10. kolo
27.10.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Leicester City - West Ham United 1:1

V sobotním podvečeru si nakonec týmy Leicesteru a West Hamu rozdělily po bodu, hosté se ujali vedení zkraje zápasu, přibrzdilo je však vyloučení kapitána Noblea. V druhém poločase se v samém závěru podařilo vyrovnat Ndidimu, konec utkání pak ještě poznamenalo ošklivé zranění Amarteyho.

Jako první zahrozil domácí Albrighton, střelou ze střední vzdálenosti však těsně minul vzdálenější tyč. Po deseti minutách zase vlastního brankáře vystrašil Balbuena a Fabianski se skutečně měl co natahovat, aby takto tečovaný míč vytěsnil alespoň na rohový kop.

Hosté o sobě dali vědět nejprve střelou Andersona, kterou ještě Schmeichel bez potíží zlikvidoval. Po půlhodině hry se však skóre poprvé měnilo - po standardní situaci vracel Rice na Balbuenu, jenž svůj první pokus sice nasměroval jen do tyče, s velkou dávkou štěstí se však dostal i k dorážce, při které se již nemýlil.

Veledůležitý okamžik se odehrál po necelých 40 minutách hry - to si Mark Noble nešikovně ukopl míč a odhodlal se k nebezpečnému skluzu, za který jej sudí Oliver odměnil rovnou červenou kartou. Ještě do poločasu mohl vyrovnat Iborra, ve velké příležitosti však svou hlavičku nasměroval jen do Fabianskiho.

V druhé půli mohl vyrovnat nejprve Vardy, jeho hlavička si však cestu mezi tři tyče nenašla. V další šanci se ocitl Albrighton, ani ten nadvakrát hostujícího brankáře nepropálil. Úspěšný nebyl ani o pár minut později Vardy, který svou hlavičku z vyložené pozice nasměroval jen nad hostující svatyni.

Domácí se však přece jenom dočkali zaslouženého vyrovnání, když minutu před koncem základní hrací doby napřáhl ze střední vzdálenosti Ndidi a s přispěním výrazné teče konečně překonal Fabianskiho a upravil tak na konečných 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Reagovat
duloig

neprehráme C O Y I !!!

Reagovat
smazaný uživatel

COYI !!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Muchic34

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,par minut a byly 3 body.Ted je dobrej los,do ledna udelame hromadu bodu. COYI Forever !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele