31. kolo
22.03.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Manchester City 0:0

V utkání Boltonu s Manchesterem City nenabídlo ani jeden gól. Bezbranková remíza nevyhovuje ani jednomu týmu, jelikož oba toužily po vítězství.

Ovšem každý z jiného důvodu. Wanderers by se hodily tři body v boji o záchranu, City zase chce hrát o poháry. Jenže předvedený výkon byl na obou stranách podprůměrný. Bolton však začal dobře. Po Dioufově centru z rohového kopu hlavičkoval tvrdě Gretar Steinsson a trefil tyčku. Gólman Hart se po jeho pokusu pouze ohlédnul. Manchester měl velkou dávku štěstí.

Také hosté zahrozili poprvé po rohovém kopu. Míč se po centru Martina Petrova dostal až k mladíkovi Stephenu Irelandovi, ale jeho následný střelecký pokus domácím fotbalistům velký problémy nenadělal.

Výkon obou týmu dnes hodně ovlivňovalo také nepříznivé počasí. V celé Anglii byla velká zima, v Boltonu navíc hustě sněžilo. Trotters byli ve druhém poločase nejblíže brance v 75. minutě, kdy na centr Daviese v ideální pozici jen o krok nedosáhl záložník Taylor. Naopak nechybělo moc a Manchester mohl odjíždět spokojený. Jenže střela Elana byla zblokována.

Bolton tak dnes alespoň ukončil pětizápasovou sérii porážek, i nadále ale zůstává na sestupové osmnácté pozici. Manchesteru patří po tomto kole devátá příčka.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Doufam ze Bolton nevyhraje a zustane i na dale na sestupovych prickach . tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

bolton vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja som optimista City vyhraje 0;1 viac napisem az po zapase caff

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zopakujeme výkon a hru z minulého kola, nemusíme odjíždět z prázdnou ! asi vyhrajem... čus, jinak pěkný velikonoce !

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase to přeji jednoznačně ManCity ! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla komentara zo zapasu City zas nic moc bol to priemerny zapas podla mna Erisson uz vsetko vycerpal mal by si zbalit ty par slivak a povedat ADIOS a pobrat sa kade lachsie.caff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak-nic nového pod sluncem. Těžko můžeme očekávat že se stane zázrak a city začnou hrát fotbal,který nás bude bavit!! Pro mě tahle sezona skončila

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem na včerejší šot v magazínu premiership na galaxii, mé tušení to vyplnilo. z naší strany zápas o ničem, asi tyto výkony budem do konce sezóny střídat s těmi průměrnými. benjani spadnul do průměru, když se podíváte kolik máme vstřelených branek, tak máme opět jako loni jeden z nejhorších útoků v lize !!! nakonec to v konečném zúčtování dopadne skoro stejně jako loni, takže je celkem jedno jestli je tam švéd, nebo pearce. už i ten přiblblej blackburn je před námi !! je to bída nato, jak to bylo slušně rozjetý !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Martin mas pravdu bolo to slusne rozbehnute uz som si myslel ze sme majstri Anglie lebo to tak zo zaciatku vyzeralo.Benjami tiez o nicom ako vsetci ostatny hraci ked nevedia davat goly tak co chcu hrat aky pohar?? Jedine horcicovy cafte.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele