Je radost sledovat tento tým, rozplývá se Schaaf

20.09.2012, 22:02
Aktuality
Werder sice nazačal novou sezónu výsledkově nikterak skvěle a po třech kolech je až ve druhé polovině bundesligové tabulky, i přes nespokojenost s bodovým ziskem si ale trenér Thomas Schaaf pochvaluje, jaký fotbal jeho svěřenci předvádějí...

V Brémách přes léto došlo k výrazné obměně kádru, který například opoustili zkušení Claudio Pizarro, Naldo a Tim Wiese a jejich místa zaujali značně mladší hráči.

Tým ze severu Německa na nezkušenost doplatil vypadnutím z domácího poháru i těsnými porážkami v Dortmundu a Hannoveru, které proložil vítězstvím v derby nad HSV. S prozatimními třemi body tak nemůže u řeky Weser panovat spokojenost. ”S bodovým ziskem nemůžeme být spokojeni, rozhodně ne. V Dortmundu i Hannoveru jsme měli něco uhrát,” prohlásil trenér Thomas Schaaf.

Služebně nejstarší bundesligový kouč je ovšem nadšen z herního projevu Werderu. "Toto mužstvo s sebou přináši na hřiště emoce, vášeň a fascinaci. Je radost ho sledovat. Musíme jen přidat něco navrch,” dodal pro Weser-Kurier jednapadesátiletý kouč.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
stas87

no to ma schaaf pravdu,tych bodov teraz malo byt 7,z dortmundu bod a z hannoveru 3 ale pan rozhodca na to mal iny nazor teraz uz len ostava najst partaka k huntovi,videl by som tam rad ekiciho pokial mu vydrzi zdravie,bargfrede v hannoveru strasny...hrali sme hodinu o desiatich,to uz aj junuzovic je lepsi,elia a lukimya zatial naj hraci dufam ze vykupime petersena z bayernu,nahrada sa bude musiet najst aj za de bruyneho,snad to allofs zvladne

Reagovat
Filipow

jen se chci zeptat, jak se zatím daří Gebremu a Kevinovi?

Reagovat
stas87

no gebre hral celkom dobre proti hsv,dozadu je to 100%,aj ked problem bude v spolupraci s arnautovicom ktory si svoje povinnnosti smerom dozadu sem tam nechce plnit,to elia na druhom kridle sa kolko krat vrati,teraz proti hannoveru by som trosku gebremu vycital druhy gol hannoveru,v nabehu bol huzsti a gebre s nim mal bezat k ciare ale on ostal na strede,nez sa rozhodol bolo neksoro a huzsti odcentroval na andresena a bolo 2-0

de bruyne neziari tak ako elia,je to zatial meirne sklamanie,ale schaaf mu veri,verim ze mu ten gol pomoze a bude si viac verit,obcas sa nevie rozhodnut,treba ked ma strielat tak prihrava,pre svoj gol si dosiel,ukazal perfektny nabeh elia mu to len strcil na penaltu a pekne zavesil pod brvno,verim ze pojdu jeho vykony hore,teraz hrame s vfb ktory je v krizi,to musime vyhrat

Reagovat
Filipow

Dík a snad vyhrajete :) Werder je mi díky poslednímu přestupovému období o hodně sympatičtější, takže bych vám přál alespoň horní polovinu, ale věřím, že když se zadaří, Evropská liga může být. Tak snad. A na Werder se pokusím i někdy podívat. ofenzíva Arnautovic, De Bruyne, Ellia mě docela zajímá :-)

Reagovat
mesyas

Může mi fanoušek Werderu napsat jak se prezentuje Kevin de Bruyne?

Reagovat
smazaný uživatel

dle me velice dobre.Chelsea vedela koho kupuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na dobrej ceste, jasne že výsledky sa po tak radikálnom obmenení kádra a podľa môjho názoru aj hry nedostavia hneď. Chce to čas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele