36. kolo
26.04.2008 16:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Newcastle vydřel na West Hamu alespoň remízu

Po šesti zápasech byl dnes Newcastle United podobně jako Liverpool velmi blízko prohře. Po velmi špatném vstupu do zápasu nakonec ale ukopal remízu 2:2 a zůstal na své dvanácté pozici.

To, co se dělo v Upton parku v první půli, nemá obdoby. West Ham už vedl 2:0, přesto odcházel do kabin za nerozhodného stavu. Kladiváře poslal do vedení v 10. minutě záložník Mark Noble, jenž využil skvělé přihrávky McCartneyho. Skóre se podruhé měnilo už za dalších dvanáct minut. Na pozemní ránu Deana Ashtona gólman Harper nestačil a musel opět lovit míč ze své sítě.

Newcastle se nemohl proti obraně West Hamu prosadit, povedlo se mu to až v závěrečných minutách. Po akci Joye Bartona se dostal k zakončení Obafemi Martins a tvrdou ránou dokázal snížit na 1:2. Domácí fanoušci se však ještě neotřepali z prvního inkasovaného gólu a těsně před přestávkou bylo vyrovnáno. Gólman Green na Geremiho hlavičku nestačil.

Ve druhém poločase se toho už moc neudálo, gólových šancí k vidění bylo jen pár ale hlavně, nepadl žádný gól. Poměrně blízko byl ovšem v 48. minutě Bobby Zamora. Po centru z přímého kopu mu však v dobré pozici na poslední chvíli vyrazil míč přímo před obličejem gólman Harper. Další příležitost něco s výsledkem udělat měl po Ashtoně akci McCartney, který však v zakončení poslal míč nad břevno. Jako poslední mohl rozhodnout opět Ashton, ale tentokrát selhal na gólmanu Harperovi.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Byl bych rad kdyby Newcastle potvrdil svoji formu a v Upton Parku vyhral..tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U. to nebudou mít s rozjetým Newcastle lehké. Tak uvidíme. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Straky potvrdí formu z posledních zápasů, vyhrají a přiblíží se k WHU na rozdíl dvou bodů - tip 1:2, Owen dá opět gól

Reagovat
smazaný uživatel

straky vyhraji 1 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele