Serie A - preview 3. kola

15.09.2012, 09:47, aktualizováno 16.09.2012, 10:00
Previews
Bohatý nedělní program otevře duel Chieva s Laziem, další stoprocentní tým Juventus se představí v Janově a Neapol, která je taktéž bez ztráty kytičky, přivítá Parmu. Fiorentina změří síly s Catanií, AS Řím hostí Bolognu, Sampdoria zajíždí do Pescary, Udinese do Sieny a kolo uzavře duel Turína s Interem...
Chievo Verona - SS Lazio  (neděle 12:30)
Lazio je po dvou kolech stoprocentní, dokáže ho krátce po poledni zastavit domácí Chievo Verona? Biancocelesti mají s Fly Donkeys vynikající bilanci. Na stadionu Marca Antonia Bentegodi naposledy prohráli před více než deseti lety.

Chievo má jako každý celek před tímto kolem odehráno dvě utkání a v nich získalo solidní tři body. Veronští hned v prvním kole porazilo Bolognu 2:0, ale v druhém stejným výsledkem nestačili na severoitalskou Parmu. Domenico Di Carlo by se rád vrátil na vítěznou vlnu, což by se mohlo doma proti Laziu povést.

Jenže hostům hraje ve prospěch hned několik faktorů. Především skvělá vzájemná bilance, dále skvělá aktuální forma. Lazio nadále zůstává jedním z celků, které mají na svém kontě plný počet šesti bodů. Celkově když sečteme dosavadní bilanci trenéra Vladimira Petkoviče, dojdeme k závěru, že Lazio ještě neprohrálo v žádném soutěžním zápase aktuálního ročníku. Jak bylo zmíněno výše. Lazio má s Chievem fantastickou bilanci, na stadionu Bentegodi prohrálo za posledních deset let jen jednou. V minulé sezoně dokonce Biancocelesti vyloupili Veronu hladkou výhrou 3:0.

Domácí budou postrádat klíčového útočníka Alberta Paloschiho a také Squizziho. Ani Lazio nemá kdovíjakou marodku. Zranění jsou sice Brocchi, Radu a Onazi, ale všichni ostatní by měli být připraveni nastoupit.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentinno - Sardo, Dainelli, Cesar, Frey - Luciano, L. Rogoni, Hetemaj - Théréau - Di Michele, Pellissier
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Cavanda - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Janov doma na stadionu Luigi Ferraris přivítá mistrovský Juventus a pikantní záležitost čeká na domácího útočníka Marca Borriella. Právě ten ještě donedávna působil v dresu Staré dámy. Svůj bývalý tým ale rozhodně nehodlá šetřit. Pro Juventus je to zároveň generálka na zápas Ligy mistrů proti Chelsea.

V Juventusu působil v době vrcholící mistrovské sezony, nyní musí proti svým bývalým hráčům nastoupit. Řeč je o Marcu Borriellovi. Italský forvard se před touto sezonou vrátil do Janova a na zápas proti svému bývalému týmu se mimořádně těší. "Když vstřelím gól, budu slavit. Nesoustředím se na derby nebo národní tým, nýbrž všechny moje myšlenky teď směřují k Juventusu. Nikdy jsem se skutečně neoddělil od Janova. Měl jsem nabídky hrát za kluby v Lize mistrů či Evropské lize, ale v tuto chvíli chci pokračovat v kariéře tady a dopomoci Janovu k obnově," rozhovořil se Marco Borriello.

Juventus pochopitelně představuje v rámci italské ligy asi největší oříšek, což je pochopitelné, neboť je posledním italským mistrem. Navíc jeho série neporazitelnosti, která se počítá už od loňské superúspěšné sezony, nadále pokračuje. V prvním kole si Stará dáma slupla na Parmě (2:0) a ve druhém přejela ještě snazším způsobem loni třetí Udinese (4:1). Tři body bude chtít mistrovský Juventus i v zápase s janovským CFC.

Grifové jsou zatím úspěšní tak na půl. V prvním kole sice dokázali porazit Cagliari dvoubrankovým rozdílem, ale v tom dalším nestačili na Catanii.

Trenér domácích De Canio se musí obejít bez Rossiho a Vargase. Zbylí hráči jsou připraveni do tohoto důležitého utkání zasáhnout. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, zranění jsou Padoin a Pepe.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Sampirsi, Canini, Granqvist, Antonelli - Kucka, Seymour, Merkel - Jankovič, Borriello, Jorquera
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lucio , Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie - Matri, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Siena - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Tým, který v této sezoně okusil dokonce i poháry, se nyní zmítá kolem pásma sestupu. Patnácté Udinese ale chce co nejrychleji zase zpět mezi elitu. A poslední Siena je pro to ideální možností.

Siena má obzvláště těžký vstup do sezony. Vždy v podstatě patřila k favoritům na sestup a její úsilí o zachování prvoligové příslušnosti bylo často velmi pozoruhodné. Nicméně, do této sezony vstoupila ještě hůře - se šestibodovým odpočtem z důvodu ovlivňování zápasů. První reakcí při takové situaci je okamžitá snaha o nápravu a vyhrávání, aby se tým dostal alespoň trochu do psychické pohody. To je ale právě něco, co se Sieně vůbec nedaří. V prvním zápase remizovala s nováčkem z Turína, ve druhém ji o všechny body oloupila podobně situovaná Sampdoria, když zvítězila 2:1.

Siena má tak ze svého bodového odpočtu po dvou zápasech umazán pouze bod, což není nijak příznivá situace. Po druhém zápase sice ještě není důvod k panice, ale vítězství se nerodí nikdy lehce. A už vůbec ne, pokud přijede Udinese.

Pokud se ale Sieně nedaří, pak v případě Udinese můžeme směle mluvit o krizi. Tým trenéra Guidolina nejprve vypadl z milionářské Ligy mistrů. Poté si chtěl spravit chuť v domácí Serii A. První na řadě byla Fiorentina. I přes zdárný úvod zápasu se ale objevilo něco, co odválo všechny body do Florencie - faktor Jovetič. Další zápas hrálo Udinese s nesmírně silným Juventusem, který se nenechal překvapit a smetl Udinese vysoko 4:1. Aby nebylo špatných zpráv málo, při plnění reprezentačních povinností se navíc zranil Luis Muriel, jež měl být ofenzivním klenotem. Mimo hru bude pravděpodobně až dva měsíce.

Přes řadu zmíněných jevů vidí prezident Pozzo mnoho důvodů k optimismu: "Máme tady tým, který má kvalitu. Hráči jen potřebují čas na aklimatizaci," snaží se najít východisko z problémů.

Siena se může na Udinese dobře připravit, neboť její trenér Serse Cosmi Zebry trénoval, dokonce je dovedl do Ligy mistrů. Domácí postrádají zraněného Bolzoniho, Felipeho Dal Bella. Hosté přijedou bez zmíněného Muriela a brankáře Brkiče.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Paci, Neto L., Contini - Mannini, Vergassola, D'Agostino, Valiani, Del Grosso - Zè Eduardo, Calaiò
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Padelli - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Pinzi, Lazzari, Pasquale - Barreto - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 15:00)
Při posledním měření sil těchto dvou týmu se zrodila remíza, předtím vyhrálo AS. Bologna v minulém kole podlehla AC Milán, má tedy nyní co napravovat. AS chce před vlastními fanoušky navázat na výhru proti Interu.

Může se zdát, že ta nejhorší věc na posledním zápase AS, je čekání. Po přesvědčivém výkonu týmu trenéra Zemana se mnohým fanouškům zřejmě nebude chtít čekat celé týdny. Po dlouhé době se příznivci římského AS fotbalem bavili. Na druhou stranu, tento výsledek by neměl být přeceňován.

Nad ostatními samozřejmě čněl výkon kapitána Tottiho, ale byla to především důkladná týmová práce a kombinace fyzické připravenosti s technickou vyspělostí, která byla ten večer nad síly Stramaccioniho výběru. Bude zajímavé sledovat, co s týmem udělala mezinárodní přestávka. Mezi zraněné byli navíc započítání také Daniele De Rossi a Federico Balzaretti. Mimo hru jsou pro nedělní zápas také Simone Perrotta, Dodo, Michael Bradley a Bogdan Lobont. Otazník se také po pátečním tréninku vznášel nad startem Tottiho.

Bologna přijede na Stadio Olimpico s vědomím, že situace středního útočníka převažuje možnosti na jejich stranu. Do zápasu nastoupí Alberto Gilardino, který je za určitých okolností velmi nebezpečný. AS nemůže počítat s Pablem Osvaldem, který ve zmiňovaném utkání s Interem viděl červenou kartu a místo něj tak nastoupí Mattia Destro. Mladý útočník byl poctěn reprezentační pozvánkou a navíc se při své premiéře zapsal mezi střelce.

"Opravdu se těším na to, až budu opět hrát na své imaginární housle," sděluje útočník v reakci na obvyklý způsob slavení vstřelené branky.

Trenér Stefano Pioli musí doma nechat zraněného útočníka Roberta Acquafrescu, mimo hru je až do března Daniele Portanova. Ten byl obviněn v sázkovém skandálu. O absencích na domácí straně jsme se již zmínili. Doufejme, že zranění neovlivní zápas negativně a že máme před sebou opět napínavý zápas.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Castan, Taddei - Florenzi, Tachtsidis, Pjanič - Lamela, Destro, Totti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Motta, Antonsson, Natali, Morleo - Taider, Peréz, Guarente - Koné - Diamanti, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Stadio Artemia Franchiho bude svědkem velmi emotivního zápasu. Domácí Fialky přivítají Catanii, tedy tým, který sem ještě v minulé sezoně jezdil pod dohledem současného trenéra Montelly. Ten se tak postaví proti bývalým svěřencům.

První vážné setkání Catanie s jejím bývalým trenérem je tady! A doufejme, že o napínavé momenty nebude nouze. Jinak to ani v případě sicilského týmu nebývá. Tvář Fiorentiny se přes léto mohutně změnila, o tom zde již také byla řeč. První zápas se jí navíc povedl na jedničku, když zásluhou Stevana Jovetiče porazila Udinese. Další zápas ale nezvládla a o gól prohrála s lépe hrající Neapolí.

Poslední oficiální zápas nicméně Fiorentina neprohrála, protože v rámci přestupu Luky Toniho sehrála benefiční přátelské utkání s jeho bývalým Al Nasr a vyhrála rozdílem třídy. Na pozitivní výkon i výsledek bude pravděpodobně Montella chtít navázat i v utkání s Catanií. To bude ale tvrdší oříšek.

Catanie byla v prvním kole více než vyrovnaným soupeřem pro římské AS, s nímž si po remíze 2:2 nakonec rozdělila body. Následovala divoká přestřelka s Janovem, na domácí půdě jej udolala 3:2. Na který z těchto výsledků naváže nyní? Se čtyřmi body je sicilský celek na šesté pozici. Catania byla celou minulou sezonu známá svými špatnými výsledky na hřištích soupeřů, mimo vlastní stadion dokázala vyhrát pouze dvakrát. Nyní možná nastává čas zlomit špatnou bilanci. Další špatná statistika ukazuje, že z patnácti setkání těchto dvou celků Catania ve Florencii nevyhrála ani jeden. Domácí získali tři body desetkrát.

Trenér Rolando Maran má k dispozici celý kádr a nejspíš se dočkáme stejné sestavy jako v minulém kole. Domácí nastoupí s tradičně silnou záložní řadou, v útoku by se měl vedle Jovetiče objevit jeden z dvojice Toni - Ljajič.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Tomovič - Cuadrado, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Ljajič, Jovetič
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez P., Legrottaglie, Bellusci, Marchese - Biagianti, Lodi, Almirón - Barrientos, Bergessio, Goméz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Parma FC  (neděle 15:00)
Roberto Donadoni se vrací do Neapole se svojí Parmou a jistě tuší, že ho na stadionu San Paolo nečeká jednoduchý úkol. Domácí tým totiž v nové sezóně zatím bodově neztratil, byť i hosté na tom nejsou nikterak zle.

Partenopei začali sezónu superpohárovou porážkou od Juventusu, poté ale nastartovali své motory a po tříbrankové výhře v Palermu dokázali v minulém kole zdolat i silnou Fiorentinu. Nejvíc problémů tak v Neapoli měli a dost možná stále mají s trávníkem, proti Viole totiž nebyl ve stavu určeném pro kvalitní evropský fotbal, neutuchající práce během reprezentační přestávky ale měly na pažit blahodárný vliv.

Hosté se stoprocentní ligovou bilancí chlubit nemohou, v prvním kole totiž nedokázali překvapit na půdě mistrovského Juventusu, před dvěma týdny ale před svými fanoušky porazili Chievo a hned jsou na tom tabulkově mnohem lépe. Na náladě Parmě přidává i fakt, že z posledních třech střetnutí v kampánijské metropoli dokázala hned dvě vyhrát. Další překvapivé tři body by si jistě přál i Roberto Donadoni, který na lavičce Neapole krátce působil před třemi lety.

Bývalý reprezentační kouč přijíždí do svého bývalého působiště s kádrem, který v tuto chvíli nebrzdí žádné zdravotní neduhy. Po zranění je fit i Amauri, letní navrátilec k Ducali ale zůstane zřejmě jen na lavičce stejně jako třeba neapolský rodák Palladino. I domácí jsou na tom v tomto ohledu dobře, a pokud se na poslední chvíli neobjeví nějaké zranění hráčů vracejících se od svých národních týmů, nastoupí Partenopei v nezměněné sestavě.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Džemaili, Inler, Hamšík, Dossena - Panděv - Cavani
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Rosi, Galloppa, Valdes, Parolo, Gobbi - Belfodin, Ninis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Po dvou zápasech je Pescara stále bez bodu, to ale hodlá co nejrychleji napravit. Ideálně již v duelu se Sampdorií, dalším nováčkem Serie A.

Pescara si zatím zvyká na život mezi italskou elitou a nutno podotknout, že ne moc úspěšně. Tým, který vyhrál Serii B, opustilo mnoho základních kamenů nečekaného úspěchu. Do AS Řím zamířil trenér Zdeněk Zeman, pryč jsou hráči jako Lorenzo Insign, Marco Verratti nebo Ciro Immobile. A bez nich jakoby si Delfíni nedokázali poradit s těžší soutěží a větším zápasovým rytmem. Proto nyní platí nováčkovskou daň.

První zápas v nové sezoně svedl Pescaru dohromady s Interem, což je vždy těžká varianta. Uvítací výbor Pescaru jasně porazil díky skóre 3:0. Stejný výsledek se opakoval i v dalším zápase s nováčkem z Turína. Trenér Giovanni Stroppa tedy má nůž na krku. Pokud nepřijde okamžité zlepšení výkonu a výsledků týmu, může přijít o místo.

Sampdoria utrpěla v korupční kauze kromě finanční pokuty také jeden trestný bod. Nebýt toho, nyní by pravděpodobně proháněla největší konkurenty na titul, zatím se jí totiž nevídaně daří. S pěti body po dvou zápasech sídlí momentálně na skvělém čtvrtém místě.

Janovský celek nejprve porazil o jeden gól AC Milán, ve druhém kole opět o jednu branku přestřílel Sienu. Nyní se chystá na jeden z posledních celků Serie A. Trenér Ciro Ferrara bude postrádat Juana Antonia pro zranění. Mimo hru bude pravděpodobně také brankář Sergio Romero, takže příležitost mezi třemi tyčemi by mohl dostat Tommaso Berni, bývalý hráč Lazia Řím. Domácí Pescara nebude moci počítat s vykartovaným Christianem Terlizzim, jinak má téměř kompletní kádr k dispozici.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Zanon, Cosič, Capuano, Modesto - Colucci, Cascione - Balzano, Quintero, Caprari - Vukušič
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Berni - Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa - Obiang, Maresca, Poli - Estigarribia, Maxi Lopéz, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Duel sousedů v tabulce uzavře program třetího kola italské nejvyšší soutěže. Nováček Turín FC posilněný výhrou z minulého kola přivítá na svém hřišti ambiciózní Inter, který má naopak po posledním vystoupení před svými fanoušky co napravovat.

Domácí si zatím lepší start do sezóny představovat nemohli. V prvním utkání remizovali bez branek v Sieně a v tom druhém, před vlastním publikem, třemi góly roznesli dalšího nováčka z Pescary. Přesto na jejich kontě v tuto chvíli svítí trojka, do nového ročníku totiž vstupovali s jednobodovým odpočtem na účast v korupční aféře.

Stejně jako Granata má i Inter za sebou duel s Pescarou a i on delfíny vyprovodil třígólovým rozdílem, navíc na jejich stadionu. Před čtrnácti dny ale Nerazzurri narazili na soupeře jiného kalibru a po pohledném utkání si z jejich stadionu odvezlo všechny body římské AS.

Nyní je tak potřeba zabrat a to nejlépe tříbodově. "Turín je soupeř, kterého respektujeme. Navíc je ve skvělé formě, ještě neinkasoval a má dobrého týmového ducha. Víme, že to bude složité, ale chceme vyhrát," hlásí trenér Andrea Stramaccioni. "Nemůžeme si dovolit další chyby. Jsem si jist, že z těch, které jsme udělali proti Římu, se poučíme," dodal.

Šestatřicetiletý kouč nemůže stále využít služeb několika hráčů, mimo hru jsou Cristian Chivu, Dejan Stanković, Joel Obi, MacDonald Mariga a Gaby Mudingayi, zpět ve hře ale už je slovinský brankář Handanović. Domácí Turín, který je historicky jedním z nejlepších italských klubů, má mimo hru jen Sucia a zkušený trenér Giampiero Ventura naopak již může uvažovat o základní sestavě s Cercim.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik, Ogbonna, Masiello - Brighi, Gazzi - Stevanovič, Vives, Sgringa - Bianchi
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Zanetti, Samuel, Ranocchia, Nagatomo - Guarín, Cambiasso, Pereira - Sneijder - Cassano, Milito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Domácí mají co napravovat. Celku trenéra Sannina je až sedmnáctý, dvakrát dokonce inkasoval tři branky. Cagliari je sice o něco výš, ale rozhodně má na čem pracovat.

Když se vrátíme v čase na začátek minulé sezony, Palermo v prvním zápase přehrálo v divoké přestřelce Inter 4:3 a předpovídala se mu skvělá sezona. Nyní se vraťme zpět do současnosti. Po dvou zápasech se zdá, jako by Palermo bylo spolu s Pescarou jasným adeptem na sestup. Žádný bodový odpočet před startem sezony, přesto až sedmnáctá příčka. Navíc poměrně hrozivé skóre 0:6. Dříve vždy platilo, že utkání na stadionu Renza Barbery jsou vypjatá a padá hodně branek. Zároveň se ale počítalo se značnou aktivitou domácích hráčů a Palermo bývalo řazeno k celkům, které se pokusí o průnik do pohárů.

Současnost je ale naprosto odlišná. Dva katastrofální zápasy v úvodu sezony jsou toho jasným důkazem. Navíc se objevují informace, podle kterých by tým mohl opustit kapitán Miccoli. O vrtkavé povaze prezidenta Zampariniho netřeba se obšírněji zmiňovat. Před trenérem Sanninem tak stojí nelehký úkol - zachránit Palermo a pokud možno - pozvednout jej na vyšší příčky.

V utkání s Cagliari ale Sannino nebude moci počítat s Brienzou, Eranem Zahavim a Ignaciem Loresem. Otazník stále visí nad zdravotním stavem Mantovaniho.

Cagliari sice není v takové krizi, ale také jeho fanoušci si určitě přáli vyšší postavení, než je současná čtrnáctá pozice. Na kontě má sardinský celek pouze bod za remízu s Atalantou. To utkání bylo vůbec zajímavé. Například proto, že bergamský brankář Consigli chytil ne jednu, ale rovnou dvě penalty. Z pokutového kopu na něj nevyzrál nejprve Joaquin Larrivey, poté se neprosadil ani Daniele Conte.

Ani v minulé sezoně se Cagliari před bránou soupeře moc nedařilo, mělo čtvrtý nejhorší útok v lize. Navíc muselo řešit dlouhodobá zranění a také nemohlo hrát své domácí zápasy na domovském stadionu, což pro hráče ani fanoušky nebylo zrovna jednoduché. Nicméně, nyní začala nová sezona a v ní už bude chtít Cagliari uspět. V utkání s Palermem mu ale bude chybět velká opora zadních řad, zraněn je stoper Davide Astori.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Pisano, Mantovani, Von Bergen, Garcia - Bertolo, Donati, Kurtič, Iličič - Dybala, Miccoli
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Ariaudo, Pisano - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu, Pinilla, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Giampaolo Pazzini, kontroverzní muž, který ale hned na úvod svého angažmá v milánském AC vystřílel novému zaměstnavateli tři body. Proti zopakování tohoto počinu jsou ale hosté z Bergama.

Do zmíněného zápasu s Bolognou zasáhly také další dvě posily. Postupně se do hry zapojili Nigel de Jong, který přišel z Manchesteru City, a mladý talent M'Baye Niang. Do druhého poločasu také naskočil Bojan Krkič, jehož si AC vypůjčilo z AS Řím. De Jong se uvedl pro něj asi už specifickým způsobem, již po půlhodině na hřišti dostal žlutou kartu. Vedení Rossoneri si od holandského záložníka ale slibuje mnohem víc než jen sbírání dvoubarevných karet. Předvede svůj tah na bránu, zkušenost a dynamiku už v zápase s Atalantou?

Zranění přesto dlouhou dobu oslabují tým AC, nejčastěji mezi takové hráče patří Alexandre Pato. Mimo hru jsou nyní také Riccardo Montolivo, Robinho, Rodney Strasser, Didac Vila, Sulley Muntari a Ignazio Abate. Diavoli by ale měli být zvyklí na dlouhý seznam zraněných opor a trenér Massimiliano Allegri určitě ví, jak své svěřence připravit na zápas s nevyzpytatelnou Atalantou.

Pozitivním jevem určitě je návrat Prince Boatenga, který by měl postupně převzít jednu z rolí tahounů nově skládaného týmu. Co se týká střetu těchto dvou týmů, v minulé sezoně obě klání vyhrálo milánské AC a to poměrem 2:0.

Atalanta by se na San Siru ráda dočkala své první výhry v sezoně. Zatím první zápas prohrála s Laziem, ve druhém zápase si rozdělila body s Cagliari. A děkovat za ně může jedině brankáři Consiglimu, který chytil dvě penalty hráčů Cagliari a tím zápas v podstatě rozhodl. Body se Atalantě velmi hodí také proto, že musí mazat jednobodové manko, které obdržela za skandál s korupční aférou.

Atalanta se může dlouhodobě spoléhat na služby dvojice Moralez - Denis, která nás postupně určitě přesvědčí o svých kvalitách. Pokud hledáme shodná znamení u obou týmů, také Atalantu trápí rozsáhlá marodka. Mimo hru jsou totiž Ezequiel Schelotto, Guido Marilungo, Ivan Radovanovič, Ferreira Pinto a Daniel Capelli. Trenér Stefano Colantuono se pravděpodobně bude muset opět spolehnout na služby brankáře Consigliho. Dokáže útočná vozba AC najít jeho slabinu, nebo Atalanta poprvé v sezoně vyhraje?
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Acerbi, Antonini - De Jong, Ambrosini, Emanuelson - Boateng - Pazzini, Bojan
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Manfredini, Brivio - Raimondi, Cigarini, Biondini, Bonaventura - Moraléz - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC22006:16
2.SSC Neapol22005:16
3.SS Lazio22004:06
4.UC Sampdoria22003:15
5.AS Řím21105:34
6.Calcio Catania21105:44
7.Turín FC21103:03
8.Inter Milán21014:33
 Janov CFC21014:33
10.AC Milán21013:23
11.ACF Fiorentina21013:33
12.Chievo Verona21012:23
 Parma FC21012:23
14.Cagliari Calcio20111:31
15.Udinese Calcio20022:60
16.Bologna FC20021:50
17.Città di Palermo20020:60
 Delfino Pescara20020:60
19.Atalanta Bergamo20111:2-1
20.AC Siena20111:2-5
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (668)

Přidat komentář
M11

ocekavam ze se zitra dockame v sestave nekterych zmen

Reagovat
Mr.Jindros

Sto pro... Chiellini, Vidal, Asamoah, Seba...

Reagovat
DelPiero137

Asamoah patril k tomu lepsiemu nie? (zaciatok ligy som nezachytil, som cestoval tak sa snazim zorientovat v nasich vykonoch ).

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah je zatím vynikající.

Reagovat
M11

pujde o setreni na LM

Reagovat
panca

tak co dnes milan? Mely by to byt povinny 3 body, ale bude to fuska... Jsem zvedavej na utok pazza - bojan. Pazzo je jasny, co predvede, ale bojana uu jsem dlouho poradne nevidel

Reagovat
Dejwa

konečně klasický časy

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa znova hrá?

Reagovat
Slejdy

to je co

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež čumákuješ, že áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti prečo musíme hrať zajtra ked cestujem

Reagovat
DelPiero137

Ako je to s vysielanim SA? Dava to tuto sezonu Digi? Na livesporte ani na ich stranke nevidim ze by to vysielali.

Reagovat
M11

nedavaji

Reagovat
DelPiero137

Ani na CZ ani na SK stanici? Ani niekde na satelite? Musim zistit od kamosa ci nahodou nejake Madarske stanice nevysielaju SA. Bez TV prenosu som v pecku s mojim internetom. Budem rad ak uvidim zapasy Juve, nie este ostatnych .

Toto bude otrasna sezona a to som dufal ze po vydarenom Eure bude o Taliansky futbal zaujem...

Reagovat
10

http://www.sportklub.tv/hu

tyhle vysílaj calcio, dokonce jsou i v nabídce českých tv providerů...

Reagovat
DelPiero137

Diky za tip, idem to prestudovat.

Reagovat
Jajinek

Dnes to budou zajímavé zápasy. Atalanta to bez Schellotta a Pelusa bude mít hodně těžké. Nic proti Briviovi a Riamondim, ale na Meazze mohou vyhořet. Zejména pokud bude LCM hrát pohyblivý Urby, tak s ním Raimondi bude mít ve svém prostoru starosti s tím, že když systém se čtyřmi obránci a čtyřmi záložníky v řadě na razí na diamand, právě ten prostor se musí vyplňovat hodně obezřetně.

Co se týče AC, myslím, že v útoku s Pazzem nastoupí Faraon, což pro mě i přes Pazzův poslední hattrick a Faraonův talent prostě představuje spíše v pohodě ubránitelné duo. Rozhodovat se bude hlavně v záloze, kde jsem poprvé zvědavej na spoluprái De Jong, Ambro. Sám si myslím, že pokud to bude bez Noceho a Montyho, jakože asi jo, tak to sice bude hodně nátlakové, ale jalové.

Každopádně ten kurz 1.45 mi přijde dost v pohodě hratelnej.

Co se týče druhého zápasu, když se člověk kouká na setavu Palerma, tak se prostě Miccolimu nediví, že je mu z toho na grc. Ten tým za poslední 4 roky ztratil většinu ze svých zbraní. Pokud se Cagliari a zejméně Nainggolan proberou, tak by to měla být dvojka. Hodně se mi líbí záložní trojka Ekdal, Conti, Nainggolan, akorát se trochu divím tomu, že se Cossu poslední zápasy pohyboval dost ze strany. To opradu nevím kdo vymyslel.

Jinak nejel by někdo 22. prosince na Inter - Genoa? Hraje se 12:30, je to s vánočním Milánem a druhý den je volno...přijde mi to jako asi nejlepší možnost výjezdu na podzim vzhledem k tomu debilnímu losu EL a tomu, že obě derby jsou až na jaře a Neapol ti kokoti dali zase na neděli 20:45...

Reagovat
smazaný uživatel

Popřemýšlím

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl jet až na jaře, třeba v březnu, ale tak, proč ne "teď,,.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

vidím že se vyznáš v celé Serii A klobouk dolu za přehled

Reagovat
Nuno čomes

Na kolik ten výjezd vyjde?

Reagovat
Jajinek

cca 3000 cesta plus lístek, dál pak co už ty utratíš

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo prostě letos spadne. Kromě Pescary tam nic horšího není.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

na Meazze ? nechtěl jsi snad napsat na San Siru ?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
juveforever

FORZA JUVE! najprv si podáme Janovčanov a v stredu toho suchého Rusa

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď zajtra budem mať dobrú náladu, aby som si ju mal potom čím večer o 20:45 pokaziť

Reagovat
juveforever

Turín nebude lahký súper ale myslím že neprehráte

Reagovat
smazaný uživatel

celkem se na to těším, zvlášť na útočné duo Bianchi - Sgrigna, zabiják a elegance. konečně je Ventura postavil proti Pescaře spolu a hned ten útok nějak vypadal.

Reagovat
Pipo123

Borci z fanty, ako to je z požičaním hráčov ? neposkladám viac ako 2 obráncov a 3 záložníkov, útok mám ok, ale inak mi hráč bud nehrajú alebo ich mám zranených

Reagovat
Jajinek

smůla...

Reagovat
Jajinek

ještě dodám, že máš dost možností výměn...a vzít si 8 obránců s tím, že už ve 3. kole ti hrají dva...tomu říkám totálně odfláknutý draft...

Reagovat
Pipo123

Tak to néé Balza je zranený, neviem čo je z Cassanim, Drame tiež zranený, celý týžden gazzeta píše že bude hrať Ciani za Lazio základ a zasa je tam Biava a Gamberini na to akú mal dobrú prípravu je stále na lavičke Neapolu

Reagovat
Jajinek

To teda jo..máš 4 beky, kteří ti sedí a bylo jasné, že sedět budou...to je jen a jen tvoje vinna. Zraněný máš jen dva. Buď si někoho viměň nebo bohužel...

Reagovat
Pipo123

Ale časom mi začnú hrať Faraoni, Drame a Ciani musia hrať časom základ moji žolíci niečo ako v minulej sezóne Lulič

Reagovat
Jajinek

neříkám že ne... Jen prostě musíš počítat s tím, že prostě na začátku tihle 4 budou sedět, což bylo jasné už před začátkem sezóny a tak jsi úzkej. Já třeba taky bral pro jistotu některý hráče o kterých jsem věděl, že budou ze začátku hrát na úkor žlízek. Těch můžeš mít jen pár.

To půjčování jsme letos fakt zatrhli...bude to více zajímavější...

Reagovat
Pipo123

Ale skôr ma serie tá záloha, teraz mám 3 hráčov z Lazia a zvyšok out, hlavne Montoy Aqua, Schelotto inak čo ten Maicosuel ? bude hrávať základ či nie ? toho som zobral na základe tvojich dobrých referencií

Reagovat
Jajinek

budou to točit, své si určitě odehraje. Navíc bude hodně do gólu

Reagovat
stas87

viměň...uff

Reagovat
Jajinek

nu což..porážel jsem prohibici...

(ne, kecám, napsal bych to stejně )

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Tá gramatika Nečudo, že to v justícii vyzerá tak biedne

Reagovat
Maritazzi

Balza by měl hrát.

Reagovat
Pipo123

uff

Reagovat
Slejdy

myslim ze nebude

Reagovat
Slejdy

aha uz je psany, tak to se dal brzo dohromady

Reagovat
Alberto Aquilani

rozhodne Zeman , je pripravený , ale osobne by som to neriskoval proti Bologni -----

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil si Biavovi, tak pykej!

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Ujkani; 89 Morganella, 25 Von Bergen, 2 Mantovani, 29 Garcia; 14 Bertolo, 23 Donati, 20 Rios, 27 Ilicic; 11 Hernandez, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 6 Munoz, 7 Viola, 9 Dybala, 15 Milanovic, 18 Labrin, 19 Budan, 22 Brichetto, 28 Kurtic, 31 Pisano.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

CAGLIARI: 1 Agazzi; 24 Perico, 15 Rossettini, 3 Ariaudo, 14 F. Pisano; 20 Ekdal, 5 Conti (cap.), 4 Nainggolan; 19 Thiago Ribeiro, 51 Pinilla, 7 Cossu.

A disposizione: 25 Avramov, 8 Avelar, 13 Astori, 18 Nené, 21 Dessena, 23 Ibarbo, 27 Sau.

Allenatore: Massimo Ficcadenti.

Morganella? Hmmmm... FORZA PALERMO !!!

Reagovat
GEGE

Miccoli dostal konečně pořádný bal a hned asist

Reagovat
GEGE

balon*

Reagovat
GEGE

Munoz na hřiště bude prdel

Reagovat
Maritazzi

Chudák Ujkani, v tomhle chytat.

Reagovat
GEGE

Ale držel se dlouho.Klobouk dolů dneska před ním.

Reagovat
rossoneri89

MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Acerbi, Antonini, De Jong, Ambrosini, Emanuelson, Boateng, Pazzini, El Shaarawy.

ATALATA: Consigli, Bellini, Lucchini, Manfredini, Brivio, Raimondi, Cigarini, Biondini, Bonaventura, Moralez, Denis.

Reagovat
Yanek

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Palermo-Cagliari zasloužená remíza.O něco lepší byly sice hosté ale s tímhle kádrem mají určiě na lepší výkon než dnes.Palermo s tím rozprodaným kádrem bude mít hodně starostí udržet se v lize.Jediný kdo je drží nad vodou je Miccoli.Dneska ohrozili domácí Agazziho jen díky němu.I když byl celý zápas nasraný jak mu nikdo není schopný přihrát a pak ještě na sudího..V Cagliari si naopak můžou lámat hlavu jak ideálně složit útok opravdu mají s čeho vybírat a trener nebude mit lehké rozhodnout koho posadit.Dneska ovšem byly slabí v záloze.Ekdal s Nainggolanem hodně průměrní jen stálice Conti a Cossu,který ale musel kvůli zranění střídat.Jinak chci zpátky starého hlasatele v Palermu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

A těd...FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace na Janov :

PORTIERI: 1 Buffon, 30 Storari, 34 Rubinho

DIFENSORI: 2 Lucio, 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner

CENTROCAMPISTI: 6 Pogba, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 24 Giaccherini, 33 Isla, 39 Marrone

ATTACCANTI: 9 Vucinic, 12 Giovinco, 17 Bendtner, 27 Quagliarella, 32 Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio už je zdravý? To jsem vůbec nezaznamenal, nějak se o něm nepíše, nebo jsem to přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak zázračně se dal dokopy, dokonce by zítra mohl být v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neeee.. Já spoléhám na trio Andrea-Leo-Martín...

Reagovat
CubONE

Zasa Faraon v zaklade Bojana by som to videl radsej. V kazdom pripade: FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, já jsem spokojený, Bojana nemám rád a El Shaar potřebuje hrát. Dneska rozhodne, uvidíš

Reagovat
rossoneri89

z repre zrazu si berie perfektnu formu tak hadam sa mu dnes zadari

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavy velmi na tento zapas

Reagovat
Yanek

Boateng je neskutečný pán.

Reagovat
Inzaghi

To držení míče vypadá hezky, ale chtělo by to šance..

Reagovat
Yanek

Acerbi, Antonini ??? co to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná holomajzna ze strany AC, Emanuelson běhá za celou zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini je solidne mimo

Reagovat
Yanek

Taková likvidačka na Prince bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být.

Reagovat
Inzaghi

Dívat se na ty centry Abateho a Antona už je takovej věčnej úděl Milanisty... Nevím, proč nenechal Max v základu De Sciglia, když byl letos zatím vždycky skvělej. Horší než ti dva by to snad nebylo.... Prince pokračuje ve svých matných výkonech - zadrbe na co sáhne. Faraon je dnes konečně lepší, Pazzo zatím neviditelnej, ale čekám na jeho šanci. MOTM zatím určitě z Holandska. Chce to hrát jako ze začátku poločasu a víc se tlačit do brány. Pomoct by mohl Bojan. Je to sice risk, ale Maxovi toho moc nezbývá.

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Pazzo je dnes hodně špatný, asi bych to riskl a na jeho místo hodil Bojana. Stephanovi dnes patří hřiště, ten nesmí jít dolů. Snad mu tam co nejdřív něco spadne. Záloha se začala prosazovat až posledních pět minut poločasu a hned to šlo vidět, jeden z dvojice De Jong a Ambro musí být kompaktnější a ne jen posouvat balony. Obrana nic moc, Abate by mohl být vepředu důraznější a Acerbi s Antoninim prostě jistota není. Trnu u každého jejich doteku s míčem.

Pokud nepřestanem v aktivitě, tak góly přijdou. FORZA MILAN!

Reagovat
panca

muze mi nekdo napsat, co ma dnes ac za rozestaveni?

Reagovat
Inzaghi

Psalo se, že to má být 4-2-3-1, kde tu trojici tvoří Stephan, Urby a Prince, ale příjde mi, že se všichni pořád pohybují jen na levé straně... Kdyby to bylo 4-3-1-2, netuším, kam by byl zase řazenej Urby a De Jong v té záloze, protože hrají oba vlevo. Vypadá to snad jako nějaký 4-2-2-2 - obrana - De Jong a Ambro - Urby a Prince - Stephan a Pazzo.

Reagovat
GEGE

podle mě klasika 4-3-1-2.S tím,že De Jong a Ambro mění pozice.

Reagovat
panca

ja sledoval prvni polocas jednim okem. Vypada to tak. Sice ambro zacina na prave strane, ale porad ho to tahne doprostred

Reagovat
panca

taky mi to pripadne jako 4 2 2 2. A hlavne na prave strane krome abateho vubec nikdo neni

Reagovat
panca

reakce na inzaghi

Reagovat
Yanek

Hm, tak tohle Allegri neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne sa zda ze este tak cca dva zapasy(LM a liga vonku bez bodu) a pojde ale zas na druhej strane s hovna bic neupleties.........zalohe chyba myslienka,obrana je parodia na obranu snad okrem Boneru to je des......

Reagovat
panca

nejhorsi je, ze za to vubec nemuze. Vypada to organizovane, ale proste ti hraci nemaji kvalitu

Reagovat
Yanek

Vzadu kvalita chybí, ale z toho útoku by šlo dostat daleko víc. Vždyť tam každý hraje na sebe.

Reagovat
panca

no nevim. Bojan nezahral uz dva roky, faraon je strasne mladej a pazzu bych nevzal ani na hanspaulku Z timhle nejde hrat

Reagovat
panca

S timhle

Reagovat
Inzaghi

Dneska to paradoxně vůbec nevypadá špatně, často se tam otevírá spousta příležitostí, ale jak říkáš, chybí skill.

Reagovat
Pettirosso

to mi chceš říct, že Atalanta má větší kvalitu než současný AC?

Reagovat
panca

nema, ale staci ji dva brejky, aby dali tycku a gol. A v obrane jim to na ac staci... ted uz treti sance

Reagovat
Pettirosso

To ano, ale i po té revoluci má pořád AC kvality na to, týmy jako Atalanta porážet, dneska to prostě nejde, je to ten zápas, kdy by mohli hrát do rána a gol by nedali. Nedělal bych z toho vědu.

Reagovat
Inzaghi

Jde o to, že když se od AC čeká, že bude v zápase tím týmem, který bude hrát fotbal, ale přitom tam není ani jeden hráč schopnej za celej zápas nic vymyslet, tak není zas tak těžký s náma vyjebat. Nebýt štěstí v Bologni, bylo by to tak všechny tři zápasy, ne jeden...

Reagovat
Pettirosso

AC si musí zvyknout, že ten hráč, na kterýho se to hodí, když bude potřeba, tam už není (Ibra), ale pevně věřím, že Allegri si to dá dohromady, potřebuje čas, začíná téměř od znova

Reagovat
panca

ja z toho vedu nedelam. Pisu, jak to vidim ja. Treba nas utok neni o nic lepsi nez utok atalanty. Zaloha, kdyz bude zdrava, tak by to jit mohlo

Reagovat
Pettirosso

Já tu kvalitu vidím pořád i v útoku, ale je pravda, že Robinho chybí neuvěřitelně, dělá mi starosti výkony Bojana, ty jsou rok od roku horší, Pazzo bude platnej, je na něm vidět, že si ten prostor umí najít.

Reagovat
panca

kdyz budou zdravi robinho a pato, tak ok, ale neserte me uz s tim pazzem To uz kweuke je lepsi fotbalista

Reagovat
Pettirosso

asi bych měl stejný názory, kdyby hrál za nás, ale ten instinkt zabijáka v něm je, akorát to není hráč do kombinace a podle mě určitě ne na celých 90 minut, stejně v 80% zápasu není na hřišti vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

no im staci cakat a zatapat a to hrahu my hrajeme doma tak sme dostali gol v prvom zapase my do dotiahneme pred branku tam to stratime a s protiutoku je stale sanca budto strela na branu alebo standartka(roh,priamy kop) a tam to hori vid von tam sme dali gol lebo to bolo otvorenejsie ako momentalne staci ked na San Siro pride super betonovat a hrat na protiutoky a ma sancu min na bod alebo zatial to vypada na 3

Reagovat
Nuno čomes

Cigariiiniiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký lepanec, div mu hlava neuletěla.

Reagovat
Pettirosso

letos by to konečně mohl být Bonerův rok

Reagovat
GEGE

Emanuelson konečně dole.Katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Acerbi není hoden nosit dres AC Milána a druhá věc AC nemá spolelivého utočníka.Být tam dnes Zlatan AC vede 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vítězství Juve v Janově a v Londýně

Reagovat
Pettirosso

fanoušek AS si přeje výhry Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

v Londyne si ju prajem aj ja

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

pogrcam ti tu hlavu dutou

Reagovat
olis

cakam na teba

Reagovat
rossoneri89

v Londyne

Reagovat
smazaný uživatel

mat nick grande zeman a fandit juventusu dobry znak provokacie blizi sa zapas juventus-roma fans juve uz zbroja na eurofutbale bude tu riadna vojna

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem prohrál sázku Ale jinak ho budu mít ještě v době, kdy spolu budeme hrát.

Reagovat
Pettirosso

neboj, to ještě dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

o co si stavil, aky si mal predtim nick ?

Reagovat
smazaný uživatel

Robben do Juve . Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

som to tusil robben do juve to uz si sa rovno mohol stavit ze moggiho za tyzden prepustia

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ještě v době, kdy neměl smlouvu a nechtěl podepsat novou, no, ... uzavřel jsem sázku a tuším do týdne ji měl podepsanou.

Reagovat
smazaný uživatel

robben chodi na eurofutbal a teraz sa na tebe bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k pláči.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Dneska musíme potvrdit ty body z Interu. Chybí DDR a Osvaldo, takže Destro bude mít šanci ukázat, co umí na "svém" místě. Záloha asi Pjanič, Tachtsidis, Florenzi, ale ještě je možné překvapení v podobě Marquinha místo Pjaniče, které by mi udělalo velkou radost. V obraně snad už bude hrát Balza, který se vyléčil hodně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

záloha

ale ja by som ešte dal šancu Pjaničovi, aj Ménez mal svoje dni a potom hral ako malý boh

Reagovat
Maritazzi

Jde o to, že Pjanič nemá předpoklady pro tuhle pozici. On je fotbalista výborný, ale limitován je tím, že může hrát jen podhrota.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto byl loni hráč s nejvíce asistencema..

Reagovat
olis

travnik je uz v dobrom stave, kompletne sa vymenil, dnes ocakavam povinnu vyhru, vracia sa Pandev snad mu forma ostala, takze dnes snad 9 bodov v tabulke Forza Napoli

Reagovat
Pipo123

Dneska nechápem Cavandu na ľavo veď Lulič by mal byť ok a hral tam výborne

Reagovat
The Krupy

Podme na to, FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Romaaaaa!

Reagovat
Neuro

stejně nechápu ty kluby co mají za ty skandály ohledně ovlivňování výsledků JEN mínus pár bodů.. a stejně díky tomu že jsou SA dostávají prachy atd atd mají takové kluby rovnou šoupnout do druhé ligy aby se tomu předcházelo

Reagovat
Jajinek

U AC ten začátek je často takový a ta slova, které Allegri říká, jsou zcela logická. Ten tým si musí sednout. Hvězdy odešly, další se zranily. Bude to muset být více o bojovnosti, čemuž odpovídá vlastně i samotné složení zálohy. AC bude mít letos problém s útokem, jako Inter na začátku loňské sezóny. O tom jsem přesvědčen.

Jinak Palermo včera dokázalo, že asi opravdu bude hrát o padáka. Kdyby Cagliari ještě více zahrála a záloha a lépe proměňovali šance, nebylo co řešit.

K dnešnímu Interu. Různé spekulace ohledně sestavy mě děsí. Všichni nadávají na obranu, zejména na Silvestreho, ale nikdo nevidí to, že náš problém v dosavadních zápasech byl způsoben převážně zálohou, které naprosto bezmyšlenkovitě oscilovala na velkém prostoru a nebyla schopna se zajistit a dát si přihrávku. Pereira už by na LCM neměl nikdy hrát, to byl naprostý omyl. Možná bych to zkusil i bez Gargana. Hráč, který by se nám nyní nejvíc hodil, a to Gaby, je bohužel stále mimo. Jinak v obraně doufám nenastoupí Juan. Toho můžeme zkoušet v EL, ale nyní ty body opravdu potřebujeme. Celkem zarážející pak je, že jedničkou mezi stopery je Rano...

Velká škoda Palaciova zranění, pokud se Cassano do toho tréninku nějak přes pauzu nedostal, tak zase budeme hrát v poli v 10ti lidech.

Torino je hodně nebezpečný soupeř, hlavně doma. Obrana je jistá a zkušená s hodně starty v Serii A, středová dvojka řízná a organizovaná, kraje pohyblivé (jsem zvědav na Stevanoviče) a Bianchi je prostě zabiják. Výhra by potěšila, ale na rovinu říkám, že pokud se bude zápas vyvíjet tak jak očekávám, budu brát i bod.

Co se týče ostatních zápasů, jsem zvědav na Juve, které bude některé hráče točit před LM. Jsem zvědavej na De Ceglieho, protože Asamoah nasadil opravdu vysokou laťku. Navíc pokud bude hrát Matri, tak má Genoa šanci. Jim se většinou proti rozestavení 3-5-2 daří. Jankovič je totiž přesně tím typem fotbalisty, který se umí dostat do té mezery mezi ještě se nevrátivším krajem a levým stoperem. Jen je škoda, že nebude hrát Immobile. Jeho gól by byl hodně pikantní.

Nejvíc se těším na zápas Viola - Catania. To bude útočný fotbal. Hosté kolem Lodiho, Gomeze a Bergessia zatím působí tak, že se letos o ty poháry opravdu poperou. Domácí se zase sehrávají a na rovinu, kdyby neměli Jovetiče tak je to zatím bída. Já osobně tipuju over a určitě kouknu na betu.

Siena moc dobře nezačala a Udinese tak věřím ve dvojku. Měli čas se konsolidovat a odpočinout. Jen škoda, že se zranil Muriel. Velice mě překvapilo, že není v nominaci Armero. Kouč pochopil, že posilám bude asi chvíli trvat dostat se do hry, takže Allan, Maicosuel i Willians asi budou na lavici a bude se spoléhat na Calciem osvědčené Pinziho a Lazzariho. Navíc Toto se ještě netrefil, což nebývá zvykem. Nyní čekám dvojku. Jen dodám, že se těším na šanci pro Baretta. Už to vypadalo, že je jeho kariéra v hají. Tím, že je Muriel zraněn a Fabbrini strašně nególovej, dostane šanci. S Totem by mu to mohlo klapat.

Romě chybí Osvaldo a DDR, tedy 2 ze tří tahounů v úvodu sezóny, přesto proti Bologni to asi stačit bude. Bologna zatím hodně špatná a zejména v obraně neuvěřitelně chybující. Stoperská dovjice Burdisso x Castán se mi zatím naopak líbí velmi. U Romy ale opravdu vidím hodně úzký kádr. Piris bude fail, náhradní stopeři nejsou a záloha je taky úzká. Pokud se nechytí Florenzi a ten řek na to, aby dali kvalitně cca 20 zápasů, bude zle. Jinak těším se na Nica Lopeze.

Neapol asi taky za tři body. Zase se zranil Britos, pro kterého už je to snad prokleté. Celkem mě překvapuje, že Aronica s Campagnarem zatím stále dostávají základ, i když posil do obrany přišlo hodně. Taky bude zajímavé sledovat rozdíl, jak dopadne hra Neapole s Panděvem místo Insigneho.

Na Lazio bych zkusil dvojku. Ta pětičlenná záloha zatím funguje perfektně a stále nutí kouče nechávat na lavičce všechny 4 čekající útočníky. A to ještě nehraje Ederson. Opravdu nechápu, proč se někoho ze čveřice Zarate, Flocca, Kozák a Rocchi nakonec nezbavili. Tři by jim na lavičce opravdu stačili. Zarate a Kozák si snad hodně zahrají v EL. Lulič je u mě hráč do zálohy, než se uzdraví Radu, bude hrát Cavanda, i když je vlasně strašnej.

Dál jsem pak zkusil, že Pescara nedá gól. Obrana Dorie je opravdu výborná a za ten kurz to stojí. Gastaldella jsem si zamiloval už asi 3 roky zpět a on je pořád TOP!

Reagovat
Pipo123

Pekné, čo sa týka toho Luliča, škoda že nebude hrať, síce mal problémy v obrane občas v minulých zápasoch, ale obávam sa Cavandu. Cavanda ale v príprave a v EL hral dosť dobre, len veľká nevýhoda že ako pravák na lavej strane brzdí 80% akcií

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Jajínku, aj si pozrieš Lazio ?

Reagovat
Jajinek

spíš nějaký dlouhý sestřih. Jedu se projet na kole, dokud je hezky.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Maritazzi

Pro nás hraje fakt, že nehrajeme poháry, takže ten kádr by to mohl zvládnout. Co se týče Osvalda, ano, dal dva goly, ale ve hře nebyl tak dobrý, já čekám, že ho Destro nahradí. Piris možná bude fail, jenže dozadu by to odehrát mohl a to jsme minulý rok neměli.

Jinak to AC nevím jak si sedne. Jasně, hráči chyběli, ale zrovna oni s tím počítat musí a ta záloha v tomhle složení prostě nemá na to, aby většinu obran Serie A přehrála.

Reagovat
Pipo123

Presne tak, tá záloha mi u nich príde hodne slabá, dovolím si povedať že Lazio, AS, Inter, Juve či Fiore majú zálohu podstatne kvalitnejšiu od nich.

Reagovat
10

U AC to bude chvíli trvat, ono si to spousta lidí asi nechce tolik připustit, ale poslední dva roky hráli víceméně systémem "dej míč Ibrovi a naběhni si do šance", to vytvářelo velkej prostor pro alibismus, kterýho se teď ty hráči musí zbavit, jestli na to mají je otázka, to ukážou až příští kola. Teď teprve přichází prostor pro Allegriho naplno aplikovat svůj fotbal, v tom je pro AC jedna z mála nadějí, protože Allegri kvalitní je.

Palermo to bude muset ukopat doma, jako vždycky, jinak opravdu hrozí padák. V kádru nějaká kvalita je, ale ta sestupná tendence po odchodu Sabatiniho je hodně k zamyšlení, prachy za Pastoreho vyletěly oknem a nikde nic moc vidět není. Lo Monaco je volnej.

Na vás a hlavně Toro se večer těším moc, pod Venturou budou kousat, jak říkáš zvlášť doma. Tenhle zápas je pro mě tutovej over, zvlášť pokud nastoupí Santana s Cercim a Tamagoči na beku.

U nás mám trošku strach, ale počkám si na oficiální sestavu. Těch změn je podle Gazzetty docela dost, ale nic jistýho tam není, všechno víceméně 50/50% - viz Lucio-Chiellini 55-45%,

Barzagli-Chiellini 55-45%, Matri-Giovinco 60-40%, De Ceglie-Asamoah 60-40%, Giaccherini-Vidal 55-45%. Zvlášť zálohu bez Vidala vidím jako problém, podobně jako Azzurri bez DDR, dvojice Marchisio-Pirlo potřebuje tenhle typ hráče, jinak to prostě nefunguje. Isla ještě není úplně fit, bohužel byl taky na repre srazu, což mě docela nepříjemně překvapilo, čekal jsem, že zůstane v Itálii a dá se naplno do pořádku.

Pak tipuju neprohru Catanie a Sieny. Jinak super preview, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis
Reagovat
Pipo123

Hernanes nádhera

Reagovat
Alberto Aquilani

To Lazio je neskutočný haluz tím , s každej pixoviny im to tam padne

Reagovat
Pipo123

Nepovedal by som, toto Hernanes vie perfektne skôr ma prekvapil minule Candreva

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ale čo to bol zas za gol - sice som to nevidel cele ale strela spoza 16ky a brankar tam skáče jak postihnuty ....

Reagovat
Pipo123

Mňa to prekvapilo, asi minutu ležal Mauri na trávniku a čakal som že zakopneme loptu, obrana Chieva vôbec nevystúpila proti Hernanesovi a len ustupovali, asi nikto nečakal moc strelu v tej situácii

Reagovat
Alberto Aquilani

no už som to videl , tak golman bol OK pekna strela ....

Reagovat
Pipo123

Klose výborne napáda

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Dali sme gól a hráme hovno, hneď Gonzalez dolu, strašne lopty stráca

Reagovat
Maritazzi

Takhle odbít tu koncovku.

Reagovat
Pipo123

Hernanes je neskutočný

Reagovat
M11

Lazio trosku jede

Reagovat
Maritazzi

Naprosto očekávaný, když to Chievo zahodí takovou šanci.

Reagovat
homeles8

Už se těším na zápas, dneska souboj dvou pro mě nejlepších a nejsympatičtějších brankářů vůbec Ale snad vyhraje ten o fous lepší :-) Forza Juve♥

Reagovat
Pipo123

2:0 je zatiaľ super, Hernanes moc vidieť nebol, mal tam asi 3 akcie a 2x bol z toho gól zatiaľ sa mi páči Klose, Hernanes, Ledesma, Cavanda a Konko, mínus má u mňa Gonzalez, tie jeho prihrávky, ach už nech je čím skôr v poriadku Brocchi. Do druhého polčasu by som dal Lorika namiesto Gonzaleza a hlavne nech sa zlepší Mauri a Candreva FORZA SS

Reagovat
Pipo123

Ajajaaj Konko out

Reagovat
Lubinterista

Espanyol Longo gol

Reagovat
M11

vzapeti red card

Reagovat
Lubinterista

druhá žlutá, ani nevim za co. Asi za slavení golu. Jinak jsem viděl asi 30. minut a fotzbal hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Longo: dva zápasy za Espanyol a dva góly. Nový Milito sa pomaly rodí

Reagovat
Maritazzi

TO nemůžou aspoň trošku zdramatizovat? Lazio si hrozně koleduje.

Reagovat
Pipo123

Veď Chievo si toho moc nevypracuje samo, tie dve šance išli na vrub Diasa, inak mi príde neschopný

Reagovat
Pipo123

*prídu

Reagovat
Maritazzi

To jo, ale byli jste pasivní, to snížení přijít mohlo. Jenže máte Hernanese no, hraje neuvěřitelně v pohodě.

Reagovat
Pipo123

Nj to je pravda, ale na druhej strane nech to dohrajú v pohode a nik sa nezraní, vo štvrtok ideme na Spurs, tak snad bude aj Konko ok

Reagovat
Pipo123

Tak Hernanes klobúk dolu

Reagovat
Pipo123

Ederson konečne

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Destro, Totti

Reagovat
Slejdy

hratelne

Reagovat
Pipo123

Zbytočne gol

Reagovat
10

La formazione ufficiale della Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Matri, Giovinco.

Reagovat
Il Architetto

Giorgio i Prcek v základu? To se divím. Aspoň Step si frkne.

Reagovat
M11

tak tahle jsem to necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman: 'Vialli? Pensavo avesse smesso con i farmaci'.

Reagovat
10

je na tečku, sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krásné vidět Lazio na prvním místě, ale pravda je, že Laziu ty začátky sezón vychází skvěle už déle, jenže se to pak vždy podělá. Snad to udrží.

Reagovat
homeles8

ok, stáhnul jsem si sopcast. Jak se dá najít link na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=170349&part=sports

čím větší bitrate tím větší kvalita

Reagovat
homeles8

ok, díky moc

Reagovat
Alberto Aquilani

Niaky kvalitný link/sop na AS ?

Reagovat
Mr.Jindros

Koukám, že na betu Juve asi nebude, takže bych byl vděčný za link na webový stream.

Reagovat
M11

bude

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem slepota. Supr.

Reagovat
M11

uz jsem se lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konecne repre prestavka skoncila a ladi sa na ligovu vlnu ....cas 15-00 sa vracia spet .

Po 3 kolach mozme 7 bodov co by bola velka parada oproti predchadzajucim sezonam,tento treba hrat od zaciatku naplno.

GLADIATORI RIMA POVSTANTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MECE DO RUKY A DO UTOKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://rometotalwar.jex.cz/thema/rome !!!!!!!!!!!!!!!! GLADIATORI BOJUJTE ZA MESTO ,ZA KLUB ZA AS RIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---- F ----- ----- O ----- -----R ----- -----Z----- -----A----- ROMA ROMAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím ty čutálisty s mečem...

Reagovat
Slejdy

podme na ne

Reagovat
olis

pandev na ihriku a hned spravil penaltu, parada

Reagovat
FuckT

Hamsik s Pandevom, ta prihravka od Hamsika bola skurvene dobra.

Reagovat
olis

tak to je normalka

Reagovat
olis

cavaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. pandev to spravil perfektne

Reagovat
Mr.Jindros

Díky Bonuccimu má fanoušek Juve o adrenalin postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

Franta

Reagovat
Il Architetto

Katastrofa Janov nás k ničemu nepouští a sám je nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

totti pekne vypalil

Reagovat
homeles8

Tak zase nic neuvidm kvůli zkurvenýmu internetu

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Melchior

no ty krávo, wtf ten Immobile tam

Reagovat
smazaný uživatel

Smrtící zakončení Janova

Reagovat
Dejwa

Immobile

Reagovat
Il Architetto

Bál se, že už se do Turína nevrátí.

Reagovat
homeles8

tohle jsem viděl

Reagovat
Alberto Aquilani

Rím má svojho Marchisia ....

Reagovat
Slejdy

Francek mega forma

Reagovat
smazaný uživatel

france si chce dat dnes gol

Reagovat
OVi.77

S tím jak stříli tak myslím že v průběhu zápasu mu to tam padne

Reagovat
Melchior

Matri naprosto zbytečný zatím.. snad ještě ani nepopoběhl

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

Gol pekny, ale mel to zakopnout kdyz tam lezel

Reagovat
smazaný uživatel

oni by tiez nezakopli

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si to říkal a pak sem si řekl, co by v tý situaci udělali hráči z nejmenovaného Turínského týmu.....

Reagovat
Alberto Aquilani

LAMELAAAAAAAA

Reagovat
Jajinek

Nechci to nějak zakřikávat, ale vzhledem, že ticket zatím vychází parádně, tak bych to prevjů měl dělat častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jednoznačne už teraz ľutujem, že som sa neinšpiroval super práca, ak to dôjde

Reagovat
Melchior

Ciro

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

klasika nas hrac nam da gol

Reagovat
Dejwa

tak tohle byl luxus

Reagovat
10

jdi do prdele Ciro

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
Melchior

A Hitler asistence :-D

Reagovat
Votas

Pískej konec v tom Janově!

Reagovat
smazaný uživatel

genoa

Reagovat
10

nutno dodat, že jsme už mohli dostat minimálně 2...wake the fuck up, záloha total mimo, v tomhle složení to prostě nejde

Reagovat
M11

ta sestava se mi vubec nelibi

Reagovat
Melchior

Pirlo

Reagovat
homeles8

omg, já na to seru, hrajem piču a ještě se musim nervovat kvůli připúojení, abych tu bídu viděl, tak to na to seru, kdyby to aspoň jelo normálně, ale ani sopcast, ani normální stream na webu mi jede na hovno a celej internet jde na hovno a stojí to všechno za hovno bych to nejradši zrušil ňákej posranej internet, beztak je to k hovnu a úplně na piču. Seru na to

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je neskutecnej

Reagovat
M11

Matriho praci zastava Giovinco

Reagovat
Melchior

Bonucci uz zas ukazuje svoji temnou stranku, cely zapas

Reagovat
10

Giak nemůže hrát s Giovincem na hřišti, zatím je tragickej...

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne je to parada, AS vede 2 :0 a jdou do utoku v 8 lidech a brani pak ve 2

Reagovat
M11

sudi nam to vraci za tu penaltu s Parmou ?

Reagovat
Melchior

chudak Gio..

Reagovat
Mr.Jindros

Takovej průchoďák dlouho nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

...takže není pravděpodobné že otočíte?

Reagovat
Mr.Jindros

Pár změn v sestavě, fén v kabině, trocha štěstí a proč ne... ale pravděpodobné to není.

Reagovat
M11

byl bych velice prekvapen kdyby jsme o pulce stridali

Reagovat
Il Architetto

Hraje Matri?

Reagovat
Melchior

chci do konce zapasu tri goly v siti Janova, nebo se neznam

Reagovat
smazaný uživatel

zo strany na stranu total futbal

Reagovat
Slejdy

jojo na tohle se da divat

Reagovat
smazaný uživatel

pro nestrannyho fandu je to nejlepsi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tachtsidis je borec

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela je dnes vynikajúúci .....

Reagovat
smazaný uživatel

v riti ma vrtulu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty útočné akce AS

Reagovat
Maritazzi

Perez se už měl sprchovat.

Reagovat
Slejdy

byla by prisna, ale mohl...my tech zlutych mame uz taky dost

Reagovat
Maritazzi

Chodí do těch soubojů jak debil, ještě se hádá.

Reagovat
Slejdy

vsak on pujde

Reagovat
Melchior

Gio kouká po Matrim už docela vražedně..

Reagovat
M11

LEO UFF

Reagovat
Il Architetto

Říkáme si o pořádnej világoš.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to je obrovska skoda, ze Tottimu chybela rychlost, ale paradni akce

Reagovat
10

ještě že se Dolf v Juve něco naučil od Matriho

Reagovat
M11

MATRI je ubozak

Reagovat
Il Architetto

Běž už do piče!

Reagovat
Melchior

tak Matrimu nepísknou ofsajd a on udělá tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je na facku.

Reagovat
10

to si dělá prdel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Franče kurvaaaaa......takhle neběhal ani když mu bylo o deset míň Dneska mu to tam musí padnout

Reagovat
M11

to jsou presne ty zapasy kdy potrebujeme opravdoveho utocnika

Reagovat
olis

Goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Pandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev .Hamsik dobra prihravka ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik je od zaciatku sezony skvely. Nepochopim preco takto nezahra v repre.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Co

Reagovat
olis

repre neni Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

To je mudrost panecku.Co tym chces konkretne povedat.

Reagovat
FuckT

ze v repre tam kde si Pandev nabehne na gol tak Vittek bude visiet na brvne dole hlavou a jest banany. Kvalita spoluhracov v repre a v Neapole sa neda ani porovnavat, zober si toho Weissa napr., co zahral posledny zapas, ked s takouto druzinou musi hrat, tak sa cudujem, ze vobec nastupi...

Reagovat
olis

diki ze si to napisal za mna

Reagovat
smazaný uživatel

To je skratka sracka. Za prve predpokladas, ze jeho spoluhraci su v repre uplne kopyta, co jednoducho tak nie je. Za druhe je x reprezentacii, ktore pritomnostou jedneho hraca hraju asi o 30 levelov vyssie a ten hrac hra v prepre taku istu kvalitu v klube ako aj v repre. No a za tretie ten rozdiel medzi jeho vykonmi v repre a v Napoli nie je maly, ale obrovsky, co uplne vylucuje tvrdenie, ze to je sposobene len spoluhracmi. Za piate som Marekov fanusik, ale aj realista.

Reagovat
FuckT

za 1 ked tie vykony nasich reprezentantov su podla teba nieco vyssie, tak sa nemame o com bavit...

za 3 ten rozdiel je obrovsky, ale to presne dokazuje tu teoriu, ktoru som ja vlozil do diskusie. A prosim ta, napis mi tie reprezentacie, kde spoluhraci nejakeho dobreho hraca zahraju tak, ako Weiss posledny zapas, kde jedine co ukazal bol neskutocne nechytny a primitivne prevedeny dive. A este k tomu, Hamsik hra v repre iny post.

Reagovat
smazaný uživatel

Este pred prichodom Cavaniho hral Hamsik presne to iste, co hra teraz v repre. A teraz prekvapenie: Hral tam rovnako dobre ako teraz.

Reagovat
FuckT

aha, takze v Neapole je len Cavani kvalitny hrac ? Pred Cavanim tam boli Lavezzi, Maggio, atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co Hovoril som o poste.

Reagovat
smazaný uživatel

A poslednu vetu okomentujem len tak, ze je to typicke arogantne natvrdle tvrdenie radoby odbornika a verneho fanusika, ktory si mysli, ze ho do tej pozicie kvalifikuje to, ze videl o par zapasov Neapolu viac, ako ktorykolvek bezny krcmovy analytik s pripojenim na net, alebo len digi na streche.

Reagovat
stuff

Reagovat
panca

matri vedel, ze je v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ma Gilardino na zadech jenom - Gilardin?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si toho teďko všiml

Reagovat
stuff

a marottovi predlzia zmluvu

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela dnes ked má loptu je z toho vždy nebezpečie , konečne hrá to čo má ....

Reagovat
10

Leo neměl kartu?

Reagovat
M11

taky jsem si oddechl.. asi ji dostal Pirlo jen

Reagovat
Mr.Jindros

Jj.

Reagovat
10

jsem si docela jistej, že jí ukazoval oboum...za tu ruku ve zdi

Reagovat
10

25' - Ammonito Bonucci per il fallo di mano e Pirlo per proteste.

43' - Bonucci stende il lanciatissimo Kukca. Ammonito

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

100% má dvě, nejdřív ji dostal Leo, pak za protesty Andrea.

Reagovat
10

Gazzetta to nemá, Tuttojuve má dvě...tak to nevím

Reagovat
FuckT

Juventusu sa dava cervena az za 3 zlte karty, vsetko sa to dohodlo este pred zaciatkom sezony, 11 blowjobov sa len tak neodmieta.

Reagovat
smazaný uživatel

Další napolitánský dement.

Reagovat
olis

ty sam si dement

Reagovat
smazaný uživatel

A ozve se ten druhý bez dvou zadvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj

Reagovat
FuckT

Just joking. Ale teoreticky, uz tych chyb rozhodcov v zapasoch Juventusu bolo dost vela, na jednej strane chapem vase agresivne reakcie na ''paranoidnych'' ludi, ktori hadzu spinu na Juventus, ale zase z tej druhej strany, ako moze fanusik talianskej Serie A, kde mafia ocividne zije na velmi vysokej urovni a je aj zname, ze futbal im nie je ukradnuty, tak ako k*rva moze taky clovek zostat bez akejkolvek pochybnosti co sa tyka korupcie. Nazval by som to zaujatostou. Aspon nejaka ''reasonable doubt'' by tam mala byt, ci uz od fanusikov Janova, Neapolu, Milana alebo Juventusu...

Reagovat
olis

tak vies juventus si moze dovolit vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

na livesportu ma dve zluty... divny

Reagovat
Melchior

1. poločas

+ Gio, Giaccherini, Chiellini

0 Marchisio, De Ceglie, Barzagli, Buffon

- zbytek

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie? Dyt hraje výborně.

Reagovat
Melchior

ne, hraje svůj standart +centry má relativně nepřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi asi neviděl jeho standardy pod Delnerim.

Reagovat
Melchior

tak samozřejmě viděl, beru to jako jeho standart v porovnání s druhou polovinou minulý sezony kdy nastupoval celkem často

Reagovat
Melchior

spíš jsem myslel teda, že mi argumentovat budou lidi Pirlem...

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Kwadwovi je ale poloviční.

Reagovat
10

nj, ale naprosto neefektivní, tohle by mělo smysl v Anglii, ne když je ve vápně Gio

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Bendera a Mira.

Reagovat
10

no v prvním poločase by Bender uplatnění měl, těch míčů tam šlo hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

on se vlastně jmenuje Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Mu Bender říkám už co hrál v AFC.

Reagovat
Rssa

V Římě pěkná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Destro byl možná ještě horší nákup, než Piris (ten nás aspoň nestál tolik)

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi prijde strasnej

Reagovat
Slejdy

on se rozehraje

Reagovat
brenk

Tak zapol som okolo 30. minúty, ale takúto tragédiu som od &juve už dlho nevidel.

Reagovat
Alberto Aquilani

Parádička , 2 golový naskok po počase si už dlho nepametám , ale bacha , Pjanič a hlavne Tachtsidis s Castanom majú žltu . Inak vynikajuci ako vzdy tuto sezonu je Totti a výborný je LAMELA . Naopak sa mi nepáči Destro , má hrozné spracovanie .

Reagovat
smazaný uživatel

proc nehraje Osvaldo?

Reagovat
Maritazzi

červená

Reagovat
Pipo123

Aké ste dali góly a kto asistoval pls ?

Reagovat
Maritazzi

Totti z dálky do tyče, dobře to dobral Florenzi hlavou do prázdný a Lamela hezká střela z vápna na zadní tyč.

Reagovat
Alberto Aquilani

prvy strela Tottiho do brvna a odrazenu loptu hlavičkoval Florenzi do prazdnej , druhy Lamela z krídla si to dal do stredu a k lavej tyči strelil gol , trochu podobné jak dnes Hernanes ten prvy ....

Reagovat
Pipo123

Nj, Totti je terno, nikto ho moc nechcel vo fante a já som ho až v druhom kole bral inak to sa mu ráta aj asistencia keď išla lopta od brvna k hráčovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Matri ven! Co ten tam zase dělá, respektive nedělá... A Paolo na tom kraji hraje stylem neurazí-nenadchne. A střed zálohy bez Vidala průchoďák. Pokud ne Vidal, tak aspoň Pogba, jinak se nic nezmění.

Reagovat
Maritazzi

Nádhera vidět tu stranu Balza, Florenzi, Totti, naprosto bez chyby, skvěle se doplňují. Kolem 30. minuty to bylo moc zblázněný, chtělo to podržet míč. Lamela sice předržuje v některých situacích balon, ale hraje skvěle. Destro se do toho nemůže dostat, má zatím hrozný první dotyk s míčem, ale zvedne se. Bologna stojí a padá na Diamantim, jiné nebezpečí nemají.

Reagovat
Slejdy

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo-Jo neskutečný.

Reagovat
Maritazzi

No, aspoň si každý udělá obrázek o tom, jak je naše liga řízena. Jestli tohle nebylo tendenční, tak už nevím, jak by ten zápas musel jinak vypadat.

Reagovat
10

...překvapující, že je Damková přítelkyně Plzeňáka Berbra, kterej má všechny (nejen) rozhodčí pod palcem

Reagovat
Maritazzi

Mě s Berbrem už nic nepřekvapuje, chodím na fotbal tady v Chomutově, je to stejný jak Plzeň, v pozadí obojího stejnej člověk.

Reagovat
10

nj, kam se sere calcio a jeho "mafiáni"

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman Tenhle člověk je v SA potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mitra mě nasral dvojnásob, 100% šance na vyrovnání a vsadil jsem, že dá gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampa i Udine vychází, ted bych prosil gol od Destra a Matriho.

Reagovat
Melchior

Matri půjde ven, možná už o poločase, za Bendtnera

Reagovat
brenk

No ja mám na nás podaný druhý polčas dvojku, takže mi táto situácia trochu nahráva, keďže musíme tlačiť, inak mám z Talianska ešte podané na Violu...

Reagovat
Yanek

Bonucci měl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj u korupcniku jsou asi jiny pravidla, cervena je asi az za 3 zluty

Reagovat
smazaný uživatel

Juve otras dneskas

Reagovat
Melchior

Bendtner (Matri), Isla (Caceres) a Asamoah (De Ceglie) na plac

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 nadhera , radost pozerat ...totti je genius... tento futbal s enriquem sa neda ani porovnat ...za 10 sekund sme schopny prejst od vlastnej brany a vystrelit na ich branu, rychlost a napadanie radost pozerat...mohol by skusit lopeza nech si chlapec zahra.FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

No jsme zvědavej jestli Leo nastoupí do druhé půlky, že by si toho nikdo nevšiml? NEbo že by dvě nedostal?

Reagovat
Melchior

rozhodně by nastoupit neměl.. možná by to byla i menší škoda

Reagovat
10

Corriere má u Bonucciho taky dvě karty, ale nejspíš jí teda dostal jen Pirlo, kterýho si rozhodčí vybral z toho hloučku hráčů...hrát se dvěma kartama už by bylo docela moc na týhle úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach že Leo už nenastoupí do druhé půle, tudíž bude zápas v prdeli.Kdo ví jak to je, mám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď bych si klidně i vsadil, že Leo dá 3 minuty před koncem gól hlavou z rohu na 1:1.

Reagovat
Melchior

tak rozhodci se pry opravil a misto Lea dal kartu Pirlovi, proto ten hloucek lidi

Reagovat
Maritazzi

Hm, Pioli toho magora musel sundat.

Reagovat
M11

Pojdme na to !!!

Reagovat
10

Ruka, penalta...stejná jako Leo v první půli

Reagovat
M11

hmm to jo skoda

Reagovat
Slejdy

tak tady se mohlo cervenat UF

Reagovat
Melchior

všechno co jde od Cacerese, nebo De Ceglieho (krom alibistickejch přihrávek stoperům nebo Pirlovi) končí na kopačkách/v rukách hráčů Janova

Reagovat
smazaný uživatel

Balzak zbytečně, ty karty nás v budoucnu můžou mrzet

Reagovat
M11

ty vole tyc

Reagovat
10

to snad není možný...

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeeezis Destro , mohlo byť 3:0 ..... LAMELA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Totti má dneska zavřeno

Reagovat
Slejdy

snad ho da, za dnesek by si to zaslouzil

Reagovat
Alberto Aquilani

HOOO , BURDISSO ..... SAKRA

Reagovat
Alberto Aquilani

tak Totti

Reagovat
SqueeZy

Kvído a Mirko, hurá

Reagovat
SqueeZy

U Matriho si pořád řikam v čem se stala chyba... Padalo mu to tam, důvěru má.. Nebaví mě se koukat na naše hroťáky a mít strach..

Reagovat
Il Architetto

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
OVi.77

JE TO TAM

Reagovat
brenk

GIAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

BUFFOOOOOON GIACCHERINIIIIIIIIIIIII !!!!

Reagovat
10

Barzu nepoznávám...jinak už jsme mohli dostat bůra

Reagovat
SqueeZy

Tak to je z prdele klika po tom co jsme viděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli nejhorší hráč na place!

Reagovat
10

GIACHERINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
panca

juve ma sanci jak barcelona

Reagovat
10

Juve hraje v černobílých dresech

Reagovat
panca

janov samozrejme taky, ale myslel jsem to vseobecne v zapasech juve

Reagovat
10

jo, to je pravda...včera jsem koukal na City a ty měli snad jednu šanci za zápas, strašná nuda

Reagovat
Mr.Jindros

Jindy bývá obrana pevnější a to i při zachování stejného množství šancí v útoku.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale jinak je to dneska pěkný zápas.

Reagovat
panca

me juve posledni dve sezony bavi, proto ho taky casto sleduji

Reagovat
Melchior

někdo by měl říct těm lidem, co nemají rádi Giaccheriniho, ať kurva otevřou oči.. dneska jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
Mr.Jindros

V první půli tam toho plno poztrácel.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé i Pirlo, třeba...

Reagovat
Mr.Jindros

O jeho výkonu se teď nebavíme.

Reagovat
Melchior

i v první půli patřil k nejlepším

Reagovat
SqueeZy

Nejradši bych se vrátil v čase a nafackoval si za to pindání na Mirka..

Reagovat
Il Architetto

Giak nejlepší s Prckem a teď něco pro Pirla.

Reagovat
M11

na co cekal Caceres.. Gio mohl sam

Reagovat
Melchior

za tohle bych Cacerese zbil, být Giovincem a mít o čtyřicet čísel víc

Reagovat
Dejwa

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam do něj hučej s těma gestama Nezvyk.

Reagovat
Melchior

Caceres out, Isla in

Reagovat
Mr.Jindros

Záleží jak je rozehraný po zranění, v tuhle chvíli bych ho tam asi neposílal.

Reagovat
Slejdy

rikali jsme si o to, ted to budou nervy az do konce

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože moooj Piris , toto bude ešte nervák

Reagovat
smazaný uživatel

presna na hlavu kurna nedoserte to uz

Reagovat
Slejdy

ach boze

Reagovat
Pipo123

ouuu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

co ti drbeeeeeee

Reagovat
Pospovič

si AS dělá řiť ?

Reagovat
OVi.77

AS

Reagovat
Alberto Aquilani

NENI MOZNEEE DOPICEEEE

Reagovat
Pipo123

Inak Bologna dosť centruje z pravej strany, je to chyba toho že Totti sa nestíha vracať ?

Reagovat
Maritazzi

Totti má takovou roli, že tam má spíš vystupovat Marquinho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ladova sprcha velmi ladovaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nejde ani ve Fifě, AS

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je nechat hrát, když by sme ten zápas v klidu mohli vyhrát 4,5:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik hra paradne, len tomu Cavanimu nejak zvlhol prach.

Reagovat
brenk

kWADWOO

Reagovat
Melchior

tentokrát jasná penalta pro Juve

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Il Architetto

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Kwadwo, Mirko

Reagovat
10

už jsem myslel že dneska nebudeme kopat penaltu

Reagovat
SqueeZy

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mr.Jindros

Letos si na nedostatek penalt myslím stěžovat nebudeme.

Reagovat
blaugrana

Omfg. Čo to As ako robí?

Reagovat
olis

Lorenzinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Genoa si prohrála zápas, ve kterém prohrát neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Odpiskali predcasne koniec?

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pisal si ked bolo 2:1 ty beťár

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Insigne sa s tym nesral

Reagovat
olis

ten zotrel Cavaniho, ten hral dnes jak Matri

Reagovat
smazaný uživatel

No hrozostrasne veci dnes zahodil.

Reagovat
olis

a skoro dal dalsi

Reagovat
10

Barzagli je totálně mimo, dneska namazal tak do 4 šancí

Reagovat
Melchior

Pirlo taky nezvykle nejistej na míči

Reagovat
brenk

Bonucci podobne

Reagovat
Pipo123

Ty jo Maxi je fanta borec

Reagovat
M11

ASAMOAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!

Reagovat
brenk

KWADWOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Il Architetto

ASAMOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Reagovat
SqueeZy

KVÍDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Tak tohle jsem nečekal

Reagovat
10

KWADWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

Vučinič dvě asistence a gól z penalty... MOTM

Reagovat
M11

a jeste mohl dat dalsi dva goly

Reagovat
brenk

Teraz sa ukazuje rozdiel, keď hrá pravé krídlo obránca a kedy záložník. De Ceglie by tam stál nalepený na lajne.

Reagovat
brenk

oprava ľavé

Reagovat
10

střídající hráči ukázali, že ty z lavičky jsou minimálně o třídu jinde, v případě Matriho o 2 třídy...

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je o 3 třídy jinde. On je tak neschopnej, že ani tu popelnici letos stejně nevyhraje.

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Zato Giak v strede slušný. Som zvedavý na Bendtnera, pretože v súčasnosti sa môžeme spoľahúť na 2 útočníkov, čo je kritické. V obrane sa dnes taktiež vynárajú slušné problémy, ale je to len 1 zápas..

Reagovat
Mr.Jindros

To by mohl být při tom počtu zápasů a možném zranění dost problém. Na druhou stranu dneska nic moc i některé stálice.

Reagovat
Il Architetto

Střídání nám skoro určitě vyhrálo zápas.

Reagovat
olis

ja som dnes zabudo dat Jovetica do fanty kua

Reagovat
smazaný uživatel

To AS nechápu, vyhraný zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně chápu, hrají pořád útočně, i když vedou 2:0. Smůla, chce to gol na 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

právěže naopak, přestali sme hrát úplne a nechali Bolognu ať si hraje

Reagovat
Slejdy

neuveritelne jak se da ztratit vyhrany zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je tak mentálně silné, ty neprohry nás totálně zocelily a ti hráči, to nevzdáají nikdy.To je neskutečná síla i s průměrným výkonem a štěstím to zase dokážem.

Reagovat
10

tohle dřív dlouhodobě uměli jenom United a Juve, potom chvíli i Inter...jsem rád, že se to v tomhle obrací, protože právě tohle dělá velký týmy

Reagovat
10

resp. že se nám to vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Pravda ale potom som United zato zacal troch nemat rad a vtedy (5 rokovo dozadu) som fandil Chelsey nech ich porazia (jediny nato mali).

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že fanoušci jsou mentálně zavostalí

Reagovat
Melchior

škoda, že ty jsi mentálně zaostalý

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by po dnešním zápase s Bologní nebyl...

Reagovat
10

Siena, Doria a Bologna

Reagovat
OVi.77

AS

Reagovat
smazaný uživatel

PICIIIIIIIIIII

Reagovat
exse

Kurňa ten Zeman ty italy nějak nakazil, tolik gólů tam v jednom kole nepadlo tak 10 let.

Reagovat
Pipo123

Tak toto som ešte nevidel

Reagovat
Alberto Aquilani

CHODTE VááááZNE DO PIIIIIčE

Reagovat
10

GRANDEEEEE ZEMAN

Reagovat
Alberto Aquilani

kokotkoo kokotko kokotko kokotkoo kokotkoooo kokotko kokotko kokotko kokotko JUVENUS , JUVEHNUUS JUVEHNUUS JUVEHNUUUS ......

Reagovat
Yanek

Reagovat
Melchior

wtf?

Reagovat
10

užívám si to, jen tak dál

Reagovat
Alberto Aquilani

droguješ s Viallim ?

Reagovat
10

vybreč se, pomůže ti to

Reagovat
Alberto Aquilani

dám si svami

Reagovat
Alberto Aquilani

a ako zlatý klinec príde Alex s kvalitným matrošom so Sydney

Reagovat
Melchior

dle myho si Totti se Zemanem davaji kvalitnejsi, kdyz je to o polocase takhle polozi

Reagovat
10

ok...a dál?

Reagovat
Alberto Aquilani

nechám to na teba , ale mohli by sme si zahrať Fifu bez offsidov , aby si tam Lichták mohol pravidelne zbiehať .....

Reagovat
DelPiero137

To predsa zabezpeci Pessotto ci ako to mame rozdele podla jedneho uzivatela tu na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
SqueeZy

nejste s Olisem příbuzný?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj , olis je čierna ovca rodiny , vydedili sme ho a odišiel z domu , ale nehovor o tom nikomu ...

Reagovat
olis

to ti nezabudnem

Reagovat
GEGE

GILAAAA

Reagovat
Alberto Aquilani

Offside ako vždy , ale tak zvykli sme si

Reagovat
Pipo123

Podla mňa to nebol ofsajd, postavenie nôh bolo tuším rovnaké. Ale veľká chyba Burdissa

Reagovat
Slejdy

obrana

Reagovat
Yanek

AS ty krááávo. to bude sezona...

Reagovat
blaugrana

Ja to jebem. Do polčasu 2:0 a oni to takto zajebú. Človek už fakt môže podávať asi len na Bayern a Barcelonu doma za kurz 1,02. trága.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pospovič

celá italská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bez do prdele, v Nemecku sa nikdy nic take nestalo?

Reagovat
Pospovič

myslel jsem to z pohledu sázkaře a ano v takovém množství jak v Serii A to tam neni. Vím, že je to moje chyba ale ty vaše přehnané reakce se poserte hned z takových chujovin...

Reagovat
smazaný uživatel

pod sa ozrat na oktober fest smrad

Reagovat
OVi.77

Tak jsem se zase přesvědčil že na italskou ligu se nemá vsázet

Reagovat
smazaný uživatel

3 kolo 3 gol z ofsajdu krasa tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Tím chceš říct, že i na Interu jste dostali z offisidu?

Reagovat
Alberto Aquilani

2 s Cataniou

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jsem si říkal

Reagovat
Maritazzi

Hovno ofsajd, zase naše chyba, celý tohle dětský bránění. O zápase napíšu něco až večer, teď jdu radši pryč.

Reagovat
Slejdy

No comment

Reagovat
SqueeZy

Grande Zeman, Forza Ciro, Welcome back Toni, FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Sabatinimu, ze posilnil obranu utok fantasticky, ale vzadu to skripe + Zemanov hurafutbal, pritom mame najlepsi kader za posledne roky, ale bez obrany to fungovat nemoze, s konzervativnejsim trenerom sme kludne z prvych troch zapasov mohli mat 9 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

snival sa mi sen ze vyhrame 2-0 a prehrame 2-3 teraz sa zobudim a zacne zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jim dal kartáč...takhle se vysrat na celej poločas, dobře že jsme dostali. Aspoň se z těch chyb poučej. Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

facka riadna to sa neda ani k tomu vyjadrit stare zname vedieme dostaneme gol a nevyhrame v tomto drzim rekord na sveteeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo od Jajinka:

Siena moc dobře nezačala a Udinese tak věřím ve dvojku. Měli čas se konsolidovat a odpočinout.

(zápas skončil 2:2...teda zrejme "konsolidácia" neprebehla:-))

Romě chybí Osvaldo a DDR, tedy 2 ze tří tahounů v úvodu sezóny, přesto proti Bologni to asi stačit bude. Bologna zatím hodně špatná a zejména v obraně neuvěřitelně chybující.

(Roma prehrala 2:3)

Dál jsem pak zkusil, že Pescara nedá gól.

(Pescara dala nielen jeden gól, ale dva)

Ten chlapec musí na tipovaní zarábať milióny

Reagovat
Slejdy

si dobry sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty běž taky do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre chlapci. Tak sa ešte počertite, ja idem zatiaľ do fitka. Pretože kocky priťahujú kočky.

Potom si Vaše odkazy rád prečítam

Reagovat
M11

ty jdes tak do pice maximalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče chodím akurát tak s prstíkmi, jazýčkom a mojím chvostom

Reagovat
DelPiero137

Som si na 100% isty ze je to psychicky naruseny jedinec a mal by ist na vystrenie lebo o chvilu mu prepne a dopocujeme sa o tom.

Reagovat
smazaný uživatel

běž

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby si vyzeral ako Ronnie Coleman, tak hned prekuknu, aky si retard

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že ma máš rád. Nemusíš mi to dávať stále najavo

Reagovat
olis

Dobrý vykon Neapolu, Parmu jednoznacne prevalcovali, 9 bodov parada, drzime sa zo špičkou (snad do konca sezony). Treba vsak dodat ze od super vykonu to malo daleko, Cavani tragicky co u neho zvykom nebyva, a Pandev s Hamsikom toho ties vela posrali, golov mohli dat raz tolko v pohode. Neda sa povedat ze by niekto zahral skvelo, jediny kto ma fakt potesil je Insigne ktory prisiel, zamieril a strelil gol Kazdopadne aj poslabsi vykon na Parmu v pohode stacil a najdolzitejsie je vitazstvo. Dalsi zapas proti Catanii sa jednoznacne musi znova vyhrat ak chce Neapol pomyslat na Scudetto.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Campagnaro bol dnes famozny.

Reagovat
olis

neviem, ja si to nemyslim, celkovo bolo vela sanci keby sa vsetky premenie tak poviem ze super vykon celeho tymu, inak nemam nikoho kto hral vylozene zle, mozno Inler, ten sa mi zdal dnes trocha mimo

Reagovat
brenk

Neposudzujem futbal podľa štatistík a zápas som nevidel, ale toto mi ako prevalcovanie nepríde:

http://www.evysledky.com/zapas/Khk70ncf/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
olis

no presne nevidel si to, parma viac drzala loptu lenze k comu to bolo ked nevedeli dat gol, Neapol loptu ziskal okamzite sme utocili, bolo tam snad aj viac ako 10 velmi nebezpecnych utocnich akciii

Reagovat
brenk

Tak striel mali tiež dosť. Pozriem aspoň highlighty...

Reagovat
snuff24

prej převálovali páni tomu se říká objektivita

Reagovat
snuff24

*převálcovali

Reagovat
olis

bud si si to precital len po to slovo a dalej nie alebo su uplny idiot

Reagovat
smazaný uživatel

TERRY: Neznáš prosím tě adresu nebo jméno treninkového centra Janova? Díky..

Reagovat
olis

Palermo už "dávno" nezmenilo trénera , ale to platilo len doteraz. Prezident Zamparini odvolal Giuseppe Sannina po 3 kolách, novým trénerom bude Gian Piero Gasperini.

Reagovat
10

že tam vůbec lezl, měl pokračovat v dobrý práci v Sieně...

Reagovat
Maritazzi

Asi sám nečekal, co mu tam Zamparini udělá s kádrem.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho do fanty? Borrielo, Denis... alebo Toni? ...Sansone je KO asi

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
snuff24

Handanovic; Jonathan, Ranocchia, Juan, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Guarin, Pereira; Sneijder; Milito ... tak to je sestava jak poď na mně z boku obrana naprosto komická

Reagovat
lnterista

to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

To už bolo v pravdepodobných zostavách

Reagovat
10

Strama ví, že Venturova hra je založená na křídlech, takže tam dal potřebnou kvalitu.

Reagovat
Rip

Teď už chápu proč je na Inter kurz 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

i ta záloha...

Reagovat
GEGE

na to se těším

Reagovat
cresposuper

Torino: 1 Gillet, 36 Darmian, 25 Glik, 6 Ogbonna, 17 S.Masiello; 33 Brighi, 14 Gazzi; 19 Stevanovic, 10 Sgrigna, 9 Bianchi, 7 Santana.

A disposizione: 23 Gomis, 2 Rodriguez, 3 D'Ambrosio, 4 Basha, 5 Di Cesare, 11 Cerci, 20 Vives, 24 Sansone, 69 Meggiorini, 77 Verdi.

Allenatore: Giampiero Ventura.

Inter: 1 Handanovic; 42 Jonathan, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 31 Pereira; 10 Sneijder; 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 7 Coutinho, 8 Palacio, 11 Alvarez, 21 Gargano, 25 Samuel, 41 Duncan, 44 Bianchetti, 88 Livaja, 99 Cassano.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Reagovat
Dejwa

dělá si prdel?

Reagovat
cresposuper

Ranieri style...Ako bolo logické, že to Strama po zápase s Romou trochu potočí, ale zmena rozostavenia sa mi nepáči. A obranu ani nekomentujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě to zase bude Strama koukat jak puk až se něco stane když dává tuhle sestavu.

Reagovat
maras93

Už chápu ten kurz na Inter.

Reagovat
lnterista

co tech 14dni delal?

Reagovat
10

Olimpico by mělo být vyprodaný

Reagovat
smazaný uživatel

Stramačóny simuluje Uvidíme ale, či jeho simulácia výjde alebo nie

Reagovat
snuff24

ten vůbec nwm jestli máš koukat na live, jestli si radši nepudu zahrat fifu

Reagovat
smazaný uživatel

Náladu mám dneska dobrú. Tak Inter mi ju teda buď pokazí alebo mi ju zvýši na takú úroveň, že budem striekať ako fontána

Reagovat
snuff24

wtf v čem to inter nastoupil ?

Reagovat
Dejwa

hostující z minulé sezony..

Reagovat
panca

nejakej odkaz na inter? Diky

Reagovat
Dejwa

Channel - 124101

Reagovat
panca

diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista
Reagovat
panca

taky diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Jaktože Inter nemá ty krásné červené dresy,ale loňské bílé??

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že v červených hrajou domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka za 100 milionů

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál jsem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak stupidní to byla otázka, tak výjimečně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příště Doufám, že to bude podobně obtížná otázka

Reagovat
Rip

Černobílé video no

Reagovat
snuff24

jj vím ... je to sice celkem zbytečnost , ale nechápu proč nemáme alternativní dres.. většina týmu to běžně má, ani si nepamatuju kdy takovej dres měl inter

Reagovat
smazaný uživatel

Sgrignaaa Ale 10

Reagovat
GEGE

to je fakt parodie na 10...

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Tobě se jeho výkon líbí?

Reagovat
10

ne, hrál tragicky

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to sere, ale jinak není špatný

Reagovat
lnterista

jedina moznost

Reagovat
snuff24

Militoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Lubinterista

uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pán futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

z Interu čiší sílá, letos to s něm abude těžký i s AS hráli dobře.

Reagovat
Dejwa

s Římem to byl propadák jak dobytek a dneska gol z hovna jinak zatim vůbec nic..

Reagovat
snuff24

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

nevím citím z jejich hry chuť, klidně se vsadím že Inter v pohodě bude do 3 místa.

Reagovat
snuff24

doufám, že se nepleteš

Reagovat
lnterista

z tymu mam dobrej pocit ale tyhle experimenty no nevim...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
cresposuper

Však hráme tragicky.

Reagovat
Rip

Jak můžu sledovat fotbal,když vedle videa mám tuhle fotku http://www.dogguie.com/wp-content/uploads/2012/01/perffect-asses-15.jpg :D

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Votas

otázka pro lingvisty: Nečte se Juan Jesus "po brazilsku" [žuan žešuš]?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, číta sa jeho meno presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

chuan žesus

Reagovat
cresposuper

žesuš myslím

Reagovat
Votas

asi ste tak nějak shrnuli možnosti, nad kterejma rozmýšlím...ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

no já to mám z forva, takže by to mělo být správně

tady juan http://www.forvo.com/word/juan/#pt

a tady jesus http://www.forvo.com/word/jesus/#pt

Reagovat
Mihal

Zdá sa to iba mne alebo hrá Inter naozaj na troch stopérov a jedným z nich je Cuchu?

Reagovat
10

Stefanovic konečná, Cerci na plac a Toro otočí

Reagovat
Dejwa

Jesus se mi zatim líbí, hodně dobrej poločas odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim toho Nagatoma, tak si říkám zlatej Drenthe. Inter má tak 4 pořádný fotbalisty, zbytek je tak do divize. A Sneijder? ten by měl okamžitě odejit, dokud ma nějake jmeno a cenu. Ten ,,fotbalista" je naprosto ale naprosto uplně někde jinde, tam by mohl hrát aj Castaignos třeba.

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Castaignos byl přiklad samozřejmě pro pičuse typu Smoga a jim podobni.

Reagovat
DelPiero137

To si nemal pisat, teraz sa toho nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si predávajte toho Vášho Ronalda

Reagovat
GEGE

Škoda toho náhodáckého golu Milita tam to bránící hráči Torina opravdu pojebali...Jinak to není špatné ale nedaří se dotáhnout akce do konce.Obrana Interu zatím pro mě překvapivě celkem funguje.Pan na hříští jednoznačně Ogbona.Africká síla a rychlost skloubená s Italskou elegancí,technikou a fotbalovým myšlením.Fakt radost ho sledovat.V zimě poslat Mexese na párek a získat ho!

Reagovat
cresposuper

Palacio za Jonathana a prejsť späť na diamant.

Reagovat
snuff24

jako nehrajem až tak blbě , jako určitě tahle sestava předčila mé očekávání před zápasem ...

Reagovat
lnterista

koho strida Ricky?

Reagovat
cresposuper

Jonathan... Nechápem to, má tam dvoch lepších hráčov a dá tam ALvareza.

Reagovat
snuff24

nejspíš ho chce otestovat , po zranění

Reagovat
lnterista

na to ma EL

Reagovat
snuff24

to jo z takový skupiny by snad postoupila aji primavera

Reagovat
madridcan

Takze ked mi Romero dneska nehral a Handanovica mam na lavicke, tak automaticky sa mi dava do zakladu jo? Tak dufam, ze udrzi to ciste konto. Aj Inter je posledny zapas co mi chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Stevanovic celkom sklamanie zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcie...tak keď už, áno počíta sa ti automaticky Handa

Reagovat
snuff24

Guarin je typek

Reagovat
10

ta díra mezi obranou a zálohou Interu je obrovská i v naprosto základních situacích, jako třeba odkop Torina, pravidelně 1-1...

Reagovat
10

hlavně Guarin se vrací dost nedisciplinovaně, příjde mi dost línej

Reagovat
lnterista

Guarin je hroznej

Reagovat
snuff24

Alvarez mě teda vůbec nechybět, dávat se na ten jeho jakože běh je hnus

Reagovat
snuff24

to bude ještě boj

Reagovat
snuff24

Magic Handa

Reagovat
snuff24

ted je to totalni dira

Reagovat
smazaný uživatel

On ho prostě trefil

Reagovat
10

ne, vůbec jsem nevsadil že dá Bianchi gól

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl Vucinice a na poslední chvíli to změnil na Matriho.

Reagovat
10

epic fail

Reagovat
smazaný uživatel

Totální.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

dobře ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já hral Cassana... ale že dá prvý gól Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jsem rad ze jsme tehdy Guarina nedotahli

Reagovat
10

zvlášť když místo měj přišel Martín

Reagovat
Pettirosso

zvlášť když přišel Kwadwo s Mauriciem :)

Reagovat
lnterista

konecne

Reagovat
Nuno čomes

CASSANOVAAAAAAAAAAAA

Reagovat
snuff24

ten Cassano je važně takovej haluzak to není možný

Reagovat
Nuno čomes

Konečně pořádná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Z průjmu bič

Reagovat
cresposuper

Moc by som to nepreceňoval, nebyť tých zahodených šancí Torina a posledných pár minút, keď už nevládali, tak sme mohli kľudne prehrať. Strama mal 14 dní na to aby spravil niečo so zálohou a nespravil s ňou absolutne nič. Nabudúce by som skúsil Cuchua na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak spravit neco so zalohou...a jak, když jsou všichni v prdeli na repre? Podle mě je největší chyba Stramy v tom, že neumi motivovat, že neřve, negestikuluje, neběha u lajny, nehecuje ty hráče. Podle mě je až přiliš hodnej.

Reagovat
10

maximálně rozhodí rukama když je faulovanej hráč Interu...

Reagovat
cresposuper

A inač Ranocchia dnes fakt dobrý, zatiaľ náš najlepší stopér.

Reagovat
10

vždyť ty šance šli přes něj, dneska se mi teda víc líbil Juan

Reagovat
10

°šly

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne poďakovanie a pochvala pre Milita, Zanettiho, Handanoviča, Stramačónyho, Cassana, Juana a Rickyho

Reagovat
snuff24

Rickyho ????

Reagovat
smazaný uživatel

Rickyho za prvý polčas po mega dlhom čase, ktorý okorenil asistenciou

Reagovat
snuff24

Stramačónyho ????

Reagovat
smazaný uživatel

Stramačónyho za krásny oblek, kravatu, košeľu a topánky. Plus aj tie jeho vlásky celkom újdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele