20. kolo
03.01.2017 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Swansea City 1:2

Na jaký lepší moment si mohl Angel Rangel schovat svůj první gól od dávného dubna 2013? Těžko si takový představit. Dnes totiž pozdní trefou po překrásné asistenci Leroye Fera vystřelil své Swansea první body od 10. prosince a následné šňůry čtyř proher. Paul Clement na tribuně přijal signál, že to s tou záchranou nemusí být tak zlé...

Jak bylo dopředu avizováno, nový hlavní trenér Swansea prozatím jen shora přihlížel výkonům svých svěřenců (ačkoliv závěrem první půle sestoupil dolů), zatímco od postranní čáry vše dirigoval věrný služebník klubu Alan Curtis. A nevedl si přitom vůbec špatně, labutě totiž dominovaly už první půli. Ki Sung-yueng těsně míjel branku, přičemž Llorente s Fernándezem hlavičkovali tak akorát vedle.

První změnu skóre přinesla až 42. minuta a standardní situace Gylfiho Sigurdssona, která si našla hlavu Alfieho Mawsona. Crystal Palace tak dál pokračuje v nezvládání obranných standardek, dnes se mu ale zároveň nedařilo ani vpředu. Skvělí stopeři Mawson s Fernándezem soupeři dovolili všehovšudy tři střely na bránu, přičemž Zahovy parádní nůžky na 1:1 vypadaly spíš jako zjevení.

Sam Allardyce si ze svého prvního domácího zápasu na lavičce Eagles může vzít jen pramálo pozitiv, a pokud už se nějaká najdou, stojí za nimi Zaha se střídajícím Sakem (který v druhé půli svým přímým kopem donutil Fabianského k těžkému zákroku), již se zanedlouho vydají do Gabonu na Africký pohár národů. Navíc nutno přičíst Bentekeho poraněné rameno po souboji s brankářem.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele