34. kolo
21.04.2012 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Novara Calcio 2:0

Neapol doma porazila sestupovou Novaru 2:0 a alespoň dočasně se posunula na páté místo tabulky. Azzurri rozhodli zápas už v prvním poločase, když se trefili Cavani a kapitán Cannavaro. Ve druhém poločase už Neapolští náskok jen hlídali.

Domácí borci v tradičních blankytně modrých dresech se pustili do svého soupeře se vší vervou. V 9. minutě selhal po Maggiově výzvě Cavani a Neapol zazdila první stoprocentní šanci utkání.

Neapol nakonec zlomila odpor nováčka za dvacet minut hracího času, nutno ale podotknout, že po hrubé chybě hostující defenzívy. Edinson Cavani měl velice snadnou úlohu, prázdnou branku v poklidu trefil a Neapol vedla 1:0. Za další čtvrthodinu bylo vedení Neapole zdvojnásobeno. A znovu se o to zapříčinila neuvěřitelná hrubka hostujících. Cavaniho střelu ještě zlikvidoval Fontana, ale na dorážku kapitána Paola Cannavara už byl krátký - 2:0.

Domácí udávali tempo zápasu i ve druhém dějství. Novara se přes obranu domácích prosazovala horko těžko, proti silnějšímu soupeři zkrátka neměla šanci. Deset minut před koncem pořádně prověřil Fontanu ostrostřelec Cavani a hned za další minutu musel Fontana likvidovat střelu Marka Hamšíka. Výsledek 2:0 pro domácí byl pro Novaru naprosto zasloužený. Novara nepředvedla nic a z pod Vesuvu se vrací s nepořízenou. Neapol si dvoubrankové vedení z prvního poločasu v pohodě uhlídala a udržela kontakt s evropskými poháry.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
mastakillah

Tady by pomohla vysoká výhra.Už potřebujem nakopnout k lepším výkonům. Tip 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že neapol vyhraje-mam vsazeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele