Serie A - preview 21. kola

21.01.2017, 08:31, aktualizováno 22.01.2017, 08:39
Previews
Už po poledni vyběhnout na trávník fotbalisté Juventusu, aby poměřili síly s Laziem. Inter Milán si jede pro body do Palerma, Udinese se představí v Empoli, tečku za celým kolem udělá souboj AS Řím s Cagliari...
Juventus FC - SS Lazio  (neděle 12:30)
Juventus Turín v minulém kole nepředvedl právě dobrý výkon a ochutnal porážku. Teď bude mít k dobru domácí prostředí, ale ani to by nemuselo stačit. Čeká ho totiž návštěva v podobě rozjetého Lazia Řím.

Římské Lazio je příjemným překvapením sezony nejen pro dobrý fotbal, který parta trenéra Simoneho Inzaghiho předvádí, ale především pro výsledky, které jim přináší. Laziu pomáhá také absence v pohárové Evropě, díky čemuž má víc sil a dokáže je koncentrovat na Serii A. V první italské lize mu patří už 4. místo a jen čtyři body ztrácí na soka AS.

Lazio se velmi špatně zastavuje, působí kompaktně a oproti minulým rokům má i trochu štěstí, když se ne úplně daří. V lize naposled přehrálo Atalantu, což není zrovna jednoduchý úkon. I v tomto duelu Biancocelesti dokázali vnitřní sílu a soudržnost, protože museli otáčet nepříznivý výsledek po brance Petagny. To se jim ale povedlo díky gólu Milinkoviće-Saviće a především díky proměněné penaltě Cira Immobileho, jenž protrhl střelecké trápení.

Dalším na seznamu byl Janov, který se proti Laziu postavil v rámci Coppa Italia. Odnesl si ale jen čtyři inkasované branky a se soutěží se tak rozloučil. Změnu v myšlení si pochvaluje i mladík Milinković-Savić. "To, co se nám daří, je otočit vývoj utkání, když to nejde podle plánu. V minulých měsících jsme na tom hodně pracovali a výsledky jsou zde. Zkrátka se nevzdáváme, což je něco, co se nám bude hodit i proti Juventusu. To je favorit, ale my uděláme všechno, co je v našich silách, abychom vyhráli."

Laziu bude chybět jen zraněný Keita Baldé, kromě něj se kvůli kartám na hřišti neukáže Senad Lulić. Římský celek ale musí strašit forma, jakou má proti Juventusu. Nad turínským celkem totiž vyhrál naposledy před čtyřmi lety a od té doby povětšinou prohrává! Pomoci by mu mohly absence Staré dámy, mezi které se řadí Dani Alves, Mattiello, Benatia, Lemina nebo karetní hříšníci Sturaro s Alexem Sandrem.

Juventus právě zažil velké zklamání z výsledku proti Fiorentině, ale snad ještě víc byli fanoušci Staré dámy rozčarováni z nepovedeného herního stylu. Juventus působil hodně unaveně, staticky a bezradně, což se týkalo také vůdčích osobností. Jednalo se o druhou porážku za posledních pět soutěžních duelů, na což si Stará dáma jen obtížně zvyká. Navíc se její náskok na čele smrsknul na pouhý bod s jedním utkáním navíc.

Juventus vzpomíná na poslední návštěvu Lazia na Juventus Stadium v dobrém, protože minule Lazio odjíždělo se třemi inkasovanými góly, o které se postarali Mario Mandžukić s Paulem Dybalou jakožto autorem dvou branek. Dybala je v poslední době ale hodně nervózní a obrana průchozí. Dokáže Juventus podobnou dominanci zopakovat?

Fotbalový expert na týmovou taktiku Adriano Bacconi si je jistý, že ano. "Prohra s Fiorentinou mne sice překvapila, ale nedá se vyhrávat pořád. Neřekl bych, že trenér Allegri lpí na jednom a nepříliš funkčním modelu 3-5-2, protože právě s tímto modelem Juventus v posledních pěti letech vítězil a je to součást jeho identity. Jsem si jistý, že pokud to bude vhodné, Allegri změní taktiku a přizpůsobí ji soupeři. Teď má více variant a hráčů, které může použít. Zastavit Lazio bude hodně náročné, ale očekávám výhru Juventusu."
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Chiellini, Barzagli, Bonucci - Asamoah, Khedira, Marchisio, Lichtsteiner - Pjanić - Dybala, Higuaín
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Bastos, De Vrij, Radu - F. Anderson, Parolo, Biglia, Basta - Luis Alberto, Milinković - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.05 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín se pokouší konečně nastartovat dobrou a vítěznou sérii, což se mu v posledních týdnech vůbec nedaří. Trenér Mihajlović a jeho tým mají další šanci na stadionu Renato Dall'Ara, kde je přivítá domácí Bologna.

Turín měl být černým koněm soutěže a pod vedením ambiciózního trenéra Siniši Mihajloviće prohánět movitější či tradičnější celky. Jenže místo bojů o evropské poháry jej zatím pronásleduje závislost na schopnostech dua Belotti - Falqué a množství zranění. V poslední době se dvakrát utkal s milánským AC a ani jednou to nedopadlo příliš dobře.

V rámci Coppa Italia jej milánský celek přemohl a vyřadil, o což se postaralo duo Juraj Kucka a Giacomo Bonaventura. Oba týmy se potkaly také v první lize a tam se již body dělily. V minulém kole Serie A se Turín popral mnohem lépe s první polovinou utkání a do šaten odcházel za spokojenějšího stavu 2:0, jenže pak se role prohodily stejně jako strany a AC rovněž vstřelilo dva góly. Další šanci mají Býci teď v neděli, když narazí na domácí Boloňu.

K postavení Turína a jeho slabostem má co říct Nedo Sonetti, někdejší fotbalista a aktuální trenér. V polovině 90. let trénoval právě Býky a sám říká: "Turín má širokou základnu fanoušků a po dlouhé době také velmi schopné vedení. To je rozhodnuté udělat z Turína finančně zdravý klub s hvězdami a domácími hráči, z nichž někteří se již naplno prosazují. To, co mu chybí, je ale především schopnost věřit ve své vlastní síly. Něco se pokazí a Turín není schopen si věřit," podotýká Sonetti.

Teď bude mít Turín další velkou starost, protože kvůli kartám nemůže hrát jeho hlavní zbraň a hvězda, Andrea Belotti. Absenci hlavního kanonýra ještě podtrhují zranění Molinaro, Castan a Acquah. Ani Bologna nebude kompletní, neboť jí chybí hráči jako Sadiq, Helander, Torosidis, Gastaldello nebo záložník Taider.

Forma Felsinei je jako na houpačce. Dobré výkony sice Felsinei předvedli s Crotone nebo Pescarou, jenže pak vždy selhali. Tři góly dostali od Juventusu a tři nakonec inkasovali také od Interu Milán v rámci Coppa Italia, takže se s touto soutěží loučí. To jim stačí na pouhou 15. příčku s 23 body na kontě a vypadá to spíše na boj o udržení v první italské lize.

I proto je obránce Emil Krafth odhodlán proti Turínu bojovat na maximum. "Naposledy proti Interu jsme ukázali, že jsme schopni sehrát skvělý zápas proti komukoli. Jen potřebujeme trochu štěstí a je pravda, že kvalita byla na straně Interu. Nicméně doufám, že se nám podaří získat proti Turínu body a využít třeba absence Belottiho," představuje si mladík.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Krafth, Oikonomou, Maietta, Masina - Dzemaili, Nagy, Viviani - Di Francesco, Destro, Krejčí
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Moretti, Rossettini, Barreca - Benassi, Valdifiori, Obi - Iago Falqué, Maxi Lopez, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - FC Crotone  (neděle 15:00)
Vybřednout z výsledkové krize se pokusí fotbalisté Janova, kteří prohráli už pět soutěžních zápasů v řadě. Nyní ale budou mít velkou šanci sérii utnout, na Luigi Ferraris totiž zavítá nováček, až po krk namočený v sestupových bažinách. Crotone je společně s Pescarou nejhorší v celé Serii A.

Crotone se opravdu nedaří a spolu s Pescarou jsou otloukánky soutěže. Domácí se sice nedávno dostali do zajímavé formy, porazili například Chievo nebo Pescaru, ale to vše už je zase pryč. V tuto chvíli nejenže tři zápasy v řadě prohráli, ale nedokázali přitom vstřelit ani gól!

Po šokující domácí porážce s Palermem 3:4 jakoby se v Janově vše otočilo ke špatnému. Následovaly totiž těsné porážky s Turínem a Římem, výprask v Cagliari a aby toho nebylo málo, tak i porážka v Coppa Italia od Lazia. Mimochodem Grifové dokázali zareagovat na dvoubrankový náskok soupeře a ještě do poločasu srovnat krok, jenomže Lazio dalšími dvěma brankami strhlo výsledek na svojí stranu.

Těžko říci, co se s týmem chorvatského trenéra Juriče stalo, ale jedno je jisté. Grifové musí zase začít vítězit, neboť v tuto chvíli spadli až na čtrnácté místo tabulky. To není zrovna lichotivá pozice, když vezmeme v potaz, že Janov doma dokázal suverénně přejet AC Milán nebo Juventus.

Janovu bude nadále chybět brankářská jednička Mattia Perin a dvojice Veloso, Biraschi. Obdobně je na tom i Crotone, jemuž nepomohou Tonev a útočník Palladino.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Muňoz, Burdisso, Orban - Edenílson, Cataldi, Cofie, Laxalt - Rigoni, Pinilla, Ocampos
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rohden, Capezzi, Crisetig, Stoian - Trotta, Falcinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.05 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Těsně nad sestupovými pozicemi se drží Empoli, které po minulém kole zvýšilo svůj náskok na osmnácté místo už na osm bodů. Další krůček na cestě za vytouženou záchranou může učinit proti nevyzpytatelnému Udinese.

Na přelomu nového roku se fotbalisté Empoli rozehráli k zajímavým výkonům a když jim teklo do bot, přidali plyn a výrazně ujeli sestupové propasti. Z posledních pěti kol totiž prohráli jen na půdě skvělé Atalanty a to navíc těsně 1:2. Z hlediska záchranářských prací pak byla veledůležitá výhra nad Palermem 1:0, ale i poslední bezbranková remíza na hřišti Sampdorie. Kouč Martusciello si tak prozatím může oddechnout, navíc Pescara, Crotone a Palermo nevypadají, že by měly začít sbírat body ve velkém.

Určitě ale ještě není konec a Empoli musí v nastoleném trendu pokračovat. Proti Udinese má šanci a také příležitost, jak vylepšit vzájemnou bilanci. Tu má o něco lepší Udinese, které i ve druhém kole vyhrálo ten první vzájemný zápas této sezony, a to brankami Felipeho a Pericy.

Udinese je v této sezoně hodně těžké vystihnout. Tým i pod Delneriho vedením předvádí hodně nevyzpytatelné výsledky, krásně to charakterizuje posledních šest kol, kdy první tři zápasy Udine vyhrálo a nyní tři zápasy na další výhru čeká. Na druhou stranu Zebry měly poměrně těžký los, doma prohrály jak s probuzeným Interem, tak i druhým Římem.

Na stadionu Carla Castellaniho se dá očekávat vyrovnaný duel. Azzurri se budou muset obejít bez Zambelliho, Cosiče a Dioussého. Udine hlásí jenom jednu ztrátu a tou je člen základní jedenáctky Widmer.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Laurini, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunic, Büchel, Croce - Saponara - Pucciarelli, Mčedlidze
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Faraoni, Danilo, Felipe, Samir - Fofana, Hallfredsson, Kums - De Paul, Zapata, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.05 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Inter Milán  (neděle 15:00)
Do solidní formy se rozehrál Inter Milán, jenž napříč všemi soutěžemi vyhrál sedm zápasů v řadě. Další triumf si může připsat v Palermu, kde sice pět let nevyhrál, ale domácím se vůbec nedaří a hrají o záchranu.

Palermo sice před Vánocemi zažilo záblesk naděje, ale po novém roce spadlo do starých kolejí a dvakrát prohrálo důležitý zápas o záchranu. Na Empoli a Sassuolu. Znamená to, že na sedmnácté Empoli ztrácí už osm bodů.

Sicilané pochopitelně nebudou mít proti Interu co ztratit, na druhou stranu body potřebují a každá domácí ztráta je v boji o záchranu znát. Palermo má ale naprosto katastrofální domácí bilanci, společně s Pescarou zde ještě nedokázalo zvítězit.

Naopak ke skvělým výsledkům se rozehrál Inter Milán. Pod koučem De Boerem tolik kritizovaný. Zdá se ale, že léčba pod Stefanem Piolim zabírá a v tuto chvíli Inter zvítězil v pěti ligových zápasech v řadě. Ty poslední dva proti Udinese a Chievu dokonce musel otáčet.

Nerazzurri se tak vrátili do bojů o evropské poháry a pomýšlejí na ještě vyšší mety. "Našim cílem je skončit tak vysoko, jak jen to bude možné," nechal se slyšet stoper Miranda. "Myslím, že máme dobré hráče, ale v taktice nám leccos chybělo. Pioli přinesl přesně to. Udělal nás silnějšími v taktice i psychice," našel důvod zlepšení Miranda.

Inter má Palermu určitě co vracet. Jejich první vzájemný duel v teto sezoně skončil překvapivou remízou 1:1, kterou navíc zachraňoval čtvrthodinu před koncem Mauro Icardil.

Stefano Pioli bude mít na Sicílii plnou sestavu, což se nedá říci o jeho protějšku Corinim. Na marodce Palerma totiž zůstávají Sallai a Rajkovič.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Gonzalez, Goldaniga - Rispoli, Henrique, Jajalo, Čočev, Pezzella - Quaison, Néstorovski
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Brožović, Perišić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.00 - 4.40 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Delfino Pescara - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Ve stínu katastrofálních událostí způsobených zemětřesením a následnými lavinami se v Pescaře uskuteční další kolo italské Serie A. Jenom Pescaře a Palermu se ještě nepodařilo doma zvítězit. Díky této smutné bilanci se Delfíni nacházejí v sestupových vodách a vyplavat z nich bude velmi složité. Ještě ale není všem dnům konec, bylo by však potřeba začít vítězit, nejlépe hned proti Sassuolu.

Trápení Pescary na scéně Serie A nebere konce. Tým dál čeká na první domácí vítězství, zatímco mu ujíždí vlak s názvem záchrana. Celou situaci i nadále ustává kouč Massimo Oddo, vedení mu projevuje plnou důvěru, avšak nasnadě je otázka, zda to Delfínům neškodí. Za devatenáct zápasů získali jen bídných devět bodů. V minulém kole Delfíni nestačili dle očekávání na Neapol, které podlehli 1:3.

Nepovedenou sezonu prožívá také Sassuolo, i když poslední kola ukázala, že Neroverdi mohou jít nahoru. Domácí remíza s FC Turín po tom všem trápení není špatným výsledkem a vysoká výhra nad Palermem dosvědčuje, že Sassuolo dokáže v pravou chvíli zabrat. Konečně se také vyprazdňuje marodka, která družinu Eusébia Di Franceska hodně limitovala. Nicméně pro toto utkání stále nebudou k dispozici Biondini, Magnanelli, Gazzola a Missiroli.

Co je to rozsáhlá marodka vědí i v Pescaře, Oddův tým totiž kosí jedno zranění za druhým. Doma na Adriatico se nepředstaví Bovo, Brugman, Gyomber, Campagnaro, Zampano, Vitturini či Muric.

Pescara si dosud připsala jenom jednou tři body, a to paradoxně právě proti Sassuolu. Neroverdi sice vyhráli 2:1, ale utkání bylo ve prospěch Delfínů zkontumováno.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Crescenzi, Stendardo, Coda - Benali, Memushaj, Verre, Cristante, Biraghi - Caprari, Gilardino
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Letschert, Acerbi, Peluso - Aquilani, Sensi, Pellegrini - Matri, Berardi, Politano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.50 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
Atalanta se pokouší znovu nastartovat svou úspěšnou sérii a proklestit si cestu do vyšších pater tabulky. V cestě jí v rámci 21. kola bude stát Sampdoria, které se zrovna vůbec nedaří a body potřebuje jako sůl.

V neděli v podvečer se na Stadio Atleti Azzurri d'Italia v Bergamu střetnou dva týmy, kterým se teď vůbec nedaří. Atalanta snad s odchodem mladíka Roberta Gagliardiniho přišla o jeden ze svých stavebních kamenů a kousek štěstí, protože poslední dva duely prohrála. Sampdoria je na tom ještě hůř a už nemá co do činění ani s Coppa Italia. V lize se její hra rovněž nesetkává s dobrými výsledky a pod trenérem Giampaolem se houpe křeslo.

Domácí Orobici vypadli z Coppa Italia vinou Juventusu, který byl po zásluze nad jejich síly. Minulé kolo Serie A si Atalanta chtěla napravit chuť, jenže ji potkal další ve formě hrající celek, který má vyšší plány. Lazio Řím sice doma nezačalo moc dobře a mladík Petagna dal hostům šanci, o kterou ale přišli zásluhou dua Milinković-Savić a Ciro Immobile. Atalanta po náročném klání přišla o síly i body a klesla na sedmou příčku.

Přesto má chuť bojovat dál. Jak uvádí obránce Boukary Dramé pro L'Eco di Bergamo: "Měl jsem nabídky z různých soutěží i týmů, ale chci zůstat v Bergamu. Cítím se tu šťastný, hrajeme tu dobrý fotbal a mám skvělé spoluhráče. Atmosféra v týmu je výborná i přes poslední porážky, protože cítíme, že tento rok můžeme dokázat něco speciálního. Chtěl bych s Atalantou do Evropy a myslím, že její fanoušci by si to zasloužili. Musíme ale co nejdřív znovu vyhrávat," uvědomuje si zkušený bek.

Oba týmy sčítají absence a pro jejich lodivody bude náročné vybrat ideální jedenáctku. Domácí La Dea je na tom početně trochu lépe, protože jí chybí jen Franck Kessié. Tedy kromě trenéra Gasperiniho, který byl potrestán distancem a jehož nahradí pro toto utkání asistent Gritti. Hosté mají větší potíže, neboť nebudou připraveni hráči jako Barreto, Sala nebo Carbonero a zvláště první jmenovaný je pro Giampaolovu hru klíčovým mužem.

Doria se utápí v porážkách a nízkém sebevědomí. Pět utkání v lize již nevyhrála, patří jí až 13. příčka a v Coppa Italia to nebylo o mnoho lepší. Zatímco v Serii A si naposled rozdělila body s Empoli po bezbrankové remíze, od AS Řím dostala v poháru rovnou čtyři branky! Hlavním katem se jí stal Radja Nainggolan coby autor dvou branek. Útěchou jí může být snad jen fakt, že poslední vzájemný duel s Orobici zvládla i díky oslabení Atalanty lépe.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Toloi, Caldara - Conti, Kurtić, Freuler, Spinazzola, Zukanović - Petagna, Gomez
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Pereira, Škriniar, Silvestre, Regini - Praet, Torreira, Linetty - Alvarez - Muriel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.85 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Druhý Řím pokračuje v pronásledování vedoucího Juventusu večerním utkáním na domácí půdě, kterým zakončí celé 21. kolo. Čeká ho nevyzpytatelné Cagliari, které už Římanům několikrát v minulosti ukázalo svou sílu.

Zvláště špatně na něj vzpomíná trenér Zdeněk Zeman, který v sezoně 2012/2013 na domácí půdě ostudně prohrál. Jeho totálně ofenzivní podání bez obrany si vyžádalo čtyři branky, na nichž měl velký podíl věhlasný vlastní gól brankáře Maura Goicoechey. Čtyři góly Cagliari nastřílelo rovněž v minulém utkání Serie A, když si odneslo drtivou výhru nad Janovem. A to přesto, že po brance Giovanniho Simeoneho prohrávalo a deset minut před koncem přišlo o vyloučeného Capuana.

Doma se Cagliari zkrátka daří, což v minulém kole dokumentoval někdejší hráč AS a autor dvou gólů proti Janovu, Marco Borriello. Ten se svým minulým klubem neměl slitování a rád by to zopakoval proti dalšímu zaměstnavateli, jehož barvy oblékal. I díky Borriellovým devíti ligovým gólům je Cagliari v současné době na solidním desátém místě a ukazuje, že se nehodlá v první lize zdržet jen nakrátko.

V rozhovoru pro stanici Radiolina to podpořil i brankář Rafael. "Tvoříme perfektní partu, která drží pospolu. To je jeden z našich klíčů, díky nimž nás fotbal baví a sdružuje. Cítíme vzájemně odpovědnost vůči spoluhráčům, pracujeme na sto procent pro tým a vidíme výsledky, které naše týmové pojetí přináší. Máme své slabiny, ale snažíme se je eliminovat. Doufám, že proti AS předvedeme dobrý výkon," sdělil zkušený brankář.

Velkým problémem by pro něj i jeho obranu mohl další hráč, který kdysi (a není to tak dávno) rovněž hrál na opačné straně. A teď má formu jako hrom. Jmenuje se Radja Nainggolan, stojí o něj velké týmy Evropy a svou formou táhne Vlky za výhrami. Naposledy se ukázal proti Sampdorii Janov, které nasázel dvě branky. Jednak tím vyrovnal svůj osobní střelecký rekord a jednak se zařadil mezi další střelce, jejichž góly z poslední doby budou fanoušci přehrávat na Youtube.

Nainggolan přišel do Věčného města právě ze Sardinie po dosti zdlouhavém a komplikovaném procesu, ale zřejmě je rád, že se tak nakonec stalo. V Římě se zařadil mezi hlavní postavy italského fotbalu i Evropy a nejen díky svému zjevu se dostal fanouškům AS pod kůži. Kromě pohárového utkání přispěl razantní měrou také k výhře nad Udinese v rámci minulého kola, kdy se stal jediným úspěšným střelcem. AS díky němu získalo tři body a zůstalo v kontaktu s vedoucím Juventusem Turín, na nějž dál ztrácí jen bod.

Oba týmy se potýkají s absencemi a těžko říct, kdo z trenérů má těžší výběr. Hostům chybí karetní hříšník Capuano, zraněni jsou Padoin, Melchiorri nebo Ionita. Domácí se musí obejít bez Juana Jesuse, Florenziho, Salaha či Nury.

Dalším hráčem, který se v dresu AS dostává do formy, je Stephan El Shaarawy. Mladý Ital vstřelil krásný gól proti Dorii a po utkání uvedl: "Učíme se změnit svou psychiku a týmovou mentalitu. Vítězství je pro nás něčím nepostradatelným, je to nutkání, potřeba a obsese. Pracujeme na maximum a děláme všechno jen pro výhru, protože ta se počítá. Teď nám pár hráčů chybí, ale to nás nezastaví. Důležité je, abychom na dobré výkony navazovali, a to jak doma, tak i když hrajeme mimo Řím," zmínil mladý hráč.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Rüdiger, Manolas, Fazio - Peres, De Rossi, Strootman, Emerson - Nainggolan, Perotti - Džeko
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Isla, Ceppitelli, Alves, Murru - Dessena, Di Gennaro, Barella - Joao Pedro - Farias, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.80 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Fiorentina dostala novou injekci, která byla už velmi potřebná. Zvládne ale podat podobný výkon jako proti Juventusu? V sobotu večer cestuje do Verony a tamní Chievo je známé pevnou obranou, přes kterou se hodně těžko dostává.

Fiorentině se v minulém kole podařil téměř zázrak, na který si vsadil snad jen velký odvážlivec. Po zcela suverénním výkonu se totiž Viole povedlo porazit Juventus Turín! Velkoklub a lídr soutěže se místy v obraně vůbec nechytal a Fialky si s ním chvílemi dělaly, co se jim zlíbilo. Na překvapivou výhru jim stačily trefy Nikoly Kaliniće s Milanem Badeljem, protože Gonzalo Higuaín zůstal osamělým střelcem.

Díky těmto třem bodům se Fiorentině zvedlo nejen sebevědomí, ale také se zlepšila její pozice v tabulce. Aktuálně je Fiorentina na 9. místě a má stejný počet bodů jako osmý Turín. Dalším plusem je pro ni fakt, že nedávno už nad Chievem Verona vyzrála. Jednalo se o pohárové utkání a Fialky zjistily, že to s Chievem nebude jednoduché. Před týdnem rozhodl jedinou trefou mladý talent Federico Bernardeschi, který se prosadil až v 93. minutě. A to už hrály oba týmy v početním oslabení.

V táboře Violy se hodně mluví o Kalinićovi a jeho možném odchodu do Číny. S tím nemá někdejší hráč Fialek Moreno Roggi žádný problém: "Jedná se samozřejmě o skvělého hráče a brilantního zakončovatele, který je tady trochu podceňovaný. Ale i kdyby odešel, tak si myslím, že ho Fiorentina nahradí. Má například Babacara, jehož defenzivní práce není zas tak výrazná, ale má tah na branku a lepší průměr gólu na zápas. V tomhle mu věřím. Navíc by Viole peníze z prodeje Kaliniće pomohly."

Právě Kalinić hrát nebude, protože je diskvalifikován. Mimo hru jsou z důvodů zranění Toledo s Dragowskim. Domácí tým bude oslaben o karetní hříšníky Radovanoviće a Spolliho, zatímco zraněni jsou Hetemaj s Cacciatorem. Chievo má dlouhodobě pověst urputného bojovníka s dobrou a těžko proniknutelnou obranou, ale poslední dobou se tahle pověst rozpadá. Už čtyři utkání po sobě Chievo prohrálo a přitom ještě dostalo dohromady 11 gólů!

Naposled nezvládlo závěru duelu s Interem Milán a dostalo tři branky. Chievu i kvůli tomu patří 12. místo a na jeho kontě je 25 bodů. Utkání s Fiorentinou bude hodně těžké a ví to i obránce Massimo Gobbi coby někdejší hráč Fialek. "Na Fiorentinu mám velmi dobré vzpomínky, líbilo se mi mé tamní angažmá. Je pravda, že teď se nám vůbec nedaří, ale už jsme zažili horší situace. Důležité je, abychom nepřestali pracovat. Ono se to jednou otočí a pak nastartujeme lepší sérii," nepochybuje zkušený bek.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi - Izco, Bastien, Castro - Birsa - Meggiorini, Pellissier
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Sanchez, Gonzalo, Astori - Chiesa, Badelj, Vecino, M. Olivera - Bernardeschi, B. Valero - Iličić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.23 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Italská Serie A má v 21. kole na programu dva velké šlágry a ten první se odehraje už v sobotu večer. AC Milán v něm v boji o třetí místo přivítá Neapol. Parthenopei už neprohráli devět zápasů v řadě, ale na San Siru je čeká těžká práce.

Ani AC Milán na tom není špatně, z devíti zápasů prohrál jen jediný a před koncem roku navíc triumfoval v italském Superpoháru, kdy podruhé během relativně krátké doby vyzrál na Juventus.

Rossoneri jsou sice před tímto kolem pátí a na Neapol ztrácejí čtyři body, ale mají jedno odložené utkání s Boloňou k dobru. Jejich ztráta na Parthenopei mohla být menší, kdyby v dohrávce 20. kola neztratili dva body na půdě Turína. Na druhou stranu Milán prohrával s Granatou o dvě branky a navíc čelil penaltě, přesto nakonec remizoval 2:2. Na San Siru se teď představí silná Neapol, která tu už dva roky neprohrála. Naposledy se tak stalo v prosinci 2014, tehdy AC vyhrálo 2:0 brankami Ménéze a Bonaventury. Jinak má Neapol v posledních letech lepší vzájemnou bilanci a Milánu několikrát uštědřila velice nepříjemnou porážku, jako v roce 2015, kdy na San Siru zvítězila vysoko 4:0.

Současný Milán je ale jiný a kouč Maurizio Sarri si je toho dobře vědom. "Jsou časy, kdy Milán dělá problémy nám a časy, kdy děláme problémy jim. Musíme se chopit naší šance. Mají silné hráče, kteří jsou na tom dobře technicky a snadno tak mohou přehrát svého soupeře. Dělají problémy každému, takže si musíme uvědomit, že je budou působit i nám. Jsou dobří v mezihře," varoval před domácími Sarri.

Neapol se dostala do výtečné formy. V lize nejenže neprohrála už devět kol v řadě, ale ještě přitom nastřílela 25 branek! Pro srovnání, Milán od začátku sezony vstřelil třicet branek. Do herní a střelecké pohody se dostal Dries Mertens, belgický štírek zamířil do černého už dvanáctkrát, zkrátka Neapol budí velký respekt. V minulém kole Parthenopei splnili povinnost a Pescaru porazili 3:1.

AC bude postrádat tři klíčové hráče základní sestavy, obránce De Sciglia a Romagnoliho i záložníka Locatelliho. Dlouhodobě je zraněný Montolivo. V tomto ohledu má Neapol výhodu, protože jedinou absenci představuje Chiriches. Velký tahák kola odstartuje v sobotní večer a řídit jej bude sudí Gianluca Rocchi.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Gomez, Calabria - Kucka, Sosa, Bertolacci - Suso, Bacca, Bonaventura
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Maksimovič, Strinic - Zielinski, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.60 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC19150440:1645
2.AS Řím20142441:1844
3.SSC Neapol20125345:2341
4.SS Lazio20124435:2240
5.AC Milán19114430:2237
6.Inter Milán20113633:2336
7.Atalanta Bergamo20112732:2435
8.Turín FC2086638:2930
9.ACF Fiorentina1986530:2530
10.Cagliari Calcio20821031:4426
11.Udinese Calcio2074925:2725
12.Chievo Verona2074921:2725
13.UC Sampdoria2066822:2624
14.Janov CFC2065922:2723
15.Bologna FC1965818:2523
16.US Sassuolo20631128:3421
17.Empoli FC20461011:2618
18.Città di Palermo20241417:4010
19.FC Crotone19231414:349
20.Delfino Pescara19161215:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
Pinturicchio

Zítra podle TuttoSportu a Gazzetty Allegri vyzkouší formaci 4-3-2-1, na hrotu Higuaín, pod kterým budou operovat Pjanic a Dybala.

Celá sestava : Buffon - Asamoah, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner - Rincón, Marchisio, Khedira - Pjanic, Dybala - Higuaín

Na papíře to vypadá hezky (místo Pjanice bych tam ale od začátku dal Pjacu), ale mám pocit, že to bude tak jako tak nějaký hybrid.

Reagovat
M11

nechce se mi ani komentovat to ze momentalne stoper s nejlepsi formou zase nebude hrat

Reagovat
Pinturicchio

Měl jsem tam v závorce napsáno i "a Ruganiho místo Chielliniho", ale smazal jsem to. . Je to na palici, sice je tam ballottaggio Chiellini x Rugani, jenže v poměru 80 ku 20.

Reagovat
10

kdyby byl Benatia zdravej, tak je pro Allegriho Ruga pořád 5. stoper...

Reagovat
andycek1

Benatia je na AP pokad dobre vim

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brenk

neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira zase základ

Reagovat
Pinturicchio

Ještě to není jisté, pravděpodobně tam ale bude. Opravdu už by ho mohl nechat odpočinout, klidně víc zápasů, těch možností složení zálohy je víc.

Reagovat
Airus

Pjaca by mohl přijít na druhej poločas a přepnout to na 433. Ne nutně za Pjaniče, klidně za Khediru a Miro stáhnout na CM. Podle toho, jak-kdo bude hrát

Reagovat
Pinturicchio

S Pjacou to může zůstat u 4-3-2-1, on a Dybala budou mít pod tím hrotem volnost, mělo by jim to vyhovovat. Jinak souhlasím.

Reagovat
Airus

Jen si tak říkám. S tím jakou důveru má Rugani, jaký má asi vyhlídky Pjaca i kdyby něco předvedl

Reagovat
Pinturicchio

Však stačí kouknout, jak teď hraje (nehraje) Dybala.

Reagovat
Airus

U Paulita si myslím že je to problém s tlakem. Řeší se nová smlouva, píše se o zájmu velkoklubů, jak bude první hráč co bude mít cenovku 100MŁ.

Je furt mladej a nepřijde mi jako chlápek kterýmu by tohle prospělo

Reagovat
Pipo123

Boha konečne budete hrať niečo iné než to 3-5-2

Reagovat
brenk

posledné zápasy okrem Violy sa hralo vždy na 4 obráncov

Reagovat
Alberto Aquilani

ved práve vtom ich 3-5-2 by ste ich porazili skor

Reagovat
Pipo123

Nikdy, nenávidím keď hráme proti Juve a hrajú to 3-5-2

Reagovat
Pipo123

Nemám moc rád to 3-5-2 u Juve, lebo to vždy je eliminovaná naša ofenzíva, taký Anderson sa vždy trápi keď hraje proti niekomu kto dobre pokryje kraje obrany, takto by mohli mať naše krídla viac priestoru, to je pre našu hru klúčové, nie nadarmo v tejto sezóne sme sa herne trápili proti klubom čo hrali na troch obrancov, stačí spomenúť derby či zápas proti Atalante

Reagovat
Alberto Aquilani

nevím, u teba si pametam proti Leverkusenu a teraz nedávno proti Interu, ktorí mali obranu na 4, že "tých krajných obrancov naše krídla roztrhajú" a ani si nepípli. Práve naopak, teraz s Higuainom a Dybalom, a s vysoko atakujúcim Pjanicom vás IMO môže Juventus kludne roztrhať.

Reagovat
Pipo123

Tak Anderson si tam 3-4x pekne vodil obranu Interu, aj pre Cira vytvoril šance. Vždy keď si spomeniem na zápasy proti Juve tak nikdy nemáme ani strelu na bránu, vôbec sa do tej prehustenej obrany nevieme dostať, takto dúfam v niečo lepšie

Reagovat
Pipo123

Já moc neverím že niečo uhráme, na Juve to dlhodobo nevieme, ale bol by som rád keby sme sa snažili hrať ten náš hurá futbal, lebo ten hnus čo často skúšame, 3-5-2, 3-4-3, 3-4-2-1 atd je síce občas úspešné a získame body, ale je to hnus futbal, vidieť Anderson hrať na obrancu je bolesť pre oči. Zajtra by som rád videl 4-3-3 a hotovo, aj keby prehráme o 3 góly, ale nech hráme futbal

Reagovat
olis

dnes podla mna velmi tazky a dolezity zapas, najviac sa obavam ako dnes bude fungovat obrana, Albiol je sice v nominacii na zapas ale bol chory takze ktovie ako na tom je, Tonelli mal svalove problemy ale na zapas cestoval, Chiriches ani necestoval, jediny kto je zdravotne 100% pripraveny je Maksimovic, AC musime prehrat v zalohe a pojde to

Forza Napoli!

Reagovat
Eldarion

Mega dôležitý match, Montella síce odvádzal pozornosť ale určite ani on ani Sarri nespali u vás je obrana slabina u nás záloha ... snáď to bude pekný zápas večer

Reagovat
lnterista

Palermo a Pescaru musime porazit a pak v klidu na Juve.

Forza Inter

Reagovat
GEGE

S tema absencema bude zazrak uhrat nejaky dustojny vysledek...

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/97210/tianjin-quanjian-ask-mandzukic

38M€ To je o 38M víc než bych za něj chtěl já... to bych bral hned

Reagovat
Airus

oprava 28M

Reagovat
Mr.Jindros

A já si zrovna říkal, že bychom mohli Číňanům střelit některý nepotřebný hráče za balík.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Macek za Bari hned v základu na hřišti Citadelly.

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Kukám na PL na Liverpool (inak, fakt zábava ) ale všimol si tu niekto, alebo vie mi to vysvetliť, prečo rozohrávačov (napríklad takého Hendersona ) vôbec nikdy nikto neatakuje a má na všetko asi tak pol hodinu?

Reagovat
10

A co by asi ten dřevák s míčem dokázal vymyslet? Henderson s míčem je ideální stav

Reagovat
Alberto Aquilani

on mal normálne celý polčas čo som na nich kukal 20 metrov priestor, nikdy ho nikto neatakoval, a jediné čo robil bolo, že nakopával dlhé lopty na krídla

Reagovat
10

anglickej Pirlo

Reagovat
Pipo123

Najlepší bol Klavan, som kukal jak puk čo tam vystrájal

Reagovat
Alberto Aquilani

krásne áčko

Reagovat
Pipo123

Juve-Lazio, out Marchisio, takže základ Hernanes ?

Reagovat
10

spíš Rincon snad

Reagovat
Pinturicchio

Ale asi bez šance, Gazzetta už tam mám Hurt-us-nese.

Reagovat
Airus

I can't even...

Reagovat
Mr.Jindros

pičo

Reagovat
Nuno čomes

Tak na podhrotu Brozovic a na lávce Joao a Banega?

Reagovat
Pinturicchio

Nandoooooooooo

Reagovat
CubONE
Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

tomu slušně mrdá

Reagovat
Pinturicchio

Taky by mi mrdalo, kdyby se za mě Juve v létě chystalo hodit na stůl 80+ mega.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Rarášek

A ta karta byla za co?

Reagovat
CubONE

Nesportove spravanie.

Reagovat
Rarášek

To mi hlava nebere.

Reagovat
Rarášek

"improper means to get around the laws of the game" Vau, ok. Jestli to tam mají takhle napsaný, tak asi teda jo. Je pravda, že by to byla celkem ochcávka, kdyby mohl Trapp pak hned vyhazovat.

Reagovat
CubONE

Hej, hej, dalsi priklad, ked si to hrac vyhodi do vzduchu a nahra hlavou brankarovi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Castro naozaj vypadá celkom schopne

Reagovat
10

ten už měl být dávno někde výš, už z Catanie...nikam se moc neposunul za ty roky

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, miesto 55 miliónového Stonesa už hrá stopéra... Kolarov

Reagovat
Pipo123

On tam KOlarov hraje pomerne často

Reagovat
Alberto Aquilani

no dobre, ale Stones aj tak spomedzi tej smotánky (vidím dobre, že "stopéri" sú Otamendi, Zabaleta a Kolarov) sedí

Reagovat
10

nejvíc ten jinej vesmír dokresluje, že je Kolarov jejich nejlepší stoper

Reagovat
Pipo123

Chievo by si zaslúžilo vyrovnať

Reagovat
mastakillah

Cavani

Reagovat
FuckT

Som tu jediny, kto si mysli, ze zapas ako AC s SSC by proste nemal byt v sobotu vecer? To uz mohli radsej jebnut o 8 rano...

Reagovat
CubONE

Preco? Ideal, pozriet si to mozes v nejakom podniku. Ale doma, isto nemas inu aktivitu a po zapase ist do krcmy. Alebo na stadione.

Reagovat
FuckT

Aktivitu mam, ale pozriem si aspon 1 polcas.

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, dakedy som tiež na to nadával, ale čím som starší tak som viac a viac doma, sedím pri telke, honím káčera a pozerám futbal

Reagovat
FuckT

Still better than marriage!

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3) - Reina; Hysaj, Albiol, Tonelli, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

MILAN (4-3-3): Donnarumma, Bonaventura, Suso, Gomez, Abate, Sosa, Paletta, Kucka, Bacca, Pasalic, Calabria.

Forza Napoli!

Reagovat
olis

to AC je tam trosku dopletene

Reagovat
olis

Milan – Donnarumma; Abate, Gomez, Paletta, Calabria; Kucka, Sosa, Pasalic; Suso, Bacca, Bonaventura.

Reagovat
CubONE

Cakal som, ze skusi toho Vangioniho po tom minulotyzdnovom vykone Calabriu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Na prvý pohlad nalavo trpel tie dva zapasy co tam odohral. Ale tak ostava dúfať ze trener vie co robi ..na lavicke je aj antonelli. Ale ten je vari zo skla posledne mesiace

Reagovat
mojmira

každopádně bez Locatelliho a hlavně Romagnoliho to bude hrozně těžké

Reagovat
Euphael

S touto obranou si veris?

Reagovat
Mrvinho

Dnes 3 body. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes s touto obranou aj zálohou aj bod bude značným úspechom ale veriť treba do poslednej chvíle a pred každým zápasom. Snáď to nejak zvládnu. Bohuzial to neuvidím , Forza Milan

Reagovat
lukass111

synchronizacia zvuku na jednicku

Reagovat
olis

Konečne to neposral

Reagovat
Alberto Aquilani

Každý slušný brankár by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

aj Claudio Bravo či Hugo Lloris?

Reagovat
Alberto Aquilani

Lloris by dal hlavičku a Bravo neni ani len priemerný

Reagovat
Mrvinho

Starej se o Smiesznego

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kiwwi

nechce im niekto v sport 2 povedat ze maju oneskoreny 5 sekund za obrazom?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FuckT

To bolo az nejake moc lahke.

Reagovat
olis

Callejoooooooooon

Reagovat
Pipo123

Reagovat
brenk

deštrukcia

Reagovat
panca

Hmmm můžeme jít spat

Reagovat
mojmira

Reagovat
panca

A oba góly určitě chytatelny

Reagovat
CubONE

Ten druhy velmi nie, bol strasne blizko

Reagovat
DelPiero137

Wtf v Milane?

Reagovat
Pinturicchio

Jak jinak, Callejonův gól jsem zařídil já, po nevím jak dlouhé době jsem ho nechal ve Fantě na lavičce.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FuckT

Hmm, ked ten Mertens takto pojde dalej tak nam za nho mozno este ponuknu 10 mega...

Reagovat
brenk

možno aj 15

Reagovat
FuckT

Keby napisem, ze mam 180 cm penis, tak by si si tiez myslel, ze by som mal byt optimistickejsi?

Reagovat
brenk

ale každý asi pochopil, čo si myslel

Reagovat
Frantszek

Hrozny zvire ten kluk. Uz ve 2014 FUT jsem to vedel

Reagovat
Eldarion

Klasika zas nás bije tento antitaliansky tím snáď o rok adiee

Reagovat
FuckT

Reagovat
Mrvinho

Zrovna dneska Gigi

Reagovat
smazaný uživatel

žánluka roki

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol bude teraz úplne k nezastaveniu. To je presne to, čo oni potrebujú, dať rýchleho góla. AC bude rado, ak to bude v polčase len o 3

Reagovat
smazaný uživatel

s tou dnešnou defenzívou určite

Reagovat
smazaný uživatel

Tá obrana AC nemá chybu. Bude asi riadny výprask,bez poriadnych posíl nemá AC nárok na poháre.

Reagovat
mojmira

Bez Romagnoliho je to vzadu prostě v hajzlu. A Calabria je nalevo taky tragickej, že si na obou krajích MdS odehraje svoje neznamená, že to zvládne každý ..

Reagovat
Frantszek

Clovek prijde ze sprchy a 0-2?

Reagovat
Mrvinho

Strašnou sračku zatím hrajem

Reagovat
Frantszek

Sosa je takovej traged normalne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole okamzite treba vymenit calabriu. Hrozny je

Reagovat
Eldarion

Neviem či je horšia hra AC alebo ten spolu komentátor na Sporte... Ale asi ten komentátor, koktavý Štefan by bol lepší než ten exot

Reagovat
Euphael

zKURVENY MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidno že lavicka AC je bieda, ale treba zabojovať možno aspoň remíza.

Reagovat
Alberto Aquilani

Naples to už tymi ich pičovinkami, rýchlosťou ťukesmi zbytočne preháňa

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Buhahhaa, dobre Ďuri! Pome AC!!!

Reagovat
Frantszek

Neboj, pomuzou.

Reagovat
Frantszek

Kucka vole Rete

Reagovat
Eldarion

Kucka nemal dávať ten gól teraz zas začnú hrať a zas dostaneme štvorku

Reagovat
FuckT

Aspon mame aj takycb hracov v time, ktori radi pomozu aj superovi.

Reagovat
Pipo123

Bacca fuj

Reagovat
olis

od 30. minuty katastrofa, ak sa nezlepsime AC v pohode otoci

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol je blbá jak Zuza Plačková. Oni ich mali totálne na tácke, stačilo im len kontrolovať hru a hrať na brejky, AC vôbec nevedelo kde je, miesto toho ta začali hrať jak na exhibícii, úplne nezmyselné prihrávky a svojimi vlastnými chybami dostali AC znova do zápasu. Tonelli tam mal mimochodm ešte pred gólom 2 brutálne zlé rozohrávky. A tá Insigneho prihrávka na konci polčasu Baccovi do brejku to len celé podtrhuje. AC to trebars nejakým charakterom a vôľou urve, skôr si ale myslím, že to tam padne na 1:3 niektorému z tých trpaslíkov vpredu.

Reagovat
CubONE

Mala byt cervena na konci, nevadi. Neapolcsa super hybe, s tou trojicou vzadu, z nich ani jeden nevie rozohrat sa hra tazko.

Reagovat
olis

ze cervena

Reagovat
CubONE

Isiel sam, pokial odpiskal faul, tak cervena.

Reagovat
olis

prosim ta, sak Tonelli bol rychlejsi, ledva sa ho dotkol

Reagovat
CubONE

Ani podla mna to faul nebol, ale ked ho odpiskal, nal davat cervenu. Inac na zapase su vsetci Neapolcania zijuci v Milane vacsina sedi mimo sektora hosti.

Reagovat
Pipo123

Bacca simuloval, to sa nemalo ani piskat

Reagovat
CubONE

Vid vyssie.

Reagovat
10

hlavně měla bejt penalta po faulu Paletty na Mertense

Reagovat
CubONE

este pred prvym golom, zabudol som

Reagovat
Alberto Aquilani

Neskutočné, Tonelliho 4. hrubka v zápase

Reagovat
olis

Tonelli dole

Reagovat
FuckT

Kto to nahral Kuckovi na gol? To bol tiez Tonelli?

Reagovat
olis

tak pol na pol s Jorginhom

Reagovat
Mrvinho

Jedem

Reagovat
brenk

Bacca

Reagovat
Alberto Aquilani

a znova Tonelli... ten hrá vlastný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lapadulu to chce ,ale rychlo

Reagovat
Eldarion

Tieto šance sa musia premieňať proti Naples malo byt minimálne 2:2 kľudne 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skvelý zápas a dobrá reklama pre sériu A. Dúfam že AC dá gól.

Reagovat
panca

Tvl to je nepřesnych centru

Reagovat
smazaný uživatel

Jack fuu

Reagovat
Pipo123

AC ma trosku problem pri rozohravke na vlastnej polovici, Donna, Paletta aj Gomez dost panikaria a stracaju lopty

Reagovat
mojmira

Tahle situace kdy soupeř brání a my máme tvořit nám jako obvykle těžce nejde

Reagovat
mastakillah

Allan dneska super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kůco

Reagovat
Mr.Jindros

S Laziem se bude láma chleba... 3 body musíme urvat za každou cenu.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Pipo123

Basta out, na pravo bude Patric

Reagovat
Alberto Aquilani

AC už stratilo, stratí ešte aspon 1 z dvojice Lazio - Juventus, takže dnes must win game začínam sa báť

Každopádne, znova vzadu na 3, miesto Faraona vraj Perotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladana zostava na dnes:

Probable line-up (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi; Gagliardini, Brozovic; Perisic, Banega, Candreva; Icardi (C).

Celkom pekne, ze si mozeme dovolit nechat takych hracov ako Kondo, Medel, Mario odpocivat.

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

To jo, stejně bych raději viděl Gaglio, Joao - Banega a na stoperu medel místo murillo

Reagovat
lnterista

Reagovat
Deki

OT Fanta: Když tvoříte sestavy, odkud čerpáte? já se spoléhám z velký části na eurofotbal a už asi tak 98x se mi to vymstilo. viz třeba s Babacarem, kdy se mohlo čekat, že místo vykartovanýho Kaliniče nastoupí, ale tady v sestavě nebyl. a takových případů je mraky, když to beru z pravděpodobných na EF... takže gazzetta?

Reagovat
smazaný uživatel

První a nejdůležitější pravidlo zní: Nikdy nevycházej ze sestav na EF. Čerpám jedině z fantagazzetty, na kterou posílal odkaz olis.

Reagovat
Pipo123

Juventus (probable): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Lazio (probable): Marchetti; Patric, De Vrij, Wallace, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic; Lombardi, Immobile, Felipe Anderson

Ak by Juve nastúpilo v takejto zostave dosť by ma to prekvapilo

Reagovat
10

4-2-4, easy

Reagovat
Pipo123

Mohol by to byť docela fajn futbal, na obidve strany ofenzívne a dosť gólov.

Reagovat
10

preferoval bych klasiku 3:0

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pettirosso

Pjanič ve dvoučlenné záloze..Mandžukič na křídle. Max to šesté scudetto nechce už vyhrát, co?

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
M11

dva zaloznici.. z toho jeden Pjanic.. no podme 8:5

Reagovat
10

tohle by nepostavil ani Zeman s Kloppem

Reagovat
brenk

ja už nechápem nič čo sa deje v tomto klube

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Další vodítko k Allegriho Milánu, pokud se nepletu, pomalu každý zápas jiné rozestavení.

Reagovat
brenk

pritom to dnes vôbec nemal za potreby... mohol dať klasicky 433 alebo 4312 a nie vymýšľať nejaké sračkové 4231 s Mandžukičom na krídle

Reagovat
Pinturicchio

Lazio ve formě a vymýšlí blbosti, přitom jinak mu každá změna něčeho trvá půl roku. Jde čím dál víc vidět, jak to nezvládá. Mohl dát i 4-2-3-1, Rincón, Khedira - Pjaca, Pjanic, Dybala - Higuaín.

Reagovat
brenk

hocičo by bolo lepšie...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Mandžukič na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

prečo tam nedal aspoň Rincona? ako môže hrať s dvoma leňochodmi v takomto rozostavení?

Reagovat
Pipo123

Lebo Lazio nemá žiadnu silu v strede zálohy, celá naša hra stojí na krídlach, jedine žeby Milinkovič niečo vymyslel

Reagovat
Pinturicchio

Pjaca = největší terno 2017. Rozestavení 4-2-3-1 a on dá radši na křídlo Mandzukice.

Reagovat
Hans82

neboj Pjacu da na poslednich 10 minut

Reagovat
Pinturicchio

To si docela optimistický, si myslím.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) – Marchetti; Patric, Wallace, De Vrij, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic; Lombardi, Immobile, Felipe Anderson;

Lombardi základ, paráda, chlapec si to zaslúži

Reagovat
Hans82

Dnes to musime urvat za kazdou cenu i kdyz sestava vypada divne Forza Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie som si moc istý komu fandiť. Lázio ešte dnes vyhrá a nakoniec spraví titul

Reagovat
olis

remiza, to je snad jasne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !! Dnes neuvidím zápas tak snáď ma ragazzi nesklamú.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio – Juventus 0:1

Juventus – Lazio 3:0

Lazio – Juventus 0:1

Lazio – Juventus 0:2

Juventus – Lazio 2:0

posledních pět vzájemných zápasů, dnes to vidím také bez obdrženého gólu

Reagovat
snuff24

FORZA INTER .... FORZA LAZIO

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
brenk

PAULO

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
Melchior

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mato Kreator

Paulito

Reagovat
Pinturicchio

Pauloooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

To lazio je k smíchu, ono ani nemusí proti Juventusu nastupovat, tragedi. Hlavně jak tady furt Pipo vyhlasuje jak jsou nejlepší na světě a každý týden měli smulu a bla bla

Reagovat
Pipo123

Ty si kokot fakt

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych měl vybrat nejubrečenější osobu tak si to po Olisovi bezesporu ty

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Pipo je sympoš...

Reagovat
Coniglio

povedz drevotrieska

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nuno čomes

Tak já ti nadávat nebudu, třeba bys to taky tak viděl kdybys byl nezaujatý

Reagovat
Pipo123

Písal som hore že čakám výsledok 3:0, neviem kde vidíš zaujatosť, Lazio je klub ktorému budem vždy fandiť

Reagovat
Panděvova ofina

Tak to je fakt shit, co jsi tu napsal

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase

Reagovat
M11

HIGUAIIIIN !!!

Reagovat
mato Kreator

Gonzaloo

Reagovat
Pipo123

My vôbec nemáme na tú špičku Serie A

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio je zatiaľ vyložene trapné

Reagovat
10

najednou tě to překvapuje..?

Reagovat
Alberto Aquilani

??? ved som písal pipovi včera, ktorý sa tešil z toho, že to nebude 3-5-2, aby brzdil, že Juventus môže Lázio kludne zničiť

Reagovat
10

nj, tak Pipone...Lazio se takhle prezentuje s Juve asi tak 5 let

Reagovat
Pipo123

A já som ti napísal že to bude 3:0 já som sa len tešil na to že konečne bude Juve hrať inú formáciu než to 3-5-2

Reagovat
brenk

klasické Lazio proti nám

Reagovat
Melchior

Higuain

Snad teď nepřestanou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní 20 minutovka, hlavně nepřestat hrát. Lazio slabučké, trošku sem to čekal, že dnes ten tým bude nabuzenej, po minulém propadáku.Higuain je jinde.

Reagovat
Pipo123

De Vrij už je len tieňom toho hráča čo hral pred dvomi rokmi

Reagovat
Alberto Aquilani

By ma celkom zaujímalo, ktorý anglický blázon dá teraz za De Vrija tých "35-40mega". Mám pocit, že po tom zranení, keď som kukal na Lázio a on hral, vždy šiel cez neho gól.

Reagovat
Pipo123

Presne, navyše on si podľa špekulácia chce vyplakať prestup, aj po tom góle tam len rozhadzoval rukami, pritom to bola jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem čekal, ještě že jsem si vsadil tak snad to Lazio neotočí

Reagovat
10

po Fiorentině asi proběhla velká diskuse, protože třeba jen ten tlak na míč a důraz jsou na úplně jiným levelu

Reagovat
Nuno čomes

Tak tady je to jen o vás, jak se vám v daný zápas chce krom Teda zápasu s námi

Reagovat
Pipo123

Čo to hráme ? Vôbec nenapádame Juve, necháme im kopec priestoru na kombinácie,

Reagovat
10

hlavně teda Anderson zase úplně mimo...on tyhle zápasy vůbec nedává

Reagovat
Pipo123

Posledné zápasy je mimo, ale za to môže aj Inzaghi, to neustále prehadzovanie Anderson v zostave je k hovnu, raz hraje na pravo, raz na ľavo, raz obrancu v 3-5-2, pritom v úvode sezóny mal dobrú formu.

Reagovat
10

Pipita nedal Mariovi za celou sezonu snad jedinej normální míč

Reagovat
brenk

nebude si predsa podkopávať svoju pozíciu

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tam není od nahrávání, to je snad jasné

Reagovat
10

aha, tak proto mu to háže jak psovi

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo ty vole, ako bol to tesný offside, ale aj tak tam Lázio nechá najnebezpečnejšieho hráča 2 metre nekrytého To robia naschvál, nechcú titul pre AS

Reagovat
10

to nechce nikdo, včetně AS

Reagovat
Pettirosso

to bylo teda na hraně

Reagovat
smazaný uživatel

už je načase, aby někdo z Juve po Pavlovi a Fabiovi pozvedl zlatý míč, ak Gonzálo nastřílí 30+ gólů a vystřílí LM tak tu šance bude

Reagovat
Alberto Aquilani

Podla mna, zatiaľ z Lázia najlepší Parolo Nič neskazil. Lebo som ho z loptou ani nevidel

Reagovat
Alberto Aquilani

s kým s čím

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Veď on tak hraje stále, my máme najviac statickú zálohu v Serii A a Parolo pôsobí ako Lotito.

Reagovat
10

on a Lombardi

Reagovat
Pettirosso

kdo?

Reagovat
Furia Ceca

Dave Lombardo!

Reagovat
Pipo123

Já si od čias Reju nespomínam na zápas kde by sme aspoň trošku favorita potrápili a zahrali takticky dobre, strašne naivne hráme a bez záujmu, taká Fiorentina presovala Juve a hrala na 100%, Anderson, Parolo, Biglia, De Vrij sa tam len prachádzajú. Kde sú tie časy kedy sme mali najpomalšiu obranu v Serii A (Biava, Dias), ale vedeli sme hrať v nejakom funkčnom bloku a slušne brániť

Reagovat
brenk

Pjanič podľa očakávaní utopený...

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám klasický podprůměrný druhý poločas jak to za stavu 2:0 umíme parádně, maximálně jeden náhoďák padne nejspíš od obránce

Reagovat
olis

uplne necakany vysledok aj priebeh zapasu....

Reagovat
Pipo123

Strašne nečakané, Juve doma neprehralo 150 zápasov a vždy po slabou výkone sa doma hecnú a poriazia každého. Nečakané je skôr to ako hráme, sme nastúpili do zápasu ako keby proti nám stálo Crotone

Reagovat
Pipo123

Naša hra zálohy je strašne statická, bez pohybu, Milinkovič sa síce snaží, ale je sám, Biglia a Parolo pôsobia strašne neohrabane, bez rýchlosti, na Lombardiho to je asi príliš, ešte sa potrebuje vyhrať, ani proti Atalante nehral moc dobre.

Reagovat
Hans82

Snad ve druhem polocase jeste naky gol soupnem

Reagovat
Coniglio

Pressing uplne z inej planety, zatial paradny futbal. Len uz nech to dokopu v klidku lebo mam Juve win and under 3.5

Reagovat
Furia Ceca

Khedira dobrá paráda

Reagovat
Airus

To ani v druhym poločase nevyslal Pjacu?! Hrát Mandžukiče na křídle...

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
db18

Nakřídle začínal a ve Wolfsburgu tam taky ze začátku hrál. Akorát Guardiola pak přišel s tím, že Mandžukić si nechce sbíhat pro balony ke krajům hrací plochy.

Reagovat
Airus

já jsem první poločas sledoval venku, takže vím že už tam začal. Ale nechápal jsem to předtím a nechápu to teď. Máme formaci do který se Pjaca konočně může zapojit ne férovku a on tam stejně radši pošle to poleno

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jseš borec, když v tomhle počasí si sledoval 1. poločas na zahrádce

Reagovat
db18

Na sluníčku bývá teďka krásně.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, ale pak to jde rychle doprdele! Ať už je aspoň konec února...

Reagovat
Pettirosso

ty vole, toto buď dej, nebo to nahrej úplně volýmu Mariovi

Reagovat
Furia Ceca

Lukaku na plac, bude sranda

Reagovat
Airus

Sakryš Paulito, co se to s tebou děje

Reagovat
brenk

Paulo je po zranení strašný palič

Reagovat
Pettirosso

nádhera Pipito

Reagovat
Furia Ceca

No ty vole!

Reagovat
smazaný uživatel

No uz by mohl poslat Květáka na lavičku...

Reagovat
Nuno čomes

I nerazzurri sono ufficiali, eccoli:

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi; Brožová, Gagliardini; Candreva, Banega, Perisic; Icardi. Allenatore: Pioli.

Reagovat
Nuno čomes

Brožová fakt ne Ale brozovic už jo. To italsky nahoře předpokládám je, že je to ofiko sestava asi co?

Reagovat
brenk

toto 4231 by podľa mňa mohlo pasovať Khedirovi, ale vedľa neho by tam určite nemal hrať Pjanič...na tú útočnú štvorku je tam dosť alternatív, nemusel by to byť až tak zlý nápad, základ je ale tak či tak v prístupe hráčov

Reagovat
Pipo123

Jediné plus tohoto zápasu je že tam Simone poslal mladších hráčov, síce to je už taká rezignácia na výsledok, ale aspoň si taký Murgia zahraje a získa nejaké skúsenosti

Reagovat
Pettirosso

ta koncovka je dneska naprosto příšrná... od všech.

Reagovat
Airus

přitom tý góly přišli z nelehkých míčů a ty se proměnily. ale tutovky pálíme

Reagovat
Pipo123

Parolo je najlepší hráč Juve

Reagovat
Furia Ceca

Ten 2.poločas stojí za píču z obou stran...

Reagovat
Airus
Reagovat
brenk

ale povinnú spálenú tutovku má už za sebou

Reagovat
Airus

#NewJuveDNA

Reagovat
brenk

úspešné double v jeho podaní

Reagovat
Pettirosso

prooooč ale..máš čas

Reagovat
Pipo123

Čo to kurva je ? My vôbec nenapádame, obrana Juve si posúva loptu a my len na nich pozeráme, tvl totálne bez záujmu o nejakú snahu získať loptu

Reagovat
10

bránili jste 2:0, aby nevyšel můj tip

Reagovat
Pettirosso

o to se dost snažil i celej náš útok.

Reagovat
Pipo123

Já som mal over, v závere som sa modlil za gól Juve, ale evidentne tam išiel aj Pjaca kvôli tomu aby ubránil under

Reagovat
10

to znám, sázet na góly už seru, podobně se mnou vymrdala Malaga, když jsem měl oba gól se Sebastianem. Ontiveros měl ještě větší šanci než Pjaca v poslední minutě, málem mě mrdlo

Reagovat
Pipo123

Malagu som mal já, ale včera som mal že nedajú gól proti Realu, ale dali, totálne opačne

Reagovat
10

Přitom to vypadalo, že jsou úplně v prdeli po odchodu Ramose, proti Sebastianu vypadali naprosto odevzdaně...

Reagovat
Pipo123

Samozrejme podal som over, to ten tretí gól tam nikto nedá ?

Reagovat
Pipo123

Juve hralo výborne, sa dalo čakať po tej prehre vo Fiorentine, ale my sme hrali odovzdane, vôbec žiadna snaha o získanie lopty, presing nula bodov, od nás sa mi páčil jedine Patric a Milinkovič, zvyšok hráčov zahralo totálne bez záujmu o hru, hlavne hráči od ktorých sa čaká že budú ťahať Lazio (Biglia, De Vrij, Anderson, Parolo) hrali strašne a mali ten zápas u prdele. My sa môžeme tešiť že mám od roku 2002 najviac bodov v polovici sezóny, ale ani raz sme nehrali dobre proti lepším klubom, možno len proti AS sme odohrali dobrých 60 minút inak nič. Ak je pravda že De Vrij a Biglia si chcú vyplakať prestup tak sa im netreba pchať do riti a radšej ich predať, opakovanie v zápasoch zlyhávajú. Forza SS

Reagovat
Eldarion

De Vrij skutočne má v pláne nepodpísať novú zmluvu či je to len bublina?

Reagovat
Pipo123

Nemá, veď on a Biglia jednajú o novej zmluve dva roky, v lete pôjdu obaja si myslím

Reagovat
Eldarion

Ostrovy či nevie sa kam pôjde? dosť som ho chcel v AC ale to by nemalo zmysel ten prestup, teda pre neho.

Reagovat
Pipo123

De Vrij chce vraj do PL a Biglia by išiel všade kde mu dobre zaplatia

Reagovat
smazaný uživatel

pekne.. tak As RIm by mohl dneska zaváhat... a Inter vyhra v Palermu a krasne se nam ty poharovy pricky zamotaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ligu mistru musíme letos ukopat

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem sa rozhodnut ci je horsi hrac Ansaldi alebo Banega momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý stream na calcio ?

Reagovat
Nuno čomes

To měla být červená.

Reagovat
snuff24

Candreva prostě pokaždý zápas co zápas napálí prvního hráče

Reagovat
Eldarion

Palermo nech si zopakuje anatómiu tela, pomylíť si ruku s tvárou

Reagovat
10

Simeone je dělo, první půlrok v calciu a předvádí velký věci

Reagovat
Pipo123

Keď sme im pustili Cataldiho tak sa dosť písalo o tom že si Lotito vyprosil predkupné právo na Simeoneho, bolo by super keby si to strihol cez Lazio ako je papa

Reagovat
10

podle mě už rovnou půjde někam výš, třeba Neapol nebo AS by ho využili už teď...snad zůstane v Itálii

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že se voba budou chtít sejít v Interu... No uvidíme. Každopádně doufám, že Simeone příští léto z Atletica vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nesejdou v Juve.

Reagovat
Pipo123

To je pravda, ale Neapol tam už má Pavolettiho, do AS by sa hodil keďže za Dzeka nemajú nikoho. Pre neho by bolo asi najlepšie keby zostal v Janove, základ by asi nikde nehral.

Reagovat
10

tak zatím tam je půl roku, myslel jsem to spíš tak, že z Janova půjde rovnou do top klubu a za balík...Lazio top klub není a balík za něj taky nedá

Reagovat
Dejwa

Palermo na nás dobře vlitlo, po čtvrt hodině jsme to jaks taks přebrali, ale není to pořád ono, chce to přidat, hodně nervózní zápas od hráčů, čekám redku ještě s tím terénem..Škoda zahozene hlavy Icardiho..Jinak Banega zase na ručník

Reagovat
mastakillah

Blerim ten mi bude v Calciu hodně chybět

Reagovat
cizinec

tak, už jsem tady...takže INTER může začít dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Mario namiesto Banegu co najskor

Reagovat
snuff24

konečně Banega out

Reagovat
cizinec

Nice

Reagovat
snuff24

MARIOOOOOOOOOOOOOOOO na pána

Reagovat
Votas

MARIOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
snuff24

jinak Piolimu ty střídání vychází parádně není to první případ

Reagovat
cizinec

Ansladi

Reagovat
snuff24

prostě prototyp typického beka Interu no

Reagovat
cizinec

bohužel no...

Reagovat
Alberto Aquilani

Som zvedavý, dokedy tieto 2. polčasy budú Interu vychádzať

Reagovat
cresposuper

Ved sme boli jasne lepší celý zápas...

Reagovat
snuff24

až na prvních 10 minut zvladnutej zápas a zasloužená výhra.

Reagovat
Inter Eterno Amore

do vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi je retard. Pritom minulu sezonu hral super

Reagovat
Nuno čomes

Ale ne u nás.

Reagovat
Nuno čomes

Další západ bez Pioliho, jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se kdysi Santona zastával tak teď jsem na něj dost alergický

Reagovat
Pipo123

Obrovská šanca na skórovanie! Patrik Schick (Sampdoria) sa dostal k milimetrovej prihrávke v šestnástke, ale loptu napálil pánu Bohu do okien. Katastrofálny pokus. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Atalanta.

Reagovat
jiriczeQ

nějak nechápu smysl tohoto příspěvku..

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (3-4-2-1): 1 Szczesny; 44 Manolas, 20 Fazio, 2 Rudiger; 13 Peres, 16 De Rossi, 6 Strootman, 33 Emerson; 8 Perotti, 4 Nainggolan; 9 Dzeko

A disp.: 19 Alisson, 18 Lobont, 15 Vermaelen, 58 Pellegrini, 5 Paredes, 21 Mario Rui, 17 Seck, 30 Gerson, 92 El Shaarawy, 10 Totti, 93 Tumminello

All.: Spalletti

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko musí dát aspoň dva goly, sexy Marco je tutovka

Reagovat
Largo

Džeko aspoň jeden gól, ať se do toho zase dostane! Dneska mám blbý tušení, nebude to snadnej zápas. Ale snad se pletu. potřebujem tři body. Daje!!!

Reagovat
Mr.Jindros

WAR CAGLIARI

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Nainggolan, je proste super. Marco Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

Peres priame kopy

Reagovat
Largo

To teda Tohle holt není jeho přednost no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, preco ich kope

Reagovat
Largo

Taktéž. Když už bek, tak jedině Mario Rui. Ale jinak je tam dnes plno jinejch, který by to mohli kopnout. DDR kupříkladu. Peres je takovej ten běžec, kjterej jednou dá krásnou nahrávku a podruhý to pošle ze stejný pozice na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak to, ze Peres nevie ani poriadne zacentrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsie nemehlo jak Dzeko asi neexistuje

Reagovat
Largo

Dlouhodobě zastávám názor, že mít AS na hrotu hráče jako Icardi, Belotti, Higuaín atd., mohlo by vyhrávat Scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vie, ale lepsi strelec pri tolkych sanciach uz aspon 20 golov by mal

Reagovat
Largo

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

on tých 20 gólov už má len škoda, že vo všetkých súťažiach dokopy

Reagovat
Alberto Aquilani

No, neni to optimálne. Cagliari na nás vlietlo,ale po 10 minútach sme hrali už len my, čo ma dosť znevoznuje. De Rossi hral 40 minút fantastický zápas, bol všade, neskazil loptu, poslal to parádne Džekovi do šance, posledných 5 minút ale 3 hlúpe straty. Ale ked sa mu darí, skvele sa naňho pozerá. Naopak, zaostáva Nianggolan, toto je ten zápas, kedy je takto vysoko zbytočný a asi by tam bolo vhodné hodiť niekoho ofenzívnejšieho. Emerson hrá ako výborne v obrane a je ani v strede poľa zbytočne lopty nestráca, ale smeorm dopredu IMO ešte za celú sezónu nič neukázal, navyše vôbec nepomáha Perottimu, na ktorého si dáva Cagliari špeciálny pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson nič moc, najlepší hráč pre mňa Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Slabe je to. Kde je kombinacna hra z prvej Spallettiho ery? Perotti hra sam na seba, akoby nevedel, ze futbal je kolektivna hra.

Reagovat
Largo

Tak nemůžeš to úplně identicky srovnávat, má jinj kádr s jinejma hráčema a přednostma. Nemá mladšího Tottiho, nemá Pizarra s Manicimi atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. No on vyhlasil, ze silnejsie musztvo nikdy nemal. Tak by som ocakaval este lepsi futbal ako vtedy

Reagovat
Largo

Tohle je spíš silovej fotbal, podřízenej schopnostem hráčů jako Džeko, Nainggolan, Rüdiger, Strootman. To jsou všechno spíš silový typy, ne technický. Však chtěl nedávno Zielińskiho a tak, aby to mělo trochu techniky.

Reagovat
smazaný uživatel

zase v tej 16 má vacsinou jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Peres striedat, sak to nie je normalne

Reagovat
Largo

Že by místo něj dal Secka? To se mi nezdá. Hodil bych tam Ruie nebo Tumminella, pak samozřejmě El Shaarawyho.

Reagovat
Emmett Brown

Zapol s druhy polčas a Peres 3 katastrofálne straty...čo mu je boha

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozne, trafil z prvej

Reagovat
Largo

Jooooooooooooo

Džekoooooooooo

Reagovat
Largo

Určitě střídat Perottiho, ať si odpočine. Hodil bych tam co nejdřív El Shaarawyho, jeho rychlost by mohla na unavený obránce platit. Pak třeba v závěru místo Džeka Tumminella a taky Ruie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Bruno Peres má aktuálně tak třetinovou cenu Emersona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je strasne malo

Reagovat
10

asi 15 EUR, no...

Reagovat
Emmett Brown

Katastrofa dnes od neho, pritom naposledy sa mi lubil ked som pozeral AS

Reagovat
10

jo? mě přijde pořád stejně špatnej...čekal jsem. že to pro vás bude super posila a zatím to vypadá spíš na další provar

Reagovat
Largo

Střídá špatný výkony s lepšíma, zlepšuje se.

Reagovat
Emmett Brown

Presne ako píše Largo, strieda tie výkony, ale takto zle ako dnes som ho ešte hrať nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol super, castejsie

Reagovat
Largo

Peres, tohle snad ani nemoh nedat

Reagovat
10

řekl bych, že máš asi tak o 15 minut posunutej přenos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Radja, toto malo padnut

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako este ma hrat hrac horsie, aby nebol vystriedany, vid Peres

Reagovat
smazaný uživatel

bol

Reagovat
KillSwitch
Reagovat
Largo

Snad to se Strootmanem nebude nic vážnýho!!!!!!

Reagovat
Emmett Brown

Dobre to kúpil, ale zdalo sa mi že odišiel po vlastných, tak snáď...

Reagovat
Alberto Aquilani

Cagliari sme vlastne vôbec do ničoho nepustili, Wojta myslím že ani nemal zákrok, ale aj tak mi zvieralo kakáč pri predstave, že je to len o 1 a vpredu je Borriello.

Peres nestrieda slabé zápasy so silnými, on strieda dobré chvíle s príšernými. Tá obrana je výborná, Fazio je líder a Rudiger je totálna beštia, vzadu bezchybný a super áčko Džekovi.

Perotti je často na krídle úplne odtrhnutý z hry, 2 krát si zbehol do stredu a 2krát vymyslel šancu. Džeko dal dnes presne ten gól, čo sa od hroťáka chce.

Vieme to urvať a to je dobré!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Peres pojde este hore, chce to cas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lech

já bych jel :)

Reagovat
Francesco Totti AS

byl jsem loni, zhruba ve stejným termínu a bylo to super doporučuju

Reagovat
Lech

Taky pres sportsen?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele