7. kolo
02.11.2020 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Craven Cottage (© AFP)

Fulham zvládl domácí zápas s West Bromem

Fotbalisté Fulhamu vyhráli v rámci sedmého kola Premier League v utkání s West Bromwichem Albion 2:0. Tři body zůstaly v Craven Cottage díky brankám Bobbyho Reida a Ola Ainy.

V páté minutě měl na levém křídle celkem dost prostoru na centr hostující Krovinović, který ovšem trefil pouze horní brankovou konstrukci. Aréola se málem nechal překvapit.

Úvodní branka zápasu padla z ničeho nic. Robinson si ve 26. minutě na levém křídle přichystal načechraný bochánek, který doplachtil přesně na hlavu Mitroviće. Ten místo zakončení ještě volil nahrávku do malého vápna, kde se hlavičkou dokázal prosadit Bobby Reid. Jeden z hostů se ještě pokoušel míč vyhlavičkovat, což se mu nakonec nepovedlo.

Uplynuly čtyři minuty a Fulham přidal druhý přesný zásah. Postupná kombinace nakonec nabídla zpětnou nahrávku na Ainu, který měl za pokutovým územím až příliš prostoru. Pravý obránce ve službách Fulhamu se do balónu opřel levou nohou, přičemž zamířil naprosto přesně ke vzdálenější brankové konstrukci.

Další zajímavou situaci utkání přineslo až téměř v závěru. Domácí neuvěřitelně v 81. minutě odmítli možnost jít do tříbrankového vedení. Nejprve na brankové čáře zakročil Townsend, následně dorážel Reid, který pro změnu trefil Ajayiho.

Fulham vyhrál poprvé v sezoně a díky vítězství poskočil na sedmnáctou příčku se čtyřmi body. West Brom má o bod méně a je osmnáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele