Torres si starosti nedělá. Góly přijdou, věří

22.03.2011, 22:24
Aktuality
Nejdražší transfer v historii Premier League a zároveň čtvrtý v celosvětovém žebříčku - to byl lednový přesun Fernanda Torrese z Liverpoolu do Chelsea. Zatím se však španělský útočník týmu ruského miliardáře Romana Abramoviče příliš nevyplácí a alespoň co se gólů týče, je zatím vzhledem k obrovské přestupové částce zklamáním.

Torres v novém působišti odehrál už sedm střetnutí, z toho šest v základní sestavě, přesto však zůstává gólově na nule. Tento fakt ovšem evidentně zajímá více novináře a fanoušky než střelce samotného. Španělský forvard se nyní více soustředí na pomoc klubu v boji o trofeje, i přesto ale věří, že svoji střeleckou formu brzy opráší.

"Nedělám si z toho hlavu. Nejsem nervózní, že na první gól za Chelsea stále čekám," řekl Torres v době, kdy se s národním týmem mistrů světa i Evropy připravuje na páteční kvalifikační duel s Českou republikou. "Je to spíše záležitost pro sportovní plátky, já to příliš neřeším," pousmál se. "Soustředím se na výkony a chci co nejvíce pomoci týmu. Když budu v dosavadním trendu pokračovat, nemám strach, že gól brzy nepřijde."

Čerstvě 27letý fotbalista plánuje ligovou stíhací jízdu za vedoucím Manchesterem United. Na něj sice Chelsea ztrácí devět bodů, avšak má zápas k dobru a na začátku května oba celky čeká vzájemný zápas na Old Trafford. "Ještě nejsme z boje o titul venku," hlásí Torres soupeřům ze špičky tabulky. "Dokud budeme mít šanci, musí se s námi počítat."

Celou situaci ještě umocnil los čtvrtfinále Ligy mistrů, jež Ancelottiho svěřencům přisoudil právě Rudé ďábly. "Bude to strašně obtížné, těžšího soupeře jsme dostat nemohli. Je to padesát na padesát," dodal Španěl, jemuž se pro jeho mladistvou vizáž přezdívá "El Niño".

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele