Aktuality

Gattuso odmítl Machačkalu a zůstává v Miláně

Anži Machačkala si musí nechat zajít chuť na příchod další hvězdy světového formátu. Nabídku bohatého ruského klubu sice dlouho zvažoval Gennaro Gattuso, třiatřicetiletý záložník se ale nakonec rozhodl zůstat v AC Milán...

Anglická jednadvacítka bude na ME postrádat Gibbse z Arsenalu

Anglie odcestuje na mistrovství Evropy jednadvacítek bez své opory Kierana Gibbse. Levý bek Arsenalu si během nedělního přípravného utkání s Norskem poranil kotník a nestihne se dát dohromady do startu šampionátu, na němž se Albion utká s Ukrajinou, Španělskem a Českem.

FIFA jsou diktátoři a kolonialisté, prohlásil íránský prezident

Do případu íránských fotbalistek, které nemohly nastoupit k utkání olympijské kvalifikace proti Jordánsku, protože chtěly hrát s tradičními muslimskými šátky, se vložil i prezident Mahmúd Ahmadínežád. Mezinárodní federaci FIFA označil za diktátory a kolonialisty.

Schalke získalo Fuchse a zvažuje návrat Lehmanna

Schalke konečně vyřešilo palčivý problém na levém kraji obrany a z Mainzu přivedlo Christiana Fuchse. Rakouský reprezentant podepsal v Gelsenkirchenu čtyřletou smlouvu a možná bude v týmu působit s Jensem Lehmannem, o jehož angažování vedení klubu přemýšlí...

Trenér Straka Gdyni nezachránil a v polském klubu končí

Český trenér František Straka už nepovede polský tým Arka Gdyně, se kterým sestoupil z nejvyšší soutěže. Podle klubového webu mu vedení nenabídlo prodloužení smlouvy.

Bohemians 1905 se v přípravě střetnou s Hoftychovou Trnavou

Fotbalisté Bohemians 1905 zahájí přípravu na novou sezonu podobně jako většina prvoligových konkurentů 20. června. V průběhu měsíčního trénování je čekají dvě soustředění ve Vrchlabí a Břeclavi a také prestižní přípravné utkání proti Trnavě, kterou už povede dosavadní kouč vršovického klubu Pavel Hoftych.

Henderson asi pojede na ME jednadvacítek už jako hráč Liverpoolu

První letní posilou Liverpoolu by se měl brzy stát talentovaný záložník Jordan Henderson. Vedení slavného anglického klubu se dohodlo se Sunderlandem na odstupném za dvacetiletého hráče. Henderson tak mohl odcestovat na Anfield k lékařské prohlídce a závěrečným jednáním o své smlouvě.

Kouč Španělska Del Bosque má rekordní 39. výhru

Mistři světa a Evropy Španělé zakončili sezonu vítězstvím 3:0 v přípravném utkání s Venezuelou. Za jasnou výhrou nasměroval favorizované hosty už v páté minutě David Villa, jenž dal v 75. reprezentačním zápase 47. gól, jímž si upevnil pozici nejlepšího střelce v historii španělského týmu.

Reprezentanti mají cestování plné zuby, dovolenou stráví doma

Poslední minuty sezony za sebou mají reprezentanti, kteří se dnes nad ránem vrátili domů z turnaje Kirin Cup v Japonsku. V závěrečném duelu se vydali ze zbytku sil a už cestou domů už spřádali plány na nejbližší volné dny. Většina z nich připouštěla, že raději než další cestování budou odpočívat ve vlasti.

Euru do 21 let vládnou Italové, "lvíčata" mají zlato a stříbro

Se střídavými úspěchy se v posledních letech vedlo českým fotbalistům do 21 let na mistrovství Evropy této věkové kategorie. Po stříbru z roku 2000 a zlatu o dva roky později "lvíčata" dvakrát ztroskotala v baráži, poté nepostoupila ze základní skupiny a naposledy vypadla už v kvalifikaci.

Ronaldo se rozloučil výhrou, mrzely ho zahozené šance

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo se s brazilskou reprezentací gólem nerozloučil. Čtyřiatřicetiletý útočník odehrál čtvrthodinu v závěru prvního poločasu v úterním přípravném utkání s Rumunskem, které pětinásobní mistři světa porazili 1:0. Jediný gól zápasu dal v 21. minutě Fred, který pak uvolnil místo v sestavě právě Ronaldovi.

Amalfitano se dohodl na smlouvě v Marseille

Morgan Amalfitano již má jasno, kde bude působit od příští sezóny. Šestadvacetiletý záložník se měl koncem měsíce stát volným hráčem poté, co mu vyprší smlouva s Lorientem, nyní se však dohodl na čtyřleté spolupráci s Olympiquem Marseille...

Češi měli radost, že dokázali držet krok s mistry Asie

Sáhli jsme si na dno svých sil, ale určitě jsme nezklamali. Tak viděli čeští fotbalisté remízu s Japonskem, po které se stali jedním ze tří vítězů Kirin Cupu a navázali na český triumf před třinácti lety, ke kterému stačila jejich předchůdcům jediná branka. Dnes byli rádi za remízu a podle svých slov pro výsledek udělali maximum, co bylo v jejich silách.

AS Řím povede úspěšný kouč "béčka" Barcelony Enrique

Novým trenérem AS Řím se podle očekávání stal jednačtyřicetiletý bývalý španělský reprezentant Luis Enrique. Dosavadní kouč "béčka" Barcelony se dohodl v AS na smlouvě na dva roky a fanoušci římského celku si slibují, že z týmu vytvoří italskou verzi slavné Barcelony.

García skončil v Levante a míří do Getafe

Luís García dnes po třech letech skončil na lavičce Levante a s největší pravděpodobností zamíří do jiného španělského týmu, zálusk na něj má Getafe. Konec teprve osmatřicetiletého trenéra dnes Granotes oznámili na klubovém webu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele