10. kolo
29.10.2011 18:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

AS Řím - AC Milán 2:3

Dvě branky švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče měly hlavní podíl na výhře 3:2 na hřišti římského AS. Rossoneri tak potvrdili vzrůstající formu a minimálně na pár hodin se dostali do vedení v tabulce.

Hned na úvod se sluší říci, že se hrál parádní otevřený fotbal. Na Olympijském stadionu bylo k vidění mnoho šancí a celkově krásný zápas. V 17. minutě poprvé rozvlnil síť Zlatan Ibrahimovič, švédský útočník si naběhl na krásný centr Aquilaniho a hlavou překonal Stekelenburga - 0:1.

Římané opláceli stejnou mincí, rohový kop Pjaniče se snesl na hlavu Burdissa a stoper Vlků zařídil vyrovnání na 1:1. Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho, neboť za dvě minuty padla další branka a znovu to bylo ze vzduchu. Výborný centr tentokrát předvedl Robinho a Alessandro Nesta hlavou vrátil vedení na stranu AC - 1:2. Ani tento výsledek nemusel dlouho trvat, Bojan Krkič měl solidní šanci, ale nadvakrát ho vychytal Abbiati.

Také po změně stran se bylo na co dívat. Po přímém kopu Pjaniče se vzduchem prolétl vynikající Abbiati a při následném rohovém kopu opět úřadoval brankář Milána. O pár minut došlo k zajímavému okamžiku, Boateng vystřídal Emanuelsona a na lavičce zřejmě pronesl něco nelichotivého na adresu hlavního sudí, ten ghanskému záložníkovi ukázal červenou kartu. Milán ale do oslabení nešel, takže mohl v jedenácti čelit dalšímu nájezdu Říma. Nicméně to byli hosté, kdo měl další tutovku, takřka jistý gól odvracel po souhře Cassana s Aquilanim Burdisso.

V 78. minutě se podařilo Milánu vstřelit třetí gól. Nakrátko rozehraný rohový kop postrčil Cassano na Aquilaniho a ten dalším skvostným centrem našel znovu hlavu Zlatana Ibrahimoviče. Opakovaný záběr sice ukázal, že Ibra stál v ofsajdu, ale branka byla normálně uznána - 1:3. Ibrahimovič mohl dosáhnout i hattricku, ale Cassanovu přihrávku nedokázal zužitkovat.

Římané se nevzdávali, Lamela odvedl vynikající práci a Bojan Krkič opět snížil, tentokráte na 2:3. Závěr utkání patřil domácím, AS soupeři pořádně zatopilo, ale i přes chaos v pokutovém území se Rossoneri ubránili. Díky výhře 3:2 se alespoň na pár hodin dostali na první místo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
-Pato-

to bude těžký zápas... 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

další 4 fíky... 2:4

Reagovat
Francesco Totti AS

po smolné prohře v Janově potřebujem 3 body...FORZA ROMA!

Reagovat
maras93

1:4 ( Aqua hattrick )

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych se nedivil ničemu A příště Taiwo!

Reagovat
-Pato-

a potom Abbiati ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

prečo má Zambrotta prednosť pred Taiwom? Nevšimol som si, že by bol zranený a posledne hral dosť dobre. Nepochybujem o kvalitách Zambrottu ale Taiwo mi príde lepší..rýchlejší, bojovnejší, dravší..a hlavne mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo se jeste uplne nerozehral,,,dostava příležitost na menší zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milanista9

Jestli za to nemůže itaština.

Reagovat
smazaný uživatel

Zambro si svioju stranu postrazi Aj ked by som tam predsa videl radsej Taiwa

Reagovat
smazaný uživatel

mexes neni zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím vyhraje, věřím klukům že to daj. DAAAAJE ROMA!!!!!!!!!!! doufám že komentovat bude Carlo Zampa. Je nejlepší!!!!! FORZAAAA ROMAAAAA!!!!!

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeee prohráli jsem ale doufám že příště už to dáme FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

jak naivní

Reagovat
smazaný uživatel

ty si naivní. herně se o dost zlepšili

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sem neviděl, ale výsledek dobrej, takže spokojenost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele