Serie A - souhrn 22. kola

26.01.2013, 20:02, aktualizováno 27.01.2013, 22:41
Komentáře a souhrny
Neapol vyhrála v Parmě a potrestala sobotní zaváhání Juventusu a Lazia. Inter jenom remizoval s Turínem, AS Řím zase uhrálo bod na půdě Boloni a AC uspělo v Bergamu. Hrdinou tohoto kola je Mauro Icardi, útočník Sampdorie přispěl čtyřmi góly k výhře 6:0 nad Pescarou...

Inter Milán - Turín FC 2:2

27.01.2013 20:45

Góly: 5. Christian Chivu, 67. Esteban Cambiasso - 23. Riccardo Meggiorini, 52. Riccardo Meggiorini

Inter Milán odmítl využít zaváhání Lazia i Juventusu a s Turínem pouze remizoval 2:2. Jde o další ztrátu a trenér Andrea Stramaccioni určitě nebude mít klidné spaní. Nerazzurri přitom vedli, ale díky následným dvěma brankám hostí museli dotahovat.

Favorit zápasu byl jasný, byl jím Inter Milán, ovšem Turinští v posledních týdnech předvádějí dobrý fotbal a nakonec i v zápase na stadionu Giuseppe Meazzy byli lepším týmem. Utkání se ale pro Inter začalo vyvíjet dobře. Už v páté minutě zahrál precizně volný přímý kop Cristian Chivu a bylo to 1:0 pro Inter Milán. Hned za další čtyři minuty střílel po zemi Palacio, jenže netrefil branku. Následně se probral Turín a začal svému slavnějšímu sokovi zle zatápět. Ve 13. minutě odvracel pořádnou hrozbu Ranocchia a ve 23. minutě už srovnal na 1:1 Riccardo Meggiorini. Handanovič s Juanem Jesusem vyrobili obrovskou hrubku a Meggiorini jí nekompromisně potrestal.

Inter poněkud znervózněl a šance Palacia, nepřesně zakončená, byla na delší dobu jedinou hrozbou domácích. Další šance totiž přišly až po změně stran. Guarín střílel vedle a na druhé straně byl opět přesný Riccardo Meggiorini. Útočník hostí si naběhl na malé vápno, kam mu v pohodě adresoval přesnou přihrávku Cerci, a poslal Turín do vedení - 2:1. Obrana Interu zde pořádně zaspala a branka šla opět na její vrub.

Riccardo Meggiorini se stal pro Inter doslova postrachem. O několik minut po druhé brance hostí znovu zahrozil, ale Juan Jesus ho nakonec ustrážil. Inter byl nemastný a neslaný, přesto v průběhu zápasu dokázal vyrovnat. Javier Zanetti obešel ve vápně protihráče a naservíroval míč na malé vápno, odkud ho uklidil do branky střídající Esteban Cambiasso - 2:2.

Utkání tak začalo "od nuly" a Turín mohl o chvíli později opět vést. Další nový muž na hřišti Bianchi totiž orazítkoval tyč. Na druhé straně dostal parádní přihrávku Palacio a dobrý zákrok vytasil Gillet. Pro Palacia to nebylo zrovna povedené utkání. Inter se do žádného závěrečného tlaku nedostal, ba naopak tři body si nakonec mohli doopravdy odvézt hosté. Meggiorini si opět pohrál s obranou a donutil Handanoviče k pohotovému zákroku. Zápas tedy skončil nerozhodně 2:2.

Více informací k zápasu

Parma FC - SSC Neapol 1:2

27.01.2013 15:00

Góly: 75. Paolo Cannavaro (vl.) - 20. Marek Hamšík, 85. Edinson Cavani

Fotbalisté Neapole dokonale využili zaváhání Juventusu i Lazia a po výhře na půdě Parmy 2:1 se přiblížili prvnímu místu už jen na pouhé tři body. Znovu se trefil Cavani, jeho branka byla nakonec vítězná.

Neapol se dostala do vedení ve 20. minutě, po tlaku ve vápně adresoval přesnou přihrávku Džemaili a Marek Hamšík lehkým dotekem překonal Antonia Miranteho - 1:0 pro Azzurri. Parma se ale nechtěla nechat zahanbit a následně si vypracovala dvě velmi dobré příležitosti. Tu první nakonec po závaru hostující defenzíva zažehnala a tu druhou musel zlikvidovat De Sanctis. Ještě do konce prvního poločasu měla Neapol velkou šanci na zvýšení, Edinson Cavani netrefil branku.

Parma rozhodně měla na lepší výsledek a ve druhém poločase se snažila o vyrovnání. De Sanctis opět podržel Neapol, když těžkým zákrokem vyrazil míč na rohový kop. S další šancí přispěchala Neapol, Insignemu v jasné pozici byl odmáván ofsajd.

Čtvrthodiny před koncem se domácím podařilo vyrovnat. Nicola Sansone vypálil a obránce Cannavaro si srazil míč do vlastní sítě - 1:1. Nerozhodný výsledek by byl pro Neapol jasnou ztrátou, zvláště když Mazzarriho svěřenci věděli, že Lazio i Juventus ztratily. Sedm minut před koncem zazdil velkou šanci Cavani, ale to ho nakonec nemuselo mrzet. O chvíli později obdržel krásnou přihrávku za obranu a vstřelil rozhodující branku. Neapol vyhrála v Parmě 2:1 a na vedoucí Juve ztrácí už jen tři body.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - ACF Fiorentina 2:1

27.01.2013 15:00

Góly: 50. Nicola Legrottaglie, 88. Lucas Castro - 22. Giulio Migliaccio

Ačkoli hosté z Florencie vedli, nakonec se domů vrací bez bodů. O ty je připravily trefy Legrottaglieho, na nějž navázal Lucas Castro. Jeho gól z posledních chvil zápasu znamená překvapivé tři body, díky nimž Catania přeskakuje AS Řím.

Catania dnes nebyla favoritem, přes se jí povedlo prodloužit svou úspěšnou sérii a díky třem bodům se sen o pohárech přiblížil. Díky remíze Římanů v poledním utkání dokonce slaví sedmou příčku. Fiorentina oproti tomu naposledy vyhrála na konci prosince, od té doby ztrácí body a trochu jí dochází dech.

Catanie dnes sázela na výborně hrající defenzivu a spolehlivě chytajícího brankáře Andujára. K tomu se dostal míč třeba po rohovém kopu Fiorentiny, ale zkušený brankář si se šancí hostí poradil. Po několika pokusech Montellova týmu ale musel i Andujár kapitulovat. Po dvaceti minutách se totiž míč dostal na hlavu záložníka Giulia Micgliaccia a ten otevřel skóre zápasu.

Domácí chtěli reagovat, ale střelu Lucase Castra zablokovala hostující obrana. Ofenzivní tendence předvedl také útočník Lucas Barrientos, ale jeho rána nakonec mezi třemi tyčemi neskončila. Po nastavené minutě navíc se tak oba týmy odebraly do kabin.

Druh půle se Maranovým svěřencům povedla nad očekávání. Již po pěti minutách se centr z volného přímého kopu snesl k Nicolovi Legrottagliemu, který jej poslal za Netova záda a na Sicílii se slavilo. Florentský celek chtěl samozřejmě odpovědět, pokusil se o to Adem Ljajič. Jeho střela ale skončila na břevně Andujárovy brány!

Utkání zásadně ovlivnilo chování Alberta Aquilaniho, který viděl z rukou sudího Celiho rovnou červenou kartu a oslabil svůj tým v rozhodujících chvílích utkání. Potrestání ze strany domácího celku se dostavilo v nejhorší možnou chvíli - dvě minuty před koncem si s míčem nerozuměl Facundo Roncaglia a z jeho chyby vytěžili Etnei maximum. Přeskočil ho totiž aktivní Castro a hlavičkou míč přesně uklidil za Netova záda. Maranův výběr tedy otočil skóre zápasu ve svůj prospěch.

Ani čtyři nastavené minuty již nepomohly Fialkám k bodovému zisku, Catania tedy vítězí. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení Alberta Aquilaniho, po němž jeho spoluhráči inkasovali rozhodující zásah. Fiorentina se nyní propadá na šestou příčku, předstihlo jí milánské AC.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 1:1

27.01.2013 15:00

Góly: 90. Thiago Ribeiro - 30. Josip Iličić

Devadesát minut obléhali domácí hráči bránu zkušeného Sorrentina, než ji v posledních minutách hry odemkl střídající Thiago Ribeiro. Jeho branka znamená konečnou remízou v nepříliš bohatém klání.

Premiéra brankáře Sorrentina začala zostra, už v první minutě se do zakončení dostal domácí útočník Mauricio Pinilla, který prostředí Palerma velmi dobře zná. Sorrentino ale ukázal, proč jej majitelé Palerma z Chieva přivedli a ránu zneškodnil.

Povolávací rozkaz do práce dostal i o chvíli později, když musel řešit dobře se vyvíjející situaci. Marco Sau s Victorem Ibarbem sérií narážeček odzbrojili hostující obranu a musel se činit brankář. A Cagliari bylo při chuti - po centru Ibarba se míč snesl opět k Pinillovi, který v dobré pozici přestřelil!

Do akce se zapojili také hosté, ránu Slovince Kurtiče ale pohledem vytěsnil Agazzi. V tu chvíli přebralo Palermo aktivitu, z níž rezultoval úvodní gól duelu. Dossena dobře načasovanou přihrávkou našel nabíhajícího Iličiče a mladý záložník krásně zavěsil - 1:0.

Cagliari se nechtělo s daným stavem smířit a vyrovnat mohl zkušený záložník Daniele Conti. Po centru aktivního Ibarba ale nemířil přesně, stejně tak jeho spoluhráč Marco Sau. Jeho projektil zase zastavil dobrým zákrokem Stefano Sorrentino. V poslední akci první půle se objevil opět Sau, po šanci z přímého volného kopu se proti němu nadvakrát postavil Stefano Sorrentino.

Druhý poločas začal v podobném duchu. Aktivitu Cagliari zastavil svým pokusem Iličič, kterého zablokoval Rossettini až na poslední chvíli. Slabou střelu Thiaga Ribeira brankář Sorrentino bez větších problémů chytil. Cagliari ale cítilo, že Palermo již není tak aktivní a přidalo. Příkladem je šance Saua, který se v posledních týdnech ukazuje ve skvělém světlu. Jeho ránu ale Sorrentino skvělým zákrokem zneškodnil.

Přesto dnes musel zkušený brankář kapitulovat. Dlouhotrvající obléhání Palerma jeho obránci nezvládli a minutu před koncem domácí stadion konečně oslavil gól. Avelarův centr ze strany našel hlavu střídajícího Thiaga Ribeira, který se nemýlil a díky jeho přesné hlavičce si Cagliari s Palermem body dělí.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Delfino Pescara 6:0

27.01.2013 15:00

Góly: 32. Éder (pen.), 42. Mauro Icardi, 50. Pedro Obiang, 56. Mauro Icardi, 58. Mauro Icardi, 71. Mauro Icardi

Velkou kanonádu viděli diváci v Janově. Sampdoria se v souboji o důležité body vůbec nemazala s Pescarou a svému soupeři nadělila hned šest branek! Hvězdou celého kola se jistě stane Mauro Icardi, dát čtyři branky ze hry totiž nebývá příliš častým jevem.

Zápas začal víceméně vyrovnaně a s první tutovkou přispěchali dokonce hosté. Tvrdá De Silvestriho rána ale skončila na pozorném Romerovi. O dvě minuty později ale bylo vše jinak. Icardi byl ve vápně faulován a Sampdoria měla výhodu pokutového kopu. Eder penaltu proměnil a tím nastartoval kanonádu Blucerchiati. Další branku přidali domácí o jedenáct minut později. Mauro Icardi ve vápně technickou střelou překonal Perina a bylo to 2:0.

Poločasový výsledek 2:0 byl pro Pescaru ještě jakžtakž přívětivý, stále stačilo vstřelit kontaktní branku, kterou by se hosté dostali zpět do zápasu. Osud utkání byl ale jiný. V 50. minutě napřáhl Obiang a rozdíl byl již tříbrankový. O chvíli později si pohrál s Perinem Icardi a začal se rýsovat těžký debakl.

V 58. minutě dovršila Sampdoria populárního bůra, Icardi se ve vápně opět nemýlil a zkompletoval hattrick - 5:0 pro Sampdorii. Icardimu byl ale hattrick málo, čtvrthodiny před koncem zvyšoval už na 6:0 a tento výsledek byl pro Pescaru samozřejmě ostudný. Další branka už nepadla, Pescara zápas vůbec nezvládla a uřízla si ostudu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Milán 0:1

27.01.2013 15:00

Góly: 29. Stephan El Shaarawy

Další vítězství si na své konto připisuje AC Milán, který zvítězil na hřišti Atalanty 1:0. Hrdinou zápasu se stal Stephan El Shaarawy, jenž zaznamenal už patnáctou ligovou branku v sezoně. V zápase hodně plály emoce, zejména ve druhém poločase, o čem svědčí počet udělených karet - celkem osm.

Hosté z Milána začali o něco lépe, i když i Atalanta místy zaměstnávala obranu AC v čele s brankářem Abbiatim. Přibližně po půlhodině hry se Milán dostal do tlaku a z něho vzešla první a jak se později ukázalo, jediná branka utkání. Mladík Niang podržel míč a krásně ho posunul na nabíhajícího El Shaarawyho, jenž střelou do protipohybu překonal Consigliho - 1:0 pro AC Milán.

Atalanta mohla srovnat skóre v závěru prvního poločasu, ale Denis v tutovce promáchl a Abbiati tak nemusel zasahovat. Hosté šli tedy do šaten za pro ně příznivého stavu 1:0.

Milán vstoupil do druhého poločasu dobře. Atalantu do ničeho vážnějšího nepouštěl, navíc sám měl dostatečné množství šancí na zvýšení skóre. V 55. minutě začaly na hřišti plát emoce a jen o čtyři minuty později udělil hlavní sudí červenou kartu. Brivio zezadu fauloval Pazziniho a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Devět minut před koncem mohlo být definitivně rozhodnuto, jenže Flamini tutovku zahodil a stejně neuspěl i Niang. AC Milán si ale vedení vzít nenechal a v tabulce poskočil už na páté místo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Siena 1:0

27.01.2013 15:00

Góly: 36. Luis Muriel

V Udinese už léta spoléhají na produktivitu a střelecký instinkt kapitána Di Nataleho. Dnes jej ale zastoupil jeho kolega, mladík Luis Muriel. Právě jeho branka rozhodla dnešní utkání, tři body posouvají Zebry do první desítky. Siena je naproti tomu stále poslední.

I když Udinese chybí několik důležitých hráčů, přesto bylo v dnešním zápase favoritem. Sieně se totiž vůbec nedaří a zatím je jedním z jasnějších favoritů na sestup. Serie B je ale ještě daleko a právě to chtěli dnes hosté dokázat. Díky Murielově brance se to ale nepovedlo.

Hostující brankář Pegolo musel vytáhnout jeden z lepších zákroků již na začátku klání, když ho k němu dobře mířenou střelou přinutil Andrea Lazzari. Své umění ukázal také Padelli, který zachránil Udinese čisté konto včasným vyběhnutím proti Alessandru Rosinovi.

O deset minut později už se domácí radovali, protože se po průniku do vápna přesnou střelou prosadil Luis Muriel. Tomu spolupráce se starším Di Natalem evidentně svědí, v této sezoně i přes zranění vstřelil již čtyři góly v osmi zápasech!

Prvních pětačtyřicet minut jakoby uspokojilo domácí Zebry, které se nijak do útoku nehnaly. Na druhou stranu, Siena obranu domácí jedenáctky nijak vážně neprověřila. Největší aktivita hostí spočívala ve střídání Erjona Bogdaniho, kterého nahradil Emeghara. Klidné chvíle domácích obránců v téměř tréninkovém tempu neskončily až do konce zápasu.

Udinese vědělo, že kráčí jistým krokem pro tři body a kromě několika žlutých karet se již do análů zápasu nezapsalo. Po třech minutách nastavení ukončil sudí Peruzzo klání gólově velmi chudé, ve kterém domácí tým zkrátka splnil povinnost. Siena naopak bude mít ještě dlouhou cestu k záchraně.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 3:3

27.01.2013 12:30

Góly: 17. Alberto Gilardino, 26. Manolo Gabbiadini, 54. Cristian Pasquato - 9. Alessandro Florenzi, 18. Daniel Osvaldo, 74. Panagiotis Tachtsidis

Utkání Bologně s AS Řím jsou zkrátka bohaté na góly. Když se tyto dva celky utkaly naposledy, AS sice vedlo, ale Bologna dokázala otočit vývoj utkání a vyhrála. Dnes po poledni jsme se dočkali téměř stejného průběhu.

Zemanův tým se přičinil o velké drama na Stadio Renato Dall'Ara. Nutno ovšem složit kompliment také Bologně, která se prezentovala velmi aktivním pojetím. AS sice dvakrát vedlo, ale domácí vždy dokázali adekvátně odpovědět. Ve druhé půli se jim dokonce podařilo jít do vedení. Radost ze tří bodů jim ale nakonec uzmul Panagiotis Tachtsidis, jehož hlavička znamenala srovnání. V utkání jsme ale mohli vidět mnohem více zajímavých momentů.

Už po čtyřech minutách se diváci poprvé nadechli k výkřiku, ale domácí Sorensen nedokázal míč správně nasměrovat za záda brankáře Goicoechey. Staré známé, i když těžko matematicky doložitelné heslo "Nedáš - dostaneš" se projevilo už po pěti minutách, kdy si na Tottiho nahrávku do středu pokutového území naběhl Alessandro Florenzi a prostřelil Agliardiho - 1:0.

Bologna ale přispěchala s ráznou odpovědí - tvrdou střelou se prosadil Alberto Gilardino, kterému se proti Římanům daří a bylo srovnáno. Radost domácích příznivců ale netrvala dlouho. Po Pjaničově vybídnutí hlavou zavěsil Daniel Pablo Osvaldo a AS opět vedlo.

Gólové hody ale pokračovaly! Mladík Manolo Gabbiadini využil chaosu v pokutovém území Vlků a tvrdou střelu srovnal krok s rivalem. A mohlo být pro hosty ještě hůř, když zafungovala spolupráce po ose Diamanti - Gilardino. Italský útočník ale rozvlnil pouze boční síť.

Trenér Stefano Pioli zřejmě pronesl v šatně burcující projev, protože jeho svěřenci v začátku druhé půle srovnali. Co víc, prosadil se Pasquato, který byl na hřišti teprve pár minut! Vstřelené brance předcházely dvě věci - přesný centr Diamantiho a velká chyba brankáře hostí, který neudržel míč ve svých rukavicích.

V poslední dvacetiminutovce se na hřišti objevili beci Dodó a Torosidis. Právě po příchodu jednoho Řeka se prosadil ten druhý v dresu AS. Kritizovaný záložník Tachtsidis si naběhl na centr kapitána Tottiho a důraznou hlavičkou srovnal.

Sedm minut před koncem klání se mohl prosadit střídající Marquinho, díky famóznímu zákroku brankáře Agliardiho k němu ale nahrávku od Osvalda vůbec nedoletěla. Smůlu měli i domácí hráči, protože po krásné ráně Diamantiho zazvonila branková konstrukce! A tyč zachránila AS také v závěrečných sekundách hry, opět se za hlavu chytal Diamanti. Remíza 3:3 po divokém průběhu je ale úspěchem spíše pro Bolognu, AS zůstává sedmé.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 1:1

26.01.2013 20:45

Góly: 54. Fabio Quagliarella - 69. Marco Borriello

Velice nečekaný výsledek přilétl z Turína, odkud si odváží bod za remízu 1:1 Janov. Lídr italské nejvyšší soutěže, Juventus, tak po výhře nad Udinese opět ztratil a může přijít o svůj náskok na čele. Na Quagliarellův gól dokázal za Rossoblu odpovědět Borriello, bývalý hráč Staré dámy. Domácí se nicméně asi budou zlobit na sudího Guidu, po kterém chtěli dvakrát odpískat penaltu.

Janov v Turíně vyhrál naposledy v roce 1991, tehdy ještě v jeho dresu válel Tomáš Skuhravý a dával branku, ale dnes se Grifové svého soupeře nezalekli. V úvodu musel proti hlavičce Immobileho zasahovat Buffon a z následného rohu prošel míč skrze dva domácí borce až k Pisanovi, ale ten přestřelil. Na druhé straně měl solidní příležitost Arturo Vidal, jenomže ho zklamal první dotek s míčem a celé akce byla zhacena. Lepší nebyl ani Martin Caceres, jenž z několika metrů přestřelil.

Daleko od vstřelení branky nebyl ani Claudio Marchisio, který utekl Granqvistovi, ale na Pogbův pas ve skluzu těsně nedosáhl. Skóre pak mohl otevřít Fabio Quagliarella, když se mezi stopery dostal k míči od Lichtsteinera, jenomže branku těsně minul. Brankář Frey by byl přitom bezmocný, stačilo jen trefit branku.

Skóre se nakonec měnilo až v 54. minutě. Vučinič vyslal Lichtsteinera, který se dostal za Oliveru a zpětnou přihrávkou našel Quagliarellu, jenž se už tentokrát nemýlil a namířil míč do sítě. Balon sice ještě trefil Granqvista, ale pravděpodobně by i bez jeho pomoci skončil mezi třemi tyčemi.

Janovskému kouči Ballardinimu, jenž po návratu na lavičku Grifů řídil svůj první zápas, se ale povedl skvělý tah, když stáhl Immobileho a nahradil ho zkušeným Borriellem. Ten se totiž po pár minutách na hřišti odvděčil vyrovnávacím gólem. Kucka ho našel svým centrem a Borriello hlavou zavěsil. Ač nebyl v Juventusu fanoušky nikdy příliš vítán, odmítl Borriello slavit.

Vrátit vedení domácímu celku mohl Vučinič, jenomže po dalekonosné střele Lichtsteinera, kterou Frey jen vyrazil, nedokázal využít příležitosti a janovští dokázali míč včas odkopnout. Patnáct minut před koncem potkala Rossoblu špatná zpráva - hřiště opustil zraněný Floro Flores, ovšem všechna tři střídání již byla vyčerpána. Janov tedy dohrával v deseti.

Juventus se snažil přesilovku využít a Vučinič žádal po Antonelliho držení v pokutovém území penaltu, ale rozhodčí nechali pokračovat ve hře. K narozeninám si mohl nadělit gól Sebastian Giovinco, když se jeho parádní trestný kop stáčel do sítě, ale nakonec jen trefil tyč. Stará dáma poté vsadila na 19letého útočníka Stefana Beltrameho a mohl to být právě on, kdo by rozhodl o výhře domácích, ale Frey nakonec jeho střelu, byť s velkými potížemi, zlikvidoval.

Závěrečná desetiminutovka se nesla v duchu velkého obléhání janovské branky, ale Juventus nedokázal oslabeného soupeře překonat. Bonucci měl sice na hlavičce vítězný gól, ale svému pokusu nedodal potřebnou razanci, a tak stihl Frey zakročit. V 93. minutě se Juve hněval podruhé - Granqvist si totiž kopl míč do vlastní ruky a domácí opět chtěli kopat pokutový kop, ale ani tentokrát jim nebylo vyhověno. V závěrečných vteřinách ještě pálil Giaccherini, ale ani on Freye nepřekonal, takže zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 0:1

26.01.2013 18:00

Góly: 61. Alberto Paloschi

Domácí prokletí Lazia na Stadio Olimpico proti Chievu pokračuje. Třetí tým soutěže doma nedokázal porazit Chievo necelých deset let a nepodařilo se to ani nyní. Fly Donkeys zvítězili v italské metropoli 1:0 díky brance Alberta Paloschiho a odmítli tak domácím využít překvapivě další ztráty Juventusu.

V utkání, ve kterém bylo Lazio i přes všechny statistiky favoritem, mohlo dojít na konfrontaci českých hráčů. Na jedné straně se v průběhu zápasu dostal do hry Libor Kozák, na straně druhé rovněž v průběhu Kamil Vacek.

Úvodní minuty patřili domácím, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách, ovšem první vážnější šanci si připsalo Chievo. Alberto Paloschi, pozdější hrdina, z půlky vypálil a málem překvapil brankáře Marchettiho. Ten ve snaze zabránit brance se zachytil sítě a celou jí strhl. Kuriózní okamžik utkání. Nicméně pořadatelé síť znovu nasadili a mohlo se pokračovat. Ve 29. minutě muselo Chievo poprvé střídat, ze hřiště odešel zraněný Sardo a do hry se podíval bývalý český reprezentant Kamil Vacek. Bohužel pro diváky se nic dalšího v prvním poločase neudálo. Chievo se začalo čím dál více bránit a přes úpornou defenzívu hostí se Lazio těžko dostávalo.

Ve druhém poločase došlo k prolomení bezbrankového stavu a postarali se o to překvapivě hosté. V 61. minutě nastřelil břevno Jokič a Alberto Paloschi z dorážky poslal Chievo překvapivě do vedení - 0:1. Laziem evidentně obdržená branka otřásla, domácí se sice snažili o vyrovnání ale Chievo velmi dobře a nutno podotknout úspěšně bránilo.

Lazio nakonec na obranu Fly Donkeys nenašlo recept a jeho prokletí na domácím stadionu proti Chievu pokračuje. Žlutomodří vyhráli na Stadio Olimpico nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC22154346:1549
2.SSC Neapol22144443:2046
3.SS Lazio22134532:2243
4.Inter Milán22124635:2540
5.AC Milán22114739:2837
6.ACF Fiorentina22106639:2736
7.Calcio Catania22105731:2835
8.AS Řím22104847:3834
9.Udinese Calcio2289533:3133
10.Parma FC2287730:2931
11.Chievo Verona22841023:3428
12.Turín FC22610627:2627
13.UC Sampdoria22741128:2924
14.Atalanta Bergamo22741119:3223
15.Bologna FC22641229:3122
16.Cagliari Calcio22561121:3821
17.Delfino Pescara22621417:4520
18.Janov CFC22461222:3518
19.Città di Palermo22381119:3517
20.AC Siena22551220:3214
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (307)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Alberta Paloschi a AC

Reagovat
smazaný uživatel

*Paloschiho

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
SqueeZy

Forza Chievo! Mám dotaz - píše se o nějakém golmanovi, který Sorrentina nahradí, nebo dostane šanci Puggioni?

Reagovat
smazaný uživatel

zkraje se psalo o Lobontovi.....

Reagovat
SqueeZy

To snad ne

Reagovat
Mr.Jindros

Parma plichta, Juventus smete Janov... že by další povedené kolo?

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Puggioni jedobrej gólman. Viděl jsem ho sice asi jen třikrát, ale líbil se mně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale někdo ještě určitě přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Další ticket v pi*e!

Reagovat
olis

Chievo to musime zajtra vyuzit, kiezby dnes este stratil aj Juventus ale to je takmer nemozne....

Forza Napoli !

Reagovat
rossoneri89

Albertoooo Paloskiiiii .... dufam ze v buducej sezone uz bude u nas v A-time

Reagovat
panca

lazio

Reagovat
MiraM

Chtěl bych se zeptat fanoušků AC, jak je to s Paloschim, je o něj zájem ??

Reagovat
MiraM

myslím tím, stáhnout ho teď z hostování ?

Reagovat
rossoneri89

pochybujem ze ho stiahneme teraz .... Galliani vyhlasil ze utocnikov mame dost plus podla GdS je medzi nasou ponukou a pozadovanou hodnotu od ManCity rozdiel 5 milionov € za Balotelliho (to ale treba brat s rezervou) .... ja ako fanusik AC a zastanca mladych odchovancov uz 2 roky pisem aby Paloschiho nikam neposielali ale aby hral v A-time .... tato sezona je prenho docela uspesna takze ak po tejto ho neprivedu spat alebo ho poslu zase na hostovanie tak nech si vedenie AC trhne

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude bolet

Reagovat
smazaný uživatel

chievo super lazio by sa teraz mohlo psychicky zlozit

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka v Turine zajtra by sa mal pravdepodobne podrobit zdravotnej prehliedke a podpisat zmluvu s Juve

Reagovat
Coniglio

v chelsea som ho nemal rad..uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

no uz ju podpisal dnes na 5 mesiacov oficialne

Reagovat
Coniglio

De Ceglie ukazal presne co treba zlepsit..Genoa to tlaci cez stred, juve hra toto iste ale treba rozhybat kraje!..

z Pogbu dnes nic - uz teraz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

a ked som hovoril ze golom sa len ukopol, juvefans na mna vyleteli ako certici z krabicky a kopali okolo seba nozickami

(teraz da gol z 50 metrov a zas bude za kinga, uz to vidim)

Reagovat
Benesse

veľmi ti leží Pogba v žalúdku čo? pri tom si ho hrať nevidel ani raz, ani ked hral zle ani keď hral dobre. Ty si proste len pozeráš štatistiky na wikipedii a mudruješ tu. Jediný zápas do týždňa čo vidíš je možno polčas Interu ktorý potom vypneš lebo sa na tú biedu nemôžeš pozerať. A napriek tomu tu v jednom kuse mudruješ na fore ako keby si o Juve a calciu toho vedel kvantum.

Reagovat
Coniglio

Claudio !!

mal zasunut

Reagovat
smazaný uživatel

Turin musime dat a ist si po tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší De Ceglie, Barzagli.

Nejhorší Pogba, Caceres, Vučinič. O malinko lepší Fabio a Bonucci.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

sudi bohuzel dnes rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnejsia penaltova situacia v zavere zapasu uz asi ani viac nemohla byt... Otrasnee Len zato ze je nadstaveny cas, a zato ze je to Juventus tak nezapiska

Reagovat
smazaný uživatel

skor kvoli tomu ze ruka nebola

Reagovat
CubONE

Boriello

Reagovat
mastakillah

Zítra musíme nutně vyhrát, ať ten náskok stáhnem na dva body. Ikdyž to vůbec nebude lehký. Tohle je šance, které musíme bezpodmínečně využít.

Reagovat
M11

* na tri

Reagovat
mastakillah

jo vlastně, sem nepřipočítal ten dnešní bod P.s jak to vypadalo ten váš zápas dneska?

Reagovat
M11

spatny vykon.. Janov sice bere bod da se rict za nic.. ale fakt jsme momentalne spatni.. takze tohle je velka sance pro vas vyuzit naseho spatneho obdobi

Reagovat
mastakillah

Jen aby to nakonec nebylo tak, že po tomhle kole ten náskok ještě o bod navýšíte

Reagovat
M11

stat se to muze.. neceka vas zitra nic jednoducheho..

Reagovat
mastakillah

to rozhodně

Reagovat
olis

toho sa aj ja bojim, ale Cavani posledne dva zapasy nepredviedol to co dokaze takze mam tusaka ze zajtra vybuchne

Reagovat
olis

luxusne vysledky pre Neapol - ked toto zajtra nevyuziju neviem co viac by este chceli, zajtra to mozu byt znova len 3 body na juventus a upevnenie si druhej pozicie, musia to byt 3 body !

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase zápas pro Alexe.

Reagovat
M11

pak si prectes ze prijde Anelka a podme

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale to je chyba Agnelliho, jsem někde četl, že dokad bude ve vedení on, tak se Alex nevrátí asi ani do žádné pozice v klubu... Fakt maras vidět jak se Juve dnes trápilo v koncovce a jak se trápí Alex v Sydney přitom to tak nemuselo vůbec být,

Reagovat
M11

taky jsem neco podobneho cetl ze tento vztah neni idealni.. je to na omrd.. jdu spat jsem po dnesku zhnusen

Reagovat
DelPiero137

To vazne? To dufam ze nie, Alex sa musi vratit do Juve. A Agnelli tak skoro neodide, nechapem co mu vadi, ze je Alex tak popularny a vazia si ho? Po tom co doskazal a spravil pre Juve. Andrea si bude musiet rovnaky respekt este zasluzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Záverom minulého roka proti AC pískol rozhodca podpazušie od Islu, teraz jasná ruka proti Juve samozrejme nič...

Reagovat
M11

jeste ze nasi pronasledovatele jsou tak marni.. neskutecne ze stale vedeme po takovych vykonech

Reagovat
Mr.Jindros

Z šesti zápasů hraných ve 2013 pouhá jediná výhra v základní hrací době (plus vyřazené AC v prodloužení). Hmm.

Reagovat
olis

kym pride nas vzajomny zapas budete znova vo forme a porazite nas, moznoze to bude aj klucovy zapas v boji o Scudetto, kiezby som sa mylil ale momentalne si to tak nejak predstavujem ze to bude

Reagovat
olis

to mala byt reakcia na M11

Reagovat
M11

divas se moc daleko.. ja mam momentalne bobky z Lazia v odvete Coppy

Reagovat
olis

no ja take starosti mat uz bohuzial mat nemusim, no ja sa nato divam tak preto lebo neverim ze budete mat krizu tak dlho... teraz by bol idealny cas na zapas pre nas

Reagovat
M11

no snad s tim Conte neco udela.. jsme precteni a LM klepe na dvere.. klicova faze sezony probiha a my ji moc nezvladame..

Reagovat
olis

v LM sa ten super moze zdat na prvy pohlad ako dobry ale dokazu skvele branit a to by mohlo byt pre vas dost velky problem podla mna, skor by vam sadol super co rad utoci podla mna... ale dufam ze tam pojdete kludne aj do finale tam vam doprajem

Reagovat
REPLIKATOR

Juve

Reagovat
M11

snad ten Janov spadne.. uz jich mam plne zuby

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

ta dnešní remíza mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini, who was on the stands, ran to the stadium tunnel and screamed to the referees "Why do you come here if you can't do your job?"

Reagovat
mastakillah

Ted koukám na souhrn ze zápasu Juve a zase gól před De Ceglieho. To už asi nebude náhoda a pořád se ten chlapec drží v základu. Vcelku nepochopitelné

Reagovat
olis

nevidel som to ale suhrnom by som tuto neveril, obcas tam padaju aj meno hracov ktory ani nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, fakt sa de ceglie nechal Kuckom obohrat ako ziak v pripravke, giorgio zasekol a de ceglie sel na parek

Reagovat
olis

netvrdim ze to tak nebolo, ale pokial som to nevidel na videu tak urcite nebudem brat to co je tu v suhrne napisane za pravdive, ono sa to len preklada so stranok a potom vznika vela chyb

Reagovat
mastakillah

já myslel video souhrn

Reagovat
olis

jaj, tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

To zas byl dneska jednou den. Svět se v piču obrací a ještě Juve neporazí Janov.

Reagovat
10

Totálně nahovno den...nejdřív Zeman, pak tu nasranost vygradoval Kikina tím tvrzením, že konečně vyhrála pravda a láska...po tom už jsem ten vejmrd s Janovem bral jako samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se sám sebe snažil celý den přesvědčovat, že Zeman má rozum, že rychle zapomene na posledních 14 dní. Pak řekl, že bude prezidentem jen těch "tříd" co ho volily a korunu nasadil tím trotlem do čela NKÚ. Zeman dostal ve volbách 55 % hlasů, Karel 45 %. Kdybychom sečetli příspěvek jejich voličů do státního rozpočtu, bylo by to tak 10 % ku 90 %. Aneb jak řekl Topolánek - lůzokracie.

Reagovat
10

tohle už jsem říkal v době, kdy se o přímý volbě rozhodovalo...to nás bohužel vrací pořád zpátky bez naděje na nějakej progres

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Karel je progres ?

Reagovat
smazaný uživatel

Karel není žádnej progres, ale Zeman (jeho zvolení) je s jistou pravděpodobností důležitým prvkem na cestě do záhuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím , pěkně se k tomu vyjádřil Franz či Kohout . Oba dva jsou z mého pohledu špatná cesta , nic méně nemám rád kulturněmediální frontu , která Karlovi přisuzovala vlastnosti , které nikdy neukázal ( a že měl příležitost ) .

Reagovat
panca

oid zacatku voleb bylo jasny, ze zeman vyhraje. Pak karel trochu zabojoval, ale lidi jsou stado a zemana proste volili, aniz by vedeli proc

Reagovat
Coniglio

aspon viete koho mate za prezidenta

Reagovat
panca

arogantniho burana. Dekuji ne

Reagovat
lnterista

jj ale kdyz Karel se ani neumi zvolit tak co chce vzdyt je jak skolak

Reagovat
smazaný uživatel

Neni debil ne, aby volil sam sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to chces zmenit???tym ze ten co odvadza do statnej kasy milion tak dostane hlas a ten co odvedie liter tak ziadny???alebo chces im zakazat voli? Potom to uz nieje demokracia...........

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Kríza pokračuje. Prísť v dvojzápase s tímami z Janova o štyri body je neskutočný fail. Na nete som už zachytil nejaké ranty Juventinov na adresu rozhodcu za tú kontroverziu v závere, ale my sa jednoducho nemôžeme na takéto verdikty. Tímy ako Janov musíme porážať jedna radosť. Som fakt vytočený, a ešte aj ten prekliaty Anelka....

Reagovat
OVi.77

5 bodů, se sampou byla prohra

Reagovat
The Krupy

JJ máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrozrakí rozhodcovia v počte kusov 5: http://www.youtube.com/watch?v=5SynieNpaxM

Reagovat
olis

rozhodca dement ale mohli by si tunajsi juventinci odpustit po kazdom kole ustipacne poznamky na Mazzariho, Neapol ale aj ine kluby ci uz ze su uplakanci, šašovia a podobne, ked aj oni dokazu robit to iste http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542335_476409552396651_161591036_n.png

Reagovat
mastakillah

klasika. Jen málo kdo si dokáže prvně zamést před vlastním prahem

Reagovat
smazaný uživatel

tady jsou ty dvojí metry celkem časté, až je to hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus general manager Beppe Marotta stirred up huge controversy by suggesting referee Marco Guida didn’t give a penalty “because he is from Naples.”

Reagovat
olis

šašo

Reagovat
Pettirosso

Neni to uplne zcestna uvaha. Ruku videl brankovy rozhodci i 4 rozhodci, oba radili hlavnimu sudimu, ze ma pisknout penaltu a on ji nepiskl, jeste to po zapase okomentoval, ze videl taky ruku, ale netroufl si takhle v uaveru rozhodnoit utkani + pochazi od Nepole.

Reagovat
olis

smiesne je co tu pises, keby taketo nieco povedal De Laurentiis tak by tu bolo 20 komentov aky je šašo a uplakanec a že ak chceme byt top klub nemozeme taketo rozpravat a takto sa spravat....

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Neriesil by som to ze pochadza z Neapola, je to moc pritiahnuta teoria. To ci to bolo zaujate koli klubom, nech si riesi rozhodcovska komisia, nie nas generalny manager. Chyby sa stavaju, tato bola z gategoria fatalnych ale nie aby sa teraz do toho angazovalo pol krajiny.

Skor by som sa zameral na nas vykon, toto hracom a trenerovi zbytocne odvadza pozornost a mozu to brat ako alibi za tragicku formu v tejto sezone. Asi aj Conte preto tak vyletel lebo sa mu nedari nakopnut muzstvo.

Reagovat
10

to není přihnutá teorie, Guida se před dvěma rokama po nějakým přáteláku Neapole vyjádřil, že pro něj byla čest je pískat, protože jim fandí odmalička...nevím jestli je úplně pasé, že někdo takovej pak píská zápas přímýho konkurenta Neapole

http://www.calciomercato.com/news/arbitro-guida-nel-2010-seguo-il-napoli-sin-da-bambino-redazione-429442

"Ma comunque conservo bei e prestigiosi ricordi di tutte le partite arbitrate, come ad esempio un'amichevole Cavese-Napoli del gennaio del 2009. Quella ha rappresentato un momento di vanto per me. Insomma arbitrare il Napoli, di cui seguo le sorti sin da bambino, non capita tutti i giorni

Reagovat
DelPiero137

Nehovorim ze to tak nemoze byt, takto sa zbytocne vyvijaju rozne teorie a spekulacie. Fakt to potom vyzera ze sme uplakanci aj ked sme v prave, sme poskodeny. Ak klub chce riesit taketo faux pas rozhodcov, tak nech to robi oficialne a cez komisiu, ligu atd. Nech vyvija tlak na nich a riesia si to oni vo svojich radoch. A mali by to robit vsetky kluby v SA, rozhodcovia stoja za prd a tolko umyslenych/neumyselnych verdiktov znizuju celu ligu.

Reagovat
Tomanatura

Juventus ve forme

Reagovat
Pinturicchio

bla, bla, bla

Reagovat
SaianSupaCrew

Nejlíp se dneska k Anelkovi vyjádřil můj podnapilý soused "motiv útočníka zůstává neznámý, předběžná škoda byla vyčíslena na 600 tisíc euro..."

Reagovat
Pettirosso

ja sem umrel..

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

http://www.youtube.com/watch?v=3oFm9pi9KBE

Toto mi přijde trošku moc...

Reagovat
Alberto Aquilani

ole oleeee antonio conte ole ole

Reagovat
10

Souhlas, trest ho nejspíš nemine...neměl by odvádět pozornost od skutečných problémů, protože tím vytváří i alibi pro hráče

Reagovat
DelPiero137

Nasrat ho to moze a ma ale toto je prehnane. Chcem trenera z rozvahou z ktoreho si mozu hraci aj fanusikovia brat priklad. Taky Lippy by nikdy takto nevyletel.

Reagovat
stuff

Reagovat
Votas

tam by mělo být trestů...

Reagovat
10

jsem pro, pokud se bude uplatňovat stejný metr na všechny...to by ale potom některý týmy neměly s kým hrát

Reagovat
M11

ja jsem taky pro

Reagovat
Votas

Reagovat
mastakillah

vcelku magor

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

co od tebe taky čekat inteligentního

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide tam kde si zasluzi-do väzenia!!!podplacač a korupčník!!!hanba mu!!

Reagovat
Pinturicchio

Hezky Antonio.

Reagovat
Pinturicchio

TO SI DĚLÁŠ KOKOT ZO MNĚ ČI CO?

Reagovat
adalbertus

sázet na italskou ligu je docela oříšek ,dneska naposledy(pokolikáté)na Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Za ligové 4 mače výhra, 2 plichty a prohra? Beru. Konečně se to v Itálii trochu komplikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jako ta Španělská nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

za tamtu španělskou (malé "š" ...) jsem hrozně rád.

Reagovat
Pettirosso

Ty sis zase prisel do calcia vylit svoji demenci co? Jak nekdo nevyhraje 20 zapasu v rade se skore 5-0 za zapas, tak uz je cas posmechu

Reagovat
smazaný uživatel

Juvegang je neuvěřitelnej.

Opravdu nemůžu vyjádřit radost nad tím, že to v Itálii nebude o dva parníky? To musíš hned (tvými slovy) vyjadřovat svojí demenci a urážet ostatní?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jsi slizkej

Reagovat
10

Sienagang

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu mít vše tak alespoň ta porážka kulturněmediální fronty

Reagovat
smazaný uživatel

09:52 Juventusu se nelíbil výkon rozhodčího

Juventus včera ztratil za remízu s Janovem a rozhodčímu Marcu Guidovi vyčítá sporné situace, ve kterých se turínský celek dožadoval dvou penalt. "Rozhodčí by měl být za to nějak zodpovědný, i slepý by třeba tu Granqvistovu ruku viděl. Pokud ne, měl by vrátit svojí licenci," řekl trenér Antonio Conte. "Guida je z Neapole, takže se asi cítil být pod určitým tlakem," doplnil generální ředitel Giuseppe Marotta.

toto si mozu v Taliansku normalne dovolit alebo si chce Conte zase na par mesiacov oddychnut od trenovania?

Reagovat
mastakillah

taky sem na to hleděl

Reagovat
smazaný uživatel

Enrico Preziosi (majitel Janova) po dnešním diskutabilním utkání s Juventusem: "Chtěl bych připomenout, že AC prohrálo loňský boj o Scudetto kvůli Muntariho (ne)golu a Conte tehdy neřekl ani slovo." asi tak

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Matriho neexistujuci golovy offside? Ked povies A, povedz aj B.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrico Preziosi (majitel Janova) po dnešním diskutabilním utkání s Juventusem: "Chtěl bych připomenout, že AC prohrálo loňský boj o Scudetto kvůli Muntariho (ne)golu a Conte tehdy neřekl ani slovo." https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558470344164877&set=a.489200117758567.116804.486848657993713&type=1&theater takže neplačte

Reagovat
Alberto Aquilani

sranda je , že som tuto fotku sem po tom včerajšom zápase 2x postol , a dočkal som sa len toho že som lamka a o čo sa pokúšam ....

Reagovat
10

Zrovna teď jsem opravdu maximálně alergickej na tyhle dementní lži. Muntariho gól, Vučiničova ruka...ale že dal Matri ve stejným zápase regulérní neuznanej gól, že měl jít Mexes o poločase ven, že včera byly další 3 neodpískaný penalty pro Juventus (zvlášť pokud by pískal už tu Mirkovu ruku), to už nenapíšeš ani ty, ani ten šašek Preziosi

Reagovat
smazaný uživatel

toto je hra Juventrusu...same penalty a cervene karty...čo ine oni vedia??

Reagovat
DelPiero137

10 000 palcov.

Btw, asi si mal lepsi obraz ako ja, ale okrem Granqvist ruky ktora bola evidentna som videl minimalne 3-4 situacie ktore smrdeli 11-kou. Ruky, tahanie, fauly, vzdy ked ukazovali opakovacku tak mi to bud seklo alebo to bol nekvalitny zaber. Bolo tam nieco sporne okrem toho zaveru? Mirkovu ruku som nevidel, to mi este nesli streamy.

Reagovat
M11

nereaguj na nej.. tohle je nejaky kokotek co se vzdy ukaze jen kdyz se muze kopat do Juve.. to neni ani fanda AC.. jen lamka

Reagovat
smazaný uživatel

nie je fanusik AC?? ja som ich najvacsi fanusik a nie kokot a lama z juventrusu!!!!

Reagovat
cervo

zahrab si hlavu do piesku

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tym dosiahnes?ked ti to urobi dobre tak to urobim

Reagovat
Pinturicchio

Pičus, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

spravil presne to iste co Marcos proti Ac , ktorý mimochom dostal červenu a bol snad 50 metrov od brány, a toto je ešte aj v 16ke ....

Reagovat
smazaný uživatel

žeby dostal juventru červenu??čo si?? necudoval by som sa keby dostal cervennu este hrac Janova ktory kopol loptu jemu do ruky

Reagovat
brenk

Druhý polčas som nesledoval, ale vyzerá to s nami naozaj zle a ak sa to rýchlo nezlepší, tak môžeme veľmi ľahko ukončiť sezónu bez trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rossoneri89

a mozno fandi Atalante Bergamo

Reagovat
cervo

mozno ma len blby vkus

Reagovat
Pinturicchio

Nebo je jen úplně blbá, no.

Reagovat
Pinturicchio

Akorát ty pruhy by měl mít svisle, co?

Reagovat
cervo

tak on bol sfetovany, potom vysvetluj mu ako si ma pruhy strikovat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

ty vole som si spomenul, ze ja mam vlastne tiez taky sveter doma... riaditelka zo zakladky mi ho strikovala

Reagovat
Pinturicchio

Pán byl prominent, co?

Reagovat
cervo

to som jej dcere podpichol, nech mi sveter donese, neviem ako by na mna cumela, keby som prisiel za nou a povedal jej:"hej stara, ustrikuj jeden sveter"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Freddy

Reagovat
cervo

a potom ze nevieme pritiahnut sympatakov do AC

Reagovat
The Krupy

Tak u tej vypatlanej plagiátorky ma to ani neprekvapuje

Reagovat
The Krupy

Teda by ma to ani neprekvapovalo

Reagovat
cervo

je neuveritelne kolkym trenerom este budu musiet prasknut nervy, aby zase nejaka komisia za dva roky zistila to, co uz dnes vidia vsetci... potom v tom gulasi dostanu dvaja bezvyznamni hraci trest a vsetci sa budu tvarit, ze je Seria zase raz cista ako lalia... trest u Conteho je samozrejmostou ( teraz som iba zvedavy, kolko vyfasuje), ale aby sa kompetentni zamysleli nad tym, ze povedal to, co si uz i tak vsetci myslia...

pokial mafia nedrzi hlavy v samotnej komisii, tak potom toto nema jedine vysvetlenie... bohuzial nad takymito excesmi by mala drzat ruku UEFA, inak sa to nikdy nikam nepohne a je mi jedno komu sa ublizuje, dnes je to Juventus, zajtra AC...

ked si dam dole okuliare a za trenky ploskacku borovicky, tak to odpiskam decentnejsie a to som fakt kokot

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka prošel zdravotni prohlidkou. To by byla bomba, kdyby si vzal desitku

Reagovat
Pinturicchio

Nestraš, ta čeká na Jovetice.

Reagovat
M11

jen do nas

Reagovat
stuff

Reagovat
10

jj, to by byla bomba v Marottově kanclu

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je dost dobrej dement na to, aby si ji vzal s odkazem na to, že volal Alexovi, aby mu ji dovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by pošpinil celou historii klubu. Jako kdyby si vzal fanoušek Juve dres Juve a vytřel si s ním doma na záchodě. Hodně nedůstojné. To je spíš zlý sen, tak to prosím nepřivolávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nám ty výsledky nahrávají, tak snad toho využijeme. FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

AS asi tiež nechce ísť do LM...

Reagovat
smazaný uživatel

a máme nejlepší útok

Reagovat
Pipo123

A druhú najhoršiu obranu, Forza ZEMAN

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to Zdenyho bude určite mrzieť , že je až 2.

Reagovat
Pipo123

Já vám neviem, toto sa pred sezónou čakalo, Zeman nesklamal, aj keď na druhú stranu som čakal že sa poučí a začne hrať rozumnejší futbal...

Reagovat
Pipo123

Inak myslíš že nech dopadne sezóna akokoľvek, zostane Zeman ešte tréner AS ?

Reagovat
Alberto Aquilani

absolutne netuším , ak sa nedostane do europy , podla mna pojde

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, obrana je hodně špatná...

Reagovat
Milan.B

dobry zapas to bol, skoda ze Bologna nedala na 4:3 v zavere

Reagovat
smazaný uživatel

ak nebude po sezone skore 100:100 zdeno ich zobere do vysokych tatier na tyzdnovu turu

Reagovat
brenk

Mimochodom Juve 15 inkasovaných gólov, na konci minulej sezóny to bolo 20. Jednoznačný pokles formy, ale podľa mňa hlavne koncentrácie...

Reagovat
stuff

pride mi to trochu "profesorske" tento rok

Reagovat
brenk

Mne to príde dosť profesorské, hlavne prvé polčasy.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Shevchenko

Icardi ballon d'or

Reagovat
M11

Reagovat
10

tenhle rok už dal 6 gólů, v 19-ti letech docela slušný

Reagovat
mastakillah

Je to tam. Sice těžce vybojovaný tři body, ale mají cenu zlata.

Reagovat
GEGE

Zasloužené tři body.Dnes to byl skoro bezchybný výkon...spokojenost.

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Úplně zbytečně jsme si to tak zkomplikovali. Flamini měl rozhodnutí na kopačce, ale klasicky zazdil. Přesto zlaté 3 body. FORZA MILAN!

Reagovat
olis

super, Parma padla prvy krat doma az s Neapolo, o to je to krajsie + upevnenie druhej pozicie a len 3 body na juventus, ale bol to tazky zapas, Cavani je proste skvely aj ked toho vela dosral, Insigne skvele, pacilo sa mi aj ked hral Armero na lavo a Zuniga na pravo, Pandev nula bodo, nabuduce doma s Cataniou to by malo byt hratelne a potom pride Lazio to bude velmi tazky zapas.

Forza Napoli !

Reagovat
M11

Icardi RESPECT

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi do Juve !

Reagovat
.13

zabudni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Večer ještě aspon Torino bod a super výsledky až na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria Pescara

Reagovat
Yanek

Jinak to vidím tak, že jeden Milán se do LM příští rok nepodívá.

Reagovat
10

já to vidím tak, že se tam nepodívá ani jeden

Reagovat
Yanek

doufám, že Lazio odpadne.

Reagovat
Pipo123

No keď budeme robiť to čo včera a budeme šetriť hráčov na Coppu a EL tak určite...

Reagovat
lnterista

Inter to da

Reagovat
olis

podla mna ani jeden

Reagovat
olis

ale slusne ste ich dohnali, nepredpokladal som to, Inter pojde este asi viac dole podla mna

Reagovat
Mr.Jindros

To je jasný už dlouho... osobně by mě překvapilo, kdyby se tam jeden Milán podíval.

Reagovat
Yanek

No zas tak jasný to není. Jasnou pozici z těch tří nahoře má momentálně akorát Juve...

Reagovat
lnterista

i ta Neapol to asi uhraje...aby nepotrapila Juve

Reagovat
10

Neapoli pomohli tím trestem a následným odvoláním, to je nakoplo...plus samozřejmě nesmyslný ztráty Juve

Reagovat
10

jasný určitě ne, AC teď ztrácí 6 bodů na LM, z posledních devíti kol mají 22 bodů z 25...takováhle série vykopne nahoru kohokoliv, zvlášť když je ta realita taková, že stačí 3 výhry v řadě a i tým z 10. místa hraje reálně o LM

Reagovat
smazaný uživatel

interu to v tej EL ide, mohli by si ju dať aj o rock..

Reagovat
smazaný uživatel

vybojovana vyhra pacili a mi Zapata,Niang,Faraon a Monty slusny vykon az na Flamstera ale co s nim no..

Reagovat
smazaný uživatel

flamini nehral zle, len tu šancu zabil, tak ako to len on vie

Reagovat
Yanek

Tak pokud "nehral zle" znamená jeho obvyklý podprůměr, pak ok. Odběhal to, ale nepřidal nic a ještě posral gólovku. O to smutnější je, že ve světle jeho předešlých výkonů je to jeden z těch lepších...

Reagovat
smazaný uživatel

ja toho hrača rad nemam, ani nikdy som nemal. ale dnes sa tam hodil. odbehal si to. vybojoval par lopt, pokazil par akci atalante. a dodrbal šancu. ake mal allegri alternativy na jeho miesto? nocerina čo hra jak bez duše, nema vobec formu a neni platny ani dopredu ani do zadu ani nikde alebo muntariho, a 2x za sebou hrala takmer rovnaka zostava, allegrimu to vyšlo. neni prečo držkovať na nho

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic viac som od neho ani necakal dnes to bol priemer

Reagovat
Pettirosso

Jestli s tim Tonda rychle.neco.neudela, tak budeme mit s Neapoli slusnej problem, ackoliv to nevypadalo, jedou na scudetto, i kdyz nutne podotknout, ze i nasi zasluhou

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
The Krupy

Ten Neapol ma už začína srať.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě spíš štve ta Juventus...

Reagovat
The Krupy

Nemudruj, my to skloňujeme odlišne.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze v expresskach je cagliari 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic go out of the cup

Reagovat
smazaný uživatel

FIorentina

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria-Pescara 6:0. Domácí útočník Mauro Icardi (19) dal čtyři góly. Posledním fotbalistou U-20, kterému se to v Serii A povedlo, byl Carlo Galli v roce 1950.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sleduje tady někdo fotbal přes fromsport.com (frombar.tv)???? jen se chci zeptat jestli mají nějakou poruchu nebo to uplně zrušili. už ve čtvrtek tam nic nebylo a dnes taky nic. prosím o info, případně kde se dá sledovat kvalitně fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

vie niekto ako je na tom so zranenim nova posila Fiorentiny Giuseppe Rossi?

zahra si este vobec v tejto sezone?

Reagovat
olis

skor ako v aprili si nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

zlomena noha?

Reagovat
olis

koleno, dva krat za sebou to iste zraneni, tusim pretrhnute krizne vazy

Reagovat
Rssa

Icardi Zajímalo by mě, jestli máme na něj nějakou klauzuli

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A za to koľko mladých perspektívnych forwardov behá po talianských trávnikoch, v žiadnej inej lige neni toľko potenciálnych snajprov ako v Calciu

El Sharaawy

Lamela

Muriel

Icardi

Gabbiadini

Belfodil

Paloschi

Insigne

Immobile

Dybala

Destro

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě třeba Sansone z Parmy, i dnes v tom vlastním gólu Cannavara měl prsty on.

Reagovat
Yanek

Jojo, tahle generace vypadá hodně slibně. Snad se nahoru dostane aspoň půlka z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibarbo

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme De Luca

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

jj, díky za doplnenie, snáď sa čo najviac z nich naplno presadí

Reagovat
GEGE

Toro parádka.S trochou štěstí mohli odvézt 3 body...Inter si za ten sranec co hráli klasicky nezasloužil ani bod jenže oni to vždycky nějak uhaluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza ale znamena, že strama vydrží dlhšie

Reagovat
Shevchenko

Vypadá to slibně, snad budem pokračovat v takových výkonech a pořádně zabojujem o tu LM. A chtělo by to někoho do té zálohy sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to paráda, uvidíme. Snad už příští týden na Udinese s Balem a Rickym.

Reagovat
Shevchenko

Ta první pětka. všichni 4 remízy a gradace u proher, všude tříbodový rozestup.

Reagovat
smazaný uživatel

meggiorini ty si mal mat uctu ku klubu co ta vychoval a nedavat mu goly

Reagovat
FuckT

Od 1 az po 5 miesto kazdemu timu(okrem Juventusu samozrejme) chybaju na vyssiu priecku 3 body, ostatne timy su v tesnom zavese. Toto ma bavi, nikdy nevies, kto kde bude dalsie kolo. Serie A = WIN!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Toro zatiaľ remízový kráľ mali sme čakať remízu

Reagovat
panca

jeste porad zijeme. Inter vypada dost marne. Lazio a neapol jeste krizi dostanou, to je otazka casu

Reagovat
olis

nechcem ti kazit iluzie ale tak pravdepodobne akoze my alebo Lazio dostaneme krizu, tak tak isto pravdepodobne je ze ju dostane este aj AC

Reagovat
panca

my uz ji meli samozrejme, ze budeme ztracet, ale na vas to prijde taky

Reagovat
olis

aj my uz sme ju ale mali

Reagovat
Shevchenko

To zkurvené Chievo se zase zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Corini

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Nepamatuju marnější ročník, všichni hrají čučku, hrozný, takhle se Bundeslize a PL nekonkuruje

Reagovat
Jajinek

Kdybych nezařil s Interem i horší časy, tak napíšu, ať rovnou zavřeme krám a necháme toho divalda...

...takhle ale napíšu jen, ať už jde Strama do píče!!!

To, co udělal s týmem po vystřídání Chivua je naprosté diletenství největšího kalibru. Jinak prokázala se jedna věc. Samuel a Chivu jsou možná pomalí...ale Rana a Juana si namažou na chleba ještě za deset let.

Cambiasso je bůh a Strama někomu takovému I TRENERSKY nesáhá ani po kotníky.

Nyní prostě musíme zabojovat a dostat se před Lazio, ale to co jsem tu psal už do září se prostě plní...Lazio není náš konkurent o LM...ten je úplně někde jinde.

Těším se na Madonninu naživo! Snad budeme v druhém okruhu. To bude klíčový zápas letoška.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

ja nemam slov

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pettirosso

Arsenal are in talks with Fiorentina over Stevan Jovetic. Fiorentina are reluctant to sell but Arsene Wenger is very keen.

jestli Jo-Jo přestoupí do Anglie, tak to do konce sezóny balím.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorých by to zase veeeľmo potešilo

Reagovat
Pettirosso

OT: Llorente si na tréninku poranil koleno a vypadá to zle, zítra jde na vyšetření... to by tak scházelo, seženeme konečně pořádnýho bombera a on se zraní a k nám zase dojde poloviční

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

tak to vypadá na operaci

Reagovat
Pinturicchio

Toro

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete jak sa volala ta relácia na Sky, kde boli zostrihy posledného kola. Som tu dával aj nejaké linky v minulej sezóne. A čo som tu tiež dáva stránku na streamy, kde sa ale dali pozerať aj záznamy celého zápasu bez sťahovania? Som to mal všetko v obľubených položkách ale som preinštaloval PC tak som všetko stratil...

Reagovat
GEGE

některé záznamy dávají rusáci spíš ale těch lepších zápasů.jinak tam sou krátké sestřihy.

http://livetv.ru/en/video/20130127/

Reagovat
smazaný uživatel

Jj toto som myslel, dík.

Reagovat
10

Marotta uzavřel mercato.

Reagovat
DelPiero137

bolo na case, dalsi Bendner a pod by uz bolo moc (nad Anelkom nelamem hul, mozno pomoze).

Reagovat
Il Architetto

Teď se jen modlit , aby Nando měl to koleno v pohodě.

Reagovat
Pettirosso

Ale Anelka ještě není definitivní, stále je naděje, že neprojde lékařskou..

Reagovat
Pettirosso

La Juventus è pronta a lanciare un altro assalto a Lisandro Lopez. Secondo "La Gazzetta dello Sport", oggi i dirigenti bianconeri presenteranno l'ultima offerta al Lione.

+ Pokud by přišla pozitivní odezva z Lyonu, tak prodáme Quagliarellu do Violy a budeme si chtít zajistit opci na Jovetiče na léto.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Vtáky cez tepláky

OT: Miláno sa ževraj dohodlo s MANC na prestupe baloteliho za 17mil+ KP boatenga.. Tak toto by som sa veľmi čudoval keby to bola pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa najnovsích správ (klebiet), to ma byt 24 milionou zaplatenych v šiestich splátkách a Balotelli by si prišiel na 5 milionov eur + bonusy ročne.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak tie klebety sa menia ako Gašparovičové výpovede o tom kde bol počas poľovačky pred dvomi rokmi. A 5 miliónov?? TO chce s kade Berlusconi na to nahrabať??

Reagovat
Maritazzi

No a spekulace o Zemanově odchodu jsou zase na pořadu dne. Teď se píše, že pokud neuspějeme s Cagliari, přijde Malesani do konce sezony.

Reagovat
lnterista

se mate...se vsadim ze nase to vedeni ani nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Panuciiiiiii!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Cazzo Malesani

Reagovat
Maritazzi

Už nevim vůbec, co si o tom myslet. Včera jsem to neviděl a asi ani nechci. Fakt je to zmar. V létě bych čekal zas nějakýho inovátora.

Reagovat
10

Cenzo udělal bod ze 4 zápasů, v Itálii nikdy nevíš, třeba se to sejde dohromady

Reagovat
Maritazzi

Tak ono už asi nejde tolik ani o výsledky, jakože si po každym zápase přečíst jak je všechno ok, Goiko je golman jak víno...

Reagovat
Pettirosso

Malesani snad néé i když jako záskok na půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman jmenuje Zemana trenérem repre.

Reagovat
Maritazzi

Je fakt, že co se týče populistický stránky, tak by to jistě fungovalo.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

OT : Gigi dnes slaví své 35. narozeniny. Vše nejlepší !

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

buon compleanno!

Reagovat
lnterista

OT: tak Gaby pretrzena achylovka a do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Neva, na jeho post zacne Strama stavet Jonatana, ktery ma formu....

Reagovat
mastakillah

U něj to je docela škoda

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Juventus

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele