Serie A - souhrn 25. kola

25.02.2012, 19:57, aktualizováno 26.02.2012, 22:43
Komentáře a souhrny
Ani v 25. zápase nenašel Juventus přemožitele a připsal si na své konto alespoň bod - ten mu ve šlágru kola na půdě AC Milán zajistil Matri. Toto kolo je bohaté na branky, výsledky 4:1 se zrodily v Sieně a Bergamu, kde padlo AS. Doma vyhrála i Catania. V neděli večer si pro vítězství v očekávaném duelu s Interem dokráčela Neapol. Lazio doma udolalo Fiorentinu, Udinese vyhrálo v Bologni...

SS Lazio - ACF Fiorentina 1:0

26.02.2012 20:45

Góly: 36. Miroslav Klose

Lazio dokázalo zakončit obtížný týden výhrou, Fiorentina byla vcelku snadným soupeřem. A navíc, Klose měl opět svůj den, což je pro Lazio vždy dobré znamení.

Těžká doba na to, aby byl člověk fanouškem Lazia. Trenér Reja, který dovedl Lazio do Evropské ligy, se nepohodl s vedením a dokonce podal svou rezignaci. Tu sice vedení nepřijalo, ale fanouškům se asi úplně lehce nespalo. O to méně, když Lazio vypadlo z již zmíněného poháru s Atléticem Madrid. A v lize předtím dostalo pět branek od Palerma. Dnes bylo na čase ukončit tento příval špatných zpráv.

Domácím se sice dařilo v utkání držet balon na kopačkách, alespoň ze začátku. Ale byli to hosté, kteří udeřili jako první. Střela Adema Ljajiče ze třiceti metrů docela nahnala strach brankáři Marchettimu. Lulič se po půlhodině hry zranil a byl vystřídán záložníkem Candrevou, což rozhodně Laziu nepřidalo.

Na rozdíl od svého městského rivala ale v klíčových momentech nepanikaří a dokázalo si poradit. Hernanes našel Kloseho, kterému překonání Boruče nedělalo větší problémy - 1:0 pro Lazio.

Těsně nad břevnem potom prolétla střela Javiera Garrida, takže stav trval. Fiorentina se ale ve druhém poločase probudila k životu, Marchettiho zákrok zastavil rodící se Montolivovu akci, při níž zakončoval Natali.

"Viola" se snažila o vyrovnání, blízko byl Alessio Cerci, kterému ale pro ofsajdové postavení gól nebyl zcela správně uznán. Kloseho rána na druhé straně nebyla z přesnějších, to ale německého reprezentanta mrzet nemuselo. Vylekat se musel až při příležitosti Lazzariho. Marchetti neudržel střelu Montoliva v náručí a Andrea Lazzari mohl zakončovat. Přestřelil, a tak je Fiorentina až šestnáctá. Lazio stále čtvrté.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Inter Milán 1:0

26.02.2012 20:45

Góly: 59. Ezequiel Lavezzi

Neapol dál sní krásný sen, po Chelsea se jí podařilo porazit také Inter Milán! Branka Lavezziho přinesla cenné body Mazzariho týmu, který byl nucen dohrávat utkání v deseti mužích.

Mizérie Interu ale pokračuje, tým trenéra Ranieriho se stále propadá a nikdo si netroufne říct, kde se až zastaví. Neapol se dnes ukázala nad síly hostí, kteří tak jedou do Milána s prázdnou.

První velkou šancí se prezentovali Dejan Stankovič na jedné straně a Inler na straně druhé. Blerim Džemaili vážně ohrozil Cesara, který ukázal kousek ze svého umění a výsledek bez gólů zůstával zachován. Brazilský brankář byl v jednom ohni, další šanci ukázat své kvality mu poskytl Lavezziho centr. Na něj si naskočil Edinson Cavani a hlavičkoval - Cesar ale byl na svém místě.

Před poločasovou přestávkou se mohl prosadit Wesley Sneijder, hájící barvy milánského týmu. Jeho akci ale Morgan De Sanctis zastavil.

Forlána se Sneijderem nahradili Cordoba s Pazzinim a Inter se začal snažit. První ale stejně zahrozila Neapol. Zunigův centr našel volného Maggia a záložník se ocitl ve výhodné pozici. Tu ale zužitkovat neuměl.

Tohoto varování Inter nedbal a tak přišel trest. Cavani si vzal v půli hřiště balon, posunul jej na Džemailiho a Švýcar ho zvládl udržet až do té nejvhodnější doby - Lavezziho signálu. Se zbytkem situace si už Argentinec poradil - 1:0 pro domácí.

Nagatomův centr našel volného Pazziniho, který se snažil srovnat. Jeho snaha ale zůstala v pouze teoretické rovině. Z ní k lepšímu výsledku mohla vést situace z konce zápasu, když mladík Faraoni lehce vyprovokoval Aronicu, který ho následně fauloval. Sudí Bergonzi neváhal poslat domácí do deseti a utkání alespoň na chvíli dostalo nový náboj.

Ani Pazzini v obrovské šanci ale nedokázal najít světlo na konci milánského tunelu. Jeho hlavička se s nejlepším umístěním nesetkala a tak mohla útočit Neapol. Zuniga ale napodobil Pazziniho a neskóroval. Neapol tak předskočila tápající AS na páté místo, Inter se propadá na sedmé.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 1:3

26.02.2012 20:45

Góly: 81. Panagiotis Kone - 38. Antonio Di Natale (pen.), 56. Dušan Basta, 84. Antonio Floro Flores

Bologna sice velmi dobré obraně Udinese dokázala vstřelit gól, na body to ale nestačilo. Di Natale byl nakonec připraven a nastartoval svůj tým k vítězství.

Pokud Udinese chce hrát v pohárech i příští rok, moc by mu pomohlo co nejlepší umístění v Serii A. Dokud tým potáhne Antonio Di Natale, můžeme očekávat velmi atraktivní duely tohoto týmu. Jeden z nich byl dnes k vidění na Stadio Renato Della' Ara.

Di Natale ještě v prvním poločase poslal penaltovým kopem hosty do vedení, které pojistil Dušan Basta. Okamžik napětí přineslo korigování Koneho, ale všechny tři body pojistil Floro Flores.

Na začátku utkání se pěknou akcí prezentoval Francouz Taider, nadaný to mladík, vlastněný zčásti Juventusem. Ten byl dnes zpočátku velmi aktivní, dral se do střeleckých příležitostí a snažil se konkurovat nejlepším.

Morleo vypálil nad bránu Handanoviče, na druhé straně mohl udeřit Mauricio Domizzi. Zlomový okamžik přišel ve chvíli, kdy Diego Perez fauloval ve vápně Di Nataleho. Toho nezastaví většinou ani zeď, natož penalta. Situace byla celkem jednoduchá, 1:0 pro Udinese.

O deset minut později, krátce před hodinou odehraného času, se prosadili hosté ještě jednou. Dušan Basta napálil míč dost rychle a přesně na to, aby s ním Gillet neměl šanci něco udělat.

Poté se ke slovu dostali hráči Bologně, postupně vypálili Mudingayi, Acquafresca a Raggi. Ale ani jeden pokus za zády Handanoviče neskončil. To zvládl až Kone, jehož střela si našla cestu do sítě a zápletka byla deset minut před koncem na světě.

Definitivní pojistku ale přidal Floro Flores jen o tři minuty později, když se prosadil přes dva obránce a zakončil Bastův centr. Udinese je tak stále třetí, Bologna o body ještě šestnáctá.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Cesena 1:0

26.02.2012 15:00

Góly: 78. Davide Moscardelli

Chievo doma udolalo jedinou brankou Moscardelliho Cesenu a svého soupeře tak poslalo do obrovských potíží. Cesena totiž ztrácí z poslední pozice na záchranou příčku už propastných deset bodů. Dnešní utkání zásadně ovlivnilo vyloučení Laura.

Ceseně se zápas ve Veroně nepovedl. Hned na začátku vyrobil chybu Guana a bylo jen štěstím, že jí střelec Pellissier nepotrestal. Na druhé straně se hosté dožadovali pokutového kopu, borci Ceseny reklamovali ruku, avšak hlavní sudí a ani pomezní rozhodčí si ničeho nevšimli. Chievo pokračovalo ve snažení, útočník Paloschi nedokázal ideálně trefit přihrávku Hetemaje, takže výsledek byl nadále nerozhodný. Skóre se nepohnulo ani po šanci Pudila, kterému naservíroval dobrý balón Mutu. Pudilovo zakončení bylo zablokováno Sardem na rohový kop a z něho následně hlavičkoval neúspěšně Comotto.

Po změně stran se snažil individuálně prosadit Mutu, ale příliš se ukličkoval a nakonec vůbec nezakončil. V 56. minutě se hostům vše zkomplikovalo díky vyloučení Massima Laura, ten uviděl druhou žlutou kartu za faul na Paloschiho.

I v početní převaze to mělo Chievo těžké, Cesena bránila dobře, navíc sama byla směrem dopředu hodně nebezpečná. Svědčí o tom šance Comotta, jenž úplně neobsazený zazdil tutovku. Závěrečná čtvrthodina byla dosti hektická, Paloschi se pokoušel přehlavičkovat Antoniolliho a o chvíli později konečně vstřelil první branku zápasu Moscardelli. Domácí útočník využil přihrávky Hetemaje a pohotově skóroval - 1:0 pro Chievo. Sražená Cesena se ještě v nastavení pokusila o vyrovnání, ale marně. Po další porážce je situace hostí velmi vážná.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Lecce 1:2

26.02.2012 15:00

Góly: 50. Joaquín Larrivey (pen.) - 44. Luis Muriel, 62. Andrea Bertolacci

Lecce dokázalo zvítězit na horké půdě Cagliari 2:1 a udělalo rázný krok v cestě za záchranou. Cosmiho svěřenci jsou sice nadále osmnáctí, avšak Novaře se vzdálili už na rozdíl osmi bodů. Cagliari krom ztráty bodů přišlo i o vyloučeného Caniniho.

V úvodní fázi zápasu si jako první vypracovali gólovku domácí. Na přímý kop Thiaga Ribeira si naskočil Astori, ale jeho hlavička šla vedle. O chvíli později otestoval brankáře Benassiho Radja Nainggolan, ovšem taktéž bez gólového efektu. Cagliari svoje šance nevyužilo a mohlo za to draze zaplatit, Di Michele naštěstí pro domácí zblízka nezaúřadoval. Nerozhodný výsledek v prvním poločase nevydržel, krátce před odchodem do šaten zajistil hostům vedení Muriel. Giacomazzi založil protiútok, Muriel se zbavil Caniniho a dokonalou střelou udeřil - 1:0 pro Lecce.

Pět minut po změně stran Lecce o svůj náskok přišlo. Miglionico zahrával ve vápně rukou a rozhodčí byl nesmlouvavý. Larrivey penaltu proměnil a vyrovnal na 1:1. O chvíli později mohli domácí dokonce výsledek otočit, jenže pokus Thiaga Ribeira zastavil Benassi a dorážející Astori rovněž neuspěl.

V 61. minutě to bylo znovu Lecce, které se ujalo dalšího vedení. Muriel s Bertolaccim kontrolovali balón a druhý jmenovaný střelou z voleje překonal Agazziho - 2:1 pro Lecce. Sardiňané opět vrhli síly do útoku, Larriveyovu stoprocentní šanci zlikvidoval výborný Benassi. Šest minut před koncem, kdy měl tlak domácích gradovat, uviděl červenou kartu Canini, který se provinil tím, že odstavil soupeře nebezpečně na reklamní panely. Cagliari se už o desíti na nic nezmohlo a doma poněkud překvapivě prohrálo s Lecce 1:2.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Novara Calcio 3:1

26.02.2012 15:00

Góly: 30. Gonzalo Bergessio, 47. Giovanni Marchese, 55. Alejandro Gómez - 84. Raffaele Rubino

Catania doma porazila Novaru 3:1 a upevnila si umístění ve středu ligové tabulky. Hosté zase porážkou přišli o třízápasovou neporazitelnost, navíc se zase o něco více přiblížili sestupu do nižší soutěže.

Novara nezačala na stadionu Angella Massimina příliš šťastně, velmi brzy si mohl vstřelit hlavou vlastní gól obránce Lisuzzo. Okamžik na to pálil Marco Motta, brankář Ujkani byl na jeho střelu připravený a v pohodě si s ní poradil. Catania byla lepší, aktivnější a po zásluze šla po půlhodiny hry do vedení. Lodi přesně našel Barrientose, který se vyhnul ofsajdové pasti a předložil míč do jasné tutovky Bergessiovi. Posledně jmenovaný měl snadnou úlohu, Catania vedla nad Novarou 1:0.

Nováček soutěže měl vůbec první vážnější příležitost až ve 36. minutě, Rigoniho střela si ale cestu mezi tři tyče nenašla. Rigoni zahrozil do poločasu ještě jednou, ale na výsledku 1:0 nic nezměnil.

Druhý poločas záhájila Catania náporem, Bergessiova volej skončila na Ujkanim a ve 47. minutě vstřelil fantastickou druhou branku Marchese. Obránce domácích vypálil rovnou z první a přenádhernou brankou přiblížil Catanii vítězství, ta vedla nad Novarou už 2:0.

O dalších osm minut později byl už výsledek pro Novaru hrozivý. Alejandro Gomez perfektně zužitkoval dlouhé přihrávky a Ujkani kapituloval potřetí - 3:0 pro Catanii. A mohlo být hůře, celá Catania byla při chuti. Barrientosovu ránu chytil Ujkani a Carizzo na druhé straně dobře zasáhl proti Caracciolovi. Novaře se v závěru alespoň podařilo snížit, Rigoni připravil snadnou práci pro Rubina a ten trefil odkrytou branku bez problému. Catania doma porazila Novaru 3:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - Città di Palermo 4:1

26.02.2012 15:00

Góly: 23. Claudio Terzi (pen.), 34. Erjon Bogdani, 47. Luca Rossettini, 58. Franco Brienza - 12. Igor Budan

Čtyři branky nebyly žádným problémem pro Sienu, Palermo tak mimo svou tvrz opět nevyhrává a navíc přichází velmi špatná zpráva pro obrannou linii. Tu budou muset Sicilané zlepšit.

V Toskánsku se dnes bude krásně usínat, minimálně fanouškům Sieny. Ta si - možná proti očekávání - poradila s Palermem, které tak pokračuje ve velmi bídné venkovní formě. A udělala to ve velkém stylu, síť Palerma protrhly čtyři branky. Siena se chce držet nad sestupem zuby nehty, dnes všem ostatním konkurentům vyslala jasný signál.

Zápas velmi ovlivnila červená karta pro Balzarettiho, který na hřišti vydržel pouze minutu. Ve dvanácté minutě se ale zdálo, že nebude problém poradit si s absencí jednoho muže, Igor Budan poslal hosty do vedení.

O deset minut později se ale Siena vzpamatovala a po faulu na Brienzu se k penaltě postavil Claudio Terzi. S Vivivanem neměl větší problémy ani napodruhé a srovnal skóre na 1:1.

V utkání se hodně žlutilo, oba týmy byly motivovány ke třem bodům a tak by se mohlo zdát, že Balzaretti nebude jediným, kdo půjde pod sprchy dřív.

Po půlhodině hry se Siena dočkala vedení. Po levé straně si to k pokutovému území Palerma probojoval mladíček Destro a nacentroval na volného Erjona Bogdaniho. Zkušený útočník se v podobným situacích nemýlí a tak Siena vedla.

Na 3:1 zvyšoval v začátcích druhého poločasu obránce Rossettini, kterého si domácí zadáci vůbec nepohlídali a nechali ho na zadní tyči v klidu zakončovat. O gól se zasloužil také skvělým centrem Brienza.

A stejný hráč se postaral také o poslední branku utkání. Hodinu odehraného času symbolicky orámoval čtvrtý zásah do obrany hostí. Opět přímý volný kop, stejný hráč u míče a stejný výsledek - míč za zády Viviana. Nebýt vynikajícího Pegolova zákroku, mohlo Palermo snížit. Ale přáno mu dnes nebylo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 4:1

26.02.2012 15:00

Góly: 10. Guido Marilungo, 19. Germán Denis, 47. Germán Denis, 66. Germán Denis - 36. Fabio Borini

Domácí Atalanta vyhrává s naprostým přehledem zápas s Římem a ukazuje svůj pravý potenciál. Hra "Giallorossi" zvláště v prvním poločase připomínala spíše zápasy v bahně. Hvězdou utkání byl útočník Denis.

Tak tohle Enriquemu nevyšlo. Nechal na tribuně Daniela De Rossiho, symbol vyrovnanosti a síly posledních měsíců a let, kvůli kartám nemohl nastoupit ani další mozek týmu, Francesco Totti. Kapitánskou pásku tak navlékl Taddei, v základní sestavě se objevili Borini, Marquinho i Lamela s Osvaldem. Atalanta spoléhala na Germána Denise s Guidem Marilungem. A udělala dobře.

Už v osmé minutě musel kvůli zranění střídat domácí Stefano Lucchini, jehož nahradil Bellini. Vynucená změna v sestavě ale domácí nerozhodila, právě naopak. Římu dnes absolutně nevycházela souhra, na jejímž principu je vlastně hra celého AS poslední sezonu založena. Po sérii nepřesností se k míči dostal Germán Denis, který poslal míč do volného prostoru na nabíhajícího Marilunga a ten si v desáté minutě se Stekelenburgem poradil - 1:0 pro domácí.

Dalších deset minut AS nic nevymyslelo, střílel akorát Marquinho. A tak domácí udeřili znovu. Obrana AS vůbec nestíhala, doslova plál také Rosi. Morález kombinoval s Denisem, ten si posléze oběhl celou obranu Říma a jen tak mimochodem zavěsil.

Řím nevěděl, co si má počítat, Atalanta naopak moc dobře. Defenzíva je dlouhodobým problémem "Giallorossi" a dnes se to projevilo v celé kráse. Colantuono musel na lavičce Atalanty děkovat hráčům na obou stranách, oběma týmům ale z jiného důvodu. AS se na chvíli vzpamatovalo, slova se ujal tradiční zachránce skomírajícího Říma, Fabio Borini. Deset minut před poločasem snížil na jedinou branku a vše se zdálo otevřené.

V poločase Enrique vystřídal velmi špatného Rosiho, nahradil jej José Angel. Hned po jeho nástupu na hřišti se ale Řím dočkal dalšího šoku ve své síti. Marilungo si Denisem prostě skvěle rozumí a dokázali to hned minutu po rozehrání. Prvně jmenovaný nahrával, Denis střílel - 3:1 pro domácí.

Hráči AS už přestávali svou situaci unášet, důkazem budiž červená karta pro frustrovaného Pabla Osvalda. Dalším hráčem, který dnes hrál hluboko pod své možnosti, byl například Fernando Gago. Jeho chyba iniciovala další útok Atalanty. Ta ale branku vstřelila až po hodině hry. Třetí branku utkání si po Cigariniho nahrávce připsal opět Germán Denis.

Lamela s Angelem se sice snažili něco vymyslet, ale jejich snaha byla velmi bezzubá. A otupila se ještě víc deset minut před koncem, kdy byl vyloučen Marco Cassetti. Na hřišti byl dvacet minut. Výkonem rozhodčího se asi budou zabývat mnozí, dnes utkání nezvládl. To ale není pro Luise Enriqueho důvod k výmluvám, s tímto výkonem se AS do pohárů ještě pár let nepodívá.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 1:1

25.02.2012 20:45

Góly: 14. Antonio Nocerino - 83. Alessandro Matri

Pouze sedm minut dělilo fotbalisty Juventusu od první porážky v letošní sezoně. Šlágr kola mezi Milánem a Juventusem vítěze nepoznal. Rossoneri poslal do vedení už po čtvrthodině Nocerino, Starou dámu ale zachránil Matri. Na San Siru byly dále k vidění dvě neuznané branky, z toho jedna přímo do očí bijící, a také červená karta, tu uviděl Vidal.

Byl to hodně sledovaný zápas, dva nejžhavější kandidáty na Scudetto od sebe odděloval jediný bod. Na prvním místě byl AC Milán, avšak Juventus odehrál o jedno utkání méně. Každopádně vstup do tohoto zápasu se podaříl lépe domácím. Už po čtvrthodině hry zajistil Milánu vedení Antonio Nocerino. Jeho střelu z velké dálky tečoval jeden z hráčů a od něho skončil míč v síti - 1:0 pro Milán. Brankář Buffon nemohl vůbec nic dělat, teč zcela zásadně změnila směr do jeho protipohybu.

O něco aktivnější Milán pokračoval ve snažení. Mexesovu hlavičku fantasticky vytáhl Buffon a dorážející Muntari vstřelil druhý gól. Ke zděšení domácích ho však rozhodčí neuznal, Buffon totiž míč vyrážel, ale stalo se tak až když míč jasně přešel brankovou čáru. Naprosto selhal pomezní rozhodčí i rozhodčí za brankou, Milánu nebyl uznán zcela regulérní a naprosto jasný gól. Každopádně Gigi Buffon měl hlavní zásluhu na tom, že Milán vedl jenom 1:0. Hned z protiútoku následovala akce Juventusu a vzduchem se musel proletět i Abbiati. Dva krásné momenty, z toho jeden hodně diskutabilní, na obou stranách.

I další minuty patřily zejména Milánu. Robinho rozkmital své nohy a postupoval sám na Buffona, ten rychle vyběhl a nedovolil Robinhovi si zastavit míč a zakončit. Další rozruch přinesla Van Bommelova pumelice těsně vedle a totéž platilo i na druhé straně o ráně Vidala.

Začátek druhého poločasu tolik aktivní nebyl, hru brzdilo několik nepřesností na obou stranách. Větší rozruch přinesla až 69. minuta a Chielliniho precizní přihrávka z levé strany, která našla na malém vápně Quagliarellu a toho v jasné situaci vychytal výborný Abbiati.

Jedenáct minut před koncem stihl Starou dámu stejný osud jako Milán, totiž že jí nebyla uznána regulérní branka. Alessandro Matri v době přihrávky nestál v ofsajdu, dal gól, ale jeho radost byla zbytečná - zdvihnutý praporek pomezního byl nemilosrdný. Čas utíkal a Juventus se nebezpečně přibližoval první porážce. Conteho svěřenci se drali dopředu a nakonec, sedm minut před koncem, vyrovnali na 1:1. Pepeho krásný centr zprava dopravil do sítě Matri.

Tím ale utkání neskončilo. O chvíli později Vidal ve skluzu povalil Van Bommela a pro zbytek utkání dohrál, rozhodčí mu udělil červenou kartu. Vyloučení přišlo až příliš pozdě, Milánští už nestihli přesilovku zužitkovat a ve šlágru remizovali s Juventusem 1:1. Po závěrečném hvizdu si obě strany leccos vysvětlovaly, na milánské straně zjevně neudržel nervy na uzdě Van Bommel, na té turínské Giorgio Chiellini. Každopádně důležitý byl konečný výsledek 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Parma FC 2:2

25.02.2012 18:00

Góly: 79. Rodrigo Palacio, 90+5. Rodrigo Palacio - 6. Massimo Gobbi, 53. Sergio Floccari

Strhující zápas mají za sebou borci Janova, kteří s Parmou prohrávali, ale nakonec díky skvělému výkonu Rodriga Palacia doslova v posledních fázích hry urvali cenný bod.

V první šanci se ocitl Fernando Belluschi, který ale tvrdou střelou nenadělal Mirantemu moc starostí. Už po šesti minutách ale musel kapitulovat jiný brankář, Sebastien Frey na opačné straně nestačil na střelu Massima Gobbiho, bývalý hráč Fiorentiny tak poslal hosty do překvapivého a rychlého vedení.

To hráčům Parmy vydrželo poměrně dlouho. Domácí se ale dál prali o body, mimo šly střely Jankoviče i Slováka Kucky. Ukázala se také Parma, o další příděly se snažili Sebastian Giovinco nebo Gianluca Musacci. Ani jedna šance ale gólem neskončila.

Uběhlo ani ne půl hodiny, když musel být střídán střelec branky, hostující obránce Gobbi. Toho z důvodů zranění nahradil Modesto.

Zajímavě vypadal před poločasem centr Miguela Velosa, na nějž si naskočil Emiliano Moretti, ale obrana hostí jej dokázala zablokovat a do kabin šli tedy hosté s jasnějšími tvářemi.

Ani ne deset minut po změně stran se jejich radost zdvojnásobila, po rychlém kontru se svižnou střelou prosadil Sergio Floccari a poslal svůj tým do nadějného vedení.

Palacio s Jankovičem ale stále znamenali nebezpečí rpro všechny hostující fanoušky a jejich naděje. Pohromou pro ně byla poslední třetina zápasu, kterou odstartovala penalta ve prospěch domácích. Modesto zahrál ve vlastním vápně rukou a Palacio se postavil k penaltě. Tu ale Mirante skvěle vystihl a chytil. Napoprvé. S dorážkou už tolik štěstí neměl a tak se domácí mohli alespoň trochu radovat.

Biabiany s Marigou mohli navýšit vedení hostujícího celku, ale jejich akce skončily vždy v náručí brankáře Freye. A tak v nastavení uhodil opět argentinský blesk jménem Palacio. Pět minut už bylo odehráno, zbývala jediná, když se Jorquerova nahrávka dostala k Palaciovi a ten už si se zakončením věděl rady - 2:2.

Parma mohla vést větším rozdílem, ale své šance nevyužila a odjíždí s bodem. Parma je třináctá, Janov prozatím desátý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25156449:2251
2.Juventus FC241311037:1550
3.Udinese Calcio25136637:2345
4.SS Lazio25136639:2945
5.SSC Neapol251010542:2440
6.AS Řím25115938:3138
7.Inter Milán251131134:3436
8.Città di Palermo251041139:3934
9.Calcio Catania2489732:3333
10.Chievo Verona25961021:3033
11.Atalanta BC25910630:2831
12.Cagliari Calcio25710823:2631
13.Janov CFC25941233:4631
14.Parma FC2478929:3729
15.ACF Fiorentina24771023:2528
16.Bologna FC24771024:2928
17.AC Siena25681127:2826
18.US Lecce25661328:4024
19.Novara Calcio25381421:4517
20.AC Cesena24441616:3816
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parma velky zklamani letos

Reagovat
Shevchenko

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jim pral horni polovinu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Janov

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini proc neni obrana ve slozeni - caceres,chiellini,barzagli,lichsteiner???

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus v korupci pokračuje. Celý stadion viděl gol na 2:0 jen sudí ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chod už s tou korupciou do riti !

Reagovat
smazaný uživatel

slovacia jejich vulgarismus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi slušný kripl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej na video ty negramote.

Reagovat
homeles8

Juventusu tak neuznal gól :-)

Reagovat
homeles8

taky

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kdyby to sudí nepodělal tak by AC Milan vedl 2:0 a zápas by skončil úplně jinak!! ty goly už by juventus nedal protože by se zápas vyvíjel jinak!

Reagovat
smazaný uživatel

kripl s měkým

Reagovat
smazaný uživatel

s mekym s jednim "K"

Reagovat
rel7

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo na San Siru. že mu není hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by mu mala byť hanba??! však ACM ho nechcelo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Ani nevim co k tomu napsat divnej zápas.. rozhodčí ho posral :-(

Reagovat
homeles8

Snad jen dobře, že se trefil zase Matri

Reagovat
smazaný uživatel

se celkem divím, že jsem ho dal do fanty...

Reagovat
GEGE

Tohle se prostě mělo vyhrát.Takový trapný Juventus by se měl porazit i s touhle sestavou.Bohužel udělal chybu ten u koho by to nikdo nečekal.Hold nemůže hrát celou sezonu jak bůh.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Na ja, neměli jste přecházet k té profesorské klasice, no.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! STILL UNBEATEN, FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Darren Fletcher

nevies to cele po taliansky?

Reagovat
Pinturicchio

Přiznám, ne

Reagovat
Darren Fletcher

ja len, ze to vyzera vtipne :) ale aj tak juve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

On to dal do poloviny z náklonnosti k Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to si říkáš fanoušek Juventusu když neumíš italsky ?

Reagovat
domingo

ancora vittorioso?

Reagovat
smazaný uživatel

imbattuto?

Reagovat
domingo

Co ja vim, italsky umim tak 20 slovicek a u gramatiky jsem skoncil nekde u clenu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Plichta, nakonec i zasloužená, příště bez Vidala... ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle zápas by byl za námi, asi zasloužená remíza. Nikdo nemůže vědět, jak by to za stavu 2:0 vypadalo. Třeba by to taky AC utěšilo až moc a prohráli by. Kdo ví.

A zítra už Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec zasloužená, nic neřešící remíza, i když měla bejt 2:2...zbytečně moc brzo sme se zatáhli dozadu, škoda, měli sme na vítězství

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě jste byli vyplivaný, ze začátku jste na to vlítli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci a Vidal sa už nikdy v drese Juve nemôžu objaviť....zápas hrozný, výkon tragický, ale máme bod a sme stále neporazení, čo je skvelé....

AC podalo tiež slabučký výkon, dovolím si povedať že zo zostavou z Coppy by sme ich porazili,.....ale teraz sa obávam že Matri zase 5 zápasov neskoruje, a bude nasilu tlačený do základu kvôli tomuto golu.

Napriek relatívnej spokojnosti s bodom ma serie to že nehráva taký Caceres, Giak a další....

Reagovat
Yanek

Tohle nechapu, jak slabucky vykon? Kluci to odjezdili a v druhe puli to rozhodl nas utok, ktery uz nebylo kym ozivit. Takticky taky parada. To, ze jste se vy nechytli neznamena, ze my jsme hrali spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas sme hrali otrasne, vy tiež....akurát ste dali haluzný gol po chybe Bonucciho...nemáme si čo vyčítať, obe strany hrali zle. V druhom polčase mi padali streamy, videl som len koniec zápasu....

Reagovat
Yanek

Tak jsem asi videl jiny zapas. Mne se to libilo.

Reagovat
Pinturicchio

První poločas si s náma AC vytíralo řiť, hráli hodně kompaktně, výborný přechod do útoku. ( A tu jejich slušnou hru jsme my ještě podtrhli vlastní tragičností )

Reagovat
Ragazzo d'oro

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

AC v prvnim polocase urcite nehralo otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som asi pozeral iný zápas, no....

Reagovat
smazaný uživatel

SIIIIIIIIIII JUVEEEEEEEE gol Matriho asi jeden z nejhezcich momentu v sezone neveril sem mu, ale vytrel mi zrak

Reagovat
Inzaghi

Jakoby se v 65. minutě Max lekl, že můžeme porazit Juve. Mělo se vyhrát, ale Juve má na přelomu března a dubna pekelnej los a jsem si jistej, že budou ztrácet, chce to jíz zápas od zápasu.

Reagovat
DelPiero137

Snaha : 55% AC

Kvalita 55% AC

Neuznane goly (ok vas bol prvy ) : 1-1

Vidal : prisna cervena

Bommel : mala byt 1 zlta

Celkovo : AC viac snajhy v prvom pocase

Chyba : AC nas nedorazilo ked moholo (druhy polcas darovny pritom sme boli neskodny)

Resume : za vysledky z poslednych sezon proti AC mozmeme byt vdacni (to sa nam este vypomsti). Tento rok, tento zapas neriesi nic v boji o titul.

Poucenie : kvalitativne to chce posilnit.

MOTH : Andrea!!! ANDRE!!! Andrea!!!

FORZA JUVE (susedia uz asi volalali policiu)

Reagovat
smazaný uživatel

ta cervena mi byla jasna uz ve chvily kdy se Vidal za nim rozbehl musim rict naprosto zaslouzena

Reagovat
DelPiero137

Ale potom mal aj Bommel dostat za tie drobnosti. Vidal fauloval ale bol to klasicky zakrok v ramci jednej zltej.

Uznavam ze sme mohli vyviaznut horsie...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co na to říct?

Remíza je asi zasloužená. Bohužel pořád nechápu, co jsme v druhém poločase dělali a Max zjevně taky ne. Takovou pasivitu jsem opravdu nečekal. Navíc za stavu 1:0..

Stoperská dvojce, která pracovala prakticky po celý zápas naprosto bezchybně si bohužel vybrala slabou chvilku. Mexés se pak na chvilku zbláznil a rozehrával jak ňouma.

Faraon předvedl ve svých prvních 10 minutách víc než Patinho za celý poločas. Ten by se nad sebou měl zamyslet, protože takhle to dál nepůjde.

Velký pro Maxe. Taktika ušitá na míru a střídání bez chybičky. Škoda jen naší marodky, v plné síle by to bylo taky o něčem jiném.

Grazie ragazi!

Reagovat
DelPiero137

Neberte to ako splhunstvo, napisem to na comment prveho rozumneho Milanistu ktoreho vidim :

- AC nas predcilo v bojovnosti od zaciutku (znamena to, Conte si rozsiril skusenosti=musi pridat! Musieme byt od zaciatku presvetcivejsi/dorzanejsi inak to nemusi vzdy dopadnut takto (Juve=bojovnost)).

Pre Juventiniho ak som ja, je poriadie : 1-srdce; 2-kvalita.... atd

Zapas som si velmi uzil, uz som prepadal rezignacii (hanbami sa) ale verim ze som fandil naviac Juve z SK aj ked sa nedarilo.

Ak nahodou!? rozhodne tento zapas o titule, nebudem krvopotne presvedceny ze si ho zasluzime.

MOTH=1.Pirlo;2.Gigi;3Litchy...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pravdou je, že první poločas jste byli hrozně slabý v osobních soubojích. Až mě to překvapilo.

K tomu Motm, Pirlo? Dnes podal na své poměry podprůměrný výkon. Hrozně kazil přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

me prislo teda zbytecny stahovat Urbyho kterej hral celej zapas dobre spis sem cekal ze stahne Muntariho...

Reagovat
Ragazzo d'oro

To mně ne. Potřebovali jsme zpevnit střed hřiště defenzivnějším typem.

Reagovat
Yanek

Jestli chvalit, tak za bojovnost a prvni polocas. Bohuzel, u Muntariho jsem si vsiml uz proti Cesene, ze byl prvni puli vynikajici a v druhe mu dosly sily, ted se mu to stalo podruhe. U Robinha to chapu, za jinych okolnosti by byl dole, ale nebylo tam koho dat a Pippo by nam svou hrou moc nepomohl. Vynikajici individualni vykon cele obrany, Van Bommela, Noceho a hrac zapasu od nas Robinho. El Shaarawy tomu sice moc nedal, ale Pato me zklamal daleko vic.

Pan postranni zajebal dva goly v neprospech obou tymu, takze moc nadavat nemuzu, ale tohle by se melo resit. A Tagliavento si chvilema piskal jak se mu zachtelo. Kazdopadne se nic nemeni, tabulka je jako pred derby a jedem dal, na Palermo uz se Zlatanem!

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tsigi

Muntari-2 starty-2 góly

Reagovat
M11

velka omluva za muj vysmech

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, že som tu písal xkrát, že on nie je taký tragéd, ako sa to z neho niekedy robí...

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Nenalet mu

Reagovat
M11

aha tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, nerobil si z neho najväčšieho tragéda práve ty ? Mám pocit (nepamätám sa už presne, nechcem ťa krivo obviniť) že si si tu z neho robil srandu a robil z neho nemehlo....

Reagovat
smazaný uživatel

Srandu som si z neho robil minulý zápas, ale to už keď bol v AC ...Pretože ma nasral svojimi vyjadreniami o tom, že prestúpil do najlepšieho klubu na svete ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ešte ked hral za vás tak si sa vždy sťažoval ked bol v základe

Reagovat
Votas

MSgoo

26.06.2011 21:01

Keď si ale spomeniem, že za takého neskutočného antifutbalistu(do určitej miery), sme dávali 15 mil eur, to je až neskutočné

jen pro připomenutí

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Epic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je sasek

Reagovat
Jajinek

prosím nevkládej si do úst moje věty!!!!!! Vždycky jsi na něj akorát nadával, nemáš ani kousek čestnosti v sobě???

Reagovat
panca

skoda, ale zaskouzene. Z ac MOTM bommel. Jak jsem ho na podzim kritizoval, tak posledni zapasy se mi moc libi. Gol bych vycinil thiagovi Jinak ta behava a vojovna zaloha mi je sympatictejsi nez nebahavi genialove

Reagovat
smazaný uživatel

Kam čert nemůže, tam nastčí Tagliaventa

Reagovat
Yanek

No pochybuju, ze bysme si ho tam jeste sami zamerne cpali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím videem... Na jeho zavedení potřebuje liga souhlas FIFA a toho Blattera plesnivého? To si liga nemůže sama rozhodnout, jestli ho bude používat nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je nejschopnější utočník Juve a říkejte si co chcete,už druhej gol mu neuznali v sezoně jinak jeho střelecká bilance by byla ještě lepší,on těch 18 - 20 branek dá,ne jak impotent Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio rozhodne vyprodukoval dost golu na to kolik dostal prostoru... nemyslim primo goly co dal, ale treba akce co sli pres nej... Matri jen dorazi nebo se dostava do uniku... takze nelze srovnavůat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím kolik Fabio těch golů nachystal ja si nepamatuju skoro nic,šlo by někde vyčíst jak dlouho fabio nebo matri mají na jeden gol času?

Reagovat
DelPiero137

Sorry

Reagovat
Shevchenko

Nic no, jsem zklamaný že jsme je ani na třetí pokus neporazili, ale i ten bod možná bude strašně důležitý. Máme na Juve bod náskok, pro nás hraje los, který je výborný, pro Juve zase zápas k dobru a vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

los?Juve má za sebou nejsilnější tým AC a silné Udine.Moc silnějších celků už nám potkat nemůže.Los je uplně vedlejší.To můžeme říkat že všechny silné celky už máme doma

Reagovat
Mr.Jindros

Los na zbytek ligy má AC o dost lepší.

Reagovat
M11

na los bych se vykaslal.. vis jak umime vybouchnout klidne s poslednim tymem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příští zápas Chievo, s nima hraje Juve dost často remízy

Reagovat
M11

Chievo nesnasim primo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak škoda že Juve nevyhrálo měli jsme na to šoda že gol už nedal Quagliarella a že ten gol nepřišel dřív pak bych věřil že to dáme,AC tahalo nohy z medu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to byla bez Alexe nuda.

Reagovat
M11

je mi ho tak strasne lito co ho kazdy zapas vidim smutne koukat na lavce

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nadaval sem, kdyz tam nasadil Matriho misto Alexe... nastesti mi to Matri vratil

Reagovat
Kenneth

a bez Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se o zábavu staral Vidal. Permanentně celej zápas.

Reagovat
Yanek

Reagovat
DelPiero137

Chybal mi do 3 : Andrea, Gigi a Alex

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ještě, že nehrál. To by nemuselo dopadnout dobře s ohledem na tu naší pasivitu ve druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

V poháru ale určitě hrát bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neví někdo co se to strhlo po zápase za strkanici? Na betu už nebyl zvuk..

Reagovat
smazaný uživatel

zase se tam strkali a v hlavní roli prý kdo jiný, než bijec Storari .... na ten pohár se těším už teď

Reagovat
M11

Marco

Reagovat
Pinturicchio

Storarimu už z toho sezení na lavičce houká.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dobrý. Na AC jsme neztratili a ještě posílili. Vidalovi bych dal nejmíň třináct zápasů.

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

14

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

pozapasovy rozhovor s Allegrim:

http://www.football-italia.net/node/16064

Reagovat
Yanek

Galliani udajne zmizel ze San Sira okamzite po hvizdu, ted se vsude resi ten neuznany gol. Je pravda, ze postranni poskodil obe strany, ale neuznat gol kvuli offsidu a gol, ktery byl uplne jasny je rozdil. Mimochodem, Tagliavento piskal gol a pak to rozhodnuti zmenil...

A nevim, jestli jsem to spravne pochopil, ale Conte rekl neco ve smyslu:"The mafia is here".

Reagovat
Pinturicchio

CONTE !

Reagovat
homeles8

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje?

Reagovat
Yanek

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425296_316285098425059_181080245278879_794722_1645915797_n.jpg - offsidova situace. Tohle je hodne sporny, piskat by se to nejspis nemelo, ale obhajit se to da uplne s klidem.

Reagovat
brenk

Čo je na tom sporné?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní stojí blbě, je jasný, že viděl ofsajd. Tohle se má pouštět, bez diskusí regulérní branka.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ofsajd není. Koukni, kde má Mexes (???) nohu. Stojí na vápně. Teda přesně v ose, kde má Matri tělo.

Ale souhlasím, že si praporkář líp obhájí tenhle neofsajd, než to, že neviděl gól, když byl míč víc jak půl metru za brankovou čarou.

Reagovat
Kokesh

Tohle ale nechápu. Pokud odpískal gól, musel si být alespoň z části jistý, protože poté dal chybně na pomezního...nebo nedal?

Reagovat
Yanek

dal.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě přizdisráč. Místo aby dal na svůj úsudek, tak zodpovědnost přenesl na praporkáře.

Reagovat
smazaný uživatel

o falsifikovanem zapase muze mluvit jenom nekdo kdo zapas nevidel, nebo kdo je totalni idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Conte by to měl sám nejlíp vědět

Reagovat
cervo

to sa Conte tak predstavoval na tlacovke?

Reagovat
brenk

No ako som dúfal, že sa Vidal konečne dnes preberie, tak bohužiaľ... Rozhodne by som ho však na nejaký odchod neodsudzoval... svoje kvality určite má a podľa mňa z neho časom vyrastie kvalitný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

There were also problems at half-time, as Vice-President Adriano Galliani reportedly shouted at the referee in the tunnel and then left San Siro due to "blood pressure problems."

Reagovat
smazaný uživatel

Matri má 10 golů + 2 neuznané a ani jeden nebyl z penalty!Ibrahimovič 15 golů a z toho 6 z penalt.odečtěte si goly Ibry z penalty a dojdeme k tomu že Matri není vůbec špatný utočník.Pro mě numero uno a přeji mu aby se vyšplhal na těch 18 aspoň!

Reagovat
homeles8

wtf Jenže kolik šancí na ty góly potřeboval, navíc nechápu proč by se měli odečítat góly Ibrahimoviče z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Pač penalta je ten nejsnadnější gol ze všech.kdyby Matri kopal 6 penalt mohl mít klidně 14 branek třeba..Nebo kdyby ty penalty nekopal sobec Ibra který jede jen na branky a kopal to třeba Silva takměl Silva 6 branek a Ibra 9. A každý utočník je palič nevšiml jsme si že by Matri byl nějak vyloženě jinejve spalování než ostatní.

Reagovat
homeles8

no já nevim, no :-)

Reagovat
Kokesh

Věčný téma, něco jako Messi vs. Cris. A taky směšný téma...gól jako gól, tečka. A na žádný kdyby se nikdy nehrálo.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale pokud je tam ten podíl penalt k ostatním gólům skoro půl na půl, tak se to řešit bude. A tečka.

Ať se to mordoristům líbí, nebo ne ...

Reagovat
Kenneth

At kope penalty nebo ne, stejně je to hráč takových kvalit že byste půlku kádru museli za něj obětovat.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je to úsměvné číst, když ho do Itálie dostal právě Juventus

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz napíš, koľko má Ibra asistencií a koľko ich má Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je jasný Ibra je lepší ale chci tím říct že Matri je hodný dresu Juve a hodný toho aby hrál základní sestavu na ukor stejného paliče jako je Fabio ale ten je ještě k tomu uplně totálně impotentní a ani se do te šance pomalu nedostane.Radši tambudu mít utočníka co ví kde si stoupnout a vletí tam i za cenu toho že spálí šanci než utočníka co se do šance ani nedostane.

Reagovat
homeles8

Jo, Matri je dobrej tak na střídačku místo Benzemy

Reagovat
homeles8

jao že by Benzema hrál v základu a Matri střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Zlatana to není jen o gólech. On dokáže té hře dát úplně jinej rozměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I have a dream: že hráči jako Pepe, Vidal, Bonucci budou hrát v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Marchisio s Matrim zustanou a budou rozjídět kotel z hlediště

Reagovat
brenk

Stavím sa, že si na jeseň Marchisia oslavoval ako spasiteľa... treba fandiť a veriť aj keď sa nedarí...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem se ho nezastával ani když mu to tam padalo a rozhodoval matche, vždycky je neviditelný a je pro mě otřesné, když je myšlenka jenom na Pirlovi, stejně tak se bojím když dokonce musí něco vymyšlet giorgone..

Reagovat
Kenneth

Docela komedie tohle říkat o vašem nejlepším útočníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jěště větší je to co dokáže zahodit, ostatně tak vypadá většina zápasů juve, hromada šancí a matri hraje a bruslích

Reagovat
Votas

Bonucciho už máme v Ranocchiovi a Vidala v Alvarezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Juve chybí pořadnej utočník. Nemá to tam kdo strhnout. Esti se mi libil prvni poločas, toho by si měli v Juve nechat. To bude jednou tahoun, velka kvalita. Borriello je traged, Quagliarellovi to dnes nešlo, ale to neni typickej hrot. Matri hraje dva zapasy, pak čtyry ne. Dnes ani ten Marchisio nepřesvědčil, Vidal je v bleděmodrym Melo v první sezoně. Obrana Juve byla první poločas hrozná.

AC hrálo první poločas super, Robinho s Urbym si tam dělali co chtěli. Pato je hroznej. El Sharawy je velkej sympaťák, hodně mi připomina M.Balotelliho, už ho sleduju trošku dyl, stava se z něj muj oblibenec. Nocerino je taky blázen Frajer

Kazdopadne Juve potřebuje toho rozdiloveho utočníka, zatim to tam dycky nějak doklepou, ale tohle přiští sezonu stačit nebude si myslím, zvlášť pokud budou hrat i Evropu. Přál bych jim nějakeho střelca typu RvN, Pippo nebo Treze. Nevím, esi je někoho takového schopno vedení Juve přinest

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduchá odpověď - Kun. Ten by je zdedl o minimálně level. Ale to už je pasé. Každopádně by měli šáhnout do City a přivézt Carlitose. Popřípadě z Realu vysvobodit Higuaína.

Reagovat
panca

Higuain v létě do AC místo pata

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s Patem stalo? Strašidelný byl včera

Reagovat
panca

Nejspíš nosanek nahoru, nova baba, jedno zranění za druhým a kombinace všeho dohromady mu asi moc neprospiva. Jestli se neproberd, tak rychle prodat. Milan vydělá a mu by to mohlo prospět. Hihuain by byl ideální parťák k ibrovi.

Reagovat
lnterista

nevim jestli je to nosankem nahoru...vzdycky na mne pusobil docela skromne ale kdyz ses porad zranenej porad se vracis to ti na psychice taky asi neprida a nemuzes se porad po zraneni vracet v jeste lepsi forme nez jsi mel...potrebuje pravidelne hrat ale ja bych ho asi prodal dokud ma jeste cenu

Reagovat
smazaný uživatel

jeste nebyl vcera 100% zdravej po zraneni tak hral nic moc...

Reagovat
Kenneth

Mohli ste mít 40 mega. Místo toho máte tragického věčně zraněného Pata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Jenze Gonzalo z Realu neodejde. Tevez je kapitola sama o sobě. Možná mě napadl Falcao, jen tak namátkou A Giuseppe Rossi neni rozdilovej hráč, to je něco jako Quagliarella.

Reagovat
smazaný uživatel

*El Sharawy je velkej sympaťák, hodně mi připomina M.Balotelliho*

Reagovat
Inzaghi

Allegri apparently told Tagliavento "I congratulate you, once again you know how to organize everything"

MAX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mě to rozleželo v hlavě ten zápas,tak si vlastně říkám,kolik mělo AC šancí?gol dalo z hovna co nebyla ani šance.Pak ten neuznaný gól.Jinak si na žádnou šanci AC nevybavuju u Juve si vybavím pěkný gol,neuznaný pěkný gol a šanci Fabia.2:3 na velké šance.Je to dobrý serie se udržela a teď bude důležité porazit Chievo.A zbožňuju mého oblíbence Matriho

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě šel Robinho sám na kasu a trefil Buffona do hlavy. To jen tak z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě Bumla pálil 2x těsně vedle brány

Reagovat
smazaný uživatel

To Vidal taky, a Estigarribia vyprášil Abbiatimu rukavky

Reagovat
Yanek

my jsme meli vlastne spis radeji prohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nee ale i střely 7:9 pro juve,držení míče 52% pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

to AC by zase mohlo říct že 10:2 na rohy pro ně...jinak s tim drženim míče je to taky pro AC (53%)

http://www.transfermarkt.de/en/ac-mailand-juventus-turin/index/spielbericht_1137320.html

tohle byl prostě remízovej zápas, naprosto vyrovnanej

Reagovat
rossoneri89

ale futbal sa hra na goly a nie na sance ... bolo plno zapasov kde mal jeden klub more sanci a prehral lebo super naopak vyuzil jednu ktoru mal za cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě, že nám liga zase zmourinhovatěla. Včerejší zápas byl na chyby sudích (jak velké, tak menší) naprosto vyrovnaný. Chápu, že se Allegri po tom svém včerejším superpředstavení cítí z remízy frustrovaný, ale měl by mít trošku soudnosti. Na druhé straně se ptám, jestli by reakce byly stejné, nebýt Conteho nářků na to, že nám sudí nepískali (oprávněně) penalty v minulých zápasech. Každopádně to Calciu škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak treba co si vybavuju ruku Sieny tak to byla jasna penalta..

Reagovat
10

Allegri kolem sebe a hlavně směrem k Juve poslední dobou kope čím dál víc, stejně tak Galliani...to je dobrá zpráva, vracíme se zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

allegri totiž ani na viac nemá

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že je to hezká představa po letech ostudy..., bohužel z prstu vycucaná..., Allegri právě o Juventusu mluví často pozitivně (na můj vkus až příliš..., myslím, že vám dokonce kdysi fandil). nemluvě o rozhodčích, které komentuje celé angažmá v Miláně stejným stylem: "nechci o nich mluvit, na konci sezony se všechny jejich rozhodnutí stejně nakonec vzájemně mažou".

a to se ho na ně ptají tiskovku co tiskovku...

Reagovat
10

tak to asi ty tiskovky poslední dobou moc pečlivě nesleduješ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš, že sleduju, můžu Ti je sem postnout všechny za Allegriho angažmá v AC..., spíš si narozdíl od Tebe nemám ve zvyku vymýšlet. což Ti nicméně nevyčítám, je to silná zbraň..., málokdo z místních si toho všimne a v diskuzi to pomůže, děláš to tak už delší dobu. nemluvě o pokryteckým chování, na které narážím dole. někdo s hloupým Chiellinim v týmu, aby vůbec zmiňoval nějaký kopání..., nebo šikanovaným Contem, který by rád kopal více penalt..., ale řekl jsi to sám - vracíte se.

Reagovat
Jajinek

hoho...taková diskuze se mi líbí...

Reagovat
10

tahle tvoje arogance a povýšenecký jednání se mi strašně líbí...narážím na přestřelky Allegriho, Conteho a Marotty v médiích, který trvají už tak měsíc a půl, včera to vyvrcholilo hádkou Conteho s Gallianim v tunelu o poločase, to všechno si určitě zaznamenal, když máš všechny Allegriho tiskovky od jeho jmenování. To brečení po každý polo-penaltě mě taky sere, nejen mě a taky jsme to tady několikrát napsali. Na druhou stranu nám rozhodčí nepísknul docela dost i těch jasných, už vůbec nám žádnou nedaroval z hovna. U toho vymýšlení můžeš být klidně konkrétní, protože zrovna teď můžu napsat to samé...

Reagovat
10

a jinak se do nikoho nenavážím ani nezastávám, beru to jakou součást války...jak od Allegriho, a Gallianiho, tak od Marotty a Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

to věřím, je už to takovej můj trademark..., né každej to může dělat.

nemusíme tomu nutně říkat vymýšlení si..., co třeba mystifikace ? nebo polopravdy ? možností je spousta. narážím na ty tvoje už kultovní hlášky jako "...tohle se v Itálii povídá...", "...v Itálii na to koukaj takhle..." apod. věc, které se "průměrný" diskutér nechytne, protože o tom nemá dost informací a nemá důvod Ti nevěřit..., přitom se málokdy stane, že by sis to podložil něčím hmatatelným. tvářit se jako jedinej člověk na webu, kterej má informace z Itálie holt většinou stačí..., beru to a opakuju, že Ti to nevyčítám.

tohle je koneckonců podobnej případ..., vím na co narážíš, vím o tunelu, ale ty prostě začneš tím, že kolem sebe Allegri čím dál tím více kope, přičemž o 2 příspěvky později už z Tebe leze, že vlastně jen reaguje na tu vaši partičku, z nich jeden si stěžuje na svaz, druhý na rozhodčí, třetí na penalty a čtvrtý se o nás frajersky otírá od momentu, co je Juventus v čele ligy..., pro širší veřejnost pořadí Agnelli, Marotta, Conte, Chiellini.

poslední příspěvek je úplně kouzelnej..., na začátku diskuze kope Allegri, zatímco ty jsi nad věcí a na konci už dělají všichni to samé, přičemž ty se do nikoho nenavážíš ani nezastáváš. proč tedy ta důležitá snaha shodit Allegriho, kterej - na to jak to na něj lítá už dlouhou dobu ze všech stran - reaguje ještě celkem slušně, když z Juve ty uraženecký výkřiky a stížnosti lítají v daleko větším množství ?

Reagovat
10

ty poslední dva odstavce komentovat nebudu, na to si může udělat každej obrázek sám...ten odstavec s "kultovníma hláškama" a "tvářit se jako jedinej člověk na webu, kterej má informace z Itálie holt většinou stačí" mě rozesmál, to je kouzelný abych řekl pravdu, moc mě nenapadá, co mi tady konkrétně předhazuješ, nikomu tady nic necpu a do pozice někoho, kdo má jedinej informace z Itálie ( ) jsem se nikdy nestavěl, pokud ano, tak si to rád poslechnu i od někoho jinýho...a na tu první větu bacha, většina takových si pak dost nabije hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ano, na to si může udělat obrázek každej sám..., bohužel takhle to v diskuzi často nefunguje, kór když tady lidem předhazuješ námět, ve kterým to Allegri nezvládá, zatímco vy jste nad věcí..., že je tomu přitom jinak, k tomu jsme se dopracovali až následně. jelikož se Ti to dál rozebírat očividně nechce, ukončil bych to...

že Tě nenapadá co konkrétně Ti předhazuju je blbý, rozepsal jsem se o tom myslím celkem obsáhle..., podle mě je Ti to jasný, ale budiž...

o mou hubu se nestarej, nikdy mi nedělalo problém dát na ni lidem, kteří si o to říkali..., což Ti může koneckonců potvrdit pár místních, když už jsi mě tak zkušeně varoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marco mě sere . Myslel jsem že zapadne bez problémů , navíc Moggi o něm tvrdil že ideál do Tondova systému . Matri se do šancí alespoň dostává Marco vůbec . Ještě že je to jen hostovačka . Jinak bod je dobrý , karta pro Vidala taky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel a Marco se bude ve vápně dobře orientovat a nějaký banán po důrazu dá ale on se do šance ani nedostane.Matri má čuch na to dostat se do šance,to je uplný rozdíl,on byl včera na hřišti 20 minut a dal 2 banány.

Reagovat
Mr.Jindros

Když Moggi říkal, že se hodí do Conteho systému, tak jsme ještě hráli 433.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel neviděl, podle reakcí tady vidim že tam bylo dost emocí, neuznaný góly na obou stranách, určitě zajímavej zápas, škoda že to kluci neudrželi, ale i když jsme z těch pěti kol co jsem říkal že je potřeba udělat 11 bodů udělali jenom 8 tak ta ztráta po dohrávce když bude tak bude minimální, nejtěžší soupeře máme za sebou. nic kdyby se udělalo v těch zbylejch zápasech tolik bodů jako na podzim tak máme to o co nám jde. No uvidíme.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda remízy, tohle se dalo vyhrát na sílu, ale právě ta už druhej poločas bohužel chyběla. Allegri to začíná poslední dobou u čáry slušně rozjíždět a i když jsem spíš na kouče-kliďasy, získává si mě tímhle ještě víc..., velkej oblíbenec se z něj stal a to jsem ho žral už v Cagliari.

není to špatně rozehraný..., až si odkroutíme prokleté Palermo, máme před sebou do konce sezony povinnost na Emirates, velkou bitvu na Juventusu a dál "jen" zápasy, které letos zvládáme + Derby v momentě, kdy už snad budem v čele. to všechno pokud možno se zdravou soupiskou..., Aquilani, Prince, Ibra a Cassano na finiš - to by měly být rozdílové body.

zajímavá situace nastává nenápadně v záloze..., Muntari hraje dobře, jenže to znamená Noceho vpravo a vrací se Aqua..., tihle 3 se tam budou muset nějakým způsobem vtěsnat, což je s Bommelem a Princem v základu nemožné..., nemluvě o Urbym, kterej se zlepšuje. na druhou stranu to musí být pro Allegriho krásné starosti v momentě, kdy hraje pořád na 3 frontách...

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Yanek

Do te doby, dokud nebude Prince bych to resil Aqou napravo, Noce nalevo a podhrot Muntari. Jakmile se vrati, tak Muntari lavka, z ktere muze byt hodne uzitecny. Uz podruhe byl vynikajici v prvnim polocase a v druhem mel kolem sedesate minuty totalne dost. Profesionalnimu fotbalistovi by se tohle nemelo stavat...

Reagovat
Pipo123

Ale Muntari má určite aj nejaké rest vo fyzičke, včera tam behal ako divý, skvelý match od neho myslím že má na tých 90 minut ale potrebuje nabrať kondíciu.

Reagovat
rossoneri89

Urbyho by mohol posunut na LB ....

Reagovat
10

zápas teprve stahuju, ale to co čtu v pozápasových komentářích a článcích je dost hnus...dobrý vztahy AC a Juve jsou asi na nějakou dobu pryč...a to je nakonec dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz pozerám zostrih a vidím, že Muntarimi už neuznali aký gól? Ale to je len dobre. Takému hráčovi by som neuznal žiaden gól

Reagovat
10

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Francois Pignon?

Reagovat
smazaný uživatel

my o kopání kolem sebe a on se o tom Mauro Suma rozpovídal za mě

"Conte ha detto che abbiamo messo troppa pressione a questa partita. Questa partita è stata preparata: - le lamentele di Conte dopo il Parmia; - comunicato ufficiale della società a sostegno di Conte; - le dichiarazioni di Marotta dopo Juve-Siena; - attacco alla federazione di Andrea Agnelli; - La richiesta di Chiellini della prova TV."

něco na tom je..., vracejí se zpátky

Reagovat
lnterista

OT: ale ten neuznanej gol na dva nula to byl peknej zarez

Reagovat
M11

rikas chces to tady jeste vic vyhrotit

Reagovat
lnterista

ani ne...uz tak se mi to libi ale co ten postrani rozhodci delal to fakt nevim

navic vam to i preji vic(i kvuli zdejsim fanouskum)

Reagovat
M11

je to jenom clovek..ale i tak.. ten ofsajd stane se.. ale tak jasny gol ktery byl videt opravdu i z live kamery.. nepochopitelne..

Reagovat
Jajinek

Bylo to trochu kruté sledovat, jak se po dlouhých letech jedna z rohodujících bitev o titul odehrává daleko od nás. Ale s tím je třeba se smířit.

Zápas přinesl hodně vyhrocených momentů, takže to bylo to pravé Calcio, což se mi líbilo. Bylo mi jedno kdo vyhraje, nepřeju to ani jednomu týmu. Ale i tento zápas mě utvrdil v mém subjektivním názoru, že titul zase poputuje do Milána... ...a vzheldem k tomu, že Juve bude s největší pravděpodobností druhé a vyhraje Copu, tak to bude sakra krutá sezóna...ještě by mě mohlo AC zatlouknout hřebíček, kdyby vyhrálo LM, ale tak moc jsem snad pána Boha neprovokoval.

Úspěchy soupeřům nepřeju, ale jsem nucen je respektovat.

FORZA INTER!

Reagovat
M11

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pipo123

Cus Jajinku, včera som dal neskoro zostavu na fantu, v 40 minúte za stavu 0:1 pre Parmu som nasadil aj hráčov Janova, Palacio dal v závere dva goly, neviem či mi to budeš počítať aj ked bolo skore v neprospech Janovu... ale aj tak som nemal koho iného do útoku nasadiť, takže tak

Reagovat
Jajinek

budu ti je pocitat, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nový projekt v AS Roma sa mi nesmierne páči Taký projekt by mohlo začať aj AC alebo Juventus

Reagovat
M11

my meli taky slusne projekty posledni dve sezony

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

taky rozjizdime slibnej projekt

Reagovat
smazaný uživatel

na vás to stačilo 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

takto zhodnotim dnesny zapas ....vyprask pred derby ,riadna prirucka ,takto sa ani v seria b nebrani..FORZA ROMA !

Reagovat
Maritazzi

Když vidím výsledky Vincenza v Catanii a podívám se na tohle každotýdenní trápení... Viděl jsem jen posledních 15 minut, což bylo o ničem, ale je jasný jak to vypadalo. Nehrál De Rossi, mezi obranou a zálohou díra a trošku rychlejší tým proti nám a smrtící brejky. Myslím, že normální trenér by z toho kádru postavil fungující 4-3-1-2 a nezkoušel furt něco, na co ten tým očividně nemá. Na derby si buď připraví Totti nějakou genialitu a pudem do vedení nebo to vidím hodně špatně.

Reagovat
herbage

koukám, že po dobré domácí hře přišlo typické venkovní zklamání, což se dalo očekávat. Nesledoval ten zápas někdo celý?

Reagovat
Maritazzi

Ta hra doma zase tak dobrá nebyla. Spokojen jsem byl se hrou zálohy a stoperů, ze zálohy nehrál De Rossi a celé se to zase sesypalo.

Reagovat
Slejdy

jo bohuzel jsem to videl cele...tragedie,komedie..

Reagovat
olis

haha rim to pekne spackal nevadi dnes ak zvladneme zapas s interom tak sme na 5. mieste. Forza Napoli

Reagovat
Shevchenko

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Len dávam na známosť, že ja už v dosiahnutie tretieho miesta-Ligy Majstrov na túto sezónu v Interi už neverím

Reagovat
Votas

teď se mi zhroutil svět

Reagovat
brenk

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

"Len dávam na známosť"

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím se, že když vyhrajete nad Neapolí, budeš tvrdit něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Heeeej, nedělej si z něho srandu

Reagovat
smazaný uživatel

V Neapole to bude len čisto o tom, či si urobíme alebo neurobíme hanbu. Ilúzie o výhre si nerobím.

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaaa, ještě že si nám to sdělil, aby nevznikla nějaká mejlka

Reagovat
smazaný uživatel

on si takhle chystá alibi na konec sezóny, aby měl kde "zalovit".. jinak nemám iluze, že by ten svůj výrok do konce sezóny ještě párkrát nepřekroutil

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je úplně jedno, zda si dělá alibi nebo ne, nic to nezmění

Reagovat
lnterista

tebe bych fakt chtel v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Som realista no.

Reagovat
smazaný uživatel

On by měl předpokládám post přímo na míru - motivační manažer

Reagovat
smazaný uživatel

Další perlička v zápase, kterou rozhodčí přehlédl..

http://www.tuttosport.com/video/calcio/serie_a/juventus/

Reagovat
smazaný uživatel

a já jsme ještě viděl jak Mexes dal pěstí do žeber Marcovi.

Reagovat
M11

jj taky jsem to postrehl hned v uvode druheho polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je dělané pro rasisty jak prdel na hrnec... No nic, popojedem.

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

ty kravo kam cumi ti rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sa nám obrana zosypala pred zápasom s AC. Strašne som sa naňho tešil, ale ak nastúpime s obranou Pisano - Muňoz - Migliaccio - Mantovani, tak mám celkom strach aby to neskončilo debaklom. Zo Silvestrem v základe by to vyzeralo hneď lepšie, ale strašne ma štve Mantovani na kraji. Tam mu to nikdy nešlo, vždy to bola tragédia, a v strede zo Silvestrem mu to v posledných týžnoch svedčalo. A pritom to tak vôbec nemuselo byť. Červená podľa mňa trocha prísna. Gava to celkovo dnes nezvládol. Prísne žlté karty na oboch stranách, vymyslená penalta...hrozný zápas, v ktorom sa pokašlalo všetko čo mohlo.

Na druhú stranu, na AC to doma vieme. Minulú sezónu sme pred zápasom s nimi boli v oveľa väčšom srabe, chýbal Cassani a Bovo...a nakoniec sme ich porazili. Tak mohli by sme to potvrdiť

PALERMO PER SEMPRE !!!

Reagovat
Votas

hele jak se vlastně jeví Viviano? dostáváte docela dost gólů, ale sou jeho nebo chytí i něco navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ mám z neho celkom zmiešané pocity. Prvý zápas s Janovom nechytil nič, za góly ale nemohol. S Novarou sa mu zápas podaril, v prvom polčase za stavu 0:0 dva super zákorky, a mal podiel na víťazstve. V zápase s vami zase nechytil v podstate nič, vyčítať mu ale môžme možno akurát tretí gól, keď ho Milito posadil na zadok. Z Atalantou zase nechytil nič, ale moc práce nemal, a za gól nemohol. V Cagliari prvý polčas výborný, viac krát nás podržal, v druhom polčase ale pri prvom góle dosť blbo vybehol, ten gól bol podľa mňa jeho. Z Laziom výborný výkon, jeho zatiaľ najlepší. No a dnes. V úvode mal dva super zákorky, za prvé dva góly nemohol, čo som ale čítal, tak tretí a najmä štvrtý možno trocha boli "na jeho triko". To som ale nevidel, v druhom polčase mi blbol stream.

Takže, ako vravím, zatiaľ mám z neho zmiešané pocity. Žiaden prepádak to v žiadnom prípade nie je, od opory mužstva má ale tiež ďaleko. Mal to ale myslím si ťažké, Benussi bol za hrdinu, záchrancu, veľa ľudí stálo za ním, a bolo "proti" Vivianovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac je po ťažkom zranený...určite to bude ale ešte lepšie z jeho strany

Reagovat
Votas

díky moc...pro mě je to sympaťák, tak mu přeju, ať se pořádně rozehraje, ikdyž čertví, jestli si zachytá u nás...on to má těžký taky v tom, že v Bologni měl tu výkonnost takovou, že rozhodoval zápasy...přesně to bysme potřebovali...teďka asi taky ty příděly mu moc nepomáhají psychicky no..ještě jednou díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Škoda že nehral Kjaer , aspon by sa to malo na koho zhodiť .....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolikrát Kjaer v této sezóně zachraňoval míč na brankové čáře? Mě se zdá, že tak 3x-4x určitě.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jakože fajn , neprehralo sa v Atalante prvy krat a nie prvykrat o 3 goly , lenze ked dojdu hráči za tých 70 milionov ci kolko , uz by som cakal , ze aspon v tych zapasoch kde Rím posledné roky pravidelne prehrával v Siene , Catanii , Cagliari ale aj Atalante-(dalsim takym je napriklad Palermo ktore je tuism po Derby ) , tak že niečo aj dokazu vyhrať .... Dnes Rosi posobil jak 16 ročný Chlapec z Abu Dabi proti Realu Madrid ....

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique je proste hanbou Calcia, mal by čím skôr vypadnúť nech sa AS zdvihne....

Reagovat
Alberto Aquilani

škoda že si to skor neuvedomili Del Neri a Ferrara .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sú to talianski tréneri

Reagovat
Alberto Aquilani

A toto ma uz naozaj pekne sere ,. vsetko co je Talianske je super , alebo aj ked neni tak je to OK lebo to je Talian , potom ti pírde španiel , ktorý ma také isté výsledky , ani nie horšie , tak ho tu kazdy fuckuju že kazí Calcio ..... mam uz dost vsetkých tých Enrique fukačov , ja sa ho nezastavam , ale ten Váš štýl nenavidim , nakupte si do toho Giuve dalsich 15 Talianov , dementi ...

Reagovat
Maritazzi

Jak hrál vůbec Marquinho?

Reagovat
Alberto Aquilani

Jemu ťažko niečo vyčítať , snažil sa , je rychli , chce hrať , dnes bol rozhodne lepší jak Pjanič !!!

Reagovat
Maritazzi

Hrál zleva, Pjanič zprava a Gago uprostřed? Takže Gago zase v té roli štítu nic moc? Jak na tom byl Lamela a Osvaldo? Otázek trošku moc, ale díky za odpověď, možná ještě proč střídal Juan.

Reagovat
Alberto Aquilani

JJ ta zaloha bola ako hovoríš .... Gago podla mna dost neviditelny a v defenzive je rozhodne lepší DDR , mne na tejto pozicii klasickeho DM mi príde Gago nič moc , s DE Rossim je ovela lepší ... Lamela 45 minut nic a potom v nadstevení začal hrať , dal 2 akcie a skoro sme vyrovnali , Osvaldo nič , Borini sa snažil a haluz gol .... Juana si par krat dali ako aj Heinzeho , lenže Rosi je nezodpovedny , robi takticke chyby a potom idu 4na2 , tak potom vyčítaj Juanovi goly , ze jo ...

Reagovat
Maritazzi

Díky, tak nějak jsem to čekal. Jinak myslel jsem, že Gago je primárně DM, ale u nás ty výkony určitě této pozici neodpovídají. Rosi klasicky no, proti slabým soupeřům to jde aspoň dopředu, jinak je to pořád stejné. Lamelovi si myslím, že je potřeba taky najít jinou pozici na hřišti, moc se do hry nedostává.

Reagovat
smazaný uživatel

A som na to hrdý, že u nás hrajú hlavne Taliani a nie nejakí Iglesiasovia....

Reagovat
Maritazzi

Tak jako tak, doba hájení skončila, já už se na tohle taky dál dívat nechci, ty hráči nedělají základní posuny, dělají chyby jak žáci a pokud nevedeme, tak ten přechod do útoku je naprosto tragický.Ten kádr, ač je slabý na krajích obrany, by měl hrát určitě úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to co tady vypisuješ, sou základní věci, který b měl znát každej už ze žáčků. To,že si tři hráči nedaj kvalitní přihrávku na tři metry a radši alibisticky šoupnou balon na stopera, že nedělají základní posuny a chybujou (ať už v bránění, nebo v rozehrávce), že nejsou schopný vystřelit z 25ti a trefit bránu....to není chyba trenéra, žádnej fotbalista ti nebude stoprocentně dodržovat trenérovo příkazy, protože v tom zápaase vznikaj situace, který sou prostě nepředvídaný a pak je na těch ráčích, jak je vyřešej a v tom sme strašně špatný, ale to už tak je několikátou sezonu a bylo to pod Lucianem, bylo to pod Claudiem a je to i teď. Házet to všechno na LE, je pitomost a kecy typu "dokud bude v AS španěl....." sou už úplně mimo mísu, protože 6 sezon před španělem nás trénovali italové a dopadli sme jak?

Reagovat
Maritazzi

A chyba je v čem teda? Přijde ti ten herní systém vhodný pro daný kádr? Je to násilně vnucený styl postupné kombinace, která postrádá jakýkoliv moment překvapení (pokud Totti nepřekoná jednou nahrávkou 5 hráčů soupeře), vytažená obrana, přestože znovu na tenhle styl hry hráče nemá. Předchozí sezony se na to i bez finančních prostředků dalo dívat rozhodně víc než teď. Teď přišlo plno posil do "systému" a co z toho? Čí to je chyba, že nedovede jakkoliv pozměnit nefungující systém?

Reagovat
Tomanatura

Jede nekdo ze zdejsich Interistu na Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli: 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 88 Inler, 18 Zuniga; 20 Dzemaili; 22 Lavezzi; 7 Cavani.

A disposizione: 83 Rosati, 2 Grava, 21 Fernandez, 85 Britos, 8 Dossena, 29 Pandev, 16 Vargas.

Allenatore: Walter Mazzarri

Inter: 1 Julio Cesar; 37 Faraoni, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 17 Palombo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 28 Zarate.

Allenatore: Claudio Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Mno takže první poločas je za námi a moje pocity jsou opět nedobré. Lazio je kombinačně lepší, jsou mnohem nebezpečnější směrem dopředu. Inkasovaný gol po nehorázném faux paus kdy šli tři sami na chudáka Artura to všechno krásně vystihnul.

Fiorentina není sto něco vymyslet, něčím překvapit domácí obranu, ten tým hraje ukrutně zmateně, víceméně je to hra na náhodu a bojím bojím , že po dnešku bude sestupové pásmo opět o něco blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

naprd výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš toto byla škoda , Cerci pak v ofsajdu , ale škoda, šance velká , brankář Lazia ji zhatil

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti krásny zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

tj, kurňa kazí mi dneska radosti , ale druhý poločas určitě zatím patří fialkám , tak snad tam padne nějaký ten gol , nejlépe dva

Reagovat
rossoneri89

boze Cavani .... zas nemusis byt taky sebec

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zas den , Palermo i Fiorentina prohrají kurňa, když se nedaří tak se nedaří, včera neuznali gola AC Milan , no nic , další kolo za náma , ale nebylo moc příjemné

Reagovat
Pipo123

Vydreté 3 body, prvý polčas super, ale druhý sme hrali hrozne a moc sa zatiahli, Hernanes zabitý na krídle, do derby bude kompletná obrana, dúfam že Edy postaví 4-3-1-2 Marchetti - Radu, Dias, Biava, Konko - Hernanes, Ledesma, Gonzalez - Mauri - Klose, Kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Inter je už pět zápasů bez vstřelené branky , to je teda vskutku počin ojedinělý.

Reagovat
olis

tak ako som vravel neapol to vyhral aj ked ten aronica no nemam slov pekne nam zavaril este ze sme to dotiahli do uspesneho konca, Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka vyborna, až na tu Cesenu

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval som to len tak po očku, ale Viola dnes opäť sklamala. Prvý polčas nič, v druhom síce zlepšenie, ale aj tak ich Lazio až na ten neuznaný gól, k ničomu nepustilo, a nevytvorili si poriadne žiadnu šancu. Dnes aj Jojo celkom slabota. Ak nezvládnu ani ďalšie dva kolá s Cesenou a Parmou, tak to aby sa začali báť zostupu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho já se bojím už pěkně dlouho , letos to opravdu vypadá u Violy na ukrutný boj o záchranu, který by nemusel být vůbec snadný, letos krom Ceseny ( která se ještě může zvednout ) a Novary ( ta už je na 90% po smrti ) jsou ty týmy všechny schopné se zachránit a vzhledem k formě kterou Fiorentina momentálně má jsou obavy o neudržení se naprosto oprávněné do riti.

Reagovat
Tomanatura

4 body od sestupu s takovym kadrem. Ja se z toho poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že by ste si po sezone mohli nechať Amauriho ?

Reagovat
Tomanatura

zatim tezko, uvidi se, jak bude hrat. S vama uz ovsem nic spolecneho nema, respektive nemel by mit, je hrac Violy. Ale smlouvu ma jen na pul roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak potom super ked už nie je náš....

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem od Interu očekával více, i když je momentálně v solidní krizi. Z toho vzniklo poměrně snadné vítězství, ale mohlo to být i vyšším rozdílem. Opět výborný Lavezzi, líbil se mi i Zuniga a do vyloučení Aronica. Dzemaili po tom nic moc prvním poločase ukázal velké kvality v tom druhém. Zasloužená výhra.

TI AMO NAPOLI!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Prandelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jebe vam? Strhnut 2 mesacne platy vsetkym od upratovacky po Wesa ]

forza Inter!

Reagovat
Alberto Aquilani

chuda upratovačka ....

Reagovat
Jajinek

Asi takhle, tohle už je naprosto neúnosné...ten tým už je psychicky na dně a bilance, kdy nedáme gól ani za prase, je prostě tristní.

Nechápu, proč Ranieri s tím rozestavením tak šachuje a nemá ve své hráče důvěru. Ještě bych mu to odpustil ve chvíli, kdy třeba prohráváme a snažíme se to vzrátit, i když právě Wes s Forlánem na křídle bylo jedno z největších zvěrstev, co jde. Ale proč sakra dělá ty změny o poločase v Neapoli? Ano, nebyli jsme lepším týmem, hra vázla, ale proč do toho pořád sazahovat? Proč střídat o poločase za každou cenu. Dobře, Forlán se moc nedostal k míči, ale proti Marseille patřil k lepším, tak proč mu nedát šanci i v druhé půli. Proč se nepokusit více držet míč krátkými přihrávkami ve sředu. Co tomu týmu dá, když o každé přestávce každého zápasu mění rozestavení a střídá.

Při tom 4-4-2 přichází hlavní problém, nedaří se kombinace a tak každá naše akce končí přihrávkou do křídla, které je ale hluboku v poli a centruje dlouhým míče do vápna, který je odvrácen. Nic jiného hrát neumíme. A když ten míč náhodou projde, tak Pazzo, který je ještě více mimo, než jsem předpovídal ve svých nejčernějších předpovědích na začátku jeho příchodu do týmu, tu hlavu pošle lidově řečeno do piče.

Naprostá neforma všech hráčů je prostě taky vizitkou kouče. Nedaří se naprosto nikomu. Julione prostě nepodrží, nikdo mi nevymluví to, že i tento gól by 2 roky zpátky měl. Stopeři jsou úplně mimo a ta nerychlost Waltera po zranění je až do očí bijící. Kraje obrany jsou vyjukané. Milito od 4 gólů v Palermu v podstatě zase vyčpěl, nikdo jiný k němu není a Wes má s Ranierim osobní problém, o čemž jsem také přesvědčen.

Proti Napoli se mi celkem líbil Nagatomo, často tam na kraji ubránil Cavaniho, pokoušel se centrovat (i když jediné co umí je píchnout si míč po lajně do běhu a udělat centr, dělá to pořád, nyní mu to Campagnaro sežral)...

Na obranu Ranieriho zase musím říct, že se prostě dlouhodobě dobře s tím týmem poslední roky nepodařilo hrát nikomu. Každý ten trenér prostě u těch hráčů vybudoval nějakou vlastnost, který je k zblití, ta jim zůstatala a přidávaly se ty další atd.

Problém je, jak z toho ven a každá kolo vlastně píšeme to samé, a to že vlastně nevíme...nějaké závratné posily nepřijdou a to pravděpodobně odejde Chivu, Wes, Cordóba a takový Stankovič už bude hrát méně a méně. To jsou nejmíň 4 hráči, které bude třeba v kádru nahradit. Peníze nebudou, vedení není schopné přivést kvalitu za rozumnou cenu.

Ranieri taky poletí, když se Moratti nasere tak možná rychle brzo....to jediné, co nás může zachránit je nějaká obrovská trenérská osobnost, která z těch hráčů po nějakém vhodném doplnění ještě dostane zbytky té kvality. Capello, Dunga, potenciálně Reja, Pepek...jenže narovinu, všichni jsou sci-fi...a utěšovat se nadějí na jejich příchod by bylo laciné, stejně jako slepé víra v to, že na 100% uspějí. Další Calciopoli, které by poslalo asi 8 týmů o ligu níž nás při vysychajících Morattiho zdrojích asi taky nečeká, a peníze z LM spíše nebudou než budou, i když pořád bych to nebalil!! Takže jediná věc, která se může stát je zázrak, nic jiného už prostě není. Na druhou stranu i ty zázraky se dějí a tenhle by nebyl tak těžký. Vždyť ti hráči, přes všechny klišé o jejich věku a motivaci, jsou přece pořád sakra kvalitní. Ano, není to na titul, v tomhle nám ujel vlak, ale abychom prohrávali s Novarou, Boloňou nebo Marseille (nic proti kvalitám těchto týmů, ty já poměrně uznávám), tak to přece fakt není.

V létě se bude shánět útočník, záložník, levý obránce a stoper. Volba těchto hráčů společně s volbou kouče bude jedna z nejklíčovějších fází v Interu. Žádná superhvězda nepřijde, ale mohou přijít hráči, kteří se jimi v Interu stanou, a všichni tady na diskuzi víme, že to není nereálné. Je to však reálné v Interu?

No nic, stejně s tím já nic neudělám. Na Interu budu koukat pořád, do Milána budu jezdit pořád. Sice jedinou radost, kterou mám z fotbalu je nyní to, když hráči nastupují na trávník, pak ta radost končí. Ale v modročeném životě mi stačí i ta.

FORZA INTER!!

P.S. Dzemiali je k..., o to více mě sere, že on zrovna rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je na tom finančně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

dík Jajinkovi a spol. za odpověď

Reagovat
lnterista

To byla otazka? jj Inter na tom neni nejlepe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byla. Nikde jsem totiž nepochytil,že Inter nemá moc peněz a nemůže si dovolit nějak výrazněji nakupovat :)

Reagovat
Jajinek

jak má Jajinek a spol. poznat, že se jedná o otázku?

Ano, Inter na to není finančně nejlépe. Finanční problémy to sice nejsou, ale rozhodně Moratti nemůže do týmu investovat tolik jako dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten smajlík má otazníky

Reagovat
Jajinek

aha

Reagovat
lnterista

ten smajl spis znamena ze jsi zmateny

Reagovat
smazaný uživatel

taky, že je to fanoušek Arsenalu...

Reagovat
10

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Není, jak píše Jajinek, Moratti se finančně vyčerpal tím, že u zeleného stolu Interu zajištoval nějaké trofeje.

Reagovat
10

tomu se říká "slovo do pranice"

Reagovat
lnterista

co ty tady nacvicujes?

Reagovat
Pinturicchio

Dávám Jajinkovi za pravdu.

Reagovat
lnterista

souhlas...jinak ja nam jeste porad verim...ti pred nami budou ztracet body..jak zapasy mezi sebou tak i s ostatinima takze zapomenout na unor a zacit vyhravat...nechci to svadet vsechno na Ranieriho ale nevim jestli je to v jeho silach

Reagovat
Jajinek

šance tam pořád je, ta ztráta není propastná, ale už se musí začít bezdpomínečně vyhrávat...a porazíme Catanii?

Reagovat
lnterista

musime vyhrat ale asi potrebujem i novej impuls...asi bych Ranieriho odvolal dal tam Baresiho s Figusem vratil se k 4312

......................Cesar

Maicon.....Lucio.....Samuel......Yuto(Zanetti)

..Zanetti(Palombo)..Cambiasso..Guarin(Poli)

..................Sneijder(Alvarez)

...........Forlan.......Milito

Reagovat
lnterista

stavel bych vic na hracich co maji nejakou budoucnost jsou v tymu novi a chteji jeste neco dokazat...Palombo,Poli,Guarin i toho Alvareze bych na AMC klidne zkusil...mozna i zabu bych dal do zakladu

Reagovat
Jajinek

Ranocchiu...jednoho z nejhorších obránců ligy této sezóny, jehož poslední výkony proti Palermu a Boloňi byli na úrovni okresního přeboru?

Reagovat
lnterista

tak jasne ale potrebuje hrat...davam ho tam kvuli novemu impulsu a ono to je stejne jedno...Lucio a Samuel jsou take spatni jenom se to vsechno haze na ty "nove" mlade hrace (Yuto,Zaba,Alvarez...) ale ze ti stari maji to nejlepsi davno za sebou se jaxi zapomina

Reagovat
Jajinek

Že jsou Lúcio s Wallym mimo píšu, jak jsou staří a že už se do toho nevrátí píšu taky...ale nemůžeš postavit Ranocchiu, jehož forma je ještě úplně někde jinde, jen proto, že je mladší. Vždyť to byl otřes ty poslední dva zápasy, naprosto, ale naprosto se nechytal, zavanil sám 4 góly za dva zápasy...to přece nejde...

Reagovat
lnterista

v tom zapasu byl uplne stejne marnej Lucio...ten uz mel byt nekde v Anzi a doufam ze od pristi sezony nebude v zakladu. Samuela taky pomalu tezce davam ale je to srdcovka jako Stankovic(ten taky zaklad ani nahodou)

Ranocchia ma svoje mouchy to je jasne, ale jestli je to nase budoucnost tak proste musi hrat nebo ho prodat...jestli prohrajem s Luciem nebo Ranocchia tak radeji s mladsim a perspektivnejsim...navic on nastoupi po x tydnech na jeden dva zapasy posere co se a pak si zase sedne...to neni na psychiku nic dobreho. Porad sazime na ty stary hrace a doufame ze to zase nejak dopadne ale temhle uz davno ujel vlak vubec nestihaji...cim driv se od nich odcucnem tim lepe

Reagovat
Jajinek

Nestíhají, ale ti mladší nestíhají ještě víc, takže co nám zbývá...Lúcio i Wally jsou mimo, píšu to po třetí, to nemění nic na tom, o co mi jde.

Reagovat
lnterista

nemaji sice takovy potencial jako ti starsi ale ted nejsou horsi

Reagovat
10

zrovna včera Lucio celkem dobře, ne? viděl jsem jen úseky, ale několikrát tam hasil brejk Neapole tím jeho vypíchnutím

Reagovat
lnterista

jj to bylo pekne ale nechal se obejit u golu ikdyz to bylo tezke

Reagovat
Jajinek

včera už to bylo lepší...

Reagovat
mastakillah

nevím proč by měl být Džemaili k.... Včera zahrál parádně a byl jedním z nejlepších na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys chtěl v létě za trenéra/hráče, aby to ještě bylo tak nějak v rozpočtu?

Reagovat
smazaný uživatel

309. per Neapol v Champions league

Reagovat
panca

ze by inter bez poharu? Jsem zvedavej jak v lete posili

Reagovat
10

ono se to dá postupně posílit slušně i s menšíma nákladama...viz. Nocerino, Aquilani, Ziegler, Palombo...v létě bude k dispozici zdarma Montolivo, ten by se prostě Interu hodil...jenže vedení Interu je strašně slabý, navíc si myslím, že to dost ovlivňuje Moratti, což je pro Inter největší smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsi říct, že Montolivo se přesune v létě do Milána, do pravého Milána, ne že bude volný.

Reagovat
10

teď už je asi pozdě no, o tom taky mluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri je tam teprve od konce září, to je pět měsíců... nechce to jenom ještě chvilku času?

Reagovat
lnterista

na jednu stranu mas pravdu ale na druhou proc? Od nove sezony tam stejne chci nekoho jineho a s tim tymem co ted ma si vubec nevi rady...je to trapeni jak pro nej tak pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak dopadne a Inter bude nejpozději v létě čekat větší čistka, ale bude to chtít sáhnout i do hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka na Interistov : Ak by sa váš klub dostal do EL, myslíte že by ste sa na to vysrali ako ostatné Calcio tímy ? Alebo by ste hrali naplno ?

Reagovat
Jajinek

vysrali...na druhou stranu i ty improvizované sestavy by byly díky kvalitě náhradníků takové, že by se mělo třeba postoupit ze skupiny a možná dál, tak jako letos náhradníci Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to je rovnako ako u nás, lebo aj tu mám pocit že keby teraz hráme EL v tej Coppa zostave tak by sme išli paradoxne dalej ako s tou ligovou ...

Pýtam sa vlastne preto lebo v LM vám už príliš neverím, ale aspoň tú EL by ste mohli ukopať....a ak príde počas leta nejaká vhodná zmena, každý bod do koeficientu sa pre Calcio hodí, navyše klub ako Inter by mal v tejto súťaži obrovské šance...

Reagovat
DelPiero137

Co spravil Giorgio voci AC? Nejake prehlasenie, dozvuky z Coppy?

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Gazzetta už píše, že Moratti sa rozhliada po novom trénerovi. To je v tomto momente jediný pozitívny impuls, ktorý sa dá tímu dodať. A v lete len posilovať a posilovať. STOP RANIERI!!! Už toho pokazil dosť a dosť. Ešte sa čudujem, že nebol už vyhodený po včerajšom zápase. Baresi by to odtrénoval.

Reagovat
Maritazzi

Řím bez Tottiho prohrál 6 z 8 zápasů a bez De Rossiho porazil akorát Cesenu, bez dvou hráčů máme úroveň, jak týmy hrající o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi dal gol, nie Cavani, na fotke je nesprávny popis

Reagovat
Tomanatura

Kdyz se na to divam kolem a kolem, tak Leonardo mel lepsi vysledky nez uznavani treneri jako Benitez, Gasperini i Ranieri. Na to, jako je to ''trenersky neumel'' (podle zdejsich), alespon umel vyhravat s Bolognou, Lecce atd. a hlavne dokazal ten tym namotivovat po drtivych porazkach (Schalke, AC Milan). Mimochodem, pokud si to jeste nekdo pamatuje, hodne lidi vcetne me tu tu motivaci vytahovalo jako jeho nejvetsi zbran, presne to, co ten tym potrebuje. Sice mel v tymu Eto´a, ale hlavni pricinou jeho uspechu bylo zjisteni, ze se 4312 dosahne nejlepsich vysledku. Jestli jsem nekdy proti nemu neco napsal (myslim, ze ne, mam ho rad, ale je to mozne), tak bych se mu mel omluvit, ponevadz to s tim tymem zvladl perfektne.

Reagovat
Maritazzi

Mohl bys mi prosím v krátkosti napsat něco o Ciriglianovi, Ocamposovi a Pezzellovi? Který z nich by se hodil do Říma nejvíc? Sabatini má mít zájem o všechny tři.

Reagovat
Pipo123

Ocamposa chce aj Lotito, tiež by som rád vedel čo to je, Pezzel neni ten stopér ? zdá sa mi že pred rokom cca sme ho chceli tiež.

Reagovat
10

Ocampose chce celá Evropa

Reagovat
smazaný uživatel

slyším to jméno prvně

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Siena sa asi o neho nezaujímala

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

to né, ale i tak...

Reagovat
Tomanatura

Nadprumerneho mladika z ligy na urovni GL Forza Evropa

Reagovat
10

hm, fajn...tak snad "vyhrajou" kluby z PL

Reagovat
Tomanatura

tim nerikam, ze jednou nemuze byt top hrac, ale proste je to jen dalsi talent, ktery muze, nebo nemusi ukazat potencial.

Reagovat
Maritazzi

Sabatini teď v týdnu letí do Ameriky, sledovat tyhle tři + Brazilce Casemira, Paulinha, Dedého. Jinak teda nám pro derby bude chybět i Gago.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli koupíte Casemira, Ocampose a Dedého, tak se ostatní můžou jít klouzat ale dvakrát nejlevnější by to nebylo

Reagovat
Tomanatura

Cirigliana znam jen podle jmena, odehral loni za River snad jen jeden zapas v lize. Ted ve druhe je Milionare temer nemozne sledovat, a podle sestrihu tezko urcim stopera. Nejaky extra talent by to ale byt nemel. Pezzellu neznam a Ocampos je klasika, nijak extra rychly, technicky, umi udelat klicku. Vic posuzovat je hloupost, vzdyt je mu 17. Pokud ale alespon o jednoho z nich budete mit zajem, tak River nebude delat cavyky, jelikoz chcou prodat snad vse, co ma nejakou hodnotu.

Reagovat
Maritazzi

Díky, takže žádný extra extra talent jako Lamela. Jako taky myslím, že se získáním problém nebude, teď ale jestli chtít tyhle hráče, když vidím Alvaréze v Interu.

Reagovat
Tomanatura

Lamela je jedinecny, nemuzes mit v kazdem rocniku Riveru takoveho hrace.

Reagovat
Maritazzi

Jasně, mně by Lamela stačil, zvlášť kdyby se našel trenér, který by ho uměl využít líp.

Reagovat
Jajinek

Souhlas s tím, že on byl motivátor opravdu obrovský a ten tým hrál daleko lépe než dnes. Ale je třeba taky uznat, že měl kupu štěstí, jiný o rok mladší tým, žádné zraněné a Samyho. Dlouhdobě koučem pro Inter nebyl, protože takticky to nebylo ono. Ale dokázal se daleko lépe přispůsobit. V kontextu jeho dalších následovníků to jeho angažmá bylo opravdu ještě dobré. Ale jeho odvolání by byl orpavdu dobrým krokem, kdyby Moratti angažoval někoho pořádného.

Reagovat
Tomanatura

To nepopiram, jenom by me zajimalo, jak by to s nim dopadlo, kdyby tu jeste tuto sezonu byl. Je mozne, ze Alvarez ani Jonathanove by nedosli, jelikoz posily mel on v malicku.

Reagovat
johan14

Konečne si uznal, že to nebola až taká výhra vyhodiť Leonarda. Šťastie praje pripraveným, tak to beriem ako jeho +. Po jeho odchode to teda s taktikou nie je žiadna sláva. Ranieri mi nesedel do Interu od začiatku, na nejaká zmeny taktiky si on teda nepotrpí. Ak Inter neomladí, a bude na to musieť obetovať 1-2 sezóny, tak úspech sa nedostaví ani náhodou.

Reagovat
Jajinek

Vyhodit Leonarda bylo dobré řešení, že se to dobré řešení nedokázalo využít a přicházeli nevhodní trenéři, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter, ak prehrá aj ďalší zápas, tak dorovnáme nelichotivý rekord zo sezóny 1993/1994, ktorý je 6 za sebou prehraných zápasov.

13 marca: Parma - Inter 4:1

15 marca: Inter - Borussia Dortmund 1:2 (Ćwierćfinał Pucharu UEFA, drugi mecz)

20 marca: Ac Milan - Inter 2:1

27 marca: Inter - Genoa 1:3

30 marca: Cagliari - Inter 3:2 (Półfinał Pucharu UEFA, pierwszy mecz)

04 kwietnia: Juventus - Inter 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ke vergogna pe´ la roma!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem tu zbytočne otvárať dalšiu nepríjemnú diskusiu, ale tu je vyjadrenie Gigiho Buffona k tej kontroverznej situácii v zápase proti AC :

After the match, Buffon claimed he would not have helped the referee even if he had realised the goal was legitimate and he has now maintained his stance.

"The respect and the esteem I have for my team-mates are enough, I do not care about the rest," he told Sky Sport Italia.

"I am happy the way I am. This is a world where everyone defends their position. I would say exactly the same things.

"I do not have to justify myself, people can write what they want. I repeat that I did not see anything in that situation."

Reagovat
smazaný uživatel

A Ranieri sa údajne vyjadril že nehodlá rezignovať, lebo verí svojmu tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia....

Reagovat
GEGE

Fakt neschop ten Pazzini.Když už je herně totalně k hovnu tak aspoň takové tutovky by měl dávat

Reagovat
Kenneth

Branky: 59. Ezequiel Lavezzi

Obrázek - Cavani sestřelil Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ten zapas sa mal vyhrat boli sme lepsi Tagliaventa nebudem komentovat takz je futbal nespravodlivy ale krasny FORZA MILAN!!! treba prelomit formu z Palerma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele