5. kolo
18.09.2021 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Emmanuel Dennis (© AFP)

Watford si poradil s Norwichem

Výhrou hostí 3:1 skončilo utkání Norwiche City s Watfordem. Jedinou branku domácích si připsal Pukki, za Hornets se trefili Dennis a dvakrát Sarr.

V sedmnácté minutě naběhl na centr Kika Femeníi na malém vápně Emmanuel Dennis a prudkou gólovou hlavičku o zem slaví parádním dvojitým přemetem. Obrana Canaries byla v přesile, ale jen stínovala.

Zničehonic ve 35. minutě doposud neškodní domácí udeřili. Normann poslal ze středu pole geniální padáček za nepozornou obranu, kam si naběhl Teemu Pukki. Finský ostrostřelec samostatný nájezd bezpečně proměnil a vyrovnal.

Ismaila Sarr dostal pár minut po vyrovnávací brance přesnou přihrávku do běhu od Femeníi, obhodil si obránce a střelou po zemi přinutil ke skoku domácího brankáře Krula. Po chvíli si na druhé straně Pukki naběhl na zpětnou přihrávku Joshui Sargenta a nikým neobtěžován pálí z ideální pozice na tribunu.

Z rychlého brejku šli v 63. minutě hosté podruhé do vedení a znovu si zelenožlutí nepohlídali v přesile osamoceného protihráče. Ngakia vysunul kolmicí Kinga a jeho zpětnou přihrávku sklepl z malého vápna do sítě Ismaila Sarr.

Milot Rašica zakončil čtvrt hodině před koncem parádní kombinaci Norwiche na jeden dotek prudkou ránou přes obránce, kterou Foster s námahou vytěsnil do strany. To byla největší šance Canaries ve druhém poločase.

Původně signalizovaný ofsajd nakonec v 81. minutě odvolal videorozhodčí, a tak se mohlo hostům ulevit. King přebíral Cleverleyho přihrávku na ofsajdové hraně, ne však za ni. Jeho střelu vyrazil Krul nohama a z dorážky ho překonal Ismaila Sarr.

Watford v tabulce opanuje jedenácté místo, Norwich je bez bodu poslední.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemá se to , ale zkusím jít proti bookmakerovi. Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce s hcs 7,19 kurz .

Reagovat
Moje maličkost

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele