Anglická Premier League preview - 10. kolo

28.10.2008, 08:53, aktualizováno 29.10.2008, 08:59
Previews
Po včerejší ochutnávce nabízí dnes anglická liga hned devět zápasů. Arsenal hostí poslední Tottenham, ale toto londýnské derby bude mít obrovský náboj za jakýchkoliv podmínek. Manchester United hraje proti neoblíbenému West Hamu, senzace z Hullu si brousí zuby na Chelsea, vedoucí Liverpool hostí Portsmouth.
Newcastle United - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
Krize Newcastlu pokračuje. Tým Joea Kinneara nevyhrál ani v minulém zápase a zůstává na předposlední příčce. Po tomto kole může být navíc ještě hůř. Jedinou cestou, jak si problémy nezkomplikovat, je porazit v předehrávce 10. kola West Bromwich Albion.

Ten vstoupil do letošního ročníku Premier League nejlépe v jeho historii. Poslední zápasy se mu ale vůbec nevyvedly, především defenzíva týmu selhala, ovšem útok si také nevedl moc dobře. Po vysoké prohře 0:4 ze hřiště Manchesteru United následoval v minulém kole další debakl, tentokrát na domácí půdě od nováčka z Hull City v poměru 0:3.

Svěřenci kouče Mowbraye však v žádném velkém stresu zatím být nemusí, jelikož od sestupových vod je stále dělí tříbodový rozdíl. Do St. James Parku si jedou pro bod a budou jej chtít dosáhnout především defenzivní hrou, což nepřímo potvrdil lodivod Mowbray, jenž naznačil, že jeho celek nastoupí s pěti záložníky a pouze jedním útočníkem. Bude se ovšem muset obejít bez stopera Abdoulaye Meiteho, záložník Filepe Teixeiry a Kima Do-Heona.

I přesto, že se Magpies letos vůbec nedaří, zápasy proti West Bromwich jim povětšinou vycházejí na jedničku. Vždyť v Premier League s Baggies odehráli tři domácí duely a všechny vyhráli, podobně si vedou také venku, kde pouze jednou remizovali a jinak pokaždé brali tři body. Tato statistika z nich dělá i pro tentokrát favorita, ovšem je nutno nezapomínat na skutečnost, že Newcastle pod vedením Kinneara dosud ještě nezískal plnobodový zisk. Na kontě má dvě remízy a jednu prohru.

Straky zatím letos vyhrály pouze jednou, a to na konci srpna s Boltonem. Od té doby čekají. Nyní mají však skvělou šanci tuto nepříjemnou sérii ukončit. Budou se ale muset obejít bez Michaela Owena a Nicky Butta. Ty by mohl nahradit po zranění se vracející Jónas Gutierréz, podobně jako Joey Barton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Blackburn Rovers  (středa 20:45)
Aston Villa se letos netají pohárovými ambicemi a pokud se bude chtít držet čela tabulky, musí i proti Blackburnu pomýšlet na vítězství. Ten naopak přicestuje do Villa Parku s touhou odčinit poslední nepovedený výkon s Middlesbrough.

Rovers se skutečně v neděli moc nepředvedli. Proti Boro byli favority, jenže nakonec děkovali za remízu 1:1. Tu zařídil až ve čtvrté minutě nastavení Benni McCarthy a udělal tak kouči Incovi neskutečnou radost, jelikož anglický trenér věřil, že se konečně začne jeho svěřenec střelecky pravidelně prosazovat.

"Benni byl za poslední dva týdny fantastický. Hrál reprezentační zápas za JAR, vstřelil několik gólů, potom se vrátil a opět se dokázal prosadit. Může to být pro něj velmi důležité. Pro mě je to pořád kanonýr," svěřil se Ince. McCarthy čekal na gól už od února a tentokrát přišel skutečně v nejlepší moment. Blackburn po odehrání devíti kol má na kontě dvanáct bodů, ovšem v klubu moc spokojenosti nepanuje, jelikož v současnosti 11. tým soutěže se trápí především herně. Největší problémem je střelba branek, kterých má na kontě prozatím jen devět.

To Villa vstoupí do utkání s cílem vyhrát jej, jelikož jedině tak může dosáhnout zajímavého mezníku – 5000 bodů v historii. To je určitě lákavá nabídka. Svěřenci kouče O’Neila jsou společně s Liverpoolem a Manchesterem United navíc posledními celky, které doposud doma neprohrály. Soupeř Slavie v Pohár UEFA letos pravidelně boduje i díky velké sehranosti, hned deset hráčů totiž nastoupilo ve všech zápasech, což je skutečně po odehrání devíti kol výjimečné. V dresu Villy si navíc prozatím zahrálo vůbec nejméně hráčů z celé soutěže.

Jak už bývá dobrým zvykem, domácí fotbalisté žádné velké problémy s absencemi řešit nemusí. Kromě dlouhodobě zraněného Wilfrieda Boumy bude hrát i Gareth Barry, jenž musel v minulém zápase hřiště předčasně opustit. Blackburn naopak bude moci opět využít služeb obránce Christophera Samby, dobře fyzicky připraven se už cítí také útočník McCarthy a podle všeho nastoupí v základu. Mimo hru tak zůstává pouze David Dunn.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Chelsea FC  (středa 20:45)
Při letmém pohledu na zápas Hull - Chelsea by si každý řekl, že na něm není nic zvláštního, klasický souboj Davida s Goliášem. Jenže nenechte se mýlit, toto utkání se dá považovat za šlágr kola! Hull City má totiž stejný bodový zisk jako londýnská Chelsea a dělí se s ní o druhou příčku, společně mohou atakovat i tu první.

Hull zažívá skutečně pohádkový start do své premiérové sezony v anglické nejvyšší soutěži a sklízí jedno vítězství za druhým. Vždyť svěřenci manažera Phila Browna vyhráli poslední čtyři utkání v řadě! Tím se nemůže pochlubit ani Chelsea, která v minulém kole poprvé v sezoně padla. Přestože má ale Hull famózní formu, v souboji s Blues pravděpodobně nebude favoritem. Pokud ale Tigers potvrdí své statistiky se soupeři z Londýna, nemají se čeho obávat. Hullu se totiž proti celkům z hlavního města Anglie báječně daří, o tři body již připravil Fulham, Arsenal, Tottenham i West Ham, dalším chodem je nyní Chelsea.

Hull má také jedinečnou možnost stát se teprve šestým týmem v historii, který se ve své nováčkovské sezoně po deseti kolech vyjímal mezi prvními čtyřmi celky tabulky. Aby se to podařilo, stačí Tigers neprohrát. To Chelsea o víkendu přišla o jeden dlouholetý rekord. Svěřenci trenéra Luize Felipe Scolariho totiž po více než čtyřech a půl roku utrpěli v rámci Premier League porážku na vlastním stadionu. Stamford Bridge byl dobyt po čtyřech letech a osmi měsících, respektive 86 zápasech. Přemožitelem Blues se symbolicky stal Liverpool, který právě díky neuvěřitelnému tažení Chelsea o rekord, který ještě donedávna držel, přišel.

Co se týče absencí, měl by mít domácí Hull jasně navrch. Otazník totiž visel jen nad startem levého obránce Andyho Dawsona, jenž se ovšem překvapivě rychle uzdravil a mohl by nastoupit. Na lavičce či v základní sestavě Chelsea bude chybět dlouhodobě zraněný Michael Essien a také Michael Ballack s Didierem Drogbou.

"Na začátku sezony bychom mohli mít ze zápasu s Chelsea strach, ale nyní je vše jinak. Na utkání se naopak těšíme," prohlásil před utkáním manažer Tigers Phil Brown. Z historického hlediska má ovšem navrch Chelsea, která Hull dokázala v posledních čtyřech střetnutích vždy porazit. Zápas na KC Stadium bude řídit Andre Marriner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 3.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Sunderland AFC  (středa 20:45)
Sunderland v letošní sezóně byl označován za černého koně, ale zatím zůstává předsezónním prognózám hodně dlužen. V minulém kole po třech zápasech konečně opět vyhrál a posunul se již na deváté místo. Pokud však si jej bude chtít minimálně udržet, musí porazit nováčka ze Stoke.

Black Cats to prozatím skutečně moc nejde. S výhrou nad Newcastlem však fanoušci věří, že se jejich oblíbenci zvednou a natrvalo usadí v horní polovině tabulky, kam se svým kádrem zcela jistě patří. Proti trápícím se Strakám se ale svěřenci kouče Keana pořádně nadřeli. Tři body nakonec zajistily trefy Cissého a Richardsona. Irský lodivod na lavičce Sunderlandu může být spokojený, po dlouhodobém zranění se mu konečně vrací dlouhán Kenwyne Jones. "Díky němu mám mnohem více možností, jak poskládat svůj útok," raduje se Keane.

Oba celky se velmi dobře znají z druhé ligy, kde si pokaždé byly velmi vyrovnanými soupeři, což dokazují statistiky z posledních šesti zápasů, ve kterých si Sunderland i Stoke připsaly po dvou vítězstvích a dvou remízách. "Očekávám, že tentokrát nás bude čekat tvrdá bitva, ale doma hrajeme dobře a musíme to nyní opět dokázat, jelikož potřebujeme uhrát dobrý výsledek," nechal se slyšet kouč domácího celku Tony Pulis, jenž opět věří ve velkou podporu diváků. Potters chtějí vyhrát, jedině tak totiž mohou opustit sestupové příčky.

V jejich dresu se ovšem na hřišti zřejmě neukáže obránce Ibrahim Sonko, jenž zmeškal také nedělní zápas s Manchesterem City. Jistě však nemůže Tony Pulis počítat s Liamem Lawrencem a Andrewem Daviesem. Start hostujícího brankáře Gordona je naopak padesát na padesát. Návrat hlásí již zmiňovaný Jones.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Portsmouth FC  (středa 21:00)
Liverpool rozjel letošní sezónu ve velkém stylu a velmi vážně se začíná jeho jméno skloňovat s mistrovským titulem. Svou formu se bude snažit potvrdit také proti Portsmouthu.

Fanoušci Reds se nacházejí v sedmém nebi. Tak skvělý start do sezóny svého celku na Anfield Road už dlouho nepamatují. Tým okolo záložník Stevena Gerrarda nemá na kontě žádnou porážku, dokázal porazit velikány jako Manchester United nebo Chelsea, a proto zaslouženě vede tabulku. Druhý jmenovaný klub navíc v posledním kole připravil o domácí neporazitelnost. O výhru se zasloužit jediný střelec, a to Xabi Alonso.

Liverpool zatím zaslouží skutečně velkou pochvalu, protože i když své soupeře jasně nepřehrává, vždycky dokáže bodovat, což je velmi cenné. Nevyhrál pouze ve Villa Parku a doma se Stoke. V posledních čtyřech utkáních ale získal pokaždé tři body a bude chtít podobně pokračovat také nyní. Kouč Benítez však varuje: "Poprvé vedeme tabulku a každého bude zajímat naše reakce. Musíme se mnohem více koncentrovat. Nacházíme ve skvělém postavením a budeme se jej snažit udržet co nejdéle."

Pompeys už půjdou do tohoto zápasu bez oblíbeného kouče Redknappa, jenž se rozhodnul přijmout nabídku Tottenhamu. Tým tak povede zatím poměrně nezkušený Tony Adams, na kterého si určitě velmi dobře pamatují příznivci Arsenalu. Těžší premiéru si však mohl jen stěží představit, má ovšem výhodu v tom, že své hráče dobře zná, jelikož v Portsmouthu do současnosti už nějaký ten pátek pracoval jako asistent. Ve svém prvním zápase se bude snažit vylepšit statistky ze vzájemných zápasů, jelikož proti Liverpoolu se Pompeys dlouhodobě nedaří – vyhrál pouze dvě utkání z deseti.

Adamsovi situaci ani moc neulehčují absence. Hrozí totiž, že se bude muset obejít bez svého zkušeného stopera Sola Cambella, jehož trápí problémy s kolenem. K tomu zřejmě nebude hrát ani Glen Johnson. Mimo hru je také Glen Little a David Nugent. Na straně vedoucího celku budou postrádat zraněného Fernanda Torrese. Ten se sice už vrátil do tréninku, ale stále není připraven nastoupit. Moc dobře to nevypadá ani s Robbie Keanem. Nastoupit pochopitelně nemůže ani Martin Škrtel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Wigan Athletic  (středa 21:00)
Sázet na Wigan se letos již asi leckomu nevyplatilo. Latics jsou zatím v Premier League jako na houpačce a na půdě Fulhamu v příštím kole to taky nebude nic jednoduchého, přestože londýnský celek trápí především mizerná koncovka.

Nejmíň gólů, číslem šest, ze všech týmů Premier League vstřelil doposud Fulham. To je v porovnání s vizitkou Athletics značný kontrast, neboť ti zpravidla udeří jednou za dvě hodiny. Velký podíl na tom má bezpochyby nový egyptský objev jménem Amr Zaki, střelec sedmi branek a vedoucí tabulky střelců Premiership.

Nicméně jde o souboj dvou sousedů v tabulce, oba dva příští soupeři nasbírali doteď osm bodů (Fulham má ještě jeden zápas k dobru) a poslední dobou se v žádném případě nepředvádí v oslnivé formě. Cottagers, kteří mimochodem tuto sezónu platí za nejslušnější mužstvo, ve všech soutěžích šestkrát nevyhráli a naposledy se dvakrát o body dělili. Wigan je na tom o něco lépe. Na Craven Cottage cestuje za účelem přerušení třízápasové série bez bodu.

Důvodem, proč to letos západním Londýňanům vepředu skřípe, může být i pokles formy klíčového záložníka Jimmyho Bullarda. K jeho osobě se na předzápasové konferenci vyjádřil též manažer Fulhamu, Roy Hodgson. "Pokaždé když ztratí míč nebo prohraje souboj, je to zaznamenáváno. To se asi v minulosti nedělo. Myslím, že to je to, co se stalo poté, co hrál tak dobře, že se dostal do reprezentace Anglie. Najednou se ocitl v záři reflektorů," naráží někdejší lodivod Interu Milán na zvýšenou pozornost okolo své hvězdy.

Wiganu, jehož minulé kolo deklasovala Aston Villa, bude v Londýně ve středu scházet akorát Erik Edman. Po vyloučení na Anfield Road a následnému odpykání jednozápasového distancu se do akce vrací Valencia, hrát by měl Heskey, který zasáhl již do střetnutí s Villans. Nad starty hned dvou fotbalistů Fulhamu visí před středečním kláním otazníky. Zátěžové testy ještě čekají jak Seol Ki-Hyeona, jehož sužuje bolest kolene, tak Toniho Kallia bojujícího se zákeřným virem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Everton FC  (středa 21:00)
Konfrontace neslavné útočné vozby s nejhorší obranou v lize neslibuje zřejmě nijak záživnou podívanou. Přesto bude mít zápas mezi dvěma trápícími se celky Boltonem a Evertonem velký význam.

Obě strany totiž potřebují vítězství jako sůl. Everton, jehož obranný val je proděravěný jako cedník, v minulém kole jasně nestačil na Arsenal 1:3 a s devíti body uvízl na 14. příčce. Bolton je na tom ještě hůře. Hned v pěti střetnutích letošního ligového ročníku nedokázal vstřelit gól a výsledkem je prozatímní 17. místo. Ačkoliv mají Toffees o jeden bod navíc, oba celky se budou ve středu pokoušet shodně o třetí výhru v sezoně.

"Karamelky" letos zatím velmi úspěšně válčí mimo svůj Goodison Park a do posledního kola, kdy podlehly Arsenalu, se mohly pyšnit třemi venkovními zápasy bez porážky. Možná i právě proto zatím nehodnotí David Moyes průběh sezony jako zklamání. "Minulé týdny jsme odehráli pár dobrých partií, ale nesbírali jsme body. Co teď především potřebujeme, je udržet si koncentraci po celých 90 minut," nabádá své ovečky perspektivní manažer Toffees.

V Boltonu je daleko více dusno. Mužstvo bylo dokonce vypískáno po posledním neúspěchu na půdě Tottenhamu. Manažer Gary Megson, jemuž bylo bučení údajně věnováno především, zůstává nad věcí, jedné věci se ale bojí. "Když fanoušci chtějí na mě pořvávat a nadávat mi, budiž, ale není to zrovna pěkné. S čím by ale bylo těžší se vyrovnat, že by se fandové ohradili i proti hráčům," uvedl na předzápasové tiskové konferenci.

Everton v minulém ročníku oba dva duely s Boltonem zvládl a celkově naposledy čtyřikrát neodešel ze souboje s Trotters v roli poraženého. K prodloužení této série by měl Toffees pomoci i Tim Cahill, jenž se vrací po třízápasovém distancu za červenou kartu v derby s Liverpoolem. Zato nejisté jsou starty Hibberta, Yakuba a Nuna Valenteho.

Nejen nula bodů z minulého klání na White Hart Lane je negativem pro Wanderers. I ztráta Gavina McCanna, který byl vyloučen, rozhodně musí zamrzet. Zároveň je však absence tohoto otrkaného středopolaře jedinou vážnou, se kterou se musí Megson vypořádat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.15 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Middlesbrough FC - Manchester City  (středa 21:00)
Manchester City po dlouhé době v neděli opět vyhrál a rád by potvrdil svou vzrůstající formu také tentokrát. V rámci 10. kola ale zavítá na půdu nevyzpytatelného Middlesbrough.

Kanonýr Robinho opět předvedl své kvality a zařídil Citizens v minulém zápase se Stoke tři body. Pod výhrou 3:0 je pouze jeho podpis. Brazilský reprezentant se tak dostal se šesti brankami na druhé místo v tabulce střelců. Vytyčil si však velmi zajímavý cíl – rád by v letošní sezóně dosáhl třiceti vstřelených branek. "Hlavní úkolem je však samozřejmě, aby se dařilo týmu," prohlásil Robinho. "Strašně budu rád, když nám na konci sezóny bude patřit příčka v horních patrech tabulky," pokračoval.

Middlesbrough by si mělo dát na tohoto 24letého brazilského rychlíka pozor, jelikož určitě nebude chtít, aby se opakoval výsledek z posledního domácího zápasu, kdy podlehlo Chelsea vysoko 0:5 a uřízlo si tak před vlastními fandy pěknou ostudu. Boro celkově letos nemá moc štěstí, o víkendu totiž vedlo nad Blackburnem až do 94. minuty, poté ale zaúřadoval Benni McCarthy a dokázal vyrovnat. Tým kouče Southgatea získal pouze bod a patří mu poměrně uspokojivá dvanáctá příčka.

Oba trenéři budou mít problémy s absencemi. Mnohem větší však hostující Mark Hughes. Ten se kromě toho, že stále nemůže počítat s Dariusem Vasselem, Martinem Petrovem, Benjanim a Valerij Božinovem, bude muset nově obejít bez dalších dvou útočníků. Brazilec Jo zřejmě nenastoupí kvůli angíně, Cheda Evanse zase trápí koleno, stejně jako stopera Richarda Dunna. Anglický lodivod na lavičce Manchesteru tak moc možností, jak poskládat útok nemá, a proto se zřejmě dočkáme dvojice Robinho – Sturridge. Ta už však ukázala, že si skvěle rozumí.

Na straně domácích budou utkání muset zvládnout bez stopera Roberta Hutha, otazník dále visí nad Juliem Arcou, Justinem Hoytem a Midem. Podle posledních zpráv ale budou zřejmě všichni připraveni nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - West Ham United  (středa 21:00)
Manchesteru se čelo tabulky opět o něco vzdálilo. S remízou z Evertonu se moc nepočítalo, jenže stalo se a Red Devils se propadli na 6. příčku, přičemž na vedoucí Liverpool ztrácí již osm bodů. Alespoň o malou nápravu budou usilovat ve značně těžkém zápase s West Hamem United.

Ten přijede na Old Trafford unaven z duelu s Arsenalem. Na domácím stadiónu prohrál a potvrdil nevalné výkony z posledních týdnů. Trenér Gianfranco Zola tak měl o čem přemýšlet, jelikož jeho tým podlehl už ve třetím zápase v řadě. Kdo by to řekl poté, co bývalý hráč Chelsea s Hammers začal velmi přesvědčivě, a hned své první dvě utkání po svém jmenování vyhrál. Od té doby ovšem tápe a zřejmě si připíše na konto již čtvrtou porážku v řadě.

Ovšem Manchester na West Ham také zrovna moc neumí. Z posledních čtyř zápasů prohrál rovné tři. S žádným týmem nemá tak špatnou bilanci. O to větší motivaci má však konečně uspět. Při pohledu na tabulku mu navíc nic ani nezbývá, jinak by se mohl propadnou opět směrem dolů, což by bylo pro něj velmi nemilé.

Manažer Ferguson zatím sice moc důvodů k radosti nemá, přesto velmi kladně hodnotí výkony stopera Rio Ferdinanda. "Jeho nejlepší roky ještě přijdou. Je to týmový vůdce a při pohledu na jeho hru můžeme vidět skutečně velkou vyzrálost," vyznal se zkušený Skot, jenž na svého svěřence bude určitě spoléhat i tentokrát. Vždyť Ferdinand a jeho parťáci z obrany si zatím vedou skvěle, v osmi zápasech inkasovali pouze pětkrát.

United se po dlouhé době opět vrací záložník Michael Carrick, jenž bude připraven nastoupit od úvodních minut. Na trávník se možná podívá také Owen Hargreaves, hrát tak nebude pouze Paul Scholes. Na druhé straně budou postrádat disciplinárně potrestaného Carltona Colea a zraněného Nobla, Dyera, Ashtona, Gabbidona a Spectora. První start v novém působišti si naopak možná připíše útočník Diego Tristan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (středa 21:00)
Celá severní část Londýna se již nemůže dočkat. Přichází očekávané a nejvypjatější derby dvou celků z hlavního města Albionu. Arsenal přivítá tápající Tottenham, který na půdě Kanonýrů vyhrál v rámci Premier League doposud jen jedinkrát.

Soudě podle postavení obou celků v tabulce, lze označit tento duel za souboj Davida s Goliášem. Loni šli Spurs do souboje na Emirates Stadium z daleko výhodnějšího postavení, po dvou výhrách, a také souseda notně potrápili. Triumf v poměru 2:1 mu až v 76. minutě zajistil Dán Bendtner. Letos to bude patrně něco jiného. Zatímco Arsenal sice má jisté výkyvy, drží si ovšem těsný kontakt se špičkou tabulky, Kohouti měnili v týdnu manažera. Znovuvzkřísit je má Harry Redknapp, jenž se dobrovolně vzdal kormidla Portsmouthu, které donedávna obhospodařovával. Protřelý mazák mezi manažery má nyní za úkol prolomit černou sérii Tottenhamu. Ať to byl dříve Santini, Jol či Hoddle, ani jednomu z nich se nepovedlo dovést severolondýnské derby k vítězství svého mužstva.

Arsenal lační po čtvrtém vítězství v řadě. Naladil se tedy konečně na pozitivní vlnu poté, co nedávno dvakrát nečekaně zaváhali s Hullem a Sunderlandem. Teď čelí rozloženému soupeři. Ten zažívá nejhorší start do nového ročníku, přesto kdyby ve středu zvítězil, bude mít dohromady více bodů jak loni po desátém kole. Jak vidno, na White Hart Lane mají s bídnými vstupy do sezony zkušenosti.

Celých devět let to dělá od doby, co Tottenham naposledy přemohl svého úhlavního rivala. Celkově to činí 17 utkání v řadě bez vítězství. Nutno však uvést, že jde jen o ligové statistiky. Nedávný triumf v Carling Cupu, kdy Spurs rozmetali Arsenal vysoko 5:1, si Kohouti rádi připomínají ještě dodnes. Při jubilejním 160. severolondýnském klání, které se poprvé za devět let koná ve středu, by nebylo od věci takový úspěch zopakovat.

K případnému triumfu Tottenhamu rozhodně nepomůže Gilberto,po trestu se ale vrací Bale, hrající na stejném postu jako zraněný Brazilec. Start Ledleyho Kinga je nejistý vinou enormní únavy, problémy se stehnem nemusí do utkání pustit také jeho kolegu ze stoperské dvojice, Jonathana Woodgatea.

Arsene Wengerovi, manažeru Arsenalu, již bude k dispozici brazilský středopolař Denilson, jehož už netrápí bolest zad. Kolo touré a Emmanuel Adebayor začali minulé klání s West Hamem jen na lavičce, teď se všeobecně očekává, že plni sil vyrukují na soupeře od samotného začátku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC972014:623
2.Chelsea FC962119:420
3.Hull City962114:1120
4.Arsenal FC961218:619
5.Aston Villa952216:1017
6.Manchester United843113:515
7.Portsmouth FC942310:1414
8.Manchester City941423:1413
9.Sunderland AFC93339:1012
10.West Ham United940514:1612
11.Blackburn Rovers93339:1512
12.Middlesbrough FC93158:1510
13.West Bromwich Albion93157:1410
14.Everton FC923413:199
15.Wigan Athletic922511:138
16.Fulham FC82246:88
17.Bolton Wanderers92258:128
18.Stoke City921610:187
19.Newcastle United913510:176
20.Tottenham Hotspur91267:125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
Fedro

proč je 10. kolo uprostřed týdne?? to znamená že o víkend fotbal nebude nebo jak to je? jinak věřim ve výhru WBA

Reagovat
bakasa

Kolo je i o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

v listopadu je kvalifikace ne ? tak proto asi

Reagovat
honziss

Ty asi moc fotbal nesleduješ co? Uprostřed týdne se co dva týdny hrajou evropské poháry, no a ten týden když se nehrajou tak je to vyplněno buď domácími poháry (FA Cup, DFB Pokal, Copa del Rey) anebo je doprostřed týden vloženo celé kolo. Samozřejmě každý měsíc jsou ještě repre přestávky. Ale to se tak dělá už dost dlouho, takže bys to už mohl vědět..

Reagovat
smazaný uživatel

Tipovacka asi ted v tydnu nebude ze?

Reagovat
smazaný uživatel

jo je

Reagovat
Fedro

měl ale nejde myslet na všechno že? ale díky za dovyplnění mého prázdného mozku

Reagovat
fantomas

Nic si z toho nedělej, Honziss je dneska nákej naprdlej.

Reagovat
honziss

Reagovat
honziss

Mám své dny.

Reagovat
fantomas

Navštívila tě teta Irma jo?

Reagovat
božský John

Taky koukáš na IT jo?

Reagovat
fantomas

Jistěže. Já jako sběratel bristkých sitcomů nemohu vynechat.

Reagovat
božský John

Chvála....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude takový suchý předkrm před zítřejším hlavním chodem.

Reagovat
Tomanatura

Myslíš tu bezproblémovou výhru Arsenalu, nebo neprohru Hullu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovou otázku netřeba odpovídat...

Reagovat
Tomanatura

Ale odpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš ty

Reagovat
Deywid

nebude ani jedno, ani druhé

Reagovat
smazaný uživatel

No je asi jasny, ze zitra bude den D V severní části londýna budou po zápase zmateně pobíhat plačící děti v červeno bílých dresech, zatímco jejich vrstevníci v dresech bílých se jim budou smát Už se těšim.

Reagovat
Tomanatura

Mě je opravdu jedno, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

No jako fanouška United by ti to jedno být nemělo.... Na tvém míste bych nebyl rád kdyby Arsenal byl zas o něco dál mému oblíbenému týmu.

Reagovat
Tomanatura

Nechápu proč by měl být dál, kdybychom zítra vyhráli i my. Na zápas se možná podívám, ale fandit budu Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč rikas ze ti je jedno jak to dopadne kdyz budes fandit arsenalu?

Reagovat
Tomanatura

Asi tak. Budu fandit Arsenalu, ale i kdyby dostal 10 gólů, tak je mě to u prdele. Myslím, že to bylo jasné už když jsem to řekl, jenom ses chtěl chytit za slovo

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sem vzdycky rad kdyz vyhraje tym kteremu fandim a naopak zklamany kdyz nevyhraje.... Ale to asi neni tvuj pripad. A vzdyt je to vlastne jedno.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem spokojený v Anglii jen když vyhraje MU, nebo protivník Pool. Nikdo jiný mě nezajímá. Spíš jsem měl ale říct - víc se mi líbí Arsenal -.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, chápu

Reagovat
Devil

Doufam,ze straky dnes budou na plno bodovat!

Newcastle!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bartoooooon

Reagovat
Devil

Zatim super straky,hlavne to neposrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se probudil s dobrým pocitem. To by mohlo něco znamenat. Třeba, že přistěhovalci selžou...Už to ve mně začíná proudit, jako nikdy jindy. Ale na Coca-Cola Stadium to bude těžký. Ale v tom UFO vyhrál i Hull, tak proč by se to nemohlo opakovat. Píská Atkinson, takže to nebude jako za Polla...No, už se fakt těším. Snad uvidím ke konci ten zkyslí ksicht Wankera, když se nedaří :)...COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Chelsea duel v Hullu zvládne a po zápase s Poolem si zvedne sebedůvěru.

Reagovat
bakasa

Gunners 3:1 Sp*rs ...The Yids forever in our shadow

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jasnovidec? Asi jo...Tak mi řekni, kdy už konečně nebudete mor pro anglický fotbal?

Reagovat
bakasa

Kdo řekl že jsem jasnovidec?

Reagovat
smazaný uživatel

Za něj se vydáváš, když víš že to skončí 3:1

Reagovat
bakasa

Do teď si na mě působil jako inteligentní slepice,nicméně vidím že budu muset svoje závěry přehodnotit,asi jsem přehlídl že už tady člověk nesmí prezentovat svůj tip,omlouvám se.

Reagovat
honziss

A ty se divíš? Když napíšeš místo u * a ještě kolem toho dva blijící smajlíky. Trochu úcty k soupeři.

Reagovat
bakasa

Prosimtě podívej se na jejich stránky,nebo na Aaronův koment víš a pak tady něco žvatlej o úctě.

Reagovat
honziss

Prohlédl jsem si všechny Aaronovy příspěvky a ani v jednom jsem nenašel, že by použil blijícího smajlíka. A na těch stránkách je co zajímavého?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký koment máš namysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši...to jsem netušil, že si to až tak vezmeš k srdci :))

Reagovat
bakasa

THFC = Tottenham Heading For the Championship

Reagovat
smazaný uživatel

LFC nejlepší a dneska večer vyhrat a je to dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

To rovnou můžeš napsat "Dneska vyhrát, příště taky, příště taky, příště taky..... a je to dobrý"

Reagovat
smazaný uživatel

a koncem kvetna titul

Reagovat
smazaný uživatel

Až v květnu? Rovnou napiš,že koncem ledna budete mít náskok,že vás nikdo nedožene... Každopádně pomalu začínám přemejšlet,jestli to chcete fakt s tím titulem myslet vážně,ty haluze ze začátku sezony vás vytáhly hodně vysoko a ted hrajete dobře.. Už by mohla přijít nějaká krize...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim na krizi kolem svátků To období mě nikdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

neboj... uz se chysta nejaka krize ale jak to tak pozuruju, tak zatim bez Torrese hrajem lip, nez s nim... az se uzdravi, tak vam vratime prvni misto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jednoznačné... Kuyt se neplete tolik na křídle,ale stahuje se dopředu a najednou nehrajete v deseti,ale bohužel v jedenácti Což mi začíná vadit,Torres mi už chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Na NOVĚ stejně řeknou, že Arsenal dostal šišku, protože nehrál Rosa

tohle jsem sem musel hodit, když jsem si četl report z minulýho zápasu, tak jsem to od někoho zkopiroval.... já to uplně vidím, jak na nově říkají: ,,Kvůli zranění Tomáše Rosického musel nastoupit pouze Samir Nasri "

Reagovat
smazaný uživatel

sewas chlapi. nevie niekto ze od kedy trenoval ramos tottenham? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil do funkce přibližně vloni ve stejny čas, jako ted Harry.

Reagovat
honziss

Tak co Tomonaturo, jak to dneska vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes tipuju překvapení... Live je hodně natěšené z výhry nad náma a bude chtít soupeře rozdrtit,ale nový trenér dodá Portsmouthu změnu stylu a ukradne si bodík... I když nedivil bych se ani 5:0,poolští jsou v laufu..

Reagovat
smazaný uživatel

nestras prosimte ale my budeme skromni a spokojime se s vyhrou 2:0

Reagovat
One-Real

Je mi jedno, jak to dopadne, jen at dá Liverpool gol ve druhém poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

-Hele poslední 2 zápasy dával goly v prvním poločase...

Reagovat
One-Real

To nevadí, není den, jako den.

Liverpool vyhraje 3:1.

Po prvním poločase bude Live vést 2:1 a ve druhém je bude Portsmouth tlačit, Live využije rychlého protiúroku, a bude vymalováno... .

Reagovat
One-Real

* protiútoku

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys tlačit nebudou... Nemají na to ani zdaleka zálohu,aby zatlačili pětičlenou zálohu Live... Spíš to vidím na tvrdou obranu. Škoda,že nemaj Baroše,ted by se jim na brejky hodil proti nesehrané stoperské dvojici

Reagovat
One-Real

Každopádně si myslím, že Pompeys se nejméně jednou prosadí, stopeři Live nejsou zrovna moc sehraní a útočné duo Crouch-Defoe se aspon jednou prosadí, tipuju z nějakého centru, nebo rohu, Live je ve středu hry bude přehrávat, takže Pompeys budou spoléhat na standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je,že se záloha Portsmouthu nedostane k míči pořádně,natož aby mohli zásobovat centrama útočnou dvojici celou hru Dostane se k nim pár nakopnutých míčů a to bude asi tak vše...

Reagovat
One-Real

Uvidíme, at je to klidně 10:0. Ale at se Live aspon jednou prosadí v druhém poločase a budu spokojen....

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Defoa,který je 2x rychlejší,jak Baroš a navíc svůj úprk umí podpořit i trefením brány.

Reagovat
smazaný uživatel

2x rychlejší než Baroš není ani Lewis Hamilton nebo Massa ve svý formuli... Každopádně být nima,tak vsadím na stejnou taktiku,s jakou vyrukoval Liverpool na nás - zavřít to směrem dozadu se 2 DM,hrát na jednoho útočníka(Defoa) a čekat na brejky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska to vidím taky na překvápko v sestavě CFC... Kalou zklamal a nemá jisté místo v sestavě,Joe taky nebude schopnej na 90 minut a v základu nastoupí Sinclair...

Reagovat
honziss

Přání nebo reálná možnost? Scolari je schopný na křídlo šoupnout raději Bellettiho než aby zkusil mladíka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vycházím z reality.

Joey je po zranění,takže těžko bude hrát 90 minut. Kalou i Malouda tragicky zklamali,Malouda má ale místo jisté(bohužel). Kalou je ale náhradník a po víkendu další šanci hned nedostane.

Navíc Scolarimu skončila serie,pustil Mancienneho na hostování,první prohra. Musí si to u fanoušků nějak spravit a jak jinak,než že splní svůj slib a zároven dá na hřiště pravděpodobně nejočekávanějšího hráče.

Reagovat
honziss

No aby vás Luis Felipe ještě nepřekvapil nějakým tajným trumfem jako je třeba Mineiro na křídle. Určitě je to pravda co říkáš. Já sám se taky divím, že toho Sinclaira vůbec nestaví, kor když to je přání snad všech fanoušků Chelsea..

Jinak to, že pustil Mancienneho je to nejlepší co pro něho mohl udělat. Lepší hrát League Championship ve Wolverhamptonu, než jen sedět na lávce nebo hrát za rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je možné všechno,jen říkám,že dneska má Sinclair snad největší šanci na základ za celé jeho působení zde... Vidím to na 50/50,bud nastoupí Joey od začátku s Maloudou,nebo Sinclair a časem bude horší z dvojice Scott - Malouda střídat.

Ohledně Mancienneho - ano,pro NĚHO. Tady jde o pocit fanoušků - 3x sedí na lavičce,ani jednou nekoukne do hry a najednou zmizí v Championship. Takovej vnitřní podvod,lidi cítili,že je tu nástupce Terryho a najednou zmizel,aniž by se vědělo proč.

Reagovat
honziss

No jsem zvědavý jestli už mu Scolari dá tu šanci od začátku.

S tím Manciennem jsem myslel, že to je dobře pro něj. Podle mě má na to hrát v základu u vás, jenomže tady je ten Scolariho problém, mu jde o momentální úspěch, co si budem povídat, nemá věk na to aby na vaší lavičce vydržel 10 let, a proto taky staví zkušené, ozkoušené hráče, kteří ale stejně jako on už moc velkou perspektivu nemají. A tak se z toho může vyklubat taky to, že za pár let odejde Scolari, s ním i Belletti, Mineiro a spol. a zároveň bude Mancienne prodaný do Newcastlu, Sinclair do Blackburnu, Cork do Souhamprtonu a Stoch do Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám,jistota tu není,ale šance je dost velká - podle toho,jak na tom bude zdravotně Joey...

Scolari nemá na to vydržet u nás 10 let,těžko i 5... Naštěstí je Belletimu nějakých 33,Ferreirovi 32 a Mineirovi taky přes 30(32?)... Takže doufám,že za nějaké 3-4 roky přijde Zola nebo někdo jiný a udělá restrukturalizaci kádru. Mineiro,Ferreira,Belleti,Deco,Ballack budou všichni kolem 35-36 let,takže zmizí,Lampsovi zůstane poslední rok a obraz týmu se komplet změní. Pokud budou Stoch,Cork,Mancienne a spol trpěliví,tak začnou postupem času dostávat šance a až jim zmizí konkurence,tak budou mít velkou šanci na základ.

Reagovat
honziss

Tak u Bellettiho, Mineira a Ferreiry bych si tipnul, že zmizí dokonce již po letošní sezóně. Nicméně ta přestavba kádru u vás je nutná, samozřejmě za 2-3-4 roky. Uvidíme jak na tom bude Deco a takoví s výkonností. Scolari tu přestavbu ale určitě řidit nebude.

Btw. Víc šancí by si zasloužil i takový Ivanovič, toho si myslím, že je strašně škoda na lávce. A mladíkům Sinclair a spol. opravdu nezbývá nic jiného než být trpělivý..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivanoviče cpu do sestavy už dlouhodobě,ale bohužel je až 4. stoper... Kdyby vypadl Ferreira i Belleti,tak by se na hřiště dostával jako 4. stoper/2. RB,jenže momentálně je tam plno.

Scolari pokud bude měnit kádr,tak jen minimálně - spíš jen doplní,sem tam koupí nějakou hvězdu - tipl bych,že letos posílí středního záložníka i když tam máme minimálně 5 hráčů na 3 posty(až se Essien uzdraví). Přestavba bude na jeho následovníkovi a já jen doufám,že to bude někdo spjatý s Chelsea nebo alespon schopný ostrovan,nejlépe nějaký mladý trenér.

Reagovat
honziss

No jo, Zola by se vám hodil. Myslím, že by nebylo od věci, aby po Scolarim přišel opravdu někdo takový, kdo v Chelsea strávil nejlepší roky a moc toho pro klub udělal. Uvidíme jak na tom bude Gianfranco za těch pár let a jestli se mu vůbec bude chtít opouštět rozdělanou práci u nás.

Středního záložníka? To fakt nevím jestli po návratu Essiena budete potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka,jak dlouho chce využívat nekopa Belletiho a Mineiro... To měl radši zůstat Maka... Belleti tam sice sem tam trefí gol,ale přínos pro hru

Navíc musíš brát v potaz,že ani Deco ani Ballack na tom nejsou nejlépe se zdravím poslední dobou,nedejbože aby měl Essien déletrvající a vracející se potíže. Lamps taky není nejmladší a Scolari bude chtít mít jistotu.

Ohledně trenéra - ted jsi viděl,jak to dopadlo s Pompeys - manažer taky opustil nadějně rozdělanou práci kvůli klubu,kde v životě nehrál,jen mu kdysi fandil. Zola je samozřejmě jinej případ než Redknapp,ale přece jen je to naše legenda,hrál tu nějakou dobu a určitě až přijede s WHU na SB a uvidí svoje staré domácí prostředí,uslyší staré fanoušky,tak se mu bude chtít snad vrátit.. Uvidíme,jak to bude vypadat,ale jak jsem říkal,doufám(a věřím),že by to mohl být on...

Reagovat
honziss

Uvidíme no, taky se může stát, že po sezóně od nás vyletí (což se doufám nemůže stát). Každopádně určitě by vás měl trénovat někdo takový jako je Zola. Btw. Jsem zvědavý jak na něj budou reagovat vaši fanoušci až přijedeme na SB. :-)

Ty zdravotní potíže jsou teď u nich časté no. Ale zas na druhou stranu, asi se není čemu divit, s přibývajícím věkem už tělo snáší hůře některé pokyny a občas prostě nějaká část vypoví službu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl,že negativní to nebude.. Jste sice rivalové,ale Zola je největší žijící hráč klubu a pochybuju,že by ho fanoušci vypískali.. Vzhledem k tomu,že ho navíc většina z nich považuje za nastupce Scolariho by to dělat neměli,aby se vůbec vrátit chtěl

Že by skončil? Pochybuju.. Je to silná osobnost a snad bude mít uspokojivé výsledky pár let,což by mohlo Romana přesvědčit,aby ho angažoval

Reagovat
honziss

Já si taky nepřipouštím, že by skončil. Vedení by ho podrželo, ikdyby jsme neměli adekvátní výsledky si myslím. Je to manažer na koncepční práci a toho si je vědomo i vedení.

No kdyby na něj fandové na SB pískali, tak by šli sami proti sobě, pokud ho stejně jako všichni fanoušci na tomto webu považují za nástupce Scolariho. Spíš bych sázel na to, že budou jeho jméno vyvolávat. Což by mohlo povzbudit nejen jej, ale i naše hráče k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase pochybuju,spíš bude Zola vzpomínat,co na tom stadionu prožil a nebude se věnovat hře Ne,to zase přeháním

Reagovat
honziss

Nene, on ty naše kluky namotivuje a podáme nadpozemský výkon a vyhrajeme 6:0. Ne, to zase já přeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Na SB proti WHU 6:0? Není mi to proti srsti

Reagovat
honziss

Stadión Stamford Bridge, sezóna 08/09, Chelsea FC - West Ham United 0:6 (1., 23., 44., 57., 81., 90. (+3.) Dean Ashton).

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím... Jen vidím ten rozdíl,že Dean hrát nebude a goly budou padat na druhé straně

Reagovat
honziss

Tak ono je jedno jestli budeme hrát zprava do leva nebo zleva do prava. A Deano se už uzdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

double hattrick fantazie ti neschází....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to vidím na premiéru Mineira,aaby si to "vyžehlil".

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Fergie už konečně dá do základu Tevéze! copak nevidí, že Berbatov vůbec neběhá? Dva góly z ofsajdu to nezmění!!! Už mě to fakt hodně **** jak je Carlos přehlížen na úkor toho líného Bulhara!

Reagovat
smazaný uživatel

No.... Bulharova síla není zrovna v běhání.... A do dvojky s Rooneym se ideálně hodí, zatímco Tevéz je podobny typ jako Wayne....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl,že příchod Bulhara vám uškodí A nejvíce to škodí Cristiankovi,protože místo 2 podhrotů,kteří na něj makali celou hru tu je jen jeden a ten pracuje pro Berbse

Reagovat
smazaný uživatel

pry uskodi lepsiho Rooneyho jsem nevidel ani nepamatuju... a tolik hernich a taktickych variant co mame, MU je momentalne silnejsi, nez posledni dva roky.. jen je slabsi ta "hlavni hvezda"..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bulhar nehraje nic moc,Cristianko nic moc,jedinej zisk je lepší Rooney.. I když pro fans United je to asi to hlavní Jinak já bych radši viděl v ofenzivě sympatického Teveze a Rooneyho než nesympatického Bulhara a několik portugalců s Rooneym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem Teveze v MU nikdy nechtel, naopak o Berbatova jsem stal uz v Leverkusenu. Je presne to, co MU ztratilo odchodem Ruuda. Tevez proste s Rooneym hrat nemuze, prospech z toho mel jen Ronaldo a Tevez, ale jinak to hrozne ubiralo MU moznosti do hry. Ted je to daleko lepsi, je spousta hernich variant a i na Teveze se dostane. A ze nehraje Ronaldo a presto hrajeme o titul je jen dobre. Zisk z toho ma daleko vic, napriklad Fletcher se takle muze daleko vic vysunout. Mne se MU s Berbatovem hrozne libi, navic jeste neni plne adaptovany, spousta jeho myslenek jde vnivec. Az si to sedne, tak bude MU daleko silnejsi.

Reagovat
honziss

Tak to by se Tévez mohl vrátit na upton Park. Bysme vám za něj poslali Bellamyho, aby jste nebyli tratní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,jen říkám,že je mi Berbs nesympatickej... To je jako když jsem si měl vybrat,jestli Drogbu,kterej půlku akcí sám zkazí ale sem tam dá gola nebo Anelku,kterej tvrdě maká pro tým,byl jsem pro Anelku

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, Berba zatím nespnuje mé očekávání. ale nejvíc divné mi je, že on se ani nedostává do šancí?! Jediné, co zatím předvedl, bylo pár pěkných přihrávek a dva goly z ofsajdu. Já od něj ale očekávám mnohem víc a proto bych dal šanci taky Tevézovi, který si lavičku uričtě nezaslouží.

A jsme na to úplně opačně, já jsem Berbatova nikdy nechtěl, naopak za příchod Carlose jsem se loni snad i modlil

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím...je to jako u Spurs a jak to klapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že je to takhle všechno v jeden čas, dva zápasy co uvidim z celýho kola je málo

Reagovat
fantomas

Ty jo, tak on se hraje nějvětší zápas, kterej kdy na území Británie být může, a ona se tu řeší Chelsea. No kam ten svět spěje?

Reagovat
One-Real

A těd tu o Popelce... .

Reagovat
honziss

Myslíš zápas Manchester United - West Ham United?

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi povídej...jsem tady čekal nějakou pořádnou hecovačku...a to teprv končí škola :)

Reagovat
One-Real

Reagovat
fantomas

No já mám prázdniny teda. Tak hecli sme to holt někde jinde, vid Aarone.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt :)...Ale i tak je ještě dlouhý den. Za chvíli tu budou lítat bany

Reagovat
fantomas

Bohužel sem tam na vás byl jaksi sám, pominu-li toho pomateného borce.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby fanda Spurs sel do diskuze na webu Gunners tak by tam byl asi taky proti presile

Reagovat
smazaný uživatel

hod odkaz,jdu to hecovat z pohledu scumíka...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ten byl dost pomatený :)...Ale už jsme si zvykli, že nám tam chodí podobní fanoušci :)...Navcí ten si spletl hec s hádkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řekl nedávno porcupine,zápas posledního celku s nadprůměrným celkem PL není tak zajímavý,jako přímý souboj dvou týmů z Big Four o druhé místo.

Reagovat
One-Real

100. pro Real Madrid a at mi dneska vyjde tiket ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dávej trošku zábavnější a ne furt pro Real a... pro MU a ... To je nuda...

Lepší jsou 100 pro nejlepší SVK klub - DAC atd,100. pro Maséra Atletica apod..

Reagovat
One-Real

Jj snad jj.

Reagovat
honziss

200. pro Kobeho Bryanta.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne.. pro Tracyho McGreadyho

Reagovat
honziss

Jak chceš, ale v tom případě přidám ještě 300. pro LeBrona Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, toho taky muzu

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Arsenalu, Ind a Muslim spolu cestují. Protože se začíná stmívat, rozhodnou se tito tři cestující najít nocleh. Najdou hotel. Majitel s noclehem souhlasí, avšak má k dispozici jen dvě lůžka. Jeden z nich bude muset spát ve chlévě. Cestující tedy losujou, muslim prohraje a jde spát do chléva.Po pěti minutách se vrátí a říká:"Je tam prase, tam nemůžu spát". Tak Ind a Gooner losujou znova. Ind prohraje a jde tam. Za chvíli se vrátí:"Je tam kráva tam nemůžu spát". Chtě nechtě tam jde fanoušek Arsenalu. Za dvě minuty do pokoje přicházejí kráva a prase

Reagovat
One-Real

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Good one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jůhů a uz se nam diskuze rozjede Ted uz jen schází aby dorazili Woolwičáři a bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten je ohranej, tenhle je lepší:

Běží takle čtyři fanoušci Arsenalu a nesou rakev! Policajt je jim vpatách a řve: "Nechte to být!"

Fanoušci Arsenalu nereagují a běží dál. Policajt zastřelí jednoho a oni běží dál. Tak zastřelí dalšího, ale pořád běží. Tak zastřelí třetího a ta rakev spadne na toho posledního.

A v tom se ta rakev otevře a z ní vyleze fanoušek Tottenhamu a povídá: "Kurva, já si koupím nové auto a hned mi prostřelí tři gumy!"

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt dobrej :)...líbí se mi, že umíš si dělat srandu i ze svého klubu ;)

Reagovat
fantomas

Tak mohl jsem to prohodit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by už však nebylo tolik vtipný :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobrý hlavní je že si fandové arsenalu dokážou udělat srandu z vtipu mířený na ně

Reagovat
fantomas

Asi sem už Anglán se vším všudy (typická britská vlastnost - sebeironie).

Reagovat
smazaný uživatel

tahle vlastnost se cení prostě klasický britský fanoušek, ještě na oběd fish and chips a bude to

Reagovat
smazaný uživatel

Já to znám podobně,ale v rakvi je Skin a rakev táhnou 4 tmavší spoluobčané

Reagovat
fantomas

Tak ten vtip, co napsal Aaron já znám zase s Američanem, Britem a taky tmavším spoluobčanem. Víceméně každý takový vtip je jen předělaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej já neznám... Takhle by se dal předělat i ten jak letí američan,rus,čech a cikán balonem,ale bylo by to složitý...

Reagovat
One-Real

Vietnamština

Víte, jak se řekne vietnamsky fotbalista?

Ťan.

A jak se řekne vietnamsky fotbalista, který je úplně z formy?

Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

starej dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

To je nudný a ohraný... A to spartu nemám rád

Reagovat
One-Real

Já vim....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

V letadle vedle sebe sedí dva fanoušci Tottenhamu a jeden Arsenalu. Fanoušci Tottenhamu seděli vedle sebe, fanoušek Arsenalu seděl do uličky. Protože očekával dlouhý let, sundal si boty a pěkně se uvelebil. Za chvíli se zvedl fanoušek Tottenhamu u okýnka a povídá: „Asi si skočím pro pivo.”

Fanoušek Arsenalu se ozve: „Seďte, já vám pro to pivo dojdu.”

A zatímco byl pryč, fanoušek Tottenhamu vzal jeho botu a pěkně mu do ní naplival. Fanoušek Arsenalu se vrátil a za chvíli se ozval druhý fanoušek Tottenhamu: „Hmm, to vypadá dobře, to pivo. Asi si dám taky jedno.”

A fanoušek Arsenalu se zase nabídl, že mu ho donese. Mezitím vzal tenhle druhý fanoušek Tottenhamu druhou Židovu botu a taky mu do ní hodně naplival.

Když se fanoušek Arsenalu vrátil, všichni si sedli a užívali let. Když měli přistávat, fanoušek Arsenalu vklouzl do bot, a hned věděl, co se stalo. Obrátil se na fanoušky Tottenhamu a řekl jim: „Proč? Prosím vás, proč to musí být takhle? Jak dlouho to ještě bude trvat? Ty boje mezi fanoušky Tottenhamu a Arsenalu , ta nenávist, ten odpor, to plivání do bot, to čůrání do piva?”

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ale jeden problém...tys ty fandy obrátil...Žid rozhodně nebude fanouškem Goons, takže nepovedené :)

Reagovat
One-Real

A kua .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

aston villa- blackburn 1,fulham- wigan O,hull- chelsea 10, stoke- sunderland 1, arsenal-tottenham 1, bolton- everton 10, liverpool- portsmouth 1, manchaster- west ham 1, middlesbrough- manchaster city 02 a taky over tri goly padnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem radšej tipovat ,dúfam v 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si tak uvědomil, že proti svým starým známým nastoupí O'Hara a Bentley...O motivaci budou mít postaráno...Jen aby se našel takový vůdce jako byl Keane, který chtěl ty šmejdy porazit kdykoliv a kdekoliv....Toho se bojím nejvíce....A Fibreglass podle the Sun něco mlel, že Spurs neporazí ani ženský tým Arsenalu...teď jde jen o to, zda on patří do toho ženskýho týmu...i když to bych holky ponížil

Reagovat
smazaný uživatel

hromada provokací naházených do jedný zprávy tak, že to nemá hlavu ani patu

Reagovat
smazaný uživatel

"že to nemá hlavu ani patu" Takže něco jako fanoušek Goons :)

Reagovat
smazaný uživatel

no nějak tak ti so TY zkus představit, ostatní ať si zvoli třeba jinej příklad

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si jak se bruce těšil na tenhleten zápas už někdy v září

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budu mít dilema, Hull nebo Pool??

Reagovat
smazaný uživatel

Napůl Hull :)...měl bys zvolit derby, aby pak mohl číst ubrečené kecy po zápase...woolwichovské kecy :)

Reagovat
smazaný uživatel

LFC dnes večer doma vyhraje a potvrdí utok na titul moc bych jim to přál letos to mame pekne rozehrany

Reagovat
irik

Liverpool FC jen tak dál Snad letos vyhrají titul, zatím to vypadá velmi nadějně , jenom to nezakřiknout

Reagovat
minoLFC

nerob závery po 9tich kolách

Reagovat
irik

Já snad robím závěry??? Jenom sem řekl, že to vypadá nadějně ... a když v těch 9 kolech porazili United i Čukotku, tak to o něčem vypovídá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vypovídá, v dosavadních 9 kolech jste měli štěsí a formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, co to máte za fanoušky? Hezký moderní stadion? To není normální...Doteď jsem to bral jako srandu, ale už fakt začínám mít rudo před očima...Opravdu fanoušci se vším všudy.

Reagovat
fantomas

Já za ně opravdu nemužu, přísahám...já je neverboval..

Reagovat
smazaný uživatel

Super ze je fotbal i takhle pres tyden sice budou vice vitizeni ale profesionalove to musi zvladat...none?

Reagovat
bakasa

Fantomas:Rád bych předeslal, že ani tak nezáleží na výsledku, hlavně abychom viděli pěkný fotbal a ne ten, jaký nám předvedly "famózní kluby" Chelsea s Liverpoolem....to teda promiň,ale já radši uvidím hnusnej fotbal a 3 body než krásnej při kterým ztratíme...to mně fakt nejde do hlavy jak může fanoušek svýho týmu před největším derby říct že nejde ani tak o výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas to má dobře promyšlené. On ví, že Arsenal hnusnej fotbal nehraje, a na výsledku nezáleží proto, že je jedno kolik Arsenal vyhraje jestli 3:0 nebo 6:0.

Reagovat
bakasa

Aha,tak to jo potom,to je potom téměř geniálně promýšlený

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť si sporty

Reagovat
fantomas

Pro mě je tohle derby tak nádherné proto, že v něm vždy je to pravé nasazení a kvalita. Proto nechci, aby špatná forma Spurs měla vliv také na celkovou kvalitu zápasu. Očekávám, že to Kohouti hecnou a my že podáme taky nadstandardní výkon. Pak budu spokojen, at prohrajem 1:2, nebo stejnym poměrem vyhrajem.

Reagovat
bakasa

No sice podle mně je právě derby to kde jde především výsledek a ne o hru,ale tvůj postoj chápu...nicméne se mi to trošku vylučuje,protože pakliže podáme nadstandardní výkon pak není jiná možnost než že vyhrajeme

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu na tabulku je vidět, že Tottenham je opravdu nejsilnější tým v Anglii. Unesou nad sebou všech 19 týmů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no však právje

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víte proč jel Juande Ramos ze Stoke po M1 150mph? Opravdu chtěl hrozně moc 3 body.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Asics.x

Villa dneska opet vyhraje ..... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééééééé chelsea vyhrála 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj,ešte že máme 3 body,hráči si mysleli že sa Portsmouth porazí sám.... ,škoda tej tyčky Kuyta....,Rafa musel postaviť viac hráčov do stredu pola, aby nás nahodu neprehrali...-škodilo to našej hre,...Robbie si zas nezahral ,po niektorých zákrokoch pompeys sa skoro zranil Babel(2x!) a Riera...hrozné

PS:zaslúžené víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj,ešte že máme 3 body,hráči si mysleli že sa Portsmouth porazí sám.... ,škoda tej tyčky Kuyta....,Rafa musel postaviť viac hráčov do stredu pola, aby nás nahodu neprehrali...-škodilo to našej hre,...Robbie si zas nezahral ,po niektorých zákrokoch pompeys sa skoro zranil Babel(2x!) a Riera...hrozné

PS:zaslúžené víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

2x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele