Bundesliga - souhrn 10. kola

23.10.2015, 22:23, aktualizováno 25.10.2015, 19:25
Komentáře a souhrny
Schalke prohrálo na hřišti Mönchengladbachu, Dortmund si pro změnu zastřílel proti Augsburgu. Bayern Mnichov rozstřílel Köln a upevnil si pozici na čele. Leverkusen otočil na góly velmi bohatý zápas se Stuttgartem, Hannover podlehl Eintrachtu Frankfurt. Brémy vezou tři body ze hřiště Mainzu, zatímco Wolfsburg pro změnu uspěl na půdě nováčka z Darmstadtu...

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 3:1

25.10.2015 17:30

Góly: 32. Lars Stindl, 70. Raffael, 84. Julian Korb - 44. Andreas Christensen (vl.)

Jubilejní desáté kolo německé nejvyšší soutěže nabídlo i další zajímavý duel mezi Mönchengladbachem a Schalke. Borussia z Porýní však nakonec utkání poměrně jasně ovládla a zapsala si další tři body, přičemž na hostující ekipu nyní ztrácí o bod více. S04 zůstává průběžně třetí...

Podrobnosti později.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - FC Augsburg 5:1

25.10.2015 15:30

Góly: 18. Pierre-Emerick Aubameyang, 21. Marco Reus, 33. Marco Reus, 85. Pierre-Emerick Aubameyang, 90+1. Pierre-Emerick Aubameyang - 49. Raúl Bobadilla

Naprosto jednostranné představení bylo k vidění na Westfalenstadionu, kde Borussia Dortmund přivítala Augsburg. Žlutočerná družina do poločasu vedla o tři branky, celkově pak bavorsko-švábskému soupeři nadělila potupného "bůra". Hattrickem se pod výhru podepsal Pierre-Emerick Aubameyang...

Podrobnosti připravujeme.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - Hertha BSC 0:1

24.10.2015 18:30

Góly: 10. Mitchell Weiser

Berlínská Hertha uspěla v Ingolstadtu a je jasné, že i po desátém kole udrží skvělou pátou příčku. Domácí sice počtvrté v sezoně prohráli, ale horní polovinu tabulky jistojistě neopustí.

Hned první velká příležitost zápasu se ukázala býti gólovou. Marvin Plattenhardt přetáhl svůj centr z levé strany až na zadní tyč, kde jej sklepl zpět blíže ke středu brány Salomon Kalou. Odhlavičkování Benjamina Hübnera bylo ale prachbídné, tudíž k balonu mohl nejrychleji přiběhnout Mitchell Weiser a střelou z první na zadní tyč dal Ramazanu Özcanovi příležitost pouze k tomu, aby se ohlédnul - 0:1.

Hertha poté více držela míč, ale trvalo celých deset minut, než si vytvořila další šanci. Vladimír Darida to zkoušel z poměrně velké dálky a jeho pokus těsně minul tyč. Nicméně kdyby směřoval do branky, domácí jednička by jej s největší pravděpodobností kryla. Nedlouho před změnou stran přiletěl do vápna Staré dámy centr, kterému pomohl rukou do bezpečí Per Skjelbred. Rozhodčí Sascha Stegemann však nechal pokračovat ve hře.

Ve druhém poločase se na větší příležitosti čekalo více než deset minut. Nejprve našel Gross spoluhráče Leckieho, ale ten minul zařízení. A stejně se záhy dařilo Romainu Brégeriemu. Ten samý hráč to zkoušel také o dvě minuty později, avšak zase nebyl úspěšný, což platilo i o jeho dvou spoluhráčích - Markusi Suttnerovi a střídajícímu Tomáši Pekhartovi, jenž se chtěl dvakrát prosadit hlavou.

Střelci obou celků měli vůbec toho podvečera dosti pochybně seřízená mířidla. Jens Hegeler mohl v 78. minutě po přihrávce Salomona Kaloua určitě trefit přesněji. Prostor mezi tyčemi se podařilo najít Grossovi se Stuttnerem až v závěru zápasu, jenže oba borci ztroskotali na vynikajícím Jarsteinovi, který za Thomase Krafta zaskakuje opravdu velmi dobře.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - 1. FC Köln 4:0

24.10.2015 15:30

Góly: 35. Arjen Robben, 40. Arturo Vidal, 62. Robert Lewandowski, 76. Thomas Müller (pen.)

V Mnichově mohou propuknout velké oslavy. Bayern se totiž stal vůbec prvním klubem, který otevřel bundesligovou sezonu deseti výhrami v řadě, a také zároveň prvním, kdo dosáhl na vysněnou metu 1000 prvoligových výher. Kolínští se dnes prakticky pouze zúčastnili, domů si odváží debakl 0:4..

Je o titulu už rozhodnuto? Matematicky samozřejmě nikoliv, ale jen těžko si lze představit, že tuto mašinu letos někdo zastaví. Zvlášť když do zabijáckého útoku přibyl ještě Arjen Robben, konečně uzdravený po sedmitýdenní absenci. Právě Robben dnes nadchnul publikum vynikajícím výkonem, jako by se ani nikdy nezranil; vítězný gól, 75. v jeho bundesligové kariéře, byl pouze třešinkou na dortu. Ještě do poločasu zvyšoval na 2:0 Arturo Vidal, po změně stran tři body pečetili ostrostřelci Robert Lewandowski a Thomas Müller.

Pep Guardiola se rozhodl vůbec poprvé postavit zároveň Robbena, Kingsleyho Comana a Douglase Costu, a tato kombinace se od začátku starala o pořádný kolotoč. Robben, hrající jako zamlada, jako první instinktivním volejem otestoval reflex brankáře Tima Horna; ten se následně vytáhl skvělým zákrokem tváří v tvář Müllerovi. Vzrůstající tlak favorita nicméně prozrazoval, že úvodní gól je spíše otázkou času; nakonec přišel deset minut před přestávkou, kdy Robben bez problémů zakončoval z malého vápna. Ještě do poločasu pak tvrdou ránou zpoza vápna zvýšil na 2:0 Arturo Vidal (po krásné akci mladíka Comana) a bylo definitivně rozhodnuto.

Ostrostřelec Lewandowski se v úvodním dějství příliš neprosazoval, pozorné fanoušky to ale nepřekvapilo - všech dvanáct dosavadních bundesligových gólů totiž nasázel až po pauze, a dnešek nebyl výjimkou. Kolínští si za to nicméně mohou sami - neměli takového kanonýra nechávat po Costově přímém kopu ve vápně samotného. Lewandowského hlavička dokonale pohřbila poslední zbytky hostujících nadějí, zatímco sám polský útočník se přidal ke jmenovcům Gerdovi a Christianovi Müllerovým coby jediný hráč, který v úvodních deseti kolech ligy nastřílel třináct branek.

V naprosté pohodě hrající Bayern měl ještě řadu dalších šancí; Lewandowského napodruhé vychytal Horn, Costova rána zase byla odklizena z brankové čáry. Čtvrtá a poslední trefa tak padla až z penalty, nařízené po Marohově faulu na Lewandowského; míč si na bílý puntík postavil Thomas Müller a zaokrouhlil konečné skóre na 4:0.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart 4:3

24.10.2015 15:30

Góly: 57. Karim Bellarabi, 70. Sebastian Boenisch, 71. Javier Hernández, 89. Admir Mehmedi - 50. Martin Harnik, 54. Daniel Didavi, 60. Lukas Rupp

Hráči Bayeru Leverkusen vstřelili podruhé za sebou čtyři branky. V Lize mistrů proti AS Řím to stačilo na remízu, teď proti Stuttgartu tato produktivita zajistila tříbodový zisk.

V BayAreně bylo celkem k vidění sedm branek, přičemž všechny padaly až ve druhém poločase. Ten první započal Daniel Didavi, jenž po centru Emiliana Insúy mířil do boční sítě. Bayer se osmělil až po 18 minutách, kdy pozdější hrdina Admir Mehmedi vyzkoušel pozornost Przemyslawa Tytoně. Nedlouho poté se o slovo přihlásili Javier Hernández a na druhé straně Timo Werner.

Ve 35. minutě zahrával Didavi přímý kop přímo do rukavic Bernda Lena. Ještě předtím střílel z dálky Mehmedi, poté hlavičkoval Jonathan Tah a Hakan Calhanoglu se toužil prosadit z hranice pokutového území. Tečku za první pětačtyřicetiminutovkou udělal Javier Hernández, který se sice snažil, aby nepřekopl, ale stejně ... překopl.

První přesná trefa zápasu se zrodila v 50. minutě. Po Didaviho přímém kopu vznikl ve vápně Leverkusenu neskutečný zmatek, až se balon odrazil do malého čtverce k Martinu Harnikovi, který jej uklidil rovnou pod břevno - 0:1. Už za čtyři minuty to bylo 0:2, jelikož Didavi chytrou přízemní střelou levačkou vykouzlil milimetrově přesného angličana.

Dvougólové vedení hostujícího celku se ale rozplynulo záhy, neboť v 57. minutě Toni Šunjić nešikovně zasáhl balon tak, že si našel přímo neobsazeného Karima Bellarabiho, který prostřelil všechno a všechny, které bylo třeba prostřelit - 1:2. Na góly bohaté období však neskončilo, protože přesně po hodině hry došlo k další změně skóre.

Timo Werner zatáhl ve vápně po levé straně balon až k brankové čáře, odkud jej naservíroval do ideální pozice před branku Lukasi Ruppovi - 1:3. Hosté byli při chuti, ale ani Harnik, ani Ferati se do listiny střelců nezapsali. Takže řada byla na Sebastianu Boenischovi a Javieru Hernándezovi, kteří se zasloužili o vyrovnání stavu na 3:3.

První jmenovaný procedil balon přes shluk těl po nakrátko rozehraném rohu, zatímco ten druhý dorážel do odkryté klece po dobré práci Admira Mehmediho. V 78. minutě si mexický reprezentant vytvořil další jedinečnou příležitost, ale rozhodnutí evidentně nechával na svém švýcarském spoluhráči.

Mehmedi si v závěru zápasu (89. minuta) zpracoval centr Calhanogla, v šestnáctce obehrál protihráče a přesnou střelou rozhodl o tolik potřebné výhře Bayeru Leverkusen, jehož kouč Roger Schmidt jistě svému svěřenci odpustí i hloupou žlutou kartu za sundaný dres. Leverkusen tedy poskočil na šestou pozici, Stuttgart se holt pohybuje na těch sestupových.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 1:2

24.10.2015 15:30

Góly: 51. Felix Klaus - 57. Marc Stendera, 66. Marc Stendera

Hannover doma nad Frankfurtem vedl a zdálo se, že si připíše třetí těsnou výhru v řadě; jeho radost však netrvala dlouho. Hostující Marc Stendera totiž dvěma brankami otočil skóre a vystřelil tak Eintrachtu cenné tři body. Všechny branky padly až ve druhém poločase..

Pro hosty je výhra bezesporu zasloužená: s přibývajícími minutami se jejich výkon stabilně zlepšoval a v závěrečné půlhodině už si svůj těsný náskok hlídali naprosto bez problémů. Do značné míry i díky dnes skvělému Stenderovi, který kromě dvou gólů přidal příkladnou kontrolu nad středem hřiště.

V prvním dějství se ještě nic moc nedělo; fanoušci viděli spíše fyzický, bojovný výkon, a to na obou stranách. Přeci jen o něco nebezpečnější však byli domácí a gólman Frankfurtu Lukas Hradecky se musel mít na pozoru před střelami Leona Andreasena, Hirokiho Sakaie a Hiroshi Kiyotake. Poslední jmenovaný si následně připsal vůbec největší šanci úvodních pětačtyřiceti minut, když z přímého kopu z nějakých dvaceti metrů vypálil těsně vedle tyče.

Lehká dominance Die Roten pokračovala i po změně stran; opět to byl Kiyotake, kdo dostal ve vápně až příliš prostoru, jeho ránu ale opět zlikvidoval pozorný Hradecky. Hannover si tak na úvodní gól musel počkat do 51. minuty. Japonský expres se tentokrát převtělil do role asistenta, když nabídl krásný míč Felixi Klausovi, jemuž stačilo už pouze doklepávat do sítě. O pouhých šest minut později však Eintracht zničehonic vyrovnal - Stendera brilantně udržel míč na hranici vápna a tvrdou ránou nedal Ronu-Robertu Zielerovi žádnou šanci.

Reprezentační gólman tak přišel o sérii dvou čistých kont v řadě, a brzy bylo ještě hůře: další střelu Stefana Aignera sice ještě zkrotil, na Stenderův pokus už ale neměl nárok. Psala se 65. minuta, když hostující záložník opět vystavil na odiv perfektní zpracování míče i nemilosrdnou střelu, tentokrát po zemi k tyči. Od té doby si už Frankfurt vedení vzít nenechal. Hosté hráli v závěru mnohem lépe, dobře pressovali a nepustili Hannover do žádného potenciálního tlaku. Naopak mohli sami přidat ještě pojišťující trefu, Zieler ale byl ve zbývajících minutách neprůstřelný.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy 1:3

24.10.2015 15:30

Góly: 90. Yoshinori Muto - 39. Anthony Ujah, 44. Anthony Ujah, 45+3. Fin Bartels

Werder konečně zabral! Svěřenci Viktora Skripnika dnes zvládli zrádný zápas na půdě Mainzu, kde vyhráli 3:1 a přerušili tak hrozivou sérii bez úspěchu. Z předchozích pěti zápasů totiž nezískali ani bod..

Hrdinou zápasu se stal nigerijský útočník Anthony Ujah, který se na výhře podílel dvěma góly. Bývalý hráč Mainzu, který do Brém přišel teprve letos v létě, sice po velkou část zápasu nebyl na hřišti příliš vidět, jeho smrtící instinkt zakončovatele se ale nakonec přece jen projevil. Hostům vlastně stačilo k výhře "zapnout" na pouhých šest minut; první gól utkání vstřelil Ujah ve 39. minutě, na 3:0 zvyšoval ve třetí minutě nastavení první půle Fin Bartels. Za domácí pouze v samém závěru korigoval Muto.

V první půlhodině přitom byli lepším týmem domácí a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl průlom přijít na druhé straně. Hannover sice často kontroloval míč, Mainz se ale spoléhal na nebezpečné brejky a chytrou rozehrávku a vypracoval si tak několik prvních šancí. Tu největší spálil Yunus Malli, který ve vápně ve skvělé pozici pouze nastřelil jednoho z bránících hráčů.

Jinak ale brémská obrana držela pevně a s blížícím se koncem prvního dějství to byl naopak Mainz, kdo se začal dostávat do defenzivy. Také přišel odpovídající trest - ne jeden, ale hned tři góly do šatny. Nejprve jindy spolehlivý gólman Loris Karius neodhadl centr Santiaga Garcíi a v podstatě tak naservíroval hlavičkujícímu Ujahovi první gól na stříbrném podnose. I druhá branka afrického forvarda byla dorážkou do prázdné brány - a také tentokrát se o asistenci postaral centrující García. Když potom Bartels z poslední akce první půle zakončoval na 3:0 po krásné narážečce Vestergaarda s Grillitschem, bylo rozhodnuto.

Domácí se sice po změně stran statečně prali a bylo vidět, že se snaží o zázrak, nakonec to ale nestačilo. I přesto, že obrana Werderu s vysokým náskokem hodně hazardovala a nechávala soupeři příliš mnoho místa. Ani jedna šance FSV se však neujala: domácí tlačili, prakticky se přestěhovali na hostující polovinu a vysílali do vápna jeden centr za druhým, gólman Felix Wiedwald ale ve skutečnosti neměl skoro žádnou práci. Snižující trefa Yoshinori Muta pak už přišla příliš pozdě na to, aby se s výsledkem ještě dalo něco udělat.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - VfL Wolfsburg 0:1

24.10.2015 15:30

Góly: 78. Daniel Caligiuri

Darmstadt dlouho, dlouho odolával hladovým Vlkům, ale ti se díky gólu Daniela Caligiuriho v závěrečné čtvrthodince přeci jen dočkali vítězství.

Wolfsburg zpočátku držel balon, ale ke střele na bránu se dostalo po patnácti minutách jen Julian Draxler. Ve 24. minutě se pokoušel Konstantin Rausch překvapit Diega Benaglia přímo z rohového kopu, ale švýcarský brankář nakonec zasáhl včas. Po půl hodině hry se o slovo přihlásili jednak hlavičkující Naldo, a druhak z dálky pálící Luiz Gustavo, nicméně pro Christiana Matheniu to neznamenalo přílišné nebezpečí.

Darmstadt se poprvé více osmělil až ve 42. minutě, kdy si na tři hráče soupeře vyšlápl Marcel Heller, aby vzápětí vyzval ke skórování Rausche, jenž však mířil pouze a jenom do boční sítě. Druhý poločas začal šancemi na obou stranách. Jenže ani Sandro Wagner, ani aktivní Draxler, který to z voleje zkoušel i chvíli poté, nedokázali dostat kulatý předmět do soupeřovy svatyně.

V 56. minutě zahrával Rausch přímý kop a Peter Niemeyer hlavičkoval vedle. O necelých deset minut později přiťukl ve vápně balon Dostovi, který ale ve finále Matheniu nevylekal. I proto, že k němu poctivě přistoupil obránce Aytac Sulu. Robustní útočník si za deset minut po centru Maximiliana Arnolda vytvořil další šanci, jenže ani jeho hlavička nepatřila k nejpřesnějším.

Pak už se ale hosté přeci jen dočkali. Šťastnou se pro ně ukázala býti 78. minuta, kdy Max Kruse přiklepnul balon Caligiurimu, který z hranice šestnáctky za pomoci teče procedil míč za Matheniova záda - 0:1. Hned poté mohl dočista rozhodnout Dost, ale zase se neprosadil, stejně jako v první minutě nastaveného času Schürrle. Proto mohl přijít o dvě minuty později trest v podobě vyrovnání z kopačky Jana Rosenthala, jehož střele chybělo možná dvacet centimetrů, aby zaplula přesně k levé tyči.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 0:1

23.10.2015 20:30

Góly: 88. Pierre-Michel Lasogga

Hoffenheim nezažívá optimální vstup do sezóny a nic se na tom nezmění ani po předehrávce desátého kola. V něm do Rhein-Necka Arény přijel Hamburger SV a zpět na sever si odváží cenné tři body, které v závěru zajistil Pierre-Michel Lasogga.

Diváci na stadionu i u televizních obrazovek si dnes sice na gól museli hodně dlouho počkat, během zápasu se však rozhodně nudit nemohli. K vidění bylo velmi zajímavé utkání s množstvím šancí a zajímavých střeleckých pokusů na obou stranách. Hrálo se také docela od podlahy, hlavní rozhodčí Daniel Siebert udělil osm žlutých a jednu červenou kartu.

Problémy domácí defenzivě dělal především v úvodním dějství aktivní Ivo Iličević, který se také postaral o první nebezpečnější střelu na bránu, Oliver Baumann ji ale s drobnými potížemi zkrotil ve svých rukavicích. Někdejší jednička Freiburgu se pak musela blýsknout mnohem obtížnějším zákrokem. Ve 23. minutě nejprve bravurně vyrazila křížný projektil Nicolaie Müllera přímo z voleje, aby následně efektním i efektivním skokem zlikvidovala i dorážku Lasoggy.

Baumann měl dnes více práce než jeho protějšek René Adler, ten si svůj zákrok večera připsal až čtyři minuty před koncem, když včasným vyběhnutím utnul brilantní sólo Jeremyho Toljana. V tu chvíli již hráli svěřenci Markuse Gisdola v deseti, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen Ermin Bičakčić. Červená karta ale jako by Hoffenheim nakopla, krátce před zmiňovanou příležitostí Toljana ještě mířil v nadějné pozici těsně vedle střídající Nadiem Amiri.

Ovšem místo toho, aby se domácí dostali do vedení, z protiútoku inkasovali. Die Roten rozjeli perfektní kombinaci, na jejímž konci vysunul Michael Gregoritsch střídajícího Svena Schipplocka, který před brankou našel zcela volného Lasoggu, jemuž nedělalo problém trefit z dvou metrů prázdnou bránu a rozhodl tak o vítězství hostů 0:1,

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov10100033:430
2.Borussia Dortmund1072129:1223
3.Schalke 041061313:1219
4.VfL Wolfsburg1053215:1218
5.Hertha BSC1052313:1017
6.Bayer Leverkusen1052312:1217
7.Borussia Mönchengladbach1050519:1715
8.FC Ingolstadt 04104246:814
9.1. FC Köln1042413:1714
10.Hamburger SV104249:1314
11.SV Darmstadt1034312:1313
12.Eintracht Frankfurt1033416:1712
13.1. FSV Mainz 051040613:1612
14.Werder Brémy1031610:1510
15.Hannover 96102269:188
16.VfB Stuttgart1021715:237
17.TSG Hoffenheim1013612:196
18.FC Augsburg101279:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (102)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Zase jo? Co Kadeřábek?

Reagovat
smazaný uživatel

ani na lavičke nebol

Reagovat
Kang & Kodos

No, aspoň že nevyhráli. To by se zpátky dostával těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To áno. Zaujímavé je, že Kim, ktorý Kadeřábka minule nahradil, dnes nenastúpil tiež. Čiže asi tiež moc nepresvedčil a nakoniec tam Gisdol šupol Strobla

Reagovat
stas87

Toljan ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Priznám sa, že ani neviem zhodnotiť veľmi, jednak z 1.polčasu som bol celkom znechutený a tak som si počas 2.polčasu zapol súčasne aj Slaviu, takže hodnotiť výkon jednotlivca si nedovolím. Akurát sa im páčil Gregoristch z HSV, kt. sa často dostával do zakončenia a šancí, veľmi dobre dopĺňal Lasoggu vpredu.

Reagovat
OnderCZ

Včera jsem viděl jen první půli, ale co jsem teď koukal na sestřih, tak při tom gólu Lasoggu neuhlídal právě pravý obránce Strobl. Takže kdoví jak to bude příště, třeba půjde doleva Kim a Toljan doprava. A nebo taky třeba odvolání Gisdola a může být všechno jinak.

Reagovat
db18

Strobla příště možná zkusí na stoperu, když se vykartoval Bicakcic a Schär třeba nebude mít takovou důvěru, takže se Toljan doprava možná přestěhuje (a nebo Kim taky vůbec nepřesvědčil proti Wolfsburgu a objeví se nějaké překvapené)

Reagovat
OnderCZ

Pravda, na tu červenou jsem zapomněl.

Reagovat
Rudnevs

Za mna by to bolo asi takto - Baumann - Kadeřábek, Süle, Schär, Kim - Polanski, Rudy, Schwegler - Schmidt - Volland, Kurányi

Lavička - Grahl, Bicakcic, Toljan, Zuber, Ellyounousi, Strobl, Uth, Vargas, Szalai ( viem ze môžu byt iba siedmi akurát neviem koho vyhodiť )

Vyhadzovom Gisdola si moc nepomôžu ak ho nahradí mladík ( tréner ) z juniorky tak si moc nepomôžu keďže aj Gisdol ako taký bol vytiahnuty z juniorky. Možno pripadá do úvahy Favre aj ked ten bude chcieť asi lepší flek, Luhukay a Schaaf sú tiež možnosti. Možno budúci rok ked Gladbach preberie Koller tak možno Schubert. Ostatný tréneri ako Neururer, Skibbe, Keller, Rehhagel, Stevens... Tak ty nemajú šancu oproti Gisdolovi si nepomôžu, Gisdol tak skoro nepoletí jedine že by odstúpil sám ako Favre.

Reagovat
Rudnevs

Teraz by im pomohol Thesker ktoreho pred rokom poslali prec.

Reagovat
db18

...tak příště pro Kadeřábka asi bude lepší, když ještě hrát nebude. Mimo Bicakcice se totiž na zápas s Kölnem vykartoval i Volland (5. žlutá) a u Schmida je podezření na poškozené vazy.

Reagovat
Arne

Paráda... Letos už by na vidláky mohlo konečně dojít.

Reagovat
Rudnevs

oni a Augsburg by mi tam chýbali najmenej

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon by už snad konečně Kevin od tama vypadl..

Reagovat
db18

(a Kadeřábek snad taky, i když jemu by druhá liga asi taky prospěla )

Reagovat
Rudnevs

Zo sucastneho kádru by ostal možno tak Grahl, Strobl, Herdling a mozno Toljan a mladici.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Hamburku

Reagovat
smazaný uživatel

Kicktipp

Reagovat
Setwo

Leverkusenu sa znova podarilo dotiahnuť nepriaznivý stav

Reagovat
Werkrider

Leverkusen 4:3 Stuttgart (po polcase 0:0)

Reagovat
robbik

Proc je na uvodce Robben a ne Ujah??

Reagovat
smazaný uživatel

Mehmedi znovu vyřešil zápas, assistance pro hernadeze(3:3) a pak vítězný gól (jako proti Romě v posledních minutách)

Reagovat
smazaný uživatel

Robben To je comeback

Reagovat
smazaný uživatel

ujah cistej hattrick a na titulce robben, rasismus

Reagovat
Rudnevs

Ten tretí dal Bartels. Či?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz to zmenilii i tady, dalsi poskozeni ujaha

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Auba už jinak než hattricky neumí - fenomén. Ale ještě větší radost mi dneska udělal Shinji.. 3 aáčka, to se dá

Reagovat
db18

Teď se dostane do TOTW a FIFA bude nehratelná

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
db18

Že ho EA asi začlení do týmu týdne, kde jsou o něco vylepšené atributy hráčů - a tímhle se Auba dost možná stane nejlepším hrotem ve hře...

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

no, tak hraje skvěle a statistiky má taky šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas tá rýchlosť nie je taká OP ako v 15, takže ja som v kľude.

Reagovat
db18

Tak to není - ale já mám neskutečný problémy s Gervinhem A naopak s Aubou se mi hrálo hodně dobře (toho jsem ale měl jen v draftu) a teď na tom bude ještě lépe. (jde mi o průnikové přihrávky za obranu - teď jsem na ně musel přestat hrát, protože jsou prostě zbytečný )

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ti môžem poradiť, skús Arabskú ligu. Ja som ju tento víkend vyskúšal a prehral som asi len 2 zápasy. ...podarilo sa mi kúpiť IF Al Somu za 11k a ten je ako lacný Ibra fakt, asi 15 gólov v nejakých 10 zápasoch. Inak zvyčajne hrávam so zostavou z Primery z Correom z Atletica na hrote, to je zas lacný Aguero.

Reagovat
db18

Já mám BL-sestavu a už pomalu začínám šetřit na Aubu, tak snad mu moc nevyletí cena... A už jsem se s tím naučil hrát - jen mne FIFA trollí tím, že mi hodí DNF, když to quitne protihráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba > CR7

Reagovat
bayern987

tvl to bude boj o krále střelců, ale snad Lewa nebo Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdo bude mít nejvíce asistencí je jasné

Reagovat
bayern987

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

kolik jich má? (v lize)

Reagovat
SunFells

6

Reagovat
db18

To je Shinjiho číslo, Costa jich má 11

Reagovat
smazaný uživatel

ok, no

Reagovat
SunFells

ESPN i whoscored i goal se shodnou na 6. Nepracuješ třeba s nějakým serverem, který započítává i získané penalty a pokud jo, to se Costa ve vápně soupeře takhle činil?

Reagovat
db18

Kicker... a asistence za penaltu je jen jedna. (a transfermarkt má stejné číslo)

Reagovat
SunFells

Tak to jsou jedni divní a druzí od nich opisují

Reagovat
db18

Tak ono asi záleží, co berou jako asistenci - nemáš tam i rozpis zápasů, kdy ty asistence nasbíral?

Reagovat
SunFells
Reagovat
db18

Hm, Hoffenheim žádná - přitom na první gól poslal centr, jen ho srazil Baumann na Müllera, od kterého šel balon do branky. U druhého gólu přesprintoval Polanskiho a Kima a poslal zpětnou přihrávku na Lewu, který z 8 metrů zakončil do sítě...

https://www.youtube.com/watch?v=ruzJwUocB30

Hlavně jestli to ani u druhého gólu není asistence (ten hráč uprostřed balon jen propouštěl, nedotkl se ho)

Reagovat
SunFells

U prvního vidím střelu Costy, která byla vyražena ...i to jako asistenci vlastně někdo počítá.

Ta druhá je ale zvláštní, že to napsali Götzemu ...netečl to třeba trochu? Možná že tak brali úmysl Costy přihrávat Götzemu a toho ocenili za úmyslné přepuštění, ale bylo by to zvláštní no

Reagovat
db18

Já bych to první právě počítal, i když to je trochu na hraně (protože to taky jakoby nechtěl na Müllera, ale určitě to chtěl jako centr, který někdo využije...) a to druhé se právě rozebíralo během (teda spíš už po) zápasu a Götzeho chválili za to, že to propustil a vůbec se toho nedotkl.

Reagovat
SunFells

Já to tedy odhaduju na pokus o střelu, každopádně golman z toho zákrokem střelu udělal a já zas upřednostňuju, když se to jako asistence nepočítá. Ono je to v podstatě střelecké selhání, které šťastně dopadlo

Reagovat
db18

Spíš trošku nepovedený centr... tím, že brankář vyrazí centr po rohu z toho taky střelu neudělá.

Reagovat
SunFells

Můžu se jen opakovat no ...a taky vsadit, že to vedli jako střelu ve statistikách, nakonec to asi i šlo na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám zas 8 vlastní statistika....

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj? ja nasel 6

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. tak to má stejně jako Shinji, to bude boj

Reagovat
SunFells

Ten zas pět podle tamtěch zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru podle fussballdaten. Tam má Shinji 6 a Costa 9

Reagovat
smazaný uživatel

ale statistiky bvb hráčů si i sám zapisuji a počítám

Reagovat
SunFells

Stará škola

Reagovat
db18

Douglas Costa

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyangovi už ale pěkně jebe, hraje si na Lewu, nebo co.

Reagovat
Mönchengladbach

Gladbášek.

Reagovat
db18

Korbík s Larsíkem

Reagovat
Mönchengladbach

Raffánek

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí ale hodně pomohl

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kucka

Reagovat
bobis21

Gladbach ztrácí na LM 3 body, skvěle se zvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zkušenosti ES Playerem na Samsung Smart TV? Funguje vše? Všechny zápasy BL? Nepadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral najtalentovanejsi zaloznik sucasne futbalu Pierre Hojbjerg ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Di Santo, takze hrozne.. jako vzdy, moc duvodu ho chvalit nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kicktipp

Reagovat
bayern987

a já ztrácím 38 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

dobréé..

taky se zadařilo... 8. místo teď má silné obsazení

Reagovat
stas87

Mate stastie ze obcas nestihnem natipovat vsetko,minule mi tak usly body za vyhru Gladbachu vo Frankfurte.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje smůla

já to tady vždycky připomínám

Reagovat
stas87

No ale len v sobotu, Tento tyzden som nemal vobec cas a do fanty mi zostavu hadzal db18.

V sobotu od 18:30 to nie vzdy stihnem,chodim hravat do haly na hodinku.Lenze niekedy sa stane ze hrame hodinu dvadsat+sprcha a doma som az v 18:40. Rad tipujem az ked su zname zostavy,preto si nehodim tipy na vikend trebars uz v stredu.

Reagovat
db18

Jozko to vždy dělá tak, že si tipy nahodí už třeba ve středu na dva týdny dopředu a pak je případně ještě mění.

Reagovat
smazaný uživatel

ale proč nehodit všechny tipy na jeden víkend hned najednou? třeba v pátek večer. Dej si upomínku do mobilu na 20:00 a natipuješ celé kolo

Reagovat
OnderCZ

Tohle kolo mi moc nevyšlo, to minulé jsem se vyšvihl nahoru a teď zase mírný pád. I tak jsem zatím spokojený, přidal jsem se až od třetího kola, protože jsem nevěděl, že něco takového hrajete a objevil to až později. Můj cíl je skončit do první desítky, aby byla nějaká motivace.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Geisa na Hahna:

https://streamable.com/0qhc

Reagovat
db18

Reagovat
SunFells

čurák

Reagovat
monty25

Fakt hnusný to bylo. O to víc mě mrzí, že to udělal hráč Schalke...

Reagovat
OnderCZ

Moc dobře se na to nekouká.

Reagovat
smazaný uživatel

je normalni?

Reagovat
Kily

uff

Reagovat
smazaný uživatel

To maj za to ze jim na druhej gol nahral rozhodci a ze musi trapne dorazet chyceny penalticky. Ted vazne, Geis tam vlitl jak prase do kukurice ale takhle ho vzit pres parky to umysl urcite nebyl, na sve oficialni FB strance napsal dost dlouhy omluvny dopis. Snad to nebude tak vazne jak to vypadalo, zazraky se deji.

Reagovat
db18

Má mít zlomeninu lýtkové hlavice (to by mělo být to, co spojuje lýtkovou a holenní kost) a natržený vnější meniskus. Dneska by měl jít na operaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch, tak to me moc mrzi. Snad se uzdravi co nejdrive.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele