29. kolo
09.03.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sunderland domácího prostředí nevyužil, nestačil na Everton

Sunderland letos boduje převážně na domácím hřišti a této skutečnosti chtěl využít i dnes. Na rozjetý Everton už ovšem nestačil a prohrál 0:1.

Toffees od začátku dokazovali, kdo je na hřišti pánem. Vědomi si včerejší výhry Liverpoolu se snažili co nejrychleji vstřelit gól. Poměrně blízko tomu byli v 11. minutě. Na levé straně hřiště vybojoval míč středopolař Arteta, okamžitě odcentroval do pokutového území, kde našel hlavu útočníka Johnsona, tomu se ale zakončení vůbec nepovedlo.

Everton se snažil využít svého mírného tlaku, jenže až na pár nepřesných ran a centrů do pokutového území toho moc nepředvedl. Naopak z ničeho nic zahrozil také Sunderland. Ve 40. minutě přihrával Jonesovi do pokutového území Anthony Stokes, ale reprezentant Trinidadu a Tobaga z dobré pozice nic nevytěžil, mířil totiž hodně mimo. Poslední slovo měl však opět Everton. Těsně před přestávkou si ale Johnson vedl obdobně jako jeho protihráč v předchozí šanci.

V 52. minutě sice ještě dalekonosná střela Yakuba úspěch nezaznamenala. Za tři minuty se už ovšem hosté radovali, míč do brány Gordona dostal anglický útočník Johnson. Sunderland se na úvodní gól snažil odpovědět, střela Richardsona sice ještě postrádala přesnost, v závěrečných minutách ale Black Cats vystrčily drápy. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Prica, zanedlouho pálil trochu netypicky z větší vzdálenosti dlouhán Jones, jeho rána ale nebyla přesná a tak si Everton odváží plný bodový zisk.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Everton potvrdí svou formu. Tip - 2

Reagovat
Devil

I kdyz preju Sunderlandu udrzeni se v PL, tak doufam ze se Everton stale bude bodove Reds drzet jak kliste a udrzi si nadeji na LM ! tip.- 4:1

Reagovat
Devil

kua , teda 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland boduje hlavně na domácím pažitu, čeká je ale rozjetý Everton, který je v utkání mírný favorit, venku už vyhrál 7x ! Bude to zajímavé. Tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats nemají ani bod a tabulka se na samém konci pěkně zamotává. Everton potvrzujeí, že má velmi dobrou formu !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele