20. kolo
01.01.2014 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Hull City 2:0

Liverpool potvrdil roli favorita, vrátil Hullu měsíc starou porážku po dvou kolech si opět vychutnal vítězství. Hosté sice nepropadli herně extrémně výrazně, v útoku však nepředvedli zhola nic.

Reds překvapivě nepřebrali vládu nad placem od samého začátku a Tygři tak mohli cenit zuby, nicméně nedařící se finální fáze mařila možné rychlé zakousnutí favorita. V devatenácté minutě se tak užuž radovali z vedení domácí, jenže po přímém kopu hlavičkoval do sítě Suárez z decimetrového ofsajdu, který pomeznímu neunikl.

Snad právě to byl impuls ke zvýšené aktivitě hráčů v červeném a ve 25. minutě se po pasu Cissokha šikovně prodlouženém Suárezem dral do přímého souboje s brankářem Sterling, ten ale pálil přímo do McGregora. Další výrazné šance se diváci dočkali až ve 37. minutě, pro většinu na stadionu však oslazenou přesnou hlavičkou Aggera po rohovém kopu Coutinha.

Hosté nikterak neprotestovali, naopak nabídli před přestávkou ještě dvě slibné příležitosti ke zvýšení náskoku soupeře. Ponechanou výhodu mohl využít po perfektním přiťuknutí Henderson, jemuž se uprostřed hřiště před vápnem zjevila volná dálnice, uspěchanou ranou však v tutové příležitosti netrefil. V nastaveném času pak nepotrestal smolné podklouznutí obránce Coutinho a z vápna vyslal decimetrově nepřesnou dělovku.

Na Anfield Road se tak slavilo až v páté minutě druhé půle, kdy Chester skolil Suáreze pětadvacet metrů od branky a sám faulovaný pak parádní ranou k bližší tyči zaokrouhlil svůj gólový účet v lize na dvacítku. Liverpool se samozřejmě s takovým výsledkem ještě nesmířil a Hull se při snaze o návrat do zápasu musel mít na pozoru i u zadních vrat.

Na dlouhou dobu tak jediné vzrušení vyvolal příchod Stevena Gerrarda na hřiště. Až dvacet minut před koncem začal hosty zlobit Coutinho svými prudkými náhlými pokusy, nejprve mířil nad branku, chvíli poté se vytáhl McGregor. Ten proti němu uspěl i v nastaveném čase, když vyrazil jeho tvrdou ránu zblízka a udržel tak pro svůj tým, vzhledem k průběhu klání, přijatelnou porážku o dva góly.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím 1:1

Reagovat
LokoLFC

moc důležitej zápas... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má hodně zraněných hráčů, navíc je letos Hull City doma vypráskal 3:1 myslím, že uvidíme "překvapení" a remízku 2:2... kolikrát v posledních letech Liverpool doma s podobnými soupeři ztratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool však má Kanibala, kterému to v zápasech s průměrnými týmy jako je Hull neskutečně sype a právě on by v tomhle zápase mohl být rozdílovým faktorem.

Reagovat
HullCity

Ten "průměrný" tým vám dal 3:1...máme jednu výhodu oproti Liverpoolu:sebevědomí.Doufám,že nám to pomůže k remíze...

Reagovat
HullCity

Jasné a zasloužené vítězství Liverpoolu...podali jsme otřesný výkon,takže bez debat.Jediné,co těší jsou super zákroky McGregora...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ti to říkal, ale líbí se mi, že to vidíš realisticky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má veľmi úzky káder ktorý nemôže zvládať jeden zápas za druhým a naviac má Hull dobrú formu hlavne v útoku kde Fulhamu dali hneď 6:0

tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tady si tipnu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

všichni ste doost , za mě 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tenhle zápas nezvládneme tak je LM ztracená

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 :)) suarez min. 2 fiky

Reagovat
LokoLFC

skóre mohlo bejt vyšší, ale já jsem spokojenej hlavně s výhrou

Reagovat
zeeb

Nej Couthino..ale co on nedá ..welcome back Mr. 8 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele