Serie A - preview 4. kola

21.09.2013, 09:56, aktualizováno 22.09.2013, 08:32
Previews
Dva zápasy by měly být ozdobou čtvrtého kola italské ligy - už odpoledne se v Římě koná tradiční derby mezi AS a Laziem, večer pak dnešní program a celé kolo zakončí souboj AC Milán s Neapolí. Juventus chce nezdar z Kodaně odčinit proti Hellasu Verona, Inter Milán se na vítěznou vlnu bude chtít vrátit v Sassuolu...
US Sassuolo - Inter Milán  (neděle 12:30)
Walter Mazzarri pozvedl Inter a o další body bude usilovat na půdě nováčka Sassuola. Nerrazzurri jsou favoritem a pokud chtějí udržet třetí pozici, měli by zvítězit. Sassuolo je společně s Catanií jediným týmem, který ještě nebodoval. Na Stadio Cittá del Tricolore se čeká velký svátek.

Sassuolo vědělo, že jej v Serii A nečeká jednoduchá práce, ale nemít po třech zápasech ani bod, s tím se rozhodně nepočítalo. Přitom se Di Francescovi svěřenci rozhodně nemohou vymlouvat na těžký los, ba naopak. Sassuolo se zatím poměřilo s jinými nováčky - Livornem a Hellasem Verona, prohrálo také úvodní utkání s Turínem. Nyní na Stadio Cittá del Tricolore zavítá celek z absolutní špičky Apeninského poloostrova - slavný Inter Milán.

Loni si Inter prožil hrůzostrašnou sezonu, nyní to zatím vypadá mnohem lépe. Prezident Massimo Moratti angažoval místo Stramaccioniho Waltera Mazzarriho a jeho práce začíná přinášet ovoce. Inter ve třech zápasech dvakrát vyhrál a jednou remizoval, s obhájcem titulu Juventusem 1:1. Inter těží zejména z dobré obrany, inkasoval zatím jen jednou právě proti Staré dámě.

Inter bude v Sassuolu favoritem, ale snadná práce jej rozhodně nečeká. Právě naopak, nováček nemá proti milánskému týmu vůbec co ztratit, navíc v domácím prostředí se bude chtít vytáhnout před vlastními fanoušky.

Domácí se musejí obejít bez několika hráčů a sice Valeriho, Marroneho, Marzoratiho, Terranovy, Gomese a suspendovaného Berardiho. Situace na druhé straně je příznivější, chybět budou ale velezkušení Chivu se Zanettim.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pomini - Gazzola, Antei, Acerbi, Ziegler - Kurtič, Magnanelli, Missiroli - Schelotto, Zaza, Alexe
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Alvaréz, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Úvod sezony v podání šampiona z Turína zatím nevypadá příliš přesvědčivě. Navzdory velkým posilám se Staré dámě opět nepovedlo na úvod Ligy mistrů překonat podceňovaného soupeře a svou lehkou frustraci bude chtít smazat proti dalšímu outsiderovi - Hellasu Verona.

Na začátek je však třeba připomenout, jak se Hellas vyrovnává s reputací podceňovaného týmu. První kolo nové sezony a duel s AC Milán jasně ukázal, že Toniho a spol. je potřeba brát v úvahu. Co víc, Hellas má na svém kontě v současné chvíli stejný počet výher jako Juventus. Povedlo se mi totiž vyhrát nad zmíněným milánským AC a na prohru od AS Řím zareagovala parta kolem trenéra Andrey Mandorliniho opět třemi body, které vyválčila nad Sassuolem.

Juventus je však stále hlavním favoritem na Scudetto a již delší dobu v italském prostředí nemá konkurenci. Letošní vstup mezi milionářské souputníky mu přesto nevyšel dle očekávání. Trenér Antonio Conte jasně naznačil, že po loňské blamáží s Nordsjaellandem se již podobná věc opakovat nebude. A přesto, po devadesáti minutách svítilo na světelné tabuli stadionu v Parkenu skóre 1:1 a Kodaň mohla slavit první bod.

Nutno podotknout, že Juventus se snažil strhnout vedení na svou stranu, což dokládá impresivních dvacet sedm střel na bránu. Její strážce, zkušený Švéd Johan Wiland, podal vynikající výkon a za svá záda pustil jen jednu střelu. K utkání se vrací také úspěšný taktik Conte, který byl například spojován s lavičkou londýnského Arsenalu coby nástupce zkušeného Francouze Wengera.

"Nepamatuji si zápas, ve kterém bychom si vytvořili tolik šancí. Často jsme postupovali jeden na jednoho, brankář domácího týmu musel být neustále ve střehu. Aspoň se z toho učíme, že nehledě na to, kolik šancí si vytvoříme, ještě to neznamená, že vyhrajeme. Velký celek umí proměňovat i náznaky šancí, natož pak drtivý tlak," vidí trenér východisko.

Hellas se s Juventusem potkal v roce 2007 poté, co byl turínský gigant přeřazen do druhé ligy. Na stadionu Marc' Antonio Bentegodi hosty potěšil jediným gólem zápasu obránce Jean-Alain Boumsong, díky jehož trefě hosté slavili. Od té doby však uběhla řada let a jen málokterý hráč si onen zápas pamatuje. Trenér Andrea Mandorlini nejspíš udělá několik změn oproti vyhranému zápasu se Sassuolem.

V základní jedenáctce by se tak mohli objevit například Juan Manuel Iturbe, Boško Janković, Matteo Bianchetti nebo mladík Jorginho. Zranění jsou Luca Toni, Daniele Ragatzu a kapitán Domenico Maietta. Antonio Conte pravděpodobně dá šanci stejným hráčům, kteří v minulém kole remizovali s Interem. Mimo dění zůstanou Martin Caceres, Rubinho Simone Pepe a Claudio Marchisio.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Vučinić
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Bianchetti, Agostini - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Janković, Gomez, Iturbe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 15:00)
Slavné a tradiční městské derby svede v neděli odpoledne dohromady Lazio a AS. Celé město napjatě očekává velkou fotbalovou bitvu, která se nikdy neobejde bez množství šancí, gólů, karet a především emocí. Pro oba týmy to bude také první "opravdová" výzva v sezoně.

Nedá se říci, že by jeden nebo druhý tým odehrál jen snadné zápasy, ale Hellas Verona, Livorno nebo Udinese přeci jen nevzbuzují respekt po celé Evropě. Tudíž toto utkání tak trochu napoví, jak jsou na tom oba tábory doopravdy. Lazio již jeden podobný test potkalo, Juventus byl ale dvakrát nad jeho síly. Pro Biancocelesti také hovoří poslední zápas, kterým si zachovali fyzickou připravenost i přízeň fanoušků.

Díky vyhranému finále Coppa Italia (hádejte, kdo byl poraženým týmem...) se Lazio probojovalo do Evropské ligy, takže bude muset bojovat na více frontách. Na druhou stranu z toho pramení jistá prestiž, ohlasy u fanoušků a nemalé finanční injekce. Úvodní zápas proti polské Legii Varšava zvládli Petkovićovi svěřenci na výbornou, první tři body v nové sezoně jim zajistil gól aktivního Hernanese z druhého poločasu. Nyní se tak všichni jeho spoluhráči spolu s velkou částí Věčného města mohou koncentrovat jen a pouze na starodávný střet.

Na ligové scéně se Laziu také poměrně daří. Skvěle Biancocelesti zvládli především zápas s Chievem Verona, kde se gólově zaskvěli Antonio Candreva, Luis Pedro Cavanda a Senad Lulić. Musi Volanti se nezmohli na žádnou odpověď a pomohli Laziu k současné sedmé příčce. Ačkoli se říká, že sedmička je šťastné číslo, Lazio by ji ve prospěch posunu vzhůru jistě rádo přenechalo jiným.

V táboře jeho rivala se mohou na důležité utkání soustředit o něco déle, neboť po minulé nepovedené sezoně se AS nedostalo do evropských pohárů a jeho pokusy o úspěšný návrat musely být odloženy. Pokud se jim to má podařit, všem fanouškům byla jasná jediná věc, rčení v Římě téměř zlidovělé: No Totti, No Party. Důležitosti klíčového muže na trávníku i mimo něj si byl vědom i prezident Jim Pallotta a po delší době nabídl kapitánovi prodloužení kontraktu o další tři roky.

To ale není jediná věc, ze které mohou mít příznivci Giallorossi radost. Pod novým trenérem Rudim Garciou, který byl pro mnoho z nich velkou neznámou, se po tvrdé práci dostavila dobře předváděná hra. A po ní přišly i výsledky, které Vlky prozatím posunuly na druhou příčku hned za suverénní Neapol. Také Římanům se totiž podařilo získat všech devět bodů, ačkoli jejich soupeři nepatřily do italské špičky.

AS se v porovnání s minulou sezonou může opírat o výborně fungující defenzívu, k níž se přidala také velice flexibilní záložní řada. Zkušený Daniele De Rossi zůstal, Miralem Pjanić v sobě objevil kouzelníka a Kevin Strootman týmu dodává sílu i neustálý pochyb. Garciův systém nestojí na hrotovém útočníkovi, do ofenzívy se zapojuje i zmíněná záložní formace, hlavní podíl na ní má dvojice křídel, nejčastěji v podobě Alessandro Florenzi - Adem Ljajić. Prve jmenovaný hráč prošel několika hostováními, nyní je ale nejlepším střelcem týmu. Ljajić po rozvodu s Fialkami zaujal místo odcházejícího Erika Lamely.

Vedení italského svazu zvolilo tradiční čas pro veškerá klání, tedy třetí hodinu odpolední. I když bývá neděle považována za den klidu a odpočinku, z posledních derby je jasné, že klid si ani jeden z fanoušků obou mužstev neužije. Naopak, můžeme se těšit na emoce, skvělou atmosféru a množství branek.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Ljajić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Cana, Ciani, Konko - Gonzalez, Hernanes, Onazi, Lulić - Candreva - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Parma FC  (neděle 15:00)
Catania stále čeká na bodový přísun a proti Parmě už by mělo být na čase. Hosté totiž zatím nenaplňují velké ambice, které si před sezonou dali. Domácí premiéru si v dresu Elefantini odbude český reprezentant Jaroslav Plašil.

Catania na Plašilovy zkušenosti bude spoléhat a je také nejvyšší čas, aby začala bodovat. Po třech zápasech má totiž na kontě nula bodů, což se "daří" i Sassuolu. Elefantini prohráli s Fiorentinou, Interem a Livornem.

Nedaří se také Parmě, která má jen o jediný bod navíc a to ještě z domácího prostředí proti nevýraznému Chievu. Poté si Parma nechala vstřelit tři branky od Udine a Říma. Pro fanoušky hostí je to zatím velké zklamání, neboť od příchodu Cassana si od týmu hodně slibovali. Útočný tandem Cassano-Amauri se prosadil zatím jen jednou.

Vzájemné zápasy v minulé sezoně ovládla zcela jednoznačně Catania, která vyhrála i se zápasem Coppa Italia celkem třikrát! Parma má svému soupeři tak co oplácet.

Sicilané se musejí obejít bez Izca a Peruzziho. Stejné je to i v táboře Gialloblu, scházet budou Galloppa a Paletta.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Legrottaglie, Spolli - Alvárez, Plašil, Barrientos, Almiron, Monzon - Bergessio, Leto
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Turín FC  (neděle 15:00)
Po jedné porážce a dvou remízách se fotbalisté Boloni představí doma proti Turínu, který stále cítí křivdu za ztracený zápas s AC Milán. Granata pocestuje do Boloni za ziskem tří bodů.

Boloňa se představí na Stadio Renato Dall'Ara podruhé v sezoně a ráda by domácí fanoušky potěšila tříbodovým ziskem. V prvním zápase na domácí půdě pouze remizovala se Sampdorií 2:2. Ještě předtím prohrála v Neapoli, naposledy remizovala na půdě Udinese 1:1. Boloňa tedy na první vítězství stále čeká.

Fotbalisté Turína budou mít domácí zápas s Milánem ještě dlouho v paměti. Granata vedla už 2:0 a vše směřovalo k tomu, že cenné vítězství udrží. Jenomže AC vstalo z mrtvých. Nejprve tři minuty před koncem snížil Muntari a v sedmé minutě nastaveného času vyrovnal ze sporného pokutového kopu Mario Balotelli. Právě nařízenou penaltu těžko rozdýchával trenér Ventura, který nyní věří v bodový zisk na půdě nevyzpytatelné Boloně.

Turínští jinak v prvním zápase smázli Sassuolo, ve druhém ale nestačili na Atalantu.

Trenér Pioli nemůže počítat s Cherubinem, Sorensenem a Khrinem. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně. Zranění do hry nepustí Masiella, Larronda, Rodriguéze a vykartované Gazziho, Barreta a Gilleta.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Natali, Čech - Koné, Pazienza, Della Rocca - Diamanti - Bianchi, Moscardelli
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Bovo, Moretti - Darmian, Brighi, Vives, El Kaddouri, D'Ambrosio - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Viola si pohrála s i pohrála s Pacosem Ferreira, portugalský celek pro Fialky představoval dobrou přípravu na ligovou scénu. V ní toskánský tým zavítá na hřiště Atalanty Bergamo, odkud by si i bez zraněných klíčových hráčů rád odvezl tři body. Domácí ale zoufale potřebují tři body.

Toskánský celek bude favoritem také tohoto klání, neboť zatím v rámci Serie A ještě neprohrál. V prvním kole porazil Catanii, po ní drtivým způsobem vyloupil janovské CFC a v posledním utkání remizoval s Cagliari. Generálku na Atalantu Bergamo Fiorentina také zvládla.

V rámci Evropské ligy jí los do cesty postavil portugalský celek Pacos Ferreira, který na Stadio Artemio Francchi přijel pln očekávání a nadějí. Ty vzaly záhy za své, i když se na výhře ze zdravotních důvodů nemohli podílet Mario Gómez s Juanem Cuadradem. Přesto si Fialky díky brankám Gonzala Rodrigueze, Rydera Matose a "Pepita" Rossiho se soupeřem hladce poradily a nyní se mohou těšit na návrat k ligovým starostem.

Orobici zažili o něco horší start do sezony, protože zatím posbírali dvě prohry a jednu jedinou výhru. Nad síly Colantuonových svěřenců bylo hned na úvod nové sezony sardinské Cagliari, tři body nezískali ani v posledním zápase. Neapol je zkrátka ve skvělé formě, což dokumentuje i na domácím jevišti a na branky od Gonzala Higuaina s Josém Callejonem nenašli hráči Atalanty odpověď. Ani statistiky nemají La Dea nijak úchvatné - inkasovali již čtyři branky, vstřelili o jednu méně.

Atalanta potřebuje zejména zefektivnit útočnou fázi, vzhledem k faktu, že nejlepším střelcem týmu je dvougólový obránce Guglielmo Stendardo, jehož těsně následuje jednobrankový Stefano Lucchini. Soupeř z Toskánska na druhou stranu netrpí podobnými problémy a po dlouhé době si fanoušci opět užívají skvělých momentů. Patří mezi nimi entuziasmus pod vládou trenéra Vincenza Montelly, návrat do evropských pohárů a také příchody velkých jmen.

I když se Mario Gómez zranil, stále má Fiorentina dostatek kvality k jeho nahrazení. Forma Giuseppa Rossiho, jehož chuť po vleklém zranění je jasně viditelná, ukazuje potenciál týmu z renesančního města. Na svou šanci navíc čeká mladá posila z Chorvatska, talent Ante Rebić. A pozice staženého útočníka není cizí ani Slovinci Iličićovi, který na ní nastupoval v posledních zápasech Palerma.

Atalanta se bude muset s Fiorentinou vypořádat bez zraněné dvojice Ricardo Cazzola - Luigi Giorgi. Stoprocentně fit není ani Gianpaolo Bellini. Fialky kromě německého útočníka Gómeze postrádají také Ahmeda Hegazyho. V dubnu tohoto roku porazila Fiorentina Bergamaschi o dvě branky - vrátí jí Atalanta výsledek stejně?
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Stendardo, Yepes, Lucchini - Raimondi, Migliaccio, Baselli, Carmona, Del Grosso - Bonaventura - Denis
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Compper, Pasqual - Ambrosini - Aquilani, Borja Valero, Mati Fernandez - Rossi, Iličić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Šlágr tohoto kola obstarají dva účastníci Ligy mistrů - marodkou zdecimovaný AC Milán a Benítezem obrozená Neapol. Mnohem lepší formu mají hostující Azzurri, kterým patří po třech kolech první příčka. AC je až deváté.

AC Milán i Neapol mají za sebou úspěšná vystoupení v Lize mistrů. Rossoneri vydřeli výhru nad Celtikem 2:0 a Azzurri zase porazili posledního finalistu Borussii Dortmund 2:1. Milán to měl se Celtikem o to těžší, že musel hrát s hodně poskládanou sestavou a utkání nakonec zvládl brankami v závěrečné desetiminutovce. Ani Neapol to neměla jednoduché, i když domácím hodně pomohlo vyloučení brankáře Romana Weidenfellera.

Zpět však k domácí soutěži. Historie se opakuje a Milánu opět ujíždí vlak na začátku sezony. Po porážce s Hellasem měli Rossoneri co dělat, aby zachránili alespoň remízu s Turínem, ještě k tomu po sporné penaltě. AC s Granatou prohrávalo 0:2, ale nakonec ukázalo bojovného ducha a se štěstím zápas zremizovalo.

Neapol se může pyšnit skvostnou bilancí tří zápasů a tří výher. Benítezovi svěřenci porazili Boloňu, Chievo i Atalantu a o tom, že se mohou měřit s nejlepšími, svědčí vyhrané utkání s Dortmundem. Nyní je čeká další těžký soupeř - AC Milán. Azzurri mají s Milánem v posledních letech vyrovnanou bilanci. Pravdou ovšem je, že Neapol na San Siru proti AC nikdy nevyhrála.

Není to poprvé, co AC hlásí rozsáhlou marodkou. Také v úvodu sezony má Allegri plné ruce práce s poskládáním základní jedenáctky. Pro utkání s Neapolí budou scházet Bonera, De Sciglio, Silvestre, Pazzini, El Shaarawy, Montolivo a Kaká. Na druhé straně je Neapol kompletní, což bude velkou výhodou.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Zapata, Méxés, Emanuelson - Poli, De Jong, Muntari - Robinho - Matri, Balotelli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Britos, Zuňiga - Behrami, Inler - Callejon, Hamšík, Insigne - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chievo Verona - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Chievo v této sezoně stále čeká na vítězství a dočkat by se mohlo v tomto kole, ve kterém hostí fotbalisty Udinese. Hosté venku nepředvádějí bůhví jaké výsledky.

Tři zápasy a pouze zisk jednoho bodu, to je aktuální bilance veronského Chieva. Vstup Coriniho svěřenců do sezony rozhodně není povedený, vždyť Chievo se krčí až na sestupové osmnácté pozici. Každopádně sezona je stále na začátku a pravdou je, že Chievo mělo těžký los. Doma Neapol a venku Lazio. "I přes porážku 0:3 na Laziu jsem přesvědčen, že budeme mít dobrou sezonu," věří trenér Corini.

V tomto kole se domácí představí proti Udinese, které v lize porazili naposledy před téměř pěti lety. V loňské sezoně se na Stadio Bentegodi zrodila remíza a na hřišti Udine vyhráli Bianconeri 3:1.

Udine po nepříliš povedeném začátku začíná chytat dech, což se projevilo zejména vítězstvím doma nad Parmou 3:1. Ovšem týden poté Guidolinovi svěřenci opět ztratili, tentokráte remízou 1:1 doma s Boloňou.

Domácím bude scházet Dainelli a Kupisz. Dramatické to není ani na straně hostí. Trenér Guidolin se musí vypořádat s absencemi Domizziho, Pinziho a Brkiče.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Papp, César, Dramé - Hetemaj, Radovanovič, Rigoni, Improta - Théréau, Paloschi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Badu, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Di Natale, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
UC Sampdoria patří zatím k velkým zklamáním probíhajícího ročníku. Janovský celek ještě ani jednou nevyhrál, což mělo za následek pád na šestnáctou příčku. Znovu nalézt síly i čest se Blucerchiati pokusí na Sardinii, kde je uvítá silné Cagliari. Tomu se daří o něco lépe...

Dvanácté Cagliari sice velmi dobře začalo, když si na úvod nového ročníku poradilo s Atalantou Bergamo. Poté se ale Isolani vymstil los, neboť je svedl dohromady s AC Milán. Ačkoli si slavný tým příliš dobře nevede, na tři body proti sardinskému týmu to stačilo. V posledním zápase přivítala Cagliari Fiorentina, v kontroverzním zápase dokázali hosté udržet bod za remízu 1:1. Nyní je na řadě soupeř o něco málo příjemnější.

Sampdoria se topí v krizi. Nejenže poslední duel prohrála vysoko 3:0, ale navíc to bylo janovské derby s Grifoni. Co víc, v utkání se zranil střelec Eder, který tak nuceně zápas na Sardinii vynechá. Příval špatných zpráv nekončí jen absencemi - také historie stojí proti janovskému celku. Sampdoria totiž nad Cagliari nezvítězila již devět posledních utkání! K prohranému derby se v myšlenkách vrátil zkušený obránce Daniele Gastaldello, který médiím řekl: "Pokazilo se všechno, co mohlo, hráli jsme špatně. Nic nám ten den nevycházelo, od začátku až do konce. Prohrát derby o tři branky je hrozná věc," neskrýval Gastaldello zármutek.

Poslední měření sil ukázalo opět převahu Cagliari, které si na domácím hřišti s Blucerchiati poradilo rozdílem dvou branek. Za domácí tým skóroval jen jediný hráč - Victor Segundo Ibarbo, který zaznamenal hattrick. V závěru klání snížil z penaltového kopu Maxi López.

Problémem soupeře bude především obrana. Ačkoli se vrátil uzdravený pilíř zadních řad Davide Astori, ani jeho přítomnost nezabránila smutnému faktu posledních týdnů - Cagliari v každém zápase inkasuje jako první. Ofenzíva vzbuzuje větší naděje, neboť se daří talentované dvojici Victor Ibarbo - Marco Sau. V záloze navíc čeká na svou šanci zkušený Mauricio Pinilla nebo Nené. Vše tedy ukazuje na jasného favorita zápasu, kterým je Cagliari. Jak se ale často říká - nejtěžší soupeř je ten, kterému jde o život. S trochou nadsázky v této situaci Sampdoria je...
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Dessena, Rossettini, Astori, Murru - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Krstičić, Obiang, Barillà - Bjarnason, Sansone - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AS Livorno  (sobota 20:45)
Janovskému týmu se podařilo konečně zvítězit, po dvou kolech strádání a debaklů se Grifové vzepjali ke skvělému výkonu a městského rivala porazili o tři branky. Vítězství nad Sampdorií tak bude mít nepochybně dopad na morálku dříve oslabeného celku.

První dvě kola nepřinesla Grifům ani jeden bod, navíc se dlouho spekulovalo o předvedené hře jako takové. Premiéru v nové sezoně obstaral janovský tým na hřišti Interu Milán, s nově postaveným týmem však prohrál. Další zápas měl šanci na revanš, ale silná Viola si bez větších problémů s CFC poradila a deklasovala jej 5:2. Chvíle pravdy přišla až ve třetím ligovém kole, kdy se CFC utkalo s místní Sampdorií. Blucerchiati neodehráli vůbec dobré klání a Grifové mohli díky brankám Antoniniho, Calaia a Lodiho slavit první tři body.

U kormidla tradičního italského celku nyní stojí Fabio Liverani, kterého si jistě mnozí pamatujeme ještě z dob, kdy pobíhal po pažitu například v dresu Lazia, Fiorentiny nebo sicilského Palerma. Od trénování mladíků se postupně dostal až k roli hlavního trenéra prvoligového týmu, což je pro něj velká výzva. Bývalý záložník nyní jistě bude chtít stavět na výhře nad Sampdorií a motivovat hráče k obdobnému výsledku i proti Livornu.

Livornu se nepovedl start, když nestačilo na římské AS, po silném protivníku mu však los již nastavil příjemnou tvář a čekalo jej Sassuolo. Tento celek již Livorno zná mnohem lépe z dob nedávného společného působení v Serii B, takže všech svých znalostí dokonale využili a Sassuolo porazilo vysoko 4:1. Mnozí možná čekali další probuzení do reality v podobě střetu s Catanií, avšak Livorno překonalo všechny negativní vjemy a také napodruhé vyhrálo. Na dvě branky hlavní ofenzivní hvězdy Paulinha nedokázali Sloni odpovědět.

Brazilský útočník si užívá pozornost médií coby hlavní útočné zbraně; možná právě v tom je ukryt plán trenéra Davida Nicoly. Vedle Paulinha totiž stále více prostoru dostává druhý skvělý útočník - švýcarský reprezentant Innocent Emeghara. Talent ze Sieny dostal od toskánského klubu povolení na roční hostování mezi nejlepšími a zatím se jeví jako velice slibný úlovek vedení. S bilancí dvou zásahů ve dvou utkáních ukazuje svůj zatím stále nenaplněný potenciál a fanoušci Livorna doufají, že dvojici Paulinho - Emeghara se tentokrát záchrana podaří.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Gamberini, Portanova, Manfredini - Vrsaljko, Biondini, Lodi, Matuzalem, Antonini - Calaiò, Gilardino
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Rinaudo, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Greco, Biagianti, Mbaye - Emeghara, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SSC Neapol33009:29
2.AS Řím33008:19
3.Inter Milán32106:17
4.ACF Fiorentina32108:47
5.Juventus FC32106:27
6.AS Livorno32016:36
7.SS Lazio32016:56
8.Hellas Verona32014:46
9.AC Milán31116:54
10.Udinese Calcio31115:44
11.Turín FC31114:44
12.Cagliari Calcio31114:54
13.Atalanta Bergamo31023:43
14.Janov CFC31025:73
15.Bologna FC30213:62
16.UC Sampdoria30122:61
 Parma FC30122:61
18.Chievo Verona30122:71
19.Calcio Catania30031:70
20.US Sassuolo30031:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
The Krupy

AC-Neapol bude veľmi atraktívny zápas, snáď chalani z Milána ukopú tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dnes musi s prehladom vyhrat a pevne verim, ze v utoku aj s Nandom.. a k Neapolu a AC, skor to vidim pre Neapol.. ale uvidime vecer

Reagovat
The Krupy

Tak o nás som ani nepísal lebo to považujem za samozrejmosť, očakávam demoláciu súpera po tom nezdare v LM.

Reagovat
CubONE

*v nedelu

Reagovat
stas87

mozte oznacit zapas cagliari-doria za tutovku?

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš vítězství domácích? To určitě ne.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stas87

jj,je tam presne 2 kurz,videl som cagliari minule kolo vo fiorentine,len prvy polcas a tam bolo cagliari nebezpecnejsie ako domaci,astori zial ale sancu nevyuzil,zaujal ma nainggolan a ten cernoch-ibarbo,ja im docela verim

Reagovat
Pinturicchio

Ibarbo je výborný, ted by navíc měl začít v základu. Ten výpadek Sampy v derby si myslím, že bude jednorázová záležitost. Cagliari bude mírným favoritem, ale určitě to není tutovka.

Kdybych dneska sázel, tak bych spíš risknul 2 na Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibarba by som bral do Interu, je vysoky, rychly a silny, pritom lopta mu neprekaza. V zime by mohol prist

Reagovat
VdV

koupili Belfodila,takže určitě nedojde.

Reagovat
snuff24

Belfodil je zatím dost mimo a do hry se moc nepodívá.A co jsem četl tak ani sám Mazzarri není moc spokojený s jeho výkony na trénincích.

Reagovat
smazaný uživatel

a naco si ho Mazzarri teda priviedol do timu?

Alebo naco sme ho kupovali trenerovi ktoremu nezapada do koncepcie?

Reagovat
snuff24

To se mě neptej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior

podle mě se doria oklepe, já mám vsazeno na oba gól

Reagovat
CubONE

Obaja gol, ale dal by som 1.

Reagovat
GEGE

Tutovka urcite ne ale Cagliari je favoritem a za ten kurz se to oplati vsadit

Reagovat
blaugrana

Juan Camilo Zúňiga se s Neapolí stále nedohodl na nové smlouvě, současný kontrakt mu vyprší v létě. Podle nejnovějších zpráv by 27letý hráč rád zamířil do Barcelony.

Je to pravák, či ľavák? zvláda oba kraje obrany? A nejaký bližší popis. Videl som ho hrať minulú sezónu, ale nejaký bližší záver z toho vyvodiť nemôžem.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf tej lame ponukal neapol v cistom 3-3,5 rocne a ten to este nepodpisal?!? Poslal by som ho dpc, ten co chce?

Reagovat
blaugrana

Tak čekol som video a podľa neho zvládne obe strany. Obojnohý, rýchly, technický s dobrou tvrdou strelou. Je to hráč alá náš Adriano a za Daniho by to bol dobrý back up a potom aj prvý voľba na RB.

Reagovat
olis

je to pravak ale v Neapole hra uz roky na lavo, cize zvladne rovnocenne obe strany, je skvely v utoku a v obrane v pohode, podla mna hrac velmi vysokej kvality a zabudnite na neho!

Reagovat
blaugrana

No, končí mu zmluva, tak prečo by sme zabúdali. Keby prišiel zadara, tak o to lepší kauf by to bol.

Reagovat
olis

lebo nakoniec predlzi

Reagovat
blaugrana

No to vie len on.

Reagovat
olis

alebo jeho - pardon - prijebany agent

Reagovat
blaugrana

Tak agenti by boli najradšej, keby hráči menili pôsobiská každý polrok. Každopádne určite by nešile niekde, kam by sám nechcel a Barca by mu sekla.

Reagovat
olis

tazko by sa mi na to pozeralo, je to moj oblubenec, to by som mu asi neodpustil

aby bolo jasne nemam nic proti Barce, je jedno kam by isiel...

Reagovat
blaugrana

Ono keby mal zmluvu na dlhšie, tak by tam asi záujem nebol, ale v takejto situácii by bola blbosť sa oňho nezaujímať. Alves už starne a jeho výkony už budú mať len klesavú tendenciu a Zuniga by bol svieži vietor na našu pravú stranu. I keď to by znamenalo asi definitívny koniec pre Montoyu.

Reagovat
olis

tak zase ja som cital o vasom zaujme uz dve sezony dozadu

inak Neapol mal pre zmenu zase zaujem o Montoyu

Reagovat
blaugrana

Tak Zuniga zadara do Barcy a Montoya na oplátku do Neapol s opciou na s5tný odkup za 5 mega.

Reagovat
olis

Reagovat
blaugrana

Deal!

Reagovat
Pinturicchio

Na Barcelonu nemá, dopadl by úplně stejně, jako Afellay.

Reagovat
olis

blbost

Reagovat
blaugrana

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pettirosso

do základu by nepřišel, ale ideálnější záskok na obě strany, za Alvese a Albu v současnosti nevidím. Dokonale k nim typologicky pasuje

Reagovat
celeb

suhlasim, sice kreativny, ale strasny zmatkar. Kedze uz takych mame dost, radsej niekoho spolahliveho, navyse kraje riesit nemusime, potrebujeme STOPERA!!!

Reagovat
olis

nema niekto pls ulozenu tu stranku co sem minule niekto daval s aktualnymi platmy hracov od gazzzety?

Reagovat
blaugrana

Livorno, najvyšší plat 400 tisíc evry. Keď to proovnám, že v Barce ma Messi nejakých 13, Xavi s Iniestom po 8,5, Valdes, Bus, Pique po 6 a potom nižšie, tak sa mi chce plakať.

Reagovat
smazaný uživatel

toto su platy v cistom, platy Barcy su v hrubom, aby si mohol porovnavat vynasob si tie ciastky x 1.43, 43% je totiz dan z prijmov v taliansku pri danych platoch

Reagovat
blaugrana

Nj, na to som pozabudol. Ale aj tak je tam priepastný rozdiel.

Reagovat
blaugrana

Ale tým pádom teda berie De Rossi 13 mio?

Reagovat
smazaný uživatel

omg ako to pocitas 6,5 x 1.43 =9,3

Takze ma tych 9

Reagovat
blaugrana

Ja som to zaokrúhlil na 50 %. Aj tak slušná darda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si pridal 100% No ale to je jedno

Hej ma vela, pred podpisom jeho zmluvy sa dlho hovorilo o zaujme United aj Man City, hlavne city pod mancinim mali o neho eminentny zaujem a ponukali velke ciastky, ak si ho chcela Roma udrzat musela dat az tolko

Reagovat
blaugrana

Kurva, no. Preto som bol vždy z matiky kokot.

Reagovat
blaugrana

Nj. A aký bol De Rossi Ríman...a takto ich vyždímal.

Reagovat
blaugrana

Kurňa, teraz rozmýšľam, že však dobre som na to šiel s tými 100 %, lebo keď po očistení bolo 6,5 mega, tak pri 100% by bolo 13.

Reagovat
blaugrana

Pri tej 50 % dani teda.

Reagovat
blaugrana

Lenže keď odpočítaš 43 % z tých 9,3, ak to vychádza 5,3 a nie 6,5.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tiez mi nejde matika

Potom treba pocitat trojclenkou, 6,5 je 57%, x je 100%. A vyjde teda: 11,4 mega. Tak tvojich 13 nebolo az tak daleko

Reagovat
blaugrana

Fuck off. I am a boss.

Reagovat
brenk

Nerád to hovorím, ale je to zaokrúhlene 9,3.

100% je 6,5

1% je tým pádom 0,065

0,065 x 143 = 9,295

Reagovat
blaugrana

S takýmito fintami tu na mňa nechoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

to je to iste ako ked som nasobil 1,43, ale to je zly vypocet.

Ked mas cisty prijem 6,5 pri dani 43%, musi ist na to trojclenkou.

Potom ti vyjde ze DDR ma hruby prijem 11,4 mega, ked mu stiahnu 43% vyjde ti tych cistych 6,5.

Takto to je urcite

Reagovat
blaugrana

Tak, je to tak.

Reagovat
brenk

Blbosť. Ty z toho hrubého príjmu nesťahuješ 43%. Hrubý príjem je 143% čistého. Ak to chceš vrátiť, tak z hrubého sťahuješ 43/143, čo je zhruba 30%.

9,3 - 30% = 6,5

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zmateny

Toto su na mna nejake velke triky.

Ale podla mna, ked pojdeme na to analogicky, ak je DPH dajme tomu 20%, a ides si kupit auto za 100 000, realne predajca dostane 80000 a 20000 odvedie statu.

A rovnako to bude podla s danou s z prijmu. Ak je dan z prijmu FO 43%, a hrac dostava plat 10 mega rocne v hrubom, 43% ostane statu, teda hrac dostane 5,7 mega. Vzdy ta ciastka co je dan, ostane statu. Imho teda.

Reagovat
brenk

Ja ti dám iný príklad:

http://www.alza.sk/macbook-air-13-cz-d440372.htm

Cena bez DPH je 1104,81. K nej sa pripočítava 20% DPH (teda 1104,81 * 1,2) a vyjde nám celková cena 1325.

Ak by si sa zo sumy 1325 chcel dostať spať na čistú sumu, použiješ výpočet 1325 / 120 = 11,04

11,04 * 100 = 1104.

Takisto cena práce De Rossiho je 6,5 mil. K nej sa pripočítava 43% DPH (6,5 * 1,43), čo nám vyjde 9,295 milióna.

Skúsime prejsť späť na čistý príjem. 9,295 / 143 = 0,065

0,065 * 100 = 6,5-

Reagovat
olis

Reagovat
olis

diki

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/39733/conte-used-juve-criticism

Conteho tiskovka před zítřejším zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ked neporazite ani danskych eskimakov, nech sa conte necuduje ze sa hovori o krize.

Pocuj nemate vy komplex z danskych eskimakov? Uz druhu sezonu vam davaju na frak.

Reagovat
10

spíš máme v Evropě komplex z menších týmů...

Reagovat
Alberto Aquilani

By ma ako celkom zaujímalo, nie len u teba ale aj ostatných, Pintu, Pettirosso, bianconero, krupy etc. či sa predsa len nezačínate trochu báť aj tej ligy ..... ako som pozeral v LM zas tá istá záloha, máte tam na 3 posty vpodstate 4 hráčov, nato môžete hrubo doplatiť ....

Reagovat
The Krupy

Ja vôbec. Naopak sa teším že boj o titul bude konečne napínavý a aj konkurencia sa zdvihla. Dominancia fanúšika poteší, ale po čase zase začne byť nudná. Bod s Interom bol dobrý, remízu s Kodaňou som predpovedal pretože je to náš štýl v skupinách, a inak sme hrali veľmi dobre.

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, ale tie 2 straty v zálohe sa môžu prejaviť ..... no nechcem byť prorok, ale tento rok by som si na titul Juventusu asi radšej nevsadil ..... teda nie nejaký veľký peniaz

Reagovat
10

2 ztráty v záloze se projeví úplně u každýho týmu v calciu, přesto si myslím, že u Juve pořád nejméně, přestože už to není tak jednoznačný jako minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Bát se v lize? Čeho? Soupeři konečně posílili. Pro nás je to šance se zlepšovat, a to i kdy v nás to stálo titul. Lepší vyhrát ligu o bod než o 10. Ale souhlasím, že můžeme dojet na málo hráčů. Na 3 soutěže máme žalostné málo hráčů.

Reagovat
10

Z tohodle pohledu obavy nemám, myslím, že jsme na tom líp než třeba Neapol, těm se zraní Inler a nemají ho kým nahradit, Conte má těch variant k dispozici víc.

Reagovat
olis

Inlera mozme nahradit Dzemailim ktory je tiez kvalitny, problem by bol ale ze tam je uz potom iba Radosevic, cize ked by nieco bolo aj Dzemailimu tak je to dost na prd

Reagovat
Pettirosso

Dzemaili je kvalitní, ale Inler to typologicky není. To 10 myslel.

Reagovat
Alberto Aquilani

To je jasné že u Juventusu najmenej, ste najlepší v lige to bez obáv, ale aj na Vás týmto moze dojsť, tá línia alebo ako to nazvať medzi úspechom a neúspechom je veľmi tenká ....v zime každopádne očakávam nejaký nakup do zalohy ....

Reagovat
Pettirosso

Jak píše Bianco, kvalita konkurentů se zvýšila a je to jedině dobře. Pokud Juventus nedokáže držet krok s narůstajícím očekáváním, doplatí na to, klidně už letos.

Ohledně zálohy je škoda se bavit, říkal jsem to při odchodu Marroneho.

Reagovat
Pinturicchio

Když nebudou zranění, tak ne, ale je pravda, že z toho středu zálohy, mám trochu strach a doufám, že v zimě někdo přijde. Soupeře repsektuju, ale strach z nich určitě nemám.

Reagovat
The Krupy

Ach bože, prosím ban za demenciu. Taký tu bol pokoj bez týchto dvoch tiežfanúšikov zo Slovenska.

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha, čo všetko bereš tak osobne ? Toto bola taká olis odpoved ..... šak to bolo napísané so sarkazmom ....

Reagovat
The Krupy

Nechápem system BANOV, keď ho dostane na jeden nick...potom si urobí druhý a pokračuje v trollovaní. To neni len o tomto jednom príspevku, už zase zasiera celé, ale komplet celé diskusie. Budem si musieť nainštalovať len plugin keď na to admini serú.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja ani neviem kto to je .... to je bennes ?

Reagovat
The Krupy

Jop. MsGoo mal chvíľu nick AS Monaco, a teraz Bayern Mnnichov či ako to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi jednu diskusiu ktoru som zasieral. Normalne diskutujem, tak neplac.

A kto je to ten Bennes?

Reagovat
The Krupy

Však zo seba rob kokota aj naďalej, mne je to už jedno.

Reagovat
CubONE

Tak napriklad ta jedna, kde si raz pisal cesky a raz slovensky? A tvaril si sa, ze si Cech?

Reagovat
smazaný uživatel

Troska recese jeste nikomu neuskodilo

Reagovat
olis

ja by som taku odpoved nikdy nepouzil

Reagovat
Alberto Aquilani

mysle som to, že si veľmi vzťahovačný, a kazdú aspon trochu malú pripomienku na Neapol musíš komentovať a niekoho presviedčať

Reagovat
Robbie

je tutovka Cagliari že neprohrajou ?

Reagovat
10

neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se pořad nepoučili a budete sázet na calcio?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo dát (na Cagliari), ale když to teď čtu tak bych rád vyhrál alespoň zpátky to co jsem minulý týden prohrál, tak dám na vás a vsázet nebudu. Tak běda jestli to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tentokrát díky kluci.

Reagovat
M11

Udine na to vletelo

Reagovat
GEGE

Nekdo odkaz na Cagliari?

Reagovat
stas87

ekdal dal som nakoniec 1X,bal som sa dat cistu jednotku

Reagovat
10

dobře si udělal

Reagovat
stas87

nakoniec k nicomu senica mi to pojebe v poslednej nitre

Reagovat
M11

Doria vubec nevi

Reagovat
Pipo123

Zajtra to bude boj, bude nám chýbať Biava, Novaretti, Radu a Biglia

Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Konko - Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Lulič - Candreva - Klose

Ak nám zahrá dobre obrana tak verím že môžme vyhrať, snad Konko zastúpi dobre Raduho.

Reagovat
M11

Gabbiadini

Reagovat
10

příští rok u nás doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ho Hezky mi splácí tu důvěru, že jsem ho postavil do tandemu s Tevézem snad zítra i Carlito něco přidá Fanta!!! I tak to určitě nebude stačit

Reagovat
DelPiero137

ale oba goly Dorie boli haluz, ten brankar nemal svoj den.

Reagovat
Pinturicchio

A já ho dal ve Fantě na lavičku

Reagovat
FCSL

Tvl už jsem nevěřil v over, díky kluci

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

závěr jako hrom

Reagovat
olis

19 settembre 2005 Napoli-Sassari Torres 0 - 0 #SerieC

18 settembre 2013 Napoli-Borussia Dortmund 2 - 1 #Champions

Grazie ADL

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy Napoli vlastne fandis?

Reagovat
olis

09/10 som sa zacal zaujimat a od 10/11 pravidelne sledujem kazdy zapas

Reagovat
Il Architetto

Kolik ti proboha je?

Reagovat
CubONE

18

Reagovat
olis

vidim ze uz tu mam aj svojho hovorcu

Reagovat
CubONE

Tak nedavno si este mal 18, nie?

Reagovat
olis

ano

Reagovat
olis

19, nechapem velmi to preboha a ze co ma s tym spolocne, ale nevadi...

Reagovat
Il Architetto

To nemělo vyznít nějak zle, ale většinou vzniká vztah v mládí ne?

Reagovat
olis

tak ja som predtym hraval hokejbal a sledoval nhl, futbal som nesledoval takmer vobec a ked sa nad tym zamyslim tak je to na krajinu kde zijem dost cudne ...

Reagovat
Il Architetto

Tak to pak jo.

Reagovat
Alberto Aquilani

čiže si s Neapolom ešte nezažil žiadne pády ..... to najlepšie ťa len čaká :P

Reagovat
olis

jasne ze ma caka, uz sa neviem dockat Scudetta a vitazstva v LM

Reagovat
M11

pro vetsi efekt tam mohlo byt klidne

21.02.2012 Napoli - Chelsea FC 3:1

Reagovat
10

Perin je hrozně slaboučkej

Reagovat
Pettirosso

Overrated no

Reagovat
Melchior

Livorno s Janovem snažit, mám oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidíte sassuolo - inter?

Reagovat
Inter Eterno Amore

2

Reagovat
smazaný uživatel

nenavidim inter ale bude 2

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhraje s čistým kontem. Tip 0-2

Reagovat
M11

neco mi rika ze Sassuolo dnes potlakuje.. ale to jsem si rikal i o Schalke vcera

Reagovat
10

taky si říkám, že by Inter dneska mohl narazit, proti slabším týmům jim to moc nepůjde...ale Sassuolo je zatím fakt slaboučký

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem vsadil, že Sassuolo gol neda

Reagovat
M11

kdy se predavaji ty ceny za tipera roku ?

Reagovat
Votas

BARDIIII

Reagovat
DelPiero137

Udine malo 7 Brazilcanov v zostave

Reagovat
Milan.B

MUSIME TYCH CIRKUSANTOV PORAZIT

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

ze by jsme se prece jen dnes dockali Nanda

Reagovat
10

je to ve více sestavách, tak to snad klapne

Reagovat
M11

super

Reagovat
smazaný uživatel

Psal to i Zuliani, beru to jako tutovku

Reagovat
M11

hned se tesim o neco vice

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je zrovna derby.

Reagovat
10

zase dost nahovno rozlosování...

Reagovat
M11

no zapnu ho aspon jako kulisu na tv

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ja bych chtěl vidět drtičku jmenem Juve ale zas derby je derby no. Škoda, že nehralo Juve včera.

Reagovat
M11

ale prosimte drticku.. vzdyt nas znas.. dame gola a bude udrzba

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 v suchym triku

Reagovat
M11

no branit se nebudu

Reagovat
Pinturicchio

Ideální zápas pro něj, aby se chytl, ... snad zasune, alespon dvakrát.

Reagovat
Pinturicchio

A vypadá to, že Antonio začne konečně trochu rotovat, dneska by měl nastoupit Storari, Ogbonna, Isla a Llorente.

Reagovat
M11

je to v poradku.. kdyby taky ne tak by to bylo na hlavu.. hlavne Giorgio to potrebuje.. mel toho plne kecky a uz se to projevovalo ja jeho praci s micem.. vypadal jak z dob pred Contem

Reagovat
M11

*na

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
terry

Pocitam, ze to vcera byla tragedie, ale kvuli vlastnimu zapasu jsem tenhle nevidel. Dokaze mi ho nekdo v kratkosti zhodnotit? Dekuju.

Reagovat
Votas

Boj o střed hřiště s tím, že Livorno bylo o kousek nebezpečnější a Perin jim to rád vyrážel k nohám. Janov zatlačil trochu ke koncu, ale Bardi všchno vychytal, hlavně jedna hlavička z úplnýho závěru ho nechala vyniknout.

Reagovat
terry

Frey chybi.

Reagovat
Votas

Zvonimir Boban: “Bardi is explosive, and the save he did was very important, he also plays very well with his feet, he’s one of the best in the Serie A.”

Reagovat
Artaxerxes

No super, aby naši dva nejlepší hráči nebyli dva brankáři

Reagovat
olis

SSC Neapol este na San Sire AC Milano neporazil, dnes sa teda bude prepisovat historia

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co řikate dneska na inter a fiore? Přijdou mi hezký kurzy :)

Reagovat
Votas

Dneska to musí být za 3 body. Tady se musí ukázat Mazzarriho rukopis tím, že to tým nepodcení a koncentrovaným výkonem si dojde klidně i pro 1:0 vítězství. Loni to bylo proti spodku tabulky tragédie (Novara), takže to je potřeba odčinit. Nasadil bych plnou palbu s tím, že při ideálním vývoji, kdyby se do poločasu povedlo dát gól, tak hnedka stáhnout Palacia a jako další střídání buď Cuchua nebo někoho z křídel. Na závěr by ideálně nějakou minutku mohl dostat Diegol.

Dneska se ukáže, co umí udělat Mazzarri s psychikou hráčů, když se musí po top zápase přeorientovat na povinný tři body a ještě v době, kdy nastává revoluce ve vedení. Ať si říká kdo chce co chce, ti hráči to vnímají a je na trenérovi, aby se postaral, že se to nepromítne negativně na hřišti.

FORZA INTER

Reagovat
Jajinek

Novara byla dva roky zpět...ne vloni

Reagovat
Votas

máš recht...myslel sem Sienu

Reagovat
Artaxerxes

Záleží dost na Rickym a kdyžtak Kovačičovi, protože jestli zas vepředu bude jen Palacio a ten zbytek si bude nahrávat na středu tak to nemusí bejt úplně ono.

Reagovat
Jajinek

Souhlasím s tím, že dnes to musejí být povinné tři body. Jsem rád, že Mazzari nepodlehl dojmu Icardiho formy a stále nasazuje tu zajišťovací sestavu se silným středem zálohy, zejména venku.

Dnes by to mohl být konečně zápas Guarína, který se poslední dobou trochu hledá,i střelecky.

Jsem zvědavej, jak nahecovaný bude Schelotto, od něj čeám největší nebezpečí. Na druhou stranu věřím, že Flora Florese bychom si měli pohlídat.

Je to fakt důležitý zápas, protože potvrdit ten dobrý úvod by to chtělo, už jen pro psychiku mužstva.

Věřím, že na poslední minuty dostane šanci Il Principe...

FORZA INTER!

Reagovat
Artaxerxes

Myslím, že zrovna Schelotto ničím moc překvapit nemůže...

Reagovat
Votas

Sassuolo: 1 Pomini; 4 Magnanelli, 7 Missiroli, 15 Acerbi, 23 Gazzola, 27 Kurtic, 35 Rossini, 45 Chisbah, 37 Schelotto, 83 Floro Flores, 86 Ziegler

A disposizione: 79 Pegolo, 22 Rosati, 2 Pucino, 3 Longhi, 5 Antei, 10 Zaza, 11 Alexe, 14 Masucci, 20 Bianco, 21 Laribi, 24 Marzorati, 70 Farias

Allenatore: Eusebio Di Francesco

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Taider, 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio

A disposizione: 12 Castellazzi, 6 Andreolli, 7 Belfodil, 9 Icardi, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Wallace, 22 Milito, 25 Samuel, 31 Pereira, 35 Rolando, 90 Olsen

Allenatore: Walter Mazzarri

Arbitro: Carmine Russo

FORZA INTER

Reagovat
Pinturicchio

Zaza na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco asi koukal na mou fantu, tak jsem ho dneska posadil

Reagovat
Pinturicchio

Dá dva goly jako střídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Interu tomu moc nevěřím. Jejich obranná hra je opravdu hodně dobrá. Dneska zazáří Taider, uvidíš

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... já to říkal

Reagovat
Pinturicchio

No jo furt

Reagovat
lnterista

pojdme si udelat hezkou nedeli...

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej stadionek

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/147190

3000 kbps

Reagovat
lnterista

to zase umrel nejakej motorkar?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý víkend, a byl to tuším jezdec Formule 2 nebo čeho. Celý týden při všech sportovních akcích minuta ticha.

Reagovat
lnterista

aha diky

Reagovat
Alberto Aquilani

stále samí Taliáni

Reagovat
smazaný uživatel

rodrigoo

Reagovat
snuff24

PALACIOooooooooooooooooooooooo

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAN

Reagovat
10

Sassuolo zatím těžký zklamání

Reagovat
Pinturicchio

Akorát jsem to chtěl psát, úplně mimo jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Štvou mě. Hodně jim věřím. Snad to zvládnout a ještě se zvednou, myšleno v sezóně, ne v zápase s Interem.

Reagovat
Pinturicchio

No klidně se můžou začít zvedat už dneska.

Reagovat
Pettirosso

no nevím, jsou hrozně pomalý, dlouho drží míč, zbytečně ztrácí míče v záloze, což je pak stojí síly, do útoku nejsou schopni vymyslet žádnou akci, samý nákopy a centry na haluz.. Leda že by to zvedl Marrone s Berardim

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAN!! letošní dresy jsou výborné

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby to místo toho simulování radši ještě potáhnul.

Reagovat
snuff24

TAIDERRRRRRR

Reagovat
Votas

TAIDEEER

Reagovat
10

na tohle nemám nervy...

Reagovat
Nuno čomes

TAIDEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
lnterista

Taideeer

Reagovat
Pinturicchio

Wtf golman?

Reagovat
10

ofsajd Palacia btw.

Reagovat
Nuno čomes

na opakovačce nebyla ta pomyslná čára, já bych řekl že hodně těsný, hraniční situace.

Reagovat
Pettirosso

Rosati, Pomini.... ale hlavně, že Pegolo sedí na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

jak padl ten druhy gol? sem musel odskocit pryc

Reagovat
Pinturicchio

Flores

Reagovat
Nuno čomes

Pas za beky na palacia, ten křížná střela na zadní tyč, golman rukou vyrazil 3 m nad sebe a Taider to důrazně doklep do kasy

Reagovat
Nuno čomes

Reakce na toma

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pak sem videl opakovajdu, diky...a ted dalsi takovy smolny gol

Reagovat
Nuno čomes

Jejich obrana je hrozná.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Nuno čomes

TAIDEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Pinturicchio

Proboha

Reagovat
Votas

TAIDEEER?

Reagovat
Alberto Aquilani

Preboha

Reagovat
lnterista

to jsou tragedi

Reagovat
snuff24

Taideeer jede

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej vlastňák

Reagovat
10

bože, loňska Pescara byla oproti tomuhle souboru Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super.

Reagovat
Melchior

už to vidim, body darujou Interu a podobnejm týmům a pak na Juve budou motivovaní a budou jim rovnocenným soupeřem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

už to vidím, Di Francesca nahradí den před zápasem Cosmi, pustí jim porno a jsme v prdeli

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Melchior

Reagovat
snuff24

Já nechápu tohle mohlo vyhrát Serii B

Reagovat
smazaný uživatel

ticho, to my sme tak dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEER

Reagovat
Pinturicchio

To brzo, no.

Reagovat
DelPiero137

To je zase zapas... Palcio bol cca pol metra v offside. Ten druhy gol nechapem, brankar si vsadil? Videl padat loptu a miesto toho aby sa postavil v sede caka aby ju rukou mohol odhodit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes

jak jsem říkal, hraniční. a dokonce ani nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol, kolega asi nevie co je to offside

forza internazionale !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozhodnute Waltere, daj tam na druhy polcas mladych a Diegola. nech sa dostava do formy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

Kovacic a Icardi... mozna bych zkusil a Wallace

Reagovat
Dejwa

Milito!

Reagovat
lnterista

taky klidne

Reagovat
Dejwa

tohle neni soupeř..

Reagovat
Inter Eterno Amore

mohli by sme to zaokrúhliť na 6

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso out - Kovačič in

Alvarez out - Belfodil in

Palacio out - Icardi in

Najlepšie striedania, ktoré by mohol Mazzarri spraviť. Pretože každý z tých hráčov nás stál približne 10 mil. eur!!! Takže nech hrajú, bojujú, behajú a hlavne strieľajú góly za Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomovi to snad nejde ani nepřát...

Reagovat
smazaný uživatel

zas do prazdne

Reagovat
smazaný uživatel

1.8 kurs na Inter je celkem vtipnej

Reagovat
snuff24

RICKYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Jajinek

V suchém triku...

...i když...opravdu Genoa, Catania i Sassulo jsou naprosto mimo mužstva...a nebo prostě a jednoduše nějakou tu kvalitu máme...potřetí přece už proti nám banda nazdárků hrát nemůže...no uvidíme co Viola

Reagovat
snuff24

myslím,že největší test jsme měli minulý týden

Reagovat
Slejdy

co to kua je ?

Reagovat
Pettirosso

To není možný přece, takhle nehraje ani zbrojovka.. kde kurva byla obrana?? Jak může dorážet lenochod Alvarez??

Reagovat
olis

konecne Ricky, fanta

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOO

Reagovat
lnterista

Militooooooooo

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio dneska gol dal a dva zařidil na zlatym podnose

Reagovat
smazaný uživatel

NADHERA DIEGO

Reagovat
smazaný uživatel

+ samozrejme Ricky

Reagovat
Votas

DIEGOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Diegoooooooooooooooo

Reagovat
snuff24

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Artaxerxes

Pěknej kanár

Reagovat
Nuno čomes

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Inter Eterno Amore

4 góly Interu z malého vápna

Reagovat
Jajinek

Neuvěřitelně emotivná moment...po tom, co si proti Kuži tu nohu málem otočil, někteří říkali, že končí....já mu věřil, věděl jsem, že se vrátí.

Tenhle gól je prostě a jednoduše dovršením té dlouhé rekonvalescence, která ale i tak trvala méně než sae čekalo. Ten tým spolu žije, bylo vidět, jak se na Diega všichni naskákali a radovali se s ním, i když je to 0:5...

Chtěl bych být v ten moment na tribuně hostí a zařvat si zase že Diego Milito facci un gooooollll

PRINCIPE!!

Reagovat
Artaxerxes

Je to borec

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo je neskutečně slabý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

hra to co mu dovoli super, treba vyzdvihnut aj kvality interu

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom co jsem napsal.

Reagovat
snuff24

Je pěkný,že za stavu 5-0 pořád chceme hrát. Loni by jsme po dvoubrankovém vedení i proti týmu jako Sassuolo hodili beton

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej kanaaaar

Reagovat
shafto

nadhera !!!

Reagovat
Votas

CUCHUUUUUUUUU

kanár

Reagovat
lnterista

to je moc

Reagovat
Nuno čomes

CUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobrý tenis toto Kuču nádhera

Reagovat
Slejdy

tak to je sila doma dostat 6 fiku

Reagovat
snuff24

Chuchu paráda

Reagovat
10

pěkně se navyšuje už tak dost bundesligovej průměr vstřelených gólů na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Flores je strašnej, od 60.minuty leži na travniku s křečema. Trener to taky prokaučoval, mit vystřidano v 55 minutě...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Melchior

měli to skrečovat už za stavu 0:3 ..

Reagovat
10

JUVENTUS (3-5-2): Storari, Barzagli, Bonucci, Ogbonna, Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente

FERNANDO!

Reagovat
Melchior

Reagovat
Melchior

a aspoň dva góly Nando

Reagovat
M11

POD TAAAAAAAAAAAM !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Ricky si ale slusne dava vetsinu hracu

Reagovat
smazaný uživatel

No, mi přijde že má docela dost ztrát.

Reagovat
lnterista

hraje hodne sam na sebe no ale s micem je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho 1. golu pro Diega se mi nelibi.

Reagovat
lnterista

taky to neni moje krevni skupina

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky goly Interu v tejto sezone (12) padli po akciach z hry

Reagovat
Pettirosso

M1122.09.2013 10:20

neco mi rika ze Sassuolo dnes potlakuje..

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem reci tvojho kmena

Reagovat
M11

uz jsem na sebe reagoval

Reagovat
Pettirosso

já to měl zkopírovaný už od začátku zápasu

Reagovat
M11

jeste ze mam sazkarskou pauzu.. tak ti to reknu

Reagovat
shafto

no ty vole !!

Reagovat
smazaný uživatel

To neni možne už. Zrušte to

Reagovat
Votas

DIEGOOOOOOOOOL

Reagovat
snuff24

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Acerbi měl zůstat v Miláně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v stredu Napoli-Sassuolo 10:0

Reagovat
lnterista

Diego Alberto

Reagovat
Pipo123

To ešte horšie ako Novara

Reagovat
snuff24

Co tam ještě dělají diváci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni přišli na Diega

Reagovat
smazaný uživatel

to su neutrali z tretoligovej Reggiany tak su aspon radi ze vidia Seriu A

Reagovat
M11

1:15 po 4 kolech.. mel to nekdy nekdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre je 13:1.

Reagovat
M11

skore je 1:15

Reagovat
smazaný uživatel

U Sassuola áno, u Interu je 13:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre je 13:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle budou pokračovat, tak jim ten rok v Serii A pěkně zhořkne.

Reagovat
Melchior

no letos si Calcio na nedostatek gólů stěžovat nemůže

Reagovat
Jajinek

2 ze 7 mi z ofsajdu...

Nicméně tohle je naprosto odevzdanej tým...ale naprosto. Osduda. Takhle by nikdy v Sérii A hrát neměl. Přitom ten úvod sezóny úplně gtagédní neměli a ten kádr je taky celkem slušnej...

Reagovat
Artaxerxes

Chudák Schelotto, kam se to dostal

Reagovat
Melchior

kéž by se chytl Marrone a Berardi a strhli by to.. jinak by taky letos mohli dostat sto+ gólů..

Reagovat
olis

uz sa tesim na dalsie kolo

Reagovat
Pettirosso

Klidně se vsadím, že s nima ztratíte

Reagovat
olis

o co?

Reagovat
olis

?

Reagovat
Pettirosso

Spis to bylo mysleno tak, ze verim, ze je podcenite a oni ted zapnou.. Ale kdyz uz teda, tak muzem. Nick, nebo mas lepsi napad?

Reagovat
olis

mozme, na ake dlhe obdbobie?

Reagovat
Pettirosso

3 týdny?

Reagovat
olis

ok, suhlasim, tak sme teda dohodnuty

Reagovat
Artaxerxes

Těch 7:0 to asi nebude, ale těžko by zrovna Neapol ztratila s takovým líným antitýmem

Reagovat
Inter Eterno Amore

najvyššia výhra interu od sezóny 1988-89, keď vyhral 6-0 nad Bolognou

Reagovat
smazaný uživatel

to tam vtedy uz hrali Matthaus, Brehme, Klinsmann?

Reagovat
Inter Eterno Amore

hej myslím .. ja som sa narodil 1989 tak moc nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

presiel som stats ale tento vysledok sa v sezonach 1988-1993 nezrodil

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak som asi zle počul toho komentátora ... hmmm neviem

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter překonal rekord. Nováčka Serie A Sassuolo deklasoval v prvním vzájemném zápase v historii na jeho hřišti 7:0. Branky: 2 Milito, Palacio, Taider, Alvarez, Cambiasso a jedna vlastní. Doposud byly nejvyššími výhrami venku zápasy v Boloni (1988-89) a Udinese (1960-61), kde nerazzurri vyhráli 6-0. Největším rozdílem vyhrál v sezoně 1933-34 nad Casale 9-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ten výsledok 9:0 nad Casale bol famózny. Ten zápas si pamätám doposiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

jj ospravedlnujem sa dal som hladat 6-0 a ono to bolo 0-6

takze Bologna 0 INTER 6

31' rig. Matthaus

53' Diaz

64' Serena

67' Diaz

83' Serena

86' Matteoli

Reagovat
Artaxerxes

Po čtyrech kolech skóre 13:1 je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na zápas s Fiorentinou.Po Juve druhá prověrka jak tuhle sezonu na tom jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Catania bol tiež veľkou previerkou. Stačí sa pozrieť na to, koľko zápasov predtým na domácej pôde neprehrala. To znamená, že tú našu výhru nad Cataniou by som vôbec nebral na ľahkú váhu.

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 17 Benatia, 5 Castan, 42 Balzaretti; 16 De Rossi, 6 Strootman, 15 Pjanic; 27 Gervinho, 10 Totti, 24 Florenzi A disp.: 28 Skorupski, 29 Burdisso, 33 Jedvaj, 46 Romagnoli, 3 Dodò, 35 Torosidis, 11 Taddei, 7 Marquinho, 94 Ricci, 8 Ljajic, 18 Caprari, 88 Borriello

Reagovat
snuff24

Teď už jen FORZA : Lazio,Atalanta,Verona,Milan a bude to fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Milan?

Reagovat
snuff24

Jako nemám rád AC,ale vzhledem k současný formě a postavený v tabulce budu určitě víc přát AC než Neapoli.

Reagovat
Pipo123

FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-3-3) - De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho. Allenatore: Garcia. A disposizione: Skorupski, Burdisso, Jedvaj, Romagnoli, Dodò, Torosidis, Marquinho, Taddei, Ricci, Ljajic, Borriello, Caprari

LAZIO (4-1-4-1) - Marchetti; Cavanda, Ciani, Cana, Konko; Ledesma; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic; Klose. Allenatore: Petkovic. A disposizione: Berisha, Strakosha, Dias, Elez, Vinicius, Pereirinha, Onazi, Ederson, Felipe Anderson, Floccari, Perea, Keita

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Fino alla fine Forza JUVE ! ! !

Reagovat
SqueeZy

A to jsem se toho kurzu bál

Reagovat
smazaný uživatel

BITKA O RIMSKE IMPERIUM , DERBY DELLA CAPITALE

***************-------------------****************------------------- FORZA ROMA -------------**************-------------------****************------------------- AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Toto derby nejak nemá náboj, ani v médiach, snad to nebude nejaká nuda

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky sop na derby prosim?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/147190

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Alberto Aquilani

Chlapci z Nordu sú na pive

Reagovat
brenk

AceStream na Juve 5000 kbps

Reagovat
Rudy

to je hezke akorat skoda ze to jede tak 3 sec a buffering..zlaty sopcast

Reagovat
brenk

jj to len tak pre zaujímavosť, ja som tiež dal sopcast 2000 kbps

Reagovat
Rudy

Malokdy se mi podari aby to pres acestream jelo jak z praku..pritom linku to vytizi tak na 50% kdyz to zacinalo tak to jeste slapalo super ale to mi to taky ukazovalo treba 32 streamu uz je to passe

Reagovat
SqueeZy

Já narozdíl od sopcastu jedu čistě. U vyšších čísel u sopcastu mi jela smyčka

Reagovat
Melchior

Storari kapitan

Reagovat
brenk

Ja som cez ace pozeral nedávno LM proti Kodani a predtým väčšinou ukrajinské streamy 1500 kbps lebo sopcast mi zvykal sekať z neznámych dôvodov. Odkedy mám nový net tak idú sopcasty výborne.

Reagovat
brenk

malo ísť vyššie

Reagovat
DelPiero137

Preco tam nie su Laziali? Zakaz, bojkot?

Reagovat
Pipo123

Protest proti Lotitovi, už proti Chieve prišli až po 15 min zápasu dneska by to malo byť rovnaké

Reagovat
DelPiero137

Preco proti Lottitovi? Co zase proti nemu mate?

Reagovat
olis

ta velka prazdna cast stadionu nevyzera dobre :/

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam přišli (a jde to i slyšet).

Reagovat
Pinturicchio

Nando zatím dobrý, chtělo by to gol.

Reagovat
M11

ted mu piskl faul pritom ho sundal vlastni obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

myslíte si, že by Ogbonna mohl vytlačit Chiella ze sestavy? Ten jeho přehled a rozehrávka mi přijde o dost lepší..

Reagovat
Pettirosso

doufám, že jo, alespoň momentálně

Reagovat
brenk

Šak mu to spravil vlastný obránca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

To je "lama" ten brankar, reklamuje vo velkom, pritom ho trafil vlastny hrac a este aj zle vybehol...

Reagovat
Pettirosso

Hovado ten Fernando, fakt že jo

Reagovat
Pinturicchio

Co jako nacvičují Donati a Rafael?

Reagovat
10

z dvaceti minut se zatím hrálo tak 12

Reagovat
SqueeZy

So close Arturo

Reagovat
M11

Tevez je fantasticky !

Reagovat
10

ten má snad víc odebraných míčů než Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Arturo o ten míč zatím jen zakopává.

Reagovat
Pettirosso

Isla se mi taky dneska líbí.

Reagovat
Largo

Ne, na Gervinha si prostě nezvyknu, vůbec se mi ten jeho styl á la Forrest Gump nelíbí!

Reagovat
Il Architetto

Leo dobrá jeba.

Reagovat
Pipo123

AS hra bez útočníka, všetci kombinujú ale nikto sa neponúka dopredu

Reagovat
Largo

Bohužel máš pravdu. Vy máte na hrotu typickýho hrota, Kloseho. My typickýho Tottiho...Dneska to vidím 1:0 pro vás....Obrana nám jde, záloha taky, ale ten útok...chtělo by to Ljajiće. Ale hlavně ať je dobrej fotbal

Reagovat
M11

chce to gol.. ten zamek je neskutecny

Reagovat
Melchior

už zase pálíme..

Reagovat
10

někdo jinej sop než 145997? nějak se mi to seká

Reagovat
Melchior

145480 ale slabá kvalita

Reagovat
10

Storari tu metrovou mouchu na zádech

Reagovat
Pettirosso

Carlooos

Reagovat
Melchior

proboha gól už..

Reagovat
10

tady ho máš

Reagovat
GEGE

Gervajs

Reagovat
Il Architetto

Barza kazííííí.

Reagovat
Pinturicchio

Barza má teda dneska ale otřesnou rozehrávku.

Reagovat
M11

toto uz neni nahoda.. Kodan volume 2.

Reagovat
Pettirosso

my jsme fakt neskuteční

Reagovat
FORZAMILAN

wooooow Hellas

Reagovat
Pinturicchio

Eeejj, tohle bude na pi*u zápas.

Reagovat
Il Architetto

Proč nikdo nebyl na přední tyči?

Reagovat
GEGE

HELLAS!!!

Reagovat
brenk

na plač toto

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
M11

na lajne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Islův gól. Jednak na přední tyči nikdo, a pak tam Ogbonna i Isla stojí a čumí jak báby na jarmarku.

Reagovat
DelPiero137

Nebol to offside?

Co ta nasa obrana zase stavara, viac tutoviek vyprodukuje nez nas utok.

Reagovat
Pettirosso

mrdat tohle....

Reagovat
The Krupy

Prečo toľko prázdnych sedadiel na derby?

Reagovat
M11

CARLITOOOOOOOOOOOOOOS !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle je Carlitos, jak ho chceme vidět!

Reagovat
SqueeZy

Posílíme útok a pak přijde tohle... trošku mi to něco připomíná tahle nemohoucnost...

Reagovat
Largo

Obrana skvělá, útok ještě v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

Obrna skvělá? Možná tak Verony

Reagovat
Largo

Myslel jsem AS, My Fault

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že se to hraje souběžně. Nedalo mi to nereagovat Ať tam Dani pošle nějaký gól, potřebuju, aby mi dneska ve fantě zazářil

Reagovat
Largo

Tomu bych se vůbec nebránil, pošle-li ho do správný brány Ale zatím nás Lazio v útoku v klidu přehrává....Každopádně, gratuluju k Tévezovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že obrana drží Snad se vám poštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio neví ve předu absolutně kudy kam, stejně jako my, s tím rozdílem, že dnes hoří i celá záloha. Zápas je to otřesný z obou stran zatím.

Reagovat
10

dneska nehrajeme jenom my

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že je Largo Říman a že teď taky hrají Narušuje nám "juve sekci", tak jsem si rýpnul

Reagovat
brenk

konečne

Reagovat
M11

Leo dalsi finalka

Reagovat
Mr.Jindros

Konečně.

Reagovat
brenk

momentálne asi kľúčový obránca

Reagovat
Mr.Jindros

Klíčový je Barzagli. Bez něj je obrana o level níž.

Reagovat
brenk

Proti Kodani bolo vidieť, ako Leo chýbal keď nehral na svojom poste. Každý dáva hre niečo iné, súhlasím, že smerom dozadu je Barza suverénne najlepši.

Reagovat
Pettirosso

yeeeeeeeeees, borec

Reagovat
Pinturicchio

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
SqueeZy

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
SqueeZy

náááááááááááááádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Melchior

Carlitos

Reagovat
DelPiero137

Carlitooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbi i Carlito mají splněno Pome, Pirlo, pojď tam taky nějaký poslat

Reagovat
Pettirosso

simulant, dyť to byl jasnej balon

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, za tohle žlutou?

Reagovat
DelPiero137

No neviem, mne sa zdalo ze Assa cisto vypichol loptu a nohy sa ani nedotkol.

Reagovat
DelPiero137

A na Islu ani faul neodpiska...

Reagovat
Mr.Jindros

Ty píčo.

Reagovat
M11

to je moc ja se musim smat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Ty voléééééééééééééééééééé

Reagovat
Il Architetto

Ty vole to je smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

No do <-> tohle není možné

Reagovat
Melchior

omfg

Reagovat
10

to se jen tak nevidí

Reagovat
brenk

Reagovat
Mr.Jindros

LLORENTE

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pettirosso

no ty vole. ale nááádherně Carlos

Reagovat
DelPiero137

Co ti jebeeeee, toto je co za zapas. Cariloooo

Reagovat
Pipo123

Rok od roku je derby horšie a horšie, dneska tomu chýba všetko, aj tá rivalita sa vytráca... žiadne strely, žiadne akcie, nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že na to nekoukám, je to fakt tak strašná bída?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, Derby uplne bez náboju ako na ihrisku tak aj na tribúnach. Výborný Maicon a Castan, hrozný útok .... snad ale nikto nečakal od Ríma gol v 1.poločase :-)

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

FERNANDOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

RE LEONEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Melchior

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

uzasny polocas

Reagovat
SqueeZy

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Pettirosso

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

El Rey León

Reagovat
DelPiero137

Nandoooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

nikomu to nepřeju vííc

Reagovat
10

...kdyby hrál v Kodani, takových míčů tam lítalo

Reagovat
M11

tam mel jit o polocase.. nebylo o cem

Reagovat
Mr.Jindros

Ve světle dnešního zápasu je to jasný no.

Reagovat
Mr.Jindros

Obzvlášť když Conte nasadil Giovinca.

Reagovat
DelPiero137

Sory a musim si "kopnut" to bol Tondov pre-kauc. Dat tam dvoch "krpcov" z toho Fabio mal slusne na salame oproti Nandovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Super poločas jen tak dál hoši :) ještě po jednom Llorente Tevez

Reagovat
GEGE

Maicon je pro AS neskutečná výhra...

Reagovat
smazaný uživatel

má i slušné známky, pro něj je calcio šité na míru.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale nikdo s tím moc nepočítal, že bude takhle skvělý

Reagovat
GEGE

Já mu už taky nevěřil....

Reagovat
smazaný uživatel

no já vůbec, abych se přiznal

Reagovat
smazaný uživatel

zatial to je velmi opatrne , nikto nechce dostat prvy gol , florenzi dole

Reagovat
smazaný uživatel

To čekání se vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio neví ve předu absolutně kudy kam, stejně jako my, s tím rozdílem, že dnes hoří i celá záloha. Zápas je to otřesný z obou stran zatím.

Reagovat
Pinturicchio

Cerci, Carlito gol, Leo a Arturo áčka

Reagovat
M11

17-3 strely a my se dostali do vedeni v nastaveni

Reagovat
Pinturicchio

To prostě už nemůže nikoho překvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný! Plníme plán hodně dopředu, čekal bych to až tak po 20. střele

Reagovat
M11

Reagovat
10

z toho ale 10 střel od stoperů na střechu stadionu

Reagovat
DelPiero137

Ogbona sa v zavere hral kombo Prilo+Pogba

Reagovat
Melchior

stihli mi oba vyhrát sázku do poločasu, kdo by to čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente mazák

Reagovat
Pettirosso

tohle mu obrovsky pomůže

Reagovat
DelPiero137

Nechapem preco sa musime sami vyhecovat tym ze dostaneme prvy gol. Aspon ze sa chlapci nasrali po gole a prepli o dva stupne vyssie.

Aj tak ma desi obrana, takto prepadat a kiksovat je riziko. Nando klobuk dole za tento polcas, okrem jednej zlej prihravky vyborny, toto presne potrebujeme v takychto zapasoch.

Carlito je polovica nasich sanci, ofenzivy

Barza este nie je rozohrany asi

Reagovat
brenk

Plne súhlasím s útokom dnes, obaja prinášajú do hry niečo iné a pramenili z toho šance, Tevez navyše ešte mohol pridať dalšie kúsky, paráda.

Reagovat
Melchior

Barza sám ubránil po gólu největší šanci soupeře a několikrát úspěšně zaskakoval ve středu, kde chyběl Leo.. to, že párkrát zkazil rozehrávku, je pravda, ale od toho rozehrávání tam jsou jiní

Reagovat
DelPiero137

Len rozohravky mu vytikam, na to sme neboli u neho zvyknuty. On sa do toho dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda tej Tevezovej strely ala tycka - trajektoria pozdlz celej ciary - tycka von ale som rad ze nas prave Nando v zavere polcasu poslal do vedenia Inak podla mna hra dobre, nehladiac na to ze dal gol

Reagovat
Pinturicchio

Něco takového jsem viděl za dobu, co sleduju fotbal, jen jednou, kdysi v CHL v zápase Ajaxu, dneska podruhé.

Reagovat
Pinturicchio

... jinak Nando je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, aj ja som nieco podobne dlho dlho nevidel Nando skvely. Sklepava lopty, nabieha si, ide do kombinacie... Skoda ze nehral uz v Kodani Dufam ale ze aj dalsie kolo v derby bude hrat zaklad

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

líbí se mi i Verona, mají systém, kombinujou hodně sebevědomě ...pár sezon dozadu jsem nevěřil, že se nějak rychle dostanou zpátky do Serie A, o to víc jsem teď rád, že vypadají takhle dobře

Reagovat
DelPiero137

Inak konecne nam utok vyhrava zapasy. Doteraz to bola zaloha, teraz rozhoduje utok. Mozna aj dobre, trochu odbremenit zaloha potreboju. Videl, Pogba ako by v letargii a Pirlo sa setri alebo co. Zaloha by potrebovala trochu ozivit, nakopnut.

Reagovat
10

Paul si asi brzo sedne znovu na lavičku, nedá se říct, že by tu šanci při zranění Claudia moc využil...

Reagovat
smazaný uživatel

Paul hraje hrozně. Jemu víc svědčí, když sedí a pak přijde po pár zápasech rozhodnout zápas nějakým excelentním výkonem, jak to předváděl vloni.

Reagovat
10

potřebuje trošku vrátit na zem, spolu s Raiolou...

Reagovat
DelPiero137

za tych par zapasov otocil na mazacky vykon. Cakal som ze tam bude lietat jak Vidal v prvej sezone. Mozno mu aj ta pozicia nesadla, Conte mu mozno nedal taku volnost a ked to aj Prilo "flaka" musi sa viac drzat v zadu.

Ale dnes v druhom polcase boli fazy stareho dobreho Drogbu

Reagovat
Mr.Jindros

Ten pravidelný základ neunáší no. Má se ještě co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nějaký magazín, ve kterém by byly sestřihy nebo aspoň góly ze všech zápasů kola? Na netu nebo ke stáhnutí? V loňské sezóně bylo něco na youtube a i v pěkné kvalitě a teď nemžu nic najít. Díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

goalsarena.org

Reagovat
10

Bergonzi ty si stejně buzerant

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca Dve zlte karty za dva neexistujuce fauly

Reagovat
Pipo123

Ciani škoda

Reagovat
The Krupy

Nando

Reagovat
Pinturicchio

Paul s těma vlasama vypadá jak Frankensteinova nevěsta.

Reagovat
Pipo123

Ciani hraje výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

to je proste silene ze je to jen o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Snad nebudeme trnout až do konce.

Reagovat
Alberto Aquilani

Benatia jak sa ujebaval :D

Reagovat
Il Architetto

Carlito

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že má Carlito levačku jen na opírání, mohl to tam poslat.

Reagovat
10

Claudio se vrací

Reagovat
Slejdy

gOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

Teraz nás AS trhalo

Reagovat
Alberto Aquilani

BOZEEEEE

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Fredericooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

BALZAAAAAA, TO JE NESKUTOCNE :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam má někdo kníra

Reagovat
GEGE

Balzaretti hecař

Reagovat
Alberto Aquilani

Balza plače

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

?

Reagovat
Alberto Aquilani

dal gol a rozplakal sa jak malý :D

Reagovat
M11

Pogbovi dnes neni prano

Reagovat
smazaný uživatel

At jde Cavanda do prdele, pokud si neni 2x po sobe schopny pokryt hrace, nema v Laziu v misto. Skoda, ze si toho saska Di Canio nevzal do Sunderlandu.

Reagovat
Pipo123

Však stál na zadnej tyčke ako má, to Ledesma ten center nadvihol to nie je jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Balzaretti 2x po sobe strilel z jeho prostoru a Cavanda ho nebyl ani jednou schopny pokryt nebo proti nemu aspon vystoupit.

Reagovat
The Krupy

Pogba

Reagovat
10

kromě Bayernu nepamatuju zápas, kdy by Andrea byl tak mimo hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidět před zápasem sestavu, tak nevím, že hrál.

Reagovat
DelPiero137

Mal tam aboslutne zbytocny sklz kde vyfasoval zltu. Nastastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio A Pirlo dole v 65 minute...tlieskam Conte

Reagovat
Pipo123

Lulič dneska katastrofa

Reagovat
The Krupy

Potlesk pre Nanda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

dnes všichni tři "náhradníci" Isla, Ogbonna i Llorente výborní

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som chcel napisat po zapase

Reagovat
The Krupy

To mi pripomína prvý rok pod Contemu a zápasy v Coppe, ked náhradníci veľakrát zahrali lepšie než hráči zo základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych mu dal červenou za toto....

Reagovat
Il Architetto

Ten Carlos si to prostě ten druhej zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Aach, vždycky rád naladím derby. Je to jako výlet do minulosti se vším všudy. Cavanda u míče odměněn mohutným hučením pravděpodobně z obou stran hlediště. Člověk si občas tak rád odskočí od nablýskané Bundesligy do syrového prostředí římského derby.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

dej tam Sebu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Na Pirlově pozici zatím Pogba o dost lepší.

Reagovat
Mr.Jindros

To proto, že tam nemá tolik možností dělat kraviny.

Reagovat
Pipo123

Kurva Ciani out to snad už neni možné, Biava, Radu a teraz aj Ciani

Reagovat
smazaný uživatel

+Novaretti

Reagovat
DelPiero137

Tevez mal dat dnes hattrick, velmi som mu to prial. Carlos

Reagovat
Pipo123

červená ? si robíš prdel ne ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobre Dias

Reagovat
The Krupy

Toto mohol písknuť ale.

Reagovat
Jajinek

celkem výsměch červená....

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo ani na zlutou

Reagovat
10

na Sebu penalta

Reagovat
10

Bergonzi pokračuje ve svým trendu proti Juve

Reagovat
GEGE

tohle dobře posral sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pochopil, kdyby tam třeba směřoval loket na ksicht, ale to se podle mě nestalo. Podle mě nesmyslná.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je sedmé derby v řadě s redkou

Reagovat
Pettirosso

Romulo vypadá jako Dr. House za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Bergoziiiii, jestli tohle pískneš Claudiovi jako faul, tak penalta na Sebu byla víc než evidentní. Ty jsi pořádný čůro.

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic Za 10 minut 6 stratenych lopt

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
M11

Bergonzi ty si fakt kus vola

Reagovat
smazaný uživatel

Derby bez redky nejdeee...

Reagovat
Pettirosso

Mirko rapl

Reagovat
smazaný uživatel

nedivim se mu rozhodčí by zasloužil facáka

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko mu ukázal, co by mi nejradši udělal.

Reagovat
The Krupy

Vučinič veľmi dobre. Zase sa tam vpredu motá a ešte si neudrží nervy na uzde. Celkovo ma ten herný prejav v útoku od odchodu Carlosa dosť vytáča. Samé kľučky a snaha prejsť s loptou až za čiaru namiesto streľby. Hellas vôbec nevie a my vedieme len o gól. Som hrubo nespokojný.

Reagovat
M11

Mirko neni dobry zolik..

Reagovat
smazaný uživatel

Nanda neměl vůbec střídat, se Sebou by jim to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve v zápase 32 střel to jako fakt jo?

Reagovat
Pinturicchio

To jako fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

slušná kanonáda no

Reagovat
Pinturicchio

Statistika pěkná, ale chvílema už bylo to zahazování šancí k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

to věřim

Reagovat
10

zrovna dneska ta statistika hodně klame, byla tam spousta střel z dálky, většina z nich dost nesmyslných...

Reagovat
DelPiero137

Nezmyselnych a uuuplne nepresnych

Reagovat
smazaný uživatel

Dani se na stoperskym postu nezapře.

Reagovat
spider_8

Parádní zákrok DDR

Reagovat
Alberto Aquilani

LJAJIC HEZKY

Reagovat
Slejdy

jasna

Reagovat
Melchior

Marchisio Giovinco Vučinić

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s marchisiem a vučiničovi to znechutil hned od začátku rozhodčí ten za to nemůže :-D

Reagovat
Melchior

to je ale jeho věc, je to profesionál, nemá se chovat jako dítě..

Reagovat
smazaný uživatel

uz druhykrat za sebou kopala Roma penu ked siel dole Totti

Reagovat
Melchior

Conte šel poslat Bergonziho někam

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost se třemi body. Maximální spokojenost, že je zpět Claudio, a že si zahrál Seba. Negativa snad radši ani rozebírat nebudu, jen jediné - do prkený vohrady už začněme dávat góly!

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně vítězství v náš prospěch. První poločas stál za hovno z obou stran, druhej poločas už jasně v naší režii. Forza Roma...

Reagovat
Pipo123

AS zaslúžene, od 60 min jasne lepší, viac ako výsledok ma mrzí to čo sa deje v obrane, 4 zranení hráč v obrane a ďalší uvidel červenú kartu, to je kurva problém do ďalších zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

16-1 strely na branu...esteze nedali tu druhu lebo pri nasom mmt stasti by to isto skoncilo 2-2 Tevez, Llorente, Isla, Ogbonna Vucinic za 23 minut sa dokazal stat najhorsim hracom Juve v tomto zapase. Viac ako polovicu lopt co isla na neho stratil a ked uz aj mal sancu tak namiesto nahravky do druhej vlny to "skusil" z otocky do trojbloku Dufam ze dalsie kolo Nando opat v zaklade

Reagovat
DelPiero137

Udolane tri body, sance na dva zapasy, zbytocne sa zltilo. Od 37 do 65min super zapas. Isla stale to nie je ono.

Forza JUVE!!

Reagovat
Alberto Aquilani

YEAAAAH MADAFUCKA

Reagovat
10

Roma zatím příjemně překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Inter, Roma, Neapol fakt bacha nato. Tam nesmieme chybovat ani tam prist s unavenou zakladnou 13-kou. Vsetci maju fyzicku jak hrom (okrem ineho).

Reagovat
M11

Reagovat
scr

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA ROMA DAJEEEEEEEEEEEEE , UZASNY VSTUP DO SEZONY

Reagovat
DelPiero137

Petkovica a spol mi je luto, bohuzial Lazio nema vyrovnany kader, hlavne smerom dopredu+zranenia.

Reagovat
lnterista

pome Neapol....dneska za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

remíza prospěje všem

Reagovat
lnterista

tak taky ji vydrzim

Reagovat
FuckT

Ako nam prospeje? Mame vynikajucu formu a AC ma vela zranenych. Ak nevyhrame dnes, tak potom uz asi nikdy...

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha, vy kluci neapolský fakt nemáte bud zmysel pre detail, alebo všade kde sa proste spomenie Neapol musíte komentovať a nejak obhajovať alebo neviem čo ..... sa baví fanúšik Ríma a Interu, každému je jasné jak to myslia, len Neapol proste .....

Reagovat
panca

FU

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Ecco la formazione ufficiale del Napoli: Reina; Mesto, Albiol, Britos, Zuniga; Dzemaili, Behrami; Insigne, Hamsik, Callejón; Higuain

Forza Napoli!!!

Reagovat
10

Milanisti vymřeli?

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Poli, de Jong, Muntari; Birsa; Matri, Balotelli. A disp.: Amelia, Coppola, Robinho, Constant, Nocerino, Cristante, Vergara, Niang, Zaccardo. All.: Allegri.

Reagovat
panca

neee, jen ted strachy nevylizaj a kdyz vidim toho birsu v zakladu, tak se nemuzes divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Birsa?

Reagovat
Yanek

ne!!

Reagovat
CubONE

nie, len nestihaju

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Mario rozhodne http://www.spiner.sk/pin/569/

Forza Milán !

Reagovat
smazaný uživatel

Utekl mi začátek..to bylo za Keňu?

Reagovat
stas87

sopcast by nebol?

Reagovat
10

Channel - 140535

Reagovat
stas87

vdaka mozes mi prosim ta napisat nieco o hraci santiago garcia? hraval za palermo a v sobotu debutoval v nordderby

Reagovat
panca

pls, piste sem nekdo vic info, jedu prenos jen pres mobil a seka se mi to jako prase

Reagovat
lnterista

zatim jen dve velky sance Neapole

Reagovat
M11

+ 1 gol

Reagovat
lnterista

treti uz gol...nuda

Reagovat
M11

AC je v satne jeste ?

Reagovat
Yanek

Napoli dobrý válec

Reagovat
Yanek

Zaslouženě, Milán je trapný

Reagovat
10

AC se trošku nedostavilo...

Reagovat
mastakillah

Reteeee

Reagovat
olis

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
olis

Reina

Reagovat
Pipo123

Benitez dokazuje že vie trénovať, pripraviť tým na podobné zápasy mu nerobí problém, som rád že sa mu darí

Reagovat
panca

jeste ze to nevidim

Reagovat
lnterista

blbost...to bude dobrej fotbal a rozhodne to nebude tak jednoznacny..naopak

Reagovat
panca

ja bych koukal rad

Reagovat
Pettirosso

AC se už rozkoukalo, pěknej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

neneí to zas tak hrozný, už jsme se zkonsolidovali a teď jsme dvakrát zahrozili....

Reagovat
mastakillah

K*rva Balotelli nemůže dostávat takovej prostor ve vápně. Už podruhé

Reagovat
Pipo123

Docela by ma zaujímalo prečo AC, Inter a Lazio v posledných 2-3 sezónach majú také problémy zo svalovými zraneniami

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě nejvíc děsí nervózní Zapata....

Reagovat
smazaný uživatel

To je krásnej fotbal! Navíc Birsa zatím hraje například parádně...

Reagovat
mastakillah

Těch zbytečných ztrát míče a nepřesností

Reagovat
10

faul Zunigy na Poliho rozhodně pískatelnej...tenhle jouda chce 4 mega ročně?

Reagovat
stas87

zasa poli chcel spadnut,az moc spadnut

Reagovat
10

ale Zuniga se na něj pověsil rukama, takovýmhle způsobem to ve vápně udělá opravdu jen idiot

Reagovat
stas87

to ano,ved meter od toho bol stvrty rozhodca a aj asistnent to dobre videl,zuniga je docela labil nie?

Reagovat
10

hodně

Reagovat
stas87

uz v zavere proti bvb pustal sam hostov do tlaku...robia cestovky zajazdov na juventus?

Reagovat
10
Reagovat
stas87

mas nejaku osobnu skusenost? a kedze cestujem po vlastnej ose,je moznost ziskat vstupenku v den zapasu? mam kamarat taliana a on pochadza od turina a v zime by tam chcel ist tak som myslel ze by som to spojil aj s fubalom

Reagovat
10

nemám zkušenost s žádnou cestovkou, už z principu bych nikdy nikam s cestovkou nejel vždycky je lepší si to nakombinovat sám, cenově to je minimálně za stejný peníze, ale komfort a kvalita vstupenek je jinde...pokud samozřejmě nejedeš s fanklubem, třeba Interisti mají výjezdy za hubičku

Reagovat
stas87

v tomto je nemecko asi lepsie,tam si mozes zaistit listkov do hostujuceho sektoru,tak som bol treba v AA na zapase bayernu s herthou,inak na dortmund sa clovek mimo cestovky asi nema sancu dostat a to iste na schalke...ja som vo väcsine pripadov cestoval vlakom ci busom na BL,tiez sa mi nepaci cestovky lebo je to stale prilis drahe bohuzial,tuto moznost nemozem vyuzit lebo fanclub v cesku nejakeho timu z BL hadam ani neni

Reagovat
mastakillah

spíš ne, jak jo

Reagovat
DelPiero137

Mne pride ze je to zaskodnik . Nepodpisali sme uz s nim zmluvu a slusne mu zaplatili nech Neapolu zatapa? BVB ten gol, toto, az takto nezvykol skratovat.

Reagovat
smazaný uživatel

áááu

Reagovat
smazaný uživatel

jak se na něj pověsil, fuj... Balotelli ale pěkná svině...

Reagovat
olis

chcelo by to cerstve sily poslat na travnik, dufam ze Benitez im cez prestavku dobre povie a namotivuje a budeme to mat viac pod kontrolou lebo AC mohlo kludne vyrovnat, hlavne to treba dotiahnut do vitazneho konca

Forza Napoli!!!

Reagovat
panca

Jak vypadal poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já bych skoro řekl že jsme lepší, líp nám funguje záloha. Levá strana slabá (Urby a Muntari). Zatím jednoznačně vládne De Jong, Birsa překvapuje, od Balotelliho chci víc... Abate taky dobrý, Zapata se lepšil každou minutou. Pořád je to hrozně nervózní a je tam hrozně ztrát ve středním poli, nutno říct že od Neapole je jich tam ještě víc a otvíraj se nám tam dost prostory. Zpřesnit, rychlý je to dost a lepší zakončení. Rozhodně bychom si zasloužili (prozatím) minimálně remízu.

Reagovat
FuckT

Na zaciatku sme vybehli na AC jak stado bykov a po par minutach sme dali gol z 3 velkej sance. Potom to este 10 minut bolo dobre, Milan sa uz chytil ale my sme tiez hrozili. A poslednych 15 minut uz sme uplne stratili polcas a AC nas tlacilo az do konca...

Reagovat
CubONE

Najprv Neapol vyletel jak svina, tlak asi 10min, potom sa to vyrovnavalo, ku koncu my lepsi. Od nas super tradicne Mexes s de Jongom a prekvapuje Birsa. Muntari s Urbym nic moc. Snad Balo nie je zraneny...drzal sa tam za koleno na konci a chvilu lezal na travniku.

Reagovat
panca

Diky všem

Reagovat
CubONE

Dufam, ze Balo nie je zraneny, lebo ak hej... Zatial Birsa prijemne prekvapuje, velmi dobre sa nanho pozera, ponuka sa...dal by som dole Muntariho, bojuje, ale tie nepresnosti...Ricky Saponara na plac! Toto sa este da otocit, Neapol je dnes porazitelny, chybaju im troska sily po strede.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari s jeho střelama z dálky a dlouhejma balónama

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapivy vykon zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme lepší než Neapol, ikdyž otázkou je, jak by hrála, kdyby nevedla od začátku..překvapuje mne Birsa, naopak Matrimu asi nepřijdu nikdy na chuť.

Reagovat
Yanek

Balotelli kráááál

Reagovat
mastakillah

De Jong vyhraje snad každej souboj

Reagovat
mastakillah

GONZALOOOO HIGUAÍN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme si nezasloužili... Abbiati...

Reagovat
Yanek

To je trapný tým. Fakt je smutné sledovat, jak někteří hrají na hranici možností (Balo, De Jong, Mexes) a stejně to nestačí ani zdaleka. Matri je tam úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci

Reagovat
DelPiero137

AC vyrovnat pls!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, Abbiati...

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
stas87

milan uz asi nenajde sily to aspon zremizovat,skor cakam ze ich neapol vybrejkuje

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je nejhorsi milan za poslednich let.

Reagovat
snuff24

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Balo

Reagovat
smazaný uživatel

Matri za 12 mega to bol mega nakup od Gallianiho

Reagovat
Yanek

Jinak je dost samozřejmé, že tohle na LM letos není ani zdaleka. Jednak je to ještě horší začátek, než minulý rok a jednak je konkurence o hodně silnější. Ale kdo chce kam... myslím, že Mario v létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

kde pojde prec Mario tak ostanu uz iba priemer a podpriemer sa bojim ze ani Honda nedorazi......

Reagovat
snuff24

V životě jsou dvě jistoty smrt a penalta pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli prvykrat neda

Reagovat
DelPiero137

Ty betar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Absolutne zbytocny faul Albiola ale 11 bola, uz aj to drzanie bolo na hrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
mastakillah

Tak to ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Albiol slušně posral.

Reagovat
Darren Fletcher

prvýkrát v životeeeee 22/23

Reagovat
Darren Fletcher

balotelli nedal penuuu

Reagovat
Inter Eterno Amore

REINA sa stal nesmrteľným

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem to, Reina je na penalty TOP

Reagovat
mastakillah

Spravedlnost

Reagovat
CubONE

Tak to zas nie, penalta bola.

Reagovat
mastakillah

Nezdálo se mi, ale tak teď je to už jedno

Reagovat
stas87

najprv drzanie a potom mu zajel zo zadu cez nohu,bez pochyb jasna penalta

Reagovat
10

penalta byla, Albiol tam šel jak vůl...

Reagovat
mastakillah

šel tam dost neohrabaně, ale Mario to taky solidně přihrál. Aspoň mi to z toho jednoho záběru připadlo

Reagovat
M11

Mario nedal

Reagovat
10

AC to může rozpustit, když už ani Mario nedá penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas penalta.. Kazdy zapas body zachranuje penalta.

Reagovat
olis

Reinu treba cez leto kupit

Reagovat
smazaný uživatel

6,5mil. za sezonu je dost drahy golman na Talianske pomery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj neomylný, hold, dnes to nieje ich zápas, ale tých v modrom, resp. v oranžovom

Reagovat
smazaný uživatel

reina supermario raz to muselo prist

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi dospěl

Reagovat
10

poprvé asi po dvaceti letech penalta proti Neapoli a Mario po 23 letech nedá

Reagovat
SqueeZy

To protože mám vsazeno. Pak se dějí takové věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám stejně pocit, že Tam Urby, Muntari a Matri ani nejsou. Sice je pěkný že si něco občas vytvoříme, ale získaný míče = Mexes, De Jong, vytvořený šance = Balo, Poli. Bez nich to nefunguje. Ten tým je tak strašně nevyrovnanej.

Reagovat
smazaný uživatel

CubONE je dnes najsmutnejsi uzivatel na ef

Reagovat
CubONE

Tomu ver Najprv ten debakel, teraz 2-0 a to rozhodne nehrame horsie s takou zostavou...Balotelli prvykrat neda penaltu. Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak su aj take dni no, uz v stredu nam to hraci vratia snad

Reagovat
CubONE

To dufam Oba timy.

Reagovat
smazaný uživatel

a niesi ty tiez ?

Reagovat
smazaný uživatel

vies co, to bola taka katastrofa dnes, ze ani nie som smutny a nejak dufam, ze tato prehra im skor pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

njn, skoda toho, ale aspon Rooney ta musel potesit ale aj City hralo velmi dobre,

Reagovat
DelPiero137

Vyzera to na zapas blbec pre AC. Neapolu sa to vymsti v inom zapase, zatial maju excelentu efektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekne, ze sa im to vymsti v inom zapase, to moze pomoct akurat tak vam.

Reagovat
DelPiero137

Nemyslel som to zrovna proti nam. Ale takymto stylom nebudu pravidelne vyhravat zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja som to tak nemyslel. Ak by takto pokracovali dalej, boli by vasi konkurenti v boji titul, cize hocijake ich zavahania by pomohlo vam. Pretoze si nemyslim, ze titul a LM sa bude tento rok tykat AC, ale to uz je o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem De Sciglia, Faraona, Pazziniho a Montoliva zpátky. Přes to vlak nejede. A v zimě středního obránce + Hondu. Pak se možná kvalifikujeme do LM... achjo.

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně ta dutá hlava nedala penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Pandev

Reagovat
mastakillah

Viděli jste někdo komu Hamšík dával pásku jak střídal? Docela by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu 7-2 pre AC. Riadna efektivita Napoli...skoro ako Juventus

Reagovat
10

skoro

Reagovat
panca

Hmm pěkný...

Reagovat
Nuno čomes

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme na tom s tím proměňováním šancí jako Juve minulou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Reiny... je fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Do boha uz s tym Reinom.

Reagovat
smazaný uživatel

Maria dnes někdo zaklel, to je nemožny.. 2 břevna a tyč, ta penalta-odflakl to, ale dneska mu někdo vyložene nepřeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain objal Beniteza , a Rafova reakcia: chod odo mna ty smradlavec

Reagovat
M11

AC si to dnes opravdu vyzere az do dna

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a když už to vypadá že to bude gól, tak to Matri pro jistotu zachrání...

Reagovat
M11

pekna humusarna Britos

Reagovat
mastakillah

Nic jinýho mu nezbývalo. Prohrál souboj, logický řešení

Reagovat
M11

slo o to jakym zpusobem ten faul provedl.. reakci Maria se vubec nejde divit

Reagovat
mastakillah

Však jasně. Klidně mohl dostat i redku, ale zákrok to byl dost důležitej. Kdyby Mario šel dál, tak to mohlo být nebezpečnější než přímák

Reagovat
M11

samozrejme ten faul chapu spis mi slo o to provedeni

Reagovat
10

to mohla bejt i červená

Reagovat
M11

ja myslim ze i mela.. hnusny zakrok z jasnym umyslem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

*s

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Zase ta Neapol sa az tak nezmenila, akurat je to nesikovnostou nie nevrazivostou.

Reagovat
smazaný uživatel

LET'S BE A FAN OF WINNING CLUB! MES QUE UN CLUB!

Reagovat
DelPiero137

Neapol je od 20min vlazna, rozhodne porazitelna. Ani sance si nemusi vytvarat, AC to spravi za nich.

Reagovat
mastakillah

Reina je fantastickej

Reagovat
DelPiero137

Mario si to zasluzil, prichadza cas AC

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnat !

Reagovat
Pettirosso

krásná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaaaaasny gol. Nie ako ich zumpy. BALO si zasluzil.

Reagovat
Yanek

Je mi líto Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak k AC nema hlbsi vztah, tak si kludne moze neskor povedat, ze im na to sere.

Reagovat
Yanek

Záleží, co s náma bude. Tyhle podzimy myslím už neunavujou jen fanoušky... odchodu v létě bych se v tuhle chvíli nedivil.

Reagovat
brenk

Kam by tak mohol ísť?

Reagovat
Yanek

Real?

Reagovat
brenk

Myslím, že v Real je už ega až až.

Reagovat
CubONE

Ale kvalitny hrot nie.

Reagovat
brenk

Myslím, že keby tam niekoho hľadali tak siahnu po Suarezovi.

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Nebýt Niang takový dřevo, tak mohlo AC ještě vyrovnat. Neapol stejně jako i s Borussií ukázala svoje slabiny a nakonec se bála o výsledek, ta obrana má do ideálu hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Stastna win...

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by jste prosimvas dat odkaz na celej zapas/nejaky highlights. Po tom co Mario nedal penaltu vypnul streamer stream a dalsi mi nesly spustit:(

Reagovat
CubONE

Inac cez 800 prispevkov, to tu uz davno nebolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele