Aktuality

Sen o titulu skončil, je si vědom Coupet

V Ligue 1 zbývá z letošní sezóny odehrát deset zápasů a stále to vypadá, že tahanice o nejvyšší příčky bude napínavá až do posledního kola. Po tom uplynulém má však francouzská nejvyšší soutěž o jednoho aspiranta na titul méně, z boje se odporoučelo Paris Saint-Germain...

Prezident Santosu připouští, že Gansa dlouho neudrží

Paulo Henrique Chagas de Lima, po fotbalovém světě znám spíše jako Ganso, momentálně patří k největším brazilským talentům a očekává se, že se co nevidět přestěhuje se do Evropy. Tomu napovídají i slova prezidenta Santosu, jemuž je jasné, že svůj klenot dlouho držet nemůže...

Ballack se omluvil za urážlivý pokřik proti 1. FC Köln

Záložník Michael Ballack z Leverkusenu se omluvil za urážlivý pokřik adresovaný bundesligovému rivalovi 1. FC Köln. Německý fotbalista jej s megafonem v ruce skandoval spolu s fanoušky Bayeru po nedělní výhře 2:0 nad Schalke.

Torres si starosti nedělá. Góly přijdou, věří

Nejdražší transfer v historii Premier League a zároveň čtvrtý v celosvětovém žebříčku - to byl lednový přesun Fernanda Torrese z Liverpoolu do Chelsea. Zatím se však španělský útočník týmu ruského miliardáře Romana Abramoviče příliš nevyplácí a alespoň co se gólů týče, je zatím vzhledem k obrovské přestupové částce zklamáním.

Hübschman se těší na tři souboje se španělskými hvězdami

Tři zápasy proti španělským hvězdám Xavimu, Iniestovi a Villovi během necelých tří týdnů čekají fotbalistu Tomáše Hübschmana. Nejprve se s národním týmem představí v pátečním duelu evropské kvalifikace ve Španělsku a pak vyzve na začátku dubna se Šachtarem Doněck Barcelonu.

Obránce Dani Alves se upsal Barceloně do roku 2015

Zájemci o brazilského obránce Daniho Alvese mají smůlu, sedmadvacetiletý fotbalista prodloužil v Barceloně smlouvu do roku 2015. Hráče, který měl dosud na Nou Campu kontrakt do léta příštího roku, měly v hledáčku především anglické celky Chelsea a Manchester City.

Předseda UEFA Platini po znovuzvolení sklidil potlesk ve stoje

Staronový předseda Evropské fotbalové unie Michel Platini sice neměl v dnešní volbě konkurenta, přesto byl po znovuzvolení dojatý. Plný sál zástupců 53 členských zemí UEFA mu tleskal přes minutu ve stoje a ocenil jeho práci pro evropský fotbal v posledních čtyřech letech.

Baroš: Aféry se kolem mě vytvářejí uměle, já jsem v pohodě

Český reprezentant Milan Baroš tvrdí, že aféry, s nimiž byl v poslední době spojován, se nezakládají na pravdě. Všechny skandály prý uměle vytvářejí turečtí a čeští novináři. Nijak to však nehodlá řešit a nechce se nechat rozhodit, na sraz před kvalifikačními zápasy dorazil v dobré náladě.

Löw se kvůli trenérským změnám obává o pověst bundesligy

Kouč německé reprezentace Joachim Löw se obává, aby řada nedávných trenérských změn v klubech nepoškodila pověst bundesligy. Během uplynulých 15 dní kouče odvolal, nebo s ním po sezoně ukončí spolupráci, Bayern, Schalke, Hamburk, Freiburg, Leverkusen, Wolfsburg a Frankfurt.

Šéf FIFA Blatter bude kandidovat na své poslední období

Pokud Sepp Blatter setrvá po červnovém kongresu v čele Mezinárodní fotbalové federace (FIFA), bude to jeho poslední čtyřleté období ve vrcholné funkci. Šéf světového fotbalu to řekl na dnešním kongresu evropské unie UEFA v Paříži.

Platini zůstal předsedou UEFA, Hašek do exekutivy zvolen nebyl

Michel Platini zůstal podle očekávání na další čtyři roky předsedou Evropské fotbalové unie. 55letý Francouz neměl protikandidáta a na dnešním 35. kongresu v Paříži jej představitelé 53 národních svazů zvolili aklamací znovu do čela UEFA, kde v roce 2007 vystřídal Švéda Lennarta Johanssona.

Reprezentanti v přípravě před Španělskem pilovali standardní situace

Čeští fotbalisté pokračují v přípravě na páteční zápas evropské kvalifikace ve Španělsku. Reprezentanti měli dnes dopoledne uzavřený trénink na Strahově, na kterém pilovali především standardní situace. Trenérovi Michalu Bílkovi dělá radost, že nikoho z 22 hráčů netrápí žádné zdravotní problémy.

O šanci na titul se popereme, shodl se Luiz s Ancelottim

Chelsea zvládla klíčový duel s Manchesterem City na výbornou. Souboj dvou nepříliš oblíbených klubů jednoznačně opanovala a nakonec po brankách dvou posil z Benficy - Davida Luize a Ramirese - vyhrála 2:0. Právě střelec první branky v dosavadním působení září a strhává na sebe pozornost celé Anglie. A nejen svými vlasy.

Statistiky Premier League po 30. kole

Anglická soutěž v číslech: Zápasy Evertonu s Fulhamem představují sázkařskou jistotu. Co může Matt Jarvis nabídnout anglické reprezentaci. Mizerná forma Sunderlandu. V čem je dobrý Lucas Leiva?

Frankfurt mění trenéra. Skibbeho vystřídá Daum

Vedení Eintrachtu Frankfurt se dnes rozhodlo pro trenérskou změnu, z funkce byl odvolán Michael Skibbe. Ten doplatil na špatné výkony týmu v jarní části soutěže, které vedly k poklesu na čtrnáctou příčku. Zítra bude jako nový trenér Eintrachtu představen Christoph Daum.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele