připlatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, já si říkal, že si teď koupim tablet místo telefonu nakonec

Ale když už ipad, tak si radši koupim ten iphone, pro kterej mám slabost už odjakživa.

Reagovat
Maresma

Zbytečný tak drahej mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty prachy na něj mít a moct je utratit za něj, tak se asi nerozmejšlim...

Ale zas je fakt, že můj současnej mobil zažije téměř +- 3 pády za tejden. Nejsem si jistej, jestli bych se o něj byl schopnej starat.

Reagovat
Maresma

No právě, já bych se nemohl starat o mobil za 15 000. Furt ho někde zapomínám a padá mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ten mám, ale nebaví mě se s tim tahat do školy, když ho tam skoro nevyužiju, ale zároveň potřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč vůbec né Transformery? Protože maj androidy? Jinak je všude doporučujou...

Reagovat
I am Mancunian

kup si za 229 nexus 7 16GB a budes spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Když já bych radši ty větší. Teď jsem hledal a ten velkej Nexus, co by měl teď vyjít, 3G mít nebude a ještě to nebude jenom zvětšnej Nexus 7, jako jsem očekával. Ani ho nevyrábí Asus, což je vlastně možná plus.

Reagovat
I am Mancunian

tak nexus 10 je konkurencia pre ipad4, vyraba ho samsung a vyzera, ze to bude super tablet, ma najnovsi procesor cortex A15..ja tiez rozmyslam nad tabletom a aj ked som velky fanusik androidu, tak sa mi najviac paci microsoft surface s windows 8RT, ale ten sa u nas este nepredava a je celkom drahy, ale ten system je uzasny

Reagovat
Rssa

Taky. Ani ryba ani rak, velké,těžké..a Android.

Reagovat
I am Mancunian

osobne by som si kupil microsoft surface, pokial nechces android, lebo uz iny vyber nemas

Reagovat
minoLFC

no surface s RT nie...mozno s Win 8 Pro ale ten bude drahy

Reagovat
I am Mancunian

co ti vadi na RT ? tablet ajtak pouzivas na hry, filmy, internet a k tomu mas este bonus plnohodnotny office, proste na tablet je RT vynikajuci, niv viac od tabletu nepotrebujem

Reagovat
minoLFC

no plnohodnotne...ale ano office priamo od MS je jediny argument...na vsetko ostatne je zatial lepsia konkurencia...na RT zatial niesu programym samozrejme budu ale len cez ms marketplace, teda len to co schvali MS podobne ako Apple

Reagovat
I am Mancunian

argument pre mna ?

1. office od microsoftu, co som videl videa, tak to bude plnohodnotne

2. internet explorer s podporou flashu a hlavne je to asi najrychlejsi a najplynulejsi prehliadac co som na tablete videl

3. multitasking, hlavne funkcia split window

4. spracovanie a pouzite materialy, podpora microSD kariet, plnohodnotne usb

5. kryt v podobe touch/type coveru, ja by som preferoval asi type cover, cize plnohodnotna klavesnica

6. system, ktory je asi najvhodnejsi na tablet, to metro prostredie a praca pomocou gest je paradna.

no a nevyhody su hlavne, ze zatial nie je dostatok aplikacii, ale to sa casom zmeni si myslim.

Reagovat
minoLFC

1. a 5. ale zvysok podla recenzii nieje az tak idealny...za tyzden sa mi dostane do ruk, tak uvidim

Reagovat
minoLFC

Microsoft Surface by som mal mat pozicany asi za tyzden, tak potom poreferujem

Reagovat
I am Mancunian

podla mna sa ti bude pacit, fakt ten RT je na tablet podla mna idealne riesenie, ta pro verzia uz je cisty pocitac, cize aktivne chladenie, bude to tazke a hlavne drahe.

Reagovat
minoLFC

a dnesny zapas som sledoval cez sopcast na android tablete

Reagovat
I am Mancunian

hej viem, ze je na android sopcast, mal som ho na galaxy nexuse, ktory som pred tyzdnom predal, ale po poslednej aktualizacii mi nesiel zvuk a obraz isiel spomalene, ty nemas s tymto problem ?

Reagovat
minoLFC

nie, praveze narozdiel od sopcastu v PC mam obraz vzdy

Reagovat
I am Mancunian

obraz som mal aj ja, ale spomaleny..uvidim ted ako to bude ficat na novom mobile, zjavne bola chyba v nom teda..pozeravas na tablete aj cez flash ?

Reagovat
minoLFC

obcas ak nieje sopcast link

Reagovat
terry

Jednoznačně iPad, obzvlášť kdyby si už měl Mac nebo něco s iOS.

Reagovat
Kaze

Konečně něco, kam se můžu zapojit i já

Nejdřív si uvědom, proč chceš vůbec tablet. Hlavní výhody tabletu tedy:

1. Prohlížení časopisů a magazínů je tam BEZKONKURENČNÍ

2. Filmy na tom nejsou špatné, ani obrázky a celkově velký displej je sranda

Nevýhody:

1. Velký displej. Chceš se s ním tolik patlat?

2. Nevím, jak je na tom s výdrží.

3. Cena

4. Nevyplatí se ti spíš telefon?

Tohle jsou otázky, které si musíš předem položit. Já osobně bych v tvém případě šel buď pro iPhone nebo notebook. Už dávno nejsme v době, kdy musíš notebook dobíjet co hodinu a obzvláště ultrabooky (ano, ty jsou drahé a snad v létě zlevní) ti vydrží i 8 hodin a jsou tenké jak nic. Já osobně bych si tablet nikdy nekoupil, chci iPhone a Asus Zenbook a Surface je teď naprosto kravina, radši si počkej pár měsíců, jestli nebude propadák jako Zune.

Reagovat
I am Mancunian

co sa tyka telefonu, tak urcite lepsou volbou ako iphone je nexus 4..so surface-om mas pravdu, ze treba pockat, ale nemyslim si, ze to bude prepadak.. a mas zase rozdiel nosit so sebou 10palcovy tablet co ma 500g a ultrabook co ma vyse kila a minimalne 11,6 displej.

Reagovat
Kaze

Ten větší displej má opodstatnění stejně jako HW klávesnice. Pro delší a serióznější práci jakýkoliv notebook prostě drtí tablety. Ale jak říkám, je to o preferencích, já pár stovek gramů nepoznám a i kdyby jo, radši notebook, kde můžu mít své programy a hry, než tablet s Angry Birds.

Nesouhlasím, iPhone je pro mě král i když zrovna iPhone 5 je dle mě zbytečný.

Reagovat
I am Mancunian

iphone je pre mna kral maximalne tak co sa tyka dizajnu, aj ked uz je troska ohraty..nexus 4 je takisto velmi pekny telefon a hlavne stoji 350eur..tak pokial potrebujes pracovny stroj, tak ultrabook je najlepsia volba, len mam pocit, ze vader chce hlavne nieco na kozum, cize internet, filmy a podobne, na to je vhodnejsie nosit tablet a to nehovorim hlavne o cene

Reagovat
Kaze

iPhone je kromě designu a velikostí lepší i iOS.

Reagovat
I am Mancunian

iOS nemam rad, to je tiez podla kazdeho preferencii, ale myslim si, ze android na nexuse 4 ti moze ponuknut viac a za menej penazi.

Reagovat
Kaze

Peníze rozhodně, ale iOS je prostě plynulejší, vyladěnější, což je i logické, když Apple vyvíjí iOS jen pro pár zařízení, zatímco Android má stovky zařízení a třeba někteří výrobci se tak ani nezdráhají upravovat Androida pro starší zařízení, takže ti pak zůstanou u staré verze. A taky je root mnohem nebezpečnější než jailbreak, ale to se Vadera, který zápolí s torrenty asi netýká

A vtip na závěr:

Black man: You should buy a black iPhone. Everybody knows that the black one runs faster.

White man: Buy a white you. You'll have to jailbreak the black one.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe, přesně takhle jsem čekal, že to se mnou a s torrentama dopadne.

A náhodou, bejval jsem známá firma přes flashování PSPček.

Reagovat
Kaze

To stačí upravit šroubovákem baterku, pak flashnout paměťovku a hotovo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ja pisem len o nexuse, nie vseobecne o android mobiloch,.. google ma takisto len jeden referencny mobil a na nom ide android rovnako plynule ako ios na iphone, hovorim z vlastnej skusenosti, mal som 5 mesiacov nexus a predal som ho len kvoli tomu, ze si idem kupit nexus 4, iny android telefon by som neodporucal..

neviem ci si videl parodiu na iphone 5, ale odporucam ti

http://youtu.be/GXr1kmuqGcU

Reagovat
Kaze

A tím ultrabookem je to spíš můj názor, moje vysněná dvojka, kterou bych chtěl ještě dostat. Kindla už mám, takže zbývají jen tyto dva gadgety.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem rozhodlej že chci něco, na čem:

projedu plynule net +- stejně, jako na PC

můžu zkouknout aspoň trošku plnohodnotně filmy a seriály

přečíst nějaký ty knížky apod.

a něco, co je maličký a není to notebook.

a za nexus dáš fakt ''pár'' tisíc a je super výkonnej.

Jak říkám, notebook mám. A koukat na filmy na mobilu(jakymkoli) fakt nechci, net mi tam jde občas taky dost na nervy. Ob víkend trávim min. 4 hodiny v buse...

Za iPhone dám 10(přes známý, bez DPH), za například Nexus dám 5. Takže takhle, no.

Reagovat
Kaze

Ten Nexus je zasraně levný

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale stejně bych radši něco s 3G.

Reagovat
Kaze

V Géčkách se nevyznám, fakt je to tak důležité?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi bych tam chtěl net i jinde, než je dostupná wifi.

Reagovat
minoLFC

ved ti pisem, ze bol predstaveny 3G model

Reagovat
smazaný uživatel

Já to už snad i věděl, myslim.

Ale stejně mi furt vrtá hlavou, jestli nebude moc malej.

Reagovat
I am Mancunian

tak potom je jasna volba tablet, ja by som si vyberal medzi nexus 7 a 10 podla velkosti a potom teda ten surface RT, tam je hlavne ot prehlidanie netu bezkonkurencne a potom by sa ti mohol hodit aj usb port alebo podpora pamatovych kariet.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že má stát ten Nexus 10?

Reagovat
minoLFC

399 eur

Reagovat
I am Mancunian

399dolarov 16GB verzia, u nas asi teda 399eur

pozri si tuto recenziu toho surfaceu http://youtu.be/yal8m1vgT8U, mozno ta to presvedci, mna to presvedcilo a to som bol rozhodnuty kupit nexus tablet

Reagovat
nemanja

...vie mi niekto povedať, prečo nehral Škrteľ? dík

Reagovat
niflheim

Flacco - 21/32, 341 yd, 3 td, 1 int

Reagovat
niflheim

vedle

Reagovat
Rssa

Tak Bond už má přes půl miliardy celosvětově a to se v USA teprve rozjíždí

Reagovat
Maresma

Včera jsem na tom byl a je to fakt skvělý. Asi nejlepší film, co sem tento rok viděl.

Reagovat
Rssa

Reagovat
minoLFC

znami co na tom dosial boli vravia, ze to nejak uchvatne nebolo

Reagovat
Rssa

Vyměň známé

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Bondgirl = No Bond

Reagovat
terry

Navíc ještě když byla taková, jaká byla.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

M ti jako bondgirl nestačila ?

Reagovat
Maresma

COME ON ROGER!

Reagovat
Maresma

4-4 Vyhraj mi ty peníze

Reagovat
minoLFC

tak zapas Levante - Real Madrid dnes v bazene

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Real prehra

Reagovat
Trand

Smuggs.

Reagovat
miky10

Táhněte s tou vaší NFL.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

pod preview

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kaze

OT: Tohle nám bude oficiálně puštěno na plazmovkách na našem maturáku na ploužácích http://www.youtube.com/watch?v=Vo5qX1Yr-hQ

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Fakt sis to prosadil?

Reagovat
Kaze

Jj, hrubas to sem včera dával a hned jsem věděl

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=0OQT1psCoAc

Kdybyste to pak chteli nejak stylove zakoncit...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

you stare at boobies, i stare at mick mccarthy

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥

Reagovat
fantomas

That awkward moment when you realise you are the only one celebrating. Poor Luis...

http://img5.imageshack.us/img5/2883/1352655651923.gif

Reagovat
herbage

kde byl zbytek?

Reagovat
minoLFC

slavili Carrovu asistenciu po x rokoch

Reagovat
minoLFC

to som tu este nevidel...

Reagovat
fantomas

Njn, se neposer.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jak to na konci zachranil, za to mu zase davam palec

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

800. pro klasický stolní počítač na úkor módních trendů

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ho uz asi 8 let nemam, potom co mi shorel, kdyz jsem vedl ve finale LM 5-0 na worldclass ve fife 2002, ale byla to takova pekna klasika. Mit jednu mistnost v dome, kde je pocitac.

Reagovat
Kaze

ten komfort je bezkonkurenční a dají se na tom skvěle hrát hry

Reagovat
Godwinson

Není nic lepšího, už mi chybí.

Reagovat
Kaze

Jen škoda, že vůbec nevím, jak na tom budu na vejšce se stolním a v dospělosti možná ani nebude čas.

Reagovat
Godwinson

Vejška je zlatá, práce je na čas daleko nepříjemnější. Já už si ho vybral a teď zjišťuju, že prakticky ani nemá moc význam jeho koupě, jelikož by na něj nebyl čas ... ale tak nějak pochybuju, že to mé infantilní já tetelící se na Skyrim v hd přesvědčí k jeho nekoupi.

Reagovat
Kaze

Co Skyrim, poslední dobou zjišťuju, že Dota je v žroutství času naprosto bezkonkurenční zatím hraju naprosto katastrofálně a stejně to hraju, tak ani nechci vědět, až někdy seženu tým http://www.youtube.com/watch?v=ZmTRpTyYHIE

Reagovat
Godwinson

To vypadá zajímavě. Ale já jsem singleplayerovej hráč :)

Reagovat
Kaze

Chce to sehnat lidi, narozdíl od TFka máš jistotu, že budeš mít ty kamarády v týmu, jinak v pubkách jsou občas neuvěřitelní kokoti, což je ohromná škoda. Ale ta hra má extrémní potenciál, jedna z nejhranějších her na největší herní online platformě a teď nedávno International, kde bylo snad nejvíce peněz v historii proGamingu, navíc všechny velké herní soutěže už zařadily Dotu 2 do kategorií a to ta hra ještě oficiálně nevyšla.

Reagovat
Godwinson

Pravda je, že v multiplayeru mám slušné mezery, takže jsem myslel, že Dota je něco na způsob takové klasické patlaniny jako je CS apod., tohle mě překvapuje a dost zajímá. Mít tak na podobné pokusy čas. Až já budu mít na online hraní čas, tak to vyjde tak na Guild Wars 6.

Reagovat
Kaze

Tak já hlavně Dotou i pohrdal, vždycky jsem si myslel, že je to Warcraft bez základních jednotek a budov, ale ten systém je fakt vymakaný a hra je často dynamičtější než Warcraft samotný. A pozor, Counter Strike není patlanina, 1.6 už vůbec ne, akorát mě to nikdy moc nechytlo, protože je to repetetivní a většina her je o tom, jestli dokážeš trefit milimetrový bodík na monitoru rychleji než soupeř, jinak je všechno stejné, tisíckrát nacvičené. Kdežto Dota, co jsem zatím stihl vypozorovat, je pokaždé strašně jiná a ten zápas nahoře je zatím nejlepší, který jsem kdy viděl.

Patlanina je Modern Warfare nebo Battlefield. Ty hry už jsou jen komerční trháky, herní Transformers doslova a do písmene - první díl skvělý, lidi to mile šokovalo a překvapilo, masový trhák, pak ale se tvůrci rozhodli ten čajový sáček používat stále a stále dokola, předhánět se v cool gadgetech a v moderní technologii což nakonec znamená, že za hru zaplatíš přes litra a stejně nebudeš mít všechno od začátku přístupné, nehledě na DLC, které jsou drahé a moc obsahu nenabízí.

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že je to patlanina. Nenarážím tím na kvalitu hry jakožto spíše na to, že takové hry nemám rád, takže jsou pro mě patlaninou všechny. Hry jako je právě Modern Warfare či Crysis jsem hrál spíše ze zvědavosti (což zejména ve druhém případě samozřejmě kvalitu nesnižuje:)) Jj, to video vypadá hodně zajímavě. Teď si vlastně uvědomuju, že jedinou online hru, kterou jsem kdy hrál, byl Soldat, to už je let ... a byla to strašná chujovina

Reagovat
Kaze

Počkat, co je pro tebe patlanina tehdy?

A Crysis mě bavil, Nanosuit byl skvělý i když ne tak revoluční jako Gravity Gun. Ale stejně je to přehlídka technologie budoucnosti. Jednička byla v tom tak revoluční, že se prodávala špatně, protože 99% počítačů to prostě nerozjelo a dvojka, která se dělala i na konzole má nakonec horší grafiku. Dokonce byla jednička tak vymakaná, že mě trailery z trojky nebo gameplay Samaritana (prý další technologický milník) nechávají chladným.

Reagovat
Godwinson

Prakticky každá FPS. Tedy spíše je to tak, že skepticky přistupuji ke každé, ale není dané, že si nemohu k nějaké najít cestu. Obě výše zmíněné byly výborné, Crysis s těmi možnostmi nanoobleku a právě přehlídkou technické moderny, fantastická. A jsem si jist, že až si za pár měsíců pustím Dishonored, získá si mě také. Ale táhne mě to k jiným žánrům.

Reagovat
Kaze

Tak to doufám, že Half Life taky patří k těm výjimkám Dishonored vypadá zajímavě, ale v tomhle žánru se víc těším a taky více věřím Bioshocku.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, i třeba Painkiller. Když vyšel, byla ohromná sranda přišpendloval nepřátelé dřevěnými kůly ke zdem. Z toho, co jsem viděl, se mi to zdá hodně vydařené a teď je takové suché období. Ještě mě tedy samozřejmě strašně láká Dark Souls, druhý důvod vedle Skyrimu pro rychlejší nákup. To je hra přesně pro mě :) Byť bych si kvůli tomu musel koupit gamepad.

Reagovat
Kaze

Dark Souls by mělo jít rozjet i na každém křápovi. Jo, Painkiller je zábava i když jsem byl vždycky Quakař.

Reagovat
Godwinson

Což o to, tady na tomhle noťasu jsem bez větších problémů rozjel i Skyrim, ale po té, co jsem z toho udělal pracovní stanici, narval do toho rýsovací a modelovací programy, tak mi každá hra bez milosti padá a kompromis neexistuje.

Reagovat
Kaze

Teď jsi mi připomněl, že jsem se už před měsícem měl začít učit 3ds Max

Reagovat
Godwinson

Dobrá volba, osobně tu mám raději Cinemu, ale moc v tom nedělám, spíš pro radost.

Reagovat
Kaze

Já ani nevím, jestli se dostanu na architekturu, takže je to taky zatím pro radost. Osobně jsem strašně líný člověk na samostudium. Mám koupených pár knih na Javu, Cinemu i stáhnutá videa na 3ds a stejně nic.

Reagovat
Godwinson

Na architektuře dělájí v Maxu? Tam nedělají pouze v cadech?

Reagovat
Kaze

Bratranec ve Vietnamu a v Austrálii určitě dělá v Maxovi.

Reagovat
Kaze

Můžeš kdyžtak někdy hrát s lidma na EF. Zatím vím o lexessovi, kterému ale zkolaboval počítač, pak ještě nemamvasrad a já, který má zatím jen dvoutýdenní zkušenosti.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Pan Patrovič

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

ach jo, to je zase věc

Babička dostala od vnoučat dva úplně stejné kocourky. Vypadali oba naprosto identicky a proto aby je od sebe rozeznala, tak jednoho pojmenovala Mourek a druhého...utopila

Reagovat
minoLFC

cerny humor(twitter)?

Reagovat
niflheim

The instructions weren't clear enough. I got my dick caught in the ceiling fan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední otázka pro místní ''geeky'', kdy myslíte, že se ten novej představenej Nexus 7 začne prodávat u nás?

Reagovat
minoLFC

pisu 15.11. ... 32 GB s 3G

www.asus-shop.sk/katalog/asus-tablety/nexus/asus-nexus-7-from-google-32gb-3g-android-4.1-hnedy

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha povolany do repre

Reagovat
fantomas

Plus Jenkinson a Huddle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks vim, ale Huddle?

Reagovat
fantomas

Huddlestone. Vypadlo pět hráčů (Rooney, Walcott, Shelvey, Walker a Lennon)..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt se spis usmivam tomu, co tam dela s tou jeho formou :) Sice vypadlo dost hracu, ale stejne jsou to jine posty

Reagovat
fantomas

Aha, tak když v první větě použiješ "vim".. no on tam de za Shelveyho, asi má Hodgson pocit, že právě ve středu by ho z těch uvolněných postů nejvíc tlačila bota, nevim. A Rooneymu je co, btw?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie clenka, zajtra sa bude vediet nieco viac

Reagovat
tomasinho

Místo Jonja mohl rovnou vzít třeba McChrchela nebo někoho, on vezme Huddla. Jenkinsona chápu místo Walkera, Zaha je úlet. To už raději ten Ince.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

TY vole, Huddle

Reagovat
fantomas

Už sem chtěl napsat, že i ten Leigertwood by dával větší smysl, a pak čumim, že on 11krát reprezentoval Antiguu a Barbudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl Zaha taky teoreticky reprezentovat i jinou zemi a není tohle jen pojistka?

Reagovat
Zaschrona

muze reprezentovat jeste Pobrezi slonoviny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechce, Drogba uz ho lakal.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ledaze by si jeste nejakou dobu za Anglii nekopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je mi zrovna sympaticky, ze si vybral Anglii, protoze se tam nejspis citi doma, a ne Pobrezi slonoviny jen proto, aby mel snazsi cestu k reprezentovani.

Reagovat
tomasinho

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. chystas na pl.cz rozhovor pred NLD?

Reagovat
tomasinho

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas a?

Reagovat
Kaze

Yido?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No nemůžu tam bejt pořád, prosim tebe.

Reagovat
tomasinho

Fantomas byl u WHU-AFC, chci to prostřídat. U Spurs mám velký výběr, teď ještě nepřemýšlím nad tím. Nevím, jak to budu stíhat, jestli ho budu dělat já nebo někdo z kolegů. Případě dám vědět, co a jak.

Reagovat
herbage

byli už counter nebo sun?

Reagovat
tomasinho

Counter tuším v minulosti jo, ale je to nějaký ten pátek.

Reagovat
herbage

tak na suníka bych se těšil

Reagovat
fantomas

Já budu radši, když tam bude někdo, koho tolik neznám.

Reagovat
tomasinho

Uvidíme, co vykoumámem.

Reagovat
SunFells

Vždyť já s pl.cz nemám nic společného.

Reagovat
herbage

rozhovor s fanoušky před derby

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce :))

Reagovat
Kaze

Jakto, že už sem vlastně nechodí?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Nevite prosim nekdo,kde lze stahnout vcerejsi MOTD? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
herbage

už jsem tomu taky propadul. Oppa gangnam style

Reagovat
fantomas

Ty vole! Včera sem byl na diskotéce a hráli to tam za celej večer třikrát!!! Šíleně návyková věc..

Reagovat
minoLFC

ja som tu maniu okolo toho doteraz nepochopil...ale asi to bude tym, ze trsanie mi jikdy nic nehovorilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ta hudba nic moc, ale ten klip je zkrátka geniální. Já se musím furt tlemit, když to vidím. Tohle by nevymysleli ani Monty Pythoni. Tlustý slizský korejský prase s brýlema v obleku, který poskakuje po městě jako kůň a je to prostřiženo řadou úchylných scének v sauně a ve výtahu

Reagovat
CHONG

Já jsem nikdy nepochopil, proč se o něm pořád mluví jako o tlustém či obtloustlém rapperovi, vždyť zas tak tlustý není a na rapové poměru už vůbec ne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

protože tlustý je. Bude mít tak 85-90 kg, což už je vzhledem k jeho výšce obezita

Reagovat
minoLFC

a ta vyska je aka?

Reagovat
herbage

tak 170

Reagovat
CHONG

Není tlustý tak, aby to nějak na první pohled bylo do očí, aby všechny články začínaly slovy obtloustlý rapper, to by to pak museli psát o x celebritách a u nikoho jiného jsem to neviděl, zní to podle mě dosti nepatřičně a lacině.

Reagovat
CHONG

bilo do očí

Reagovat
Kaze

Mě to právě bilo do očí, ale asi hlavně kvůli jeho kulatému obličeji.

Reagovat
CHONG

Jako nevím, samozřejmě že to není žádná tyčka, ale je spoustu daleko tlustějších celebrit a u nich v každém článku nečteš obtloustlý režisér, tlustý herec, zpěvák - tlouštík atd.

Reagovat
herbage

já ho nekritizoval, mně se to docela líbí, jen mi přijde komické, že někdo takový bude na nejsledovanějším videu světa, když zcela postrádá hvězdné atributy. Jak řikám, takový dost absurdní humor

Reagovat
CHONG

Pořád lepší než současné nejsledovanější video

Reagovat
herbage

ne na dlouho, když Justin na to potřeboval přes dva roky a tenhle čuník jen přes 3 měsíce

Reagovat
CHONG

To současné video je hrozná sračka, tam prostě nechápu, jak to může mít přes miliardu shlédnutí, ale ten Gangham style mě chytnul docela hodně a to jinak tenhle hudební styl nepouslouchám vůbec.

Reagovat
minoLFC

no ja neviem preco sa o nom hovori ako raperovi

Reagovat
CHONG

Tak on to čistý rap asi není, je to takový mix více žánrů, ale aspoň troška toho rapu tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

je to k-pop, nejhorší hudební styl všech dob. oficiálně uznáno magazínem rolling stone

Reagovat
CHONG

Říkat, že je nějaký hudební styl oficiálně nejhorší je naprostá hloupost, hudba není nic objektivního, je to čistě subjektivní záležitost.

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92
Reagovat
CHONG

Hrozná sračka

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

ono to je genialne sme na to tancovali na stuzkovej

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu s tema pratelakama Santi jede s repre az do Panamy, na nejaky sranda pratelacek. V Colney bude az v patek dopoledne

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

ať povolá radši Matu

Reagovat
Miguel19

Ten povolaný je

Reagovat
smazaný uživatel

Danish TV are reporting that Daniel Agger today pulled out of the Denmark squad to play Turkey on Wednesday with a groin injury.

Potřebujem naklonovat dnešního Carru.

Reagovat
celeb

The new Big Four?

Reagovat
Minister

Ktorej posielal Terry pusu po góle?

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro moje psaní slohů na ČJ místo South Parku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, už mám snad hotovo, takže se na to můžu konečně vrhnout.

Reagovat
Godwinson

Slohy jsou super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kurva ani omylem.

Reagovat
Godwinson

Mě to vždy hodně bavilo, sbíral jsem tam snadno jednu jedničku za druhou a samé uznání :))

Reagovat
fantomas

Já měl vždycky 1/5...jedničku za pravopis a kuli za dodržení formy.

Reagovat
Kaze

*samá

Mě teda taky učitelka často chválila, akorát jsem stejně dostal za 2 nebo 3, protože jsem buď někde měl krkolomné vyjádření nebo pravopisné chyby. Naprostým vrcholem bylo, když to jednou přečetla před třídou, všichni se smáli a tak a chválila myšlenku, ale pak řekla, že jsem dostal pětku, protože jsem nesplnil zadání.

Reagovat
fantomas

To/ta, mohl to myslet jakkoliv.

Reagovat
CHONG

To je na ránu pěstí

Reagovat
CHONG

Sorry, to jsem se překlikl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne...( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To je na ránu pěstí

Reagovat
Godwinson

Ale, ale, opravuje a ještě tam, kde nemá.

Já tedy dostával 1 za pravopis a 1 za formu, bez problémů. Párkrát se mi i stalo, že učitelka prohlásila: "Nelíbilo se mi to, ale musela jsem dát za 1" :) Prostě fenomén. Ale ne, jednou nebo dvakrát mi bylo vyčteno přílišné používání ukazovacích zájmen, což se ale u mě projevuje hlavně v reálu a hlavně, když jsem nervózní, kdy pak dokážu sestavit větu o pěti slovech, z nichž čtyři jsou ukazovací zájmena, holt asociál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sloh je supr.

Reagovat
Kaze

Jak kdy a jak ti sedne téma.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To neplatí, ty bys opalcoval cokoli, co by zahrnovalo opovržení SP.

Reagovat
fantomas

Ale ne, já i ty slohy rád..

Reagovat
j_mrazik

Není moc lepších seriálů než SP.

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, kolik jich bylo celkem vyrobeno, neni 20-30 tolik no, pravda.

Reagovat
j_mrazik

Big Bang, Family Guy a už bych pomalu končil. Hlavně ne žádní Simpsni a Přátelé, tomu jsem se smál ve 14 a pak už to prostě dál nešlo.

Reagovat
vodka

a big bang jenom část.Family Guy mi přijde jako south park pro blbé.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší serial je aj tak Fresh Prince

Reagovat
niflheim

Big Bang už trochu dojíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne.

Reagovat
niflheim

V porovnáním s prvníma řadama už to prostě není ono...už to postrádá takovou geek/nerd atmosféru, hlavně ta "laugh" track kolikrát podtrhuje až tragičtnost některých vtipů, stejně a ještě hůže je na tom himym v tomhle ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší byla třetí řada. Pátá i teď ta nová je skvělá. S tím smíchem souhlas, ale rating Big Bangu dokazuje, že jde spíš nahoru než dolů.

Reagovat
niflheim

To možná díky tomu, že momentálně je to dějově pro daleko širší obecenstvo než předtím.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne diky AFF..

Reagovat
fantomas

Já bych těch 20 vyjmenoval s přehledem no, kór když si napsal "seriálů" a ne "sitcomů" (ale i těch nejspíš).

Reagovat
fantomas

Nebo teda "komediálních seriálů", abych byl přesnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prostě nechápeš tu genialitu SP.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedas si praska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Whatever.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to je. Alespoň na něco se ten Liverpool hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem po dlouhé době zase nasraný !!!! Chelsea

Reagovat
kiwwi

trochu som sa nudil, tak som spravil tabulku produktivity United, City, Arsenalu a Chelsea u troch najproduktivnejsich hracov + nahradnika

https://www.dropbox.com/s/vpn639nxgsq90k1/stats.pdf

Reagovat
fantomas

Theo válcuje supersub Džeka na MFP.

Reagovat
kiwwi

v lige nie a v CL hra Dzeko vacsinou zaklad

Reagovat
fantomas

Total je prostě total, případně je chyba v tvý hypotéze.

Reagovat
kiwwi

mne je jedno, hlavne ze vsetkych valcuje supersub Chicha

Reagovat
kiwwi

a pardon, 4+ nehradnik

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžeš spraviť MFP Suareza? Zajummali by ma koľko minút bude mať. Stavím sa, že na úrovni RVP

Reagovat
kiwwi

v lige ma presne 90, v EL ma 115 a celkovo 92.1

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele