Aktuality

Hráčům Plzně prý vyloučení soupeře spíše ublížilo

Ačkoli hráli plzeňští fotbalisté s výhodou jednoho muže v poli, nakonec jim to k výhře nad Jabloncem nepomohlo. Naopak Severočeši i v oslabení srovnali na konečných 1:1. Podle hráčů Viktorie se přesilová hra ukázala spíše jako nevýhoda, ale litovat prý mohou hlavně zahozených šancí v závěru pátečního utkání.

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (11)

První duely čtvrtfinále Ligy mistrů i Evropské ligy nabídly výbornou podívanou a neuvěřitelných 37 branek v 8 zápasech. Velmi se dařilo týmům z Pyrenejského poloostrova, španělské i portugalské kluby výrazně nadělovaly a připravily si dobrou pozici pro odvetná utkání.

Benfice vděčím za mnohé a chci zůstat, říká Coentrão

Fábio Coentrão je v poslední době považován za jednoho z nejlepších levých beků na světě a tomu odpovídají i spekulace kolem tohoto hráče. O oporu lisabonské Benficy mají údajně zájem evropské velkokluby, sám portugalský reprezentant ale v nejbližší době nemá v plánu měnit působiště...

Z lavičky Salzburgu byl odvolán Nizozemec Stevens

Nizozemský kouč Huub Stevens skončil kvůli špatným výsledkům devět kol před koncem rakouské ligy na lavičce Salzburgu. Spolu s ním opustí Red Bull bývalý německý reprezentant Dietmar Beiersdorfer, jenž pracoval v klubu jako sportovní manažer.

Derby už pustit nemůžeme, říká obránce Sparty Brabec

Porážky v ligových šlágrech v Plzni a Jablonci přinesly obránci Sparty Erichu Brabcovi v jarní části ligy už hodně zklamání. Zkušený zadák proto věří, že negativní zkušenosti na sparťany před pondělním derby se Slavií zapůsobí jako potřebné memento a obhájci titulu napraví předchozí zaváhání, po nichž na vedoucí Plzeň ztrácejí už osm bodů.

Porto velebí třígólového hrdinu Falcaa

V rodné Kolumbii se mu říká Tygr a ve čtvrtek večer proti Spartaku Moskva znovu potvrdil, že na hřišti se chová jako nelítostná šelma. Útočník Porta Radamel Falcao v Evropské lize hattrickem doslova "rozsápal" obranu ruského celku, kterou nezachránil ani český bek Marek Suchý. Hlavně díky Falcaovi Porto v prvním čtvrtfinálovém zápase zvítězilo vysoko 5:1.

Montpellier se chce zbavit notorického hrubiána Spahiče

Už podruhé v sezoně si bosenský reprezentační obránce Emir Spahič vysloužil za surový zákrok loktem v dresu Montpellier dlouhý disciplinární trest a vedení klubu ho kvůli tomu v létě možná prodá. Předsedovi francouzského celku Louisi Nicollinovi došla s třicetiletým fotbalistou trpělivost.

Hamburk má v plánu udržet Jarolíma, Drobný chce být jedničkou

Bundesligový Hamburk chce udržet českého záložníka Davida Jarolíma. Deníku Hamburger Morgenpost to řekl sám dvaatřicetiletý fotbalista, který absolvoval pohovor s novým šéfem aktuálně sedmého týmu nejvyšší německé soutěže.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Chovanec před derby plánuje změny, Řepku nahradí Zápotočný

Prohra v minulém ligovém utkání v Jablonci si vyžádá změny v základní sestavě fotbalistů Sparty v pondělním derby se Slavií. Generální sportovní manažer letenského klubu Jozef Chovanec při dnešním setkání s novináři řekl, že rošády v základní jedenáctce se budou týkat především složení zálohy, s jejíž hrou nebyl spokojen.

Villarreal přišel o Gonzala, zlomená noha znamená konec sezony

Villarreal včera rozdrtil Twente 5:1 a nakročil do semifinále Evropské ligy, hned dvakrát mu ale neudělal radost útočník nizozemského klubu Marc Janko. Ten dal v nastavení jedinou branku nizozemského mistra, ještě před tím si ze souboje s ním odnesl vážné zranění Gonzalo Rodriguez...

Pro kapitána Liverpoolu Gerrarda skončila sezona

Fotbalisté Liverpoolu se budou muset do konce sezony obejít bez kapitána Stevena Gerrarda. Anglický záložník si podle agentury Reuters obnovil zranění třísel, se kterými byl před měsícem na operaci.

Kisel: Zápas na Spartě byl jeden z důvodu, proč jsem se vracel

Kapitána slávistů Karola Kisela čeká v pondělí na hřišti Sparty zřejmě poslední pražské derby v kariéře a bude pro něj velmi výjimečné. Slovenský středopolař nastoupí proti klubu, kde strávil tři a půl roku, a vůbec poprvé se na Letné v souboji nesmiřitelných rivalů představí jako hráč hostujícího týmu.

Freiburg prodloužil smlouvu s obráncem Krmašem

Český obránce Pavel Krmaš bude i v příští sezoně pokračovat v bundesligovém Freiburgu. S aktuálně osmým týmem nejvyšší německé soutěže se bývalý hráč Sparty a Teplic dohodl na prodloužení smlouvy. Klub to oznámil na svých internetových stránkách. Délku ani podmínky nového kontraktu ale zveřejňovat nechce.

Marseille chce udržet Mandandu, odchodem hrozí Heinze

Jasnou jedničkou mezi tyčemi Marseille je v posledních sezonách Steve Mandanda a vedení klubu má v plánu i přes rodící se spekulace o možném odchodu tohoto gólmana udržet. Otazník visí i nad dalším působením obránce Gabriela Heinzeho ve francouzském klubu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele