Aktuality

Suchý prodloužil smlouvu se Spartakem Moskva

Marek Suchý bude i nadále působit ve Spartaku Moskva. V ruském velkoklubu dnes český reprezentant prodloužil smlouvu do 30. června 2017, původní kontrakt mu měl vypršet v roce 2015.

De Bruyne bude rok hostovat v Brémách

Brémy pokračují v letním posilování, které následuje po odchodu mnoha dlouholetých opor. Dnes Werder do úspěšného konce dotáhl roční hostování Kevina de Bruyna, talentovaného záložníka londýnské Chelsea.

Lukaku: Pokusíme se najít nejlepší možné řešení pro obě strany

Romelu Lukaku bude v nejbližších dnech zvažovat, jak naloží se svou budoucností. Belgický útočník se loni po příchodu z Anderlechtu nedokázal prosadit v kádru Chelsea a většinu sezony nastupoval jenom za rezervní tým. Nyní mu sice ubyl jeden konkurent v osobě Didiera Drogby, jistotu pravidelného nastupování ale 19letý hráč rozhodně nemá...

Štajner litoval v Kluži zahozené šance, čekal lepšího soupeře

V obou poločasech se ocitl v dobré šanci, ani on ale skórovat nedokázal. Liberecký Jiří Štajner po prohře 0:1 v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů v Kluži litoval, že hosté v Rumunsku nevyužili některou z příležitostí a nevstřelili aspoň jeden gól. Soupeř ho ničím nepřekvapil a podobný scénář hry očekává i v domácí odvetě.

Trenér Twente McClaren: V Enschede oblíbený, v Anglii zavrhovaný

Před dvěma lety dovedl fotbalisty Twente k zatím jedinému titulu v historii, za což si ho v klubu z Enschede nesmírně váží. Ve své vlasti je však anglický trenér Steve McClaren ztělesněním neúspěchu, protože se s hvězdným výběrem Albionu nekvalifikoval na Euro 2008.

Chceme se vrátit do pohárové Evropy, vyhlásil Schaaf cíl Werderu

Hodně náročnou a především nepovedenou sezonu loni prožil Werder, ta nová by pak mohla být ještě složitější. Z Brém v létě odešlo hned několik klíčových postav mužstva, trenér Thomas Schaaf chce přesto znovu vystoupat bundesligovou tabulkou směrem vzhůru a vrátit se do evropských pohárů...

Šilhavý: Pokud chceme pomýšlet na postup, musíme se zlepšit

Liberecký trenér Jaroslav Šilhavý po prohře 0:1 v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů v Kluži připustil, že soupeřovi ofenzivní hráči dělali Slovanu velké problémy. Pokud chce český mistr v domácí odvetě za týden dvojzápas zvrátit, musí se podle kouče výrazně zlepšit, především v ofenzivě.

Hušbauer: Matějovský hodně chybí, snad ho pomůžu nahradit

Česká reprezentace v červnu během mistrovství Evropy řešila, jak zacelit mezeru v záloze místo zraněného kapitána Tomáše Rosického, a podobný problém má na prahu pohárové sezony i pražská Sparta. Té také chybí klíčový středopolař a lídr s kapitánskou páskou Marek Matějovský.

Jsem fit a hladový po titulech, hlásí oslavenec Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger dnes slaví osmadvacáté narozeniny a před blížící se novou sezónou si přeje hlavně to, aby jeho FC Bayern opět začal sbírat tituly. Německý reprezentační záložník k tomu chce přispět co největší měrou a po zdravotních problémech se dostává do kondice...

Roberto Carlos definitivně ukončil kariéru

Brazilský mistr světa z roku 2002 Roberto Carlos definitivně ukončil kariéru. Devětatřicetiletý obránce dnes na tiskové konferenci oznámil, že by se chtěl rozloučit benefičním zápasem svého posledního klubu Anži Machačkala proti Realu Madrid, kde strávil nejlepší léta kariéry.

Ústí nad Labem se nepočítá mezi druholigové favority

Vítěze uplynulého ročníku druhé ligy Ústí nad Labem, který se do nejvyšší soutěže nedostal kvůli nevyhovujícímu stadionu, neřadí trenér Svatopluk Habanec před další sezonou do okruhu druholigových favoritů. Za ty považuje zejména týmy Žižkova, Bohemians 1905 a střížkovských Bohemians.

Valero nakonec posílí Fiorentinu, kluby jsou už domluveny

Další posilu už hodně brzy získá Fiorentina. Italský klub si v Palermu vypůjčil brankáře Emiliana Viviana a záložníka Francesca Della Roccu, další novou tváří v kádru Violy se pak stane španělský záložník Borja Valero z Villarrealu...

Plzeňští reprezentanti se těší na brzký návrat do Polska po ME

Přestože polského soupeře považují za nepříjemného soka, provázelo plzeňské fotbalisty při cestě na utkání třetího předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów velké těšení. Především reprezentanty Vladimíra Daridu, Františka Rajtorala, Daniela Koláře a Davida Limberského ohromila atmosféra v Polsku během nedávného mistrovství Evropy.

Vaclík věří, že premiéru v pohárech oslaví postupem

Odchytal evropské šampionáty devatenáctek a jednadvacítek, uvedl se i na mistrovství světa dvacetiletých hráčů. Ale ve čtvrtek kariéra Tomáše Vaclíka získá nový rozměr. Pokud se nestane nic nečekaného, brankář Sparty si odbude mezinárodní premiéru na klubové scéně.

Kolo Touré se soustředí na City, budoucnost jistou ale nemá

Kolo Touré je spokojen v Manchesteru City a rád by i nadále hrál za úřadujícího anglického mistra. Obránce z Pobřeží slonoviny si zároveň uvědomuje ožehavost své současné situace, smlouva mu totiž běží na poslední rok...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele