Anglická Premier League souhrn - 10. kolo

28.10.2008, 23:05, aktualizováno 29.10.2008, 23:05
Komentáře a souhrny
Fantastickou osmigólovou přestřelku nabídlo severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem. Hull neprodloužil pohádkový start do sezóny a hladce podlehl Chelsea. Liverpool pokračuje v tažení za titulem po dvaceti letech, porazil Portsmouth. Manchesteru United pomohl k vítězství nad West Hamem znovuvzkříšený Cristiano Ronaldo...

Newcastle United - West Bromwich Albion 2:1

28.10.2008 20:45

Góly: 10. Joey Barton (pen.), 42. Obafemi Martins - 65. Ishmael Miller

Konečně! Straky po dlouhé době opět vyhrály. Minimálně do zítřka se tak dostaly ze sestupových vod. O góly se postarali Barton a Martins. Za hosty snižoval Ishmael Miller.

Newcastle neměl před tímto kolem pod vedením kouče Kinneara ani jednu výhru, a tak toužil konečně získat v letošní sezóně teprve podruhé tři body. Utkání začal mnohem aktivněji než soupeř a už ve 3. minutě zahrával třetí rohový kop. Ani z jednoho však nic nevytěžil. O pět minut později fauloval v pokutovém území Ameobiho obránce Donk a rozhodčího bez rozpaku odpískal penaltu. Tu proměnil s jistotou Joey Barton. Zanedlouho to zkoušel hned dvakrát z dálky Jónas Gutieréz. Obě rány však chytil Scott Carson.

Hosté následně přidali na otáčkách a získali nad Newcastlem převahu. Tu ovšem v gól přetavit nedokázali. Hře v první půli scházely skutečné šance, jednu z nich měl v 35. minutě Morrison, jenže míč poslal nad. Krátce na to mohl skórovat také na druhé straně Beye, jenže vedl si obdobně jako jeho protihráč. Tři minuty před přestávkou to Magpies už konečně vyšlo, hlavou se prosadil Obafemi Martins.

Baggies po pár minutách druhé půle změnili rozestavené na 4-4-2 a snažili se vstřelit co nejrychleji kontaktní gól. Dobrou šanci měl už v 56. minutě Morrison, jemuž připravil palebnou pozici Bednář, ale střela hostujícího záložníka byla zblokovaná. Tentýž hráč se snažil uspět také o dvě minuty později, ovšem opět bezúspěšně.

V 65. minutě se dostal West Brom zpátky do zápasu. Přesně zakončoval anglický útočník Ishmael Miller a vykřesal tak pro svůj naději na bodový zisk. Už zanedlouho navíc mohl vyrovnat, ale jeho střelu dokázal brankář Given lapit. Baggies se snažili v závěrečných minutách vstřelit závěrečný gól, to se jim ale nepovedlo. Obrana Newcastlu jim ani moc příležitostí nenechala. Nejvážněji tak vypadala nepřesná střela Greeninga.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wigan Athletic 2:0

29.10.2008 20:45

Góly: 11. Andrew Johnson, 60. Andrew Johnson

Fulhamu to v posledních zápasech vůbec nešlo, a tak dnes potřeboval nutně vyhrát. To se mu také povedlo a za výhru děkoval útočníku Johnsonovi. Ten se totiž dnes postaral o obě branky.

Ovšem nescházelo moc a už v 9. minutě Cottagers málem inkasovali. Zaki našel Valenciu, ten se dostal až ke střele a gólmana Schwarzera pořádně vylekal, ovšem nakonec nemířil přesně. Mnohem lépe si naopak už o dvě minuty později vedl na druhé straně právě Andy Johnson, jenž po centru Koncheského otevřel gólový účet dnešního duelu. Zároveň si připsal svůj vůbec první gól v dresu Fulhamu.

Latics měli hodně štěstí také v 22. minutě, kdy se dostal opět do zajímavé střelecké pozice Johnson a hosty od inkasovaného gólu zabránil až zákrok Figueroy, jenž míč odvrátil alespoň na roh. Fulham Wigan v některých momentech zápasu jasně přehrával, jako například v 28. minutě, kdy po centru Gery hlavičkoval jen těsně nad Davies. Hosté si vypracovali pouze jednu příležitost. Ta však gól nepřinesla, jelikož Figuerovi scházely centimetry k přesnému zakončení.

Fulham začal druhou půli mnohem lépe a už v úvodu mohl své vedení minimálně zdvojnásobit. Postupně však nedokázali z dobrých šancí míč do brány dostat Gera a o minutu později ani Zamora. Tentýž hráč byl velmi blízko brance i v 56. minutě, ale jeho hlavička po centru Daviese byla zblokovaná, a proto se skóre stále neměnilo.

Hostům tedy start do druhé časti zápasu moc nevyšel a chtěli s tím něco udělat, na místo toho ale podruhé inkasovali a rázně si tak zkomplikovali cíl vydolovat z tohoto zápasu minimálně bod. Skvělý výkon korunoval už druhým gólem kanonýr Johnson. Alespoň snížit se pokoušel dalekonosným pokusem Heskey, jenže mířil přímo do gólmana Schwarzera. Fulham mohl své vedení ještě zvýšit, ale gól už nevstřelil. Mrzet jej to však nemusí, tři body jsou jeho.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Blackburn Rovers 3:2

29.10.2008 20:45

Góly: 45. Luke Young, 65. Gareth Barry, 87. Gabriel Agbonlahor - 30. Stephen Warnock, 90. Brett Emerton

Aston Villa sice proti Blackburnu nepředvedla žádný mimořádný výkon, dokázala však vydolovat z utkání tři body, které mají tentokrát pro ní nesmírnou cenu. Po tomto kole jí totiž patří už čtvrtá příčka.

Domácí fotbalisté byli už před utkáním favority, jenže nechybělo moc a málem již v 17. minutě lovili míč ze své sítě. První skutečná gólová šance patřila Keithu Andrewsovi, který pozemní dělovkou nadělal brankáři Friedelovi nemalé problémy. Americká jednička Villy si ale s jeho střelou poradila. Rovers v první půli nehráli vůbec špatně a svou hrou svěřencům kouče O’Neila dělali velké problémy.

V 30. minutě jim to také už konečně vyšlo a způsobili tím domácím fanouškům poměrně velké překvapení. Ve svém stém zápase v Premier League si skvěle narazil Warnock s McCarthym, dokázal vypálil a nádhernou střelou do rohu brány poslal senzačně svůj tým do vedení. Pro Aston Villu, která chtěla v tomto zápase dosáhnout 5000 bodů v historii a zároveň udržet svou domácí neporazitelnost, to byl jasný důkaz toho, že by měla konečně přidat. Těsně před přestávkou se jí nakonec povedlo také vyrovnat. Úspěšně zacílil mladík Ashley Young.

V druhé pětačtyřicetiminutovce musela Aston Villa přidat, a tak se po přestávce vrátila s ofenzivnější taktikou. První malá šance ale patřila Blackburnu. Simpsonova střela byla však zblokovaná. Už zanedlouho to zkoušel také Emerton, jenže pálil vedle. Naopak Warnockova rána, jenž se snažil přidat už svůj druhý gól, byla slabá a gólman Friedel jí bez problémů lapil.

V 62. minutě se konečně Villa dostala také k bráně Blackburnu, jenže zmohla se pouze na jednu hodně nepřesnou střelu Younga. O tři minuty později však z ničeho nic vstřelila druhou branku. Skvělou práci předvedl Milner, připravil šanci kapitánu Barrymu, který jí dokázal proměnit. Ihned se snažil odpovědět Pedersen, ale s jeho volejí si brankář Friedel poradil. Domácí hráči už utkání v poklidu dovedli do vítězného konce, v závěru zásluhou Agbonlahora ještě zvýšili na 3:1, poslední slovo ale měl Blackburn. Na rozdíl jedné branky v posední minutě nastavení snížil Brett Emerton.

Více informací k zápasu

Hull City - Chelsea FC 0:3

29.10.2008 20:45

Góly: 3. Frank Lampard, 50. Nicolas Anelka, 75. Florent Malouda

Famózní série Hullu skončila. Na KC Stadium přijela Chelsea a nováčkovi soutěže nedala šanci. Blues se tak stali prvním londýnským klubem, na kterého nenašel Hull recept. Chelsea zajistila vedení rychlá branka Franka Lamparda, vedení poté zvyšovali Anelka s Maloudou.

Chelsea se dokázala rychle oklepat z víkendové prohry s Liverpoolem, kvůli níž přišla o rekordní sérii neporazitelnosti a dnes si již smlsla na Hullu, kterému nedala šanci okusit druhé místo. Svěřenci trenéra Luize Felipe Scolariho předvedli kvalitní výkon a po zásluze zvítězili.

Modrým pomohla velice rychlá branka, která vnesla do jejich řad klid. Ve třetí minutě využil menšího zaváhání Paula McShana Lampard a parádní ranou z rohu pokutového území překonal brankáře Myhilla, jenž střele pouze přihlížel. Domácí vstoupili do utkání nervózně a jejich stav první inkasovaná branka po více než pěti hodinách příliš nezlepšila.

Hullu se nepodařilo držet míč a vytvářel množství chyb, kterých Chelsea využívala. Nejaktivnějším mužem byl Florent Malouda, jenž nejprve dvakrát vypálil mimo branku a poté mu příliš nechybělo, aby hlavičkou dosáhl na Lampardův centr. Následně se dostal do akce také brankář Myhill, který musel nejprve likvidovat střelu Joea Colea a o chvilku později vytáhnout vynikající zákrok proti dělovce Nicolase Anelky.

Navzdory dominantní hře Blues se v prvním dějství přeci jenom k několika šancím propracovali také domácí, a že nebyli od branky příliš daleko. Tu největší měl bezpochyby Cousin, když si udělal před šestnáctkou prostor a skvěle vypálil. Radost mu ale zmařila branková konstrukce, respektive tyč Čechovy branky, která jeho pokus zastavila. Zasahovat již ale Čech musel proti Geovanniho střele z trestného kopu, která letěla dobrých čtyřicet metrů. Další zásah si připsal při hlavičce Marlona Kinga.

Mezitím co si Hull začínal vytvářet šance a hrnout se do útoku, přišla poločasová přestávka a hned po ní naděje domácích uťal Nicolas Anelka. Francouzský útočník využil zaváhání bránící trojice Zayatteho, Turnera a Myhilla, kteří nezareagovali na dlouhý pas, pro nějž si tedy doběhl Anelka a zvýšil na 2:0.

I ve druhém poločase se snažil Florent Malouda, ale mušku stále neseřídil a jeho střely létaly kolem branky. Druhou branku si mohl ještě připsat Anelka, ale tentokrát ztroskotal na Myhillovi. Nakonec se přeci jenom prosadil křídelník Malouda, jenž využil přesného Carvalhova centru a dokonal zkázu domácích.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 1:0

29.10.2008 20:45

Góly: 73. Ricardo Fuller

Stoke po výhře z minulého domácího utkání s Tottenhamem opět naplno boduje. Dokázalo si poradit se Sunderlandem. Toho sestřelil jediným gólem utkání Ricardo Fuller.

První poločas moc pohlednou hru divákům nenabídl a tak viděli minimum příležitostí. Na domácí straně to zkoušel už v úvodních minutách po rohovém kopu Higginbothama útočník Fuller, jenže svou hlavičku poslal jen do náruče gólmana Fulopa. Podobně si vedl také v 11. minutě Sidibe. Stoke mělo ze hry sice navrch, ale svůj tlak v gól přetavit nedokázalo, častokrát naráželo na dobře hrající obranu Sunderlandu nebo brankáře Fulopa. Jednu z mála šancí spálil Shawcross, jehož střela byla zblokována. Na straně Black Cats naopak nescházelo po centru Bardsleyho Djibrilu Cissé, jenž hlavou ale poslal míč mimo.

Hned po přestávce se divákům na Britannia Stadium ukázal na hostující straně Kenwyne Jones, jenž nahradil Yorka. Kouč Keane tak mohl začít sázet na centry do pokutového území, jelikož reprezentant Trinidadu a Tobaga většinu obránců Potters převyšoval. Gólovky bohužel ale stále nepřicházely, a tak se přihlížející poměrně nudili. Bránu Sorensona se pokusil ohrozit alespoň Cissé, jenže pálil vedle.

Už zanedlouho to zkoušelo také Stoke. Fullerova střela byla sice zblokovaná, míč se ovšem dostal ještě ke kopačkám Sidibeho, jenž bránu těsně minul. V 74. minutě přišel první a zároveň poslední gól utkání. Po centru Delapa se k míči v souboji s Whiteheadem dostal Fuller a rozhodl tak dnešní zápas, jelikož Sunderland už nic nevymyslel a prohrál.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Portsmouth FC 1:0

29.10.2008 21:00

Góly: 76. Steven Gerrard (pen.)

Portsmouth na Anfield Road dlouho sahal po bodu, nakonec domů odjíždí s prázdnou. Rozhodla o tom proměněná penalta kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda.

Skóre mohl již v desáté minutě otevřít Kuyt. Tomu Pennant a Arbeloa připravili vynikající pozici, střelu nizozemského reprezentanta ovšem skvěle zneškodnil James. Liverpool byl v úvodu lepší, nad hlavičkoval Lucas, nepřesná byla rána Xabiho Alonsa.

Portsmouth často nakopával míče na Crouche, jemuž se dařilo vyhrávat hlavičkové souboje, hodně mu ale chyběl Defoe, který zůstal jenom na lavičce. V první šanci hostujícího týmu hlavičkoval po Diarrově trestném kopu mimo Kaboul, v nadějné pozici pak neuspěl Diop. Toho na malém vápně našel Diarra, Diop však svou hlavičku namířil pouze do Reiny.

Liverpool odpověděl Gerrardovým trestným kopem do zdi, který se dostal ke Carragherovi a ten ranou z 25 metrů zaměstnal Jamese. Několik šancí měl v prvním poločase Kuyt, ani jedna se ale neujala, do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhou polovinu utkání otevřel žlutý faul Diarry na Gerrarda a Alonsův trestný kop do zdi. Hyypia poté hlavičkoval nad a o mnoho lépe nemířil ani Lucas. Liverpool hodně brzdily nepřesnosti, v těch "dominovali" Babel a Pennant, oba to také odnesli střídáním. Novic na hřišti Benayoun měl po několika minutách velkou šanci, po asistenci od Gerrarda ho ale zablokoval Distin. Gerrard to následně zkusil sám a jeho dělovku s velkou námahou hasil James.

Rozhodující okamžik přišel v 75. minutě. Po rohovém kopu Fabia Aurelia zahrál v pokutovém území po hlavičce Hyypiaho rukama Diop a kopala se penalta. K té si tradičně stoupl Gerrard a tentokráte již Jamese překonal - 1:0.

Nový manažer Portsmouthu Tony Adams až v závěru poslal na hřiště kanonýra Defoea, ani jeho přítomnost ale k vyrovnání nevedla.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Everton FC 0:1

29.10.2008 21:00

Góly: 90. Marouane Fellaini

Bolton opět zklamal všechny své fanoušky. A to nejen výsledkem, ale také předvedou hrou. Za celý zápas si nevypracoval téměř žádnou tutovku a také na to tvrdě doplatil. V závěrečných minutách totiž vstřelil jediný gól střetnutí Marouane Fellaini a zařídil pro Everton nesmírně cenný zisk tří bodů.

V Goodison Parku tak určitě nelitují peněž investovaných do nákupu belgického talentu. Ten zařídil body proti Manchesteru United v minulém kole a i tentokrát se dokázal trefit. To vše z pozice záložníka. První šance utkání ale patřila domácím hráčům, konkrétně Mustaphu Rigovi, jenž napřáhnul z dálky a snažil se gólmana Howarda překonat krásnou střelou z dálky. Americký gólman si ovšem s jeho pokusem poradil. V 26. minutě to naopak zkoušel na druhé straně z dvaceti metrů Luis Saha, míč ale poslal přímo na brankáře Jaaskelainena. To byla zároveň poslední zajímavá příležitost před poločasovým hvizdem.

Bolton chtěl vstoupit do druhé půle vstřelením gólu a hned na začátku to opět z dálky zkoušel Johan Elmander. Jeho poměrně nevýrazná střela ale byla tečovaná obráncem Lecottem, změnila směr a letěla asi metr nad branku. V dalších minutách diváci zívali nudou. Ani jeden celek dnes neodehrál dobré utkání, hostující Everton to ale zase tolik mrzet nemusí. V 90. minutě si na centr ze strany totiž naběhnul Fellaini a s pomocí tyčky poslal míč do brány. Vedení mohl krátce na to pojistit Anichebe, ovšem tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester City 2:0

29.10.2008 21:00

Góly: 53. Afonso Alves (pen.), 90. Gary O'Neil

Afonso Alves hattrick z minulého měření sil sice nezopakoval, jednou trefou však přispěl k výhře svého Middlesbrough nad Manchesterem City. Boro se tak na svého soupeře bodově dotáhlo.

Hosté ovšem vstoupili do utkání živě a především brazilská star Robinho držela permanentně obranu Middlesbrough v pohotovosti. Nejprve v šesté minutě vypálil dosti nepřesně, napodruhé, když protancoval okolo mnoha soupeřů, už prověřil slabší střelou připraveného Turnbulla. Sice v těchto chvílích byli nebezpečnější spíše Citizens, což se potvrdilo i záhy, jenže ve 12. minutě stojí za zmínku alespoň akce Downinga, na jejímž konci byla slabá hlavička Alvese přímo do Harta. Nicméně daleko více vzruchu v hledišti vzbudila dalekonosná bomba Richardse z 18. minuty. Boro bylo později blízko ke gólu až ke konci prvního dějství. Na Aliadierův pracně vyprodukovaný centr ale Alves jen těsně nedosáhl.

Hned zkraje druhého poločasu musel být domácí brankář v pozoru proti přízemním pokusům Irelanda a Wright-Phillipse, přičemž ho zřejmě více vystrašil ten druhý od anglického internacionála, který zlikvidoval hbitě vymrštěnou nohou. Tento zákrok se rovněž zdál být v 53. minutě klíčový, neboť i díky němu mohlo Boro do vedení. Souboj Sturridge a Wheatera v pokutovém území City byl posouzen jako penaltový a Alves precizní ranou nedal Hartovi šanci zasáhnout.

Bíločervenou armádu vedoucí branka notně inspirovala a Southgatovi svěřenci se rázem hnali s chutí kupředu. Přesto City nebylo daleko vyrovnání. Necelých 20 minut před koncem z velké dálky napřáhl Kompany a Turnbull se proti jeho střele do horního rohu musel vytáhnout se znamenitým zákrokem. Domácí se stvrzení svého triumfu nakonec přeci jen dočkali, ale stalo se tak až v nejzazší moment. V páté minutě nastavení vedl protiútok svého týmu Tuncay a jeho práce nekompromisně využil O’Neill.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 2:0

29.10.2008 21:00

Góly: 14. Cristiano Ronaldo, 30. Cristiano Ronaldo

West Ham o víkendu prohrál 0:2 s Arsenalem, stejným poměrem nyní podlehl i Manchesteru United. Hvězdou zápasu byl autor obou branek Cristiano Ronaldo.

Ústřední postavou úvodních minut byl hostující obránce Matthew Upson, který svému brankáři pomohl neutralizováním pokusů Berbatova, Ronalda a Naniho. Ve čtrnácté minutě už ovšem nepomohl ani Upson, Nani povedeným centrem našel Ronalda a ten z osmi metrů rozvlnil síť - 1:0.

Manažer Sir Alex Ferguson nechal sedět na lavičce Rooneyho a do základní sestavy nasadil Teveze, který se mu mohl odvděčit po centru Evry, Green ale svůj tým podržel. Hodně aktivní byl Nani, ani on ale míč do sítě nedostal a o mnoho lépe se nevedlo ani Andersonovi. Domácí byli jasně lepší a bylo jenom otázkou času, než přidají druhou branku. Povedlo se jim to ve 30. minutě, kdy se po akci Andersona s Berbatovem podruhé v zápase prosadil Ronaldo.

Ani ve zbytku první půle se obraz hry nezměnil, hrálo se na polovině West Hamu, který těsně před odchodem do kabin postihla jedna ztráta. Na zem bez cizího zavinění padl Valon Behrami, který si zřejmě vážně poranil koleno a hřiště musel opustit na nosítkách.

Na začátku druhé půle zkoušel štěstí Tevez, na druhé straně se pak Kuszczaka neúspěšně pokusil nachytat na švestkách z 45 metrů Bellamy. Dvacet minut před koncem se na hřiště dostal Rooney a okamžitě začal zaměstnávat Greena, který zneškodnil dva pokusy domácího útočníka. Kuszczaka prověřil Boa Morte, skóre se ale nakonec až do závěrečného hvizdu již nezměnilo

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 4:4

29.10.2008 21:00

Góly: 37. Mikaël Silvestre, 46. William Gallas, 64. Emmanuel Adebayor, 68. Robin van Persie - 13. David Bentley, 67. Darren Bent, 89. Jermaine Jenas, 90+4. Aaron Lennon

Publikum si muselo připadat jako na houpačce, koneckonců výsledné skóre 4:4 hovoří za vše. Mrzet bude konečný stav hlavně Arsenal, který ještě v 88. minutě vedl 4:2.

Očekávané derby otevřel svižný útok Tottenhamu. Huddlestone poslal na zteč Balea, který však zakončoval již ze značného úhlu pouze do boční sítě. Spurs vstoupili do zápasu beze špetky respektu a brzy slavili úspěch. David Bentley se ve 12. minutě přesnou trefou vysmál všem příznivcům Arsenalu, kteří na něj při každém doteku s balonem pískali. Čtyřicet metrů od Almunii ho najednou napadlo vypálit a k údivu všech na Emirates Stadium míč zaplul za záda golmana Gunners.

Hned za čtyři minuty málem odpověděl Van Persie, z hranice šestnáctky ale kroutil balon těsně mimo. Posléze se k několika centrům z pravé strany dostal Walcott, zpravidla ale nehledal spoluhráče přesně. Ve 22. minutě ovšem po jednom z mnoha rohových kopů propadl balon až ke Gallasovi na zadní tyči, ačkoliv se zdálo, že vyběhnuvší Gomes situaci kontroluje, domácí kapitán prudce vypálil nad břevno.

V 36. minutě Fabregasovu skrytou střelu tečoval vedle vzdálenější tyče jeden z fotbalistů Spurs a z následného rohu zahřmělo. Van Persieho centr na přední tyči jen nepatrně lízl Mickael Silvestre, a tak za ním Gomes neměl šanci míč zasáhnout. Další hrubice brankáře hostí tak již nezůstala nepotrestána. Ke konci první půle mimořádné tempo trochu opadlo, nadále však hra měla spád, a to i díky shovívavosti sudího Atkinsona při posuzování osobních soubojů.

Druhá půle začala pro Tottenham pohromou. Už ve 46. minutě si Gallas vyskočil na centrovaný míč ze standardní situace a zavěsil. Gomes opět neměl úplně čisté svědomí, zaváhal rovněž Huddlestone. Arsenal tímto obratem získal sebevědomí a po čtyřech minutách zkoušel štěstí z 25 metrů povedenou ranou Denilson. Hned poté Silvestre z prakticky totožné situace jako při prvním gólu minul.

Přesně po hodině hry si aktivnější Arsenal vytvořil další příležitost. Míč se odrazil čirou náhodou k Van Persiemu, ten na hraně šestnáctky tak nějak nechtěně přistrčil Adebayorovi, který bez přípravy v dobré pozici pálil vedle. Za tři minuty kontrovali Spurs solidním pokusem Bentleyho, jež se stal kořistí rukavic Almunii. V 65. minutě ovšem udeřili Kanonýři potřetí. Milimetrový pas Van Persieho prošel mezi oběma stopery Tottenhamu na kopačky Nasriho, ten přehodil Gomese a Adebayor ještě před brankovou čarou pro jistotu doklepával balon do sítě. Trefil se tak poosmé v osmém utkání proti Spurs. Báječná vizitka tožského kanonýra.

Jenže tím zdaleka koncert na Emirates Stadium nekončil. Za dvě minuty po Adebayorově trefě pálil ze střední vzdálenosti prudce Huddlestone, Almunia jeho projektil ideálně nezkrotil a pohotový Darren Bent vykřesal pro Tottenham jiskřičku naděje. Ta však pohasla hned vzápětí. Strašidelná zpětná přihrávka Huttona doputovala jen k Adebayorovi, ten nesobecky přihrával křížem pokutového území Van Persiemu, jehož bombu pravou nohou lze směle označit za nechytatelnou.

Na severu Londýna se nadále hrálo kupředu na obou stranách. V 75. minutě to však byl znovu Arsenal, kdo mohl skórovat. Nasri nádherně našel Van Persieho na malém vápně, ten ale jen taktak dosáhl na balon, aby ho špičkou poslal dosti vedle levé tyče Gomesovy svatyně. Spurs ke konci zcela otevřeli obranu, bylo jim to ale pramálo prospěšné. Dovolili tím namlsaným Kanonýrům podnikat četné protiútoky.

V 89. minutě však pronikl středem hřiště Jenas a nádhernou střelou okolo obránce ke vzdálenější tyči nedal Almuniovi žádnou šanci. Kohouti pak domácí pořádně přitlačili a v nastavení dílo dokonali. Tečovaná rána Modriče dopadla na tyč a Lennon hbitě dorazil balon do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC1082015:626
2.Chelsea FC1072122:423
3.Arsenal FC1062222:1020
4.Aston Villa1062219:1220
5.Hull City1062214:1420
6.Manchester United953115:518
7.Portsmouth FC1042410:1514
8.Manchester City1041523:1613
9.Middlesbrough FC1041510:1513
10.Sunderland AFC103349:1112
11.West Ham United1040614:1812
12.Everton FC1033414:1912
13.Blackburn Rovers1033411:1812
14.Fulham FC93248:811
15.Stoke City1031611:1810
16.West Bromwich Albion103168:1610
17.Newcastle United1023512:189
18.Wigan Athletic1022611:158
19.Bolton Wanderers102268:138
20.Tottenham Hotspur1013611:166

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (312)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super

Uz len ostatnych 5 zapasov na tikete (vratane vyhry Spurs na emirates) a som v baliku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fedro

Tak nečekal sem výhru Newcastlu, ale v zápasech Big 4 doufám ve vítězství favoritů, jen v případě Chelsea bych si přál plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolsky stred-Barton(rodák),Guthrie(odchovanec)

Joey

Reagovat
minoLFC

jj len neviem ktorý z nich je váčšie prase (ale asi Barton, ten Dannyho blik sa už hádam nebude opakovať)

Reagovat
smazaný uživatel

,Joey už bude sekať dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

straky jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj,ešte že máme 3 body,hráči si mysleli že sa Portsmouth porazí sám.... ,škoda tej tyčky Kuyta....,Rafa musel postaviť viac hráčov do stredu pola, aby nás nahodu neprehrali...-škodilo to našej hre,...Robbie si zas nezahral :-(,po niektorých zákrokoch pompeys sa skoro zranil Babel(2x!) a Riera...hrozné

PS:zaslúžené víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak ... střely na bránu 10-1, jen škoda, že napdl gól ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda na Emirates, ale můžem si za to sami spurs nic nepředvedli

Reagovat
smazaný uživatel

dali 4 kousky tak asi neco predvedli

Reagovat
smazaný uživatel

no dokopy fakt nic ved som mal pocit ze sa hra na jednu branku...strela zo 4Om ... ved spurs prisli k tym golom ako slepa sliepka k zrnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyt to beres takle tak kazdy gol je svym zpusobem náhoda Bentley presne vedel co dela.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal. Vyrovnání během posledních 5 minut,dobré zpestření večera.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc no

Reagovat
fantomas

Nejlepší derby, které jsem kdy viděl. Nechybělo tomu absolutně nic. Škoda toho konce, bylo to samozřejmě zbytečné a vyslechnu si jistojistě milion posměváčků, jaký sme looseři. Ale já před zápasem předesílal, že chci hlavně vidět fantastické výkony obou mužstev a ty se taky dostavily. Nasazení příkladné, gólové akce úžasné. Díky hoši, ale ty ztracené dva body musíte dohnat v jiném šlágru.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to nemělo takovej nádech jako poslední minuty, pak bych byl opravdu unesen, celkově to tak vynikající nebylo

Reagovat
fantomas

To tedy bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

derby a atmosféra, nasazení, ale z předvedného fotbalu? to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno prece není jen o krase, ale o té obrovské vuli a touze po vítězství... A to dnes z obou týmu přímo srčelo. Remíza vydřená, ale jak rikam, pro mě je to spíš výhra

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra, nasazení, a chtíč jo...někdy na ukor krásné fotbalovosti....ale máš pravdu, někdy to neni jenom o tom a i přes trochu vypuštěný závěr jsem spokojen

Reagovat
fantomas

Hlavně to Wenger prokaučoval se střídáními.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se mi líbilo jak Wenger hazel flaškou o zem Ale tak nebudu rejpat...... No myslim ze hrači jako Eboue, Diaby vaší hře moc neprospěli.... Myslim ze uz si byl dost jisty, ze to udrží.

Reagovat
fantomas

Naopak, chtěl to jimi zabetonovat, naopak to byly nástroje k otevření většího prostoru ve středu pole. Hruza. Ukamenovat je.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě udelali radost Ale vsechno se na ně hazet nemuze... Prece jen sme v závěru měli obrovsky štěstí, to si musíme přiznat.

Reagovat
fantomas

Tak trochu sme to vypustili, ale bylo znát, že jak nebyli ti hráči v rytmu, tak prostě najednou nestíhali. Třeba Modrič před 4. golem, dyt tam měl kilometry volnýho prostoru. To se nesmí stávat. Ale když to vezmu kolem a kolem, jsem ze zápasu unesen, remízu sem tak nějak podvědomě očekával, takže zklamání je, ale ne nijak dramatické. Hlavně že to bylo derby jak se patří a ne takové to vyumělkované alias Chelsea-Liverpool. Dobrou noc, chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, derby skvělý..... Tak nejak mi to pripomnelo proč mam vlastne fotbal tak rád.... A proč fandim tymu kterymu fandim.... No sem celej nakej na měko

TOTTENHAM TILL WE DIE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl sem si po zápase uplně to samý! kdyby tam neposlal ty defenzivní hráče, ale nechal tam ty co drželi iniciativu, tak to skončí 4:2 nebo 5:2.

Reagovat
fantomas

Jojo, už sem se bál, že se na mě sesypou zastánci geniálního stratéga Wengera. Ale zase se ukázal jeden fakt - je jako Bruckner...před zápasem tým vesměs pokaždé připraví dokonale, v zápase ho ale nedokáže obměnit. Nedokáže reagovat změnou taktiky a střídání mají většinou opačný efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby má i v přípravě na zápas v tom směru, že on nepřipravuje tým na soupeře, ale soustředí se vyloženě na svůj tým. To je hezké a bylo by fajn sledovat zápasy kdyby to tak dělali ostatní. Ale v dnešním fotbale je to nedostatek

Reagovat
vodka

Já sem paralerně sledoval i manchester a musím přiznat, že ze zápasu united sem moc neměl. Ono derby je derby. poslední půlhodina skvělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hůůhááá.... Tak Spurs predvedli na Emigrates Stadium jak vypádá vůle. Myslim ze dnešní morální vítězové jsou jasny Hra sice nebyla vubec nebyla dokonalá, ale na to si za chvili nikdo nevzpomene.... Zkrátka Wenger zas jednou čuměl jak puk

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo byť peklo, Yidos !

Reagovat
smazaný uživatel

No nejlepší byl ten ktery po vyrovnavacim golu vběhnul na hriste. No nechtěl bych ted resit jeho problemy po zapase....

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším na zostrih.

Reagovat
SqueeZy

slepice

standartni situace vs strely z dalky

Reagovat
honziss

Nani, Anderson, Ronaldo. Barbatov, Rooney.

Reagovat
honziss

Jinak dneska jsem četl názory některých z vás, že Berbatov do Man Utd neměl chodit, že nic nepředvedl atd. V dnešním zápase popřel všechny vaše řeči.

Reagovat
vodka

To zase říkali nějací jednodušší lidé. Já sem ho prosazoval už minulou sezonu. To, že je to lenochod sice je pravda, ale zároveň je to komplexní útočník, v určitých chvílích dokonce geniální. Skvělé krytí balonu, výborné přihrávky, slušný hlavičkář. Zkrátka pro nás ideální útočník, až na tu cenu teda...

Reagovat
honziss

Absolutní pravda. Ačkoliv stál hodně, tak to byl 10x lepší kup než Nani, Anderson a Rafael dohromady. A to co dneska ukázal, klobouk dolů. Druhý gól ten byl absolutně jeho, Ronaldo už se jen svezl. Když k tomu připočteš skvělého Rooneyho, který dnes zcela zastínil Naniho a Téveze, který vždy odvede svůj standard, kvalitní standard. Je z toho geniální útočná trojka. + na svou šanci čeká Manucho + F. Campbell..

Reagovat
smazaný uživatel

United sem nevidel... Jestli pak se Cristianko z golu aspon radoval?

Reagovat
honziss

Tak ony ty góly moc jeho zásluha nejsou, ale radoval.

Reagovat
vodka

Tak ten nani mi pije krev. on když dostane přihrávku tak si můžu přečíst noviny, vyřídit si maily, když to všechno dodělám a mrknu zpátky tak vidím, že leží na zemi po čistém zákroku...

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle s Tebou rozhodně nesoushlasim....Berbatova jsme potřebovali, to je pravda a jsem rád že je na OT, ale určitě bych neříkal že to byl lepší nákup než Nani, Andy a Rafael...já v nich vidim obrovskou budoucnost...Rafael už je ted lepší než Wes a za chvíli i než Gary, Nani se uplatní po odchodu Giggse a Andy po odchodu Scholese....a navíc už ted oba předvádí kvalitní výkony.

Reagovat
honziss

To snad ani nemůžeš myslet vážně?! Rafael že je už teď lepší než Brown a zanedlouho bude lepší než Neville? Nani náhrada za Giggse? A Anderson náhrada za Scholese???

Tak v tom případě nechci vidět rudé ďábly za 5 let.

Reagovat
Tomanatura

Ty nás chceš asi taky zničit co?

Reagovat
smazaný uživatel

lucas, kuyt, pennant, benayoun, riera gerrard, babel, carragher

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ... přál sem to Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr, když už to Chelsea od Hull City koupí, tak by jim snad 0:1 mohlo stačit, né?

Reagovat
smazaný uživatel

nenasytové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ve mě něco zlomilo... Vidět,jak nastupuje Belleti a Sinclaira,který není ani na lavičce... Ne,už dál nemůžu fandit klubu,který vede parchant,který dává klubu jen číslo,kam mají posílat peníze. Nemůžu fandit klubu,který nemá vlastní budoucnost,protože dá radši šanci Belletimu než aby se alespon na lavičku posadil Sinclair. Už to prostě nejde...

Zjistil jsem dneska večer,že klubu nepřeju ani výhru. Takže očividně nemá cenu fandit někomu,kdo mi už vlastně není ani sympatický. Zlomilo to ve mě vyhození Granta,jediného sympatického člověka ve vedení klubu za posledních 5 let. A dokonala to dnešní lavička,kde figuroval jediný sympatický hráč - Branislav.

Takže Adios Chelsea,třeba se někdy shledáme. Až bude ta banda portugalskejch a brazilskejch matláků pryč a třeba v divizi. Jdu se vybrečet,pohřbívám svůj klub... Sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

konecne jsi dostal rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníš, vždyť Chelsea byla dneska lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne, že bych jim fandil, zrovna dnes si to mohli odpustit. Ale Hull City si většinou dělají ve vápně soupeře co chtějí, a dnes nějak nechtěli, nebo co. Prostě Chelsea byla lepší.

Reagovat
irik

očividně si Talkerse nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak hned přece nemusis delat ukvapený závěry.... Ráno az opadnou emoce, uz to tak zle treba citit nebudes

Reagovat
honziss

Přiberu tě na loď jménem West Ham United. Dnes dostali šanci mladíci Collison a Sears, Collison hrál celý druhý poločas, to by se ti mohlo líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nié...taký človek nemôže fandit West Hamu

Reagovat
honziss

Ale móže.

Reagovat
smazaný uživatel

na fandění kašlu... Tohle moc bolí. Odted už jen oblíbené týmy a to je konec

Reagovat
-Kopy-

Nabízím klub hrající v nejlepší lize na světě - Valencii, sympatický klub se sympatickou historii se spoustou Španělů i odchovanců v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec uspořádáme veletrh, ke komu se talkers nakonec přidá...

Reagovat
smazaný uživatel

španělsko určitě ne... Pokud to má být láska ke klubu,musí být na první pohled...

Reagovat
smazaný uživatel

kde jinde se zamilovat, než ve Florencii, no ne ? překrásný město, sympatickej klub, prezident, trenér, kádr, stadion, dresy..., mě netlouct srdce ďábla, mám jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

netopýři rozjíždí náborovou kampaň . Talkers by nebyl špatnej člen..., v kdejaké lize jeho tradiční OT, tentokrát už o Valencii. dělal by vám reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

Propagandu

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, už to vidím: OT: David Villa poslal V. Calderona jednou provždy do oněch míst

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
honziss

Dejme to do fotbalové terminologie. Talkers rozvázal smlouvu s Chelsea a je nyní volný hráč, teď mu budou přicházet nabídky..

Ne, sranda, Talkersi, chápu jak se teď asi cítíš. Já mám naopak opačné pocity, Zola mi Searsem a hlavně Collisonem udělal radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se klub uzdraví - tj vypadne Abramovič nebo alespon Scolari,tak pak se možná vrátím zpátky k CFC...

Reagovat
honziss

A mezitím bys mohl přát WHU, když tam máme toho Zolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně? Já si teda nedovedu představit, že bych ze dne na den přestal fandit Barceloně. Navíc kvůli tomu, že někdo není na lavičce.

Reagovat
SqueeZy

asi si to uplne nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

To není kvůli tomu... To je celkový dojem,který rostl měsíce.. Ted se to zlomilo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej se mezi nás netopýry

Reagovat
-Kopy-

Jej si mě o minutku předběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Než odbije půlnoc, tak bude mít objednaný dres Villy. ...to by bylo, abychom ho nezverbovali

Reagovat
-Kopy-

Jinak dneska pohodový postup v poháru, Moro dva fíky, Vicente jeden, max. spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, koukal jsem. I Nikola se trefil. Na to, že hrálo totální béčko těžká pohoda, žádná křeč.

Reagovat
-Kopy-

A viděl si jak hral Villarreal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee,ani výsledek, projeli to?

Reagovat
SqueeZy

krasna petka od Ejida

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám! Ponorko, ponorko

Reagovat
SqueeZy

ponorka potopena!

Reagovat
honziss

Ty jo hezky! We all live in a yellow submarine..

Reagovat
smazaný uživatel

submarine: Mayday, mayday we´re sinking we´re sinking! ........ base: What are you singing about?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v originále bylo thinking ale to je fuk

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
honziss

Dnes to byla opravdu ponorka, šla ke dnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Citines... ,Evans,Sturridge,Richards,Johnson(asi je to zle napísané)

Reagovat
smazaný uživatel

Není od věci vypůjčit si text písně nejmenované české interpretky:

"No ty mě vážně dojímááááš..."

Reagovat
smazaný uživatel

Není od věci strčit si to do pr*ele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak tohle rozhodnutí podporuju, nikdy není pozdě navrátit se zpátky na stezku duševní rovnováhy a začít sledovat fotbalové dění na Pyrenejském / Apeninském poloostrově, abys zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

smutný, ale máš u mě +

btw.: měníš i ligu ? párkrát jsi něco breptal o Fiorentině, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

na fiore se zaměřím dočasně... fanouškovství to asi nebude,ale jinej cíl nemam...

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeš zklamán...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Ugljan teď rozjel takovej zajímavej seriál o HNL... Třeba ti něco sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že mu teď prospěje černý humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já to myslel vážně. Ugljan to taky myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, špatně pochopeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak bych přidal smajla, jednak si nemyslím, že to Ugljanovo snažení přijde vniveč, i když prorazit s chorvatskou ligou bude těžké.

Reagovat
honziss

Náhodou já se na to velmi těším, Chorvaté mají mé sympatie už deset let a jsem nesmírně šťasten, že se do toho Ugljan pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ještě nečetl, tak nevím, ale rád se něco dozvím o lize, o které nic nevím. Opakuji, tvůj příspěvek jsem pochopil jako ironii, asi proto, že včera jí byla plná diskuze.

Reagovat
-Kopy-

My jsme si své vytrpěli loni, ovšem nepadli jsme, teda ani jsem nad tím vlastně nikdy nepřemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly časy no, jak říkal teď Rubén, že si konečně může sednout v restauraci, aniž by mu někdo nadával, tak Koeman, ten si nesedne do konce života.

Reagovat
fantomas

Neblbni, kamaráde...

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se... Do neděle mě tu neuvidíte a já si z víkendu taky moc pamatovat nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele je to "jenom" fotbal, vyspi se z toho a zítra třeba vstaneš s brýlemi, kdy CFC uvidíš zase jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to zažil,pochopí... Kdo ne,tomu přeju,aby podobné zklamání nezažil...

Reagovat
smazaný uživatel

nechci pořád kvákat a lámat Tě, ale tohle by se Ti v Itálii nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni, ve chlastu to neutopíš, to spíš sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já si teda stejně namíchám jednoho bílýho tygra na prohru Hullu. Ale jen jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš jim email co se stalo, třeba to pak zmeněj ;)

Reagovat
irik

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokavaď si jako opravdový SRDCAŘ přežil finále LM tak by tě nemělo tohle víc rozhodit, dobře, hromadilo se v to v tobě čim dál tim víc ale aby ses zrovna ty takhle nechal vytočit nebo jak tomu říct, no dobrá, budu tě informovat až se u nás něco hne pro tebe k lepšímu.....

Reagovat
Radin

lol přestat fandit svojemu týmu,protože ho někdo mění,no a ?Furt je to Chelsea.Ramos taky rozesral Tottenham a začal kupovat hráče co vůbec nezapadaj do dřívějších systémů anglických mladíků atd,ale vykašlat se na ně?To by byla kravina.

Reagovat
honziss

Ještě k výkony WHU: 1. poločas slabý, velmi slabý. Druhý už jsem byl víc spokojen, hráli jsme líp. Asi i proto, že se manchesterští brazilci a portugalci spokojili s dvougolovým vedením.

Ocenil bych i Zolu, že se nebojí do takového zápasu poslat mladíky Searse s Collisonem, zejména Collison vůbec nezklamal. Co by za to zdejší fandové Chelsea dali, kdyby se Scolari nebál pouštět na hřiště hráče jako Sinclair, Stoch..

Reagovat
smazaný uživatel

no nakonec to smazání taky netrvalo tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

něco má ten pozdní konec do sebe, mládež už šla spát..........

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi zda

Reagovat
honziss

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo prázdniny dnes končí... Teda aspon většině

Reagovat
smazaný uživatel

máma zavelela....

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol, já vydržím dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Granta...

Reagovat
smazaný uživatel

... poslední pozitivzm,které jsem v chelsea viděl

Reagovat
smazaný uživatel

když už si toho všimli i fanoušci chelsea že to tam nemá budoucnost, něco na tom bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Grant byl zajimava osobnost,je to strasna skoda ze tam neni.Cloveka s takovym charizma jsem uz nevidel dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda jo, jeho predchudce Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

TYJO DNESKA JIM TEN RONALDO NATRH PULKY A TA CHELSEA JE TAKY UPLNE DESTROYLA

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

JO TY VOLE HOVNO NEKECEJ FAKT TO BYL TAKOVEJ MASAKR JO? TAK HROZNĚ JE DESTROYLA JO TY VOLE, NO TEDA NEBLÁZNI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
SqueeZy

nemas na to Destroyla patent?

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl si říct "ty woe"? že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, říká destroyer veškerých pravidel českého pravopisu.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Kšá, mušky, kšá...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je nejlepsi fake nick na Eurofotbalu.

dobre si nas pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

nemaji nahodou jeste zakladni skoly prazdniny?

Reagovat
smazaný uživatel

co je moc, to je moc

Reagovat
Oxbow

to je Nick jak noha

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, krásnej zápas a člověk stejně nemůže být spokojen, no nenaštve to?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se mi tu smějí lidi, kteří by to měli nejvíc chápat, tak to je konec!!!

Du spát...

Reagovat
minoLFC

tak boli sme jednoznačne lepší, ale finalne zakončenie bolo biedne...inak Sami Hyppia takto parádne hrať v jeho veku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se na góly a Spurs měli fakt štěstí, no Almunia jim taky dost pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

To samí se dá říct na druhé straně o Gomesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov ... svetova extra trida , jestli takhle bude hrat po celou sezonu, pristi zlatej mic de do bulharska

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlokvaska Talkers skoncila, kto bude dalsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi to do očí zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlokvaska Talkers skoncila, kto bude dalsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi zmrd, keď si to zopakoval, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
One-Real

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnej si situace. Místní Barcelonské partě už se podařilo samu sebe naprosto oblbnout iluzí že Barcelona je naprosto ideání klub ve všech směrech, já už si na to zvykl, sic mi občas ještě cukají při některých řečech koutky. U Chelsea si při přítomnosti alespoň nějaké morálky a inteligence takovou iluzy vytvořit jednoduše nelze. Je to klub, který se zkládá z nemorálních a penězochtivých sráčů a všichni se snaží pouze uspokojit jednoho prachatého kašpara. Takže řeči o rychlokvaškách jsou zde skutečně nemístné....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Fabregasovi tak, tak projet dva body, to ve světle jeho keců potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhou stranu byla ta jeho poznámka výborná provokace. Ač fandím Kohoutům a Fabregase nesnáším, tak jsem se skvěle pobavil. Prostě vyhecovával atmosféru, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo s někým vyrovnaným, neřeknu. Ale říkat tohle na poslední tým soutěže mi přijde dost pod úroveň, mně by se taky nelíbilo, kdyby to někdo z Barcelony říkal o Espanyolu, který je prostě momentálně jednoznačně slabší a všichni to ví.

Reagovat
smazaný uživatel

je to otázka náhledu. Jak už jsem řekl: mě to pobavilo. Jestli to bylo na místě, či ne nechám na posouzení každýho. Každopádně takovýhle řeči vyostří atmošku a o to jde. Mě osobně by se zase nelíbilo, kdyby Fabregas řekl něco v pom smyslu, že je Tottenham výbornej mančaft, jen jim to moc nejde a určitě se s toho dostanou." Je to sice hezký, ale jsou to nicneříkající žvásty. A další věc je ta, že se Tottenham před sezonou zase málem počítal jako adept na Big 4 a jsou poslední. To chtě nechtě vyprovokovává tyhle posměšky, to je jasný. A zadalší si uvědom, že tyhle dva týmy jsou něco jako olej a voda, prostě největší rivalové. Tobě by se nelíbilo, kdyby byl Real poslední a někdo z Barci by řekl něco v tom smyslu, co Fabregas? Já bych se od srdce zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Real poslední, tak by se mi to vážně nelíbilo, do mrtvol se nekope. Dělat hrdinu v situaci, kdy je soupeř očividně zcela dole, nic na tom nevidím.

Kdyby to řekl třeba za současné situace, tak to pochopím mnohem více, ale honit is ego na posledním týmu ligu...

Reagovat
fantomas

Myslim, že v Arsenalu to rozhodně neberou tak jak je nejhorší. Je to pro ně nejvýznamnější zápas v roce a zároven nejtěžší, at je soupeř v jakémkoliv srabu, takže prostě chtěl jen vyostřit atmosféru. Nevim, co na tom furt ještě někdo nemuže chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajímá, jak to v Arsenalu berou, to jaksi vidím z toho, co Cesc říkal.

Jsem každopádně rád, že se Cescovi silácké řeči proti poslednímu týmu tak hezky vymstily.

Reagovat
smazaný uživatel

Já každopádně v zásadě nic proti sebevědomým prohlášením nemám, ovšem to v případě, že je dotyčný dokáže skutečně vyplnit, a tudíž neplácá jen tak do větru.

Reagovat
fantomas

To nebyly silácké řeči, ale obyčejný hec. Panebože...

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš, jak kdyby se hec a silácké řeči musely nutně vylučovat, což nemusí, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

....má Kyslík pravdu přece!

Jinak taky nechápu co je tak zavrženíhodného na tom hecovat největšího rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nezavrhuji, já jsem rád, že na to tak hezky dojel a teď je za vola, když není schopen proazit tým, co nevyhraje nad ženskýma.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tedy neudělal nic špatného(=zavrženíhodného), proč by měl u někoho být za vola?

To asi jen u těch kdo ho za vola chtěj mít a prostě čekají na vhodnou příležitost a doufají, že toto je ona. Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"špatný" nerovná se "zavrženíhodný" a neplatí to ani naopak, nauč se česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je krásně vidět to "ukecávání" spoludiskutanta, který se tu o tobě občas řiká. Podivej se na to, třeba ti něco dojde

Tu závorku jsem tam nepsal protože by to bylo to samý, ale aby sis to dosadil a líp pochopil co chci říct. Ty se toho však radši chytneš a začneš mluvit o slovíčkaření, místo o problému kterej sme řešili. V momentě kdy s někym debatuješ je to opravdu hrozný :-/

Reagovat
smazaný uživatel

To není slovíčkaření, slovíčkaříš tu poue ty. Místo toho, abys jednoduše napsal "něco zavreženíhodného", tak to prohodíš a řeknš "špatného" a pak to začneš do závorky vysvětlovat, proč? Protože jinak to tak nevyzní, co?

TAkže znova, já ho nezavrhuji, ale myslím si, že co udělal, bylo špatné ajsem rád, ež se mu to vymstil oa je u mě za vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si myslíš, že udělal něco špatného. Což je tedy jen tvůj názor.

Ale s tim "ukecáváním" to platí.

btw: Na dně by Spurs byly až teprv kdyby padali do 2. ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys neměl dojem, že to se slovy, které jsem používal já, nevyzní jinak, určitě bys je použil a neříkal úplně jiná s následným rádoby vysvětlováním.

Na dně ligy jsou ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty moc dobře víš, že dokud opravdu nebudou padat do druhé ligy tak na skutečném dně nejsou.

Použil jsem jiná slova (obecnější) aby bylo jednoznačné(nebo snadno pochopitajnější) jak to myslíš (pokud si to tak myslel).

"To asi jen u těch kdo ho za vola chtěj mít a prostě čekají na vhodnou příležitost a doufají, že toto je ona. Ne?" - výše řečeno.

Téhle otázce si se vyhnul jak ty s oblibou děláš. A odvádíš řeč jinam.

Debata s tebou může být pro slabodušší jedince opravdu zničující.

Ty se nesnažíš najít shodnou řeč/ kompromis/ porozumění/pochopení nebo jak tomu kdo řiká. Případně neumíš uznat svoji chybu(ne v téhle diskusi, ale to platí obecně). S někym prostě mluvíš o nějaký problematice a místo toho abys ji řešil, tak se snažíš toho druhýho srazit/ dokázat mu že jsi king apod.

Všiml sis kolik závorek jsem použil? To abys třeba pochopil jak jsem to myslel z druhého slova když ne z prvního. Ale ty to stejně svdeš do uplný ř*tě, je mi to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Použil jsi jiná slova než já, aby bylo jasnější, jak to já myslím? To si děláš srandu? Tak očividně se ukázalo, že to nemyslím tak, jak ty ses pokusil odvodit. Myslel jsme "zavrženíhodný", nikoli "špatný" a je v tom zásadní rozdíl.

Takže abych to shrnul, nevymýšlej si, co si druhý podle tebe myslí, pak se budeš zbytečně divit, že tě na to upozorním, že si myslím něco jiného.

Jinak té tvé "otázce" jsem se nevyhýbal, jen nevím, proč bych ti na ni měl proboha odpovídat, ale tak budiž: "NE".

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, jsem rád za odpověd, i když netvrdim že jí věřim.

Ta domluva přes net je hrozná...

Očividně se vůbec nechápeme,protože já jsem použil jiná slova abych se přesvědčil, že tě správně chápu, rozumíš? Abych věděl jak to myslíš a nedošlo k dalšímu nedorozmění. Já si tedy nevymýšlel co si podle mě myslíš(jak jsi řekl), ale chtěl jsem jen mít jistotu, že tě správně chápu.

Jejej, nechme toho, snaha se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmi si to z tej druhej stránky, "Vy" napríklad o espanyolu nič také nehovoríte, ale v skutočnosti si to myslíte. Tuná u Cesca sa stal možno pravý opak, nemyslí si to ale pre tu prdel to povedal. Musíš to brať v kontextu že to bolo pred derby, a vtedy je dovolené vše. Proste, ja by som do toho zamotal tento časový faktor, ktorý to celkom vysvetluje. Ak by to povedal v inom časovom období, tak s Tebou súhlasim. Každopádne, ak niekto vyriekne takyto súd pred zápasom, tak dáva seba do stávky a bud bude za frajera alebo za sraba. Bohužial pre fabregasa, to nevyšlo

Reagovat
fantomas

Přesně tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to třeba nemyslím, mám jistou úctu k soupeři a pokud má Cesc takovou mentalitu, že si před zápasem mylsí to, co řekl, tak pak se nedivím, že Arsenal s ním vůbec nic nevyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Klasická Osasuna ---> 0:0, jak jinak, že?

Reagovat
Fedro

Škoda arsenal, v některejch důležitejch momentech prostě neudrží vítězství, u Chelsea sem si přál remízu ale výhra neuškodí kord když vyhrál i Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem se Fabregasovi zase vysmál, příště by si měl takovéto kecy odpustit

Reagovat
bakasa

Proč vysmál???Ženský by to vedení 4:2 v 89.minutě udržely

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odpustit? Vždyť to bylo klasický hecování před derby, tak to má být.

A vidíš jak sme se tu u toho všichni bavili!

Reagovat
smazaný uživatel

Talkersi jsi tady????

Reagovat
Oxbow

Prej skoncil s CFC nebo neco takovyho vcera povidal

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim prave proto ho shanim

Reagovat
Oxbow

doufam ze se mu to rozlezi v hlave a ze to co vcera rekl bylo jen v afektu

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Pro mě, co by nezaujatého diváka, to bylo skvělý představení.

Jenas

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhem dobre to mel Fabregas za blby keci pred zapasem.A LFC aspon usmudlanou vyhru z penalty jen tak dal dulezity jsou tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ubohy vykon Slepic..proboha ziveho!Kdyby arsenal vyhral 7:0 tak by nemohli ani steknout.Goly si dali proste sami:(:(.Tot z pohledu zaujateho divaka. Z pohledu nezaujateho:Fantasticke utkani,v nemz sice rhalo jen jedno muzstvo, ale to druhe ukazalo v posledni desetiminutovce vuli po vitezstvi a diky velkemu stesti a hrubym chybam obrany goons srovnali. Fantasticky zapas pro me bohuzel s otresnym koncem...

Reagovat
smazaný uživatel

A rad bych dodal, ze absolutne nejlepsim hracem na hristi byl(a uz dlouho dobu je) Gaël Clichy. Nebyt te situace pred 3. golem...tim se stal zaroven i smolarem utkani. Doplatil na to, ze chtel byt fotbalovy, nekrapnout to dopredu jako ostatni alibisticti obranci. Gaël - nechapu jeho nenominovani na Zlaty mic

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v průběhu zápasu sem si taky řikal několikrát, to je hráč jak kráva!

Reagovat
smazaný uživatel

Krávy nehrajou fotbal moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odehrál výborný utákní ale bývá to slabší, každopádně skvělehj llevej bek když jednou běžel s balonem měl jsem pocit že mám zrychlenej obraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šášula. Goons byli lepší, ale vem si v jakém srabu je Spurs...spíš nadávej na tvé naivní blbečky, kteří ten zápas projeli a neotevírej si hubu na výkon Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že měl Fabregas před zápasem plnou hubu keců

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že měl Fabregas před zápasem plnou hubu keců

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ti Kohouti nezahráli zhola nic. Celkově byl ten zápas vcelku holomajzna. Arsenal ještě jakž takž kombinoval, ale fotbal Spurs? Humus. Fakt je pro ně problém dát si dvě přihrávky za sebou. Neskutečný. Ještě, že maj Kanonýři v bráně Almuniu, kterej jasně dokázal, že má předpoklady pro post jednotky v repre Anglie

Reagovat
fantomas

Zase komentář na urovni...už si prosim vás uvědomte, že PL prostě pro vás asi je holomajzna a nikdy to nebude ta očím lahodící Primera Division.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov předvede jeden lepší výkon a už ho vynášíte de nebes! Zatím na to, kolik stál hraje povětšinou bídně, naposled to ukázal v zápase proti Evertonu, kde hrál dobře nějakých 20 minut a zbytek, zvlášt druhý poločas pouze chodil a byl neuvěřitelně znechucen, takže za ty peníze to je zatím opravdu zklamání! Někdo tu psal, že Berbatov je lepší nákup než Nani, Anderson a Rafael dohromady, to tedy silně pochybuju. Nani sice zatím zůstává daleko za očekáváním a kdoví, zda se vůbec někdy zlepší a bude předvádět vyrovnané a kvalitní výkony, ale Andy, to je velká budoucnost, taky nejsou ty výkony úplně konzistentní, ale má před sebou velkou budoucnost a pro nás bude v budoucnu velmi cenný, no a Rafael? To je kapitola sama pro sebe, hraje naprosto fantasticky, na to kolik mu je a na to, že toho opravdu moc neodehrál, tak v žádném zápase, ve kterém nastoupil, nezklamal a Danny Simpson to bude mít po návratu z hostování hodně těžké a v současnu dávám větší šance spíše Rafaelovi. Největší naděje ale vkládám do Manucha, doufám, že v zimě odejde někam na hostování, rozehraje se a ukáže svoji extratřídu!!! Jediná jeho nevýhoda je, že nestál desítky milionů liber, proto nedostává šanci, jinak by ji už dávno využil...

Reagovat
Tomanatura

Jsi fanoušek United, nebo antifanoušek? Vypadá to na to druhé. Jelikož někdo, kdo fandí ANGLICKÉMU klubu, v životě nenapíše tolik hovadin.

No jistě, bude hrát Rafael, Nani, Anderson, Manucho a Ronaldo po celý zbytek jejich kariéry v základu.

Po tomto se opravdu nezlob, ale uživatele RoDi nazvu totálním idiotem, který chce United rozstřelit na cucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten španělský šašek určitě lituje těch narážek. Jen mě mrzí, že ho nikdo pořádně nezkopl....Jinak zápas hrůza. Branek jako máku, ale po jakých chybách? Padl jen jeden normální gól, a to od Benteyho, kterýmu se zápas docela povedl. Moc nechápu fandy Goons, kteří na něj hučeli. Wenger s ním nepočítal, on odešel, pak řekl pravdu a je za to nenáviděn? :)......Pak nechápu, co tam vyváděl Gomes. Opravdu gólman, který na to prostě nemá. Ale to jsem tušil už, když přicházel...Hutton taky hořel jako papír. Od něj bych to nečekal....Jinak Goons byli lepší, rychlekší a běhavější. Měl hrát v základu Zokora a Bent. Pavlyučenko je strašně pomalej. Ale po zápase je každý generál :)......Rád bych řekl, že zápas rozhodlo srdce, ale spíš rozhodla naivnost a nezkušenost těch namistrovaných děcek...Takhle projet zápas je až trapas. To je to, o čem stále mlvím. Proto Arsenal nikdy nic nevyhraje. Ale hlavně, že budou ještě 50 let vykládat, že za 5 let budou nejlepší :)....Jinak bych oponoval proti fantomasoví kritice na Wengera...On ten zápas podle mě neprokaučoval. Dělal dobrá střídání. Aspoň já v tom neviděl problém. Projeli to hráči, ne trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

sákra, po dlouhý době souhlas.

Jinak co říkáš hře Spurs? Já tam fakt neviděl systém, já tam neviděl žádný automatismy, hráči se hledali. Vůbec nejhorší byl dle mě Modrič, kterej zadrbal spoustu akcí tím, že se zastavil, otočil se z balonem a začal mávat rukama, jako že to nemá, komu dát. Jinak bych řekl, že vcelku dobře zahrál Pavljučenko, kterej ale neměl podporu ze zálohy, výborně zahrál Bentley, vcelku zahrál i Jenas, ale oproti středovým záložníkům Kanonýrů byl o dost pomalejší a v hodně soubojích byl pozdě. Pak se mi ještě líbil Bale, ale pak už je to tragédie. Já bych vykopl Goméze, Modriče, Pokud se nezmění styl, tak i Pavljučenka, kterej je často jako sám voják v poli. Na straně Arsenalu výborně zahrál Walcott, kterej mě nepřestává překvapovat, i druhý křídlo Nasri zahrál slušně. A největší komediant zápasu? Jednoznačně Almunia - první a čtvrtý gól jde vyloženě na jeho vrub. A když to tak vezmu, tak za celej zapas snad nechytl jedinou střelu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Spurs byla včera strašná. Bylo to vše jen na náhodu. Prostě na tom nejsou dobře. Po týhle plichtě by jim mělo stoupnout sebevědomí...Pavlyučenko nezahrál špatně, jenže bych od něj čekal ještě něco víc. Ale jak říkáš, byl tam sám...Modriče bych nevykopl, teď se rozehrál. Sice včara opět bída, ale ten 4. gól padl i díky němu. Mě se líbil snad jen výkon Ekotta a Bentleyho , od Spurs....Walcott podle mě nezahrál až tak dobře, jak říkáš. Sice byl dost aktivní, ale nic nevymyslel a až na jednu střelu moc nebezpečný nebyl. Ale u něj obdivuju, že při svý postavě nikdy nesimuluje a když spadne na zem, tak je během minuty na hřišti. To jsem si myslel, že to bude typický simulant. Získává u mě sympatie....Almunia je průměrný gólman. Ten čtvrý gól asi nebyl jeho, ale ten první a druhý určitě...Ale musel jsem se smát, jak dostal balónem do ksichtu od Huddlestona :)..musím se ho však zastat. Jednu střelu totiž chytil :))

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chytl, to máš recht, sice ksichtem, ale chytil . Ale spletl jsem se. Právě tenhle gól byl jeho a to byl teda ten třetí, ne? Čtvrtý byl z tý tečovaný střely Modriče. Za ten Almunia nemůže, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

První gól pustil z dálky, druhý gól pustil po tom zákroku ksichtem, třetí gól pustil po té akci Jenase, čtvrtý gól po té tyči...mezitím chytil jednu střelu od Bentleyho :)

Reagovat
smazaný uživatel

když to shrnu, tak na stupnici 1 nejhorší, 10 nejlepší, by si mě vysloužil krásnou dvojku. Víc opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Veru to dobre dodrbal, a ešte by chcel repre za England

Reagovat
smazaný uživatel

no jaká asi může být hra Tottenhamu, když tam teď řádila ta škodná, která vše dobré co tam dříve bylo svými odbornými zásahy odstřelila?.....Jediné co se ji nepovedlo rozesrat je SPIRIT, ten tam zůstal - a na tom se dá teď stavět, ale bude to těžká práce.....

a právě ten SPIRIT je to,co chybí Ars*nalu - a proto také nikdy nic nevyhrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Skodnou myslis Ramosa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěch je pomíjivý. Minulou sezonu bruce Ramose chválil hlavně za herní řád, který jim vštípil. A teď to všechno rozesral. Možná by bylo lepší nedávat si takové naděje a začínat sezonu s čistou hlavou. Jakoby si hráči Tottenhamu už několikátou sezonu po sobě mysleli, že to půjde samo. A ono ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro připomenutí...tohle je druhá nepovedená sezońa za poslední roky...takže to slovo "několikátou" je dost silné ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale ambice na Big4 už si dáváte delší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

specifikuj blíže termín "delší čas".....a zajímají mně vyjádření klubu, ne cancy z bulváru

Reagovat
fantomas

Neřekl sem, že prokaučoval zápas, ale ta střídání prostě nezvládl. Dát tam tři hráče, absolutně nerozehrané, jen jako taktické střídání, to je ulet. Jakmile přišel Diaby s Ebouem, rázem ste měli na středu daleko víc prostoru, to bylo očividné. Zbytečně chtěl hrát zandoura, přitom ste byli zralí na dalšího fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za ta střídání mohla třeba únava hráčů či nějaká drobná zranění...do toho nevidíme...Spurs se ani pak nijak nezvedli. Nebýt chyby Clichyho, tak by žádný gól nepadl a skončilo to by prohrou. Podle mě ta střídání nic neovlivnila...Ale to je můj názor.

Reagovat
fantomas

Ne, od té doby, co tam přišli noví hráči sme vás přestali mlít, jakoby sme se podřídili vašemu tempu, z toho pramenila ospalost a zaváhání Clichyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, po střídáních ztratil Arsenal na 5 minut iniciativu kterou předtím držel Spurs celý zápas od brány. Pro Arsenal je útok, iniciativa a držení míče nejlepší obrana a kvůli střídáním se toho nedokázal držet.

Netvrdil bych nezkušenost, spíš nesehranost tolika defenzivních hráčů najednou. Najednou už nikdo nebyl schopen vzít míč, podržet ho nebo smysluplně yvtvářet tlak na Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by se něco podobného mohlo stát ještě nějakému jinému týmu z Big 4 anebo třeba Aston Ville?

Reagovat
fantomas

Proč by si to měl myslet, panebože Bruci...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla řečnická otázka.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle případě mi smysl řečnické otázky skutečně unikl

Reagovat
smazaný uživatel

to ovšem není můj problém......

Reagovat
smazaný uživatel

Jen že si to psal zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by jejich trenér udělal chybu jakou (podle mě) udělal AW tak ano. Nebo pokud by se sešly jiné výjimečné okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripada mi ze 9 z 10 nejkranejsich golu letos padlo do site Arsenalu....

Bohuzel takovy zapas neni poprve, Chelsea nebo Manchesteru by se to i diky stesti nestalo...

To, ze Liverpool zvitezil zase jenom o gol a jeste golem z penalty, tim uz se nema ani cenu zabyvat...

Reagovat
minoLFC

keď si zápas Live ani nevidel, tak nerob závery z výsledku....Liverpool bol jasne lepší, bohužial vpredu chýbali jráči, ktorý vedia premienať šance(Torres, Keane)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl smůlu..Tottenham upletl z hovna bič. Z pěti střel na bránu dal 4 góly. Ale zas arsenal si zato může i sám, kdyby pořád jen nepřihrávaly u vápna a sem tam ja vystřelily tak by to možná skončilo i jiným výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je umění dát z pěti střel čtyři góly, tak proč ten palec dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palec dolu si zaslúži hlavne Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi curaci z loserpoolu.. zase penalta jako obvykle nb gool v 90 min.. s pozdravem lampy!!!:D

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas reds byli jasne lepsi viz pomer strel na branu a drzeni mice, jenom jak benitez porad rotuje sestavou, tak mi prislo jakoby si hraci ve stredu vubec nerozumeli (pennant, lucas, gerrard, alonso a babel) vetsina snazeni o nejakou dobrou kombinaci koncila skazenou prihravkou do predu na kuyta (mimochodem toho na hrotu obrana pompeys vymazala ze hriste), po stranach se hodne snazil o individualku babel, ale po kazdem pokusu o prunik do vapna ho precislila obrana a ztratil mic, pennant zase nedokazal vytvorit ani jeden presny pass do vapna, proto ho benitez brzo vystridal za benayouna, ktery hral stejne ho*no jako pennant, jak sem uz rikal kuyt se na hrotu trapil, ve stredu to vubec neklapalo a proto zase reds zase vyhrali haluzi, jak tady vsichni rikate, diop udelal neuveritelny kiks, kdyz si zahral pri braneni standartky na brankare a nesmyslne odboxoval mic do zamezi ... az benitez prestane delat z tymu reds centrifugu a hraci nebudou zbytecne ztracet mice nepresnymi prihravkami do predu, tak verim v uspech v tomto rocniku ..

Reagovat
smazaný uživatel

10. kolo

Opravdu povedené kolo. Utkání Hull-Chelsea (myš-kočka) ukázalo velký rozdíl. Místy exhibiční kombinace hostujících hráčů se musely líbit. Hlavně před třetím gólem Maloudy to vypadalo jako na Nou Campu, když Barcelona drtí své soupeře. Hráči Hullu nekladli moc tuhý odpor, možné nebezpečí skýtal jen Cousin. A Frankova paráda ze začátku zápasu se řadí po bok Bentleyho rány alá David Beckham mezi branky kola. Je ale pravdou, že obránci Tygrů dopomohli svými chybami k jasné výhře hostů. Taktéž individuální hrubky hráčů Gunners mohly za ztrátu dvou bodů. Myslím, že takový Clichy se bude ještě dlouho červenat. Zaujala mě i střeštěná oslava gólu dua Adebayor-van Persie. Tímto bodem se může Tottenham dostat rychle tam kde patří. A to do první poloviny tabulky. Mužstvo mají silné a kdyby je nesrážela pořád ohraná písnička velkých ambicí a následného útlumu, kdy hráči kupí v utkáních naprosto banální kiksy, tak můžou pomýšlet i na příčky nejvyšší. Jsem rád, že zvítězili Fulham a Middlesborough. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká myš? Nepomlouvej Hull! To jsou Tygři! A taky to zahráli jako tygři - zařvali a lehli.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool měl trochu šrěstí, Diop mohl dát hned brzo branku, ale naštěstí mu to chytil postavenej Reina. Ještě předtím ta Kuytova střela byla pěkná, ale supr zákrok Jamese. Co se Kuyta týče, tak mu teď hodně věřím . Sice nedal jeeště pár příležitostí, ale formu má. Gerrard to zas skvěle táhl. Byl tam kde měl být, výborně centroval, přihrával a gol si zasloužil a tu pencli kopl vyborně. Ještě nic moc zápas odehrál Lucas mohl dát dva goly, ale s tim se tak nějak počítá. . Teď máme k titulu ze všech nejblíž, ale zároveň je ještě moc daleko na to aby Reds usnuli. Jenom tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes Hutton Almunia .........Liverpool tradičně haluz i když nehráli úuplně nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

222. pre Talkersa

Reagovat
smazaný uživatel

podpantoflak

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard Bentley Modric Johnson Berbatov ..... Almunia Clichy Diop Hutton Myhill

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy udělal jednu chybu z které sice padl gol,ale jinak hrál dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je dost podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt tý chyby, tak je asi nejlepši na hřišti. Takhle každý suď....

Reagovat
smazaný uživatel

Myhill sice zaspal, ale obránci měli být důraznější. Jsou přece v Anglii, odkop "jatelinka oves" by jim neměl být cizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Myhilla bych tu ruku ukopl....

Reagovat
One-Real

Co to čtu? Talkersi ...

Aston Villa

Liverpool Sice jsem z vás málem porodil , ale díky...

Reagovat
Tomanatura

No ne, Talky Pro redakci: Nechcete udělat stránky na nějakou dobu v černém? Teď je tu pohřební nálada

Reagovat
honziss

Jak si byl včera spokojen z těmi vašimi kluky, hovořící portugalštinou?

Reagovat
Tomanatura

Spíš jsem spokojený s Rooneyho sestřihem, tím chce patrně jasně dát najevo, že je nebude uznávat

Ale jinak, spokojenost? Naprostá

Reagovat
honziss

Já se docela zasmál, jak mi tady někdo napsal, že Rafael je už teď lepší jak Brown a zanedlouho bude i lepší než Gary. A Nani že prej náhrada za Giggse. Kdyby aspoň ti portugalsky mluvící chlapci uměli pořádně vystřelit, když už nepřihrávají. Jejich střely včera Robo jen tak sledoval jak letí do díváků, jó to Rooney to je jiný kalibr, sotva přišel na plac, hned povedená a nebezpečná střela.

Reagovat
Tomanatura

Kdo ti toto napsal? Nahlaš mi okamžitě nick, já ho srovnám do latě Hovadina je to stejná asi jako to, že Anderson konečně vystřelí na branku a né jen do ochozů. Aspoň, že se ten herní obrázek pokoušel včera Wejnýnějak zkorigovat

Reagovat
honziss

Koukni tady v té diskuzi výš. T-Paul a pak něco podobného napsal i RoDi.

Jako já myslím, že jsme včera prohráli "jen" 2:0 hlavně díky Andersonovi a Nanimu. Jak tak furt stříleli do těch diváků, tak jsem si říkal: Jó hoši, tam můžete.

Reagovat
smazaný uživatel

FABREGAS TY MAGORE „Vedly by si dobře a věřím, že by si z White Hart Lane odvezly body,“ tvrdil Fabregas. Teď se mu invektiva samozřejmě vrátila jako bumerang. Možná že dámy Gunners by opravdu nezpackakly závěr zápasu s Arsenalem tak, jako on a jeho spoluhráči...

PS GUNNERS + TITUL = SCI-FI S NADECHEM HORORU

REDS FOREVER

Reagovat
Tomanatura

Zrovna fanoušek Liverpoolu má co říkat o Sci-fi titulu pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jojo, palec dolů dáváte už 18 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že jste si v Manchesteru těch 18 let užili. Teď nastává doba Liverpoolu.

Reagovat
Tomanatura

Jojo, po 1/4 dělat závěry Sám asi cítíš, jak to bylo trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslim, že trapný bylo to co řekl Fabregas, ale to je věc názoru.

Reagovat
Tomanatura

Obojí bylo na stejné úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Fabregas už to nevrátí. Po sezoně já ale můžu mít pravdu

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste svojho času dávali palec dole nepretržite 23 rokov takže máme ešte pár rokov k dobru, jediný strach máme z toho že by ste zrovnali počty 18-18, ale modrí sú fakt nabrúsení (čo sa o vás povedať nedá) tak pevne verím, že sa to tohto roku nestane.

Reagovat
Tomanatura

Ale ta doba byla ještě před tím, než jsem se narodil, takže se mě celkem netýká Sice nejsme nějak nabruslení, ale ono to postupně přichází. I když, porážet slabší soupeře umí kdekdo, ale ty silnější? Z tohoto mi vycházíte nejlíp vy

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas si ted ty svoje namachrovane kecy pekne vyzere

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jedno - co od toho Hullu všichni proboha čekáte? Karafiáty? Už se tu začínají zjevovat různé gloryhunterovské povahy kteří hrdě nosí jméno Hullu v nicku a čekají ligu mistrů. Včera mi jeden takový o poločasu tvrdil, že čeká a doufá v remízu - stav byl 0:1 pro připomenutí. I když jsem viděl jen půlku, tak Hull si své šance opět dokázal vytvořit, sic to bylo kostrbatější než obvykle. Brown jen zvolil dle mého drzejší taktiku než by bylo vhodné, pořád se valily rychlé a slušně zakončované protiútoky. To asi k zápasu vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových už je co začali fandit Hullu,protože se jim zatím daří,ale já Hull tipuju je tak na 10.místo(na konci sezony)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako já si Hull vybral už pred sezonou, stejně jako minulý rok Derby....i Derby mělo své kouzlo a i když mě ty smolné záasy občas sžíraly, tak mě to bavilo a fandil jsem až do jejich poslední PL chvíle.....když vidím na ty voli co se sesypali kolem Hullu, tak se mi pomalu začíná stýskat po tom minulém roce....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám Derby rád ,ale Hull jsem si zrovna moc neoblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Hullu v podstatě jen tak, nejsem takový ten zarputilý fanda, co hned ráno kouká na záběry webkamery, jestli dobře roste tráva na stadioně. Ale musím říct, že Hull mi dělá víc než radost, včera to prostě neklaplo, stejně to jednou muselo přijít a Chelsea byla po té její ukončené sérii nažhavená. Když budeme na konci v horní půlce bouchnu šampus. I když fórečky na LM se samozřejmě vymýšlejí dobře. Zatím na Big4 ztrácíme jenom skóre, a vzájemnej zápas taky nevypadá špatně, tak ten zápas se Slávií v LM není tak nereálnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v podstatě tak to mám i já...Tak holt musíme vybrakovat OT a jsme znovu tam

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe kdyby arsenal vyhral tak sem vyhral tiket jeste v 88min. vedli 4:2 ja myslem ze uz mam money ale nakonec tottenham do me vrazil kudlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když neumíš tipovat tak netipuj anebo tipuj, sázkovky potřebují žít z podobných naivních troubů

Reagovat
fantomas

Co to meleš. Mluvíš jakoby včera výhra Arsenalu byla nějaká utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

jen trouba anebo naivní sázkařská dojná kráva dává na tiket do kombinace DERBY....

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron do odpovědi vloží trochu hecu a nadsázky - ok. Ale bruce jen směsici urážek, škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak radši nemluv, blb, který neumí sázet a pak ze své neschopnosti obviňuje Tottenham si zaslouží medaili za trapnost, stejně jak ty za své přiblblé kecy místního smírčího soudce

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéto "obvinění" Tottenhamu se nedá brát jinak než s nadsázkou.

To budu mít lepší pocit z toho být smírčí soudce než se tu navážet do jiných.

Reagovat
fantomas

Po bitvě každý generálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šašek...já dal plichtu ä vyhrál jsem 6 kil...když to neumíš, nesázej :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, přiznejme si, žes tu plichtu dal jen kvůli fandovství ...

A taky si přiznejme, že ta plichta byla shodou fakt hodně okolností. Wenger to sice přehnal, když řekl, že byli o dvě třídy lepší, ale lepší byli, o tom žádná.

A co z toho vyplývá? Honit si teď triko, že mi náhodou něco vyšlo a ponižovat ty, co na to šli čistě rozumově a prostě jim to nevyšlo ...? Hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by ti co jim to nevyšlo byli soudní, tak ze svého neúspěchu neobviňují klub, kterému ve svém racionálnu nevěřili, ale to už bych mo zdejších userech chtěl asi moc hodně,,,,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele