Chci opustit Manchester City, nechal se slyšet Tévez

20.05.2011, 10:39
Aktuality
Pořádně živo by v následujících týdnech mělo být kolem Carlose Téveze. Budoucnost argentinského útočníka v Manchesteru City je poslední dobou důkladně probíraná, což zřejmě bude pokračovat poté, co Tévez vyjádřil přání odejít z anglického klubu...

Sedmadvacetiletý hráč již něco podobného předvedl v prosinci, kdy vedení Citizens předložil písemnou žádost o přestup, vyhověno mu ale nebylo. Tehdy byla důvodem rodina, nyní chce Tévez podle svých zkrátka jen změnit prostředí.

”Chci opustit Manchester City,” prohlásil účastník loňského mistrovství světa v JAR. ”Ve fotbale se toho pro mě hodně změnilo a nyní ani nevím, zda budu na příštím mistrovství světa. Tohle však nemá nic společného s tím, zda budu nominován nebo ne,” pokračoval v rozhovoru pro stanici Radio del Plata.

Pokud by bylo jeho přání vyhověno, tak by bývalý hráč Corinthians, West Hamu a Manchesteru United opustil Citizens po dvou sezónách. ”Chovají se zde ke mně skvěle a za to jsem vděčný. Také jsem vždy klubu odevzdal to nejlepší, abychom dosáhli dobrých výsledků, ale nyní potřebuji změnit scénu. Bylo by krásné se vrátit do Bocy Juniors, ale pokud mluvíme vážně, tak vzhledem k financím by tento přestup byl hodně složitý,” uzavřel Tévez.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (528)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele