Serie A - preview 3. kola

20.09.2014, 08:59, aktualizováno 21.09.2014, 08:33
Previews
Nedělní program Serie A je tradičně nabitý. Nejprve po obědě Chievo přivítá Parmu. Odpoledne se poté Atalanta utkání s Fiorentinou, AS Řím přivítá Cagliari, Janov římské Lazio, Udinese se potká s Neapolí a Sassuolo se Sampdorií. Palermo změří síly s Interem Milán a Turín s Hellasem Verona...
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 12:30)
Na první body stále čeká ambiciózní Parma, která se v tomto kole pokusí vyloupit stadion Marca Antonia Bentegodi. Chievo může být zatím po dvou kolech spokojené, neboť z těžkého losu dokázalo vytěžit tři body.

Jak již bylo řečeno, z těžkých zápasů proti Juventusu a Neapoli vydolovali hráči Chieva dohromady tři body a na Stadio Bentegodi tak může panovat spokojenost. Domácí zápas proti Juventusu se díky brzkému vlastenci Biraghiho nevyvedl, avšak zápas na San Paolo už byl o něčem jiném. Pravda, Fly Donkeys sice přežili spoustu šancí soupeře, ale štěstí v takových zápasech je potřeba.

Špatný vstup do sezony prožívá Parma. Po porážce na hřišti nováčka z Ceseny přišel další kolaps tentokrát v zápase s AC Milán, který loni šestému týmu nasázel rovných pět branek. Parmu především srazily vlastní individuální chyby, zejména ta po které Felipeho přihrávku na Cassana vypíchl ve vlastním oslabení De Jong. Ducali proti AC celý zápas tahali za kratší konec a nakonec po zásluze prohráli.

Parta Roberta Donadoniho se musí dát co nejrychleji do pořádku, po další porážce by se totiž mohla trenérova židle začít hodně kývat.

Domácí trenér Corini má k dispozici kompletní kádr, totéž se ale nedá říci o Parmě. Trest ze zápasu s Milánem si odpykává Felipe, zatímco čtveřice Biaiany, Paletta, Cassani a Pozzi má zdravotní potíže. U Biabianyho se dokonce objevili problémy se srdcem.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bardi - Frey, Dainelli, César, Biraghi - Izco, Radovanovič, Hetemaj - Birsa, Lazarevič - Maxi Lopéz
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ristovski, Mende, Lucarelli - De Ceglie, Jorquera, Lodi - Acquah, Palladino, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Celek z Věčného města má za sebou první utkání Ligy mistrů a může být pyšný na předvedenou hru i výsledek. Stav 5:1 by více odpovídal dobám trenéra Zdeňka Zemana, který se proslavil důrazem na maximální ofenzivu a minimální obrannou činnost. A právě český trenér bude šéfovat dalšímu soupeři AS.

Giallorossi se konečně dočkali a po letech strádání vstoupili do slavné Ligy mistrů. A povedlo se jim to kouzelným způsobem, který čekal málokdo. Proti relativně zkušenému CSKA Moskva se římský celek prosadil dokonce pětkrát, o branky se postarali Demolici CSKA zařídili Juan Manuel Iturbe, Gervinho, Maicon a střídající Alessandro Florenzi. Hbitý útočník z Pobřeží slonoviny se trefil dokonce dvakrát a prsty, respektive nohy měl také ve dvou dalších gólech. Brankáře De Sanctise překonal jen útočník Musa gólem v závěru zápasu.

AS bude tyto body potřebovat, protože jej ve skupině čekají dva velmi těžké týmy - Manchester City, který si tradičně dělá nárok na postup a také mnichovský Bayern, jenž do svých řad zlákal marockého obránce Mehdiho Benatiu. Ten se s AS nerozešel v dobrém, takže jeho návrat na Olimpico bude přinejmenším pikantní. Teď však nastává čas, kdy se kolotoč zápasů mění za zběsilého tempa, takže právě teď musí AS ukázat, zda má dostatečně široký a kvalitní kádr na to, aby udrželo krok s časem. Příští týden má Serie A na plánu vložené kolo, tento víkend musí AS sebrat síly a poradit si s Cagliari.

To si uvědomuje i trenér Rudi Garcia, který má společně se sportovním ředitelem Walterem Sabatinim největší zásluhu na obrodě tradičního celku. "Byl to skvělý výkon, vyhráli jsme a získali tři body. Je jenom škoda, že se nám nevyhnula zranění, každopádně výkon Říma v prvních 75 minutách byl báječný a efektivní," analyzoval trenér Rudi Garcia. Francouzský elegán ale neměl pouze důvody k radosti, protože přišel o několik hráčů.

Proti Cagliari možná nenastoupí Leandro Castán, ke kterému se přidal nově také obránce Davide Astori, ten laboruje s kolenem a čeká ho podrobné vyšetření. A již v úvodu pohárového klání musel odstoupit střelec první branky Juan Manuel Iturbe. Dlouhodobě jsou navíc zranění Federico Balzaretti a Kevin Strootman. Oproti utkání s CSKA má však AS jednoho navrátilce do sestavy, protože v lize může nastoupit záložník Daniele De Rossi.

Právě schopnost rozdělit síly mezi pohárová klání a duely Serie A bude velmi důležité, pokud chce AS dostát plánům a útočit na mistrovské Scudetto. To ví i kapitán Francesco Totti: "Vedle výše výsledku je velmi důležité, že jsme skupinu začali výhrou. Jak často říkám, teď musíme být chytří a zaměřit se okamžitě na další utkání. V neděli nás čeká Cagliari, od čtvrtka nesmíme myslet na nic jiného," říká zkušený veterán.

Cagliari se příliš nedaří. Vstup do nového ročníku musí celek ze Sardinie zvládnout bez Davida Astoriho nebo Mauricia Pinilly. A také s novým trenérem, který by rád především bavil fotbalem. V minulém kole se to ale Zemanovi nepovedlo, protože Cagliari prohrálo s Atalantou. "Zasloužili jsme si výhru. Od začátku až do konce jsme hráli dobrý fotbal a vytvořili si spoustu šancí. Atalanta vytěžila maximum ze dvou našich chyb, my jinak udělali to, co jsme dělat museli. S výkonem jsem spokojen. Věděl jsem, že je zde práce, kterou je třeba udělat," dodal český trenér. Oplatí římskému týmu nedávné ukončení smlouvy výhrou?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole - Nainggolan, De Rossi, Pjanic - Gervinho, Totti, Florenzi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Colombi - Pisano, Rossettini, Ceppitelli, Avelar - Crisetig, Conti, Ekdal - Ibarbo, Sau, Cossu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Sassuolo hostí námořníky z Janova. Budou si ale muset poradit bez Domenica Berardiho. Sampdoria se ale nachází v dobrém rozmaru a rozhodně nebude snadným soupeřem. Historie mírně favorizuje Dorii, ale Sassuolo je hodně nevyzpytatelný soupeř.

Své fanoušky hráči Sassuola v minulém kole rozhodně nepotěšili. Když se střetli s milánským Interem, měli hráči patrně ještě v myslích předposlední utkání těchto dvou celků. V něm se Inter radoval z jasného vítězství 7:0 a oproti statistikám dokázal tento výsledek téměř na rok přesně zopakovat. O branky se rozdělili Daniel Pablo Osvaldo, Mateo Kovačić, Fredy Guarín a především třígólový střelec Mauro Icardi.

Není divu, že se trenér Eusebio Di Francesco hodně divil. Mladý trenér nevěřil vlastním očím a chvíli dokonce uvažoval o tom, že by vystřídal celou jedenáctku. Navíc mu radost neudělal ani útočník Domenico Berardi. Talentovaný střelec neudržel nervy na uzdě a po lokti v obličeji protihráče byl po právu vyloučen. Nejenže tím oslabil svůj celek do konce utkání, ale tři zápasy si za svůj zákrok nezahraje.

Juana Jesuse pravděpodobně už zákrok nerozvážného Domenica Berardiho nebolí, ale Sassuolo bude bez Berardiho podstatně oslabené. Třízápasový distanc platí pro utkání se Sampdorií, dále si mladý hráč nezahraje proti Fiorentině ani Neapoli. A to jsou zápasy, ve kterých bude Sassuolo potřebovat umění každého svého hráče, má-li překvapit a nepropadnout se tabulkou na poslední místo nastálo.

Trenér Eusebio Di Francesco musel být v kabině hodně nepříčetný, což dokázal také pozápasovým rozhovorem. Mimo jiné prý uvažoval o vystřídání všech hráčů, takže pozitiva se mu hledaly asi jen velmi obtížně. "Vážně, když vzpomínám na utkání před rokem, kladu si otázku, jak se to mohlo stát. Dostat od Interu sedm branek, to je neštěstí. Ale dostat jich sedm dvakrát, to už není normální. Během týdne jsme okusili skvělé pocity po dobře odehraném zápase a také samotné dno. Tohle byl opravu šok."

"Nedokážu si představit, jak jsme něco takového mohli připustit. Ani jsme nehráli jako tým, který by se chtěl zachránit. Nikdo tam nevydal maximum, ploužili jsme se po hřišti bez energie jako ovce před porážkou. Neumím vysvětlit, co se stalo ani to, proč jsme museli inkasovat takové branky. Kdybych mohl, vystřídám okamžitě všech jedenáct hráčů, celý tým." "Od prvních chvil jsme věděli, kdo je z nich nebezpečný, co budou hrát, byli jsme prostě připraveni. A přesto se nám stalo něco takového. Omlouvám se všem fanouškům, tohle jsem nečekal a oni si to nezasloužili. Příští zápas musíme zvládnout mnohem lépe," dodává Di Francesco.

Sampdoria začala naopak sezonu velmi dobře a podle útočníka Edera je to především zásluha trenéra Mihajloviće. Ten podle zkušeného hráče vnesl do týmu řád, organizovanost a umí navíc přesně využít potenciálu každého ze svých svěřenců.

Eder věří, že s Mihajlovićem může Sampdoria opět konkurovat nejlepším. V rozhovoru pro Tuttosport uvedl: "Přinesl k nám něco nového. Neustále zkouší, co bychom mohli dělat. Každý z nás přesně ví, co od něj trenér očekává. Když se nám něco nedaří, komunikuje s námi. Hledáme neustále řešení, pokoušíme se na sobě pracovat. Někdy přijdou chvíle, kdy se vám nechce, ale Mihajlović nás umí motivovat."

"Jsem rád, že proti nám nenastoupí Domenico Berardi, i když mu samozřejmě nepřeji nic špatného. Ale je to pro nás dobře, máme o starost méně. Ale pořád je Sassuolo tým, který umí překvapit. Mají charismatického kouče a mimo jiné také Simoneho Zazu. To je výtečný útočník a myslím, že nám nadělá dost potíží, pokud ho nebudeme bránit. Když si dáme pozor, můžeme se po skončení utkání radovat z bodů," dodává Eder.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Ariaudo, Terranova, Peluso, Longhi - Magnanelli, Biondini, Missiroli - Sansone, Zaza, Floro Flores
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Gastaldello, Silvestre, Cacciatore - Soriano, Palombo, Obiang - Gabbiadini, Okaka, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Jednu porážku už mají na svém kontě jak fotbalisté Janova, tak i Lazia. Domácí si sice naposledy připsali slibnou remízu na půdě Fiorentiny, ale na vítězství stále čekají.

Janovští v úvodním kole podlehli Neapoli 2:1 a to poněkud nešťastným způsobem. Rozhodující trefa totiž přišla až v samotném závěru, v nastaveném čase. Následující kolo pak Grifové zavítali do Florencie a se silnou Violou vybojovali bod za remízu 0:0. "I když stále děláme chyby, jsme na dobré cestě. Můj tým pracuje dobře a vidím, že se zlepšuje. Jsem si jistý, že brzy budeme mít výsledky, které si zasloužíme," věří v brzký úspěch trenér Gian Piero Gasperini.

Lazio dalo zapomenout na nepovedené utkání v Miláně a doma na Stadio Olimpico porazilo hladce Cesenu 3:0, když se postupně prosadili Candreva, Parolo a Mauri. Na stadionu Luigi Ferraris je ale čeká těžká práce už jen proto, že se Laziu proti Janovu dlouhodobě nedaří. Grifové vyhráli z šesti posledních vzájemných zápasů rovnou šestkrát! V minulé sezoně to bylo dvakrát 2:0, takže Biancocelesti nedali ani gól. To budou chtít Pioliho svěřenci určitě změnit. "Je jasné, že máme před sebou ještě hodně práce. Pořád jsme spolu pracovali jen dva měsíce. Je ale důležité, že jsme na správné cestě, i když prostoru pro zlepšení je spousta. Nyní musíme dát kontinuitu tomuto výsledku," prohlásil Pioli.

Grifům bude chybět potrestaný Roncaglia a také zraněné duo Fetfatzidis, Antonini. Problémy má i Lazio, Radu, Gonzalez, Ederson i Cataldi mají zdravotní potíže.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Edenilson, De Maio, Burdisso, Antonelli - Rincon, Bertolacci, Sturaro - Perotti, Pinilla, Kucka
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Gentiletti, Braafheid - Parolo, Biglia, Lulič - Candreva, Djordevič, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Nedělní odpoledne bude kromě jiného patřit také duelu Udinese s Neapolí. Zatímco domácí mohou být relativně spokojeni a své prosby budou nadále směřovat ke střeleckým instinktům Antonia Di Nataleho, hosté pod vedením trenéra Rafaela Beníteze čelí stále větší kritice.

Neapol vypadla z předkola Ligy mistrů, když ji dvakrát pokořil španělský Athletic. Baskičtí Lvi postoupili právě na úkor týmu trenéra Rafaela Beníteze, kterému se poté na čele objevily první výrazné vrásky. Další přibyly po minulém utkání Serie A, když partenopei nestačili na Chievo Verona a ostudně s ním prohráli. Nebyli sice horším týmem, ale stačil jeden rychlý útok Maxiho Lópeze a Neapol padla.

Trenér Rafael Benítez samozřejmě chce pokračovat ve své práci, ale neustálé spekulace o jeho budoucnosti mu nejspíš příliš nepomáhají. Včera se navíc objevila spekulace o tom, že Neapol plánuje angažovat Luciana Spallettiho na místo španělského trenéra. Ten by se ale o práci prý bát nemusel, protože o něm dlouhodobě uvažuje slavný Real Madrid.

Jisté je jen to, že se celý tým teď nutně potřebuje soustředit jen na utkání s Udinese. Jedním ze zastánců Benítezova setrvání a jeho přínosu pro tým je Serse Cosmi, někdejší trenér se zkušenostmi ve druhé lize i Serii A. Podle něj je situace mnohem zamotanější, i když se ještě nedá označit oblíbeným slovem krize.

V rozhovoru pro deník Il Mattino Cosmi uvedl: "Nemůžete vinit jen Beníteze. Za žádný z výsledků nikdy nemůže jen trenér, chyba je vždycky na více místech. Od lavičky až po vedení. Slyšel jsem názory, že jeho filozofie se nehodí pro italský fotbal. Ale to je nesmysl. I Rafael Benítez musí ctít některé své návyky a strategie. Nemůžeme si říkat, že to, co platí v jedné zemi, nemůže nikdy platit jinde. Pokud bychom si tohle připustili, tak by se naše liga nikdy nemohla vyvíjet."

"Jsem naopak přesvědčen, že Neapol ještě neřekla poslední slovo a tyto brzké soudy jsou nesmyslné. Podle mého názoru jen týmu chybí síly a především hlad po úspěchu. Když toho vyhrajete hodně, občas vám dojde chuť. Teď je na trenérovi, aby hráče motivoval a dokázal v nich najít silné stránky. A těch má Neapol dost a dost, protože pokud se hráči jako Hamšík, Higuaín, Callejón nebo Insigne dostanou zpátky do formy, těžko Neapol někdo zastaví," dodává Cosmi.

Náročný úkol zastavit Neapol připadl v tomto kole Udinese. Také Zebry mají za sebou přechodové období, alespoň zčásti. Vyměnily trenéra a šéfem lavičky je po Guidolínovi mladý trenér Andrea Stramaccioni. Trenéři se sice mění, ale Di Natale zůstává, chtělo by se říct. Právě na služby veterána Di Nataleho spoléhá Udinese už řadu let a zatím se nezdá, že by se něco mělo změnit.

Zebrám samozřejmě není do smíchu vždy, o čemž svědčí prohrané utkání s turínským Juventusem. Po jeho skončení trenér Stramaccioni prohlásil: "Měli jsme jasný plán, ale ten nám nevyšel. Chtěli jsme nechat Juventus hrát a později převzít aktivitu. Na rozdíl od našich plánů ale Juventus trestal každé naše zaváhání a předčil nás především díky individualitám. Juventus zachytil začátek, v prvních dvaceti minutách jsou vždycky k nezastavení," analyzoval Stramaccioni.

"Po změně stran se nám dařilo mnohem lépe, už to bylo jiné Udinese. V šatně jsme si řekli, na čem je potřeba pracovat a snažili se to konkrétními kroky zlepšit. Juventus ale opět ukázal svoji sílu a dominoval. Myslím, že jsme nehráli špatně a hráči ukázali chuť do hry, ale tak kvalitní soupeř využije i těch nejmenších chyb," uzavírá mladý trenér.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Atalanta Bergamo doma v bouřlivém prostředí stadionu Atleti Azzurri D'Italia přivítá Fiorentinu, která ještě v lize neskórovala. Hosté jsou ale povzbuzeni pohárovou výhrou nad francouzským Guingampem a na půdě Bergamasci chtějí nejenom vstřelit gól, ale získat i všechny body.

Po dvou utkání má Atalanta na svém kontě solidní čtyři body. Bod za remízu s Hellasem 0:0 a tři za výhru na Sardinii proti Cagliari. Nerazzurri vyhráli na půdě týmu Zdeňka Zemana 2:1. Při vší úctě k soupeřům teď Bergamo čeká mnohem těžší soupeř - Fiorentina.

Co se nepodařilo v domácí soutěži, se Viole povedlo na scéně Evropské ligy. Fialky totiž konečně vyhráli, Guingampu nastříleli tři branky a vyhoupli se do čela svojí skupiny. Na pohodlné vítězství teď budou Montellovi svěřenci chtít navázat a připsat si konečně tři body i v Serii A. Zatím je to z pohledu Violy zklamání. Prohra na půdě Říma se ještě dá omluvit, ale v domácím zápase proti Janovu měla Fiorentina získat tři body. Ale plný počet bodů se těžko získává, když chybějí góly. Jak proti Římu, tak proti Janovu vyšla ofenzíva domácích naprázdno. Ano, chybí sice "Pepito" Rossi, ale Cuadrado, Gómez a Iličić svojí kvalitu rozhodně mají.

Oba tábory hlásí zranění. Bergamaschi se musejí obejít bez trojice Rosseti, Bellini, Spinazzola, zatímco jejich soupeř stále nemůže počítat se zraněným šutérem Giuseppem Rossim. K dispozici nebude ani německý ofenzivní záložník Marko Marin.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Zappacosta, Benalouane, Biava, Dramé - Etigarribia, Carmona, Cigarini, D'Alessandro - Moralez - Denis
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguéz, Savič, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Cuadrado, Iličič, Goméz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Zajímavou podívanou slibuje zápas mezi Turínem a Hellasem Verona. Hostům se zatím poměrně daří, což se úplně nedá říci o Granatě. Účastník Evropské ligy za tři zápasy neskóroval a zajímavé také bude, jak se vypořádá s herní zátěží.

Naposledy vyšla Granata střelecky naprázdno ve čtvrtek na půdě belgických Brugg. Výsledek 0:0 je sice dobrý, ale je to již třetí soutěžní zápas v řadě, ve kterém se nepodařilo vstřelit gól. Po odchodech Cira Immobileho a Alessia Cerciho se čekalo, že nahradit 36 gólů, které oba dohromady nasázeli, nebude lehké, ale ani sám trenér Ventura nečekal, že po třech zápasech se bude na vstřelenou branku stále čekat. Každopádně domácí bod proti Interu není špatný stejně jako bod z Belgie. Horší už je to s porážkou 2:0 na Sampdorii, kterou budou chtít turínští v tomto kole odčinit.

A s ještě jedním faktorem se musejí Venturovi svěřenci vypořádat a sice s herní zátěží. V Turíně nebyli zvyklí na evropské poháry a přeci jenom hrát systémem neděle - čtvrtek může být menší problém.

Hellas evropské poháry nehraje a v klidu se může koncentrovat jen na domácí soutěž. Loni patřili veronští k příjemným překvapením a letos zatím po dvou zápasech na tuto práci navazují. Po slibné remíze 0:0 na Atalantě Bergamo si Mandorliniho tým připsal vítězství proti Palermu (2:1).

Domácí výběr bude postrádat Bashu, Farneruda a Barreta, kdežto na druhé straně je zraněný pouze Sala.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Darmian, Nocerino, Vives, Sanchez Mino, Molinaro - Larrondo, Quagliarella
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Martič, Marques, Moras, Agostini - Obbadi, Tachtsidis, Hallfredsson - Saviola, Toni, Goméz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - Inter Milán  (neděle 20:45)
Palermo si začíná uvědomovat, že Serie A je něco naprosto jiného, než na co bylo zvyklé před rokem. V prvních dvou zápasech získalo jen jeden bod a v italském tisku opět kolují spekulace ohledně výměny trenéra. O tom naopak nemusí přemýšlet vedení Interu, protože milánský celek šlape jako hodinky.

A je to zásluha především trenéra Waltera Mazzarriho. Inter se rozloučil s několika klíčovými hráči, kteří ale buď přesáhli věkový limit, platový strop stanovený vedením, nebo prostě nepasovali do systému, který si Mazzarri vytyčil. Zkušený trenér, který získal obdiv fanoušků především díky svému působení v Neapoli, změnil rozestavení a ukázal si na hráče, kteří možná nemají světové renomé, ale se kterými chce Mazzarri pracovat.

Důkazem toho je například poslední ligové utkání proti Sassuolu. Inter Milán si poradil s mladým celkem vysoko 7:0 a to téměř na rok přesně. Není tedy divu, že trenér Mazzarri mohl k hráčům směřovat pouze slova chvály. "Už v závěru loňské sezony jsme praktikovali tento styl fotbalu, nyní se jenom změnilo několik hráčů," naznačil možné příčiny výhry.

"Už v týdnu jsem říkal, že křídla musí rychle napadat a tlačit se dopředu, být agresivní, takový fotbal mám rád. Cílem je udržet si tento přístup, odhodlání a agresivitu. Musíme být rychlí, rychle pracovat s míčem a nedávat soupeřům čas, aby mohli přemýšlet," říká trenér Walter Mazzarri.

Inter musí umět rozložit síly do zápasů Serie A a Evropské ligy. Možné vyčerpanosti z náročného programu bude chtít využít Palermo, které nutně potřebuje bodovat. Palermo a především jeho vedení v čele s prezidentem Mauriziem Zamparinim je známé krátkou trpělivostí s trenéry a častou rotací kádru, který úplně neplní jím nařízené pokyny. V ohrožení je kvůli nedostatečnému počtu bodů také trenér Beppe Iachini.

Trenér sice dostal Palermo zpátky do první ligy, ale i kvůli prodeji některých hráčů se zatím nedokázal adaptovat na vyšší tempo hry i fyzickou náročnost. Tým pod jeho vedením posbíral zatím jen jeden bod. A to je samozřejmě živná půda pro italská média, která začala publikovat nejrůznější teze o hádce mezi prezidentem Zamparinim a koučem Iachinim. Pod tím se prý vehementně kývá židle.

V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport proto musel Zamparini prohlásit, že se jedná jen o výmysl, který se nezakládá na pravdě. Média podpořila svá stanoviska také přítomností někdejšího trenéra Catanie Gianlucy Atzoriho, který byl spatřen v pondělí večer v blízkosti stadionu. To ale podle Zampariniho nic neznamená. Na oficiálním webu Rosanero můžeme číst: "Největší sportovní deníky v zemi píšou: Iachini je v ohrožení, Atzori jeho náhradou. To ale není pravda. Podobná vyjádření jsou zlomyslná a nanejvýš hloupá," jasně dodal Zamparini.

Milánský Inter se stal v letním přestupovém období hodně sledovaným celkem, protože hned několikrát byl na spadnutí přestup záložníka Fredyho Guarína. Nejprve měl putovat do Juventusu, poslední den se dokonce hovořilo o prodeji do Realu Madrid. Guarín nakonec zůstal a chce si vybojovat místo v základní jedenáctce. Kromě toho vyšel se svou verzí událostí na světlo Guarínův agent.

Ten v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport prohlásil: "Fanoušci musí znát pravdu. Fredy nikam nechtěl. To Inter se jej snažil prodat. Chtěl přivést nového útočníka a peníze na něj měly přijít z Guarínova přestupu. Bylo by fér, aby to fanoušci věděli," dodal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Empoli FC  (sobota 18:00)
Empoli nemá na svém kontě po dvou zápasech ani bod a čeká jej ještě dlouhá cesta k záchraně. Tentýž cíl má také Cesena, která na úvod třetího kola nejvyšší italské ligy hostí právě Empoli.

Empoli vstoupilo mezi italskou elitu velmi špatně. První zápas nové sezony prohrálo s Udinese, když se jeho katem stal veterán Antonio Di Natale. Poprvé na Stadio Carlo Castellani se domácí představili proti favorizovanému AS a s římským klubem neodehráli špatné utkání. Smolnou se jim stala střela Radjyho Nainggolana, který míč odrazil od zad brankáře Seppeho a rozhodl tím o výhře AS.

Přesto se trenér Maurizio Sarri hodně zlobil, protože mu výsledek nepřišel spravedlivý ani odpovídající. Zároveň však uznal, že jeho tým prozatím na Serii A neměl a to především po fyzické stránce. V rozhovoru pro Sky Sport Italia Sarri po utkání sdělil: "Naším hlavním problémem je to, že neudržíme tempo celých devadesát minut. Kdybychom to zvládli, můžeme pomýšlet na výhru. Doufám, že se hráči seberou a jejich fyzická připravenost se zlepší. V minulé sezoně se jim to povedlo, takže nevidím důvod, proč by to nešlo zopakovat. Zkrátka nás čeká ještě hodně práce."

"Samozřejmě jsem taky trochu naštvaný, protože když hrajete dobře a přesto prohrajete, takovéto pocity musíte mít. Celý tým to vidí stejně - dařilo se nám pracovat na sobě, zlepšovali jsme se a byli jsme vyrovnaným soupeřem. Jen jsme udělali pár chyb, soupeř nás okamžitě potrestal. Je sice fajn, když vás lidé chválí za předvedenou hru, ale body vám to nepřinese. Do příštího utkání máme co dělat," dodává Sarri.

Podobné pocity zažívá také italský veterán Massimo Maccarone, který pomáhá nováčkovi v zápase s elitou. Momentálně zraněný útočník se pokouší podpořit své spoluhráče a dodat jim sebedůvěru. V rozhovoru s Gazzettou dello Sport Maccarone jasně řekl: "Líbil se mi zápas s AS, protože jsme opravdu hráli. Byli jsme jim vyrovnaným soupeřem, ale chybělo nám štěstí a více soustředěnosti. Soupeř nás často převyšoval po fyzické stránce, na ní musíme ještě pracovat. Ale pokud bychom odehráli všechny utkání tak, jak se nám to povedlo proti AS, jsem si jistý, že se zachráníme." dodal Maccarone.

Hodně práce bude mít také Cesena. Další z nováčků překvapil celou Itálii, když v prvním zápase nové sezony porazil Parmu. Další zápas mu už ale nevyšel, protože římské Lazio nasázelo Ceseně tři branky. Teď se Cesena vrací zpět na Stadio Dino Manuzzi, aby zde uvítala dalšího nováčka. A útočník Milan Djurić dobře ví, že právě od tohoto utkání si může Cesena hodně slibovat. "Proti Laziu jsme začali špatně a navíc je to tým, který každé zaváhání krutě potrestá. Na to si musíme zvykat, jinak nás bude porážet každý i přes to, že hrajeme dobře. Naším úkolem je co nejdříve zlepšit svůj herní projev a především v útoku být aktivnější," uvědomuje si Djurić.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Capelli, Volta, Lucchini, Renzetti - De Feudis, Cascione, Coppola - Brienza - Rodriguez, Marilungo
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Tonelli, Rugani, Hysaj - Vecino, Valdifiori, Croce - Verdi - Tavano, Mchedlidze
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.00 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
Obrovský šlágr uvidí stadion San Siro, kam zavítá mistrovský Juventus. Zápas je pikantní hned z několika hledisek. Nejenže se utkají dvě stálice italské kopané, ale na místo činu se vrací Massimiliano Allegri, jenž s AC získal v sezoně 2010/2011 Scudetto.

AC Milán zažívá poněkud nečekaně povedený start do sezony. Po výhře nad Laziem totiž bral všechny body i v Parmě, kterou v divokém zápase přestřílel 5:4. Ve dvou utkáních tak mají Inzaghiho svěřenci průměr čtyři vstřelené branky na zápas. Horší je to však logicky s defenzívou, v součtu pět branek je příliš a zde je rozhodně prostor pro zlepšení. Každopádně v dalším kole se Milán představí opět proti těžkému soupeři - Juventusu. "Zítra to bude skvělý zápas. Jsem šťastný za tým. Můžeme hrát s tím, že nemáme co ztratit. Známe jejich sílu, ale máme tu výhodu, že hrajeme na San Siru a fanoušci nám mohou pomoci. Budeme muset hrát klasicky perfektně a dát do toho všechno," nechal se slyše trenér Inzaghi.

Juventus má za sebou povedené utkání Ligy mistrů proti švédskému Malmö. Nováčka milionářské soutěže doma porazil díky brankám Carlose Téveze 2:0 a vyhoupl se do čela skupiny. I přes vítězství ale nebyl trenér Allegri spokojen a ve hře svých svěřenců viděl značné mezery. "V Lize mistrů není jednoduchý soupeř. Věděli jsme, že nám Malmö nedá nic zadarmo, zbytečně jsme si však drželi přílišný odstup a následně zahazovali šance," okomentoval utkání Allegri. Stará dáma jinak zažívá stejně jako Milán povedený start do sezony a je rovněž stoprocentní. Na Chievu zvítězila 1:0, doma s Udine pak 2:0.

Velký návrat na San Siro čeká Massimiliana Allegriho, který v Miláně trénoval a s týmem vyhrál Scudetto. "Strávil jsem tam nezapomenutelné roky, jak profesního života, tak i po stránce lidské. Jste-li v klubu a ve městě několik let, vytvoříte si vztahy i mimo profesní svět. Takže to bude pro mě večer se silnými emocemi, ale to je normální," netají se Max Allegri.

Historie vzájemných zápasů je pochopitelně dlouhá. AC a Juventus jsou vůbec nejúspěšnější týmy Apeninského poloostrova. V posledních sezonách má ale přeci jenom navrch Stará dáma, která vyhrála čtyřikrát v řadě. Malou vzpruhou pro Milánské může být fakt, že dokázali Juventus přehrát v přípravném turnaji Trofeo TIM, jenž nakonec opanovali.

Milánu bude chybět potrestaný stoper Daniele Bonera a také Alex, takže Inzaghi vsadí na stoperskou dvojici Rami - Zapata, která koneckonců zasáhla už do utkání v Parmě. Oproti tomuto zápasu bude chybět i brankář Diego López, dlouhodobě je pak ze hry Riccardo Montolivo a Riccardo Saponara. Na druhé straně bude Allegrimu chybět Marrone a mozek hry Andrea Pirlo, jenž na San Siru strávil veleúspěšných deset let.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Rami, Zapata, De Sciglio - Poli, De Jong, Muntari - Honda, Ménez, El Shaarawy
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Cácerés, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Pogba, Asamoah - Llorente, Tévéz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán22008:56
2.AS Řím22003:06
 Juventus FC22003:06
4.Inter Milán21107:04
5.UC Sampdoria21103:14
6.Atalanta Bergamo21102:14
 Hellas Verona21102:14
8.SS Lazio21014:33
9.Udinese Calcio21012:23
 SSC Neapol21012:23
11.Chievo Verona21011:13
12.AC Cesena21011:33
13.Cagliari Calcio20112:31
 Città di Palermo20112:31
15.Janov CFC20111:21
16.ACF Fiorentina20110:21
 Turín FC20110:21
18.US Sassuolo20111:81
19.Parma FC20024:60
20.Empoli FC20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (510)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad vyhrajem, ale AC se veze na takové té cestě nadšení a bojovnosti.Snad rozhodne kvalita na jednotlivých postech a hlavně štěstí.

Reagovat
10

"Snad rozhodne kvalita na jednotlivých postech a hlavně štěstí."...to si napsal moc hezky

Reagovat
Furia Ceca

Narozdíl od nás, kteří držíme čistý konto ve všech soutěží, AC hodně inkasujou. Jestli nějaký góly padnou (v což doufám), tak to bude hlavně na jejich straně.

Reagovat
Milan.B

╔═══╗────────────╔═╗╔═╗╔╗──────╔╗

║╔══╝────────────║║╚╝║║║║──────║║

║╚══╦══╦═╦═══╦══╗║╔╗╔╗╠╣║╔══╦═╗║║

║╔══╣╔╗║╔╬══║║╔╗║║║║║║╠╣║║╔╗║╔╗╬╝

║║──║╚╝║║║║══╣╔╗║║║║║║║║╚╣╔╗║║║╠╗

╚╝──╚══╩╝╚═══╩╝╚╝╚╝╚╝╚╩╩═╩╝╚╩╝╚╩╝

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Jak to vypadá s torres? Vím, že už normálně trénoval. Já bych to dal faraon-torres-menez. Jinak mám tušení, že dnes rozhodne muntari červená nebo nějaká pravidla z dalky

Reagovat
panca

Pravidla=prda

Reagovat
didosh

Reagovat
Melisko

OT: Co je pravdy na tom ze Kobe Bryant kupuje AC Bologna??

Reagovat
didosh

Taky jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Kurwa ať už je večer!!!!Jak já se těším!!!

Reagovat
Pettirosso

Jedes nakonec?

Reagovat
didosh

V pondělí mě volal chlap z agentury že mají pro mě lupeny jen do host.sektoru.(to už jsem tu psal)Po dlouhém rozhodování jsem nakonec v úterý mailem potvrdil registraci,přišlo mě od nich potvrzení a bližší info.Včera před odjezdem jsem si chtěl ještě něco zjistit ,kukám na mail a tam byla moje objednávka zrušena. Já už jsem se těšil a nakonec takový výjeb.Mám objednané lístky proti Interu,teď už do domácího kotle!

Reagovat
Pettirosso

hm, drsný, co to je za agenturu?

Reagovat
didosh

Sportsen....

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dva fanoušci Sparty skončili ve čtvrtek před úvodním utkáním základní skupiny Evropské ligy v Neapoli v nemocnici. Oba se stali obětí loupežného přepadení, útok však podle vyšetřovatelů neměli na svědomí příznivci italského celku. Podle deníku Gazzetta dello Sport ve spojitosti se zápasem, který Neapol vyhrála 3:1, nešlo o jediný incident. Jinde skupinka šesti mužů obklopila auto se sparťanskými fanoušky, těm se však podařilo ujet. Oběma případy se zabývá policie.

Do severní afriky raději nejezdit, nikdo neodjede s čím nebo jak přijel... Mě tam stačilo bejt jednou a Neapol je to nejohavnější a nejpříšenrnejší místo v evropě...

Reagovat
didosh

Já tam byl dvakrát a jsou tam i hezká místa.Mám tam i spoustu přátel,teda né přímo v Neapoli ale pod Salernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoct ale fakt mi prijde neapol mnohem hezci nez treba milan :)

Reagovat
didosh

Já v Miláně (zatím) nebyl ale Neapol mě tehdá okouzlila!

Reagovat
Pettirosso

Alvaro Morata: "Ve Španělsku jsem byl v jednom zápase, kde Llorente hrál, podavač míčů. Mám i jeho dres pověšený na zdi v obýváku. Je to skvělý hráč a taky skvělý člověk. Mám štěstí, že jsem mohl někoho takového potkat. Kromě toho, že ho obdivuji coby hráče, tak mi také v hodně věcech pomohl a stará se o mě. Chodí se mnou na trénink, vozí mě v autě, říká mi kde nakupovat a kde chodit na jídlo. Když jsme na hotelu před venkovním zápasem, jsme spolu na pokoji. Také mi dává lekce Italštiny. Nemůžu toho chtít více. Pravda je taková, že skoro všichni hráči mě již pozvali po tréninku k nim domů. Jeden z nich se mnou dokonce zajel i k zubaři! Tito hráči jsou jako rodina. Perreyra, Asamoah, Barzagli, Chiellini, všichni jsou skvělí. Když jsem potkal Gigiho Buffona, byl to neuvěřitelný pocit. Hrát a sdílet s ním šatnu je privilegium. Když jsme proti Juventusu hráli na San Bernabeu, vzal jsem si jeho dres. Když jsem zde přišel do Juve, byl to právě on, kdo mi dal první rady..."

Já si ho snad neuvěřitelně zamiluju kluka ušatýho

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
didosh

Ty vole to je paráda!Tak to má být.

Reagovat
M11

oba dva opravdu sympataci.. velci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

To je hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude reklama na Calcio ...a tiež sa teším na Udine, tak 3:1 by doma mohli.

Reagovat
Yanek

Favorizuju Juve, ale dopadnout to může jakkoliv. San Siro vyprodaný bude fakt příjemná změna, snad to dnes bude Stephanův zápas. FORZA MILAN

Reagovat
didosh

Taky doufám že to bude zápas Faraona! ...ale nebudu se zlobit když to bude někdo jiný a Juve porazíme

Reagovat
Pettirosso

já docela sázím na Menéze, evidentně je ve formě a pohodě, takový Menéz je nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

jak si sa dostal k fandeniu vancouver whitecaps ak smiem vedieť?

Reagovat
Pettirosso

nevěřil bych, že se mě na to někdo někdy zeptá. S pár klukama tady z ef, co jsme založili sekci na sledování NHL jsme se domluvili, že si dáme do oblíbených fotbalové týmy z města, kterým fandíme v hokeji. Asi sem to napsal jak kokot, snad to dává smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

dava to zmysle, jasne

ja som myslel, že si tam žil alebo dačo take. chvílu som pobudol vo vancouvri, preto ma to napadlo, že sa spytam. ale priznam sa, že mne k srdcu neprirastli whitecaps,

Reagovat
Pettirosso

to ti závidím, já bych se tam přestěhoval hned, aspoň na rok, taky to mám v plánu později. Co si tam dělal, jestli se můžu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

po výške som tam šiel na neaky čas a robil som čo prišlo (žiadna vysokosofistikovana robota of course ), spoznaval, cestoval, partyoval. jednoznačne odporučam. hádam 90% z ludí (čechov/slovakov) čo som tam spoznal, tam ostalo. jedinú chybu to má, keď si chceš pozreť serie A, tak musíš ponocovať

Reagovat
Pettirosso

moji dva bývalý spolužáci ze střední tam jeli, na rok a taky paráda, budou se tam zase chystat. Já tam mám známý, tak to mám rozhodně v plánu, ale uvidím kdy, mám ještě jiný plány, nicméně je to super, že sis to taky užil Vancouver a celá BC je krásný prostředí. O vstávání mi nejde, to by bylo to poslední už teď vstávám 4x týdně na Canucks, tak jednou na Juve by nebyl problém

Reagovat
didosh

Já se tě chtěl zeptat zase na Floridu Já Panthers fandím od mala...A kde jste založily tu sekci?

Reagovat
didosh

Jj Menéz je ve formě,mě už se líbil v Romě.

Reagovat
Yanek

Se mi hlavně líbí, jak hodně lidí srší optimismem, jakoby ofenziva Juve ani neexistovala. To bude největší problém.

Reagovat
10

Milan-Juventus is sold out: 78.681 tickets have been sold. Ticket income: €3.2m (3.233.620). It's a Serie A record.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

tak kdyby to bylo kazdy zapas to by byla jina

Reagovat
GEGE

Me je tohle treba u prdele kolik prijde lidi...verni tifosi fandi kazdy zapas i kdyz je treba jen 20 tisic lidi...tohle jsou jen cumilove co prijdou jen na velke zapasy a jeste odejdou 10 min pred koncem...

Reagovat
Pettirosso

jenže klubům to určitě jedno není a víc peněz mají z těch 'jen čumilů) navíc i na oko diváka budí lepší dojem vyprodanej stadion, než pohled na poloprázdný tribuny

Reagovat
lnterista

me treba ne...ta atmosfera je uplne jinde a i hraci to odmakaji jinak a ted neresim kdo prijde ale kolik jich prijde. To je stejne tak z vetsiny velkych stadionu kdyz jsou plne ze jsou to vetsinou cumilove

Reagovat
M11

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
eLJay.91

Doufám, že ta předpokládaná sestava nahoře se nepotvrdí. Kwadwo musí hrát zase uprostřed! A doufám, že Morata to dneska půjde rozhýbat dřív, než jen na posledních 5 minut.

Reagovat
Pettirosso

sestava podle gazzetty je Gigi - Caceres, Leo, Chiello - Lichty, Pereyra (Vidal, to se ještě neví, zda je 100% fit), Marchisio, Pogba, Asa - Tevez, Llorente

Reagovat
eLJay.91

Tak to budu doufat, že bude fit Arturo, Pereyrovi na tom jeho postu tolik nevěřím.

Reagovat
Pettirosso

je šance, že nestoupí Torres od začátku?

Reagovat
CubONE

Pochybujem, Pippo stale skusa F9 s Menezom a Honda/SES kridla. Ale mal by naskocit.

Reagovat
smazaný uživatel

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Reagovat
Pettirosso

Zdá se mi, že takový očekávání od zápasu mezi AC a Juve dlouho nebylo, leda v prvním roce pod Contem, když na novej stadion přijelo AC, coby mistr. Snad to bude stát za to, předpoklady výbornýho zápasu to máí

Reagovat
CubONE

tie posledne 2/3 sezony som mal niekedy pocit, ze milanisti to maju uz vopred v hlavach prehrate.

Reagovat
olis

Reagovat
Jajinek

Tvůj nejlepší příspěvek na EF vůbec

Reagovat
Pettirosso

....máš pak kdyžtak zprávu

Reagovat
10

chudák je ve formě jako Napoli

Reagovat
Ángel di María 22

AC jedem

Reagovat
lnterista

OT: Puscas zase dva fiky

Reagovat
Votas

...průměr 3 na zápas

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pettirosso

jak tak koukám, tak je tak strašná škoda, že jsme ten Liverpool nedostali do skupiny..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mohl bych se zeptat jací jsou teď největší talenti v SA, kteří dostávají šanci? Nebo mají velký potenciál? Byl bych radši za ty neznámí, protože ty znamý jako Scuffet, Iturbe, Berardi nebo Pogba už zná dost lidí.

Předem děkuji :))

Reagovat
homeles8

Pogba

Reagovat
Furia Ceca

Coman, Zaza, Gabbiadini, Rugani...

Reagovat
Furia Ceca

No vidíš, sotva jsem zmínil Ruganiho, tak hned dal dneska gól, kterej Empoli zařídil remízu. A to je obránce!

Reagovat
smazaný uživatel

Ruganiho teda neznám.. ale jinak tady tihle budou jednou neskutečný hvězdy. strašně mě sere, že do BVB nešel Gabbiadini..

Reagovat
10

těžko říct, kdo je pro tebe známej nebo neznámej...ale z těch nových jmen je určitě jedním z nejzajímavějších Bernardeschi z Violy, Coman z Juve, Evangelista z Udine, částečně Dybala...talentů je v calciu dost

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takové myslím. Děkuji moc Hraju soccermanager a hledám jen talenty. Kdyby někdo chtěl je to zajímavé. A jaké jim dáváš šance, že se prosadí v A-týmu? (Dokáží zahrát třeba 15zápasů +60min za zapas)

Reagovat
10

těžko říct, to teď nedokážu odhadnout

Reagovat
Pettirosso

Boakye, Sturaro..

jinak třeba Fedato ze Sampy, ale ten moc nehraje, to by tam mohli být i Mastour apodobně..

Reagovat
eLJay.91

Třeba Gabbiadini. Ten je teda taky profláklej, ale nejmenoval si ho.

Reagovat
sankakofi

Všetci už vyššie spomínaní ale aj Leali z Ceseny, Bruno Fernandes z Udinese, Keita Balde Diao z Lazia, Baselli z Atalanty, Verdi z Empoli, Babacar z Fiorentiny, Lestienne z FC Janov, Kovačič, Icardi,Dodo, Bonazzili z Interu, Mastour z AC Milano, Makienok, Belloti z Palerma, a ako som už napísal najmä tí vyššie spomínaní a taktiež ešte mnoho ďalších

Reagovat
Furia Ceca

Kovačič. Na toho jsem si mohl vzpomenout. Icardi mi už přijde dost profláklej.

Reagovat
olis

Koulibaly, Ghoulam, Rafael, mozno aj Jorginho ale ten momentalne riadne zaostava za ocakavaniami

Reagovat
olis

este Duvan Zapata

Reagovat
Pettirosso

jj plus Insigne, Mertens, Hamšík a možná i Albiol

Reagovat
olis

Insigne je dlhodobo za ocakavaniamy a ostatny su uz pre mna vekovo nad aby mohli byt oznacovany za talent a za trapnost este jeden

Reagovat
10

Rugani 2:2, paráda Empoli z 0:2

Reagovat
mojmira

mam kříž, tak snad jim to bude stačit

Reagovat
10

good luck...já přemýšlel o underu, naštěstí jsem to nakonec nedal

Reagovat
mojmira

Undery já nerad, obzvlášť když to není souboj týmu ze špičky tabulky. Ještě tak tomu mám kříž na ten večerní šlágr.

Reagovat
10

já 2

Reagovat
mojmira

tak chtěl sem dát barák na jedničku, loni sem na nás dával jedničky snad každý zápas, ale teď už sem prostě musel cuknout ... zase, ale dát dvojku mi srdce nedovolí

Reagovat
Lubinterista

dnes by vubec nebylo spatny, kdyby juventusu neuznali gola pul metru za brankovou carou. aspon by byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra by nebylo špatný kdyby Inter dostali bůra. Aspon by byla sranda

Reagovat
Pettirosso

‪#‎Juventus‬ starting XI: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Caceres; Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Pogba, Asamoah, Llorente, Tevez.

Reagovat
Alberto Aquilani

Caceres aj v obrane aj v zálohe

Reagovat
Furia Ceca

To je jeho brácha.

Reagovat
10

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Zapata, Rami, De Sciglio; Poli, de Jong, Muntari; El Shaararwy, Menez, Honda.

A disp.: Agazzi, Gori, Mexes, Torres, Pazzini, Albertazzi, Niang, Van Ginkel, Armero, Bonventura, Zaccardo

All. Inzaghi

čekal jsem, že to sem nějakej novej Milanista hodí

Reagovat
Pettirosso

Ta jejich záloha je neuvěřitelně slabá. Alex má stopku?

Reagovat
mojmira

Alex mrtvej

Reagovat
Yanek

Zranil se s Parmou

Reagovat
Furia Ceca

El Shaarawy, tak na toho jsem hodně zvědavej. Podle mě to nebude ale nic moc a pak bude střídanej Torresem. Bude to pro něj velká čest, že bude debutovat za AC zrovna v zápase s Juve.

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem hodně zvědavej na naší obranu.

Reagovat
Furia Ceca

Na to jak jsme na ní celý léto píčovali, to čistý konto držíme už tři zápasy v řade...

Reagovat
Mr.Jindros

I proto jsem zvědavej na zatím nejostřejší test.

V obou ligových zápasech jsme měli dost štěstí, soupeři měli vždy jednu velkou tutovku.

Reagovat
10

to já každej zápas

Reagovat
Alberto Aquilani

Sop ?

Reagovat
10
Reagovat
Alberto Aquilani

žerem ťa

Reagovat
Ángel di María 22

Proc nechyta Lopez?

Reagovat
mojmira

mrvej

Reagovat
mojmira

*mrtvej

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
10

Ciro právě nedal penaltu za stavu 1:0 pro Mainz

Reagovat
M11

Reagovat
10

rozhodnul zápas, 2:0...

Reagovat
M11

chvili po te penalte jsem to zapl..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Podle mě na to nemá, i když se ho Klopp snaží zvednout co to jen jde. Je to škoda, protože třeba Tonimu se v Německu hodně dařilo.

Reagovat
M11

taky mu extra neverim ale na soudy je strasne brzo

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, ten dlouhodobě skončí v nějakém klubu z řekněme lepšího středu tabulky v těch nejlepších ligách.

Reagovat
Inzaghi

Zápas, který může potvrdit návrat AC mezi špičku, ale zároveň nás může klidně srazit z té euforie tvrdě na zem. Fakt, který ještě nebyl zmíněný a na který trochu sázím, je Maxova bilance proti velkým týmům. Snad bude v nastoleném trendu pokračovat i v Juve.

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Curva Sud

Reagovat
10

parádní pohled na plný stadio

Reagovat
didosh

Reagovat
homeles8

kde budete koukat na MIlán - Juve?

Reagovat
homeles8

už jsem něco našel :-)

Reagovat
Ángel di María 22

Choreo!

Dneska se nic neděje....tak asi po 2 letech zapínám zápas Serie A, doufám, že to bude dobrej fotbal.

Reagovat
Furia Ceca

Choreo! To bude atmoška jak kráva.

Reagovat
10

Campionato più bello del mondo! FORZA JUVE!

Reagovat
Yanek

Barbara v dresu, tu nejde nemilovat

Reagovat
Pettirosso

Pippo prostě sympaťák

Reagovat
Pettirosso

proboha ať už se na ty pokusy Leo vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Asi utecu z prace

Reagovat
mojmira

Zapata klasika

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pettirosso

Robertooooo škodaa

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem rád, že Menez není v Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Martín ho dobře sejmul!

Reagovat
Ángel di María 22

jak tohler muze bejt Muntariho faul? Predtim Caseres taky nic?

Reagovat
10

bože to jsou dřeváci vzadu

Reagovat
panca

Trosku slapak ne? Dva fauly a nic

Reagovat
10

Rizzoli zatím úplně mimo na obě strany

Reagovat
panca

Záloha úplně v pici

Reagovat
Yanek

To je slušně vyhrocený.

Reagovat
Pettirosso

jj a na kadžé straně pěkní zmrdi (čti Menéz a Lichty)

Reagovat
panca

Co udělal menez?

Reagovat
Pettirosso

už asi 5x teatrálně spadl, pak tam dal bodyček Pereyrovi, kterej stál na jedný noze..

Reagovat
mojmira

jo ten bok od kolíků taky měl připravenej už před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Já ho viděl spadnout 2x a pokazdy byl faulovanej

Reagovat
Pettirosso

faul to byl jen od Martína, těma kolíkama

Reagovat
smazaný uživatel

no zatiaľ oba tímy bez stredu poľa, taký futbal na náhodu

Reagovat
Yanek

I tak má Juventus dost zřetelnou převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz už áno, ale zo začiatku chaos

Reagovat
10

Rizzoli co pískáš, ty magore?

Reagovat
Furia Ceca

První dvacetiminutovka docela zklamání... Hodně se fauluje a je dost nepřesností.

Reagovat
Tsigi

Před chvílí měl Abbiati míč a nehýbal se nikdo ani z jednoho týmu

Reagovat
10

někdy to tempo musí vydýchat

Reagovat
homeles8

To je zase nuda

Reagovat
homeles8

teď akce

Reagovat
homeles8

1. za 26 minut

Reagovat
Ángel di María 22

Škodaaa Hondič

Reagovat
Pettirosso

GIGI

Reagovat
10

Gigi 3. chycenej gól ve 3. zápase...to bychom měli, teď už naše góly

Reagovat
mojmira

strašná škoda, že náš jedinej schopnej hráč v záloze je zrovna ten co ty útoky má zastavovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi

Reagovat
10

zase přes Giorgioneho, ten je úplně mimo, snad 4 hrubky už

Reagovat
Pettirosso

jj faul Llorenteho Rizzo ty seš komik

Reagovat
cresposuper

ruka

Reagovat
Pettirosso

ajo

Reagovat
10

Martín zraněnej nejspíš, rozcvičuje se Ogbonna

Reagovat
Pettirosso

to by tak chybělo, náš momentálně nejlepší stoper

Reagovat
Mr.Jindros

Absence Pirla a Vidala je kurevsky znát.

Reagovat
Pettirosso

FERDOOOOO

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pettirosso

kurva, to jsou zase šance

krásně Pereyra.. hraje skvělě

Reagovat
Furia Ceca

Ten Perreyra je super! To bude jednou druhej Vidal.

Reagovat
brenk

toto nám chýbalo

Reagovat
Pettirosso

tak ale ty voleeeeeeeee už. Leo, seš sám

Reagovat
Pettirosso

lol ty vole, na to nemám nervy

Reagovat
10

kurvaaaaaaaaaa

Reagovat
Furia Ceca

Claudioooo! Už jsem ho tam viděl...

Reagovat
stuff

claudiooo

Reagovat
10

Chiellini si dělá prdel? 5. chyba za poločas tyvole

Reagovat
Pettirosso

teď tomu chyběl jen gol Meneze z protiutoku po té 15 pasáži dominance

Reagovat
10

žlutá fajn, za tohle dostal Claudio na MS červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

za co karta

Reagovat
Pettirosso

Pereyra je neskutečnej!

Reagovat
Mr.Jindros

Už aby byl na lavičce.

Reagovat
10

jj, neskutečnej moták a palič

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Prvních 25 minut super pressing z naší strany, to mělo ty nejlepší parametry Conteho Juve. Je tam až moc nepřesností ve finální fázi, Tevez s Pogbou víceméně úplně mimo hru, Claudio to strašně zpomaluje, hrozně předvídatelný a pomalý přihrávky z jeho strany, Lichtsteiner má snad svoje nejdřevěnější období. Jedinej, koho můžu pochválit je Llorente, ten vyhrál snad všechny míče. Chiellini nejhorší na hřišti, nejen že tam několikrát totálně zdřevěněl jako poslední a Milan šel do brejku, ale 3x se nechal předskočit Hondou, což je totálně nepochopitelný. Pereyra strašidelně neefektivní, Vidal by z tohodle dal 2 góly.

Reagovat
cresposuper

Co tak stiahnut Pogbu nizsie?

Reagovat
10

tebe jsem tady dlouho neviděl

Pogbu bych klidně za Claudia zkusil

Reagovat
cresposuper

To prave som myslel, aj ked tusim Max hovoril, ze Pirlova nahrada je Marchisio.

Reagovat
DelPiero137

Efektivita Pereyri vs. Vidala je pravda

Ale Arturo by stratil viac krat v poli loptu. Argentincan sa sa mi po technickej strane zatial viac pozdava.

Reagovat
Yanek

Jsme horší tým, ale z těch protiútoků tam klidně něco padnout mohlo. Křídla hrajou výborně, záloha se trochu vzpamatovala. Jsem zvědavý, jestli Juventus trochu povolí v tlaku, protože jestli ne, bude to hodně náročné. Bral bych i remízu, ale uvidíme, klidně jsme mohli vyhrávat.

Reagovat
Pettirosso

klidně taky 4:0 prohrávat

Reagovat
Yanek

nekecej

Reagovat
DelPiero137

Zlta Claudiovi ani nahodou. Zidanovskou kluckou si chcel zastavit loptu, Muntari tam nabehol jak blazon, strajchol loptu a zobral aj Claudia. Zo zaberov v tv som tam ani kontakt nevidel. Len ze sa ho Muntari snazil skosit.

Zapas vyrovnany, sance sme si vypracovali slusne, uz len zakoncit. AC sa dostavalo do sanci aj v daka nasim lahostajnym obrancom. Litchyho finalna faza je otrasne, zavezie loptu, prejde super ale finalna prihravka je vzdy nafigu. Pereyra super.

Reagovat
10

pokud jí dal Claudiovi, tak jí měl hlavně potom dát i Menezovi a De Jongovi...Rizzoli to absolutně nezvládá, začal dvěma chybama ve prospěch Juve a pak se to imho otočilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Ak si niekedy dam pauzu od Juve, tak koli Bonuccimu a Chiellinimu. Na toto uz nemam moc nervy, uz aby boli v dochodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Za cast problemu moze Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Honda zase na kraji? To zase tam asi hraje staru backoru , videl som len jeho golovku (to tam malo byt), tak neviem ako hraje. Menezovo solo tiez vyborne, myslim, ze s tym nalozil najlepsie ako mohol a vedel.

Reagovat
Ángel di María 22

Zatim fotbalově nuda, ale já jsem z dneška mírně namlsanej...

Juventus mírně lepší, ale AC s timhle kádrem moc nemá co víc hrát. Musej hrát maximálně fyzicky, poctivě v defenzívě a doufat v jednu podařenou akci, aby přehrávali papírově silnější týmy, na to opravdu zatim nemaj. Jsem zvědavej na Torrese, pokud tam v druhym naběhne.

Reagovat
Pettirosso

to jsou dobrý sračky, co píšeš

Reagovat
mojmira

jediný sračky tady celou dobu píšeš akorát ty

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pettirosso

nereaguj na mě, má to pro mě nulovou hodnotu, dík

Reagovat
Ángel di María 22

V čem? Že je to nuda? Píšu fotbalově, nasazení to má výborný.

Reagovat
Pettirosso

v tom o AC, nemyslím si, že by měli špatnej kádr, naopak.

Reagovat
Ángel di María 22

Rozhodně nemaj lepší než Juventus, na to, aby vás herně přehrávali, tak nevim, co tu zkoušíš za hovna.

Reagovat
Mr.Jindros

Obrana i záloha je nehodná AC, útok možná jakž takž... i když dnešní sestava Juve s touhle obranou, Pereyrou, bez Pirla a s Lichťákem bez formy taky není zrovna hitpárada,

Největší rozdíl podle mě dělá ten skoro tři roky zažitej systém.

Reagovat
Ángel di María 22

V obraně mi přijde super Abate, ten je dobrej. Ale záloha je šíleně nekvalitní a hlavně nekreativní.

Jinak Honda, Faraon, Menéz, Torres, to neni špatný, ale třeba ten Shaarawy musí bejt zdravej, no, dostat se do formy. Pořád, jak píšeš, když si vybavim pojem AC, tak tohle teď je špaténka. Snad to poctivostí zvednou zas zpátky.

Reagovat
DelPiero137

Mne sa hlavne paci ze Mexes konecne sedi. To je pruserar ako u nas Leo, s takymi hracmi sa obrana/muzstvo nikdy neposunie. Darmo mu vyjde 1 z 6 zapasov.

Reagovat
stuff

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dominuje chce to jen gol, hrajem hodně dobře.Pereyra nejlepší na place.

Reagovat
M11

Chiellini strašidelný ve všech směrech ale to že ho dvakrát ve vápně přeskočí honda je absolutně neomluvitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Honda je vo vzduchu vyborny, zas z neho nerobte azijskeho liliputana, co vie skakat len na trampoline.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapilo ma, že pri tejto otrasnej dvojici Chiellini vs. Bonucci sme cez leto nezhnáňali a nezohnali nejakého schopného obrancu. Barzagli je iná káva, ale posledný rok viacej nehrá ako hrá. Caceres sa slušne vytiahol. Ogbonna stále zberá skúsenosti. Neposilnenie obrany cez leto bolo chybou

Reagovat
DelPiero137

Hlavne ta prva velka sanca AC ked tam boli dvaja s Qwadwom a aj tak musej Gigi vytiahnut super zakrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Chiellinoho pri každom pohybe a dotyku s loptou priam srší, že nielen nos, ale aj nohy má ako Pinocchio... drevené

Reagovat
10

Romulo za Stephana, tohle nejde

Reagovat
10

rozcvičuje se Arturo

Reagovat
smazaný uživatel

Stephan jednoznačne dole, končí na ňom každá druhá akcia

Reagovat
mojmira

sudí neuvěřitelně mimo

Reagovat
panca

Tohle je jen čekání na gol. Juve nás jasné prehrava

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

tohle je dost pod úroveň AC...zvlášť když to srovnám s tím, jak zápas s náma zvládnul Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

muntari má na dnes dosť. dole s ním

Reagovat
Yanek

Půlka hráčů vyšťavených, jak je to možné, když jsme narozdíl od soupeře odpočívali celý týden?

Reagovat
mojmira

už by to taky chtělo udržet míč na víc jak 15s

Reagovat
lnterista

co je s tim Torresem?

Reagovat
Furia Ceca

AC docela rychle odešlo... Jestli nevyhrajem, bude to ztráta!

Reagovat
stuff

ja tam nejak vobec nevidim, co chceme hrat

Reagovat
10

dneska rozhodne Morata...snad ho tam nedá zase 4 minuty před koncem

Reagovat
Furia Ceca

Jj, nedal ho tam vůbec!

Reagovat
panca

Bohužel neudrzime balon ani pár seku

Reagovat
mojmira

Muntari už dolu, na kolenou prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Vypustite Moratu

Reagovat
Yanek

Zaslouženě, zpátky na zem

Reagovat
10

geniálně....CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

dudel mu fakt pristane...jak simpanzovi v cirkuse, strasny fetis

Reagovat
Furia Ceca

Když se hrálo na jaře na San Siru, tak se Carlosovi čerstvě narodilo dítě a rozhodl se, že si dá dudlík do pusy, když dá gól. Gól dal, ale dudlík se mu zničil během hry, takže to gesto moc nevyšlo. A asi proto si řekl, že si dá repete.

Reagovat
M11

TEVEZ !!!

Reagovat
stuff

carloooooooos, toto by mohla byt jeho sezona

Reagovat
Furia Ceca

Jako táhne nás zatím neskutečně.

Reagovat
lnterista

uz jsem cekal ze se tam vycura :)

Reagovat
mojmira

proč zase tahle krysa

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Ángel di María 22

Pogbastická přihrávka. Škoda.

Reagovat
10

Pogbovi toho bůra ročně dejte okamžitě kua

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
panca

To muselo prijit

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič vľavo, to je úplne iný Pogbič ako, keď je vpravo

Reagovat
lnterista

Pogba je borec...zeru ten jeho pohyb

Reagovat
panca

Ibra style

Reagovat
lnterista

to ne...Pogba je takovej vznesenej

Reagovat
Furia Ceca

Noblesní.

Reagovat
lnterista

pripomina mi parkurove kone hlavne v poklusu...radost sledovat

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Zizou spíš

Reagovat
smazaný uživatel

vieira?

Reagovat
panca

Pohybem určitě. Já spis myslel stylem hry. Zvedla hlava, prehled,na první pohled žádná snaha

Reagovat
Slejdy

pogba tevez

Reagovat
Mr.Jindros

Pogba je fakt bůh. Neuvěřitelný.

Reagovat
Furia Ceca

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Já jsem vám říkal, že dá dneska zase gól! Neskutečnej bojovník, jak tam uklouzl, stejně rychle vstal a dal míč na Pogbu, kterej to pak perfektně vrátil... Pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel toho Menéz s osobkou moc neudělá

Reagovat
Ángel di María 22

Spasitel jde na plac

Reagovat
10

Guerriero

Reagovat
panca

Fernando trhej!!

Reagovat
Furia Ceca

No ale... Po tom vstřeleným gólu to máme nějak moc na háku. Už bych docela bral konec.

Reagovat
Furia Ceca

Ale ne, jde to pořád.

Reagovat
10

kdyby ten Stephan měl tu finální fázi aspoň průměrnou, tak dá z beka 15 gólů za sezonu a má 30 asistencí

Reagovat
Ángel di María 22

No, že by tady měl dostávat Morata víc šancí než v Realu. Pořád ten přestup moc nechápu.

Reagovat
10

je po zranění, bude dostávat šanci postupně

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ budeme pokračovať v 3-5-2 bude to mať ťažké... ale verím, že prejdeme k 4-3-3

Reagovat
cresposuper

ach

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, 3-5-2 byl vždycky v lize zbytečně moc velký válec. Juventus by měl myslet i na fanoušky ostatních klubů a udělat Serii A trochu zajímavější.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

v CL sme toho s 3-5-2 veľa neukázali... a naše najlepšie výkony boli minulú sezonu v CL s 4-4-2

Reagovat
mojmira

neuvěřitelný že po 80 minutách je tam furt ten dřevák ... ten tam bude snad na vždy

Reagovat
Furia Ceca

Arturo!

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa spieva

Reagovat
lnterista

letusky

Reagovat
10

Menez, furt stejnej

Reagovat
panca

Noo. Piskatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trocha hereckej etudy no

Reagovat
smazaný uživatel

To je v Serii A běžný, že půlka hráčů po 70. minutě jen chodí a fanoušci jsou potichu?

Reagovat
Ángel di María 22

De Jong To je šílená tragédie, tam neni kreativní hráč. Natož dobrej kreativní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

prej útočnej faul

Reagovat
brenk

jooooooooo

Reagovat
Mr.Jindros

Kdyby by si dal Allegri pytel na hlavu tak zatím není poznat, že tam není Conte.

To je pochvala.

Jsem zvědavej, jestli to udrží dlouhodobě.

Reagovat
10

s tím pressingem a aktivním pojetím mi to zatím přijde lepší, než poslední půlrok pod Antoniem, snad to není rouhání...ťuk ťuk ťuk

Reagovat
smazaný uživatel

pressing se mi zdá úplně jinde, hrajeme ohromně živě, na druhou stranu, je to začátek sezóny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

A je to doma!!!

Reagovat
stuff

to co robil na konci pippo? posielal hracov podakovat fanusikom?

Reagovat
ďuriLFC

jo

Reagovat
panca

Vypadalo to tak

Reagovat
stuff

ak ano, tak

Reagovat
DelPiero137

Vyhra zasluzena, aj ked sme hru kontrolovali AC sme moc prekvapit nevedeli. Trestuhone ze sme ziadnu z kontier po gole nevyuzili a strachovali sa v nadstaveni. Litchy mal 4 asistencie na kopacke. Pogba vybojuje neuveritelne lopty, suboje. Ktovie ako by to skoncilo keby AC sa tak nezatiahlo, takto bolo odkazane na chyby nasich obrancov a standardky. Zapas som si uzival, chlapci zasluzia pochvalu.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC späť v realite, Juve zasa o krok ďalej... 1 október a 5. október...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jasně zasloužená výhra, měl padnout ještě jeden gól. Užíval jsem si to, na rozdíl od Malmoe, kdy jsem moc nechápal, proč s takovým klubem ne a ne dát gol. Přiznám, že jsem z toho zápasu měl obavy, ale Juve je jinde než Milan, to bylo znát. Přesto, byla radost zase jednou vidět tak plný stadion a duel s Milánem, když jsou oba týmy vpředu v tabulce.

Reagovat
Maritazzi

Pogba roste neskutečně, ten elegantní pohyb je v podání těch vysokých hráčů skvělej. Každopádně letos věřím, že tý záloze Juve můžeme konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Nevíte, jestli někde dávají Serii A v Brně v hospodě?

Reagovat
didosh

Doufám že to nebude jak min.rok,kdy se AC zvedalo jak výsledkově tak herně přišel zápas s Juve v kterém jsme byly lepší prohrály ho a pak zase spadly do hoven a nakonec z toho je sezona bez Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsme ale lepsi nebyli, takze nas to jeste vic nakopne!

Reagovat
didosh

Jj včera to bylo pro mě zklamání čekal jsem že do toho půjdem naplno a že nic nevypustíme,navíc před plným SS...

Reagovat
Furia Ceca

Taky že AC do toho šlo naplno a nic nevypustilo... Výsledek? Všichni hráči odpadli ještě před 60. minutou. Trochu to nechápu, Juve hrálo LM, zatímco AC mělo celý týden klid...

Reagovat
FuckT

OT : Cesi su oficialne nadradeni voci Slovakom, kurvy Slovenske! Neni mozne,, aby cloveka lacnejsie vysiel listok na SP - SSC ako SB - SSC, a to aj so skurvenou cestou. Nic to chlapci, ak sa bude dat, rozhodne radsej podporim cesky futbal ako tento ogrcany slovensky hnusny stat... Najlacnejsie vstupne v BA na Neapol je 50 Eur, najlacnejsie v Prahe je pod 20... K tomu Praha je zaujimavejsie, krajsie a sofistikovanejsie mesto ako ta priteplena Bratislava + stadion nevyzera ako Berlin v 1945... Kde je v tom kurva logika?

Reagovat
Furia Ceca

Stadió nevypadá jako Berlín v 1945!

Reagovat
olis

hm, ja som cital za do blavy proti neapolu mali byt 20 eur

Reagovat
FuckT

Tak ja som na oficialnom webe nasiel najnizsiu cenu 50 eur.

Reagovat
olis

neviem, je ot mozne, ak je to pravda tak im na to serem

Reagovat
FuckT

Nie je asi najskor, lebo teraz som zase nasiel na tom istom webe cenu 20 Eur najlacnejsi vstup. Uvidime, ako to nakoniec bude...

Reagovat
frankiefcb

to jsou fakt kurvy

Reagovat
DelPiero137

Ze sa nad tym pozastavujes, ja som stratil motivaciu na cokolvek Slovenske.

Reagovat
smazaný uživatel

náásrac...ty špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Parmy

Reagovat
M11

Parma si slusne zahrava

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu říkám obrat - 1:3!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm pekne Parma...Galloppa je späť ...fanta, vymením Torresa za Tondu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som mal co sezónu...i am missing you

Reagovat
smazaný uživatel

nikfes ...chodí vlastne na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zkus BL

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím by mohlo mít po hodech bolení břicha!

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi je tam, dnes 2+1

Reagovat
madridcan

asistencia je uz tam, uz len dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je ta fanta moc easy? ...a to ešte nikfesovi sedí Tondo

Reagovat
madridcan

budes mat vsak polboda dole za zltu

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo musí po gole v 10 minúte objať babičku

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to dojemné

Reagovat
smazaný uživatel

dazamata...Florenzi 2+1, Pogba áčko a ešte mi hral iba Lucarelli. Nikfesovi dostal Bardi trojku, De Sciglio, Honda, Menez nula bodov...útoku Zaza, Quag a Keita moc neverím. Keby sa dostavil a dodal zostavu, tak si myslím, že proti Chievu by Tondu postavil. Ale nedostavil sa, takže nič. Vlastne už môžem slaviť.

Reagovat
madridcan

Som ti pisal inak postu, ze ked mas FB, tak ta potvrdim do skupiny, kde fantu riesime

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, neodpísal som ti? ...ale rieším to tu, takže pohode.

Reagovat
madridcan

Nie...no jak chces

Reagovat
madridcan

uz len gol

Reagovat
Alberto Aquilani

ha ha, už len 1 gol :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Destríííček :*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Fantastická prihrávka Keitu pri 2 góle

Reagovat
10

pak se Zeman diví, že ho mají v Římě tak rádi

Reagovat
smazaný uživatel

jasne to vypustili, obrana spí

Reagovat
Pipo123

Boha za 22 minút sme mali 3 čisté gólové šance a hovno s toho zakončenie ako u žiačkov

Reagovat
madridcan

Juventus bude mat plne ruky prace s Rimom. Jedine co ich moze zradit je to, ze hraju aj Ligu Majstrov, ale na druhej strane aju dost siroky kader.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, budou takto standartne rozdeleny nedelni zapasy do tech čtyř časů (12,30, 15.00, 18.00, 20.45)?

Reagovat
stuff

ta koncovka lazia je fakt paradka

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je ten Anderson?

Reagovat
stuff

myslim, ze najdrahsia posila leta. niekde do 10m. inak ho vidim prvykrat

Reagovat
Pipo123

Prišiel už pred minulou sezónou, stále okolo 10 mil e, hral za Santos.

Reagovat
Pipo123

Djordjevič brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Pošle tam Keitu?

Reagovat
Pipo123

Anderson sa snaží ale neni to ono, myslím že pošle

Reagovat
stuff

ale herne sa mi paci

Reagovat
Pipo123

Djordjevič neprehral snad ani jeden súboj, vo vzduchu si to dáva neskutočne. Inak 2-10 na strely celkom, 2-5 na strely na bránu, jedno brvno, držanie lopty 34 -66

Reagovat
Pettirosso

Doriano koukas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Pettirosso

já koukám až od druhýhgo poločasu. Jak to vypadlo ten první, hrůza, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No přesně,oboustranně upracovaný bez vyložených šancí. A tak to pokračuje i ve 2.půli. Okaka zase nepřihrává,Eder neviditelný,jen Gabbi chce hrát...

Reagovat
Pettirosso

Okaka je klasik, ten pokud se za zápas vždycky nevykoupí gólem, tak je strašnej pořád. Eder má ten začátek sezony dost slabej, co tak koukám. Jinak, zdá se mi to, nebo je zase mimo záloha? Co koukám, tak zase podpora od Palomba nulová..fakt bych rád viděl zálohu s Krstičičem i za cenu toho, že se Soriano s Obiangem budou víc vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Palombo tam nemá co dělat.Levá strana taky nehraje,Regini dopředu nulovej,DeSilvestri na druhý straně aspoň občas naběhne. Teď sundal Gabbiho,tak už asi brání bod

Reagovat
Pettirosso

Jsem rád, že nejsem jedinej, co si myslí, že Palombo na to už ve většině zápasů nemá. Levá strana je strašná slabina, to jsem psal už před sezónou, jenže pořád mi přijde Regini menší zlo, než Cacciatore. Gabbiho nekomentuju, Siniša je v tomhle divej, místo toho, co by poslal do hry Nenada, tak tam hodí nesmyslně Rizza, Sansone měl jít když už, tak za Edera a to mě pořád sere, že nedává šanci Fedatovi, kterej hrál přípravu výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Palombo asi hraje za zásluhy,ale přínos nulový. Jinak se mi dnes líbí Flo-Flo,Zaza proti němu mizerný.

Reagovat
Pettirosso

Jediný štěstí je, že Sassuolo je fakt naprosto marný a nulový, fakt ostuda, že uhrajou body, takhle slabej tým se měl s klidem porazit 3-0, ne brát bod. Jo Floro hraje dobře, Zaza je bez Berardiho poloviční, mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že už Floccari není takový střelec...Viviano dobře podržel,jediná jejich šance za 2.poločas.

Berardi chybí,to je bez debat.Ale že bude Sass tak slaboučký,to jsem nečekal. Dnes tady leží 3body ale nechceme je...

Reagovat
Pettirosso

přitom Sassuolo postavilo papírově dobrej tým a přitom hrají pořád větší čučku, nechápu to, nechápu hlavně Sampu dneska

Reagovat
Pettirosso

no, my jim nemusíme nic vyčítat, nám odejde Gabbi a nepřelezeme půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dnes zápas na úrovni Serie B nebo spíš C. Tolik chyb a nepřesností ani není možný. Snad to příště bude lepší!

Reagovat
Alberto Aquilani

Po gole na 2:0 sme poľavili, to sa nám môže vypomstiť. Výborný je znova Manolas, Yanga je výborný ked sa hrá po zemi, je hrozne rýchly, ale vo vzduchu je príšerný, prehral už 2 dosť dôležité hlavičky.... dobre, že sa neinkasovalo do polčasu, ale chcelo by to tam ešte aspoň 1 dať, lebo to je Zeman, a hlavne je tam Daniele Conti, takže aj keby to bolo do prestávky 9:0 tak by som bol v strachu.... inak Cole hrá veľmi dobre, pár krát super zasiahol, nestráca, pomaha aj defenzíve aj ofenzíve, a pred koncom tam mal super obranný sklz ....

Reagovat
Pipo123

Nečakal som že budeme tak prehrávať Janov, ten náš presing je super, Janov okrem odkopov nemal čas sa do nejakej kombinácie dostať. Gentiletti v obrane vyzerá hodne dobre, to bude ešte lepšia posila než De Vrij, prekvapuje Braafheid, musím uznať že hraje lepšie než Radu, zahráva aj štandartné situácie a veľmi dobre. Ale najviac sa mi páči Djordjevič, ten neprehral súboj, vo vzduchu na jednotku, najskôr hlavička tesne nad, potom brvno, zobrať mu loptu je hodne zložité pre obranu Janova. Naopak dneska mínus zakončenie, hlavne Parolo sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sledujem Leicester vs Man United... Cuchu je obrovska posila pre nich.. hra skvelo, ako sme boli zvyknuti

Reagovat
Votas

Cuchu gól...dobře on

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
10

z 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry zapas inak... van Gaala caka este roboty velmi vela :)

Reagovat
Pipo123

Nemáte nejaký odkaz na Lazio ?

Reagovat
Pipo123

Basta, Biglia, Gentiletti, všetci sa zranili už

Reagovat
Alberto Aquilani

HRAJME !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Geerv ach jaj, mohlo byť rozhodnute !!

Reagovat
Pettirosso

Uf, ty vole.. VIVI! Dostal gol od tohohle Sassuola, tak to můžem rychle zabalit

Reagovat
Pipo123

Konko je tragéd do boha, posere celú situáciu a chudák De Vrij to musel hasiť a odniesie si červenú

Reagovat
GEGE

Skoro celá obrana out to je moc

Reagovat
Pipo123

Smola, znova začínajú tie zranenia ako posledné sezóny, navyše dneska nás to stálo zápas, 3 strediania do defenzívy, v závere už útok a záloha odišli bo nemali sily už

Reagovat
Pipo123

Nech ide Konko do piče, prehral nám zápas, absolútne bol mimo

Reagovat
10

po tom co jsem si tady od tebe četl byla jistota, že to projedete

Reagovat
Pipo123

Za toto nemôže nikto, keď sa do 45 min zraní Biglia aj Basta, v 60 min odíde další stopér tak to je v prdeli, od toho momentu nás Janov začal prehrávať, záloha nám úplne odišla bo nemali dostatok síl, pritom polčas keby bol 0:3 tak nitko nepovie ani slovo. Parádne je na tom že to tak vyzerá že Radu, Gentiletti, Basta, Biglia budú možno dlhšie mimo, všetci svalové zranenia čas Cianiho a Novarettiho prichádza

Reagovat
Alberto Aquilani

Záloha nemala silu už v 60.minúte ? po tom, čo 1 tam už nebol (predpokladám, že bol nahradený iným záložníkom) a striedali potom obrancovia .... ako jasné, že tam nebola možnosť skúsiť dať niekoho dopredu, ale to že neboli sily je IMO slabá výhovorka, aj ked ste trebars v 1.polčase mali tutovky ...

Reagovat
Pipo123

Problém bol v tom že Bigliu nahradil Ledesma, ten nezabehne 100 metrov ani, ten zápas odchodí, aj to po 10 min dostal žltú kartu a musel si dávať pozor. Problém bol v tom že Anderson fyzicky odišiel fakt po nejakej 60 minute, Parolo to isté, Lulič sa úplne vytratil, Candreva a Djordjevič ešte behali hore dolu stále, tam problém nebol. Pioli si určite predstavoval že pošle Keitu namiesto Andersona a Kloseho namiesto Djordjeviča, no prerátal sa. Problém bol aj v tom že do tej 60 min sme vysoko presovali a Janov kombinačne nemal nárok na nič, potom sme odišli a Janov začal hrať po zemi a pár prihrávkami sa dostával cez našu zálohu. Zápas dojebal Konko, najskôr vďaka nemu išiel von De Vrij a o pár min neskôr si nepostražil hráča a dostali sme gól.

Reagovat
Pettirosso

Klaiskcká italská nuda dneska. A to jsem ještě spěchal kvůli tomu domů

Reagovat
10

klasická italská nuda?

Reagovat
Pettirosso

jj napsal jsem to jak kokot. Prostě klasická taktická bitva, hlavně neprohrát. Nuda.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie pekný výkon, ale 3 body sú 3 body, že jo ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak zranení boli: Castan, Astori, Iturbe, Strootman, Ucan.... na lavičke len sedeli Pjanič a Totti(ten celý zápas) a aj tak sa celkom pohodlne vyhralo

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1) - Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos; David Lopez, Gargano; Zuniga, Michu, Insigne; Higuain

Reagovat
Jajinek

co to kurva zase je?

Reagovat
mastakillah

Jde to s náma z hodně velkýho kopce

Reagovat
olis

Rafa si snad chce vydupat padaka

Reagovat
mastakillah

už aby to bylo

Reagovat
branik85

no on je uplne mimo....uz by ho mali ozaj dat do prdele,uz vcera bolo neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ide :)

Reagovat
GEGE

link na Violu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra je? ...Brkic isiel tak dole? Viem že sa zranil, ale bol famózny. Škoda ho je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cyril má už 31?! Som myslel že tak 25...

Reagovat
snuff24

Forza Leicester Cuchu dneska přispěl golem k výhře proti United

Reagovat
smazaný uživatel

hral super

Reagovat
snuff24

jo ? paráda.Budu se na Leicester někdy muset kouknout.Když vidím ten jejich brutální los,tak jen jedna prohra a to se suverénní Chelsea, je fantastická bilance

Reagovat
mastakillah

Čím déle bude Rafa v Neapoli, tím hůř se z toho co natropil budeme dostávat

Reagovat
Il Architetto

Pan trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Stankovic v Udine...

Reagovat
Slejdy

udine

Reagovat
danko10

Neapol je hustý.

Reagovat
stuff

no skoda.. som zvedavy, co bude s tym neapolom.

Reagovat
olis

co skoda, tu neni ziadne ine vychodisko len to aby vypadol Benitez, a toto k tomu dopomoze, kym tam bude Benitez tak sme v riti, treba prehrat aj proti Palermu ak je to potrebne, nikdy by som si nebol myslel ze raz budem mat taketo reci, ale zopar prehier na zaciatku sezony je pre buducnost Neapolu potrebnych a pomoze nam to

Reagovat
stuff

neviem, je pre mna nepriatelne priat prehru timu, ktoremu fandim.

navyse, urcite existuju horsie alternativy ako je Rafa. Okrem Spalettiho, neviem kym by mal byt nahradeny, aby som bol spokojny. A vyhadzovat ho bez planu na zajtra? Je to sice take sympaticke juzanske, ale azda nie

Reagovat
olis

este v minulej sezone by som si nebol pomyslel ze takto raz budem zmyslat, ale zial je to tak

ano horsie alternativy sice existuju ale dufam ze ADL najde tolko rozumu ze takeho trenera by si nevybral, tento tim sa uz pod Benitezom nenastartuje, neverim tomu, cim skor pride restart, tym to bude lepsie a budeme mat vacsiu nadej na aspon aku taku uspesnu sezonu, ved pod Benitezom to kazdy tyzden upada, kazdmy dnom je to horsie, hra ide dole vodou, atmosfera je onicom, kvalita kadru sa zhorsuje, len si spomen na Neapol ked odchadzal Mazzari a teraz, obrovsky rozdiel ktory sa stale zvacsuje, cim skor sa zacne pracovat na naprave tym lepsie

Reagovat
stuff

radsej nech sa hlada pol roka dobry nastupca, ako vyhodit rafu v pondelok, najmut prveho volneho a zas mat postarane max do konca sezony

Reagovat
olis

a tak kto sa ti do pol roka objavi, dobrych trenerov nevyhodia, a Spalletti ci Mancini po ktorych by sme asi isli su volny uz aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 70 Sorrentino; 4 Andelkovic, 19 Terzi, 23 Feddal; 89 Morganella, 15 Bolzoni, 27 Rigoni, 8 Barreto (cap.), 7 Lazaar; 20 Vazquez, 9 Dybala.

A disposizione: 1 Ujkani, 2 Vitiello, 3 Pisano, 10 Joao Silva, 11 Makienok, 13 Emerson, 17 Ngoyi, 18 Chochev, 21 Quaison, 22 Bamba, 33 Daprelà, 99 Belotti.

Allenatore: Giuseppe Iachini.

INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia (cap.), 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 33 D'Ambrosio, 13 Guarin, 18 Medel, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 7 Osvaldo, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 2 Jonathan, 6 Andreolli, 8 Palacio, 14 Campagnaro, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 22 Dodò, 25 Mbaye, 44 Khrin, 88 Hernanes, 90 M'Vila.

Allenatore: Walter Mazzarri.

FORZA PALERMO !!! ...ty vole Morganella

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 70 Sorrentino; 4 Andelkovic, 19 Terzi, 23 Feddal; 89 Morganella, 15 Bolzoni, 27 Rigoni, 8 Barreto (cap.), 7 Lazaar; 20 Vazquez, 9 Dybala.

A disposizione: 1 Ujkani, 2 Vitiello, 3 Pisano, 10 Joao Silva, 11 Makienok, 13 Emerson, 17 Ngoyi, 18 Chochev, 21 Quaison, 22 Bamba, 33 Daprelà, 99 Belotti.

Allenatore: Giuseppe Iachini.

INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia (cap.), 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 33 D'Ambrosio, 13 Guarin, 18 Medel, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 7 Osvaldo, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 2 Jonathan, 6 Andreolli, 8 Palacio, 14 Campagnaro, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 22 Dodò, 25 Mbaye, 44 Khrin, 88 Hernanes, 90 M'Vila.

Allenatore: Walter Mazzarri.

FORZA PALERMO !!! ...ty vole Morganella

Reagovat
Votas

bez Hernanese...tak to su zvědavej...

FORZA INTER

Reagovat
cresposuper

Guarin, D´Ambrosio A Campagnaro jasný základ tiež.

Reagovat
snuff24

to bys tam radši viděl Jonathana, kterej teď hraje zase vyloženě pi*

Reagovat
cresposuper

Doda.

Reagovat
snuff24

ten myslím potřebuje voraz, on neměl původně nastoupit teď v EL.

Reagovat
10

FORZA SICILIANI

Reagovat
cresposuper

Jak hra Palermo zatial?

Reagovat
10

dneska je uvidím poprvé, Micco ti řekne víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie...videl som iba s Veronou a teraz od 20 minuty. Neviem, bude to boj o záchranu. Obrana sa ešte celkom dá, krídla nič moc, stred pola nie je vôbec kreatívny. V útoku hviezdy Dybala, s Vasquezom si celkom rozumia. Sú tam aj horšie tímy, Cesena, Empoli, zatial aj Sassuolo, možno Cagliari...a Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Mate docela dobre sehranej presing

Reagovat
lnterista

Pekna

Reagovat
Yanek

Přijde mi, že Benitez sám chce odstoupit, ale nechce přijít o peníze, takže dělá tyhle stupidity. Jako v Interu.

Reagovat
olis

dnesna zostava tomu nahrava

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez se dneska zachoval jako sebevrah :D

Reagovat
smazaný uživatel

konecne mam cas na zapas serie a jsem rad ze to vyslo na Inter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Já si dám Toro s Hellasem. Quagliarella vs Toni, snad to neskončí bez gólu.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to je hnusnej fotbal! Radši si nastuduju nějaký věci do práce.

Reagovat
snuff24

Boží start

Reagovat
10

NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Vidičovi se projevil nějaký starý gen z Manchesteru nebo co?

Reagovat
GEGE

Vidic

Reagovat
Rip

Já udělat v práci takovou hrubicu jak Vidic, tak mě vyslýchá vyšetřovací komise.

Reagovat
Mihal

Tie naše výkony stále nestabilné...hore dole...týždeň fajn, týždeň prd

Reagovat
smazaný uživatel

Mateooooooo

Reagovat
Nuno čomes

MATEOOOOOOOO

Reagovat
Lubinterista

mateo zabijak

Reagovat
Dejwa

je to hruza, snad to bude impulz do druhe pulky..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Votas

to je Kovačič za 3 roky?

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Reagovat
Rip

Uznávaný raper.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam podoba ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč prosím neuznali ten gól? Vypadl mi přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

opsajd

Reagovat
Nuno čomes

Mávali Vidicovi ofsajd, ve kterém stál ale Osvaldo a hry se neúčastnil.

Reagovat
Lubinterista

jestli jsem dobre rozumel, tak prej osvaldo aktivne vyuzil ofsajdove postaveni tim, ze zmatl golamana ci co

Reagovat
Nuno čomes

Stál vedle Vidice, ale nevím jak ho mohl zmátnout teda.

Reagovat
Lubinterista

taky mam za to, ze by mel platit. Pisu pouze co povidal rusak v prenosu

Reagovat
Lubinterista

lepe receno, ze se proste zapojil do akce

Reagovat
Rip

Ofsajd.Osvaldo zadupal.

Reagovat
smazaný uživatel

mnw se to taky seklo, sem si yslel ze piskl vidicovi faul... skoda, nevidel sem ani ten prvni gol kurva

Reagovat
smazaný uživatel

OK díky všem

Reagovat
Nuno čomes

Hovada rozhodcovské

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc no, Inter je docela nulovej, v kombinaci hodně ztrát, utočnici jsou odřízlí, stojí, nenabíhají si, nechodi pro miče do hřiště. Nulova podpora od nich i pro ně. Kovacic pěkny gol ale z hovna a nahodně se to odrazilo a nakonec to do pulky ještě mohli otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Juan už je druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

mehehehe

Reagovat
Lubinterista

od guarina to jsou hrozny homeruny, on to tam proste nemuze narvat bodlem, by udelal lip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dal jeden ak som dobre pocital (strelu z prveho polcasu nepocitam, tam isla tesne vedla a bola vyborna). Podla mna bol dnes jeden z najaktivnejsich hracov, slusne prihravky.. nemyslim si ze hral zle..

Reagovat
lnterista

kua to je skoda ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

dneska bída, můžem být rádi za plichtu...ale ty neuznaný góly

příště noční můra Denis, s tím že do toho dá Atalanta všechno, protože pak mají Juve a na to se klasicky vypíchají...no je to krušnej začátek sezony.

FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Asi to letos zase vypadá, že pro nás bude každý zápas těžký.

Reagovat
snuff24

Z naší strany nic moc, asi nejhorší výkon letos. ale klidně to mohlo skončit tak 5-3 pro nás,škoda.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem viděl posledních 20 minut a teda podle toho, co jsem viděl, to taky mohlo klidně skončit 3:1 pro Palermo... Už zase máte nestálou formu. Jsem zvědavej, jestli to třetí místo ukopete.

Reagovat
10

přišlo mi teda, že víc šancí mělo Palermo...jenom samotnej Vazquez mohl dát hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem, podla mna sme mali vylozenejsie sance. Guarin 3, Osvaldo v zavere, icardiho gol bol podla mna uplne ok a aj Vidicov bol diskutabilny.

ale je pravda ze aj palermo mohlo dat goly.. suhlasim s tym 5:3 pre nas :)

Reagovat
10

U gólu Vidiće není o čem, Osvaldo se jednoznačně zapojil do akce, to nemohlo platit. Icardiho gól nejspíš ofsajd nebyl, ale stejně tak měl platit Bellottiho gól v závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. aj tak to vsetko ostane len v teoretickej rovine, mozno keby to rozhodca nepiskol, tak sa Handa hodi a chyti to :) ale to uz som si uletel trochu..:))

kazdopadne caka nas este dost prace, ale z Kovacica sa stava rozdielovy hrac

Reagovat
sankakofi

Už je všetko v starých kolajách ako minulý rok. AC, Inter, veľké oči po prvých zápasoch a potom takéto straty aj keď AC hralo s Juve čo je iná káva.

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

nevim ze by tu nekdo mel z Interu velke oci...max. hra o LM a jsme zatim ve hre tak nevim co resis (navic 4.kolo)

Reagovat
sankakofi

Ja vám prajem aby ste sa dostali na miesta v tabuľke na ktoré patríte len sa obávam bodových strát s mužstvami zo spodnej časti tabuľky ako tomu bolo aj minulú sezónu.

Reagovat
lnterista

jj je to mozny a docela i pravdepodobny...uvidime. Ale tvrdit po 4.kole ze je vse ve starych kolejich je stejne blaznive

Reagovat
sankakofi

Však jasné, to je pravda že hovoriť o ničom takomto po 4.kole nemá zmysel. Už teraz sa teším na Derby d'Italia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele