Aktuality

Lačný přece jen odchází ze Sparty na hostování do Dundee United

Slovák Miloš Lačný opouští Spartu Praha a míří na roční hostování s opcí do Dundee United. Ve skotském klubu uspěl na testech, ovšem zdálo se, že ho Dundee neangažuje údajně kvůli vysoké ceně. Nakonec se oba celky dohodly na hostování.

Baník otestuje Chorvata, Šenkeřík odchází

Herní soustředění v Turecku s Baníkem Ostrava absolvuje i chorvatský záložník Davor Kukec, který míří do Baníku na zkoušku z Panioniosu Atény. Pětadvacetiletý hráč hrající levou nohou a bývalý chorvatský reprezentant do 21 let by do kádru Slezanů mohl přijít na místo zkušeného útočníka Zdeňka Šenkeříka, se kterým klub už na jaře nepočítá.

Ranieri je přesvědčen, že Motta zůstane v Interu

O Thiaga Mottu má sice zájem Paris Saint-Germain, zkušený záložník by ale měl zůstat v Interu. Je o tom přesvědčen trenér Claudio Ranieri, který požádal klubové vedení, aby Mottu minimálně do konce sezony udrželo v týmu.

Tecl věří, že na góly z Tipsport ligy naváže i v druhé lize

Petr Švancara. Tomáš Oravec. David Lafata. Do společnosti fotbalových kanonýrů se dnes zařadil také jihlavský útočník Stanislav Tecl, který se s osmi trefami stal nejlepším střelcem 15. ročníku Tipsport ligy. Měl tak hlavní zásluhu na tom, že Vysočina turnaj vyhrála.

Ve Varšavě otevřeli Národní stadion pro evropský šampionát

S několikaměsíčním zpožděním byl dnes ve Varšavě slavnostně otevřen Národní stadion, na němž se budou v červnu hrát zápasy mistrovství Evropy. Slavnost zahájil koncert, na který přišlo přes 30.000 diváků, na večer je podle agentury PAP připraven ohňostroj.

Spartak Moskva dotáhl příchod záložníka Biljaletdinova

Dinijar Biljaletdinov svojí třetí sezónu v Evertonu s definitivní platností nedohraje. Ruský reprezentační záložník dnes dokončil svůj přestup z anglického celku do Spartaku Moskva, s nímž po úspěšně absolvované zdravotní prohlídce podepsal kontrakt do léta 2015...

Druholigová Jihlava porazila Liberec a vyhrála Tipsport ligu

Druholigová Jihlava je vítězem 15. ročníku Tipsport ligy. V dnešním finále zimního turnaje na umělé trávě v Berouně porazila Slovan Liberec 3:1. O dva góly se postaral Stanislav Tecl, který se s osmi brankami stal nejlepším střelcem turnaje. Třetí skončil Hradec Králové, který zdolal Plzeň 3:2.

Hazardův letní odchod je takřka jistý, zní z Lille

Eden Hazard je jedním z hráčů patřících do výkladní skříně Ligue 1 a jeho zaměstnavateli Lille začíná být pomalu jasné, že ho déle než do léta neudrží. Tento scénář otevřeně připouští generální ředitel francouzského mistra Frédéric Paquet, podle nějž je hráčův odchod skoro jistou záležitostí...

Tohle ještě není konec, vzkazuje vážně zraněný Ceni

Rogério Ceni je čerstvě na hodně dlouho mimo hru, za každou cenu ale zahání myšlenky na odchod do fotbalového důvodu. Veterán a kanonýr mezi tyčemi brazilského Sao Paula je odhodlán vyléčit vážně zraněné rameno a ještě se vrátit na hřiště...

Toho zápasu jsem se hodně obával, přiznal Conte

Juventus včera porazil Udinese a pojistil si své postavení na čele tabulky italské Serie A. Stará dáma před vlastními fanoušky zvítězila 2:1 a rovněž po tomto kole se jí bude dívat na záda všech dalších devatenáct účastníků ligy, trenér Antonio Conte ale nebyl maximálně spokojen...

Je třeba si udržet tuto formu, říká Kagawa

Borussia Dortmund přišla na dlouhou dobu o Maria Götzeho, minimálně včera ale ztráta mladého záložníka žádný velký problém nepředstavovala. Německý mistr doma přehrál Hoffenheim a hrdinou se stal autor dvou branek Shinji Kagawa...

Fink: Hráč základní sestavy, takové slovo u mě neexistuje

Cennou výhru 2:1 na hřišti Herthy vybojoval Hamburk, za který odehráli celý zápas brankář Jaroslav Drobný a také záložník David Jarolím, jenž se v sestavě HSV objevil poprvé od 20. listopadu. V domácím týmu nechyběl reprezentační stoper Roman Hubník.

Bednář zamířil z West Bromwiche do Blackpoolu

Roman Bednář skončil ve West Bromwichi a bude hrát za Blackpool. S momentálně sedmým týmem druhé anglické ligy se dohodl na spolupráci do konce sezony. West Bromwich, kde měl smlouvu do léta, uvolnil osminásobného českého reprezentanta zadarmo.

Bocchetti by si rád zahrál za Neapol, z Kazaně ale nespěchá

Neapol po příchodu útočníka Eduarda Vargase už nemá v plánu v zimě posilovat, v budoucnosti by ale její řady mohl rozšířit jeden rodák z tohoto italského města. Takový přestup nevyloučil obránce Rubinu Kazaň Salvatore Bocchetti...

Abena s Huškem nepocestují se Spartou na herní soustředění

Bez záložníků Luboše Huška a Martina Abeny, dříve hráčů užšího kádru, odcestuje Sparta Praha na herní soustředění do Španělska. Hušek s Abenou se nevešli mezi 26 vyvolených, kteří v pondělí vyrazí do španělského Jerezu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele