Aktuality

Bičík: Hrdina? Od toho tam jsem, abych něco chytil

Nebýt brankáře Davida Bičíka, Liberec by se zřejmě rozloučil s evropskými poháry hned na jejich startu ve druhém předkole Ligy mistrů. Gólman Slovanu v dnešní odvetě v kazašské Karagandě zlikvidoval za stavu 0:1 nejméně čtyři gólové šance a výrazně pomohl spoluhráčům k remíze 1:1.

Dukla si po odchodu opor nedává do sezony konkrétní cíle

V pražské Dukle si před vstupem do nové ligové sezony nechtějí konkrétně stanovovat cíle, na jaké příčce v tabulce by se mužstvo mělo pohybovat. Vedení klubu si ale uvědomuje, že zopakovat šesté místo z předchozího nováčkovského ročníku může být po odchodu klíčových hráčů složité.

Inzaghi ukončil kariéru. Bude trenérem v AC

Filippo Inzaghi zůstává věrný AC Milán, za který hrál jedenáct let. Obávaný kanonýr oficiálně ukončil aktivní kariéru a stal se v klubu mládežnickým trenérem, na starosti bude mít výběr hráčů do 16 let.

Šilhavý: Nervů byla spousta, podržel nás Bičík

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý připustil, že si pořádně oddychl poté, co jeho svěřenci až v prodloužení odvety druhého předkola Ligy mistrů vyřadili v Kazachstánu domácí Karagandu a dál mohou snít o postupu do základní skupiny. Po remíze 1:1 ocenil skvělý výkon brankáře Davida Bičíka.

Melův přestup do Galatasaraye je podle agenta neuskutečnitelný

Felipe Melo se zřejmě nedočká přestupu z turínského Juventusu do Galatasaraye. Brazilský záložník se s tureckým týmem sice už dohodl na podmínkách smlouvy, společnou řeč v otázce odstupného ovšem nenašly oba kluby. Agent nyní označil transfer za neuskutečnitelný a začne svému klientovi hledat nové angažmá.

Plzeňského Zemana čeká s bolavou nohou pár týdnů pauza

Nový člen plzeňské sestavy záložník Martin Zeman si v pohárovém zápase v Gruzii proti Rustavi poranil nohu a čeká ho několikatýdenní pauza. Třiadvacetiletému fotbalistovi soupeř v závěru při ostrém skluzu nalomil kůstku v nártu. Zranění odhalilo dnešní vyšetření v plzeňské Fakultní nemocnici.

Rosického stále trápí šlacha a nestihne start klubové sezony

Kapitána reprezentace Tomáše Rosického stále trápí poraněná šlacha z mistrovství Evropy a nestihne začátek nové sezony. Jednatřicetiletý záložník Arsenalu se podle britských médií podrobil operaci, po níž se bude zotavovat nejméně měsíc a půl. Anglická liga začne 18. srpna, o tři dny dříve čeká národní tým první přípravný zápas na Ukrajině.

Mladá Boleslav přišla o kapitána Chramostu, poranil si koleno

Mladoboleslavský Jan Chramosta si poranil zkřížený vaz v koleně a musí na operaci. Reprezentant do 21 let a kandidát na uvolněné místo po Milanu Barošovi v seniorské reprezentaci bude podle odhadů několik měsíců mimo hru.

Brazilci chtějí první zlato z OH, proti jsou Španělé a Britové

Turnaj na OH v Londýně má favorita v brazilském výběru. Pětinásobní mistři světa mají o motivaci postaráno, jelikož olympijské zlato je zatím jediná trofej, která jim chybí ve sbírce. Zabránit jim v jejím zisku se pokusí úřadující mistři světa a Evropy Španělé a také domácí Britové.

Gecov: Z Fulhamu jsem neutíkal, ale zájem Gentu mě přesvědčil

Jeho přestup z Fulhamu do belgického Gentu byl tak rychlý, že se v londýnském klubu ani nestačil rozloučit se spoluhráči. Po roce stráveném ve Fulhamu ale Marcel Gecov neopouští ostrovy s úplně těžkým srdcem, byť otřepané klišé hlásá, že se z Premier League jen tak odcházet nemá.

Budu pokračovat v Aston Ville, vylučuje přestup Agbonlahor

Gabriel Agbonlahor hodlá i nadále hrát za Aston Villu, kde je smluvně vázán ještě další tři sezóny. Pětadvacetiletý útočník byl spojován s možným přesunem do Sunderlandu, který vede jeho bývalý manažer Martin O'Neill, u hráče ovšem tato spekulace pouze vyloudila úsměv na tváři...

Huszti se vrátil ze Zenitu Petrohrad do Hannoveru

Szabolcs Huszti bude znovu oblékat dres Hannoveru. Zkušený maďarský záložník před třemi lety odešel z Dolního Saska do Zenitu Petrohrad, zde s ním ale v poslední době přestali počítat a Huszti se tak vrátil do klubu, v němž se dostal do podvědomí fotbalové veřejnosti...

Fiorentina získala Cuadrada, Jovetić má v týmu zůstat

Stevan Jovetić by měl minimálně další rok zůstat ve Fiorentině, která chce kolem černohorského střelce postavit ambiciózní tým. Do něj včera vedení toskánského celku přivedlo Juana Cuadrada, který přichází na hostování s opcí z Udinese Calcio...

Australan Cahill odchází z Evertonu do New Yorku

Tim Cahill po osmi letech opouští Everton a odchází do zámořské Major League Soccer, kde bude nastupovat za New York Red Bulls. Liverpoolský klub již na svém webu potvrdil dohodu a přestup dvaatřicetiletého záložníka nyní závisí na zdravotní prohlídce a domluvě na podmínkách smlouvy...

Sigma Olomouc chce bojovat o postup do evropských pohárů

Sigma Olomouc chce zakončit nový ročník první ligy umístěním do třetího místa. Na dnešní tiskové konferenci to řekl předseda představenstva Josef Lébr. Věří, že tým oproti minulé sezoně výrazně posílil, aby vybojoval účast v pohárech a navázal na triumfy v Poháru České pošty a Superpoháru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele