Serie A - souhrn 10. kola

29.10.2011, 19:56, aktualizováno 30.10.2011, 22:43
Komentáře a souhrny
Milánské AC uspělo v Římě, když porazilo tamní AS a na chvíli se posunulo do čela. V něm ale i nadále bude trůnit Juventus, který v ostře sledovaném utkání zvítězil na hřišti Interu. Siena v neděli přehrála Chievo, Cesena opět prohrála, zabrat naopak dokázala Fiorentina. Di Natale zařídil výhru Udinese nad Palermem, Lazio veze body z Cagliari...

Cagliari Calcio - SS Lazio 0:3

30.10.2011 20:45

Góly: 39. Senad Lulić, 44. Miroslav Klose, 88. Tommaso Rocchi

Římské Lazio nakonec zvládlo poslední utkání nedělního programu a celkem jasně porazilo nevyzpytatelné Cagliari o tři branky. Domácí tak přicházejí o svou sérii neporazitelnosti před zraky svých věrných a Lazio se stále drží mezi elitou.

Góly Senada Luliče, Miroslava Kloseho a Tommasa Rocchiho nakonec pro Lazio přinášejí čtvrtou venkovní výhru, Cagliari odsuzují k ukončení skvělé domácí jízdy.

Lazio potřebovalo nutně body, chtělo - li se udržet na druhém místě vedle Udinese. Cagliari ale bylo papírově velkým problémem. Vždyť na svém stadionu Sant' Elia obdrželo tuto sezonu pouze jeden jediný gól. Základní jedenáctku sardinského celku značně oslabilo nucené nenasazení zkušené dvojice Astori - Conti. Za Římany nemohli nastoupit například Matuzalem, Biava nebo Mauri. Obránce Konko nastoupil navzdory problémům se zády.

Velmi speciální příchuť musel mít zápas pro Federica Marchettiho, brankářskou jedničku Lazia, který strávil dlouhé sezony v dresu Cagliari, se kterým se ale nedohodl na smlouvě a celou minulou sezonu strávil na tribuně nebo lavičce.

První velkou šanci měli domácí, po rohu Cossua si ji přichystal Ariaudo, který ale přestřelil. Pokus Thiaga Ribeira zneškodnil bez větších problémů brankář Marchetti a celá výměna se opakovala o pár minut později. Opět centr Cossua, hlavička Ariauda a také tentokrát zasáhly brankářské rukavice.

Po více než půlhodině hry ale udeřilo Lazio. Po akci Djibrila Cissého s Luličem se druhý jmenovaný prosadil krásnou střelou, na kterou neměl brankář Michael Agazzi nárok - 1:0 pro Lazio.

O stejné zakončení se pokoušel Radja Nainggolan, ale jeho rána nenašla správný cíl. To byla chyba, kterou potrestal ostrostřelec Klose. Ukázkově poslal Cissého centr tam, kam už Agazzi nedosáhl a Lazio vedlo o dvě branky.

Aktivitu přebrali domácí, Lazio spoléhalo na rychlé protiútoky. Snížit se snažil především Cossu spolu s Ibarbem, ale jejich akce nevedla k úspěchu. Nainggolan s Ribeirem se také pokoušeli zaměstnat brankáře a bývalého kolegu v bráně Lazia, ale jejich snaha vyzněla naprázdno. A tak přišel třetí zásah.

A byl to střídající Tommaso Rocchi, jenž vystřídal nespokojeného Cissého. Účinek se okamžitě dostavil a Lazio vedlo o tři góly. Svůj stý zásah se rozhodl poslat právě do sítě Cagliari a dosáhl toho svou hbitou reakcí, s jakou dorážel přímý kop Lazia. Ve skrumáži před Agazziho brankou byl nejrychlejší a zakončil. A tak může celé Lazio včetně stogólového Rocchiho oslavovat druhé místo.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 3:1

30.10.2011 15:00

Góly: 45. Marco Di Vaio (pen.), 48. Gastón Ramírez, 68. Simone Loria - 7. Germán Denis

První domácí zápas, který Bologna dokázala vyhrát a hned zaznamenala tři góly. Přesto, že byla Atalanta mírným favoritem, ukazuje se její pokles formy a domů se vrací s prázdnou.

První zásah utkání zaznamenal Germán Denis, který už v sedmé minutě naklonil skóre ve prospěch hostujícího celku, poté ale vyrovnával probuzený střelec Marco Di Vaio. Průběh utkání otáčel Gaston Ramiréz, talentovaný křídelní záložník, kterého později doplnil na střelecké listině obránce Simone Loria. Ten tak skóroval proti bývalému klubu, jenž ho vynesl mezi nejlepší italské týmy.

Výsledek tak znamená druhou porážkou v sezoně pro Atalantu a první domácí vítězství pro Bolognu za posledních osm měsíců. Po velmi dlouhé době tak Bologna získává body potřebné k záchraně, Atalanta klesá na patnáctou pozici. Celek z Bergama byl přitom jasným favoritem, jeho sebevědomí narostlo zvláště po remíze s Interem Milán z minulého kola.

Zápas přitom začal lépe právě pro hosty z Bergama, již v sedmé minutě se obranou domácí Bologně prohnal Germán Denis a prostřelil brankáře Jeana Francoise Gilleta. Na tribunách stadionu Renato Dall' Ara tak zavládlo ticho. Maximiliano Gonzalez poté znovu prověřil francouzského branáře, ale jeho střela nakonec branku neznamenala. Po hezké souhře Denise se spoluhráčem Bonaventurou mohla jít Atalanta do dvougólové výhody a těžko soudit, co by se stalo, kdyby záložník uspěl.

To se ale nestalo a tak přišel trest. Aktivního Gastona Ramiréze poslal k zemi v pokutovém území Daniele Capelli a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil Marco Di Vaio. Brankář Consigli tentokrát štěstí neměl a Bologna se nadechovala k velkému obratu.

Tři minuty po změně stran našel Koné nahrávkou Gastona Ramiréze a Uruguayec nedal Consiglimu sebemenší šanci - 2:1 pro Bolognu. Aby to nebylo vše, celý zápas otočil obránce Simone Loria, který si naběh na centr Ramiréze a přidal tak třetí branku domácích. Protože Denis ve velké šanci svou druhou branku v zápase nepřidal, skóre se už neměnilo a Bologna získává další důležité body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 1:0

30.10.2011 15:00

Góly: 41. Andrea Lazzari

Siniša Mihajlovič může být alespoň prozatím v klidu, jeho Fiorentina si totiž dnes připsala důležité vítězství nad Janovem. Utkání rozhodl jediný gól Lazzariho ze závěru prvního dějství, ale nutno říci, že si ho Viola zasloužila, alespoň za onen první poločas. Grifové naopak nedokázali navázat na výhru nad AS Řím.

S vědomím, že ve Florencii Janov nikdy nevyhrál, jeli k zápasu i hostující Sebastien Frey a Dario Dainelli, kteří ještě nedávno za Violu hráli. Na druhé straně si proti svému bývalému zaměstnavateli zahrál Houssine Kharja.

Svého někdejšího spoluhráče v brance jako první prověřil dalekonosnou ranou Riccardo Montolivo. Fiorentina vůbec úvod zápasu zcela ovládla, Janov se pouze bránil. Penalty se po zákroku Granqvista dožadoval Kharja, ale u sudího Peruzza neuspěl.

Až po půlhodině hry se Janov poprvé pořádně podíval ze své poloviny a vytvořil si šanci. Artur Boruč musel vybíhat proti Rodrigovi Palaciovi. Na druhé straně se po pasu Romula málem prodral do šance Lazzari, ale hlavou na míč těsně nedosáhl.

Domácí se nakonec zaslouženého vedení dočkali ve 41. minutě. Skvěle provedený protiútok, který dlouhou přihrávkou zahájil Kharja, dotáhl po Jovetičovi a Pasqualovi až do gólové konce Lazzari. Ten už neměl po práci svých spoluhráčů těžkou úlohu.

Ani ve druhém dějství hosté příliš nehrozili. Naopak mohli v 77. minutě podruhé inkasovat, kdy chaos ve vápně vyvrcholil Gamberiniho střelou do břevna, načež se míč odrazil na čáru a vyletěl z branky.

Nakonec se ale přeci jen i Grifové mohli radovat, Cristobal Jorquera ale střelou zpoza šestnáctky těsně přestřelil. Boruč si pak v závěru poradil i s další Jorquerovým pokusem i dorážkou Palacia a Fiorentina mohla slavit.

Více informací k zápasu

US Lecce - Novara Calcio 1:1

30.10.2011 15:00

Góly: 31. Rodney Strasser - 44. Marco Rigoni (pen.)

Nováček bere bod proti Lecce, oba góly padly v prvním poločase. Hosté tak po sérii špatných výsledků částečně napravili svou reputaci a dál bojují o záchranu.

Deset minut před poločasem poslal domácí tým do vedení mladíček Rodney Strasser, penaltu na opačné straně poté v cenný bod proměnil Marco Rigoni, jeden z tahounů nováčka z Novary.

Utkání se zpočátku vyvíjelo lépe pro hosty, ve dvou šancích se ocitl právě Rigoni, ale ani jednu proměnit nedokázal. Pro domácí Lecce přišla první větší komplikace už po čtvrthodině hry, kdy musel z důvodu zranění střídat Andrea Esposito, jehož vzápětí nahradil Nenad Tomovič.

Další velkou šanci na brzké vedení v zápase spálil Andrea Mazzarani, který svou hlavičku poslal vedle bránu Lecce. Za neproměnění šance hosté o chvíli později pykali. Skvělým centrem našel Cuardado hlavu Rodneyho Strassera, který poslal domácí do vedení - 1:0 pro Lecce.

Před poločasem ale bylo srovnáno, Djamel Mesbah fauloval ve vápně Rigoniho a sám postižený se postavil ke značce pokutového kopu. Mesbah obdržel žlutou kartu, Rigoni zamířil přesně a vyrovnal - 1:1.

Ve druhém poločase byli zpočátku aktivnější domácí, kteří se snažili strhnout vedení na svou stranu. Andrea Bertolacci našel Corviu, ale útočník Lecce se prosadit nedokázal. Stejně si útočník vedl po nahrávce Mesbaha o pět minut později. Hrdinou zápasu se mohl stát mladý Rodney Strasser, odchovanec AC Milán ale svou střelou branku Lecce minul.

Tři body chtěla také Novara, snažil se o to především aktivní Riccardo Meggiorini. Ani jeden z jeho pokusů ale síť nerozvlnil. Neujala se ani střela Bertolacciho, ani dvě šance vysunutého obránce a veterána AC, Massima Odda. Oba celky se tak rozcházejí s bodem na kontě, Novara je v pásmu sestupu, protivník z Lecce sídlí na předposlední pozici.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Cesena 2:0

30.10.2011 15:00

Góly: 41. Gabriel Paletta, 71. Alessandro Lucarelli

Parma dokázala porazit Cesenu a stoupá tabulkou vzhůru, Cesena opět neskórovala a potence jejích střelců je více než mizivá. Na to doplácí celý tým, Parma je naopak v tuto chvíli na dvanácté pozici.

Gabriel Paletta a Alessandro Lucarelli zajistili svému týmu cenné tři body, tápání a mizérie Ceseny tak stále pokračuje. Trenér Marco Giampaolo zažívá velmi těžké období, tým zaznamenal již šestou prohru v devíti zápasech a na stadionu Ennia Tardiniho ho čekala další hořká pilulka.

Rozdílové skóre mohlo vyšší minimálně o jeden zásah, penaltu Giovinca ale skvěle chytil brankář Francesco Antonioli.

Žádné čisté šance si ale Cesena vypracovat nedokáže a to ji i přes místy pohlednou hru odsuzuje k nezdaru. Parmu trápí spíše obrana, čisté konto se jí podařilo udržet teprve poprvé v sezoně.

Parmu čekal náročný zápas zejména po psychické stránce, Milán jí udělil čtyřgólový výprask v minulém kole a pokud chtěli svěřenci trenéra Colomby bodovat, museli být dobře připraveni a pozměnit neúspěšnou taktiku zejména v obranné činnosti. To se jim nakonec podařilo.

Už v páté minutě se mohlo měnit skóre zápasu, Palettova hlavička ale správný směr nenašla a tak byl stav stále bezbrankový. Další stoprocentní příležitost na první gól zápasu měl Sebastian Giovinco, jehož fauloval Guillermo Rodriguez. Tento penaltový kop ale Antonioli se štěstím chytil.

Mirante moc práce dnes odpoledne neměl, první střelou ho prověřil záložník Candreva až po půlhodině hry. Ta ale neznamenala žádné nebezpečí. Pět minut před poločasem přišla první branka zápasu. Obrana Ceseny nedokázala dostat balon pod kontrolu a obránce Paletta se nemýlil - 1:0 pro domácí.

Z dobré pozice ve druhém poločase minul opět Giovinco, kterému dnes nebylo přáno zapsat se mezi střelce. Cesena se k aktivní hře moc neměla a tak zůstávalo mnoho prostoru pro Parmu. Ta ho náležitě využila po hodině hry, když se prosadil Alessandro Lucarelli. Ten umístil hlavou přesně do protipohybu centr svého spoluhráče Zaccarda a pojistil vedení Parmy.

Parma si své čtvrté vítězství v klidu pohlídala a v tabulce stoupá. Cesena bude muset uvažovat buď o změně hry a smýšlení, nebo trenéra.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Città di Palermo 1:0

30.10.2011 15:00

Góly: 38. Antonio Di Natale

Gól Antonia Di Nataleho rozhodl zápas s těžkým Palermem ve prospěch domácích, na první příčku ale ani tři body nestačí. Divoký zápas mohl klidně skončit mnohem vyšší skóre, ale oba brankáři se vyznamenali a tak sicilský celek odjíždí s prázdnou.

Do sestavy domácích se po nucené pauze vrátil jako Di Natale, jenž vytvořil nebezpečnou útočnou dvojici s Floro Floresem, ale také například Mauricio Isla. Udinese přišlo o první příčku ve vloženém kole, když prohrálo s Neapolí a tři body chtělo zpět. Dostalo je proti Palermu.

V sestavě Palerma nechyběl Fabricio Miccoli a chtěl pomoci svým spoluhráčům zlomit prokletí venkovních zápasů. A Palermo se o příznivější venkovní výsledek snažilo hned od začátku utkání.

V první velké šanci se ocitl právě domácí kapitán Di Natale, jeho volej ale branku neznamenal. Benatiův centr nezužitkoval Mauricio Isla a brankář Palerma Tzorvas pochytal i střelu Kwadwa Asamoaha. Miccoli poté vypálil z přímého kopu, jeho střela ale nebyla pro brankáře Handanoviče nijak nebezpečná.

Palermo dnes zachraňoval skvělý Tzorvas, zneškodnil střely Isly i Basty, ale byl krátký na akci Di Nataleho ze 38. minuty. Útočník Udinese skvěle překonal defenzivu hostí a z devíti metrů nedal řeckému brankáři sebemenší šanci - 1:0 pro domácí.

Ve druhém poločase málem přidal druhý gól Udinese Di Nataleho útočný partner Floro Flores, ale kvůli ofsajdové pozici jeho branka uznána nebyla. Miccoli poté svou střelou nad bránu Udinese připomněl, že Palermo je stále ještě ve hře a ještě zřetelněji na tento fakt hráči Palerma poukázali po hodině hry, když domácí stoper Danilo ve vápně fauloval pronikajícího Iličiče. Podle sudího ale nešlo o penaltový zákrok a jeho píšťalka zůstala němá.

Armero mohl po přiťuknutí Di Nataleho postupovat sám na bránu, ale jeho snahu zlikvidoval opět brankář Tzorvas. A když své šance na změnu skóre neproměnili Zahavi ani Abdi, Udinese dokázalo porazit silné Palermo a udrželo kontakt s prvním místem. Souboj o něj bude ještě velmi zajímavý.

Více informací k zápasu

AC Siena - Chievo Verona 4:1

30.10.2011 12:30

Góly: 25. Mattia Destro, 57. Mattia Destro, 61. Gaetano D'Agostino, 90. Emanuele Calaió - 75. Davide Moscardelli

Hned pět branek bylo k vidění v prvním nedělním zápase na stadionu Franchi, kde domácí Siena rozstřílela Chievo 4:1. Ústřední postavou byl Destro, jenž se zapsal mezi střelce dvakrát.

Siena se na svého soupeře vrhla hned od úvodního hvizdu. Po třech minutách hry musel poprvé výrazněji zasahovat Sorrentino, kdyby se tak nestalo, Destro by zakončoval do prázdné branky. Na druhé straně se dostal do blízkosti Brkiče Pellissier, ovšem neuspěl. Ve 25.minutě přišel první gólový okamžik celého zápasu, Mattia Destro předvedl fotbalovou parádu a Sorrentino mohl poprvé lovit míč ze své sítě - 1:0 pro Sienu. Zhruba za dvanáct minut mohlo být srovnáno. Volný přímý kop zahrával Moscardelli a Brkič s vypětím všech sil vyškrábl míč na břevno.

Další branky viděli diváci až ve druhém poločase. V 57. minutě vypálil z voleje Calaio a dorážející Destro vstřelil svojí druhou branku v zápase - 2:0 pro Sienu. Za další čtyři minuty ukazovala světelná tabule výsledek 3:0. Gaetano D’Agostino předvedl bezchybný volný přímý kop a Sorrentino naháněl míč marně!

Patnáct minut před koncem se podařilo hostům snížit. Klasický protiútok zakončil Moscardelli - 3:1. Kdo čekal závěrečný nápor Chieva, byl zklamán. Siena si výsledek hlídala a pro jistotu ještě dokázala vstřelit čtvrtou branku. V nastaveném čase se vyhnul ofsajdové pasti Calaio a střelou pod Sorrentinovo tělo udělal tečku za dnešním utkáním. Siena doma zvítězila na Chievem 4:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 1:2

29.10.2011 20:45

Góly: 28. Maicon - 12. Mirko Vučinić, 33. Claudio Marchisio

Juventus odklidil z cesty dalšího velkého protivníka, v derby d’Italia dokázal zvítězit na hřišti milánského Interu 2:1 a vedle pokračující neporazitelnosti ho i nadále může těšit vedení v tabulce Serie A. Naopak domácí tým zůstává hodně dole a teoreticky by po nedělním programu mohl figurovat na sestupové příčce.

Do šlágru kola ovšem vstoupili o poznání lépe Nerazzurri a navrátilec do turínské branky Buffon musel hned předvést dobrý zákrok proti střele Pazziniho. Jeho spoluhráč Cambiasso poté soupeřovu svatyni o kousek minul, ve dvanácté minutě se ale již skóre měnilo a k mírnému překvapení na druhé straně. Po centru z pravé strany ještě Matriho skvěle vychytal Castellazzi, jenže míč se dostal k Vučinićovi a ten svojí dorážkou div neprotrhl síť - 0:1.

Hrálo se poměrně otevřené klání a v osmadvacáté minutě se Inter dočkal vcelku zaslouženého vyrovnání. Sneijder posunul míč do pokutového území Maiconovi, který Buffona nachytal střelou do bližšího horního růžku - 1:1. Branka ve vlastní síti ale s Juventusem příliš nehnula a o pět minut později již byli hosté opět o krok napřed. Marchisio si pěkně narazil s Matrim a z hranice pokutového území zamířil přesně k pravé tyči - 1:2.

Stará dáma byla na koni a málem jí bylo ještě více hej, krátce před poločasem totiž spadl v pokutovém území Marchisio v souboji s Castellazzim, píšťalka sudího Rizzoliho ale zůstala němá a penalta se nekopala. Pojistka znovu mohla přijít krátce po změně stran, Vučiniće ale vychytal Castellazzi, který v domácí svatyni slušně zaskakoval za zraněného Césara.

Další příležitost měli rovněž hosté, se střelou Pirla si ale bez potíží poradil Castellazzi, který pak přestál i tutovku střídajícího Del Piera, jehož zakončení branku minulo. Utkání se pak začalo kouskovat, a jelikož Inter už dokázal vyprodukovat jen nepřesnou střelu Pazziniho, mohou cenné tři body slavit Bianconeri.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SSC Neapol 2:1

29.10.2011 18:00

Góly: 25. Giovanni Marchese, 48. Gonzalo Bergessio - 1. Edinson Cavani

Další špatný výsledek si připsala Neapol. Hosté sice vedli už v první minutě, jenže Catania srovnala a po vyloučení Santany výsledek otočila. I přes závěrečné šance hostí si Catania výsledek udržela a zvítězila 2:1.

Neapol měla na Catanii pohádkový start, vlastně hned z první akce se dostala do vedení. Přízemní centr Dosseny zužitkoval v blízkosti Andujara kanonýr Edinson Cavani a Neapol vedla už v první minutě 0:1. Catania rozhodně nehrála "zaďoura", v dobré šanci byl Gomez, ale přestřelil De Sanctisovu branku. Ve 25. minutě pak domácí vyrovnali, nejprve došlo k jasné ruce v pokutovém území, kterou by rozhodčí odpískal, jenže nechal výhodu, neboť se okamžitě dostal k míči Marchese a střelou vyrovnal na 1:1. Sicilany posadila vyrovnávací branka na koně a i další minuty patřili domácím. Po nedorozumění v obraně Napolitánů pálil vedle Gomez.

Za chvíli střílel hodně nebezpečně Almiron, naštěstí pro hosty těsně minul branku. Velkou šanci měla i Neapol, ale jeden z domácích míč na brankové čáře odkopl do bezpečí. Před koncem prvního poločasu došlo ke klíčovému okamžiku celého utkání. Santana fauloval na vlastní polovině Ricchiutiho a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Jak se později ukázalo, Neapol oslabení nezvládla.

Hned tři minuty po změně stran totiž našel Ricchiuti přesným centrem Bergessia a ten z malého vápna hlavou poslal Catanii do důležitého vedení - 2:1. Domácí měli i další šance, tutovku měl na kopačce nově příchozí Fideleff, ale mířil vedle. Neapol si i v oslabení dokázala vypracovat šance na vyrovnání, hodně blízko byl Lavezzi, ovšem přestřelil. Ještě blíže byl vyrovnání Dzemaili, uvnitř pokutového území byl nikým nehlídám, jenže do jeho voleje se položil jeden z domácích a brance na poslední chvíli zabránil. Nic dalšího už si Napolitáni nevypracovali a ze Sicílie odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 2:3

29.10.2011 18:00

Góly: 28. Nicolás Burdisso, 88. Bojan Krkić - 17. Zlatan Ibrahimović, 30. Alessandro Nesta, 78. Zlatan Ibrahimović

Dvě branky švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče měly hlavní podíl na výhře 3:2 na hřišti římského AS. Rossoneri tak potvrdili vzrůstající formu a minimálně na pár hodin se dostali do vedení v tabulce.

Hned na úvod se sluší říci, že se hrál parádní otevřený fotbal. Na Olympijském stadionu bylo k vidění mnoho šancí a celkově krásný zápas. V 17. minutě poprvé rozvlnil síť Zlatan Ibrahimovič, švédský útočník si naběhl na krásný centr Aquilaniho a hlavou překonal Stekelenburga - 0:1.

Římané opláceli stejnou mincí, rohový kop Pjaniče se snesl na hlavu Burdissa a stoper Vlků zařídil vyrovnání na 1:1. Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho, neboť za dvě minuty padla další branka a znovu to bylo ze vzduchu. Výborný centr tentokrát předvedl Robinho a Alessandro Nesta hlavou vrátil vedení na stranu AC - 1:2. Ani tento výsledek nemusel dlouho trvat, Bojan Krkič měl solidní šanci, ale nadvakrát ho vychytal Abbiati.

Také po změně stran se bylo na co dívat. Po přímém kopu Pjaniče se vzduchem prolétl vynikající Abbiati a při následném rohovém kopu opět úřadoval brankář Milána. O pár minut došlo k zajímavému okamžiku, Boateng vystřídal Emanuelsona a na lavičce zřejmě pronesl něco nelichotivého na adresu hlavního sudí, ten ghanskému záložníkovi ukázal červenou kartu. Milán ale do oslabení nešel, takže mohl v jedenácti čelit dalšímu nájezdu Říma. Nicméně to byli hosté, kdo měl další tutovku, takřka jistý gól odvracel po souhře Cassana s Aquilanim Burdisso.

V 78. minutě se podařilo Milánu vstřelit třetí gól. Nakrátko rozehraný rohový kop postrčil Cassano na Aquilaniho a ten dalším skvostným centrem našel znovu hlavu Zlatana Ibrahimoviče. Opakovaný záběr sice ukázal, že Ibra stál v ofsajdu, ale branka byla normálně uznána - 1:3. Ibrahimovič mohl dosáhnout i hattricku, ale Cassanovu přihrávku nedokázal zužitkovat.

Římané se nevzdávali, Lamela odvedl vynikající práci a Bojan Krkič opět snížil, tentokráte na 2:3. Závěr utkání patřil domácím, AS soupeři pořádně zatopilo, ale i přes chaos v pokutovém území se Rossoneri ubránili. Díky výhře 3:2 se alespoň na pár hodin dostali na první místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC954015:719
2.Udinese Calcio953111:318
3.SS Lazio953115:818
4.AC Milán952219:1417
5.SSC Neapol942313:714
6.Calcio Catania935112:1214
7.AC Siena934211:613
8.Città di Palermo941411:1113
9.Cagliari Calcio93429:913
10.ACF Fiorentina933310:812
11.Janov CFC933313:1212
12.Parma FC940512:1712
13.AS Řím932411:1111
14.Bologna FC93158:1310
15.Atalanta BC943212:129
16.Chievo Verona92347:119
17.Inter Milán922511:168
18.Novara Calcio914412:177
19.US Lecce91267:165
20.AC Cesena90363:123
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (271)

Přidat komentář
Shevchenko

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrena vyhra, FORZA MILAN

Reagovat
GEGE

Ole je to doma poslední 4 zápasy 14 golu to je forma Jen tak dal borci.

MILAN SIAMO NOI!FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS MiLáN ♥♥♥♥

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bláznivý zápas.

Ale rozhodně nejsem spokojený s předvedenou hrou. Prvních 20 minut druhé půle jsme byli až příliš pasivní a nebýt skvělého Abiattiho a zachránce Nesty, mohlo to dopadnout jinak. Další věc která mě rozčílila byla ta laxnost na konci zápasu. Bojanova dorážka byla úplně zbytečná..

Ibra dnes znovu čaroval. Sandro až na ten druhý gól skvělý. Abiattiho zákrok hlavou musí Osvalda strašit ještě teď No a nakonec asistující Alberto, který hrál tak jak se patří

Jinak by mě moc zajímalo proč musel Max a Prince do šaten.

P.S všimli jste si toho rozdílu mezi Maxem a Enriquem? Max tam řval, hecoval, kdežto Enrique jen koukal..

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Max taky není zrovna prototyp cholerika..., ten jeho "mám v piči" styl s rukama v kapsách je už classic..., ale on ví kdy má zařvat, to je fakt.

Reagovat
Woods

Ibraaaaa ted to prve miesto treba udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas vím že bez toho drama na konci by to nebylo ono ale ať si to příště Sandro s Abim nechají na nějaky sranda match

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
Yanek

Spokojenost, vynikající týmový výkon. Speciálně velký palec nahoru pro Aquilaniho, Zlatana, Abbiatiho a pendolína Abateho. Cassano ukázal, že jako žolík je pro tým platný, ale jedině jako žolík. Po jeho příchodu dvě čisté tuvoky, které nás klidně mohly mrzet. AS to má rozjeté zajímavě, ale v obraně mají velké nedostatky, čehož jsme využili. Boateng se mi dnes moc nelíbil, on má takovou schopnost neběhat, když se mu nechce. A zrovna dnes to bylo moc vidět. Nicméně ten rozhodčí byl dneska fakt moc tragédní, díky bohu, že jsme to zvládli.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pekne v prdeli, AC je na čele....

Reagovat
panca

ibra MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

paráda..., jak byly 3 body s Parmou snadný, tak jsou 3 body z Říma vydřený a takové zápasy jsou do boje o čela ty úplně nejlepší, dost jsem si zařval. běžím to oslavit, takže ve zkratce - do posledních 5ti minut a zbytečného gólu na 2:3 to bylo snažší, než jsem čekal. záloha Romy byla fakt hrozně statická, tímhle nešlo získat nějaký konstantní tlak ze středu pole a Osvaldo na hrotu nám to dnes ulehčoval. co se týče nás, tahle záloha (na středu Bommel, nebo Ambro, podle únavy) se mi líbí asi nejvíc, konečně neztrácí dech a potvrzujou to výsledky. Aqua to - pro mě trochu překvapivě - dokáže zatím řídit a Noce je strašně užitečnej z té levé strany, ačkoliv jsem ho při té ložence slušně vypičoval, kór po Bojanově gólu. Ibra bez komentáře, ale Robson se hledá, přestože do vysunutějšího pressingu je vhodnější než Cassano..., to už záleží na potřebách. Urby je hrozné ucho..., jako by hrál v Itálii poprvé. obrana ucházející, Nesta po většinu zápasu výbornej, ale aby ho takhle ochcal teenager při gólu na 2:3, to je něco hroznýho.

Aquilani MOTM, dnes jeho suverénně nejlepší zápas v AC.

potvrdit to doma s Catanií a jsme z nejhoršího venku...

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsem nevidel, ale vysledek super a dulezity 3 body, pred zapasem bych bral i bod

Reagovat
Shevchenko

Mohlo tam být daleko více než 3 góly, takže v tomhle směru spokojenost, zaslouženě. Teď si jedeme pro povinné 3 body do Běloruska a pak doma Catania. Před přestávkou to musí být 2 výhry. 7 výher za sebou orámované repre pauzy, to by byla paráda.

Reagovat
Tsigi

Abbiatiho rozehrávání mě zabíjí. V zápasech s týmem, který hraje na kontrolu míče, nesmí brankář zbytečně zamrdávat balony. Aquilani měl dneska výborný zápas. Líbil se mi v obou fázích hry. Ibra je nejlepší hráč ligy a v těhle zápasech to musí prokazovat. Silva se mi dneska zdál horší než obvykle. Emanuelson na AC nemá a skutečně mě bolí, když ho vidím na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že parádní výsledky,my musíem sledovat Neapol a AS Řím a ne AC Milán ti stejěn tu LM uhrají tutově,ti uhrají titul.Hlavně ať ztrácí Neapol,AS,Inter,Udine.Takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd... My musíme sledovat jen sami sebe a na nikoho se neohlížet. Sami si můžeme za to, kde jsme, nikdo jiný za nás ty body neposbírá.

Reagovat
Filipow

Sakra, na to AS jsem se letos těšil nejvíc a ještě jsem neviděl ani zápas.. A ani nepředvádí dobré výkony, hrůza. Slibuji, ale, že na další zápas se podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
10

nádhera, GRAZIE RAGAZZIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Juve

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS FC !!!

obrovska radost.. jooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

JUUVEE STORIA DI UN GRANDE AMORE!!!!!!!

Reagovat
lnterista

Gratuluji Juve k zaslouzene vyhre...

jsem zvedavej na co budem vymlouvat dneska

Forza Inter

Reagovat
M11

moc diky

Reagovat
Pinturicchio

Není nějak zasloužená, ten zápas mohl dopadnout v podstatě jakkoliv, hlavně ten první poločas. Jinak díky.

Reagovat
lnterista

tak nejake sance byly a z nekterych utoku jsem mel dobry pocit ale celkove bylo Juve lepsi

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Už jsem se bál, že tu žádný soudný Interista není.

Reagovat
Inter Eterno Amore

je nás viacej

Reagovat
smazaný uživatel

taky díky za gratulaci

Reagovat
lnterista

ja na to koukal v TV a po zapase EF...chat me rozptyluje a tohle byl pro me moc dulezitej zapas tak jsem na to chtel klidek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nepostrehol som ze by sa to tu nejako rozoberalo ale ja som si to vsimol tak na to upozornujem nedokazem pochopit ako mozu byt niektory ludia v tomto pripade ranieri tak neuveritlene naivny a hlupy ze robia veci ake robia???ranierimu podla mna viac zalezi na tom aby sa ukazal nejakym prekvapujucim a neuveritelnym tahom na miesto toho aby hral ucelovo a mozno tym uspesnejsie....to iste skusal v interi gasperini len inym sposobom a letel tak aby sa ho ranieri coskoro nenasledoval ako len moze v zapase akym je derby s juventusom postavit do zakladu obiho a nechat sediet stankovica???ano je to fakt uzasny prekvapujuci tah ale vieme co obi ukazal a coho je prave v derby zapasoch schopny stankovic okrajovo mozno spolahnut co kazdy snad vie ze nagatomo na ihrisko nepatri ale co vymyslel s tym castaignosom tak to uz bolo fakt chore ale vazne ten chalan urcite ma talent ale zjavne sa este neudomacnil a nechytil absolutne si neveri a on ho posle na ihrisko proti juve pred 80 tisic nadrzanych divakov????nepochopitelne navyse ked inter prehraval a na lavici ostal milito.........mal tam ostat zarate este apson 10-15 minut a potom vybehnut milito nie on tam da castaignosa........nooo claudio zrejme uz aj tebe to prerasta cez hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE AMICI!!!

Cenné 3 body, další zápas za námi. A od zítra myslíme zase už jen a pouze na zápas v Neapoli!

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Pipo123

Takže klobúčik, Juve som neveril ale tak asi naozaj majú týmoveho ducha

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

hrali dobre...a nejvic co me na tom sralo tak byla videt ta perspektiva...nas tym je v riti a

nevadi mi ani tak to misto v tabulce nebo prohra s rivalem ale to ze ted jako Inter po fotbalove strance stagnujem ba dokonce zhorsujem a uz je to nejakej rok a porad zadny krok k lepsimu

Reagovat
10

tak tahle sestava vyhrála všechno, vždycky pak příjde konec cyklu a s tím spojený problémy...problém je u vás v tom, že ty hráči, co to měli/mají převzít na to nejspíš nemají

Reagovat
lnterista

jj to mas pravdu...navic nejsou prachy a neumime privest kvalitni "levnou" posilu takze nevim co bude...mas strach ze pristi rok bude sestava skoro uplne stejna krom Nagatoma nebo nekoho jineho dalsi prumer

Reagovat
10

potřebovali byste Moggiho, nebo Gallianiho, který dokážou změnit tvář týmu za pár šupů...třeba dnešní střed zálohy proti AS stál Rossoneri 1 milion

Reagovat
lnterista

to byl ale Inter nemel vest Sheldon

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Alex nepřidal třetí

Reagovat
smazaný uživatel

letos mu to tam nechce padnout

Reagovat
DelPiero137

Alex nastupil a mal sancu? Mne nefugoval net, len na mobile.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel zprava sám na golmana, ale zapoměl míč pod nohama, takže ho trefil špatně a křížem mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a tím by mohla skončit letos liga, pořadí přesně podle mého

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je na moje gusto moc nahore ale bral bych takovy poradi vo tom zadna... to kazdej fanousek Juve

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel

Značka "Juventus FC, otec a syn"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mars

Ale jooo byli jsme lepší i když ten rozhodčí my přidělal nervů..... ale co. Nejkrásnější bylo vidět naštvaného Morratiho po zápase FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci sousedi, řval jsem při gólech a při konečném hvizdu jako pavián Kdo jiný by mohl Inter sestřelit než Claudio s Mirkem?! Až na ty děravý obrany a chyby v rozehrávkách, krásný zápas, měli se koukat všichni ti, co tvrdí, jak je calcio nudný, takticky svázaný, bez gólů a šancí. Díky kluci, FORZA GRANDE JUVE!!!

Reagovat
DelPiero137

Digi tv davalo blbe vodne polo, net mi nejde. Tak som to sledoval cez mobil, livesport a ef forum. A zapas som si uzil vdaka ef a komentom Juventini

Asi 40 minut som pozeral na mobil, sledoval ako sa refresuje livesport a modlil sa nech to odpiskaju. Kedo odpisali zaklonil som flasu 62% tatranskeho caju.

Forza Juveeeeeee!!!

Reagovat
brenk

Fanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak ešte raz gratullácia

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mars

Reagovat
homeles8

na začátku jsem si řek, že jedna prohra se přežije, pak po gólu jsem myslel, že to Juve nabudí, potom jsem začal nesnášet plešatý negry a Marchisio mi pak vrátil názor - žádnej rasismus. Andrea Pirlo dneska nechal hlavu doma, hrál jak Momo Sissoko. Penalta bejt měla, ale pak bych přišel o psychedelickej zbytek zápasu. A rozhodčí podal výkon jak MsGoo v diskuzi na EF. Chiellini dobrej druhej zápas po sobě Chtělo by to proti někomu slabšímu, třeba napřed jen na pár minut na konci vyzkoušet Sorensena za Bonucciho. Jinak Conte je dobrej, a i kádr je dobrej, prostě i když výsledky jsou fenomenální, musíme tolerovat a chápat, že se to teprv rozjíždí. A škoda že Alex nedal ten gól.

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

dobry koment

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

home, tvoje komenty čtu hrozně rád

Reagovat
homeles8

dík

Reagovat
10

velmi osobitý

Reagovat
smazaný uživatel

potom jsem začal nesnášet plešatý negry a Marchisio mi pak vrátil názor - žádnej rasismus

rozhodčí podal výkon jak MsGoo v diskuzi na EF

Reagovat
smazaný uživatel

"prostě i když výsledky jsou fenomenální, musíme tolerovat a chápat, že se to teprv rozjíždí."

Reagovat
homeles8

jo, dyť trenér a hodně hráčů je tam první sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ale i přesto, prostě skvěle napsaný

Reagovat
homeles8

Reagovat
vocasisko

sorry, ale na čem jedeš?

Reagovat
Yanek

tohle jo

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečně jsem si ten zápas užíval, neskutečně jsem při něm trpěl. Jsem strašně rád, že jsme to dotáhli do vítězného konce. Víc k tomu nemám, ... díky, kluci !

http://www.youtube.com/watch?v=ZrzAUG13GTg

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw tu hymnu miluju a můžu si ji pouštět pořád a pořád dokola

Reagovat
Pinturicchio

... aby se Ti neposlouchala, tak to prokládej - http://www.youtube.com/watch?v=rtAbdU2igF4

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ještě neslyšel, nevídané... Každopádně já to prokládám tímhle http://www.youtube.com/watch?v=9kZRT0m-_XI

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opět strašně moc spálených šancí,ta koncovka musíme zapracovat.Kdy jindy porazit neoblíbenou Neapol než teď,máme formu Neapol určiět bude víc unavená,všechno hraje pro nás.Pojďme si pro tu LM konečně,všechno ostatní bude nadplán.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj sem aby sa to náhodou nestratilo

Perfektný zápas, ktorému nič nechýbalo....napätie, nervy, a konečná radosť....výhra vždy poteší ale výhra nad Interom ? PRICELESS

Samozrejme treba popracovať na mnohých veciach, ale chalani zvládli koniec zápasu excelentne a Inter k ničomu nepustili. Fakt dúfam že už nikdy nezažijeme také sklamania ako v posledných dvoch sezonach, takže netreba podceniť slabších súperov a bodovať stále. Nejdem nikoho kritizovať takto v konečnom zúčtovaní, lebo sme porazili Inter a to je hlavné. Inter sa rozhodne nemôže sťažovať na rozhodcu....

A chcel by som sa podakovať aj Juventinom tu na EF, vdaka tejto diskusii som pri sledovaní futbalu objavil nevídanú zábavu, vždy sa teším na zápasy Juve a s nimi súvisiaci "chat" s ostatnými fans....dakujem páni

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda musím nevýslovně smeknout před Javierem Zanettim, to jak dokázal přesprintovat celou naši levou stranu ve svých letech, mě dostalo, celkově podal parádní výkon, jednoznačně muž zápasu na straně Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor,minulé sezony přišlo vždy po velkým vítězství vystřízlivění!Conte by je teĎ měl zkrotit!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Inter Eterno Amore

prehra bolí, ale nič sa nedá robiť .. dnes hra dopredu vôbec nebola taká zlá, lenže obrana opäť neustrážila kľúčové situácie

myslím, že Juve táto výhra veľmi pomôže a budú si teraz neskutočne veriť

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval som ten zapas pretoze net nefungoval a digi davalo slovensky narodny sport vodne polo bol som si uplne isty ze inter to vyhra vobec som nepochyboval a stavil by som nato majetok o to som sa ale nemal s kym stavit tak som aspon stavil 100eur na vyhru interu a somnou to tak urobilo asi pol podniku kde som prave sedel pretoze aj oni si naprik kurzu 2.45 boli isty ze inter to uz musi vyhrat........vsetci sme sa pekne osrali ale najviac sa osral sam inter.......momentalne maju vsetci fanusikovia interu poriadnu skusku vernosti ku klubu lebo to co vyvadza inter v tejto sezone je fakt na o vitazstve interu som nepochyboval hlavne preto ze aj ked sa im doteraz v lige nedarilo vacsinou to tak byva ze prave v derby sa muzstvo chyti alebo aspon preberie a vyhra a okrem toho neda sa povedat ze juve by zrovna valcovalo aj ked bolo prve v tabulke mozno preto ma ten velky kurz nalakal a to vacsie je moje sklamanie fakt neviem co ma trapi viac ci to ze som zase prisiel o 110 eur koli svojej hluposti a nenazranosti alebo to ze klub ktoremu roky fandim nieje schopny drzat krok z najlepsimi pritom donedavna sam najlepsi bol..........som velmi sklamany a pomaly prestavam verit ze inter sa dostane aspon do boja o europske pohari a to som zvycajne optimista fakt je to zle co je skoda a mrzi ma to

Reagovat
Pinturicchio

Catania - Neapol 0 ( 1:1 )

AS - AC 0 ( 2:2 )

Inter - Juventus 2 ( 1:3 )

Abych se nezapomněl pochlubit, všechno jen o gol, ... som taký skoro vyhrávajuci

Reagovat
10

jj, akorát výsledek si tipnul správně jen jednou, ještě k tomu tam pro tebe neexistovala jiná volba

Reagovat
Pinturicchio

... ale příště, příště už to vyjde.

Reagovat
Pinturicchio

Ale abych si napravil reputaci, tak naše střelce jsem dneska trefil, ... ale nevsadil to

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny pohlad na tabulku, len Juve a AC by sa malo vymenit a bolo by idealne. Inak ciste teoreticky bolo by to dost zaujimave keby Inter zostupil (viem ze je to nonsens, len teoreticky)...Bol by som zvedavy ako by sa stym vyrovnali....

Reagovat
smazaný uživatel

Odehráli jsme zápas plný nepřesností, zahozených tutovek, ukvapených rozhodnutí. Ale důležité jsou 3 body.

Mirko a Giorgio mě neskutečně štvou. Jakoby se jim chtělo hrát jen proti velkým soupeřům. Ještě že nás teď čeká silné trio Neapol, Palermo, Lazio, aspoň budou hrát na vyšším levelu a nebudou to flákat, jako proti slabším týmům.

El Chelo se do toho začíná dostávat, pomalu, ale jistě. Což je velmi dobrá zpráva, snad dostane v dohledné době šanci v základní sestavě.

Lichťák je ďábel. Ten kluk má v prdeli raketu nebo používá dusík. Vidět ho, jak si to ťukne s Mirkem a ještě si prohodí pozici, že hraje na hrotu... Je to magor, ale mám ho rád, přes všechen svůj odpor, jak moc jsem ho nechtěl. Musím svá slova neopodstatněné kritiky vzít zpět, ten kluk je prostě bourák.

Andrea, no, každý den není posvícení. Každopádně díky za sražení Sneijdera, už to chlapec potřeboval. Matrigola je mi líto. Měl slušné příležitosti a při střídání bylo vidět, že by rád ještě hrál. Příště vsítíš amico.

Dál už to ani nebudu rozvádět... snad jen. Grazie Claudio, Grazie

Užívejme si vyloupení Meazzi a od zítra mysleme na vyloupení San Paola. Další cíl, porazit Neapol!

FORZA RAGAZZI JUVENTINI, FORZA ANTONIO CONTE, FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

za celý príspevok, ale hlavne za Lichtiho, ako keby si mi písal zo srdca

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

No a bude po těžkým trojboji Fiorentina,Inter a Neapol a to užmáme jasných 6 bodů,tolik lidí nám tady nevěřilo,já říkal že je uplně jedno v Serii A proti komu hrajete i přes ten relativně lehký los jak každý říkal na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus - NEVER ENDING STORY

Reagovat
lnterista

ja vim ze Maicona tu asi nema nikdo moc rad ale verte kdyby jste ho meli v tymu tak si ho taky zamilujte...to je ZVIRE

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne ako Lichti

Reagovat
Inter Eterno Amore

a proti Juve dáva najkrajšie góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si v tejto sezone zamiloval Claudia a Lichtiho .....dobre že sme Claudia nepredali do AS

Reagovat
smazaný uživatel

Marchiso,Pirlo,Lichsteiner,Matri a Conte jsou zatím největší strůjci tohodle tažení.Konkretně ale u Lichsteinera nikdy jsem nevěděl že je až tak dobrý,zatím přes něho nešel anijeden gol a to jak jezdí nahoru dolů je neskutečné,jeden z nejlepších nákupů za poslední léta.

Reagovat
homeles8

Barzagli. Neni tak vidět, ale má na tom minimálně stejnej podíl, jako Pirlo nebo Matri

Reagovat
10

amen...pro mě zatím nejdůležitější hráč, pokaždý si při pohledu na jeho hru a těch střelců vedle něj říkám, kde bysme bez něj byli...

Reagovat
10

mimochodem stál €250 000, to se Marottovi povedlo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta udělal hodně dobrých obchodů, proti němu stojí jen odchod Diega se ztrátou, odchod Mela s Zieglerem (což nebylo jeho rozhodnutí) a nekoupě žádného top útočníka o kterém se mluvilo.

Reagovat
DelPiero137

Nehrava prave Barzagli praveho stopera?

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
lnterista

jinak jsem rad za ten penaltovej zakrok(Marchisio?:Castellazzi)...to snad byla jasna penalta ne?

dekuji za ni...doufam ze prestam brecet

Reagovat
homeles8

*přestanem (?)

Reagovat
Pinturicchio

Jj, Marchisio. Jak jsem psal, ono bylo na pytel, že se Vám to sešlo takhle po sobě, takže to prostě tlouklo do očí. Kdyby se to rozložilo do celého roku, tak si na to nikdo ani nevzpomene.

Nic, končím, dobrou.

Reagovat
lnterista

to se bude spinkat co

ciao

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto som si dal akurát na pozadie....sedí to na naše výsledky zatiaľ :

http://i44.tinypic.com/24loc2v.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Jinak jsem rád za zdejší fanoušky Juventusu i Interu Milán a vlatně celýho Calcia, protože jste všichni prostě normální a nemusíme se hádat, jestli má delší péro Ronaldo nebo Messi, nebo jestli víc smrdí nohy Drogbovi nebo Rooneymu

btw. kdy hrajem doma s AC Milán?

Reagovat
smazaný uživatel

už ste

Reagovat
M11

uz jsme prece hrali.. 2:0

Reagovat
homeles8

sakra, já myslel, že to bylo venku tak nic, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezké hádky asi

Reagovat
Infi

Pí*oviny tam chodíš psát i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam moze, pretoze, to nieje 'doma'

Reagovat
Ragazzo d'oro

Koho by před sezonou napadlo, že z matkáka Marchisia bude střelec rozhodujících gólů proti klubům z Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Promiň, ale já ho prostě nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou..Chlape...Tak to to píšeš tomu nepravému...!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Fakticky??

Reagovat
smazaný uživatel

JJ diskusia je tu super oproti PL či PD, dnes som to tam zbehol a je to otras....

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na houma

Reagovat
homeles8

jo, to je něco strašnýho :-) ale nechci to moc řešit, to jsem sem napsal jen jako takovej bonus navíc

Reagovat
lnterista

radeji bych toho draka nez to kure nebo co to je

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
homeles8

jo, už je mi to jasný

Reagovat
Yanek

Maurizio Zamparini má velice speciální vztah k trenérům svého Palerma, což prezident sicilského klubu znovu potvrdil, když současnému kouči Devisi Mangiovi nařídil dodržovat rozestavení 4-4-2. "Rád bych každému připomenul, že se ve fotbale pohybuji třicet let a rozumím mu nejen na poli řízení, ale i po sportovní stránce. Moji trenéři tak mají povinnost mě poslouchat," prohlásil Zamparini.

Zampa mě nepřestane překvapovat, nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

...tak ať to trénuje sám ne?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Zampa mu nenariadil doržovať 4-4-2, práve naopak, chcel návrat k 4-3-1-2, a tak sa aj udialo...to ale len tak, že tá prvá veta je blbosť.

Reagovat
Yanek

Je to článek tady z EF, tak nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za dnešní výhru..! :) Celý tým šlapal jak měl a tak to má být..možná tam bylo pár hráčů kterým to úplně sedlo ale ostatní to odmakali a tak se pozná tým...! :)

Penalta podle mě byla jasná, ale to by Morattiho na tribuně asi způsobilo nějakou zdravotní újmu, tak sem i rád že to nepískl, přece jenom musí být ještě na ten soud ready..! :))

Teď toto vítězství potvrdit s Neapolí..! :)

Trošku mě zklamal Inter jak nezakopl balon, když viděli jasně že tam leží, ale co už..;)

A Zanetti opět ukázal co v něm je..! :) Klobouk dolů před ním...

FORZA JUVE...!!!

Reagovat
homeles8

jo, Zanetti respekt

Reagovat
Infi

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sklamal hlavne Chivu. Od Castaignosa sa nulový výkon dal očakávať. Snáď to už Ranieri zistil, že on na Inter nemá, ak mu to teda do teraz nedošlo, tak po tomto polčase snáď áno Ale je to Ranieriho boj, ak nebudú výsledky, tak letí preč. Zárateho tam mohol do nejakej 65 min kľudne nechať a potom tam poslať Milita. Každopádne dnešná prehra zaslúžená, Juventus mal viac šancí ako my. Obrana dneska nepôsobila dobre, hlavne spomínaný Cris. Takže snáď sa po výhre ožerú a minimálne týždeň tu nebudú Ale robím si srandu, nech sú tu koľko chcú, mne je to úplne jedno.

Takže chlapci, chlapi a nejaké baby čo sú tu, užívajte si nasledujúce zápas. Vidíme sa čoskoro. Za nejaké tri dni v LM. Ale zápas asi nebudem pozerať Takže zatiaľ si odo mňa oddýchnite Ale Jajinkovo sa to nejako nenaplnilo, určite čakal viacej. Tak či onak, svoje komplexy nech si radšej ventiluje na lámaní ceruziek ako to už raz tu v diskusii spomínal

Noo...aaa....na zápas s Lille by som dal takúto zostavu:

Caste-Il Colosso,Il Leader,Il Muro,Pupi-Drak,Thiago,Cuchu-Snajper-Mauro,Pazzo ...v prípade vážnejších problémov u Sneijdera jednoznačne Drak na AM a do zálohy Joel

Dovidenia v stredu

Reagovat
smazaný uživatel

cize zajtra

Reagovat
Yanek

Ty jsi neuvěřitelný.

Reagovat
brenk

Z tej zostavy som **** vyčítal, skús to napísať aj menami

Reagovat
Kenneth

Zkus priste pouzivat normalni jmena a ne ty tvoje radoby prezdivky.

Reagovat
smazaný uživatel

sice aj podla prezyviek viem koho mas na mysli ale tiez si mylsim ze je to velmi trapne pisat predpokladanu zostavu v prezyvkach neviem co si tu niektori pani dokazuju tym ze pisu hracov prezvykami

Reagovat
smazaný uživatel

sem tam to u nějakého hráče neuškodí, ale tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas priamo na štadióne sledovalo 78.072 divákov. Veľká vďaka všetkým, ktorí prišli Inter podporiť

Reagovat
lnterista

doufam ze v lete jako hlavni posila nebude Zarate nejlepsi by bylo kdyby jsme ho vubec nekupovali...ten kluk se mi vubec nelibi ale vubec nicim

Reagovat
smazaný uživatel

toto je velmi blby a zbytocny komentar ale vazne

Reagovat
smazaný uživatel

zas miliarda strik striik komentov

Reagovat
homeles8

Komentáře (163 / 8 nových)

..tak jaká miliarda?

Reagovat
j_mrazik

On to asi počítal na spermie.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

ten Boateng je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rad, když na první pohled "tvrdej černoch" začne zpívat jak kdyby mu usekli koule

Reagovat
lnterista

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem to dneska vzdal s Digisportem. Závidím všem, co si ten zápas užili...

Reagovat
10

m*dky rumunský, co od nich čekat...ráno to bude ke stažení v HD

Reagovat
smazaný uživatel

Tu stránku, cos sem hodil používám teď furt. Nejvíc mě sere, že jsem čekal do těch 11 a pak i na celej Milán, kdyby náhodou... A nejsou to mrdky rumunský, ale slovenský...Rumuni mají 3 programy, takže tam by sis vybral.

Reagovat
10

ta je dobrá, ale ještě lepší je to hledat přes filestube.com...už to je k dispozici:

http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?143126-FUTBOL-Serie-A-Inter-vs.-Juventus-29-10-2011

Reagovat
lnterista

ja mel na sopcastu Digisport a pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám 3 programy, pak Maďaři a bůhvíkdo ještě...

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Tie známky na Goale sú fakt na hlavu Pirlo má 7.5 , a napr, Lichti len 6.0 ....

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu... Lichti byl jeden z nejlepsich na hristi... vubec uz od zacatku sezony je to zrovna on, kdo dela ten rozdil... neskutecne maka dozadu a dopredu je obcas lepsi nez nekteri utocnici... fakt tenhle prestup se Marottovi poved

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to je vpíči , akurat som došiel domov zjetí jak ruská mašina , a vidím prehru 2:3 , kedy ten neandertálec dá 2 áčka, tak to je fakt vela , píče !!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alberto Aquilani

dík :D

Reagovat
Alberto Aquilani

To si už robíte uplnu prdel , kukol som zostrih a Aquilani dal 3 áčka ... chodte všetci do píí.....

Reagovat
smazaný uživatel

sere ma tá prehra, pretože nehráme zle posledné zápasy, ale v obrane robíme katastrofálne chyby, stálo nás to body s Laziom, s Janovom a teraz aj s AC, máme tlak aj šance, ale vzápätí sa oberieme o šancu na dobrý výsledok lajdáckou chybou Enrique, zamysli sa

Reagovat
smazaný uživatel

dal 2...na nestův gol prihraval robinho

Reagovat
Alberto Aquilani

jj , už som si všimol

Reagovat
10

Tak ani dnešní Gazzetta Rizzoliho nepochválila, píše o "příliš" přehlédnutí ve prospěch Interu...jasná penalta za stavu 2:1, po který mělo následovat vyloučení Castelazziho, neexistující ofsajd Matriho, který měl jít sám na bránu, 2x špatně posouzený roh v neprospěch Juve v závěru zápasu.

Hodnocení hráčů:

http://img854.imageshack.us/img854/3051/gazzettahodnoceni.jpg

Reagovat
GEGE

prosímtě kde to vždycky najdeš takhle ty znamky?

Reagovat
10

každý ráno je aktuální Gazzetta ke stažení v pdf na tomhle blogu - http://avaxhome.ws/blogs/pollicino63

Reagovat
GEGE

Ď

Reagovat
smazaný uživatel

ty umíš italsky?

Reagovat
10

nur trochen

Reagovat
smazaný uživatel

letos bych se chtěl taky konečně začít učit italsky, už to odkládám dobrý 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné ráno,musel jsem se opět pokochat tabulkou

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu

Reagovat
olis

jakoze neapol mal super zaciatok a pootom som to uz radsej ani nepozera :-( ak to pojde takto dalej mozu byt radi ak budu na 6 mieste a lepsie , nestaci porazat silne tymi ale treba aj tie slabsie

Reagovat
FuckT

jj, ale co uz ked trener je nuteni setrit hracov a obmienat zostavu, a na lavicke mame hviezdy ako Dzemaili, Santana a Fidelleh ... vsetci ti hraci su dobri akurat tak na sedenie na lavicke ...

Reagovat
smazaný uživatel

200.per Udinese 0-8 Palermo !!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Juve

Reagovat
M11

Robur

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Palermo!!!

Reagovat
One-Real

Sledoval nekdo Atalantu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
One-Real

Co Maxi ?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas hrál tak, jak on umí, ale druhý už se svezl s celou Atalantou. Dnes ho na hřišti zastínil jiný fantasista - Ramirez...

Reagovat
rossoneri89

Di Natale je neskutocny .... vsak on dava 3/4 golov Udinese ...

Reagovat
Pipo123

Dneska zahadzoval

Reagovat
rossoneri89

tak to neviem lebo som zapas nekukal ale narazam na to ze v kazdom zapase streli minimalne gol

Reagovat
Inter Eterno Amore

Maicon

Reagovat
lnterista

na jak dlouho?

Reagovat
rossoneri89

pise sa mesaic

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, od Udine sme si zaslúžili ďalšiu sedmičku, a môžme ďakovať ich neschopnosti premienať šance, inak by smu ju aj naozaj dostali. V obrane chaos, dopredu sme nevymesleli nič, a naviac ma dožral Zahavi s jeho zakončením. Buď dal nejaký pľuvák po zemi, alebo to napálil vysoko do tribúny. Ale sklamali všetci, možno až na Tzorvasa...

ale čo, doma vyhrávame tak spadnúť by sme nemali...

Reagovat
smazaný uživatel

člověk už si říká, kdy Udine začne ztrácet a oni jak suveréni pořád v popředí ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale im to prajem, sympaťáci, na čele s Di Natalem...

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne,fandit Palermu musi byt fakt tazke

Reagovat
smazaný uživatel

říká interista...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
One-Real

Peeeta Kvitova.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Bologna a konečne Di Vaio, aj keď z penalty, snáď ho to nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu Ramirezovi...na jeden přihrál, další dal a ten třetí byl faul na něj a penalta MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pekne ... S trochou štastia by som mohol aj vo fante poraziť Alberta, konečne ma podržal Mirante...ale Mirko zlobí

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, že admini neustále toho rádoby interistu tolerují... Ono je hezké, že tu udělá možná nejvíce kliků ze všech a nejvícekrát tu stránku naštíví, ale že díky němu a jemu podobných sem už nepřispívají uživatelé, kteří tomu alespoň trochu rozumí nikomu nevadí.. Radši aby tu bylo 30 přispěvovatelů a diskuze, která obohatí, než tu pořád číst toho debila...

Reagovat
smazaný uživatel

jaksi jsem si teď všiml, že to domingo zavedl pod Contem...

Reagovat
smazaný uživatel

koho nemas rad?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Miroooooooooooooooooo

Reagovat
panca

postavim interistovi cisseho a on ma hned dve asistence

Reagovat
lnterista

stejne puknu

Reagovat
panca

koupi nekdo 2 listky na plzen - ac?

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik je prodáváš?

Reagovat
panca

prodam za nakupni cenu. Presne nevim kolik staly, dostal jsem je, zjistim cenu. Jen vim, ze byly drahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Jestli máš icq, tak si mě přidej: 197 899 536. Nebo mi napiš na mail: GrandePaolo91. Je to nově založený účet, abych tady nemusel psát skutečný email.

Reagovat
smazaný uživatel

GrandePaolo91@seznam.cz

Reagovat
panca

k veceru ti napisu. Ted jsem na mobilu

Reagovat
panca

mas to tam. Nelekni se ceny

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti odepsal.

Reagovat
panca

ok zitra dej vedet.

Reagovat
lnterista

od nej bych nekupoval

Reagovat
panca

no jo, kamosi vzdycky podrzi

Reagovat
lnterista

ty nepujdes na AC nebo mas vice listku?

Reagovat
panca

budu za velkou louzi na lepsim sportovnim zazitku samozrejme to vyslo tak blbe, ze se vracim ten den, ale uz bych to nestihl

Reagovat
lnterista

lepsi zazitek je tak max. Colorado nebo US Open a ten uz byl takze fakt nevim

Reagovat
panca

rangers a pokud zacne, tak na nba

Reagovat
smazaný uživatel

Máš je ještě? Bral bych je hned.

Reagovat
Slejdy

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

tipnu si,ze LM si zakope AC s Juve a na 3 flek si tipnu Neapol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele