Serie A - preview 36. kola

16.05.2015, 08:48, aktualizováno 18.05.2015, 08:28
Previews
Neapol vypadla z Evropské ligy a vzhledem k víkendovým výhrám římských klubů se jí vzdaluje i Liga mistrů, šance může ještě oživit v případě výhry nad Cesenou. V pohárech minulý týden skončila rovněž Fiorentina, na kterou dnes čeká jiný sestupující tým - Parma...
ACF Fiorentina - Parma FC  (pondělí 19:00)
Fiorentina se jen těžko vzpamatovává z toho, že její sen o finále Evropské ligy zůstal nenaplněn a nerealizován. Fiorentina došla poměrně daleko, ale nedokázala si poradit s favorizovanou Sevillou. Dokáže se vzpamatovat proti týmu, který je již více než jednou nohou v Serii B?

Viola je značně rozladěná, protože její sen o tom, že si zahraje finále Evropské ligy skončil brutálně. Španělská Sevilla byla nad síly výběru trenéra Vincenza Montelly a s přehledem zvítězila. Fiorentina sice ani v jednom zápase nehrála vyloženě špatně, ale jindy ofenzívu vyznávající celek nedokázal najít spolehlivého střelce ani recept na sehranou a dobře fungující defenzívu soupeře. Svědčí o tom také nula v kolonce nastřílených branek. Sevilla postoupila do finále s Dněprem poměrem 5:0, ačkoli na střely byla mnohem aktivnější Fiorentina.

Je jasné, že trenér Montella byl po zápase hodně zklamán. Mrzet ho musela také neproměněná penalta jeho celku, kterou poslal Josip Iličić vysoko nad břevno! V rozhovoru pro Sport Mediaset Montella zmínil: "Neměli jsme ani trošku štěstí. Sevilla neměla moc šancí, ale proměnila z nich skoro 100 procent. My si jich vytvořili několik, ale proměnili nula procent. Fiorentina se vždy snažila hrát na vítězství a bojovala až do samého závěru, i ve chvílích, kdy bylo jasné, že postoupit už nelze. A to mám na svém týmu rád."

"Musíme nechat špatné vzpomínky za sebou a soustředit se na budoucnost. Nemám v plánu odcházet, protože vím, že tady mne respektují. To je věc, která mi trochu chybí od našich fanoušků. Myslím, že naši hráči by si zasloužili více respektu a uznání za to, jak se s osudem poprali. Chtěl bych zůstat, ale je jasné, že ve fotbale si jen málo věcí můžeet naplánovat. Teď se nechci řečmi o přesunu někam jinam vůbec zaobírat, protože je na to čas až po sezoně," dodal někdejší útočník AS Řím.

Fiorentina v minulém kole Serie A ukázala sílu charakteru a zvládla náročné utkání s Empoli. Toskánské derby vyšlo lépe Viole, která se vedení ujala už ve 4. minutě díky Josipu Iličićovi. Ten se prosadil v utkání ještě jednou a byla to trefa vítězná, protože za Empoli zdramatizovali utkání Saponara a Mčedlidze. Viola je nyní na pátém místě a musí vyhrát, pokud se nechce neustále ohlížet přes rameno. Sampdoria Janov, která rovněž touží po účasti v Evropské lize pro příští ročník, totiž ztrácí jen jeden bod.

V boji o tři body bude mít Viola poměrně snadného soupeře. Poslední Parma už odpočítává dny do chvíle, než skončí jedna z nejhorších nočních můr fanoušků Ducali. Tým trenéra Roberta Donadoniho měl původně ještě před sezonou hrát Evropskou ligu, ale nakonec se loučí i s první ligou. Vše začal naprosto katastrofální stav financí, když se zjistilo, v jak kritické situaci se Parma nachází. Na druhou stranu, i Parma umí překvapit. Potvrdit by to mohl mistr ligy Juventus, který na ni nestačil.

A Parma si dokázala poradit i v minulém vzájemném duelu s Violou, když zvítězila o jednu branku. Jejím autorem byl Andrea Costa. Zopakuje něco podobného? Minulé kolo sice Parmě nepřineslo tři body, ale remíza se silnou Neapolí se jistě počítá. K vidění byly celkem čtyři branky, o které se postarali Raffaele Palladino a Cristobal Jorquera za domácí tým a Manolo Gabbiadini s Driesem Mertensem za hosty.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Savić, Basanta, Alonso - Borja Valero, Badelj, Aquilani - Bernardeschi, Gomez, Iličić
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mendes, Costa, Feddal, Gobbi - Varela, J. Mauri, Jorquera, Nocerino, Ghezzal - Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AC Cesena  (pondělí 21:00)
V pondělní dohrávce se na stadionu San Paolo v Neapoli utkají domácí Parhenopei s Cesenou, která je už jistým sestupujícím. Napolitáni v týdnu vypadli z Evropské ligy a pokud si chtějí uchovat šanci na Ligu mistrů, musí předposlední tým tabulky bezpodmínečně porazit.

Neapol si vyřazením z Evropské ligy výrazně zkomplikovala jeden z hlavních předsezonních cílů a sice zajistit si účast v Lize mistrů. Parthenopei v semifinále překvapivě nestačili ukrajinský Dněpropetrovsk, když v prvním zápase jen remizovali 1:1 a na Ukrajině prohráli 0:1. Pro svěřence trenéra Beníteze existuje už jen jedna cesta a to prostřednictvím ligy. Skončit na třetím místě už ale bude velmi těžké, Azzurri v tuto chvíli ztrácejí na onu pozici šest bodů.

"Měli jsme svoje šance, ale nebyli jsme schopni je proměnit. Klíčem k úspěchu bylo naše šance proměnit a to jsme neudělali. Musíme se zpátky soustředit na Serii A a na naše poslední tři zápasy, protože je stále možnost kvalifikovat se do Ligy mistrů. Jsem si jistý, že můžeme sezonu zakončit dobře," prohlásil optimisticky kouč Rafa Benítez. Neapoli se nedařilo už v minulém kole, remíza 2:2 na půdě poslední Parmy byla velkou ztrátou, které s velkou pravděpodobností budou na konci sezony litovat.

Cesena bude na San Paolo velkým outsiderem, na druhou stranu Cavallucci Marini už nemají co ztratit. Po porážce se Sassuolem spadla z týmu záchranářská tíha a i když už je jasné, že tým v příští sezoně nebude hrát Serii A, může hrát proti Neapoli uvolněně. Hosté budou také usilovat o přerušení několikazápasové série bez vítězství, vždyť hosté nevyhráli už rovných deset utkání.

Domácí se musí obejít bez Michua, Zuňigy a De Guzmana. Také Cesena hlásí ztráty a dokonce je na tom hůře, než domácí celek. Marilungo, Pulzetti, Giorgi, Valzania a Magnusson mají nejrůznější zranění.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Andujar - Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam - David Lopez, Jorginho - Callejón, Hamšík, Insigne - Higuaín
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Perico, Capelli, Krajnc, Renzetti - Carbonero, Mudingayi, Cascione - Brienza - Defrel, Djurič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 12:30)
AC Milán se po vítězném zápase s AS Řím představí na půdě neoblíbeného soupeře Sassuola. Neroverdi od svého postupu do Serie A v roce 2013 porazili Milán ze čtyř pokusů hned dvakrát.

Třikrát se přitom tito soupeři setkali v rámci Serie A, jednou pak v Italském poháru, kde bylo úspěšnější AC. Na Sassuolo nemá nejlepší vzpomínky například Massimiliano Allegri, současný lodivod Juventusu. Před rokem, kdy byl na lavičce AC, byl odvolán právě po zápase se Sassuolem. Rossoneri tehdy prohráli 3:4, přičemž v průběhu utkání vedli o dvě branky! A konečně Sassuolo ovládlo i první vzájemný souboj v této sezoně, hraném na San Siru (2:1).

Domácím patří v tabulce až šestnácté místo, ovšem už s jistotou startu v italské nejvyšší soutěži pro příští rok. "Byl to jediný cíl našeho klubu, který je v Serii A teprve druhým rokem. Jsme potěšeni, že jsme se zachránili," prohlásil kouč Eusébio Di Francesco. Jeho svěřenci v minulém kole vyloupili stadion Dina Manuzziho, Cesenu přehráli 3:2 a odsoudili jí k sestupu. Sassuolo má za jisté konstelace stále možnost skončit v první polovině tabulky, od desátého Milána ho dělí šest bodů.

Fanoušci Rossoneri už vyhlížejí konec nepovedené sezony, ale samotní hráči Milána se ještě snaží o jistou korekturu. Minulý týden přerušili třízápasovou sérii bez zisku bodu, když si doma vyšlápli na druhý AS Řím (2:1). Výhra potěší, ale bohužel tak velkému klubu jako je Milán start v pohárové Evropě pro příští rok nezajistí. "Vítězství nad Římem bylo důležité pro nás i naše fanoušky. Byl to těžký zápas proti jednomu z nejlepších týmů v lize, chtěli jsme nechat předchozí tři porážky za sebou a tak jsme také udělali. Nyní musíme na tomto výsledku stavět, chceme se ve zbylých třech zápasech posunout kupředu a získat devět bodů," vyjádřil se Diego López, opora AC mezi třemi tyčemi.

Oba tábory postrádají několik hráčů. Na straně domácích to jsou Donis, Polito, Gazzola, Terranova a Antei. Milánu se sice čerstvě uzdravil El Shaarawy, ale jeho start od úvodní minuty je vysoce nepravděpodobný, určitě pak do hry nezasáhnou zranění Agazzi, Essien, Suso, Montolivo, Cerci, Antonelli, Rami a stále ještě potrestaný Ménez.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Abate, Mexès, Paletta, Bocchetti - Poli, De Jong, Van Ginkel - Honda, Destro, Bonaventura
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Šance Cagliari na záchranu sice stále existují, ale jsou hodně malé a navíc Sardiňané nemají situaci ve svých rukou. Pokud v souběžně hraném utkání Atalanta zvítězí nad Janovem, bude po nadějích. Stejně tak, pokud Cagliari neporazí Palermo.

Ale domácí ještě flintu do žita nehází. Po drtivém vítězství nad Parmou 4:0 si vyšlápli i na Juventus a na půdě čerstvého mistra a finalisty Ligy mistrů remizovali 1:1. Po příchodu trenéra Festy tým pookřál, byť už s největší pravděpodobností hodně pozdě. "Chceme pokračovat v boji i s vědomím, že osud není v našich rukách. Existuje k dispozici ještě devět bodů a dokud nebudou mluvit čísla jinak, stále budeme v boji o záchranu. Bude to bitva od začátku do konce a jsem si jist, že moji hráči do toho dají všechno a získají tři body," prohlásil odhodlaně kouč Gianluca Festa, jenž nahradil Zdeňka Zemana.

Palermo už nevyhrálo čtyřikrát v řadě a stále zůstává na jedenáctém místě. Záchrana už je dávno v kapse a evropské poháry pro změnu daleko, je tedy otázkou, nakolik budou Iachiniho svěřenci na zápas s Cagliari namotivováni. První duel doma zvládli naprosto suverénně, Cagliari při premiéře Gianfranca Zoly rozdrtili 5:0.

Výhodou domácích bude nejenom prostředí stadionu San't Elia, ale také kompletní kádr. Festa může nasadit to nejsilnější, co má k dispozici. Totéž už se nedá říci o Palermu. Hosté budou bez Bolzoniho, Morganelly a Makienoka. Do utkání nejspíš nezasáhne ani největší hvězda Paulo Dybala, jenž se údajně předběžně dohodl s Juventusem a po sezoně tak změní dres.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Balzano, Diakité, Rossettini, Avelar - Donsah, Crisetig, Ekdal - Mpoku - Čop, Farías
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Vitiello, Gonzalez, Andělkovič - Quaison, Rigoni, Jajalo, Čočev, Lazaar - Vazquez, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Janov CFC  (neděle 15:00)
Atalanta Bergamo touží udělat další krok směrem k jistotě záchrany. Matematicky totiž ještě hoši z Bergama zachráněni nejsou, takže potřebují další body. Proti Janovu se ale budou body dolovat jen velmi těžko, protože Grifové si dělají zálusk na Evropskou ligu.

K ní vůbec nemají daleko. Janovské CFC předvedlo poslední dobou několik velmi solidních zápasů a jeho forma roste zápas od zápasu. Nešťastně vyvíjející se klání s římským AS sice nedopadlo podle představ, ale je jen takovou malou kaňkou na jinak působivém závěru letošního ročníku. Za posledních osm zápasů Serie A prohrálo CFC jen dvakrát a směle se drápe vstříc evropským pohárům. Oba janovské celky jsou v tomto směru aktivní, momentální formu má lepší právě CFC.

Jeho snahu brzdí problémy mimo hřiště. Janov totiž žádal o licenci pro případ, že by se dostal do Evropské ligy, ale nedostal ji. To znamená, že ani v případě, že se CFC dostane do pohárů, by je zatím nemohlo hrát. Ani to však nijak neubírá na optimismu klubu, který je pevně rozhodnut darovat svým fanouškům tříbodový dárek již při návratu z Bergama. Hovoří o tom i jedna z největších hvězd týmu, Iago Falqué.

Ten v rozhovoru s deníkem Gazzetta dello Sport uvedl: "Všichni tady doufáme, že se nám proti Atalantě povede sehrát co nejlepší utkání. Rádi si sami sebe představujeme v Evropské lize, kam podle mého tento skvělý klub patří. Poslední dobou se nám opět daří a když pominu zápas s AS, hrajeme velmi dobře. Naše síla spočívá v tom, že tady jeden bojuje za druhého, jsme skvělá skupina a táhneme za jeden provaz."

"Je pravda, že s Atalantou se nám dlouhodobě nedaří vyhrávat. Ale tvrdě pracujeme na tom, abychom si tentokrát poradili a získali tři body. Je naším cílem hrát co nejlépe a dočkat se výhry. Mají silný střed pole, dobrého a perspektivního brankáře a útok, který dost nepříjemně napadá. Víme to a počítáme s tím, že nás čeká hodně náročné utkání plné obětování a osobních soubojů. Ale když nebudeme dělat chyby, můžeme si odvézt tři body," tvrdí mladý útočník.

Na porážku od římského AS odpověděli Grifové naprosto jednoznačně a pozitivně. Po skvělém týmovém výkonu odjížděl z Marassi s pěti brankami v síti Turín! Trefili se Iago Falqué, Andrea Bertolacci, Leonardo Pavoletti a dvě branky si na svůj účet připsal poněkud netradiční střelec Tino Costa. Za Janov nebude moci nastoupit obránce De Maio, který "stojí" kvůli kartám. Mnohem více absencí mají Orobici. Do zápasu s Janovem nezasáhne hned trojice hráčů, které normálně vídáváme v základní sestavě - Denis, Zappacosta a Biava. Vedle toho nenastoupí ani Avramov.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Frezzolini - Bellini, Stendardo, A.Masiello, Drame - Cigarini, Migliaccio, Carmona - D’Alessandro, Pinilla, Gomez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, Izzo - Edenilson, Rincon, Tino Costa, Bertolacci - Iago, Niang, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Empoli FC  (neděle 15:00)
Hellas i Empoli budou i v příští sezoně hrát Serii A, v té letošní pak chtějí skončit co nejvýše to půjde. Ve zbývajících třech kolech jsou na stejné startovní pozici, mají 41 bodů. Hellas má ale ještě o jednu motivaci postaráno, Luca Toni totiž stále bojuje o korunu krále střelců.

Sedmatřicetiletý forvard nastřílel už devatenáct gólů a na Carlose Téveze ztrácí jediný zásah. Toni se prosadil i v minulém kole, kdy vstřelil druhou branku svého týmu v prestižním veronském derby. Hellas s Chievem remizoval 2:2 a byla to jedenáctá remíza v sezoně. Aktuální forma domácích ale není zrovna nejlepší, tři body klub nezískal už tři kola a v tabulce je i přes bodovou rovnost s Empoli až patnáctý.

Empoli je o dvě příčky výše a i když se mu minulé kole nepovedlo, jeho forma je mnohem lepší. Před porážkou s Fiorentinou 2:3 totiž porazilo Neapol i FC Turín, tedy dva letošní účastníky Evropské ligy. Svěřenci trenéra Sarriho by rádi na tyto výsledky navázali a Hellas konečně porazili. Naposledy se jim to totiž podařilo před více než deseti lety.

Když na sebe tito dva soupeři narazili, nebyla to bůhví jaká podívaná. Vypovídá o tom vzájemná bilance nejen posledního utkání (0:0). Už v Serii B v těchto zápasech padalo velmi málo branek. Ale minimálně ze strany Hellasu o žádného "zanďoura" nepůjde. Jak už totiž bylo řečeno, Luca Toni se stále uchází o titul Capocannoniere.

Trenér Andrea Mandorlini nemůže počítat se službami Ionity a také vykartovaného dua Jankovič - Tachtsidis. Kouč Empoli Sarri má situaci o poznání snadnější, chybět mu bude pouze Mario Rui.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisano, Moras, Marquez, Agostini - Sala, Obbadi, Hallfredsson - Lopez, Toni, Gomez
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Barba, Tonelli, Hysaj - Vecino, Valdifiori, Croce - Saponara - Maccarone, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Chievo Verona čeká další náročný zápas. Sehraje jej s domácím Turínem, který zoufale potřebuje uhrát dobrý výsledek. Chievo se bude muset hodně snažit, jestli chce vyhrát. Navíc mu zápasy proti turínským Býkům nikdy moc nešly.

Turín není příliš oblíbeným soupeřem Chieva. Veronský celek si s Býky dokázal poradit naposledy v roce 2007, kdy jim nastřílel tři branky. Od té doby ale střídá remízy s porážkami. Remízu uhrál defenzivně laděný celek z Verony také v minulém vzájemném utkání. Několikrát se ve zmiňovaném utkání mohl prosadit Kamil Glik, ale sázka na totální defenzívu veronskému celku vyšla. Nikdo z celé Serie A nedal v letošní sezoně méně branek, ale přesto to veronskému celku stačí na 12. místo, takže o sestup se perou jiní. Chievo Verona se se svým defenzivním stylem zachránilo s předstihem.

Z posledních deseti zápasů Chievo prohrálo jen jednou, když nestačilo na Sassuolo. V poslední době si ale dokázalo utrhnout alespoň jeden bod z utkání s Interem Milán, což čekal málokdo. Minulé kolo slavila celá Verona, neboť bylo na programu derby. Domácí Chievo začalo lépe, když se prosadil Alberto Paloschi, ale hosté se nevzdali a vývoj zápasu otočili. Prosadil se Luca Toni a Juanito Gómez. Chievo však ještě do konce první půle srovnalo, úspěšným střelcem se stal autor pokutového kopu Sergio Pellissier.

Obránce Dario Dainelli doufá, že se jeho klubu povede úspěšně dokončit sezonu na co možná nejlepší příčce a poté by rád řešil, co dál. Někdejší hráč Fiorentiny se nijak netají svou touhou vrátit se jednoho dne do Toskánska, ale zatím se chce soustředit na Chievo a nejbližšího protivníka. "Samozřejmě sním o tom, že se vrátím do klubu, který miluji. Viola navždy zůstane v mém srdci a já jsem rád, že jsem mohl být její součástí. Teď se chci soustředit na Chievo, protože se tu cítím dobře. Čeká nás velmi náročné utkání, ale my víme, že když se vyvarujeme chyb, můžeme získat nějaké body. Od desáté příčky nás dělí pět bodů, tak uvidíme, kam se dostaneme. A pokud se třeba za rok naskytne možnost vrátit se do Fiorentiny, budu ten nejšťastnější člověk na světě."

Turín klesl na devátou příčku, ačkoli chtěl konec sezony zvládnout mnohem lépe. Tým trenéra Giampiera Ventury působí poslední dobou jako mužstvo, které ztratilo hlad po úspěchu i energii. Dříve velmi nebezpečně a atraktivně hrající tým vyhrál z posledních pěti klání jen jedno jediné a v minulém kole musel spolknout hodně hořkou pilulku. Od janovských Grifů totiž Býci dostali pět branek a sami stříleli přesně jen jednou! První poločas přitom vůbec špatný nebyl, ale ve druhém dějství inkasoval brankář Padelli čtyřikrát. Podaří se Turínu navázat na dobrou tradici proti Chievu? Nepomůže jim zraněný Fabio Quagliarella, pro kterého sezona skončila.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Ichazo - Maksimović, Glik, Moretti - Darmian, Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Molinaro - Martinez, Maxi Lopez
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Biraghi - Birsa, Radovanović, Izco, Botta - Paloschi, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Na Olympijském stadionu v Římě přivítají domácí Giallorossi fotbalisty Udinese a nebudou chtít nic jiného, než vítězství. Po včerejšku ztrácejí na konkurenční Lazio dva body, v sázce je tedy hodně - titul vicemistra Itálie a přímá účast v základní skupině Ligy mistrů.

Řím nezvládl zápasy na San Siru a po Interu prohrál i s AC Milán. Lazio tak dostalo další možnost dostat se před Vlky v tabulce na druhé místo. Jenže zaváhání na San Siru nedokázalo naplno využít a jen remizovalo. Po včerejšku se však na druhé místo přeci jenom dostalo, na Sampdorii zvítězilo 1:0 a nyní bude doufat v zaváhání AS. Vlci už v žádném případě nepůsobí tak suverénním dojmem jako na začátku sezonu, kdy se přetahovali s Juventusem o prvenství. Po vyřazení z Ligy mistrů a Evropské ligy jakoby ztratili půdu pod nohama a do posledního kola tak musí bojovat o druhé místo.

Minulé kolo nezvládlo ani Udinese, které si nechalo před vlastními diváky nadělit čtyřku od Sampdorie. Svěřenci trenéra Andrey Stramaccioniho vlastně potvrdili trend této sezony, kdy nedokáží dát předchozím úspěchům kontinuitu. Aktuální čtrnáctá pozice a zisk jednačtyřiceti bodů sice zaručuje záchranu, ale s celkovou sezonou nebudou na severu Itálie vůbec spokojeni.

Udinese pocestuje do "věčného města" v pozici outsidera a bude chtít překvapit. Na Olympijském stadionu dokázalo naposledy zvítězit 28. října 2012 3:2 a od té doby čeká na tříbodový zisk proti tomuto soupeři marně.

Římané vyrazí do boje bez zraněné čtveřice Strootman, Castan, Maicon a Gervinho. K dispozici nebude ani ofenzivní Florenzi, nicméně kouč García má dostatečně široký kádr. Ztráty hlásí i Udine, Evangelista, Wague a Hallberg mají zdravotní potíže.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Manolas, Astori, Holebas - Pjanič, De Rossi, Nainggolan - Ibarbo, Totti, Ljajič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Domizzi, Piris - Allan, Pinzi, Badu - Guilherme - Théréau, Perica
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (sobota 18:00)
Inter Milán otevře brány slavného stadionu San Siro, aby v něm přivítal první celek tabulky. Novopečený mistr Serie A prožívá nevšední euforii po postupu do finále Ligy mistrů, ale bude si muset dávat pozor, protože domácí hrají o hodně.

Evropská liga je stále ještě možná. Inter Milán v jisté části sezóny zřejmě už ani nedoufal, že by si populární soutěž mohl zahrát. Když mu ale "teče do bot", umí zabrat. Do konce Serie A zbývají ještě tři kola a chce-li se Inter poprat o účast v Evropské lize, měl by vyhrát všechna zbývající klání. Aktuálně je Inter na osmém místě první ligy, i když bodově se jeho ztráta jeví jako minimální. Pátá Fiorentina, která aktuálně okupuje poslední pozici účastníka Evropské ligy, má náskok jen tří bodů.

Inter se poučil z porážky od janovské Sampdorie a od 28. kola nepoznal hořkost prohraného duelu. Za posledních pět zápasů Inter třikrát vyhrál a dvakrát si body rozdělil se soupeřem. V předminulém kole se mu zápas příliš nepovedl, když si ambiciózní celek nedokázal poradit s Chievem Verona a získal jen bod. V minulém kole ale opět potvrdil premisu z úvodu článku a zabral. Tři body musel slavit o to víc, že o ně obral Lazio Řím! A velkou satisfakci cítil zejména brazilský ofenzivní tahoun Hernanes, který vstřelil obě branky.

Fanoušci Interu čekají na světlejší zítřky pod vedením obchodníka Ericka Thohira. Indonéský majitel slavného klubu a jeho prezident velmi často diriguje klub ze své země. A výsledkem posílení obchodních vztahů s Indonésií je také příliv fanoušků. Těm vzdal hold i obránce Interu Milán Andrea Ranocchia, který sdělil: "Jsme moc rádi, že nám fandí tolik lidí že země našeho prezidenta. Slyšeli jsme, že mnozí u nich zůstávají dlouho do noci vzhůru, aby viděli naše zápasy, stejně jako to dělá pan Thohir. Chceme vám všem říct, že vaše podpora pro nás hodně znamená," dodal Ranocchia.

Mnoho fanoušků má také jeho sobotní sok. Tradiční italský velikán jich má možná ještě více po středečním zápase s Realem Madrid. Po jeho skončení muselo zaplést každé srdce fanouška Bianconeri, protože jeho milovaný klub vyhrál velmi těžkou bitvu. Do Madridu jel sice s lepším výsledkem z prvního zápasu, ale přeci jen s určitými obavami. Čekal jej totiž odvetný zápas na stadionu Santiaga Bernabéua proti domácímu Realu Madrid!

Po dlouhé době a nadvládě v italském calciu se Juventusu podařilo proniknout i do nejvyšších pater milionářské soutěže zvané Liga mistrů. To se Staré dámě příliš nedařilo ani pod oceňovaným trenérem Antoniem Contem a ještě větší obavy panovaly kolem klubu poté, co byl do funkce hlavního trenéra jmenován nepříliš oblíbený Massimiliano Allegri. Ten se ale nevzdal a přes nepříliš zdařilé začátky povýšil Juventus na tým, který přemohl i Real Madrid, aktuálního obhájce.

Hvězdou tohoto dvojzápasu se stal mladý střelec Álvaro Morata, který vstřelil dvě branky ze tří, které jeho tým zaznamenal. Ve finále Ligy mistrů vyzve Juventus katalánského giganta Barcelonu. I proto si Juventus muže dovolit některé opory šetřit. To se zřejmě bude týkat veterána Andrey Pirla nebo Francouze Evry. Na jejich místech bychom se mohli dočkat Roberta Pereyry či Simoneho Padoina. Šanci možná dostane i Alessandro Matri. Interu nepomůže Brazilec Hernanes, který hrát nemůže. Zahrát by si mohl Xherdan Shaqiri, který rozhodně má co dokazovat.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Jesus, Vidic, Ranocchia, Santon - Brozovic, Medel, Kovačić - Shaqiri - Palacio, Icardi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Romulo, Barzagli, Ogbonna, Padoin - Sturaro, Marchisio, Pereyra - Pepe, Morata, Coman
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (sobota 20:45)
Janovská Sampdoria touží po třech bodech, které by jí pomohly v boji o Evropskou ligu. Na tu ztrácejí svěřenci trenéra Siniši Mihajloviće pouhopouhý bod. Proti je ale Lazio, které se v případě výhry dočasně posune na druhou příčku před svého rivala AS.

Biancocelesti si zatím vedou poměrně dobře, ale v závěru sezóny jim trochu dochází dech. Římský celek z posledních pěti zápasů vyhrál jen jeden zápas. Po porážce s Juventusem Turín, která sice bolela, ale dala se očekávat, si Lazio neporadilo ani s Chievem Verona, kterému nechalo jeden bod za remízu. Následně sice nastřílelo čtyři branky nemohoucí Parmě, ale bojovná Atalanta Římany zase obrala o bod.

V minulém kole nečekal na tým trenéra Stefana Pioliho vůbec snadný sok, když Stadio Olimpico navštívil milánský Inter. Lazio moc chtělo využít ztráty svého úhlavního nepřítele, jenže se mu to nepovedlo. Celý stadion jásal, když domácí poslal do vedení italský rychlík Antonio Candreva, jenže Inter se vzepjal k zajímavému výkonu a vstřelil dvě branky. Výsledek fanoušky Lazia bolel o to víc, že jejich autorem byla někdejší hvězda Lazia, záložník Hernanes.

Pokud jde o absence, které musí trenér Stefano Pioli řešit před zápasem se Sampdorií Janov, není jich zrovna málo. Mimo hru budou suspendovaní Federico Marchetti a obránce Mauricio. Zranění nepustí do hry ani argentinskou hvězdu záložní řady Lucase Bigliu, který stráví v péči lékařů ještě asi týden. Mladý stoper Stefan de Vrij zřejmě také nebude úplně fit, i když by do zápasu nastoupit mohl. Pokud se tak stane, vytvoří spolu s Dušanem Bastou, Michaelem Cianim a Stefanem Raduem třetí nejlepší obrannou linii v lize.

Laziuo zdobí také útočná linie, na kterou trenér Pioli hodně spoléhá. A projevuje se to v číslech. Dvanáct branek má na svém kontě německý veterán Miroslav Klose, který jen potvrzuje, že branky rozhodně střílet nezapomněl. Daleko od není ani Felipe Anderson a záložník Marco Parolo, který zažívá skvělou sezonu. Kromě pracovitosti přidává na svůj účet také devět branek a podporuje útok ze záložní řady, kdykoli je to možné. K tomu připočítejme zkušenosti veterána Stefana Mauriho nebo rychlost Antonia Candrevy a vyjde nám jasný aspirant na poháry.

Není divu, že se o hráče Biancocelesti zajímají největší evropské kluby. Jedním z nich je i Paris Saint-Germain, který cílí na mladého Brazilce Felipeho Andersona. Za něj podle první reakce a s trochou nadsázky prezident Caludio Lotito požaduje 80 milionů eur. Jisté je, že hráč samotný se setrvání ve Věčném městě vůbec nebrání. Prozradil to jeho agent. Stefano Castagna zmínil: "Felipe je tady moc spokojený, hraje prim a patří k nejlepším v lize. Nemá důvod odcházet a když jsme se o tom bavili naposledy, řekl mi, že tu zůstane klidně i v případě, že by Lazio nakonec nehrálo ani Ligu mistrů. Je to ideální prostředí pro jeho růst," dodal Castagna.

Velkou absenci má na svědomí také Sampdoria. Zranil se jí totiž hvězdný útočník Eder, který patřil k tomu nejlepšímu, co janovský celek v letošní sezoně nabídl. Sampdoria konečně v minulém kole zvládla utnout nebezpečnou a velmi negativní sérii špatných výsledků, když si poradila s Udinese. Na stadionu Friuli hrála velmi aktivně, lehce a nasázela domácím čtyři branky. Zebry se zmohly jen na jediný zásah, takže nebylo pochyb o tom, kdo si nechá všechny body. Nechá si je Doria i po zápase s Laziem?
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Romagnoli, Munoz, Regini - Acquah, Palombo, Duncan - Soriano - Muriel, Eto’o
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Basta, de Vrij, Ciani, Radu - Parolo, Cataldi - Candreva, Mauri, Felipe Anderson - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC35248365:2080
2.AS Řím351713549:2764
3.SS Lazio351961065:3463
4.SSC Neapol35179964:4560
5.ACF Fiorentina3515101052:4455
6.UC Sampdoria351315745:3854
7.Janov CFC3514111054:4153
8.Inter Milán351313952:4052
9.Turín FC3512121141:4248
10.AC Milán3511131148:4646
11.Città di Palermo3510131248:5143
12.Chievo Verona3510121327:3542
13.Empoli FC358171041:4541
14.Udinese Calcio3510111439:4941
15.Hellas Verona3510111443:6041
16.US Sassuolo359131342:5440
17.Atalanta Bergamo357151335:4936
18.Cagliari Calcio356101943:6428
19.AC Cesena354121934:6424
20.Parma FC35662329:6817
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům
Parma FC-4za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (548)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tá pravdepodobná zostava Juve je vtip, však Inter dnes vyhrá o 1 golik nad béčkom Juventusu, čo bude pre nich naj úspech v sezóne

Reagovat
M11

je.. polovina zakladni sestavy tam ani necestuje.. maji volno

Reagovat
Furia Ceca

Fakt?! Jinak to je naprosto v pořádku. Srát na derby, ve středu hrajeme finále Coppy, Scudetto je jistý, když se prohraje, nic se neposere...

Reagovat
Pettirosso

srát na derby... to fakt kleslo na dno

Reagovat
Hans82

Pettirosso no boze derby takovych jeste bude radsi setrit hrace na finale Coppy at ziskaji pohar nez vyhrat nad Interem a taky si myslim ze je dobre ty hrace posetrit po LM jsou dost vyplivnuti odpocinek si zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

"no boze derby takovych jeste bude" větší sračku jsi už z huby vypustit opravdu nemohl... ano, šetříme hráče, je to dobře, ale říkat, že když prohrajeme derby, že se nic neposere, to je vrchol debilismu a idiocie... tohle je největší zápas v Itálii, nehledě na to, jestli hráče šetříme nebo ne... je dobře ty hráče pošetřit, ale pořád si jdeme pro vítězství, je jedno kdo na tom hřišti je, ale žádný Juventino nikdy nemůže říct, že když se prohraje derby s Interem, že de facto o nic nejde... kurva, do prdele, jste se posrali nebo co? nehrajme si tady na nějaký namachrovance, co jim je derby u zadku, pokud tu někdo takový je, tak je to čurák!

Ty vole, derby není důležité. Kdo to kdy slyšel. To už není ani na pěst, ale rovnou na kulku do hlavy! A klidně bych tu spoušť sám zmáčkl!

FORZA JUVE, FINO ALLA FINE, MERDA INTER!

Reagovat
Airus

Souhlasím, ale hlavně klid. Hráči a fanoušci to berou vážne. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Jebu tě pyčo jedna hloupá!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kam za tebou mám přijet?

Reagovat
Airus

Do Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Až do Polska?

Reagovat
Airus

Jen dedukuji drahý Watsone, že když fandí Karviné tak tam asi i bydlí

Reagovat
Hans82

uklidne si ty kokote tenhle zapas nam muze byt u prdele protoze setrime hrace na dulezitejsi zapas a ne na nake curacky z Interu kteri jsou tuto sezonu v pici

Reagovat
smazaný uživatel

největší zápas v Itálii se hraje až příští kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Proč? Derby s vyčpělým týmem odněkud z 10. místa? Navíc zápas, kterej je každej rok a hned dvakrát? Klidně ať prohrajeme 0:3, hlavně když ve středu vyhrajeme po dvaceti letech Coppu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tím ale neříkám že chci prohrát. Možná jsem se vyjádřil špatně, chtěl jsem říct, že pokud máme během těch následujích dvou zápasů prohrát, tak raději derby, než finále Coppy... Tu trofej prostě chci, zvlášť když jsme ji nevyhráli od roku 1995 (!!!). A teď mě klidně zastřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádné buď, a nebo. Vítězství je důležité v každém zápase. A je jedno, v jakém sledu po sobě ty zápasy jdou. A pokud jde o Inter, chceme ho porazit o to víc, nehledě na středeční finále Coppy. Mimochodem, to je až za 4 dny, to mě v tuhle chvíli absolutně nezajímá, stejně jako mě teď nezajímá finále Ligy mistrů. Teď je před námi Intera my ho musíme chtít porazit. Nic jiného neexistuje. Takže nějaké "nevadí, když s Interem ztratíme" jsou slova vylízance a alibisty.

Reagovat
Furia Ceca

Ale já neříkám, že chci dneska nevyhrát. Zároveň se to ale nevylučuje s tím, že pokud nevyhrajeme, tak se pro nás v aktuální situaci nic nemění. A jen tak mimochodem, pro mě osobně teda jsou největší kurvy Neapol. To je tým, kterej chci vždycky maximálně ponížit a od něhož mě prohry nejvíc bolí... Nevím proč, ale i když Inter nesnáším za ty podpásovky vůči nám, tak mě pořád stejně nejvíc irituje Neapol.

Reagovat
Furia Ceca

Aha, teď jsem četl tu tvojí reakci na peterina... Tak to vysvětluje tu tvojí pro mě až překvapující nenávist vůči Interu. Já mám tohle samý s Neapolí. Jinak pokud bych měl vybrat klub, kterej mě nejvíc na celým světě sere, tak je to čelzý. Ti jejich debilní arogantní fanoušci, co si myslí, že ten jejich paklub je nejlepší na světě, přestože si za nepoctivě nakradený prachy kupujou koho chtějí a pořád hrajou úplný hovno, paklub, kterej z historickýho hlediska neznamená v Evropě vůbec nic... BTW ti jejich rowdies kdysi byli i mezi Reds v Bruselu. Čelzý, to je klub, z kterýho se mi vaří krev v žilách, kterej extrémně nesnáším, kterej bych vždycky nejraději viděl úplně co nejvíc poníženej, jak to jde... Jako já jsem za nějakých 13 let měl už spoustu "favoritů", ať už jde o Inter, Slavii, Neapol, nebo aktuálně AS Řím, ale i kdybych tyhle kluby dal dohromady, tak to pořád nebude na mojí nenávist k čelzý zdaleka stačit. Ach, to bylo krásný, jak jsme je před dvěma lety vykopli z LM...

Reagovat
Furia Ceca

* 13 let co sleduju fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takto Barcelonu akorát jí teda budu za pár týdnů fandit poprvé a snad naposled no.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Teda já bych italskýmu týmu ve finále LM fandil, i kdyby to byl Inter nebo Neapol...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
The Krupy

Oni asi nezažili boj s tým modrým zlom, tak to neberú tak ako my inak súhlas do puntíku, treba si z nich urobiť kurvičky vždy, keď sa dá.

A ak niekto mi bude vytýkať útočenie na Inter, tak som vo svojej derby nálade

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

zatial to pisu len sracky ako CDS ale ja si fakt neviem predstavit ze ostane

Reagovat
mastakillah

to já taky ne ikdyž nevím jestli zrovna Mihajlovič by byl dobrou volbou

Reagovat
olis

urcite lepsie ako tucniak

Reagovat
mastakillah

teď jsem četl další článek a vypadá to, že Benítéz neprodlouží

Reagovat
Pettirosso

prý ho chce Real, protože Ancelotti odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito dnes musí.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito hattrick dnes!!

Reagovat
andycek1

Storari-Padoin,Ogbonna,Barzagli,Romulo-Sturaro,Marchisio,Pereyra-Coman,Morata,Pepe by mnela byt zestava tak uvidim tesim sa lebo Inter nas neporazi aj ked hrajeme s Bčkem.Tevez, Pirlo, Buffon, Evra a Vidal maju odpocinek

Reagovat
Airus

Tak teď má Pepe poslední šanci mě přesvědčit že jsme ho neživili nadarmo. Divím se že si tam Max nenacpal Matriho. Takhle na papíře to nevypadá nejhůř (hlavně proti Interu ) Jen jestli hráči z marodky vydrží alespoň poločas

Reagovat
Furia Ceca

"Tak teď má Pepe poslední šanci mě přesvědčit že jsme ho neživili nadarmo." Ty vole, vždyť první Scudetto pod Contem nese jeho výrazný podpis... A za to že byl zraněnej přece nemůže. A i přesto byl pro náš tým důležitej, protože vždycky měl důležitou roli v kabině. Až odejde, tak herně asi opravdu nic neztratíme, ale pro naši kabinu to bude docela rána. Zvlášť, pokud odejde i Storari...

Reagovat
Airus

v kabině kdo-ví-jakou roli neměl. Od toho tam jsou jiný mazáci a leadři. Zranění mu nevyčítám, ale finančně se nevyplatil... První titul nám teda rozhodně nezařídil on

Reagovat
Furia Ceca

Má. Je to šašek, co se stará o dobrou náladu a i takový hráči jsou potřeba. Navíc dělal mladším hráčům mentora, což potvrdili i někteří hráči, kteří říkali, že Pepe má o schopnostech jednotlivých hráčů největší znalosti. Kdo má nejlpší střelu, otočku apod., v tom měl údajně Pepe lepší přehled než Conte...

Reagovat
Airus

Tak měl spustu času na ně jenom koukat

Reagovat
Furia Ceca

To bohužel asi ano... Ale tenhle výrok pamatuju ještě před jeho zraněním.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Iner má dnes velkou šanci zvítězit aspoň uvidíme jak hráči řekněme druhého sldu se stim poperou, myslim, že to bude vyrovnaná bitva, ale Inter body potřebuje jako sůl tip 2:1 pro Inter

Reagovat
Pipo123

Berisha - Basta, Novaretti, Ciani, Radu - Parolo, Ledesma, Lulič - Candreva, Klose, Anderson

Novaretti, Ciani, Ledesma

Reagovat
smazaný uživatel

At Juve nastoupí v jakékoli sestavě,pořád je to Juventus a bude to velmi těžký a pro nás velmi duležitý zápas, když vemem v uvahu to že jsme ztratili body se slabšímy týmy než je ,,B,,Juve tak ten zápas muže dopadnout jakkoli.....přesto veřím 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost mele pomalu, ale mele. Ten, kdo kdysi škemral u rozhodčích o pomoc a nebyl potrestán, se krčí už čtyři roky daleko daleko od nejlepšího. Oba týmy jsou tam, kam patří. Juve čtyři roky dominuje, Inter také čtyři roky dominuje. Jenže Juve lize a Inter komediálním výstupům. Nejsměšnější tým Itálie by nebyl Inter, ale Cagliari se Zemanem, jenže právě porazilo Inter. Máme takovou převahu, že proti Interu už nastupujeme s náhradníky. A vlastně je to konec toho, čemu se říkalo Derby d´Italia. Už to není žádné derby. K derby by se nenastupovalo s náhradníky. To je pro Inter největší potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to derby a není to potupa, v situaci v které je Juventus si nemůžeme dovolit nasadit to nejlepší, kdyby se někdo zranil, což v tomhle utkání, plné tvrdých soubojů klidně může nastat.Udělal by to každý tým být v pozici Juventusu.Ti hráči co za nás dnes nastoupí, od toho tam jsou, sme jeden tým a ti kluci budou jezdit po prdeli.Inter nic jednoduchého nečeká a určitě bych to pro Inter nenazval potupou, nevím prostě to tak je, hráče šetřit musíme a to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, hráče musela Juve šetřit před Realem a proti Sampdorii tři dny před prvním zápasem semifinále nastoupili prakticky všichni komplet i s Tevezem. A nedalo se čekat, že by to Samp vypustila, měl jsem obavy ze zranění. Před Realem Juve hráče nešetřila a po Realu musí? Nezdá se mi to úplně logické.

Reagovat
Furia Ceca

"Ti hráči co za nás dnes nastoupí, od toho tam jsou, sme jeden tým a ti kluci budou jezdit po prdeli." No uvidíme. Zápas proti Cagliari jsme hráli taky s náhradníkama a čekal jsem teda víc...

Reagovat
Airus

Derby by měla být extra motivace

Reagovat
Furia Ceca

Pěkně řečeno. Inter umí dominovat jenom když je Juventus ve sračkách. Juve je ale zpět a Inter je zase ve stínu tak jako předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt neskutečná píča. Ty vole...

Reagovat
Pettirosso

ve své podstatě má pravdu. Derby už nemá žádnou váhu.. je jedno, že je konec sezóny a o nic nejde, mělo by jít o derby, o čest.. né tam posílat B-tým, to je fakt pro Inter potupa (ačkoliv s tím souhlasím, aby se šetřili)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být pro nás potupa, že šetříte hráče mezi utkáním LM a finále Poháru, když už máte rozhodnuto o titulu?

Vzpomeň si na utkání v lednu...

Reagovat
Pettirosso

však říkám, že to chápu a souhlasím s tím v momentální situaci, ale fakt si myslím, že kdyby bylo na přelomu milénia, tak by se nikdo v derby nešetřil, ani před finále LM

Reagovat
Pettirosso

jde mi o to, aby prostě derby zase mělo váhu, aby to byl pojem jako se řekne dneska El Clásico, to teď prostě není, Juve si dovolí šetřit půl týmu, protože i když se prohraje, tak to pro ně žádná potupa nebude. Když někdo prohraje Clásico, má to do dalšího zápasu na talíři po celým světě. Už to prostě nemá takovou prestiž a je to špatně..

Reagovat
snuff24

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím to jsem ještě nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini su teraz majstri sveta, musime dufat v skore vytriezvenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytriezvu az ked dostanu na rit v LM. Potom skrotnu na par rokov

Reagovat
smazaný uživatel

mýlíš se. Juve se neuvěřitelně semkla a postupně se skvělou prací dostala takto nahoru. To není o jedné výhře či prohře. Po válce ještě nikdy Juve nezískala v řadě tři tituly, až nyní. Nedokázala to ani s Platinim, Bettegou, Zidanem, Del Pierem. Dokázali to tihle hráči, tohle vedení. Opakuji, není to o jedné prohře, vypadnutí. Je to o tom, co je v mentalitě toho klubu. Co dokazal za poslední roky. Přesně to ufňukancům chybí a chybět bude. Mimochodem, víš koho myslím těmi ufňukanci?

Reagovat
Airus

Bendtnera?

Reagovat
Pipo123

Čuduješ sa im ? pochybne ich poslali do druhej ligy, fans iných klubov sa im smiali, hlavne teda Inter sa tomu tešil najviac. Lenže Juve sa zomklo a vrátilo sa ešte silnejšie, paradoxne tie intrigy ktoré iné kluby v Calciu robili proti Juve im pomohli a ešte viac namlsali Juve k úspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, necudujem. Ale patrilo by sa uviest hlupejsich jedincov na pravu mieru, nech si odpustia taketo srance - nahradnici nehraju, pretoze Interom tak pohrdaju, ale pretoze ligu uz vyhrali a teraz maju ine priority.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tak to je. A teď kvičí. Jen připomenu, že nejen smáli, také uráželi. Ano, především Inter a víme jak v tom sami jeli. To není jen ve fotbale. Ti úspěšnější jsou uráženi a nenáviděni. V Interu byli všichni plni zášti. Mimochodem, ten chlap, co přidělil Interu naše tituly, je znám jako Morattiho přítel a fanda Interu. Skvělá postava pro rozhodování o farsopoli. Ale oni ty tituly vrátí.

Reagovat
Recoba Inter

o jakých titulech, jenž máme vrátit mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Zanetti také nic neví. Je to přece tvůj hrdina a vzor.

Reagovat
Recoba Inter

Ty si snad četl mou slohovku ze čtvrťáku že to víš? Ano je a nestydím se za to

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě něco neskutečného co předvedli naši nejlepší hráči po sestupu do druhé ligy nevěřím, že messi Ronaldo,Roben,Ribéri, Ibrahimovič by obětovali nejlepší roky své kariéry pro tým

Reagovat
Recoba Inter

Vaši nejlepší hráči po sestupu odešli z týmu toho Ibru nechápu proč tam máš vypsaného, když ho se to týkalo asi nejvíc

Reagovat
Airus

neodešli, Nedvěd, Gigi, ADP zůstali a vytáhli nás hned zpět

Reagovat
Recoba Inter

Jako jo. Zůstali u vás skvělí borci, ale ten fakt, že odešli hráči kalibru Thurama, Zambrotty, kapitána zrádce, Ibrahimovice a Vieiry je prostě síla. Buff, Trezeguet, Nedved, Del Piero, Camoranesi měli všichni už svůj věk jenomže takovej Ibra byl velký příslib do budoucna. Já to bral i z té potenciální stránky. Zřejmě sem si měl odpustit to množné číslo, když už jsem se vyjádřil...Ok

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Jestli mluvíš o potenciálu, tak si tam přidej i Chielliniho s Marchisiem. Ti už v tý době byli v Áčku.

Reagovat
Furia Ceca

+ Camoranesi, Trezeguet

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy se psalo, hvězdy odcházejí a muži zůstávají. Není co dodat. Vlastně je. Nedvěd, Buffon, Del Piero a další byli muži i hvězdy.

Reagovat
Recoba Inter

ještě si mi pořád neřekl, jaké tituly máme vracet...ty bys snad chtěl abychom vrátili(ve váš prospěch nejlépe) celou vytrínu od doby našeho vzniku... seš neskutečnej cvok

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není příspěvek hodný inteligentního člověka. Všichni vědí, že Juve ukradli dva tituly. Jeden jste dostali vy. Ten, kdo to rozhodl, byl jistý Guido Rossi, kamarád Morattiho a fanda Interu. Ty vole, fanda Interu si dá cizí titul, co je to za svět?

Reagovat
Recoba Inter

Tak v tom případě nejsem jediný "neinteligent" jenž špatně používá množné a jednotné číslo It's a Man Man Man's World

Reagovat
Furia Ceca

Tu vitrínu si klidně nechte, až na ty tři ušatý poháry a jeden inkrimovaný titul stejně není o co stát.

Reagovat
Furia Ceca

Ibrahimovic se skutečně neobětoval!

Reagovat
smazaný uživatel

AC a Inter by už mohli konečne vytriezvieť, lebo tie ťavy čo tam za vás hrajú to je na až na plač

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevím, mistři světa... to snad až v prosinci, ne... Mimochodem, zkus najít jediný můj příspěvek proti Milánu. Ušetři si práci. Nikdy jsem se nevysmíval situaci v AC, zažil jsem éru Baresiho a spol a mám ten klub v úctě. A pamatuji si, že v roce 94 byla Barcelona nejlepší na světě, v útoku Stojčkov a Romario. Asi víš, jak dopadlo finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jsem to, co říkáš. Ještě vím, že tvým hrdinou je ten, který prosil rozhodčí, aby vám pomohli. Jeho jméno je Facchetti. A dalším hrdinou ten, který dělá, že o ničem neví a dodnes kydá špínu na Juve, další podrazák jménem Zanetti. Já jsem sice to, co říkáš, ale k podobným lidským prasárnám jsem se v životě nesnížil. Mimochodem, zapomněl jsem na Morattiho, mafián číslo jedna, ale jinak úplně neschopný, když měl hrát fér tváří v tvář. Jo, za zády je to frajer. Ale jinak ti neberu tvou pravdu, píča jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je moc, ty musíš mít zvláštní černobílý svět o hodných a zlých lidech, co?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, co si představuješ pod slovem absurdní? Já to, že fanoušek Interu vykládá fanouškovi Juve, že vidí černobíle. Ty vole, vždyť Inter žije v černobílém světě desítky let. Já chudinka, Juve zloději.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že si na základě toho, že někdo někomu fandí, uděláš automaticky názor na to, že to musí být plačka, která je desítky let v černobílém světě a považuje automaticky Juve za zloděje a Inter za chudinky.

Několikrát jsem psal, že nemůžu vědět jak Calciopoli proběhlo, ale s jistotou, jakou se tady někteří vyjadřují snad o úplném opaku, je pro mě zarážející.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, já nepsal o tobě, to špatně čteš. Já psal o Interu. A že je Inter v Itálii (především) považován za uplakánky, to je desítky let známá věc. A že je Juve označována už desítky let za zloděje, také. To není novinka. Jistota, s jakou se vyjadřuji o opaku v případě farsopoli, je zarážející nejen pro tebe. No, vyjadřuje se tak vlastně většina fanoušků Juve.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

A ta reakce byla na ty poslední věty.

Reagovat
snuff24

v té spleti hoven a pičovin je pravda v tom,že Juve to má až moc na háku ( i když je světelný roky před zbytkem ligy) na to,že to je pořád derby... no o to větší prdel bude až ten B-tým neporazíme

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Airus

já čekám remízu. A bude to jen další historický plivnutí do moře

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to největší zápas v Itálii.

Reagovat
The Krupy

Ty sa s tým neserieš

Reagovat
smazaný uživatel

s námi se v roce 2006 taky nesrali... Byli mnohem horší, chovali se jako prasata.

Reagovat
The Krupy

Mám to v živej pamäti, bol to hnus.

Reagovat
Recoba Inter

už mlč, UŽ MLČ

Reagovat
smazaný uživatel

ano, slyšet pravdu, to bolí. Zvláště, když ukáže zrcadlo o tvém klubu. Recoba, falšování pasů. Člověče... Inter dokonce falšoval pasy. To je trestný čin všude na světě. Seděl někdo? Ne, protože máte v zádech Gazzettu. A protože je to Itálie.

Reagovat
Recoba Inter

No vzhledem k tomu, že osočuješ Lubinteristu pokrytectvím a teď mi atdy píšeš o Recobovi a jeho pochybnému příchodu tak si tomu nasadil korunu a na Álvara mi nešahej, děkuju ... poslední větou sis i sám odpověděl, dobrá práce

Reagovat
Yanek

začni psát romány.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechám Berluškovi...

Reagovat
lnterista

ty ses stejne dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v příští sezoně inteligente kdo se směje naposled ten se směje nejlíp.. Barca vás ve finále spláchne 5:0

Reagovat
Airus

pane jo, to je argument... takže se interu zástáváš tím že nás porazí barca

Reagovat
smazaný uživatel

Real tvrdil také! Příští sezona? Víš, na Juve je úchvatná ta síla, se kterou se vrátila poté, co jí mafiáni poslali do druhé ligy. To není otázka jedné sezony, to je právě Juve, mentalita a historie, to, co Interisti budou vždy závidět, protože jsou uplakánci. Čtyři roky! A ty sem pleteš sezonu. Jasně, že může Juve prohrát. Ale je to Juve. I ve druhé lize to byla Juve. A to finále? Užiju si ho s pár přáteli v Berlíně. Možná prohrajeme, ale Juve je tam, kam patří. Je doma. Je ve finále a mistr.

Reagovat
Pipo123

Všade sa rieši že Juventus nechal najlepších hráčov doma, ešte sa im môže niekto čudovať ? veď hrajú finále Coppy a potom LM, na nejaké derby teraz myslia maximálne fanúšikovia Interu, fans Juve majú iné a pozitívnejšie starosti

Reagovat
Pettirosso

a to jde Pipo.. jde o to, že už to prostě není jak dřív, dovolím si tvrdit, že kdysi by to bylo pokládáno na stejnou rovinu, s finále Coppy minimálně..

Reagovat
Airus

Ti hráči potřebují důvod bojovat, tak když nedochází k soubojům o první místo tak alespoň historický derby. I s rozdílem 28 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro si ide pre ocenenie najlepsieho strelca SA

Reagovat
Airus

jen aby vám tam vydržel do příští sezóny, top střelci namaj tendenci setrvávat v klubech ze středu tabulky.

Reagovat
Pettirosso

Serie A currently has 20 teams, while Serie B has 22, but by 2018-19 they must both have only 18.

Zavedl bych to i dřív..

Reagovat
Airus

Proč 18? To je míň zápasů, míň peněz a pro fanoušky míň drama.... 20 je OK

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pinturicchio

Forma, neforma, postavení v tabulce nepostavení, pořád je to derby - ta nenávist vůči Inter tam u mě bude vždycky, stejně jako touha je co nejvíc ponížit.

Snad dneska vyhrajem a Inter bude v příští sezoně bez Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a to já nemám. Mně je jedno, jak to dnes dopadne. Inter pro mne není soupeř. Ten čeká ve středu. Kdyby dnes Inter vyhrál, co to znamená? Prohráli jsme i s Parmou, to jsem se trochu vztekal. Ale dnes? Ať si kluci odpočinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle typ arogance už nemá s únosnou mírou co dělat. Inter není Parma nebo Cagliari. I kdyby byl Inter poslední a my první nebo my poslední a Inter první, pořád ten význam bude stejný. Jinak tomu nebylo třeba ve skotsku, kdy se Rangers topili v hovnech, zápas s Celticem pro ně byl vždycky nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Bianconero, mohu tě ubezpečit, že Juve - Inter nikdy, NIKDY, nebylo derby úrovně Rangers Celtic, Barca Real. Bylo to jistě většinou významné utkání, ale slovo derby je v tomto případě spíše marketing. Pro Juve bylo vždy podstatné vyhrát ligu. Ne derby či tzv. derby. Podívej, prohráli jsme s Torinem, remizovali s Interem. Tebe to trápí? Sedíš u piva a říkáš si, sakra my jsme remizovali s Interem doma? Pochybuji! A podívej na Inter. Vyhráli u nás 1:3 nedávno. A byli hned mistry ligy. Výsledek – za šest kol jsme měli na ně náskok asi 10 bodů. Fandím Juve nepochybně mnohem déle než většina z kolegů juventinů tady na eurofotbalu, vážně, pro Juve je derby celá liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedím u piva, pivo nepiju. A každá ztráta bodů s Interem mě několik dní trápí a štve. Po čase to samozřejmě přejdu, protože přijde další zápas. Tu porážku 1:3 jsem těžko rozdýchával. Daleko spíš snesu porážku, byť se nad tím budu pár dní rozčilovat, od Parmy, Cagliari, plichtu s Cesenou nebo Empoli, ale ztrátu bodů s Interem snáším podstatně hůře. A to můžeme vést ligu 20 bodů a před Interem bý třeba o 40, ta čísla nic neřeší. Pořád je to Inter. Je mi jedno, jak dlouho Juve fandíš, jde mi o postoj. A když někdo řekne, "je jedno, jestli s Interem prohrajeme", tak člověk je pro mě ubohé hovno, co si nezaslouží špetku respektu a spláchnout ho je jediné schůdné řešení. Chci vyhrát každý zápas, bez ohledu na jméno soupeře. Ale zápas s Interem je vzhledem k historickým bojům, zejména mimo hřiště u zeleného stolu, o to víc vypjaté a pro mě důležité. Každý zápas s Interem tu nenávist jen umocňuje a nezáleží na aktuálním postavení toho kterého klubu. Kdybych se řídil jen tím, pak bych byl ubohý pokrytec, co fandí jak vítr fouká. Děkuji, nemám zájem. Jsem hrdý, nikoliv ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi především zbytečně vulgární k někomu, kdo tě nikdy nenapadl a to je nepochybně ubohé, pokud si myslíš, že jsi strašně skvělý. A neumíš jednu věc, která je jinak Čechům docela vlastní, číst mezi řádky. Ale vzhledem ke způsobu tvého vyjadřování ti to nebudu vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem k tobě vulgární, to mi prosím ukaž. Hovno není vulgární výraz a hovořím v obecné rovině. Takže nemusíš být vztahovačná pipka. Nikde tě nenapadám, tak se hoď do klidu. Že ti, vzhledem k tvým zdejším poznatkům, minimálně kolem 50 let, je mi úplně jedno. Chováš se tu vůči každému Interistovi povýšeně, a pak řekneš, že na zápase s nimi nezáleží. To si trošku odporuje. Protože se chováš jako ubožák. Neříkám, že jím jsi, ale že se tak chováš. To jsi ty důležité nuance. To ty se nauč číst mezi řádky. Jediný, kdo se tu chová jako typický Čehůn, jsi ty, protože ukazuješ svou nadřazenost a omezenost. Juventus je první a pohrdáš tu Interem a jen se do něho navážíš. Ale to tu děláš permanentně v každém druhém příspěvku (hyperbola). Tvoje argumenty se skládají pouze z invektiv vůči Interu, to je vše, co umíš. Jinak tvá argumentace a názory nemají žádnou vypovídající hodnotu. Hlavně že jsi v 80. letech louskal v knihovně články z italštiny. Opravdu světák jak Brno (nic proti Brno, zdravím Pettiho ).

Reagovat
smazaný uživatel

*že ti je

Reagovat
Pettirosso

rýpale

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

Prohrát můžeme (i když to nechci), ale chci vidět 110% od hráčů Juve i fanoušků.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Kvůli historii pro mě Inter bude soupeř i kdyby spadli do druhé ligy a potkali jsme je v Coppě, ale tak každý to můžeme mít jinak samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pro Juve dýchá, tak pro něho nikdy nebude porážka s Interem něčím schůdným.

Reagovat
Mr.Jindros

Jo, takže Allegri a vedení podle téhle pro Juve nedýchá...

Reagovat
Mr.Jindros

podle téhle logiky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvé obvyklé prozíravosti si evidentně jdeme pro porážku. Ty nikdy nezklameš, klasik Mr. J.

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

"Kdo pro Juve dýchá, tak pro něho nikdy nebude porážka s Interem něčím schůdným."

Což Allegriho evidentně je, když nechává většinu nejlepších hráčů sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Šetřit hráče neznamená, že nechceme vyhrát. Rozložení sil je důležité. Ale tvé smýšlení mě nijak nepřekvapuje.

Reagovat
Mr.Jindros

Já mám pocit, že jsme si úplně neporozumněli, tudíž ty nevíš, jak smýšlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ti vyložím, jak tvůj komentář chápu. Ty předpokládáš, že když nehraje plná palba, že šetříme hráče, že k zápasu přistupujeme s menší důležitostí, s menším nasazením. Je to tak?

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak mi to vysvětli, rád si nechám vysvětlit, jak to zamýšlíš.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak samozřejmě, že když šetříme hráče, tak přistupujeme s tomu zápasu s menší důležitostí. Ne ti hráči, kteří nastoupí, ale Allegri určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten mýtus, který každý hned vytahuje. Zatleskal bych ti, ale to nejde. Tak aspoň

Reagovat
Mr.Jindros

lol... takže "je to stejně důležitý zápas jako finále ligy mistrů, a proto pošetříme pět nebo kolik nejlepších hráčů...

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, dneska šetříme hráče na finále ligy mistrů, které se hraje za 3 týdny když už, tak na finále poháru. A to, že šetříme hráče snad znamená, že přistupujeme k zápasu s menší důležitostí? Haha.

Reagovat
Mr.Jindros

"A to, že šetříme hráče snad znamená, že přistupujeme k zápasu s menší důležitostí?"

No samozřejmě. To snad dá rozum. Stačí si odpovědět triviální otázku - pokud bychom měli vyhrát jen jeden ze zápasů (jedno z finále pohárů vs zápas s Interem) a ty by sis měl vybrat který, který by sis vybral?

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádné buď, a nebo. Rozum to samozřejmě nedává. To je jen tvá domněnka, predikce, předpoklad, smyšlenka a teorie, nic víc. Ta tvoje triviální otázka tady není. Tevéz a Pirlo toho mají plné kecky. Pirlo už tři zápasy v řadě nezahrál slušně a je jedině dobře, že hrát nebude. Tevéz je pro změnu vyšťavený. Proč máme náhradníky? Aby hráčům základní sestavy ušetřili pár sil. To jsou pro změnu trivialnosti druhé strany mince. Ale vzhledem k tvému pravidelnému přístupu "všechno špatně" se trivialnostem tvé strany mince nedivím.

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě je to triviální buď a nebo... napíšu to ještě jednodušejc: Teveze, Pirla a spol. nasadíme do:

1) utkání s Realem

2) utkání s Interem

Buď a nebo. Je to fakt takhle jednoduché. Opravdu těžké vybrat vybrat, které s těch dvou zápasů je důležitější. Zapeklité.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká konspirace Buď, a nebo tady není. Je to jen tvoje teorie. Já se řídím skutečností, Sybilo.

Reagovat
Mr.Jindros

Skutečnost je, že Allegri nasadil nejlepší borce jen do těch důležitějších zápasů a v těch méně důležitých je přirozeně šetří.

Všechny ostatní zápasy v lize bych nevyměnil za jedno z vyhraných finále.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hrajeme dnešní zápas s Interem v téměř stejné sestavě jako odvetu semifinále Coppy proti Fiorentině. Taky to pro nás nebyl důležitý zápas, že?

Reagovat
Mr.Jindros

Nikde neříkám, že nebyl důležitý. Jen ani -zdaleka- ne tak důležitý, jako ten s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podceňuješ důležitost dnešního utkání, respektive o něm mluvíš jako o nedůležitém. A zakládáš to na sestavě, což je naprosto mimo a tvoje hypotéza se rozpadá.

Reagovat
Mr.Jindros

Kde píšu, že podle mě tohle utkání je nedůležité?

Nauč se číst, bye.

Reagovat
smazaný uživatel

Číst umím. Ty se nauč přemýšlet, bye.

Reagovat
Pettirosso

protože tady nebyli v roce 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma byt.

Reagovat
Recoba Inter

chachaCHA

Reagovat
Pinturicchio

Směješ se, níž napíšeš v podstatě stejný příspěvek jako já. Tobě toho do té hlavy taky moc nenadělili, co?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Recoba Inter

"stejně jako touha je co nejvíc ponížit" ... promiň tomu se nešlo nezasmát neměl sem v úmyslu se ti nijak vysmívat, jenom sem si to zkrátka nedokázal odpustit, když sem to přečetl poprvé

Reagovat
Recoba Inter

byla z toho úplně cítit ta upřímnost

Reagovat
Pinturicchio

OK, beru. Inter opravdu upřímně nenávidím a nepřeju jim cokoliv dobrého ... a přetvařovat se, jak mi na tomhle zápase nezáleží proto, že jen Inter ted ve sračkách, nebudu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dominator

Hmm, Digne by mohol byt pre AS zaujimavou posilou.

Reagovat
Recoba Inter

Juventus můžeme teď porazit. Dá to práci, ale máme na to. Výzva to pro nás bude i kdyby tam nastoupili jejich uklízečky. Jde o Juventus(nepřítel) + šance dostat se do pohárů. Těším se na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jste na to měli. Jen se zeptám, když jste na to měli, jak že to skončilo? Ani přesně nevím vaše postavení v tabulce. Budete hrát evropské poháry? Já jsem... promiň, máte šéfa z Indonézie, vy budete hrát asijské poháry, sorry. Inter proti FC Jakarta.

Reagovat
Recoba Inter

di někam

Reagovat
smazaný uživatel

Já už v Jakartě byl. Máte skvělou domovinu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

Juventus tak dominuje aj v diskusii, že sa už musíme obúvať jeden do druhého

Reagovat
Furia Ceca

Taky koukám, že tady do sebe ryjeme jeden do druhýho. Ale tak aspoň že nejsme ovce a máme i přes společný klub každej svůj názor. To u většiny klubů tady na EF není. Si vzpomínám, jak u jednoho článku nedávno napsal fanda Bayernu strašnou nelogickou píčovinu, navíc s ještě horší pravopisnou chybou a druhej Bayernista mu to hned opalcoval.

Reagovat
The Krupy

Veď ako ja to nemyslím v zlom, naopak, rád si prečítam dojmy z takejto udalosti v podaní iných Juventinov

Reagovat
Furia Ceca

Já to chápu a taky jsem to myslel pozitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem nezažil fandu Interu – u nás či v Itálii – který by řekl, že nám neprávem sebrali tituly. To jsou opravdu ovce.

Reagovat
Pipo123

Santiago Gentiletti by mal hrať dnes v obrane Lazia, po dlých 7 mesiacoch

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální sestava:

Juventus (4-3-1-2): Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Padoin; Romulo, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Morata, Matri. #InterJuve

Je fajn, že můžeme tak bezvýznamný zápas hrát v této palbě

Reagovat
Furia Ceca

Měli jsme pošetřit víc... Proč nehraje třeba Rubinho?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu nám vychytá Coppu

Reagovat
Airus

to bych se střelil

Reagovat
Furia Ceca

Storari nás včera zachránil, jak v závěru zápasu nadvakrát vychytal Icardiho... Už jsem ho tam viděl!

Reagovat
smazaný uživatel

Matri... jestli nám ten kokot dá gól tak mě jebne.

Reagovat
M11

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry tak dřevák

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

proč ty slováci vůbec lezou na české stránky?? co snima máme společného, že za 22 let se nepřestali vtírat?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si pár facek.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Airus

pár je málo

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

DUDE!!!!

Reagovat
Milan.B

kolko mas rokov? 7?

Reagovat
Fridgiee

Kdyby ses radši naučil správně psát svou rodnou řečí..

Reagovat
Furia Ceca

Tahle diskuze pod tímhle článkem je TOP!!! Co se tady člověk nedoví a na co nenarazí...

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Lubinterista

Mauritoooo

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ten ma na nas takove stesti

Reagovat
Votas

He just loves old ladies....MAURITOOO

Reagovat
M11

Lichtak dnes hraje s Interem katastrofa vykon

Reagovat
Lubinterista

Největšího pohádkáře, lháře a mamlase v jednom, fandícího tomu černobílímu hnusu, zlu a špíně v jednom, kterýho tento zápas absolutně nejvíc nezajímá, je tady vidět nejvíc. Jak tak teď zpětně čtu

Reagovat
M11

vis jak to je.. kazdy tabor ma vetsinou nejakeho trolla.. neresit

Reagovat
Lubinterista

nedalo mi to, navíc nemám uplně čistou hlavu (hokej, alkohol). Smutné je, ze na ty blaboly si nekteré z vás tak namotová, ale škoda slov...

Jinak, zpětně gratulace k postupu do finale

Reagovat
M11

diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

miluju, když ožralej, poraženej a frustrovanej fanda Interu rozdává rozumy a uráží druhé. To je prostě paráda. Hele, neboj, brzy poleze Zanetti s Morattim za nějakým rozhodčím, aby vám pomohli. Škemrat, to je Interu vlastní. Jen je třeba k tomu zaujmout postoj, vlastně ne postoj, poklek. Ale Inter v pokleku je. Už čtyři roky.

Reagovat
snuff24

Kurva už se nenavážej do interu ty nevyfouklej píčiprde....jednou se člověk usměje dobrý,ale tady je teď každej druhej příspěvek od tebe a navíc s prakticky pořád tím samým obsahem

Reagovat
smazaný uživatel

že je Inter v pokleku, tato slova používám poprvé. Víš, já jsem roky poslouchal stále stejný obsah keců Interistů: Juve jsou zloději. A poslední roky nastal čas, vám takzvaně předložit účet. Vím, pro Inter je ten účet nemilý. Ale vyrovnaný účet dělá přátele. Až vrátíte tituly, bude to čistší.

Reagovat
Lubinterista

Interu přiřadili jeden titul ne tituly, až někdo rozhodne, aby se vrátil, tak se vrátí. Nic ovšem čistší nebude a už vůbec ne Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

tituly Juve sebral jistý Rossi. Fanda Interu a kamarád Morattiho. Jeden dal přímo klubu, druhý jen ukradl. Až je vrátíte, bude čistší historie italského fotbalu. A atmosféra v italském fotbale.

Reagovat
Lubinterista

Nebude, vždyť její součástí je furt Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, který vás porazí v Miláně s náhradníky.

Reagovat
Pettirosso

nechci ho hájit, ale juventini od všech (nejen interistů) do dnes, a ještě dlouho budem poslouchat nadávky o korupčnicích, zlodějích, úplatkářích atd.. a to kvůli Interu. Takže když juventin něo párkárt opakuje, má na to svým způsobem právo, protože skoro 10 let slyší od všech pokaždé tu samou urážku.

Druhá věc je, jestli se nad to povznese a nebude útok vracet, nebo bude nadávat a předhazovat minulost pořád dokola, jako peterino..

Reagovat
Lubinterista

.. a to kvůli Interu. Za to, že Juventus je klub jaký je, může Inter?

Jinak ano, plácat nesmysly má právo každý.

Reagovat
Pinturicchio

... a to kvůli největším zlodějům a ubrečencům v Itálii stačilo napsat.

Reagovat
Pettirosso

ano i části za to může Inter, ale nebudu se hádat, zda ano nebo z jak velké části.. respektuju každýho názor

Reagovat
Lubinterista

No ale kdo nařídil odposlechy, Inter? Proč byli nařízeny, protože Inter? Co bylo na začátku, co odposlechům předcházelo, chování Interu? Z velké, podstatné, části si za to může špinavý Juventus sám.

A dost!

Reagovat
Pettirosso

přečti si znovu, co jsem napsal a jdi se hádat s někým jiným.

Reagovat
Lubinterista

tak sem si to přečetl. a td si precti co jsem napsal já. Nebo si spíše jen nerozumíme. Ale tu buzeraci a povýšený ton si prosím nech.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Inter. Morattiho kamarádi v Telecomu to udělali a navíc nezákonně. Odposlechy Interu se objevily po pěti letech, promlčené. A to byla teprve špína. Facchetti, Moratti, páni rozhodčí, nechte nás vyhrát... Špinavý je Inter. Ty to víš, jen se s tím musíš srovnat. Až se s tím srovnáte, bude lépe v italském fotbale.

Reagovat
Lubinterista

Moratti nařídil odposlechy Juventusu? A kvuli čemu prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

nařídil? Ne. Domluvil s kámošema v Telecomu. Odposlouchávali všechny a svoje vyházeli do koše. Mimochodem, mluvil o tom i vyšetřovatel a gangster Aurichio, jistý plukovník. Že úmyslně vyšetřovali jen Juve a další odposlechy byly „házeny do koše“. Objevily se po dlouhých letech promlčené. Zjisti si, co o Interu tehdy řekl hlavní prokurátor, ty pane čistý. Promiň pane 1:2, to je lepší oslovení.

Reagovat
Lubinterista

V podstatě jsem se nic nedozvěděl, jen tlachání, opět.

Takže nenařídil.

pane 1:2, to je lepší oslovení toto zase vystihuje postavení v té Tvé společnosti. Opět musím smeknout před zdejšími interisty, kteří nepoužívaly dědinské oslovení páni 1:3 apod.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
sinter

ty fakt kreten

Reagovat
smazaný uživatel

řekl někdo, kdo o tom nic neví.

Reagovat
sinter

ked myslis

Reagovat
sinter

ale ty to mas inak vyhrabane v tej makovici, a ano viem, prehrali sme 2:1, a s Bečkom, a? život ide dalej, ale ty ostanes debilom dalej.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

no, dle tebe, prosím, primitiv, co jen nadává, těch je v Interu plno, nechává mne to chladným. Ale vy, Interisti, už čtyři roky ukazujete, co jste zač vy. Promiň, že to druhé baví. Já mám rád komedie. A když právě nedávají v televizi třeba Moji přátelé, dávají Inter. Výsledek je stejný. Směji se u tv.

Reagovat
Pinturicchio

(Nevidím důvod, proč se na to povznášet)

Reagovat
smazaný uživatel

ano, opakuji minulost. Ona totiž není vyřešená. Není to ani moc stará minulost. A zásadní je, že si všichni ti Interisti tady myslí, jak je jejich klub poctivý. A super. Proč jim neukázat jinou tvář? Že jsou vlastně podvodníci. Uplakánci. Farsopoli rozhodl Rossi, fanoušek Interu a kámoš Morattiho. Ukradl tituly. Je čas vracet. Je čas ukázat Interu, že bez farsopoli vypadají právě tak, jak dnes. Osmé místo, prohra doma s náhradníky. Jen když si uvědomí, jak vypadají, jak opravdu vypadají, lze něco změnit.

Reagovat
Lubinterista

V podstatě jsi mi u prdele, jsi jen lidsky malý člověk a lhář. Když se, ale podívám zpětně, jsem rád jak tady vystupovali fanoušci Interu po treblu. Ty to vůbec nedáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím dobře, jak vystupovali fanoušci Interu po farsopoli. Byla to fakt nejtěžší špína. Účtuje se.

Reagovat
Lubinterista

Tak běž „účtovat“ tam, kde se tak chovali, píšu tady. Hrdina na anonymní internetový diskusi jako ty, je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ty víš – a velmi dobře – že k smíchu je Inter. Jsi si jist, že jsi nikdy nevyslovil „Juve zloději“? Že jsi názoru, že Juve je OK? Proč tedy kousek výše píšeš, že atmosféra v italském fotbale nikdy nebude dobrá, protože je tam Juve? Jsi pokrytec.

Reagovat
Lubinterista

Takhle, abys to pochopil. Každej o každým si myslí, že je čůrák a ten druhý klub je ten nejskurvenější na světě. Je ale nějaký důvod to sem neustále rvát? Jen se snažím nerozjebávat bezdůvodně diskusi, jako se to daří juventinům. Když se tak nechci chovat já, jsem pokrytec? Je s tebou vážně sranda. Každý kdo mě zná, ví, že tím tvým klubem neskutečně pohrdám a co si o něm myslím, ale psát to sem nebudu, nestojíš za to, raději budu pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím o každým, že je čurák. Záleží na tom, v jaké se pohybuješ společnosti. Zároveň si nemyslím, že je špatný AC Milán, že je špatná Parma, že je něco zlého na Sampdorii. Já jen vím, že Inter jsou uplakánci a podvodníci a pokrytci. Nepohrdám jinými. Ale rád ti ukážu, co jste zač. A celkem jsi se vybarvil. Nejdříve si hraješ na nějakého spravedlivého a končíme pohrdáním. Pokrytec, no. Inter, no. Každopádně, 1:2. Užij si to. Ještě bojujete o evropské poháry?

Reagovat
Lubinterista

Já si to taky nemyslím o každým, chci říct, že když si to myslí, tak to tady nenapíše. Pohybuji se ve vynikající společnosti, nestěžuju si. Kde Ty nevím, ale asi tam působíš pro ostatní něco jako rohožka, když si chodíš léčit mindráky an net. Nemyslíš, že je špatný AC Milán, jsi lhář, v tomto případě ještě ke všemu špatný lhář. Nemyslím, že je špatná Parma, že je něco zlého na Sampdorii narozdíl od tebe to mohu rosšířit i na Lazio nebo i Neapol. Já jen vím, že Juventus jsou uplakánci a podvodníci a pokrytci. Tak jsem pokrytec nebo jsem se vybarvil? Juventusem pohrdám celý život, jako všichni ostatní interisti, stejně jako vy slovutným Interem. Ale jen opakuju, že není nutné to sem furt psát, jak to děláš ty.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Airus

Nejouduj Joudo

Reagovat
Pinturicchio

To je taková komická postavička EF, netřeba se vzrušovat ... a ještě si hraje na moralistu.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lnterista

zabaka si vodi kazdej...na exhibice bude super

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Mauriciovi v minulom kole dali červenú a teraz len žltá

Reagovat
Jajinek

Vzdyt to nebyl ani faul....

Reagovat
Pipo123

Tak nedotkol sa ho ani poriadne, Matri tomu pridal a spadol až po súboji, ale išlo mi o hodnotenie situácii, aj Palacio tomu jasne pridal v tom súboji proti Laziu. Skôr narážam na rozhodcov ktorý v tomto nemajú jasno, niekto vytasí redku, niekto žltú. Zaujímal by ma presný výklad pravidiel, lebo tie rozdieli v tom ako to pískajú sú obrovské

Reagovat
Jajinek

Vidic sel do souboje s umyslem faulovat, ale Matriho netrefil a ani se ho nedotknul. Matri pak jasna simulace. Penalta ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

„Vidic sel do souboje s umyslem faulovat“ – hráči uplakaného týmu jdou do soubojů ve vlastním pokutovém území s úmyslem faulovat? Tak to je zase nějaká taktická novinka. To se jednou bude vyučovat ve fotbalových akademiích. Mimochodem, nevšiml jsem si, že by někdo z Juve brečel nad penaltou v Madridu. Vy jste prostě všichni stejní, v tomto případě musím paušalizovat. To je prostě diagnóza.

Reagovat
smazaný uživatel

tím je už dosť potrestaný tou penaltou a žltou kartou, nie to ešte červenou

Reagovat
M11

CLAUDIO !!!

Reagovat
Jajinek

To je vtip?

Reagovat
brenk

ty vole, aby niekoho Matri takto suverénne prešprintoval

Reagovat
smazaný uživatel

Podělané streamy.... Claudioooo

Reagovat
M11

taky dnes trpim.. stihl jsem az Claudiuv rozbeh

Reagovat
lnterista

pekna herecka

Reagovat
smazaný uživatel

už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

sory ale jasná

Reagovat
Jajinek

Vzdyt se ho nedotknul...co tady se clovek docte

Reagovat
M11

ja to teda videl asi z jedne opakovacky a prislo mi ze Vidic zasahl mic a Matriho sejmul nejaky sniper.. ale fakt mam spatny obraz tak nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

načo reaguješ, keď provokuje, zbytočne sa budeš hádať

Reagovat
smazaný uživatel

nedotknul? Trošku objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

zase je pravda že 100 lidí, každý jiný názor.

Reagovat
Jajinek

Tady to neni o nazoru ale o zraku. Zaznam jasne ukazal, ze Matri spadl sam...Vidic ho faulovat chtel, ale netrefil ho

Reagovat
Pipo123

Inak Handanovič neskutočný, v minulom kole vytiahol dva neskutočné zákroky proti Laziu, dnes znova to tam skvele chytá, momentálne jasne najlepší brankár v Calciu

Reagovat
CubONE

Mohol by do United

Reagovat
Airus

Handa je super

Reagovat
Votas

dneska slabota...nechytl penaltu, což by pro něj měl být rutinní zákrok

Reagovat
Votas

kdyby jenom

Reagovat
Pettirosso

když je Buffon nejlepší na světě, jak může být Handanovič nejlepší v calciu?

Reagovat
The Krupy

Na tom sa bavím už dlho

Reagovat
Pettirosso

jako já fakt nechápu, jak někdo může vůbec pochybovat.. v rámci světa bych Neuera jako nečí názor třeba bral, ale v calciu na něho fakt nikdo nemá a to je Handa skvělej.

navíc letos na něho nemá prostě nikdo, ani Neuer

Reagovat
The Krupy

asi tak, jeho výkony hovoria za všetko

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Antijuve

Chodící fotbal o ničem vidím od nás každý zápas, ale aspoň na derby by mohli jezdit po zadku.

Reagovat
M11

Alvaro ty vole takove dve tutovky behem minuty

Reagovat
brenk

Kwadwo

Reagovat
Airus

Jasná žlutá, kdyby nezvedl nohy aby Claudia zprasil tak je to čistý

Reagovat
M11

Mancini

Reagovat
Airus

chce to kwadwu a nanda

Reagovat
Airus

donesta Mancinimu někdo židli, ať nesedí na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

To je gol

Reagovat
Airus

Kurva Hando, WTF?

Reagovat
M11

MORATAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

Reagovat
Milan.B

Reagovat
M11

STORARI

Reagovat
M11

neskutecny Marco

Reagovat
Lubinterista

taková šmudla

Reagovat
smazaný uživatel

Boha vy ste ho prechvalili

Reagovat
Airus

A Storari!!!!!

Reagovat
brenk

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Marconeeeee

Reagovat
Forza_Inter

tak dnes Handa po dlhom čase nie je lepší z dvoch brankárov na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

no, já moc Inter nesleduji, vlastně jeho zápasy vůbec, ale, jestli jste na krásném osmém místě díky výkonům brankáře, to je fakt síla.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

šíře tvé slovní zásoby je téměř čapkovská!

Reagovat
Lubinterista

No nevim, ani mě ta prohra moc netěší.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá diagnóza – netěší ho prohra. Která tě v nedávné minulosti nejvíce potěšila? Ta s Cagliari?

Reagovat
Lubinterista

jj, třeba tahle myslíš? když jste podle některých vašich fanoušků jeli na titul? http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2008-2009/reportaz/juventus-fc-cagliari-calcio-163412/

Nic hlubokého v tom ale nehledej. Jen jsem chtěl zkusit jaký to je.

Reagovat
Airus

No jo ale to byl Matri kanón

Reagovat
Pipo123

SAMPDORIA (4-3-1-2): 2 Viviano; 29 De Silvestri, 26 Silvestre, 5 Romagnoli, 19 Regini; 30 Acquah, 17 Palombo, 14 Obiang; 21 Soriano; 99 Eto’o, 24 Muriel.

LAZIO (4-3-3): 1 Berisha; 8 Basta, 2 Ciani, 16 Gentiletti, 26 Radu; 16 Parolo, 24 Ledesma, 19 Lulic; 87 Candreva, 11 Klose, 7 Anderson.

Reagovat
Pettirosso

Inter down, pojďme Doria, EL je v našich rukách

Reagovat
Pipo123

Prajem im to, ale dnes musíme vyhrať, aj keď Ciani, Ledesma, to bude zasa sranda

Reagovat
Pettirosso

já vám to druhý místo strašně přeju, ale Sampě EL víc, tak snad budeme na konci spokojení oba. Právě díky vaší marodce by jsme dnes mohli brát všechny tři, uvidíme

Reagovat
Pipo123

Asi by hral dnes aj De Vrij, ale evidentne ho šetríme na vás vo finále a potom na derby

Reagovat
lucius6

Ldesma ale snad to bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přiznat ke špatnému úsudku. Napsal jsem, že "k derby by se nenastupovalo s náhradníky. To je pro Inter největší potupa". Omyl. Největší potupa pro Inter je, když s těmi náhradníky navíc doma prohrajou.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

čo však má pravdu, hráte ako mantáci

Reagovat
Antijuve

Moggiho déčko si povodilo ty naše dřevěné figurky. Na nás by fakt stačil sám banán z Manchesteru.

Reagovat
sinter

To je neskutočné čo tu ten čiernobiely nímand predvádza ,

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné je, čo predvádza Inter! Už pěknou řádku let. Sorry, že z toho mají druzí legraci.

Reagovat
sinter

to čo predvádza inter mi nie je ukradnuté, fandím aj ked sa nedarí, ale nenavažam sa tvojím štýlom do Juventusu. že vám nafandím vôbec v LM je normalne, ale neosočujem a nestrapňujem sa ako ty so svojim prispevkami tu na fore. Normálny príspevok k diskusii takmer nikdy nemáš, tvoje príspevky sú vždy len o nadavaní na Inter, je mi ťa v tomto ľúto ak tvoje fandenie Juventusu je zavislé len na tom, že nemáš rad Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to přesně naopak. Já fandím Juve a Inter mi byl vždy celkem fuk, dokonce jsem mu i často přál v minulosti, jako ostatním italským klubům v Evropě. Od určité doby rád předložím fanouškům Interu zrcadlo. Aby se podívali, jaký je jejich klub. Protože pro fandy Interu byla Juve vždy zloděj. Pro fandy Interu byl zápas s Juve vždy zápasem, na který si stěžovali a nad kterým brečeli. Uplakánci. Mimochodem, nikdy jsem se nenavážel například do AC, nikdy do Realu, podívej se na moje příspěvky před semifinále. Ale Inter si něco zaslouží. Tak proč mu to nedat.

Reagovat
Furia Ceca

Hmmm, nic proti, ale ještě jsem tady neviděl jedinýho Interistu, kterej by s ním dokázal držet krok... Pár z vás to vždycky zkusí, aby pak po pár výměnách ztratilo nervy a začali mu nadávat do idiotů a kreténů.

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Skvelá správa pre Lázio!! Frosinone postúpilo do Serie A, budú mať ďalšie derby

Reagovat
Pipo123

Škoda že derby len na jednu sezónu

Reagovat
Alberto Aquilani

zas až tak neklesnete, 10. miesto vpohode ...

Reagovat
Pipo123

Pravda nemôžeme pomýšlať na Scudetto ako náš rival AS

Reagovat
smazaný uživatel

AS môže do 10 kola

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lucius6

Zatim to vypadá dobře, Anderson dostává spoustu prostoru, jestli ho tam takhle budou nechávat, tak dřív nebo později ten přesnej centr pošle

Reagovat
Pettirosso

spíš je super, že mu toho prostoru tolik dává Pioli, pochybuju, že by v top klubu měl na hřišti takovou volnost (nemyslím to špatně ) hodně mu to prospívá

Reagovat
Pipo123

Ale to isté aj Candreva, obaja hrajú na veľkom priestore

Reagovat
Pettirosso

jop, svědčí jim to, líbí se mi, jak je ta ofenzíva variabilní. Když by ještě přišel ten Saponara, tak by to mohlo být zajímavý

Reagovat
Pettirosso

Obiangu, ty vole

Reagovat
Pipo123

Do druhého polčasu Cataldi namiesto Ledesmu, bo ten vôbec našej hre nič nedáva, Biglia chýba hrozne

Reagovat
lucius6

Přesně, hrozně nám chybí kombinace ve středu hřiště a s Ledesmou na hřišti se to jen těžko zlepší

Reagovat
Pipo123

On nepomôže ani obrane, Obiang bol jeho hráč a on sa sním nevrátil, mal v piči

Reagovat
lucius6

Ledesma už je odepsanej, od něj už asi nic čekat nemůžem, prostě mu poděkovat za ty lepší roky které u nás strávil a poslat ho pryč, navíc ten jeho plat to je ohavnost vzhledem k výkonům co předvádí.

Reagovat
Pipo123

Ledesma chod do piče skoro gol

Reagovat
lucius6

Ľedesma

Reagovat
Pipo123

Gentilettiiiii to je návrat po 7 mesiacoch

Reagovat
lucius6

Gentiletiiiiiiiiiiiiiiiiii tak to je comeback jak prase

Reagovat
Pipo123

Obrovská posila pre nás, od už v tom úvode hral parádne

Reagovat
lucius6

Bude zajímavé sledovat kdo bude hrát vedle Vrije příští rok, Hoedt,Mauricio, Gentileti ,je z čeho vybírat, hlavní ale bude, aby jim vydrželo zdraví.

Reagovat
lucius6

Je super jak si v Itálii prostě zapálej na staďáku cigáro, hodně lidí to asi bere negativně, ale podle mě je to paráda

Reagovat
The Krupy

futbal naživo s cigaretou musí byť

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Candreva

Reagovat
lucius6

Docela je tlačíme, hlavně dát 2. gól ať je klid, tenhle zápas prostě musíme vyhrát

Reagovat
lucius6

Djordjevič

Reagovat
Pipo123

De Vrij konečne

Reagovat
lucius6

De Vrij Doufám, že neni zase zraněnej Gentileti

Reagovat
Pipo123

Nene, ale po tak dlhej dobe mal toho už dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini: Anche oggi abbiamo giocato bene, manchiamo di quella cattiveria agonistica che le grandi squadre devono avere quando affronti un'altra grande. To je super, že to tak hezky umí vysvětlit. A co mu brání, aby to za ty měsíce v Interu změnil? No, je stejný. Vždy byl. Už jako hráč (geniální hráč). Každopádně děkuji fanouškům Interu za jejich reakce a diskusi, byl to zábavný fotbalový večer, ale vše jednou končí. Skončí jednou i nadvláda Juve, je otázkou kdy, ale co nezkončí snad nikdy, je směšnost Interu.

Reagovat
lucius6

Hodně důležité 3 body jsou doma FORZA LAZIO

Reagovat
Pettirosso

gratulace. Zaslouženě. Když Sampu vidím, tak ačkoliv jí EL přeju, absolutně na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To iste Lazio. V LM si ani neskrtnu

Reagovat
Pipo123

JJ mal by tam byť Inter, ten si to zaslúži najviac skrtali by tam hodne

Reagovat
stas87

Ten peterino je typek ako MSgooo ci jak sa ten pitomec volal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Toho ani nepřipomínej.

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Smog, musim priznat, mi aj kus chyba

Reagovat
olis

dobry ukazovatel ako to s nami ide do riti:

priemerny pocet fanusikov na San Paolo v sezone 13/14 - 40 tisic

tuto sezonu: 30 tisic

Reagovat
smazaný uživatel

celkově to jde z návštěvností do kytek, Milánské kluby jsou v hajzlu, fanoušci nechodí ani na takovej zápas jako jsou Milánské derby nebo souboj Interu s Juve.Je to špatný, špatný špatný.Pro dobro italského fotbalu se prostě musí zvednout AC a Inter Miláno..

Reagovat
olis

tak mne je to u prdele ci su v top 3/4 ac, inter alebo as, lazio, hlavne nech tam sme my, len ked tucniak ostane tak to je nerealne

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Asi si nepochopil, že s upadkom ac a interom upadá aj celá liga.

Reagovat
olis

pochopil len si myslim ze staci ak sa zdvihnu ine kluby, nemusia to naveky vekov drzat len Milanske kluby

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ktoré? 3-4 sezónove rychlokvasky ako parma, udinese, hellas, torino, sampdoria a pod?

Reagovat
olis

mne je uplne jedno ktore, pre mne ja podstatne aby medzi nimi bol Neapol, momentalne to strasne prajem Laziu napriklad

Reagovat
Recoba Inter

Nejseš v teto otázce objektivní.. Inter a AC jsou tradice, Neapol není. Pochop to. Fandíš histroicky menšímu klubu a to, že teď jste pár sezon relativně na vrcholu je tím, že celá liga šla hodně dolů právě poklesem úrovně těhle dvou gigantů. Neapol se gigantem stát nemůže, bohužel ani Lazio jelikož tyhle kluby zkrátka nemají takovou infrastrukturu a pozornost jako Milánští giganti, kteří znamenají pojem ve světě. Pozornost se v dnešní době dá přitáhnout akorát prachama pokud se chceš vysrat na tradice(těm dávám přednost já), jenomže to by vás musel koupit šejk a to se asi taky nestane. Pokud by se přece jen Neapol měla stát klubem na úrovni jako AC a Inter tak by teď musela pravidělně končit v top 3 dalších 20-30 let (+ nebýt pravidelně za outsidera v LM) minimálně než by to povědomí lidí nějak vstřebalo. Pokud by se tak ale stalo, tak nechci vidět, kde by Italský fotbal za tu dobu byl. Někde na úrovni Ukrajiny ... Juventus by s takovou zachvilku šel hrát snad Ligue 1...

Reagovat
mojmira

za druhou větu a vlastně i za velkou část zbytku

Reagovat
olis

to su riadne picoviny co meles spametaj sa prosim ta, Inter a AC nie su vsetko. Pochop to, a nedavaj mi to rozumy nestojim o to

Reagovat
Pipo123

To je strašná blbosť, ok AC a Inter znamenajú niečo vo svete, ale to neznamená že Lazio či Neapol pri dobrej práci a hlavne koncepčnej im nemôžu konkurovať, Neapol v minulosti ako jediný mohol konkurovať Juventusu, ešte keď ich teda trénoval Mazzari, teraz prišiel Benitez a všetko fungujúce rozdrbal. Ak Neapol bude mať od novej sezóny kvalitného trénera akým bol Mazzari a upnú sa na fungujúci systém tak môžu bojovať o LM každý rok a budú ukazovať chrbát ešte pár rokov AC aj Interu, tú kvalitu tam proste majú teraz lepšiu než obidva milánske kluby, jediné mínus je Benitez ktorý posral hodne vecí. A argument toho že klesla úroven Seria A poklesom AC a Interu počúvam už celú sezónu a lezie mi to na nervy.

Reagovat
stuff

Reagovat
olis

SKY: ADL skusa ziskat Emeryho ale na 80% to vypada na Mihajlovica , tucniak ma ponuky z Newcastlu, Westhamu, Ciny a od Arabov, konecne dobre spravy

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
mojmira

US SASSUOLO: Consigli; Vrsaljko, Acerbi, Cannavaro, Peluso; Biondini, Missiroli, Taider; Berardi, Zaza, N.Sansone.

AC MILAN: Diego Lopez; Abate, Alex, Paletta, Bonera; Poli, De Jong, Van Ginkel; Honda, Destro, Bonaventura.

Tak jsem rád, že kurva hrajou ty mladíci ...

Reagovat
mojmira

nebyl, ale Diego

Reagovat
smazaný uživatel

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

na posraného aj hajzel spadne

Reagovat
Recoba Inter

hm, ale jo

Reagovat
mojmira

kurva Diego ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jack se s tím nesral

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, já z té Fanty fakt nakonec vypadnu.

Reagovat
Pinturicchio

Zaza si nezpracuje, fauluje a ještě se zranění, ... kua, ať už Tottenham startuje peněženku.

Reagovat
Pettirosso

Dom

Reagovat
smazaný uživatel

Poli

Reagovat
mojmira

Reagovat
mojmira

20 minut do konce, o nic už nejde a on tam stejně radši dá starýho ko**ta

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez se vykoupil fantastickým zákrokem Berardi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Juventino Dom

Reagovat
Pettirosso

...se kterym se moc nepocita

Reagovat
Milan.B

uz len 2 kola!

Reagovat
smazaný uživatel

ta frustracia milanskych hračov

Reagovat
Pipo123

To čo predviedlo Cagliari je tragédia, aby v 60 minute hráči nestíhali a postávali na vlastnej polovici, pritom potrebujú 3 body, Janov im pomáhal, fanúšikovia ich hnali dopredu, ale Avelar, Ekda, Pedro a spol absolútne nechceli, útočili v 3 hráčov proti 9 hráčom Palerma človek by až povedal že si podali na jasnú 2

Reagovat
Pipo123

Bude docela zaujímavé sledovať kam zamieri Farias, Ekdal a Sau

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Hans82

vidim ze Juve se vraci opet do casu kdy jsme kupovali popdrumerne hrace typu Amauri Iaqinta a spol.

Reagovat
Pinturicchio

To právě vypadá, že ty nevidíš vůbec nic.

Reagovat
Furia Ceca

Jak mu budeme říkat? Pavlík? Pája?? Pavlito??? Dybča????

Reagovat
Pinturicchio

Dybalička

Reagovat
Furia Ceca

To bude mít Čertík Bertík Aquilani radost, až to tady začneme v místní dyzkužce užívat!

Reagovat
olis

ne prosim

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Kolikrát si ho viděl hrát? Mně stačily tři zápasy, abych okamžitě pochopil, že Dybala je druhej Tevez...

Reagovat
Furia Ceca

*

Reagovat
Hans82

parkrat jsem ho videl hrat ale ale myslim ze do Teveze ma jeste daleko byl by sem rad kdyby se chytil ale bojim se ze to bude provar a jestli jsme za nej dali 40mil za to jsme mohli koupit nakeho fakt dobreho utocnika a ne nekoho komu vysla jedna sezona

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale kdo do Téveze v téhle formě nemá daleko? Messiho nám Barca asi neprodá.

Reagovat
Hans82

mel jsem na mysli Martineze nebo Lacazetteho to jsou aspon kvalitni utocnici kteri hrajou dobre uz nakou sezonu a myslim ze by byli i dobra nahrada za Teveze az odejde

Reagovat
Pinturicchio

Martinez hraje v Portu, z tama se chodí za velký balík, letos mu bude 29 let, góly střílel jen v JA a Portugalsku.

Lacazette tohle ukazuje taky teprve druhou sezonu, je o dva roky starší než Paulito, stojí o něj půl Evropy.

A pokud si Paulito udrží tuhle formu, tak je za Carlita ideální náhrada on.

Reagovat
Furia Ceca

Pro Dybalu rozhodně ale hraje věk a především fakt, že je na Serii A zvyklej... Víš jaká italská liga je, přivést do ní hráče, co jí nikdy předtím nehrál, to je risk, kolik TOP útočníků už v ní vyhořelo... Zatímco Dybala je na ní adaptovanej. Nehledě na fakt, že odpadne tradiční otravnej problém v podobě jazykový bariéry...

Reagovat
Hans82

uvidime no tak snad mate pravdu a chyti se ale radsi by jsem bral kazetu no toho jsem si opravdu pral

Reagovat
Furia Ceca

Messiho nechci... Kupování drahých hvězd, to není styl Juve... Doufám, že ten Dybala je už na beton. Jestli ano, tak mám z něho větší radost než třeba z Cavaniho - a to je teda co říct.

Reagovat
Pinturicchio

No, tady to není tak uplně postavené, jestli my Messiho chceme nebo ne, že jo.

Reagovat
Furia Ceca

Fakt?! A já myslel že jo...

Reagovat
Furia Ceca

Je mu teprve 21 let, velkej příslib do budoucna. Já měl spíš opačnej strach, že to bude druhej Kun nebo Verratti: hráč, co má jít k nám, aby nám ho nakonec někdo vyfouknul a nám pak časem zbydou oči pro pláč, když se z nich jinde stávají TOP hráči... Kvalitní hráči, co se prosadí u ropáků, jsou prakticky nevykoupitelní.

Reagovat
Mr.Jindros

Track record nákupů za více peněz má Marotta velmi špatný, tak snad tohle bude vyjímka.

Reagovat
Pinturicchio

Byl bych klidnější kdybys k tomu dal 5 fejspalmů a hotovo

Reagovat
10

neber to nějak útočně, ale nepřijde ti už blbý bejt furt ve všem ten největší pesimista? já teda budu dost nervózní, až jednou napíšeš něco pozitivního, protože to tvoje kouzlo zatím funguje

Reagovat
Mr.Jindros

"furt ve všem ten největší pesimista"

Já si nemyslím, že je to tak úplně pravda... alespoň za poslední dva tři roky se mi to nezdá.

Reagovat
Pettirosso

nevím no, Dybala má na to být dělo, snad se neposere z toho tlaku jako Iturbe.

btw pořád se mi to nechce věřit jednak a za druhé bych mnohem raději koupil za třetinu Berardiho, což je jeho přímá konkurence + je ital

Reagovat
Pinturicchio

Mně nepřijde, že by se Iturbe z čehokoliv posral, koukni na Romu celkově tuhle sezonu.

Není tak talentovaný jako Dybala, na kterého se navíc líp kouká ... a pokud jsme chtěli levnějšího Itala, měli jsme vzít zpátky Gabbiho.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak si nemyslím, že by se příchod Paulita a Doma nějak vylučoval. Domase můžeme vykoupit a nechat ho ještě rok v Sassu, aby se vidělo, jak na tom bude s tím chováním.

Reagovat
Pettirosso

ano, ale oba jsou leváci, Dom hraje z leva a Dybala si tam hodně často a rád sbíhal, navíc to, že se koupil Dybala je trošku facka Domovi od Juve, snad na sobě ještě mákne a za další rok bude útok Dybala-Morata, Berardi.

Jinak, to, že jsme prosrali Gabbiho není nic novýho, to všichni vědí už dlouho, bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

Ve stromečku můžou hrát vedle sebe a před nima Álvaro, nebo ve 4-3-3 zleva Álvaro (který z toho levého křídla stejně rozjíždí většinu svých akcí), na hrotu Paulito a zprava Dom ... ty možnosti, jak to vedle sebe účině poskládat, jsou.

Reagovat
Pinturicchio

... no a podle calciomeracto.com se ta částka může vyšplhat výš než k 44 milionům.

32 základ + 4 bonusy + dalších 8 pokud Dybalu během prvních dvou sezon neprodáme dál + teda ti mladíci, ... to už je docela crazy.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Podle Di Marzia se Inter, přesto, že je Juventus domluvený s Palermem i hráčem, snaží Dybalu získat a mají nabízet 34 milionů. Nicméně Zamparini ujistil Marottu, že bude respektovat dohodu s Bianconeri. Abychom se vyhnuli tomu, že Paulita ztratíme, už dnes by se mohly podepsat všechny potřebné dokumenty.

Reagovat
Pettirosso

tam není nějaká gentlemanská dohoda, že klub nemůže vstoupit do jednání, jsou-li dva kluby na transferu domluveni? Nebo o co se Inter zase snaží...

Reagovat
Pinturicchio

To netuším, v ideálním světě možná, ale tohle je byznys.

Snad své slovo dodrží Zamparini a Paulito bude už natvrdo oficiálně náš, ale chtělo by to ostřejší lokty a uzavřít to okamžitě, není na co čekat, ... protože kdyby šel nakonec do Interu, tak si za to budeme moct sami, ... i když tohle jednání Interu se mi samozřejmě taky nelíbí.

Reagovat
olis

ale keby isiel nakoniec do Interu a stal by sa zneho Iturbe 2...

Reagovat
Pinturicchio

To bysme hrobníkovi z lopaty utekli podruhé za sebou, no

Ale to by byla škoda, ať jde radši do Juve a je z něj nový Messi, Aguero, Tévez, ... nebo úplně nejlíp SuperDybala.

Reagovat
Emmett Brown

LE FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 35 Torosidis, 44 Manolas, 2 Yanga-Mbiwa, 25 Holebas; 15 Pjanic, 16 De Rossi, 4 Nainggolan; 7 Iturbe, 10 Totti, 19 Ibarbo.

FORZA ROMA, dnes potrebujeme tri body

Reagovat
Pettirosso

Jak hraje Iturbe, uz se zvedl?

Reagovat
Emmett Brown

po dlhej dobe je zase v zaklade a dnes ho zatial ani nevidiet, Ibarbo posobi lepsim dojmom

Reagovat
Emmett Brown

zase ta ista pesnicka, banda debilov

Reagovat
Pinturicchio

Žlutá v pořádku ne? Však by ho ještě stihl zakřižovat Danilo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jebať futbal, kukám hokej ....

Reagovat
olis

uz sa tesim ako to zajtra dosereme

Reagovat
Emmett Brown

GOOOOOOOOOOOL, to uz nie je mozne, co sme pozahadzovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se to někomu líbí nebo ne, letošní Serie A už mě nebaví snad od 20 kola.Moc negativ, žádný soupeř pro Juve, nikdo snad nechce druhé místo..Dokud AS drželo krok bylo to dobré, ale teď hrůza.Malo lidí chodí, vůbec nejsou vyprodané ani ty nejlepší zápasy.Nevím špatné velice, Liga ohromně potřebuje zvednutí Milánských celků.

Reagovat
Hans82

Reagovat
Yanek

Když přemýšlím nad tím, jaké to bylo před deseti lety - to byla paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

ani nemluv, jediné na čem mě od cca 20 kola záleží je vyhrát konečně Coppu a LM..Liga tam i když Juve prohrálo s Parmou tak to semnou nic nedělá, pač vím že soupeři v dlouhodobé sezoně na nás nemají.Mě hlavně mrzí ta návštěvnost, když se nevyprodá ani Milánské Derby nebo zápas InterxJuve, to je tak smutný až to bolí..Na druhou stranu se fanouškům Milánčanům není co divit, ty musí ty výsledky strašně bolet..A spíš AC přeju ne titul, ale ať aspoň nám šlapou na paty.Kde jsou ty časy kdy ze serie A Mohli 3 kluby klidně LM vyhrát!Juve,AC,Inter teď to může reálně vyhrát jen Juve, AS a Lazio to může být klidně propadák nebo maximální úspěch postup ze skupiny.!Při vší úctě k nim.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Najzaujimavejsie na celej lige je to, kto zostupi... To je smutne.

Ale snad novy majitel AC prinesie novy impulz (prachy), aby sa to zmenilo. A co s Interom? Mozno sa aj u nich casom dostavi nejaky progres..

Reagovat
Emmett Brown

gooooooooool

Reagovat
Pinturicchio

To jsou blbouni to Udine.

Reagovat
Pipo123

Neskutočné poriadne som sa zasmial

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Torrooo .... akurát som zapol a v tej sekunde gol, som myslel, že vlastný

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti strašne dobre vyzerá, keby som na chlapcov, má ma

Reagovat
10

počkej...ty nejsi?

Reagovat
Alberto Aquilani

Bolo to už dávno, ale ty zmrd si využil, že som bol ožralý ....

Reagovat
10

no, dobrý, zase nemusej vědět všechno

Reagovat
Pinturicchio

This evening Sky Sport Italia claim Icardi rejected the latest proposal because he is demanding €4m per season wages.

The same report suggests Icardi’s wife Wanda Nara has effectively taken over the negotiations from agent Abian Morano.

Reagovat
Alberto Aquilani

31 milionov teraz celkom pekna akcia ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Lázio si vyplakalo preloženie derby ... neuveriteľné ....

Reagovat
lucius6

Spíš naprosto pochopitelné

Reagovat
Pipo123

Prečo neuveritelné ? skôr je to na mieste, síce váš argument toho že vy ste hrali stredu LM a nedelu zápas a všetko bolo fajn je v poriadku, ale v tomto prípade sa Lazio dozvedelo odrazu že Coppa sa presúva medzi dva dôležité zápasy a ku koncu sezóny. Neapol aj Fiore tiež preložili zápasy po EL na pondelok

Reagovat
Maritazzi

Evropská liga se hraje ve čtvrtek.

Reagovat
Pipo123

Já viem, ale išlo mi o to že tiež tie zápasy v prípade potreby presunú, nevidím v tomto rozdiel. Navyše je to finále Coppy a dá sa pochopiť že Lazio chcelo odložiť zápas čo sa mal hrať až na konci sezóny.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dá sa pochopiť čo? AS Tak hralo 4X v tejto sezóne a nikto im nič neprekladal, Lázio to má raz a už je z toho problém?

Reagovat
Pipo123

Ale vy ste to mali naplánované, vedeli ste dopredu že ten zápas sa bude hrať, Lazio sa to dozvedelo na poslednú chvílu až postupe Juve do LM, aj to sa ešte nevedel presný termín. Myslím že aj vy by ste to riešili rovnako, pretože nikto nečakal že sa zápas presunie na stred týždna

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Lo United fa sul serio per Felipe Anderson: pronti 50 milioni

Reagovat
smazaný uživatel

Corsi (Pres. Empoli): "Juve su Saponara"

"Lo fa il mercato, posso dirvi che anche la Juventus campione d’Italia mi ha confermato il suo gradimento per il calciatore. Penso che in un ambiente come quello juventino potrebbe trovare - ha concluso - la sua giusta collocazione"

No, zajímalo by mě, zda si Corsi nevymýšlí. Na druhou stranu, takových zájmů o různé hráče tu z naší strany bylo už povícero. Ale pro Saponaru mám slabost, jen nevím, když si vezmu jen teoretickou možnost, kam bychom ho dali.

Reagovat
Pipo123

Zvyšuje jeho cenu, odkúpia ho za 4 mil od AC a vedia že v lete pôjde preč, záujem už prejavilo Lazio, údajne aj AS. Zaujimavý hráč to bude pre každého, ale od AC docela fail

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

zas tolik se neminul

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Zazův agent : "Simone bude na 90% hrát od příští sezony v Juve."

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo...

Reagovat
Pinturicchio

Nedá to moc smysl ani z jedné strany, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se už půl roku kope za uši a je silně průměrný. Nechápu to.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ted jsem ho viděl po delší době s AC a eech, nezpracuje míč, netrefí vrata od stodoly.

Reagovat
Mr.Jindros

He? Něco mi uniká nebo... kolik těch útočníků budeme mít? Nebo na podhrota nebo proč?

Reagovat
Pinturicchio

Odejde Mitra a bohužel asi i Nando.

Reagovat
Pettirosso

klid, bude 15 útočník. ....za 15 mega

Reagovat
Pinturicchio

Snad ho pak v nějakém transferu pošleme o dům dál , ... to, že to na Juve nikdy nejspíš nebude, vidí snad všichni.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příští rok to bude: Tévez, Morata, Cavani, Dybala, Zaza, jo?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Romulo out do konce sezony

“Juventus midfielder Romulo today underwent an MRI scan on his left thigh after reporting discomfort at the end of Saturday evening’s 2-1 victory away at Inter,” the club announced on its official website.

“The examination showed he has suffered a myotendinous tear of the rectus femoris muscle, meaning he will miss the remainder of the season.”

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap má ohromnou smůlu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

velká škoda, hrál dobře, když už byl zdravej...

Reagovat
Pinturicchio

Akorát jsem po zápase na Interu chtěl napsat, že bychom se mohli pokusit to hostování prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

líbil se mi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

bohužiaľ asi jeho koniec v Juve

Reagovat
Pinturicchio

Já pořád doufám, že ne, je to dost dobrý hráč, navíc celkem brutální univerzál, který zahraje všechno na pravé straně ... a zahraje dobře, ... což při tom, jak nám pomalu odchází Lichty.

Reagovat
brenk

pokiaľ by sa podarilo predĺžiť hosťovanie tak som za, ale po premaródenej sezóne zaňho peniaze dať nemôžme

Reagovat
Pinturicchio

Je tam opce na 6 milionů, to by se risknout mohlo, pokud by Hellas s prodloužením hostování nesouhlasil.

Reagovat
brenk

osobne s tým moc nerátam a myslím, že je to aj racionálne rozhodnutie

Reagovat
Pinturicchio

Je to racionální, proto píšu že vzít ho by byl risk.

Reagovat
brenk

ale určite by som premýšľal nad kvalitným pravým bekom k Lichtimu

Reagovat
Pinturicchio

To je v podstatě povinnost.

Reagovat
Pinturicchio

Finále LM bude pískat Cüneyt Çakir, narozený v Istanbulu, ... hmm, ten by nás mohl mít rád po loňských skupinách, co?

... a pak vyplave na povrch, že je to fanoušek Feneru.

Reagovat
I am Mancunian

cakir

Reagovat
Furia Ceca

Na národností nezáleží... Jsme Juventus, takže jediná otázka zní: jaký jsou ceny?

Reagovat
Pinturicchio

Di Marzio :

Za Dybalu už přichází odveta ze strany Juve - Icardimu nabízíme plat 5+ bonusy a prej chceme zkusit i Kovacice.

Ty vole, vyfouknout jim tak oba.

Reagovat
smazaný uživatel

to je celkom metal..

Reagovat
Pinturicchio

Ale je to stejně pravděpodobné, jakože se Moratti stane prezidentem Juve.

Jinak dneska má Icardi znovu jednat o smlouvě.

Reagovat
wiggum

AS zase velké plány na posily a pak koupí další 2 dřeváky do útoky a to bude tak asi všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladej obránce z PSG by se mi líbil nejvíc.. Bacca co tu čtu, bude nereálnej

Reagovat
Pipo123

Bacca by bol delo, ale je to Sevilla, tá predavá pravidelne za 30+, navyše po tak úspešnej sezóne, ten pôjde do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to taky vidím na záplaty v konci přestupaku typu Mbiwy, Holebase a nazdar. Tým přece funguje

Reagovat
olis

koniec sa blizi

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Defrel krásné umístění.

Reagovat
mastakillah

No jo. Kdo jiný. Dries

Reagovat
mastakillah

Mertens je neskutečnej !!!

Reagovat
olis

Manolo, Dries este keby prestali davat vkuse zabery na bravcovu hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbi to Juve neodhadlo..

Reagovat
DelPiero137

Cele zapasy SSC nepozeram, vzdy len take pasaze ale Gabbi sa mi vzdy pacil, vzdy bol platny. Ako je to vlastne, hrava cele zapasy, ma vela asistencii/golov?

Reagovat
olis

90 minut mal len v jednom jedine zapase a z dnesnym golom ich dal v Neapole v lige uz o jeden viac ako v Sampe v prvej polke sezony...

Reagovat
olis

konkretne 8

Reagovat
DelPiero137

To je docela dobre nie? A je celkom platny hrac? Tusim mal aj nejake asisentcie. On je uz definitivne vas? Aj tak mu budem fandit, je to Talian, sympatak a ma aj kvalitu.

Reagovat
olis

zda sa mi ze sa to ma za neho platit na dva krat ale cena je pevne dana, tusim 13 mega, ano mal aj asistencie, podla mna jeden z nasich najlepsich hracov

Reagovat
DelPiero137

Tak to je dobry zaklad, este Insigne keby bol efektivnejsi, Inler je tiez kvalita a pohodak.

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Defrel to je hráčik

Reagovat
mastakillah

on není až tak dobrý, jako spíše naše obrana tak špatná

Reagovat
Pipo123

Nejde len o dnešok, ale aj nám dal pekný gól, asi nebude náhoda že vie docela pekne vystreliť a umiestniť strelu

Reagovat
GEGE

jj kvalitka...toho Cesena asi neudrží...

Reagovat
mastakillah

Klasika. Co nevytvoří Mertens, to nemáme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele