Serie A - souhrn 34. kola

21.04.2012, 20:02, aktualizováno 22.04.2012, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus rozdrtil AS Řím a zvýšil svůj náskok na Milán, který jen remizoval s Bolognou. Znovu ztrácely celky hrající o třetí místo, jen bod si připsaly Inter, Lazio a Udinese, tři má pouze Neapol. Kvůli fanouškům se až později dohrál duel v Janově, kde domácí ukázali, kterak se nebojuje o záchranu...

Juventus FC - AS Řím 4:0

22.04.2012 20:45

Góly: 4. Arturo Vidal, 8. Arturo Vidal, 29. Andrea Pirlo, 53. Claudio Marchisio

Juventus je po dnešním večeru zase o něco blíže vysněnému Scudettu, v těžkém zápase dokázal zcela jasně přehrát hosty z Říma, AS odjíždí s ostudou.

V dresu domácí Staré dámy se dnes skvělými výkony prezentovala hlavně záložní řada. Arturo Vidal podal výborný výkon a vstřelil první dvě branky, na ty navázal Andrea Pirlo a čtvrtý zásah do rakve hostí přidal Claudio Marchisio. AS hrálo většinu zápasu bez vyloučeného Stekelenburga.

Zvláštní zápas měl před sebou útočník Mirko Vučinič, na lavičce se zahříval také další bývalý Říman, Ital Marco Borriello. Ani jeden z nich se dnes netrefil, Vučinič si ale připsal asistenci a znamenal stálé nebezpečí pro nekompaktně působící tým trenéra Enriqueho.

Hned po třech minutách se dokázali domácí prosadit, De Ceglie si vyměnil míč s Marchisiem a celou akci dokonale zakončil Arturo Vidal. Chilský záložník s přehledem překonal bezmocného Stekelenburga a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

A to nebylo ze strany chilského záložníka zdaleka vše, po De Rossiho chybě se k míči přes Vučiniče dostal opět mladý záložník a jeho rána se zastavila až o síť - 2:0. Hra AS se sesypala jako domeček ze žlutočervených karet, záloha s útokem nefungovala správně.

Římský celek se snažil, ale střely Angela s Gagem vyšly naprázdno. Stekelenburg zachraňoval situaci před Vučiničem. Pokud ale byla nějaká situace rozhodující, určitě jí byla penalta ve prospěch domácích. Co víc, po pádu Marchisia ukázal rozhodčí holandskému brankáři červenou kartu a hosté dohrávali utkání v deseti. Nařízenou penaltu poslal nadvakrát za Curciho záda Andrea Pirlo a rozjásal tím stadion v Turíně.

Po změně stran se musel Gianluca Curci namáhat, aby vyrazil střely Vučiniče s Marchisiem. Poté už přišel čtvrtý úder domácích - De Ceglie opět nacentroval, míč se dostal až ke Claudiu Marchisiovi a ten prudkou ranou stanovil krutý, ale zasloužený výsledek na 4:0.

Juventus byl i nadále při chuti, pátou branku mohl zaznamenat opět Marchisio, dvacet minut před koncem ale na Curciho reflexivní zákrok nevyzrál. Ani Bojan s Lamelou nedokázali nic udělat s výsledkem, Juventus může slavit, Řím opět nezvládl duel s favoritem a jeho naděje na Ligu mistrů se stále snižují.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 1:1

22.04.2012 15:00

Góly: 90. Zlatan Ibrahimović - 26. Gastón Ramírez

Další bodovou ztrátu v boji o Scudetto zaznamenal AC Milán. Rossoneri doma nedokázali porazit Boloňu, když jen remizovali 1:1. Vyrovnávací branku měl na svědomí až v nastaveném čase Zlatan Ibrahimovič, Boloňu poslal do vedení už v prvním dějství Ramirez.

Milán byl před zápasem pochopitelně velkým favoritem, ale tuto roli nedokázal za devadesát minut naplnit. Boloňa předvedla na San Siru jakési catenaccio, vstřelila branku a pak víceméně už jenom bránila výsledek. Hosté byli zisku tří bodů velmi blízko, osm minut před koncem totiž uviděl červenou kartu Daniele Bonera, ale Milán i v početní nevýhodě nakonec vyrovnal.

Hned od úvodního hvizdu převzal Milán iniciativu, držel míč ale Boloňa pozorně bránila. Velkou šanci si po šestnácti minutách vypracoval Ibrahimovič, jenže střela mířená na zadní tyč skončila těsně vedle. Domácí i nadále útočili ale ve 26. minutě přišel pro San Siro šok. Van Bommel ztratil míč a Boloňa se hnala do protiútoku, Diamanti adresoval přihrávku na Gastona Ramireze a ten vsítil úvodní branku klání. Boloňa překvapivě vedla v Miláně 1:0. Tím odstartovalo velké trápení Rossoneri. Ve 33. minutě si Abate narazil s Robinhem, ale brankář Agliardi rychle zareagoval a stoprocentní šanci zmařil.

Nápor AC pokračoval i po změně stran, hned čtyři minuty po hvizdu vytvořil Robinho gólovku pro Nocerina, ovšem ten trestuhodně minul Agliardiho branku. Tlak ještě zesílil po příchodu útočníka Cassana, po jedné z akcí byl sám před brankou, ale hostující obrana ho dokázala na poslední chvíli zneutralizovat. Čas utíkal a Milánští stále ne a ne vyrovnat. Osm minut před koncem si navíc celou situaci pořádně zkomplikovali. Střídající Bonera uviděl dvě žluté karty a hlavní sudí mu ukázal červenou kartu!

Allegriho svěřenci ale stále útočili a Boloňa se stále bránila. Vyrovnání nepřišlo ani po efektivních nůžkách Zlatana Ibrahimoviče, míč šel totiž opět těsně vedle. AC se ale nakonec dočkalo. V devadesáté minutě odcentroval Emanuelson, míč jen tak lehce tečoval Zlatan Ibrahimovič a srovnal na konečných 1:1. Nerozhodný výsledek je pro AC velkou ztrátou.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Lecce 1:1

22.04.2012 15:00

Góly: 82. Matuzalém - 90. Valeri Božinov

Lazio opět ztratilo a komplikuje si boj o Ligu mistrů. Biancocelesti nedokázali porazit osmnácté Lecce a to navzdoru tomu, že ještě v devadesáté minutě vedli. Konečnou remízu a důležitý bod pro Lecce zajistil bulharský útočník Valerij Božinov.

Biancocelesti zahájili utkání lépe a prakticky nepouštěli hosty na svojí polovinu. Jenže Lecce bránilo velmi dobře a pro změnu nepouštělo domácí do žádných šancí. První vážnější pokus přišel až ve 24. minutě, z velkého úhlu pálil Candreva a jen těsně minul břevno hostující branky. O čtyři minuty později zahrozili také hosté, Giacomazzi střílel z voleje a také mu chyběla větší přesnost. Vůbec největší šance prvního poločasu a snad i celého utkání nastala šest minut před koncem prvního poločasu. Střelu Gonzáleze golman Benassi vyrazil jen před sebe, ale dorážející, úplně volný, Candreva trestuhodně netrefil zcela prázdnou branku!

Ve druhém poločase byli s šancemi na tahu hosté. Hned dvě velké příležitosti zlikvidoval vynikající Federico Marchetti! O minutu později mělo Lecce i smůlu, neboť rána Muriela orazítkovala břevno!

Zápas pomalu směřoval ke svému konci, když Lecce spálilo další obrovskou příležitost. Cuadrado si udělal z obránců Lazia tréninkové kužely, přihrál před prázdnou branku Corviovi, který mu scházel milimetr, aby míč zasáhl a vstřelil gól. Za to následně Lecce krutě zaplatilo. Povedenou hlavičkou otevřel skóre utkání Matuzalem a Lazio vedlo 1:0. Lecce si však s vým výkonem bod zasloužilo a fotbalový bůh byl nakonec spravedlivý. V první minutě nastavení došlo v pokutovém území Lazia k obrovskému závaru, který ukončil až Valerij Božinov. Lecce vyrovnalo v Římě za pět dvanáct a domů si odváží cenný bod.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Città di Palermo 2:2

22.04.2012 15:00

Góly: 26. Mario Santana, 28. Vincenzo Rennella - 20. Nicolás Bertolo, 45. Matías Silvestre

Zajímavá přestřelka byla k vidění na půdě poslední Ceseny, kam zavítalo sicilské Palermo. Stadion Dina Manuzziho byl svědkem čtyř branek a konečné remízy 2:2, která pro oba týmy vůbec nic neřeší.

Skóre utkání otevřeli hosté, jmenovitě Nicolas Bertolo. Ve 20. minutě ho našel ve vápně přesnou přihrávkou Muňoz a Bertolo v jasné šanci nezaváhal. O tři minuty později mohl odpovědět Ceccarelli ale Viviano ho z blízka vychytal. V této fázi zápasu se hrál velmi dobrý fotbal, hrálo se "nahoru - dolů". Vazguez dokonce napálil břevno a Mario Santana vyrovnal na 1:1.

Santana se odprezentoval krásnou individuální akci, kdy se zbavil protihráče a následněpřesně zamířil. A hned za dvě minuty od vyrovnávací trefy Cesena skóre otočila! Vincenzo Rennella se nejlépe zorientoval v pokutovém území a ze stejného prostoru jako skóroval Santana se trefil i on - 2:1 pro Cesenu. Do konce prvního poločasu viděli diváci ještě jednu branku, v nastaveném čase rozehrál rohový kop Bertolo a hlavičkující Matias Silvestre vyrovnal na 2:2!

Tím se bohužel výčet branek na stadionu Dina Manuzziho vyčerpal. Ale šance k vidění byly, zejména na domácí straně. Mutu ve skluzu těsně branku přestřelil a Iaquinta pro změnu vůbec netrefil míč, přitom byl v jasné pozici. O vítězi utkání nerozhodl ani nastavený čas, v něm Bertolo mohl zařídit Palermu tři body, jenže trestuhodně selhal. Cesena měla v této šanci velké štěstí a nakonec vlastně může být ráda za konečnou remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Siena 1:4

22.04.2012 15:00

Góly: 79. Cristiano Del Grosso (vl.) - 17. Franco Brienza, 19. Mattia Destro, 37. Franco Brienza, 49. Luigi Giorgi

Katastrofální vystouepní mají zasebou fotbalisté janovského CFC. Grifové doma vybouchli se Sienou a velmi nebezpečně se přiblížili sestupu. Osmnácté Lecce už ztrácí na Janov pouhý bod! Zápas, ve kterém Janov utrpěl čtyřgólový debakl, doprovázelo řádění domácích fanoušků. V jednu chvíli byl zápas dokonce přerušen.

Janov přitom nezačal špatně. Hned v úvodu vyvinul solidní tlak, ale střela Biondiniho ve čtrnácté minutě brankou neskončila. Skóre se poprvé změnilo záhy. Hostující Franco Brienza rozehrál volný přímý kop tím nejlepším způsobem a Siena vedla na stadionu Ferraris 1:0. Za další dvě minuty už to bylo 2:0! To byla pro Janov obrovská psychická rána. Mattia Destro se neomylně trefil hlavou a prakticky rozhodl o vítězství Sieny. V tu chvíli to samozřejmě nemohl nikdo vědět, zvláště když mohl ještě ve 27. minutě snížit Juraj Kucka. Jeho střela ale skončila těsně vedle.

S domácími si ale osud krutě pohrál. Ve 37. minutě se opět pěkně trefil Franco Brienza a Siena vedla v Janově už 3:0. Hosté si tento luxusní náskok do poločasu pohlídali a na Janovské čekala ve druhém dějství pořádná apokalypsa.

Nelichotivý výsledek totiž přestali unášet domácí Tifosi. Ve 49. minutě je dovedl k nepříčetnosti čtvrtý gól Sieny. Pravačka Luigiho Giorgiho skončila neomylně v síti a na ukazateli skóre svítil hrozivý výsledek 4:0 pro hostující Sienu! Bianconeri nadále podnikali nájezdy na Freyovu branku a Janovské nakonec vysvobodil až hvizd rozhodčího. Fanoušci v tu chvíli začali pořádně řádit a celou situaci musela uklidňovat policie. Sudí Paolo Tagliavento se rozhodl pro přerušení naprosto správně, rozzuřené fanoušky se snažili uklidnit Sculli i Frey, ale příliš to nepomáhalo. Nakonec se hrát začalo, ale o nějakém obratu už dávno nemohla být řeč.

Jedenáct minut před koncem sice snížil Del Grosso, když si vstřelil vlastence, ale na více už se domácí nezmohli. Šanci Bova zneškodnil Brkič a výsledek už se nezměnil. Janov prohrál vysoko 4:1 a bude mít co dělat, aby udržel Serii A.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 0:0

22.04.2012 12:30

Góly: -

Adem Ljajič se mohl stát na chvíli slavným, nabízenou penaltou ale pohrdl a tak se hostující Nerazurri rozcházejí s Fiorentinou smírně.

Ani jeden z týmů, které se dnes po obědě ve Florencii sešly, zatím nemůže označit svou sezonu za vydařenou. Oba týmy ztrácejí body kde mohou, přízeň fanoušků klesá a vidina evropské slávy se vzdaluje. Dnes odpoledne se oba celky střetly a nakonec se diváci branky nedočkali. Přispěl k tomu svými schopnostmi především brankář Julio Cesar.

Do týmu trenéra Stramaccioniho se navrátili Douglas Maicon a Wesley Sneijder. Samuel s Castaignosem zůstali mimo plány trenéra. Fiorentina postrádala především duo Kröldrup - Jovetič, nemohl hrát ani Amauri. V útoku Fialek se tak objevili střídavě Adem Ljajič a Alessio Cerci.

Příliš dobrou reputaci nemá proti Interu ani trenér Delio Rossi, který za svou bohatou kariéru sebral milánskému celku tři body pouze jedno, pětkrát s ním remizoval a osmnáctkrát odešel poražen.

Ve velké šanci se ocitl Kharja, ale svou ránu namířil mimo bránu Cesara. Fiorentina ale byla tou aktivnější stranou. Na druhé straně musel po chvíli zasahovat Artur Boruč, když se na něj řítil Diego Forlán. Oba týmy se v šancích střídaly, po Záratem udeřil Cerci, který ale Cesara také nepřekonal.

Emoce se stále tříštily mezi oběma tábory, napomínáni byly Nastašič a Milito. Zanetti musel ze zdravotních důvodů hřiště o poločase opustit, na trávník vběhl Nagatomo.

Vedení mohl pro svůj celek získat obránce Natali, do jeho hlavičky se ale obětavě položil Lucio. Vše mohla změnit následující šance, deset minut po hodině hracího času se pokutovým územím prohnal Lazzari a toho stáhl Julio Cesar. Rozhodčí pískl do píšťalky a k penaltě se postavil Adem Ljajič. Jeho slabou ránu ale brankář Interu vystihl a zneškodnil.

Aktivního Cerciho zastavil ofsajd, žlutou kartu viděl záložník Pasqual a římské AS tedy příště neohrozí. A domácí Fialky mohly udeřit znovu, Nastašičova hlavička ale gólem neskončila. Na druhé straně se neprosadili ani Pazzini se Záratem a tak se body dělí.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 2:0

21.04.2012 20:45

Góly: 31. Alejandro Gómez, 85. Felipe Seymour

Elefantini se vrátili na vítěznou vlnu, po dvou porážkách totiž zdolali nevyzpytatelnou Atalantu Bergamo 2:0. Catanii díky tomu patří osmé místo, Atalantě pak jedenácté.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. O něco mírněji měli navrch domácí hráči Catanie, ale gólově toho až do třicáté minuty nedokázali využít. V inkriminovaný čas napřáhl zhruba z třiceti metrů Alejandro Gomez a nekompromisní šibenicí zajistil Catanii důležité vedení 1:0. Sicilané mohli ještě do poločasu vedení navýšit, ale hlavička Legrottaglieho skončila pouze na tyči Consigliho branky.

Cílem Atalanty bylo ve druhém poločase jednoznačně vyrovnání. Ale to se nedařilo. Vyrovnaná partie pokračovala a žádná ze stran nedokázala strhnout iniciativu na svojí stranu. Zápas byl tak definitivně rozhodnut až pět minut před koncem hracího času. Bergessiovu střelu z bezprostřední blízkosti Consigli vyrazil a na hlavičku Seymoura už byl krátký. Catania vedla nad Atalantou 2:0.

Druhá branka byla pro Atalantu obrovským šokem. Ránou ze kterého už se Nerazzurri nevzpamatovali. Vyrovnané utkání, které nebylo zrovna bohaté na události, skončilo vítězstvím domácí Catanie 2:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Novara Calcio 2:0

21.04.2012 20:45

Góly: 21. Edinson Cavani, 37. Paolo Cannavaro

Neapol doma porazila sestupovou Novaru 2:0 a alespoň dočasně se posunula na páté místo tabulky. Azzurri rozhodli zápas už v prvním poločase, když se trefili Cavani a kapitán Cannavaro. Ve druhém poločase už Neapolští náskok jen hlídali.

Domácí borci v tradičních blankytně modrých dresech se pustili do svého soupeře se vší vervou. V 9. minutě selhal po Maggiově výzvě Cavani a Neapol zazdila první stoprocentní šanci utkání.

Neapol nakonec zlomila odpor nováčka za dvacet minut hracího času, nutno ale podotknout, že po hrubé chybě hostující defenzívy. Edinson Cavani měl velice snadnou úlohu, prázdnou branku v poklidu trefil a Neapol vedla 1:0. Za další čtvrthodinu bylo vedení Neapole zdvojnásobeno. A znovu se o to zapříčinila neuvěřitelná hrubka hostujících. Cavaniho střelu ještě zlikvidoval Fontana, ale na dorážku kapitána Paola Cannavara už byl krátký - 2:0.

Domácí udávali tempo zápasu i ve druhém dějství. Novara se přes obranu domácích prosazovala horko těžko, proti silnějšímu soupeři zkrátka neměla šanci. Deset minut před koncem pořádně prověřil Fontanu ostrostřelec Cavani a hned za další minutu musel Fontana likvidovat střelu Marka Hamšíka. Výsledek 2:0 pro domácí byl pro Novaru naprosto zasloužený. Novara nepředvedla nic a z pod Vesuvu se vrací s nepořízenou. Neapol si dvoubrankové vedení z prvního poločasu v pohodě uhlídala a udržela kontakt s evropskými poháry.

Více informací k zápasu

Parma FC - Cagliari Calcio 3:0

21.04.2012 18:00

Góly: 24. Sebastian Giovinco, 73. Sergio Floccari (pen.), 90. Stefano Okaka (pen.)

Jasné skóre ve prospěch domácích rozhodlo dnešní utkání. Prosadili se mladí hráči, mezi střelce se zapsali Giovinco i Okaka, druhou branku vstřelil i útočník Sergio Floccari.

Parma se dočkala výhry a je díky ní desátá, Cagliari stále hrozí sestup a bude mít ještě mnoho práce, pokud se chce udržet. Roberto Donadoni dnes dostál své pověsti a ukořistil tři body. Ty pro jeho tým mohou mít cenu zlata, pro trenéra samotného pak znamenají osobní vendetu.

Zkušený trenér začal předsezónní přípravu právě s celkem Cagliari, prezident Massimo Cellino ale nesouhlasil s jeho postupy i osobností jako takovou a rozhodl se pro změnu. Dnes v podvečer mu Roberto Donadoni mohl ukázat, že se rozhodl špatně, když ho v srpnu propustil.

Jako první střílel mladý záložník Radja Nainggolan, jeho rána ale mířila mimo bránu. Hostující Davide Astori neodklidil správně centr Valdese a dovolil tím zakončovat domácímu Giovincovi. Ten ale také netrefil. Albin Ekdal se snažil prosadit svůj názor ohledně penalty ve prospěch svého týmu, ale rozhodčí jeho pocity tak úplně nesdílel.

V bráně domácích čaroval Mirante, který si poradil se skvělou šancí Mauricia Pinilly. Poté už se Parma ujala vedení. A byl to právě hvězdný Seba Giovinco, který namířil svůj volný přímý kop k teči Pisana, čímž nedal Agazzimu moc šancí na zasáhnutí - 1:0 pro Parmu.

Cagliari se snažilo o zvrat, konkrétní kroky v tom podnikal Radja Nainggolan, jeho ránu z větší vzdálenosti ale gólem neskončila. O chvíli později se už Parma dočkala zdvojnásobení svého vedení. Předtím ale ještě Parma nedokázala přesně zakončit útočnou akci Floccariho.

Útočníka to ale mrzet nemuselo, neboť Jonathana stáhl v pokutovém území k zemi Nainggolan a rozhodčí se rozhodl pro penaltu. Tu bezpečně proměnil Floccari a Parma vedla o dva góly.

Ibarbo se velmi snažil vrátit hosty do hry, vaz jim ale zlomila další penalta, tentokrát zahrávaná střídajícím Okakou. Bývalý Říman si poradil s nařízenou penaltou a stanovil konečný výsledek - 3: pro Parmu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 0:0

21.04.2012 18:00

Góly: -

Oba týmy z části dominovaly, domácí v prvním, hosté ve druhém poločase. Rozhodující chvílí se ukázala být penalta, kterou zneškodnil hostující brankář Handanovič.

Hosté z Udinese se snažili vyhrát a získat tím náskok ve hře o Ligu mistrů, domácí se snaží o klidný střed tabulky a jistotu záchrany. Po dnešním zápase v podvečer mohou být spokojenější právě domácí, kteří jsou díky jednomu bodu devátí.

Domácím hodně uškodila absence nejlepšího střelce Sergia Pellissiera, chyběl jim také Gennaro Sardo. Hosté postrádali Badua, Pinziho a Islu. Možná právě jejich rychlost a schopnost přesunout těžiště hry směrem k bráně soupeře dnes Udinese chyběly.

Udinese se ale cítilo pod tlakem, navíc není lehké hrát se stínem smrti v zádech. Piermario Morosini, hráč, kterého vlastnilo Livorno společně s Udinese, zemřel minulý víkend na srdeční selhání. Jeho ztráta bezpochyby velmi zasáhla celý tým, včetně českého útočníka Matěje Vydry. Dnes to bylo ostatně viditelné - hráči se nedokázali soustředit a i díky skvěle organizované hře domácích nakonec berou pouze bod.

První šanci zápasu měl veronský Alberto Paloschi. Po jeho nahrávce mohl poslat domácí do vedení Američan Michael Bradley. Jeho rána ale mířila mimo. Pak se v šanci vystřídali Dario Dainelli a hostující Kwadwo Asamoah, ani jeden ale neuspěl.

Po půlhodině opět hrozil mladý Alberto Paloschi, jeden z nejlepších hráčů dnešního zápasu. Jeho spolupráce s Cruzadem a Lucianem ale ke gólu také nevedla.

Obrana hostí dělala chyby, kterých se nevyvarovali například Andrea Coda nebo Joel Ekstrand. Bradley ani Paloschi je ale nepotrestali. Velkou zásluhu na nerozhodném stavu měl především skvělý Samir Handanovič. Na toho si v rámci prvního poločasu nepřišel ani Cyril Thereau.

Ve druhé půli se musel Mehdi Benatia hodně otáčet, aby tečoval Paloschiho ránu mimo. Barretovu spolupráci s Floro Floresem vytěsnila domácí obrana, na druhé straně zahrozil Antonio Di Natale. Stefano Sorrentino byl ale připraven a zkazil hostům radost.

A když ke gólu nevedla ani spolupráce Di Nataleho s Floro Floresem, rozešli se oba týmy za nerozhodného stavu 0:0. To může mrzet spíše hosty, kteří tím dávají šanci dalším týmům.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC331914057:1871
2.AC Milán33208563:2768
3.SS Lazio331671049:4155
4.Udinese Calcio331410944:3252
5.SSC Neapol331312858:4151
6.AS Řím331551352:4650
7.Inter Milán331471247:4549
8.Calcio Catania331113944:4346
9.Chievo Verona3311101230:4043
10.AC Siena331191341:3542
11.Città di Palermo331181446:5141
12.Bologna FC3310111234:3941
13.Parma FC3310111244:5041
14.Atalanta BC331113937:3640
15.ACF Fiorentina339111332:3838
16.Cagliari Calcio339111333:4238
17.Janov CFC33991544:6236
18.US Lecce338111438:4935
19.Novara Calcio335101827:5625
20.AC Cesena334101921:5022
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udine dobrej výsledek

Okaka

Reagovat
smazaný uživatel

Parma záchrana by už mala byť isté, a rok útok na poháry

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

No, 7 bodov za 6 zápasov sa dá v pohode dobehnúť. Z Lecce ešte majú naviac vzájomný zápas, a ak ho prehrajú tak...to bude ešte zaújmavé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasná, ale dnes urobili veľký krok k udržaniu sa....fakt dúfam že to už nepustia

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Chievo nedalo penclu bolo by to este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Panca, môžem vo fante postaviť Zaccarda a Dainelliho, aj keď už hrali. Zápasy som nevidel, a netuším tak či nahrali nejaké asistencie a ták, a nemám koho iného postaviť. Aguirregaray, Balzaretti a Garciá buď zranený alebo vykartovaný, Bovo a Carrozzieri pravdepodobne na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

A skôr som to nestíhal dať nó

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna rozlúčka s poslednou sezónou v slovenskej Extralige Titul je náš a teraz ...ideme do Ruska

Momentálne máme návštevnosť na cca 15.mieste na starom kontinente a keď budeme hrávať KHL, tak by sa podľa odhadov mala pohybovať na približne 5.-6.mieste v Európe! To bude atmosféra! HC SLOVAN BRATISLAVA!!!

Dovidenia slovenská Extraliga, vidíme sa v KHL

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Slovan do KHL, tak Košice do NHL

Reagovat
smazaný uživatel

My do KHL ideme, takže teraz je rad na Košiciach, takže?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som bral a v extralige by tak konečne vyhrala titul Duklička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

'Juventus will be like Real Madrid and Barcelona in two years' - Tacchinardi

The retired midfielder stated that the Turin club will soon be on top of the football world and was full of praise for the work of the Bianconeri directors

Reagovat
smazaný uživatel

bez sance chlape, na to by ste potrebovali tak 300 mil eur co nemate.

alessio ma len nejake mokre sny alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj sme kontaktovali agenta Van Persieho, ktorý sa stal našou prvou voľbou do útoku....ktovie čo je na tom pravdy.

Ale ja by som ho bral, kvalitný bomber ktorý hráva za tím ktorý tak skoro nič nevyhrá, nemá dôvod tam ostávať.....

Reagovat
M11

scifi

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ? Peniaze na neho máme....alebo myslíš že je taký srdciar a ostane v Arsenale ?

Reagovat
M11

nejsem naivka.. k nam by nesel

Reagovat
brenk

Tak si o ňom snívaj ďalej...ten Arsenal nepustí a keď už áno, tak len za kráľovský plat, takže jedine City, popr. Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto o ňom sníva ? Ja som sa len vyjadril že by som ho bral, a zamyslel som sa nad jeho príchodom.....navyše tá správa je z goalu.com, čo je nedôveryhodný zdroj....

Reagovat
brenk

No vidíš. Persie je stále hráč mimo naše možnosti, na to by bolo treba ešte aspoň jedna úspešná sezóna v LM, popr. získať titul a o rok obhájiť. V očiach hráčov sme síce stúpli, ale stle sa na prestupovom trhu nemôžme rovnať tým najväčším gigantom súčasnosti. Nehovoriac o našej prestupovej politike.

Reagovat
smazaný uživatel

NJN, však ja si uvedomujem ako to bolo aj minulý rok....Aguero, Rossi....Vučinič...

Reagovat
brenk

Treba ale povedať, že minulý rok to bola zhoda nepríjemných okolností... hlavne pri Rossim, aj keď Marotta to mohol uzavrieť rýchlejšie. Každopádne ak sa na trhu objaví reálna TOP kvalita, tak Marotta určite zabojuje, nebude sa však hnať do extrémov. Neviem prečo, ale svojím spôsobom som si ho obľúbil, má občas divné metódy, ale v spolupráci s Contem zatiaľ fungujú nad očakávania dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám na neho zatiaľ dosť neutrálny názor....

Reagovat
10

snad ne...

Reagovat
Mr.Jindros

Blbost. Díky bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička Neapol respektive Cannavaro ještě by mohl přiložit do kotle Maggio, ať to máme komplet škoda že chybí Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som bol na twitteri, a Fabio sa tam tešil z jeho golu

Reagovat
olis

keby tam bol lavezzi uz vyhravame 5:0 a dufam ze druhy polcas pride vargas

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z jeho gólu taky těším, protože jedu stíhací jízdu za Pinturicchiem ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež, lebo chcem aby Neapol ukopal LM

Reagovat
mastakillah

http://www.youtube.com/watch?v=WvY7SeJ5CB4&feature=related

Sice to nebylo nic úžasnýho, ale tři body jsou doma. Pořád věřím, že by ta liga mistrů mohla vyjít. Naděje umírá poslední. Zejtra musí Lecce zabojovat a urvat nějaký body v Římě

Reagovat
olis

mas pravdu ale zober si to takto novara nevyvijala ziadny odpor, bez problemov sme dali dva goly a mohli sme dat viac, odohrali sme to takmer v treningovom tempe, vyhoda pre nas v stredu nas caka lecce ktore bude vyvijat urcite silny odpor takze tam odide vela sil a hned potom rim ak zvladneme tieto dva zapasy dalsiu uz musime ties, cize to ze sme usetrili sily je pre nas velka vyhoda, ale ked sa pozeram na tabulku ak porazime rim a dalsie vsetko vyradili sme ich, ostava udinese a lazio, tam by bola v ich vzajomnom zapase najlepsia remiza a tym by sme eliminovali udinese, lenze lazio by malo stale naskoro cize este by muselo prehrat tak snad by ich inter v tom polednom kole dat

Reagovat
mastakillah

no nebylo to optimální. Cavani ve formě ty šance, který měl dneska normálně proměňuje. Tyhle zaváhání nás už stály body a to se nesmí opakovat. Do konce sezóny nesmí přijít ani jedno zaváhání, jinak se s ligou mistrů můžeme rozloučit. Bohužel ani to nám nemusí stačit

Reagovat
olis

jj ja stale verim v LM, inak skoda ze dnes nehral dlhsie vargas celkom mu to islo a hamsik si zasluzil ties gol velmi dobry vykon, dzemili vela sebcil, a zuniga bol dobry az po prichodne vargasa, inak ak by sme nehrali lm ale EL a neodisli by hviezdy tak by sme boli velky favoriti na celkove vitazstvo

Reagovat
mookyn

Ako hral Hamsik?

Reagovat
mastakillah

Patřil k lepším na hřišti, táhl několik útoků. Neztrácel balóny a měl i několik šancí, ale bohužel byly jeho střely zablokovány. Podal standartní výkon

Reagovat
Votas

Statistická zajímavost... z 10 penalt, co se proti Interu v téhle sezóně kopaly jich dnešní rozhodčí Valeri nařídil přesně polovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pre Janov ich nariadil až až.

Reagovat
Votas

když se do toho vezme ten Janov, tak to tak divně nezní...takhle to mohlo být dobře konspirační

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

FORZA BOLOGNA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Grazie, Bologna, ... večer to neposrat, prosím, a zvýšit náskok.

Reagovat
Shevchenko

NA HOVNO !!! Tohle se mělo vyhrát, opět neuznaný gól, to se potom vyhrává těžko. Titul už je fakt daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ale ten závěr byl epický, fakt jsem věřil, že to tam spadne.

Reagovat
GEGE

Jn ta Robinhova hlava málem mě mrdlo...

Reagovat
Pinturicchio

Při té Robinhově hlavičce jsem měl skoro v trenkách

Reagovat
Yanek

Na tohle už je prostě i Ibra faktor málo. Příliš mnoho zranění, silnější konkurent oproti minulé sezoně, zářezy rozhodčích (mj. i dnes neuznaný jasný gól) a smůla - tohle všechno nám to šíleně stížilo. Na druhou stranu jsme nevyhráli kromě AS jediný zápas s TOP týmem a to už je na pováženou. Zimní mercato taky šílený prokauč, který se s minulým rokem nemůže vůbec srovnávat.

Myslím, že ten dnešek si odnese hlavně Van Bommel, kterému novou smlouvu Galliani nenabídne, Seedorf končí taky a dost mě zajímá, co bude s Aquilanim. Každopádně nechci, aby tohle vyznívalo jako nějaká výmluva, budem prostě bez trofeje a velký podíl na tom má to, že se do kádru opět neinvestovalo skoro nic (hlavně v létě), hra dost často taky nebyla ideální. Je třeba to vzít, jenom si nejsem jistý, jestli je nejlepší začátek verbovat žoldáky z Chieva.

FORZA MILAN, MILAN PER SEMPRE!!!!

Reagovat
GEGE

Zase nervy v hajzlu.Aspoň,že se urvala ta plichta.Bulet tady kvůli neuznanému golu nebudu nejsem juventino nebo yanek.Spáléná tutovka Ibry v první půli a totalní fail Van Bommela(už po několikáté v sezoně )byly hlavní příčiny ztráty bodů.Jinak jsem na ten tým hrdý jak se rve při těch absencích a hráči tam potí krev.

MILAN PER SEMPRE!FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
Pinturicchio

"Bulet tady kvůli neuznanému golu nebudu nejsem juventino" - docela zbytečná poznámka, vzhledem k tomu, kdo tady o těch neuznaných golech píše pořád dokola.

Reagovat
M11

to se fakt nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby o nich psal někdo, komu je uznávaj

Reagovat
Pinturicchio

Konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen reagoval na tu zbytečnou poznámku... Přece si nebude stěžovat nějaký tým, který dá gól a normálně ho uznají Konkrétního v tom nic být nemělo. Teď moc SA nesleduju, tak nemůžu soudit. Ale co jsem viděl ty góly, tak fakt docela zářezy a přitom by to vyřešila jedna blbá kamera, díky které by se do minuty rozhodlo a nikdo si nemohl stěžovat...

Reagovat
10

poslední dobou si neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Milán si vybírá tu nejnevhodnější dobu pro kolaps (samozřejmě z jejich pohledu). Poslední dobou asi chtějí dorovnat ty naše zbytečné plichty s Chievem, Janove, Cagliari, Sienou a právě také Bolognou.

Bologna letos obrala na hřišti soupeře Juve, AC, Neapol, AS a vzala si všechny body na Laziu a Interu (revanš za domácí porážku).

Reagovat
brenk

Neuveriteľná bilancia Bologne

Reagovat
panca

bohuzel jo. Tezky obdobi v zime jsme prezili a ted kdyz uz je relativni klid, tak ztracime

Reagovat
M11

ROBUR

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee super Lecce dokazalo este vyrovnat zasluzene toto kolo mame opat sancu sa priblizit k LM konecne musia padnut ti vezni z Rubenhnusu...forza roma, dnes to musia byt povinne 3 body a uz len 2 body ztrata na 3 miesto

Reagovat
M11

ale dalo ti to prace to konecne spojit dohromady

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Rubentus = Rubehnus, nebo jsou to dva rozdílné týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

to su totozne tymy neboli identicke

Reagovat
Pinturicchio

Dýkjaksfyna

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

No DPC! Dalsi neuznany gol! To abych si pripsal k mym poznamkam dalsi tym, ve kterem byl neuznany gol!!! To uz fakt na*ere ! Jeste ze byla remiza, ja uz fakt malem bouchl!!! FORZA MILAN!!! FORZA ROMA (pro dnesek )!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude zápas osobností italského fotbalu... 2:1 pro domácí (Pirlo, Del Piero - Totti)

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni ten noname tym nema proti nam sancu vyhrame 1:3 /Chielini- Totti,Bojan, Bojan/

Reagovat
smazaný uživatel

To že Ac dneska zaváhalo nám může dot pomoct. Juve je pod menším tlakem, zatímco my musíme, bohužel ani tak nevěřím v zisk všech tří bodů...jinak se vyplňuje to, co sem říkal před sezonou, to 3./4. místo vůbec není nereálný a to je jenom dobře, protože to dokazuje, že to co se teď v Římě zavádí, jde dobrym směrem, chybí pouze doplnit stávající kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, my nejsme pod žádným tlakem. Hrajeme si svoji hru a útočíme na titul. Tlak uměle vyvolávají média, ale dnes uvidíš, že ten tým je natolik v pohodě, že se s tím vypořádá. Jediný, kdo by nás mohl dostat pod tlak, jsme my sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si mohl psát možná tak 8/10 kol zpátky, ale ne teď, když ste jasný aspiranti na titul. To že ste tam, kde ste, na ty hráče musí působit úplně jinak, než když před začátkem sezony si říkaly "tak deme do toho, nějak uděláme ty poháry" a na těch hráčích se to podepsat prostě musí, dřív nebo později a čím míň zápasů do konce sezony zbývá, tím to bude cejtit víc a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu to psát kdykoliv. Neříkám jdeme na poháry, jako jsem to říkával před časem. Řekl jsem, že ve správný čas řeknu, kdy jdeme na titul a My jdeme právě teď pro ten titul, ale nikdo nás pod tlak dostat nemůže, protože ten tým je dostatečně silný, aby se s tím vypořádal. Jediný kdo nám to může prohrát jsme my sami. Milán nám dává titul na zlatém podnose, takže my teď nejsme pod tlakem, ale naopak na koni. Čím méně zápasů zbývá, tím lépe. Jdeme zápas od zápasu, a sice pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si mi vlastně potvrdil, co sem napsal prvně beru to tak, že kdyby AC, teď vyhrálo, tak na vás ta deka padne, to že nevyhrálo, vám hraje do karet a ste ve větší pohodě, což vám může taky docela uškodit

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ta deka nepadne Právě proto, že dnes AC nevyhrálo. Je tam rezerva. Dnes se počítalo s tím, že AC Bolognu porazí a s tím je důležité jít do večerního zápasu. Respektive neohlížet se na výsledky ostatních a dojít si pro titul vítězství za vítězstvím až do konce.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak to je dost odvážný tvrzení a rozhodně bych se nad současným postavením něják moc nerozplýval. Hlavně proto, že letos je liga jen o dvou týmech. Jen si vem v jakých sračkách jsou týmy jako Inter, Viola, nebo Palermo. Neapol doplatila na to, že ještě dvě velké soutěže neutáhne, ale jestli se nedostanou do LM, tak zas budou příští rok hodně vysoko. Udine se taky do LM asi nechce, z posledních 10ti zápasů vyhráli jednou. Ta konkurence tam letos prostě není a jen díky tomu jsme tak kde jsme. Jestli ty poháry vyjdou, jako dílčí úspěch fajn. Ale pořád máme rezervy jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda pane, pravda pravdoucí... jen bych dodal, že liga není o dvou týmech, to je spíš takové nadsazené a závisí to na vývoji právě toho ostatního, co jsi rozebral

Reagovat
smazaný uživatel

to, že ta liga je tak vyrovnaná a my sme tam kde sme, ukazuje sílu toho týmu, není to o tom, že tam na to místo není nikdo jinej. V týhle sezoně může každej tým udělat body na komkoliv, což se ukázalo třeba i dneska a právě proto sem částečně spokojenej s tim, jak to předělání týmu probíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme o titul a doma nás o body obere 12. Bologna. Tohle už vypadá fakt špatně, večer se budu modlit, aby AS aspoň remizovalo, pokud ne, titul už bude asi v hajzlu.

Reagovat
rossoneri89

1. polcas: absolutna tragedia, Ibra, Robinho a Seedorf skor nehrali ako hrali Bommel tiez nic moc .... ten gol sme dostali z nase chyby a za nasu hru sme si ten gol aj zasluzili

2. polcas: po vystriedani Seedorfa vstupla kvalita o 200% ... na Cassana som nadaval na zaciatku minuleho roku ale teraz som nesmierne stastny ze nastupil pretoze hral vyborne..... koneic polcasu sme hrali az fantasticky ...... mozno sa konecne spametame a budeme uz len vyhravat ..

- ak dnes Juve vyhra tak bude pred nami o 3 body co neni zas az tak vela ..... uvidime vecer ... FORZAA ROMA

- Seedorf ma zase len utvrdil ze do nasej zostavy nepatri .... je to legenda, sampion, a bla bla bla ale takym vykonom nam nepomoze ...... najvyssi cas mu NEpredlzit zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud juve večer vyhraje budou od nás vlastně o 4 body, maj lepší vzájemný zápasy

Reagovat
rossoneri89

aach .. vlastne ano

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle není po týdnu volna a návratu zraněných žádná výmluva..., máme válcovat finiš ligy, zatímco to dáváme Juventusu na zlatým podnosu..., jsem vytočenej a je mi hrozně líto fanoušků.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: je smutný, že patří Seedorf v téhle fázi sezony mezi nejhorší hráče týmu, zatímco Urby málem přihrál na 2 góly..., Ibra je na jaře zase o poznání horším hráčem, přestože letos mu to tam aspoň padá.

Reagovat
brenk

Môžem mať na teba jednu otázku? Aj keď je trochu blbá, ale tak...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
brenk

Ten smajlík ( ) mi tam trochu nesedí s predchádzajúcou vetou, že si vytočený. Dávaš ho tam preto, lebo je červeno-čierny?

Reagovat
smazaný uživatel

dávám ho tam vždycky, právě kvůli těm barvám...

Reagovat
brenk

Myslel som si, dík za odpoveď na takúto prkotinu.

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo zkušenosti s O2 netem někde v autě, nebo ve vlaku? Dneska jedu 190 kiláků a chtěl bych vidět alespoň něco ze zápasu Juve:AS, tak by mě zajímalo, jesli to funguje alespoň natolik kvalitně, abych viděl aspoň poločas čistýho čqasu...

Reagovat
smazaný uživatel

měl sem ho v buse (ostrava->brno) a bylo vše bez problému. Pravda, na nějaké streamy live sem se nedíval, ale videa apod. jeli dobře a net mi nevypadával...Podle mě to budeš mít v pohodě koukatelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je tiebreaker, prosím? Vzájemné zápasy nebo skore?

Reagovat
M11

vzajemne

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Dík

Reagovat
Darren Fletcher

100. pre Pens

Reagovat
smazaný uživatel

Let´s go Flyers!

Reagovat
Darren Fletcher

nemas nejaky link? ja som nasiel iba jeden a nefunguje :(

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapni Nova Sport ne?

Reagovat
Darren Fletcher

praveze mal som ist do pubu pozerat, ale kamos to zrusil na posl .chvilu a doma nemam

Reagovat
smazaný uživatel

aaaha

Reagovat
smazaný uživatel

zkus ziveprenosy.cz

Reagovat
eLJay.91

nějaký dobrý sopcast, prosím?

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
eLJay.91

díky moc!

Reagovat
10

...co teď uznal za gól

Reagovat
smazaný uživatel

Normální gól, coby. Ale chci, aby to Pens pořádně zdramatizovali a vyrovnali

Reagovat
10

z toho streamu se mi zdálo, že to má Fleury pod sebou a Hartnell mu to vypíchnul

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám na TV, takže můžu potvrdit, že to bylo v pořádku. Puk procházel mezi nohama a obránce to bral kousek před čárou a rval to ven tou samou cestou, jakou puk přišel. A nakonec tam skočil rybičku Hartnell, který to tam jen došťouchl.

Reagovat
Darren Fletcher

omg fleury

Reagovat
smazaný uživatel

FLYERS !

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je tu v tabuľke AC na prvom mieste ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v průběhu sezony se to počítá na skóre. V konečném zúčtování by ale rozhodovala vzájemná utkání.

Reagovat
Pinturicchio

To je myslím jen kvůli systému tady na EF, na Gazzettě jsme pořád první.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaha

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom

Reagovat
10

ale je to psychická výhoda!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... za to může beztak zase Kily, ... vždycky proti Juve

Reagovat
Mr.Jindros

No díky do Bologni, ale dokud to tam nebude, tak stejně neuvěřím a pořád budu považovat AC za favority.

Reagovat
10

líbí se mi, jak to tady připomínáš už 30 kol, největší optimista z Juve

Reagovat
Pinturicchio

Maskot

Reagovat
panca

proc by melo byt ac favorit? Ibra a pak proc? Zraneni, forma a body jsou jasne pro vas. V tehle situaci jste favoriti vy

Reagovat
Pinturicchio

V téhle situaci ( vaší ztrátě a naším zápasem k dobru ) už by bylo docela alibistické tvrdit, že to tak není.

Reagovat
Darren Fletcher

fu ta cesena taha peknu seriu... 5 remiz a nejakych 15 bez vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tři body z Juve a pěkně se přimotáme do boje o LM

Reagovat
terry

Když jsem se dneska v poločase koukal na výsledek, tak jsem tomu snad ani nevěřil. Uznávám, že teď na Janov (a celou SA) prakticky nemám čas a když už trochu je, tak mi Janov ani nedává důvod se pořádně podívat, jenomže tohle už prostě nemůžu přejít bez komentáře, navíc po tom chování fanoušků.

Jak řikám, pořádně ani neznám poslední výkony, jen výsledkově, ale pokud se hraje prakticky existenční zápas (nebo aspoň hodně důležitý) a prohrává se po poločase 0:3, tak je asi něco špatně. Pořád to ještě mají Grifové relativně ve vlastních rukou, ale pokud se rupne doma se Sienou 1:4, tak si ani nechci představit, co může přijít v Bologně nebo Cagliari.

Každopádně je to až k nevíře. Když jsem se loni upřímně usmíval nad tím, že Dorie sestupuje (a jak mi letos chybí), tak asi nikdo nečekal, že tohle za rok může v klidu potkat i CFC. Jedno vím ale jistě – sestoupit z tímhle kádrem, to by byla vážně ohromná ostuda.

Chudák Palacio. Vůbec bych se mu nedivil, kdyby nám frnknul už letos. Nicméně si nepřipouštím, že by se mohlo sestoupit. To by mi hlavně Janov úplně zmizel z dohledu.

FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa môžme poraziť jedine sami. Pevne verím že v útoku nebudeme impotentní, a Rím bez problémov porazíme....FORZA JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem prvej vete. Respekt voci superovi ti nic nehovori?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok môj príspevok len potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemeni na fakte, ze tvoj prispevok bol ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Janovu to bylo dost bouřlivé, jak si pak museli všichni hráči Janova sundat dresy a dát je Rossimu, ale pak už jsem musel odejít a nevím co se dělo dál.

Solidně to tam vedli.

Reagovat
DelPiero137

Preco to museli dat Rosimu? Nemam o tom moc info...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mu to dali a víc už jsem neviděl, to jsem taky psal...že jsem musel odejít

Reagovat
mastakillah

Tabulka vypadá zajímavě. Ať už boj o pohárové příčky či o sestup. Lecce to nezabalilo a věřím jim, že tu záchranu nakonec ukopou. Napětí a boj do posledního kola. Parádní show pro lidi. Jen tak dál. Fozra Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

...Niečo mi hovorí, že si to v poslednom kole rozdáme s Janovom o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

jednou sem si to s mladou taky rozdával o záchranu...nezachránil sem to ...

Reagovat
Darren Fletcher

asi si nemal kucku vo forme

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nebyl ve formě..

Reagovat
smazaný uživatel

Alkohol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeee, o záchranu si to rozdá Janov s Violou doufám.

Reagovat
DelPiero137

Same katastrofalne scenare tu vymyslate ?! Viola, Palermo aj Janov musia ostat v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš proč ten Milán rozhodčí musí zařezávat Tady končí už veškerá legrace Juventus to má zase zaplacený. Teď jsem navíc četl o tom, jakej je korupčník i Antonio Conte - jen ať dostane ten roční zákaz, aby se těm poctivým zase uvolnila cesta na vrchol!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ironie a sarkasmus jsou zbytečné.

Reagovat
SaianSupaCrew

ROMA (4-3-1-2): Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Kjaer, José Angel; Perrotta, Gago, Marquinho; Pjanic; Osvaldo, Borini

No tak to jsem hodně zvědavý, hlavně na to, jestli má Perrotta pořád co nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi v obraně, tak to si Kvajára ani neprdne

Reagovat
Largo

Hlavně ten Perrotta....co tam jako předstírá? Rosi to samý....Totti s Lamelou a Bojanem na lávce? Co to jako je????????

Reagovat
Slejdy

prekvapiva sestava..snad vi co dela Enrique

Reagovat
lnterista

co je mensi zlo AC nebo Juve?

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

tvoji reakci nechapu

Reagovat
10

já zase nechápu, jak můžeš vůbec pochybovat...ďáblové vs. stará hodná dáma

Reagovat
lnterista

ja vam to i preji za to vsechno ale mam pak strach tady z vasich fanousku

Reagovat
Pinturicchio

Čím silnější a úspěšnější budeme, tím slušněj se budeme chovat

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

AC

Reagovat
herbage

asi stejná otázka jako, jestli byl horší Stalin nebo Hitler

Reagovat
Darren Fletcher

bad bad boys

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ich teda častuješ všelijakými pojmami

Reagovat
mike.84

fíha ten luis to teda pěkně kaučuje to AS...

Reagovat
smazaný uživatel

To Juve je

Reagovat
Oxbow

Vsechno dobre, ted uz jen 3 body do rima a nejak upindit 3 flek

Reagovat
Mr.Jindros

Dnešním vítězstvím nad AS si Juventus už na 100% zajistil přímé místo v základní skupině příštího ročníku Ligy mistrů. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlci toho moc nepřevedli.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Najťažšie zápasy nás len čakajú, treba bojovať....bude to ťažké, ale môžeme to zvládnuť. FORZA JUVENTUS !

Reagovat
Pinturicchio

Dnes suveréně, ... zase jsme o krůček blíž, to nejtěžší ale teprve přijde, ... 6:0:0 / 18:1

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
10

z toho 4x tým z první sedmičky, klobouk dolů

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Očakávalo sa, že v tejto fáze AC naberie rozhodujúci náskok a na moje milé prekvapenie sa stal opak, naozaj majstrovsky zvládnutá časť sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

to se teprve uvidí,...

Reagovat
brenk

No v súvislosti s Juve už to rozhodujúci neplatí, tak som to nemyslel, ale zo straty spravilo Juve náskok, to asi čakal naozaj málokto.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na Calcio fans - je u vás něco jako obdoba The invicibles?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Perugia a AC Miláno zatiaľ....snád po sezone aj my

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, Juventusu by to slušelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zmrdovi Lamelovi treba dať trest do konca sezony...pľuť na niekoho, ved to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Užívajte, pokým sa dá a pokým je čas Ale čo je veľmi dobrý výstup z tohto víkendu, tak je to, že HC Slovan Bratislava získal titul a na budúcu sezónu sa bude 30 metrov od mojej školy hrať KHL. Pred pár rokmi by som o tom ani nesníval v tom najtajnejšom svete

A ono ....je to realita....Incredibile, awesome, amazing and perfect!

Reagovat
smazaný uživatel

že svete...sne samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si na "epic"

Inak gratulujem vám k titulu, čo už....hoci som fandil Košiciam, kedže tam študujem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc. Na budúcu sezónu vyzerá, že Vy budete majstri.

Reagovat
Pipo123

V preview ukazuje Ibra na fotke aké majú šance na titul a tu sa Vidal tomu smeje je rozhodnuté, pískajte konec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takový OT: nevíte v jakým bude koši Juventus?

Reagovat
brenk

Čo sa to tu párkrát rozoberalo, tak väčšina predpokladala tretí kôš...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím vůbec podle čeho se to bere, nebo jak se to počítá

Reagovat
brenk

Podľa výsledkov v Európskych pohárov za posledných x rokov, neviem presne koľko, možno 5 rokov alebo tak. Niečo tam snáď máme nahraté, aby sme aspoň v tom treťom koši boli.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsme TŘEBA vyhráli titul (ťuk, ťuk) a byli ve 4 koši, to by byla celkem sranda

Reagovat
DelPiero137

Mali sme stastie ze sme chytili to horsie AS z tejto zezony. Ako puntickar musim vytknut jednu vec, Alex mal dat gol!

Zacinam mat nervy, nech uz je 38 kolo a taketo postavenie v tabulke

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten SOB Lamela naozaj zapľul na Lichtiho, ktorý mu na oplátku ukázal štyri prsty....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to naopak? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, a ty by si to mal vedieť najlepšie, ved si bol na ihrisku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Supr reakce Taková hlubokomyslná

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre sorry, ja som ťa pochopil až teraz už som toho veľa vypil pri futbale...myslel som že myslíš tým "naopak" to, že Lichti opľul Lamelu...ale už mi do došlo. Takže ešte raz sorry, a treba menej piť...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, to je jasný. Já to odsuzuju. Mladická nerozvážnost a flustrace

Reagovat
smazaný uživatel

*frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase aj tak ak mu ukáže 4 prsty, tak to neni dôvod aby na neho čvrkal....

Reagovat
10

Lamela je pěknej zm*deček, na to že ještě nic pořádně nedokázal, tak se chová jak největší mistr světa...

Reagovat
10

http://youtu.be/Uj9-p_b8p6c ...to bysme měli, karma is a bitch

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

joo fotbal je takový, možná proto byl Totti ještě víc zkalamný, on pamatuje, když porazil namakaný Juventus a ještě o 4 branky... no a dnes jen přihlížel, jak válcují jeho slabé AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

A to nie je prvy zapas kedy mal takyto skrat v SA. Zatial su tie jeho extempore nenapadne ale ked si to scitas, mal by na sebe zapracovat.

Reagovat
Pinturicchio

... asi budu za vola, ale co ty 4 prsty znamenají?

Reagovat
10

4:0

Reagovat
Pinturicchio

( aha ), ... ano, směju se sám sobě a ne málo

Reagovat
Pinturicchio

... příště už u zápasu pít nebudu

Reagovat
brenk

4 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, ty máš logické myšlení jako žena

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

a je to venku, už by konečně začali dávat smysl i ty srdíčka

Reagovat
Pinturicchio

Když piju, tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

tim vyprovokoval Lamelu k tomu plivanci ukazal mu "Tie, 4 pere" a Lamela se neudrzel dobre Lichti

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho za něco takového ,,obdivovat"? Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslím, že mu to neukázal jen tak, když šel okolo, přesně už nevím ale buď on nebo někdo jiný do Lichtyho zajel a pískal se faul a frustrovaný Lamela už to nevydržel tak mu asi něco řekl a Lichty s ledovým klidem odpověděl nejlíp jak mohl

Reagovat
DelPiero137

Nebolo to nahodou pred tym ako Bojan skosil Litchyho?

Reagovat
DelPiero137

Priznam sa, tiez ma to hned nenapadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

miluju ho z celého srdce (srdíčko)

Reagovat
smazaný uživatel

Janov vraj odvolal trénera....ak je to pravda, dúfajme že ich to nakopne na AC

Reagovat
10

Malesani moc dlouho nevydržel, třeba se ještě tuhle sezonu vrátí De Canio novým trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

vrátí se na poslední 2 zápasy a v létě zase poletí

Reagovat
P8P

muže mi někdo prosim říct, proč nehrál Matri? je zraněný nebo nemá odpovídající výkonost. díky

Reagovat
smazaný uživatel

Má zrejme nejaký psychický blok, vôbec mu to tam nepadá....nehrá zle, snaží sa a bojuje ale jednoducho má smolu v zakončení.

Reagovat
Pinturicchio

Quagliarella má ted formu a Vucinic je Nepostradatelný, Sandro je hrozný palič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

https://www.betclic.it/sport/EventDetail.aspx?id=6&t=Ftb_Win_IT

Kurzy na víťaza Serie A. Dosť prehnané...

Reagovat
Pinturicchio

Ty kurzy na nás jsou vesměs mimo.

Reagovat
Pinturicchio

Ty kurzy na nás jsou vesměs mimo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud na seba tak prísny !

Reagovat
smazaný uživatel

predsa musim vypudit svoje emocie,enriqueho som sa zastaval a veril mu ale po dnesku keby sme dvaja na lodi a jeden musi prezit tak ho v momente zjebem cez palbu medzi spanielske pirane...bral som to jeho zlozenie zakladnej zostavy ze vie co robi a respektoval to ale po dnesku vie hovno. ako to ze nehral od zaciatku bojan ,PRECO?.ako to ze nehral od zaciatku totti , PRECO?,PRECO PRECO?..si sral luis cely tyzden kiwi ze ti to uz drblo v hlave?... na cervevu sa teraz nevyhovarat,ide o to ako sa prehralo.ziadna bojovnost , takto sa rimsky dres nevazi,rimsky dres si treba vazit a bojovat o dusu,chyba mi burcovač burdisso,chyba mi pohodak juan ,ktoremu keby rozjebes auto tak ti kupi pivo,chyba mi milacik pizarro co to vzdy vedel ukludnit, chyba mi vystrih roseli sensi..... enriqie je rozhodujuca cast sezony a ty furt skusas tie tvoje hokus pokus zostavy?, tebe keby daju cervenu satku a vypustia na teba spanielskych bykov tak pridu za tebou a vyseru sa na tvoju spanielsku zhnitu hlavu, ... amici s tebou nebudu mat furt strpenie ,vydrbu tu a posli na aljasku ,tam si trenuj potom tucniakov..., .... ja chcem vidiet hrdy bojovny Rim .

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký nick tady má L.Enrique?

Reagovat
smazaný uživatel

dostal ban

Reagovat
smazaný uživatel

"si sral luis cely tyzden kiwi ze ti to uz drblo v hlave?" umřel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi pohodak juan ,ktoremu keby rozjebes auto tak ti kupi pivo, chyba mi vystrih roseli sensi

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodák Juan, to si budu pamatovat ještě dlouho.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré hlášky ... Nemůžeš chtít po španělském šaškovi, aby věděl, co je to nosit dres Říma. Se španělákem na lavici postrádá Řím veškerou důstojnost.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
DelPiero137

To s Juanom bolo dobre . Fakt je taky pohodak?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne zajimavy vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak juvefans ako je to so stadionom, mavate teraz vypredane do posledneho miestecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pár volných míst jsou asi čestné vstupenky pro sponzory a permanentkáři, kterých je dost.

Reagovat
Pinturicchio

Čísla nemám, ale co jsou záběry na tribuny během zápasů, tak to vždycky vypadá na "plný dům".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se ukáže ta pravá vnitřní síla . Máme to ve svých rukou . Příští dva soupeři už hrají pouze o čest , horší budou Lecce , Cagliari a Atalanta těm půjde asi o vše . AC to má ale podobné + mají tam ten Inter a příští kolo Janov který je namočený v Serii B . Zdá se mě že los už máme o něco málo lehčí .

Reagovat
FORZAMILAN

Giallorossi, debili, stydťe se................

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, nuda, šeď, šeď... Asi to je tím, že jsem k tomu přišel ve 20. minutě. Měl Řím do té doby něco, co by se dalo nazvat gólovou šancí?

SaianSupaCrew: můj mail adp@seznam.cz, přihlas se pro nick...

Reagovat
Mr.Jindros

Neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi se ostře opřel do projektu AS Řím: "Řím je hromada zmatku - zábavní park, Disneyland pro pobavení protivníka. Jejich projekt neexistuje a nikdy neexistoval."

AS jako tým mi byl vždy sympatický, nosit jejich dres to bylo něco... Teď, když je u toho španělský klaun, mi tam hrdost chybí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele