Serie A - souhrn 26. kola

19.02.2011, 20:02, aktualizováno 20.02.2011, 22:43
Komentáře a souhrny
AC Milán vydřel výhru ve Veroně a upevnil si vedení. Druhá Neapol zdolala Catanii a třetí je po výhře nad Cagliari nadále Inter. Úlohu favorita naopak nezvládl Juventus v Lecce, Janov doma otočil utkání proti římskému AS, jehož městský rival Lazio porazil Bari. Už včera zvítězila Bologna, v Udinese a Florencii branky nepadaly.

SSC Neapol - Calcio Catania 1:0

20.02.2011 20:45

Góly: 25. Juan Zúñiga

Ačkoliv to nebylo žádné hvězdné představení, důležité tři body Neapol proti Catanii ukopala a zůstává v závěsu za AC Milán. Vítězství zařídil ve 25. minutě Juan Zuniga, když napravoval penaltové zaváhání Cavaniho, který nastřelil břevno.

Očekávalo se, že proti svému bývalému zaměstnavateli, kterého v lednu opustil, nastoupí Giuseppe Mascara, ale Walter Mazzarri nakonec do základu postavil místo potrestaného Lavezziho Joseho Sosu. Právě Sosa způsobil v šesté minutě první pozdvižení, když chtěl po neohrabaném zákroku Pabla Ledesmy penaltu, ale neuspěl. O dvě minuty později mohli jít do vedení hosté, ale Schelottova hlavička skončila na břevně. Vzápětí se zase akce přesunula před druhou bránu a tentokrát se již skutečně kopala penalta. Potenza tahal za dres opět Sosu a sudí Gava po chvilce váhání nakonec na značku pro pokutový kop ukázal. Edinson Cavani sice poslal Andujara na druhou stranu, ale sám pak trefil břevno.

Neapol nakonec gólový účet večera otevřela o čtvrthodiny později. Vyražená střela Cavaniho se dostala k Zunigovi, který se nalevo objevil za obranou Catanie a zblízka překonal Andujara. Před poločasem přišla pro Rossazzurri další nepříjemná zpráva, když se koleny srazili Maggio s Martinhem a hostující záložník s očividnou bolestí musel opustit dějiště. Napětí na Stadio San Paolo potvrdila i mírná slovní přestřelka mezi oběma trenéry.

Jen 30 vteřin po změně stran vypálil z 20 metrů dělovku Marek Hamšík a Andujar měl co dělat, aby míč vyrazil. Sicilští zahrozili až v 58. minutě, Spolliho střela z trestného kopu nakonec skončila těsně vedle. I další standardka byla nebezpečná, De Sanctis sice Morimotovu hlavičku chytil, ale pak spadl na Bergessia a vypukla menší potyčka. Po hodině hry se na hřiště dostal Mascara a po sedmi letech strávených v dresu Rossazzurri si zahrál proti "svým". Prosadit se pak mohl parádní patičkou, ale Andujar byl připraven. O druhý zápis do listiny střelců se snažil Zuniga, který testoval Andujara na bližší tyči, ale stejně jako následující akce Maggia s Hamšíkem neuspěl.

V 88. minutě domácím příznivcům zatrnulo, když po Morimotově centru a Bergessiově zakončení De Sanctis jen vyrazil, ale naštěstí pro Azzurri se následně vrhl Morimotovi pod nohy a dorážku rovněž zneškodnil. Catania v posledních minutách vyvinula poměrně velký tlak a Neapol se strachovala o tři body, ale nakonec vše přečkala a zvítězila.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Bari 1:0

20.02.2011 15:00

Góly: 6. Hernanes

Lazio doma porazilo brzkou brankou Hernanese Bari 1:0, které tak zůstává nadále poslední. Římští Biancocelesti měli spousty šancí, ale v síti nakonec skončila jenom jedna jediná. I tak zůstává Lazio na pohárových příčkách.

V prvním poločase byl vidět především jeden hráč, a sice Brazilec Hernanes. Ten si dělal s hráči Bari, co se mu zlíbilo, a dokonce to byl on, kdo poslal domácí Lazio do vedení. Hernanes se střelecky prosadil už po pár minutách hry přesně umístěnou střelou v pokutovém území - 1:0 pro Lazio.

Ve 21. minutě předvedl Hernanes jeden ze svých nebezpečných přímých kopů, brankář Gillet míč zkrotil. Hra Hernanes versus Bari pokračovala a jen díky Gilletovi zůstalo skóre po prvním poločase neměné, tedy 1:0 pro domácí. Ještě než definitivně došlo k závěrečnému hvizdu prvního dějství, zahodil obrovskou šanci Kozák, na kterého se údajně přijel podívat sám reprezentační kouč Česka Bílek.

Lazio ve druhém poločase pokračovalo ve své hře a bylo nadále jasně lepším týmem. Stále byl hodně vidět Hernanes, jenže pojišťovací druhou branku se nedařilo vstřelit. Lichtsteiner se Scullim spálili nemožné a Hernanes z dalšího přímáku opět jen vystrašil hosty.

Bari sice nemělo tolik příležitostí, ale až do závěrečného hvizdu bylo ve hře o důležitý bod. Ten se nakonec nepodařilo získat, ale ruku na srdce, Lazio bylo lepší a jeho vítězství je zcela zasloužené.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Brescia Calcio 0:0

20.02.2011 15:00

Góly: -

Udinese si bez Alexise Sancheze nedokázalo poradit s Brescií a doma s ní jen remizovalo. Bezgólový výsledek znamená, že Udinese po prohře Juventusu nadále drží pátou pozici, Brescia zůstává v pásmu sestupu.

Bez gólů se hrát nemuselo. Už ve 12. minutě měli Bianconeri hodně slušnou příležitost k otevření skóre. Nejprve Arcari skvělým zákrokem vychytal z voleje pálícího Denise. Domácí útočník, který nastoupil za vykartovaného Sancheze, následně z další střely nastřelil břevno a Domizzi zakončil akci střelou nad bránu. Cristian Zapata neúmyslně zašlápl zápěstí Caracciala, který byl nakonec s velkou bandáží schopen pokračovat. Po půlhodině hry se ozvala i Brescia, Caracciolo se ocitl ve vápně sám před brankářem, ale zkušený záložník neuspěl. Di Nataleho volej na druhé straně byl sražen Zebinou, Diamanti zase trefil boční síť. Poté se znovu snažil Di Natale, ale skvěle si svůj zákrok načasoval Zoboli a šanci Udinese zmařil.

Po přestávce měl po Islově centru dobrou příležitost Denis, ale znovu zklamal. Diamanti na druhé straně hledal Caracciola, ale do centru se položil Handanovič. Po hodině hry to vypadalo, že budou domácí blízko brance, když sudí Bergonzi nařídil pokutový kop, ale vzápětí vše s omluvou odvolal, protože Bega míč nezasáhl rukou, nýbrž obličejem. Zebrette chtěli penaltu ještě po zákroku Zambelliho, který na brankové čáře zasahoval proti střele Di Nataleho, ale ani tentokrát se "desítka" nekopala. Opakovaný záběr toho příliš nerozklíčoval, ale důležité je, že zápas skončil remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Cesena 2:2

20.02.2011 15:00

Góly: 64. Hernán Crespo, 89. Raffaele Palladino - 31. Alessandro Rosina, 79. Paolo Sammarco

Trápení Parmy pokračuje! Také v tomto kole Gialobllu nevyhráli, přestože byli proti Ceseně favoritem. Parma v zápase dvakrát prohrávala a nakonec byla ráda za konečnou remízu 2:2.

Parma byla v tomto zápase favoritem, ale tyto předpoklady se jí nepodařilo naplnit. Domácí Gialobllu sice začali mírnějším náporem a měli více ze hry, jenže nakonec se to ukázalo být k ničemu. Giovinco z volného přímého kopu těsně minul branku a rovněž volej Candrevy šlo mimo. Cesena úvod přečkala a pak sama překvapivě udeřila. Při střele Rosiny si vybral slabší chvilku brankář Mirante, jeho zaváhání tak znamenalo vedení Ceseny - 0:1. Parma se hnala za co nejrychlejším vyrovnáním a před Antoniolim bylo chvíli pořádně horko, ale Paci ho zblízka překonat nedokázal.

Na začátku druhého poločasu měl obrovskou šanci Amauri, jako vždy si počínal ve vzduchu skvěle, ale jeho hlavičku s velkým štěstím zlikvidoval nohou brankář Antonioli. Parma se vyrovnání dočkala v 64. minutě. Dall Belo se provinil faulem a zkušený Argentinec Crespo penaltu v pohodě proměnil - 1:1.

Tento stav nevydržel dlouho, Parma chybovala v rozehrávce a Morroneho ztrátu míče hosté nekompromisně potrestali. Pohlednou akci zakončil Sammarco - 1:2. Diváci na stadionu Tardini se dočkali ještě jedné branky, v 89. minutě se totiž Parmě podařilo znovu srovnat krok. V síti skončila volej ex-janovského Raffaela Paladina - 2:2. Pro něho to byla první branka v dresu Parmy.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Milán 1:2

20.02.2011 15:00

Góly: 61. Gelson Fernandes - 25. Robinho, 82. Alexandre Pato

Vedoucí AC Milán nezaváhal, i když na hřišti Chieva to dlouho vypadalo na remízu. Rossonerri ale mají v kádru velice šikovné Brazilce. Jak Robinho, tak i Pato se střelecky prosadili a byli hlavními strůjci vítězství.

První šanci si vytvořili domácí, Sergio Pellissier ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Podobně si vedl i na druhé straně Robinho, který se snažil proháčkovat domácí obranu, nakonec trefil pouze boční síť. Ve 25. minutě už se mohl Robinho radovat. Milánským skvěle zafungovala kombinace Cassano - Ibrahimovič - Robinho, přičemž Švéd sklepával na Robinha, který při zpracování zasáhl míč rukou, nutno podotknout, že jí měl u těla. Rozhodčí nechal hru hrát a Robinho pak zesměšnil obránce včetně brankáře - 0:1.

Za chvíli musel předvést Sorrentino dobrý zákrok po jedovce Ibrahimoviče. Chievo mělo své šance, Fernandes byl v jasné tutovce, jenže nedokázal procpat míč za záda Abbiatiho. V závěru se ještě nebezpečně nacpal před Nestu Sergio Pellissier, ale naštěstí pro AC minul branku.

Také druhý poločas byl poměrně vyrovnaný, Ibrahimovič z přímáku protáhl Sorrentina. Chievo potřebovalo vyrovnat, a to se mu podařilo. Fernandes na zadní tyči zužitkoval krásný centr Constanta - 1:1.

Milánští se nehodlali s remízou spokojit, ale proti obraně domácích to bylo složité. Fly Donkeys přežily jak závar před brankou, tak i Patovu velice nepříjemnou střelu. Rossonerri nakonec rozhodli o svém vítězství až v závěru a hrdinou utkání se stal Brazilec Pato. "Kachna", jak se útočníkovi přezdívá, si z hráčů Chieva udělal slalomové tyčky a také jeho střela byla dokonalá - od tyče skončila v domácí síti a Milán mohl slavit důležité vítězství 2:1. Chievo ještě přišlo o vyloučeného Bostjana, ten obdržel šest minut před koncem druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 4:3

20.02.2011 15:00

Góly: 52. Rodrigo Palacio, 68. Alberto Paloschi, 74. Rodrigo Palacio, 85. Alberto Paloschi - 6. Philippe Mexès, 16. Nicolás Burdisso, 51. Francesco Totti

Přesně na tohle fanoušci Grifů čekali. Janovští jim po dlouhých týdnech připravili úžasné představení, když AS Řím porazili 4:3. Jenže za jakých okolností. V 51. minutě vedli Římané už 3:0 a jen málokdo věřil, že by si Vlci neodvezli tři body. Ovšem ve druhém poločase se hosté neuvěřitelným způsobem složili a Janov čtyřmi góly senzačně otočil skóre. Hrdinou zápasu se stal Rodrigo Palacio, který společně se střídajícím Paloschim otočení zrežíroval.

Po obrovském krachu má o čem přemýšlet Claudio Ranieri, protože pro Giallorossi je to již čtvrtá porážka v řadě, přičemž AS opouští pozice zajišťující evropské poháry a na pokraji vyřazení je v Lize mistrů. Na pováženou je také fakt, že jen za poslední čtyři zápasy inkasovali Římané čtrnáctkrát! Naopak Janov šel do zápasu posílen o vítězství v prestižním Derby della Lanterna.

Ovšem první půle vůbec nenasvědčovala, že by snad byl Řím v nějaké krizi. Už ve třetí minutě zahodil obrovskou šanci Marco Borriello, který z několika metrů netrefil odkrytou bránu. V šesté minutě se již ale se svými spoluhráči mohl radovat, protože se po rohovém kopu hlavou trefil zcela nebráněný Mexes. Zápas pak vzápětí skončil pro zraněného Perrottu, kterého nahradil Taddei.

Římané zápas zcela ovládali, po střele Taddeie a zákroku Eduarda musel až na brankové čáře zachraňovat situaci Marco Rossi. Bránění standardních situací Janovu hrubě nevycházelo. V 16. minutě nacentroval z levé strany Totti a Nicolas Burdisso na zadní tyči opět úplně volný snadno zakončoval. Hosté vedli 2:0 a doufali, že na Marassi poprvé od listopadu 2007 zvítězí.

Na druhé straně se pokoušel odpovědět Floro Flores, ale jeho hlavička olízla brankovou konstrukci. To stejné se přihodilo Tottimu, který akorát nezakončoval hlavou. Nohou to poté zkoušel i Floro Flores, ale Julio Sergio proti němu dobře vyběhl. Bývalý forvard Udinese měl dobrou příležitost i po změně stran, nicméně Julio Sergio v minisouboji opět uspěl.

Pak však přišel další černý moment domácích. V 51. minutě při protiútoku poslal míč Tottimu Borriello a římský kapitán se levačkou nemýlil. Na světelné tabuli v tu chvíli svítilo skóre 0:3 a zdálo se být rozhodnuto. Janov však minutu nato okamžitě odpověděl, když využil zmatků v obraně a po neúspěšném zakončení Flora Florese Palacio prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Za dalších pár minut to mohl být už jen o jediný gól, ale Floro Flores z voleje trefil boční síť a Rafinhův centr poslal těsně vedle brány. Římané ale vůbec nevěděli, kde jim hlava stojí a Janov šel za další trefou.

Rozhodujícím momentem byla 64. minuta a nasazení Alberta Paloschiho. Mladý záložník vlastněný AC Milán byl na trávníku jen čtyři minuty, zpracoval si do vápna mířící centr Palacia a skvělým zakončením snížil na 2:3. Hosté jakoby po třetí vstřelené brance zmizeli ze hřiště, obrana vůbec nefungovala. O výsledek se začal bát i kouč Ranieri, a tak místo Borriella poslal na hřiště třetího stopera Loriu. A nevyplatilo se. Rafinha v 74. minutě zprava odcentroval a našel volného Palacia, který měl dostatek času přesně umístit svou hlavičku a ačkoliv se Julio Sergio natahoval jak mohl, na míč mířící na zadní tyč nedosáhl. V tu chvíli si asi Ranieri říkal, kde že byli všichni stopeři. A fanoušci AS jen počítali, za jak dlouho jejich tým promrhal třígólový náskok. Bylo to přesně 22 minut.

Čtvrthodiny před koncem to bylo 3:3 a Římané se stále nechtěli probrat. Pravdou však je, že obrovskou příležitost hosté na čtvrtý gól měli. Povedený protiútok skončil po přihrávce Taddeie na noze Tottiho, jenž měl na penaltě před sebou jen Criscita a zcela odkrytou klec, Eduardo byl mimo. Jenže velezkušený útočník trefil šťastlivce Criscita a za pár minut za to on i celý AS Řím zaplatil. Pět minut před koncem předvedli domácí výbornou akci. Criscito dloubáčkem vybídl ve vápně Palacia, který utekl obráncům a poslal míč na Paloschiho, jenž opět výborně zakončil a rozhodl o neskutečném vítězství Grifů. Ti pak dohrávali poslední sekundy bez Rafinhy, který musel po druhé žluté kartě předčasně do kabin.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 0:0

20.02.2011 15:00

Góly: -

Fotbalová nuda byla k vidění na stadionu Artemia Franchiho ve Florencii. Domácí Fiorentina totiž hrála se Sampdorií Janov bez branek. Utkání nenabídlo skoro žádné šance a diváci se po celý čas pořádně nudili.

Pro oba týmy bylo utkání velmi důležité, Fiorentina se stále nevzdává možnosti zahrát si evropské poháry i příští rok, Sampdoria zase potřebuje body k jistotě záchrany. Jak už bylo v úvodu zmíněno, utkání příliš fotbalové krásy neukázalo. Takřka jediný nebezpečný pokus prvního poločasu vyprodukoval Behrami, brankář Curci schoval míč v náručí.

Po změně stran se bohužel obraz hry nezměnil. Hlavička Nataliho sice volala po góle, ale mezi tři tyče se nevešla. Jedinou šanci Sampdorie měl na svědomí nové příchozí Biabiany, ten přitom neměl původně pro zranění nastoupit. Biabniany zakončil vedle branky. Z fotbalové nudy nakonec diváky vysvobodil až závěrečný hvizd rozhodčích. Konečná remíza je úspěchem spíše hostující Sampdorie Janov.

Více informací k zápasu

US Lecce - Juventus FC 2:0

20.02.2011 12:30

Góly: 32. Djamel Mesbah, 48. Andrea Bertolacci

Juventus nedokázal potvrdit zlepšení a se zachraňujícím se Lecce ztratil všechny body. Domácí vyhráli 2:0, když se trefili Mesbah a Bertolacci. Hru výrazně ovlivnilo brzké vyloučení brankáře Staré dámy Gianluigiho Buffona. Dvacet minut před koncem se sice počet sil vyrovnal, ovšem Juventus už nedokázal zareagovat.

Favorizovaní hosté nezačali na Via del Mare vůbec dobře, už po 180 sekundách musel likvidovat volej Grossmüllera Gigi Buffon. Byl to ale italský reprezentační brankář, kdo negativním způsobem ovlivnil hru Juventusu. Poté, co se Di Michele řítil do gólové šance, Buffon vyběhl a zasáhl míč rukou mimo vyhraněné pokutové území. Rozhodčí to ocenil červenou kartou a trenér Delneri musel poprvé střídat. Těžko říct, jestli to bylo špatné rozhodnutí nebo ne, každopádně ze hry šel Miloš Krasič a do branky se postavil Marco Storari.

Lecce si s přesilovkou poradilo velmi dobře a ve 32. minutě se ujalo vedení. Gianni Munari připravil gólovku pro Mesbaha, který nepohrdl - 1:0. Juve se dostalo do pořádné koncovky až pět minut před koncem prvního poločasu, ale ani Matri, ani Marchisio si nevedli dobře.

Bianconeri chtěli ve druhém poločase zabrat a i v oslabení se pokusit o vyrovnání. Veškeré šance ale rozmetal brzkou brankou Bertolacci. Dlouhý balón sklepl Di Michele pro Bertolacciho a Storari musel podruhé lovit ze sítě - 2:0. Za chvíli to mohlo být už o tři branky, obrana Juve totálně nestíhala a nechala úplně volného Grossmüllera zakončit, Storari však svůj tým podržel. Grossmüller se neradoval ani o chvíli později, kdy rozvlnil pouze boční síť.

Dvacet minut před koncem se poměr sil vyrovnal, Vives totiž uviděl druhou žlutou kartu a musel stejně jako Buffon předčasně do sprch. Druhé vyloučení v utkání ale nemělo na vývoj velký vliv, Lecce kontrolovalo hru a hlídalo si luxusní dvoubrankový náskok, který nakonec nepustilo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:0

19.02.2011 20:45

Góly: 7. Andrea Ranocchia

Inter Milán doma zdolal jedinou brankou obránce Ranocchii houževnaté Cagliari a minimálně do neděle se posunul na druhé místo za vedoucí AC. Branka Interu byla hodně diskutabilní a logicky zdvihla u hostujících hráčů vlnu protestů.

Zápas začal šancemi na obou stranách. Nejprve prověřil hostujícího brankáře Agazziho Goran Panděv a na druhé straně mířil Lazzari mimo. Julio Cesar se ale také musel činit, a to po hlavičce Contiho.

Jediná branka utkání padla velmi brzy, už v 7. minutě rozehráli domácí borci velmi kontroverzně standardní situaci. Mezitím co si hráči Cagliari stavěli zeď, ti Interu rozehráli a Kharja nadvakrát překonal brankáře Agazziho. Jeho druhý pokus jasně tečoval Ranocchia a právě jemu byla připsána úvodní trefa zápasu. Dalším problémem ale bylo, že právě Ranocchia stál v době Kharjovy druhé střely v ofsajdu. Rozhodčí branku uznal a Inter vedl 1:0.

Poté, co se emoce uklidnily, utkání pokračovalo. Davide Biondini opět otestoval Cesarovy kvality a Giampaolo Pazzini na druhé straně selhal po přihrávce Maicona. Hodně nebezpečná byla i hlavička maličkého Ivana Cordoby. Šance Cagliari stále přibývaly a Cesar se musel v brance Interu hodně činit.

Julio Cesar držel svůj tým nad vodou i ve druhém poločase, nutno podotknout, že Inter měl i štěstí, zvláště čtvrthodiny před koncem, kdy Nené spálil obrovskou šanci. Velezkušený Inter si vedení už pohlídal a v závěru mohl přidat definitivní pojistku. Střídající Mariga z akrobatického zakončení minul a brankou neskončila ani hlavička veterána Zanettiho. Inter tak vyhrál jen 1:0, ale to vzhledem k tříbodovému zisku vůbec nevadí.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Città di Palermo 1:0

19.02.2011 18:00

Góly: 90. Daniele Paponi

Boloňa znovu ukázala, že je doma velice silným týmem a v předehrávce 26. kola porazila Palermo 1:0. Vítězství se ale nerodilo lehce, o zisku třech bodů pro domácí rozhodl až nastavený čas a v něm branka Paponiho. Hosté hráli od 57. minuty bez vyloučeného Garcii.

Jako první se dostali do šance hosté, uběhlo deset minut a Javier Pastore vyprášil Vivianovy rukavice. O čtyři minuty později zkoušel talentovaný Argentinec znovu střílet, tentokrát ale byl nepřesný. Palermo mělo více ze hry a hlavička Bova měla gólové parametry, Viviano ale předvedl další skvělý skok a pokus vyrazil.

Boloňa se poprvé propracovala k vážnější šanci až v pětatřicáté minutě, Di Vaio rozehrál standardní situaci na zadní tyč, kde číhal Perez. Tomu ale zakončení nesedlo a míč šel nad. Ve 42. minutě předvedl dobrý zákrok i Sirigu, vše po nebezpečné střele Meggioriniho.

Druhý poločas byl podobný, avšak v 57. minutě přišel první klíčový okamžik celého utkání. Garcia při snaze ubránit fauloval Meggiorniho a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu. Palermo se i v oslabení drželo, ale nakonec přeci jenom inkasovalo. Hosté ještě přečkali hlavičku Ramireze, ale přesně v 90. minutě už neodvrátili gólovou hlavičku Paponiho. Střídající hráč se tak stal hrdinou celého utkání, neboť zajistil domácím tříbodový zisk.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán26167346:2055
2.SSC Neapol26164641:2252
3.Inter Milán26155647:2950
4.SS Lazio26146633:2248
5.Udinese Calcio26135842:3044
6.Juventus FC26118741:3241
7.Città di Palermo261241044:3640
8.AS Řím25116838:3639
9.Cagliari Calcio261051132:2835
10.Janov CFC2698924:2535
11.ACF Fiorentina2689928:2833
12.Bologna FC2598827:3332
13.Chievo Verona26710928:2931
14.UC Sampdoria26710923:2731
15.Parma FC26691125:3627
16.US Lecce26761328:4627
17.Calcio Catania26681222:3426
18.Brescia Calcio26651520:3323
19.AC Cesena26571419:3622
20.AS Bari26361714:4015
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
Pipo123

len sa potvrdilo že v Bologne sa hraje najhoršie

Reagovat
smazaný uživatel

Zampariniho trefi šlak...

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

Zaslúžená výhra

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu budou Palermu poháry, když v nich zas zahrajou to samé co letos

Reagovat
smazaný uživatel

A sme druhý

Reagovat
lnterista

malo

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

No...tak že zrovna dnes udržíme čisté konto bych fakt netipoval. Ta sestava byla hrůzu nahánějící, ale Calgliari k mému překvapení směrem dopředu totálně neschopný vyřešit klíčové situace. Těch závarů tam bylo hodně, ale nemůžu si vpomenout na jakoukoli vyloženou šanci....tohle jde dost na jejich vrub.

Samozřejmě, že kdybychom takto hráli proti Bayernu, tak dostanem sadu, ale přeci jen, ta sestava a příprava na zápas, bude úplně jiná. (i když Cuchu a Deki tomu tlaku v drhé pli moc nezabránili).

Co se týče jednotlivých postů, Maiconovi dnes nešly moc kličky a Cordóba byl opět takový nevýrazný. První poločas se mi líbil Kharja s Panděvem, v druhém to bylo děs a běs...v dobrém světle se ukázal Mariga

V momentě, kdy odešel Eto´o, tak útok Pazzo, Panděv nedokázal vepředu vůbec udržet míč a obrana zbytečně jen odkopávala, takže ten tlak byl vcelku logický. Ale jak říkám, tohle byl typický před LM rozháráný zápas, na základně kterého se těžko dá udělat nějaký závěr...snad jen, že Nagatomo je náš Jarda Plašil všechno splašil...když to srovnám se Santonem, tak defensivně jsou stejně mimo..ale Japonec je větší kamikaze...(skočí do každého souboje po hlavě a málem se v letu zabije) ale směrem dopředu není až tak nebezpečný a průměr úspěšných centrů a kliček má hodně veselý.

No, hlavně, že jsou body doma...a nyní fandit Chievu a dobře se připravit na Bayern!

Jinak doufám, že Gazzetta dá gól Andreovi...

FORZA INTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne.

Reagovat
Pipo123

ešte vymeniť AC a Inter a pískajte konec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

takto je to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíš vyměnil AC a Lazio

Reagovat
Pipo123

tak kto ne, ale to je dosti nereálne

Reagovat
smazaný uživatel

tjn já budu rád za jekékoliv místo znamenající LM

Reagovat
homeles8

já bych chtěl, aby vás v posledním kole předjel Juventus, o 1 bod a Juve by bylo 4. a vy 5. aby byla s tebou prdel.

Reagovat
Pipo123

já by som to tu hned zrušil

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

myslim, že se nemusíš bát :-) :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu solidaritu fanoušků Lazia s Interem ctíš taky ?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Yanek

To je zas Inter haluz, bože. (MSgoo blij!)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
cresposuper

A čo by si s takou zostavou čakal ? Ono hlavne na konci , keď začalo Cagliari tlačiť, sa ukázalo, že proste už sme myšlienkami niekde inde a že šetríme na Bayern. A Cagliari malo v podstate len závary, poriadnu šancu so zakončením nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Kharjovu střelu Ranocchia netečoval, to až ten obránce za ním!

Reagovat
lnterista

to vypadalo i kdyby to tecoval obrance Cagliary ale popravde jsem po tom nejak nepatral

Reagovat
Lubinterista
Reagovat
lnterista

vlastni...myslel jsem si to ale stejne aktivni ofsajd

ale body jsou doma a ted se soustredit na Bayern a hlavne z Dorii plnej pocet

Forza Inter

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

rádi prohráváte?

Reagovat
homeles8

jj, proto se vždycky tak snažíme vyhrát :-)

Reagovat
Shevchenko

Že to nějak nejde vidět :-)

Reagovat
homeles8

to je fakt

Reagovat
$dolar$

Super Lecce

Reagovat
homeles8

jj, dnes to bol náš súper

Reagovat
smazaný uživatel

Juve failed again

Reagovat
smazaný uživatel

Léče

Reagovat
Pipo123

mám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
Ragazzo d'oro

má někdo nějakej stream na AC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cresposuper
Reagovat
Shevchenko

sop://broker.sopcast.com:3912/85098

Super kvalita!

Reagovat
Shevchenko

Už mi ani nechybí bet365, ruská NTV přes sopcast dává naprosto parádní přenosy.

Reagovat
terry

Mě akorát vadí ten ruskej komentář, no. Ale když nejede lepší kvalita, tak taky koukám tam.

Reagovat
Shevchenko

Mně ruština nevadí.

Reagovat
terry

Já rád rozumím komentáři, no.

Reagovat
Shevchenko

Tak pokud bych si měl vybrat mezi Němčinou, Rumunštinou, Italštnou nebo Ruštinou, tak určitě beru Ruštinu. Víc rozumím snad Angličtině a Polštině.

Reagovat
rossoneri89

Lecce

Reagovat
FC Porto FC

Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Ranieriho konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Janov

To jsou borci. Z 0:3 na 4:3 proti Romě

Reagovat
terry

Doteď nechápu, jak se mohl Řím takhle složit.

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
Yanek

ZLATÉ TŘI BODY! Výkon nebyl bůhvíjaký, opět naše známé - dáme góla, hrajem prd. Nevim pokolikáté už se tohle stalo, ale strašně mě to vytáčí. Obrana mimochodem vynikající výkon, Gattuso slušný bojovník, Van Bommel hraje s přehledem. Jen Merkelovi se to moc nepovedlo. Útok docela v poho, Cassano dnes slabší. PATO = SPASITEL. Miluji tě kluku!

Chievo odporný beton po tom vyrovnávacím gólu, Constant a Gelson tam pěkně škaredě prasili. Rozhodčí v klidu, redka zasloužená.

Je potřeba se poučit z chyb.

FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Reagovat
Jajinek

tak bodejť by rozhodčí nebyl v klidu že?...

Reagovat
Yanek

Dopřej mi to aspoň jednou za sezonu

Reagovat
Jajinek

klidně, ale to už jsem udělal v 8.kole...

Reagovat
$dolar$

Jj rozhodci v klidu, hlavne proto, ze vam uznal gol, kdyz predtim hral Robinho rukou...

Reagovat
GEGE

Paráda druhý poločas o hodně lepší a nakonec zasloužené vítězství.Hodně pomohla střídání Prince a Pato to hodně oživili Až na toho Odda u něho trnu pokaždé když se dotkne míče na vlastní půlce...Klasicky tam stihnul pojebat ofsajdovou past ale naštěstí s toho tentokrat gol nebyl...Pato nadherny gol kdyby ještě tolik nekazil tak je to super.

FORZA MILAN!

Reagovat
terry

Wow. Jak já na takový zápas čekal dlouho. Loni bych se toho dočkal každý třetí gól, letos to je snad poprvý, co jsem se u toho fotbalu mohl bavit. Po první půli jsem sice ztratil asi všechny naděje a pořád si nedovedu vysvětlit, jak mohli Římané takhle vyhořet. Ta jejich obrana byla ale ve druhém poločase fakt směšná. Ranieri to pak korunoval Loriou. Vtipný bylo, že když tam přišel třetí stoper, padly dva góly, při nichž bránil snad jenom jeden z nich, při tom prvnim dokonce jen Riise.

MOTM jednoznačně Palacio. Paloschi snad příště nastoupí v základu místo Flora Florese. Hodně dobře zahrál taky Kucka. Už jen to, že před ním stáhl Milanetta s Rossim o něčem svědčí.

FORZA GENOA!

Reagovat
GEGE

Paloschi Když vydrží zdraví tak s něho bude bombardák

Reagovat
terry

Dneska byl v zakončení fakt skvělý.

Reagovat
lnterista

pak ze jsou zapasy Janova nuda...gratuluji a super

Reagovat
terry

Tenhle byl letos první!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem sledoval posledních pár minut AC ((20 minut?) a musím říct, že hráli zase hrozně pomalu. Na všechno hrozně moc času, hrozně mod dlouho trvá. Přiznám se, že jsem si tohohle na AC pořádně všimnul až proti Spurs, kde to bylo o parník. Samozřejmě, že je obecně uznávané, že v SA se žádnej kvapík nehraje, ale i tak je třeba u toho fotbalu i běhat a ne jen profesorsky si to ťukat a čekat, že soupeře přehrají fotbalovostí a kvalitou. Už to tak nejde. Pokud budou hrát takhle pomalu i v Londýně, tak těžko postoupí. Spíš dostanou další prohru. Chce to zrychlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle to není každej zápas,tým si ještě musi zviknout na ten Allegrho styl kterej se fakt snaží hrát útočně ale nejde to každej zápas navíc tuhle sezonu se z hřiště Chieva vozej body hodně těžce.. A taky se podívej není to žádnej otbal že obránci jsou v zádu a čekaj podívej se Abateho jak to tam hnal dolů-nahorů.... Asi seš moc zvyklej na Barca styl

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že je to něco o "Barca stylu", ale spíš o tom, že se u toho fotbalu dneska běhá a pokud se nepřizpůsobíte, tak budete dál hrát tak, jak proti Spurs - pod svoje možnosti. Jsem si jist, že kvalitama jste o 100 % lepší, než oni (kor, když hráli bez Modriće, bez Balea a s načnutým Vaartem), zkušeností máte daleko víc, než oni. Ale prostě vás uběhali. Hejbali se a najednou jste neměli tolik prostoru, co jste třeba měli dneska v Chievu. Obránci Spurs vás nenechají v klídku převzít balon a nepočkají, co s ním vymyslíte. Oni vás dostoupí, vletí pod nohy atd.

Nejde mi o kydání hnoje na AC, ale jde mi o to, abyste se připravovali na odvetu v Londýně. Jsou to 3 tejdny a to je dost času. Fandím vám a věřím, že máte na to, tam něco udělat. Jen to chce zařadit vyšší rychlostní stupeň. Hlavně u Ibry. Na něm je to, o čem píšu, vidět nejvíc. Štve mě to.

Reagovat
panca

ibra uz jinej nikdy nebude. Na jeho pomery v ac jeste celkem dre. Nekdy i vypomuze v obrane. Proti spurs totalne vyhorela zaloha. Se balon k ibrovi s robinhem ani nedostal. Pokud to odbeha zaloha, tak v utoku muze byt v klidu nebehajici ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Dyť jsme dostali gól z brejku v době kdy jsme měli tlak a já si říkal musí to tam padnout. Bohužel jsme doplatili na malou zajištěnost směrem dozadu v těch chvílích a hloupou ztrátu míče. Takže o nějakým uběhání to fakt nebylo. Ale dopředu je to teď těžší když Pirlo kterej tomu dával tu myšlenku je mimo, stejně tak Prince a Ambrosini. Přesto jsme ten zápas neprohráli, že bychom byli horší, ale naopak proto že jsme až moc chtěli vyhrát a šli do velkýho rizika. To by starej Milán neudělal. Jinak s tim běháním máš pravdu a platí to obecně pro Serii A a jednoznačně to ukazují výsledky italských týmů v Evropě i reprezentace. Řekl bych že chyba bude už v tom čemu se učí v Itálii v mládežnickým fotbale, každopádně by se nad tim měli kompetentní lidi zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl. Spurs vás většinou přehrávali. Nebylo to o žádných brejcích. Sice jste se ve druhé půlce hodně zlepšili, ale i tak si Spurs tu výhru zasloužili a popravdě - být to po půlce 0:3, tak se k odvetě nemuselo ani jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi byli prvnich 20 min...v druhe puli AC jasne lepsi az na ten smolny gol z breaku. Samozrejme, ze AC ma na vic. Snad to v odvete ukazi!

Reagovat
Tsigi

Tempo se rozhodně nezmění. AC je letos vyloženě postavené na individualitách. Jako to bylo vidět dnes. Tým nefunguje, ale těch kvalitních individualit je mnoho a výsledek se odvíjí od toho jestli se nějaká z nich ukáže nebo neukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš, že by se tempo nedalo zrychlit? Robinho i Prince hráli v Anglii, takže těm by to vadit určitě nemělo. Pato taky nešetřil v minulých sezonách krokem, Abate je běhavý. Silvovi by taky nemělo rychlejší tempo vadit. To je dost hráčů, co by to mohli rozběhat. Pak by se třeba přidala i ta druhá půlka ...

Jen ten Ibra s tím má fakt problémy. On by to všechno hrál na krásu.

Reagovat
Tsigi

Protože několikátým rokem koukám na všechny zápasy AC a prostě tohle se nestane ze dne na den, že najednou začnou všichni být v pohybu. To musí mít hráči zažité a naprosto zautomatizované a to tenhle ,,tým,, nemá. Tohle není o individuálních (ne)schopnostech hráčů se pohybovat rychle, to je prostě o herním stylu a ten AC takový zažitý nemá. U nás je vzhledem k naprosté impotenci zálohy mezihra zabitá, a když nikdo není schopný dirigovat vysoké tempo hry tak to se najednu nezmění, že si kluci řeknou o poločase, že začnou víc běhat, to je možný, ale prostě to k ničemu nevede, když to ten tým nemá nacvičený. Fotbal je sport, ve kterém se dá vyhrávat bez velkých individualit, pokud má tým vybroušený styl hry. AC má ty individuality ale chybí ten styl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale AC přece má styl a to zcela autentický. Držení míče ve středu pole přihrávky do strany, hráči se moc nepohybují, pohybuje se míč a pak přijde geniální přihrávka za obranu a gól! Takhle to přece hrajem roky! Akorát letos to v záloze neni ono, protože Seedorf a Gattuso už nepředvádí takový výkony jako dřív a Pirlo - otec myšlenky je dlouho zraněnej a vůbec těch zranění je hodně. Taky ta letošní sezona je o tom hledání jak by ta záloha a vůbec celej tým mohl vypadat do budoucna.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš si, že s tímhle stylem můžete být konkurenceschopní v dnešním atletickým fotbale?

Reagovat
Shevchenko

Já si to třeba nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude k dispozici záloha Pirlo-Prince-Ambrosini tak to bude vypadat jinak!

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je pravda. Ale zas na druhou stranu nejde hrát příliš rychlej fotbal se zálohou jakou jsme měli a s chodcem Cassanem. Ta přestavba zálohy je už nutná. Třeba takový Prince po svém příchodu hezky hru rozhýbal, to je přesně ten typ hráče, který nám tam chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Cassana jsem viděl v zápase proti Němčourům, kteří hrají hard core fotbal, co se týče pohybu. A špatný určitě nebyl. Stíhal dobře a mám dojem, že Itálie Němce v první půlce trošku přehrála. To se počítá.

Z toho vycházím, že by mu rychlejší tempo taky nevadilo. Ale je to jen moje spekulace.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten zápas jsem neviděl, takže nemůžu soudit. A po pravdě si ho nedokážu představit jak někde líta a dře do krve. On je spíš takový malý virtuoz. Ale to je jen můj názor, každopádně s tím pohybem máš naprostou pravdu. Snad s jinou zálohou to půjde.

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, AS prohraje, Udinese ztratí, Palermo zrovna tak a my musíme vyhořet v Lecce.

Reagovat
lnterista

skoda a neva

Lazio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
rossoneri89

klanim se ti Pato ..... zachranil na prdel . ...aj ekd remizku by sme si nezasluzili

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výborně! Zvládli jsme těžký zápas a máme tři body!

Obrana dnes až na Odda zahrála výborně. Abate předvedl naprosto excelentní výkon, to jak v 94. minutě přeběhl celé hřiště a vybojoval aut bylo neskutečné.

Od zálohy ve složení Merkel,Gattuso,Van Bommel se asi nedalo čekat nějaké ofenzivní představení, ale Bommel alespoň udělal nejvíc patiček v týmu. Merkel je ještě strašně nezkušený a teď se to projevilo. Do základu bych ho na ligu nedával, bohatě bude stačit když naskočí z lavičky.

Prince byl přesně to, co nám chybělo. Já ho prostě strašně žeru. Nabíhal, nebál se něco vymyslet a navíc důrazný v soubojích. Rino průměrný výkon.

Nevím, proč ten Max toho Pata nedá do základu. Jak jinak chce zlepšit spolupráci s Ibrou, než tím, že s ním nahraje co nejvíc minut? Fantantonio se na žolíka skvěle hodí. Robinho měl fantastický první poločas, ve druhém se už trošku vytratil, ale i tak dobrý výkon.

Grazie ragazzi! Milan per sempre!

Reagovat
panca

se tesim na souboj bale x abate. To bude takovy maly mistrostvi sveta ve sprintu Jinak prince by nekdy tu nasi ospalou hru mohl hodne ozivit. A utok uplne jasne pro me ibra hrot, pato lehce z leve strany a robinho stazenej pod nema.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To budou ostatním brát kyslík jinak s tím útokem absolutně souhlasím a doufám, že Prince bude už na Napoli v základu.

Reagovat
Inzaghi

Neměl mít Abate toho centrujícího hráče při gólu? Jinak ten sprint od něho byl parádní. S Princem taky souhlas. A Pato by měl být proti Napoli v základu, je úplně jedno místo koho, ale už to potřebuje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ne, ten byl Merkela

Reagovat
Inzaghi

Merkel tam pak prohrál hlavu, ale ten centr šel z Abateho strany a ten borec tam měl moře času... Jesli byl Abateho, to nevím..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jo takhle, no je možný, že to byl jeden z těch dvou našíci hráčů, které tam udělal ten z Chieva.

Reagovat
Inzaghi

Strašně důležité vítězství. Před tím Patovým gólem jsem chtěl napsat, kde je ten Pato, jak jsme ho dřív znali. Hrozně moc sobčení a dnes bohužel i od Ibry. Pato zpracuje zádama k brance na penaltě balon, má na vápně dva hráče a stílí z otočky.. Jasně, potřeboval, gól, ale má to zapotřebí? Snad mu gól pomůže, začně proti Napoli doma v základu a vše už bude ve starých kolejích. Jinak - co se stalo po příchodu Prince? Do té doby kopaná se stala rázem fotbalem. Hrozně tam tomu chyběl, hrozně jsem si ho za ten půlrok oblíbil a hrozně si přeju, aby zůstal. Uvidíme, jak to bude vypadat příští týden se zraněnejma, ale nějak mě ta poslední půlhodina naplnila optimismem a věřím, že Neapol doma přejedem. FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

To Udinese je kouzelný, dvakrát jim chybí Sanchez a oni doma vyhoří s Bolognou a Bresciou, Jinak všechny rozdrtí.

Reagovat
Pipo123

posledných 5 zápasov iba jeden inkasovaný gol, tož to dobrá vizitka pre Edyho

Reagovat
Shevchenko

Jinak letos je to taková zajímavá smyčka, nejdřív vybojujem vítězství venku (Cagliari), pak doma remizujem doma se silným soupeřem (Udinese), pak remizujem venku se slabým soupeřem (Lecce) a potom doma vyhrajem se slabým soupeřem (Cesena). Celý tento kolotoč se pořád opakuje: vydřená výhra v Catanii, remíza s Laziem, Remíza v Janově, výhra nad Parmou a opět vydřená výhra ve Veroně. Všimli jste si toho někdo? Teď by měla přijít domácí remíza se silným soupeřem, jenže to už by bylo trochu divné, takže proti Napoli to už konečně zlomíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim jsme od zápasu s Janovem najeli na vítěznou vlnu, kterou přerušil jen Juventus, tak doufám, že teď na jaře se to jen posunulo o jeden zápas. Jinak před zápasem s Parmou jsme z dvojduelů podzim - jaro se 6 soupeři ( Lecce, Cesena, Catania, Lazio, Janov) nezískali ani jednou 6 bodů, což vypadalo hodně špatně, teď už to vypadá líp, ale je třeba porazit Neapol!

Reagovat
Tomanatura

Dobrý postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Terrymu, janovské derby pomohlo Jinak spokojenost s výsledky. .. v rámci možností.. Vždycky může být lépe

Reagovat
terry

Reagovat
Pipo123

Reagovat
terry

Shevo, Rafinha za červenou, to tě musím porazit!

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě že mě porazíš, když se tobě trefil Robinho a dvakrát Palacio a mně nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci děkuju! Byly to nervy, ale 3 body máme. Bojovali jste až do konce a přišla zasloužená odměna. Pato a Robinho výborný, Ibra v poslední době nic moc, ale je důležitý, že nejsme závislý na jednom útočníkovi. Nejvíc mě ale potěšilo vidět Prince zase na hřišti, snad po 2 měsících a i když hrál jenom chvilku tak vypadal dobře. Ještě aby se dal (napokolikátý už) dohromady konečně i Andrea a bude to paráda. Co se týká obrany, tak ve chvíli kdy vedem o gól prostě nesmíme inkasovat, ale jinak tam toho Chievo moc nemělo. FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

100 pro MILAN!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ale teda té červené pro Rafinhu je škoda. Místo Konka je totiž v záloze mnohem platnější, tak jsem zvědav, jak to teď Ballardini vymyslí.

Reagovat
Shevchenko

Ten Mesto už vůbec nehraje v záloze?

Reagovat
terry

Ne. Nechápal jsem to, ale v posledních zápasech hraje na beku fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro som dostal infarkt ale hlavne ze su 3 body inac Pato je borec ten gol nemal chybu spravil z nich kuzele Celkovo som spokojny za bojovnost vsetkych hracov FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

liga majstrov v prdeli a ktovie či sa bude hrat aj buduci rok 3:0.........3-4 Taliansku sme po dnesku na smiech.........Ranierimu som este trochu veril ,ale dnes došla kvapka trpezlivosti ....,aby sme im este dali gol ,tak miesto toho ideme 20 minut dokonca betonovat a "expert"Ranieri tam da Loriu za Boriella po gole na 1-3 sme sa rozpadli ako hajzlova misa z kariet,bez pizarra je cela hra total v prdeli,nikto to tam nevie ukludnit a nechame sa po inkasovanom gole zatlacit ........a Ranieri povie ze po sezone neodide ....teraz otazka ci aj tu ligu majstrov ukopeme,dokazeme posrat jasny zapas ,A NIEJE TO PRVY KRAT.........nech uz je novy majitel ,len nech to neni nejaky magor a urobi čistky!......vo vnutri klubu je niečo zhnite a treba to vsetko vycistit......RANIERI S CELYM VEDENIM A ROSELKOU CHODTE DO RITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím jak ty, ale vinit tady Ranieriho za to, že si sami hráči zpackali výsledek? Sám si řekl, že to bez Pizzara nejde a cpeš do toho Ranieriho, tak si vyber.. výsledky Ranieriho mluví za vše(dlouhodobé) za rok budeš pod balíkem peněz od amíků mluvit jinak..Ale oni se zavedou finanční stropy, v což pevně doufám, takže si mocní majitelé dlouho ekonom. výhody neužijou..

Reagovat
smazaný uživatel

ok s Ranierim sme minulu sezonnu bojovali o scudetto ,dobre dakujem ale nech ide do prdele po dnesku..............on ten zapas dokaže spackat svojimi hlupymi striedaniami

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem dlouhodobě, ve Valencii ukázal taky kus umění.. Dneska to pojebali hráči.. nikdo jinej. Ale chápu, že je zaměstnání trenéra vždycky těžké a uspokejení fanoušků udržet je nejtěžší.. Taky nejsem svatej a u Edoarda se mi toho mnoho nelíbí.. asi je to lidské, tak se rozčiluj dále

Reagovat
smazaný uživatel

co dokazal vo Valencii mi može byt jedno,fandim AS Roma ,nie Valencii......Dokaze dobre hrajuceh Meneze nepochopitelne dat dole alebo dnes nasadit"rychlika" Loriu,ak by som fandil laziu=čo sa nikdy nestane,tiež by som bol spokojny žemestsky rival pod Ranierim prehrava zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

jen říkám, že Ranieri není rozhodně špatnej trenér. nic více, nic méně.

Reagovat
Alberto Aquilani

já teda (ak sa vám smiem miešať do rozhovoru) Ranieriho dost obranoval , najma ked sa mu hovorilo luuzer a pod. ,ale vtejto naozaj sa snazi spravit novy Rím(nie to co robil Spalletti) a doplacame nato ....

Reagovat
smazaný uživatel

jako,,, nejsou jen dobré sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som si chcel po zapase zahrat fifu teraz nemam ani najmenšiu chut

Reagovat
smazaný uživatel

hrej radsi football manager .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdar nevite jak hral kucka ?

Reagovat
Darren Fletcher

vyhral 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj debile

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschino

Reagovat
Thorrin

Mám jeden dotaz na Milanisty: Je v Česku nějaký fanclub AC Milan, který pořádá zájezdy na jejich zápasy? Prosím o nějaké odkazy, případně reference, jestli má někdo nějaké zkušenosti se zájezdem na zápas AC. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

http://fanclub.acmilan.cz/

http://acmilan.cz/index.php?r=fanclub

na San Siru jsem byl, ale to před lety na vlastní pěst..., ve fanklubu nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty nejsi ve fanklubu??

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna já...

Reagovat
10

Ranieri rezignoval.

Reagovat
10

SKY spekuluje o Aeroplanino Montellovi

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho..., ale těším se na Romu s novým impulzem.

Reagovat
10

Mám tušení, že ho odpálila kostra týmu kolem Tottiho, to žádná zdravá atmosféra nebude. Jsem zvědav, jestli se novým majitelům podaří dostat do Říma Carla, rád bych ho viděl zpátky v lize.

Reagovat
Tomanatura

Z fleku bych ho bral do Fiorentiny.

Reagovat
Pipo123

a čo Siniša ? neveríš mu ani do budúcna ?

Reagovat
Tomanatura

Nevěřím, že zůstane, dřív nebo později poletí. Asi na to nemá.

Reagovat
Pipo123

ked to ustál v úvode tak neverím že ho seknú teraz ked tie výsledky išli o niečo hore já by som mu dal čas, uvidíme aký materiál mu dá vedenie v lete, hlavne by to chcelo toho stopéra.

Reagovat
Tomanatura

Však já si ani nemyslím, že poletí ještě letos, až v průběhu druhé sezony. Ranieri počká.

Reagovat
Yanek

U Fialek by mi pasoval daleko víc než u AS.

Reagovat
Alberto Aquilani

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Juve ještě dotáhne na příčky zajišťující LM.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes je to 25 let co Berlusconi vládne ACM FORZA MILAN a FORZA BERLUSCONI!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takto rychlo som to nečakal....ciao Ranieri.........grazie za vyhry v derby z laziom a ze sme vaôčili o scudetto minulu sezonu,ROMA potrebuje novu motivaciu a impulz.............FORZA ROMA!....GRAZIE RANIERI

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, to sou kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus20.02.2011 17:45

RANIERI S CELYM VEDENIM A ROSELKOU CHODTE DO RITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xD trochu schiza, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno by to mohol vziat dokonca sezony Montella o ktorom sa špekuluje a potom snad Carlo ....

Reagovat
Pipo123

taký Luigi Di Canio po posledných zápasoch LEcce by sa vám hodil, nemuselo by byť zlé, on sa mi zrovna páči ako tréner

Reagovat
Alberto Aquilani

Meno Di Canio do AS fakt nechcem :D :-)))) .

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
DelPiero137

spravil som si statistiku nasej defenzivy od sezony 2000/2001

Do CP sme mali takyto priemer obdrzanych golov :

05/06 24

04/05 27

03/04 42

02/03 29

01/02 23

00/01 27

priemer : 28,6 golov na sezonu

Po CP to uz vyzera takto :

10/11 46

09/10 56

08/09 37

07/08 37

priemer : 44 golov na sezonu (aktualnu sezonu som doplnil doterasjim priemerom x 38 zapasov)

priorita je dat dokopy defenzivu. Oboch bekov vyriesit + DZ. Prejst na 4-2-3-1. Nechat si Toniho, Alexa, bohuzial aj Cenzu a jedneho z dvojice Matri-Quaglia. A ziadne mena do utoku uz. Naco ked dostaneme viac golov nez dame?(nie sme Real ani Barca smerom dopredu). Ked nedostaneme gol, je pravdepodobnejsie ze tam nejaky padne.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá statistika. Jaký je souhrnný počet gólů v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Napoli , tusil sem ze bez Lavezziho to bude tezke ale dulezite jsou 3 body . To je proste forma jako hrom , snad postoupi pres Villareal a EL muzou klidne dotahnout do finale a 3.miste v lize si taky pohlidaj.

Reagovat
Josifek

Zase ta fotka z Labutího jezera...

Reagovat
j_mrazik

Černá labuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodov,to už nedáme ..Za finále v Coppe je Európska liga nie?(keď 2.finalista má poharý isté z ligy)

Reagovat
Pinturicchio

Jj, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je už jasný majster

Reagovat
lnterista

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

chytrejsi bracha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele