Aktuality

Jindra: Kluž stojí na individualitách, Liberec může týmově uspět

Pokud budou dobře organizovaní a předvedou povedený týmový výkon, mají fotbalisté Liberce v nadcházejícím třetím předkole Ligy mistrů reálnou šanci přes Kluž přejít dál. Myslí si to bývalý trenér rumunského týmu CFR Aleš Jindra, který v Transylvánii před třemi lety krátce působil.

Taïwo znovu mění dres, hostuje v Dynamu Kyjev

Už čtvrtého zaměstnavatele během posledních třinácti měsíců má Taye Taïwo. Nigerijský obránce se nedokázal prosadit v AC Milán a nyní vyráží za štěstím na Ukrajinu - na roční hostování s opcí na trvalý přestup ho získalo Dynamo Kyjev...

Vrba bere do Chorzówa i Bakoše, aby studoval soupeře

Plzeňský trenér Pavel Vrba se rozhodl na úvodní duel 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów vzít také útočníka Marka Bakoše. A to i přesto, že slovenský útočník stále nemůže nastoupit kvůli trestu. Chce ale, aby si nastudoval soupeře před domácí odvetou, do které už bude moci nastoupit.

Kouč Juventusu Conte dostane za podvod tříměsíční stop

Juventus se bude muset do konce října obejít bez trenéra Antonia Conteho, jenž bude pykat za účast v sázkařském a korupčním skandálu. Aby se vyhnul delšímu trestu, dohodl se ještě před začátkem soudu na vyrovnání. Podle médií akceptoval trest zákazu činnosti na tři měsíce a pokutu 200.000 eur.

Nejsem žádný žoldák, brání se Thiago Silva

Thiago Silva v polovině července přestoupil do Paris Saint-Germain a stal se jedním z nejdražších obránců historie. Odchod mu ovšem zazlívají někteří fanoušci AC Milán, brazilský reprezentační stoper se ale brání slovním výpadům, podle nichž je žoldák...

Argentinský útočník Salvio bude opět hrát za Benficu

Eduardo Salvio opouští Atlético Madrid a znovu bude působit v Benfice. Argentinský reprezentant potvrdil zprávy z médií, podle kterých by přestupová suma měla činit deset milionů eur. Dvaadvacetiletý útočník má po zdravotní prohlídce podepsat pětiletý kontrakt...

Olomouc si stěžuje, že ji sudí Drábek v Budějovicích poškodil

Vedení olomouckého klubu podává protest proti výkonu rozhodčího Drahoslava Drábka, který prý v sobotu v Budějovicích tým Sigmy několikrát svými výroky poškodil. Hanáci se po porážce 0:1 obrátili na komisi rozhodčích FAČR, která má olomoucký podnět v co možná nejbližší době projednat.

Manchester United vstupuje na burzu. Chce snížit dluhy

Manchester United chce prodejem akcií získat až 333 milionů dolarů (téměř sedm miliard korun). Podmínky primární veřejné nabídky svých akcií (IPO) představil na newyorské burze. Nabídka ohodnocuje celý klub až na 3,3 miliardy dolarů.

Zaplatili jsme nováčkovskou daň, shodli se Blažek a Koloušek

Oba ve Slavii v minulosti působili, ale výhry proti bývalému klubu se včera nedočkali, byť k ní neměli daleko. Jihlavské opory brankář Jaromír Blažek a záložník Václav Koloušek se svým týmem vedli v Edenu po poločase 3:0, po zápase se ale museli smířit jen s bodem za remízu 3:3.

BBC: Liverpool souhlasí s hostováním Carrolla ve West Hamu

Andy Carroll by mohl na rok opustit Liverpool. Reds podle BBC souhlasili s útočníkovým hostováním ve West Hamu, který nabídnul dva miliony liber, kladiváři údajně mohou anglického reprezentanta získat za dalších semdnáct milionů. Carroll ale na nabídku zatím nekývnul.

Vošahlík: Dva góly jsou příjemné, ale chtěli jsme vyhrát

Jan Vošahlík prožil snovou ligovou premiéru v dresu pražské Slavie. V prvním duelu po letním příchodu z Jablonce jako střídající hráč pomohl vršovickému týmu v zápase s Jihlavou dvěma góly smazat ztrátu 0:3 z úvodního poločasu a získat bod za remízu 3:3. K úplné spokojenosti mu chybělo jen to, aby slávisté přidali ještě vítězný čtvrtý gól.

AS Řím dokončil příchod útočníka Destra

AS Řím po dlouhých jednáních definitivně získal talentovaného útočníka Mattiu Destra. Jednadvacetiletý hráč přichází z Janova zatím na hostování za 11,5 milionu eur, za dalších 4,5 milionu jej mohou Římané získat na trvalý přestup. Destro v Římě podepsal pětiletou smlouvu.

Radovi se zatočila hlava. Přesto věřil ve výhru

Pondělní dohrávka Gambrinus ligy přinesla přestřelku s dramatickou koncovkou. Fanoušci Slavie dlouho jen přihlíželi trápení svého týmů, v závěru se ale sešívaní vzepjali k drtivému finiši a dotáhli tříbrankovou ztrátu na Jihlavu. Trenér Slavie Petr Rada neskrýval, že mu v první půli nebylo nejlépe.

Fortuna získala už osmnáct posil. Naposledy Voronina

Fortuna Düsseldorf zbrojí na obnovenou premiéru v nejvyšší soutěži. Bundesligový nováček získal přes léto už osmnáct posil, naposledy obránce Steliose Malezase a útočníka Andreje Voronina, který má s německým fotbalem bohaté zkušenosti.

Chceme uspět na více frontách, hlásí Emery

Unai Emery má za sebou první dva soutěžní zápasy na lavičce Spartaku Moskva. Oba jeho tým vyhrál, Emery přesto cítí, že se dostal do velmi silné soutěže. Se Spartakem by rád konkuroval mistrovskému Zenitu Petrohrad a uspět chce i v Lize mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele