7. kolo
04.10.2014 16:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull srazil nadechující se Crystal Palace

Za šestnáct let je porazil jen jedinkrát, přesto Hull City dokázal na Crystal Palace opět po dlouhé době vyzrát. Tigers stačily pouhé dvě střely na branku, aby soupeři vstřelili stejný počet gólů a po výsledku 2:0 se vrátili do horní poloviny tabulky. Přesné trefy si do statistik zapsali Momo Diamé a Nikica Jelavić.

Prvních 40 minut to přitom vypadalo, že Hull jen prodlouží nevídanou mizérii proti londýnskému klubu. Dobře organizovaní Eagles nedovolili domácím prakticky nic - naopak křídelníci hostí Bolasie s Puncheonem div nevyužili nervózních momentů v řadách Tigers.

Svěřenci Steva Bruce se probrali až v závěru úvodního dějství, kdy si Hernandéz vyměnil míč s Diamém a vypálil těsně vedle. Letní posila, která se prosadila ve dvou předchozích domácích zápasech, selhala ještě jednou na samém sklonku poločasu.

Hull se zaslouženého gólu dočkal až po hodině hry, což zařídila jiná posila z letního přestupového okénka. Momo Diamé si skvěle naběhl na centr Robertsona z levé strany a nechytatelnou hlavičkou překonal Speroniho.

Harper naproti tomu vyškrábl dalekonosný pokus Bolasieho, a tak byl Jelavićův zásah už jen pojišťující. Huddlestone oslovil Chorvata skvělým míčem a kudrnatý forvard zařídil zbytek ranou z hranice pokutového území.

Crystal Palace málem ještě snížil, v nastaveném čase hlavičkoval po dobře zahraném rohu Puncheona stoper Delaney, ale čisté konto pro Hull zachránil na brankové čáře stojící Rosenior. Tigers tak poprvé od dubna vyhráli na domácím stadionu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

Povinné 3 body jinak už nevím co potom,vlastně vím,venku Arsenal a Liverpool!!!Aby těch problémů s defenzivou nebylo málo,tak se nám pro jistotu zraní McGregor,no prostě paráda!!

Reagovat
HullCity

Konečně pevná defenzíva!!! Chester,Dawson a Davies dneska super a Harper na 39 let předvedl opravdu skvělý reflex a mrštnost! Jelavič konečně našel sebevědomí a Diamé je prostě tank!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele