6. kolo
15.09.2007 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Reading FC 2:1

Velmi zajímavou podívanou nám nabídly dva celky topící se v sestupových vodách, Sunderland a Reading. Podle očekávání se chtěl tým vedený Royem Keanem vrátit ke slušným výkonům z úvodu ročníku, což stvrdil úvodním tlakem, který hosté přerušovali občasnými ofenzivními výpady. Jeden z nich podnikl v 11. minutě po pravé straně Leadbitter, ale báječně ho vychytal Hahnemann. Domácí se nakonec kýženého úspěchu dočkali ve 29. minutě, kdy drahá letní posila Black Cats Kenwyne Jones pěkně levačkou zamířila k bližší tyčce. Sám Jones pak ke konci prvního dějství selhal v jasné gólovce.

I do druhého poločasu vstoupil Sunderland skvěle, tentokrát však i gólem. Dvě minuty po úvodním hvizdu rozvlnil síť za Hahnemannovými zády Wallace. Poté se dařilo domácím eliminovat útočnou sílu Readingu a obranná legie Black Cats kapitulovala až v 84. minutě. Hlavou se prosadil hostující útočník Dave Kitson po centru noční můry Petra Čecha, Stephena Hunta. Posledních pár minut už domácí zvládli udržet jednogólový náskok a tři body tak zůstaly na Stadium of Light.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Devil

Sunderland musi vyhrat, uz jen kvuli Huntovi je to strasna P..A!!!

Reagovat
HOST*Devil

Super ! Keane je borec !

Reagovat
HOST*Roman

Sunderland majster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele