34. kolo
21.04.2012 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Atalanta BC 2:0

Elefantini se vrátili na vítěznou vlnu, po dvou porážkách totiž zdolali nevyzpytatelnou Atalantu Bergamo 2:0. Catanii díky tomu patří osmé místo, Atalantě pak jedenácté.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. O něco mírněji měli navrch domácí hráči Catanie, ale gólově toho až do třicáté minuty nedokázali využít. V inkriminovaný čas napřáhl zhruba z třiceti metrů Alejandro Gomez a nekompromisní šibenicí zajistil Catanii důležité vedení 1:0. Sicilané mohli ještě do poločasu vedení navýšit, ale hlavička Legrottaglieho skončila pouze na tyči Consigliho branky.

Cílem Atalanty bylo ve druhém poločase jednoznačně vyrovnání. Ale to se nedařilo. Vyrovnaná partie pokračovala a žádná ze stran nedokázala strhnout iniciativu na svojí stranu. Zápas byl tak definitivně rozhodnut až pět minut před koncem hracího času. Bergessiovu střelu z bezprostřední blízkosti Consigli vyrazil a na hlavičku Seymoura už byl krátký. Catania vedla nad Atalantou 2:0.

Druhá branka byla pro Atalantu obrovským šokem. Ránou ze kterého už se Nerazzurri nevzpamatovali. Vyrovnané utkání, které nebylo zrovna bohaté na události, skončilo vítězstvím domácí Catanie 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele