10. kolo
29.10.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Everton FC 0:1

Bolton opět zklamal všechny své fanoušky. A to nejen výsledkem, ale také předvedou hrou. Za celý zápas si nevypracoval téměř žádnou tutovku a také na to tvrdě doplatil. V závěrečných minutách totiž vstřelil jediný gól střetnutí Marouane Fellaini a zařídil pro Everton nesmírně cenný zisk tří bodů.

V Goodison Parku tak určitě nelitují peněž investovaných do nákupu belgického talentu. Ten zařídil body proti Manchesteru United v minulém kole a i tentokrát se dokázal trefit. To vše z pozice záložníka. První šance utkání ale patřila domácím hráčům, konkrétně Mustaphu Rigovi, jenž napřáhnul z dálky a snažil se gólmana Howarda překonat krásnou střelou z dálky. Americký gólman si ovšem s jeho pokusem poradil. V 26. minutě to naopak zkoušel na druhé straně z dvaceti metrů Luis Saha, míč ale poslal přímo na brankáře Jaaskelainena. To byla zároveň poslední zajímavá příležitost před poločasovým hvizdem.

Bolton chtěl vstoupit do druhé půle vstřelením gólu a hned na začátku to opět z dálky zkoušel Johan Elmander. Jeho poměrně nevýrazná střela ale byla tečovaná obráncem Lecottem, změnila směr a letěla asi metr nad branku. V dalších minutách diváci zívali nudou. Ani jeden celek dnes neodehrál dobré utkání, hostující Everton to ale zase tolik mrzet nemusí. V 90. minutě si na centr ze strany totiž naběhnul Fellaini a s pomocí tyčky poslal míč do brány. Vedení mohl krátce na to pojistit Anichebe, ovšem tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele