Aktuality

Bonuccimu hrozí kvůli sázkám trest na 3,5 roku

Obránci Juventusu a italské reprezentace Leonardu Bonuccimu hrozí, že si tři a půl roku nezahraje. Vysoký distanc pro něj požaduje Italský fotbalový svaz (FIGC) kvůli účasti v rozsáhlém sázkařském a korupčním skandálu.

Fiorentina dále posiluje, přichází i Gonzalo a Aquilani

Hodně aktivní na přestupovém trhu je v posledních dnech Fiorentina, která dnes získala další dvě nové tváře. Z Villarrealu přichází za tři miliony eur argentinský obránce Gonzalo Rodríguez, z Liverpoolu pak rovněž na přestup záložník Alberto Aquilani...

Diego se vrací do Wolfsburgu, klub ho vzal na milost

Brazilský záložník Diego bude v nadcházející sezoně hrát za Wolfsburg. Německý klub ho vzal na milost po ročním hostování v Atlétiku Madrid, kam sedmadvacetiletého fotbalistu poslal loni v létě po roztržce s trenérem.

Ježek: Vyřadit Spartu by se už rovnalo zázraku

Patrik Ježek se smiřuje s tím, že cesta jeho Admiry Mödling letošním ročníkem Evropské ligy skončí po souboji s pražskou Spartou v 3. předkole. Ježek už tuší, že rakouský tým je po úvodní domácí prohře 0:2 postavený před těžko řešitelnou situaci.

Startuje druhá liga, kluby o postupových cílech nemluví

O víkendu odstartuje nový ročník druhé ligy a dá se očekávat podobně vyrovnaný průběh soutěže jako v minulých sezonách. K favoritům by měly patřit oba sestupující pražské kluby z nejvyšší soutěže Bohemians 1905 a Viktoria Žižkov či Ústí nad Labem.

Slovák novým trénerom Slovana Bratislava

Vedenie Slovana Bratislava našlo náhradu za Vladimíra Weissa st., ktorý v nedeľu odstúpil zo svojej funkcie. Novým trénerom sa stáva bývalý hráč belasých Samuel Slovák, ktorý doposiaľ trénoval juniorku Slovana.

Štípek: Doteď nechápu, jak se mi povedlo trefit se levačkou

Nečekaného hrdinu oslavují Plzeňští po výhře 2:0 nad Ruchem Chorzów ve 3. předkole Evropské ligy. David Štípek nastoupil k teprve druhému soutěžnímu utkání v dresu Viktorie a hned vedoucím gólem zařídil důležitou výhru. Prosadil se navíc svou výrazně slabší levou nohou.

Sparťani po Admiře: Začátek byl hrozný, ale postup už pohlídáme

Hráči pražské Sparty věří, že dnešní výhrou 2:0 na půdě Admiry Mödling v prvním zápase 3. předkola Evropské ligy udělali velký krok k postupu do závěrečného play off. Letenští si cení výsledku, ale také vědí, že hlavně v úvodu zápasu měli štěstí, když přestáli několik šancí soupeře.

Fenerbahce ohlásilo přestup Krasiče z Juventusu

Miloš Krasič podle očekávání opouští Juventus, kde si v minulé sezoně témeř nezahrál. Srbského záložníka koupilo istanbulské Fenerbahce za sedm milionů eur, Krasič se mu upsal na čtyři sezony.

Koubka mrzelo, že Mladá Boleslav nevyužila jedinou šanci v zápase

Trenér Mladé Boleslavi Miroslav Koubek po dnešní prohře 0:2 s Twente Enschede litoval, že jeho svěřenci v úvodním zápase 3. předkola Evropské ligy nevyužili jedinou výraznou šanci v utkání. Její proměnění by jim dalo výrazně vyšší naději do domácí odvety.

Vrbu těšilo, že Plzeň ukázala převahu českého fotbalu nad polským

Trenéra Plzně Pavla Vrbu potěšilo, že jeho svěřenci díky výhře 2:0 nad Chorzówem vyvedli polskou veřejnost z omylu, že jejich liga je kvalitnější než česká, jak hlásal polský tisk před zápasem. Triumfu v úvodním duelu třetího předkola si cenil o to víc, že Ruch byl podle něj zatím nejtěžším soupeřem v sezoně.

Lille odmítlo i vylepšenou nabídku, Debuchy tak zůstává

Mathieu Debuchy se vysněného přestupu do Newcastlu zřejmě nedočká. Severoanglický klub sice zaslal do Lille vylepšenou nabídku, podle prezidenta francouzského celku Michela Seydouxe ale suma stále neodpovídá hodnotě reprezentačního obránce...

Petrov bojuje úspěšně, leukemie ustupuje

Bulharský fotbalista Stilijan Petrov zatím svádí úspěšný boj s akutní leukémií. Podle lékařů už kapitán Aston Villy nemá příznaky a nemoc, kterou u něj objevili v březnu, je na ústupu. Jak se ale píše na oficiálních stránkách Villans, Petrovův boj stále není u konce.

Trenérovi Juventusu Contemu hrozí trest na 15 měsíců

Trenérovi turínského Juventusu Antoniu Contemu hrozí patnáctiměsíční trest. Vysoký distanc pro dvaačtyřicetiletého kouče požaduje Italský fotbalový svaz (FIGC) kvůli jeho účasti v rozsáhlém sázkařském a korupčním skandálu.

Weiss přestoupil z Manchesteru City do Pescary

Vladimír Weiss mladší definitivně opouští Manchester City, v němž se nedokázal probojovat do prvního týmu. Slovenský reprezentační křídelník posílil Delfino Pescara, s nováčkem italské nejvyšší soutěže dnes podepsal roční smlouvu s opcí na další dvě sezóny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele