28. kolo
13.03.2021 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Crystal Palace díky penaltě přehrál West Bromwich

West Bromwich prohrál na půdě Crystal Palace a možnost záchrany už se pohybuje pouze v teoretické rovině. V Selhurst Parku bylo k vidění bojovné utkání, které nepřineslo mnoho šancí, rozhodnutí nakonec přinesla penalta v podání spolehlivého Milivojeviče.

V první větší příležitosti se ocitl hostující Gallagher, ten ale na malém vápně míč dobře netrefil a Guaita jej pohodlně ukryl do svých rukavic. Domácí o sobě dali vědět pomocí Bentekeho, útočník domácích však ze střední vzdálenosti mířil pouze doprostřed branky. Po čtvrthodině se za vápnem uvolnil aktivní Gallagher, jeho rána však mířila vysoko nad. West Bromwich pokračoval v aktivním pojetí, neujala se ovšem ani hlavička Furlonga, ani dalekonosná rána Phillipse.

Po půlhodince hry došlo k pořádnému závaru před brankou West Bromu. Centr Zahy zblokoval obránce Furlong, míč se odrazil k Milivojevičovi, který jej z dálky napálil krásně na branku a parádní robinsonádu musel předvést brankář Johnstone. Kontrola VARem ovšem odhalila hru rukou v podání Furlong a hlavní rozhodčí se tak zpětně rozhodl nařídit pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Milivojevič a chladnokrevně ji proměnil.

Na začátku druhé půle se ve velké šanci ocitl Benteke, jeho ránu však Johnstone s vypětím všech sil vytáhl na roh. V největší šanci hostí v druhé půli se po centru Pereiry ocitl na zadní tyči osamocený Phillips, ten však svůj volej poslal vysoko nad. A jelikož v další příležitosti neuspěl ani útočník Benteke, dospělo utkání k těsné výhře Crystal Palace v poměru 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele