Aktuality

Podle Maxiho se v Argentině hrál lepší fotbal před 10 lety

Maxi Rodriguez zatím neprožívá příliš idylický návrat na argentinskou půdu. Domů se vrátil po dlouhých deset letech strávených v Anglii či Španělsku. A teď míní, že tehdy opouštěl kvalitnější soutěž, kde se více dbalo na krásu a méně na výsledky.

Sunderland jedná o příchodu Adama Johnsona

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini nedávno vyjádřil své nespokojení nad malou aktivitou na přestupovém trhu, jehož součástí by se mohl stát i jeho svěřenec Adam Johnson. Anglický křídelník se dokázal propracovat do reprezentace, nezamlouvá se mu ovšem role náhradníka u Citizens a spekuluje se o jeho odchodu...

Arsenal se blíží k angažování Şahina

Nástupcem Alexe Songa v záložní řadě Arsenalu se podle všeho stane Nuri Şahin, jehož příchod do Londýna je podle posledních zpráv velmi blízko. 23letý středopolař Realu Madrid by měl přijít formou ročního hostování s opcí na trvalý přestup.

Everton získal nejlepšího střelce řecké ligy Mirallase

Everton získal belgického útočníka Kevina Mirallase z Olympiakosu Pireus. Za nejlepšího střelce minulého ročníku řecké ligy údajně zaplatil šest milionů liber (asi 190 milionů korun) a podle agentury AP se čtyřiadvacetiletým fotbalistou podepsal čtyřletou smlouvu.

Adriano by mohl dostat další šanci, zájem o něho má Flamengo

Adriano by svou kariéru mohl znovu nastartovat v dresu Flamenga, reálně tedy alespoň vypadá to, že mu brazilský klub dá další šanci. 30letý útočník se v současné době zotavuje hned z několika problémů...

Ferdinand se zranil při tréninku, měl by být měsíc mimo hru

Trable Manchesteru United se zdravím členů defenzivní linie nekončí. K Evansovi, Smallingovi a Jonesovi se na včerejším tréninku přidal i Rio Ferdinand, jenž bude nucen vynechat pondělní utkání prvního kola proti Evertonu a až podrobné vyšetření ukáže, jak vážné je zranění třiatřicetiletého stopera. Prvotní odhady mluví o době jednoho až dvou měsíců...

Latka: Musíme makat dál, je to o jednom vítězství

Slávisté neprožívají ideální start do nové sezony. Ani ve čtvrtém ligovém kole v Mladé Boleslavi nezlomili čekání na premiérovou výhru a po porážce 0:1 dokonce poprvé vyšli naprázdno. Zkušený stoper Martin Latka ale chmurné náladě nepropadá a věří, že Pražané sérii neúspěchů rychle prolomí.

Koubek: Museli jsme vítězství vydřít a vybojovat

Mladoboleslavský kouč Miroslav Koubek pochválil svůj tým za to, jak takticky utkání zvládl. Jeho svěřenci doma dokázali porazit Slavii 1:0.

Manchester United koupil talentovaného chilského útočníka

Po nizozemské hvězdě Robinu van Persiem získal Manchester United posilu do útoku také pro budoucnost - osmnáctiletého chilského fotbalistu Ángela Henríqueze. Universidadu de Chile za talentovaného hráče zaplatí 5,5 milionu dolarů (111 milionů korun).

Lucarelli skončil s fotbalem, povede mládež

Kontroverzní útočník Cristiano Lucarelli ukončil v 36 letech kariéru. Nejlepší střelec italské ligy ze sezony 2004/05 ještě absolvoval s Parmou letní přípravu, během níž odehrál i přátelské zápasy s Bohemians 1905 a Horními Měcholupy v Praze, ale nyní oznámil, že končí. V Parmě odstartuje trenérskou dráhu u týmu hráčů do 16 let.

Alexandre Song přestupuje z Arsenalu do Barcelony

Oba kluby na svých oficiálních stránkách potvrdily, že kamerunský reprezentant Song bude od příštího týdne oblékat dres Barcelony po dobu pěti let. Přestupní částka činí 19 milionů euro a výkupní klauzule byla stanovena na milionů 80. V pondělí se 24letý záložník podrobí zdravotní prohlídce a bude představen veřejnosti.

Dempsey dostal za trucování kvůli přestupu pokutu

Americký ofenzivní záložník Clint Dempsey dostal od vedení Fulhamu pokutu 25 tisíc liber (asi 792 tisíc korun). Podle britských médií byl devětadvacetiletý fotbalista potrestán za to, že si chce vytrucovat přestup do Liverpoolu.

Sampdoria hlásí příchod paraguayského záložníka Estigarribii

Marcelo Estigarribia bude ve své kariéře pokračovat v italské Serii A. Paraguayský záložník v uplynulé sezóně hostoval z Deportiva Maldonado v Juventusu a nyní si ho pro změnu vypůjčila Sampdoria, která bude mít po konci sezóny opci na trvalý přestup...

Nemáme v plánu prodat Damiãa, zní z Internacionalu

Leandro Damião je jedním ze spousty brazilských hráčů, o které usilují evropské kluby, v jeho případě si ale zřejmě budou muset nechat zajít chuť. Jeho zaměstnavatel Internacional totiž svého kanonýra prodávat nehodlá, jak prohlásil klubový prezident Giovanni Luigi...

Honda už do Lazia nechce, na celou věc má jiný pohled

Keisuke Honda byl hodně dlouho v hledáčku římského Lazia, tento přestup ovšem dříve ze strany vedení CSKA Moskva nedostal zelenou a japonský záložník musel zůstat v Rusku. A zůstane v něm i nadále, v tuto chvíli totiž o angažmá v římském klubu ztratil zájem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele