26. kolo
19.02.2011 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:0

Inter Milán doma zdolal jedinou brankou obránce Ranocchii houževnaté Cagliari a minimálně do neděle se posunul na druhé místo za vedoucí AC. Branka Interu byla hodně diskutabilní a logicky zdvihla u hostujících hráčů vlnu protestů.

Zápas začal šancemi na obou stranách. Nejprve prověřil hostujícího brankáře Agazziho Goran Panděv a na druhé straně mířil Lazzari mimo. Julio Cesar se ale také musel činit, a to po hlavičce Contiho.

Jediná branka utkání padla velmi brzy, už v 7. minutě rozehráli domácí borci velmi kontroverzně standardní situaci. Mezitím co si hráči Cagliari stavěli zeď, ti Interu rozehráli a Kharja nadvakrát překonal brankáře Agazziho. Jeho druhý pokus jasně tečoval Ranocchia a právě jemu byla připsána úvodní trefa zápasu. Dalším problémem ale bylo, že právě Ranocchia stál v době Kharjovy druhé střely v ofsajdu. Rozhodčí branku uznal a Inter vedl 1:0.

Poté, co se emoce uklidnily, utkání pokračovalo. Davide Biondini opět otestoval Cesarovy kvality a Giampaolo Pazzini na druhé straně selhal po přihrávce Maicona. Hodně nebezpečná byla i hlavička maličkého Ivana Cordoby. Šance Cagliari stále přibývaly a Cesar se musel v brance Interu hodně činit.

Julio Cesar držel svůj tým nad vodou i ve druhém poločase, nutno podotknout, že Inter měl i štěstí, zvláště čtvrthodiny před koncem, kdy Nené spálil obrovskou šanci. Velezkušený Inter si vedení už pohlídal a v závěru mohl přidat definitivní pojistku. Střídající Mariga z akrobatického zakončení minul a brankou neskončila ani hlavička veterána Zanettiho. Inter tak vyhrál jen 1:0, ale to vzhledem k tříbodovému zisku vůbec nevadí.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
PePiG7

1-1 Pazzini-Nene

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
cink

1-0 (ranochia)

Reagovat
smazaný uživatel

..no pekne. Inter si musí pomáhať k víťazstvu gólom z ofsajdu. Pekne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele