10. kolo
30.10.2011 12:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Chievo Verona 4:1

Hned pět branek bylo k vidění v prvním nedělním zápase na stadionu Franchi, kde domácí Siena rozstřílela Chievo 4:1. Ústřední postavou byl Destro, jenž se zapsal mezi střelce dvakrát.

Siena se na svého soupeře vrhla hned od úvodního hvizdu. Po třech minutách hry musel poprvé výrazněji zasahovat Sorrentino, kdyby se tak nestalo, Destro by zakončoval do prázdné branky. Na druhé straně se dostal do blízkosti Brkiče Pellissier, ovšem neuspěl. Ve 25.minutě přišel první gólový okamžik celého zápasu, Mattia Destro předvedl fotbalovou parádu a Sorrentino mohl poprvé lovit míč ze své sítě - 1:0 pro Sienu. Zhruba za dvanáct minut mohlo být srovnáno. Volný přímý kop zahrával Moscardelli a Brkič s vypětím všech sil vyškrábl míč na břevno.

Další branky viděli diváci až ve druhém poločase. V 57. minutě vypálil z voleje Calaio a dorážející Destro vstřelil svojí druhou branku v zápase - 2:0 pro Sienu. Za další čtyři minuty ukazovala světelná tabule výsledek 3:0. Gaetano D’Agostino předvedl bezchybný volný přímý kop a Sorrentino naháněl míč marně!

Patnáct minut před koncem se podařilo hostům snížit. Klasický protiútok zakončil Moscardelli - 3:1. Kdo čekal závěrečný nápor Chieva, byl zklamán. Siena si výsledek hlídala a pro jistotu ještě dokázala vstřelit čtvrtou branku. V nastaveném čase se vyhnul ofsajdové pasti Calaio a střelou pod Sorrentinovo tělo udělal tečku za dnešním utkáním. Siena doma zvítězila na Chievem 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele