Serie A preview - 6. kolo

04.10.2008, 10:10, aktualizováno 04.10.2008, 21:24
Previews
Kanonýr Juventusu Amauri se postaví býalým spoluhráčům z Palerma. Ostatní celky, s nimiž se počítá pro boj o titul se představí venku. Fiorentina hraje ve Veroně s Chievem, AS Řím nastoupí v Sieně a AC Milán cestuje na horkou sardinskou půdu do Cagliari...

SS Lazio - US Lecce  (sobota 18:00)
V úvodním duelu šestého kola Serie A se představí SS Lazio Řím a US Lecce. Biacocelesti mají letos skvělou formu a zatím vedou ligu. Zastavit Lazio, především pak nejlepšího kanonýra ligy Maura Zárateho, bude pro nováčka velmi těžký úkol.

Delio Rossi, trenér Lazia, však nabádá své svěřence, aby se navzdory velmi silnému startu drželi nohama na zemi. Bianconeri mají na čele jednobodový náskok a na kontě čtyři výhry z pěti zápasů. Jediným černým puntíkem je zkrat na půdě AC Milán, odkud odjížděli Římané se čtyřbrankovým přídělem. Suverénní výhra 3:1 na půdě Turína utvrdila hráčům římského celku víru v zisk Scudetta.

Naposledy získalo Lazio Scudetto před devíti lety v sezóně 1999-2000. Na rozdíl od ostatních kandidátů na titul – AS Řím, Juventusu, Interu a AC Milán – nehraje Lazio evropské poháry, neboť skončilo loni až na 12. příčce. Nicméně letos je neúčast v evropských pohárech pro Lazio výhodou. Svěřenci Delia Rossiho se mohou soustředit na Serii A a budou odpočati, zatímco rivalové mají mnohem více vyčerpávajících zápasů.

Rossi také doufá, že dobrá fazóna jeho svěřenců přivede na stadión mnohem více fanoušků. "Jsem velmi hrdý na současnou pozici Lazia v lize. Byl bych však ještě více hrdý, pokud bychom mohli hrát před 50 tisíci diváků v sobotu. Taková návštěvnost teprve dokáže, že jsme na cestě za něčím velkým," řekl Delio Rossi.

Lecce pojede do hlavního města rozehrané z minulého kola, ve kterém porazilo na domácí půdě trápící se Cagliari Calcio 2:0. "Byla to pro nás velmi důležitá výhra," řekl trenér Lecce Mario Beretta. "Tohle je Serie A, každé utkání je obtížné a musíte dřít, abyste měli nějaké výsledky." Silná obrana bude pro Salentini klíčem k úspěchu. Lazio má totiž se 13 brankami nejlepší ofenzívu v lize. Lecce dostalo za poslední čtyři utkání pouhé dva góly. Nyní si však budou muset obránci poradit s nejlepší útočnou dvojicí Serie A Zárate – Panděv.

Absence jsou na obou stranách. Domácí celek nastoupí bez zraněného tria Tommaso Rocchi, Ousmane Dabo a Matuzalem. Mario Beretta se bude muset obejít bez brankářské jedničky Francesca Benussiho, který si v týdnu poranil ruku. Do branky se tedy postaví náhradní brankář Antonio Rosati.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo Carizzo - Stephan Lichsteiner, Sebastiano Siviglia, David Rozehnal, Stefan Andrei Radu - Cristian Brocchi, Cristian Daniel Ledesma, Stefano Mauri - Pasquale Foggia, Goran Panděv - Mauro Matías Zárate
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Antonio Rosati - Tiziano Polenghi, Gugliermo Stendardo, Fabiano, Andrea Esposito - Guillermo Giacomazzi, Andrea Zanchetta, Andrea Ardito - Fabio Caserta - José Ignacio Castillo, Daniele Cacia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (sobota 20:30)
Inter Milán se pokusí zaútočit na čelo tabulky v domácím utkání proti nováčkovi z Bologni. Domácí si budou chtít zpravit chuť po prohraném derby s AC a domácí remíze s Brémami. Bologna má nyní velmi špatnou formu a tak jsou jasným favoritem Nerazzurri.

José Mourinho prohlásil, že je před zápasem s Bolognou "extrémě klidný", navzdory prohranému utkání minulý víkend. AC Milán zvítězil "na domácí půdě" 1:0, ovšem hráči Interu neunesli porážku psychicky. V modro-černých řadách se hned dvakrát červenalo. Nejprve si odchod do sprch vysloužil známý tvrďák Nicolas Burdisso za druhý tvrdý faul, poté se dostalo na Marca Materazziho, který dostal druhou žlutou kartu za přehnané protesty již po svém vystřídání, sedíce na střídačce. V týdnu se navíc na San Siru dělily body. Nerazzurri pouze remizovali s Werderem Brémy 1:1.

Mourinho však věří, že jeho hráči budou stále odhodlaní, i po těchto klopýtnutích. "Jsem velmi, velmi, velmi klidný. Remíza proti Werderu, který bránil hluboko na své polovině po vstřelení branky, je dobrý výsledek. Pokud tam byl tým, který si zasloužil vyhrát, pak to byl Inter. Na domácí scéně jsou všichni naši velcí rivalové – AC Milán, Juventus a AS Řím – až za námi a my ztrácíme pouze dva body na vedoucí Lazio. Vím, že se vše dá do pořádku. Stačí pouze porazit Bolognu a poté Anorthosis Famagusta," řekl Portugalec.

Také president milánského celku, Massimo Moratti, se přiklonil k Mourinhovi. "Po změně trenéra se může stát, že ztratíme body. Potřebuje ještě trochu času. Odvedl doposud skvělou práci a nyní máme v klubu skvělou partu lidí. U hráčů je vidět nadšení z nového trenéra a taktiky a to je to nejdůležitější," prohlásil Moratti.

V sestupových vodách se topící Bologna je na tom podstatně hůře. Po vítězném utkání na San Siru proti Rossoneri přišla nelichotivá série čtyř ligových porážek v řadě. V těchto utkáních nedokázali vstřelit ani jednu branku a naopak šest jich obdrželi. Sami hráči jsou si tedy vědomi faktu, že musí přijít zlepšení, chtějí-li se udržet. Nyní Rossoblu doufají, že se jim povede na stadiónu Giuseppeho Meazzy vytvořit další senzaci. Tentokráte proti Interu.

"Byly jsme potrestáni za chyby, které jsme často dělali a díky kterým jsme dostávali branky. Není to však chyba pouze obrany, ale celého týmu. Také nám nepřálo štěstí, ale vše spočívá v lepším soustředění a tvrdé práci," prohlásil obránce Bologny Vangelis Moras. Trenér hostí, Daniele Arrigoni, ví, že jeho tým nutně potřebuje body. "Jsme na Inter velmi motivovaní. Oni mají ve svém kádru skvělé hráče. Čelit jim bude pro nás velká výzva," řekl Arrigoni.

Domácí nastoupí do utkání bez suspendovaného dua Materazzi – Burdisso. Hostující celek bude postrádat pouze zraněného útočníka Marca Bernacciho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio César - Douglass Maicon, Iván Ramiro Cordóba, Nelson Rivas, Javier Zanetti - Patrick Vieira, Esteban Matías Cambiasso, Sulley Ali Muntari - Alessandro Amantino Mancini, Zlatan Ibrahimovič, Adriano Leite Ribero
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Francesco Antonioli - Cristiano Zenonni, Evangelos Moras, Claudio Terzi, Davide Bombardini - Gaby Mudingayi, Sergio Volpi - Davide Marchini, Christian Amoroso, Francesco Valiani - Marco Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - AS Řím  (neděle 15:00)
AS Řím se pokusí na hřišti Sieny definitivně ukončit spekulace o krizi, kterou podle mnohých médií prochází. Římané však nyní mají formu. Zvítězili jak v Lize mistrů na půdě Bordeaux, tak v lize nad Atalantou. Naopak Siena nevyhrála již tři utkání v řadě.

Po vydařeném utkání v rámci Ligy mistrů jsou Římané značně motivováni. Giallorossi sice prohrávali, ale velmi silná druhá půle strhla vedení na stranu hostí. Pro římský celek je důležité, že se rozstřílela útočná posila Júlio Baptista. "Bestie" vstřelila do sítě Girondins dvě branky, doplněna jedním zásahem parťáka z útoku Mirka Vučiniče, který se ale ke smůle Říma zranil. Zraněný kotník černohorského útočníka je pro trenéra Spallettiho velkým strašákem, neboť se neví, zda-li nastoupí.

"Vítězství je nejlepší medicína. Jenom díky vítězství najdete pravé nadšení. Nyní jsme šťastni. Ustáli jsme těžký začátek sezóny, ale po tomto období se mi opravdu libý způsob, jakým můj tým hraje. Hráči ukázali, že mají kuráž a opět nabyli sebevědomí," vyjádřil se trenér Říma, Luciano Spalletti, k utkání s Bordeaux.

Giallorossi však musí v Serii A značně zapracovat na venkovních utkáních. Doma je sice AS Řím stále neporaženo, ale na svých cestách Římané oba dva zápasy prohráli, obdrželi šest branek a dali pouze dvě. Chabá venkovní výkonnost staví loňského vicemistra až na desáté místo, pět bodů za městského rivala Lazio, které vede ligu. "Musíme na sobě neustále pracovat. Je teprve začátek sezóny a zbývá ještě mnoho zápasů. Je tedy třeba se dostat na vítěznou cestu," řekl Spalletti.

Zatímco Francesco Totti je stále zraněný, další útočník – Júlio Baptista – se vrátil ze zranění ve velkém stylu, což velmi potěšilo trenéra Spallettiho: "Jsem velmi šťastný z toho, jak Baptista hraje. Myslím si, že branky ony dvě branky pomohou nejen jemu, ale i celému týmu." Z marodky se také navrací stoper Juan, který však zřejmě začne na lavičce. V základní sestavě nastoupí i Daniele De Rossi, jenž si odpykal trest za červenou kartu. Do utkání opět nezasáhne David Pizarro a obranné duo Cassetti – Tonetto. Všichni jsou stále zranění.

Toskánský celek doufá, že se mu podaří zopakovat senzační výsledek z loňské sezóny. Jak všichni dobře pamatujeme, Římané odjížděli ze Sieny s tříbrankovým přídělem, poraženi rozdílem třídy. "Doufáme, že se odehrajeme skvělý zápas, tak jako v minulé sezóně. Jsme odhodláni získat tři body a odčinit tak porážku v Udine," řekl útočník Sieny Massimo Maccarone.

Bianconeri se v případě úspěchu dostanou před Římský celek, což pro ně může být velikou motivací. Toskánci jsou, stejně jako Giallorossi, doma stále neporaženi a další společný aspekt s Římem je, že takřka všechny ztracené body pocházejí z venkovních utkání. Trenér Sieny Marco Giampaolo má velký počet absentérů. Eleftheropoulos, Belmonte, Sansone, Brandao, Moti a Forestieri, ti všichni jsou na marodce toskánského týmu.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Gianluca Curci - Luca Rossettini, Daniele Ficagna, Daniele Portanova, Cristiano Del Grosso - Simone Vergassola, Constantin Paul Codrea, Daniele Galloppa - Houssine Kharja - Emanuele Calaiò, Massimo Maccarone
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Cicinho, Philippe Mexes, Christian Panucci, John Arne Riise - Daniele De Rossi, Alberto Aquilani - Rodrigo Taddei, Simone Perrotta, Jérémy Menez - Júlio Baptista
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Nedělní program 6. kola Serie A nás zavede do Verony, kde se tamní Chievo střetne s Fiorentinou. Jak domácí nováček, tak také hráči z Florencie nezačali sezonu příliš dobře a nevyrovnané výkony je odsunují až do druhé poloviny tabulky. Fiorentina je se sedmi body 12., Chievo má na 16. místě o dva body méně.

Fiorentina k utkání přijíždí jako jasný papírový favorit, ale její záložník Felipe Melo si je vědom, že jeho tým nečeká nic jednoduchého. Fialky jedou do Verony zároveň napravovat venkovní bilanci, letos na hřištích soupeřů totiž ještě nevyhráli. "S Chievem nás nečeká nic lehkého. Doufám, že budu hrát, abych pomohl k zisku bodů," řekl Melo pro oficiální stránky klubu. "V posledních zápasech jsme hráli s těžkými soupeři. Proti Juventusu, Slavii Praha i Janovu jsme předvedli dobrý fotbal. V úterý jsme ovšem narazili na tým, jenž měl více zkušeností," narazil Melo na remízové utkání s rumunskou Steauou Bukurešť v rámci Ligy mistrů. "Fanoušci musí být trpělivý. Máme relativně nový kádr a ještě nejsme zcela sehraní. Chceme se ovšem zlepšovat a věříme, že to dokážeme."

Felipe Melo, letní posila z Almerie, zároveň doufá, že se objeví v základní sestavě. Podle předzápasových předpokladů by se měl v jedenáctičlenném výběru trenéra Prandelliho skutečně objevit. Ten je ovšem připraven udělat oproti minulému zápasu několik změn. Alessandro Gamberini nahradí Daria Dainelliho a Zdravko Kuzmanovič dostane přednost před Marcem Donadelem. A proti svému bývalému klubu by si měl zahrát také Franco Semioli. Jediným absentujícím na hostující straně bude Martin Jorgensen.

Domácí Chievo si proti Fiorentině věří. Na stadionu Bentegodi totiž letos získalo většinu svých bodů a podle záložníka Michele Marcoliniho může mít vítězství velký význam pro další průběh sezony. "Určitě se pokusíme udělat maximum a Fiorentinu porazit," prohlásil Marcolini. Kouč Chieva Giuseppe Iachini k zápasu nemohl nominovat suspendovaného Davide Mandelliho a zraněné Simone Bentivoglia, Maura Esposita a Antima Iunca. Mandelliho ve středu obrany nahradí Brazilec Cesar, v záloze pak místo D'Anny nastoupí Luciano.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Malagò, Yepes, Cesar, Scardina - Pinzi, Italiano, Marcolini - Luciano, Pellissier, Langella
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Jorgensen, Kroldrup, Gamberini, Gobbi - Kuzmanovič, Felipe, Montolivo - Semioli, Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.15 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Reggina Calcio - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Předposlední tým tabulky Reggina, přivítá na stadionu Oreste Granillo prozatím největší překvapení sezony, fotbalisty Catanie. Sicilský klub se vyhřívá na pátém místě se dvou bodovou ztrátou na vedoucí Lazio Řím.

Tým z Kalábrie má na svém kontě jeden jediný bod, který vyválčil ve druhém kole v domácím utkání s turínským FC. Od té doby už Reggina pouze prohrává, nepočítáme-li vysoké vítězství 4:0 nad Cagliari v Coppa Italia. I přes špatný vstup do sezony prezident klubu Paquale Foti současnému kádru a trenérovi Neviu Orlandimu plně věří. "Hovořil jsem s týmem a dlouho s hráči hovořil. Viděl jsem jim na očích, že ze sebe chtějí vydat to nejlepší. Reggina může ukázat mnohem víc, než doposud předvedla," vyjádřil se ke špatné situaci prezident Foti.

Zatímco se Reggina potácí u dna ligové tabulky, Catanii po pěti kolech patří pohárové pozice. Tým trenéra Waltera Zengy prohrál pouze jednou, a to s obhájcem prvenství Interem Milán 2:1. Jinak je tým takřka bezchybný, ve čtvrtém kole dokonce obral o body domácí Juventus, když si z Turína odvezl velice ceněný bod za remízu 1:1. "Ještě je příliš brzo koukat na celkovou tabulku, jelikož nás čeká další 33 utkání, které musíme nějakým způsobem zvládnout." Klidnil euforii týmu trenér Walter Zenga.

Reggina na Catanii umí, loňské vzájemné střetnutí obou celků vyznělo lépe pro klub z Kalábrie. Ten vyhrál obě utkání, jak v domácím prostředí (3:1), tak i na Sicílii (1:2). Pro toto utkání se vzhledem k aktuálním formám mírně favorizuje hostující Catania.

Domácím bude scházet Francesco Cozza, Giosa, Emmanuel Cascione a Luca Tognozzi. Karetní trest si navíc odpykává Maurizio Lanzaro. Hosté jsou na tom poněkud lépe, zranění jsou Gionatha Spinesi, Ezequiel Carboni a Pablo Alvarez.
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Andrea Campagnolo – Bruno Cirillo, Santos Gleison, Carlos Valdez, Andrea Costa - Edgar Barreto, Carlos Carmona, Luca Vigiani, Antonio Barilla – Enrico Brienza, Bernardo Corradi
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Albano Bizzarri – Gennaro Sardo, Matias Silvestre, Lorenzo Stovini, Cristian Silvestri – Davide Baiocco, Pablo Ledesma, Giacomo Tedesco – Nicolae Dica, Michele Paolucci, Giuseppe Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atalanta BC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Devátý celek soutěže Atalanta Bergamo hostí prozatím velké zklamání ligy Sampdorii Janov, domácí fotbalisté naposledy prohráli v Římě nad AS 2:0, Sampdoria si pro změnu rozdělila body s Juventusem za remízu 0:0.

Atalanta vkročila do tohoto ročníku Serie A dobře, ale jakoby jí postupem času ucházely síly. Bergamo navíc prohrálo v týdnu s Laziem Řím v Coppa Italia. Domácí zvládli zatím obě utkání hrané na stadionu Azzurri a k těmto výhrám ještě přidali tři body ze hřiště nováčka z Bologny. Svěřencům trenéra Del Neriho patří s devíti body devátá příčka.

Velké zklamání ovládlo janovskou Sampdorii. Blucerchiati ještě v lize nevyhráli a tabulkou se propadli až na sedmnáctou pozici. Na tým, který chce válčit o pohárové příčky je to katastrofální bilance. Sampdoria tak trochu doplácí na kombinaci domácích utkáních s evropskými zápasy. V těch si zatím hosté vedou dobře, do základních skupin Poháru UEFA postoupili na úkor litevského Kaunasu.

Vzájemná bilance obou soupeřů je v celku vyrovnaná, Atalanta loni na domácí půdě svého soka rozstřílela 4:1, jenomže v Janově zase prohrála 3:0. Sampdoria v Bergamu naposledy bodovala v listopadu roku 2004, tehdy utkání skončilo remízou 0:0.

Atalantě bude scházet kanonýr Christian Vieri, Giacomo Bonaventura, Karamoko Cissé a Jaime Valdes. Hosté cestují do Bergama bez Huga Campagnara a Angela Palomba.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Ferdinando Coppola – Gyorgy Garics, Leonardo Talamonti, Thomas Manfredini, Gianpaolo Bellini – Ferreira Pinto, Luca Cigarini, Tiberio Guarente, Simone Padoin – Cristiano Doni – Sergio Floccari
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Antonio Mirante – Stefano Lucchini, Daniele Gastaldello, Pietro Accardi – Marius Stankevicius, Paolo Sammarco, Daniele Dessena, Daniele Franceschini, Mirko Pieri – Gennaro Delvecchio – Antonio Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Juventus Turín přivítá před domácím publikem sicilské Palermo, "Stará dáma" v poslední době na domácím stadionu ztrácí a Palermo ještě nezískalo ze hřiště soupeře ani bod. Oba celky mají po devíti bodech, Juventus je sedmý, Palermo osmé.

Fotbalisté Juventusu mají co napravovat, v posledních dvou duelech v lize totiž nevyhráli a díru do světa neudělali, ani divokou remízou 2:2 na půdě běloruského BATE Borisov. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho remizovali s Catanií 1:1 a na půdě janovské Sampdorie 0:0. Utkání bude mít speciální náboj pro útočníka Juventusu, Brazilce Amauriho, který v Palermu strávil několik sezon. "Na město mam nejlepší vzpomínky, samozřejmě mi chybí skandování sicilských fanoušků. Dostávám mnoho telefonátů od mých přátel, ale v současné době myslím pouze na Juve. Pokud se mi podaří vstřelit gól, nebudu ho oslavovat," projevil své city ke svému bývalému působišti útočník Amauri.

Palermo je momentálně na osmé pozici, a to především díky stoprocentní bilanci v domácím prostředí. Sicilský klub na stadionu Renza Barbery porazil AS Řím, Janov a Regginu, ovšem zvenčí ještě nepřivezl ani bod. "Trénovali jsme celý týden, v současné době mají moji hráči vynikající kondici. Navíc v předchozím utkání dominovali celému zápasu proti Reggině." Prohlásil před utkáním s Juventusem trenér Davide Ballardini.

Svěřenci trenéra Davida Ballardiniho mají na Turín špatné vzpomínky. Minulou sezonu totiž Bianconeri rozdrtili Palermo 5:0, to se pak v domácím prostředí pomstilo a vyhrálo v přestřelce 3:2. Juventus postrádá hned několik opor, a to sice Jorge Andradeho, Cristiana Zanettiho, Jonathana Zebinu, Davida Trezegueta, Nicolu Legrottaglieho a Giorgia Chielliniho. Hostující Palermo je na tom lépe, chybět budou pouze zraněný útočník Igor Budan a brankář Alberto Fontana.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Gianluigi Buffon – Zdeněk Grygera, Olof Mellberg, Dario Knezevic, Paolo De Ceglie – Mauro Camoranesi, Christian Poulsen, Claudio Marchisio, Sebastian Giovinco – Amauri, Vincenzo Iaquinta
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Marco Amelia – Mattia Cassani, Moris Carrozzieri, Cesare Bovo, Federico Balzaretti – Antonio Nocerino, Fabio Liverani, Mark Bresciano – Fabio Simplicio – Edison Cavani, Fabrizio Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Turín FC  (neděle 15:00)
V šestém kole Serie A se na Stadio Friuli střetnou dva celky z opačných pólů tabulky. Domácí Udinese narazí na FC Turín. Domácí mužstvo začalo sezonu skvěle a díky lepšímu skóre je na třetím místě. To Turín zatím zvítězil pouze jednou, na kontě má čtyři body a je až 15.

Bianconeri zatím staví na dobrých domácích výsledcích, kde doposud neprohráli a získali zde sedm bodů. V posledních dvou zápasech navíc vstřelili pět branek, pouze dvě inkasovali a v podobném trendu chtějí pokračovat. Nyní je od samého vrcholu tabulky dělí dva body a pokud budou mít štěstí, mohou se na prvním místě objevit již po tomto kole.

Udinese musí opět řešit problémy v obraně, kde jsou mimo hru zranění Dias Felipe a Cristian Zapata, problémy má také rezervní gólman Emanuele Belardi. Trenér Pasquale Marino navíc stále neví, jestli bude moci nasadit srbského obránce Aleksandara Lukoviče, švýcarského záložníka Gokhana Inlera a mladého útočníka Antonia Flora Florese, ačkoliv v Udinese věří, že všichni tři nastoupí.

Hosté z Turína budou doplácet na svou neukázněnost z minulého zápasu. Červenou kartu v zápase s Laziem obdrželi stoper Francesco Pratali a brankář Matteo Sereni, což trenéru Giannimu De Biasimu přidělává velké problémy. Ale ani on neodešel ze zápasu s Laziem bez újmy a utkání bude sledovat pouze z tribuny.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Motta, Coda, Domizzi, Lukovic - Isla, D’Agostino, Inler - Pepe, Quagliarella, Di Natale
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Calderoni - Diana, Di Loreto, Franceschini, Pisano - Dzemaili, Corini, Saumel - Rosina - Abbruscato, Bianchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Na Stadio Luigi Ferraris se v rámci 6. kola italské nejvyšší soutěže schyluje k zajímavému duelu mezi Janovem a Neapolí. Hostující Neapol zatím předvádí výborné výkony a neporažena je na druhém místě. Ačkoliv Janov prozatím zůstává mírně za očekáváním a se šesti body je až 13., proti Neapoli bude chtít určitě nepříliš vyvedený start napravit.

Janovský kouč Gian Piero Gasperini před zápasem nešetřil slov chvály směrem k soupeři, když ho označil za jeden z nejlepších týmů ligy a uvědomuje si, že pokud budou chtít jeho svěřenci uspět, musejí podat nejlepší výkon. Janov má na svém kontě zatím pouze dvě výhry, ale o to jsou cennější. Dokázal totiž porazit jak AS Řím, tak AC Milán a trenér Gasperini prohlásil, že Neapol se s těmito kluby může srovnávat. "Neapol se řadí mezi týmy jako Milán, Inter, Řím, Lazio a Fiorentina. Mají kvalitní kádr."

S ohledem na týdenní program obou mužstev by mohlo být trochu na koni domácí mužstvo, které v italském poháru Coppa Italia porazilo Ravennu a postoupilo do 4. kola, kde se střetne s Interem. Zato Neapol vypadla v prvním kole Poháru UEFA poté, co nedokázala zužitkovat výhru z prvního zápasu a v odvětě padla v Lisabonu tamní Benfice. První prohra po jedenácti utkání a zvlášť v tak důležitém zápase může zanechat na hráčích Naples menší stopy.

Domácí Janov se bude muset obejít bez suspendovaného Rubena Olivery. V obraně by mohl opět dostat šanci Antony Vanden Borre. V útočném trojlístku by vedle kanonýra Milita a Palladina mohl nastoupit Andrea Gasbarroni, ovšem pouze za předpokladu, že se stihne dát zdravotně do pořádku. Hosté z Neapole nemůžou počítat se zraněnými Marianem Bogliacinem a brankářem Gennarem Iezzem. Nastoupit by neměli ani Paolo Cannavaro, Christian Maggio a Walter Gargano. Nejistý je také start z důvodu zranění Ezequiela Lavezziho.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Biava, Ferrari, Criscito - Mesto, Vanden Borre, Modesto - Sculli, Milito, Palladino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Gianello - Santacroce, Rinaudo, Aronica - Montervino, Pazienza, Blasi, Hamsik, Mannini - Zalayeta, Pià
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (neděle 20:30)
Fotbalisté Cagliari stále čekají na první body v sezoně, tentokrát se pokusí v domácím prostředí bodovat proti rozjetému AC Milán, ten se zdá být znovu ve skvělé formě, navíc jsou Rossoneri povzbuzeni výhrou v derby nad Interem a postupem v Poháru UEFA.

Domácí celek zažívá katastrofální vstup do sezony, podobně si tento tým vedl i v loňské sezoně, ale díky zlepšeným výkonům ve druhé polovině ligy se nakonec s velkým náskokem zachránil. Hrůzostrašnou bilanci prozatím ani jednoho vyhraného utkání a pouze jedné vstřelené branky se nyní domácí pokusí vylepšit proti Milánu. Právě útočná fáze hry je největším problémem Cagliari, talentovaný Robert Acquafresca se zatím hledá, a stejně je na tom i Joaquin Larrivey s Alessandrem Matrim. Pokud Cagliari nebude dávat branky, těžko se z této situace dostane.

Milánské AC také nevstoupilo do sezony zrovna optimálně, ale na rozdíl od Cagliari už nejspíše krizi zažehnalo. Pět zápasů bez porážky, počítáme-li i zápasy v Poháru UEFA jsou jasným důkazem, že se tento italský gigant probouzí. Rossoneri v minulém kole zvítězili v prestižním městské derby s Interem Milán 1:0, a během týdne slavili vítězství i ve švýcarském Curychu. V obou utkáních se navíc předvedli letní posily Brazilec Ronaldinho a Ukrajinec Andrej Shevchenko, kteří svojí trefou rozhodli, Ronaldinho derby s Interem, Shevchenko odvetné utkání s Curychem.

AC Milán je v tomto utkání jednoznačným favoritem, i přes aktuálně mnohem lepší formu mají Rossoneri i lepší vzájemnou bilanci. Z posledních osmi vzájemných utkání sedmkrát vyhrálo AC a jen jednou se zrodila remíza.

Cagliari bude mít výhody takřka kompletního kádru, chybět bude pouze zraněný Davide Astori. Milánské AC je na tom o mnoho hůře. Ještě stále mimo hru jsou Fillipo Inzaghi, Andrea Pirlo, Alessandro Nesta, Philippe Senderos, Marco Borriello a čerstvě také Giuseppe Favalli s Kakhou Kaladzem.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Federico Marchetti – Matheu, Diego Lopez, Michele Canini, Alessandro Agostini - Michele Fini, Daniele Conti, Andrea Parola – Andrea Cossu – Robert Acquafresca, Joaquin Larrivey
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Christian Abbiati – Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Paolo Maldini, Marek Jankulovski – Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf – Kakà, Ronaldinho – Alexandre Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 4.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio540113:612
2.SSC Neapol53206:311
3.Udinese Calcio53118:310
4.Inter Milán53117:410
5.Calcio Catania53115:310
6.AC Milán53028:69
7.Juventus FC52304:29
8.Città di Palermo53028:79
9.Atalanta BC53023:39
10.AS Řím52128:77
11.US Lecce52125:57
12.ACF Fiorentina52124:67
13.Janov CFC52036:56
14.AC Siena51224:45
15.Turín FC51227:85
16.Chievo Verona51224:65
17.UC Sampdoria50412:44
18.Bologna FC51042:73
19.Reggina Calcio50143:91
20.Cagliari Calcio50051:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (166)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dnes je ze mě skalní tifoso hostí. biancocelesti by mohli začít pomalu ztrácet (i když je pořád ještě času dost) a interisti by nás mohli napodobit v přenechání 3 bodů Bologni na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

myslím a hlavně doufám, že vás nenapodobíme! Vidím to na 4-1, nebo 4-0. Lazio asi vyhraje, i když by už fakt mohlo něco ztratit...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jsem stejného názoru

Reagovat
smazaný uživatel

No doufam , ze to dneska zvladnem a vyhrajem videl bych to na 1:0 (Cruz)

Lazio to taky da ,ikdyz Lecce bude zuby nehty branit ,ale Zarete se trefi a po nem jeste Pandev 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

*Zarate, omlouvam se :P

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo odkaz na internetové vysílání Interu s Bolognou, aniž bych musel stahovat program? Díky moc..

Reagovat
Tomanatura

Zaregistruj se na BetFair.com a jak to budeě mít, tak klikni na watch video

Reagovat
smazaný uživatel

Platí se i za dívaní nebo jen za sázení?

Reagovat
Tomanatura

Neplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

dík, zkusím to

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mi to nejde .Nemáte někdo přímý odkaz na ten zápas (Inter-Bologna)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20275&part=sports

U jednotlivé stanice klikni na MediaPlayer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=20275&part=sports

Tady by se měly brzy objevit odkazy, bude tam i řada přímých (MediaPlayer), kdy jen klikneš na "Play" a mělo by to jet (ne vždy tomu tak ale je).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nedávají Jiný odkaz není?

Reagovat
M11

bohuzel.. ale jsou to asi dve jednicky jak bic

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, jak je to možný, ale Lecce zatím pro mě dost nepochopitelně funguje obrana (Stendardo?). Jestli prohrají, tak ne o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom technická otázka. Divíš se, že funguje obrana, přestože hraje Stendardo, anebo co dělá v pravděpodobné sestavě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem tím chtěl naznačit, že jim asi dost pomohl. Diamoutene je opravdu hodně špatnej, naopak Stendardo je na takový malý klub celkem lídr. Ale stejně to nechápu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo ... jn, taky mě ale zaráží ta soudržnost jejich obrany.. ale teď bude Stendardo vcelku pod tlakem si myslim, přeci jenom v Laziu něco odkopal

Reagovat
smazaný uživatel

Stena mám koupeného celkem zalevno, takže jestli se mu bude dařit, jako doteď tak

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezonou za 5 a takový průměr známek . Dobrej kauf!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario, když tam přicházel, říkal, že bude chtít vytvořit dobrou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio-Lecce 1:2

Inter-Bologna 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio-Lecce 2:0 (přání 2:0, sice jsem Giallorosso, ale tiket je tiket )

Inter-Bologna 4:1 (přání 0:10 )

Reagovat
smazaný uživatel

"Una macchina da gol" Supergol Simone

Reagovat
smazaný uživatel

strašnej řízek ten Tiribocchi, ale má ode mě palec . Carrizzo vypadal nějak bez zájmu to lapit

Reagovat
smazaný uživatel

No když viděl, jak se na něj řítí Tiri-hlava, předem věděl, že je bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

...mimochodem, mám ho koupeného, ikdyž to byl risk za tu cenu, co stál

Reagovat
GEGE

Zitra potvrdime skvelou formu a pridame 6 vítezstvi v rade 0:2(Kaka,Pato)Forza Milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari - AC 2 (Přání: 5:0 )

Reagovat
smazaný uživatel

AC ztrati uvidis

Reagovat
GEGE

Vubec .

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo zitra ztrati??Juve?ACM?Nebo aspon AS?

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Slepá závisť čo Trewinne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem ten, který má na fórum rubriku, kde pomlouvají přední týmy Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by všichni že

Reagovat
smazaný uživatel

vubec bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden

Reagovat
One-Real

Juventus tohle kolo neztratí, ale přístí nezíská ani jeden bod .

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych remízu u Juventusu, výhra AC a těsná výhra AS.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze juve a as vyhraje..nevim proc ale AC porad nejak neverim a podcenuji je

Reagovat
smazaný uživatel

Reja urcite pride s nejakymi unikatnymi striedaniami ako to ma vo zvyku

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem to risknul, Reggina - Catania 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 1-1.

Reagovat
Tomanatura

Kurz 2,88 u Fortuny mě přinutil, abych to risknul. Věřím Sicilanům...

Reagovat
božský John

Jednou se uz chytnout musej..a Reggina je souper k porazeni..kolik si na ni vsadil?

Reagovat
božský John

jezis ja si to splet s Cagliari..ale stejne to 0:1 je realny pac Catania ani nijak nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono by to mělo být právě naopak ne?

Reagovat
božský John

Rikam ze sjem se splet...Catania sem Cagliari tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasný.

Reagovat
božský John

Ale ten zapas bude hodne nudnej si myslim..klasickej bojovnej...ja mam rad Regginu takze si preju vyhru domacich ale vyhraje Catania

Reagovat
Tomanatura

Tak ona je to vždy nuda, když hraje Catania, ale ukopou to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten zápas právě chtěl vidět, ale to se asi nestane Budu koukat na Siena:AS

Reagovat
božský John

Tak to je jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vsadil jsem 50, ale mám tam ještě další zápasy. Vyšel over u Barcy, under u Plzně, Hoffenheim a čekám na Lutych a Catanii

Reagovat
božský John

No pane jo...docela slusny tipy..s kym hraje Lutych?

Reagovat
Tomanatura

Cercle Bruggy, toho se obávám. Standart je maximálně vytížený, ale zvládnout by to měl - 2,15.

Reagovat
božský John

No Cercle moc neznam ale co vim tak se motaj nekde kolem 8. mista ted a Lutych by mel vyhrat..

Reagovat
božský John

sorry kolem 10. fakt demeter dneska..to je tou novou mladou

Reagovat
Tomanatura

Se máš

Reagovat
božský John

kámo a jmenuje se Valbona(kde k tomu jmenu prisla nevim,neptal jsem se bylo mi to blby) ale potvrdil jsem tim svou prislusnost k Marseille ...Valbona=Valbuena

Reagovat
Tomanatura

Valbona? Příjmení nebo jméno? To jsem v životě neslyšel.

Reagovat
božský John

Jméno...já do týhle doby taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reggio di Calabria Já zase domácím

Reagovat
Tomanatura

Reggina půjde pěkně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, mě jsou týmy z dolní poloviny tabulky celkem sympatické a "R" už prostě musí zabrat

Reagovat
Tomanatura

Ale až po Catanii

Reagovat
Shevchenko

Já jsem dal:

Genoa - Napoli 1

Bergamo - Sampdoria 02

Cagliari - AC Milan 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, no hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dnes urvem, vidim to na 1:2 (Pato, Pato) xD

Reagovat
Shevchenko

A v sestavě Genoy máte 9 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak vždycky Simone Vergassola dává kytici soupeřovému kapitánovi před zápasem

Reagovat
Tomanatura

Mě se líbí, že se Lavezzi trefil už v 1. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jsem dal přednost té tvé Sieně, musím konečně zkouknout Ficagnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tě nezklamou hoši

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa levá obrana úplně vyhořela spolu se sissokem, kterej zbytečně ve středu pole fauloval dokonce za žlutou a už prohrávám giovinco vymotej je a srovnej ještě do půle.... a když tak vidim tak na tý levý straně hoříme i nadále... de ceglie nemá den

Reagovat
smazaný uživatel

ha kurňa mellberg v háji, obránci nemaj dost, musej se ničit víc a víc za chvíli bude hrát v obraně laquinta ne.... tak hasan by to aspoň mohl oživit

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko je šašek, to je nehorázný co on ve středu pole v první půli dokáže za kraviny, takhle se vykartovat naprosto zbytečně, budem rádi když neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Frick!!! Škoda

Reagovat
Tomanatura

Dobre Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Mááááááááááááááááááário Frick, parádní golf Roma, ti byli druzí???

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda JUVEHNUS ti byli před rokem třetí????

Reagovat
M11

Juvehnus neznam.. ten hraje s vama ten prales ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslis SERII A tak ano ikdyz Serie B by byla realnejsi

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Z Juve zase bolí oči,chybí nám nejlepší obránci Legro a Giorgio a ta obrana pracuje strašně,hrajeme bídně nebýt Del Piera tak nevím,ten dokáže ty trestňáky zahrávat skvěle.Nechápu co dělá Marchisio na pravé záloze!Zase ulet Ranieriho!A co uděla Momo ani komentovat nebudu,zrovna když sme vyrovnali a dostávali se do tlaku.Nevadí aspoň bodík,na 3 dnesk anemám eani náhodou!

Reagovat
smazaný uživatel

co se to s tou Dorií děje ? jinak zatím Siena a Santacroce žlutá - jak překvapivé...

Reagovat
smazaný uživatel

Red Card pro panenku Mexese

Reagovat
Slejdy

si traged u me

Reagovat
smazaný uživatel

SI fanoušek AS podle mě.

Reagovat
Slejdy

jo jsem...jedina panenka si tu ale ty mozna tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista nema cenu resit;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tohle označení jsem se naučil od vás samotných

Reagovat
Slejdy

ty musis byt ubozacek malinky..je mi te lito

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hlavní je, že jsme vyhráli

Reagovat
Slejdy

fandit Siene

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom špatnýho? naopak je to plus že se najde i někdo takový, který fandí takovému průměrnému klubu.....

Reagovat
M11

trosku kolo

Reagovat
M11

aa sry nebyla reakce

Reagovat
smazaný uživatel

si řikám jaký kolo....

Reagovat
Slejdy

kozy wozy

Reagovat
Slejdy

me by spis zajimalo kde na ne prisel...pokud tam bydli tak ok...ale jinak nevim no...siena je tym ktery nemuze nikdy nic dokazat...je ale rad ze vyhrali to je dulezite..to co ale zase predvedl sudi...ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdy třeba zaískal nesprávně ofsajd, ty karty nevím no...

Reagovat
Slejdy

panucciho jsem nevidel,vyplo se mi to .. za co sel ven ?

Reagovat
smazaný uživatel

Při průniku Ghezzala chtěl trefit balón, ale místo do míče se trefil do hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvědav na reakce hráčů, novin atrenéru jak ohodnotí rozhodčího

Reagovat
M11

to ja v cele lize

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE vyhralo mas pravdu Ale je mi jasne ze myslis Sienu

Reagovat
Slejdy

ty si taky dobry traged...ach jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ŘÍMAN DO ŘÍMANA rána pod pás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by uz mela Siena zvladnout

Reagovat
smazaný uživatel

Red Card 4 Panucci.

Reagovat
smazaný uživatel

jééé jeste Panucci

Reagovat
M11

Redkove kolo

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jen 8 ....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

jindy byva vlastne 20

Reagovat
smazaný uživatel

mela byt ironie :)

Reagovat
M11

takv tom pripade sry

Reagovat
smazaný uživatel

ne v pohode , za to se neomlouvej :)

Reagovat
M11

ja to spatne pochopil takze omluva je na miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz 9 cervenych :P

Reagovat
Slejdy

velice smesne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je

Reagovat
M11

100forza juve

Reagovat
smazaný uživatel

to dneska bohužel neplatí....

Reagovat
M11

pro me navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, ovšem dneska se naše síla moc neukázala.....

Reagovat
M11

neni to s nama dobre.. ale popravde s takovou sestavou sem nic jineho ani neocekaval

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, nechápu co to s naší obranou je, za chvíli v ní fakt bude hrát Laquinta.... Andrade, Molinaro, Chiellini, Legrotahlie, Mellbegr, je to možný? všichni v hajzlu... takovou invazi zranění jsem neviděl....

Reagovat
Slejdy

neni to dobre no...jeste jak dostal sissoko cervenou,tak jsem moc neveril na nejake body...palermo ma svoji kvalitu..ikdyz dnesni goly dali z hovinka prej

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, první gól po dorážce kdy buffon první střelu vyrazil a obrana dál nehrála.... a druhej sem neviděl moc dobře ale zdálo se mi nějaká haluz tečovaná střela, prostě mizérie, ale kdyby jsme chtěli tak dáme góly aspoň dva....

Reagovat
M11

tj sanci bylo minimum..

Reagovat
M11

jj Mellberg to uz byla jen takova tresnicka

Reagovat
smazaný uživatel

No mate tu obranu pekne v prdeli, nezavidim vam to ,ale my taky nejsme na tom lepe po vcerejsim zraneni Rivase

Reagovat
M11

ale porad lepsi ja my.. sme v riti

Reagovat
smazaný uživatel

No to jste, jak sem dneska videl tu sestavu tak sem vedel , ze na vyhru asi nebude mit, ale Alex a ty jeho tresnaky je neco uzasneho

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych zkusil tatkiku 3-2- být Ranierim, záloha se zdá být aspoň zdravá, ikdyž ta kvalita, no snad to slepí dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2

Reagovat
M11

jo pochopil jsem.. tohle si myslim ze by Ranieri sam neudelal.. jedina moznost je ze by ho dohnala k tomu ta zraneni.. uvidime.. uz to ale chce fakt za vcasu nejaky impulz nebo nam ujede vlak

Reagovat
smazaný uživatel

No vlak vam pomalu ujizdi a s vama asi pojede i As

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň pojedou ve dvou, lépe se to táhne

Reagovat
smazaný uživatel

co blázníte po 6 kolech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teď se dívám na tu sestavu, co dělal Salihamidzic na stoperu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sel na hriste misto zraneneho Melberga

Reagovat
M11

tak Mellberg se zranil takze sel na plac hasan.. ale nehral tam

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ligove kolo

Jeste by se mohlo urodit nejake prekvapeni ve vecernim zapase ,ale myslim , ze to Acecko zvladne

Reagovat
Tomanatura

Ale málo červených dneska

Reagovat
M11

trosku kolo

Reagovat
Slejdy

jojo...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je totálně v prdeli!A já znich taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by tam pomohla zmena trenera no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele