10. kolo
29.10.2008 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - Wigan Athletic 2:0

Fulhamu to v posledních zápasech vůbec nešlo, a tak dnes potřeboval nutně vyhrát. To se mu také povedlo a za výhru děkoval útočníku Johnsonovi. Ten se totiž dnes postaral o obě branky.

Ovšem nescházelo moc a už v 9. minutě Cottagers málem inkasovali. Zaki našel Valenciu, ten se dostal až ke střele a gólmana Schwarzera pořádně vylekal, ovšem nakonec nemířil přesně. Mnohem lépe si naopak už o dvě minuty později vedl na druhé straně právě Andy Johnson, jenž po centru Koncheského otevřel gólový účet dnešního duelu. Zároveň si připsal svůj vůbec první gól v dresu Fulhamu.

Latics měli hodně štěstí také v 22. minutě, kdy se dostal opět do zajímavé střelecké pozice Johnson a hosty od inkasovaného gólu zabránil až zákrok Figueroy, jenž míč odvrátil alespoň na roh. Fulham Wigan v některých momentech zápasu jasně přehrával, jako například v 28. minutě, kdy po centru Gery hlavičkoval jen těsně nad Davies. Hosté si vypracovali pouze jednu příležitost. Ta však gól nepřinesla, jelikož Figuerovi scházely centimetry k přesnému zakončení.

Fulham začal druhou půli mnohem lépe a už v úvodu mohl své vedení minimálně zdvojnásobit. Postupně však nedokázali z dobrých šancí míč do brány dostat Gera a o minutu později ani Zamora. Tentýž hráč byl velmi blízko brance i v 56. minutě, ale jeho hlavička po centru Daviese byla zblokovaná, a proto se skóre stále neměnilo.

Hostům tedy start do druhé časti zápasu moc nevyšel a chtěli s tím něco udělat, na místo toho ale podruhé inkasovali a rázně si tak zkomplikovali cíl vydolovat z tohoto zápasu minimálně bod. Skvělý výkon korunoval už druhým gólem kanonýr Johnson. Alespoň snížit se pokoušel dalekonosným pokusem Heskey, jenže mířil přímo do gólmana Schwarzera. Fulham mohl své vedení ještě zvýšit, ale gól už nevstřelil. Mrzet jej to však nemusí, tři body jsou jeho.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fulham vyhra 3 1

Reagovat
smazaný uživatel

těžkej zápas možná plichta ale doufám že fulham vyhraje nemám rád wigan

Reagovat
smazaný uživatel

2222222222222222222

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku na srdce,Fulham nehraje dobře-má na víc než předvádí,ted se ovšem vyhrát musí přidávám se k r.v.p.-11 -3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele